Je Šarec zakuhal afero Katzenberg? Kamničani razburjeni in nezadovoljni, ker je tiho podprl migrantski dom v njihovi občini!

Marjan Šarec (foto: STAfoto)

Kamniku, kjer županuje Marjan Šarec, se obeta azilni dom za migrante, ki ga je Šarec, tako piše portal Kamnik Info, tudi sam tiho podprl. Morda se mu ravno zato tako mudi s koalicijo, preden med Kamničani izbruhne “afera dvorec Katzenberg”. Družba Miloša Milovića VPS svetovanje d.o.o. je namreč na dražbi kupila nekdanjo upravno stavbo smodnišnice oz. dvorec Katzenberg v Kamniku, ker občina ni uveljavila predkupne pravice, in dvorec je tako prešel v last podjetja. To podjetje pa ima v lasti tudi Vegradov samski dom v Velenju, ki ga je preuredilo v azilni dom za migrante, s katerim ima z državo sklenjeno najemno pogodbo za vrtoglavih 15 tisoč evrov mesečno.

Občanke in občani Kamnika niso zadovoljni z odločitvijo njihovega župana Marjana Šarca, saj je prodaja nekdanje upravne stavbe smodnišnice oz. Katzenberga, za katero bi Občina Kamnik lahko uveljavljala predkupno pravico, vendar je ni, že razburila Kamničane, bržkone pa povsem upravičeno in sicer iz vsaj dveh razlogov, pišejo na portalu Kamnik Info.

Občani nikakor ne razumejo, zakaj se je Šarec odpovedal izvrstni priložnosti …
Po eni strani zaradi tega, “ker občani kamniške občine povečini nikakor ne morejo razumeti, zakaj se je Občina Kamnik odpovedala izvrstni priložnosti oz. možnosti uveljavitve predkupne pravice, s katero bi, za vsega 310.000 evrov oz. po ceni manj kot 10 evrov za kvadratni meter, prišla do 31.643 kvadratnih metrov velikega zemljišča znotraj nekdanje smodnišnice, na katerem se, razen nekdanje upravne stavbe, nahaja še več pomožnih objektov.”

… in skrbijo jih namere podjetja, ki je dvorec kupilo
Po drugi strani pa jih vsaj nekoliko skrbijo tudi prihodnje namere uspešnega dražitelja oz. kupca, družbe VPS svetovanje d.o.o., kjer je Miloš Milović solastnik in direktor, in sicer zato, ker ima omenjena družba v lasti tudi nekdanji Vegradov samski dom v Velenju, za katerega ima z državo sklenjeno najemno pogodbo za ureditev azilnega doma za migrante, kar je v Velenju, ko je vse skupaj prišlo v javnost, dvignilo nemajhen odpor tamkajšnjih prebivalcev in tudi lokalne skupnosti. “Tako bržkone obstaja povsem realna možnost, da nameravajo takšen azilni dom urediti tudi v ogromni stavbi nekdanje uprave smodnišnice, ki bi bila (tudi) za kaj takšnega kot nalašč.”

Dvorec Katzenberg (Foto: Twitter)

Podpora župana Šarca in občinske uprave
Sodeč po dogajanju v zadnjih dveh, treh tednih ter informacijah, še posebej pa po včerajšnjem dogajanju na seji občinskega sveta Občine Kamnik, čemur bodo več pozornosti namenili v prihodnjih prispevkih, pišejo na Kamniku Info, pa se poraja občutek, da imajo namere družbe VPS svetovanje d.o.o., kakršne koli že so, tudi (vsaj tiho) podporo odhajajočega župana Marjana Šarca ter vodilnih uradnikov njegove občinske uprave. Le-ti namreč niso izkoristili dane priložnosti, za nameček pa so, vsaj tako se dozdeva, storili tudi domala vse, da do uveljavitve predkupne pravice ne bi moglo priti niti na pobudo občinskih svetnic oz. svetnikov, ki so zamujeno priložnost na včerajšnji seji povečini obžalovali, pri tem pa nekateri izmed njih izrazili tudi nezadovoljstvo nad delom občinske uprave.

Bo dvorec postal azilni dom? (Foto: Twitter)

Direktorica občinske uprave lagala o vlogi za uveljavljanje predkupne pravice
Najbrž pa je njihovo nezadovoljstvo nad delom vodstva občinske uprave danes še toliko večje, saj jih je po njihovem direktorica občinske uprave Maja Sušnik na seji 5. junija vsaj zavajala, če ne že kar debelo nalagala, ko je na konkretno zastavljeno vprašanje svetnice, ali je Občina Kamnik že prejela vlogo za uveljavljanje predkupne pravice za Katzenberg dejala, da je še ni. Kljub njenemu suverenemu zagotovilu se je namreč izkazalo, da je šlo bodisi za namerno laž bodisi za “netočno informacijo”, kajti ne le, da naj bi Občina Kamnik omenjeno vlogo prejela že 16. maja 2018, ampak naj bi 28. maja 2018 izdala tudi že potrdilo, da predkupne pravice ne bo uveljavljala, za kar se je direktorica občinske uprave Maja Sušnik svetnikom in svetnicam tudi pisno opravičila z obširnim opravičilom. Medtem ko je Milović dejal, da azilnega doma v Katzenbergu ne bo, so občani zaradi tega še vedno v strahu.

A. G.

 • Miro

  karkoli že pišete in se trudite proti Šarcu, Jajo ne bo uspel sestaviti vlado…. čeprav roko na srce, tudi Šarčeva ne bo stabilna in bomo kmalu na volitvah

  • Olga2345

   Hahahahahahaha

   • Djuro Sumar

    Vidim da ti gre že na otročje.

  • večni srb

   Zakaj Šarec ne bi bil stabilen, kot da je tako težko narediti kar ti rečejo.

  • rubec

   Je tebe v življenju sploh kdo kaj vprašal debil zabiti razen kakega turista koliko je ura?

 • lado

  a imaš ,kot šarćićsamo OŠ pa 2 majki…. če ne bo vlade zdaj !!!!!!! bo migrantov kot trave ,kam boš-te pa pol tekli, debili,za nove volitve ne bo časa ,ravno zaradi alahov in halala !!!!!!!!!!!!

 • večni srb

  Pardon, hrvaška naveza je v Kamniku obstajala že prej, Šarec bi lahko kvečjemu pomagal organizirati migracije iz Hrvaške in hrvaških delov bosne.

  • Olga2345

   Srbska murglska naveza ruši slovenijo! Svetlana Slapšak, Spomenka Diklić, Janković, Matić, Tomić, Makarović… Zbrani okrog udbomafijca Kučana!

   • Djuro Sumar

    Naštela si same pametne in dobronamerne ljudi, ki delujejo v dobro Slovenije.
    Bati se je treba samo klerikalcev, ki so največji gnoj v državi.

    • večni srb

     Ne bodi naiven, Hudič pride edino, če je povabljen.

   • večni srb

    Čudno, okupirajo nas pa hrvati, ki so tudi daleč največji migranti pri nas.

   • karlina

    Ja, itak-.to je pa zato, ker se je izdajalec kučan, leta 91, pogodil z njimi.

    • Pjevač tuge

     Ja drži. Zato so tudi srbski prostozidarji začeli harati v Ljubljani. Načrt je prišel v finale z Jankovićevo izvolitvijo za župana metropole…

     • večni srb

      To je samo še en velik šrot.

  • Ferdo

   Državljani Slo,Hrvaške nacionalnosti nikoli ne volijo levice !Za razliko od Srbov so odlično integrirani in imajo iste želje kot domoljubni Slovenci.
   Tolk,da se ve…

 • Olga2345

  Vso občinsko “upravo” za kravatlc, pa defenestracija! Zdaj lepo vidimo, kako bo Šarec “varoval” državo pred nezakonitimi migranti!?

  • Djuro Sumar

   Države ni potrebno kaj posebej varovati pred migranti, temveč pred stranko SDS, Janezom Janšo in butalci kakršen si ti.

   • Olga2345

    Mislite pred Kučanom in komunistično svojatjo (po Trčku)?

    • Djuro Sumar

     Kaj res ne znaš brati? Natančno sem napisal pred kom moramo varovati našo prelepo, uspešno državo. Tudi in predvsem pred idioti kakršen si ti.

     • Ferdo

      Ti si res bolan.Hudo bolan!

     • Djuro Sumar

      Očitno tudi ti spadaš v isto kategorijo kot Olga.

     • Ferdo

      Poišči pomoč..res jo potrebuješ..

   • antimur

    Pa ti kreten ne opaziš, da je Slovenija že zdaj ogrožena z balkanskimi pritepenci, katerih je že nad kritično maso za obstoj slovenskega naroda. Zdaj bi pa privlekli še muslimansko pritepensko golazen, sanjaj govedo, samo čez naša trupla, tu je naša domovina, vse neintegrirane in neasimilirane čefurske pizde pa spizdite nazaj v vašo smrdljivščino.

    • Djuro Sumar

     Slovenija je ogrožena zaradi fašistov kakršen si ti in tvoja desničarska kompanija. Rajši se zamisli koliko Slovencev je pritepenih po vsem svetu.

     • antimur

      Toda obnašajo se kot se spodobi, so integrirani, asimilirani, govorijo jezik gostiteljev, ne ogrožajo obstoja narodnosti gostiteljev in so jim vsaj malo havaležni, da lahko živijo pri tujcih, za razliko od vas čefurjev, ki nas v zahvalo še žalite, vnašate svoje odvratne balkanske navade, jezik, glasbo, kletvice in nenazadnje spletkarstvo, laži in hinavščino. Marš nazaj v čefurlandijo.

     • Djuro Sumar

      Ja, večinoma se obnašajo hlapčevsko in ponižno do svojih novih gospodarjev. Jaz rajši ostajam v svojih rodnih Radečah, kjer so se rodili vsi moji predniki več stoletij nazaj. Moram zapisati tudi to, da me nihče ne ogroža in se počutim popolnoma varno. Včasih mi grozi kakšen ultra desničar na tem portalu, kar pa ne jemljem resno.

     • antimur

      Si pa pravi Hanov podrepnik. Za tebe je spoštovanje do gostitelja hlapčevstvo, ti zanesljivo nisi normalen. Kar ostani v tvoji rdeči hanoviji, dlje se boš klanjal temu rdečuhu, težja bo treznitev, sicer je pa tako enako pod Hanom, kot da bi bil v Bosni.

     • Djuro Sumar

      Ti oprostim da kvasiš neumnosti takole na pamet v svoji sveti jezi, ker bomo zopet mi na oblasti. Ker ne poznaš ne Hana ne mene so pač tvoji zaključki takšni kakršni so. Radeče so pač majhen kraj in se vsi poznamo med seboj, kar pa seveda ne pomeni, da sem komu podrepnik, saj navsezadnje nisem član nobene politične stranke. Moje področje je bil šport, sedaj pa v pokoju obdelujem vinograd in sem bolj malo v Radečah. Zjutraj grem na čaj in prelistati časopis, to pa je tudi vse. Levičar sem bil že prej, preden se je Matjaž Han rodil.

   • Ferdo

    Življenje vsakega levičarja je prazno in brezsmiselno !

  • karlina

   Olga, kot sem ze zgoraj napisala, nedavno nazaj sem prebrala, da so VSE SLOVENSKE OBČINE, dobile s strani “humanitarcev”, ki so Sorosovi plačanci, prošnjo za nastanitev migrantov, ker jih imamo ze najmanj, pravim, najmanj 3.000 !!!!!!!!

   • Olga2345

    Upam, da bodo ljudje odklonili, pa naj jih ima rdeča Ljubljana!

 • totex39

  Šarec je tampirana bomba za Slovenijo, to se zavedajte.

  • Olga2345

   Kućan je pa vžigalnik, ki ga je treba uskladiščiti h Perkoviću in Mustaću!

   • večni srb

    Pri njegovih letih, se verjetno ne spomni več kdo sta ta dva.

    • Olga2345

     Nemci ne rabijo njegovega “spomina”! Bodo sami poiskali dokaze! Tudi Perković in Mustać sta imela “težave” s spominom…pa ni nucalo! Leta za zločince niso pomembna! Nacisti hodijo pri 90-ih v rest! Tudi komunisti lahko pri rosnih 70-ih…ali 80-ih… So dobro ohranjeni z bajnimi penzijami in zastonj zdravilišči v breme ZZZS!

  • Djuro Sumar

   Janez Janša pa atomska bomba.

   • pajot

    Ta je pa otročja. a ti misliš,da si duhovit?

  • Vera

   Že sam njegov pogled pove vse o njem .

   • Steiermark

    “zgubljenost” ali psihopatija…….

  • karlina

   Ne Šarec, KUČAN, kajti vsi od Pahorja naprej so njegove lutke, pardon-hlapci.

 • Kučko pod pručko

  Evtanazija po Šarčevo

  Kamnik je preveč lepo mesto, da bi ga uničili migranti, ki jih bo med zidove pod Starim gradom navlekel njihov župan. Ta bo še večja Kučanova marioneta, čeprav se je ves čas volilne kampanje petelinil, češ da ne ve za nobene strice iz ozadja. Lutka, da ji ni para. Sicer pa, če ne bi bil ubogjiv najmanj tako kot Cmeravi, ga Veleizdajalec ne bi postavil za glavnega aduta levakarske udbo-kleptomanske mafije.

  Pa še nekaj bom dodal. Če bo Šarec uspel sestaviti vlado, bo ob zaključku svojega mandata veljal za najslabšega vladarja od najslabših. Prebil bo Cmerotov poden iz železo-betona. Prav hitro bomo namreč ugotovili, da je bil Pahor, čeprav zanič kot hudič, prava perla v primerjavi s tem lesarskim zbiralcem popravcev. Še Šivilja, ki je od Manekena prevzela žezlo najslabšega, ga bo prekašala. Na koncu pa se bo še Cmero, do sedaj najslabši med najslabšimi, samozavestno kitil, da le ni bil tak poden, za kakršnega ga imamo.

  Šarec, predvolilno gobezdanje je nekaj, trdo delo pri vodenju vlade pa nekaj povsem drugega. In ta klovn misli s plonk ceglcem, na katerem je predstavil povolilni program, reševati Slovenijo.

  Čisti samomor ali Kučanova evtanazija Slovenije!!!

  • večni srb

   Pagor je nedosegljiv, posledic vlade zadnjih komunistov in udbašev nikoli ne bomo sanirali.

  • karlina

   TOČNO, itak, vsaka njihova komunistična, ne leva stranka, je hujša, mnogo hujša. V Sloveniji nimamo levičarjev, kot v drugih drzavah, zato, ker imajo levičarji-najhujšega komunista-kučana in dokler bo tako, nam bo v Sloveniji vsak dan huje, zelo hudo. Itak tej komunistični bandi-drugorazredni drzavljani ne pomenimo nič, absolutno nič-edino za plačevanje davkov smo dobri. Sedaj so privlekli in jih še vlačijo, več tisoče migrantov, ki zanje pomenijo edino in samo-nove volilce,vendar so se malo z….i, kajti te zveri iz vzhoda in Afrike,niso isto, kot so ljudje iz bivše juge, ti ljudje morijo, posiljujejo, grozijo….. Mimogrede, ste se mogoče ze vprašali, zakaj se je kar naenkrat močno podrazil , ze dvakrat bencin in še vedno se bo, pa tudi-zakaj je hrana vsak dan drazja, od sadja, zelenjave, do govejega mesa, piščanci, med tem, ko je kar naenkrat dovolj, oz. kar preveč svinjine, ne slovenske-tuje.

   • večni srb

    Kučan je star sto let, nima blage veze kaj se dogaja, njegova edina naloga je, da do smrti ostane isti kot je bil vedno, ker rabijo legendo in nočejo eskcesov.

    • Slovenka

     Občudujem tvoj optimizem, žal se ne morem strinjati s tabo.

     • večni srb

      Glorifikacija Kučana se meni zdi isto kot demonizacija Janše.

     • macon

      Ni kaj glorificirati, ker je bil vedno teslo, vendar je v devetdesetih opravil nujno koordinatorsko funkcijo za reševanje udbomafije.

  • Steiermark

   Tem jugolevaškim podganam je pač vseeno, kaj bo s Slovenci in Slovenijo, njim je glavni problem, ki ga hočejo rešiti, da “naskočijo” ponovno, pod vodstvom neslovenca, iz ozadja, kateri je vodil kriminalno združbo v jugosrbiji in jo sedaj, ko je uspela “osamosvojitev ” Slovenije, navkljub njegovemu nestrinjanjuu z njo, kako dokončno izropati in zasužnjiti Slovence – Slovenijo, zato pa tudi nastavljajo – podtikajo svoje podgane

 • Slovenka

  Poglejte, dober članek in kvalitetne debate na https://www.casnik.si/kaj-torej-dr-pogorelec-in-stranka-pocne/, Politika dr. Janeza Pogorelca in stranke NSi je napačna, Avtor: Žiga Stupica, 8. junija 2018

 • Djuro Sumar

  Pričakovano pljuvanje po Šarcu, če je treba si pa še kaj izmislijo naši vrli poraženci. Lahko nakladate kolikor želite, nova vlada bo levičarska.

  • antimur

   Bedak kučanistični, po tvoje je predvolilno nakladanje banditskih in antislovenskih strank o migrantih tudi izmišljeno. Zdaj, ko so volitve mimo že tudi na hanzi TV in Pop TV poročajo o velikem navalu te golazni, ti pa še kar tiščiš svojo rdečo bučo v pesek. Idiot zaplankani !

   • večni srb

    Ni izmišljeno, vsako leto se k nam preseli 40,000 migrantov iz Hrvaške, bosne in Albanije.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • plamen100

   Pravo ime te koalicije sestavljene in levicarskega drobiza je koalicija Sovrastva. Za Janso je taksna koalicija dobrodosla, ker do njenega razpada v roku pol leta maximum enega leta, bodo njihovi volilci lahko videli kaksni salabajzerji so ti levaki in bodo na izrednih volitvah masovno volili SDS. Nato bo jansa koncno v drzavi popravil standard in naredil gospodarski preboj Slovenije zaradi cesar bo dobil se en mandat no in nato se bo verjetno upokojil!

   • večni srb

    Sovraštvo IN izključevanje. Zakaj bi sicer kuhali jezo, če ne morejo tudi izključevati ljudi?

  • Vera

   Kar sanjaj do konca julija .

 • dob

  Afera bo šla tako daleč, kot bo to dovolil kučan.
  Predvidevam, da bo naslednji mandatar, v primeru Šarčeve potopitve, Miro Cerar.

  • večni srb

   V vsakem primeru, razen če bomo postali lesarska država, vladavina bukovih hlodov in cepancev.

  • Vera

   Romana Tomc, ker si zasluži, če že Janše ne marajo !

   • karlina

    Vera, tudi, če bi bil predsednik nekdo drug, ne Janša, bi se pa izgovarjali, da nočejo v stranko, kjer je poslanec-Janez Janša. Kakorkoli obrneš, edino desno stranko SDS, sovrazijo in se je bojijo, kot hudič kriza. “Krščanska” stranka, pa itak nikoli ni bila čisto desna, še posebej, dokler bosta njena člana izdajalski Peterle in hinavski dvoličnez Škrabec, to je dejstvo in vsa resnica !!!!!

    • Vera

     Janša bo v tem primeru minister najmanj , saj si zasluži !

    • pajot

     Kdorkoli bi vodil SDS,bi bil njihova tarča. Pravzaprav smo tarče vsi člani in simpatizerji. Samo čakam,kdaj nas bojo začeli metat v jame.No,ja,najbrž imajo to v načrtu,pa si ne upajo,ker bi bil to njihov konec.

   • dob

    Če se Janša zruši, bodo odmaknili tudi vse ostale, enega za drugim!
    Ta finta z Janšo, češ naj se umakne, je samo izgovor.
    Naj se umakne kučan!

    • Vera

     Kučanu je ” delovna doba ” v politiki potekla že zdavnaj, zato naj spoka .

     • Slovenka

      Končno razumeš.

    • Pjevač tuge

     Bravo !!!

    • večni srb

     Kučana ne moreš pojesti z nobeno figuro, lahko pa spremeniš kmeta v kraljico.

     • Pjevač tuge

      Zal se moram strinjati s to.primerjavo

   • Slovenka

    Skrbno preberi, kar je napisal Dob.

  • karlina

   ITAK , komunistični, propadli, nesposobni-“The Show Must Go On”

  • Slovenka

   Misliš, da si bodo to upali?

   • dob

    Oni so zdaj v stanju histerije, ko se nekaterim stvarem ne morejo več upreti. Ni več stvar “upati si ali ne”, histeričnost ni zavestno stanje!

    Oni so chili con carne!

    • Slovenka

     Skratka, voda v grlo teče.

    • macon

     Kaj pa, če bi ponudili kar nadstrankarskega velesposobnega moneyžderja Zorangutana? V ta namen bi na magistrat odromala nova četica “pomembnežev”, da bi ga prosili naj reši državo (udbomafijo).

     • dob

      Čak, najprej da Janković odstavi Ustavno sodišče. Se bo pol lotu še mandatarstva. Pr nas je namreč laže zamenjati Ustavno sodišče, kot Jankovića.

 • jovan jovan

  Ne morete iz svoje kože. Ko ste dobili brco v rit, ste takoj začeli po starem z diskreditacijami. In potem se čudite, da vas nihče ne mara. Luzerji!

  • rubec

   Probaj sebe dat iz kože majmun majmun. Dvomim da hoče kdo tak tepih.

 • Vera

  To imate sedaj levaki , kar ste izvolili , kar ste si skuhali, boste morali sami pojesti . Slovenci smo za koalicijo,kjer bo glavni Janša SDS + stranke, ki se ne sramujejo ” slovenstva ” !

  • karlina

   PODPIS

 • karlina

  Kolikor sem nedavno nazaj brala, so t.i. “humanitarne” organizacije, Sorosove plačanke, poslale po vseh slovenskih občinah prošnjo za nastanitev migrantov. Glede na to, da jih imamo v drzavi ze več tisoč, je vse mozno.

 • rubec

  Pred kakšnim letom sem se izselil iz Kamnika. Poteza stoletja.

  • večni srb

   Zakaj pa, kakšne razmere so pa vladale, opiši malo kaj se je dogajalo v Kamniku pod Šarcem ,to je zanimivo.

  • pajot

   ne hvali dneva pred večerom. Tile pobje so iznajdljivi. se zna zgodit,da bojo v kratkem primrgoleli k tebi.

  • Steiermark

   ja, ampak , verjetno te to nebo rrešilo pred , v Sloveniji, naraščajočim preplavljanjem z alahovimi privrženci, ki jih je vsak dan, vsaj za 100 več in ki se množijo z hitrostjo “reproddukcije podgan”

 • Kučko pod pručko

  Kamničani, če vas je kaj v hlačah, privežite Šarca za noge in ga zabrišite v Bistrico, da bo gavznil v njej. Veliko manj ga bo škoda, kot lepega mesta pod Kamniškimi alpami, ki ga bo zasvinjal z desetkrat zapečenimi!!!

 • rubec

  Te debilne face ne prepoznam, spoznam pa tisto zamegljeno v ozadju. Bratranec ISIS terorista.

  • Vera

   A nima podžupan , ki je tudi izvoljen , nekaj na vesti ? Eden iz ožjega Šarčevega kroga ima, pa ne vem zdaj točno kateri je z ” vsemi žavbami namazan ” . V medijih sem brala .

   • rubec

    Del tvojega zapisa “Z vsemi Žavbami namazan” bo za vsakega kamničana dovolj razumljivo.

 • terminalar

  15 kilo mesečne najemnine za dom v Velenju!?
  I tata bi to radio, sine…

 • totex39

  Pred volitvami predsednika države so med Kamničani krožile govorice, da ga bodo volili samo zaradi tega, da ne bi bil več njihov župan, sedaj pa velja enako, na tak način se hočejo maščevati, vendar se s tem niso njemu, ampak celotni Sloveniji. Tudi narod v Kamniku ni nič boljši kot on.

  • večni srb

   Ampak to pomeni, da ga imajo občani radi, držijo skupaj in ga podpirajo, združevanje je pa vedno koristno in zaželjeno.

 • RATATA

  Exkluzivno!!!:
  Ćefur ćefurju omogočil poceni nakup graščine in zemljišča za višje cilje in interese!
  Pri tem so ćefurju, ki ob nedeljah bere, ves preostali čas pa igra vlogo pomagali domači ćefurji.
  Ni ga slabšega in ni večje nesreče za slovenski narod, če se na odločevalske pozicije prigrebe Slovenec ćefur!

  • rubec

   Razmišljam kdo bi to bil. Mi daš pol sekunde?

 • Zora

  Se mi je zdelo da je tako čudovit članek lahko napisal samo AG. Takšna logika da če nekdo oddaja zgradbo za azilni dom v neki občini mora to biti apriori tudi v Kamniku. Kaj naj reče človek bedaku?

  • rubec

   Takemu človeku lahko rečeš tudi Zora.

 • lokec

  U ti pošast ti .

 • rubec

  Me ne čudi da večina slovencev ne mara janše. Da se gre pogovarjat s takim debilom.

  • Slovenka

   Ubogi Janša, s kakšnimi tipi se bo moral meniti o sestavi vlade. Včasih se sprašujem podobno kot Janez Pokončni, če ne bi bilo boljše za njega in stranko, da gredo v opozicijo, levica naj sestavi vlado in se hebe, z njo pa tudi slovenski narod, ki ni dal SDS-u 50+, s tem pa je sebi in Sloveniji skuhal godljo, ki jo bo sedaj moral klavrno pogoltniti.

   • rubec

    Janez Pokončni se še ni zmotil vsaj kolikor ga jaz poznam.

    • Slovenka

     Pameten možakar, ni kaj.

   • večni srb

    50+ Janša ne more nikoli dobiti, noben vojaški poveljnik si tega ni nikoli zaslužil, v nobeni demokratični državi na planetu.

    • Slovenka

     Sanjam in to razkošno. V proporcionalnem sistemu ni druge.

     • večni srb

      Rešitev je preprosta.
      Rabili bi vsaj tri Janeze Janše.

     • Slovenka

      Dobra misel. Škoda, da Janše ni mogoče klonirati. Že eden Janša jim dela sitnosti, če bi imeli tri pred sabo, bi znoreli.

     • večni srb

      Janša je mož in pol, torej bi rabili pet navadnih mož.

     • Djuro Sumar

      Janša je navaden luzer. Nesposoben do amena.

     • Slovenka

      Joj, joj.

     • Djuro Sumar

      Nič joj, joj. Če bi bil sposoben, bi bil na oblasti. Težko je priznati da je luzer, ampak tako pač je.

     • Djuro Sumar

      Če bi danes imeli proporcionalni sistem bi imeli levičarsko vlado z 68% večino v Parlamentu. Bo potrebno nekaj narediti v to smer in uveljaviti večinski sistem.

     • Slovenka

      Strinjam se, da bo treba spremeniti volilni sistem, potem pa, kot rada rečem, Fiat voluntas Tua (Zgodi se Tvoja volja).

     • Djuro Sumar

      Slabo za vas, kajti očitno Bog ni na vaši strani. Celo muslimane ima rajši kot katolike.

     • rubec

      Đuro se bo pritožil da na portalu prodajaš stare fičote.

     • Slovenka

      Ha, ha.

     • Slovenka

      Zato pa sem dodala prevod, da v kali zatrem napačne domneve.

     • pajot

      ne trosi neumnosti. Pri večinskem sistemu bi se uvrstil v parlament Gorenak z 2.600 glasovi in ne nekakšni sluge s pol manj.

     • Djuro Sumar

      To ni tako preprosto kot si ti zamišljaš. Za vsakega kandidata se ve, kateri opciji pripada in levičarji bomo vedno volili levičarje. Sedaj so se levi glasovi pač razdelili med leve stranke, potem pa gre to drugače in boste zopet stokali, da volilni sistem ni dober.

  • pajot

   he,he, he….

  • macon

   Janša izraža krščansko usmiljenje, ko se ukvarja z najnovejšim kučanovim debilom. Tako kot kučan očitno peša, tako je vsaka nova lutka že od začetka bolj opešana, ker gospodar Murglorja izbira po svojih sila skromnih sposobnostih in predstavah.

 • xtc

  GOTOF JE-pa še niti blizu mandatarstvu ni.

  • Slovenka

   Misliš? Bojim se, da podcenjuješ Plavookčeve sposobnosti.

   • večni srb

    Če bi ti videla Kučana, bi se ti zasmilil, je ja star sto let in precej senilen.

    • Slovenka

     Kako pa to veš? Meni se zdi, da tip cveti, vsaj pred kakšnima dvema letoma je zgledal čisto solidno. Razen če se ni med tem kaj spremenilo.

     • večni srb

      Je ja že ves majav, samo na vljudne fraze še odgovarja in jih usmerja na svojega naslednika Pahorja.

     • Pjevač tuge

      V bistvu ne nastopa več pred novinarji ampak samo še v svojih krogih kot govornik. njegov govor na sedežu SD ja ko je govoril o socijalističnem oblikovanju sveta je bilo nekaj tako norega kot zahteve RUDOLFA HESSA v zaporu v Nurenbergu naj ZDA postanejo nacionalsocijalistična država…

     • večni srb

      Dobra primerjava.
      Sicer bi pa res rad slišal kaj se danes meni Kučan na teh srečanjih, ne morem verjeti, da ga še ni kdo posnel.

    • Pjevač tuge

     Samo igra da je dementen ko ga vprašajo kaj konkretnega. Se spomniš kako ga je Milošević povozil v Hagu ?
     Kar tresel se je ko ga je Milošević spraševal in zviška gledal nanga.

     • večni srb

      Jep, šolal ga je kot smrkavca, do smrti se ga bo bal in trpel travme, ki mu jih je prizadejal.

     • Pjevač tuge

      To soočenje ji bilo polom in celo Mladina je napisala v zelo mili obliki da je Kučan khm bil kako so že rekli…izdominiran

     • večni srb

      Mislim, da je Miloševič igral na dolgoročno karto, vedel je, da iz Haga ne bo prišel živ, žrtvoval se je za Srbijo in skušal sprovocirat iz Kučana določeno izjavo. Zgleda, da je bil z njegovim odgovorom zelo zadovoljen, čeprav ni jasno zakaj,ker se je Kučan vedel zelo zadržano in osebno. Če imaš slučajno povezavo na posnetek, jo prosim prilimaj, gremo gledat kaj točno je rekel.

     • Pjevač tuge

      Zal nimam, ampak bomo ze nasli. Ravno to soocenje z Milosevicem ti prikaze kaku deluje Kucan

     • macon

      kučan se zaveda, da so v Srbiji arhivi o vseh početjih slovenske komunajzarske bande, ki so jih tukaj pretežno uničili.

    • macon

     Srečal sem ga v centru Ljubljane, izgleda kot zombi, ki je zlezel iz truge.

    • Djuro Sumar

     Za svoja leta izgleda povsem dobro. Sem ga videl pred 1 mesecem.

 • Janez Kranjski

  Kamničani u rit ga sunte, govno odrsko igralsko…naj jih ima pa doma če je tak človekoljub.
  Za vas gre !!!!

 • PIA PlA

  Videno danes – tajno srečanje!

  Marjan Šarec s svojega rdečega prestola vabi svoje ovčice – politične stranke v veliko vladno koalicijo priti Janši. https://www.youtube.com/watch?v=FDMA5Vfu_oI

  • Slovenka

   Oh.

  • večni srb

   Misli, da je Drnovšek, velik mojster edinih možnih koalicij, pa Šarec ni noben Drnovšek, kot tudi Kamnik ni Jugoslavija.

  • Olga2345

   Da bo lahko za Kučana uvažal divjake in mu pomagal krasti!

 • plamen100

  Zakaj pa ne bi kot pilot projekt naselili nekaj 100 migrantov v grad, da potem opazujemo kako bi se domacini integrirali med avganistance in Nigerijce? Seveda bi lahko obcina tudi izgradila dzamijo, imame pa lahko dobijo iz Avstrije.

 • rubec

  Šarec zna potem ko ga je zalotila kako si ga žlajfa stvari vzeti v svoje roke, je njegova žena hvalila svojega moža. Verjamemo.

  • Hun

   a se kj o Urski znas povedat

   • rubec

    Urška je ženska in vse to kar ta spol božanskega predstavlja. Ko bo članek o sevniški lutki se bom pa zate potrudil povedati kaj več.

    • Slovenka

     Urška je izredna ženska, običajna ne bi zdržala vsega trpljenja, ki je doletelo družino Janša po krivdi komunistične oligarhije.

  • večni srb

   A ženo ima, zakaj nihče ne omenja teh prvih dam naše politike?

   • Slovenka

    Šarčeva žena se noče izpostavljati in tu ji dam čisto prav.

   • wert

    Saj tudi nihče ne pove, da si ti srbijanski muftija.

 • Kučko pod pručko

  Šenčur in Kamnik

  Se še spomnite, kako so na Nacionalki pribijali na križ Šenčurjane z njihovim županom vred, ker v veliko in izpraznjeno stavbo Baumaxa niso sprejeli zapečencev? Vaščani so blokirali celoten pristop s številnimi traktorji, po okolici pa je ob vihranju slovenskih zastav odmevala naša pesem. Danes je Šenčur kraj, ki mu Slovenci samo lahko ploskamo. Brez golazni je in dobro živi. In to samo zato, ker so se skupaj uprli komunajzarskemu vsiljevanju migrantske drhali.

  Kaj pa Kamnik? Kako velika razlika med dvema občinama. Pa ne v ljudeh, temveč je razlika med obema županoma. Šarec je v primerjavi s Kozjekom Kučanova marioneta, prodana duša, mehkužna spužva, ki bo uničil Kamnik.

  Vse to pa dela z blagoslovom največjega sovražnika Slovenije, kratkonogega lakaja velezločinca Soroša!

  • večni srb

   Pa bi ti res rad živel tam, kjer politične odločitve izsili drhal?

   Kaj vse potem še nimajo v Šenčurju, recimo občinskega sveta, policije in dohovnikov, zgleda da jim manjka tudi oddelek za psihiarijo v Zdravstvenem domu.

   • Slovenka

    Pazi, pazi, ljudje, ki so se uprli temu, da bi Šenčur postal migrantska Meka, so delovni, pošteni in vsega spoštovanja vredni ljudje. To ni nobena drhal!!!

    • wert

     Kako naj ve srb, kaj je Šenčur ?

   • Olga2345

    Komunistična “drhal”?

  • wert

   Mislim, da šareni popravlja, oziroma dela tisto, česar žepan najlepšega mesta v njegovem času ni znal – nova PS * pa tudi AB izhaja iz istega gnezda.
   Kamničani naj pričakujejo še đamijo. he,he

  • Djuro Sumar

   Tipično janšistično razmišljanje. Ko jebe siromake, naj pocrkajo.

   • macon

    Leva banda lažete o islamskih migrantih, hkrati pa serjete po naših najbližjih sosedih Madžarih.

    • Djuro Sumar

     Madžari so v bistvu cigani, čigar jezika v EU nihče ne razume.

     • macon

      Madžari so v bistvu Finci s hunskim dodatkom. V srednjem veku so bili Madžari, Poljaki in Francozi evropske velesile. En Finec mi je rekel, da se lahko približno razumejo enako kot se lahko Španci in Italijani.

  • djoka bolime

   A zato so šenčurjani pred kratkim postavili 60 metrski most čez gorenjsko avtocesto za samo trikrat višjo ceno od neke gips makete. Desnica pač obvlada tudi Excel. Pa kradejo ne.

   https://siol.net/avtomoto/novice/to-je-most-cez-gorenjsko-avtocesto-za-605-tisoc-evrov-465359

 • domovina mili dom

  Kar ste volili Kamničani, požrite ali pa pojdite na ulice, da popravite zmoto.

  • Olga2345

   Pa še celi Sloveniji so naredili škodo, ko so volili Šarca!

   • domovina mili dom

    Udbomafijo grabi panika in hoče ustoličiti Cmerarja II., da bo lahko plenila naprej.

 • Kučko pod pručko

  Čudim se vztrajnosti Večnega Srba, ki se vtakne v vsak komentar. Ali res ne dojame, da je en velik zoprnež, ki ga po mojem mnenju skoraj nihče ne bere?

  Vsaj zase lahko trdim, da ga ne!!!

  • domovina mili dom

   Problem so ljudje, ki ne razumejo razlike med anarhističnimi kockometalci in demokratično izraženo miroljubno demonstracijo proti volji oblastnikom.

   • Novakec1

    Kocke so bolj efikastne.

  • Slovenka

   Tip naklada.

  • pajot

   A je to tisti,ki piše pod nickom uprabnik je blokiran?

  • Vrhovni sodnik

   +++++++++++++++++++++++++++++ čista + 10. A ni tko na širok včas Neandertalec pisu.

  • slosin

   .. kako si uganu? Tečen je ko podrepna muha…

 • Tine Hlade

  šenčur ni kamnik
  nima pol priseljencev.skrrbi pa me da bodo drhal na silo vselii v prazne hiše,ki jih posedujejo tudi zdomci ali pa imajo domači zaradi novogradenj stare stavbe prazne v najem pa jih ne dajo ker imaš še z normalnim folkom probleme

 • Olga2345

  Srčno upam, da bo po vsem tem res cela Slovenija postala rumena in izvolila desne župane in ne izdajalcev!

  • Slovenka

   Novembra nas čaka akcija na lokalnih volitvah, maja pa še na evropskih. Dela dosti.

   • Olga2345

    Do takrat bodo pa upam tudi najbolj slepi spregledali…

    • Djuro Sumar

     Ti boš pa še kar butasta.

     • pajot

      Ti pa šele boš,ko te bo kdo pošteno nabutal.

     • Djuro Sumar

      Drugega itak ne znate kot groziti s fizično silo. Tako je, če nimaš intelekta.

     • pajot

      Ja,bo držalo. Zato pa si se šel v Bosno streljat,kenede? In telektualc butasti.

     • Djuro Sumar

      V Bosni sem bil samo 2x in to v bivši državi. Enkrat smo šli skozi Bosno na morje, 1x pa smo tam igrali rokometno tekmo. Poznam pa nekaj Bosancev iz svoje soseščine in so večinoma solidni ljudje.

     • pajot

      Ne laži. Pa menda nimate v Radečah dva majmuna z enakim inteligenčnim kvocientom: UDBA in Djuro Sumar. E moj džuro,skupo bi te platio,tko te ne zna.

  • Djuro Sumar

   Za druge ne vem, ker me ne zanima, ampak v Radečah bomo imeli še vedno levičarskega župana. Tako je od leta 1945 pa do danes. Tudi na teh parlamentarnih volitvah je v okraju Laško-Radeče zmagala SD s poslancem Matjažem Hanom. Imamo nekaj desničarjev, se pa z njimi dobro razumemo, saj so pametnejši od takšnih kot si ti. SDS je pa pri nas lani itak razpadla.

   • Olga2345

    Hahahahahahahahaha! Gotovo vas bodo ljudje vprašali za dovoljenje!

    • Djuro Sumar

     Kakšno dovoljenje? Ljudje se odločijo na volitvah.

     • Olga2345

      Boste “šteli” spet tako kot na teh volitvah? Deset tisoč “neveljavnih” glasovnic in nekaj tisoč zamenjanih?

     • Djuro Sumar

      To sva že obdelala in ugotovila, da nimaš nobenih dokazov, temveč le bujno domišljijo.

     • Olga2345

      Ljudje so priče! Obstaja celo zapisnik o goljufiji (poroča Požar)! Sicer pa lahko SDS vsak, ki je stranko volil, to sporoči, pa bomo primerjali rezultate! Zelo enostavno!

   • rubec

    Aha zdaj mi je jasno. Glede na tvoje tekste si Matjaž Hanpjesak kar ti.

    • Djuro Sumar

     Tegale tvojega veleumnega komentarja pa res ne razumem.

     • rubec

      verjamem

     • Mojca pokraculja
     • rubec

      hahahahahaha majko mila, pa je li to moguče.

     • Mojca pokraculja

      Itekako, šegrte moj:)) pa kofa je bušna, bušna…

     • Slovenka

      1 zaposlen, med drugim se ukvarja tudi s šiviljstvom. Kot nalašč za Alenčico, ko ni prišla v DZ. Vrnitev h koreninam.

 • Olga2345

  Šarec bi sestavil “vlado za Slovenijo”….?!!! Hahahahahahahahahihihi Za Slovenijo migrantov … kot v Kamniku…?!! Lahko jih naselili na Brdu, pa v državnem zboru…pa v Murglah….

  • Stef

   Levaki si od migrantov obetajo nove svoje volivce,ko jim bodo expresno podelili drzavljanstva. Kucanisti so dost fuknjeni,da lahko tako razmisljajo.

 • Olga2345

  V Snoviku se bodo kot prve v Sloveniji lahko Fate kopale v burkiniju……Bravo kamniški burkež!

  • rubec

   Čez cesto v Snovik pelje pot do zdravilnega vrelca. Na tablo bodo dopisali da si je tam alah prvič pral tiča.

   • Steiermark

    verjetno si ga ni “opral” (ker je to v nasprotju z njihovim prepričanjem ampak samo “otrebil”, potem ko si ga je namakal v zdravilnem vrelcu….

  • slosin

   a ni to bivši Kurbendorf…?

  • Zgornji

   Ja, beda , res, to mi jamrajo tamkajšnji prijatelji … !!! ! !!!

 • rubec

  Huda faca. Ni čudno da so ga dali v rejo.

  • Slovenka

   Hud značaj. Ni čudno, da so ga Kamničani izvolili za poslanca DZ.

 • Novakec1

  Sloovce kokokoko, kikirikikikiriki,bebebe, strici v ozadju pa furajo karavano dalje, slolandija gre pam u rukac

  • Olga2345

   1991 ste šli v “rukac”, zdaj boste pa šli dokončno!

 • dob

  Še nkol se nismo tolk smejal, kt kadar Šarec ni nastopu.

  • pajot

   He,he,he…je pa podjeten tale serpentinšek. Rad se druži s taščo,z drugimi babami pa ne,ker…saj veš: baba je žaba….

 • Vrhovni sodnik

  Kamničani so ga podprli sam za to, ker je naš in so si obetali koristi, če bi PM postal, le glejte, da vam ne bo več škode na redu, kot koristi, mal ZKP vklopte Kamničani.

  • Zgornji

   Nemorejo, ker so se tako pokvarili, da so preveč zmedenozblojeni , kar mi že tamkajšnji prijatelji jamrajo, da imajo probleme z pokvarjenim prebivalstvom , tamkajšnja maldina je pa tudi že precej zavožena , žaaal.

 • Vrhovni sodnik

  Na srečanju Šarca in Alenke, po končanem razgovoru, ji Šarec pravi, Alenka greva k men, ona pa ne, pa spet Šarec, Alenka greva k men, ona pa ne, pa spet Šarec, Alenka greva k men, saj ti ne bom nič naredil, Alenka pa prav, saj za to pa ne grem.

  • plamen100

   Saj ninam nic proti Sarcu, le da tip trpi za
   Disociativno motnjo identitete in je tako btw nategnil se svoje volivce (volivec ali volilec? Oboje je pravilno, malo pogosteje pa se uporablja beseda volivec).

 • KP

  james blond. z napako

 • Stajerka

  310.000 eur za takšen objekt in toliko zemljišča???……10 eur/m2 in občina ni imela interesa??……po kakšen ključu in kako se je to prodajalo??…..KDO je dosedanji lastnik oz.prodajalec??…..ali je bila prodaja prosta na trgu, od koga in zakaj??….
  se bojim, da gre za kakšno dosedanje državno premoženje, ki so ga nekomu lepo podarili……naj mi nekdo NAJDE V SLO NEPREMIČNINO za takšno ceno!!!…..še v Kočevju med “našimi” so višje cene!!

 • Dillinger

  Saj je tudi Milović gnoj,zelo dober Jankovićev prijatelj,
  sicer nekdanji šef varnostne službe J.Drnovška…
  Šarec,Golubović in še prej Smolnikar…to so težke barabe,stare naveze.
  O teh barabinih se,da napisati roman.

  • Stajerka

   no…..tančice bodo počasi odstrte……res me zanima kdo je bil dosedanji lastnik!!

   • Dillinger

    Poglejte v EZK na portalu e-sodstvo imate vse podatke,vključno z zgodovinskim izpisom,tam se tudi vidi,če je kakšna plomba,hipoteka…

    • Stajerka

     se mi ne lubi :))…..mogoče bodo novinarji zagrizli…..ker če je to državno premoženje, potem gre za oškodovanje države in je potrebno sprožit ovadbe…..jaz se s to mafijo ne mislim ukvarjat, je pa res, da sem radovedne sorte :)))

     • Dillinger

      Pravilno razmišljate;-)

  • rubec

   Se strinjam s tabo in se obenem opravičujem ker sem spoznal vse tri. Predvsem se opravičujem sebi.

 • rubec

  Očitno v sloveniji obstaja droga za katero El Chapo niti slišal ni. Da ne omenjam Escobarja ki je naspram drogi ki jo jemljejo volilci tega šiptarja preprodajal običajno kamilico ali kokain kot ji uradno pravijo v ameriškem uradu za boj proti drogam.

 • Slovenka

  Lep in lepo obnovljen dvorec. Kot tak je v idealnem položaju, da v njen delujejo strokovnjaki, znanstveniki, inženirji, še par let in bo Kamnik imel najvišji dohodek na prebivalca v svetovnem merilu. Denarja bo toliko, da bo Kamničane glava pekla. Šarec – najzaslužnejši kamniški sin.

  • wert

   Misliš šmarski, de ?

   • Slovenka

    Aha. Hvala za opozorilo.

  • Zgornji

   JA, SAJ MOJI KAMNIŠKI PRIJATELJE ŽE ZDAJ BOLI GLAVA, KO MI TARNAJO, DA JIH ŠARKO ZAUSTAVLJA PRI GRADNJI CESTE TAM MIMO KATZENBERGA !!! ! !!! TO JE OČITEN UNIČEVALEC OBČINE IN NARODA !!! ! !!!

   • Darinka Igličar

    Še je čas da se postavite zase.

    • Zgornji

     Enkrat jih je menda že dobil po goflji od nekih Kamniških delavcev … In očitno jih bo spet moral fasati .
     Še dobro da mene ni blizu, ker drugače bi jim šel pomagati …

 • Dillinger

  Ljudje,priseljevanje in naseljevanje migrantov ima samo en namen,
  da bogati postanejo še bogatejši.

  • Zgornji

   REVNI PA ŠE REVNEJŠI !!! ! !!!

 • Tweety Bird

  Ne lažite o Šarcu. On je za vas desnosučne car, in seveda humanist !!!… Podporniki politike stranke Janeza Janše so na teh volitvah skupno zbrali manj glasov, ko njihovi nasprotniki. Risanje rumenih zemljevidov Slovenije je odveč. Janša na teh volitvah pač ni zmagal. Ad acta !!!

  • Tweety Bird

   Gre za rumeno iluzijo… Ni res, da je desnica zmagala v vseh volilnih enotah po Sloveniji, pravzaprav ni zmagala v nobeni. Bobu bob !!!

  • mona lisa

   Te bedastoče govoriš in pišeš ti. zmagal je JJ in ne levi.

   • wert

    Šmarnica mu je čist pofarbala možgane v zeleno.

  • xtc

   Tunnek ,rekel si ,da če JJ zmaga boš naredil samomor,porl dano obljubo?
   Ja kot vsak levak.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! SAJ SAMO ŠE TO ZNAJO , KAJTI V NJIH NI RESNICE, TEMVEČ DOMUJE LAŽ IN Z TEM SMRT. ŽAAAL. ŽAL BODO TAKI PRIPOMOGLI H KONCU SVETA .

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO) – Nova24TV bo morala Violeti Tomić plačati odškodnino. Poslanka Levice bo prejela 6000 evrov odškodnine.

  Ljubljansko okrajno sodišče je odločilo, da mora Nova24TV oz. družba Nova hiša poslanki Levice Violeti Tomić zaradi žaljivega prispevka, ki ga je portal objavil avgusta lani, plačati 6000 evrov odškodnine. Sodišče je poleg plačila odškodnine mediju naložilo tudi objavo javnega opravičila.

  • Tweety Bird

   … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

   • Tweety Bird

    “Poslanka ZL Violeta Tomić si jo je ‘luftala’ v hotkah na trajektu za Vis”.

    Zdaj pa plačajte…banda klerofašistična SDS-ova !!!

    • wert

     SOVRAŽNI GOVOR !

     • Tweety Bird

      Tomićeva je namreč kot igralka in poslanka absolutno javna oseba, zato fotografije, posnete brez soglasja, ne pomenijo posega v njeno zasebno življenje. Vendar pa je drugače z besedilom, ki je po mnenju sodišča žaljivo. Prav tako so se pod prispevkom zvrstili anonimni žaljivi komentarji. To se pravi, da ste krivi vsi desnosučni komentatorji na tem portalu :)

     • wert

      Najbolj pa si se ti repenčila. Kar priznaj !

    • Darinka Igličar

     Saj ti bomo naselili migrante

  • xtc

   Okrajno?

   Se še boš načakal na končno odločitev Tičja gripa alias Fogglov Tunnek z ostalimi nicki.

  • Olga2345

   Potem bi si Janša zaslužil, glede vseh diskreditacij, milijardno odškodnino od murglske kloake!

   • Djuro Sumar

    Janša v glavnem plačuje svoje izgubljene tožbe.

 • rubec

  Se strinjam s tistimi ki pravijo da Nora24 šili laži, podtika in poneverja. Enostavno ni možno da na svetu taka faca obstaja.

  • Slovenka

   Še malo, pa boš specialist za Šarca. Smili se mi vsak, ki pride v nemilost pri tebi.
   Ubogi Šarec, volilni neuspeh je malica v primerjavi s tvojimi pripombami na njegov račun.

   • wert

    se hecaš?

    • rubec

     Ona? Ne. Jaz? Tudi ne.

   • rubec

    Štejem si v čast. Že v šoli sem stavek tovarišice “s titom naprej” dopolnjeval “in s šarcem nazaj”.

  • Darinka Igličar

   Preveri kaj bo vdvorcu .Potem ne jamrat več .

   • rubec

    Saj bi pa me oče drži zaprtega. Nekje je zvedel da hodim s sosedovo Darinko. Je že res da jo imajo vsi za malce blesavo ampak jaz jo imam rad.

 • Tweety Bird

  ŠE POMNITE TOVARIŠI ???

  Nedavno, ko je Slovenija vrela zaradi varčevalnega ZUJF-a, predvsem pa zaradi arogance druge vlade Janeza Janše, ki je gospodarsko krizo izkoriščala za obračun z namišljenimi ideološkimi sovražniki, so policisti zastražili zgradbo parlamenta. Obdali so jo z ograjami, neposredno pred parlamentom so bili prepovedani protesti, saj se je oblast bala množic. Bil je to čas, ko je notranje ministrstvo vodil dr. Vinko Gorenak in ko so nad protestniki krožili helikopterji. Na obeh straneh je tekla kri. (Vir Mladina)

  In JJ bi naj spet vodil vlado? WTF !?!?

  • antimur

   Očitno je ta famozni ZUJF nočna mora levih fašistov, toda ne vlada Bratušce ne Cerarjeva ni naredila nič, da bi ga umaknili. ZUJF je bil v časih, ko je bil sprejet še kako potreben, toda zdaj je situacija drugačna, toda nesposobni politiki kot sta plagiatorka ter krvnik nad Ustavo RS Cerar, tega ne dojemata in to iz preprostega razloga, ker sta butasta tako kot se za kučaniste spodobi.

 • Zgornji

  AAA TAAAAA JE BIL TIST GNOJ , KI JE ZAFURAL KATZENBERG , TAKO DA MI PRIJATELJI IZ KAMNIŠKIH KRAJEV JAMRAJO !!! ! !!! NOOO, ZDAJ JIM BOM POVEDAL KAJ JE ZAKUHAL, IN ZOPET JIH BO DOBIL NA GOBEC OD LJUDI, KER ENKRAT JIH JE ŽE FASAL, PA JE OČITNO ŽE POZABIL KAKO JE BILO !!! ! !!!

 • lokec

  To okoli Šarca je ena navadna komedija. Kaj hudiča mu je naredil JJ oziroma SDS?

  • rubec

   Kučana.

  • Darinka Igličar

   NEbi mogel naseliti migrante v dvorec. To pa že poteka.

 • Dillinger

  Saj Šarec v vsej tej zgodbi nima nobenega vpliva,on je samo marioneta&potrčko,
  on podpiše,se strinja in sanja,da bo enkrat “precednik”,
  lahko pa se mu zgodi,da na koncu postane cukerpeker,
  če poznate film Predsednik z Borisom Cavazzo v glavni vlogi.

  • Slovenka

   Dva stavka za obuditev spomina prosim.

   • Dillinger

    Malo po-googlaj;-)

    • Slovenka

     Aha, sem se že spomnila. Na začetku velik šef, sledi streznitveni padec, nesrečna in zagrenjena žena pa si poišče frajerja, kot se spodobi, in tudi sinovi ga očitno niso preveč pogrešali.

 • šmentanamuha

  nazadnje se bo izkazalo, da je Šarčina en navaden nekompetenten povzpetniški mrhovinar, ki bi za oblast prodal dušo hudiču. No, pravzaprav jo je že. Upam, da sta Jelinčič in Tonin dovolj pametna, da ne bosta šla v to zarotniško koalicijo luzerjev. Ob enem je treba čestitati Kučanu, ki je dobro sestavil enačbo. Ni pa nujno, da se izide, ker človeka vseeno ne moreš matematično prognozirati. Toninu in Jelinčiču se ta zahrbtna španovija ne bi dobro obnesla na dolgi rok in bi znala že na naslednjih volitvah opleti. To bi bilo škoda predvsem za Jelinčiča.Torej, Zmago, pametno vnovči ponovni vstop v parlament.

  • wert

   Zmago ga bo dobro vnovčil tudi v opoziciji, nč bat.

   • šmentanamuha

    Sej to sem tudi mislila. Zanj je smiselna edino koalicija z Janšo.

    • Slovenka

     Če ga bodo levi hoteli dobiti, bodo morali seči globoko v žep. Zmago ima velike izdatke s hišo na Primorskem.

 • šmentanamuha

  Pa še to: Kučan s Šarcem namerava demokratično vpeljati nazaj totalitarni sistem. To bi bila sicer dobra kazen za volilne lenobe, ampak občutek mi pravi, da se bodo ljudje ozavestili še pravi čas. Tale šahovska partija je zelo zanimiva.

 • Slovenka

  Zmago, upam, da nisi toliko nor, da boš sili v koalicijo s tipi, ki so te skozi davek za parcelo na Primorskem obrali za 280.000 evrov in terjali plačilo v 30 dneh. Če ti ne bi uspelo pravočasno plačati, bi izgubil hišo v Ljubljani in parcelo.
  Nasvet: če se že misliš prodati, vsaj zahtevaj, da ti vrnejo denar za davek in še malo dodajo, da se ti bo sprega z levimi splačala.

 • xtc

  Oh bog Šarca,Kučana,kuge lakote in pritepencev nas očuvaj.

  • Zgornji

   Težko da bo, kajti , premalo Ga spoštuješ, ker si ga zapisal z Malo začetnico , namesto z Veliko Začetnico . Žal pa je takšno klavrno duhovno stanje v Sloveniji krivo da se nam godi vse to kar se nam , ker niti Pravega Spoštovanja ne premoremo . Žal dokler se ne Poboljšamo, Nebo Nič Bolje tudi na drugih nivojih. Žaaal.

 • xtc

  Realno Šarec bo vse težje sestavil koalicijo,d****** se kar lepi nanj.

  • Slovenka

   Bolje, da Janša ne gre v koalicijo z njim. Hvala Bogu, da se je tip pravočasno pokazal v vsej svoji slavi.

 • xtc

  Pravi mali prtegnjeni mali Levi nacistek,ki se navdušuje nad brato po socializmu Ljudsko delavskem socialidstičnim Vodjem.

 • lokec

  Šarec tebe Janša ne bo hotel v vlado si preslab. haha hoho

  • jovan jovan

   Se hecaš? Ha ha ha ha…. Kaj je Šarec dal odpoved ivanu ?ivan bi šel s samim hudičem v koalicijo, samo da bi vladal! Luzer!

   • lokec

    Take kot ti in šarec JJ ne šmirgla hahaha bedak

    • žogica

     On tudi tebe ne šmirgla, hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

   • šmentanamuha

    Janša je ZMAGOVALEC VOLITEV, s hudičem se pravkar petlja luzer Šarec.

   • šmentanamuha

    Koalicija samih luzerjev, ki hočejo spodnesti stol zmagovalcu, to je po levičarsko pot do uspeha. Bravo, levičarji ste res eden bolj butast kot drugi.

 • Slovenka

  Pravzaprav ima Šarec srečo. Tudi če ne bo predsednik vlade, se bo v DZ lepo imel in glede na podlost, ki si jo je privoščil z dvorcem, ga utegne doleteti še kakšna obtožba, tako da poslanska imuniteta ne bo odveč.

  • Darinka Igličar

   Ampak Kamničani bodo že imeli migrante. Če so tiho naj jim bo.

 • sanguis sacrum

  ni beden komedijant…ve pa ste…

  • sanguis sacrum

   no,volilci in volilke..

  • Olga2345

   Ste s Filo-faksa?

 • učko

  Kurac Palac, majmun Šarac, kučanov Zombi, bo sestavil vlado, JaJo bo pa spet Kalimero !

  • Olga2345

   Sicer močno dvomim, vendar bi v tem primeru trpela edino Slovenija in z najo vsi njeni državljani, tudi vi, razen če ste v forumu 21…

 • rubec

  Šarčeva budala je izjavila da oni za kampanjo niso imeli 259 milijonov forintov na razpolago kot nekateri drugi. Sliši se res ogromna številka vendar naj nepoučene spomnim da v budimpešti popravek nosa kot ga nosi šarec stane 2 milijardi 259 milijonov. Brez garancije.

  • Slovenka

   Z malo zlobe. Če je res, da je Kučan Madžar, kot to natolcujejo razni zlobneži tukaj na Novi, potem je tudi Šarec dobil denar od Madžarov. A on sme, Janša pa ne? Dvojni standardi.
   Ljudska pesem: Mati potico je, polžek je ne sme.

   • montyamp

    Žvepleni je halbmadžar , po očetu .

   • rubec

    Dvojni standardi kaj pa drugega. Tudi v ljudske so se vrinili: Stara mati potico gnetejo, vnuki po mobitelih tipkajo .

 • žogica

  Šarec vam pa res gre v nos, zakaj le?

  • Djuro Sumar

   Ker je to edino kar jim je ostalo po porazu na volitvah.

   • šmentanamuha

    Luzerji bi radi bili zmagovalci? Levičarjem je vedno manjkalo pameti. Ti to lepo potrjuješ.

    • žogica

     Ravno nasprotno, zabiti ste, pa še sami ne veste, kar je najhuje!

     • šmentanamuha

      Oh, taprava se je oglasila…

    • Djuro Sumar

     Zmagovalec bo tisti, ki bo sestavil vlado, to pa ne bo Janez Janša, ker s fašistično stranko SDS nihče ne gre v koalicijo.

     • šmentanamuha

      Socialkomunisti ste resnično mentalno podhranjeni.

     • xtc

      Težava je v tem ,da je Šarec oboževalec Adolfa in s takim bi normalen šel v koalicijo-za povrhu paše je lev-a sti normaln?

  • xtc

   Ker obožuje Socialista Adolfa .

  • Darinka Igličar

   Kar naj jih naseli čim več v KAMNIKU. Saj so tiho kamničani.

 • xtc

  No ,če se še kdo sprašuje zakaj je Nosterdamus po veliki vojni v Evropi napovedal izginotje polmeseca in rdeče zvezde za vedno in nato tisočletni mir mu je jasno zakaj.

  • šmentanamuha

   A res, v katerem verzu je to zapisal?

   • xtc

    Imamo zadevo ,ki je bila prevedena še za časa AO in nič modificirana zanimiva zadva.

    • šmentanamuha

     Dej, a lahko napišeš, kako se glasi?

     • xtc

      Zadeva je rokopis iz AO od moje stare matere,prepisana je iz gotice,težava je v tem ,če je Adolf našel podobno zadevo,pri komu si šel v lager brez debate.

     • šmentanamuha

      Kdo je danes Adolf?

     • xtc

      Saj imaš mmalega oboževalca v Kamniku na občini.

     • šmentanamuha

      No, dobr, pol pa nč. Sej Nostradamusovi verzi so menda javni, a niso?

     • xtc

      Glej Nosterdamusa so večkrat “modificirali” zakaj ni logike.
      Sicer pa napovedal je prihod antikrista z modernimorožjem izVzhoda,se ti vsaj malo sanja,kdo trenutno ustreza opisu?
      NE’
      Zaključna bitka,bitk ,kjer bo polmesec izginil iz neba,se bo bila na Bosporju,morje bo krvavo antikrist premagan.

     • šmentanamuha

      Okej, hvala.

     • macon

      En zahojenec bo novi kalif ali nekaj podobnega in jih bo združil, EU bo pa najprej najebala ali nekaj takega. Po mojem predvsem zaradi pete kolone: že priseljenih muslimanov in levičarjev. Upam samo, da bomo pri tem na obrobju.

  • Lewuh

   Spet eno prazno nabijanje. kje maš možgane???

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

 • xtc

  Kdor trezno opazuje dogajane v Eu mu je kristalno jasno ,da do “raufnk industrije” ni več daleč.

 • šmentanamuha

  Pri Šarčevih kravjih kupčijah ne gre samo za to, da poskuša Janši odvzeti mandatarstvo, on preprosto ne spoštuje volje večinskih volivcev, ki smo SDS-u in Janši podelili mandat. bolj kot za Janšo gre za nas volivce. To ni neki privat party enih tipov, ki se driblajo med sabo, gre za demokratične volitve, vsaj tako jih imenujemo, kjer smo volivci brez najmanjšega dvoma izrazili svojo voljo. Ta pa je, da je novi mandatar Janez Janša z izjemno sposobnimi sodelavci, ki smo jih imeli priložnost spremljati pri delu.

  Šarčina, ti hočeš zajebat predvsem nas volivce in to boš plačal.

 • šmentanamuha

  Šarčina, odjebi s svojimi 12%

  • šmentanamuha

   Luzer, sem še pozabila dodati.

 • Gr Enze

  A NI FEST PA IMATE DREK U PEST !

  • xtc

   In to levi na frjuks!

 • Slovenka

  Ne razumem, kako so mogli Kamničani drugič izvoliti Šarca za župana in kako je mogel Tonin iti z njim v koalicijo na občinski ravni. Prve volitve še razumem, rezultat drugih pa presega moje razumevanje.

 • Slovenka

  Kamničani, na lokalnih volitvah letos boste imeli popravni izpit, toda samo enega in ne šest tako kot Serpentinšek, zato pamet v roke in se ne igrajte s svojo usodo in usodo svojih otrok.

  • rubec

   **************

 • žogica

  Šarec vam bo dal vetra, še naprej se boste sončili v senci!

  • šmentanamuha

   Budala, Šarec lahko prepiha samo tvojo votlo glavo.

   • sprehajalec

    Bodi milostna, razvoj možganov pri žogici je šele na pol faze. Hihihihihi

   • žogica

    Budala, Šarec bo najprej odpihnil tebe, potem pa kompletno SDS!

  • sprehajalec

   Mi podpiramo Ciprasa II Žogica, hihihihihihi. Tudi 10% Slovenskih volilcev ga podpira. ne vem zakaj nas imaš za takšne?

 • sprehajalec

  Je Katzenberg vzorec za vso Slovenijo, če Cipras II prevzame oblast?

  vemo, da je Cipras I nafilal Grčijo z migranti, ki se še kar fila. postavil jo je na obrobje in nihče je ne jemlje več resno. Migranstke poti se zapirajo severno od Grčije. Cipras I pa je prodal Grčijo za denar iz bruslja za te namene.

  Slovenci, da nam Cipras II ne bo storil enako? In se šel migranstski turizem, plačan iz bruslja? zato da bosta on in njegova preživela?

  • rubec

   Cipras II k sreči grčije ne obvlada. V tišlarski šoli je na izpitu kot edini v razredu trojanskega konja izdelal iz kartona.

   • sprehajalec

    Ne bojim se njega, bojim se njegovih suflerjev, razpadle koalicije, ki se venomer znova reinkarnira. Pa nič kriva..

 • montyamp

  Sem že napisal in še bom napisal.
  Serpentinškova natura je zelo podobna Stalinovi .
  Poiščite kako je prišel Stalin na oblast , mogoče najdete kakšne vzporednice .

  • sprehajalec

   Potem se bomo pa sploh zabavali. Ko egoti trčijo ob egote in želijo sestaviti koalicijo. Kot zokijeva nekoč…..

   • montyamp

    Nerodno je to , da je Kućan izbral serpentinška .
    Kućan je bil vajenec Staneta Dolanca , ki je bil blizu stalinizmu .
    Demokracija ne prihaja glih iz Rusije , zato bo še grdo pri nas .

   • samotoje

    Takoj sem za tako zabavo, ampak Slovenija nima časa.

  • rubec

   Kako to misliš Stalin, pa saj on ni bil v reji.

   • montyamp

    20 let delam nekaj ………………………
    Rojen je tako kot Stalin , že tako sem preveč napisal .
    Astrološka psihologija ni trda kot beton , da se pa z njo pomagati pri nekaterih stvareh .
    Tu na balkanu je tega malo , v Švici je tega zanimanja več .

    • večni srb

     Jaz še vedno mislim, da se samo norca delaš in nisi tako zarukan, da bi res verjel v te popolne neumnosti.

     • montyamp

      Takih komentarjev sem že vajen .
      Najboljši je bil moški s podobnimi izjavami , ki me je po dveh letih poiskal in sem mu pomagal koliko sem lahko .
      Sva dobra prijatelja že skoraj 10 let .
      Je dosti na ekranih .

   • xtc

    Stalin je bilsirota.

    • Slovenka

     Pravzaprav ne. Njegovi materi se je po Stalinovem vzponu na oblast dobro godilo. Stalin jo je naselil v guvernerjevo palačo v Tbilisiju in si je z njo redno dopisoval. Je pa res, da je ženska živela odmaknjeno v dveh sobah in večino svojega časa posvečala molitvi. Stalin je imel brutalnega očeta, mati pa je bila perica, ki je delala vse, da bi se njen sin šolal in postal pop. Nadaljevanje poznaš.

    • rubec

     šarec nima brk. kaj boš pa zdaj?

 • sprehajalec

  Kaj je razlika med slovenskim in srbskim levičarjem? Srbski socialist in levičar Slobodan Milošević je zmagoval brez sramu s 106% na volitvah in prevzel oblast. Šarac pa je zbral 10% in želi prevzeti oblast.

  Kaj je torej razlika med njima? Slovenski levičar je optimist.

  • Slovenka

   Slovenski levičar je noro pohlepen.

 • ludvig

  …Miloš Milović je družinski prijatelj Zorana Jankoviča…Šarec je že začel z biznisi..

  • Anton

   Nič drugega kot to. Srbjanci s pomočjo domačih izdajalcev kupujejo objekte in pobirajo Slovenski davkoplačevalski denar. Šarec = izdajalec Slovencev

   • luckyss

    Dej še mau počak….kaj boš pa djau, če gre Marjanček k Janši…

    • Anton

     Takrat boste mazali gate….

   • večni srb

    Goloroki in bosi propadli hrvaški gradbinci pa zidajo in zaposlujejo migrante, da bi lahko potem vse pokupili srbi verjetno.

 • luckyss

  Spet nekaj jamrate, ugibate in natolcujete..
  Če pa bi Šarec sprejel povabilo vašega pastirja, bi seveda vse skupaj hitro obrnili..
  Banda kolaborantska ostaja takšna kot je bila v času Hitlerja…brez načel in v skrbi le za lastno rit.
  Ali drugače rečeno..Desna roka je in bo vaša najboljša partnerica odkar se vam nihče več ne pusti nategnit..;))

  • montyamp

   Garaža je že prazna ???

   • luckyss

    Tipično…ob dejstvih ostanete brez artikuliranih komentarjev..
    Tudi sicer je tukaj eno samo ovčje jamranje nad “ne vašimi” ali pa hvaljenje svojih pastirjev..

    • montyamp

     Dejstva hočeš ???
     Dejstvo je to , da smo začeli izvažati bolne otroke , ker so tisti kaj so ti oprali glavo , polomili zdravstvo in se kurčijo z jahtami in vikendi po hrvatiji .
     Ti revše pa napadaš tiste , ki tudi niso idealni , so pa edini ki bi mogoče premešali udbovsko gnezdo .
     Kastrirani UDBOVSKA DECA , vaši dedje so vam ukradli življenje .
     Koliko je star Zemljarić ???

     • luckyss

      Hja, bili ste na vladi, pa se glede teh komunističnih lopovov ni spremenilo nič…
      Razen, da ste zjebali upokojence na tistih 57% osnove in spravili nekaj deset milijard v oaze…
      Zemljarič pa je star kot Zemlja ;)

     • montyamp

      Veš , v pravi demokraciji totalitarne metode nimajo kaj iskati .
      DESUS s kantakorlom je zaviral v hrib .
      Tudi montirani politični procesi v tistem obdobju niso bili aktivirani , Kućan je bil s kompletno kompanijo na prostosti .
      Beograjski arhivi bodo pomagali demokraciji v Sloveniji , tvoje sovraštvo pa tebi na oni svet .

     • luckyss

      “Veš , v pravi demokraciji totalitarne metode nimajo kaj iskati .”

      pravi nekdo, ki ima dosmrtnega predsednika stranke po Dolfijevem ali Titovem vzoru…lahko izbiraš ;))

     • montyamp

      Janša je demokrat .
      Murglosrbi ste pa atentatorji .
      Kramberger,Slivnik,Golub,Jamnik ,………………

     • večni srb

      Hrvati ste pa samo okupatorji in teroristi, razumem.

     • montyamp

      Če Hrvatov ne bi bilo , Slovencev tudi ne bi bilo več .
      Srbi ste preveč atentatov naredili doma in po svetu .
      Ste pač horda neciviliziranih retardov , demokracija je za vas kot orglice za magarca .

     • večni srb

      Ampak hrvati ste za slovence agresor in okupator, pa ne mislim samo zgodovino, danes nam to delate, srbov je pa pri nas čedalje manj.
      Manj je srbov, več je hrvatov, zaenkrat trendi kažejo Sloveniji samo še navzdol.

     • Ferdo

      Slovenski državljani,Hrvaške nacionalnosti,ljubijo Slovenijo.Do nje gojijo ista čustva
      kot Slovenski domoljubi.Nikoli ne volijo levice in ne ustanavljajo političnih strank.
      Tolk,..,da se ve.

     • Soave

      Oprosti, da se vtikam.

      Kaj poznaš tale portal ? Nadvse zanimiva zgodovinska dejstva v zvezi z našmi mejami !
      http://www.domovinasospomini.eu/blog/2018/06/

  • macon

   Nagajivi kuža spet nekaj lajaš o kolaborantih. Da bi te vsaj pamet srečala, ko boš hodil naokrog. Na koncu bo EU povedala, kaj se bo šel ta bantustan, upam, da nas zaradi nore leve bande ne bo šla vseh disciplinirat v grškem stilu.

   • rubec

    Kaj drugega pričakovati od človeka ki je na briketih.

    • Soave

     + + + Dobra !

   • večni srb

    Slovenija, nikoli več!

 • Anton

  Danes je v Planino prišel na obisk potomec lastnikov dvorca Haasberg. Ko je bil še cel je veljal za najlepši dvorec v Evropi. Komunisti so ga zakurili pozno po koncu vojne. Slava jim.
  V njem ne bo nikoli azilnega doma pa tudi srbjanci ga ne bojo kupili.

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO) – Nova24TV bo morala Violeti Tomić plačati odškodnino. Poslanka Levice bo prejela 6000 evrov odškodnine.

  Ljubljansko okrajno sodišče je odločilo, da mora Nova24TV oz. družba Nova hiša poslanki Levice Violeti Tomić zaradi žaljivega prispevka, ki ga je portal objavil avgusta lani, plačati 6000 evrov odškodnine. Sodišče je poleg plačila odškodnine mediju naložilo tudi objavo javnega opravičila.

  • Tweety Bird

   “Poslanka ZL Violeta Tomić si jo je ‘luftala’ v hotkah na trajektu za Vis”.

   Zdaj pa plačajte…banda klerofašistična SDS-ova !!!

   • Tweety Bird

    Tomićeva je namreč kot igralka in poslanka absolutno javna oseba, zato fotografije, posnete brez soglasja, ne pomenijo posega v njeno zasebno življenje. Vendar pa je drugače z besedilom, ki je po mnenju sodišča žaljivo. Prav tako so se pod prispevkom zvrstili anonimni žaljivi komentarji. To se pravi, da ste krivi vsi desnosučni komentatorji na tem portalu :)

    • večni srb

     A mi smo krivi, da si jo lufta?

     • luckyss

      Krivi ste ker vam je gobec hitrejši od počasne pameti…
      Vprašajte “presvetlega” ;)

    • djoka bolime

     Kaj boš pa pod tako fotografijo javne osebe zapisal, če jo že lahko objaviš? Poslankino potovanje, morda? Sodniki nimajo pojma, ti pa jim nasedaš. Kaj ne veš, da nižja kot je stopnja sodišča, bolj je butasko. Ali nisi za svobodo govora? V 21. stoletju daj zraven še sliko. Svoboda govora == svoboda izražanja. Matr, kakšen konzervativec si.

  • luckyss

   Saj bodo uvedli obvezen ovčji samoprispevek za člane…tudi Orbanu bo treba vrniti..

   • Tweety Bird

    Naj banda pokvarjena plača :)

  • Anton

   Kljub samogovorom ti repliciram…. upam da si bo s tem denarjem kupila primerno obleko, yugo zastavo, yugota in Drina čike.

  • Mira Mikec

   Jaka stvar.

  • RATATA

   Jaz se ji opravičujem, ker sem o njej govoril, da je gnusna ciganska smrduhinja, pa bi zanjo moral v bistvu reči, da je najgnusnejša ciganska smrduhinja.

 • Tweety Bird

  Ne lažite o Šarcu. On je za vas desnosučne car, in seveda humanist !!!… Podporniki politike stranke Janeza Janše so na teh volitvah skupno zbrali manj glasov, ko njihovi nasprotniki. Risanje rumenih zemljevidov Slovenije je odveč. Janša na teh volitvah pač ni zmagal. Ad acta !!!

  • Tweety Bird

   Gre za rumeno iluzijo… Ni res, da je desnica zmagala v vseh volilnih enotah po Sloveniji, pravzaprav ni zmagala v nobeni. Bobu bob !!!

   • montyamp

    Janša je heroj in to vas bo UDBOVSKO DECO spravilo tja kamor spadate .
    Študiji krampologije in lopatoznanstva so po novem namenjeni zazidarskim mladičem .

  • montyamp

   Šarec je Kućanov izbranec .
   Astološko gledano je preveč podoben Stalinu .
   Stalin je poklal 30 milionov Rusov .
   Če Šarec pobije 3 mio. Slovencev , nas bo manjkalo 2 mio .

 • Nšo-či

  Kakšen p****c. Na ponovljenih volitvah bo v Kamniku dobil natančno 0,0%.

  • Slovenka

   Upam, da res.

   • Nšo-či

    Itak je z južnega predmestja prelepega mesteca, v katerega bo za vstop od danes naprej potreboval oboroženo spremstvo.

    • Zgornji

     Tudi jaz sem že Jezen na njega, čeprav nekoč nisem bil … :-(

  • rubec

   pajac? ena zvezdica preveč. polizanec? tri zvezdice premalo. pizdolizec? to bi pa šlo.

   • Nšo-či

    Ti nimaš pojma kolk sm jst zdele huda na tega pritlikavca. Danes sem že tretjič letos posadila rože, v očetovih časih so s kemijske v oblake streljali, zdaj pa ne samo, da tega ne počnejo več , clo migrante bodo tam naselili.

 • Tweety Bird

  Z množično udeležbo in podporo smo skupaj izrekli glasen NE politiki sovraštva, sporočilo pa je močno odmevalo po javnem prostoru. Vsesplošno zavračanje takšne politike se je pokazalo tudi v volilnih rezultatih, saj je v nedeljo velika večina ljudi glasovala za zmernejše stranke, mnoge pa so predvolilne kampanje tako odbile od politike, da so se glasovanja vzdržali.

  • montyamp

   Politika pravega sovraštva se šele začenja .
   Stalinizem ima z demokracijo toliko kot ti s poštenjem in ZKP .

  • macon

   Tvoje pisanje je najslabši agitprop po sledeh Kidriča in Kardelja. Laž na laž, da bi se le kaj prijelo in da bi izgledalo, da se vam gre za nekaj več kot oblast in oblast in še več oblasti. Vi ste popolnoma iztirili, bolniki in zveri ste, ki se delajo, da so ljudje.

   • Tweety Bird

    Čuj macon, Haložani zahtevamo:

    – neavtoritarno politiko in nesovražno javno razpravo,

    – vključujočo, solidarno in sočutno družbo, ki nas ne prešteva in ne deli,

    – spoštovanje pravic žensk, vključno z nedotakljivostjo pravice do splava,

    – konec sodelovanja v vojnah in aktivno prizadevanje za mir,

    – sanacijo in trajno zaščito okolja,

    – konec kriminalizacije migracij, odstranitev žice in Janeza Janše.

    • macon

     Tole skrpucalo berem kot

     -levi ste lahko avtoritarni kolikor vam paše in tudi sovražni, praksa je taka
     -hočete denar za vsakega levega šalabajzerja, ostale boste pa še bolj obdavčili, družbo delite ves čas vi
     -noben se v to ne vtika
     -noben noče vojn
     -noben nima nič proti temu
     -svoje abotne socialne poskuse delajte kje drugje, kjer nismo vsi povsem nori. Že danes ti nihče ne brani, da vse zneseš migrantom in jih naseliš pri sebi doma. Najprej zgled, potem pa vrti jezik. Najprej naj se pobere kučan in milijardni levi kriminalci, po Sloveniji drekajo precej bolj od Janše. Predvsem pa precej dlje. Janša je posledica in ne vzrok.

    • Nšo-či

     Zapri kljun kanarček!

    • totex39

     Bolje bi bilo, da se kar med sabo in migranti rastrelite, ne bi bilo nobene škode.

    • djoka bolime

     Naj nam mesec sveti. Amen.
     BUTL, ti si PEZDE
     p.s.
     Super, da je Levica dobila toliko glasov; to je bando zjebalo (+SNS (he he))
     V Halozah ni pezdetov, TELE.

     • Mira Mikec

      Saj boste sami cutili posledice. Slovenija bo zadnja komunisticna oaza ne samo v Evropi ampak v celoti (razen Venezuele in SKoreje). To lahko odgovarja samo delomrznezem in tistim, ki
      Ste nesposobni. Sam vam bodo migranti pobrali tudi socialne podpore in minimalne place (razen seveda tistih, ki boste delali za migrante in s pomocjo Sorosa dobro placani-kot npr. Mirovni institut).

     • djoka bolime

      Ti to meni? A ali je to napaka. Kljub temu odgovarjam.

      Socialne podpore so pri vsem tem še najmanjši problem. Meja mora čim prej biti nepropustno zaprta! Kako to narediti brez orožja (kot v masleševih zlatih časih), to pa lahko pravočasno naredita samo t.i. Princ Teme in Vesna Györkös Žnidar.

      Venezuela je bila včasih najbolj kul država na drugi strani morja. Preveril, ne kot turist.

   • rubec

    macončina, komunicirati s tem uporabnik je blokiran je podobno kot če gledaš merkatorjevo reklamo z 2 debillos in poleg tega tam še nakupuješ.

    • djoka bolime

     Kupujem tam, ker imajo za desničarje M-Sken. Ni potrebno čakati v vrsti skupaj z levičarji.

  • Mira Mikec

   V teh casih, ki so na vseh podrocjih kar kriticni je potrebna modra in inteligentna politika. Marsikaj se je v svetu in pri nas spremenilo in uporabljati pojme kot so fasisti in nacisti sploh ni vec smiselno. Demokracije pa tudi ni vec, ce se stranke sploh nocejo pogovarjati z zmagovalcem volitev. Na oblasti bodo spet tisti, ki so delali gromozanske napake (velja za tiste, ki smo vseskozi spremljali dogajanja na vseh segmentih politike in ki nam ni vseeno za nas narod).

 • Mira Mikec

  Sarec je nevaren, zakompleksan, neinteligenten in nesposobnen. Zato ga vodijo drugi. Jasno pa je, da je SLO prodana Bruslju v smislu sprejema migrantov in s tem ohranitve NLB v rokah levicarskih mafiozov. Pred volitvami nobene informacije o migrantih sedaj se pa kar vrstijo reportaze iz Banje luke, kjer vsak migrant hoce v SLO. To je bila taktika vseh levih medijev. Kdor se ni spregledal za kaj gre je totalen debil.

  • večni srb

   V Slovenijo se selijo skoraj izključno samo hrvati, bosanci in albanci.

   • Mira Mikec

    Srbi in Bosanci naj kar pridejo. So uredu ljudje. To kar zdaj prihaja iz Afrike in. Vzhoda je pa cist nekaj drugega.

    • Zgornji

     TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

  • montyamp

   Sarec je nevaren, zakompleksan, neinteligenten in nesposobnen.
   Astrodiagnoza:
   Šarec je strelec z merkurjem v kozorogu , Stalin je imel podobno naturo .

  • žogica

   Na Novi24 ste imeli vsaki dan sveže informacije o migrantih, iz terena je poročala Đijana!

   • Mira Mikec

    In te informacije so bile povsem tocne. Na zalost jih v drugih medijih ni bilo. Problem je kredit SDS iz Bosne. To je bilo narobe. So priznali in vrnili denar. V volilni kampaniji je bil govor samo o tem. O mafijskih poslih Nlb in SKBM pa nic. Danasnja sobotna priloga Dela nekaj zelo ” obzirno” pise o tem pa tudi glede Jj so v tej stevilki zelo spravljivi, kar v predvolilnem casu niti slucajno ni bilo tako. Sedaj, ko so dosegli svoje, namrec skoraj gotovo levo vlado, se pa tako neinteligentno in med vrsticami vlecejo nazaj. Mi smo pa vsi s sestimi popravci na obrtni soli, da jih ne prokuzimo.

    • djoka bolime

     Na paničari. Delo ugotavlja, da bo SDS krojila bodočnost. Delo =jebi se! Kaj te bereš ta šit?

    • žogica

     Miro Mikec, se preoblečeš v žensko krilo in se skrivaš za žensko, a je to tvoj fetiš? Pa še Delo bereš, ti si popolnoma neprimeren za Janšo, on take sovraži. Inteligenca je pa stvar posameznika, nekdo je, drugi ni inteligenten, na tem portalu je pa zele, zelo malo inteligentnih ljudi….

     • Mira Mikec

      Delo berem da lahko objektivno ocenjujem obe strani. Narocnina je ostala se iz bivsih caso, ko sem bila kar levo usmerjena. Glede na to, kaj se v zadnjh letih dogaja v SLO sem obrnila plosco.
      Sicer bi bilo pa fer, da se medsebojno ne zalimo.
      Pa lp !

     • žogica

      Če sem te z “fetišem” užalila, se ti iskreno opravičujem! Me pa zelo presenečaš, kako iz trde levičarke presedlaš v trdo desničarko, to si pa ne predstavljam! Ljudje smo različni in tako je prav! Lp.

 • Tweety Bird

  Ne glede na sestavo prihodnje vlade bo koalicija “Brez strahu” nadaljevala s svojim delom med ljudmi, na delovnih mestih, v organizacijah in Halozah. Brez strahu pred Janšo. Proti politiki sovraštva. Ste zraven?

  • RATATA

   Jaz sem za Haložana, polsuhega.

   • KAPIBARA

    Pa kanec kisle…

 • piko8

  Od šarca na Magarca!
  Ni vsak Osev koten v Lipici že lipicanec!!!

  • jovan jovan

   Tudi ni vsak “Osev” sektaš? Pravih oslov, živali, je malo manj, sektaških “Osevov” pa je cca 12%? Od tega je velik delež polpismenih. En tak polpismen si ti!

   • piko8

    bedak bedak, sodiš med tistih 12%

    • babaježaba

     Tud to je res. he

 • totex39

  Šarec je s tem tudi dokazal, da je velik zahrbtnež Kamničanov, ki so ga tako številčno podprli in s takim načinom bo naprej deloval tudi v državni politiki, tak človek je zelo nevaren.

  • Zgornji

   AMENNN – TOOOOOOOČNOOOOOOOO TKOOOOOOO !!! ! !!! SUMLJIV JE BIL ŽE OD ZAČETKA, AMPAK SO MU VSEENO DALI PRILOŽNOSTI , …

 • žogica

  Prijaha Šarec, zapihal bo svež veter, janševiki se boste pa končno poslovili!

  • Nšo-či

   Si prepričana? Žejne so vas peljali čez vodo. Njegova zasluga je, da se mestna kjnižnica imenuje po velikem pesniku Balantiču.

   • žogica

    Se že poslavlaš?

    • Nšo-či

     Od česa? Ker so tebe n*******i? Njemu je pomemben samo denar. Pomagal bo, da bomo preimenovali vse, zbrisali rdeče zvezde in deželo spet naredili slovensko. Uporaben bo. poslušen je.

     • Slovenka

      Kdo?

     • Nšo-či

      A ti veš, da pritlikavec pristane v bolnici vsakič, ko se mora odločat?

     • Rožle

      A kućan?

     • Nšo-či

      Ne … k*******i Šarec, ki je svoje mesto prodal . Kakšen pokvarjenec je.

     • Rožle

      k…?

     • Nšo-či

      Nočeš vedet. Jezna sem. Preselia se bom.

     • Rožle

      Aha ,,,

     • babaježaba

      Aha, zdej pa.

     • Rožle

      Ne pol …

     • Zgornji

      Sej je štekal, le prepozno ti je potrdil, oziroma si bila ti prehitra :-)
      Lep dan ti želim :-)

     • Nšo-či

      Hvala..lep dan tudi tebi.

     • Zgornji

      Hvala :-)
      P.s. , a mi lahko potihoma ali na skrivaj poveš, kaj je bil vzrok za to zdajšnje ime, oziroma pomen tega novega imena v vzdevku ? Hvala :-)

     • Nšo-či

      Zaradi epske bitke dveh Egov, sem se umaknila s kanala. Oba sem imela na svoj način rada, čeprav sta me oba le izkoristila. Potrebovala sem čas zase, da sem se od zgodbe odmaknila. Vrnila sem se zato, ker nikoli ne bežim in izbrala ime s katerim me je poimenoval nekdo, ki mi nasmeji srce s svojo iskrivostjo

     • Zgornji

      Aja, … :-) Hvala … :-) Čeprav mi ni čist jasno, ker , če si ženska , je potem to moško ime nelogično , … ampak, nima veze, nebom več spraševal naprej ;-)
      Moram iti zdej :-)
      Čaw :-)

     • Nšo-či

      Oh..ne to je žensko indjansko ime in v apaščini pomeni Lepi dan. Vinetoujeva sestrica je bila :).

     • Zgornji

      Ajaaaaa, … :-) No, jaz sem pa mislil, da si hotela napisati : ” N’š Oči . ” :-) :-)
      No, pa nič pol :-/ :-P
      Lep pozdraw iz kosila, čaw :-)

   • jovan jovan

    Da se?! :))

   • samotoje

    Čigava zasluga?

    • Nšo-či

     No to je zasluga desnice :). On se je pa skril.

     • samotoje

      Svetniki iz Komende so 2 x potrdili imenovanje po Francetu Balantiču. In s tem zaprli usta vsem kamniškim “partizanom” in revolucionarni svojati s Šarcem na čelu.

     • Nšo-či

      vem ;). Ni prebegnil v bolnico?

  • macon

   Prijaha nova udbomafijska lutka za instantno uporabo, sprememb pa nobenih, da udbomafija krade dalje.

  • babaježaba

   Vse žoge in žogice bodo spustile dušo.

   • Rožle

    Se sprehajata 2 žogici po puščavi pa pravi 1 žogica drugi žogici :

    ” PAZI KAKTUSSSSSS ..!!! ”
    druga žogica pa :
    ” KJE GA VIDIŠŠŠŠŠŠŠ …??!!! “

    • babaježaba

     Ha, ha,… dobra je ta. A je tudi ” naša ” žogica škilasta? :)

     • Zgornji

      Probably is !!! ;-P

  • franjo

   Voda na mlin politične desnice in s tem g. Janeza Janše je, da sestavi pisano levo vlado Šarec! Žal bo pa ta Šarčeva leva vlada zelo škodljiva za Slovenijo.
   Koaliciji strank SMC, SD, ZAB, DESUS ali ZL pod vodstvom Šarca in njegove liste ne dam niti 100 dni, če do te tragokomične koalicije sploh pride, ta leva vlada gotovo hitro razpade in predčasne volitve hitro realnost postanejo.
   Šarec, Cerar, Židan, Mesec, Rjavec in Bratuškova nimajo rešitev za:
   – grozeč stavkoni val javnega sektorja
   – grozeče masovne ilegalne migracije, ki vsak dan večja realnost postajajo
   – grozečo več milijonsko kazen zaradi neprodaje NLB
   – grozeče zaplembe premoženja NLB na Hrvaškem zaradi neveljavnih sodb Hrvaških sodišč.
   – grozeč kolaps zdravstva/ čakalne vrste, da te kap, finančni kolaps zaradi netranspanetnega poslovanja
   – itd……
   Čuj Madžari so si na volitvah sami izbrali g. Orbana in to z veliko večino, če je tako prav njim, je prav tudi meni, ni mi pa jasno zakaj to tebe moti, a si Madžarka?
   Glede g. Janeza Janše je pa tako, za svojo delovanje v politiki ima podporo volilcev, ki ga na volitvah vedno znova izvolijo in to z tako številčnimi glasovi, da njegove politične nasprotnike vedno znova glava peče,. In ti številni glasovi mu daje pravico in poimenijo hkrati tudi dolžnost, da g. Janez Janša v politiki ostaja. Če bi ti levičarka razumela osnove demokracije, svojih neumnih tez o umiku g. Janše iz politike ne bi razvijala.
   Da si bova pa čisto na jasnem, ti povem, da če kdo je ravno domoljub g. Janez Janša tisti, ki je eden izned najbolj zaslužnih, da mi vsi danes živimo v samostojni, demokratični državi Sloveniji vpeti v EU in zvezo NATO, iz tudi tega razloga je njegova prisotnost v politiki še kako umestna. Vidiš ZA ves domoljuben SLOVENSKI ROD je g.Janez Janša heroj, naš človek, naš voditelj, naš osvoboditelj, osamosvojitelj, demokrat in velik borec proti kumunizmu, eden izmed največjih sinov SLOVENSKE MATERE in kot tak bo z zlatimi črkami za vedno zapisan v NAŠO SLOVENSKO ZGODOVINO, iz tega razloga mu VES DOMOLJUBEN SLOVENSKI ROD sledi.!
   Ti in tebi podobni pa g. Janeza Janšo sovražite, ker je DOMOLJUB, KER JE SLOVENSKEGA RODU, KER SLOVENIJO IN VES SLOVENSKI ROD POSTAVLJA NA PRVO MESTO, ker vas je z osamosvojitveno vojno odtrgal od vam ljube juge, ker se bojite, da vas bo g. Janez Janša na oblasti odtrgal od korita iz katerega se brezsramno in nenasitno prenažirate na račun vseh nas, na popolnoma enak način, kot ste to počeli v ex jugi.
   In še to, da jaz sem nacionalist in to z ponosom zapišem, ker je zdrav nacionalizem/patriotizem danes VREDNOTA!

   • rubec

    *************

   • Peter

    Ti tole napišeš žogici, enovrstični provokatorki?
    Kaj hočeš, da jo kap al kaj, no?

   • žogica

    Tele svoje kozje molitvice ti piši svojim opranoglavcem, oni verjamejo v vse pravljice o JJ.Jaz ti predlagam, da mu postavite spomenik, dokler je še živ….. Se bori za Slovenski narod, je domoljub…………………., JJ se bori samo za svojo r-t, že vse os osamosvojitve je v DZ (le kaj je naredil za narod v teh letih?), saj on se ima fajn, brez skrbi, celo življenje lepo živi na naš račun, to je JJ, pa še marsikaj bi lahko napisala…

 • Pimpala-popka

  No, no, vsak prdec pa že ne prinese svežega vetra.

 • Tweety Bird

  LMŠ: “Iskanje kompromisov je osnova vsakega sodelovanja in sobivanja. Vrednote, ki nas povezujejo, bodo premagale razlike v programskih podrobnostih. Temeljna vrednota, skupna nam vsem, normalna, razvojna in uspešna Slovenija v informacijski dobi, znatno presega manjše programske razlike.”

  Foglof Tunek: “Seveda brez SDS-a !!!

  • Mira Mikec

   To lahko rece samo nekdo, ki do sedaj ni spremljl politike in se ne ozira za napake vlade, ki je razpadla sedaj bodo pa spet vladali. To je mozno samo pri nas. V Butalah.

 • Tweety Bird

  LMŠ: “Koalicija za prihodnost se tudi zavezuje, da bo usmerjena v odpravljanje slabih praks v slovenski politiki. Raziskala in razčistila bo odprte dileme financiranja političnih strank, bodisi iz tujine (npr. SDS-opomba Tuneka) bodisi iz gospodarskih družb, povezanih s tujino. Odločno zavračamo politično kulturo, ki temelji na ustrahovanju (npr. JJ in SDS-opomba Tuneka), širjenju polresnic in lažnih novic (npr. Nova24TV-opomba Tuneka). Politična kultura prihodnosti je kultura strpnega pogovarjanja in dogovarjanja ter iskanja najširših mogočih skupnih imenovalcev. Politika, ki je v službi ljudi in za ljudi.

  Foglof Tunek: “Kultura strpnega pogovarjanja je domena zgolj levih strank.”

  • montyamp

   Kaj pa izključevanje slovenskih demokratov ???????????????
   UDBOVSKA DECA se pa spoznate na demokracijo , kot na gradbeništvo .
   Zakaj 11 zidov , če je eden zadosti .
   Vam je že zaradi bankrota cigla sfalilo ???

 • jovan jovan

  Sektaši, danes so vaši premagali našo slovensko reprezentanco v rokometu. Vas je orban že kaj “častil “?!

 • samotoje

  V Kamniku pa ne bo šlo. Miloviću (kdo to sploh je??) bo žal za vsak cent, ki ga je porabil za ta nakup, Šarcu pa, da ni ukrepal.

  • Olga2345

   Bomo videli…

 • montyamp

  Zakaj je vsak atentat v Sloveniji raziskan v , milo rečeno , dvomljivih okoliščinah ???
  Zakaj je preveč nakupov nepremičnin od države povezanih z murglosrbi ???
  Udba še ni v penziji ???

  • Olga2345

   Ker so v policiji, medijih in v sodstvu murglosrbi!

 • mginko

  ” Kamniku, kjer županuje Marjan Šarec, se obeta azilni dom za migrante, ki ga je Šarec, tako piše portal Kamnik Info, tudi sam tiho podprl. ”
  Tako direktivo je dobil od levičarskih kadrov udbomafije, ker so to bodoči levičarski glasovi na volitvah.
  To je odgovor zakaj ni možen noben razgovor s SDS.
  Imejte Kamničani “nove sosede”, ne pozabite se “zahvaliti” za te Šarcu in režijskemu podpornemu centru v Murglah.

  • Olga2345

   Pa še džamijo naj zgradijo!

 • KAPIBARA

  To lepotico so dali tujcem v roke ??
  Še ena žalost za SLO !!

  • Novakec1

   Slolandijo tudi, že vladajo skoraj povsod čefurji.

   • KAPIBARA

    Žal RES !!
    Naštej mi zadnje tri ministre za obrambo SLOVENIJE !!
    V Nemčiji si ne morejo zamisliti turĆina za Ministra obrambe !!
    Ćefur JakiĆ 100% PROTI osamosvojitvi SLO in za nagrado dobi stolček ministra za obrambo SLO !! ?? Z državni letalom pa spremlja sina- invalida na kvazi športna tekmovanja – BRUH od vseh BRUHOV. Janši so pa podtikali izmišljeno sinovo bolezen…
    Potlej se pa kurčijo, kdo je koga volil in kdo NE GRE z nekim.. !!
    Ćefur IsajloviĆ v državni banki, tala- odloča kateri podrepnik- ĆefuroviĆ bo dobil nezaščiten kredit ..

 • test

  pa dobro, avstrici za 25. napovedujejo veliko vajo na meji s slo, torej sentilju, v slo pa se se kar zajebavate

  https://mobil.krone.at/1720490

 • Zgornji

  OB 3:30 H ME JE KLICAL PRIJATELJ IZ KAMNIŠKEGA KONCA, IN TARNAL, DA SO V KATZENBERGU TAKOOO NORELI IN BANDALI , DA SE JE ZBUDIL IN NI VEČ MOGEL ZASPATI ZARADI PREGLASNE GLASBE IN VPITJA PODIVJANIH LJUDI … PA JE ODDALJEN SKORAJ KOLIMETER OD TAM . PA TO SO NOOOOOOORCI !!! ! !!! TO NI ZA NA TA PLANET, KER GA BODO POVSEM UNIČILI !!! ! !!! ŠE SPATI ČLOVEKU NE PUSTIJO !!! ! !!!

  • totex39

   Samo še vedno huje bo, več se jih bo nagrmadilo slabše se nam piše, režimska oblast pa sigurno ne bo nič ukrenila, sami si bomo morali pomagati.

   • Zgornji

    Ja, Žal.
    Saj vemo, kako pravijo naši južni sosedje : ” Kad se seljak pogospodi … ” … in potem dobimo tole sranje .
    Žaaal :-/ :-( :-P

  • Slovenka

   Kaj pa ima imajo v dvorcu, da so tako glasni?

   • Zgornji

    Ja nevem točno, menda eno rajanje/bandanje/ponočevanje , kaj pa drugega .
    So pa menda že lani opazili neke sumljive ljudi nastanjene tam po prostorih , tako da …
    Mah, bedno je postalo vseskupaj z tem močvirnikom šarkotom ….

 • ludvig

  …Miloš Milović je družinski prijatelj Zorana Jankoviča….sodelovala sta v zadevi Tritonis…drugače je pa Miloš Milović izgubil licenco pravnika…..

 • Soave

  Miloš ?? No ja.
  Dobro, da so ljudje pozorni in bodo karkoli v tej smeri preprečili.

 • Kučko pod pručko

  Če bi bila moj oče in njegov starejši brat, oba ponosna Kamničana, še živa, bi temu uničevalcu prelepega mesta izpulila tiča s koreninami vred!!!

  • totex39

   To pa je res vprašanje kakšne korenine je ta tič, kamniške sigurno ne.

   • Nšo-či

    :) v predmestju živi.

   • Novakec1

    Najbrž je v žlahti z tistimi od Simone?

  • Nšo-či

   Ja, tudi moji predniki bi ravnali enako. Če bi bila moj dedek in njegov brat še živa, bi tega strahopetca sesekljala, pa to niso samo besede.

  • rubec

   Hehe kučko, komentar meseca.

   • Nšo-či

    Tudi meni. Prebudi spomin o tem, kakšno nežnost premorejo moški, ki so strah in trepet, kadar odprejo srce. Kako varno se lahko majhna raziskovalka počuti ob enem izmed njih.

  • KAPIBARA

   Za vse spodnje: Za kaj pa mu, zdajšnji domoljubi Kamniški, ne izpulite razmnoževalnega organa ??

 • luka globus

  Hehehe Šarec je še en običen cigo :)

 • sprehajalec

  Potem sledi mošeja, čez čas. Avstrija je nedavno zaprla 7 mošej, zaradi zbiranja radikalcev v njih. Oglasil pa se je Erdogan, ki Avstriji grozi, brez kakšne politične korektnosti. Ki pa jo levičarji seveda njemu odpustijo.

  “Avstrijski postopki so svet pripeljali na rob vojne med “Križaji in polmesecem”, grozi Erdogan. Ki se očitno dobro zaveda vse šibkosti europskih levičarskih političnih bedakov.

  https://kurier.at/politik/ausland/erdogan-droht-oesterreich-glaubt-ihr-wir-werden-tatenlos-zusehen/400048619

  • Traveler

   Ne bedakov, pac pa pokvarjenih izdajalcev.

 • Novakec1

  Upam da ne bo ta sfaliran mizar nadaljeval z zabijanjem žebljev v krsto Slovenstva. Naj se mu žeblji krivijo.

  • KAPIBARA

   Želim si dočakat dan, ko si bo sam zabil zadnji žebelj v krsto – od znotraj na ven..

   • Slovenka

    Jaz mu ne želim nobene krste in tudi nič hudega, želim pa, da bi mu Slovenci rekli pa pa na lokalni in državni ravni in da bi moral tip enkrat za spremembo živeti od poštenega dela.

    • KAPIBARA

     Napisano ni mišljeno dobesedno – to je v prenesenem političnem duhu.. češ: z dejanji si sam piše napotnico na deponije SLO diplomacije

 • MižekFiga

  Šarac NITI SLOVENAC NI !!!

  • luckyss

   Je pa zato Janšezi ;)

   • KAPIBARA

    Telek je kivec 1 “NI SLOVENAC”

  • Slovenka

   No, tega ne moreš vedeti.

 • Turči Erdognan

  To je standardni koncept islama in Erfogan je njegov protagonist spomnite se kaj je rohnel ko so ga zavrnili za EU
  – nasa vojska so migranti
  – nase rakete in topovi so minareti
  – nasi tanki so kupole na mušejah
  No eno smo si s pomocjo občine in protagonistov že postavili sami drug pa še sledijo…

 • Burek Burecki

  Kaj lazete v velenju ni niti enga kamelarja ali pa opecenca…. Spet mlatite slamo v prazno…

  • Olga2345

   Glejte, da se vam slama v glavi ne vžge!

   • Peter

    Ne bo se, je mokra, no.

    • KAPIBARA

     Aaa, nima pokrova

  • rubec

   slovenca tudi ne

  • KAPIBARA

   …anga… ?’ seveda, ker so vsi ..

   • janko

    Tu je cela Yuga! Velik del nije naših. Tudi nekaj kitajcev in opečenih je. Mlade 20 letne mamice gurajo vozičke, zraven capljata še po 2 triletna froca – mamice so pa musličke ali kitajkica, mimogrede omenjeno.

 • Olga2345

  Avstrijci zapirajo džamije…”miroljubni” islam po Poriću…

 • Olga2345

  Otroci v maskirnih uniformah mahajo s turškimi zastavicami v džamiji…otroci igrajo mrtve vojake, pokrite s turškimi zastavami… v Avstriji!!!!
  “Miroljubni” islam po Poriću…

  • Djuro Sumar

   Miroljubne veroizpovedi ne obstajajo. Vsi verniki ste nasilneži., ne glede na veroizpoved.

   • Olga2345

    Nasilneži ste le komunisti (levičarji) in Islamisti! Skupna vam je zločinska, totalitarna ideologija!

    • Djuro Sumar

     Kdo je pobil prebivalce obeh Amerik in Avstralije, kdo zasužnjil Afriko in Indijo?

     • Olga2345

      Komuniste “krasi” 200 MILJONOV zločinov… Nihče vas ne doseže tudi od daleč ne!

     • Djuro Sumar

      Nisi odgovorila na moje vprašanje, ki je sicer le majhen delček vaših zločinov. Sicer pa so muslimani tudi verniki, ki imajo istega Boga kot kristjani. Vsi skupaj in tudi vse ostale veroizpovedi, ste zločinci.

     • marker

      Spoštujem vsako vero. Ko pa nekdo od teh vernikov napada dekleta in jim dela silo, takrat to ni več vernik ampak samo zver v človeški obliki.

     • Djuro Sumar

      Ne le dekleta, vsako nasilje je zločin.

     • KAPIBARA

      Na svtu je en bog, ki ima baje 74 imen- vsak po svoje..in če je on stvaritelj VSEGA, za koji kurac, je ustavril eno tako smotano vero, kot je musli ??

     • Djuro Sumar

      Odgovor je preprost. Boga ni, torej ni ničesar ustvaril. Vse veroizpovedi je ustvaril človek.

     • KAPIBARA

      In to treba da se nadaljuje..če ja, samo čakam, kdaj boš na vrsti..

     • Djuro Sumar

      Želim ti mnogo sreče in predvsem zdravja v življenju.

     • Schemva Miro

      Koliko ljudi so komunisti pobili,to mi odgovori,gnoj smrdeči.

     • Djuro Sumar

      Mnogo, mnogo manj od vernikov vseh sort.

   • Beli Medo

    Ateisti, kot sam sebe nazivaš pa bedaki amen!

   • centurion

    Jebotipasmatervukojebinsko balkansko!

   • učko

    Jesi majmun !

 • Olga2345

  Muslimani se NE integrirajo, otroci ne znajo jezika (!) države bivanje (!)…Spomnimo se problemov v Velenju!!!!

  • Peter

   Ne, oni zahtevajo, da se okolje, v katerega so se priselili, prilagodi njim, no.

  • KAPIBARA

   Za to, ne potrebujemo ilegalcev !

   Vsak ki ima opravka s Ćigan,i to že zdavnja ve. !!

  • Slovenka

   V Velenju je zmagal SDS-ovski kandidat, SD nima nobenega poslanca iz Velenja. Še nekaj pameti in potrpljenja in zmaga bo naša.

 • Anton

  “V Beli krajini zaloge strešnikov že skoraj pošle”

  mene zanima, koliko je kaka politična stranka lista , oz politik doniral za uboge Črnomaljce

  sarkazem press

  • Olga2345

   Šarec jim bo “doniral” migrantski center…skupaj z levičarsko županjo…

 • Peter

  Nekaj dni nisem spremljal dogodkov. Glede na to, da na MMCju zgleda, kot da volitev ni bilo, jim očitno ne gre preveč dobro, no?

  • rubec

   Pravočasno si se vrnil. Na POP tv bo napovedovalka vremena rodila kar med oddajo. Tak performans še nobena tv ni imela.

   • Peter

    A, se pravi še ni konec neviht, no?

    • KAPIBARA

     Ta, rojevanje, bo vsaj napovedana..

   • KAPIBARA

    A še ne veš, da bo POP prvi prenašal, iz studia, porod v živo..

    • rubec

     Zvedel sem danes. Mislim, videl. Moja stara mama se je pa če pomislim skrivala. Ah kako se svet spreminja.

     • KAPIBARA

      Res je !

      Svet se spreminja..kot kaže, žal na slabše :-(

 • marker

  Tako zanimivo poceni nepremičnino ob predkupni pravici prepustiti drugemu, je milo rečeno velika občinska lumparija. Kdo ve, kakšne kravje kupčije so v ozadju. Ni se družil zastonj z Milanom.

 • Amerikanc

  Šarc se je v “Smodnišnici” popolnoma izgubil, zato mu županovanje ne diši več in zato je tako odločen, da se v delo novega župana ne bo vpletal.
  Vedeti moramo, da površina “Smodnišnice” – bivše proizvodnje smodnika, ki leži tik ob centru Kamnika, presega površino Kamnika. Vendar v Smodnišnici prihaja še do več anomalij, kot jih je bilo in so še, v “Stolu”. In ta kekec bi bil rad premier. Slovenci smo res izgubili kompas !

  • Peter

   NI res. Je pa res, da kompas nekaterih vplivnih, tistih, ki jim samostojna slovenija ni bila nikoli intimna opcija, kaže na jug, no.

 • Peter

  Glejte, bi imeli kaj proti, če bi kandidiral za Prime Ministra v GB katerikoli član Monty Phyton Circusa?
  Pač mi nismo GB, zato kandidira član Radia Gaga, no.

 • Peter

  Je še mogoče še kdo drug opazil, kakšna mirna debata poteka na Novi, če so levi provokatorčki na dopustu, no?

  • Rožle

   Sej niso .. omagal so že … :)

   • Peter

    Oh, niso. Jutri, 15:30 tumpek & Co…
    Bo treba preveriti, če ima tumpek davčno blagajno, no.

 • Peter

  Kdo bo preveril, kako potekajo plačila na račun tumpeka in njegovih nickov?
  Ima davčno blagajno? Plačuje davek na plačila za propagando?

 • Peter

  tumpek, imaš davčno blagajno, no?

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR !!!

  Fašizem na pohodu !!… Smrt janšizmu, svoboda narodu !!

  • šmentanamuha

   Boljševik o fašizmu in janšizmu, ne vžge več …

  • wert

   SOVRAŽNI GOVOR – Muki, javi se !

  • Lewuh

   Tako se govori MOJ PIŠČANČEK!!!!

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • Desno pravilo

   ANTIFA komunistični fašist Srakoper, ti imaš nekaj hudo narobe v možganih. Mogoče šmarnica?

   Narod bo kmalu svoboden vaše skrajne Marxististične norosti in kriminala, Janša pa se bo z zaslugami za narod zapisal v zgodovino z zlatimi črkami.

   Srakoper, za teboj pa bo na tem planetu ostal samo izjemno slab vtis.

 • Peter

  Tumpek, spat pejt, no.

 • Peter

  tumpek, plačuješ davek od plačil za teženje na novi?
  imaš davčno blagajno?
  koliko si pokasiral za teženje na novi in koliko si od tega odvedel davka?

 • METULJ

  PA DEJTE KAMNIČANI, SLOVENCI, ŽE KEJ NARDIT – A BOSTE DOPUŠČALI DA VAS TAKO BEDNO KLEŠE OBČINSKA UPRAVA Z ŽUPANOM ŠARCEM NA ČELU IN BEDNO LAŽNJIVO DIREKTORICO OBČINSKE UPRAVE SUŠNIK MAJO V ZADEVI PRODAJE VILE KATZENBERG!!

  TA KORUPTIVNA DIREKTORICA LAŽE IN ZAVAJA OBČINSKE SVETNIKE GLEDE PREJETEGA DOKUMENTA O PREDKUPNI PRAVICI OBČINE KAMNIK V ZADEVI NAKUPA DVORCA KATZENBERG!!

  SEVEDA OB ODKRITJU TEGA KORUPTIVNEGA SRANJA SE ONA SEVEDA NA DOLGO OPRAVIČUJE SVETNIKOM!

  HUH KAMNIČANI, ŠAREC IN UNA SUŠNIKOVA STA TOREJ ZAVESTNO POMAGALA KOT VIDIMO, DA JE TA NEPRERMIČNINA BILA PRODANA FIRMI, KI UPRAVLJA Z AZILANTSKIM DOMOM V VELENJU ALI TAM NEKJE, HEH!!

  IN ČE BI RDEĆUHI PREVZELČI VODENJE SLOVENSKE DRŽAVE NI DALEČ DAN, KO BO V BIVŠI SMODNIŠNICI NASTAL NAJVEČJI AZILNI DOM ZA SPREJEM EMIGRANTOV – NE BEGUNCEV, V SLOVENIJI!!

  TO BO DARILO ŠARCU ZA VAS KAMNIČANI, LEPO DARILO, NI KAJ!

  GA BOSTE HVALEŽNO SPREJELI ALI SEM UPRLI TEMU RDEČEMU INTRIGANTSKEMU SRANJU, A!!? AKCIJA VAS ČAKA!!

  SLOVENCI SMO Z VAMI, ČE STE PRAVI!!

 • šmentanamuha

  Ja, in pol ste mu dali podporo na volitvah. Kak nej vas človek zdaj razume.

  • Peter

   Osrednji mediji so rekli, da je ta d best of d rest.
   In v dolini se osrednjim medijem verjame, no.

 • Olga2345

  Slovenski levajzli so ostali sami! Nezakonite migrante sprejemajo le še Kučan, Fajon, Vajgl, Mesec in Tomić! Vse zainteresirane nezakonite migrante prosimo, da jih poiščejo!

 • Peter

  Ja pa mal volim šaraca, pa me zdaj zanima a je to sovražan govor, de?

 • Slovenka

  Leve stranke v predvolilni kampanji sploh niso potrebovale programe. Zadoščalo je Zgini, Janša, in smrt SDS. Kratko in jedrnato. Še Špartance in njihovo pregovorno jedrnatost v besedah bi presegli.

 • Desno pravilo

  Serpent Tiček mora pač sem in tja narediti kakšno uslugico za Deep State. Tole njegovo sporočilo glede Judeževe razprodaje Barutane kaže njegov pravi obraz za tiste, ki verjamete v njegovo vlačenje otrok k obhajilu na volilni dan kot izraz pripadnosti Kristusu in cerkvi.

  No, cerkvi zagotovo pripada, samo v njegovi je na oltarju Antikrist.

 • Get Smart

  Vegrad je poduzeće V LASTI, razumete, V LASTI FORUMA 21.
  Follolw the money nje.
  Predsednik FORUMA 21 je tovariš MILAN KUćAN,
  ki je tudi PREDSEDNIK predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  in je tisti,
  ki je “novo–obrazno” lutko ŠARACA nje tudi požegnal.

  Milović?
  Kaj je to? Spet, follow the money nje.
  Je le en MURGL SRBO RVACKO skratka JUGOKOMUNISTIČNI poštni nabiralnik
  MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki si je OLASTNINILA dvorec.

  Marjanće ŠARAC je MURGL SRBO RVACKO JUGOKOMUNISTIČNI bastard,
  ki je bil rojen za SERBUSA revolucije in vseskozi dala za
  OČUVANJE tekovina MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO KOMUNISTIČKE
  JUGOSLAVIJE.

  Po njihovih delih jih boste spoznali.

  VSI “novi–obrazi” MURG KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE so samo in le
  fejk=LAŽNI “novi–obrazi” oz. “maske demokracije”.
  So
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske kreature, ki si nadenejo neko masko z nekim imenom iz KOMINTERN BROŠURICE
  (socialci, liberalci, zeleni, pirati, socialni demokrati, levići, srednjići …
  ali kao liste DOBOVŠEKA BRATJOŠKI ŠOLTESA JANKOVIćA ŠARACA …)
  vse to so “maske demokracije” =
  so KOMINTERNISTIČNE oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNISTIČNE
  lutke lutkovnega gledališča MURGLSKEGA.

  Vsi so izvorno čalni ali SD = Socialni demokrati =
  = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE
  ali
  LDS = SKOJ = SAVEZ KOMUNISTIČKE OMLADINE JUGOSLAVIJE.

  Pamet v glavo.

  SLOVENIJA je OKUPIRANA.
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Desno pravilo

  Serpentinšek na zgornji fotki izgleda kot povožen maček. Kakšen bi bil šele na koncu mandata dokazovanja svoje nesposobnosti, lahko je srečen, da ga ne bo doživel.

 • Novakec1

  Nasmeh Kekca 7 se počasi kisa.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!