Kongres SMC spremljali nezakoniti migrant Ahmad Šami, luksuzni avtomobili in prazne Cerarjeve besede

Sirski migrant Ahmad na kongresu SMC. (Foto: Twitter)

Kongres Stranke modernega centra je danes izvolil starega novega predsednika Mira Cerarja. Poleg njegovega nagovora, v katerem se hoče kot predsednik potegovati za nov mandat kot predsednik vlade, ker je “delo potrebno opraviti do konca”, pa je kongres obiskal tudi nezakoniti migrant Ahmad Šami, ki bi ga skladno z azilno zakonodajo morali vrniti na Hrvaško. 

Današnji kongres SMC je potekal po pričakovanjih. Edini kandidat za predsednika stranke Miro Cerar je povedal nekaj hvalospevov o vladnih uspehih, za katere niti on niti njegova vlada nista zaslužna, hkrati pa je obljubil vse, kar bi lahko storil že tekom iztekajočega se mandata. Dejal je, da so predvolilne napovedi iz leta 2014, po katerih bi Slovenijo “normalizirali in stabilizirali, pognali v tek,” uresničene, in da bi lahko v drugem mandatu “dobrobiti stabilnega gospodarskega napredka in družbene blaginje enakopravno delili med ljudi.”

Gost kongresa je bil na presenečenje marsikoga tudi sirski migrant Ahmad Šami, zaradi katerega si je premier Cerar nakopal ustavno obtožbo. Gre za nezakonitega migranta, ki je v Slovenijo dokazano nezakonito vstopil s Hrvaške februarja lani. Ker ga je že obravnavala Hrvaška, ki ga je tudi popisala, je naše notranje ministrstvo že lani izdalo odločbo o njegovi vrnitvi na Hrvaško. Ker se je pritožil, je naše Vrhovno sodišče zaprosilo za mnenje Evropsko sodišče, kako ravnati v takih primerih. Evropsko sodišče je odločilo, da je za obravnavo njegove prošnje za azil pristojna Hrvaška in da ga Slovenija lahko vrne na Hrvaško. Sledila je sodba našega Vrhovnega sodišča, ki je potrdilo odločitev notranjega ministrstva, da se nezakonitega migranta deportira na Hrvaško.

Luksuzen vozni park pred kongresno dvorano. (Foto: Twitter)

Sledil je nedopusten poseg Mira Cerarja, ki je organe odločanja pozval, naj začasno zadržijo izvedbo deportacije, za kaj takega pa ni imel ne pravne podlage ne pravice, njegovo početje pa predstavlja najnevarnejši napad na pravno državo. Tovrstna pravna “šlamastika” je sicer le ena izmed mnogih, s katerimi je profesor ustavnega prava poteptal ustavni red in etiko – dva pomembna atributa, na katera se je vseskozi rad skliceval. Ravno zato mu nikoli več ne bo uspelo, da bi ponovno postal predsednik vlade, stranka SMC pa bo z njim lahko zgolj vesela, če se bo ponovno prebila v parlament.

https://twitter.com/BineTraven/status/972534707979210752

C. Š.

 

 • karpelec

  Jezus Kristus, kaj bomo morali še doživeti, preden bo ugasnila ta vlada?

  • Da te mal spravim v brezup in depresijo.
   Naslednja vlada (Serpentinšek) bo še mnogo, mnogo hujša. Takrat boš šele doživljal grozote, proti katerim bo tale “Šami” ena sama radost …

   • karlina

    SI TI TEGA ŽELIŠ, SAMO VPRAŠAM, RES ME ZANIMA

    • Ne, ne želim si tega, toda glede na moje poznavanje karakterja povprečnega Slovenca (volivca) pa ne vidim druge poti, kot da slovenski Butalec udari z glavo ob zid. Videl nekaj sveta, pa nikjer nisem naletel na tako miselno omejene in zaplankane, kot je to cca. 80% Slovencev. Zato ne more bit drugače, kot to kar nas vse čaka. Bo boleče in bo veliko gorja, toda ni druge poti. Pamet pri Slovencih ne zaleže, torej bo neumnost opravila svoje ….

     • osa

      napisal si za deset -10. VČERAJ SEM PREBRAL MISEL: BOG NE IZBERE USPOSOBLJENIH, AMPAK POKLICANE USPOSOBI.
      slovenčki butalci pa izberejo VRHUNSKO USPOSOBLJENE BUTALCE, GOLJUFE, LAŽNIVCE, KRADLJIVCE, PONAREJEVALCE,….
      potem se pa čudijo, zakaj smo v EU sedaj zadnja ali bolje nepomembna luknja na sviralu.
      neumni narod si ne zasluži drugega, kot neumno vlado,
      vse bivše socialistične države, grčija. venezuela,
      TODA PAZITE, RESNICA VEDNO PRIDE, KASNEJE BO PRIŠLA V SLOVENIJO, HUJŠE BO TUDI ZA SLOVENČKE.
      SLOVENCI pa smo v glavnem izven slovenije ali pa zelo trpimo po usposobljenimi goljufi

  • karlina

   https://www.24ur.com/ Mogoče celo migrantsko stranko, predsednik pa bo sam šami, v tej državi nič ni več nemogoče, ampak res nas več nič ne more presenetiti, vsaj mene ne, ko misliš, da si že vse doživel in da ne more biti hujše, že naslednji dan vidiš hujše stvari-se kar stopnjuje

 • totex39

  To pa je iz pod kritike, kaj si te ljudje vse ne upajo, s tem samo dokazujejo, da so v tej stranki že vsi nori.

  • Stajerka

   ne, niso nori……nor je narod, ki NE ceni lastne domovine in sonarodnjaka…….žal so v večini :((

   • karlina

    TOČNO TAKO, ČISTO KRISTALNO JASNO

  • karlina
 • komar marko

  Pa iz CMERKOTA so se pričeli norčevati tudi v časopisu LAŽNJIVEC.Do včeraj so mu še lezli v RIT, očitno pa so doboili signal, da je vprašanje čebo sploh prišel v parlament!

  • karlina

   ITAK, saj se ga hočejo strici iz ozadja, oz. murgeljski mafijski klan, znebiti , namesto njega pa imajo sedaj ŠARCA, to se je vedelo in videlo že lani, pred volitvami za predsednika, vsak , ki ima zdravo kmečko pamet, je že lani videl, kam komunistični pes taco moli, že lani so mu delali reklamo in to dobro, sedaj pa se vse samo še stopnjuje.

 • VERRZIFIKATOR

  Miro Krat

  SEM EDINI KANDIDAT

  Sem edini kandidat,
  ah, pa saj sem prave stranke,
  me ne gledajo čez planke
  in ne pravijo mi tat.

  Sem predstavil plagiat,
  ah, saj sem ga s pravo mero,
  spravil sem ga čez oviro,
  mali je pomagal brat.

  Sem edini surogat,
  drugega zdaj pač ni najti,
  ker edini sem pri bajti,
  kandidiram še enkrát.

  Sem najboljši birokrat,
  spretno vse teptam zakone,
  prazne spuščam v zrak balone,
  pravijo mi mirokrat.

 • Olga_10

  A ima SMC samo enega kandidata za predsednika? Pa tako “demokratična” in tako “moralna” stranka?
  Ko je bil Janša edini kandidat, so murglski mediji poročali o “velikem vodji, o nedemokratičnosti v SDS, o Janševih vojakih….”
  Kje so zdaj isti mediji?

  • karlina

   Najbolje, da vzamejo za kandidata tega umazanca šamija, saj se že obnaša , kot oni.

 • Olga_10

  Med same “intelektualce” v SMC se gotovo odlično vklaplja tudi damaščanski brivski “intelektualec”…. Glede na kršenje ustave in zakonov s strani SMC, se jim lepo poda NEZAKONITI MiGRANT….z njim kažejo, da se požvižgajo na vse, tudi na voljo ljudstva – volivcev, ki so PROTI priseljevanju divjakov!

  • žogica

   Tale brivski intelektualec ni noben divjak, kar je sigurno dokazal v času svojega bivanja v Sloveniji.

   • osa

    kako je dokazal, da cmerko plačuje z mojim denarjem hrano in posteljo, zakaj pa moram jaz svojo rit sam pdenat in davke plačat
    KOLIKO JE SLOVENIJI DOPRINESEL dobrega ali koliko je naredil škode in izgube.
    ga je PRAVIČNIK-KRIVIČNIK UGRABIL V PROSTEM ČASU ali v času službe. kdo je kontroliral njegove ure in plačo
    mesečni račun za “divjaka ” 2000 €, ti plačuješ ali nam cmerko krade tistim ki ustvarjajo

    • žogica

     No le nehaj jokat, pa se sam sebi smilit, saj ni tako hudo, kot sam sebe prepričuješ. Samo jokcate, pa šinfate, pa klobasate………………., od tega ni nobene koristi. Razmišljaj, kaj imaš jutri v načrtu narediti, kako boš speljal to in ono…, skratka aktiviraj svoje možgančke, da jim ne bo dolg cajt ! Upam, da si razumel moje sporočilo !

  • karlina

   https://www.24ur.com/ TOČNO-DA PA SE TA PRITEPENEC, KI IMA POLNO RIT VSEGA, POLNO RIT ZDRAVSTVENIH USLUG-TAKOJ, BREZ ČAKANJA, NA NAŠ RAČUN , JE PA ENOSTAVNO GROZLJIVOOO, TAKO SE BODO OBNAŠALI VSI MUSLIMANSKI PRITEPENCI, NAŠČUVALI PA SO GA LENUHI IZ LGBT, KI TUDI ŽIVIJO NA RAČUN NAS-DAVKOPLAČEVALCEV IN TO SUPER DOBRO, PA V TEJ DRŽAVI JE ITAK VSE NAROBE, ČISTO VSE, MULTIKULTI PA SE VRŠI NAD NAMI-PRAVIMI SLOVENCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Antonius

  Ni, da bi verjel, pa vendarle. Iraškega brivca so Cerarjevi poslali na psihiatrijo, da so mu predpisali *psihiatrično* berglo.
  Če bi v SMC zmogli vsaj malo poštenja, potem bi se zavzeli za Iračana Razzaka Jubayerja, ki že 37 let od svojega dela živi v Piranu.
  Srčno upam, da bo Matevžu Krivicu uspel napor, da ne izženejo človeka, ki je v Sloveniji pognal tudi starševske korenine in zares nima kam.
  Dodana vrednost Cerarjeve SMC je prešvercan berglarski prevarant Ahmad Šami, priklopljen na slovensko socialo.
  Volite SDS, da nas nehajo za=bavati s Kučanovimi najnovejšimi obrazi. Serpentinškov Šarec je tudi Kučanova rit s ksihtom vred.

  • totex39

   Res je malo vse skupaj čudno, da tako ščitijo tega Ahmada, kar bi bilo potrebno razčistiti, tukaj očitno nekaj zelo smrdi. Na drugi strani pa človeka, ki že toliko let dela in živi v Sloveniji pa izganjajo, očitno tudi pri nas veljajo za določene dvojna merila.

   • karlina

    SMRDI, SMRDI, PA ŠE KAKOOOOO ZELOOOO SMRDI !!!!!

  • žogica

   Prihaja Šarec, nič bat !

   • osa

    seveda kasnejša bo streznitev hujša bo
    ste sposobni vprašanja”” kaj boš naredil kot predsednik
    bom naredil to bom naredil to in to,…

    IN ZADNJE VPRAŠANJE”” KAJ PA ČE TEGA NE BOŠ NAREDIL IN SI SE NAM ZLAGAL, KAKOR PAHOR, BRATUŠEK CERAR-CMERAR, potem pa te bo narod linčal po komunistično brez sodbe, ker si zavajal narod in celemu narodu se lagal, kakor tito, kučan,..

    mui čemo lako čemo nema problema,…

  • Mojca pokraculja

   Matevž Krivic je očitno svetovni “odvetnik”. Se bori za Razzaka in verjamem da je zadeva problematična, vendar, v primeru Šamija, ko se zoperstavlja proti vsem odločitvam najvišjih sodnih instanc, je pa čisto navadna prodana duša. No saj to je bil vedno.
   Mimogrede, ko je že govora o zadržanju izročitve, me zanima ali obstaja kakršenkoli upravni akt o tem. Moral bi, če smo “pravna” država. Kdo ga je pa izdal ? Ali zakaj ni bil izdan. Torej vprašanja, ki bi morala biti že zdavnaj odgovorjena. Skratka na podlagi katerega akta se Šami še nahaja tu. In se dobesedno roga vsem v brk. Ja on je izgleda tako kot jankovič nedotakljiv.

   • karlina

    na podlagi LGBT

  • karlina

   TOČNO !!!!!

 • VERRZIFIKATOR

  Kim Kim

  LJUBLJENI VODJA

  Dvesto osemnajst in več glasov,
  vse, še tiste zraven iz begunstva,
  in če treba še iz krvoskrunstva
  dal bo narod na oltar bogov.

  Kim-Jong-Miro ljubljeni je vodja,
  takega v deželi ni nobeni,
  najde v majhni komajda se eni,
  kjer so glasovalci kot orodja.

  Ni na polotoku ta korejskem,
  je pa vendar dokaj aziatska,
  v duši ljudstva čisto avtokratska,
  rekli v duhu bi epikurejskem.

  Ljubljenemu vsi so tam predani,
  takšna namreč z vrha je komanda,
  in ko ukazala jim bo banda,
  bodo drugemu takoj prodani.

  Vodja ljubljeni se tamkaj menja
  redno zdaj, ko pridejo ukazi,
  novi češ prihajajo obrazi,
  a se vedno ista klika drenja.

  Dvesto osemnajst in več glasov,
  sto odstotkov najmanj in še dvesto,
  v zgodovini so dobili mesto,
  pod imenom združba vdanih psov.

 • Rožle

  Vsak levak …Ahmedu na britje ..!!!
  Ne reče se zaman : “norce brit” ..

  • žogica

   Kaj je rožle, si omagal ?

 • Stajerka

  mislim…….zanimive bodo današnje novice MSM o kongresu SMC……berem tudi, da so jim futer v MB pripeljali iz CE……no, da imajo v lastni sredini Ahmada me NE čudi, tudi v DZ so ga pozdravili glavni akterji SMC, SD in L……in KJE je ministrica Goerkeš, da s upajo kozle na njen račun streljat v javnosti!!??
  in KAJ pomeni govor Alenke pri stranki SMC???…..

  • žogica

   Si pa radovedna, da je kar hudo, ja Ahmed je prišel na kongres s svojim sporočilom. Malo se prej informiraj, potem pa kozle streljaj !

   • osa

    ti ne znaš drugega, kakor kozle streljat (oprostite kozli ob uporabi vašega imena)

    • žogica

     A bejž no, a imaš ti težave sama s sabo? Nasajaj se na koga drugega, odgovarjaj pa, ko boš vprašana.

  • karlina
 • Stajerka

  to pa kaže na intelektualni domet dr. dotične stranke :)))

  Pred kongresom @StrankaSMC se je @MiroCerar vehementno hvalil z gosti iz tujine, potem pa je prišel – Ahmad?!

  • Janša je imel na kongresu Orbana, Cmerko pa Šamija …. Vsak od niju je imel obisk primeren njuni veličini :-)

   • karlina

    A bejš, da pa GOSPODA ORBANA ,primerjaš s tem PRITEPENIM umazancem, je pa KRUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ne primerjam Orbana s tem prtepencem, ampak izključno le Cmerkota in Šamija. Ta dva sta si pa enakovredna, da bolj ne moreta bit ….

   • osa

    bravo SLOVENEC, slovenčki so ponosni na šamija, saj ni tako lahko dobiti take ŠEME

  • karlina
 • Get Smart

  SMC je samo in le “nov-obraz” MURGL KOMUISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
  SKOJ-a – Savez komunističke omladine Jugoslavije). SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez
  komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke
  omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v
  NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor
  razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ
  (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda
  podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine
  srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v
  Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992),
  pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji)
  preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa
  Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj,
  preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v t. i.
  “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete: LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS, ZaAB,
  TRS, IDS, Verjamem sholtesu, POZITIVNA SRBIJA stranka lopova, lažova i najboljš
  fuk-reketatora u najljepš mest na svet nje, SMC=
  Stranka Mire Cerara, STRANKA MODERNEGA MURGL CENTRA, Stranka ŠARCA …
  … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = KOMUNISTIČNA PARTIJA
  JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Kaj pa KPJ?
  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih
  demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem
  jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela
  Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

 • Get Smart

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

  Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
  tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
  globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
  je
  AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Get Smart

  Kaj pa je kultura življenja?
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • antimur

  Tukaj se pa vse konča, ne samo Kučana in njegovo golazen, opraviti moramo z vsemi v SMC in to takoj, v nasprotnem nam bodo ti idioti in atislovenci popolnoma uničili Slovenijo, ravno toliko časa še imajo. Sicer se pa jasno kaže, da so vsi člani SMC pokvarjeni levofašistični kreteni, sicer ne bi ponovno izvolili tega psihopata Cerarja.

  • žogica

   Kako pa kaj psihopat Janez ?

   • osa

    BOG ODPUSTI JIM, SAJ NE VEDO, DA SO NEUMNI,
    kaznuj jih pa vseeno, dA bodo na lastni koži občutili in spoznali in ločevali kaj je LAŽ in kaj RESNICA

    • žogica

     Ti resnice tako ne prepoznaš, zate je resnica JJ. Bog bo pa imel ogromno dela z vami, da vas bo naučil ločevati resnico od laži, ne bo mu lahko !

  • karlina

   TOČNO-https://www.24ur.com/

 • Ryuk

  Zgleda, da je Ahmat že dovolj zdrav za potovanje na Hrvaško.

  • Rožle

   Ga bodo lewaki takoj Medicorju predal …in mu vsaj 3 x čisto zdravo pumpo zamenjal ..

  • karlina

   PA DOBRO ZALIT IN OBLEČEN TUDI ,NA NAŠ RAČUN, SAJ JE BIL TUDI V BOLNICI NA NAŠ RAČUN, PA SI UPA REČI, DA SLABO ŽIVI, HALOOOO
   https://www.24ur.com/

  • RATATA

   Pacient d.o.o. je primeren za bolane. Tudi “door to door” prevaža kar češ.

  • samsara

   Je bil že takrat, ko se je zavijal v belo rjuho in se energično valjal po tleh.

 • herman

  Tale na sliki je pa močno podoben Bedancu. Ni čudno, da se ga Rožleti iz SDS tako bojijo.

 • Stajerka

  no 2. medijski paradni konj partijske nomenklature že poroča, da je Ahmed prišel sam in seveda nepovabljen :)))

 • stajerc5

  Samo nekaj me zanima! V cigavi limuzini ali kateri rdeci prasec ga je pripeljal!!!!!!!!!!!!

  • Šami je šel najprej peš od Roga do želežniške postaje po Reslejvi. Potem si je kupil želežniško vozovnico in se lepo pripeljal na kongres ….

   Seveda vem, da ne verjameš tej razlagi. Saj jaz tudi ne :-)))

   • karlina

    ITAK-ČE VERJAMEŠ V PRAVLJICE ZA LAHKO NOČ

  • garfi

   mavrični

  • karlina

   LGBT SKUPNOST

 • MladiLiberalec

  Cestitam dr. Cerarju ob ponovni izvolitvi za predsednika SMC. Cerar
  Pahor in Sarec so ljudje za naso prihodnost.

  • garfi

   za vašo mafijsko prihodnost

  • stajerc5

   Tako se govori! V MladihLiberalcih lezi prihodnost Slovenije!!!
   Prooosim, daj mi plusek, ostali pa tako ali tako vedo kaj mislim…

   • garfi

    prihodnost ZLOvenije

   • MladiLiberalec

    Ewo :D

  • trumpet2018

   Mladi liberalček, če bi rad vsesplošno anarhijo in bankrotirano državo, ti kar izvoli, za bonus pa še dobiš 20000 Ahmadov, da nam bodo oplojevali ženske

  • Umik ograje z meje

   Prihodnost skupaj s tistimi, ki jih je junaški kristjan Putin zapodil iz Sirije.

   • Umik ograje z meje

    Prihodnost z ljudmi, ki jih je neustrašni katolik Putin nagnal s Sirije in zaščitil Sirske kristjsne pred genocidom, enakim kot so ga Turki zagrešili nad Armenci in so ga delali v svojih vpadih v Evropo.

  • KIKI

   Torej: NIMAMO PRIHODNOSTI!

   • žogica

    Ti je očitno nimaš.

 • Slovenka

  Enaki ptiči skupaj lete.

  • karlina

   ITAK

 • Rožle

  Pazite se raje takrat, ko vam bodo začeli Ahmedovci še pri nas po pločnikih furat ..

  • karlina

   Se močno bojim, da ta dan ni daleč, verjemi

 • garfi

  USTAVITE “LEVICO” !!!———šarec-smc-desus-sd-zl-l-itd !!!
  IMAJO PRAZNE BESEDE-OBLJUBE IN POLNE RAČUNE NAŠEGA DENARJA !!!
  MILIJARDE !!!

  • žogica

   Šarec prihaja !

 • Rožle

  Pomagajte Ahmedu in mu odstopite tudi svojo soprogo …
  …mulikulti ..pa to

  • garfi

   na preprogi

  • stajerc5

   Moja je rekla, da bo raje na vibratorju, ko mene hudic vzame…

   • garfi

    nevarnost potresa

   • žogica

    Pazi se, si v nevarnosti.

 • Rožle

  Po kateri strani ceste se furajo v Ahmedaniji …
  — po pločniku ..!!!

  • trumpet2018

   hahahaha

 • garfi

  StrankaMafijskegaCentra je odlično opravila nalogo za murgelsko CosaNostro
  MurgelMafija press

 • Rožle

  Par otrok ma že dol ..
  zdej jih bo še par v Sloveniji naštancu …pol naj se pa socialna z njimi zayebava ..
  Ahmed že ve kako je to uštimano pri nas …

  • žogica

   Če bi bili vsi taki, kot je Ahmed, amo lahko zadovoljni, na žalost pa ni tako ! Ima svoj poklic, torej bo preživljal svojo družino…

  • trumpet2018

   eno slovenko mora napumpat, da mu bo financirala otroke v Siriji, tudi pri nas se take kure najdejo, mogoče kakšno aktivistko rogovko ali kakšno gorečo antifovko, takšne imajo rade muslije, tudi feministka bo ok za prvo silo, v sili hudič muhe žre

   • Frank Novak

    Jaz mu privoscim Tomicko, ce ze Angelce ne more dobit.

    • žogica

     Evica je tudi luštna….

     • Rožle

      As ti narobe navita ???
      …sam vprašam …

     • žogica

      No, a ti vaša

     • žogica

      A tebi ni všeč vaša Eva?

     • Frank Novak

      ONA JE DESNA, NE MARA IMIGRANTOV IN SI JIH NE ZASLUZI.
      SAMIJA SI ZASLUZIJO LEVICARKE.

     • žogica

      Razloži !

     • Frank Novak

      Levi ljubijo migrante. Naj si jih vzamejo domov.
      Desni ne ljubijo migrantov. Ce so zvesti samemu sebi jih bodo sunili v rit.

    • KIKI

     V poštev bi prišle: Kozlovićka, Bulčka, Tomička, Lipicanka,
     Nusfdorferca, Lara Jankovićka in še ona Makarovićka….
     Torej, Ahmad, na delo veselo!

   • karlina

    Pa saj za to se gre, zato ga LGBT lobi tako zagovarja.

  • karlina

   ITAK IN VSI AHMEDI, KI SO PRIŠLI Z NAŠE STRANI, NEPOVABLJENI V EVROPO-ONI SAMO ZAHTEVAJO IN ZAHTEVAJO, HM-PA TO MI SLOVENCI DOŽIVLJAMO OD JUŽNJAKOV, ŽE OD LETA 45 DALJE

  • KIKI

   Z Mračnjačko bi bila pa en lep par…poln sanj in laži ;
   Nusdorferca bi bila po izgledu lahko prav prva Ahmedova
   Slovenska Fata, samo garderobo bi morala zamenjat za
   burko….

 • garfi

  Cmerar-smc 100.000 € za potemkinovo maketo mafijskega drugega tira
  za crknit press

 • garfi

  “levica” = od neizpolnjene obljube do novih neizpolnjenih obljub

 • trumpet2018

  ilegalni migranti z nahrbtnikom so varnostno tveganje, no ja, če bi cerarja spustil v zrak tako ne bi bilo nobene škode

  • karlina

   In kje so bili varnostniki, pa ta se svobodno sprehaja povsod, vprašaj se, če bi mogoče tebe pustili na ta kongres-NE BI !!!!

  • KIKI

   pa še Mojčika bi šla v nebesa, a njede?

 • Rožle

  Se ni tale Ahmedić hotu že neki fentat …. samo to je pa nevarno ..
  pa ne za njega, da se razumemo …

  • karlina

   Seveda ni za njega, jaz te še kako zelo, zelo razumem, kaj želiš povedati, v Evropi so se že v imenu alaha in s tem pomorili ogromno nedolžnih ljudi, da smo si na jasnem, kaj so spustili levaki v Evropo-ZVERI !!!!!

 • Frank Novak

  AHMAD SAMI NAS MA RAD.
  NAROD HLAPCICEV ORGAZMIRA.
  NAROD BREZ HRBTENICE TUDI ORGAZMIRA KO SODISCE RAZKRIVA INTIMNE PODROBNOSTI SMRTI GASPERJA TICA… KAJTI TIC JE BIL SAMO SLOVENEC, SAMI PA JE TUJEC PRED KATERIM HLAPCIC POKLEKNE…
  „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

  • učko

   Jah, sam za hlapce nas večinoma dela vladajoči režim. Najprej bi se moral’ znebit tega pofukan’ga režima s Kučanom na čelu, ki nas ima v “šraufštoku” !!!!

   • Frank Novak

    Najpreje se morate znebiti Lenina, Stalina, Tita, Kardelja, Kidrica, Macka, Rankovica in ostalih.
    Sele ko zgornjih ne bo vec na oblasti boste lahko zadihali.

    • žogica

     A ti pa mahaš iz Avstralije?

     • Frank Novak

      FLORIDE

     • žogica

      Kako je tam?

     • Frank Novak

      Super. Zivimo tukaj in zdaj. Preteklost nas ne zanima, razen 15 Aprila ko moramo ze eno leto nazaj placat davke…

     • žogica

      A davke plačate 1xna leto, kako je pa z zdravstvom, šolstvom, zaposlitvijo….., že dolgo tam živite?

     • Frank Novak

      Davke ti delodajalec odtrga ob vsakem ceku. Potem se 15 Aprila naredi koncni obracun, ce si dolazn placas, se ti je drzava dolzna drzava vrne.
      Zdravstvo in solstvo je oboje zelo drago. Kvaliteta zdravstva podobna kot v SLO, a 10 krat drazja. Solstvo malo slabse klavitete kot v SLO, a drago.
      Sluzbo imas doker te rabijo. Sigurnosti nobene.
      TREBA SE JE VSAK DAN MUCITI DA TE KAPITALIZEM NE ODVRZE V JAREK. KAPITALIZEM JE PRECEJ NAPOREN.
      Komentatorjem na Novi se se sanja ne kaksno je zivljenje izven SLO kjer vsi samo nekaj kritizirate in se smilite sami sebi.

     • žogica

      Res sem ti iz srca hvaležna za resnico. Tudi pri nas se je marsikaj spremenilo, nekaj na boljše, mnogo stvari na slabše. Jaz sem res žalostna, kako so ljudje nezadovoljni, ampak z vsem nezadovoljni….. Pa ni vse slabo, sploh ni slabo, imamo urejeno šolstvo, v vrtec lahko gredo otočki pri enem letu, ko gre mamica v službo, zdravstvo res škripa zaradi čakalnih vrst……… Bom skrajšala, če je človek sam s sabo zadovoljen, je hvaležen za vse, pa četudi ni vedno vse najboljše.

     • Frank Novak

      Ljudje se lahko spremenijo. Tudi jaz sem nekoc samo iskal negativne novice. Z njimi sem opraviceval svoje neuspehe. Mislil sem da sem bil v SFRJ nesrecen samo zaradi komunistov in da bom avtomaticno srecen ko bom prisel v ZDA. Preje sem rekel “imam vsega dovolj, grem v Ameriko”.
      Sedaj sem v Ameriki in ko kaj ne gre ne morem reci isto, saj sem ze v Ameriki.
      Ce je clovek nezadovoljen si lahko pomaga z meditacijo. Npr tole:
      https://www.youtube.com/watch?v=2_qyja69orQ

     • Frank Novak

      Kamorkoli gres imas neke vrste “komunizem”.
      V vsakem okolju bolje izobrazena elita izkorisca neuko rajo.
      V komunizmu je elita vladala s palico. Ce nisi kaj naredil kar so ti ukazali si bil kaznovan.
      V kapitalizmu elita vlada s korenckom. Ce skocis dovolj visoko dobil tortico.
      V komunizmu je bilo dovolj biti ubogljiv.
      V kapitalizmu to ni dovolj – za kapitalisticne gospodarje moras ustvarjati presezno vrednost. Nihce ti ne bo placal toliko kot si zasluzis, ampak le toliko kot te lahko najmanj placa da ti se delas.
      Bogatini v ZDA presezno vrednost spravijo v svoj zep.
      No sedaj bo kak desnicarski teoretik ala Irsic mene zacel zmerjati s komunistom. Jaz pa mu odgovarjam: Ce je temu tako, zakaj pa vi gospod Irsic niste v ZDA in ne pocnete tega kar pocnem jaz?
      V kapitalizmu gre za pozitivno stimulacijo, v komunizmu pa z negativno.
      Izkusnje kazejo da pozitivna stimulacija – korencek – deluje bolje od negativne palice.
      CE PA HOCETE ZIVETI V DRUZBI KI JO VODIJO ANGELCKI, MORATE POCAKATI NA POSMRTNO ZIVLJENJE. . . NA TEM MILEM SVETU TAKE DRUZBE NI.
      Ce pa bi bila, bi vsi ljudje rinili tja in bi potem prislo do taksne kompeticije da bi iz popolne druzbe nastala nepopolna druzba.

     • žogica

      Zanimivo, z veseljem sem prebrala tvoje pisanje. Še posebej sta mi všeč korenček in palica, zelo dobro ponazorjeno in resnično. Slovenci smo bili ponosni in enotni ob osamosvojitvi Slovenije leta 1991, še danes se spomnim tiste vznesenosti……, hkrati smo pa imeli velika pričakovanja…. Ogromno stvari se je spremenilo na bolje, so pa tudi stvari, ki so slabe, npr. brezposelnost, prekarne zaposlitve, nobene sigurnosti, če si zaposlen……………. Ampak jaz sem večna optimistka, sploh ni tako slabo, lahko bi bilo pa boljše. Naša Slovenija je res lepa zelena domovina in lepo je živeti doma ! LP

    • KIKI

     To bo šlo vzporedno s Kučanovim smradom na odpad zgodovine!

     • Frank Novak

      JA VAM SE VEDNO VLADAJO MRLICI… ZOMBIE NATION SLOVENISTAN

 • Šarec bo umaknil ograjo z meje

  Junaški kristjan Putin je zapodil IS iz Sirije. S tem je rešil Sirske kristjane pred genocidom. Enak genocid so Turki zagrešili nad Armenci in bi ga tudi nad Evropejci, če ne bi bilo Jana Sobieskega in Andreja Turjaškega.

 • Morala

  Cerarju bi bilo treba odvzeti naziv pravnika, ker je SRAMOTNO, kako krši zakone!!!

  • KIKI

   Že zdavnaj! Tudi diplome in doktorata ni nikoli naredil, saj je bilo vse
   kupljeno po liniji partije in radodajke mamice !

   • čips

    ko je v avstrijo po prašek pa banane šla je namest ure v prašku vzela unga z diplomo

  • samsara

   Stalnica vlade pod vodstvom Mirsada Ahmada Cerarja, je kršenje zakonov in ustave RS. S kršenjem ustave je začel (odvzem mandata poslancu J.J.), nadaljeval in z kršenjem ustave tudi zaključuje (zaenkrat kampanija 2 tir, zadržanje deportacije Šamija, najbrž pa še za piko na ‘i’ brca iz države Šamiju ilegalnemu migrantu).
   Bojda je Cerar res pravnik in to celo ustavni. Torej najslabši možni od vseh, v sramoto vsem, ki so s tem povezani. Hja, če sam ne zna, bo pa druge učil, so rekli včasih.

 • Get Smart

  MURGL SRBO RVACKI JUGOKOMUNISTIČKI kaviaržido SERBUSI niste NAROD,
  SERBUSOVANJE je stanje duha, je stanje razturenih dupeta,
  ste HLAPCI = SERBUSI, za SERBUSE ROJENI, biča željni in vajeni,
  toda niste narod, pač pa SERBUSNO PLEME nastavljaća dupeta gazdi.
  Res je, da na srpskome rulji, raji in kar je še steklih psov in watchdogićev pravijo naaaaaroood,
  toda ne v smislu kulturne civilizacije = naroda, ampak le kot sposojeno besedo iz slovenščine,
  na-rod je namreč slovenski pojem za naš rod, za naše na-rojene člane kulturne skupnosti,
  s katero, torej z besedo naaaaaroood nje, si prevedejo TURŠKI pojem raja = brezpravni SERBUSI.

  Res pa je, kot stekli pes priznava, da so mekanecurice brez hrbtenice, zato tudi zlahka nastavljajo dupe gazdi, ono sa lakoćom nje.

  Tič seveda NI BIL Slovenec, ampak je bil mekanocurna JUGOKOMUNISTIČKA pussi,
  taka kot frenkinovaki, đuroti samueli, srbske tićice drkaćice in kar je še MURGLJUGOKOMI govana nje.

  Pomni: ko MURGL JUGOKOMI pussi orgazmira, vedno govori resnico o sebi, vedno,
  ki postane SVETOVNO ZNANA KOMUNISTIČNA LAŽ šele v trenutku, ko jo
  PODTAKNE, ono POTURI nje Človeku.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Govekar

  S temi avti se bo vozil Ivan, če bo postal premier. Ali jih bo zamenjal za pionirske Yugece?

  • herman

   Njega bodo vozili z marico.

   • žogica

    Saj je že navajen…

  • KIKI

   Tovariš Govedar, vaš veliki sovražnik JJ nikoli ni izkazoval takšnega
   hochstapleraja kot vaši rdečuhi, ki bi dušo prodali za standard, ki ga nikoli niso zaslužili….v glavah praznina , za rit limuzina….se ujema?

 • rubec

  V smc jemljejo tudi četnike. Ni da ni.

  • Rožle

   Malo mešano na žaru …i to

  • sodnikisozločinci

   Čiča Ahmed.

 • herman

  Ha,ha,ha! Za Cmerota je glasovalo le 100% vseh delegatov, torej celih 30% manj kot za Jajota na kongresu SDS. Nova24TV, pričakujemo komentar!

 • karlina

  https://www.24ur.com/ POSLUŠAJTE GA, SRAMOTA, SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTA, no, sedaj vam je lahko jasno, kdo in kaj je prišel v Evropo in kaj bodo zahtevali. Živi, kot bubrek v loju, med tem, ko je več, kot pol milijona-PRAVIH SLOVENCEV POD PRAGOM REVŠČINE, POD PRAGOM REVŠČINE !!!!!!!

  • čips

   nisem ga poslušal malo sem na twiterju pogledal… joooj martica moja, sramota je preblaga beseda.

 • MEFISTO

  Oddahnil sem si in pomirjen sem.

  Skrbi ni več.

  Danes so na kongresu SMC bez glasu proti sklenili, da Cerar lahko odpelje njihovo nikomur potrebno, odvečno in škodljivo stranko iz parlamenta.

 • Rožle

  Kwa če mu ruzak zraven .? če ma pa palco..ccc
  ….”.za svaki slučaj “

  • sodnikisozločinci

   Palica je pripomoček za oskrbo Mirčka, če mu ne bi vstal. V ruzaku ma pa vazelin in ostale rekvizite.

 • xtc

  Stranka Mrtvih Cagavčkov-danes in nikoli več v parlamentu tako številna-če sploh.
  Hja Cerar je bil izvoljen !00% kot Tito.

 • Naslov SMC-jevega programa je “Bolje za vse”…………………………………kako preroške besede.

  Res bo bolje za vse, ker bodo izpadli iz parlamenta.

 • Frank Novak

  JE NAROD HLAPCEV SAMIJU PRED ZACETKOM KONGRESA ZAPEL ZDRAVICO V ARABSCINI?
  CE NE BO SAMI UZALJEN… TO PA SE ZA NAROD HLAPCEV NE SPODOBI:
  https://www.youtube.com/watch?v=heri7vcI_Hg
  „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

  • čips

   ti si taki psihič da, boli

   • Frank Novak

    iz casovne in geografske distance (40 let zivim v ZDA) laze vidim za kaj gre.
    In ker sem tukaj dokaj anonimen lazje brez filtra povem kaj si mislim.

    • bi jo

     ti ostani v ameriki, nas pa pusti na miru. mi jo imamo tu. boljšo in lepšo

 • resnicaboli

  Zakaj ni deportiran??

  • Frank Novak

   ZATO KER ZIVI V DEZELI HLAPCEV KI SE NASLAJA NAD NESRECO TICA IN JE PODLOZEN MUSLIJEM.

  • karlina

   NAMENOMA, VSE JE Z NAMENOM, PRI KOMUNISTIH NI NIČ SLUČAJNO, ZAPOMNITE SI TO, VSE SE DELA Z NAMENOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Krtača 20

  Sej sm reku. Janez dons ne bo spal…

  • žogica

   Že dolgo slabo spi !

 • piko8

  Stranka modernega sranja in njen edini in zveličavni dr BUTASTI mirko cmerar!
  Nasledja vlada; prva naloga preveri te doktorje nevem česa, kdo je podpisan pod temi doktoarati!
  Vsi na volitve in volit Slovensko Demokratsko stranko, toje zadnje upanje za Slovenijo!

 • garfi

  “levica” JE SMRTNO NEVARNA !!!

  • sodnikisozločinci

   Prenaša rdeče klopni meningoencefalitis.

 • MEFISTO

  Priznam, zmotil sem se.

  Najprej sem napovedoval, da bo Ahmad kandidiral na listi SD, pa so jim ga ga speljali Cerarjevi in zdaj bo nosilec liste SMC.

 • VERRZIFIKATOR

  Zadnja novica

  Komisar Mili

  POMOTA PRI ŠTETJU

  Ah, pomota, se je pripetila,
  ko glasovi so se pridobili,
  nekateri proti so volili,
  s tem prekršili so navodila.

  A pri štetju se je izravnalo,
  so napako hitro prepoznali,
  v komisiji stanje izravnali,
  da se v rezultatu ni poznalo.

  Komisija namreč je soglasna,
  da bili so vsi za, stoodstotno,
  neveljavne da so šteli zmotno,
  situacija je vendar jasna.

  Konec bodi partikularizmu,
  vsi za enega smo, enkrat ena,
  proti frakcija zdaj ni nobena,
  spet smo namreč v zlatem socializmu.

  • žogica

   V SDSu res ne znajo šteti !

 • žogica

  Nocoj boste pa spet slabo spali…..

  • garfi

   fogloff pimpek ne moreš

  • Den456

   Mirče je še vedno v sedlu, le da se je sedlo pomaknilo konju na trebuh, Mirče pa tolče z glavo ob tla.

   • žogica

    Kaj pa Janez, ki je na oslu in s svojo golo glavo buta ob beton, to mora srbeti !

    • Den456

     Napačno razmišljaš žogica. Levičarji jahajo oslice, doma v domačih posteljah in po sluzbenih pisarnah.

     • žogica

      Če se ti z osli in oslicami ukvarjaš, me sploh ne zanima, glede na tvoje razmišljanje so ti še ovce blizu !

     • žogica

      Če sodiš po sebi, že veš !

 • tasilo

  Ja jebenti, no, pa zakaj ne bi tega Ahmada Šamija kar za predsednika vlade postavili? Damo mu samo še državljanstvo, 140m2 stanovanje v Centru Ljubljane in po koncu 12 letnega mandata borčevsko penzijo, pa fertik.

  • sodnikisozločinci

   Najprej mu dajmo fertig.

  • Aresnica

   Pravjo, da je frizer, če bi bil ta musliman predsednik Slovenije – bi nas do golega oziroma na balin postrigel.
   ___________
   Lep pozdrav


   P.s.: Sem šlišal, da se je po tleh metal._Je,je-ta prav psihopat._ženo in otroke pa je doma pustil,……..

  • samsara

   Pa vsak teden novo, mlado, rosno, svežo, brhko, blond devico za poživitev, zasluge…
   Predsedniško penzijo pa z murgelbajskovim dodatkom, seveda + morda še dodatek za ločenost od puščave, kamel…

 • MEFISTO

  Danes sem govoril z garačem v pravem pomenu te besede.

  V Nemčiji je delal deset, v Sloveniji pa trideset let.

  Za 10 let dela v Nemčiji prejema 400 Evrov, za 30 let dela v Sloveniji pa tudi 400 Evrov penzije.

  Naj živi SMC, naj živi Cerar – do volitev!

  • Dragan Krstič

   Lahko ti povem boljši primer. Imel sem sošolca z zelo omejenimi umsko sposobnostjo, izdelal je 4 razrede več ni šlo. Leta 1968 je emigriral v Avstralijo in tam živel kakih 25 let. Delal je na črno pri farmarjih v notranjosti kontinenta seveda neprijavljen, samo za hrano, streho nad glavo in skromno plačilo na roke. Ko se je vrnil domov je beračil in kopal grobove na pokopališču. Ko je dopolnil 60 let je kot državljan Avstralije začel prejemati penzijo od tam spodaj, ki znaša 850.-€. Naj živi in se razvija demokratična in socialna država Slovenija pod vodstvom rdeče avantgarde.

 • karlina
 • šmentanamuha

  No, sem rekla, novi bodoči poslanec slovenskega parlamenta. Seveda, če bo SMC ostal v parlamentu. Volivci Mira Cerarja, na vas je odločitev, Upam, da je prvič bila samo pomota oziroma huda zmota zaradi nevednosti.

 • šmentanamuha

  In to se je dogajalo celo v Mariboru, kakor vidim?

 • Get Smart

  Z malo truda bo šlo:
  Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
  tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
  globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • šmentanamuha

  Skratka, tole s Šamijem je pravi Absurdistan, kamor je ustavni pravnik pripeljal našo državo.

  • karlina

   V GNOJNO JAMO

 • Get Smart

  Kaj pa je KULTURA ŽIVLJENJA?
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • Burek Burecki

  “Ravno zato mu nikoli več ne bo uspelo, da bi ponovno postal predsednik vlade, stranka SMC pa bo z njim lahko zgolj vesela, če se bo ponovno prebila v parlament”. Sedaj ste ze vedezevalci al ste sigurni o lastni zmagi ker vas podpira par tisoc nacistov. Lolol…

  • sprehajalec

   se že veselimo komika serpentinška v upanju, da je prav on Cipras II. Tem prej tem bolje.

   • karlina

    TOČNO-ČIM PREJ, TEM BOLJE, DA DOSEŽEMO ČISTO DNO, KAJTI POTAPLJAMO SE HITREJE, KOT TITANIK, ČOLNOV PA JE PREMALO, PODGANE ŽE ZAPUŠČAJO LADJO !!!!

 • Vrhovni sodnik

  Kakšna stranka je pa to, še volitev niso imeli, samo potrdili so ga, tko, kot Dučeja.

  • sprehajalec

   Povezuje ju ista svetovnonazorska usmerjenost, tako Stranko Moralnega, kot tudi Stranko Socialnega Dučeja. Socializem.

  • samsara

   “I po titiu, tito!”
   Druuže Miiro mi tii, se kuuneemo, mi ti se kuneemo…

 • šmentanamuha

  Get Smart, a lahko malo prenehaš s tem ponavljanjem? Zdaj pa res pretiravaš. Pri vsakem članku lepiš eno in isto.

 • Dr. Ustavnega prava

  Prihaja BMZ in nezadovoljni davkoplačevalci, da cmerota mal prava nauči.

 • Get Smart

  Za lažje razumevanje:
  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih
  demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem
  jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela
  Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje), ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

 • Slovenka

  Za sedmino, moram rečt, da je blo prav veselo.

  • šmentanamuha

   Si bla tam?

  • žogica

   Se bliža Janezova sedmina.

   • xtc

    Beboti to trobentate že od 91-zlajnani ste.

  • Steiermark

   Verjetno so se ga vsi nalil s šmarnico……

 • Get Smart

  Podmladek pa tako:
  LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
  SKOJ-a – Savez komunističke omladine Jugoslavije). SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez
  komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke
  omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v
  NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor
  razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ
  (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda
  podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine
  srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v
  Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992),
  pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji)
  preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa
  Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj,
  preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v t. i.
  “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete: LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS, ZaAB,
  TRS, IDS, Verjamem sholtesu, POZITIVNA SRBIJA stranka lopova, lažova i najboljš
  fuk-reketatora u najljepš mest na svet nje, SMC=
  Stranka Mire Cerara, STRANKA MODERNEGA MURGL CENTRA, Stranka ŠARCA …
  … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = KOMUNISTIČNA PARTIJA
  JUGOSLAVIJE.

 • Rožle

  Zelen šal bi mu blo treba okol vratu namontirat …
  pa naj se pol po mestu sprehaja …

 • Prihajam Slovenija

  A ta stranka še obstaja, samo do volitev 1,85% jim je zgornji domet + 1 glas Šamija.

 • sprehajalec

  Če Miro Cerar – Nori misli, da bo volitve dobil s Šamijem pa izpostavo na metelkovi pa v Rogu, se moti.

 • Anton

  Miro, Milan te ne rabi več. Dobrodošel v zgodovini.

  • sprehajalec

   Miro je opravil svojo poklicano funkcijo. Šov gre naprej, Lutka je pa padla z odra. V Ozadju se pripravlja že Nova s komičnimi vložki, serpentinšek.

   juhej, juhej, dokler je še pufov kej…

   • šmentanamuha

    Serpentinšek nas drži v napetosti. pravi da ima program, ampak nam ga bo zaupal v finalnem finišu.

    • sprehajalec

     Korak dlje, v Lutkovni predstavi. miro sploh ni skrival, da ga nima.

     • karlina

      točno

    • karlina

     Ga še pišejo v F21, ki ga vodi murgeljski don corleone, itak

   • Anton

    Kje bom jemal da bom Milanu dajal…….

    • šmentanamuha

     :)

   • karlina

    točno

 • Anton

  Miro, važno da Milanu nisi prodal Nove Iranske Banke

 • Sredina

  In zakaj ne napišete zakaj je bil Šami zares tam?

  • šmentanamuha

   No, pa ti povej.

   • Sredina

    Ker je njegov zagovornik protestiral proti politiki te vlade, ki Šamiju ne dovoli ostat v SLO in mu ne podeli mednarodne zaščite, ker za to ni pristojna

    • šmentanamuha

     Potem sploh ne razumem, da so ga spustili v dvorano. Kje pa je sploh stacioniran?

     • Sredina

      Sej ga niso, kokr je blo vidt so ga posnel na vhodu

    • xtc

     Šamija je treba za šinjek v policijski kombi na Obrežje tam pa na “nimansland” in brco v r**** proti hrvaškemu ozemju ,da ne počaka pereje-potem bodo pa že Hrčki z njim.

  • Anton

   Zarad lepega vtisa

 • Tweety Bird

  Desnosučni, Ahmed Šami vas ima rad. Alahu Akbar :)

  • šmentanamuha

   Počasi nas boš tudi ti vzljubil:)

   • Tweety Bird

    cmok cmok :)

    • šmentanamuha

     No, vidiš, sej vem, da nas imaš potiho rad:)

  • Rožle

   Tunnek pa ne, da si se spreobrnil …v Alahinjota …

   • Tweety Bird

    الله أكبر فوق كيد المعتدي

   • bodvid

    Taspodnja zastop samo تويتي بيرد يقفز على الجلد

  • Rožle

   Predvsem pa ima rad tvojo denarnico in seveda tudi tvojo soprogo ..

 • Tweety Bird

  @vremenko – rtv.slo

  Se ne spoznam preveč na politiko, ampak opažam da Slovenija šele sedaj s Cerarjem končno postaja dokaj urejena država. To kar imamo sedaj je čisto nekaj drugega, kar smo imeli zadnjih 10 let. JJ je vse uničil.

  Zadnjič nisem šel na volitve, tokrat pa bom šel in volil prav Cerarja.

 • Get Smart

  DEJSTVA, za ljudi štejejo le dejstva:

  leta 2008 (po 4 letih Janeza Janše (2004—2008)) je Slovenija ZNIŽALA SVOJ DOLG,
  DOLG DRŽAVE SLOVENIJE,
  Slovenija/torej pošteni prebivalci Slovenije,
  ki plačujemo pufe MURGL KOMI JUGE, smo bili tako dolžni le še 8 MILIJARD €,
  kar je znašalo 21 % BDP-ja.

  Sledimo? DELO ZA DRŽAVO = delo/SKRB za POLIS = za POLITEJO = POLITIKA.

  Od 2008 pa do danes
  so MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LOPOVI oropali Slovenijo za preko 30 MILIJARD €
  in še ropajo –
  dnevno, vsak dan bol,
  DOLG je, kot rečeno, že preko +++ 82 % BDP-ja
  (POZITIVNA MURGLSRBO JUGOKOMUNAJZIJA nje).

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC … vse to je MURGL KOMUNISTIČNA
  JUGOSLAVIJA.

  Delo za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • soc

  Drekator Šami, ki je zbežal od družine v vojni? Drekator Cerar, ki menja življenjske partnerice po tekočem traku? Drekatorska SMC, ki zagovarja najbolj etično državo vseh časov in išče službe za svoje skorumpirance?

  Ja, gliha vkup štriha.

  • xtc

   Baje je cela stranka en sam ločen in fuka**** kupleraj.

   • karlina

    ITAK

 • šmentanamuha

  Še dva smajlija zate :):)

 • Tweety Bird

  @vremenko

  # 10.03.2018 ob 14:07

  Res ne razumem, zakaj nekateri tako kritizirate Cerarja. Ne rečem, da je Cerar super in oh in sploh, ampak počasi postajam vedno bolj prepričan v to, da je pravzaprav še najmanj slab in verjetno tudi najmanj pokvarjen med politiki.

  • bodvid

   .تويتي بيرد يقفز على الجلد

 • Tweety Bird

  @lukazeko- rtv.slo

  # 10.03.2018 ob 14:16

  Meni res ni jasno od kje tak gnev proti Cerarju. Obsojate ga kot, da se je stanje v Sloveniji v zadnjih 4 letih poslabšalo, in ne občutno izboljšalo. Če imate vi nerealna pričakovanja o “drugi Švici”, pa za to ni kriv Cerar, ampak vaš inteligenčni kvocient. Po vseh mednarodnih kazalcih se je stanje v Sloveniji močno izboljšalo, ampak za nas, genialne Slovence to ni dovolj.

  • Rožle

   A to so ti naročil, da moraš limat ? …

   • Tweety Bird

    218 navzočih članov z glasovalno pravico soglasno in brez vzdržanega ali glasu proti podprlo nadaljnje vodstvo Mira Cerarja.

    Posekal je Janšo, njega je podprlo 666 delegatov, proti jih je bilo pet.

    …..hahahahahahahahahahahahahahaha…Janša je dobil pravo konkurenco :)

    • šmentanamuha

     Ooooo, ampak ko SDS potrdi Janšo, ste pa vsi levičarji v luftu in se zgražate. Kako to?

     • bodvid

      To je njihova nočna mora

     • karlina

      TO IMAJO V KRVI

    • bodvid

     تويتي بيرد يقفز على الجلد

  • šmentanamuha

   Saj lahko to na MMC preberemo, ni ti treba tuki lepit.

 • Tweety Bird

  Ahmad Šami: جيش الأعادي جاء يبغي مصرعيقولوا معي الويل للمستعمر

  • bodvid

   تويتي بيرد يقفز على الجلد

  • garfi

   fogloff tumpek levi fašist zl

 • slosin

  bog ne daj, da dobi Cerar še en mandat in dokonča svoje DELO….

  • stajerc5

   Tako norega Boga ni! Ce je, ga takoj likvidiram!

 • Sredina

  Kaj v zadnjih štirih letih se je v SLO tako bistveno poslabšalo, da je treba po cerarju zlivat tako gnojnico, so nekateri, ki si to veliko bolj zaslužijo…

  • stajerc5

   Zaceti moramo na Sredini, nje!?

 • Ali

  Član SMC, sirski brivec! Idiotizem na kubik

  • sprehajalec

   na te Volilce je Cerar stavil, zato jih je 500.000 spustil v državo. zadeva sploh ni čudna.

 • Sredina

  Očitno vsi samo vpijejo, ampak kaj jih pa tako boli, pa ne znajo povedat..

 • Sredina

  Dejal je, da Zahodnega Balkana ne bodo stabilizirali “komedijanti”, prav tako ne bodo imitatorji madžarskega voditelja Viktorja Orbana ohranili Slovenije v središču Evrope. “Lahko vam povem, zadnje, kar potrebujemo v Evropi, je vlada pod vodstvom SDS,”

  Besede nekdanjega belgijskega premierja

  And he is damn right

  • sprehajalec

   Ko so imeli Čehi, pa madžari in ostali svoje protikomunistične revolucije, je ta premier slavil, pa vpil pozdrave svobodoljubnim narodom.

   zakaj sedaj to isto Slovencem odreka?

 • Krtača 20

  A tud pr tej debati desni spet pušijo ekhe khe hehehehe

  • sprehajalec

   Si danes spravil iz sebe dva smiselna stavka, kljub 200+ postom in nobenemu lajku? Ljudje pač smatrajo, da pišeš neumnosti, zato te ne všečkajo…

 • učko

  A zdej so pa SD-jevci prpelal svojga Shamija na kongres SMC, da bi se pr’ folku, k’ gleda to SMC-jevsko govnarijo ustvaru utis, kot da ga je cigota sam Cmerko prpelal u Zlovenijo. Bravo SD-jevci, cmirkota je treba sfukat tud’ medijsko !!!!!

  • sprehajalec

   Ko Komunist nekoga ne potrebuje več, ga zavrže….

   • učko

    Jah, mal se bojo zrausal med seboj zdele pred volitvam !

    • sprehajalec

     če mene vprašaš, se SD boji zmage na volitvah kot hudič križa. To je naloga novega obraza.

     • učko

      Ja, sam Novi Facko bo pa vseen moral nardit koalicijo.

     • sprehajalec

      Saj bodo notri, SD in pa Korl. Pa saj vidiš iz zadnjih skoraj 10 let, da oni nimajo ničesar zraven, pri napakah vlade. Slovenci pač vidijo samo OBRAZ in ta je Cerarjev. Da bi vlado povezali s koalicijo, je pa še stvar daljne prihodnosti in novih pametnejših generacij…

     • učko

      Ja, Kahlo je že pred štirimi leti napovedal kratek staž SMC. No, on je takrat reku, da je to stranka za 1 leto, če se ne motim, lahko pa je reku “za en mandat”, ne vem točno.

     • sprehajalec

      To govori tudi za serpentinška,

      Zadeva pa postaja neodvisna od njih in nas vseh. javni dolg je dosegel 100% BDP. Slovenija kot zadnja juga, mora dati skozi vse štadije juge. Sedaj smo pri letu 1981 in IMF.

     • učko

      Penzionisti nej enkrat za spremembo “nasadijo” Kahlota, da sploh ne bo pršu u parlament, pa bo zgodba z njim “ad acta” !

     • sprehajalec

      Tisti penzionisti, ki Kahla volijo, so dobro stoječi. On je glasnik takšnih in ne revnih penzionistov.

     • karlina
   • karlina

    ITAK

 • Krtača 20

  Mogoče bi blo dobr tud da se desni delate da ne pušite, čeprav globoko v sebi to veste….

  • učko

   “Pušili jesmo pušili, al’ kleknuli nismo!”, jer reku Milošević, ko se je u ZDA pogajal in je Klintona nafukal, da je stopu na stol, da mu ga je vleku “stoječki”.

 • Rožle

  Volite SDS … pot v demokracijo ….

  Volite SMC & left co … pot v pogubo in trpljenje …
  ********************************************************

  • Sredina

   Kaj v zadnjih štiril letih ti je tko zagrenil življenje da si trpel?

   • učko

    Že sam ko ga gledaš tega levuharčka nesposobnega, rataš še sam bolan !

   • Rožle

    Glej, da te ne bo kam zanesl …

 • Krtača 20

  A Janez (bald eagle) pa dons nima cajta? Govore piše?

 • Vin Dizl

  Najbolj varna stava je, da sds popuši, tako kot vedno. Dokler javnomenjske ankete pred volitvami kažejo prvo mesto sds, potem se ve, da je na koncu skoraj ravno obratno. Tako da če bo kdo stavil, to svetujem. No kot drugo, me pa res zanima, kaj je ahmed šami počel na kongresu smc? to je pa že škandal! Doma ima otroke, družino, se pa tle po Sloveniji poja.

  • učko

   Kolegialno ste ga dobil “od uzad” od “bratske levuharske stranke” !

   • Vin Dizl

    Jaz ne, nisem politično opredeljen niti me ne zanima biti, dokler je politika navaden biznis. Ko bomo to vsi v državi dojeli, takrat bojo spremembe.

    • učko

     Jah, pa ni čist “navaden biznis”. Na koncu morjo tile politkarji nardit “biznis” z nami državljani, na volitvah namreč. Poi je pa jeba, bi reku Cep’c.

 • Sredina

  Še vedno čakam na odgovor…kje se stanje v štirih letih bistveno poslabšalo?

  • sprehajalec

   V zmožnosti najema novih kreditov, ob 3 milijardnem javnofinančnem primanjkljaju skupaj z obrestmi, ki se ni zmanjša, temveč le povečeval. Obresti pa dosegajo 1,6 milijarde letno.

   Kolo obresti, se vedno hitreje vrti, bi dejal cerar.

   • Sredina

    Obresti znašajo miljardo € na leto, in ne po zaslugi te vlade

    Javnofinančni primankljaj pa znaša 750 milijinov in ne 3 milijarde…

    • stajerc5

     Nehi spricat, zdaj bo pa nevarno, za tvoje zdravje mislim.

    • sprehajalec

     Koga šopaš? Z zmanjševanjem realnih podatkov?

     https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/slovenia

     • Sredina

      Eno je JAVNI DOLG drugo pa javni PRIMANJKLJAJ…..dej se najprej nauč o čem sploh govoriš

     • sprehajalec

      mene zanima samo od kje se ta javni primanjkljaj fila? krediti?

     • Sredina

      Prodaja državnih obveznic

     • sprehajalec

      Potem je pa v redu, obveznice ni treba izplačevati ob zapadlosti….

   • Striker

    Primanjkljaj sektorja država bo po predvidevanjih dosegel 321 milijonov evrov ali 0,8 odstotka BDP-ja, dolg države pa 32,17 milijarde evrov ali 75,2 odstotka BDP-ja.

  • Krtača 20

   Ne poznajo matematike – procentni račun, ne poznajo zgodovine – partizane so pobrklal z domobranci. Kaj pol prčakuješ da bojo vedl?

  • učko

   Bistveno se je stanje poslabšalo malo kje. Bi se pa lahko bistveno izboljšalo tudi tam, kjer se je samo malo poslabšalo ! Glede na trenutno konjukturo seveda !

   • Sredina

    Res je lahko bi se izboljšalo, sploh na področju zdravstva, kjer je pa res težko čudeže delat v 4 letih, če se 25 let ni nardilo nič

    • učko

     Lahko bi Cmero spustu u zdravstvo unga bikca Loredana, pa nej jih “zbuha” al’ pa nej ga ubijejo, kot je reku Fakin .

    • stajerc5

     Si se spet zatipkal, 21 let, ostalo imas za Trinkgeld!

  • stajerc5

   Jezus, kako si blesav! Vladi se je zaupanje zmanjsalo za 80%-ov!
   Verjetno zato, ker je vse tako super, nje!?

   • Sredina

    A se kateri do zdaj ni?

    Ker odobravanje vlade je pa res dober pokazatelj dela vlade ja…

    • stajerc5

     V cisto normalnem, vsakodnevnem politicnem svetu odstopajo taksne vlade cez noc.
     No ja, pri nas jo bomo pa junija odstopili, ce ne bo prej “slovaska revolucija”!!!

     • Krtača 20

      Janša se je spet nategnu k je reku da bo padla.

     • Sredina

      Neko vlado, ki je izgubila večino v parlamentu je blo potrebno odstrant z nezaupnico….tolk o tem, najprej pred svojim pragom pomedte

     • stajerc5

      V katerih runtolih zivis, 50 000 slovakov preganja vlado po ulici, ti pa o nezaupnici…?
      Klick, klick….

     • Sredina

      Ja spreminjanje komentarjev te vrže iz konteksta ja…

     • karlina

      Ja, v normalnem, Slovenija že 72 let odstopa od normalnosti.

  • tohuvabohu

   To je osem prednostnih nalog, s katerimi je Cerar vabil v koalicijo:
   1. privatizacija
   2. projektno financiranje
   3. zdravstvena reforma (ukinitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja)
   4. učinkovito črpanje evropskega denarja
   5. optimizacija javne uprave
   6. medgeneracijska solidarnost
   7. učinkovito pravosodje
   8. dvig davčne učinkovitosti
   Kaj od tega je bilo narejenega v 4 letih? Najbolj zanimiva je že kar prva točka, heeeeeehehehehe.

   • Sredina

    1. sprejeta je Strategija o upravljanju kapitalskih naložb
    2. Ne vem kaj mislš s tem
    3. Some things have been done, not enough
    4. dobil smo npr. denar za drugi tir (pa ga bomo zarad Kovačiča tut izgubil), od leta 2014 do leta 2015 se je SLO dvignla iz 18. na 4. mesto po učinkovitosti (denar gre pedvsem v infrastrukturo)
    5. Error404
    6. We have that, zakon o dolgotrajni oskrbi pa res manjka
    7. Na področju pravosodja je blo storjenga precej, rezultati so bojo pa verjetno šele začel poznat
    8. Uvedene so ble davčne blagajne, in količina pobranih davkov je opazno višja

    Sicer pa se zakonov z instant rezultati ne da sprejemat, nism pa js niti tu da zagovarjam to vlado, ampak objektivna dejstva pa obstajajo

    • tohuvabohu

     Ad 1: Upravljanje kapitalskih naložb je bullshit. Naložbo lahko prodaš ali obdržiš. To ni nobeno upravljanje. Spregledal si, da je v nalogah govor o privatizaciji.
     Ad 2: To pa Cmerota vprašaj, kaj je mislil.
     Naprej se mi ne da.

     • Sredina

      V Strategiji o upravljanju kapitalskih naložbe je jasno določeno, katera podjetja bo država prodala in v katerih mora, zaradi strateškega pomena, obdržati manjšinski oz. večinski delež.

      Malo sm ti vseen zaprl usta ane?

     • tohuvabohu

      Ja, ja, saj vem. Samo Cmero se zdaj hvali, da je “naša” vlada določila strategijo, česar prej 25 let nobena vlada ni naredila. Pa tristo kosmatih, kakšna pridobitev je to? Da oblast sama sebi ukazuje, kaj bo delala? Ne me hebat, no. Imelo bi pomen, če bi parlament sprejel jasno strategijo in jo naložil državnemu aparatu (SDH itd.). Naštevati podjetja: to ja, to ne, to ja, to ne … poserjem se na tako strategijo. Sploh pa ne, če pri tem izvzame podjetja, ki bi jih morali prodati kot PRVA, ker je država v incestnem odnosu s podjetji, ki deformirajo trg in jih še varuhi konkurence ščitijo. Cmero ni samo nesposoben, je tudi strašen blefer. Hvala Bogu, da je oplel.

 • Krtača 20

  Sočustvujem z vami desni, res. Če se enga Šamija že tolk bojite, kakšne nočne more morate imet šele ko pride en Cero. To je neprecenljivo mislim rečt strašno za vas!

  • učko

   Jah, enga tacga črnuharksega šalabajza v striženju kot je Šami se je pač za bat, ker na koncu ti lahko še ušesa postriže !

  • Striker

   Vsak Šami je potencialen https://www.thereligionofpeace.com/. pa od kje veste, da je sploh Šami? S seboj ni imel nobenih dokumentov, laže se kot vsi Arabci, zdaj me pa res zanima, če je sploh iz Damaska, oz. iz Sirije? Kdo je pa prevajal njegove izjave? In naučil se je slovensko? V vseh vojnah so osvajalci vnaprej pošiljali agente z znanjem jezika domačinov, da so ti poiskali “najšibkejši člen” v obrambi nasprotnika. A imamo res take bedake, da verjamejo, da se vojni obvezniki lahko kar izogibajo dolžnosti? Na Asadovem mestu bi vsem, ki so pobegnili pred vojaško službo in pustili družine doma, dal 30 dni časa, da se vrnejo služiti domovini, potem bi pa družini povedal, da se oni pogovorijo z dezerterjem. Saj imajo vsi mobije s seboj.

   • Krtača 20

    Strašno! A si že javil obveščevalnim? Grims že ve to?

    • Striker

     Kaj ma pa Grims s tem? Saj ni vlada, ki odloča na osnovi podatkov, ki jim jih pošlje obveščevalna služba SOVA in MNZ? Če pa rabijo Grimsa, da dela namesto njih, potem je to res za en kurc vlada, da je Grims najboljši. Takega butla se teško najde, ampak, da sami priznate, da je pametnejši od vlade, je pa super. Tuje novice pa ob povratku ISIS vojščakov na Balkan pa pišejo: »Beč je i dalje glavno mjesto gdje se radikaliziraju i organiziraju islamisti u regiji. Sigurnosni stručnjaci kažu kako posebnu pozornost treba obratiti i na jačanje radikalnog islamizma i selafijsko-vehabitski pokret u Sloveniji, čije je sjedište u Jesenicama. Slovenska obavještajna služba već nekoliko godina nadzire islamske organizacije u zemlji. Također, najavili su kako bi radikalni islamisti u budućnosti mogli predstavljati neposrednu prijetnju nacionalnoj sigurnosti.« Pa tudi objava na takih spletnih straneh http://www.publishwall.si/aktualno/post/144533/muslimani-v-sloveniji-kako-vzpostaviti-sarijo-seriat-v-sloveniji Ta spletna stran je ščuvala k nasilni spremembi ustavne ureditve, saj je spraševala ali je v Sloveniji možna šeriatska pravna država. In 359. člen Ustave (1) Kdor, zato da bi ogrozil obstoj, ustavno ureditev ali varnost Republike Slovenije, poziva ali ščuva k neposredni storitvi kaznivih dejanj iz 348. do 357. člena tega zakonika, se kaznuje z zaporom do petih let. A je ta vlada in njeni organi storila kaj za preprečevanje kršitve ustave ali pa je njihov najvišji domet pohajanje po velikih športnih prireditvah in potepanje po svetu na davkoplačevalski račun.

 • stajerc5

  So tisto borso pri brivcu razstrelili ali je imel samo halal futer za cmerarjevo bando pripravljeno!?

  • Striker

   Ni halil, ampak je halal. In tako hrano naši proizvajalci ponujajo na trgu, čeprav je halal način klanja PREPOVEDAN v Sloveniji. In Cerar kot ustavni pravnik ve, da take firme kršijo zakone, pa kot predsednik vlade ne ukrepa NIČ. Če bi v Sloveniji prepovedali halal hrano, potem begunci sploh ne bi prišli k nam, ker bi umrli od lakote, če bi živeli tukaj.

   • stajerc5

    Ne me jebat za eno crko!
    Drgac mas pa prav!

    • Striker

     Še za denar te ne bi jebal, če je tvoj nick spolno uravnotežen ! Sem pa zadovoljen, ker si tudi ti proti mučenju živali. Če jih moramo uporabljati za hrano, potem naj čimmanj trpijo.

 • Krtača 20

  Pa ja ne mislite da bomo volil sđs sam zato da bomo na frizerju pršparal al kako desni?

  • učko

   Šami je sam’ maskota za ta režim, ki nas striže kot ovce. No v angleščini je striženje “shear”, kar pomeni tudi “oskubiti” za denar !

 • Rožle

  ░░░▒█  ░░░▒█
  ░▄░▒█  ░▄░▒█
  ▒█▄▄█  ▒█▄▄█

  • Krtača 20

   Josipov Jožko

   • Rožle

    Jej ..daleč nazaj si ti zakrtaču …

    • Krtača 20

     Po drug stran…..zgleda bolj kot pojošene veške.

     • Rožle

      Tako ti izkrivljeno vidiš ….te yebe poklicna deformacija morda ?

 • centurion

  Pizde pesojebe poflodrane leve s tega portala.
  A kozojeba Šamija še noben ni sprejel na topel dom?
  Vam bo malo s kurcem obrezanim pomeril temperaturo v riti.
  QWA DOGAJA, DA JE MORAL ITI NA KONGRES mIROTOVE PARTIJE?

  • karlina

   Ja to, da bi se mu “revež”, ki je na naš račun “revež” zasmilil in ga ne bi nagnal na Hrvaško , to je vzrok.

 • stajerc5

  Glede na to, da je brivca spravil na kongres, bi jaz njegovim bliznjim(kir boh bi vedo kolk jih je v momentu!) svetoval, da mu vzamejo snirlce in pas iz hlac, ker je depresija lahko cisto cudna stvar.
  Se sploh zavedate koliko stane en drzaven pogreb!?????

  • karlina

   Saj ga bomo, če bo-itak plačali mi-davkoplačevalci, kot vedno in kot vse, samo ,da so migranti zadovoljni, itak.

 • VERRZIFIKATOR

  Predsednik ob rezultarih štetja:

  Dobra to je vendar testna proba,
  dvestoosemnajst glasov in Šami,
  toliko dobimo spet jih sami
  na volitvah in še glas do roba.

  Kar bo čez, izjemen bo dosežek,
  šlo bo res čez čisto vsako mero,
  optimisti smo, imejmo vero,
  da dosežemo še kak presežek.

 • sloustava

  Si pa perla, Cerar, si pa perla. Polemike s primitivci se ne grem, kajti se vedno verjamem, da celo levi primitivci premorete pikico zacudenja nad vasim Cerarjem.

  • karlina

   Misliš, eh jaz tega ne verjamem, itak-pavliha skupaj gliha in isti ptiči skupaj letajo. Če samo pogledam poslanca iz naših krajev-Dolinška, mi je vse kristalno jasno in vse ostale, kot, da bi jih pobirali na cesti, kjer so ležali, kot konjska figa.

 • Sredina

  Kako nej neka osnovna dejstva razložiš nekomu, ki ne loči osnovnih ekonomskih pojmov, kot so JAVNI DOLG, JAVNOFINANČNI (PRORAČUNSKI) PRIMANKLJAJ, OBRESTI, OBVEZNICE…

  • Krtača 20

   Najprej jih vpraši po križnem računu ker tam se pri njih že neha. Pa good luck hehehehe

  • stajerc5

   U mater, te izraze si pa v stricu Googlu nasel, nje!?

   • Sredina

    Mogoče bi jih veliki vodja še vam razložu, če ve kaj pomenjo, da bi nehal bedarije vpit…

  • centurion

   Daj nehaj bluzit kravetina leva.
   Leve vlade, kakor ta zadnja tudi, se ne zadolžujejo v
   tujini, mar ne?
   Leve vlade, tako zvečer STA in hanzitv, sporočijo, da so
   na denarnih trgih ugodno plasirali 10letne obveznice za 1.8milijarde€ in
   to ene petkrat na leto….
   Marš v garažo razlagat sodomijo, zoofilijo etc., ne pa klamfat o ekonomiji, pa to.

 • samsara

  Kaj una na fotki je Šamijeva uradna priležnica? Znak pozornosti s strani SMC in SLO davkoplačevalcev?

  • bubamara

   Šami ima rad fantke. Mislim, da je to splošno znano.

   • karlina

    Itak, že njegov glas ga izdaja in to, da ga ščitijo v LGBT, to je dejstvo, le zakaj je pustil v Siriji svojo ženo in hčerke, čeprav nisem nič jezna, da jih je, da ne bo pomote. Temu se vidi, da bi bil rad v državi, kot je Slovenija, kjer so migranti več vredni, kot PRAVI SLOVENCI-PARDON DRUGORAZREDNI REVEŽI ,če bi bil res begunec, bi šel v prvo varno državo-če je to Hrvaška in pika, brez problemov.

 • VERRZIFIKATOR

  Mirko Šamič

  PREDSEDNIK OB REZULTATIH ŠTETJA

  Kar se danes blizu je zgodilo,
  vam povem, če znate vsi molčati,
  naj bo to, povedano med brati,
  kot da iz nebes je navodilo.

  Ko igrali so se glasovanje,
  vse bilo resnično je napeto,
  ali kandidat edini sveto
  testno bo prestal malikovanje.

  Ko glasove vse so že prešteli,
  in ko manjkal ni jim prav nobeden,
  vstal iz vrste je slovesno eden,
  drugi so v ovacijah noreli.

  Ta je eden bil predsednik prvi,
  ki se vsem po vrsti je zahvalil,
  kamen se od srca mu odválil,
  s tem zaklel se je pri lastni krvi:

  »Dobra to je vendar testna proba,
  dvestoosemnajst glasov in Šami,
  toliko dobimo spet jih sami
  na volitvah in še dva goloba.

  Kar bo čez, izjemen bo dosežek,
  šlo bo res čez čisto vsako mero,
  optimisti smo, imejmo vero,
  da dosežemo še kak presežek.«

 • samsara

  Kaj z bjondo V.G.Ž, se je Šami tudi kar srečal in nemara tudi rokoval?
  Sta vrgla kakšno konstruktivno debato?
  Je Šami izvedel kakšen umetniški perfornans ali kako drugače obogatil in oplemenitil ta shod oportunističnih diletantov.

  • centurion

   Ko je Šami dodana vrednost SMC…

   • samsara

    “V sili hudič tudi muhe žre.”
    Stranka Mirsada Ahmada Cerarja pa se kiti z ilegalnim novodobnim oportunističnim vandrovcem, za katerega ne vem pravzaprav na kakšni osnovi mu je omogočeno svobodno gibanje po državi, v katero je vstopil ilegalno. Ima vizum? Rekel bi da ne.
    Tudi prosilec za azil po ta novem ni več.

 • Dragan Krstič

  Šamija je na kongres pripeljal aktivist Levice, tudi s pomočjo SD da je pred kamerami povedal da Cerar ne dela dobro za ljudi, hahaha. Stem se vsekakor strinjam, vendar je očitno da pred volitvami v koaliciji zečenjajo srati en čez drugega, pri SMC pa je bilo danes pol delegatov z mislimi v Kamniku.

 • centurion

  Menda je Šami prvi poslanec novih narodnih manjšin, ki jih
  pripravlja vlada Cerarja ml.

  • karlina

   OČITNO RES

 • Get Smart

  Je preprosto, štejejo DEJSTVA, za ljudi štejejo le dejstva:

  leta 2008 (po 4 letih Janeza Janše (2004—2008)) je Slovenija ZNIŽALA SVOJ DOLG,
  DOLG DRŽAVE SLOVENIJE,
  Slovenija/torej pošteni prebivalci Slovenije,
  ki plačujemo pufe MURGL KOMI JUGE, smo bili tako dolžni le še 8 MILIJARD €,
  kar je znašalo 21 % BDP-ja.

  Sledimo? DELO ZA DRŽAVO = delo/SKRB za POLIS = za POLITEJO = POLITIKA.

  Od 2008 pa do danes
  so MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LOPOVI oropali Slovenijo za preko 30 MILIJARD €
  in še ropajo –
  dnevno, vsak dan bol,
  DOLG je, kot rečeno, že preko +++ 82 % BDP-ja
  (POZITIVNA MURGLSRBO JUGOKOMUNAJZIJA nje).

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC … vse to je MURGL KOMUNISTIČNA
  JUGOSLAVIJA.

  Delo za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Get Smart

  Kako smo že rekli?
  Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
  tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
  globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
  je
  AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Get Smart

  Gre za dokaj preproste reči:
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • Vrhovni sodnik

  Zdaj sem si pogledal prispevek, saj Šami ni prišel cmerota podpret, kritiziral ga je, rekel je, da ta vlada ni dobro delala za ljudi, ha, še Sirec ga kritizira, prava sramota, na volitvah bodo dobil 0,5 % več, kot Brenčička.

  • Dr. Ustavnega prava

   ITAQ, prav si na povedu, 1,85%

  • Dragan Krstič

   To ga je aktivist iz Levice pripeljal. Zdaj v koaliciji že en čez druzga tolčejo,To bo še komedija do volitev.

   • Vrhovni sodnik

    Si vidu, da BMZ in davkoplačevalci stranko ustanavljajo, zdaj so lewaki zaključili, sam še Šiškota je treba katerim priključiti

    • Dragan Krstič

     Ne vem kako bo. BMZ ima vwlik ego. Včeraj je POPTV rekel da se ne vidi v koaliciji z SDS.

   • karlina

    itak-najbolj plačana organizacija v Sloveniji-LGBT !!!!

  • Rožle

   Evo, kura, ki mu je nesla zlata jajca je šla pod nož…

   • karlina

    Srčno upam, da res.

 • Vrhovni sodnik

  Ni čuden če se je mrčesu odpelal, cel življenje ja slepe pse na kuzle metu, če jih je pa zmanjkal, jih je pa nadomestu, zato tko čorov izgleda

 • Franc Vidrih

  Kaj to pomeni luka marchessi, a je to kakšna novo škodljiva mrčes, če kdo ve naj pove, če pips kaj pomaga. Imamo tudi kaj tršega, če pips ne pomaga.

  • Vrhovni sodnik

   Za takšne ščurke je samo Pantakan v kombinaciji z DDTijem

 • Franc Vidrih

  Mrčesu se že blede, pantakan pomaga!

  • Dragan Krstič

   Al pa so ga bolničarji na Studenc na zaprt oddelek nagnal.

 • sodnikisozločinci

  Cerar bi moral samo prepričati Slavka Gabra, da se pridruži SMC, potem pa spremeniti ime stranke v Stranko Mirka in Slavka. SMS in uspeh je zagotovljen.

  • stajerc5

   A kde je metak?

   • sodnikisozločinci

    Kod Šamija. Vreba iza leđa.

    • stajerc5

     E, jebi ga, opet samoubistvo iz zasjede!

 • Slovenec 33

  Poglejte to hordo, ki v svoje vrste vabi nove okupatorje, ki so dejansko dezerterji, ki so svojo rodbino pustlii nezavarovano na milost in nemilost divljaškim hordam, ki divljajo po nihovi zemlji.
  Takemu ne moreš pripisati človeških lastnosti razen zunanje oblike. To je sodraga.
  Kaj je to patriotizem ti idioti ne vedo, in so enaki slovenskim idiotom v strankah SMC v tem primeru in nič boljši niso tudi v SD, DESUS, ZL, NSI in prikriti strici
  Taki brez korenin so dejansko najbolj primerni za manipuliranje, kar se vidi iz vseh slovenskih strank, kjer so verski blazneži in njihovi potomci, ki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi in nas na to opominja nad 600 morišč po slovenski zemlji ali pa topoumni produkti usmejrenega izobraževanja, ki ne dojamejo pojma domoljubje.
  To kar se gredo v teh strankah je zarota proti slovenskemu narodu in delajo vse, da bi lahko nadaljevali okupacijo slovenskih dežel ter naprej ropali in zatirali slovenske ljudi.

 • Dragan Krstič

  Domnevam da je tale komedijant Luka s priimkom Juri in ne Marchiessi.

  • Vrhovni sodnik

   Mal razmisli zakaj je včeraj tko rekel, danes moraš bit zvit, on mora leve volivce k sebi potegent, pa raj o tem na portalih ne piši, bomo po volitvah kaj več rekli.

 • Slovenka

  A SMC še obstaja, samo ne bo dolg.

 • Prihajam Slovenija

  To mi je pa všeč, da se je tud SLO v desno obrnila.

  • Rožle

   Trump naredi končno Ameriko tako kot se šika… Janša pa Slovenijo …

 • cosmosjasnovidec

  Ne samo,da je tovariš driskavi “cmeronja” kot izdajalec Slovenije kar javno zakon za kar bi se mu nemudoma moralo soditi ter ga obesiti še se naokrog sprehaja z njegovim ljubimcem kamelotrajbarskim terorističnim buzerantom “šamijem”.
  Tale kamelotrajbarski muslič je terorist za njegov obstanek v Sloveniji je pa stranka zahojencev SMC prejela denar od IS-đihadistov podpira ga pa seveda tudi muslosvinjaška Ljubljanska organizacija katero vodi kozojebec “perić”.
  Izdajalska podgana v preobleki poglavarja LGBT torej tovariča “cmeravca”pa ne upa muslokamelarje izročiti na hrvaško,ker so mu muslo teroristi zagrozili,da ga bodo sežgali saj so mu dali podkupnino tako kot copatarskemu čefutarju za postavitev tiste svinjske sramote katero imenujejo đamija.
  Kaj sploh koristi debata glede tega,če strahopetna policija šči in sere v hlače pred izdajalci Slovenije oziroma Slovencev z strani SMC.
  Dal bom jaz prekleti komunajzerski driski “cmeri” neke volitve,ko mi bo počasi do konca dopizdil in mu bom šel razbil antipatični gobec.Prekleta mrcina nekulturna.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • skorpijon93

  čehi in slovaki tega nimajo so vzor sloveniji, višegrajska četverica je skupina srednjeevropskih držav kamor bila je povabljena tudi slovenija, a z cerarji se od tega oddaljujejo in postajamo žep, nesposobneži !

 • skorpijon93

  če so volivci leta 2014 verjeli v SMC in izvolili , leta 2009 pa pahorjev SD naj pa še sedaj nosimo posledice , kajti zaslužimo si samo sranje, to smo dobili ! ZASLUŽENO !

  • Rožle

   Problem naših talevih volilcev je ta.!…Bolj k jih mouzeš …rajš te majo..!
   In bi volili tudi ISIS …
   “PA SAM DA NI JANŠA”

 • Miro Jereb

  Tale cmerar je popoln nesposobnež in prevarnt, ki je hotel prevarati TUDI ustavo. Najhuje pa je to da je kao PROFESOR na pravni fakulteti. S takimi profesorji bi odprl bife in naj se učijo strežbe….

 • Borut Stari

  Spet je izrečeno več bedarij kot besed.

 • samotoje

  Sami živi mrtveci.

 • Soave
 • Hrvati so boljši od Slovencev

  Iz naše države smo sicer zakonito, a po mnenju mnogih nečloveško izgnali mlado krščansko družino iz Sirije, ki je po letu in sedmih mesecih nemočnega čakanja v Ljubljani zdaj že sedmi dan v Zagrebu. Tam z leto dni starim otrokom začenja znova. Pravita, da nikoli ne bosta pozabila, kaj so zanje storili prijatelji, ki jih imata v Sloveniji. Še manj pa bosta pozabila to, česar zanje ni storila naša vlada.

  • tedy Sdrtewz

   Ko je pri nas začenjala vojna nam ni bilo niti na misli,da bi bežali drugam.In kako bi zgledalo da pride sleherni siirec k nam?Po tej logiki imajo vsi sirci to pravico ne samo ta debeli ahmat.Ta družina ,ki je vrnjena na hrvaško, bi komot lahko bila v kakšni bližji državi.In vojne v siriji več ni. Pa oče od te družine ne bi smel bežati ampak branot svojo domovino. Begunci so lahko samo otroci,ženske in starci.

   • YAZZO

    Tapametn,kje si pa to pobrau da v Siriji NI VEC VOJNE?

    • stajerc5

     Putka pravi, da je vse ocistil!

    • tedy Sdrtewz

     Če bi bila v siriji vojna,ne bi tale ahmat pustu žene in otrok dol.Ponavadi se najprej poskrbi za ženske in otroke,da se jih pošlje na varno.Kapiraš?

  • šmentanamuha

   Meni se porajaj vprašanje, kako si dovolijo v taki situaciji nadrukati novega otroka? Nimajo stalnega prebivališča niti stalne države niti službe, niti denarja, še nekaj otrok od prej, skratka, nimajo od česa živet, pa si vseeno privoščijo še enega otroka, ki naj ga poleg njih preživljajo drugi. Neodgovorno, vendar tipično za bližnjevzhodne lenuhe, ki derejo k nam. Tako da ni nobene škode, če niso ostali pri nas. Tudi Ahmad ne bo, če bo po pravem.

 • Šarec in ograja

  Šarec bo umaknil ograjo, da bodo lahko odsluženi IS, šli v Slovenijo. Hrvati se zagotovilo ne bi strinjali, da bi imeli nekoga, ki ga je Putin zapodil iz Sirije, kjer je klal kristjane, v lepi njihovi. Predvsem, če pozabi, da ni več v Siriji in razstreli kakšno RKC z verniki… V Slovensko krščanstvo pa obstaja samo še na papirju.

 • Olga_10

  Cerar je na kongresu “zmagal”…in bil izvoljen!
  Cerar pravi, da rabi še en mandat, da dokonča delo!???? Da uniči Slovenijo????
  Damaščanski brivec pa je prišel na kongres in povedal Cerarju, da njegova vlada ne dela zakonito! Seveda, če bi delala zakonito, bi Šamija izgnal!

  • samsara

   Šami je poosebljenje (materializacija) Cerarjevih kršitev zakona in ustave, v obdobju njegovega opravljanja funkcije premierja.
   Beseda je meso postala.

 • tedy Sdrtewz

  Članek je napisan v redu. Ta debeluh ima kaj iskat pri nas. Samo narobe pišejo vsi novinarji. O ni migrant iz sirije,on je ilegalni prebežnik in vojni dezerter.In naša oblast podpira kriminalce kateri ilegalno prečkajo mejo,namesro v zapor v parlament i na kongrese.

  • samsara

   Za dobro mero je temu ilegalnemu novodobnemu nepovabljenemu oportunističnemu vandrovcu, ki je v Slovenijo vstopil ilegalno(!) omogočeno svobodno gibanje po državi, čeprav zdaj tudi uradno ni več prosilec za azil. Ima kakšen vizum? Bi stavil da ne.

 • VERRZIFIKATOR

  Junto Cerario

  ŠE EN MANDAT

  V Južni so Ameriki volitve,
  v ritmu plesov tečejo kubanskih,
  polno je jedi venezulanskih,
  za pomembne spet gre pridobitve.

  Voli tokrat se kar na kongresu,
  drugih tam volitev sploh ni treba,
  če pa se pokaže kdaj potreba,
  ta bo v hunte kajpak interesu.

  Za ponovni se mandat zahvalil
  je Remiro, tamkajšnji predsednik,
  med ljudmi in oblastjo posrednik,
  mu mandat spet narod je podaril.

  Je že prej bilo Remiru jasno,
  da ga narod silno obožuje,
  samega da sebe podkupuje
  in da bo izvoljen spet soglasno.

  Ko bili so na zabavi vrtni,
  ko kongres končal se je volilni,
  je pristopil k njemu mož vodilni
  rekel, da ima mandat dosmrtni.

  Ni ga razumel takoj Remiro,
  kje to stvar bi v pravu našel, vprašal,
  ni je, se bo pač na te zanašal,
  ki so spravili ga čez oviro.

  Ga zadovoljil je zdaj podatek,
  ki so mu servirali ga botri,
  da ne bo več dolgo z njimi notri,
  ta mandat da bo izjemno kratek.

 • Alan Sirotinja Ford

  Naj mi nekdo pove…a ta Ahmati poriva Cerarja? ali njegovo punco…ne vem katero že…??

 • Jakob Kovač

  SMC-Ju pa res že krepko zbija v glavi da morajo v svoje vrste vabiti imigrante-bolano!

 • zaton

  SMC : se je po novem preimenovala v stranko migrantskega centra s predsednikom Mirom Cerarjem in z novim podpredsednikom stranke Ahmadom Šamijem, dobrim poznavalcem šeriatskega prava, ki se med drugim tudi poteguje za preboj v parlament na prihajajočih volitvah.

  • Marija

   Kako res če ti zmagajo,nas zavedne čaka šeriat.Zato rabijo Šamije.

 • plavi-mil

  Hudo, a zdaj pa že nazakoniti migranti hočejo krojiti politiko Slovenije, točno vejo kam se moraja infiltrirati, v stranko najbolj “etičnega in moralnega” naivnega cepca.

  • Marija

   Sem že napisala,da je Šami agent.Dobro igra vlogo.

  • Wikttor

   Pa saj zato so bili POSLANI v eu ! Muslimanizacija EU – SLOVENIJE ITD !!

 • Radolf Mitler

  Še malo vzdržimo so volitev. Potem pa razni Ahmadi in N’toki gredo k Alahu po najkrajši poti.

 • Amerikanc

  Zanimivo, da je Šamči prav v stranki SMC spoznal, da ni demokracikje v Deželi slovenski; kot se je izrazil po kongresu KPJ – SMC.

 • terminalar

  S tole pink kravato bi ga morda še spustili notri, če bi se malo lepše opravil (za dva K€, kolikor nas košta).

 • Caetano

  Dr. Gorenak je lepo povzel hipokrizijo slovenskih medijev. Janši očitajo, da nima protikandidata, za Cerarja in največjo vladno stranko pa je to očitno normalno.

 • Dragan Krstič

  HUN a teb tud kot špageterju zeljnata glava na vratu gnije? Bom šel v kevder pogledat, če imam kakšno
  pa ti jo rade volje podarim. Ker si puhloglavec bom izbral kakšno primerno zate, z več volumna in malo teže.

 • traktor

  Šami je nova maskota SMC, stranke mehkih cur. Kdor je gledal zaslišanje Cerarja s strani Logarja je moral naravnost uživati, kako ga je slednji sesul in popolnoma deklasiral. Kaj češ, takšenle cagavce mamo na oblasti.

 • rubec

  Pa toliko so imeli povedati proti Draži Mihajloviću.

 • Beli Medo

  Kongres ja, festival sprenevedanja, laganja, samohvale za nič narejenega!

 • Marija

  Saj ni kaj komentirati.Če bo sedaj narod slep potem pa res ne vem kdo so tisti državljani Slovenije.Ti niso samo na podnu so že v globoki jami. Žalostno,da je to naša fakultetna elita.

  • stajerc5

   Ko bi vsaj tistih par desettisoc kmetov uporabljalo kmecko pamet…

   • Wikttor

    Kmečko pamet in ORODJE – vile !

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharji pokvarjeni zabiti izdajalski, povejte kaj ta kozojebec se kr pocne v Sloveniji, ce je od vrhovnega sodisca dobil odlocbo za izgon iz drzave?!? Bo slo, imbecili izdajalski?

  • Republic Commando

   On je njihova nova maskota, oblekli so ga pa tipično levičarsko-pedersko.

 • Novakec1

  Čist ste zavozil lepo deželico Slovenijo. še kuga ne bi naredila večje škode kot so jo vse posamoosvojitvene vlade do sedaj, katerekoli farbe ali opcije.

 • Novakec1

  Mal mi na Flisarja potegne tale Ahmad.

 • Silka

  Če bo Cerar res zmagal na naslednjih volitvah, kot pravi, potem bo zagotovo postavil Ahmada Šamija za misnistra za Slovence po svetu. Novakova bo pa glede na izkušnje inštruktorica.

 • Meho

  A berglo ima pa zato, ker je bil hudo ranjen na sirski fronti? Da se je malo zasmilil bebavcem v SMC.

  Bolj verjetno je, da je bil rahlo pod gasom, ko se je odzibal iz Roga.
  .

 • FRANC3

  Cigani se družijo s Cigani!

 • Marjan

  Ali jih drugi nimajo. Vsi politiki imajo dobre avte in premoženje skrito v tujini. Ki ne mara tuje ljudi ne mara tudi svojih.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!