Kakšno sprenevedanje: Policija ščiti Dušana Florjančiča in trdi, da leta 2010 ni mogla sklepati, da gre za pranje denarja!

Marjan Fank, generalni direktor policije, foto: STA

Prejšnji teden smo na Nova24TV poročali o spornih izjavah Dušana Florjančiča v poročilih na komercialni televiziji POP TV, češ da pranja denarja v Novi Ljubljanski banki nikoli ni bilo in da naj bi se policija lotila zgolj ugotavljanja nepravilnosti med bančniki. Javnost je že teden dni na nogah, saj je šlo za čisto zavajanje javnosti, novinarka pa je na podlagi njegovih izjav celo sklepala, da do milijardnega pranja iranskega denarja v NLB sploh ni prišlo. Poročali smo, da je po naših virih Florjančičevo izjavo zagotovo podprl tudi generalni direktor policije Marjan Fank, saj se na policiji nič ne zgodi brez vednosti šefa. Poročali smo tudi, da se Florjančiča pripravlja za Fankovega naslednika, saj naj bi se slednji kmalu upokojil. Na generalno policijsko upravo smo naslovili sklop novinarskih vprašanj, a so nam odgovorili zgolj s povezavo na svojo spletno stran, kjer so objavili skupno izjavo za medije. Policija pričakovano ščiti Florjančiča.

Na Nova24TV smo Generalno policijsko upravo med drugim pobarali, naj nam razkrije, ali gre za osebno izjavo Dušana Florjančiča ali pa je to stališče Generalne policijske uprave ali stališče Uprave kriminalistične policije oz. ali gre za stališče vodje Sektorja za gospodarsko kriminaliteto pri UKP. Zanimalo nas je, ali je Florjančič na POP TV govoril po navodilih generalnega direktorja policije in če je dejansko ravnal na lastno pest, ali bodo zoper njega ukrepali. Spraševali smo jih, kako sploh lahko policijski predstavnik daje takšne izjave na komercialni televiziji, če pa preiskava uradno še ni zaključena.

“Izjava policista glede suma pranja denarja v primeru NLB izpostavlja zgolj to, da v 2010 na podlagi razpoložljivih informacij ni bilo mogoče potrditi suma kaznivega dejanja pranja denarja, na podlagi novo ugotovljenih okoliščin pa od letošnjega julija teče nova preiskava, ki še ni zaključena,” na policiji trdijo, da je Florjančič s svojimi izjavami torej mislil na obdobje prve preiskave leta 2011.

Glede pranja denarja, kot kaznivega dejanja, so na Generalni policijski upravi na splošno pojasnili, da mora v kazensko pravnem smislu najprej obstajati kaznivo dejanje, ki generira premoženjsko korist. “Ko se ta denar plasira v promet z namenom legalizacije, šele takrat lahko govorimo o pranju denarja. Obstajati mora vzročna zveza med predhodnim kaznivim dejanjem in pranjem denarja, če te ni, ne gre za pranje denarja in ni mogoče izvesti predkazenskega postopka. Kriminalistom tega v 2010 in 2011 kljub številnim preverjanjem preko mednarodnega policijskega sodelovanja ni uspelo potrditi,” so zapisali.

Dušan Florjančič, foto: STA

Policija se izgovarja, da za nazaj ni mogoče voditi predkazenskega postopka
Na GPU sporočajo, da kaznivo dejanje Kršitev omejevanja ukrepov po 374.a členu Kazenskega zakonika velja šele od leta 2012 in tako za nazaj ni mogoče voditi predkazenskega postopka za tovrstno kaznivo dejanje. Je pa Specializirano državno tožilstvo letos zahtevalo sprožitev preiskave na podlagi na novo ugotovljenih okoliščin iz medijev, ki pa so povzemali ugotovitve Preiskovalne komisije državnega zbora o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu ter ugotavljanju vzrokov in odgovornosti za že drugo sanacijo bančnega sistema ter navedb Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb.1

Naj spomnimo. Z odredbo Specializiranega državnega tožilstva RS je bila 13. julija 2017 ustanovljena specializirana preiskovalna skupina zaradi preiskave razlogov za sum storitve različnih kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete in drugih. O ugotovitvah tega postopka, ki poteka pod usmerjanjem državnega tožilstva, na policiji zaenkrat še ne morejo javno govoriti, ker še poteka in se ti sumi kaznivih dejanj še preiskujejo.

Generalna policijska uprava, foto: STA

Florjančič je za pranje denarja vedel že leta 2010
Kdo se torej spreneveda? Na Nova24TV še enkrat poudarjamo, da je dne 26. 11. 2010 SOVA ministrici za notranje zadeve in takratnemu direktorju Policije Goršku posredovala poročilo o nakazilih iranskega denarja prek NLB s priloženim CD-jem vseh 9000 transakcij, ki so bile nakazane iz NLB v posamezne države. Iz navedenega poročila in priloženega CD-ja je bil razviden utemeljen sum pranja denarja. Navedeno poročilo SOVE je  26. novembra 2010 prišlo tudi do Dušana Florjančiča, ki je bil vodja UKP/SGK (Sektor za gospodarski kriminal) in do njegovega podrejenega, vodjo Oddelka za finančno kriminaliteto in pranje denarja (takrat bil to Simon Golub, ki je leta 2013 umrl v sumljivih okoliščinah).

Večji del javnosti se še vedno sprašuje, zakaj Policija ni demantirala izjav Florjančiča, ampak ga je s svojimi ‘dodatnimi obrazložitvami’ dobesedno pokrila. S tem je namreč v javnosti pustila dvom o delu organov, ki se ukvarjajo s pregonom gospodarske kriminalitete, ki je že tako ali tako pod velikim vprašanjem učinkovitosti. Kako naj imajo ljudje zaupanje v delovanje organov pregona, če ministrstvo dopušča policiji, da se glede na osebne, dnevne in politične potrebe njeni predstavniki oglašajo v javnosti z očitno zavajajočimi izjavami, pa temu ne sledijo ustrezne sankcije, se zdaj v poslanskem vprašanju, naslovljenem na predsednika DZ Milana Brgleza, sprašuje poslanec SDS dr. Anže Logar.

L. S.

 • Janko Gedlička

  vse je udbomafijsko koordinirano in perfekcionirano. Zakonitost je zadnja stvar, ki bi bila relevantna.

 • Franjo Trojner

  Ma ob takšnem skropucalu se lahko samo grenko nasmehneš, še en primer več, da je naša pravna država že dolgo v totalni riti. Včasih se vprašam koliko policajev, sodnikov, politikov, sindikalistov, novinarjev, bančnikov, ministrov in ministrc itd. naše države bi lahko svojo funkcijo, službo opravljalo v Butalah?

  • Franc Šink

   Uf to je pa prezahtevn zanje.

  • samotoje

   Dovolj jih je za Zgornje in Spodnje Butale in še za tiste vmes.

 • AlojzZ

  Tovariš Florjančič je naš in ga ne damo!
  udba.press

 • dr Janez Sveti

  Ni Policija tako slaba! Prometne prekrške kar dobro obravnavajo! Tudi JRM je ok, saj vsak obisk zaračunajo 500€.
  Te bančne zadeve, pa niso za njih. Je preveč številk in papirjev,ki jih ne razumejo najbolje.
  Mogoče bi lahko Redarsko službo poskusili pooblastit za banke in drugi gospodarski kriminal. Njihov šef Jankovič dobro pozna način delovanja teh finančnih manipulantov.
  DR janez Sveti svetovalec na MNZ

  • Zgornji

   Heh, to si tudi dobro napisal . Amennn.

   • dr Janez Sveti

    Hvala.
    Dr Janez Sveti ganjeno

    • karpelec

     Lepo, da si na praznik razsvetljen.

     • dr Janez Sveti

      Kako veš, da sem illuminati?
      DR Janez Sveti sveti

  • montyamp

   Kdaj si pa ti srečal pamet ???
   Za koliko dni bo ostala ???

   • dr Janez Sveti

    jaz sem genij,ki se zna prilagodit majhni inteligenci komentatorjev na Nova24tv.
    Dr Janez Sveti gumica

  • indijanka

   ufff ;)

 • sloustava

  Ne, Policijski Fank in ostali pametnjakovici, nimate prav. Spomnite se na Patrio, ki vase pokrivanje se enega pametnjakovica od Florjancica demantirajo. Kazensko pravno drzi, kar je zapisano, a ocitno velja za dnevno razlago, kakor naroci Veliki pokovec! Aksiom (ce veste, kaj je in pomeni ta trditev) namrec je, da je Florjancic blebetal o sedanjosti in tako zavedel veliko ljudi, ki mu dobesedno rezejo kruh, s tem, ko delajo (ne samo, da hodijo v sluzbo, DELAJO)! Bo odgovarjal ali bo postal veliki fank? Ce vprasate Cerarja, bo, kot eminentni ustavni pravnik zadevo dobro preucil…., in medtem skocil se v Kamnik k Serpentinsku!

 • Zgornji

  Hmmm, … pa kako bo policaj kaj vedel o denarju, saj ni finančnik, … :-P
  Zna pa policaj tudi Dobre Izgovore najti, to pa res .
  Zato ker smo tu kjer smo .
  V Koruptistanu.

 • komar marko

  pravilno sklepanje, ker policaji še danes ne vedo kako se v pralnem stroju opere denar, ker ga ne znajo pognati!

 • antimur

  Florjančič, Fank in ostala soldateska kučanistične kamarile so kot prikazni iz stalinističnih časov. Sramota, da jih pošteni ljudje še naprej prisilno plačujemo, tako kot RTV, ministrstva, medije kot so Delo, Mladina, Dnevnik, Večer, pa z ukradenim denarjem iz NLB in državnih podjetij, predvsem Telekom, Sava itd. in vzdržujemo to golazen. ( policisti, ki so na cesti, ter tehnični kader v JS,so izvzeti).
  P.S.: Ker se v sedemindvajsetih letih ni z demokratičnimi mehanizmi moglo nič spremeniti, ker jih ta banda ne upošteva in jih izigrava z Ustavo in zakoniki vred, jih je potrebno fizično sesuti, na žalost ni druge poti.

  • Hun

   kdaj bos zacel

   • antimur

    Takšni kot si ti boste zagotovo med prvimi, ki boste to zaznali.

    • Hun

     Taksni kot ti vs je samo gobc

 • komar marko

  zakaj bodo pometli pod preprogo natančno vedo. Zakaj MODEL preiskuje zadevo tudi. Medtem se grupiran nova formacija ali bivša LDS ali stranka lopovskih dečkov Slovenije. Vse niti se stekajo k Palčku Smuku, čreda plenilcev pa je lačna,

 • Anton

  od Marjančka sem to že navajen, da ščiti levo kliko

  sarkazem press

  • Darth Vader

   vse za dobro službo za sinkota ane :) pa še sam more izpadt kot pomembnež, je dobr za lastn ego, čeprav je fank polpismena opica……

 • Viktorh

  Takšna je pač levičarska politika. Da je le njim dobro.

 • vsemojebabe

  Finančna policija kot del policije mora poslušati glavnega policaja, ta pa direktno prvega sivolasega primata države. In če kučko reče, da v nekem primeru ni kaznivega denarja, tako je, pa če je pobitih in v grape zmetanih za celo kočevsko vas ljudi, ali pa se denar preko NLB pošilja sami Miki Miški.

  Ukaz je ukaz, in prve ga prejmejo tri neodvisne institucije v državi: vlada, sodišče in policija.

  • šmentanamuha

   Kratko in jedrnato…bravo.

 • Darth Vader

  vprašanje če ta milijarda, ki je stekla skozi NLB ni bila del večje operacije…..in sicer operacija Oregon – Aurora…..kaj pa je to se boste vprašali…..no za osvežitev najprej tole, predlagam nova24tv, da daste enga novinarja na to zadevo:

  “Hillary and her foundation are implicated in the dastardly scheme along with the Russian State Nuclear Energy Corporation, Rosatom, and a few dubious Canadian elite, which is where the news gets really bad. Rosatom is ranked #2 globally in uranium reserves and #1 globally for annual uranium extraction. The sheer power, strength, and size of the corporation is undeniable. Rostom is a major power-player in today’s world and didn’t become that way for no reason. You see, Rosatom wanted to expand their operations into America and needed a way in. So, in 2013, Rosatom acquired a Canadian company named Uranium One as part of a sinister side deal which involved multiple parties. Ultimately the deal opened a typically secure and closed-door, thus allowing the Russians to salt their way into the Continental United States as part of a vast and extensive plan to mine Uranium ore out of states like Wyoming and Oregon. In April of 2015, two reporters for the New York Times boldly reported how the plan worked: At the heart of the tale are several men, leaders of the Canadian mining industry, who have been major donors to the charitable endeavors of former President Bill Clinton and his family. Members of that group built, financed and eventually sold off to the Russians a company that would become known as Uranium One. Beyond mines in Kazakhstan that are among the most lucrative in the world, the sale gave the Russians control of one-fifth of all uranium production capacity in the United States. Since uranium is considered a strategic asset, with implications for national security, the deal had to be approved by a committee composed of representatives from a number of United States government agencies. Among the agencies that eventually signed off was the State Department, then headed by Mr. Clinton’s wife, Hillary Rodham Clinton. As the Russians gradually assumed control of Uranium One in three separate transactions from 2009 to 2013, Canadian records show, a flow of cash made its way to the Clinton Foundation. Uranium One’s chairman used his family foundation to make four donations totaling $2.35 million. Those contributions were not publicly disclosed by the Clintons, despite an agreement Mrs. Clinton had struck with the Obama White House to publicly identify all donors. Other people with ties to the company made donations as well. And shortly after the Russians announced their intention to acquire a majority stake in Uranium One, Mr. Clinton received $500,000 for a Moscow speech from a Russian investment bank with links to the Kremlin that was promoting Uranium One stock. At the time, both Rosatom and the United States government made promises intended to ease concerns about ceding control of the company’s assets to the Russians. Those promises have been repeatedly broken, records show. Soon, Uranium One began to snap up companies with assets in the United States. In April 2007, it announced the purchase of a uranium mill in Utah and more than 38,000 acres of uranium exploration properties in four Western states, followed quickly by the acquisition of the Energy Metals Corporation and its uranium holdings in Wyoming, Texas and Utah. That deal made clear that Uranium One was intent on becoming “a powerhouse in the United States uranium sector with the potential to become the domestic supplier of choice for U.S. utilities,” the company declared. While the United States gets one-fifth of its electrical power from nuclear plants, it produces only around 20 percent of the uranium it needs, and most plants have only 18 to 36 months of reserves, according to Marin Katusa, author of “The Colder War: How the Global Energy Trade Slipped From America’s Grasp.” “The Russians are easily winning the uranium war, and nobody’s talking about it,” said Mr. Katusa, who explores the implications of the Uranium One deal in his book. “It’s not just a domestic issue but a foreign policy issue, too.” Yes, the Russians are winning the “uranium war,” thanks to Hillary”…..

  Glede na to, da je stekla 1 milijarda EUR na relaciji Iran-Slovenija-Rusija……in glede na to, da so transakcije za nakup uranium one potekale med 2009 in 2013……in glede na to, da sta kučan-soros zaveznika tako kot sta zaveznika Clinton-Soros, ter glede na to, da je Clinton fundacija oziroma da sta Hillary in Bill prijateljsko razpoložena do slovenske tranzicijske levice, ker delijo iste vrednote (denar, moč, oblast, pedri, lezbe, antifa….)…in glede na to, da je klovn z imenom Hartley, ameriški demokratski pro-Clinton asslicker veleposlanik ZDA v Ljubljani, čisto slučajno pa iz Oregona (statistično gledano vsaj površinsko je 1:54 možnost, da se ravno v Sloveniji znajde pro-Clinton pajac iz Oregona, torej kjer je večina teh rudnikov…1:54 zato, ker imajo 54 držav iz katerih bi lahko prišel veleposlanik v Sloveniji)…..bi si skoraj zagotovo upal trditi, da je ta prenakazana 1 milijarda povezana z največjim političnim škandalom trenutno v ZDA……sodelovanja vrha ameriške demokratske stranke (oba Clintona, Podesta, McCain, Obama ) z Rusijo……..bodisi je del kupnine za Uranium one, bodisi je del nadaljnega dogovora, kdo bo dobil dostop do tega urana preko agencije Rosatom(iran in njihov jedrski program)……

  • Ni čudno, da se Trump noče družit z našimi umazanci.

   • Hun

    Trump se dons ne ve iz kje tocno mu izhaja elitna spremljevalka Melanny

    • Darth Vader

     a to si gledal v hollywodskem filmu? :)

     • Hun

      a pristanek na Luni?

     • Darth Vader

      “Trump se dons ne ve iz kje tocno mu izhaja elitna spremljevalka Melanny” ….. ti pa o pristanku na luni….ti zmedenko ti…..

    • KIKI

     I D I O T !

    • tohuvabohu

     Bister fantek, hehehe. Cel svet pozna domovino aktualne FLOTUS, samo POTUS ne.

    • šmentanamuha

     Hudobija je odraz nemoči, dragi hun.

     • Hun

      se povsem strinjam upam, da ne opozarjas samo mene hudobneza, ker jih mas v svojih vrstah precej

  • dež

   Vprašanje, če obstaja novinar(ka), ki bi se upal globlje podrezati v to zgodbo. Glede na vpletene je to zagotovo smrtno nevarno.

   • KIKI

    Ata Kučan ne dovoli ! On se trenutno ukvarja s svojim Šarcem in s samostojnostjo Katalonije, ki je za nas…najpomembnejša ta hip! in seveda, s pljuvanjem po
    Pahorju!- to plesnivec zna!

    • dež

     Tule gre za precej večji problem. Za družini Putin in Clinton, ki obračata 100x večje denarje od Murgel, predvsem pa počistita z vsemi, ki so jima v napoto.

     • baubau

      Meni je konec koncev vseeno,če je sosedovo stanovanje zapackano,hočem pa imeti pri seni doma red. Skratka:ne brigata me putin in clinton,hočem pa,da mene in nas nehajo pri nas doma dan za dnem nadlegovat neki odsluženi penzionisti.

     • Darth Vader

      ti odsluženi penzionisti so del mednarodnega kriminalnega združenja pod taktirko omenjenih…..Clinton predvsem…..rusi so imeli pa že od nekdaj v načrtu, da se bodo “vmešali kasneje”, ko bo evropa izčrpana (2 svetovna vojna)….danes pa se vmešajo tam, kjer se potrebuje denar…….zato da kupijo geostrateški vpliv……in kupit slovenskega levičarja……nič lažjega, ker so vsi po vrsti, glede na plače v politiki……siromaki……vsaj v sloveniji….

    • tohuvabohu

     Pola pije, pola Šarcu daje, pravijo Kučanova južna brača.

    • lokec

     Kar se Pahorja tiče?

   • šmentanamuha

    Ta, ki si je upal, je že padu z lojtre al s strehe, neki takega.

  • Hun

   kr tko zmeces vse v mikser, zmiksas, ponudis skropucalo in vrjames v svoj PULP FICTION

   • Darth Vader

    da živiš v svetu, ki se ti riše ob gledanju filmov, ti ni posebej potrebno poudarjat klele……in to cheap hollywood filmov……z nezahtevno vsebino…..sem pozabil dodati :)

   • Vsaj potrudil se je in nas dodatno informira. Ni nič narobe.

   • KIKI

    Ah, pa ti tovariš bolje razloži, če znaš, seveda! Toliko se ukvarjamo z Ameriko,
    doma, v naši Sloveniji, pa se drek kar vali iz vseh vladnih in državnih institucij!
    Dnevnik “Delo ” in uniformirano rdeči novinarji pa molčijo kot grob, saj še prepisat
    ne upajo člankov iz svetovnih časopisov, če jim Kučanova banda ne dovoli!

    • Ludvik Poljanec

     delo laže in kaže na nestvarno stanje v Sloveniji,ki je popolnoma na dnu.rdeča banda uzurpira medije tudi javni zavod RTV SLO.

   • Stajerka

    a maš probleme s težavami…..in slučajno na voljo ni prevoda…….potem je to skropucalo……tako kot je bila afera PANAMSKI DOKUMENTI???……tudi tam se bodo pleničke lepega dne še bolj zatresle …..

 • Ja tkole si potem talajo službe. Jst res ne vem te državne službe, a so res tko naravnane, da bolj umazan in glup si, jih dajo na dobre funkcije oz. pložaje. Umazancem naj pade cvetlični lonček na glavo, bo dober za davkoplačevalca.

 • centurion

  Jebeš politično policijo v državi, kjer generalni sekretar policije
  ni znal vzgojiti niti svojega sina.
  In taki bi “čuvali” milijardo v NLB in ostale desetine tajkunsko-murglskih milijard.
  Da ne govorimo o varnosti državljanov, predvsem SLOVENCEV in meje….

 • Krtača 20

  Aja banka še ni prodana, morte še mal drekat…

  • KIKI

   Kakšna banka? Misliš pralni stroj udbomafije NLB?

 • MižekFiga

  Sami priznajo svojo nesposobnost.
  Sami tako priznajo svojo podrejenost ddr. Kučanovim političnim kriminalcem.

 • Oregon

  dvom o delu organov?? Neeeeeee, to vendar ne bi bilo ogoče v tako popolni demokraciji kot je pri nas. Barabe pokvarjene, velik si upate!!!!

 • Stajerka

  če ne bi bilo Logarja in njegove preiskovalne komisije (prav tako komisija za zdravstvo), bi akterji še danes veselo rajali in se smejali, tako pa jim je smeh vsaj malo zabegnil, tudi spanec ni več kar je bil…….
  …trenutna opozicija, predvsem SDS, opravlja svoje delo in poslanstvo z odliko…..samo tako naprej, z zaščitenimi hrbti……

 • TOML

  Slovenci zavedajte se, da je naša policija kriminalna združba.
  Zlizana s kriminalci našega režima.

  • šmentanamuha

   Se pridružujem tvojemu mnenju. So pa vmes tudi kakšna svetla izjema.

   • lokec

    …………………………………………

 • lokec

  Če policija takrat ni vedela pa naj danes popravi kolikor se še da.

 • totex39

  Lahko samo ugotavljamo, da nam v tej mali državi v vseh institucijah zelo dobro delujejo povezani politični mafijci.

 • Antonius

  VERZIFIKATOR
  je še vedno
  BLOKIRAN !!!!
  4. novembra bo
  dva meseca
  nesposobnosti
  najbolj odgovornih
  na NOVI 24TV
  ————————-

  VERZIFIKATORFlorijan Dušak


  PRANJE IN SLEDOVI

  V naši se soseski je zgodilo
  več dejanj nečednih in soslednih
  dokazljivih vlomov zaporednih,
  ve se, kaj potem bi naj sledilo.

  Policija se je pripeljala,
  en sam policaj, kar preseneča,
  dva bila bi najbrž že nesreča,
  vsa soseska je izjave dala.

  Videli na vrtu so storilca,
  preoblečen v Racmana je Jako
  z Miki Miško kradel sredo vsako,
  so imeli kajpak ju za krivca.

  S prstom sosed nanju je pokazal,
  policistu vse stvari predočil,
  toda ta je Racmana izločil,
  Miško kot nedolžnega izmazal.

  Da Iranca sta bila pod krinko,
  je spoznala kmalu vsa soseska,
  pa nasiplje policist ji peska
  brž v oči, na nos natakne rinko.

  Ni sledov kaznivega dejanja,
  policist izjavil je uradno
  in dokaze s tem zavrnil hladno,
  distanciral se od vsega stanja.

  So v dežju izprali se sledovi,
  mu soseska zdaj dopoveduje,
  vlome z luknjo v zidu dokazuje,
  to dokazi sveži so in novi.

  Pranje da sledov pač ni kaznivo
  mož postave zdaj se izgovarja,
  luknjo nonšalantno zanemarja,
  bogve kaj je za razpoko krivo.

  V sili prosi mož za okrepitve,
  saj ne more sam se več braniti,
  v nedogled le isto stvar trditi,
  da bilo zakónske ni kršitve.

  Vsa ekipa mu stoji ob strani,
  vzamejo kolega brž v zaščito,
  a soseski ne ostane skrito,
  sveže da so kifeljci oprani.

 • šmentanamuha

  Ne vem, kaj je boljše: da imamo tolk butaste al tolk pokvarjene policaje?

  • centurion

   Sinergija v policiji.
   Pokvarjeni izkoriščajo ta butaste….

 • Janez

  “Šala”

  Zakaj že hodijo v paru ?
  Eden – se zdi – ne zna misliti !
  In ?
  Se zdi ?
  Uči misliti tistega, ki malo le zna !?
  Kaj že zna? Sem pozabil.
  Nimam nobenega oravka z njimi. Hvalabogu. L.. r. J. KOMENDA

 • joza joza13
  • Osti jarej

   ..menda,ja…..logar pa odkriva ravno toliko,da se mu lojtra ne zgodi ?!

 • Olga_10

  Fank še lastnega sina, z imenom in priimkom, težko kroti, kako bo le ukrotil podrejene in našel Miki Miške in Racman Jake … Mogoče bo v prihodnosti postal tudi sam Racman Jaka?
  Kako bo pa FURS obravnaval račune Miki Mišk in Racman Jak v tujini?

  • !

   a ni sin naredil samomor?

 • Morala

  Najbolje nič vedeti in dobro skozi pridejo…haha…niso zaznali…če tega niso zaznali, potem še kaj drugega nočejo oz. ne znajo zaznati!!!

  • montyamp

   Zaznajo pa neznanega dne na neznanem kraju indično nevarnost , da jih nekdo idiote spravi z oblasti .

 • mapu

  Potemtakem policije sploh ne rabimo, vse kar se preiskuje se je že ZGODILO!
  Za naprej pa tudi ne morejo preiskovati…

 • Brutus

  Bančne barabije vidijo celo ”slepci”! Nam pa niti Bog ne mre več pomagati, če bomo imeli takšnega šefa policije! Če mu takrat ni bilo jasno za kaj gre,potem – če bi o tem odločal jaz ta model ne bi mogel v policiji delati niti kot vratar….

  • RATATA

   nemre se piše skup

   • samotoje

    Sumim, da je človek hotel napisati ne more, pa ni našel črke o. Nemre je prekmursko. Ampak to samo sumim, zato bo treba sprožiti poglobljeno preiskavo in ugotoviti, kam je šel o. Če pa se o ni izgubil, potem obstaja utemeljen sum, da je človek Prekmurec. Treba bo ustanoviti komisijo, ki bo vse skupaj raziskala.

    • RATATA

     Jaz bom jutri, ko sem frej, tega komentatorja preveril za eno leto nazaj. Če ne bom našel napak je v redu, če pa najdem še kakšno takšno, bomo pa speljali postopek.
     Razmišljam, da bi A.Logarja angažiral, ker je res precizen in mu nič ne uide.

     • samotoje

      Absolutno je treba ukrepati. Zato smo tu, da služimo državljanom.

 • Ludvik Poljanec

  kaj se čudite izjavi,ko pa imamo polpismeno vodstvo policije.

 • mginko

  V Sloveniji deluje in bo še deloval podmladek udbe usmerjen iz epicenra, dokler bo narod spal.,

 • montyamp

  Fank sploh ni problem .
  Ga bodo lastni otroci pospravili .

  • šmentanamuha

   Kako to misliš?

 • dob

  Bo treba v ustavo zapisat, da se denarja iz Irana ne nakazuje preko NLB na račun raznih likov iz Disneyevih risank.
  Bo to potem dovolj precizno?!

  Ker če ni, bodo spet rekli, da ni bilo dovolj jasno. Fank ima že faco tako, da se vidi, da težko sam od sebe posumi, da bi bilo kaj narobe, če gre nakazilo za like iz Disneylanda!
  Naslednje nakazilo lahko pričakujemo na račun Sandokana, tigra iz Malezije, naslov: otok Mompracem, Titova 36/a.
  Sporočilo pošiljatelja: ” pst, pst, pomorandže su stigle!”
  Po moje je to šifra.

  Sem slišal, da bo Damjan Janković kupil farmo. Upa, da bo na njej lahko zaposlil farmacevtke.
  Da ne bi kdo posumu. Fank zihr ne bi.

  • domovina mili dom

   Lahko se mu zalomi. Nuklearka ima mednarodni varstveni nadzor. Pri večji porabi štroma bi jo lahko sesul. Luči, toplota, “pa to”, kar nekaj porabi.

 • domovina mili dom

  “Amnezija je bolezen ljudi, ki vedo preveč”.

 • Janez

  PESTER
  HALLOWEN VEČER !
  Ta
  KANIBALSKA ČAROVNICA SE HVALI,
  DA ZELO
  UČINKOVITO REŠUJE MOŽARJEM NJIH TEŽAVE ŽIVLJENJA. Lahko noč. L.r Janez KOMENDA
  P.S.
  TA ČAROVNICA VSAKOGAR
  ODREŠI TEŽAV ŽIVLJENJA. Se zdi.

  https://www.google.si/search?q=cannibal+witch&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiz86D1v5vXAhXGC5oKHRRLBTIQ_AUIEigB&biw=1280&bih=800#imgrc=VJCOZEnlDCyePM:

 • bodica

  točno to, kar pravijo predhodniki. policija je zraven sodelovala. ali bodo lovili sami sebe. to bi isto, kot če bi mačka lovila sama sebe za rep.

 • samotoje

  Vsi vici o policiji držijo. Adijo humor.

 • Commie Disposer

  Ko vidiš te pičkaste face……..

 • Jan Kovalski

  Žena Florjančiča baje zaposlena pri NLB!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!