[Iz minute v minuto] Najbolj sveže novice s slovenskih volišč! Izvoljeni poslanci na Šarčevi listi svetujejo Šarcu naj za dobro Slovenije sestavi koalicijo z SDS

Foto: STA

Ob 7. uri se je po državi odprlo več kot 3.000 volišč za predčasne državnozborske volitve.

22.05 Kandidati LMŠ, ki so izvoljeni, svetujejo Marjanu Šarcu, naj za dobro Slovenije sestavi koalicijo z SDS, drugače gredo med samostojne poslance.

21.50 Zanimivo. Politično dogajanje komentira politično “nevtralen” novinar Primož Cirman, ki je na državnem portalu (tam dobi tudi denar) in očitno po nalogu šefa Telekoma Rudolfa Skobeta ves čas napadal Janeza Janšo.

 

21.07 Janez Janša se je zahvalil volivcem.

(Slika: PrintScreen/TVS)

20.59 Po preštetih skoraj dveh tretjinah odstotkov glasov bi SDS dobila 26 mandatov, najbližja zasledovalka LMŠ pa 13.

Foto: DVK

20.31 Po preštetih skoraj 31 odstotkov glasov bi SDS dobila 28 mandatov, najbližja zasledovalka LMŠ pa 13.

Foto: DVK

20.16 Po preštetih skoraj 15 odstotkov glasov bi SDS dobila 28 mandatov, najbližja zasledovalka LMŠ pa 12.

19.50 Po preštetih skoraj petih odstotkov glasov so rezultati naslednji (po STA) – SPODAJ.

Foto: STA

19.00 Po vzporednih volitvah je zmagala SDS Janeza Janše, ki je dobila 24,4 odstotka glasov.

18.46 Govorniški oder pred sedežem stranke SDS, kjer bo nekaj minut čez 19. uro Janez Janša nagovoril Slovenke in Slovence, je postavljen, poroča Luka Svetina.

Foto: L. S.

18:35 Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka do 15. ure prejela 135 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka. Za 82 obvestil so takoj ugotovili, da ne gre za kršitev volilnega molka. Inšpektorat za notranje zadeve tako na podlagi prejetih obvestil obravnava 53 zadev, je sporočila STA.

18.06 Diši po svobodi! Ljudje na družbenih omrežjih množično objavljajo fotografije, koga so volili.

Foto: Twitter/PolonaKek

18.02 SDS je na svojem Twitter profilu objavila: “Trend negativnega poročanja o @strankaSDS tudi v predvolilnem tednu. A mi se ne damo! Teden 11: Informiranje ali ustvarjanje javnega mnenja? @24UR@TVDnevnik @TVOdmevi #SkupniČas #RdečeNegativno #ZelenoNaklonjeno *V tabeli so zajete stranke z največ medijske pozornosti.”

Foto: Twitter

17.59 Najvišja volilna udeležba (PVDZ 2018) je bila v 1. VE – Kranj in sicer 36,88 %, najnižja pa v 2. VE – Postojna in sicer 31,97 %, poroča DVK.

17.31 Po podatkih okrajnih volilnih komisij je na predčasnih volitvah v državni zbor (PVDZ) do 16. ure glasovalo 587.725 volivcev oziroma 34,32 % vseh volilnih upravičencev, poroča DVK.

Foto: Naš bralec

17.30 Pred sedežem SDS iz minute v minuto več reportažnih avtomobilov.

17.20 Čet nekaj minut bodo znani podatki o volilni udeležbi ob 16. uri.

16.03 Predsedniki strank, ki kandidirajo na predčasnih volitvah v DZ, so bili ob oddaji svojega glasu optimistični. Nekateri so pozvali tudi k udeležbi na volitvah. Predsednik republike Borut Pahor je izrazil upanje, da bo Slovenija hitro dobila novo vlado. V ta namen bo že v začetku tedna povabil na neformalen pogovor relativnega zmagovalca volitev, poroča STA.

15:55 Na Twitterju je zaokrožila debata o tem, da se nekateri predsedniki volilnih komisij želijo otresti nadzora, zato se pri vnosu podatkov v računalnik skušajo zaklenit v pisarno. Zato pozivajo, naj se poročila o preštetih glasovnicah na volišču fotografira in objavi na Twitterju, nad štetjem glasovnic pa je potreben poostren nadzor.

14:50 Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka do danes do 13. ure prejela 115 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka. Za 73 obvestil je bilo takoj ugotovljeno, da ne gre za kršitev volilnega molka. Tako inšpektorat za notranje zadeve na osnovi prejetih obvestil obravnava 42 zadev, poroča STA.

14.29 Bojan Požar na Twitterju: “Zaradi napačnega gradiva za 8VE se glasovi prelivajo iz Liste novinarja @BojanPozar na @strankalevica?!” Več TUKAJ.

14.21 Državna volilna komisija zagotavlja, da morebitne težave pri glasovanju na današnjih predčasnih volitvah v DZ rešuje sproti. Tako so rešili tudi zaplet volivke pri glasovanju na posebnem volišču Omnia. Na takšnih voliščih lahko glasujejo volivci, ki so danes zunaj kraja stalnega prebivališča in so želeli glasovati na volišču zunaj svojega okraja, poroča STA.

14.20 Slovenske volitve spremlja tudi več poljskih spletnih medijev, kjer je izraženo upanje, da bodo vlade Višegrajske četverice, Avstrije in Italije, po današnjih volitvah dobile zaveznico v boju za ohranitev evropske civilizacije.

12.40 Po končani jutranji maši je v domačem Destrniku glasoval Milan Zver. Na volišče ga je pospremil vnuk Tristan.

(Slika: bralec)

12.36 Po podatkih okrajnih volilnih komisij je na predčasnih volitvah v državni zbor (PVDZ) do 11. ure glasovalo 295.763 volivk/volivcev oziroma 17,27 odstotka vseh volilnih upravičencev, poroča DVK.

12:10 Državna volilna komisija zagotavlja, da morebitne težave pri glasovanju na današnjih predčasnih volitvah v DZ rešuje sproti. Tako so rešili tudi zaplet volivke pri glasovanju na posebnem volišču Omnia. Na takšnih voliščih lahko glasujejo volivci, ki so danes zunaj kraja stalnega prebivališča in so želeli glasovati na volišču zunaj svojega okraja. Direktor službe Državne volilne komisije (DVK) Dušan Vučko je za STA dejal, da se včasih zgodi, da volivec pomotoma ni vpisan v sistem Omnia, v katerem je 55 volišč. “A take težave se rešujejo,” je zagotovil. Na glasovanje v sistemu Omnia se je sicer po njegovih besedah prijavilo približno 4.200 volivcev, težava pa je nastala le v enem primeru. Volivec, ki je na dan glasovanja zunaj kraja stalnega prebivališča in je izrazil željo po glasovanju na volišču zunaj svojega okraja stalnega prebivanja, je moral svojo namero sporočiti na okrajno volilno komisijo, na območju katere ima stalno prebivališče. Volivci so morali obvestilo poslati najpozneje tri dni pred dnevom glasovanja, so zapisali na DVK. Tudi izseljenec, ki je na dan glasovanja v Sloveniji, se je lahko odločil, da bo glasoval na posebnem volišču Omnia. Diplomatsko-konzularno predstavništvo, na katerem je vpisan v volilni imenik, so obvestili, da bo glasoval v Sloveniji. V volilnem imeniku pa so naredili oznako, da je izbral ta način glasovanja.

10.49 Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve (MNZ) je od začetka volilnega molka do danes do 10. ure prejela 90 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka. Za 58 obvestil so takoj ugotovili, da ne gre za kršitev volilnega molka. Tako na osnovi prejetih obvestil inšpektorat za notranje zadeve obravnava 32 zadev, poroča STA. Ampak: Ne nasedajte strašenju z volilnim molkom! Tudi v soboto in nedeljo lahko mirno komentirate politična dogajanja. Več TUKAJ.

09.26 Slovenke in Slovence je na volitve pozval tudi Vinko Vasle, legenda slovenskega novinarstva. Več TUKAJ.

09.23 Do petka se je za spremljanje izidov volitev v medijskem središču na Gospodarskem razstavišču akreditiralo 379 predstavnikov domačih in tujih medijev iz 40 medijskih hiš. Med drugim se je napovedalo tudi 40 predstavnikov tujih medijev iz Francije, BiH, Italije, Nemčije, Avstrije, ZDA, Hrvaške, Srbije in Velike Britanije. Med njimi so AFP, Al Jazeera, ANSA, ARD, APA, Bloomberg News, European Press Photo Agency, HRT, N1 TV, Nova TV, RAI in Reuters.

08.55 Ne oklevajte! Pojdite volit. Več TUKAJ.

08.48 Volilne komisije bodo ugotavljale volilno udeležbo do 11., do 16. in do 19. ure. Po zaprtju volišč bodo najprej znani izidi vzporednih volitev, ki jih pripravljajo nekatere medijske hiše, med drugim tudi Nova24TV.

08.45 Danes ima 1.714.376 volilnih upravičencev priložnost, da izberejo novo 90-člansko sestavo državnega zbora za prihodnji štiriletni mandat. Izbirali bodo med 1.636 kandidati, ki se za poslansko funkcijo potegujejo na 25 listah političnih strank.

Predsednik SDS Janez Janša je v spremstvu soproge Urške zjutraj volil v domačem Šentilju pri Velenju. (Foto: Veronika Savnik)

08,44 Kakšna je bila volja volivcev, bo znano pozno zvečer, ko bodo jasni obrisi nove sestave državnega zbora.

08.40 Tudi legenda slovenskega novinarstva Martin Česenj je že volil. Spodaj poglejte, koga.

Oddana glasovnica Martina Česnja. (Foto: Twitter)

08.39 TUKAJ lahko preberete kolumno “Ne bojte se!”

08.36  Ne nasedajte strašenju z volilnim molkom! Tudi v soboto in nedeljo lahko mirno komentirate politična dogajanja. Več TUKAJ.

08.31 V volilni kampanji je sodelovalo 25 strank, list in gibanj.

07.59 Predsednik SDS Janez Janša je v spremstvu soproge Urške zjutraj volil v domačem Šentilju pri Velenju.

(Foto: Veronika Savnik)

07.47 Ljudje so že krenili na volišča in na družbenih omrežjih začeli objavljati fotografije, kako so glasovali.

(Foto: Twitter/TOML)

07.00 Do 19. ure bo odprtih 3.015 rednih voliščih ter 55 volišč za glasovanje zunaj kraja stalnega prebivališča. Glasovanje bo potekalo tudi na 31 diplomatsko-konzularnih predstavništvih v tujini.

Gašper Blažič, Demokracija

 • Dillinger

  Saj se nikogar ne bojimo in še kar navijamo za SDS in pomladne stranke.

  • WISKY 1000

   tako je prav

 • zoro

  sem bil pri teti – starejša ženska na berglih, da jo peljem na volitve, ampak ni upala iti zaradi sosedov, ker so sosedje vsi rdeči, saj so izredno dobro živeli in še živijo na račun države, se mastili, ne veliko delali, delali samo v državni upravi (imajo tudi borčevske pokojnine), se tudi na veliko plodili (pa niso cigani), kradli in izkoriščali in takšni danes ustrahujejo slovence, da si ne upajo niti na volitve – tudi tega mora biti konec – zato slovenec, pojdi in voli desno, tudi za vse tiste, ki so že in še danes v strahu pred levisti

  • totex39

   Upam, da si ji dopovedal, da volitve niso javne in rdeči (kot jih imenuješ) ne bodo vedeli koga bo volila.

 • Broni

  S sinom sva se peljala ob približno 18.30 uri skozi naselje Murgeldorf. Z zastavo označena hiša je bila videti, kakor da gre za mrliško vežico in šele ko sva ustavila, sem lahko na črni tabli opazil bel list z črno obrobo. Z na roko napisanem tekstu je malo v latinici in malo v cirilici pisalo. Danes ob 19.00 uri, se bomo poslovili od našega dragega pokojnika Komunista. Cvetje hvaležno odklanjamo, denar raje nakažite na TRR RTV SLO. Šele ko me je sin ruknil v rebra, sem na robniku pločnika opazil ubogega starega Mačka, kateremu je od krempljev kar močno kapljala kri in je ihteč govoril malemu sivemu možicu, kateri je hlipal in venomer ponavljal. Josipe moj. Ti si me pustil na cedilu, ja kaj bo z nami, joj joj joj mene. Ob prizoru sem se tako močno zmedel, da sem revežu kar čez prste na nogah zapeljal…

  • WISKY 1000

   murgle so ena žalost,navadno barakarsko naselje,kot pušča

 • Silka

  Danes je prelomni dan in želim si da to spozna in začuti večina. Zato volimo pomlad in ljubo Slovenijo popeljimo na pot normalnosti. LEVEGA FAŠIZMA IMAMO DOVOLJ!

  • Burek Burecki

   Tudu desnega crnosrajcnistva imamo dovolj…

   • Roman

    A že pakiraš kovčke?

    • KAPIBARA

     Mu ni treba, ker misli, da bo šlo tako hitro, kot okoli leta 45..

    • WISKY 1000

     to bi jaz vse deportiral,na čelo violeto,makarvičko,mesečnika,kordeša,itd.

   • xtc

    Torej imaš že karto za venezualo ali Kubo?

   • Luiggi

    Kje si pa koga vidu v crni srajci??…bedak cefurski!

   • tramal

    A ti imaš pa kurjo slepoto.Pa nič zato ,saj si kura.

 • Burek Burecki

  Volil sem st. 24 SMK (Stranko Martina Krpana)…

  • herman

   Glavno je, da nisi BrdavSDSa.

   • KAPIBARA

    Smo ga pa drugi.. !!

    • Luiggi

     Volili ste ga samo dusevni bnolniki!

     • Luiggi

      Sorry:”Bolniki”!!

     • KAPIBARA

      Samo duševni bolniki trdijo- pravijo, da so drugi bolniki..
      Blagor bolnim na duši, kajti njihovo kraljestvo je neizmejno..

    • ljubinica

     Tisti, ki voli stranko, ki kandidira Krizmana, je ali kreten ali lopov ….

     • KAPIBARA

      In kaj si ti ?

     • ljubinica

      Tako sem bila zivcna pred volitvami, da sem se zmotila in namesto KRIZANIC napisala Krizman ….
      To o lopovu ali kretenu seveda velja v zvezi s Krizanicem ….

   • xtc

    Torej glavno ,da ni volil Židana?

  • xtc

   Opravilno sposobni itaq ne smete volit,zakaj zavajaš?

  • Hribouc

   Dobil boš delovno mesto, višjo penzijo in nič čakalnih vrst!

   “FakYUSerpentinšek PRESS” Budale svuda oko nas!

  • WISKY 1000

   ti pa idi kuči

 • Konaga Muga Popuši

  Za te volitve je pa res zelo pomembno, da je šel Zver k maši.

  • Luiggi

   Jebi se cefur,al se ne zavedas,da je volilni molk?

   • Hribouc

    Pardon, serješ ga!
    Ne veljajo tvoje besede!

 • xtc

  Dajmo,dajmo volit!
  Pravilno in disciplinirano,po vojnički.-muško.
  Za Slovenijo gre je rekel OČE NARODA IN DRŽAVE Jože Pučnik.

  • Hribouc

   DANES ZMAGAMO !

 • ljubinica

  Tule se pogovarjamo ze prepricani.
  Treba pa je prepricati neodlocene, da grejo in volijo desnico.
  Se 3 ure je casa ….
  Klicite sorodnike, prijatelje, znance ….
  To pocnejo levaki. Mobilizirajo svoje potencialne volivce …

  • WISKY 1000

   in lažejo,ponarejajo…….

 • Rok Tomše

  Ful uravnoteženo poročanje!
  REs ste kompetenten medij…

  • Pjevač tuge

   Pojdi na Omladino tam so sami takšni kot ti…

 • Pjevač tuge

  Če poznate še kakega neopredeljenega ga hitro pokličite ali obiščite, ter ga prepričajte da je glas za SDS edina pot za naš NAROD in DOMOVINO !
  Mobilizacija domoljubov danes ZATE !

  • Rok Tomše

   Jaz sem neopredeljen. Prepričaj me!

   • Pjevač tuge

    Golavšek ti si še kako nevtralen in itak vemo da si njihov…

   • WISKY 1000

    TI SI LOLEK,NE PA NEOPREDELJEN

   • WISKY 1000

    mlečnik,glej,da te mami da ob sedmih spančkat

   • Rožle

    Ti si ta topli ..

   • KAPIBARA

    OOoo ti si ŽE opredeljen, za napeljavo toplovodnih cevi

 • Rok Tomše

  moj free nasvet:
  če si slep ko kura, pejt na volišče s špegli…. da ne obkrožiš slučajno SDS, tko kot un str fotr zgoraj…

 • Hribouc

  Ok, sranje, udbaška PREVARA!
  Se bo razčistilo, še enkrat štelo, karkoli!
  ———————————
  AMPAK, NOVINARJI NOVA 24TV, isto je na Demokraciji ta moment :
  ————————————————————————————
  Kažete dve sliki: SDS na poziciji 22 in na 2 !
  Na hitro, marsikoga lahko, ki površno gleda volilni list, zavede!

  Umaknite napačno sliko, subito!

  • Rok Tomše

   vsaka volilna enota ima svoje številke, ki so bile izžrebane.
   tako kot na vseh volitvah do sedaj.
   idiot.,

   • Hribouc

    A, dej no?

   • KAPIBARA

    Kva govoriš: do sedaj.. saj si prvič VOLil

 • Rok Tomše

  A vi desnaki se odločate na podlagi številk ali strank?!
  a ste funkcionalno nepismeni?!
  fak, kera tesla…

  • WISKY 1000

   ROKEC,NA TVOJI 24 KUR SEM PREBRAL,DA TVOJI VODIJO

   • WISKY 1000

    OPROSTI,V LOPOVŠČINI

  • xtc

   Levi baje pri vam privrženih članih volilne komisije dobite švindl listke,da volite pravilno.

  • WISKY 1000

   kaj se boš zlagal,da tako dolgo pišeš mlečnik?

 • xtc

  Še malo pa bodo levi korakali v vrsiti in složno peli kot vengerli “Igem,igem Viktor” tako bo to,mi pa ritem dajalui na bobne.
  He,he,he.

 • WISKY 1000

  ŠE DVE URI IN POL JE ČASA,DA SPREMENIMO SLOVENIJO V DRŽAVO,KATERO SI ZASLUŽIMO,DO SEDAJ ŠE NI BILO STRAKE,KI BI TO NAREDILA,AMPAK SEDAJ JO IMAMO,NE ZAMUDITE ZADNJE PRILOŽNOSTI,ZA SLOVENIJO GRE SO BILE G.PUČNIKA,NAREDIMO TO V NJEGOV SPOMIN.

 • xtc

  Realno;
  Če bodo levaki hudo puhnili tele volitve jih ne bodo zaradi programov,ampak predvsem ideološkega levefašističnega talibanstva,sovražnosti izključevalnosti in nesposobnih levih vlad in podivjane rdeče ideologije.
  Sicer bi bilo zelo dobro,če bi bil res rezltat tak kot je bilo zadnjič na Kurah,ko so vse tri levo vodeče stranke zbrale,komaj 2% več kot SDS sama,če se zgodi to pomeni,da bi ob preboju NSI,LBP in SLS a v parlament lahko SDS z lahkoto sestavila večinsko vlado,ki nebi lila na glasu viška,sicer pa počakajmo.

 • Rožle

  Rožle je tudi obkrožil pravilno ..
  ********************************

  V tišini gora zlata pomlad zori,
  v globini morja nov val se budi, z zelenih poljan
  slovenski pozdrav osti jarej
  obstati naprej
  Prebudi se Slovenija !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=t1jhAHJ1au4

 • Gr Enze

  KAKO SE LAHKO IZMIKAJO PRI POROČANJU ALI SO NORI ? SICER PA SE VOLIŠČA PO KONČANIH VOLITVAH OB 19 H NE BI SMELA ZAKLENITI AMPAK ODPRETI , DA BI LJUDJE LAHKO VIDELI IN SLIŠALI KAKO SE ŠTEJE IN POROČA NAPREJ . KER ČE SE ZAKLENIJO LAHKO DELAJO KAR HOČEJO !

 • Rožle
 • Vera

  Kje je en milijon volilnih upravičencev ? Jutri bo prepozno za jamranje in za nezadovoljstvo ! Kaj še čakate ? Na volišče brž .

  • janez.pokoncni

   1.7 milijona!!!!!

 • šmentanamuha

  Pravkar volila SDS, zdaj pa srečno nam vsem! Sodbo si pišemo sami.

  V Mariboru (na našem volišču) so volitve v dveh luknjah 2×2 m, kjer je komaj prostora za komisijo, volišče pa je stlačeno za njihov hrbet. Verjetno je to skladišče, kamor čistilke pospravijo svoje metle in čistila, ki jih za namen volitev odstranijo. Nobene zastave ali šopka rož ob tako pomembnem dnevu, kot so volitve v državni parlament. Sicer za za stavo ali šopek niti ni prostora v tisti, 2×2 m luknji. Prej smo imeli volišče v telovadnici, ki je bila vsaj malo lepše urejena, tudi zastava je bila, se mi zdi, in je vse skupaj zgledalo vsaj dostojno. Takšno volišče pa je zame osebno žalitev mene kot volivke.

  • Vera

   Kakršna volilna komisija, takšno je volišče , saj ste v Mariboru leni. Radi bi lepo živeli, na volitve vas pa mnogih ni , :( .

  • janez cepec

   shujši, kura debela, pa boš mela dost placa

  • učko

   Ta rdeči fašisti še zmerej, oziroma čedalje bolj ponaulajo tisto: “ne priznajemo ništa osim komunizma” !

 • Ivan Serpentinšek

  Zlo nizka udeležba bo…

  • janez.pokoncni

   Razlog je v propadu levice. Ljudje spozavajo, da so jih kaviar socialisti leta in leta metali na šajbe in sedaj od razočaranja ostajajo doma … in prav je tako. Do sedaj so nas ubijali z Desusom, SDjem in novimi obrazi (SMC, Zares, Zahec, Šarec …). Hvala bogu, če se takšnim ne bi dalo več dvigniti svojih norih riti in, da ostanejo doma. Na tak način bodo zase, zate, zame naredili še največ!

   • Ivan Serpentinšek

    Upam si napovedat apatijo desnih volilcev in shizofreno voljenje levakov, kar pomeni črni scenarij…

 • janez cepec

  še dobro urco, pa bo pršu trenutek resnice. SDS bo sicer dubu cirka 22 posto, poj bosta Srpentinšk pa burasti Židan tam na 15 do 18 posto, Cmerar kešnih 10, Tonin kešnih 10, pa Kahl boli ga Đoko ene 8 posto. to bi blo pa zlo use, zdej pa povejte, kdo bo šu z ljubljenim vodjem u vlado?

  • žogica

   On bo sam vladal samo svojim ovcam!

   • janez cepec

    ja, to ON misle, sam mu, hvala Bog ne bo uspel

  • jovan jovan

   Upam, da je njegov ego tako velik, da ne bo kakšno marioneto postavil za mandatarja in vladal iz ozadja. Cmerar mi je sumljiv- glede koalicije s sekto.

   • učko

    Je Udbo-komanda rekla, da z JaJotom ne sme nihče it v koalicijo. Bomo videl, če so še kej poslušni cucki kot so bli !

    • jovan jovan

     Revše monocefalno.

     • RATATA

      To tujko pa tako rad uporabljaš. Je edina, ki jo poznaš učeni bimbo zarukani?

     • jovan jovan

      Tujka ti je mama….cerkvenopitek.

  • KAPIBARA

   tonini- serpentinšek, zmago.. pa je že dost ?

 • totex39

  Potrebno bo sprejeti zakon o nujni udeležbi na volitvah, v koliko se ne udeležijo volitve se določijo denarne kazni, da ljudi zbrihtaš z takimi ukrepi.

  • janez.pokoncni

   Ahhh. Tole z pozivanjem na volilno udeležbo dejansko ne ustreza nikomur, če pa že, ravno največjim demagogom. Kdor se ne more odločiti koga izbrati, kdor misli, da nikogar ni vredno voliti, naj kar lepo ostane doma!

   • totex39

    Razjezilo me je to ko poslušam, kako nizka udeležba je bila in narodu se vse skupaj žvižga, a socialna pa jim prav pride ko jim država, da tistim, ki bi lahko delali jim ni treba, češ saj bo že država poskrbela za njih.

    • KAPIBARA

     Kdot ni zaposlen, nima volilne pravice.

     Mi delavni, dajemo socialo. da potlej socialci voljo tiste, ki jim dajo velko socialo, za katero moramo zopet, mi delavni, velko- še več delat..itd..

    • janez.pokoncni

     Razumem ampak daleč največji problem demokracije je demagogija in seveda pokvarjenost in neumnost volilcev!
     Avstralci imajo obvezne volitve. Kdor ne gre, kazen. Tisti, ki gredo na volitve samo zaradi kazni, delajo še največje bedarije. Iz “inata” glasujejo za največje bumbarje.

 • Rožle

  Ta levi še slabo uro mate časa ..
  no, kako ste se potem odločili ?
  … ali želite še naprej , da vam Murgle odžirajo milijarde …?

 • Vera

  Mene je pa danes na našem volišču zmotilo to, da je lahko samo vsak drugi dal glas pri ” vzporednih volitvah ” pri izhodu . Rada bi tam pokazala koga sem volila, toda ta želja in volja mi ni bila niti 1x v življenju omogočena . :( . Škoda !

  • janez.pokoncni

   Ne sekiraj se. Vzporedne volitve so nepomebne!

  • Rožle

   Mene je pa zmotilo to, da so bili v komisiji sami tardeči …

   • janez.pokoncni

    To je pa resen problem! Star srbski pregovor ; dobar pisac, pola partije, zna mafija še 1x izkoristiti.

   • žogica

    So bili v rdečih hlačah ali so imeli rdeče klobuke!

    • Rožle

     ne tardečo ..je sam ena mela

     • žogica

      Ti je povedala?

     • KAPIBARA

      Muhe so okol njene riti letale

 • garfi

  POJDITE NA VOLIŠČA ALI UMRITE !!!
  DOL Z ISLAMOM IN NJIHOVIMI UDBOMAFIJSKIMI UVOZNIKI !!!
  RESNO !!!
  SLOVENIJA SLOVENCEM IN NE ISLAMU !!!
  Odmevi: Čez 20 let bo večina Slovencev muslimanov
  https://www.youtube.com/watch?v=XbJ1ineCPps

 • jovan jovan

  S Solidarnostjo Piratsko naprej! SF-SN

  • učko

   Pederatska stranka al kwa že ..?

 • jovan jovan

  Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ponareja dokumente, zlorablja osebne podatke in družbene medije? Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ima težave s pojasnjevanjem izvora premoženja; ki po obvodih dobiva denar za kampanjo iz sosednje fašistoidne države; ki po optimistični varianti najema za delovanje stranke in kampanje t. i. mafijske kredite od fizičnih oseb (!), po pesimistični pa prek fiktivnih kreditov pere lasten denar? In za teatralno vrnjen denar še danes ne vemo, kam je bil nakazan … To so vprašanja za Cerarja, za Židana, za Šarca, za Dobovška, za novinarje in vse, ki pravijo, da jim je mar, kje živimo in kdo to državo vodi…..

  • učko

   Upraš ti svoje komunajzarsko-balkanajzarsko golazen kam so skrili naropane milijarde. Upraš tvojga čefurkoviča čarapankovića Jankolopovića kolk dnarja je samo minuli teden odlifral v Republiko Srbsko !!!!!!

   • jovan jovan

    Si pa res en ubogi monocefalni stvor. Jona potkivanom.

    • FukProrus

     vogrin šargarepa

  • janez cepec

   Butl, kva se bojiš, kr korajžn povej, de si misli na Janšo

   • cosmosjasnovidec

    Butl je tvoj stari čefutarski cigojner kateri je je nabijal v rit in usta že v otroštvu prekleta driska buzerantska osmojena.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • janez cepec

     kot rečen, tebe je fort tko devu, de ga je na mizo zdrko, za ostalo so pa muhe poskrbele

  • garfi

   POJDITE NA VOLIŠČA ALI UMRITE !!!
   DOL Z ISLAMOM IN NJIHOVIMI UDBOMAFIJSKIMI UVOZNIKI !!!
   RESNO !!!
   SLOVENIJA SLOVENCEM IN NE ISLAMU !!!
   Odmevi: Čez 20 let bo večina Slovencev muslimanov
   https://www.youtube.com/watch?v=XbJ1ineCPps

 • cosmosjasnovidec

  Obiskal sem kar nekaj volišč kot vsako krat,da vidim ali so kake spremembe.
  Poostrenega nadzora ni nikjer kjer sem bil in na vseh voliščih so enaki pripadniki komisije kot so bili vedno.
  Tako pa je zakonito potekanje volišč nasplošno vprašljivo oziroma 100% se dogajajo in se bodo goljufije.
  Rezultat bo seveda razviden na koncu kakršen koli bo vendar se brez nadzornih kamer (kot sem že sam pisal najmanj stokrat) od začetka ter konca volitev predvsem v manjših koncih ne more pričakovati kaj posebno obetavnega.
  Tako se je dogajalo do sedaj kar nekaj let (zato so tudi zmagovali levaki z podkupljenimi komisijami) in tako je ostalo še naprej kar levaškim voluharjem na žalost omogoča prosto pot goljufanja.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • žogica

   LAŽEŠ, kot vedno! To bo spet ena od laži, če izgubite, ste že pripravljeni…..

   • Rožle

    Nič ne laže .. ne napihuj se

    • žogica

     Lažeš, kot vedno!

     • cosmosjasnovidec

      Zaleti se mu v rit z tvojim levuharskim nosem.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

   • cosmosjasnovidec

    Kdo laže teslo zahojeno.
    Pridi ven še z eno tako pa pridem in ti z kurcem iztaknem oko.
    Ali še ti vsa leta ni postalo jasno,da vaša levuharska komunajzerska vlada ponareja ne samo volilne lističe ampak vse drugo z vami levuharji na čelu kateri ste tako zabiti,da slišite kako kamenje cvete.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • žogica

     Večni lažnjivec!

  • janez cepec

   ma ti, pederu jedan kretenski, si hodu po hodnikih u Begnah, pa si mislu, de si šu na volitve. sevede so bli isti ksihti, pa takeh kretenov kot si ti, pa tvoji kolegi desnakrji, jih ni za spustit na prostost. rezultat je pa znan, dok ima Janše, bojo levaki zmagal

   • cosmosjasnovidec

    Pedofilski izrojeni čefutarski gnojni izmeček najprej se smrad nauči Slovenščine nakar nikjer ne vidim,da sem te kaj vprašal nesnaga smrdljiva čefutarska buzerantska zato zapri svoj izpahnjeni gobec,da ti ga ne pridem jaz poravnam,da boš vsaj malo podoben človeški rasi mutant pasjejebski.
    Sicer bom pa preveril kdaj so te spet izpustili na izhod prekleti čefutarski posiljevalec majhnih dečkov in psov.
    Šel bom pa tudi po sledi prijav posiljenih psov in koz katera me bo pripeljala do tebe takrat ti bom pa tvojo balkansko čefutarsko betico zatlačil v tvojo LGBT buzerantsko rit prekleta driska parazitska.
    Zmaga desnice danes ti bo doprinesla frčanje iz Slovenije v tvojo zahojeno zaostalo balkansko selo prekleta gnida čobanska kjer boš lahko še naprej porival svojo staro in sestro v rit ter jima naredil čefutarske pankrte gnoj brezobrazen nekulturen kozji izmeček.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • janez cepec

     za tebe je desnica sam tok pomembna, ker ga z desno na roko mečeš, pederu jedan, to j’ pa tud use. glede na to, de si totaln debil, tko ne veš zakuga se gre

 • rebula7

  Z NASE STRANI PRED 10 MINUTAMI GLASOVI SDS DA NE POSTANEMO ISLAM.PRELEP POZDRAV IN VSE DOBRO VSEM LJUDEM PRELEPE DEZELE SLOVENIJE.

 • učko

  Isti kurac ste kot na kurah ! Podajate volilno udeležbo pred tremi urami. Delnih rezultatov pa sploh ne. Pa tolk so se mediji hvalili, kako bojo obveščali sproti o rezultatih. Sramota pofukana !!!

  • janez cepec

   evo ti rezultate
   še dobro urco, pa bo pršu trenutek resnice. SDS bo sicer dubu cirka 22 posto, poj bosta Srpentinšk pa burasti Židan tam na 15 do 18 posto, Cmerar kešnih 10, Tonin kešnih 10, pa Kahl boli ga Đoko ene 8 posto. to bi blo pa zlo use, zdej pa povejte, kdo bo šu z ljubljenim vodjem u vlado?

   • učko

    Tib lahko kej keša dobu od teh lajnarju k se majo za medije !

    • janez cepec

     fajn bi blo, ja, pa mi nubedn nč ne nakaže

   • cosmosjasnovidec

    Ah daj odfukaj osmojena čefutarska cigojnerska driska kdo se pa zmeni za tvoje kokodakanje parazit pasjejebski pedofil.
    Raje piši kako si tvoji stari kurvetini ter svoji prostitutki sestri nafukal gor čefutarske pankrte,da nesnage dobite več denarja ter otroške doklade prekleti gnoji zahojeni paraziti prisesani na oskrbo SLO davkoplačevalcev.
    Morebiti boš koga z takimi pojasnili malo bolj pritegnil,če seveda ne bo takoj spoznal kako trešnjen si čeprav že vidi dejansko stanje po tvojem pravilnem nicku.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

   • KAPIBARA

    Tonini+ serpentinšek+ Jelinčič

 • učko

  Kwa je zdej? Kdo bo zmagal? Najbrž spet Kučan hehehe

  • garfi

   udbaš

   • učko

    Jest sem OZNOUC, ke sem že bol star ! Učas sem bil pa črnorokec, k še nisem meu nobenih šol !

    • Hribouc

     Gestapo je redno od 1936 jemal komuniste španske borce u svoje vrste, de je pa Udba vrbovala črnorokce-ta je pa skrajno fuknjena.
     Zmisli si kej bolj norga.
     Nisi dober ne za eno ne za drugo, samo ragljo vrtiš. Itak.
     Kolk pa dobiš na teden?

   • Hribouc

    Ga boš razpizdu, itak se ne obvlada, če nima pol litra šnopca u rit!

  • Hribouc

   Budala.
   Golobič, idejni strateški mastermind slovenskega farmarstva na Kučanovihih kolhozih!

   Pred Izolo se blazno trudi prvi slovenistanski udbaš zgraditi kamniti otok !

   Kučanov goli otok.

   Prvi gost bo Golobič, drugi Roter, tretji Zorangutanović & Črnosvetlano.

   Najboljši slovenski kravji muzikantje bodo špilali na obali zastonj po 24 ur za vikende extra za Črnosvetlano.

   • učko

    Teb se sajna in bliska pr jasnem belem dnevu, poba ! Čeu šlo tko naprej boš u Begnah zaglavu !

    • Hribouc

     Mona, jest s’m u Begnah srečen ku norc!

     Ampak – vem, de bi ti rad neki druzga povedu.

     Do not worry, znam ja tebe puško dok si pištolca bila!
     In- ne repenči se, boš bol spau – čeprou boste popušili ku idioti!

 • garfi

  SAMOMORILCI UDELEŽBA NA VOLITVAH JE NIZKA !!!

 • jovan jovan

  Sektaši, pravzaprav se vam zopet obeta opozicija. Saj to ni tako slabo. Pljuvaš po aktualni vladi in še delaš, da nisi odgovoren za nič!

  • garfi

   udbaš

   • jovan jovan

    He he he he….

 • janez cepec

  kdo gre z Ivančkom u vlado, ga ni junaka, bedaka, ergo, spet bojo tardeči vladal

  • garfi

   udbomafijec

 • garfi

  šarec bo odločal kljub zmagi SDS

  • žogica

   Se strinjam, končno si napisal nekar resničnega in korektnega!

   • garfi

    se strinjam, da si udbomafijec

 • garfi

  ČESTITKE SLOVENKAM IN SLOVENCEM, KI SMO POMAGALI K ZMAGI SDS

  • žogica

   Kaj pa zdaj????????????????????????????????????????????’

   • Rožle

    Zdaj se boš pa razpočila ….

    • žogica

     Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…….

   • garfi

    razveljavitev volitev

  • učko

   Zmaga SDS, vlada bo rdečuharska, poraz za Slovenski narod !!!!

 • RATATA

  KATASTROFA!! Folk je fukjen totalno!
  Serpentinar mandatar z 12
  Cmeravc 10
  Levica 10
  Esdejevci 10
  Cvirntrajbarca 5
  Desus 5
  Bolj bo treba delat za vse javnosektorske, za garjave šerijatarje, za tire ….

  • Dillinger

   Nimajo ustavne večine in to je zelo pomembno.

   • RATATA

    Je zelo pomembno ja!! Da nas ne bodo mogli takoj totalno pofukat ampak nas bodo fukali bolj postopoma.

    • Dillinger

     Ni še konec,1.sestavlja vlado JJ,na levi je zmeda…

     • RATATA

      A z nsi 6 in zmagoslavnim 5 kar znese 35?

     • Dillinger

      Na levi se bodo požrli med sabo,vmes imajo Mesca,ki se ne strinja z nikomer,
      problem je Alenka in Karl,ki sta prodani duši.
      Naj levi sestavijo vlado..čez ustavo ne morejo..

     • RATATA

      In to je dobro za Slovenijo?
      Lej ne moreš mi dopovedat da ni katastrofa.

     • xtc

      Ne morjo jo,sploh ko udari Trump z carinami na DEU avte.
      Boš videl takrat-Merkelca je naenkrat postala socialistka tole bo še zanimivo,ko se zalomi v D.

   • Slovenka

    To je življenjsko pomembno.

  • xtc

   Mal se ohlad naj pride na realno-tud referendum so zmagal-A SPUŠIL.

   • totex39

    Tukaj se ne moreš ohladiti, samo popizdiš lahko kakšen folk živi v Sloveniji, da ne more svoje riti dvigniti iz fotelja in iti na volitve.

 • Slovenka

  Zdaj vidite, kako prav smo imeli, ko smo govorili, da moramo dati glasove SDS, ker druge desne stranke niso dovolj močne.

  • žogica

   SDS s 24%, kaj pa zdaj?

   • učko

    Udbo mafija pravi, da se Janšo osami in tako tudi bo !

    • žogica

     Ti si v udbo mafiji, zanimivo!

     • učko

      Tam not dam včasih sam svojga tiča !

 • učko

  Je Janša tole pričakoval in mu odgovarja. Z veliko svojih bebcev prišel v parlament, tam pa bo spet kot “opozicija” 4 leta jajca praskal in cukal poslansko plačo. Vlada rdečuharjev bo spet ista fašistična katastrofa kot je bla Cmirkotova, pa kaj, sej smo že navajeni !

  • garfi

   samomorilec

 • totex39

  Sedaj se vidi kakšen folk sestavlja našo Slovenijo. Vsi, ki ste ostali doma pa pejte v PM in se odselite iz Sloveniji, ker vam očitno ni opcija, da bi živeli v tej državi.

  • žogica

   Samoimenovani domoljubi ste se slabo odrezali, hihihiiiiiiii !

 • jovan jovan

  He He He, ivan bo zopet v opoziciji! Tut Korl vas ne reši!

  • garfi

   udbaš

 • jovan jovan

  Tonin je zahebal sekto! Milka bi dobila več glasov! He he he he. ..

 • xtc

  Definitivno je JJ pofural posvojenega Bosančka.
  Realnost je ,da levaki ne morejo spraviti skupaj stabilne vlade,kvečjemu še ene volitve,kjer bodo pušili šer huje-samo rezultat mel Šarcem in JJ pove vse.

  • jovan jovan

   Slovenija bo dobila levo vlado. Brez problema! Tonin vas je ustrelil v koleno! He he he he…

   • xtc

    Nič bat počakjamo do konnca JJ -RULES.

    • jovan jovan

     Opozicija je največji možni domet sekte. Zahvalite se ivanu!

     • xtc

      JJ NOVI MANDATAR-definitivno,še ene volitve,ne boste dobil niti pol več od današnjega.

     • jovan jovan

      Mandatar ja, samo koalicije ne bo sestavil ! Vašega ivana nihče ne mara! Brglez se je že izrekel proti taki koaliciji! He he he he he …

     • xtc

      Sej je tud levi ne boste,še ene volitve,pa nit po ne boste tega zdaj več dobil-KONC JE Z VAM.

 • jovan jovan

  Če bi imela levica tako fanatične volilce kot sekta, vas povozimo kot ščurke. No, rezultat je odličen. Za antijanšiste! SF-SN

  • garfi

   udbomafijec

 • xtc

  Leve pred polimom ne reši tokrat KVORUM.

 • žogica

  Temu se reče PIROVA ZMAGA!

  • xtc

   Mokre sanje levih.

  • garfi

   popravni izpit

 • xtc

  Dejstvo je ,da je JJ ŽE MANDATAR in novi PM,levi se lahko le zjočejo.

  • jovan jovan

   Saj sam ne verjameš bedarijam, ki jih pišeš!

   • xtc

    Rezultati govorijo temu v prid zjoči se.

 • xtc

  Dejstvo je ,da levaki takega poloma Šarca niso pričakovali.

 • cosmosjasnovidec

  Goljufanja pri zamenjavi volilnih lističev so čedalje bolj na vidiku.
  Sedaj so se pričele kar naenkrat menjavati komisije katere so sestavljene iz samih rdečih levuharjev.
  Kaj je sedaj z nadzorom ali ne bo nihče tega prekontroliral ali kako?
  Koliko denarja je spet nakazal komunajzerski parazit tovariš “milan kurćan” za podkupljevanje komisij?
  Ali je podkupil še celo komisije z desne strani?
  Očitno že,ker danes naredi denar svoje.Navajal sem,da volitve morajo potekati pod nenehnim direktnim nadzorom kamer ne glede na volišča ali majhna ali velika a se nihče ni zmenil.
  SDS je sicer v velikem vodstvu a se z uro v uro stanje kar naenkrat spreminja odkar so se menjale komisije.
  Brez nadzornih kamer bodo tako kot vsako krat ob zaprtju volišč zamenjali škatle z glasovnicami katere imajo že v naprej pripravljene.
  Sicer jim na vseh voliščih verjetno to ne bo uspelo ampak je že samo na nekaterih izid rezultatov zaradi tega lahko usoden za desnico čeprav se vsi strinjajo z njo celo večina levakov sama čeprav javno ne prizna.
  Na več lokalnih območjih predvsem v lokalih kjer so se zbrali so mi levaki potrdili,da so raje glasovali za SDS,ker so sprevideli za kake zahojene butle jih ima vlada.
  To so seveda ti katere večina poznam in njihovi kolegi kateri so nekoliko na višnji stopnji pameti od ostalih levuharjev,ker so ti SLO domačini in ne pritepenci iz balkanskih bivših republik oziroma čefutarska lopovska golazen z praznimi beticami.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • žogica

  Dejstvo je, da JJ ne more sestaviti vlade, pomembno dejstvo!

  • jovan jovan

   He he He! Čestitam vsem antijanšistom.

   • žogica

    Zmagali smo!

    • xtc

     Ne izgubili ste kot vedno v zgodovini.

     • žogica

      Usojeno vam je, da se sončite v senci! Zmagovalci smo mi, kot vedno!

  • garfi

   udbomafijec

   • žogica

    TI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • jovan jovan

  Muahahahaha!

  • garfi

   muha kva

 • žogica

  Vsi samoimenovani domoljubi so poniknili, na Trstenjakovi obsedno stanje….

  • xtc

   Baje imjo že fešto,Bosanček ni zmogel niti polovice JJ.

   • žogica

    Šarec bo sestavljal vlado, hihihiiiiiiiiiiiiiii!

    • McBobo

     Če no bo desna, ga bodo lastni kolegi nagnali.

     • žogica

      Zdaj bi ga imeli, celo kampanijo ste pa pljuvali po njem, pokazali ste, kako gnili ste, bljek! Vlada bo levosredinska!

  • garfi

   udbaš

   • žogica

    TI?

    • garfi

     ?IT

     • žogica

      TI?, ?IT

  • sprehajalec

   Bo šarec klical Troiko, ali ali Cerar Žogica, hihihihihihihihi. na koga staviš? kdo bo novi Cipras?

 • xtc

  Očitno utegne biti realnost trša za leve,kot vzporedne volitve-počakajmo.
  Tud referendum so razgladsil za dobljen a se je izkazalo ,da so PUHNILI.

 • garfi

  a je milan kućan-KurČĆan že v šarcevem udbaškem štabu
  u pozadini

  • McBobo

   Če se Šarc ne po začel povezovati z SDS, ga bodo zapustili lastni strankarski kolegi. Tudi teli so spoznali, da gre sedaj pa zares za slovenski narod in Slovenijo. Tako da tamalmu en focn in marš ven.

   • garfi

    bolje v zapor

 • xtc

  Levi upajo na božji čudež čeprav v boga ne verjamejo-zato ga ne bo-LE REALNOST.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN – TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! IN PRAV JIM JE , POKVARJENCEM PARAZITSKIM LENIM !!! ! !!!

 • garfi

  levi s samimi popravnimi izpiti se bodo poklali v udbaški vladi

  • xtc

   Šarec nemor bit mandatar to je jasno vsem,prehudo je spušil.

   • garfi

    če pa bo mandatar bo pa neumen folk popušil
    odgovornost je vsa na njih

 • xtc

  Realnoje treba počakat do konca.
  Še ene volitve levaki ne bodo preživeli to je dejstvo

  • RATATA

   Ma Slovenija ne bo preživela še ene levakarske vlade!

   • xtc

    Ti ne morejo nikamor,mednarodno je v špilu preveč,Merckelca se gre socializem,konc je z EU.

    • RATATA

     Merklca ustanavlja EU banko, da bo takim luzerjem kot smo mi posojala gnar ob ebrd in imf. S tem bomo totalno odvisni in ne bomo odločal o ničemer, kot že zdaj s tako držo ne.
     Ah folk je fukjen in totalno len, vsi bi imeli privilegije, po demokratični poti se pa ne da storiti nič več nič, ker je demokracija uzurpurana popolnona. Streznitev bo le totalni kolaps.

     • Zgornji

      Žalostno , toda resnično .

   • McBobo

    Po prvem poku-razstrelitvi bo narod moledoval za nove predčasne volitve. Do takrat se bodo pa obnašali, kot da se jih volitve ne tičejo. Tudi levičarji bodo začeli množično prestopati na desno stran takoj, ko jim bo zagorelo pod ritjo.

    • Zgornji

     Ja, ampak še vedno je preveč Levuharjev … žal.

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOOO !!! ! !!! A KAJ, KO PA SE TEGA MALOKDO SPLOH ZAVEDA !!! ! !!!

  • žogica

   Hihihiiiihihiiiiiiiiiiiiiiiiii, kot vidiš smo močnejši, kot mislite !

   • McBobo

    Po prvem poku alahu akbar so bo raja hitro premislila glede levičarjev.

    • Zgornji

     Alah snackbar ;-P

    • žogica

     Bojite se lastne sence, najboljše za vas je Orbanistan!

   • FukProrus

    se strinjam
    če je pa večina retardina haaaaaa

 • Prle

  Dejstvo, ki ga ni nihče izpostavil je, da je Ivan zmagal s takšno prednostjo,ker je bila volilna udeležba slaba. Je pa res,da dečko ne bo sestavljal vlade, torej je njegova zmaga pirova. Luzer ostaja luzer, brez njega bi lahko desnica vodila Slovenija, saj je jasno da predsedniki ne marajo Ivana.

 • Hribouc

  VELIČASTNO.
  ČESTITKE SDS / JANEZ JANŠA!
  Hvala Bogu in naj blagoslavlja Slovenijo!

 • Zgornji

  DOBRO MU SVETUJEJO, A OČITNO TEMU VIHRAVCU TRMASTEMU ZELENCU NI DO SLOVENIJE IN PRIHODNOSTI NARODA, KER NE DELUJE ZA ENOSTNOST , TEMVEČ ZA UNIČENJE … !!! ! !!!

  • FukProrus

   a si kilav

   • Zgornji

    Imam kile, ja, kakih 75 kil , … pa eno killary še poznam.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!