Jelinčič pritisnil na ministrico: “Kaj bo inšpekcija storila v primeru kopanja v črno blago zavite osebe, verjetno ženskega spola?”

Foto: Škandal24

Zmago Jelinčič Plemeniti je na ministrico za zdravje Milojko Kolar Celarc naslovil poslansko vprašanje v zvezi s problematiko kopanja oseb, zavitih v črno blago. Ob tem ga je predvsem zanimalo, kaj bodo njene ustrezne službe storile v primeru kopanja v črno blago zavite osebe, verjetno ženskega spola, v Termah Vivat v Moravskih toplicah.

Jelinčiča predvsem skrbi, da takšno početje ogroža zdravje preostalih kopalcev, “saj naj ne bi bilo kopanje oblečenih osebkov z obutvijo na nogah v evropskih, tako tudi slovenskih javnih kopališčih, dovoljeno”. Ob tem je spomnil, kako zdravstvene inšpekcije ministrstva po dolgem in počez preverjajo zaposlene v firmah, ki imajo stik s strankami, jemljejo brise rok, preverjajo prostore in omarice zaposlenih ter tudi prostore, v katerih se izvajajo določeni procesi. “Tudi v bolnišnicah si osebje stalno umiva roke, prav tako pa so v bolnišničnih prostorih, kjer je fluktuacija obiskovalcev velika, nameščena razkužilna sredstva.”

Predsednik SNS ugotavlja, da glede na to, “da kopalka prihaja iz krajev, kjer je struktura bolezni, pa tudi njih razširjenost, popolnoma drugačna kot v kontinentalni Evropi, je možnost okužbe s pri nas neznanimi agensi zelo možna”. Kot magister farmacije opozarja, da “že samo pomanjkanje vitamina D vodi do motenj uravnavanja količine kalcija v krvi in je povezano s številnimi hudimi motnjami, vključno s kardiovaskularnimi boleznimi, diabetesom tipa 1, multiplo sklerozo in revmatoidnim ter še čem”. A so naštete bolezni mačji kašelj v primerjavi, da vzamemo v obzir “prenosljive oziroma infekcijske bolezni Afrike, ki jih povzročajo bakterije, virusi, paraziti in glive”, ter ki se lahko “širijo direktno ali indirektno z osebe na osebo”. Jelinčič ravno zaradi tega ocenjuje, da sta ravnanje in odgovor Term Vivat zaskrbljujoča.

Vir: Twitter

V poslanskem vprašanju ministrici je še zaključil, da je skrb za zdravje Slovencev prva, “zato sprašujem, kaj bodo storili ministrica in njene inšpekcijske službe, kako bo reagirala v odnosu do Term Vivat v Moravskih toplicah, kjer zadevo jemljejo zelo zlahka in jo opravičujejo”.

M. S.

 • totex39

  Prepovedati brez vsake depate. Za bivšo ministrico Cerarc pa je škoda pisanja in besed, da je sploh upravljala delo, kateremu ni bila dorasla, zato pa imamo zdravstvu v riti.

 • piko8

  Bravo g. Jelenčič sedaj ste dregnili v sršenje gnezdo!!! Levičarjem se meša, če kdo rzmišlja s svojo glavo po svoje, fajonka bo v Bruslju protestirala in sklicala nujno sejo!!! Šef slomafije milan kuçan na dopustu, cele noči ne spi in se sprehaja pod posteljo!!!

 • Olga2345

  Bravo Jelinčič! Sicer pa lahko zaposleni v kuhinji term poskrbijo za “higieno” hrane…

 • cploger

  Se že veselim zabave ob odgovoru pristojnega inšpektorja.

 • Robiho

  Pa plavanje v neoprenu bi tudi morali prepovedati. Pa kopalke tudi. Najlepše bi pa bilo, če bi prepovedali tudi bikini. Najbolje, da prepovemo kar kopanje. Vse je treba prepovedat.

  • sprehajalec

   vse ne, ne govori neumnosti. Samo v črnih rjuhah ter obuvalih.

  • sprehajalec

   verjetno te moti vse večje vmešavanje države v pravice posameznika? ko pa po zahodnih velemestih patrulijirajo oborožene sile, pa velja policijska ura, te pa ne moti.

   ker do tega so privedle neomejene svoboščine in pravice. Ali pa se bomo začeli klati po ulicah….

   • Robiho

    Terorizem je resna grožnja a to ni razlog, da vsakega muslimana obtožiš oziroma sumiš terorizma. V ZDA se več Američanov pobije med sabo, pa še vedno prodajajo orožje, pri nas se več ljudi pobije na cestah, pa še vedno prodajajo avtomobile in motorje. Če te bo dvakrat zapored ustavila policija zaradi prehitre vožnje boš državo takoj obsodil za policijsko (primer radarji v Mariboru). Mene osebno napadajo oglasni objekti, pa ne morem nič.
    Meja, ko bi bilo potrebno nekaj prepovedati ali omejiti, je zelo subjektivna in vsak subjekt bi jo postavil na precej različen nivo. Jaz bi prepovedal postavljati oglasne panoje, prepovedal kajenje, prepovedal pitje alkohola, omejil motorni promet, omejil letalske lete, omejil uvoz izdelkov iz drugih celin, omejil gradnjo novih trgovin, prepovedal gradnjo trgovskih centrov, prepovedal delovanje vseh verskih skupnosti in delovanje večjega del društev s sumljivim delovanjem….. in šele potem prepovedal kopanje v dolgih hlačah.

    • stajerc5

     Jaz nic ne prepovedujem in niti nocem. Imam pa nasvet zate: Ostani doma in dobro zakleni vrata.

     • Robiho

      No ja. To bolj velja zate, če se ustrašiš vsakega ji je oblečen v črno.

    • Capi

     A ti bi prepovedal vse, kar je značilno za evropejce in za Evropo? Ja hudiča, če nimaš nič proti burkam pa svojo žensko zavij u te cote, me zanima kako dolgo bo pri tebi… če jo sploh imaš……

    • sprehajalec

     Deloma imaš prav. Ker ni vsak musliman terorist. Vendar so dokazano vsi terosristi muslimani. Iz tega izvzemam nam dobro znane Bošnjake.

     gre za različni civilizacijski nivo in stopnjo socializiranosti. Strinjam se, da takšne teroriste izločiš in osamiš ter onemogočiš. Da pa jih najdeš, pa se morajo razkrinkati. Razkrikajo pa se tako, da pobijajo Europejce.

     Imaš torej ti pravico ogrožati življenja Europejcev? ker poleg ostalih groženj, ki jih naštevaš, avto, oglasi, alkohol, se to grožnjo mirno lahko odpravi na način, da se jim preperči prihajanje sem.

  • stajerc5

   A si slucajno na Koversadi in ne znas plavati!? Pase k tvojemu komentarju, a ne?

 • stajerc5

  BREAKING NEWS:
  Lübeck, na severu Nemcije: V lokalnem avtobusu Migrant med voznjo zacel klati ljudi, vec kot 12 poklanih- tezko ranjenih, en mrtev. Naprej sledi, ker se je ravno zgodilo!!!

 • janez cepec

  Padalc je kreten, ki se je spet prrinu h korit, ker nima nobenih pametnih programov za dobrobit Slovenije, se pač poslužuje useh drugeh traparij, samo da je slišan. ne glede na to, de je bivši udbouc in kriminalc bo pa zapolnu praznino u Janševi vladi. gliha ukup štriha. no ja, nč ne bo zapolnu, je edini, ki sploh gre u španovijo z ljubljenim vodjem, use za ablast, vlade pa tko ne bosta mogla sestavt. luzerja

  • garfi

   Cepc

 • garfi

  GROZLJIVA IZPOVED leWiČĆarskega multikultija v praksi
  World Cup 2018 Victory Riots (RIP France)
  https://www.youtube.com/watch?v=vJOrwDuU3Cc
  Meet the Anti-TRUMP Protesters (England 2018)
  https://www.youtube.com/watch?v=4W-S30xe9SY&t=204s

 • garfi

  te cote se simbol zatiralskega nasilnega islama
  feministke so tiho

 • tasilo

  Jaz se pridem naslednič kopat v polni smučarski opremi, vključno s volnenim šalom in volneno kapo, ki mi ju je babi naštrikala.

  Če bodo ravno hudo tečanarili, bom pa smučke na ležalnikuj pustil, no, ker imam vezi z WD-40 našpricane, saj razumete.

  Ampak rokavčke okrog pancarjev si bom pa gvišn dal, da me ne bo prehudo pod vodo vleklo.

  • Nšo-či

   Odlično. Direktor toplic bo zadovljen, ker ti ne bo odpadel noben las.Babi je kapo zihr profesionalno naštrikala.

 • BorisDe

  To Zmago, zato smo glasovali zate in za Janšo! Tako naprej, dosti jih imamo, ti si naš, ti veš kako je najbolje za nas in našo kulturo tradicionalnih kristjanov. Čestitke.

  • janez cepec

   ma jebe se Padalcu za vas in vašo kulturo, k’ jo tko ne premorete, sploh pa za kulturo tradicionalnih kristjanov. oba z ljubljenim vodjem sta bla zagrizena komunajzarja, no ja ljubljeni je še, sam ne okol govort

   • BorisDe

    Mogoče nekoč, ampak so sedaj “moderna desnica” proti lgbt-liberalnim sprijenim boleznim anomalij in proti musli invaziji. Se mi zdi kar logično, da sem glasoval za Jelinčiča, ker sem nekako upal da bo Janša že tako ali tako dobil večino. Nisem si namreč želel, da bi Zmagec padel ven iz parlamenta, sedaj je napočil čas da počistimo moderno invazijo džihijev in njihovih bolezenskih-liberalcev, ki jih podpirajo.

 • Rožle

  Še eno črno vrečo iz PVC-ja za čez glavo bi rabile …
  da bo fajn wasserdicht ..
  potem bi pa blo OK

  • BorisDe

   En vic v kontekstu: “Haso: O Mujo, kje ti je Fata? Mujo: Evo je v bazenu. Haso: Kje v bazenu ne vidim je? Mujo: Kako ne vidiš, lej jo tam pod vodo je. Haso: Kako pod vodo, saj šele 3 dni nazaj ni znala niti plavati? Mujo: No vidiš kak talent je moja draga Fata, pred 3 dnevi je komaj začela plavati, sedaj pa je že 1 uro in pol pod gladino vode in še ni prišla ven. Profesionalka.” <– Čimveč takšnih zakamufliranih Fat pod gladino vode rabimo.

  • Nšo-či

   ha..ha da te naujo zaprli :)

 • Aron

  Ta Voje je pacient prve klase. Random fotko ženske v chadorju iz ulice primerja s kopalno obleko. Bolnik, pravi Janšev kader.

 • zokispoki

  To si dobro naredil Zmagec, iz tega je potrebno narediti vec, tudi vseljudska vstaja zavednih domoljubov bi bila povsem upravicena ! Dol s to degenerirano, iztirjeno levajzarsko bando !

 • Antonius

  V Terme Vivat je treba na osvežitev povabiti kakšnega naših klošarjev. Možakar se bo telesno osvežil, obleko s perilom vred si bo opral in še muslimanke bodo srečne, ker v bazenu ne bodo osamljene, oblečene.

  • janez cepec

   kr prjav se

  • KAPIBARA

   Nekaj takega je naredil Veselko, z LJ Bežigrad klošarji( Jože) ko jih je peljal v Celje v Cekutino vilo, on in Cekta sta pa za tisti dan beračila po Celju.. vmes je prizor, ko se povabljenca, na robu notranjag bazena, sezujeta in kamera pokaže podplate.. :-)

   Mislim, da je kamermana izstrelilo iz bazena, Cekuta je pa 100% menjal vodo.. :-)

 • alojz

  Mene pa zanima, če gredo v savno tudi tako zadekane?

  • stajerc5

   Kaksna sauna? Doma jo imajo non-stop, 50+. Sem se pridejo samo poarat(Upam, da se kdo ve, kaj je to!?).
   OK, naj vam bo, mladini. Imas koline, cuncek kaput, ga vrzes v arnco, posujes z kalofonjo, krop po njemu in vleces ketno okoli prasice ali prasca, da si ga resil dlak in svinjarije!
   Za palcka bi rabili samo en ajmer kropa in verizco od okoli vratu…

  • karlina

   ITAK

  • večni srb

   Ni treba, mogoče imajo plastične obleke in se lahko enostavno sončijo, potem se pa v tisi embalaži še vržejo v bazen.

  • Ppiikkaa

   V savno se hodi brez obleke, torej nag.

  • Zgornji

   Morda imajo za v savno polivinilaste žaklje … ;-P

 • stajerc5

  Bogi Jelincic. Ce bi moral jaz pritisnt ministrco, bi slo pol penzije za viagro…

  • Nšo-či

   Ha..ha

  • sumljivislon

   @samohvala -Z MEHKIM po pesku ..pišeš OF

   • stajerc5

    eeeeeee…, ziv Boh te ne zastop!

    • sumljivislon

     buh že ve ..bož dubu regres 31.7..;)

 • večni srb

  Treba je na stvari gledati tudi iz človeškega stališča, migranti na romanju po svetu poberejo s seboj tudi vsemogoče lokalne bakterije in viruse. Na srečo, pri nas največ potuje buržuazija, ki skoraj nima stikovz navadnimi ljudmi.

 • karlina

  BRAVOOOO ZMAGO, VSAKA ČAST, HVALA BOGU, DA JE PRIŠEL V PARLAMENT !!!!!

  • večni srb

   Ja, poglejmo, zdaj pa poglejmo, če nas je internet v desetih letih naredil kaj bolj pametne ali smo brezupni primer in bomo spet nasedali na poceni fraze, neresnične stereotipe in populistične floskule.

 • večni srb

  Sončna svetloba je huda reč. To namreč ni luč temveč je sevanje, ki mori vse živo, najbolj viruse in bakterije, pa tudi trdovratno plesen in ostalo zalego.

  Mene zanima predvsem eno vprašanje, kdo je butast, mi ali oni, ali je mogoče, da je oboje enako prav in koristno?

  • Rožle

   Vse luči še ugasn .. bo še nabolj

   • večni srb

    pro:
    – obleka naredi človeka,
    – manj se vidi grda postava,
    – pod obleko lahko nosiš vse svoje stvari s seboj,
    – ne zebe v hladni vodi,
    – ko se posušiš, lahko greš v tisti rjuhi ven,
    – mož ne more vedeti, če je bila njegova žena res ves las ob njemu.

    con:
    – brezveze se je kopat v obleki,
    – smrdi (bakterije),

    – ne vidi se lepe postave,
    – ne čutijo božanja tople vode,

    – brez veze je.

    Kot lahko vidiš, je več razlogov za kopanje oblečen kot slečen.

    • Rožle

     Vsaka stvar ma stranske učinke in dobre oz. pozitivne ..

 • večni srb

  Globalni svet bi se moral zarotiti in napovedati genocid proti vsem nevarnim virusom in bakterijam, prej ne bo mir.

  • Zgornji

   Torej najprej proti Mohamedanskim in preostalim podobnim “religijam” ki sejejo Zlo po planetu !!! ! !!!

 • Antonius

  Uživaj na prisluženem morju!!!
  Jaz pa razmišljam, če naj se z rjuhami vred odpravim na osvežitev v pralnico Terme Vivat.
  *Biti, ali ne biti, čist in opran v Termah Viva?! To je zdaj naglavno vprašanje letošnjega slovenskega poletja!!

  Če bi imel naslov, bi zraven še Kučanovega klošarja *janeza sepca* pripeljal.

  • Nšo-či

   :) ta direktor toplic je mojster marketinga. Nudiste in Arabce je dal v isti bazen. Verjetno bazen sameva, razen te črne nindže, ki se je rajše odpravila med ta normalne.

   • Antonius

    Ja, zna biti, da bo marketinški mojster in direktor Term Vivat na koncu leta oklican za najbolj sposobnega direktorja leta.
    V Sloveniji je vse mogoče. V Termah Viva, celo oblečene šerijatarske nudistke.

    • KAPIBARA

     Nagrada Maneger leta+ Gazela podjetništva..

 • večni srb

  Kaj bi se zgodilo, če bi se arabske ženske pri nas kopale slečene, tako kot vse ostale normalne ženske, nekdo pa bi jih posnel in tisto objavil kot posnetke iz dopusta, na Youtube in Facebooku?

  Zanima me, če bi bilo s tem kaj narobe in zakaj. Meni se recimo zdi normalno kopati s kopalkami, me ne moti kaj drugi vidijo, nebi pa mi bilo prijetno, če bi me pri tem kdo snemal. Nič ni narobe z mano, normalno zgledam ampak večina ljudi je takšnih, da smo navajeni verjetni očem, ne posnetkom, normalno je, da vse kar vidimo ostane zgolj v našem spominu.
  Dejansko imamo vsi problem s kamerami,ampak iz nekih razlogov to jemljejo kot del globalnega, modernega sveta. Dejstvo je, da ni takih razlik med ljudmi nikjer na planetu, kar pomeni, da smo zaenkrat še dokaj normalni.

  Jaz ne želim nikomur nič zapovedovati, naj se vsakdo kopa kakor hoče, ampak v takih debatah si bom pa dal duška. Če me lahko kdo prepriča, da se je bolje kopati v obleki, sploh če moraš, pa tudi prav, bom vesel, če bom spoznal kaj novega.

  Meni se zdijo že kopalke odveč, kaj pa je javno kopališče drugo kot orgija.

  • Slovenc

   Ko pridejo nazaj u tanguzistan jih kamenjajo do srti?

 • Rožle

  Maš na morsko vodo odporen telefon .. ? :)

  • Nšo-či

   :) zdele piha in morje gledam od daleč

 • Olga2345

  Na Hanzi se je oglasil “pravični” pater Cestnik….Pozabil pa je, kako je sam, brez dokazov, tolkel po Janši v aferi Patria…Pridružil se je mnenju nekaterih svetih politikov iz NSI v obsodbi, češ da je Janša politik v zaporu in ne politični zapornik….
  Kakorkoli, Cestnik igra vlogo nekdanjega škofa Grmiča!

  • samotoje

   Drži. Dva, ki sta popolnoma zgrešila poklic in zašla na napačno stran.

 • xtc

  Dejstvo je tako-Vivat ali postati terme zaprtega tipa z klientelo Rjuharjev,ali pa odprtega tipa,kjer to nima iskati kaj,ne iz vizuelnega,kulturnega niti higienskega vidika.
  Če so pač se v omenjenih termah odočili za turizem,ki je pač za večino drugih obiskovalcev-ki so prav tako plačali paket moteč,bo pač lastnik moral jasno postaviti svoje prioritete,katere turiste želi-oboji pač ne gredo,kajti nihče nima nekomu pravice vsiljevati nekar,kar tu ni domače,zraven pa prinaša še zdravstvene in higienske rizike,mislim ,da bi morala inšpekcija zadevo resno preizkati.
  Kako se bo recimo lastnik izgovarjal ,če npr. več obiskovalcev zaradi nejgovih turistov dobi kakšno bolezen,a bo rekel ,da je to podn od podna in da je to zaradi rasizma?
  Po sodišču pa vpil ,da gre za gonjo proti njemu.

  • opazovalec

   In vaš idol se je pred leti tako trudil v SA okrepiti turistične stike, vi pa o rjuharjih. Vprašajte IJJ, kaj on misli!

   • xtc

    Bebec levo retardiran,a ti ločiš povsem realno od levo debilnega.
    Poglej Švico,tam imaš hotele zaptrega tipa kjer hodijo le Arabci tja ne zahajajo ne Judje ne ostali,tam kjer pa so hoteli odprtega tipa pa so pravila jasne plahte odpadejo.
    Tvoja bebava govorancija je dokaz levega idiotizma,v zasebnih hotelih zaprtega tipa je pač dovoljeno tisto ,kar v javni sferi ni-ne nikab,ne burke ne burkinijev itd.

 • Tom Žnidarčič

  Zmago 5+!

 • Karl

  Milojka Kolar Celarc še nikoli v življenju nič ni naredila. Še najmanj pa za zdravje naroda in pošten odgovor. Ker je specialist za mešanje svinjarije bo tudi temu tako. Še posebno sedaj ko je že v glavnem z mislimi v penziji. Njena glavna vloga je da je poskrbela za svojo klientelo, narodu pa pustila kaos z vsemi posledicami uničevanja delovanja zdravstva in zdravja ljudi. Je njena velika ODGOVORNOST in njena brezbrižnost smrdi do neba. A žal ona je tako primitivna, da tega niti ne zaveda. Zato je njen kakršenkoli odgovor v zvezi s tem primerom pričakovati popolnoma iluzorno.
  NIKOLI več v terme Vivat!!!!!
  Več kot dovolj je dal vedeti sam direktor z svojimi komentarji in agresivnim napadom na osebo ki je to slikala in posredovala javnosti, ko pljuva po slovenskem narodu in vsej slovenski kulturi. Iz term Vivat je naredil pralnico za svinjarijo ki jo v terme prinašajo rjuharice . In naj se mu tam kopajo vse umazane prešvicane rjuharice in vsi tisti ki podpirajo kopanje v takšnem svinjaku!

  • sanguis sacrum

   Zlilojka je putaanie..

   • sanguis sacrum

    In v teh termah nas ne vidijo nikoli več.. Poden od podna..

    • sanguis sacrum

     Grah.. Fižol.. Koruza.. Karkoli si že.. Lahko imaš rjuhe.. Tudi.. Ofce… Kamele.. Koze..karkoli..samo prej povej, da se vas izogibamo…

    • KAPIBARA

     Nisi edini… !

 • sanguis sacrum

  Za pusta grem kot kurent v bazen..

 • cosmosjasnovidec

  Smet kot je ministrica in njene inšpekcijske službe garantirano ne bo storila nič,ker se niti ne bo nihče na tole odzval tako,da je zadeva že zapečatena in debata o tem popolnoma brezsmiselna.
  Vem še za veliko hujše kršitve (ne z strani musličev) kjer so inšpekcije popolnoma slepe in gluhe (od zverinskih mučenj živali itd.) tako,da sem z nekaj kršitelji bil prisiljen sam fizično obračunati,ker sem jih imel dovolj in so mi popustili živci.
  Kako bodo zadeve izpadle na sodišču bom šele videl vendar vem,da,če v moje slabo bodo na sodišču imeli polomljene gobce vsi sodniki v dvorani in pa še enkrat tisti kateri me tožijo.
  V Sloveniji vlada brezakonje tako,da državljanu več ne preostane drugega,da ga vzame v svoje roke,ko mu dopizdi,ker po pravni in normalni poti nima več nikakršnih šans katerih je tudi že v preteklosti imel zelo malo nekaj zadnjih let pa popolnoma nič.
  Podkupljeno je vse od policije,inšpekcije,uradnih odgovornih ustanov skratka ni ga kateri bi bil na pravi poti,da ne omenjam celo morebitne poštenosti.Zahojena butelska golazen se nikoli ne spremeni in to je tudi dokazano dejstvo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Lux Ferre

  Če je taka oprava za kopanje OK, je lulanje v vodo iz skakalnice ali roba bazena tudi OK. Saj nikjer ne piše, da se tega ne sme početi. Kje je zdrava pamet?

 • Tweety Bird

  Pič*** vam mat**** a so danes vsi članki o migrantih??? Spat se spravite…gnoj desničarski !!!

  • Slovenski štor

   Ni lepo preklinjati mater!A veš,da kolneš lastno mater?
   Ti pojdi na svoje levičarske strani! Ti nas boš “teral” spat?A si spet ves v lastnem gnoju?Kaže,da te tvoji ne “šmirglajo”!Revše zapušeno.

  • KAPIBARA

   Perje na broju.. ??

 • Pombar Pombar

  žalostno na bledu molijo sredi ceste, v lj mečejo kolesa v avtomobile, v termah vivat se oblečeni kopajo … kar se pa dogaja v tujini pa itak škoda zgubljati besed evrope ni več

  • Pombar Pombar

   rešitev je ena načinov je več

 • xtc

  Večino levo retardiranih težko razume ,kaj pomeni urejena država,če je Švica jasno povedala ,da halal mesnih izdelkov pač ne bo v prodaji in ima povsem ločeno hotelsko zasebno mrežo za obiskovalce iz Arabije,ki pa seveda morajo jasno upoštevati,da v javnosti in javnih prostorih burke,nikabi in burkiniji ipd odpadejo,skratka zasebni hoteli imajo strogo ločenoklientelo in so specializirani le za točno določene stranke tako ni nobenih težav.Ve se kaj in kamor kdo sodi.

 • xtc

  Naj opzorim tukaj še na eno dilemo Vivata,ki uradno bazena za goste z burkiniji NIMA ima pa bazen za nagce,ki naj bi bil ločen,seveda me zanima kako sedaj sodijo v ločenem bazenu,nagci in burkiniji skupaj ali pa so burkinij pognali na rednem kopališču.
  Mislim ,da bi v teeh primerih morale nastopiti inšpekcijske službe in jasno prepovedati obratovanje zadeve dotlej dokler se ne vzpostavijo trije ločeni bazenski sistemi,čew Vivat zadovoljuje širše tržišče,pravila morajo biti jasno kot tudi zadeve ločene fizično tako ,da nobeden gost iz ločenih segmentov niti slučajno nemore zaiti v okolje drugega ter tam delovati moteče in vznemirjajoče.

 • sanguis sacrum

  A gre pizza plačana tudi z rjuho na letalo…?

 • Zgornji

  AAAAAAAJAAAAAAA, … KAAAAAAAJJJJJJJ ??? !!! ??? ŠE OBUTE SO TE MAŠKARE ZLOBNE V BAZENU ??? !!! ??? NO, POTEM PA SPLOH NEMOREM V KAKE TAKE BAZENE ZARADI NEHIGIENSKIH RAZMER KI JIH USTVARJAJO Z TEM ONESNAŽEVANJEM OD SVOJIH UMAZANIH PODPLATOV , DA NE OMENJAM PONOVNO PREŠVICANIH MEDNOŽIJ KI JIH TE SPAKE NOSIJO V NAJVEČJI VROČINI SKRITE POD TEMI TEPIHI IN RJUHAMI , PA ŠE ČRNE BARVE , DA JIM JE JA BOLJ VROČE DA JA BOLJ ŠVICAJO TER SMRDIJO KOT DIHURJI !!! ! !!! BAZEN PA POSTANE SAMO ŠE ENA OGROMNA ŽUPA , TAKO DA JO LAHKO KAR SAMI POŽREJO , KER MENI SE RES PREVEČ GABI TA MOHAMEDANSKI SMRAD !!! ! !!!

 • zaton

  Kako ženske, ki nosijo bruko, jedo v restavracijah, če si ne smejo odkriti obraza?

  Če to izgleda takole https://www.youtube.com/watch?v=kZgzQjIDTic, je to prav ogabno.

  • Zgornji

   Kar enostavno polijejo župo po obleki, in kar pronica skoznjo pri ustih, to posrkajo kar pride skozenj. Ostalo čorbo , skupaj z kozlanjem, scanjem in sranjem si gredo pa v bazen umit … !!! ! !!! :-P
   To je vsa Beda teh Mohamedanskih Zlobnih Idiotov !!! ! !!!

  • Slovenski štor

   Danes obstaja že boljši način.Podjetja se “tepejo”,kdo bo odkupil izum.Preprosto povedano,gre za posebne vrste osebni sesalec,ki ga ženska nosi s sabo.Varianta:pod burko ali torbica.Opis je skrajno preprost,ker je preveč podrobnosti.Veliki se že pripravljajo na novosti.Modna industrija še posebej.

 • samotoje

  Mene pa zanima, kaj menijo tisti ljudje, ki se gredo pošten turizem o lažnivcih tipa Grah ali pa o nasilnežih brez značaja tipa Zorman( imenovan Funtek) iz kamniškega “resorta” (slabo mi je ob tej spakedranščini).
  Grah v svoji izjavi laže, kot pes teče- o ločenem bazenu za oblečene arabke, o tem, kaj je bolj zdravo in tudi o skrbi za sovražne Slovence. Oba sta en ogaben tur na turističnem telesu. Ups, dva tura.

  • Marija

   Še vedno tem politikom ni nekaj jasno. Da nikoli okupacije ne bomo prenesli zavedni Slovenci.Nihče nebi imel nič proti delovnim poštenim tujcem,če bi sprejeli naš način življenja in spoštovali avtohtono prebivalstvo. Na takšen način pa okupirati državo seveda ne gre.In islam to počne z pomočjo tujcev z našim državljanstvom,kateri so po osamosvojitvi prevzeli oblast. Ampak verjamem,da Slovenskega narodo ne bodo uspeli unićiti.

   • St

    Policija zaposluje osebje za VAROVANJE MEJE!!!! Vsi zdravi patrioti javte se. ZA DOMOVINO SLO GRE!!!!!
    DRUGE DOMOVINE NIMAMO. POTREBNO SE JE BORITI ZA NJO. CE JO IZGUBIMO SMO GOTOVI. MLADI IN VSI OSTALI PATRIOTI, V BORBO ZA SVOBODO SLOVENSKEGA NARODA

 • Frank Novak

  Ministrica je verjetno tipicna Slovenka in bo kot dobra dekla napadla druge Slovence/ Slovenec vreden najmanj prav v Sloveniji. Slovenci smo pac narod z izrazito nizkim samospostovanjem. Tako je vedno bilo in bo se nekaj casa. To hlapcevanje se je izplacalo v tisocletju ko smo bili pod prosvetljenimi vladarji iz Avstrije, danes pa tako vedenje pomeni samomor.

  Poglejte npr. konflikt v Slovenskem zdraviliscu. Arabska gostja je po pomoti zasla v bazen kjer se kopajo ne-muslimani. Ko je Slovenka posnela sliko muslimanke in jo objavila na Facebooku bi se Slovenki moral direktor Grah opraviciti. In kaj je naredil Grah: napadel je Slovenko in ji zagrozil s tozbo. Nato se je Slovenka iz strahu opravicila muslimanki celo v Arabskem jeziku.

  Takih primerov Slovenskega hlapcevanja je na tisoce… Slovensko sodisce je zato, da bi zlezlo v rit Izraelskemu pacientu unicilo akademika Prof Dolenca. Ko je Slovenski otrok umrl v Izraelu so Slovenci za smrt izvedeli sele na Facebooku.

  Slovensci ste organizirali referendum glede istospolnih porok. Ko nekdo predlaga referendum glede ilegalnih migrantov to Cerar prepreci da ne bi trpelo dostojanstvo nepovabljenih gostov. Dostojanstvo istospolnih iz Slovenije seveda ni pomembno, saj gre “samo” za Slovence.

  Visek hlapcevanja pa se je zgodil v pred parimi leti v Cankarjevem domu ko je neki Arabec pel naso himno v Arabscini….

  “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”
  Seveda je Slovenec vreden najmanj prav v Sloveniji. Slovenci smo pac narod z izrazito nizkim samospostovanjem. Tako je vedno bilo in bo se nekaj casa. To hlapcevanje se je izplacalo v tisocletju ko smo bili pod prosvetljenimi vladarji iz Avstrije, danes pa tako vedenje pomeni samomor.

  Poglejte npr. konflikt v Slovenskem zdraviliscu. Arabska gostja je po pomoti zasla v bazen kjer se kopajo ne-muslimani. Ko je Slovenka posnela sliko muslimanke in jo objavila na Facebooku bi se Slovenki moral direktor Grah opraviciti. In kaj je naredil Grah: napadel je Slovenko in ji zagrozil s tozbo. Nato se je Slovenka iz strahu opravicila muslimanki celo v Arabskem jeziku.

  Takih primerov Slovenskega hlapcevanja je na tisoce… Slovensko sodisce je zato, da bi zlezlo v rit Izraelskemu pacientu unicilo akademika Prof Dolenca. Ko je Slovenski otrok umrl v Izraelu so Slovenci za smrt izvedeli sele na Facebooku.

  Slovensci ste organizirali referendum glede istospolnih porok. Ko nekdo predlaga referendum glede ilegalnih migrantov to Cerar prepreci da ne bi trpelo dostojanstvo nepovabljenih gostov. Dostojanstvo istospolnih iz Slovenije seveda ni pomembno, saj gre “samo” za Slovence.

  Visek hlapcevanja pa se je zgodil v pred parimi leti v Cankarjevem domu ko je neki Arabec pel naso himno v Arabscini….

  “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”
  Seveda je Slovenec vreden najmanj prav v Sloveniji. Slovenci smo pac narod z izrazito nizkim samospostovanjem. Tako je vedno bilo in bo se nekaj casa. To hlapcevanje se je izplacalo v tisocletju ko smo bili pod prosvetljenimi vladarji iz Avstrije, danes pa tako vedenje pomeni samomor.

  Poglejte npr. konflikt v Slovenskem zdraviliscu. Arabska gostja je po pomoti zasla v bazen kjer se kopajo ne-muslimani. Ko je Slovenka posnela sliko muslimanke in jo objavila na Facebooku bi se Slovenki moral direktor Grah opraviciti. In kaj je naredil Grah: napadel je Slovenko in ji zagrozil s tozbo. Nato se je Slovenka iz strahu opravicila muslimanki celo v Arabskem jeziku.

  Takih primerov Slovenskega hlapcevanja je na tisoce… Slovensko sodisce je zato, da bi zlezlo v rit Izraelskemu pacientu unicilo akademika Prof Dolenca. Ko je Slovenski otrok umrl v Izraelu so Slovenci za smrt izvedeli sele na Facebooku.

  Slovensci ste organizirali referendum glede istospolnih porok. Ko nekdo predlaga referendum glede ilegalnih migrantov to Cerar prepreci da ne bi trpelo dostojanstvo nepovabljenih gostov. Dostojanstvo istospolnih iz Slovenije seveda ni pomembno, saj gre “samo” za Slovence.

  Visek hlapcevanja pa se je zgodil v pred parimi leti v Cankarjevem domu ko je neki Arabec pel naso himno v Arabscini….

  “Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!”

  • Marija

   Ta izrek sovražim. Nismo za hlapce rojeni in ne za hlapce vzgojeni. Veliko nas je ko nismo in nikoli ne bomo hlapci tujcem in nikoli nismo bili. Pride tudi naš čas.

   • St

    POLICIJA JE RAZPISALA DELAVNA MESTA ZA VAROVANJE MEJE. VSI ZDRAVI PATRIOTI JAVTE SE IN PREZENTE CRNE OPICE V SVOJE DRZAVE. NI ZAJEBANCIJA.

    • Tone

     Je zajebancija!!!

     • St

      Ni zajebancija! Je razpis iz strani notranjih zadev. Vprasaj na PP. Jaz sem vprasal.

     • St

      Dodatno dokazujes!da si izdajalec SLO naroda

   • Frank Novak

    Vas cas bi moral priti ze zdavnaj. Zelim Vam veliko srece v vsem.

 • Tone

  Jelinčič je na hitro zračunal, kolikim potencialnim volivcem se bo prikupil in s poslanskim vprašanjem prehitel tekmece. To je vsa skrivnost tega vprašanja. Z njim ni odžrl nobenega glasu levici.

 • Marija

  Tone po imenu predvidevam da si Slovenec. Slovenci res ne rabimo tujcev za sovražnike smo sami sebi največji sovražniki. Ti namesto,da bi podprl Slovenko katera je opozorila na to napako,da se nekdo kopa oblečen vseeno to muslimanka v burki ali kakšnem drugem oblačilu katero ne spada v bazen napadeš Jelenčiča da si nabira politične točke. Samo kapo dol,če si jih nabira tako. Smo res tako poceni,da od tujcev legalnih ali ilegalnih nismo sposobni zahtevati da se v naši državi spoštujejo naši zakoni,tako kot jih moramo mi spoštovati v tujih državah.Meni je za terme vseeno,ker nikoli ne hodim v njih. Imam svoje razloge zakaj,če pa drugi uživajo v njih jim pa privoščim.Ne razumem kakšna sorta smo mi oz. ste vi,da samo da je tuje je tako dobro.

  • St

   Tone je izdajalec dvolicni!!!!
   Zaradi takih se zacela SLO potapljati

   • Tone

    Lahko bi malo pojasnil, kako in kaj sem izdajal in zakaj sem dvoličen.

    • St

     Dvolicnezem ne mores pojasniti najpreprostejsih stvari. Si brezupen primer za psihiatra.

    • St

     Poglej kaj si pisal, pa bos ugotovil .

  • Tone

   Jaz Jelinčiča nič ne napadam, samo razkrinkam ga. Moje sožalje, če mislite, da je bil Jelinčić kadarkoli kot politik iskren.

   Tista koza ni s posnetkom ničesar razkrinkala. Te toplice samo uresničujejo turistični program, za katerega se je Janša leta 2006 dogovarjal v Saudski Arabiji. Vse evropske turistične države imajo posebne programe za arabske turiste. Pa tudi arabske za evropske turiste. Na za to določenih območjih se lahko tudi v Savdski Arabiji kopate v bikiniju in pijete viski. Tudi pri nas, posebno pa na hrvaški obali poznajo kampe in območja za naturiste. Smo jih imeli v socialistični Jugoslaviji, pa tudi v zelo konzervativni kraljevini.

   Kjer so pametni in strpni ljudje, ni nikakršnih problemov, probleme delajo samo primitivci in nevedneži.

   • St

    Taksen si ti, opica patoloska!!!

   • St

    Sploh ne ves kje se nahajas

   • Marija

    Tone! Nič in nikoli nisem imela nič proti drugačnim še cigane sem zagovarjala,bila v boterstvu za Zambijo ,redno plačevala eni deklici za šolanje in je danes uspešna modna šivilja. Torej pomagati kje se da vsakemu vsi smo ljudje. Ampak vse ima svoje meje. Ne moreš pa pomagati takemu,da te pa za zahvalo za tvojo pomoč požre kar poskušajo sedaj ti prišleki.Vem da je to višja politika in je večina teh migrantov samo orodje teh norcev požrešnih na vladah. Vendar tudi ti bi se morali zavedati,da so v vsaki državi pravila katerih se moremo držati ko v to državo pridemo.Če ne hodim v terme še ne pomeni,da nisem nikjer bila.To za kar so pa ti poslani pa niso ne delovni migranti,ne turisti,ne begunci. To so okupatorji Evrope uničiti Evropske države. Zato bi jih morala vsaka država postaviti na njihovo mesto in jim določiti pravila ne pa da jih postavi pred svoje ljudi.Tu je problem odpovedujemo se vsemu svojemu in to je okupacija.

 • Božidar Rodica

  ja bravo gospod Zmago tae rabimo sem te pogrešal v parlamentu in na debatah

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!