Klemenčičeve lovke sežejo vse do Strasbourga – njegova svakinja Katka Zidar Al-Mutairi z roko v roki z glavnimi sodniki

Foto: STA

Slovensko pravosodje že dolgo ne uživa ugleda in zaupanja državljank in državljanov, saj smo lahko vsakodnevno priča različnim blamažam, ko gre za sojenje izbrancem, kot je ljubljanski župan Zoran Janković. Nedotakljivi in številne krivice predstavljajo poglavitne razloge, ki kažejo na nujnost lustracije v pravosodju. Ugledni pravnik dr. Boštjan M. Zupančič, med drugim nekdanji sodnik na Evropskem sodišču za človekove pravice v Strasbourgu in nekdanji sodnik Ustavnega sodišča Republike Slovenije, je v svojem zapisu opozoril, da slovenska globoka država sega tudi na Evropsko sodišče za človekove pravice (ESČP) in drugam v Strasbourgu. 

V skladu z Evropsko konvencijo o varstvu človekovih pravic in temeljnih svoboščin (EKČP) mora pri vsaki nacionalni zadevi, ki pride v obravnavo pred ESČP, sodelovati tudi nacionalni sodnik, torej v našem konkretnem primeru slovenski sodnik. Takšen način delovanja velja vse od začetka, ko je sodišče začelo s sojenjem. Glavno težavo pa po besedah Boštjana M. Zupančiča predstavlja dodatni protokol h Konvenciji o varstvu človekovih pravic in temeljnih svoboščin, katerega posledica je, da o zadevah, ki jih je treba razglasiti za nedopustne (inadmissible), sodi nek drugi sodnik, ki jezika države, od koder prihaja pritožba, sploh ne razume

Foto: epa

Sredi januarja je ESČP Blažu Babiču, ki se je pritožil zaradi kršitve 6. člena Evropske konvencije o varstvu človekovih pravic in temeljnih svoboščin (pravica do poštenega sojenja) in 3. člena Protokola h Konvenciji (pravica do svobodnih volitev), odgovorilo, da je v sestavi sodnika posameznika odločilo, da vlogo razglasi za nedopustno. Spomnimo. Lani je ustavno sodišče odločalo o oceni ustavnosti 6. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji (objava pravil za izrabo programskega časa oziroma časopisnega prostora za predstavitev kandidatov, političnih strank in njihovih programov oziroma predstavitev mnenj o referendumskem vprašanju ter da morajo mediji v večinski javni lasti zagotoviti vsem organizatorjem enake pogoje za objavljanje volilnih propagandnih sporočil) in 12. člena Zakona o RTV Slovenija (politične stranke in neodvisni kandidati, ki niso zastopani v državnem zboru oziroma v Evropskem parlamentu, morajo imeti skupaj na razpolago tretjino skupnega časa), ter odločilo, da je pobuda zavržena, kar je bil razlog, da se je sodnik odločil, da je vloga nedopustna. Babič je ob tem komentiral, “da te tako odpikajo na ESČP, če drezaš v vsebine, s katerimi je zaščiten politično-mafijski vrh Slovenije”. 

Prihaja do značilne evropsko-strasbourške “bedastoče”
Ob tem sicer Boštjan M. Zupančič izpostavlja, da sodnik Egidijus Kuris iz Latvije predstavlja odličnega in skrbnega sodnika, ki pa v skladu z dodatnim Protokolom sodi kot sodnik posameznik. “Seveda ne v “sestavi”, ker odloči sam,” izpostavlja  Zupančič in dodaja, da gre v tem primeru za značilno evropsko-strasbourško “bedastočo”, ki se v ZDA ne bi mogla zgoditi. Po besedah Boštjana M. Zupančiča se sodnik posameznik odloči s pomočjo strokovne sodelavke Katke Zidar Al-Mutairi, sestre Nine Zidar Klemenčič in svakinje pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča, ki sodniku prinese v pogled opis zadeve, zapisan v obliki enega odstavka, na podlagi katerega se odloči v zadevi. Tako sodnik podpiše zadevo, o kateri spisa sploh ni videl, pri tem pa sodeluje vnukinja Titovega vodje kabineta Ana Vilfan Vospernik.

“Vem za pritožbo, ki je bila zato napisana v angleščini, a je omenjene gospe sodniku posamezniku niso nikoli pokazale, kljub temu, da jo je bilo par strani in jo je bilo možno preštudirati, ker je bila vloga prav zato pisana in vložena v angleškem jeziku,” opozarja in dodaja, da je ob obisku v Strasbourgu podal zahtevo, “da se za vse (takrat) nove strokovne sodelavke in sodelavce naredi tim – “security check” (security clearance). Takrat me je birokracija gladko zavrnila, češ da to ni potrebno.” 

Strokovni sodelavci finančno in organizacijsko neodvisni od sodišča in sodnikov
Ob tem je treba dodati, da strokovni sodelavci niso na plačilnem seznamu sodišča, temveč so plačani neposredno iz proračuna Sveta Evrope, kar jim omogoča finančno in organizacijsko neodvisnost od sodišča ESČP in sodnikov. Kot lahko vidimo, slovenska globoka država sega tudi na ESČP in drugam v Strasbourg, na kar je Boštjan M. Zupančič opozoril že v prispevku Udbovska deca, kjer je opozarjal na vzpon udbovskih otrok in vnukov, ne samo v ljudski republiki, ampak celo v mednarodnih organizacijah.

N. Ž.

 • Hun

  desnicarska paranoja vidi komunuste na evropskem sodiscu…bhahahaha

 • tonite falco

  Svijarija brez primere, da lahko že vnaprej zavrnejo tožbo že v postopku izločitve v sami pisarni!

 • Blaž Babič

  Leta 2016, ko sem še sodeloval z ZSi (Zedinjena Slovenija), sem sodeloval pri pripravi 5-ih pritožb na ESČP, skupaj z odvetnikom. Ena glede Brglezovih referendumov, ena zaradi Moederndorferjevega “partnerskega zakona”, pa zaradi volilno-referendumske zakonodaje… vse zaradi Ustavnega sodišča, ki je serijsko zavračalo utemeljene pobude za oceno ustavnosti.

  Vseh pet pritožb so nam na ESČP zavrnili praktično na enak način, to je uredila Ana Vilfan Vospernik.

  Ja, očitno so komunisti še vedno povsod.

  • lili pili

   Na luni jih se ni, tja se pritozis pa bomsigurno zmagal… ju hu hu

  • indijanka

   Bi danes poskusil še kakšno drugo pot?

   • Blaž Babič

    Ne, ko bodo razpisane junijske volitve, bom ponovil pobudo za oceno ustavnosti istega 6. člena ZVRK. Pred tem žal pobude ne morem vložiti, saj ima US zgrešeno prakso, da potrebuješ “neposredni pravni interes”. To pomeni, da moraš biti stranka v tekočem pravnem postopku. Ponovno bom nastopil kot volilec.

    Če se bo US ponovno izogibalo odgovornosti s praznimi odgovori, bom ponovil pot na ESČP.

    V kolikor DZ pred volitvami ne bo spremenil vsaj tega člena, bodo volitve neustavne.

  • Johan

   Komuniste je treba UNIČIT

 • tzt

  Klemenčič se bo tud kmal pisal Al-Mutavi en Al-Piani.

  • učko

   Kretenčič Al-Mutavi-Tupavi-Glupavi !

 • Sadako

  Kako je Stane Pleško dokazal, da so komunisti buteljni.
  http://nszaveza.github.io/articles/23-imeli-smo-jih/

 • totex39

  Očitno so komunisti zelo dobro poskrbeli za svoj prirastek, ki bo lahko še dolgo uničeval drugače misleče v državi in drugod.

 • Aldo

  Ne bi trdil tako , saj so tam sodniki neodvisni ,niso v službi tranzicijske levice !

  • Blaž Babič

   Sodniki so že neodvisni, ampak je v članku pojasnjeno, kdo in kako jim pripravi vhodne parametre.

 • mginko

  LUSTRACIJA !

 • Soave

  + + + + + + + + Po vseh Ustanovah EU so ?? Ja, fino, no !! Seveda, saj je s polnimi žepi lahko študirati zunaj in si potem po zvezicah poiskati lepe službice. Njihovi ta stari pa tukaj skrbijo, da jim denarja ne zmanjka.

 • komar marko

  no dobil je nagrado za uspešno opravljeno raboto v sklopu KORUPCIJSKE komisije, Ko je ta opravila svo delo, so tja postavili troteka. In vsi v aferi PATRIJA so dobili zaslužne službice ali pa posel preko pogodb, kjer ura stane nekaj 100 EURČKOV. Le kdo te rabote plačuje?

 • Krtača 20

  To je hudič, če je cel svet proti petim desnim ovcam…

  • Korenjak

   Krtaček, zakaj pa vas teh “pet desnih ovac” tako iritira? Kaj tega drži na tem portalu, če te nič ne ogroža?

   Odgovor je sila enostaven: spadaš ozko v kliko podležev, manjšino, ki jih resnica ogroža. Cenen jugo provokator brez vsebine, ki z vsako izjavo nasadi samo sebe.

  • m…Rta

   Pa menda ne misliš, da je ena uboga sirkova Krtača20 že VES SVET ?

  • lojze

   Pri nas doma smo rabili krtačo za pucat WC, tu pa puca in lošči udbaško resnico.

 • Krtača 20

  Kako pa kej janšev sin s srednjo šolo v eu parlamentu? A kdo kej ve kero šolo rabiš za to? Šlosarsko?

  • TweetyBird

   Če bi imel kumrovško bi lahko bil predsednik EU parlamenta :)

   • m…Rta

    Ali pa dirigent v orkestru ptičjega petja.

   • Janez

    Gospod Janez Janša je že vodil EU,kaj si pa ti”debil”?Kameljo in kozjo karavano,Tele pobarvano na rdeče.

  • Silka

   Če še ne veš kdo je naredil Golden Gate in Eifflov stolp, ti to povem jaz ŠLOSARJI. Kaj si pa ti do sedaj naredil?

   • lili pili

    Kaj bo pa jenezov sin pol naredu ….

    • učko

     N’č, on je od komunjara sin. Taki ‘nkol n’č ne nardijo, jim tud’ ni treba !

     • lili pili

      Dobro si to oceno, kaj pa bo veliki vodja na to rekel..

    • Janez

     Pepe manaskov,kaj si pa ti do sadaj in kaj še misliš narediti.Obesi se.Tvoji te ne rabijo več.

     • lili pili

      Mogoce po volitvah do takrst pa vsak glas proti jansi steje… heeee

  • lili pili

   Baje napreduje, sedaj bo lahko tudi tremblice gono…

   • pesjanar

    Tebe in onega rdečega vampirja z krtačo je ziher naredil Nosferato,baje sta tak hudičevo rdeča da vama sam Nosferato zavida,zanima ga tudi zakaj kupujeta tampone?…..

    • Cucurbita Pepo

     Nekdo vas je prepričal da je svet rdeče-črn

    • lili pili

     Zato, da takim pasjeglavcem kot si ti masima smrdljive gobce, hoho hooo

 • VERRZIFIKATOR

  Muta Iri

  PRAVOSODNI BRATI

  Tam, kjer Mutairi kolovrati,
  ve se, kakšne ženske je veljava,
  v nihabu ta za kamelo tava,
  ženejo jo šeriatski brati.

  Mutairi kadar se pobrati
  z najbolj neestetsko kreaturo,
  s spačeno, povsem brez las frizuro,
  se tedaj najhujšega je bati.

  Šeriat ko se s patologijo
  evropejsko kakšenkrat poveže,
  daleč dolga roka njega seže,
  norci tega zgolj se veselijo.

  V šeriatskem pravu pobesnelem
  so zidaki stvar za kamenjánje,
  to je pravosodno tam dejanje,
  v svetu mutairskem ponorelem.

  Take tam, ki ni jih prav nič prida,
  po postopku naglem se obdela,
  žensko, ki se v zanko je ujela,
  v ječo večno brž zidar zazida.

 • SALZ

  Če bi ESČP kaj dalo na poštenje in legitimnost bi te dve gospe in mogoče še kakšen tak morali končati v zaporu to je zavajanje in poneverbe. Ker je pa očitno to sodišče tako kot jih je polna bivša Juga je pa to normalno. Ne razumem pa poštenih sodnikov da to dopuščajo potem pa jokajo ko jih ljudje mečejo v isti koš z lopovi.

 • TweetyBird

  Če Klemenčičeve lovke sežejo vse do Strasbourga…kam šele sežejo Milanove lovke? Jaz vem…strici so mi povedali :)

 • lili pili

  Takoj vsako sredo demonstrirat pred ESCP, naj vidijokaj si mislimo. Prevoz bo brezplacen, sendvic tudi, pir pa si kupi vsak sam. Se vidimoooo

 • Grenze

  Lopovi , kurbe in pijanci to je naše sodstvo

 • Steiermark

  Kot izgleda, bo potrebno čimprej, totalno, “sfukati” tudi vse te evropske institucije, kjer kraljujejo vse te podgane, ki prenašajo kugo svojih očetov, celo v evropske institucije!

  • Jana učak

   Vključuje klan heroja JJ!

   • janez potreben

    Jana poscana.

   • Steiermark

    uboga jana, ali se ti prikazuje JJ tudi v sanjah in te preganja, s svojim klanom? Priporočam ti , da se prijaviš za posebno obravnavo “žrtev” s štokholmskim sindromom, in tretman bo zate, pravgotovo brezplačen, in sicer ti ga po podaril JJ, osebno, na njegovi kliniki, v Avstraliji, kjer so specializirani tudi za takšne težke primere!

   • Johan

    a si mel v glavi propalico in lopova kučana

 • samsara

  Človek je lahko vedno znova presenečen, na kakšen način se procesirajo in sprejemajo razne sodbe, tudi take, ki imajo za nekoga lahko usodni pomen.

 • Domus Lubus

  Zanimivo kako močan je vpliv tega Klemenčiča, pa še priljubljen je med Slovenci. Vsi pa vemo, da Kučanove lovke sežejo še dlje. Nekateri pravijo, da je vplivnejši od Soroša. Potemtakem ti levičarji le niso tako neumni. Mogoče bi bilo pa bolje, da nam še naprej vladajo.

  • janez potreben

   Kako praviš “.. Vsi pa vemo, ..” ….. jaz ne vem nič o tem.
   Povej o sebi, kaj veš, če res veš in ne mene mešat zraven.

   • Domus Lubus

    Pač, spremljamo portal NOVA 24, tu vse piše o Kučanovih rabotah.
    Imaš pa prav, sem popravil.

 • Bald Eagle

  Klemenčičeve lovke sežejo vse do Strasbourga – njegova svakinja Katka Zidar Al-Mutairi z roko v roki z glavnimi sodniki

  Priimek Katke po njenem možu pove vse o njej. Kot kaže je njen mož muslimanski jihadist. Sram jo naj bo, da se plodi z muslimanskimi blazneži.

  • janez potreben

   Kdo pa je predlagal Al-Mutairi-jevo v Strasbour ?
   Slovenija, ali mogoče celo……. hmmmmmm, ne upam zgovort .

   • Bald Eagle

    Slovenija jo zagotovo ni predlagala. Predlagali so jo banditi, ki vodijo to državo in vsi po vrsti imajo imena in priimke ter so člani nekih političnih strank ali združb. Malo me iritira tako splošno pojmovanje nekaterih stvari. Za vsako tako stvar je odgovoren človek ali več njih ,ki imajo vsi po vrsti imena in priimke. In te je potrebno javno imenovat, da bodo ljudje vedeli, kdo so tisti, ki se igrajo z njihovo usodo.

   • Johan

    KOMUNISTI in LGBT

 • Artur

  “Lepotica” in Nosferatu .

 • Tweety Bird

  Če Klemenčičeve lovke sežejo vse do Strasbourga…kam šele sežejo Milanove lovke? Jaz vem…strici so mi povedali :)

  • janez potreben

   A, moreš vse 100 krat povedat ?

   • MEFISTO

    Za vsakega njegovega nicka po enkrat, pa še za sebe.

    Bodi srečen, da je to samo 100 krat!

   • Aresnica

    Tovariš jani moderndorfer rad 100 krat pove.
    _____________
    Lep pozdrav

    P.s.: A je že povedal, da bo šel v sralko tovariša Marjana Šarca-_- sevesda, če Sraka Mirota Cerarja ne bo prišla na volitvah v parlament.

 • RATATA

  Tako so demokratično izrodili demokracijo, da po demokratični poti spremembe niso več mogoče.

 • if

  Boštjan M. Zupančič: “Sodnik posameznik se odloči s pomočjo strokovne sodelavke Katke Zidar Al-Mutairi, sestre Nine Zidar Klemenčič in svakinje pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča, ki sodniku prinese v pogled opis zadeve, zapisan v obliki enega odstavka, na podlagi katerega se odloči v zadevi. Tako sodnik podpiše zadevo, o kateri spisa sploh ni videl, pri tem pa sodeluje vnukinja Titovega vodje kabineta Ana Vilfan Vospernik.”

  Načelo odločanja omogoča, da sodnik posameznik odloči na osnovi konstrukta v obliki povzetka.
  Torej, globoka država RS ≡ nedmokracija RS, tudi na nivoju ESČP odloča v škodo slovenske demokracije!

  • DJURO SUMAR

   Bilo kuda, Kučan svuda.

 • RATATA

  Lepo, da dovolite gospodu Blažu Babiču povedati izkušnje, ki jih je doživel, ko je sodeloval z ZSi (Zedinjeno Slovenijo). Sodelovanje bo bo nujno.

 • Morala

  Potem pa nikomur ni več za zaupati!!!

  • žogica

   Edino janshi še…..

   • janez potreben

    No, enkrat pa ti je le uspelo pravilno razumet.

 • Mirko Zidenjsek

  Kaksen lep priimek,kaj mora taki zenski dogajat v glavi da vzame el Mutairi ja.Zivjo ati,to je el mutairi,ne je svinjine,klanja,kdaj pa kdaj me povije,hoce da preidem v islam,ati ves ta islam to je zelo dobra vera,prijateljska.Ves ati oni ne smejo gledat Messija ker se pri vsakem golu prekriza,ves ati oni imajo rajsi drugi sport,radi se razstreljujejo……….U glavnem razmisljajo tako kot mi imajo iste obicaje in navade.Ves ati tale mutairi je res super.Aja pa ves on hoce da sinu dava muslimansko ime,da se bo bolje pocutil in tudi obrezala ga bova,ves ati ima pa tudi 6 bratov in 4 sestre in so zelo navezani eden na drugega.Ali bi jih prijavil na nas naslov,da lahko pridejo k mojemu mutairiju,ves ati so full dobri ljudje,aja ati pa se oce in mama sta zelo bolna in bi tudi prisla,edino eno stvar bi te prosila,ce lahko ne kupujes vec svinjine,ker jo tudi videti ne smejo……..Ne daj bog,da se mi to zgodi.

  • xtc

   Ati je baje nekoč ,delal za SDV,tako da nima pomislekov.

  • DJURO SUMAR

   Vera je res največji problem človeštva. Ljudi sploh ne poznaš, pa jih sovražiš samo zato, ker so druge vere. Jaz temu rečem fašizem. In potem se čudiš, da muslimani tebe sovražijo samo zato, ker si katolik. Ateizem je predpogoj za mir na planetu.

   • RATATA

    Ateizem z verovanjem v kumunistčno diktaturo proletariata s prividom samoupravljanja.

    • DJURO SUMAR

     Ateizem nima nič skupnega s komunizmom, diktaturo, samoupravljanjem, temveč samo z verovanji, ker pač ne verjame v vero, Boga, nebesa, pekel in ostale neumnosti.

     • RATATA

      Verovanje v bratstvo in edinstvo, v to da samoupravlja, v to da je enostrankarski sistem in socialistična ureditev vrhunec svobode in vsega kar se sploh lahko doseže in v druge neumnosti praviš da je ateizem bimbo?

     • DJURO SUMAR

      Če ne razumeš, ti pač ne morem pomagati. TEIZEM = VERA, ATEIZEM = NEVERA. To nima nič skupnega z družbenimi sistemi in ideologijami. Pobrskaj malo po spletu, odtipkaj teizem, ateizem, gnosticizem in boš lahko celo ti opazil, da z nobeno besedo ni nikjer omenjeno bratstvo in edinstvo, samoupravljanje, socializem, komunizem, kapitalizem ali karkoli podobnega. Poizkusi se vsaj sam malo izobraziti, če te pri veronauku niso popolnoma nič naučili.

     • RATATA

      Sam si zbiram profesorje in učbenike. Dolga leta so me narobe učili, pa sem vse nadoknadil.
      Ti pa ostajaš v sistemu s titom na steni in izobešeno zastavo z rdečo zvezdo v čakanju na penzion in te ne interesira, da ste vse zafural, celo več, še hvaliti si zmožen bedarije.

     • DJURO SUMAR

      Sicer sem že 9 let v penziji, ampak to ni pomembno, kakor ni pomembno katero zastavo in sliko imam na steni. Govoriva namreč o teizmu, ateizmu, gnosticizmu, komunizmu, kapitalizmu itd. Osredotoči se na temo in ne bluzi v tri dni. Pa na spletu preštudiraj pojme o katerih govoričiš na pamet.

     • RATATA

      Ostal si “ateist” z vero v dogmo enako tisti, ki jo promovirajo vsa verstva.

     • DJURO SUMAR

      Nehaj srati in se izobrazi. Me sploh ne zanima kaj promovirajo verstva, ker ne verujem, ker sem brezbožnik. Ali naj ti narišem, da boš razumel. Prepričan sem, da Bog ne obstaja in to je vsa filozofija. To nima veze z nobeno ideologijo ali družbeno ureditvijo. Ne maram sovraštva, še manj nasilje.

     • RATATA

      No, zdaj je pa že čas da priznaš, da je lažje trenirat punce rokomet, kot meni dopovedat da ti je jasno, ko ti nič ni jasno.

     • Tom Žnidarčič

      In verjeti v lepšo bodočnost s Titom in partijo na čelu pa spada v otroški vrtec ali kam?

     • DJURO SUMAR

      Spada v tvojo neumno bučo.

   • Monica Levvinsky

    Zagmajnanc, tvoja “ateistična” vera in njen šef Lucifer sta edini problem vseh verstev.

    • DJURO SUMAR

     Pojma nimaš.

 • tarantela

  Pejte na en štuc, če ne, vas bo pobralo od vsega hudega in krivic, ki vam kar naprej sledijo!

  • žogica

   Saj jih že pobira….

  • janez potreben

   tarantela poskrbi za svoje zdravje in ne hodi več sem, ker te bo od vsega hudega pobralo.
   Te krivice so prehude za tebe. Čuvaj zdravje !

  • Soave

   Saj nihče ne piše o krivicah. Članek je kar dober info. Da vemo. In se nobeni zadevi več ne čudimo.

 • xtc

  Čas je ,da se te ljudi odpokliče iz Bruslja in Strasburga.

 • Božobožo

  Janšev sinko pa je v Bruslju zato ker je tako doberrrrr, čeprav mu šola ne leži. Desnjaki raje najprej pometite pred svojim pragom da se vam ne bodo vsi režali. Aja za to je že prepozno.

  • Domus Lubus

   Čemu to nabijanje o Janševem sinu. Naj se uči politike. Janez Janša se bo čez 15 – 20 let umaknil s čela SDS in edino naravno bi bilo, da ga na tem mestu nasledi nekdo od njegovih otrok.

   • oka

    Vidiš to je levakom nedoumljivo.

   • DJURO SUMAR

    Naši desničarji so tako izumili dedno demokracijo.

    • Soave

     OMG. . . Ta je domena tvojih.

    • božo

     v idiotizmih pa včasih janšisti prekašate rdečkarje. a ne Domus Lubus?

   • božo

    Kot v S. Koreji, Siriji, recimo Kubi, kakšni afriški diktatorski državi … posebne ustanove imajo izgleda že vsaj desetletje vsak dan dan odprtih vrat.

  • Soave

   Pa si res ubogi.
   O ključavnjičarjih pa nič ?

 • šmentanamuha

  Katka Al-Mutairi, a je treba še kej dodat?

  • ..

   mnoge slovenske, nemške, severne ženske imajo rade arabce, črnce, to je zdaj že jasno, škodijo lastnemu narodu

 • Vrhovni sodnik

  Zato pa imajo razni Ahmadi pri nas več pravic, ker je klepouhko v žlahti z Katko Al-Mutairi

 • Zidar Al Mutari? Še ena Slovenka, ki ima Arabca?

 • DJURO SUMAR

  Vem, da je naša levica izredno sposobna, ampak tole me vseeno preseneča. Vse niti so v naših rokah.

  • črnogled

   Đuro,sem bil enkrat v šumi,pa bom rade volje šel še enkrat.Sam naj hitro poči,da ne umrem prej od lakote.

  • Monica Levvinsky

   Zagmajnanc, zate en rebus:

   Mogoče veš, kako se splete štrik?

   • DJURO SUMAR

    Ne poznam besede ŠTRIK.

 • Soave

  Ni kej. . . nadvse sposobni punci ! Vesta, kje je denar !

 • Johan

  Zato pa ni čudno, da so v Slovenijo pripeljali cel avtobus čnuhov in jih vodijo po Lembergu, Celju, Šmarju in drugod.

 • Johan

  Bil sem porotnik tri mandate in videl naslednje. Večina sodnikov še pismenih NI, študentje in partija jim pripravi sodbo po sistemu peys koopy. Ker nisem glasoval po njihovem predlogu so me da li na stranki tir. mafija se vedno maščuje.

  • ştoki freemanexyu

   Porotniki so bolj ukras v nasem sodnem sistemu.. niso te redno jemali ker si butelj.. in ne ves kaksna je vloga porotnika.. vecinoma so to penzionisti

 • Vojteh Dovč

  A JANSHA NIMA NIČ S TEM.. NEKI PA BAJE IMAJO SKUPNEGA ALI SO.

 • iksipsilon

  Kaj ima črnec česa slovenec nima, da se slovenske ženske odločajo za črnce in arabce?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!