Janša na pogovornem večeru v Cerkljah na Gorenjskem: Imamo sistem, ki uničuje srednji razred! To moramo spremeniti!

Janez Janša in Branko Grims (foto: Demokracija)

“Danes je razlika med minimalno plačo in socialnimi subvencijami le nekaj evrov. Največja obremenitev je na družini. Imamo sistem, ki uničuje srednji razred in demotivira pridne. To moramo spremeniti,” je še dejal Janez Janša na pogovornem večeru občinskega odbora SDS Cerklje na Gorenjskem. Pogovor je povezoval poslanec SDS mag. Branko Grims, ki se bo tudi na letošnjih volitvah potegoval za poslansko funkcijo.

V uvodu je Branko Grims spomnil na pomen naslova pogovornega večera “Zdaj gre za Slovenijo”, ki je potekal v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika. Namreč, ta stavek je uporabil dr. Jože Pučnik na plebiscitni večer. Grims je sicer spomnil na eno od najpomembnejših področij v tem času, in sicer področje obrambe, kar je v zadnjem času povezano z migrantskim vprašanjem. Kot je dejal, velikanska večina ilegalnih migrantov prečka mejo tam, kjer ni žice, torej tam, kjer so žico odstranili. Ograja je učinkovita in je signal, da bomo Slovenijo branili, da mislimo resno, je dejal.

V zvezi z obrambnimi vprašanji je Janez Janša, sicer obrambni minister v obdobju 1990-1994 in leta 2000, spomnil na nedavno oceno Slovenske vojske ter na farso, ki jo je sprožila ocena kabineta predsednika republike, češ da je v stanju miru vojska dobro pripravljena, za vojno pa nezadostno. Smisel vojske je namreč v tem, da prav v času vojne nevarnosti deluje dobro, sicer je vse zaman.

Rodnost Evropejcev je pod kritično mejo
Nasploh pa je migrantsko vprašanje zadnje dve leti nekaj drugega kot pa denimo pred desetimi leti, ko so migranti sicer že prihajali v Evropo preko Španije, vendar se je Slovencem takrat to zdelo daleč in temu nismo posvečali velike pozornosti. Španija je pozneje s pomočjo ograj zajezila dotok migrantov. Žal pa je sedanje evropsko stanje zelo klavrno, saj je najmanj petnajst velikih mest v Evropi povsem izgubljenih zaradi demografske ekspanzije muslimanskega prebivalstva. Med drugim to velja tudi za Bruselj, kjer je ena od četrti praktično brez enega samega napisa v francoščini oz. flamščini, kar sta dva uradna jezika Belgije, pač pa se pojavljajo napisi v neevropskih jezikih. Problem migrantov je tudi v zelo nizki rodnosti evropskih narodov, saj je ta padla pod dva otroka na družino, medtem ko imajo prišleki več kot osem otrok na družino. Zato ne preseneča, da je tudi župan Londona nekdo, ki izvirno ni Britanec.

Pogovornega večera se je udeležilo okoli 250 slušateljev. (Foto: Demokracija)

Imamo sistem, ki uničuje srednji razred in demotivira pridne
Janša se je v nadaljevanju dotaknil tudi spodbud za družine in napovedal uvedbo univerzalnega otroškega dodatka. Kot je dejal, je to naložba, kajti otroci bodo pozneje ravno tako vplačniki v državno blagajno. Spregovoril pa je tudi o davkih, ki so sedaj previsoki, zato se SDS zavzema za njihovo znižanje, tako v primeru stopnje DDV kot pri obremenitvi plač s prispevki. Kot je spomnil, so neto plače precej majhne, vendar predstavljajo veliko breme za delodajalca. Spomnil pa je tudi, da je pomladna vlada v mandatu 2004-2008 davke že znižala. “Ko smo znižali davke, so nam napovedali propad. Mi smo prepričani, da z nižjimi davki poberemo več. Leta 2007 smo prvič zbrali več, kot smo porabili,” je spomnil predsednik SDS in nekdanji premier.

“Danes je razlika med minimalno plačo in socialnimi subvencijami le nekaj evrov. Največja obremenitev je na družini. Imamo sistem, ki uničuje srednji razred in demotivira pridne. To moramo spremeniti,” je še dejal Janša. Kot je spomnil, očitno sedaj ne velja več pravilo, kot ga je zapisal Valentin Vodnik, da lenega čaka “strgan rokav, palca beraška, prazen bokal”, pač pa subvencije. Številni, ki se jim ne da delati, izkoriščajo sistem za življenje na plečih drugih. Ob tem je opozoril na včerajšnjo vladno podporo zakonu o posebnih pokojninah. Kot je dejal Janša, je v naši državi morda peščica ljudi, ki bi si zaradi posebnih dosežkov res zaslužila posebno pokojnino, denimo svetovno znani slovenski literat Drago Jančar. Vendar pa je že sedaj okoli tri tisoč ljudi, ki jim država iz tega naslova krije vse prispevke. Leta 1990, ko je vodenje republiškega komiteja oz. ministrstva za kulturo prevzel dr. Andrej Capuder, je bilo teh prejemnikov bistveno manj. Janša je tudi spomnil na neustavno stanje, da mnogi preprosto dedujejo borčevsko pokojnino, če so denimo sami brezposelni. Takšen sistem po Janševih besedah pozna samo Slovenija.

Pogovorni večer se je zaključil z vprašanji občinstva v dvorani, pri čemer je debata naletela tudi na drugi tir. Janša je ob tem opozoril, da je pred kakimi stotimi leti vlak iz Ljubljane hitreje prišel do Jesenic kot danes. Po njegovo ni toliko sporen drugi tir na relaciji Divača-Koper, ampak predvsem vladni zakon ter namera, da v to investicijo vloži kar milijardo evrov davkoplačevalskega denarja. Prenove je namreč potrebno celotno železniško omrežje v Sloveniji.

Gašper Blažič, Demokracija

 • Sredina

  zakaj ne pišete o lastnih kandidatih, ki jih preiskujejo zaradi otroške pornografije? Sej se vam gre za otroke ane? Al samo takrat, ko lahko politične točke nabirate?

 • princeska

  Slovenska vlada sistematično uničuje ne le srednji sloj, temveč tudi gospodarstvo, zdravstvo in kulturo, da onesnaževanja okolja niti ne omenim.

 • francelj3

  “Borce” (ki jih itak že leta dolgo ni več) in ZB je treba takoj ukiniti!!

  • FUCK COMMUNISM

   Ja, pa za leta nazaj ves posenkan davkoplacevalski denar pobrat!

  • Vojteh Dovč

   zdej so novi borci 18 letniki al neki takeka.to bi vi mogli vedit

 • andreas82

  Janša steber, prvi drugi in tretji!!!!!

 • Vojteh Dovč
  • osa

   Kaj bi
   naredil, jaz, če bi bil predsednik SLOVENIJE

   1. Takoj bi uknil 95 % socialne pomoči. Človek hodi v službo in zasluži cca 600 €, nekdo pa je uradno na čakanju, ki doma spi pa dobi 500 €. Motijo me tudi oglasi: oče bolan, mama bolna 7- otrok pa lačnih:
   halo,…. če si bolan ne moreš
   delati otrok,( ko sem jaz bolan samo spim in počivam):! torej če lahko delaš
   otroke, si sposoben tudi delati.

   VSAK MORA
   SVOJO RIT POPDENATI SAMO S SVOJIMI ROKAMI !!!
   Danes je dela dovolj za vse. Država ni dolžna nikomur dajati službo, ja
   pa dolžna zagotoviti klimo, da lahhko SLOVENCI delamo ustvarjamo, se razvijamo,
   rastemo, se dobro počutimo v svoji državi, smo ponosni na svojo državo in plačujemo PRAVIČNE davke.

   NAPREJ
   RAZMIŠLJAM;”” vsi, prav vsi moramo spoštovati FIZIKO in NARAVO. Ne moreš nekomu govoriti, da je
   2*2 enako pet, če je dejansko 4. V tehniki se to takoj vidi, če gradbenik ne
   upošteva fizike se most podre, če pa politik laže in krade pa gre državi slabo.

   Kje je papež, da lahko bedaki in samo bedaki obrekujejo
   ne pričaj po krivem, ne laži, ne kradi,,.,.

   • Osti jarej

    ….vatikan in njegova zalega je/so že par milijonkrat prekršili vse kakor božje zapovedi,ki so jih “posvojili” in z njimi strašili in pod komando držali rajo……kakopak,ko pa ni pekla….boga pa tudi ne

 • andreas82

  Če kdo slučajno spremlja priznanje Palestine, se vidi daljnosežna napredna politika Janše in Žana Mahniča in leva politika, ki nas pelje nekam v tretji svet s priznanjem Palestine!! Če kdo potem tukaj SDS rešuje čast Slovencem pred pogubno levo politiko.

 • Novakec1

  Imamo sistem ki uničuje Slovenijo in slovenstvo, omogočila ga je pa osamosvojitev?

  • Novo Jutro

   Plitko razmišljanje

   • Novakec1

    V globoki vodi.

 • Caetano

  Ker so velika evropska mesta na zahodu že islamizirana se moramo bolj povezati z Višegrajci, da bo ustvarjeno vsaj neko ravnotežje.

 • skorpijon93

  samo SDS je stranka ki jo bom volil na volitvah, tako da veste, drugih primernih NI, zadnjih 9 let se vrtimo v začaranem krogu ki mu ni videti konca, zahvaljujem se vsem ki so nasedli pahorjevi SD, bratuškovi, SMC ,danes oz v zadnjih 6 letih imamo in živimo to kar si zaslužimo !

 • skorpijon93

  nič čudnega da kupna moč Češke dosega že skoraj 90 % povprečja EU, Češka je ena najmanj zadolženih držav v EU, pod pragom revščine pa živi samo 9,7 % Čehov, povprečje evrope je 17,3 %,dežela piva se zelo visoko uvršča tudi na lestvici ekonomske svobode kjer je na 24. mestu, ter gospodarska konkurenčnost kjer zaseda 31. mesto, torej daleč pred Slovenijo, RTV prispeveke na Češkem znaša zgolj nekaj čez 6 eur – preračunano,letna vinjeta 59 eur, bencin cenejši, davki nižji, podobno je bilo tudi pri nas v letih 2004-2008

 • Osti jarej

  Evropska komisija: Lekarna, ki sta jo v Grosupljem odpirala župana Janković in Verlič (SDS), je nezakonita!/reporter/

  • skorpijon93

   zgleduj se po češki,slovaški,polski države katere so sorodne z slovenijo genetsko kot narodno tvorimo srednjo evropo !

  • Vera

   Res je napisan članek o tem . Jankoviću zategujejo zanko okrog vratu . Bravo EU !

   • Osti jarej

    …vera,draga…..selektivne oči ,možgani ,ali oboje?

   • dob

    Bomo vidl če bo tud EU zastarala.

 • antimur

  Edina stranka, ki nas lahko potegne iz gnoja, v katerega so nas spravili zločinci, kriminalci, zadrogirana in pederska Levica, z udbaši in njihovimi nasledniki, s pritepenci vseh jugo primitivcev (torej vseh, ki svojo primivnost vnašajo tudi v naše prostore, ostali, ki so se pa asimilirali in integrirali, niso moteči in proti njim nimam pripomb) Turnškovimi “hrabrimi borci”, (tisti, ki so to res bili, praviloma tudi kristjani, jih je ta golazen sama pospravila, med njimi je bil zelo dejaven tudi stari oče mladininega seratorja Repovža, puklasti Miha, torej edina stranka, ki stoji nasproti teh antislovencev je SDS in Janša.

  • Božo

   SDS stranka pedofilov, uživalcev mamil, utajevalcev davkov…

   • Sale

    Morilci posiljevalci pedofili sadisti izprijenci slovenska elita

   • osa

    Udba je za manjše stvari, kot je prodaja
    orožja, ubijala tudi svoje ljudi. KPJ je samo za napačno misel dala likvidirati svoje člane. JLA generali niso priznavali nobenih zakonov, razen svojih. In ob vsem tem bi nek JJ, desetarček, prodajal orožje teh tovarišev ? Res, kdo to
    verjame, se nam lahko samo smili.

    Dokaz, da je murgeljski virus vedel za
    orožje, je sporočilo Izetbegoviča murgeljcu, da naj pripravi dogovor o prodaji orožja BiH. Sporočilo je avtentično, javno objavljeno, ter nesporno obremenjujoče za murgeljca, ki se dela povsem nevednega in je čisto tiho, ker ga branijo “naši”. Treba je bilo najti žrtev, zrežirati Depalo vas in
    to je bil njihov trn v peti – JJ. Za svoje potrebe hlepenja po vladanju pa so
    potem zrežirali še Patrio in dodali še eno veliko packo na svojo
    “moralo”, ki je postala velika, rdeča greznica.

    lepo je biti PONOSEN, še posebej, če si LAŽNIVEC IN SERJATOR ali bolje gošar od govna()DREKA

   • Anton

    Titu so pa nogo odrezal lulčeek se mu je posušu in pred smrtjo se je spovedal.

 • Anton

  še video prosim

  sarkazem press

 • Osti jarej

  Odziv stranke SDS
  Po objavi našega članka, so nam iz SDS poslali sledeče sporočilo: »G. Recek ni kandidat SDS. Bil je predstavljen kot evidentiran kandidat, a je nato sam odstopil.«
  *****************************************************************************

  …dost slabo,da je bil…..predstavljen

  ********************************************************************************

  Le nekaj dni po tem ko je SDS predstavila svoje kandidate za poslanske sedeže iz Pomurja, je odjeknila novica, da naj bi enega izmed njih preiskovala policija zaradi otroške pornografije./S:N:/

 • Soave

  Preiskujejo ? Žal imamo slabo ” prakso ” v Sloveniji s takimi preiskovanji.
  Kaj pa SDS ? nIČ ? Nobene podpore ?
  V današnjem času so pa takele oznake zelo nevarna zadeva.
  Pedofelija. . . . . spolno nadlegovanje. . . . .

 • Osti jarej

  ….boga ni….kako vem?….če bi obstajal,bi zadel vsakega od teh uničevalcev Slovenije,posebej…..kakor levega,kakor desnega,pripuzavce,sluzavce,tatove,prikoritarje,plačance,izvrševalce volje gospodarjev in vse vmes…

  • andreas82

   Bog je usmiljen, koliko časa je še dal levičarjem in odpadnim na desni da spregledajo in vsi skupaj za razvoj države, ki nam je bila podarjena izbojevana!!!!

  • Sale

   Amen

 • Sredina

  Ko se nekoga obtož posilstva brez dokazov, je to okej
  Ko se izganja ruske diplomate brez dokazov je to okej
  Ko obtožijo kandidata SDS posedovanja otroške pornografije, je to natolcevanje, ker ni dokazov

  Če ne bi bil kriv, potem nebi odstopu

  • macon

   Ko režim, ki vsakodnevno krši in zlorablja sodstvo in zakone, nekoga obtoži, smo najprej najmanj skeptični. Tako nekako kot v osemdesetih.

   • Sredina

    Ko to isto sodstvo razveljavi referendum, je pa najboljše sodstvo na svetu

  • Mojca pokraculja

   “Odziv stranke SDS
   Po objavi našega članka, so nam iz SDS poslali sledeče sporočilo: »G. Recek ni kandidat SDS. Bil je predstavljen kot evidentiran kandidat, a je nato sam odstopil.«”

  • Sale

   Janša je poginil

 • Sredina

  A mi zna kdo povedat kaj je “pedofelija”

  • Franc Šink

   Mačji seks.

   • lojze

    Ni res. Pedofelija je kadar sredina kaže sredinec sama sebi.

  • Anton

   Pedofilija je ko tito posili majhno punčko ali fantka.

   • janez cepec

    kuga pa če (ko) to fajmaštr nardi, koko se pa temu reče?

    • Anton

     Nisem kako izobražen ampak mislim da isto. Saj se vsem vrača tudi če ne priznajo.

     • janez cepec

      no vsaj pošten si, de priznaš, de je plevel tud med pšenico

   • Vera

    Celo poročen je bil s 13 letno Rusinjo .

 • Franc Šink

  Ne piši več o flamskem jeziku, kajti ta jezik ne obstaja ! Obstaja samo Flandrija v kateri se uporablja Nizozemski jezik!!!

 • toxico

  ti razmišljajo da bi zmanjšali socialno pomoč namesto zvišali plače

  • Osti jarej

   …nič ne razmišljajo…..izvršujejo….yebe se janši in vsem ostalim ,za narod

 • dob

  NATO obravnava Katičevo kot direktorico slovenskega Polentagona.
  Mi pa Američanom odgovarjamo: Lahko da vojaki niso pripravljeni, ampak udba dela noč in dan, in naš sovražnik je znan!

  Ko bodo reinstalirani poveljniki JLA, bo tudi vojska dobila sredstva, prej pa ne. Zakaj bi razmetavali denar na vojsko, za katero se ne ve čigava je?! Vojska mora biti Partijska ali pa je ne bo. Če vojska dela za NATO, potem ne more delat za kučana.

  • rubec

   Polentagon hehe, bogato.

 • Osti jarej

  Rothschildi so ustvarili Hitlerja, zato ne sme biti presenečenje, da so tvorci današnjega sovraštva Zahoda do Rusije preko zlagane Krvave Kraljevine.
  Je Hitler sredi leta 1934 krvavo odstranil svoje nasprotnike, da bi SS zaživel na polno kot zločinska organizacija, operacijo so imenovali Noči in dnevi dolgih nožev.
  Vemo kam je Hitler s pomočjo Rothschildov pripeljal svet.
  Danes na podlagi podtaknjenih laži o plinu v Salisburyju, idiotske služkinje ali Zahodne države izganjajo Ruske diplomate, tudi in še ostreje po naročilu svetovnih vladarjev.
  Vojne ni bilo že 73 let kar pomeni velik primanjkljaj za Rothschildove bankirje, pa čeprav je brez svetovne vojne svet že zadolžen za 3 /tri/ celoletne gospodarske letne bdp tem zločincem.
  Pri tem je za medijske ovce in politične služabnike pomembno povedati, da tudi države, ki so šle po poti Krvave Kraljevine niso dobile niti najmanjšega dokaza, da bi se zastrupitev Skripala zares zgodila, so gledali CNN poročila in takoj pristopili operaciji Dolgi noži 21-tega stoletja.
  Na drugi strani je Rusija mnogo bolj diplomatska, čeprav bi lahko rekli – dovolj vas imamo, izginite vsi, ki ste iz ZDA, kolonij Krvave Kraljevine in NATO EU.
  A se zavedajo svoje tehnološke moči, da bi začetek vojne pomenil nekaj ur življenja za cel Zahod, zato se raje poslužujejo taktičnih besednih iger, naj Zahod, ki to zares hoče, sproži vojno in odgovarja potomcem za milijone nedolžnih mrtvecev.
  Očitno je bila številka mrtvih 20 milijonov v času zločinca Churchilla premalo, zato bi Mayeva želela prevzeti naslov zločinke tisočletja, saj se njej ne bo treba opravičevati potomcem. Je že zločinski srednji spol, torej potomcev nima in jih nikoli ne bo imela. Zato tudi srca in pameti nima. Johnson pa itak dokazano ne loči Hitlerja od samega sebe. /vir Stephen Landman/

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..banda

 • rubec

  Bog mi je priča da sem probal vse živo. Janša je slovenska ikona in tukaj se ne da prav nič naredit. Ne preostane mi drugega kot da grem v gostilno in tam načnem kakšno drugo temo. Verjetno bo o babah.

  • Osti jarej

   …verjetno…kaj boš pa rekel…da si sanjal,da si skakal?….če ti proteza ne bo preveč skakala…..a ob šank lahko stopiš,al ti bauh brani

   • rubec

    Tokintumi bebo?

    • Osti jarej

     …meni se zdi,ja….da si tupko…..

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …aje bajs behdajs že odstopil

 • Osti jarej

  …bahaba phekleta

 • janez cepec

  ne vem kva ljubljeni vodja klobasa spet ene in iste stvari, biu je pr koritu 1 krat pa pou, pa je en kurac naredu za srednji razred. no ja, kar se rodnosti tiče, je pa nekje nad povprečjem, če so otroc njegov, sevede. brez cganke se pa ne ve

  • Novo Jutro

   Čeprav ste plačanci in uživate mnoge privilegije med levico, bi človek prečakoval vsaj malo zdrave mameti. Ne poznate sramote, časti nobene, verjetno so tudi Vaši naklepi nečastni, Pravijo, kdor čaka, dočaka. Morda pa bo tudi za Vas prišla ura streznitve. BOG JIM ODPUSTI.

   • janez cepec

    streznu sm se jest že, nč bat, ne vem od kje ti podatek, de bi me kdo plačvov za to če resnico povem. ne vem zakuga bi me blo zato sram. ko pa že omenjaš Boga, je pa baje djau: blagor ubogim na duhu, zakaj njih bo nebeško kraljestvo. če sm mau samokritičn, ajde pa nej ta rek velja za use nas tri: mene, tebe in ljubljenga vodjo. pa de vidmo, če smo dost fukneni, de se srečamo u nebeseh.

    • kritičnamisel

     če nisi plačan za te bedarije, pa moraš biti hudičevo kurčen, opokan, trde kože pa še kaj. mene bi bilo sram podpisati se pod nekaj takega

     • janez cepec

      tebe j’ uhka sram zato k si upokan (a), kešne silne kritične misli ni u teb, jest sm pa tle, de mine cajt, jebe se men za politko, za Janšo al pa Kučkota, važn de vas živciram, kešno pametno misu, (vi jo tko ne zakapirate), pa uske tok cajt tud ven vržem, ka-li?

     • branči

      res si cepec, če ne znaš svojga cajta bolj koristno porabit. pa, še več cepec, si če še nisi pgruntal, da smo mi tisti,ki tebe provociramo

     • janez cepec

      u fak, dobr ste me sprovociral, čist s’ te me zjebal, ne vem, če se m’ pobrau. vsaka vam čast. a propo, volitve boste pa usen popušil. again and again, luzerji

 • Olga_10

  Spet so enega našega člana iz stranke SDS dobili pri razpečevanju otroške pornografije.

  • žogica

   To pa je grozljivo, kaj počnejo, takoj ga izključit iz stranke in pribit na križ !

 • Luka Marchessi

  Vas je kaj strah jutrišnje MLADINE?

  • xtc

   ???????????????

  • garfi

   ne, prihodnosti z vami leviČĆarji

  • kritičnamisel

   a se upaš pogledat v špegu? te je kaj strah? papirnati zmaj lahko soli le pamet ala morbitjereshi, pametni pa tega udbo skrpucala ni ne odpremo

 • xtc

  Dragi moji to ne morete spremeniti brez bankrota države-kdaj boste dojeli,da Slovenci preprosto nočejo sprememb,ker jim po tuho tale anarhija ustreza,vse kar se bo spremenilo,bo za večino slabše in to vedo vsi.
  Z normalizacijo države,se bo treba postaviti na latne noge,tega ba Slovenci nočejo,najraje se šlepajo po osemurnih državnih službah,brez odgovornosti,popoldan fušajo ali imajo kak popoldanski SP ali Doo-kar od odzunaj ni možno itd.
  Ko bo država bankrotirala bo do sprememb moralo priti,preje jih ne bo.

 • garfi

  “levica” ustvarja reveže, da jih potem VOLIjo
  “levica” ustvarja priviligiran rdeČĆi razred
  “levica” deli ljudi s krivicami, da lahko vlada
  DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd MAJA NA VOLITVAH !!!

  • Prdo

   Čelavi pa otroško pornografijo

   • garfi

    prdo pa smrad s prdenjem

 • Prdo

  2čeLos na orgijah ob otroški pornografiji

 • herman

  Na sliki sta kot Picko in Packo, ki sta ravnokar ušpičila kakšno kozlarijo.

  • janez cepec

   kot Lolek in Bolek al pa A JE TO, ups, to pa ne A je to sta T. Lisec in Žan – Mali Pizdek

 • Tristan Florjan

  PLEŠASTVO BOŽANSTVO SDSA SE GREBE ZA VOLILCE. BREZ SKRBI PO VOLITVAH BO POZABIL NA VAS!!!!!

  • janez cepec

   moto ljubljen’ga vodje je: volte mene, če vam ne bo bolšj, men bo sigurn

  • FUCK COMMUNISM

   Florjan & cepec: Po skor 70 levuharske oblasti nam je zdaj super, a ne?! Idiota!

   • janez cepec

    ne van ni super, kreteni, očitno vam pa paše, de vas tardeči jebejo, pa še vas bojo, ergo, mora, de ste pedri

  • Vera

   Kdor se zadnji smeji, se najslajše !

 • Luka Marchessi

  NEWS ALERT!!!

  KANDIDAT SDS ZA DRŽAVNOZBORSKE VOLITVE RAZPEČEVAL OTROŠKO PORNOGRAFIJO!!
  PREISKAVA STANOVANJA IN VSEBINE RAČUNALNIKA JE NAVRGLA VEČ SPORNIH IN KAZNIVIH POSNETKOV!

  A bomo rekli kakšno o izrojeni levici? Ne?

  • FUCK COMMUNISM

   Baricevic, mastifi, bestialnost, fukanje psov v rit. To je sprevrzena levuharija. Crkn, preden ti ne potegnem goltanca iz vratu, usranc!

  • Olga_10

   Ponovno za :
   Zgleda, da ne razumete članka.. Mogoče vam bo oplojevanje s pasjim semenom dvignilo inteligenco!
   Levičarji ne samo, da propagirate razne iztirjenosti, s Kučanom, Fajonko in Antifa pedofile celo uvažate v obliki islamistov! Očitno imate skrivna nagnjenja, ki jih v levičarski lažnivi maniri pripisujete drugim!

 • Luka Marchessi

  Ko SDS-ovec razpečuje otroško pornografijo in ga preiskuje policija, je to politični konstrukt, pogorm, podtikanje, medijska usmrtitev…
  Ko kdorkoli drug razpečuje otroško pornografijo in ga preiskuje policija, je degeneriran levičar, ki mora v zapor za 50 let.
  Sem zadel?

  • xtc

   Magajna ni bil SDS sovec bebo,ker ni hotel podpreti levaških mafijskih poslov-je čudežno postal pedofil zoper katerega je policija nato izgubila vse dokaze,kako je to mogoče?
   Definitvno ,če jih ni.

  • Olga_10

   Zgleda, da ne razumete članka.. Mogoče vam bo oplojevanje s pasjim semenom dvignilo inteligenco!
   Levičarji ne samo, da propagirate razne iztirjenosti, s Kučanom, Fajonko in Antifa pedofile celo uvažate v obliki islamistov! Očitno imate skrivna nagnjenja, ki jih v levičarski lažnivi maniri pripisujete drugim!
   Pasja inteligenca se ne deluje…

 • piko8

  Volitve so garant na bojše: vsi na volitve in volit SDS!! Ustavna večina desnih srannk je garant, da bo šlo v Sloveniji boljše, da se znebimo na tisoče prilivigiranih pokojnin za katere nikoli niso bili plačani prispevki!

 • Olga_10

  Bravo SDS! Pogumno naprej!

 • Olga_10

  Volimo desnico! Močna desnica je garancija za varno, gospodarsko uspešno, pravno in socialno državo!

  • Prle

   Agentka Olga spet in spet v akciji, ženska je vsak dan pod dozo, živi v iluziji,da bo desnica zmagala,kar pa seveda ne more biti, tako, kot ona ne more več dobiti mladega fanta, tako desnica ne more zmagati.

   • FUCK COMMUNISM

    Ce ne bo zmagala desnica, se pripravi na eno tako lustno nekajletno krvavo drzavljansko vojnico!

    • Prle

     He,he,he, takšne kot si ti, ki samo lajaš v tipkovnico, se pa res ne bomo bali. he,he,he, res si me nasmejal.

     • FUCK COMMUNISM

      Fino! Ti se kar nasmej. Zdaj se se lahko.

     • Prle

      Hočeš nočeš. bo izvoljena spet leva vlada, Ivan Janez se bo pa luštno sončil v opoziciji, tam se počuti najboljše,saj ne odgovarja za nič, plača je super, v službi ni skoraj nič, povej, kje dobiš še boljšo službo kjer si za nedelo nebeško plačan.

     • FUCK COMMUNISM

      Z eno majhno razliko… levuharji ne boste vec nikjer varni!

     • Prle

      Uf, če se moramo bati takšnih, kot si ti, sem takoj za.

     • FUCK COMMUNISM

      Super! Tvoja naivnost je voda na moj mlin… ne vem pa, ce bos kapiral prispodobo…

     • ĐĐ Style

      Konjejebec in podpornik pedofilov, TIHO

 • Prle

  Splošno je znano, da je Ivan Janez Janša največji lenuh med poslanci. Zakaj? Ker je bil v tem mandatu najmanj prisoten v DZ. Mi smo ga pa za nedelo odlično plačali.

  • FUCK COMMUNISM

   Cerar je bil predsednik vlade, pa ni nic delal in smo ga se drazje placali. Erjavc je minister ze cetrtega resorja o katerem nima pojma, pa smo ga predrago placevali, AB je pokazala kdo in kaj je, pa smo jo predrago placevali. Popucej najprej pred lastnim pragom, imbecil amnezicen!

   • Prle

    Kdo je pa rekel da imajo, Ivan, Grims , Efa……kaj pojma, jaz ne.

    • FUCK COMMUNISM

     Kaj si ti rekel, je vredno manj od pred tremi leti odplaknjenega dreka.

     • ĐĐ Style

      Lahko kaj poveš o svojem pedofilskem kandidatu za poslanca

  • janez cepec

   ma hvala Bog, de ga ni u parlamentu, kdo bo pa poslušu njegov kalimerovsko jamranje, eno in isto klobasanje dan na dan.

 • Duhec

  SDS sanjači…

 • Bogdan Kranjec

  Na desnici imamo vsaj neke zametke političnega programa in osnutke reform, potrebno bo masovno na volitve in obkrožiti tako SDS, kot tudi NSi, pa SLS. Mislim da je skrajni čas, da se parazitska levica poslovi od vladanja. Pa da vidimo, če je desnica res tako sposobna. Mislim da slabše kot to, kar imamo zdaj ne more biti.

  • Osti jarej

   >……kakšni bedaki….pa kaj se tako obešate na te programe,ki so tako ali tako samo predvolilna
   polenta……od velikega gobezdanja,ostanejo samo veliki gobci z velikimi apetiti…..narod pa s čedalje daljšimi nosurinami….pa še hodijo na volitve, volit ene in iste prikoritarje….bojkot volitev je rešitev….pa ,da jih pol vidimo ,politikante

  • Vin Dizl

   Bogdan, poglej si na surs rezultate za Slovenijo v štirih letih Janševega mandata, izguba je bila čedalje večja. Trenutno imamo plus. Pa za nobenega ne navijam, pametni namreč nismo politično usmerjeni, ampak uporabljamo lastno glavo.

   • Vera

    Ne zavajaj , ker so za časa Janševe vlade šle gor plače in pokojnine . Manjkal nam je samo še vsaj en mandat desnice, pa bi bili na konju !

   • tramal

    A se res ne vprašaš zakaj imamo plus .Vse evropske države imajo plus ker vse vleče Nemčija naprej.Plus imamo pedeset miljonov ,dolžani pa smo triintrideset miljard.Sedaj pa zračunaj koliko stoletij bomo potrebovali da bomo vrnili puf.Ko je Janša zgubil na volitvah ,smo dolgovali osem miljard ,danes pa jih triintrideset.In za tebe je vse kriv Janša?

 • Osti jarej

  CORBYN MAYJEVI: ČAS JE ZA ODSTOP! THERESA: NE PADE MI NA PAMET!

  …..da ne bi komu padlo na pamet,da je samo v mafijastanu tako…..je enako tudi v pedofillandiji

 • Prdo

  Skrajna desnica na javnih orgijah sa 2 čelos

  • Olga_10

   Skrajne desnice ni, je le skrajna levica z Židanom, Mesecem in Antifa teroristi! So pa na orgijah v neki garaži….

 • Rožle
  • Prdo

   Če pa otroško pornografijo preprodajajo

   • Rožle

    A tako kot Magajna … ???

    • Prdo

     Ja pedofil je pedofil barva ni važna

     • Rožle

      Maš ti njegove trde diske ….?

     • Prdo

      Grims ma trdega Janša pa mehkega,

     • tramal

      Kaj pa ti peder .A ga bo dovolj da boš kučana zadovoljil.

  • ĐĐ Style

   Gremo vstrajniki odbora 2014 pred sodišče v podporo SDSovca Stanka Receka

 • Osti jarej
 • Prdo

  250 udeležencev orgije v huronskem navalu pohote

 • Vin Dizl

  Saj levakarjev sem do vrh glave sit, ampak Janša bi se pa tudi lahko nehal sprenevedat in pogledal gospodarskim rezultatom svojega mandata v oči: vsako leto večji minus v državni blagajni smo imeli. To je evidentno zabeleženo.

  • Vera

   LAŽ !

   • ĐĐ Style

    JA prav imaš iz Ivanovih ust je vse LAŽ

  • Prdo

   Glavno da ma on plus

  • tramal

   A ti res ne ločiš med zadolževanjem države in zadolževanjem podjetij .Janša ni države zadolžil niti za cent.Vsaj malo uporabi pamet.

 • ĐĐ Style

  Mi kdo razloži, zakaj nisem presenečen ko enega od desničarjev ujamejo z otroško pornografijo. Pa kar vnaprej bom povedal, tistim ki ga boste zagovrajali “DA VAS NI SRAM”

  • Olga_10

   Očitno ne kapirate, zato ponovno:
   Levičarji ne samo, da propagirate razne iztirjenosti, s Kučanom, Fajonko in Antifa pedofile celo uvažate v obliki islamistov! Očitno imate skrivna nagnjenja, ki jih v levičarski lažnivi maniri pripisujete drugim!

   • ĐĐ Style

    Vašega so dobili skupaj z dokazi, sedaj še vi dokažite to kar pišete.

    • Olga_10

     Ta ni naš, je vaš!

     • ĐĐ Style

      Ja naš SDS-ovec, blamiraš se olgica.

   • Primoz Papez

    Pedofile ni treba uvazat jih je najvec v sds u in rkc tistih o karih ti pises ni niti 0.00001%

  • tramal

   Če vas ni sraMm ,ko posiljujete pseta,ne vem zakaj bi druge ki samo gledajo.

 • Olga_10

  Levakom se barka potaplja! “Žlahtni” Šarac , Ljudmila, Tonin…se potapljajo z Murgleonejem vred…

  • ĐĐ Style

   Ja ampak me potopom stojijo na Ivanovi glavi

   • Olga_10

    Na Kućanovi glavi! Kučan stoji pa na pručki!

    • ĐĐ Style

     Olga pa sedi na štangi

  • Slovenka

   Imaš prav, upam, da bosta Ljudmila in Tonin politično hin.

 • Olga_10

  Komunisti=Islamisti=teroristi in pedofili!

  • Gora73

   Gora73

  • janez cepec

   janšiste si pozabila, kura naumna, sploh pa descu reč, nej ti ketno mau popsti, pa pejd šporget pospraut, glej kašna svejnarija maš.

  • Gora73

   Fašistii,fašisti,fašisti………BEDAK

  • Primoz Papez

   Pedofili so iz vrst sds…

  • žogica

   Vse to si TI, samo golo blebetanje !

 • Olga_10

  Naženimo levicarje, ki unicujejo Slovenijo in jo ropajo, uničujejo slovensko vojsko, uničujejo družino, kradejo otroke, uničujejo otroke z raznimi “teorijami” spola… Uvazajo islamiste, pedofile in teroriste!
  Levičarska izprijenost nima meja! Levičarstvo je rak!

  • Prdo

   Hahaha blablala pol pa spet rep med noge in via arđentina

   • sprehajalec

    Prdec, ne v Argentino, v rudnike. Si to hotel reči oziroma pozivaš na državljansko vojno?

 • tramal

  Tudi mi imamo srbina za župana glavnega mesta,ker je srbske drhali v ljubljani že več kot polovica.

  • nevtrino

   In še marsikatere druge drhali !

 • Krtača 20

  Naj se drži pravljic o noriškem kraljestvu. Ker to kar opisuje jajo, pomeni dodatno pufanje države. Vsekakor se sliši všečno in bi si vsi želeli a je neizvedljivo. Tisto kar bi moral povedat, je bil pa spet modro tiho.

  • joza joza13

   Nisi razumel ti buxelj?
   Prerazporediti je potrebno sredstva!
   Še vedno ne razumeš?
   Zaleti se v steno, morda zasveti…

   • Krtača 20

    Najboljš bo bukselj razporedil sredstva če odstopi in da prostor drugim. No, saj ga bomo čez mesec odstopili….

    • sprehajalec

     ne bo ratalo. Spet bo vodja opozicije in druga najmočnejša stranka v parlamentu…

  • nevtrino

   Krtača res ne more razumeti …

 • Olga_10

  Bravo SDS! Bravo Janez Janša!

  • ĐĐ Style

   Tovariš Janez Olga, tovariš

   • nevtrino

    Zakaj pa ne tovariš ? Tako, kot so to besedo pohabili v teh jugobutalah, ne najdete nikjer !

  • Domus Lubus

   Živela SDS!
   Živel Janez Janša, naš heroj!

  • žogica

   Bravo SDS, spet imate pedofila v svojih vrstah, bravo SDS !!!!!!!!!

   • WISKY 1000

    Žoga,saj še ni bil član sds-a,površno bereš.

    • žogica

     Še enkrat preberi, pa nehaj wisky piti !

     • WISKY 1000

      Res je, ni še bil član in ne pijem,če nimam.

      7. apr. 2018 23:04 je oseba “Disqus” napisala:

     • žogica

      Je član SDSa in je bil na listi za poslanca na aktualnih volitvah, po tem so ga iz liste odstranili….., kaj ti ni jasno WISKY, pa upam, da nimaš WISKYja !

 • nevtrino

  Le vkup, le vkup, pošteni Slovenci in pravi slovenski državljani, kolikor nas še je !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!