Istanbulska konvencija je kukavičje jajce homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija

Foto: iStock

Evropski parlament bo danes na plenarni seji glasoval o sprejemu Konvencije Sveta Evrope o preprečevanju in borbi proti nasilju nad ženskami in nasilju v družini, t. i. Istanbulski konvenciji. Če bo Istanbulska konvencija, ki so jo Svetu Evrope podtaknili homoseksualni aktivisti, ratificirana na ravni EU, bo prvič v zgodovini v mednarodno pravo uvedena definicija spola kot družbene kategorije, neodvisne od biološkega spola osebe.

Takšna definicija spola zanika naravne, biološke razlike med ženskami in moškimi, ločuje spol od osebe in slabi zaščito žensk, ki so izpostavljene nasilju. Če bo družba izgubila sposobnost razlikovanja žensk od moških, bomo ogrozili temelje evropske civilizacije, ki temeljijo na družini mame, očeta in otrok. Vsi se strinjamo, da je treba nasilje proti šibkejšim, zlasti otrokom in ženskam v Evropi – po novem predvsem s strani ilegalnih migrantov – popolnoma izkoreniniti.

Istanbulska konvencija pa eno najtežjih vrst nasilja v družbi – zlorabljanje slabotnih, žensk in otrok – izkorišča za ideološko vsiljevanje napake človeškega razuma –  ideologije spola in je še eno prikrito orodje za dosego ciljev homoseksualnega lobija.

NE zlorabi boja proti nasilju s strani levičarskih in homoseksualnih elit
Za Slovenijo je Istanbulska konvencija že zavezujoča, saj jo je leta 2012 tudi ratificirala. Na podlagi podpisa, tj. brez ratifikacije, pa konvencija za državo podpisnico ni zavezujoča, zato jo želi Svet Evrope vsiliti še tistim državam, ki je niso ratificirale. Do danes je Istanbulsko konvencijo podpisalo 37 držav članic Sveta Evrope, vključno s Hrvaško, ki je to storila 22. januarja 2013. Ratificiralo pa jo je 18 držav: Švedska, Španija, Portugalska, Črna Gora, Srbija, Francija, Poljska, Finska, Slovenija, Italija, Danska, Bosna in Hercegovina, Avstrija, Andora, Monako ter Malta.

Skrb vzbujajoče je, da konvencija vsebuje veliko zavajajočih in škodljivih formulacij, o katerih so države članice Sveta Evrope niso strinjale, zato želi homoseksualni lobi konvencijo vsiliti vsej Evropi. Istanbulska konvencija prvič v kakšno mednarodno pogodbo uvaja in opredeljuje pojem spola kot družbene in ne več biološke danosti.

Homoseksualni aktivisti, ki so pripravili ta zmazek teorije spola tako zavajajo ljudi in žalijo njihovo zdravo pamet: “Spol “pomeni družbeno ustvarjene vloge, vedenja, dejavnosti in lastnosti, ki v določeni družbi veljajo, da so primerne za ženske in moške.” (čl. 3. c.)
Prav tako konvencija zahteva, “da se zagotovi izvajanje določb te konvencije, in zlasti ukrepov za zaščito pravic žrtev, brez diskriminacije na podlagi spola, rase, barve kože, jezika, vere, političnega ali drugega prepričanja, narodne ali socialne pripadnosti, manjšin, premoženja, rojstva, spolne usmerjenosti, spolne identitete, starosti … “(čl. 4. 3., prim. čl. 43 in 53 poročila).

Konvencija tudi v nadaljevanju vsebuje dvoumno besedilo in določbe, na podlagi katerih so lahko države, ki so ratificirale konvencijo,  izpostavljene pritiskom homoseksualnega lobija. Mednarodni nadzorni mehanizem GREVIO, ki spremlja izvajanje konvencije, zlasti na področju vladne politike (izobraževanje, mediji, proti-diskriminacijske politike …), pravi tako: “Pogodbenice sprejmejo potrebne ukrepe za spodbujanje sprememb v družbenih in kulturnih vzorcih vedenja moških in žensk z namenom izkoreninjenja predsodkov, običajev, tradicij in vseh drugih ukrepov v praksi, ki temeljijo na ideji o manjvrednosti žensk ali na stereotipnih vlogah moških in žensk.” (čl. 12)

Homoseksualni aktivisti vdirajo v šole in poneumljajo naše otroke
Prvi odstavek 14. člena Istanbulske konvencije se nanaša na izobraževanje: “Pogodbenice sprejmejo, kadar je to primerno, potrebne ukrepe za vključitev učnega gradiva o vprašanjih, kot so enakost med ženskami in moškimi, nestereotipne vloge spolov, medsebojno spoštovanje, nenasilno reševanje konfliktov v medosebnih odnosih, nasilje na podlagi spola nad ženskami in pravica do osebne integritete, prilagojenega razvojnim sposobnostim študentov, ki so vključeni v redni učni načrt na vseh ravneh izobraževanja. Pogodbenice sprejmejo potrebne ukrepe za spodbujanje načela iz 1. odstavka, tako v neformalnih učnih okoljih, (kar pomeni tudi verske izobraževalne ustanove – tudi verouk, op. av.) kot tudi športnih in kulturnih okolij in okolij za prosti čas in v medijih.« (čl. 14, 1-2,  glej čl. 94-97)

V skladu z vestnim uresničevanjem istanbulske konvencije, ki jo je ratificirala tudi Slovenija, bi lahko homoseksualni aktivisti, ki že hodijo po naših šolah, najprej od staršev, nato pa še od učiteljev, duhovnikov in katehistov kmalu zahtevali, da vaše otroke poučujejo o teoriji spola. Toliko o dobronamernosti Istanbulske konvencije.

Deveti člen Istanbulske konvencije – bogato financiranje homoseksualnega lobija
Deveti člen: “Pogodbenice na vseh ravneh priznavajo, spodbujajo in podpirajo delo ustreznih nevladnih organizacij in civilne družbe, dejavnih na področju boja proti nasilju nad ženskami in vzpostavijo učinkovito sodelovanje s temi organizacijami.”

No, pa smo spet pri tistih, ki so se dodobra razkrili na decembrskem družinskem referendumu. Na račun boja proti tradiciji in različnosti med moškimi in ženskami bogatijo iz državnega proračuna. Po Trumpovem vzoru je treba »nevladne« levičarske in homoseksualne aktiviste pri nenasitnem izčrpavanju proračunskega denarja nujno ustaviti.

Čim prej se je treba dogovoriti, da se podobno kot v Ameriki po volitvah odvzame sredstva takšnim osjim gnezdom, kakršni so Mirovni inštitut, Amnesty International, LEGEBITRA, Društvo Dih, Zavod Open, Društvo za nenasilno komunikacijo in podobni, ki po navodilih Istanbulske konvencije zlorabljajo boj proti nasilju nad ženskami za vsiljevanje homoseksualne ideologije. Zajedalci, ki praznijo proračun in jemljejo denar otrokom in družinam, ki bi ga najbolj potrebovali, naj se financirajo sami in svoje »usluge« konkurenčno ponujajo na trgu.

Franci Donko

 • althar

  A prav Istanbulska da je? Zakaj pa ni na primer Teheranska ali pa Riadska, to bi še bolj zažgalo…

 • garfi

  NISO LOBI AMPAK MAFIJA
  The Gay Agenda Explained
  https://www.youtube.com/watch?v=bEr3C1YTDpM
  KAJ MORAMO VEDETI O HOMOSEKSUALNOSTI:
  http://sprejmi.blogspot.si/2015/12/kaj-moramo-vedeti-o-homoseksualnosti.html

  • Zgornji

   No, ta je tud že napol pedr ki tole blebeta … :-P

 • Zgornji

  AAAJJJ , KEEERI BOLNIKI NAM HOČEJO VLADATI … PA TO ŠE VESOLJE NI VIDELO … SAAAMI BARIČEVIČI …
  FOLK, … A JE VAM TO VŠEČ ?
  A MORAMO RES POČAKATI DA BO GRDO POČILO IN SE TE IZRODKE NA PLANETU OČISTILO … ??

  • Gru

   In gdaj bo pocilo, ko bos 80let star?

   • Zgornji

    Kaj to tebe sploh briga, mrtvec ? Vseeno pa ti povem da od 47,5-53 z toleranco +/-5 . še kaj neveš ? No, ostalo ti bo že Franci povedal .

 • sašo

  Gay sektaši…ja, to je posebna vrsta ljudi, večina njih s premožnih družin ali z razbitih družin, od ene skrajnosti do druge, kot je tudi njihova spolna praksa..skrajna, skrajno neokusna .
  Pa dobro vsak naj počne s seboj kaj mu je za počet, ampak ne vem zakaj za to potrebuješ razne pravice, medijsko izpostavljanje..aja, že vem..želiš si sebe prikazati kot nekaj ” normalnega ” torej se dejansko imajo za ” nenormalne ” . Naj pojasnim . če bi homoseksualci sami sebe sprejemali takšne kot so, torej drugačne, bi ne bi bili stremeli k temu da si na vsak način želijo navzven izgledati kot heteroseksualci ( poroke, posvajanje otrok…itd ) .
  Če bi se sprejemali takšne kot so, bi sledili svoji naravi, to pomeni da če si ne želijo imeti spolnega odnosa z osebo nasprotnega spola, si po vsej kmečki logiki tudi ne želijo otroka, ki nastane s spolnim odnosom ( med dvema nasprotnima spoloma ), ki ga sami zavračajo .
  En kup kontradiktornosti med homoseksualci, vse pa izhaja iz tega da so dejansko nesrečni takšni kot so in sami sebe ne sprejemajo in ne prenašajo takšne kot si . Na vsak način bi radi bili heteroseksualci.

 • garfi

  GAY AGENDA WAS JUST A START, 12 PERVERSIONS, LIKE POLYGAMY, BESTIALITY & PEDOPHILIA ARE NEXT!
  https://www.youtube.com/watch?v=o068DzasI5o&t=1153s

 • Metka

  Spet Donko in njegovi geji. Pa kaj je s tem človekom a zna on sploh pisati o čem drugem.
  A so geji njegov fetiš?
  A je on poročen?
  A je on gej?

  • Sašo

   Metka imaš ti “tripolarno motnjo ” ? Metka, božo, milica..kdo si zares ti ? :) Naj ugibam..užaljeni prikriti gay ?

 • Božo

  Donkota bo enkrat en gej nabil v rit. Po moje si tega zelo želi.

 • Milica

  Jaz ne vem zakaj vi delate toliko reklame za istospolne. V nobenem drugem mediju ni reklame za istospolnost vsaj 1x dnevno.
  Moja mama vas je nehala brati, ker pravi da toliko perverznosti skupaj s slikami ne vidi nikjer drugje.
  A ste vi sploh normalni.

  • Sašo

   Torej je tvoja mama še bolj homofobna od tebe ?

   • garfi

    fobija – strah pred homoseksualno psihopatijo je normalen

  • terminalar

   Milica,
   pedri so okol in okol. Kot špiceljni včasih. Mama ni ogrožena.

  • tramal

   Drugi mediji so komunistični in razumljivo da ne bodo pisali o svoji svinjariji ki jo zganjajo.

 • terminalar

  Istanbulska konvencija prvič v kakšno mednarodno pogodbo uvaja in opredeljuje pojem spola kot družbene in ne več biološke danosti.

  Zelo praktično: če mi kdo reče pizda, grem komot na ženski sekret scat.

 • garfi

  Juni Kim 2 years ago
  Homosexuality is NOT normal.
  Extremely disturbing, psychopathic, & violent acts, such as killing for pleasure, torture, rape, gang rape, necrophilia, infanticide, & cannibalism are found in animal kingdom, but only severely perverted sickos would justify them as ‘normal & natural’ acts just because ‘animals do them’ & encourage people to try them to see if they like them.
  Homosexuals justify & brainwash people (especially very young, susceptible children) that ‘homosexuality is normal & natural because homosexual act is found in the animal kingdom & you should try it to see if you like it.’
  Homosexuals & transgenders are mentally ill people who are simliar to people who prefer to have sex with babies & young children (pedophilia), relatives (incest), animals (bestiality), corpses (necrophilia), urine (urolagnia), & feces (coprophilia).
  They are also just like mentally ill TRANSABLED people who chop off their arms & legs and demand the society to accept their act as ‘normal & natural’ & want their governments to pay for the surgeries to chop off their limbs.
  Google search: ‘7 adorable animals that are also murderous monsters’
  ‘Dolphins are dangerous animals that could rape you & kill your baby’ — (Business Insider science article)
  *Dolphins kill & torture porpoises for fun. Male dolphins kidnap & gang rape females from weeks to months.
  *Seals rape penguins to death & then eat them.
  *Mallards (ducks) rape until females die. 40% of sex between them are rape. According to account by Kees Moeliker, they enjoy homosexual necrophilia.
  *Otters often rape females to death & even rape other species in similar small size (such as baby seals) until they die & continuously rape the rotting corpses over a week.

 • garfi

  božo metka sašo sami pedri
  ideološki in spolni

  • Sašo

   gafi..malo si očitno preveč spil danes..sem kje pisal kaj v prid gayem ? Malo bolj počasi beri.

   • garfi

    se opravičujem in brišem

    • Sašo

     Opravičilo sprejeto ;) .

 • Laž ima kratke noge

  Jap, moti vas neka definicija, zloraba žensk in nasilje v družini vas pa ne motita. Itak, zlorabljanje otrok v cerkvah in nasilje nad ženskami iz strani moških je pa pač božja volja in se ni potrebno preveč sekirati glede tega. Glavne so vam neke besede na papirjih, dejansko stanje v družbi vas pa na zanima.

  • garfi

   ti in božo metka sašo sami pedri
   ideološki in spolni
   leviĆarji ste povsod TUDI V RKC

  • Peter

   Bo že držalo, če ti tako praviš, no.

 • totex39

  Res sramota za evropski parlament, da se ukvarjajo s takimi bedastimi stvarmi, namesto, da bi končno začeli urejati bolj za Evropo pomembne stvari.

 • karpelec

  Tudi evropski parlament hoče biti v pustnem trendu.

 • Osti jarej

  …kaJ SE PA GRESTE….TA VENDAR VRTI SVET….tudi v slomafijandžiji….aha

  • garfi

   kwa

 • Antonius

  O nasilju nad ženskami se derejo tisti, ki sploh nič ne vedo, kako je v resnici živeti z žensko.
  Jaz sem mojo babnčko v postelji tako “premlatil”, da me je prosila, če ji dam dva dni mir.
  Če bi hotela naslednji večer ponavljati frčanje mojega perja, bi jaz poklical policijo, tako sem bil še vedno zmatran od vsega luštnega.
  Je pa zares zelo zanimivo, da nam pedri in lezbijke dopovedujejo, kako moramo heterospolni živeti z našimi najbolj ljubljenimi polovicami.
  Sprevržena zadeva je primerljiva samo z LGBT-jevskim podpornikom in početjem ljubljanskega župana Jankovića, ko za svojega seksualno ogroženega tiča, izsiljuje socialno ogrožene nesrečnice, da mu ga porihtajo. Potem pa naslednji dan vzvišen po Ljubljani sprehaja svoje nedolžno poštenje in nesebično skrb, ki jo namenja, predvsem socialno ogroženim Ljubljančankam.
  Zanimivo je tudi, da bogato financirajo tiste, ki ne rojevajo otrok, zraven se pa predsednice in
  predsedniki evropskih držav, brez svojih otrok zaskrbljeni sprašujejo, zakaj nataliteta pada.
  Zgleda, da v evropskem parlamentu, kompletno opremljeni, sedijo samo poslanci iz višegrajskih držav.

 • sprehajalec

  Če ima že takšno ime, naj jo gredo pa še uveljavljat v Istanbul. Še ena potrditev levičarskega nasilja nad lasnimi ljudmi, ki jim vsiljujejo neke eksperimente, zato ke si pač tukaj upajo.

  Erdogan je takole pozdravil parado ponosa.

  https://heavyeditorial.files.wordpress.com/2015/06/turkey-water-cannon-istanbul-pride.jpg?quality=65&strip=all

 • RealRevolution

  Isprijenci nam vladajo!
  To je sramota,Junkerja na vislice!
  Ce ne bodo zacel taksni odgovarjati, ki imajo na plecah po vec 100M ljudi bo propad Evrope.Saj se vidi to kam taksne poti vodijo…

 • Janez

  A?
  BODO LGBTJI RES RINILI V ISLAMSKE DEŽELE ?
  Pa?
  TAM JIH KAMENJAJO, JIH -LGBTJE – MEČEJO Z MINARETOV ITD. L.R. J. KOMENDA

 • !!!!!!!!!!!!!!

  zionisti spodkopavajo krščansko civilizacijo, zda že imajo pod seboj, na vrsti smo mi Evropejci? A bomo dopustili to?! https://www.youtube.com/watch?v=c8xYSm_E330

  • tramal

   Ma kje ti vidiš zioniste.To so levičarske drhalske organizacije in tudi naši komunisti jih podpirajo..Te umsko bolane ljudi ki ne vedo kakšnega spola so in kaj sploh hočejo je potrebno zdraviti v umobolnici.Trump ima čisto prav.

   • Orban je povedal

    Soros zionist plačuje levičarje!

 • Olga

  Najprej pospravimo z levičarji na volitvah doma, potem pa še v EU!

 • šmentanamuha

  Osebno trdim, da so muslimanske migracije dejansko dimna zavesa za resnično agendo, ki je veliko bolj uničujoča za evropsko družbo in kulturo in se skriva v ocvetličenem imenu Konvencije Sveta Evrope o preprečevanju in borbi proti nasilju nad ženskami in nasilju v družini, t. i. Istanbulski konvenciji.
  Osebnostne motnje ljudi, ki ne vedo, katerega spola so in kaj bi radi, bodo vsilili kot novo družbeno paradigmo novega družbenega reda (NWO). Z lažno skrbjo in pretvezo, da se borijo proti nasilju nad ženskami in nasilju v družini, hkrati pa nihče ne dvigne glasu proti otroškim porokam in obrezovanju žensk v islamski kulturi. Zadnja faza je legalizacija pedofilije v vseh izvedbah, zato v Veliki Britaniji že znižujejo starostno mejo za privolitev v spolni odnos (dajejo se okoli 10 ali 12 let).
  Skratka, taledva frika na zgornji sliki sta naša perspektiva v prihodnosti, če bo LGBTQ agenda šla skozi ustavo.

 • MEFISTO

  Groza, mar heteroseksualci delajo samo še buzerante in lezbijke, da jih je vedno več in da prevzemajo vodilno vlogo v družbi.

  Kolikor vem, toplovodarji še ne rojevajo, lezbijke pa še ne delajo otrok.

  Ali pa se je družba že tako spridila, da ni več vrnitve iz razvrata in dekadence, ki je nekoč že uničila stare Grke in Rimljane.

 • tramal

  Upam da se bodo muslimani najprej spravili na te gnusobe.To bi jim oprostil.

 • RATATA

  Vsaka pijandura ve, da je valjar moškega, baba, ki ga vihti pa ženskega spola

  • RATATA

   Pijandura je moškega spola!

 • xtc

  Homoseksualnost pač ne more biti drubena vrednota ali merilo normalnosti,je pa definitivno realnos ,ki ima svoje mesto v družbi a to je na robu,kjer morajo biti vse deviantne skupine.

 • MEFISTO

  Oglejte si obe spaki na gornji sliki!

  Je mar to naša avantgarda?

  • Zgornji

   Sej nevem, a so bolj Bolani a so bolj Zlobni, … oziroma, … no, saj to je povezano , ker, Zloba je spet neke vrste Pokvarjenost duše … tko, da so žal – Oboje . Žal.

 • MEFISTO

  Nikoli se nisem rokoval s toplovodarji, razen z enim, ko še nisem vedel, da je na mavrični strani.

  • Marko

   A rito jim pa nastavljaš vsak dan.

   • MEFISTO

    Samo tebi sem jo kake trikrat nastavil.

    • Marko

     Ja res imaš rokovala pa se nikoli nisva.

     • MEFISTO

      Ker si ga hotel čimprej vtakniti.

 • dob

  Ta desni Mad Max bi obvezno moral postati naš precednik!

  • Zgornji

   Najbolj Pokvarjen si pa ravno – Ti , ki takele Pokvarjene besede ven kozlaš !!! ! !!!

   • dob

    In to sem pokvarjen z veseljem!

    • Zgornji

     No, evo, z “lepim” se hvališ, … :-P

 • živela krščanska Slovenija

  Slovenija je krščanska domovina kjer je DRŽAVNI PRAZNIK na Božič, torej ob spominu na rojstvo Kristusa Odrešenika. Slovenija je krščanska domovina kjer je DRŽAVNI PRAZNIK na Veliko noč, torej spominu na Kristusovo zmago nad smrtjo! Slovenija ima pametni slovenski narod, ki vedno ko je stanje resno, podpre pravilne odločitve.

  • Miha

   Haha nevednež oba praznika je RKC skopirala od predhodnikov krščanstva.

  • Zgornji

   No, ne bodi tolk Naiven, ker zlobni bedaki nam bodo še prekmalu vzeli še ta dva praznika …

 • živele krščanske države

  Kristus je povedal, tako je zapisano v evangelijih, da bo si….oga . satana naredila vse, da zavlada nad vsemi nami. Kristjani se niso nikoli predali in se nikoli ne bodo.

  • Miha

   Ne vdajo se ampak se predajo satanu. Tega je v zgodovini ogromno. Recimo sodelovanje RKC in nacistov s Hitlerjem na čelu

   • Anton

    Ali pa se celo povezujejo med sabo, recimo sodelovanje komunistov s nacisti na določenih območjih pa s fašisti .
    Hitlerja je hollywood narobe interpretiral svetu…..

 • Goran Hvala

  Pa kaj mene briga ce se imajo za kaktuse…

 • Ana Job

  Nič ni bolj grdega, kot možakar oblečen v žensko! Res višek neestetike! Fuuuuj!

  • Božo

   Če bi šel kdaj v cerkev bi videl da je župnik tudi oblečen v kiklo. Okrog vratu ima zlat lanac pa eno špičasto kapo na glavi. Ko maškara.

   • Ana Job

    Naš župnik je fejst dec in me to nič ne moti. :-)))

    • Božo

     Ja saj pri farih je homoseksualnost običajna.

     • Ana Job

      Ne bodi siten Božo. :-)

     • Zgornji

      Ja, malo jih je še ostalo nepokvarjenih , … oziroma , … no, … jih skorajda – Ni . Žal.Približno tak procent kot pri celotnem narodu oziroma Človeštvu bi jih lahko naštel .

   • RATATA

    Vsem poznani zvezdaški zastavonoša božo. Prerevnega botra si si izbral, da bi ti za birmo uro kupil, zdaj so pa vse drugi krivi.

   • Anton

    Ko razpne roke je kot Batman!

   • Nowotny

    Si šel kdaj na proslavo picajzlov, npr. v njihovo katedralo v Dražgoše? Tam se velikokrat šetajo tudi takšni možiclji v jahalnih škornjih in hlačah in na glavi imajo neke komične kapce…ti povem, ko maškare.

  • MEFISTO

   Ali pa, če je kakega tipa Bog ustvaril po moški podobi, pa kljub temu prevzema ženske nicke, kar je na tem portalu pogost pojav.

   • dr Janez Sveti

    Ves čas si mi bil sumljiv! Torej si ženski tip moškega a ne!?
    DR janez Sveti Eureka

    • MEFISTO

     Ti pa meni nisi, ker vseskozi vem, čigav nick si.

    • indijanka

     Ti tut kamenjuješ… si sploh vesoljc..ah…ja

     • dr Janez Sveti

      :)
      DR Janez Sveti Nagajivi

     • indijanka

      nagajivih vesoljcev ni :)

   • Ana Job

    Vse je možno. Tudi to, da imaš ti še kakšen ženski nick. Pomehkužil si se.

    • MEFISTO

     Pa ne, da sem mački stopil na repec!?

     • Ana Job

      Tvoje govorjenje je zame nično. Ne zanimaš me in nehaj se vpikavati vame, starec nuduti. Ni vse, če imaš bazen v pritličju hiše.

     • Ana Job

      Niso vse take, kot tvoja stara teta doma, ki skrbi za tvojo leno rit.

   • RATATA

    Nazaduješ!

   • Nowotny

    Menfisto, Menfisto,.. Jaz sem bolj prepričan, da na tem forumu “straši” več takšnih – po prepričanju “prebarvanih”, drugače pa zakrknjenih, zagrenjenih starčkov, ki se v svoji zaplankanosti niso uspeli malo “sprostiti” v letih, ko bi se lahko. Fovšija potem pa je hudič!

    • Zgornji

     Jaz sem se pa že Preveč “sprostil” , tako da me je večkrat teplo v lajfu moje “sproščanje” po raznih bejbah … in še zdaj mi je žal da sem moral Takooo Drago plačati takšna “sproščanja” … !!! ! !!!

     • Nowotny

      Ja fak, ne! Potem že ugotovil svojo zmoto. Pol pa je že cajt, da si najdeš eno tako resno, da te spravi k pameti, pa skup v duetu izvajata “sproščanje”, pol šele ugotoviš, kaj je tisto ta pravo, v vseh izvornih oblikah :) Preveč al premalo je pekel. Tisto ta pravo, so vice – koga j.. nebesa, tam je preveč dolgočasno, pa vsi so malo “high”.

  • Jurij Musar

   Še grji je grda debela baba oblečena v oprijeta oblačila.

   • Ana Job

    Ja to se pa zelo strinjam Jurij. Zato pa vzdržujem kilažo 57 kg. In če bo moj dragi želel, se bom zanj oblekla tudi v črn latex. ;-)))

    • Jurij Musar

     Zaupaj mi še koliko meriš v višino, da si bom lahko predstavljal kakšna si brez latexa. Bi bilo za vse pametneje, če bi kakšno rekli o sexu, namesto o politiki.

     • Ana Job

      Se strinjam, da je politika totalno nagnita stvar. 171 cm.

     • Jurij Musar

      Bemtiš moraš bit pa dobra bejba. Jaz jih imam 183 cm, pa 100 kg vagam. Za par uric pozabi na svojega dragega, pa pridi v Radeče na kavico.

     • Zgornji

      V KOLIKOR ŠE NISI VEDEL, JE POLITIKA BOLANA RAVNO ZARADI PREVEČ NARODOVEGA PREDAJANJA POHOTI !!! ! !!! TAKO, DA, ČE ŽELIŠ IMETI ŠE BOLJ POKVARJENO POLITIKO, POTEM SAMO ŠE BOLJ PROPAGIRAJ POHOTNO POKVARJENOST KI JO SKRIVAŠ, IN POTEM TUDI VOJNA NEBO VEČ TAKO DALEČ KOT SE KOMU ZDI .

     • Jurij Musar

      Ti si pa resnično bolan. Za tebe je pohota, če nekoga povabiš na kavico, ti pa takoj pomisliš na svoje neuresničene perverzije. Jaz bi se z gospo lepo kulturno pogovarjal, če bi si bila všeč sem pa seveda takoj za stvar, saj živimo samo enkrat. Veš tisto življenje po smrti je navadna laž.

     • Zgornji

      MALO SI ME NAROBE RAZUMEL, PA ČE TI ŠE TAKO NA VELIKO PIŠEM , … POHOTA TI SEKA NA VSAKEM KORAKU VEN, KER OMENJAŠ SEX KO GA POSTAVLJAŠ PRED POLITIKO . VEM DA JE TUDI POLITIKA ZANIČ, AMPAK, TREBA JE MALO VEDETI KAKO ŠKODLJIV JE ŠELE SEX. AMPAK, TO TEBI ITAK ŠE NI NIČ JASNO, TKO ,DA … BREZVEZE ČE PA SPLOH NEVEŠ ZAKAJ SI SE SPLOH INKARNIRAL NA TA PLANET IN KAJ TE ČAKA PO SMRTI TVOJEGA MATERIALNEGA TELESA OD TVOJE DUŠE !!! ! !!!

     • Jurij Musar

      Tudi ti imaš smisel za humor, saj sicer nebi napisal, da je sex škodljiv. Ljubezen in sex sta najbolj zdravi zadevi v našem življenju. V to sem prepričan tako globoko, kot v to, da Bog ne obstaja.

     • Nata

      soc • 3 ure nazaj
      Makovčeva
      je pač tipična protikatoliška tercijalka, kakršnih na Slovenskem ne
      umanjka. Prepričana je, da (krščanskega) boga ni, a ga iskreno sovraži.
      Kot njeni soborci v tem ne opazi absurda.

      Tale ugotovitev komentatorja soc. . . . . .velja tudi zate !

     • Jurij Musar

      Sem bil že rahlo zaskrbljen, ker se nisi nič oglasila pri tako “pomembni” temi. Nisem pa vedel, da obstajajo protikatoliški tercialci. Do sedaj je veljalo, da so tercialke tiste, ki vsak dan čepijo v cerkvi in molijo, ves preostali del dneva pa obirajo vse v vasi. Pa naj bo tako. Vse kar velja za katolike ste obesili tudi preostalim, trdite celo, da je ateizem nekakšna vera, ki sicer nima Boga, ampak kaj bi tisto, saj vam ni potrebno ničesar dokazovati.

   • Nowotny

    Vsak osebek, ki si je kriv lastne zanemarjenosti zarad lastne lenobe, je grd. Zato se ahtej Bierbaucha!

    • Jurij Musar

     Ni problema, sem abstinent.

   • Zgornji

    NE, NI, KER DEBELA+GRDA BABA ŠE NI TAKO HUD PSIHIČNI BOLNIK KOT JE BUZI , ZATO NE BLUZI !!! ! !!! :-P

    • Jurij Musar

     Če bi bil buzi bi na kavico povabil tebe. Da si psihični bolnik sem pa sam ugotovil po tvojih komentarjih.

     • Zgornji

      NO, ČE SI ŽE TOLK ZA BUZIJE NAMESTO ZA ŽENSKE, KOT RAZLAGAŠ NEKAJ VRSTIC VIŠJE, POTEM TI PA ŽAL SPLOH VEČ POMOČI NI .

     • Jurij Musar

      Mene zanimajo izključno ženske, nimam pa nič proti istospolnim.

     • Nata

      Tudi tvoji so malo čudni. . . . . . . kar naprej imaš na jeziku Kristjane !!
      Le kaj ti je naredila hudega mama ? Saj si nekoč omenil , da je bila verna. . . . . ..Nisem pozabila, kaj si takrat napisal. In se pravzaprav res zelo čudim.

     • Jurij Musar

      Mama je bila verna, vendar ni marala farjev, je dejala, da se jim gre le za denar. Nam (imela je 3 sine) pa je dovolila, da se sami odločamo o vsem, tudi o veri. Smo kot otroci hodili v cerkev k veronauku, ampak ne dolgo, ker nas župnik ni znal zainteresirati. Spomnim se le toliko, da nisem ničesar razumel, če sem pa le dvignil glavo, sem jih dobil s tanko paličico. Odločitev ni bila težka, da preneham hoditi k veronauku. Praviš, da imam na jeziku kristjane. Je že tako, da se cerkev neprestano vmešava v državo, kar je pač treba komentirati. Popolnoma nesprejemljivo je, da katoliški župnik blagoslavlja javno šolo v državi, kjer je cerkev ločena od države. Kadar bo Slovenija Katoliška država, pa naj to počnejo kjer koli želijo.

     • Nata

      S paličico ? Ja, kje pa je to bilo. Mislim, da sem starejša od tebe, pa česa takega nisem nikoli doživela. . . . . .
      No, pa nič hudega . Vsak ima lahko svojo neprijetno izkušnjo.

      Tudi tele moje izkušnje so me pripeljale do odločitve, da vse s katerimi se pričkamo kar naprej v enih in istih zadevah blokiram.
      Saj po navadi sploh ne komentirate , ampak samo v nič dajete.
      Torej, nasvidenje, Jurij.

     • Jurij Musar

      Tisti župnik v Radečah se je pisal Lovšin in je tudi pokopan na radeškem pokopališču, poleg župnika Mirka Sevška, s katerim smo se v najstniških letih odlično razumeli. Se mi je zdelo, da sem ti bil to dolžan povedati. Lep pozdrav in nasvidenje.

  • cosmosjasnovidec

   Ko ga pa kdo nabije v jajca in pride k zdravniku ga pa ta vpraša kaj je pa narobe z vašo vagino,da se držite za njo.Hehe

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Valter BraniSlav

  Franci razmislja z Danko…
  Najvecji sovrazniki homoseksualcev imajo potlacena nagnenja do istega spola. Znanstveno dokazano.
  Hetero moskih istospolni ne zanimajo. Danko pa sanja o njih 24/7

  • MEFISTO

   S tem se že dolgo tolažiš.

  • cosmosjasnovidec

   To pa verjemi nikakor ne drži.Osebno sem prav tako največji sovražnik homičev pa nimam niti najmanjšega nagnjenja do njih ampak se mi enostavno gabijo,ker ne morem razumeti tega kar počnejo.
   Kar počnejo doma,ko se buzerirajo je sicer njihova stvar in me ne briga ampak naj doma tudi ostanejo pri svojem početju nikakor pa ne odobravam,da je ta buzerantska golazen navsezadnje postala javno ponosna na to kar je in skuša normalnim ljudem vsiljevati njihovo izprijeno istospolno nastrojenost.
   Hoče še celo uveljavljati neke svoje zakone ter pravice predvsem pa posvajati otroke katere bi
   seveda lahko spolno zlorabljala saj niso njihovi.
   Pa,da ne bom našteval dalje se samo vprašaj kaj bi na to dejal tvoj “TITO” če bi še živel in kje ter kako bi ta buzerantska gamad končala.

 • Jurij Musar

  Vsaka stvar se enkrat zgodi prvič.

 • Anton

  Še to potrdijo pa bomo lahko rodili. Samo še to….

 • MEFISTO

  Vdel sem, da je potrebna le toplovodarska tema, pa se bodo tisti sami razkrili, ki imajo mavrični odsev, tak ali drugačen.

  • Ana Job

   Šovinistično nastrojeni Celjan, mislim, da imaš skrita nagnjenja ti, da se na čase spravljaš name. Da se na lastno SDS vrsto spravljaš, je še zate preveč. Čas je za tvojo upokojitev!

   • Zgornji

    Heh, si ga pa zadela, … a je res tud ta buzi , al kako ? :-P
    Ma, sej več normalnega Dedca Niii … !!! ! !!! :-((
    Beda, … res :-( :-P :-/ :-((

    • Ana Job

     Ene par vas pa še je normalnih tukaj. ;-)))

     • Jurij Musar

      Ana, tale Zgornji mi je kar sumljiv, kar naprej govori o buzijih.

     • Ana Job

      Zgornji ima punce rad, je v redu fant, ta star Mefisto pa veliko od riti govori, je pa bolj sumljiv in tudi žensk ne mara. Tega bo treba bolj opazovat.

     • Zgornji

      Hmm, ma, ta Mefisto , … nevem, no, … enkrat govori tako, drugič spet kontra, tako da sploh nevem , … a se bo kdaj zjasnil, ali nikoli … a je peder ali je normalen ? :-/

     • Jurij Musar

      Meni se ti ne zdiš normalen. Pa ne zaradi spolne usmerjenosti, ampak zaradi vsega drugega.

     • Ana Job

      Zgornji meditira in je zelo dober v tem.

     • beno

      Si ga že probala, da veš, kakšen je ?

     • Zgornji

      Pa saj to se vidi iz pogovora že, tko da ti ni treba kar vsega probat , … :-P

     • indijanka

      Hmm..ja. Obračaš se po vetru?

     • indijanka

      Mefisto ima zelo rad ženske. Tudi nežnost premore.

     • Ana Job

      Ne poznam ga.

    • indijanka

     Haloooo..o Mefistu govoriš. Poznaš ga že dolgo. Večkrat se je potegnil zate. Presenečaš….

     • Zgornji

      Ja, jaa saj, , saj, zato tudi mene preseneča Mefisto , in zato jaz presenečam naprej , … nekdo je vedno prvi ki začne, a ne ? :-/

     • indijanka

      Udarec vračaš :)? A dej…no.Mefistu?

     • Zgornji

      Ma, ne, nooo, samo posredujem zmedo ki mi jo Mefisto predvaja , … pa me ti za tako maščevalnozlobnega jemlješ, … :-/ :-(
      Saj vem da sem še preveč/precej pokvarjen, … ampak, nočem pa Mefistotu kake “udarce” vračati, ker mi jih tudi on ni dajal, … vsaj kake bolj omembe vrednih ne , … pa četudi bi mi jih , … jih jaz nebi kar “vračal” , ker sem že nekoč bral od njega boljše objave in ga zato poznam da ni tako slab , … le zgleda da mu je ena zmeda vmes v lajf vskočila, in nato preskočila še name , in nato še naprej … odtod problemi … :-/

     • indijanka

      Mefisto prinaša smeh in solze. Poseben je. Ni pa gej :).

     • Zgornji

      Aja, no, fajn, to je sicer lepo slišati, ampak, ravno zato , ker nas takole zmedava z smehom + solzami skupaj , se potem pojavijo nerazumevanja in iz tega zmeda … no, pa saj, po drugi strani tudi jaz delam podobno, ampak, Samo za Tistega ki me ne razume, … in, morda tudi jaz ne razumem Mefistota zadnje čase ? :-/
      Only Lord God Knows this :-/

     • indijanka

      .. pot na portal sem ti odprla s poljubčki in objemčki. Tega običajno ne počnem. Mefisto, ti, Kapibara in moj Vesoljček smo stari prijatelji a ni res?

     • Zgornji

      Heh, jaaa, bejby, Ampak, moramo se pa tudi zavedati, da Pravi prijatelj Ni Pravi prijatelj, če svojemu prijatelju kdaj pa kdaj ne nameni tudi kake “krepke” besede … :-)
      No, lep + dober večer ti želim še naprej + vsemskupajtukajtamkaj … :-)

   • indijanka

    Ana..Mefisto ni gej. Nagajiv moški je z ostrim a spretnim peresom.

    • Ana Job

     Če me po tolikem času ne prepozna, kot žensko je ena žalost od moškega. Verjamem pa, da moja in njegova generacija nima veliko skupnega.

    • MEFISTO

     Hvala za solidarnost, čeprav je nisem potreboval

     S takimi, ki so samo nicki, sam opravim,če me je le volja.

     • indijanka

      Veš.. Modri Mefisto. Ana je moja prijateljica tudi v realnem svetu. Lepa ženska je :)…malo mlajša od mene. Izjemno temperamentna je in drzna . Brez dlake na jeziku. Ugajala bi ti :). Poleg tega je goreča privrženka JJ ja. Tako kot njena družina. Včasih te strani obišče tudi njen oče. Še njeno srce poseduje eden od desnih komentatorjev. Zato jo tvoje besede bolijo. Kdaj pa kdaj pomisli tudi na to….

 • Valter BraniSlav

  FRANCI DANKO = LATENTNI HOMO
  https://www.youtube.com/watch?v=AdMcJUb9iaA

  • cosmosjasnovidec

   Te študije in raziskave je nasploh vprašljivo kdo jih je delal in za koga veljajo.
   Je pa tudi res,da sem tukaj v Sloveniji vedel za kar nekaj takih,ker so se ločili saj naj bi jih baje žene zalotile z moškim v postelji.Nekaj jih je pozneje naredilo od sramu samomor.
   Sicer pa take raziskave navedejo ravno homofobi ter buziči z namenom širjenja in prepričevanja normalnih ljudi v tisto kar niso.
   Nikakor ne razumem kako bi se lahko nekdo primer kot jaz kljub temu,da sem poročen in kresnem kjerkoli kako drugo žensko,ko je le priložnost šel buzerirat z nekakšnim ogabnim buzerantom.
   Takšen nikakor ne more biti čist v betici ampak je lahko le bolan.Že sam pomislek na razmerje z istospolno osebo je več kot navgražen ter ogaben.
   Ne vem no jaz tega pač ne razumem obstajajo pa seveda taki buziči in lezbače v to ni dvoma.
   V Sloveniji se ve,da so vsi levaki istospolneži ali tranzvestiti tako,da se oplodijo umetno,ko hočejo otroka.

   • Jurij Musar

    Ti pa si pravi cosmobutec. Saj ni potrebno delati nobenih raziskav, sam lahko ugotoviš, da se nekateri rodijo isto spolno usmerjeni. Glej Radeče imajo cca. 3000 prebivalcev in vsi vemo za najmanj 5 isto spolno usmerjenih oseb. Ti ljudje tega ne skrivajo, vprašanje pa je, koliko je še takšnih, ki si ne upajo tega povedati na glas, zaradi idiotov kakršen si ti. Iz teh podatkov lahko sam izračunaš približno število istospolno usmerjenih ljudi. Največja fora pa je, da so to zelo normalni ljudje, ki nikomur ne želijo ničesar slabega in nikogar ne žalijo, tako kot to počneš ti.

    • MEFISTO

     Ker že omenjaš Radeče, nam še povej, v katero spolno skupino spada akademik in ugledni poslanec tega zavrtega kraja!?

   • Valter BraniSlav

    Ce ti ni nic do istega spola, zakaj moras to tukaj deklarirati? Pac prezres in gres najprej. Ce ti nekaj na veliko deklariras, potem o temu razmisljaz zato ker si to zelis.

   • Adolf Hitler

    levaki so vsi buzeranti!

 • Jurij Musar

  Sicer ljubim humor, ampak bi zdržal tudi brez njega. Povabilo ostaja, ampak brez njega, pa če je še tako prijazen. Sem pa vsak teden v Celju, če si tam doma.

 • MEFISTO

  Pravkar sem bil diskretno, strogo in odločno opozorjen, da moramo spremeniti odnos do homičev in latentnih heteroseksualcev, ki postajajo dekadentno jedro naše družbe, in da še pomisliti ne smemo, da je “spolno razmerje z istospolno osebo nagravžno ter ogabno in da namesto z žensko ne bi šel kot buzerant z drugim buzerantom”, kot je vizionarsko izpovedal cosmojasnovidec.

  Če nas zapusti le en konktreten latentni heteroseksualec, še piše v opozorilu, in če odpokliče vse svoje nocke, se bo število komentatorjev in komentarjev takoj zmanjšalo za 70 do 80%, kar bi naj pomenilo katastrofo za ta portal, ki še edini pretirava s svobodo pisane besede.

  • Zgornji

   Hmmm, tko neodločnosumljivočudnozakritoskrito pišeš, da spet nevem koga si mislil in pri čem sem … :-/
   Zdej, a se lahko kdajkrat vsaj malo bolj razjasniš kajzaen tič si ti ?
   Mislim da ti bo tudi še kdo drug hvaležen, da se mu nebo treba še dodatno prerekati z teboj.
   Hvalaaa .
   Lp + #

   • MEFISTO

    Po nepravlini rabi predloga z (z teboj), bi te spoznal, četudi ne bi bilo drugih indicev.

    • Zgornji

     Heh, ja, aja , ja, hmm, .. najbolje bi bilo da bi napisal : … iz tabo … pa bi bilo kul … 8-)

     • MEFISTO

      Priznaj, da ti ne gre, pa se bo zemlja še naprej vrtela okoli oslov.

     • Zgornji

      Aaa, ammm, a misliš , to, da mi ne gre slovenščina , pa to ?

 • Adolf Hitler

  Ta DREK se razmnožuje kod žohari!

 • Osti jarej

  …zgoraj na slikci pa sprehajalko in MEF….

 • MEFISTO

  Ali, kdo ve, kakšna je razlika med latentznim homoseksualcem in latentnim heteroseksualcem?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!