Na soočenju programe predstavili Kangler, Primc in Požar

Foto: Printscreen

Medtem ko mainstream mediji z RTV Slovenija na čelu vztrajajo pri promoviranju kamniškega župana Marjana Šarca kot favorita prihajajočih parlamentarnih volitev, pa se ta očitno kljub temu ne počuti dovolj samozavestnega, da bi se udeležil pogovorne oddaje Odkrito na SLO3, v okviru katere je potekal pogovor z novinci na političnem prizorišču. Ta je namreč v svojem imenu poslal Braneta Kralja, ki je ob Bojanu Požarju iz Liste novinarja Bojana Požarja, Alešu Primcu iz Glasu za otroke in družine in Francu Kanglerju iz Nove ljudske stranke, odgovarjal na zastavljena vprašanja voditelja Igorja Pirkoviča. Je razlog za to iskati v odsotnosti programa stranke?

Brane Kralj, sicer vodja volilnega štaba Marjana Šarca v času predsedniških volitev, je glede programa stranke, ki ga ni mogoče najti nikjer na spletu, dejal, da naj bi ta organsko rasel z ljudmi, ki bodo politiko soustvarjali naprej. Ob tem je ta pripomnil, da Lista Marjana Šarca prihaja z dobrimi nameni, da politiki prinese spoštovanje. “Smo znani obrazi, ki so se že pokazali tekom predsedniških volitev. Mogoče nismo medijsko izpostavljeni, imamo pa izkušnje iz poslovnega življenja, javne uprave, javnih institucij. Strahovi, da kdo drug pri nas kadruje, so odveč,” je dejal Kralj. Na družabnih omrežjih je bilo mogoče videti komentarje, da Šarec izgleda enako kot Kralj, ki 20 besed obrača v 30 stavkih. “Šarčeva lista so taki cmokači, kot stranka SMC. Votli z gospodarjem iz ozadja.”

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: Printscreen

Kot župan se vseeno pojavlja tu in tam
Človek se vpraša, čemu se Šarcu ni zdelo vredno nastopiti skupaj s predsedniki strank, ki se borijo za vstop v parlament? Morda zato, ker so ga strici že poslali med parlamentarce ali zato, ker program preprosto ne obstaja?, se sprašuje marsikdo na družabnem omrežju. Se je pa ta pojavil na zadnji Tarči, kjer je potekalo prvo soočenje pred volitvami. Najbolj zanimivo je, da je bil povabljen na soočenje, kamor so bili povabljeni sami predstavniki parlamentarnih strank: Miro CerarMatej ToninDejan ŽidanAnžeta LogarjaLuka Mesec in Tomaž Gantar. Človek se vpraša, kaj je tam počel Šarec, sicer župan Kamnika, medtem ko se drugi župani nahajajo v svojih občinah? Šarca nam torej preko medijev vsiljujejo takrat, ko ta nima tam kaj iskati.

Foto: Nova24TV

Šarec, ki so ga ustvarili pred predsedniškimi volitvami, je predsedniško kampanjo uporabil s pridom, da gradi svojo “priljubljenost” za državnozborske volitve, ki se neusmiljeno bližajo. Šarec se lahko za visok rezultat v drugem krogu predsedniških volitev zahvali zadnjemu predsedniku Komunistične partije Slovenije Milanu Kučanu, dominantnim medijem in finančnim mafijskim omrežjem iz ozadja. V trenutnih razmerah v Sloveniji namreč odloča Kučan v sodelovanju z dominantnimi mediji in finančno mafijskimi omrežji, ki mu večina volivcev žal vedno znova nasede.

Za dobro Slovenije si lahko želimo, da Slovenci zopet ne bodo nasedli na fenomen novih strank, ki so nastale v nekaj mesecih, kot so: Golobičeva Zares, Jankovićeva Pozitivna Slovenija, Virantova Državljanska lista in Cerarjeva SMC. Zadnji primer Cerarjeve SMC je nazorno pokazal, kako se naselitev strokovnjakov v hramu demokracije pokaže v praksi. Slovenija potrebuje reforme, da se vrne na pot normalnosti in končno zadiha s polnimi pljuči.

H. M.

 • Miro Jereb

  Pola sebi pola ŠARCU daje…narodu pa tisto isto kot do sedaj…querc…

 • Franc Šink

  Šarec ni dovolj samozavesten? Seveda ni, niti ne sme biti kako bi pa potem upravljali z njim tisti iz ozadja !

  • osa

   ja naš šarec pa je zelo samo zavesten, po ravnini lepo pelje voz, navzdol tudi, ko pa se pokaže klanec, se pa ustavi, da moramo redno pripeljati še vranca

 • Krtača 20

  Zgleda da ste na novi pljuvalnik odprli na polno. V vseh člankih samo pljuvate pljuvate in pljuvate. Tko da še jaz dodam svoj pljunec, evo – pljuc hhhhrrrrr pljuc.

  • antimur

   Ti si stoprocentno zabit in hudoben kot se za kučanista spodobi, pravi prototip smrdljivih levih fašistov. Saj ste ja vsi po vrsti sami roparji, lažnivci, antislovenci, ljubitelji Rusov in Srbov, kot druga največja gnida v Sloveniji Erjavec, ki mu moramo ob zločincu Kučanu obvezno posvetiti, da ne bo več tlačil slovenskega naroda v nesrečo. Da je Erjavec odvratna bojazljiva pizda, je dokazal ob arbitražni aferi, ko ga tedne ni bilo na spregled, tako kot pasja prasica Kresalka, ob aferi bulmastifi. Takšni gnoji ste kučanisti, za takšno protinarodno delovanje se pa plača in to zelo drago.

 • Amerikanc

  Se je že pokazal domet “novih krajevnih obrazov”. Kralju ne moremo nič zameriti, če se je vrtil v skromnem besednem zakladu, saj ni politik in verjetno nikoli ne bo. Bil je pač porinjen med odlične retorike z dolgotrajnim odrskim stažem.
  Če Šarc ne bo pokazal prave barve in če se bo še dolgo skrival za “ljubljanskimi! obrazi”, se mu bo do volitev pripetilo podobno kot ostalim murgelskim dečkom; Zoranu, Igorju, Boratu,….

 • VERRZIFIKATOR

  Branko M. Kraljevič

  KASKADERSKA V POŽARU

  Znan je konj kot filmski igralec,
  ni navadno kljuse, kak rjavec,
  v filmih pravi vedno najde pravec,
  v scenah je kot konjski bojevalec.

  Kar precej na šarca te spominja,
  na konjička Marka kraljeviča,
  se po scenah valja, pridno driča,
  glas in pa pojavo rad spreminja.

  Toda zadnjič konj je presenetil
  snemali ko sceno so nevarno,
  šarec izostal je prav nemarno,
  bal se je, da boj se bo zanetil.

  Snemala se scena je s požarom,
  pa je konj ustrašil se zbezljati,
  svoje hibe bal se je izdati,
  biti tarča ognju in udarom.

  Raje v boj poslal je kaskaderja
  šarec konja bratca Branka kralja,
  naj v požaru se nevarnem valja,
  on pa tokrat bo igral maskerja.

  Zamaskiran šarec več je vreden,
  da ne videl svet bi igre slabe
  in igralstva večkratne zlorabe,
  v zamaskiranju je šarec zgleden.

  Sčasoma vse več bo kaskaderjev
  mesto šarca v filmih nastopilo,
  on pa bo poslušal navodilo,
  in doma ostal v rokah frizerjev.

  Ni za boje šarec naš pripravljen,
  raje se frizira in masira,
  da gledalcu se vse bolj upira,
  ko za film je denar zapravljen.

 • karpelec

  Ja pa lepo vas prosim, sedaj bomo še tukaj brali in gledali vsak dan Šarca in mu s tem delate reklamo. Vse okrog njega in njegovih je zelo votlo, da kar odmeva.

 • moat

  Da vidimo kaj boste lahko našli o razkritih svetovalcih Šarca https://siol.net/novice/slovenija/kdo-so-kljucni-svetovalci-marjana-sarca-460677. Predvidevam, da se je zdaj zbudil propagandni stroj SDS in iščejo vsako napako teh ljudi. Jaz jih ne poznam, torej so novi obrazi. Moram pa priznati, da so njihove izobrazbe in izkušnje na področjih svetovanja velike, čeprav Šarca nimam za tisto alternativo, ki bi lahko naredila kaj velikega za državo in ljudi. Seveda se lahko pri tej oceni motim, toda če pogledam njihovo kadrovsko strukturo za navedenih nekaj področij, dejansko obetajo. Tudi brez programa. Očitno pa ga pišejo in to je vse stranke strah, tudi SDS.

 • Miro

  So Kangler, Primc in Požar preslabi za prvorazrednega Šarca, da bi se soočil z njimi? Na snemanje je raje poslal svojega “namestnika”

  za tako nesposobno desnico lahko pošlje staro mamo al pa Kučana

  • karpelec

   Saj bi lahko šla tašča z njim in mu držala vrečko, če bi mu slučajno postalo slabo.

 • RATATA

  Sam na programe ne dam kaj veliko. Mnogo pomembnejša je poštenost, moralna razsodnost, resnicoljubnost.
  Ker večina tistih, ki so se pririnili na oblast nimajo teh lastnosti in je v njih prevladala pokvarjenost in egoizem, saj so sprejeli odločitev, da bodo lagali, kradli in omogočali krajo drugim ter jih celo ščitili zavoljo ohranjanja lastnih privilegijev, se že zelo mudi, da se jih odstrani in pretrese.
  Slovenije bo zmanjkalo v kratkem.
  Vsak trenutek bo popolnoma opuljena, oglodana, scuzana, če bodo ti isti, katerih imena in dejanja so popolnoma jasna ostali na odločevalskih pozicijah, čeprav so se izkazali, da zaradi pokvarjenosti in škodovanja tam ne bi smeli biti.

 • Božobožo

  Strah na desnici pred Šarcem je res velik ker ga vsakodnevno šimfajo. Ljudje so čisto zgubili zaupanje v desnico če jo lahkp premaga vsak novinec.

 • Franjo Trojner

  V Šarčevem primeru se je potrdil pregovor, da je molk zlato! Šarec molči dominatni mediji ga kujejo v nebo in mu umetno dvigujejo rejting v predvolilnih anketah. Volilci torej znova kupujejo mačka v žaklju, sem mislil, da taki očitni nategi več ne morejo prinesti uspeha, pa sem se očitno zmotil, v Butalah je očitno res vse mogoče.
  Vsak dan znova se sprašujem zakaj nam politična levica v koaliciji z dominatnimi mediji kot zmagovalca volitev vedno nudi, forsira kakšnega svojega kozla in zakaj ne vsaj enkrat kakšnega bika?

 • MEFISTO

  Tudi tovariš Tito je znal in uporabljal samo kakih 500 srbohrvaških besed, pa poglejte do kam je prilezel in kako je zjebal nekdanjo gnilo Jugoslavijo.

  Nespodobno bi bilo, da bi torej nekakšen Brane Kralj pokazal več jezikovnega znanja kot tovariš Tito, ljubičice bjela.

 • luckyss

  Normalno, da Šarec ne more sodelovati s takšno trojico od katere je le eden verbalno na takšnem nivoju, da ga lahko približno razumeš in bi se dva morala skupaj vsest, da bi bila vsaj polpismena…Tu manjka le še miličnik Vinko, pa je slovenski Monty Python show kompleten ..He, he , he..
  https://www.youtube.com/watch?v=1f-kfRREA8M

 • MEFISTO

  Nimajo programa in ga tudi ne bodo imeli, bi pa vladali.

  Razen občutka, da je Kralj neznansko všeč samemu sebi, drugega vzpodbudnega vtisa nismo dobili.

 • MEFISTO

  K sreči je bil poleg Požar, ki je Kralju in Šarcu dobro jemal mero in mu dal piti tinto.

 • učko

  Šarec očitno zna taktizirati. V taki sestavi, kjer je notri še Požar, Šarec pač ne mara tvegati, da bi izpadu inferiorna budala. Pa je poslal enga druzga. Tako škoda ne bo prevelika, ker je blamažo pokasiral nekdo drug, ne pa Šarec. Pametno, čisto po Kučanovsko. Kučan se tudi ni nikoli želel udeležiti takih soočenj, ampak se je dal na TV povabiti solo. Pa mu glupi zlovenački folk tega sploh ni zameru. Če bi pa ga v soočenjih kdo “potolkel”, potem pa bi to imelo nek učinek.

  • luckyss

   Ni čisto tako…če se pametni pogovarja z idiotom ima slednji vedno prednost….
   Ker največji bedak lahko bolj butasto vpraša kot največji genij lahko odgovori…
   Zato je Šarec ravnal pravilno in si ne bo brez potrebe mazal rok..;)

   • bednick

    A Šarec v vlogi genija, Požar pa v vlogi bedaka?

    • luckyss

     Požar je kot potenciran “levak ” Jerman in njegovo “oko”…Vsiljiv in primitiven…

     • komar marko

      lahko govorimo samo o primitivnosti CMERARJE, zdravstvene ministrice in podobnih trolov, ki nas uničujejo! Premalo POŽARJEV imamo!!!!!!!!!!

     • luckyss

      Ni res..butastih ljudi, ki imajo vpliv na javno mnenje imamo več kot dovolj…

   • macon

    kučan bi na soočenju odpravil vsak dvom v njegovo zabitost. Njegovo prazno fafljanje ob intervjujih z vnaprej pripravljenimi vprašanji kažejo na intelektualnega reveža. Poleg tega se dela še skromnega mevžljajočega ubožčka, je pa pokvarjen hinavec. Levajzarji se pač zbirate okoli sebi podobnih gurujev.

    • luckyss

     Meni sigurno ni “guru” nekdo, ki se ne zna več pravilno vsesti za volan ;))

  • dr Janez Sveti

   “glupi zlovenački folk ”
   V tvoji stranki nebi bil, da mi plačajo.A se imenuje Idioti Novi?
   DR Janez SVeti genij

 • dr Janez Sveti

  Šarac je kot Persil. Povsod ga reklamirajo in obljubljajo nemogoče, on se pa samo kaže. Na koncu bodo vsi razočarani nad rezultatom. Persil menda ima neke rezultate za razliko od Šarca.
  Volilci niso neumni, samo jebe se jim že za vse skupaj in lepo skrbijo za svojo rit.

  DR Janez SVeti Keš

  • učko

   Volilci so neumni oziroma vsaj “politično nezreli”. Če bi državljani te države bili “politično osveščeni”, potem bi politična evolucija šla v čisto drugo smer. Tako pa smo prišlo do točke totalnega “režimskega kretenizma”. Kar pa se tiče “skrbi za lastno rit”, to nima veze z volitvami, ki so zaenkrat še “tajne” in lahko vsak glasuje po svoji lastni politični vesti brez tveganja, da bi za to kakorkoli nastradal s strani režima.

 • Antonius

  Serpentinškov BLEFER !!!!!!!!!
  Kadar program sproti raste za ljudi in z ljudmi pomeni, da bodo še videli, kako bodo, ko bodo, če bodo izvoljeni, delali.
  Po Serpentinškovem programu je ves mandat oddelala Cerarjeva vlada. Svoj preverjen kader so ves čas zaposlovali. Dodana vrednost sta jim ukrasti denar za drugi tir in vsiljena Magna na štajerskem.
  Ah, seveda! Zraven dodajam še oborožene klošarje slovenske vojske, brez *municije*, pa zdravstvo, šolstvo, davke, ……………. !!!
  Šarec je Serpentinšek, serpentinški so pa *vijugarji*. Rastli bodo na račun ljudi.
  Pamet v glavo in volite preverjeno in preizkušeno SDS

  • luckyss

   No, tole…”preverjeno in preizkušeno SDS” ne bi bilo najbolj pametno vzeti za predvolilni slogan ;)))

   • komar marko

    O luckasti, si bil na terapiji BUTN SKALA. Mimogrede, taki troli kot si ti so me prepričali, da grem na volitve in desnica dobi moj glas. Edino ti nas lahko rešijo rdečih trolov, kamor spadaš tudi …………..Takih norosti,kot so so se sedaj začela dogajati, da nam celoMESEČNIK razlaga ekonomijo in ZAHTEVA ustavitev IZVOZA::::::…..BRUHHHHHHHHHHHHHHHHH!

    • Goran Hvala

     Mimogrede..mene pa taki kot si ti prepricajo ravno o nasprotnem…sam zato ker mi vi predtavljate tipa kot odresenika ki je iz iste zupce priplaval sam ljudje ga zgleda nocejo pa mu ni dano “vladat”….potem pa vse sorte prijeme poskusa in se posluzuje istih taktik kot tisti komunisti ki ga po gmajni preganjajo se dane..

     • rrrrr

      Tvoje poznavanje skoraj vseh črk in tu pa tam celo že kakšne besede je sicer napredek. Sedaj se moraš le še malo bolj poglobitii, da ta prezahtevni črkopis smiselno zložiš v vsaj 1 (en) kolikor toliko razumljiv stavek.
      Gorane, jaz navijam zate. Še delaj na sebi….
      Smešiti je treba nas, ne sebe. Bo šlo?….

  • anzek

   ++++++++, program raste sproti, ha ha,….Na spletu sem že zasledil začetek tega programa, res je, da je pisan za žensi del družbe, pa vseeno:

   PROGRAM LISTE LMŠ

   1. Baba je žaba, žaba pa čouk ni
   2. Baba je ku šporhet, hudiča morš met, s sabo ga ne morš vsepovsod vlečt
   3. Kdo je kriv, če babo avobus povoz? ….sama….kva je pa šla vn iz kuhne!
   4. Baba je tko ka bumerang, jo pošlješ nekam. Pa prec nazaj pride!
   5.Največji fenomen je babji oko, k z desetih metrou vid en blond las na tvoji srajc, sam za hudiča s pol metra ne vid okvir garažnih vrat!
   6. Če maš babo je tko kt bi meu švoh traktor pr bajt… Sj nardi, ampak jambra!
   ……in tako dalje……

   • luckyss

    Hja, večinoma vse drži ;))
    Kot drži tudi, da je idiotom smisel za humor nedosegljiv, ker ne morejo hkrati opravljati več zadev…recimo hoditi in govoriti …;))

    • xtc

     Upam ,da doma tvoji “babi” zaupaš te modrostti,verjetno da,sam pol si dva mesca v bolnc-seveda ,če “babo” premoreš.

     • luckyss

      Glej, če tvoja boljša polovica ne premore smisla za humor in ne ceni tvojih napak, potem je res bolje, da si sam….
      Pralnica ni edina “javna hiša” …;)

   • Soave

    Anzek ??????
    Tkole pa jes mislm

    1.. . . . . ampak jih čouk vseen rab
    2. . . . . . odpri tošl, pa babo nmau počasti
    3.. . . . zarad tebe, bimbo, k s preuhrn d bi šou u trgovino
    4. . . . . sej, č ne rabš bumeranga, ga pe ne mej !!
    5. . . . . .ja, je fenomen . . . . smola za čouka
    6. . . . . . . sj s kr sam kriv, ksi tko preklet uhern. . . . . švoh traktor, pa baba tud

    • anzek

     Ja, ja, dobra ste vi…..mal na svoj mlin, ha, ha,….

 • komar marko

  no ŠARKOTA so dvignili mediji. Enakokot MESEČNIKA, ki trosi NOROSTI. Šarko je brez vsebine, je pa POLN ljudi tipa MODELDOLFE. In ti mu bodo sledili.Preprosto.PREŽIVETJE od gobcanja za vsako ceno. Heba se jim za navadnega človeka, za poštenje, za red. OBLAST in moč. To je za naše rdečkote.

 • Stajerka

  Šarec je 3x odprt usta in 2,99x ustrelil mimo……najboljša izjava, ki mi je ostala v spominu – NAJPREJ JE POTREBNO ODSTRANIT ŽICO NA MEJI!!!

  zame je to 120% dokaz, da NE sme prevzet žezla……pod nobenim pogojem!!

  • komar marko

   kam pa naj gredo delegati tipa MODELDOLFE in takih je po moji oceni 200.000

   • Stajerka

    pardon……izhod je ODPRT 24/7 – ni problema, Slovenci nudijo prevoz brez švercanja…….VHOD bo potrebno v kratkem HERMETIČNO ZAPRET…….samo s čem???…..policija? vojska?……levaki so vse spravili na kant……

    • komar marko

     v TUJINI taki klošarijo. NEUPORABNI, zato pa nas cuzajo. Mladi inženir je prejšen teden začel iskati službo (pred zaključkom diplome). Od petih ponudb ki jih je oddal, je dobil TRI povabila na razgovor po dveh dnevih!

     • Stajerka

      v MB Avstrijci hodijo po fakultetah in ponujajo delo……kader si izberejo še pred zaključkom študija oz. diplome…….sem slišala za že kar nekaj primerov……

     • Slovenka

      Pridejo na izbrano fakulteto in na oglasno desko nalimajo ponudbe za delo. Tudi sama sem slišala za to.

     • A misliš, da bi morali dat objavo na zavod za zaposlovanje?
      Inženir, ki si na zavodu išče službo, ni vreden pol kozarca mlačne vode.
      Kvaliteten kader se išče po drugih poteh, nikoli preko zavoda za zaposlovanje!

     • Slovenka

      Samo na zavod za zaposlovanje ne. Ti dam čisto prav. Nemci in Avstrijci niso neumni, vedno so znali najti primerne ljudi.

     • Ne me razumet dobesedno. Govorim o principih, ki določajo odločitve.
      Podjetje, ki išče kvaliteten kader, si ga bo našlo na “prostem tgu”, ne v ‘breznici’ nesposobnih …
      Ko sem se jaz šel podjetnika, sem “kadroval” pri svojih (nekdanjih) profesorjih na faksu in na moji nekdanji srednji tehnični šoli.

      Verjetno sem bil 15-20 let pred časom …

 • sprehajalec

  Priti v Vlado je poslovna priložnost za raznorazne avanturiste. Nič drugega.

 • komar marko

  problem rdečuhov je, da nikoli niso NIČ USTVARILI, samo podedvali in prodajali. Kako naj hlapci kaj koristnega naredijo za SLO? Bo luckasti pojasnil, medtem ko TUNKO svira frulice.

  • luckyss

   Noben politik še ni nikoli nič ustvaril….
   Narod proizvaja, ustvarja in gradi…le možnost jim je treba dati….Ne pa da danes delavci hodijo na RK in Karitas, da preživijo…

   • učko

    Levuharska politika sesuva tako delodajalce kot delavce v gospodarstvu. Kazni na plače, kaznovanje dobrih delodajalcev in toleriranje slabih so pač naredili svoje !

   • komar marko

    PAMETEN politik veliko ustvari. Samo NAŠI FANTKI,ki jih postavljajo STRICI, so nesposobni. Mediji, delajo po nareki STRICEV, tu je point bimbo!

    • luckyss

     Daj vsaj danes pozabi na parole, ker deluješ kretensko…napiši kaj konstruktivnega…saj verjetno znaš, če hočeš…

     • MEFISTO

      Kaj pa je narobe napisl in rekel?

   • bednick

    “Ne pa da delavci hodijo na RK in Karitas, da preživijo…”
    —————————
    Tole je pa vredno samega Luke Mesca.
    Mislim, da si ga celo prekosil.
    Ne moreš prekrit svojega levičarskega bistva.

    • luckyss

     Jebi ga…to je dejstvo…

     • bednick

      Imaš problem: hitreje pišeš kot misliš.

     • luckyss

      O.K:….premišljujem….
      Torej, kar sem napisal je žalostno dejstvo…

     • bednick

      Si en kurčev big mouth , in nič drugega.

   • MEFISTO

    No, zdaj si videl, kako slabo vpliva desetletna kontinuiteta rdeče oblasti na gmotni in socialni položaj delavstva.

    In še na marsikaj drugega!

 • MEFISTO

  Desničarji kremeniti, nabijajmo po Šarcu in njegovem apostolu Kralju!

  Če nič drugega, bomo s tem vsaj učinkovito jezili mojega prjatla razumnega luckyssa in njegove nicke, kar je Bogu všečno opravilo.

  • luckyss

   Amen ;)

   • MEFISTO

    Naj se izpolni Božja volja!

 • Stajerka

  no…….prvi zametki kažejo katastrofo na najbolj perečem področju…….državljani bodo še naprej futrali lopove in umirali v čakalnih vrstah……..

  RIHARD KNAFELJ (ZDRAVSTVO)
  O tem, kdo bo glavni svetovalec LMŠ na področju zdravstva, se je v zadnjih mesecih precej ugibalo.
  Šarec velja za velikega zagovornika ohranitve javnega zdravstva. V tem delu so njegova stališča podobna politiki dosedanje zdravstvene ministrice Milojke Kolar Celarc (SMC). Zagovarja pa tehnološke spremembe v delovanju zdravstvenih ustanov.
  Knafelj je specialist internističnih znanosti, zaposlen kot zdravnik na oddelku za intenzivno interno medicino na Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) v Ljubljani. Februarja 2015 je postal doktor znanosti. Pričal je tudi na sojenju proti Ivanu Radanu, ki je bil njegov sodelavec.
  Kot zanimivost, v prostem času je Knafelj strasten zbiratelj parfumov.

  več na https://siol.net/novice/slovenija/kdo-so-kljucni-svetovalci-marjana-sarca-460677

 • macon

  Gledal sem, Primc, Kangler in Požar so marsikaj povedali, LMŠ-jevec nič. kučanove gumijaste lutke naj pač voli, kdor hoče, samo potem naj ne joka, zakaj nam gre čedalje slabše. Udbomafiji bo zaradi “novih obrazov” že šlo dobro, saj zato pa jih pošiljajo na volitve.

 • tzt

  Tako kot je napisal TOML. Ene par stavkov žvečijo in opeletajo naokoli. Iz te moke ne bo kruha. Njihovemu programu je ime: Not Found Programa seveda ne bodo objavili, ker si ga ne bodo upali. Zavlačevali bodo v nedogled. Slej ko prej pride na plano tudi njihova lista kandidatov. Takrat se bo videla ponovna reinkarnacija LDS derivatov in to bo njihov klavrni konec. Kdor je učeri poslušal kolerika Štromajerja, je ugotovil enako. Ena in ista preživeta retorika ubogih levičarjev. SD je zaostala v drugi industrijski revoluciji in planskem gospodarstvu. Ti niso bili in nikoli ne bodo kos izzivom sedanjosti, kaj šele prihodnosti. In tale znervani Štromajer je svetovalec vodstva SD. Za crknt smešno, kam mečejo denar :-)

  Vsa levica je živčna. Na sceno je prišel brezkompromisni Požar. Ima dobre svetovalce. Ne nekih zaplankancev ala Štromajer ali Kralj. Če kdo, bo on pobral veliko glasov. Sicer ne z mojim glasom, ampak z dobro kampanijo bo zmagal na volitvah!

  • luckyss

   Narod na splošno ni tako butast kot stalni volivci SDS….Dobro vedo, da se predvolilnih obljub nihče ne drži, delno tudi zato ker se jih ne more, ker smo hlapci v EU…
   Zato pri volitvah več dajo na karakter in inteligenco kandidata….Zato ste desnaki vedno v opoziciji..;)

   • tzt

    Kolega sokomentator. Zadnjič ti lepo povem. Napiši kaj novega in ne opletaj s praznim kot tvoji idoli. Nimaš, ne zmoreš napisat kaj pametnega. Edino, da jočeš in si ližeš levakarske rane. Daj mi mir in se ne spotikaj obme. Te ne berem in ti ne repliciram. Enostavno, ker je zguba časa prebiranja umsko prizadetih tekstov, kot so tvoji. Razumeš?

    • luckyss

     Zaznavam obup….Dobra terapija je kidanje snega, mogoče bosta s sosedom spila šnopček in svet bo takoj lepši…Jebeš politiko, če je ne razumeš….;)

     • tzt

      Ne razumeš cucek. Pa saj tega niti nisem pričakoval od omejenega enovrstičnega levičarja. Načeloma nikogar ne dajem na šut listo. Omejenček, ti boš prvi!

     • Slovenka

      Včasih je pametno koga odklopiti. Če ti kdo jemlje čas za pametno debato ali je brezupno prostaški ali če v njem na daleč zavohaš provokatorja, ne čakaj. Samo pa pa, prostak, in ga suneš v odtok.

     • luckyss

      Včasih je sploh za tukajšnje ovce res bolje, da vtaknete glave v pesek…resnica je namreč kruta..

     • črnogled

      A ne bi bilo bolje,če bi vzel tableto,pa malo na sneg,da se ti zbistri um,če ga kaj premoreš?

     • Slovenka

      Ne gre za vtikanje glave v pesek, gre za prihranek časa.

     • tzt

      Težko je bedaku dopovedat, da bo razumel, da je bedak. Tale pseto samo cvili in upa, da bo koga znerval. Mene sigurno ne. Se pa lepo prezentira kdo je in kakšen domet ima. Ubogi je in to v vseh pogledih. Zgubaš za katerega je vsaka porabljena sekunda preč vržen čas.

     • luckyss

      Samo jamrajo in cvilijo ravno SDS v parlamentu…no, znervirajo res le še redke ;))

     • luckyss

      Hja, saj me itak ne bereš in repliciraš…začel si logično razmišljati…bravo…

     • rrrrr

      Kuzlek, tebe vsi z naklonjenostjo čitamo in se čudimo tvoji Luckydnosti.
      Tvoje črkoslikarske puzzle brez barve, oblike, smisla in okusa v hipu razgrabijo vse slovenske psihiatrične ustanove..

    • črnogled

     Ne razume.Pika.

 • tarantela

  Zgodila se bo božja volja, he-he…

  • MEFISTO

   Bog vse vidi,
   Bog vse ve,
   greh se delati ne sme!

   • tarantela

    Saj čutite na svoji koži.

  • učko

   Jah, če imaš Kučana za boga pol bo res.

   • tarantela

    Jest sm čist izven, ne navijam za nikogar, ne maram pa takih traparij kot jih počnejo na tem portalu nekateri. Pravzaprav se zabavam ob njih, zato pridem malo pocukat za rokav.

 • tarantela

  A je ta projekt s stranko neka nova Požarjeva “črna vdova”?

 • Slovenka

  Pozitivna Slovenija se je preimenovala v Listo Marjana Šarca. Z drugimi besedami, Zoki se vrača.

 • bednick

  Nehajte nabijat z nekim programom.
  Resnica je ta:
  če je še tako dober program, se ga v socialni državi ne da realizirat!
  Tako da je , s programom ali brez,………………………….isti q.rac.

  • tarantela

   Brez sociale ne gre, a boš pustil reveže umirat brez hrane, zdravnika itd., če sami niso krivi za to, da živijo v revščini. In večina revežev so pridni in bi radi delali, pa nimajo dela, ali so pa njihove plače mizerne.

   • luckyss

    Res je…Je pa žalostno, da “leva stranka ” SD najbolj zatira tiste, ki bi jim “po definiciji” morala pomagati….Torej ven iz parlamenta s stranko SD …

    • montyamp

     Ja , ven SD , SDS , NSI , SMC , DESUS , noter pa Violeta in Hanžek z lunafakisom , da okusimo venezuelsko blaginjo .

     • luckyss

      Violeto v penzijo…Hanžka v norišnico…

   • bednick

    O katerih revežih govoriš?
    Verjetno o teh, ki jih je ustvarila socialna država?
    Saj drugih v Sloveniji ni.

   • montyamp

    Slovenski od UDBE pokraden Denar je v Rusiji , Cipru , udbovskih bankah PARIZ-LONDON-FRANKFURT-WIEN .
    Kako naj pa funkcionira gospodarstvo brez denarja ???

 • MEFISTO

  Če sem prav razumel Kralja, Šarčevega pribočnika, se nam obeta nova definicija revanšizma.

  Po novem se bo za revanšizem štelo kazensko preganjanje krivcev za petmiljardno bančno luknjo in za pranje denarja v tolovajrišijski NLB, za ropanje držvnih podjetij in uničevanje ter plenjenje vseh drugih podjetij, ki so pocrkala, z ropanjem paradržavnih skladov in drugega nekdaj skupnega premoženja.

  Najstrožje bodo kaznovani tudi tisti, ki bodo zahtevali od rdečih lopovov, naj vrnejo tisitih 70 miijard, ki so jih odnesli v davčne oaze.

  Upiranje zoper amnestijo kršilcev temeljnih človekovih pravic in drugih rdečih kriminalcev pa bo sploh kvalificirana oblika revanšizma.

 • Johan

  Kučan Milan, Gregor Golubić in Tit Turnšek hrvata Marjana Šarca ne upa poslati v boj, da nebi omagal že do marca. Programa nimajo, kličejo pa kandidate, kar po telefonu. Sramota, da nam jugoviči sestavljajo vlado, in to še iz Hrvaške.

  • luckyss

   Hrvaška je vseeno bliže kot Albanija ;))

   • xtc

    A je Kučan zdej že Albanc?
    Kolikor vemo izvira iz Madžarske ,potomec madžarskih romov.
    Golobić pa ima Srbske korenine ,Šarec pa naj bi bil iz Bosne.
    Skratka samo Slovenci so tak nor narod,da na vodstvene položaje v državi spuščajo tujce.

 • MEFISTO

  Naj mi administrator in nicki enega, edinega ter vedno istega oprostijo,ker se bom poslužil prilagojenega ljudskega rekla.

  Tisti, ki bodo volili stranko Marjana Šarca, bodo ravnali tako, kot bi si z drekom brisali rit.

  Enako bodo ravnali tudi vsi tisti, ki bodo dali svoj glas za SD, Dsesus, Levico in umirajočo SMC.

  • luckyss

   Le tisti, ki bodo volili SDS bodo drek jedli…če smem na tvoj nivo ;)

   • MEFISTO

    Zaman, luckyss!

    Mefisto je samo eden – veliki, modri in učeni!

    Niti v vulgarnosti mu nisi kos.

    • luckyss

     Res je…slava ti….

 • soc

  Država, ki si izbere Serpentinška za premierja, ni vredna, da obstaja.

  • MEFISTO

   Saj bi po njegovi izvolitvi kmalu crknila.

 • MEFISTO

  Skrajni čas je, da na prihodnjih volitvah SDS doseže ustavno večino v državnem zboru, sicer gorje Sloveniji in Slovencem, kolikor nas je še!

  • tarantela

   Zgodila se bo božja volja. Saj verjameš, da ima on vedno prav?

   • MEFISTO

    Tudi tebe še čaka nebeško kraljestvo.

    • tarantela

     Jest sploh ne grem u nebesa, je en sam dolgcajt. Nimam namena rožce vohat in alelujo pet in to neskončno večnost.

     • MEFISTO

      To niso nebesa, to je le azil za uboge na duhu.

 • McBobo

  Program bo rastel organsko; se pravi se bodo sproti prilagajali z obračajem besed. Ob problemih bodo razmišljali, tako kot cmizdek cmerko. Razmišljali bodo pred, razmišljali bodo med, razmišljali bodo potem, ko nek problem ne bo več aktualen. A je cmerko sploh kakšen problem razmislu do konca in sproduciral rešitev? Jaz se ne spomnim niti enega, da bi rekel, za tisti problem xyz smo razmislili in se odločili da bo….
  Teli šarci še programa nimajo, da bi ljudem vsaj cel mandat obljubljali. Dajte levaki že nehat se sramotit, pa se odstrante, dokler je še čas pa prepustite resne probleme delavnim desničarjem, preden bo prišlo tako daleč, da bodo tudi vam smradi rezali vratove. Ne mislite si, da vas bodo pustili pri miru. Verjetno vas bodo poklali še prej, kot domoljube, ker ne prenašajo slabičev slabših od sebe.

 • MEFISTO

  Boste že še videli, koliko slabega je mogoče storiti samo z dvajsetimi besedami v tridesetih stavkih!

 • ljubinica

  Sarca je izbralo mafijsko ozadje, ki nastavlja leve vlade vse od osamosvojitve naprej.
  Volijo jih levaki, predvsem privilegirani javni sektor.
  To so volilci LDS = Zares = Pozitivna Slovenija/ Bratuskina stranka = SMC = Sarec
  Sarec bo dobil leve glasove, ne glede na “program” ali kandidate ….
  Njegovi volilci so tisti, ki hocejo, da se nic ne spremeni. Njim gre dobro.
  Volili bi tudi opico iz zivalskega vrta, ce bi imela podporo murgel.

 • montyamp

  VPRAŠANJE ZA ŠARCA :
  Slovenski od UDBE pokraden Denar je v Rusiji , Cipru , udbovskih bankah PARIZ-LONDON-FRANKFURT-WIEN .
  Kako naj funkcionira gospodarstvo brez denarja ???

 • tarantela

  Sploh pa nimam pojma, zakaj vam gre Šarec v nos. Če ste demokrati, potem se veselite, mogoče se bo pa kaj dobrega izcimilo iz tega. Levih ne marate, Janša je pasé, kaj vam še ostane. NSi je solidna stranka, vendar ne potegne, ker večina je večina volivcev naklonjena takim, ki ne tlačijo vere v politiko. Torej, če smo demokrati v besedah, bodimo tudi v dejanjih.

 • xtc

  Šarec je izvrsten dokaz intiligence in bebavosti tistih,ki volijo Šarca,saj če nebi bilo Šarca,bi bil pa tud orangutan ,dober,če bi Milan zaukazal njegovo promocijo in intelekt,skratka Kučan slovenske ovce striže kolikor god hoče in nateguje in krade.
  Ali po domače,če nebi bil Šarec bi bil pač orangutan,krava,osel,bolnik s psihiatrije in vse to bi Kučan tumasto zarukanim slovenskim idiotom prodal za nov obraz in odrešenika in ti bi ploskali,ni čudno da država propada.

  • moat

   Zanimivo pri vsem tem pa je, da vsi ti osli, orangutani, psihiatrični bolniki in še kaj bi še našlo, jemljejo glasove SDS, ki so “kao” rešitelji Slovenije, spet.

   • KAPIBARA

    Magari osel, ovca, orangutan, psihobolnik,krava… samo da NI Janez Janša :-(

    • xtc

     Nema veze,vsakdo,ki se bo lotil normalizacije Kutschan Stadta bo deležen enakih pogromov,šele tuja sila in prisila jim bo zlomila hrbtenico,ker ne bodo mogli izsiljevati močnejših od sebe.

    • moat

     Hmm, pa je na slabem glasu tale Janša, res.

   • xtc

    Težava iditov tvojega kova je v tem,da bebci mislite,ko ne bo več JJ in SDS bo lepo spet v Socialistični Sloveniji spet lepo biti mlad.
    Težava vas s Kučanon zaslepljenih idiotov je v tem,da problemi ne bodo izginili,pa četudi JJ oddide le še več jih bo dnevno.
    Sicer pa je nekaj jasno tudi ,če JJ nebi obstajal in bi nekdo drug želel državo spraviti v nomalno družbo brez soc-komunistične krame ,njene mafije in v pravno kapitalistično državo bi bil deležen povsem enakih pogromov.
    Tepci levo zahojeni ne vidite ,da je glavni problem Slovenije Kučanova sociaistična kradljiva mafija,ki je z svojimi predhodniki že uničila Yugo na identičen način,a očitno leve ovce se raje pustijo striči Kučanu,kot soočiti se z dejstvom ,da je Slovenija propadajoča država ,kot Yuga in preje Grčija in da bo treba boleče reforme,pa če jih želijo ali ne in da je ravno kučanova druščina garant za njihovo revščino in prezapufanost jutri.

    • moat

     Heh, že vseskozi trdim, da bi lahko SDS morebiti celo zmagala na volitvah in celo vladala, če bi se Janša upokojil. Pa se noče. Ima tako rad oblast? Pa saj ni edini, ki bi lahko rešil Slovenijo, ali pač? Eden in edini? Kje sem to že slišal?

 • MEFISTO

  Program hočemo videti, da se prepričamo koliko škode bo Šarec naredil z dvajsetimi besedami v tridesetih stavkih.

  Tudi nicki nicki enega, edinega in vedno istega so v italijanskem sodnem postopku zoper lepuškasto Evgenijo hoteli videti krčne žile, ki jih je pozdravil dr.Zimmermann.

 • Osti jarej

  programi so predvolilne rož*ce……

  • MEFISTO

   Kaj pa krčne žile in nesrečna Evgenija ?

 • Osti jarej

  za mefa in vse poznavalce dobre glasbe

  https://www.youtube.com/watch?v=0qnrJD8jgGo

 • karpelec

  Šarec čaka s svojim programom, ko s svojimi programi napolnijo vse stranke, bo on za svoj program naredil epilog in to bo to.

 • Osti jarej

  ..pa kaj ti bo program,ki ga ne udejanjiš v praksi…..pocukrane nakladancije ima folk kmalu čez glavo dovolj….saj nismo po župi priplavali

 • Osti jarej

  …pa za otroke bodo dali vse od sebe,tudi za tiste s posebnimi potrebami…pa upokojencem večje penzije,pa zmanjševali brezposelnost in revščino……pa zdravstvo urejali…pa blablablabla…….skoraj 30 let so imeli,pa nič ne klapa….a zdaj bo pa kar naenkrat vse super……..

  • xtc

   Poslušaj tepc-dejansko je desnica imela le eno in tričetrt vlade v Sloveniji.
   Torej kdo je odgovoren za polom je tudi jasno.
   Že Demos je bil prestreljen z Kučanovimi krticami tako,da je šlo za silo pol mandata.Nato so ustoličili Drnovška ,ki je pričel pufarski pohiod Slovenije po poteh Yuge in vsaka leva vlada je dodala par miljard novih.

   • Osti jarej

    ..KTJ (ko te yebe)

    • xtc

     To nič ne pomaga resnica je pač taka.

 • xtc

  Slovenci so pač primer naroda bedaka-nikjer v svetu v normalnih državah ne bodo volilci volili za stranko,ki nastane en mesec pred volitvami brez programa in članstva.
  Nadalje Slovenci so narod političnih idiotov,ki jih kučanova druščina pita z srbofilijo,rusofilijo,yugonostalgijo in komunizmom in ob enem temu ploskajo na mednarodnem parketu pa izgubljamo bitko za bitko,vsi se nas izogibajo obračajo hrbte in odrivajo.
  Predsedniku vlade kot predsedniku države od odzunaj jasno razlagajo ,da se z našimi problemi ne mislijo ukvarjati in da ne morejo biti ravnodušni in nepristranski do Hrvatov,slovenski volilci namesto ,da bi zahtevali politične skalpe levičarskih politikov pa tem neumnostim ploskajo,mi pa izgubljamo od ozemlja tožb,imamo vse bolj razsuto gospodarstvo itd in še kar ploskajo levim nategunom,ki državo peljejo v mednarodno inzolacijo in finančni zlom in med države sogovornice obskurnega tipa Palestina,Venezuela,Rusija,Iran in razni -stani.
  Ne najdemo pa več sogovornika in podpornika med resnimi državami.

 • MEFISTO

  Če bi poslali na olimpijado Mira Cerarja bi morda osvojil kako medaljo.

  Tudi Severno Korejski ljubljeni vodja, s katerim se Cerar lahko primerja glede zmede, ki jo je ustvaril in kršitev človekovih pravic ter glede splošnga stanaj v državi, je bil že pri treh letih olilimpijski zmagovalec.

  Ni vrag, da to ne bi uspelo tudi Cerarju pri petdesetih in čez, saj ne zaostaja veliko za Kim Il Sungom.

 • hribovc

  ne samo cesar, tud’ Kralj je nag !!! …. lubadar.serpentinšek press

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!