Kultura po levičarsko: Provokatorji zlorabljajo ime Janeza Janše, politični botri pa vse skupaj financirajo z vašim denarjem!

Foto: Twitter

Po Ljubljani je v zadnjem času na različnih mestih možno videti črne letake, nalepljene na velikih oglasnih panojih. Na njih je z velikimi črkami zapisano: Janez Janša®. Z manjšo pisavo pod enem izmed najbolj znanih slovenskih imen piše: Janez Janša® je registrirana blagovna znamka, katere imetniki so Janez Janša, Janez Janša, Janez Janša. Oglas, dokaj težak za razumevanje. Pa vendar – leta 2007 so se trije slovenski umetniki včlanili v Slovensko demokratsko stranko, nato pa uradno spremenili svoje ime v ime tedanjega slovenskega premiera in, kot so ga tudi sami poimenovali, ”strankarskega prvaka” Janeza Janše. Zdaj pripravljajo razstavo, ob tem pa za svojo provokacijo od države vlečejo milijone. “To so kriminalci, ki so prejeli pokraden denar od vedno bolj revnih Slovencev,” je zapisala ena izmed ogorčenih uporabnic Twitterja. Še bolj pokvarjeni pa so njihovi politični botri, ki jim za provokacije, ki nimajo nobene zveze s kulturo, namenjajo milijone evrov.

Zdaj, deset let kasneje, prirejajo antološko razstavo, ki podaja pregled nedavne slovenske zgodovine in identitete v dobi biopolitike, ime Janez Janša pa prikazujejo kot blagovno znamko za naslednjih deset let. Kaj želijo s tem imenom doseči? Pri projektu sodelujeta tudi Moderna galerija in Aksioma – Zavod za sodobne umetnosti Ljubljana. Predstavljajo dela Janeza Janše, Janeza Janše in Janeza Janše. Ti pravijo, da so si ime spremenili brez kakršnih koli umetniških ali političnih namenov, a seveda so takšno dejanje spremljale tudi tovrstne posledice. Nekateri to doživljajo kot politično afilacijo, odpor ali provokacijo, spet drugi kot umetniški performans.

Naslednjo sredo bomo priča odprtju nove razstave, ki jo organizirajo trije umetniški aktivisti: Janez Janša, Janez Janša in Janez Janša. Naslov razstave je, seveda, Janez Janša. Trajala bo do 18. februarja 2018, organizirani bodo tudi vodeni ogledi s kustosom, ogledali pa si jo boste lahko v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova. Sprememba imena je bila zakonit postopek, pridobili pa so tudi nove osebne izkaznice, potne liste, rojstne ter poročne liste in podobno. Vse to bo po napovedih možno videti v sklopu razstave, vmes bodo na vpogled tudi razstavljena odprta pisma, članki, intervjuji in drugo dokumentarno gradivo, ki je predstavljeno kot umetnina.

Dokumentarec ”Jaz sem Janez Janša” že leta 2012 razburkal javnost
”Jaz sem Janez Janša” je dokumentarni film o imenih in preimenovanjih. Slovensko javnost je dosegel leta 2012 in jo popolnoma razburkal. Osredotoča se ne neobičajno spremembo imena, ko so trije multimedijski umetniki uradni postali Janez Janša. Prejeli so številne kritike, odzivi na film so bili različni. Mnogi so menili, da je film prikrit načrt, kako se znebiti ”pravega” Janeza Janše po mirni poti in brez nasilja. Pa vendar, to ni diskreditacija, temveč glorifikacija Janše. S posiljevanjem z njegovim imenom in njegovim sloganom ”Več nas bo, prej bomo na cilju”, zaradi katerega naj bi si spremenili ime. Umetniki so ves čas na spolzkem terenu provociranja.

Ob gledanju omenjenega filma pa nas preseneti navzočnost Mira Cerarja, ki je za dokumentarec povedal: ”Osebno ime je vsekakor neka oznaka, nek naziv posameznika, ki ga pravzaprav razlikuje od drugih in ga s tem identificira in kot tako je osebno ime prepoznano kot pravica, torej po zakonu, ki pravi, da je to pravica, hkrati pa je to tudi dolžnost, kajti državljan je dolžan svoje ime uporabljati tako kot ga ima v tudi pravnem pomenu, nasploh pri nastopanju.” Ob Cerarjevih besedah preseneča dejstvo, da dejanja umetnikov ne obsoja. Ne nazadnje pravi, da je ime oznaka, ki nas razlikuje od drugih in nas identificira. V nekaterih državah je sprememba imena v že znano ime (posebno politično) prepovedana, kar izpostavijo tudi v omenjenem dokumentarcu. Tudi umetniški svet ob tem izraža ogorčenje, a umetniki delajo, kar se jim zahoče.

Foto: Twitter

“Kvaziumetniška drhal” bolj blefira kot ustvarja, za delovanje pa prejema milijone: Denar jim nakazujejo predvsem ministrstva in RTV Slovenija
Ob tem od države vlečejo lepe denarce. ”Kvaziumetniška drhal,” kot jih je marsikdo danes poimenoval, z ustvarjanjem v sklopu zavoda Maska, pod katero pa bolj blefirajo kot ustvarjajo, prejema na milijone evrov. Maska je zavod za založniško, kulturno in producentsko dejavnost, pod okriljem katere naj bi delovali. Ko začnemo natančneje preučevati pa ugotovimo, da delujejo z lepimi vsotami državnega denarja. Trenutno razpolagajo z nekaj manj kot štirimi milijoni. In potem ta denar porabljajo tako topoglavo? Največ prejemajo od Mestne občine Ljubljana in ministrstva za kulturo, lep znesek jim je nakazal tudi RTV Slovenija. To pa niti ne preseneča, glede na to, da je na RTV odromala tudi nekdanja poslanka in ministrica za kulturo Majda Širca. Denar nakazujeta tudi ministrstvo za zunanje zadeve in ministrstvo za finance, kar je nerazumljivo.

Foto: Twitter

Maja 2010 je Maska za svoje dejavnosti prejela skupno kar 177.551,34 evra. Od tega 125.600 evrov od ministrstva za kulturo, nekoliko manjše zneske pa od številnih knjižnic, fakultet, gimnazij in gledališč. Če bi jim ti namenjali relativno primerne zneske, visoke do neke mere, bi bilo še sprejemljivo. Zdaj pa trošijo in porabljajo milijone. Leta 2012 so izdali omenjeni film, za katerega so porabili nepredstavljive vsote. Pa poglejmo, koliko našega denarja izpod delavnih slovenskih rok so vzeli od takrat: Od ministrstva za kulturo so v letih po izdaji filma prejeli skoraj 537.000 evrov, kar je več kot 671 slovenskih mesečnih minimalnih plač skupaj.

Foto: PrintScreen

Kaj na neumnosti porečeta politični prvak in Slovenija?
Prvotni in znani Janez Janša je leta 2011 za prvi program Radia Slovenije komentiral, da se s tremi soimenjaki srečuje predvsem prek poštarja, od katerega je prejemal številne položnice in pozive na sodišče, o prekrških treh umetnikov pa ni vedel ničesar. Janez Janša, kot predsednik SDS, odgovarja: ”To nisem bil jaz, verjetno eden od tistih krjavljev, ki kradejo imena in jih je financirala Majda Širca.”

Foto: Twitter

Na Twitterju mrgoli objav, ki se zgražajo nad tem ”umetniškim delovanjem”. Mnogi ob pogledu na plakat sploh ne vedo, o čem se gre, samooklicani umetniki pa jih lažno prepričujejo o nekem delovanju Janeza Janše s svojo blagovno znamko. Že zgolj prevzemanje tujega imena bi moralo biti krepko kaznovano. Mnogi Slovenci so mnenja, da takšno izprijeno dejanje, ki ga galerija še kar podpira, spada med kriminal, ne med umetnost. “To je idiotsko norčevanje desetorazrednikov, ki mislijo, da bi lahko bili umetniki,” je zapisala uporabnica omenjenega družbenega omrežja. Na njen komentar pa se navezujejo tudi številni drugi: “Levičarskim bedakom je vse dovoljeno,” in “JJ je pač tako vrhunski brand, da mu identiteto prevzemajo umetniki z nekaj manj identitete“, ali pa “To so sodobni, dobro plačani sodelavci humanitarnega društva Udba“.

Foto: Twitter

Samo pomislite, če bi za svoje ime izbrali ime koga drugega. Da bi se preimenovali in postali trije novi Miro Cerarji. Tega imamo že enega dovolj. Kaj bi se zgodilo, če bi se preimenovali v Milana Kučana in njegovo ime registrirali kot blagovno znamko ter tako prejemali milijone? Zbegana levica bi ponorela.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Trije aktivisti so sprožili že ogromno nesporazumov, za katere se je predsednik Janša moral zagovarjati, o njih pa ni vedel ničesar
Mediji to njihovo dejavnost beležijo, že leta pa prihaja do nesporazumov. Ob poročanju o Janezu Janši prihaja do polemik, ko vsi ob novici pomislijo na velikega voditelja. Tako smo lahko v nekem trenutku pred časom prebrali naslov ”Janša pleše v Berlinu”. A to ni bil ta Janša. Se spomnite poročanja o Janezu Janši na Dunaju? Dunajčani so bili nad njegovim delom navdušeni, pri izvedbi projekta pa sta mu pomagala Janez Janša in Janez Janša. Še več: poročali so o Janševi aretaciji na Hrvaškem. Takrat so ga policisti zaslišali zaradi uničevanja hrvaškega simbola. Rezal je hrvaško zastavo, nato pa končal na zaslišanju, kjer bi mu lahko dosodili tudi do tri leta zapora. Ali pa takrat, ko so se po Berlinu sredi noči zaslišali glasovi in kričanje: ”Jaz sem Janez Janša, jaz sem Janez Janša!” Seveda to niso bile besede takratnega slovenskega predsednika vlade. Bile so del performansa treh Janezov Janš, ki so kljub prepovedi, da nastopijo na festivalu Transmediale v Berlinu, to naredili.

Foto: Facebook

Galerija bi kupila Janševo osebno izkaznico, država pa ne dovoli
Moderna galerija je že leta 2010 na ljubljansko upravno enoto naslovila dopis, v katerem je kot slovenski državni muzej za moderno in sodobno umetnost spraševala, če lahko odkupi osebne dokumente treh umetnikov. Odgovorili so jim, da je osebna izkaznica javna listina, s katero državljan dokazuje svojo istovetnost in državljanstvo, ne sme pa je dati ali posoditi drugi osebi. Ko je galerija za to prosila ministrstvo za notranje zadeve, so ti sporočili enako. Zapisali so, da je ravnanje v nasprotju s tem prekršek, za katerega je predpisana globa. V Moderni galeriji pa se ne dajo in poudarjajo, da dokument ni zgolj uraden, ampak ima tudi umetniško vlogo. Zato so se obrnili na ministrstvo za kulturo, poroča Siol. Posvetovali so se z notranjim ministrstvom in odločili, da, čeprav razumejo želje galerije, uradnih dokumentov ne morejo kar kupovati.

Janezu Janši so trije provokatorji leta 2007 napisali tudi pismo

Foto: PrintScreen

A. L.

 • joza joza13

  To ni umetnost in to niso umetniki.
  To so trije čefurji, ki so stimulirani za to, da počno pizdarije.

 • učko

  Režimska golazen, ki jo financira golazenski režim z davkoplačevalskim denarjem. Golazen, Golazen, Golazen !!!!! Ker ne znajo nič pametnega počet, pač na tak način lezejo v rit vladajočemu režimu in dobivajo denar za svoje “umetniško delovanje”.

 • MEFISTO

  Samo za dobrim konjem se dviga prah.

  In tile kvazi ržimski “umetniki” so pocestni prah

  • komar marko

   žal, še nisem videl njihove umetnosti ne pri nas in ne v TUJINI! Torej ali je umetnost v CUZANJU naših denarčkov. Niso zastonj kulturniki bili v prvih vrstah pri VSTAJAH!

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karpelec

   …ki se je razširil po celotni domovini in ga izdatno financira država.

 • bubamara

  Slovenci smo srečen narod, ker vemo za glavni vzrok za vse slabo v državi.

  • komar marko

   samo slabo se nadaljuje. Žal je zaslužnih in njihovih potomcev preveč!

 • resnicaboli

  Lenuhi ki bi služili na tuj račun.

 • Matic Anze

  Predlagam, da se Janez Janša preimenuje v Milana Kučana, registrira blagovno znamko Milan Kučan (pa še kaj zraven)) Si bodo tudi kvazi umetniki spremenili ime?

  • Steiermark

   Glej, tile trije čefurski izmečki so si nadeli ime pravega in za samostojnost Slovenije, zaslužnega Slovenca, ki ljubi svoj narod in se je zanj pripravljen žrtvovati! Zakaj, torej, bi si naj nadel ime nekega psihopatskega mini čefurja, ki še vedno deluje proti samostojni in svobodni Sloveniji – Slovencem in katerega najintimnejša opcija ni samostojna in svobodna Slovenija – tistega, ki vseskozi, že ob sojenju četverici, je on glavni tožnik in izdajalec slovenskega naroda …..

   • DJURO SUMAR

    Škoda, da se ni že davno žrtvoval, bi desnica dobila na moči, saj je on velika ovira njeni uspešnosti. Tile umetniki so si verjetno prav zaradi tega nadeli njegovo ime, da nebi zmanjkalo Janezov Janša.

    • Steiermark

     đuro sumar, ti in tvoji “umjetnici” sa balkana, takšnih “umjetniov” je že preveč v Sloveniji, so pa zverzirani samo v kraji in nadmudravanju, poglej si samo vlado,ža kjer je celo kardelo takšnih “umetnikov”, katerim v fiskalnih oazah rastejo računi kot gobe po dežju in vse to ropajo od nas……. no velik predstavnik vaše baže pa je kar “u ljubljani, najlepšom mijestu na svijetu), ki ne samo da ga je zasvinjal, tudi z džamijo ampak se tudi sam napaja iz našega oz. nam pokradenega denarja…. Zato raje zapri svoje gobezdalo, ker ti uhaja žveplena in po gnilih jajcih smrdeča sapa…..

  • janez cepec

   tle te pa podprem, sej bi se res uhka, usako noč ga sanja, mora ga tlač, tko de j’ mogoče to pametna rešitu

 • Anton

  .

  no dajmo pa še mi na desnici si sposodit ime Milana Kučana, pa da vidimo, odziv režimskih medijev

  sarkazem press

  • Stajerka

   desnica je v 99% poštena, korektna in direktna……mislim, da bo problem najt prostovoljca za prekrstitev v Milan Kućan oz. Zoran Janković

 • Stajerka

  v Lublani je lepa samo tabla za MARIBOR…….vse ostalo škoda časa in prostora……

  • AlojzZ

   Ja, res je! In veš, kaj je v Mariboru najlepše? POGLED PROTI DOLENJSKI!

   • Stajerka

    pokrajine s soncem vzhajajoče Slovenije – brez megle, vedrih obrazov, zavednih Slovencev in poštenjakov

    • AlojzZ

     Sedaj pa že nakladaš. Slak je z Dolenjske, Avsenik pa z Gorenjske. Lepe Štajerke pa so res LEPE!

     • Stajerka

      hahaha……nobeno nakladanje, ki nima nobene veze z omenjenima gospodoma, za katera še predobro vem od kod, kdo in zakaj…..največja slovenska kulturnika, katerima trije zgoraj omenjeni, niso vredni niti toliko, da bi jima odpirali vrata…….sicer pa je “štajerc” predin njuna dela pred leti proglasil za govejo muziko, se odpovedal štajerski in našel novo zatočišče v balkanskem pašaluku, v podporo in pod okriljem velikega antislovenskega zoltana……

     • piko8

      “Štajerc” rojen črnogorec s pravim primkom predikaka, ki mu je postalo malo nerodno!

     • Steiermark

      Predikaka je turško ime in tale zmene, četudi je črnogorec s turškim priimkom, ima turško pamet in se tudi obnaša kot mu veleva turška kultura….

     • luckyss

      Ja, čaj iz krave in goveja muzka ob nedeljah…
      Pravi pokazatelj nivoja nekega ljudstva….
      Za popestritev pa še posamezniki, ki zvečer ob vrnitvi od jutranje maše pijan pretepe ženo in otroke…da se vidi “kdo nosi hlače”

     • janez cepec

      red mora bit, pa če tud je slab

     • luckyss

      ;))

     • Steiermark

      verjetno je to del tvoje kulture in tvojega očeta, čefurja! Samo vi jugočefurski hlapci neznate spoštovati in ceniti kulture, ki je znak visoke civilizacije, vam čefurjem in komunajzlom pa nerazumljiva in vam torej predstavlja neko “govejo muziko”, v primerjavi z vašo, nekulturo in kameljo turško muziko….

  • Franc Šink

   Tudi ta tabla je za njih umetnost katere ne razumejo!

  • Borut Stari

   Edina dobra stvar, ki jo ima Maribor je, avtocesta do Ljubljane.

 • hribovc

  .
  samo opranoglavi ritoliznik si lahko v zloveniji spremeni ime in za to kasira davkoplačevalski denar !!
  .

 • luckyss

  Same zločinske face ..tile Janezi ;)
  Sicer pa ima vaš pastir brezplačno reklamo..ne vem zakaj se “bunite” ?!

  • pupa

   Slovenci se razburjamo kadar nas nekaj ujezi, dočim se balkanci BUNITE takoj ko zaslišite ime JANEZ JANŠA, saj vemo zakaj. JANEZ JANŠA JE SLOVENSKI HEROJ!!!!!!!!!!!!

 • dob

  Nič čudnega ni v tem, da si trije umetniki nadenejo ime “Janez Janša”, čudno bi bilo, če bi bili trije kučani! Še pes ne bi hotel nositi imena kučan.

  • luckyss

   Hja, zato pa imamo razne “Srečko Prijatelj” in Janez variante ;))

 • Oregon

  kaki butli

 • Če bi bili ti trije vsaj lepi kot original JJ, ne bi nič rekla. Tko mu pa res kvarijo ugled, pa Urški tudi k ona teh treh sploh neb pogledala. Da bi bli vsaj privlačni, men niso, tko mal čuden zgledajo… kl0šarsko.

 • Stajerka

  če nas bivše republike SFRJ in vzhodnega bloka prehitevajo po pravni plati in postajajo pravne države v pravem pomenu, potem so nas na konec pričeli potiskat tudi Kitajci…..ja, KITAJCI in to po plačah za pest riža…..

  Kitajske plače ponekod že višje od naših plač
  Matej Klarič
  14.10.2017 20:10
  Če je včasih veljalo, da so Kitajci delali za pest riža, danes za del Kitajske to očitno več ne velja. Nekateri njeni predeli so namreč po plačah že prehiteli države Vzhodne Evrope in tudi Slovenijo.

 • if

  Te samoimenovane Janeze Janše priimkovno berem kot Trdonje, hkrati jih obravnavam kot ljudi v službi kriminalnega državnega ospredja in ozadja.

  Pravijo si ustvarjalci sodobne umetnosti, jaz jih obravnavam kot ustvarjalce sodobne pokvarjenosti!

  Kdo so torej? Propadle osebnosti, ker hote vztrajajo v službi zla!

 • Jožef

  Da bi lahko prišlo do streznitve slovenskega naroda, se bo pač moralo zgoditi nekaj katastrofalnega. Pohabljenih možganov ni mogoče več popraviti. Potrebno bo dolgoŕočno zdravljenje. Bog že ve, kaj bo ukrenil s temi pregrešnimi dušami, hudič pa si že kremplje brusi in se veseli novih duš.

  • if

   Katastrofa je že tu, njen začetek. Ko bo učinek ustrezno močan bo začela terznitev.

 • tetka z ozadja

  Pa jih ni nič sram?

  • Steiermark

   Tistega, česa bi jih moralo biti sram, se ti psihopati ne zavedajo, torej jim je oproščeno! Sicer pa so ti duševni pohabljenci, navadni plačanci in vodene lesene lutke, z leseno glavo, od stricev iz gnojnega rdečega ozadja, ki pa se strašansko boji ponovne zmage pravega in velikana, JJ!

   • tetka z ozadja

    Mene bi bilo sram, da me kakor koli povezujejo s tem imenom.

    • tohuvabohu

     Ja, ampak ti si umetnik, oni pa ne.

 • bubamara

  Res mora skelet, ko živiš v državi, ki se imenuje po Slovenskem narodu. Največji sovražnik levičarjev je zaveden Slovenec.

  • luckyss

   Ja odvisno kam daš naglas na “zaveden” ;))

   • janez cepec

    ko je šu vel’ki vodja u partijo je biu zaveden mlad prspektivn kader, dons je pa zaveden demokrat. naglase si pa sami postavte

 • montyamp

  To niso umetniki .
  To so bolniki z resnimi težavami .
  Lahko vam napišem kateri psihološki profili spadajo v geto podpornikov takšnega rušenja politike ki postaja nevarna zazidarsko morilski kasti z udbovsko ljubeznijo pohabljenih mladičev .
  Brisanje resnice , izsledkov 20 letnega dela je že blizu rdečemu fašizmu .
  Novodobne bolezni na psi….. so se lotile teh treh ultraidiotov , saj se mi samo smilijo .
  Če so to umetniki , sem jaz avion .

  • DJURO SUMAR

   Nikdar se nisi spoznal na umetnost.

  • luckyss

   In kje imaš letališče ?!
   ;))

 • janez cepec

  no zdej pa mamo jebo, pr tolkeh JJ, kerga volet. mislem, de je isti kurac, usi so en glih prfukneni. je pa jeba to, de misleš, de se enga znebiš, pa se trije novi pojavjo, JJ-e mislem.

  • luckyss

   Točno to je hotel prikazati ta “performans”…
   Vendar bi bilo zaman pričakovati, da bi na teh straneh kdo razumel karkoli česar ni župnik oznanil ;))

   • janez cepec

    ovca j’ ovca, ne moreš ji zamert

    • luckyss

     Ja, edine ovce, ki imajo v štali lastno TV…pa nič kaj ne pomaga…žalostno vse skupaj ;(

     • janez cepec

      uhka se tolažjo saj s tem, de bo njih nebeško kraljestvo. sej veš tist, ubogi na duhu, pa take stvari

     • luckyss

      Hja, zna kar biti problem….Vsi ti ubogi na duhu in pa tisti, ki so prišli po device…
      Saj menda obstajajo le ena nebesa….in še tam bo očitno vojna…

     • janez cepec

      je jeba bo to, k se bojo gor začel kavsat med sabo, zdej si pa zamisl, de še JJ gor pride, zdej ne vem a računa, de gre u nebesa zato, k je “kao vern”, pa h maš hod, al se zanaša na tole tadrugo varjanto. u enmu tednu bi Boga zjebu, pa svojo vero začeu učit.

     • luckyss

      Hja, na to pa nisem pomislil…torej je ostal zvest komunizmu in bo naredil prevrat na najvišji instanci…

     • janez cepec

      vejš da, trabl mejker ,kukr je, ni srečn, če ne jebe nekoga. u partijo je šu, de bi jih od znotrej zjebu, zdej bo pa še u nebeseh poskusu

     • luckyss

      No, pa bomo doživeli še v nebesih “trojanskega konja” ::)

    • komar marko

     ja, tipično za HLAPCE. le zakaj so morali gospodarji končati v rovih!

     • janez cepec

      hlapec si ti

     • komar marko

      in ti delaš za mene, ne pozabi!

     • janez cepec

      eeee wrong, tle si se pa zajebu

     • komar marko

      Ha, ha, ha. DELAŠ za mene, ne pozabi!

     • luckyss

      Ker evolucija ne predvideva hlapcev v rovih….Hlapci bi lahko nadaljevali vrsto, ker so navajeni delati in preživeti v težkih razmerah…Sami gospodarji pač ne bi preživeli..
      Narava ni butasta ;)

     • komar marko

      Jap čakamo na nove OPICE da zlezejo z dreves. Narava res ni butasta, samo kaj ko je stranski proizvod rdečko!

     • luckyss

      Vam ni treba čakati da dobite podporo z dreves..vas je že v stranki več kot dovolj ;)

     • tohuvabohu

      Narava ni butasta, butast si ti, ofca klonirana.

   • komar marko

    uf, kaj vse dojamete za permormance. Prekopirači ste tujko, ki jo ne poznate. To vam je domet!

    • luckyss

     Citiram..”uf, kaj vse dojamete za permormance.Prekopirači ste tujko, ki jo ne poznate. ”
     Če že izumljaš novorek v stilu hrvaške (zrakomlat), boš moral tudi definirati te “izume” ;))

     • komar marko

      škoda tipkovnice za REVČKA!

     • luckyss

      Ja, očitno še uporabljaš kamen in kladivo..

 • ljubinica

  Direktorica Moderne galerije je ze od leta 93 komunistka Zdenka Badovinac.
  Ona z davkoplacevalskim denarjem financira to ” umetnisko” drhal ….. odkupuje njihove “umetniske stvaritve” in jim prireja razstave …..
  Vse v funkciji politicnega boja proti ” notranjemu sovrazniku” …..

  • Mojca pokraculja

   “Avantgardni sindrom” po BMZ-ju.

 • Franc Šink

  Če so Ti “umetniki” normalni, sem jaz mentor Pablu Pikassu.

  • janez cepec

   či si ti mentor Picasu, ni čudn, de j’ tke packarije malu

  • DJURO SUMAR

   Očitno ne razumeš umetnosti, premalo je, da se spoznaš na kipce v cerkvici.

 • DJURO SUMAR

  Očitno se Janeza Janše ne bomo kmalu znebili, saj imamo kar nekaj rezervnih. Pa pravijo klerikalci, da levičarji ne marajo njihovega šefa. Evo dokaza da to ni res.

 • tetka z ozadja

  Čeprav so mi banal ip naslov za tetko ni ovir.

  • komar marko

   kmalu te ne bo več, kar je prav!

   • tetka z ozadja

    :-)

 • komar marko

  rdečuhom je JJ sol na rano. To je dobro!

 • Vera

  Ti ” trije mušketirji ” ne vedo kaj je umetnost, saj po moje nimajo zato nobene izobrazbe . Niti ” umetniške” žilice ne premorejo . Gre se jim samo za žaljenje enega izmed osvoboditeljev naše države, ker tudi njim ni svoboda ” intimna opcija ” . Bolj ga bodo blatli, bolj bomo volili stranko SDS , ter 22.11. njihovo kandidatko go.Romano Tomc za predsednico .

  • tetka z ozadja

   Je pa edini politik, ki je izjavil, da če se dokoplje ustavne večine, bi ukinil Republiko Slovenijo in ustanovil svojo privat državo. V svoji nebluzi ji je dal celo ime “druga republika Slovenija”, seveda bi bil njegov rojstni dan državni praznik.

   • komar marko

    ne piši LAŽI. Sicer pa nisi kriv!

   • janez cepec

    bojda mau razmišla, potihem, de bi poj štafeto spet uvedu, sam ne ve kje bi jo sprejemu. Stožce, al Ljudski vrt. (al pa živalski vrt)

    • komar marko

     za vas v bolnici v AVSTRALIJI kjer zdravijo bolezen JANŠIZEM!

     • janez cepec

      kr prjav se, sej u Begnah zate ni pomoči

   • Vera

    Samo laži znate pisati , kaj pa je resnica, se vam niti sanja ne .

   • pupa

    TE GOLAZNI ŠE SLANA NE POBERE. Po potreben kar žled.

   • Vera

    Tega Janša ni nikoli niti pomislil, kaj šele izjavil in udejanjil !

  • DJURO SUMAR

   Če se boste zelo potrudili, boste prehiteli Ljudmilo Novak, ki se počasi vzpenja na mesto liderja desnice.

   • Vera

    Mila ni bila nikli lider in tudi ne bo , ker je izdajalka nekdanje stranke SKD .

  • luckyss

   Daj sestopi na realna tla…Še Šarec ne bo dosegel drugega kroga …
   Sicer pa vas ovce na volitvah čaka streznitev….Za vašega pastirja to ne bo presenečenje, saj je lažje lajati iz opozicije…
   Če bi si želel na vrh, bi že zdavnaj ukinil “štalskoTv”, kjer stranki zgolj zbijate “rejtinge”…ampak ovce se celo tega ne zavedate ;)

   • janez cepec

    ………nebeško kraljestvo.

   • Stajerka

    ne se zabijat v vrata……lahko ima hude posledice…..le glejte, da ne boste v deliriju kot je bila Hillary in Kučan po diskreditaciji Tuerka, ki so mu napovedovali zmago v 1. krogu – nazadnje je dobil kufre v 2. krogu…..
    več kot očitno vedno znova in znova dokazujete, da se IZ ZGODOVINSKIH NAPAK PAČ NISTE SPOSOBNI NIČ NAUČIT…..

    • luckyss

     Saj pravim…streznitev ob volitvah bo kruta….
     Bo treba že sedaj za mašo dat…

     • Stajerka

      hahaha…..ja, res je kruta…..Kućan še danes ni dobro zadihal……naslednji šok sledi naslednje leto…….

     • tetka z ozadja

      Ti še ni kapnilo, kaj ne?

   • von Rhein

    Povej kdaj boš prenehal z žalitvami (ovce)? Če pa misliš,da je to primeren način lahko vrnem in to tako,da boš na koncu res žalosten,ko boš izvedel vse o sebi.

    • janez cepec

     poj ste pa koštruni, kapiš?

   • Vera

    Klovn in predsednik države = velika razlika . Tisti, ki boste volili klovna, boste ” klovnese ” , potem pa prenašajte zgražanje Evrope in vsega sveta .

  • pupa

   Zanimiva bi bila informacija, koliko so ti trije drekci uspeli v življenju prodati svojih “kulturnih stvaritev” na trgu tako doma kot širše po svetu. Se lahko ta kulturni gnoj primerja z DROGOM JANČARJEM?

   • janez cepec

    bojda so tele trije modeli bel u rangu vašga preroka, k’ tud misle, de je pesnik in pisatelj, čeprou njegov pisatelski opus obsega 4 (štiri) knjige z rdečo partisko knižco ured, napisu je pa tud eno pesmco, Toninu??????, tko, de če doktorira, pa pit začne, bo Prešernuga Fronca presegu

   • ljubinica

    Nad trgom so oni vzviseni.
    Njihove umotvore kupuje komunistka Zdenka Badovinac za Moderno galerijo …. placuje pa z nasim denarjem.
    Zdaj hoce kot “umetnost” za Moderno galerijo odkupiti njihove veljavne osebne izkaznice na ime Janez Jansa ….
    In se s tem idiotizmom ukvarjajo tri ministrstva …..
    Cesa tako norega si ni izmislil niti Milcinski o Butalcih ….

   • Vera

    Dragom Jančarjem .

    • pupa

     Hvala za popravek.

 • Anja Kovacic

  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!
  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!
  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!
  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!
  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!
  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!
  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!
  PREKLETI KOMUNISTI!!!! PREKLETI KOMUNISTI!!!!

  • janez cepec

   kva, a je u Begnah edn pozabu vrata zaklent, pa s’ izkoristla prilko, pa spizdila?

  • luckyss

   Na google play obstaja aplikacija za primere kot je očitno tvoj..
   Torej, če te v hribih doleti nesreča, če padeš v kakršnokoli abstinenčno krizo ali problemi v zvezi s psihiatrijo (nenadni neobvladljivi napadi, ipd)…
   Samo pritisneš tipko in gorski reševalci ali uslužbenci ustreznih ustanov te preko GPS locirajo in ti nudijo ustrezno pomoč..

  • Vojteh Dovč

   hhahahhaahahahha tilt???

   PRAVA AMERIČANKA

  • Burek Burecki

   Idi malo doktorju po kake tablete za zivce in pamet…

  • Olga

   Dol z njimi! Na volitve!

   • tetka z ozadja

    Na zadnjem referendumu ste bili zeloooo uspešni.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, tisočkrat prekleti komunisti….

  • DJURO SUMAR

   A ti je pršl?

 • MižekFiga

  Ti trije znani “zgubidani” so vredni “nič”. Nevredni so kakršnekoli polemike. V slučaju njihovih “vročih” razstavljenih del je nujno paziti na samovžig. Da poravnajo0 svoj dolg do davkoplačevalcev se morajo razpasti po liku ddr. Milana Kučana.

  • tetka z ozadja

   Res ne morejo biti kaj prida, če si nadanejo tako ime.

   • MižekFiga

    Noben se ne imenuje “Jekleni Janez”. Ti kot “tetek” pa še kuhat ne znaš, torej si povsem neuporaben!

 • lokec

  Čista provokacija in norčevanje iz skupnega denarja.

 • Mojca pokraculja

  Blagovna znamka je po definiciji:
  “Razlikovalno ime oziroma simbol (logotip, trgovska znamka ali oblika), ki hoče prepoznati izdelke ali storitve enega prodajalca ali več prodajalcev in razlikovati te izdelke ali storitve od konkurenčnih. Blagovna znamka signalizira potrošniku poreklo izdelka in s tem zaščiti tako potrošnika kot proizvajalca pred konkurenti, ki bi skušali prikazati svoje izdelke ali storitve kot identične.
  Kapferer dodaja definiciji blagovne znamke novo razsežnost, ko pravi, da blagovna znamka ni le izdelek, ampak je bistvo izdelka, njegov pomen in njegova usmeritev, in tako definira njegovo identiteto v času in prostoru.”

  Očitno tile trije ne štekajo kaj je to blagovna znamka. V bistvu gre za blagovno znamko “milan kučan”. Tam je poreklo vsega, tam je mafijsko gnezdo iz katerega se napajajo.

  • MižekFiga

   Janez Janša ima prvovrstno politično (blagovno) znamko.
   Ta je “Jekleni Janez” ali skrajšano “JJ”.

   • tetka z ozadja

    Ampak kaže mu pa zelo slabo :-)

    • MižekFiga

     Koliko ddr. Kučanu kaže pač že vemo, ker sam javno kaže samo svojo rit poleti na Jadranu. Obilne tetke ali zdrizasti tetki imate kontrolo nad tem!

     • tetka z ozadja

      O Romani Tomc v medjih ni zaslediti nobenega negativnega članka, pa vseeno nima nikakršnih možnosti za zmago. Mogoče zaradi tega ker večina slovencev (okoli 92 %), ne bo nikoli nikogar izvolila, ki je kakor koli povezan z JJ.

     • MižekFiga

      OH, drugače bo!

     • von Rhein

      Bodi dosleden. Naslednjič napiši….slovenskih državljanov.

     • janez cepec

      točn tko, dok im Janše, bojo tardeči zmagval na volitvh. na žalost je tko

   • Mojca pokraculja

    Pa še registrirat mu je ni treba :))

  • von Rhein

   Ti trije eksemplarji res ne štekajo. Moral bi štekati nekdo na upravni enoti,ki se ukvarja s postopki na področju osebnih podatkov. In tukaj ,ko profesionalna oseba NOČE ŠTEKATI ali je za uslugo pri ustvarjanju zmešnjave dobro nagrajena in zavarovana,vidim problem,to je,sodelovanje pri rušenju osebne integritete političnega nasprotnika.
   Super svinjarija je financiranje nesposobnih lenuhov,ki so našli pot do sredsrev za pijačo ali mamilo.O njihovem delu ni kaj dosti znanega. Oni so tretji del izvajalcev banditskih aktivnosti. Prvi del…podgana v naročju brezjanske Marije,drugi del ,križ v plamenih.To je kultura in umetnost rdečih banditov.

   • Mojca pokraculja

    Točno to je tudi meni padlo na misel, kako je ta zadeva šla skozi na UE ?
    Ja zdaj ni drugega kot to, da bi se pojavili trije, al pa še bolje 30 tipov, ki bi želeli spremeniti svoje ime in priimek v milan kučan, v borut pahor, miro cerar itd. Takrat bi na EU zihr štekal. Se stavim, da bi iz prvega predala potegnili zakon uredbo ali karkoli, s čimer bi preprečili preimenovanje. Najbrž bi še kakšno sodbo ESČP našli o človekovih pravicah.
    Blagovna znamka milan kučan in ostala mafija. Za njih v tem primeru po zakonu to ni mogoče. Ja tud zakoni so stvar interpretacije, ni vseen za koga se uporabljajo.

 • RATATA

  Demokracija je kriva, da je sodnikom razsodnost zablokirala!

  • RATATA

   Demokracija je kriva, da je zakonodajalcem razsodnost zablokirala!

   • RATATA

    Demokracija je kriva, da je učiteljem in profesorjem razsodnost zablokirala!

    • RATATA

     Demokracija je kriva, da je demokracija zablokirala!

    • janez cepec

     demokracija je kriva, de vaš pastir uhka klamfe serje že četrt stoletja, pa če bi bla taprava demokracija, bi že zdavnej u restu sedeu.

     • RATATA

      Demokracija je kriva, da lahko cepec kot si ti pisuni in objavlja idiotizme skregane z logiko, namesto da bi bil kot častilec morilsko-lopovskega režima razčetverjen!

     • janez cepec

      idiotizme skregane z logiko vaš diktator klobasa že 25 let, pa mu še pelete

     • RATATA

      Ne podtikaj mi nekoga u tri dni!

     • tohuvabohu

      Kva tje pa naredu?

     • janez cepec

      men nč, tebe je pa pokretenu, kukr nis biu že prej, tko, de se m’ kr mau smilš.

     • tohuvabohu

      A ja, jaz sem pa misliv, da tje mvadiče požrv, kmaš od 100 komentov ene 300 na njegov račun. Kako pa spiš, siromak, če kar naprej sanjaš o njem?

     • Steiermark

      Vidiš, prednost normalnih Slovencev je v tem, da nas še je možno “pokretenit”, dočim vas kretenov se ne da “normalizirati”!

     • Soave

      Oooooo, kako dobra dušica si ti !!

     • tramal

      Preimenuj se v polpismen cepec

     • Steiermark

      ali veš, kje bi pa ti “sedeuuu” če bi obstajala v naši Sloveniji, demokracija? Zaprt v umobolnici, na močno zastraženem oddelku, brez izhodov…..

 • Borut Stari

  Zloraba imena ali osebnosti Janeza Janše se vidi in sliši pri vprašanjih na soočanjih predsedniških kandidatov na Javni hiši,POP sekretu in A kanalizaciji. Pritlehna vprašanja o njihovem odnosu z Janšo in njihovem mnenju o njegovem predsedovanju SDS se postavljajo le Novakovi in Romani Tomc. Slednji celo ali bi za stranko bilo bolje če bi ji predsedoval gdo drug. Celo ona sama. Prostituiranje v novinarstvu, če ga sploh lahko tako imenujemo, se nadaljuje.

 • Vlado77

  Da to delajo s mojim denarjem oziroma davkoplačevalskim je navadni državni kriminal. Zapreti bi morali tiste ,ki jim dajejo keš.Teh norcev se itak ne da prepričat. Naj služijo s svojim denarjem pa da vidimo. Po mojem bi bili na zavodu za zaposlovanje

  • von Rhein

   ….na zavodu in pred veleblagovnicami z edinim ,za njihove buče pomembnim vprašanjem….gospod,a mate mrbit kej drobiža?

 • ljubinica

  Ne samo “umetniki”, tudi presstituti
  natanko vedo, da je treba pljuvati po Jansi, pa ti je “uspeh” zagotovljen ….
  Tudi zabavljaci tipa Salehar mimogrede, kot v sali, udarijo po Jansi ….

 • janez zorman

  Kdor je podpisnik računov “umetniških del teh treh kriminalcev” je rahlo omejen ali hudo bolan.

  • von Rhein

   …ali naročnik. Na vsak način pa sickter.

 • ljubinica

  Natasi Pirc Musar se seveda pocetje teh “umetnikov” ne zdi sporno. Nic ne protestira ….
  Naj pa se poskusi kaka slovenska umetnica preimenovati v Melania Trump,,,,
  Kako bi zarohnela Musarca! In seveda takoj tozila ….
  ,

 • baubau

  nadaljevanje banditizma

 • Franjo Trojner

  Volitve so tik pred vrati zato so znova nelustriranci takoj pokazali svoj pokvarjen obraz, takih podlih provokacij bo še dosti.Nelustriranci vedno poskrbijo, da volitve v Sloveniji niso poštene, svobodne in tudi demokratične ne, zato niti legitimne ne morejo biti! Ta država je obstala zagozdena v lastnem nelustriranem političnem dreku, k temu znatno tudi pripomorejo nelustriranemu dreku servilni mediji in kulturniki, ki na trgu v mescu dni še za kos kruha ne bi zaslužili. Slovenija ni demokratična država in že dolgo tudi pravna in blagostanja polna ne, ker ljudovlada v njen ne vlada!

  • luckyss

   JJ je verjetno “lustriran”…ga je kupil za dnevno sobo, takega na šest “svečk” ;)

 • Ryuk

  Kateri beta tipčki, ki gredo prostovoljno v senco Janeza Janše.

  • tohuvabohu

   Zanima me, ali so še vedno člani SDS, hehehe.

 • Krtača 20

  Kle se pa zgleda levi in desni soglasno strinjamo. Da se greš pri vseh imenih na svetu preimenovat ravno v Janez Janśa…lih ne moreš bit diht ke v glavo….

  • Ryuk

   Nisem siguren, da se strinjamo. Namreč talevi jih financirajo. Slaba naložba.

   • Krtača 20

    Sej tud ta desne levi financirajo. Še tri tumpleke več kaj češ. Če že vso neumnost, pol pa še to…

  • janez cepec

   no ja, maš prou, a veš kva j’ djau Un? oprosti jim, saj ne vedo kaj delajo, tko, de so isti, kot oginal, de ne vedo kva devajo, namreč

  • Olga

   Kdo bi se pa poimenoval po Murgleoneju ali Mafijankoviču???

 • tohuvabohu

  Zdaj samo še čakamo, kdaj se bo Sandra Bašić Hrvatin preimenovala v Urško Bačovnik Janša.

  • janez cepec

   mene skrbi, de se ne boš ti preimenvou Lipicanca, čeprou moreš vedet, de vosu, k pride u Lipc na svet še ni Lipicanc

   • tohuvabohu

    To bo pa takrat, ko se boš ti preimenoval v idiota.

   • Steiermark

    Tega se očitno ti in tvoja brača, ne zavedate……

 • tramal

  Trije norci ki niso za drugam kot v umobolnico.

  • tohuvabohu

   Ali pa za v Severno Korejo.

  • janez cepec

   Mare, kr’ prdruž se jim, take k’ si ti, u Begnah jemlejo

   • Janez

    AH !
    ŽE SPET SI TUKAJ !
    Ali ne bi šel raje v LIBIJO ?
    A zakaj ?
    Ja?
    DA NAJDEŠ TISTI DVE R. SLO KAMELI=VELBLODA,
    KI JU JE RAJNKI M. EL GADAFI PODARI “ŽAL” PREDS. B. PAHORJU !
    Zdi
    se mi, da bosta ” pahiju” kameli – še zelo prav prišli ?
    Za?
    Trgovske ” kšefte, za ccirkus, kot poslušalki !
    Še?
    NA BESEDE ” MIŠKA MALA” NE BOSTA REAGIRALI.
    Razumeta – le Gadafijevo arabščino.
    Idealni – poslušalki za “pahijeve” govorance bosta. A ne? L.r. J.KOMENDA
    P.s.
    Pahorjave kamele

    https://www.google.si/search?q=pahor+gadafi+kamele&oq=pahor+gadafi+kamele&aqs=chrome..69i57j69i60j33l2.18990j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=uRpRpUpAk0wwsM:

    • janez cepec

     Janez aus Begne, če ste že pojužnal, tabletko, pa pej mau poležat, ti bo mau odlegl, boš vidu

     • Steiermark

      Pri tebi tabletka , očitno, ne deluje, zvišaj dozo!

  • Steiermark

   ….pa za v kakšno “garažo”……

 • Olga

  Vse za oblast levicarjev! Ker ne delujejo “novi obrazi”, hočejo levičarski podrepniki naredili vse, da bi na drugačen način odvrnili volivce! V vsaki normalni pravni državi bi morala biti takšna zloraba sankcionirana! Kaj to početje dokazuje? Janez Janša je edino upanje za Slovenijo in levičarskim priviligirancem največja grožnja!
  Mar ne delajo enako tisti, ki se lažno predstavljajo z našimi Nicki in v “našem” imenu širijo svoje sovraštvo, laži in nestrpnost! Cilj je diskreditacija in umor drugace mislečih!
  Ljudje, odpremo oči!
  Ravno zato moramo VSI na volitve in vse levičarje postaviti na smetišče zgodovine in odstraniti pijavke od našega težko zasluženega denarja!

  • luckyss

   JJ jeprišel do brezplačne reklame…
   Slabe reklame v današnjem času ni …
   Ne zdaj jamrat Olga 1 ali 2 ?…ali pa vas je vas idiotov še več ?!

   • Olga

    Človek, ki ne govori v svojem imenu in zlorablja tuje, je navaden skorumpiranec, človek brez hrbtenice in šleva!

    • luckyss

     Brrrr…
     Spet se moram strinjati s tabo;(

  • von Rhein

   Tale fraza…smetišče zgodovine mi ni všeč.Smetišče?Onesnažuje okolico,podtalnico,smrad se širi v okolico.In še precej negativnih vplivov je posrednih. Meni je bolj všeč…sežigalnica odpadkov.

  • janez cepec

   ste že zmagal, beboti

  • tetka z ozadja

   Tako je, janša je edini garant za zmago na volitvah.

   • Vera

    Volili bomo predsednika države , ne vlade !

  • ljubinica

   To si se dobro spomnila.
   Levaki lazejo in kradejo.
   Kradejo denar, ideje in celo identitete ….
   Tudi tule na tem forumu levaki kradejo …..

 • Janez

  ALI KDO SPOZNA
  ARABSKEGA MOŽAKARČKA Z BELO BRADICO – OB GADAFIJU IN PAHORJU.
  ALI?
  Ni to tisti g. SAMARIN IZ “IRAN NLB GATE”) !
  Zda se zdi pravi čas,
  DA GRE “ŽAL” PREDS. PAHOR PO TISTI DVE KAMELI !? Se zdi. L.r. J. KOMENDA

  P.S.
  PAHOR IN G. SAMARIN PRI GADAFIJU
  Deebata o kamelah.

  https://www.google.si/search?q=pahor+gadafi+kamele&oq=pahor+gadafi+kamele&aqs=chrome..69i57j69i60j33l2.18990j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=Jt5QTXlA1rLYYM:

  • janez cepec

   ti si mau zamešu, o j’ tvoj dohtar, ta u beli halji, preveč Novo 24 gledate, gor u Begnah, risanke so zate, pa nč druzga

   • Janez

    A na tisti sliki
    ste kar trije ” J. CEPCI” ?
    Kateri od teh treh – si pa ti ?
    Ja – saj je tudi vtis tak, da nihče od teh treh
    – kako drugo ime kot ” “J. CEPEC”- NITI NE RABI ! ”
    “J. Cepec” je ok ime – za vse tri”

 • dr Janez Sveti

  Za 6.000.000,00€ se preimenujem tudi v Matija Maček, Milan Kučan, Stane Dolanc in Ante Pavelič..seveda samo zaradi sodobne umetnosti in umetniškega performansa.
  DR Janez Sveti alias Matija Maček, Milan Kučan, Stane Dolanc. Ante Pavelič

  • luckyss

   Dolfi pa ne bi bil ?!
   Preveč nostalgičnih spominov morda ;)

   • Steiermark

    lahko kar uporabiš ime pedofila in množičnega morilca ter ravbarja jb tita, je bolj primerno za primerjavo z ostalimi zločinci, kot pa Hitler, ki je bil v primerjavi s to pederrajzlarsko zverjo, pravi vajenec, ki se je učil od njih….

   • montyamp

    Hahaha , Hitlerjevi mladiči vam yugonostalgikom prodajajo pomije , res čudno da zmagovalci živite od bankrotov .
    Se pravi , komunistični morilci in zazidarji so okupirali Slovenijo , ki je pod okupacijo ultraidiotov prišla tako daleč , da hočejo biti vsi komunistični pohabljenci , Janša .

    • luckyss

     Pa ne moreš svojega pastirja nazivati s komunističnim pohabljencem…
     Ali pa sem te morda narobe razumel ;)

   • dr Janez Sveti

    Le kaj bi Židi brez Dolfija?? Bili bi samo en nepomemben razseljeni narod. Pa še Avstrijec je, kar pomeni, daje v bistvu Adolf ponemčeni Slovenec. Dokaz? Samo Slovenci so zmožni v kratkem času pobit ogromno ljudi in nihče ne najde krivca. Ne. Adi pa nebi rad bil, saj bi moral potem nosit čudno frizuro in popolnoma nemogoče brke. Sem raje Milan Kučan, ki je sicer majčken ampak imam lepe plave učke.
    DR Janez Sveti Milan Kučan

  • von Rhein

   Najbolje kombinacija…Matija Kučan. Klasični in sodobni pristop.

   • luckyss

    Morda –Adolf Matija Joško Kučan…
    Se tako lepo sliš kot v raaajuuu…

  • Olga

   Vi ste tako prodana duša! Nič novega!

   • dr Janez Sveti

    Vem. Zato si pa ti reva, ki samo joka in se pritožuje, nad nami superiornimi in uspešnimi.
    DR janez Sveti genij

 • Antonius

  Zato pa smo, da
  okradenim pomagamo.
  VERZIFIKATOR, volja
  je pot. Vztrajajmo, da
  nevšečnosti postavimo,
  kjer jim je mesto.
  —————————–


  Janez J. Janez

  MI SMO IVAN CANKAR

  Jaz sem Ivan Cankar, sem pisatelj
  in imam še klona dva proslula,
  literarna pot se bo posula
  s cvetjem, kot velel bo izdajatelj.

  Jaz sem Ivan Cankar, sem ikona,
  klona dva takisto sta ikonska,
  literarna dva dragulja kronska,
  pot tlakujejo vsem trem do trona.

  Jaz sem Ivan Cankar, sin moderne,
  popularnost si delim še z dvema,
  upam, da izjava ta se snema
  in presname v kopije stoterne.

  Mi smo trije, je ime enako,
  le po tem sploh kdo nas kdaj opazi,
  saj so brez izraza nam obrazi,
  brez duha početje naše vsako.

  Nas zato opevajo občila,
  ker ime imamo zdaj sloveče,
  z velikanom v isti koš nas meče
  ves orkester, glavna so trobila.

  K sreči pravi Cankar je obstajal,
  da od plagiatov preživimo,
  na njegov račun denar dobimo,
  bo za nami velik nič ostajal.

  • Soave

   + + + + + + + + + + +

 • domovina mili dom

  Spoštovani g. Janša, svetujem vam, da na twitt objavite zahvalo vsem, ki vam delajo brezplačno reklamo.
  Zgleda, da je komunistom zmanjkalo sape. Ugotovili so, da ne zmorejo več, da so Slovenijo zasrali do podna. Kaj pa sedaj. Na prefinjen način, ki zgleda tako, da sramotijo g. Janšo, v resnici pa je to metoda, da ga dvignejo na piedestal za naslednje volitve. Res prebrisano. Oni si bodo roke umili, demokracija bo pa popravljala zafurano Slovenijo.

 • andreas82

  Ko gre za Janšo je vse dovoljeno! To smo videli za časa njegove vlade, ko so tisti “apolitični” Slovenci glasno protestirali in se ven metali, ko nisi mogel iti normalno v trgovino, na Pošto, brez da se ne bi za tabo nekdo ven metal, to so bili časi ja. Samo naj kdo reče, da Slovencewv politika ne zanima, še kako jih zanima, so pa v času gospodarjevih v defenzivi, čakajo svoj trenutek.

 • montyamp

  Država ki ima gnilo krivosodje , gnilo kulturo , gnilo politiko , gnilo zdravstvo ,…………………………………………………….. ,
  ne more imeti zdrave kulture .
  Kdaj in kje so morilci in ovaduhi storili normalno državo ???

 • Soave

  Še bolj pokvarjeni pa so njihovi politični botri, ki jim za
  provokacije, ki nimajo nobene zveze s kulturo, namenjajo milijone evrov.

  To pa je tisti kavelj, dragi moji !! Naš denar talajo ” umetnikom “, da se v njihovem imenu norčujejo iz svojega političnega nasprotnika ???
  Neverjetni so ! Mi pa eni kronani osli, da jim še štango držimo.
  Koliko časa še ?
  Hja, dokler država ne bo crknila in z njo velika večina nas, ki nismo nič krivi

  • luckyss

   Kako dolgo še ??
   Toliko časa dokler narod te nevarnosti ne bo prepoznal kot večjo nevarnost, kot jo predstavlja SDS na oblasti…
   Preprosto kot pasulj in tega ni možno logično negirati..

   • Soave

    Nič ni preprosto pri nas. Tudi dober pasulj skuhati ne ! A zakaj ? Ker dobrega slovenskega mesa skoraj ni več !!!
    Pa potolaži se . V naslednji, novi vladi bo, kot izgleda tudi Nsi. Ta bo pa vse uravnotežila, a ne ? In narod bo zopet srečen .

  • ljubinica

   “Nas denar talajo umetnikom ….”.
   Zato oblasti ne dajo iz rok.
   Oblast jim omogoca, da skubijo z davki drugorazredne in talajo denar prvorazrednim “nasim” …..

 • Janez
 • šmentanamuha

  Kraja identitete očitno najmočnejšega političnega konkurenta je odličen kulturno-političen spin.
  To je dober prikaz izprijenosti levičarske neokomunistične mentalitete, ki s kulturo in umetnostjo nima nič skupnega. Mogoče se komu zdi to smešno, vendar tako kot uničujejo Janeza Janšo kot človeka in kot politika, ker je zanje premočen konkurent, tako lahko uničijo vsakega med nami. Zato hejterji Janez Janše, ne ploskajte. Komu zvoni? Zvoni tebi.

  • domovina mili dom

   Saj ni čudno. Njihovi očetje, predhodniki, so morili, da so si prigrabili-zaplenili imetje soljudi.

   • ogledalo

    Ti si pa tudi teslo.

    • T-Rex

     ampak največje teslo si pa ti

     • domovina mili dom

      Tistole one ni teslo, ne ga poveličevati.

     • ogledalo

      Ti si preveč butast, da bi zmagal na takih “tekmovanjih”! Še med bedaki nr moreš biti prvi. Skratka teslo2!

     • šmentanamuha

      Ja, čestitke za prvo mesto, teslo1, malo je tako iskrenih samokritik:)!

    • domovina mili dom

     Torej sem zadel v center.

     • ogledalo

      Direkt na Trstrnjakovo!

  • ogledalo

   Teslo. Sploh ne veš kaj je kraja identitete!

   • šmentanamuha

    Hejter, zvoni tebi, ampak si preveliko teslo, da bi to dojel.

    • ogledalo

     Teslo te je naredilo, smotanca!

     • šmentanamuha

      Zelo bistroumna misel.

 • ogledalo

  Javno ni videti , da bi ga kdo zlorabljal. Da ni bilo kaj v arestu?!

  • janez cepec

   u arest je JJ pršu nedoužn, iz aresta pa že ne več

   • komar marko

    to ti na podlagi izkušenj iz prve roke?

 • Slovenec 33

  Ja kaj ste pa pričakovali od teh levakov
  1.Genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki so ga izvajali njihovi verski blazneži med in po drugi svetovni vojni, na kar nas opominja nad 600 morišč po slovenski zemlji.
  2. Preimenovanje krajev po slovenskih deželah in rušenje cerkva in krščanskih obeležij po slovenskih deželah in s tem kvarjenje kulturnega profila slovenske krajine, ki se še ni končalo.
  2. Izbojevanje nadaljevanja okupacije Slovenije s strani prvega okupatorja, ki je Slovenijo okupiral 1. 12. 1918 in posiljevanje Slovencev s švasano pisavo.
  3. Izdaja načrtov slovenske osamosvojitve in oviranje osamosvajanja
  4. Ropanje slovenski davkoplačevalcev z vedno večjimi davčnimi obremenitvami, vključno z davčnimi blagajnami.
  5. Zaostritev davčne zakonodaje, ki omogoča kazen več tisoč evrov, ob izdaji računa za 6 evrov z napako in ob istem času omogoča pranje 1 milijarde terorističnega denarja, ki se je lansiral ob provizijah levakom (vse veje oblasti so po nekaj dobile, da so v tem primeru molčale), ki so ga omogočili in banka se je v tem priemeru provizijam odpovedala.
  5.Na vseh humanističnih fakultetah levaki omogočajo svojim privržencem pridobivanje akademskih nazivov od katerih so večina plagiati
  6. Svojim privržencem omogočajo krajo v bivšem družbenem sektorju in nato jim je omogočen osebni stečaj ali pa zastaranje, oziroma izločitev dokazov in nato oprostitev ali pogojna obsodba.
  7. Kraja imena, lastnine so stalna praksa delovanja levakov po slovenskih deželah.
  Komunistična religija je najbolj zločinska religija v človeški zgodovini, ki je zakrivila skoraj 200 mio pobitih ljudi v svoji 100 letni zgodovini.

  Zato me čudijo ti slovenski levaki, da se istovetijo s to religio.

  Kaj vas res ni nič sram?

  Občudujem, tiste, ki so to zločinsko religijo spregledali in so imeli dovolj patriotizma, vesti in morale da so jo zapustili.
  Kaj ste pa vi trije naredili ?

  • luckyss

   Hitlerja vzet za “kompanjona” in kasirat posledice pa si pozabil povedati…
   Sicer pa cerkve v Sloveniji še stojijo in prav je tako…pa ne zaradi preveč gorečih vernikov, ampak zato, da je jasno kje je ločnica med islamističnim ekstremizmom in katoliškim svetom….
   Le v Ljubljani je Zoki podlegel podkupninam iz Katarja…pa tudi vse od osamosvojitve naprej se temu ni nihče pretirano upiral..
   Še TITO ni dovoljeval raznih nikabov in podobnih maškerad..
   Sicer pa je v teh letih spregledala le Esmeralda, pa še to le v filmu…vsi ostali so se obrnili po vetru, kar jasno definira njihov karakter !!

   • Slovenec 33

    Nisem pozabil povedati !
    Hitlerja oziroma nacije so imeli za kompanione komiji, ker so jim naciji orožje dobavljali , enako kot italijanski fašiji. Preberi si kaj o tej veleizdaji.
    Preden je prva puška s strani vaške straže počila v zaščito slovenskega naroda je bila krimska jama že polna slovenskih rodoljubov in tudi desetina partizanov je bila vržena not, ker niso slovenskih rodoljubov hoteli pobijati.
    Preberi si kaj, da ne boš konca življenja dočakal kot topoumni produkt usmerjenega izobraževamnja pod vodstvom fdvizma.
    To čemur ti praviš zmaga nad tretjim rajhom je bila za slovenski narod največja veleizdaja, ker so veleizdajalci omogočili nadaljevanje okuapcjije slovenskih dežel. (po slovenski zemlji so hodili oboroženi tuji vojaki, govorili tuj jezik in nas s švasano pisavo posiljevali – vsaka železniška postaja je bila onečaščena itn).
    Samodržec tito je bil za slovenski narod samo predstavnik okupatorjev in nič drugega, ker pa imaš zaradi usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma uničeno sposobnost razmišljanja ti pa samo blejanje preostane, če seveda nisi predstavnik okupatorjev slovenskih dežel in trobiš v luno.

    • komar marko

     in med VELIKO BORBO, ki se je začela z LAŽGOŠAMI so naši zaslužni, akterih je danes še vedno 16.000 pobili natanko 520 NEMCEV! Vseh hrabrih je bilo 42.000. Tistih 520 ŠVABOV se ne ve ali so umrli od infarkta ali od smeha!!!!!!!!!

     • luckyss

      Saj imamo uradne podatke…ni ti treba pisati na pamet.

      Na seznamu vseh smrtnih žrtev med prebivalstvom Slovenije med drugo svetovno vojno in neposredno po njej, ki je delo Inštituta za novejšo zgodovino, je do zdaj vpisanih 99.706 imen žrtev. Največ smrti so med drugo svetovno vojno nad Slovenci zakrivili nemški okupatorji, vpisanih je več kot 31.000 njihovih žrtev, skupaj s povojnimi poboji pa je komunistična stran povzročila približno 24.000 žrtev. Po statusu pa je bilo največ žrtev med partizanskimi borci, skupno okrog 30.000, prav toliko pa tudi med civilnim prebivalstvom.
      Če ne bi bilo povojnih pobojev, bi Slovenci imeli za 15 odstotkov manj žrtev. Italijanski okupator je povzročil nekaj čez 6.400 žrtev. Protirevolucionarni tabor, v katerem so zajete vaške straže, četniki in vse tri veje domobranstva, so zakrivili smrt 4.400 ljudi – to so žrtve, ki so padle v njihovih samostojnih akcijah, ne pa žrtve, ki so jih povzročili v sodelovanju z okupatorjem (te žrtve so prištete k številu žrtev okupatorja). Za Rdečo armado imamo ugotovljeno, da je povzročila nekaj več kot 5.000 slovenskih žrtev. Zavezniške vojaške enote so predvsem v bombardiranjih pustile skoraj 1.900 žrtev.
      Več kot 900 žrtev je bilo zaradi nesreč – pri čiščenju orožja in podobno. Ustaši so povzročili blizu 800 žrtev – večji del so to Slovenci, ki so bili izgnani na območje NDH, kar nekaj žrtev pa je iz časa umika hrvaških enot v Avstrijo ob koncu vojne. Za okoli 20.000 ljudi nismo mogli ugotoviti, kdo je povzročil njihovo smrt – na vzhodni fronti na primer za veliko vojakov ne vemo, kaj je povzročilo njihovo smrt.

     • luckyss

      “Doslej znane izgube okupatorja na slovenskih tleh
      so okrog 1500 Italijanov in okrog
      6300 Nemcev, le-teh je bilo veliko ubitih
      po vojni oz. v zaključnih bojih s sovjeti in
      jugoslovansko armado”

      ostali “domači okupatorji” pa ste itak šteti spodaj pod Slovence ;(

   • komar marko

    ja PAKT od 39 leta še kako drži. Še kao drži poskakovanje za 1. MAJ! Še kako drži, da so bili SKOJEVCI pripadniki HITLERJUNGED! jap DOKAZI capljajo na dan!

    • luckyss

     Tudi Rusi so imeli pakt o nenapadanju s Hitlerjem…
     Na koncu pa so jih zgazili kot črve…
     Dogovor med politiki nikoli ni bil vreden počenega groša…
     Bistveno je to kar se zapiše v krvi…

     • sprehajalec

      Hitlerja vzet za “kompanjona” in kasirat posledice pa si pozabil povedati…

      Hitlerju je prisegla samo ljubljanska četa slovenskega domobranstva na štadionu. Drugi ne, po Sloveniji.

      Intimna opcija teh oddelkov so bili Angleži in Američani. Za Nemce so vsi vedeli, da bo konec. Zmagala je opcija, ki je bila za Sovjete, saj so ti z realno silo stopili na slovensko ozemlje skupaj z okupatorsko Jugoslovansko Armado. Takrat, 9.5.45 so prevzeli oblast skupaj z omenjenimi in zopet so jih najtopleje pozdravili ravno v Ljubljani.

     • luckyss

      Ja, ja zato so zavezniki poslali domobrance nazaj v klavnico in ostale (“neljubljanske”) domobrance so med vojno oskrbovali Rusi ;))

     • sprehajalec

      in ostale (“neljubljanske”) domobrance so med vojno oskrbovali Rusi ;))

      Kateri pa, Ruska osvobodilna armada v nemški službi ali koga imaš v mislih?

      Ja, ja zato so zavezniki poslali domobrance nazaj v klavnico

      poslali so domov tudi francoze, norvežane, dance, belgijce, nizozemce itd. vendar ne v klavnico. Klavnica namreč potrebuje klavce, ti pa so bili samo na strani NOB, zato je takšen obračun z nasprotnikom v državljanski vojni edinstven v Europi.

     • luckyss

      Ti “severni” kolaboranti tudi niso klali svojih ljudi v temnih nočeh…
      Ne vem zakaj bi jih potem pobijali…

     • sprehajalec

      Lari fari. Ti severni kolaborantje so sestavljali zloglasne enote SS Nederlande, SS Wiking, Alzacien, Nordmende, Charlemagne, pa ROA Vlasova, pa Galizien. Verjetno niso bili anglečki. Kljub temu niso končali tako kot Handžar pa Slovenska legija. Pa deli Prinz Eugena.

      Slovenski komunistični kolaborantje v enotah Bračič. Šercer, krimski odred, Cankarjev bataljon itd, pa so že zelo zgodaj zagrešili nekaj hudih zločinov nad sonarodnjaki. To je potem sprožilo revolt in antigibanje proti njim, ki se je poimenovalo antikomunistična milica. Ki je nastala leto dni, po njihovem pojavu in njihovih razglasitvi različnih Sovjetskih Republik po Sloveniji (Republika Dražgoše, krimska republika) z namenom njihove vključitve v internacionalno Zvezo sovjetskih socialističnih republik. Marsikdo je tej nameri nasprotoval in ni želel v to Zvezo.

    • domovina mili dom

     Eden zagretih hitlerjevih mladincev je bil dolanc. Sedaj je pa na predsedniških volitvah oboževalec hitlerja, celo njegova dela podarja okrog, da o pozdravih ni debate, je pa pasma konja.

 • luckyss

  Logično je npr. da bi narod masovno volil nekoga ali stranko ki bi z dejanji, zgledom in pobudami stremeli k napredku in izboljšanju standarda Slovencev…
  Tistih, ki le jamrajo, prelagajo kosti in škodijo ugledu in napredku države pač preostane le lasten jamrajoči portal…
  Osebno bi sicer kot levičar podprl kakšno resno desno stranko in to zaradi tega, da se onemogoči kraja državljanov preko javnih služb, ki je sedaj pretežno v domeni vladajočih strank…

  • Soave

   Ni res !! Nimaš prav !!
   Logično BI BILO , ja . Pa ni tako. Povej, ti gre dobro ? Se ti zdi, da napredujemo, da je standard boljši ?
   Ne volite ravno masovno. Vas je pa dovolj, da nas vedno znova preglasite.
   Prelaganje kosti pa le pusti pri miru, veš !! Vlada bi navkljub takim temam, ki jih odpira SDS, VSEENO LAHKO DELALA. CELO MORALA BI – DELATI ! Oni predlagajo in pač pošljejo v parlament.
   Ja, videli smo, kaj pošiljajo !! Same bedaste zakone. Zakone v svojo in v korist svojih prikimovalcev.
   Torej, ti ne jamraš ? Potem pa naj ti kar še malo več vzamejo, kot meni. Ki jamram.

  • šmentanamuha

   luckyss, ne norčuj se iz mrtvih, še posebej, če so bili pomorjeni na tako grozovit način. Te mrtve moramo nujno izkopati iz rudniških jaškov, jam in brezen kamor so bili še živi odvrženi in zabetonirani. To niso mrtvi z bojišča, ampak uklenjeni in pomorjeni na grozovit način – bestialno. S takim bremenom ni mogoče srečno živeti in korakati v svetlo prihodnost. Dokler nismo v stanju teh mrtvih dostojno pokopati in iskreno obžalovati te bestialnosti, ki se je zgodila, svetle prihodnosti nismo vredni.

 • Frane Žižnik

  Ne vem zakaj se razburjate?! Predsednik SDS je Ivan Janša in ne Janez Janša.

 • Janez

  LUCKYSS !
  Daj nam povej ? Pojasni lj. cestne govorice?
  A?
  JE ŠEL ” HUMANITARNI ” 89 LETNI PODJETNIK J. Z.
  IZ WTC-JA -KONČNO RES – KONČNO – V PENZIJO. Ali kar v UKC – kot pacient? L.r. J. KOMENDA

  • luckyss

   Počakaj da mi kurirji prinesejo današnjo pošto….moram pa še prej na večerjo z Jankovičem in potem greva iskat “farmacevtke” po barih…
   Tako, da se opravičujem, če ti bom o Zemljariću poročal lahko šele zjutraj…

   • Janez

    Aja?
    POTEM
    PAM MOL ŽUPANA VPRAŠŠAJ – ČE SE ŠE SESTAJA PO PARKIRIŠČIH V LJ
    NPR.
    Z RAZNIMI STARIMI DROBNIMI MOŽAKARČKI Z OGROMNIMI USNJE TORBAMI ?
    IN – ALI ŠE ? Od takih možakarčkov – prevzema – SKRIVNOSTNE DEBELE KUVERTE?
    Pred
    Cca 2 letoma sva MOL ŽUPANA Z.J. VIDELA – JAZ IN GA T.P. – PREVZETI – ENO TAKO DEBELO KUVERTO.
    NA PARKINGU PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM.
    ČUDNO ?
    Mislil sem, da po parkingih “posluje” le “ta prava” mafija. Pa MOL ŽUPAN ?

    A nima Mestne hiše – za sprejem obiskovalcev ? Kaj se ti zdi ?. L.r. J. KOMENDA

    • luckyss

     Celo Zorangutan ni tako butast, da bi na javnih mestih prejemal podkupnine…;))
     Take zadeve prinesejo na dom kurirji DHL in podobni ;))

     • Janez

      Ja?
      SAJ NE VEM – KAJJ JE BILO V TISTI DEBELI KUVERTI!
      Jaz
      IN MOJA PRIJATELJICA GA. T.P. DOGODEK LAHKO IZPRIČAVA
      – TUDI KKI URADNI OSEBI.
      RES SVA VIDELA TISTI ČUDNI PREVZEM VEČ CM DEBELE KUVERTE.
      Z.J. JE KUVERTO VRGEL V SVOJ MRRCEDES.
      A JE BILA V KUVERTI KAKA MOLITVENA BUKLCA? Daj ga vprašaj. L.r. J. KOMENDA

 • domovina mili dom

  Kako je lahko srečen g. Janša. Oboževalcev ima na pretek. Presegli smo nivo ameriškega načina življenja in bluzenja. V Ameriki se fani celo z plastičnimi operacijami hočejo približati svojim ljubljenčkom.
  Samo pomislite, kako morajo biti slovenski oboževalci g. Janše prismuknjeni, da prevzamejo njegovo identiteto. Mu delajo reklame s filmsko dovršenimi nadaljevankami na sodiščih, panojih, mu blatijo družino, kot Benetton z negativnimi reklamami. Res smo napredovali.
  ZATO g. JANŠA Z VAMI NAPREJ v LEPŠO BODOČNOST.

 • Janez

  Ti, “LUCKYSS”
  A VAŠA EX ŠEFICA OZ. MINISTRICA ZA KULTURO GA. MAJDA Š.
  ŠE POSEDA
  PO LOKALIH POD STAVBO METALKE – IN DEBATIRA ?
  S tistim MOL odvetnikom – zajetnega telesa.
  A?
  Res ne najde kakega dedca manj antipatičnega videza.
  Pred meseci – sta se vsedla k mizi ob moji
  – pa sem ” moral” poslušati !
  njuno stokanje : KAKO TEŽKO JE IZ DRŽAVE “CUZATI” DENAR ? A kaj veš? L.r. J. KOMENDA

  • Janez

   Aja?
   ŠE TO?
   A EX SD MINISTER ZA FINANCE DR. F. KRIŽANIČ ?
   ŠE
   TAKO POGOSTO LETA, TEKA, HODI – POD OKNA CENTRALE NLB?
   Nazadnje
   SEM GA VIDEL TEČI POD TA OKNA CENTRALE NLB – 2.6.2017 OB CCA 16H. .
   JAZ
   SEM V SLAŠČIČARNI MAXIMARKETA NA TERASI PIL SOK, DR. M.K. JE TEKEL
   MIMO MOJE MIZE,
   ŠEL POD STOLPNICO NLB, GLEDAL V NJENA OKNA, NEKAJ GESTIKULIRAL !
   In nato šel v senco dreves pri spomeniku Kardelju.
   Dr. F. K. – se opravičujem, če ni šlo za javne zadeve. A TI KAJ VEŠ O TEM? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   ŽE PREJ SEM VSAJ 3X VIDEL DR. F. K.-JA ITI PO ISTI POTI. ČISTO NSKLJUČNO.

 • rubec

  Levaki imajo tak humor da lahko njihove stavke brez vsakega strahu berete na pogrebih ali ko so ljudje še na parah.

 • macon

  To je igra treh zvitežev, ki na ta način komunicirajo s kulturnim sistemom, ki je pod nadzorom levice. Kulturnim birokratom se zdi fino in jim dajejo denar, seveda pa bi se namrščili ob treh kučanih in bi dali nič ali precej manj denarja.

  Trije zviteži so bili uveljavljeni že prej, seveda lahko postopek teoretsko utemeljijo (apropriacija, ki jo je prvi izvedel Duchamp s Fontano), vendar so njihova skupna dela nabrkljana povprečnost. Zanima me, kako bi lahko pravi Janša pravno utemeljil, da mu s posegom v njegovo osebnost škodijo in jih tožil. Verjetno bi zunaj šlo, ker za tak umetniški projekt še nisem slišal, tukaj pa vlada udbomafijsko sodstvo in nima šans. Primerno je, da jih kot do sedaj čimbolj ignorira in jim ne dela reklame, ker si najbolj želijo, da bi se zaradi tega jezil in bi ga posledično popljuvali udbomafijski mediji (primitivec, bedak itd).

  Ideja sama apropriacija imena javne osebnosti je v duhu postmodernizma, problem je, da trojica nima kaj izrazitega pokazati in povedati. Slikar Kariž se mi je zdel tehnično precej dober, idejno manj, od Hrvatina sem bral o nekih slabih performansih, o Grassiju nimam pojma. Karierce lepo laufajo, kenede.

  Janša naj vzame kot svojevrsten poklon, ker se udbomafijski režim tako odziva samo nanj in naj se ne zapleta v umetnostni teoretski diskurz, ker to ni njegov teren in bi ga živega požrli.

 • MEFISTO

  Tole poimenovanje Janši sploh ne dela sramote, razen če uopoštevamo “umetniške” dosežke teh “umetnikov”

  Pomisliti, kdo bi se hotel pisati Josip Broz, Edvard Kardelj, France Popit, Janez Zemljarič, Milan Kučan, Danilo Tuerk, Branko Masleša, Miro Cerar, Katarina Kresal, Milojka Kolar, Dejan Židan, Karel Krjavelj, Janez Kocijančič, Miha Kordiš, Matjaž Han, Jan Škoberne, Violeta Tomić, Jani Moederndorfer, Milan Brglez, Ljudmila NOvak, Alenka Bratušek in tako dalje in tako naprej?

  Nihče!

  Nit omenjeni kvazi umetniki ne!

  • Jovo Jamnica

   Kako pa je ime Janezu Janši??? Janez Janša???

   • Janez

    KAKO PA JE BILO?
    ZARES IME ” MARŠALU TITU” ?! Saj še tega ne veš. Blefer si, sa ne ?!. L.r. J. KOMRNDA

    • Jovo Jamnica

     Eni pravijo, da Walter… No, meni je glih en vuršt…

 • macon

  Dobra tvita sta “JJ je pač tako vrhunski brand, da mu identiteto prevzemajo umetniki z nekaj manj identitete“, ali pa “To so sodobni, dobro plačani sodelavci humanitarnega društva Udba“.

  • Jovo Jamnica

   Ne, ne… To so relativno mladi pubeci. Edn je celo Taljan…

   • macon

    Hrvatin je star 53, Kariž 44 in Grassi 46.

    • Jovo Jamnica

     Ja no, mladeniči takorekoč. V najbolših letah… :-) Janša je grato premjer z 46. Takrat so oni šteli… 40, 31 pa 33. Torej???

     • komar marko

      torej si hotel povedati, da tudi če pridobiš leta, še vedno ostaneš IDIOT! Veš s tvojo ugotovitvijo se strinjam iz razloga, ker so stvari na zemljici konstantne. TUDI PAMET!

     • Jovo Jamnica

      Kaj si nezadovoln z svojim IQ???

     • komar marko

      Ne vem zakaj naj bi bil- Saj sem ti rekel, da je stvar v konstanti in za nekatere je zmanjkalo ali so pa vrsto zgrešili!

     • Zdravko Lajh

      ..ja, mnogi so stali v zadnji vrsti…daleč zadaj

 • Janez

  Ah!
  TI ” NAŠI” PROVOKATORJI – NIMAJO POJMA. O skoraj ničemer.
  Pa?
  MI, NAM – LUCKYSS – POVEJ. VSAJ ?
  KDO ?
  JE LASTNIK STAVBE EX “DOMA JNA” NASPROTI ŽELEZNIŠKE POSTAJE V LJUBLJANI?
  Včasih
  JE BILA TA STAVBA HOTEL – ” M. I. K L. I. Č ” – ZDAJ PA JE V NJEJ VRH. T O Ž I L S T V O R.S.
  A?
  Niti takih stvari – ne veš Luckyss!?
  Potem si pa s teboj res nimamo – kaj pomagati !?
  REALNI LASTNIK TE STAVBE
  VERJETNO,
  – “POTEGNE” DOBER DENAR – OD NAJEMNIKA – VRH. TOŽILSTVO R.S.?! A ne ? L..r. J. KOMENDA

 • komar marko

  gledam dnevnik. Lokalni šerif je med šesterico najpriljubljenih politikov. Takoj za tem članek, kako so v Ameriki iz oskarjevske akademije nagnali režiserja, ki je preveč otipaval babe. In pri nas rdečuharski novinarji trdijo, kako je imeprializem pokvarjen! Kdo je IDIOT!

  • Jovo Jamnica

   V USA so dokazi pridobleni z prisluhi dovoljeni. Pr nas pa je to možnost, Ustavno sodišče letos spomladi “prepovedalo”…

   • komar marko

    res! Zapiši kje dobim to odločitev ker jo namreč NE POZNAM!

    • Jovo Jamnica

     Marca 2017 pa je ustavno sodišče v eni izmed odločb jasno zapisalo, da mora sodišče v primeru prekoračitve dvoletnega roka uničiti vse dokaze, pridobljene s prikritimi preiskovalnimi ukrepi – torej tudi tiste, ki so za osumljenca obremenjujoči. Rok za začetek kazenskega pregona torej ni instrukcijski, temveč obvezujoč . Na to odločitev se je nato skliceval tudi Jankovićev odvetnik Janez Koščak in z zahtevo za izločitev dokazov tudi uspel. Trinajstega septembra je višje sodišče tako pravnomočno odredilo uničenje prisluhov v zadevi Farmacevtka.

     http://odlocitve.us-rs.si/sl/odlocitev/US31127?q=246%2F14

     • komar marko

      Še enkrat preberi kar si zapisal.
      Kot drugo, jaz semže takrat vedel, da so rok zamudili. Pa ga niso slučajno, ker pri ŠERIFU ni slučajev. Drug drugega držijo za oneta.

     • Jovo Jamnica

      Boli me kita. Jas nisn doben pravnik, anpak strojni tehnik!!!

     • komar marko

      Samo ne moreš pisati laži!

     • Jovo Jamnica

      Pišem, kaj čem. Če te moti, nea čitaj…

     • komar marko

      NE LAŽI! PRAV!

     • Jovo Jamnica

      Laze edino oni, keri ve, kaj je res. Jas v totem primeru nea vem in zato pišem edino svojo mnenje, kero je lahko tut napačno, nikakor pa laž!!!

     • komar marko

      ti si pisal, da je sodišče prepovedalo PRISLUŠKOVATI. In to si pisal na pamet ali pa z razlogom. Ker trdim, da si kar pri pameti, si potem o prisluhih in prepovedi pisal z RAZLOGOM! Torej, pojdi k dohtarju, samo bolezen ni ozdravljiva!

   • komar marko

    Čakam na vi? Ali pa si ti tudi pod vplivom rdečkotov in boleznijo JANŠIZEM. Saj poznaš diagnozo bolezni!

    • Jovo Jamnica

     Daj daj, kaj misliš, da znam coprat???

     • komar marko

      Hja, sedaj upravičeno trdim, da tudi tebe zdeluje JANŠIZEM!

     • Jovo Jamnica

      Ful se sekiram…

     • komar marko

      Lepo je , da se ne sekiraš. Samo v mojih očeh si izgubil PIKE!

     • Jovo Jamnica

      Ja čestitam no…

     • komar marko

      ja čestitaj sebi, ker sem te imel glede razgledanosti in poštenja zelo visoko.

     • Jovo Jamnica

      Pa gdo si sploh ti??? Sploh te nea poznam, zato me ni briga za tvojo mnejne o meni…

     • komar marko

      Hja, pa pišeš na tem portalu. pa se tako poznava-

     • Jovo Jamnica

      Ot kot se poznama??? Kak te ti zastopiš znanstvo??? Preveč filme gleaš. No, možno pa je, da si neki agent, pa ti mene poznaš, jas pač tebe ne!

     • komar marko

      gledam filme. Ko pridem pred TV nekako po osmi uri, zaspim. Z delom začnem pred sedmo končam ob sedmih ali kasneje.Glede znanstva, hja, ne bom pisal!

     • Jovo Jamnica

      Se mi je kuj zdelo. No, te me pač poznaš. Mene pa ti nea zanimaš…

     • komar marko

      Se bojim, da sva se že srečala.

     • Jovo Jamnica

      Tut možno. 12 let sn delo ko kelner…

     • komar marko

      in si strojni tehnik???????????????

     • Jovo Jamnica

      Ja in??? Saj si reko, da me poznaš…

     • komar marko

      Nisi razumel. Kelnar in strojni tehnik ne gresta skupaj!

     • Jovo Jamnica

      Pr meni sta šla… Kaj morm???

   • Hun

    Sj so pr ns tud doboljeni, ce so zakonsko pridobljeni..pr Jankoviću je bilo vse zakonsko oporecno in niso bili prisluhi, ampak pogovori prek gsm, ki se pr operaterjih po novem zakonsko hranjo na disku 5let… Kaj ko tožilka, ki se grebe za primere ni kos svojemu delovnem tempu in se ni drzala postopka, ki je jasno zapisan v ZKP…potem pa zarad lastne krivde, pateticno plasira posnetk pogovorov prek medijev.

    • Jovo Jamnica

     Ja no, jas se glih nea preveč spoznam na toto latofščino. Vem sam, da za nas drugorazredne, velajo drugi zakoni…

     • komar marko

      sam kot drugorazredni pa VOLIŠ PRVORAZREDNE RDEČKOTE!

     • Jovo Jamnica

      Jas bom volo Šiškeja. Prvič bom volo nekoga, po letu 1992, ko sn volo Pučnika. Če so to rdeči, so pač rdeči. Mene to nea moti…

     • komar marko

      ni neumen, moti pa me, da je nekaj imel z bombo in je brez premoženja!

     • Jovo Jamnica

      Houk… govoro sn

     • Hun

      Za nas je sodnija kr represivno uspesna…za tiste elitne poznance so ohlapni in drugi zakoni

    • šmentanamuha

     Vse to je bil zelo premišljen scenarij, nč bat. Režimska tožilka dela po navodilih iz ozadja. Vprašanje je, kdo se spomnil tega twista, Žgajnerca se mi zdi prebutasta.

  • baubau

   mogoče si malo tudi ti,če to gledaš…

 • Olga

  Slovenci, vse kar levaki propagirajo, ignorirajmo! Volimo desnico in očistimo Slovenijo levaštva in korupcije! Začetek so predsedniške volitve: Angelca Likovič in Romana Tomc sta naši kandidatki!

  • komar marko

   CELA EU je levičarstvu rekla ZBOGOM! Le pri nas novinarke zanima, zakaj je JJ CMERKOTU rekel butl. Je pa ni zanimalo, zakaj se borči slika s tviteraši, ki Logarju groziji s smrtjo!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Jožef

  Kako je že rekel Einstein o vesolju in človeški neumnost, pri slednji smo Slovenci zagotovo na prvem mestu na svetu, morda pa tudi v vesolju. Torej 3xJanša kaj imate v vaših glavah d… ali kaj?

  • Če bi bili pravna država, bi se takšne lopovščine kaznovale.

   • komar marko

    samo v primeru, če bi šlo za PRAVOVERNE, tako pa so dovoljena vsa sredstva. Kaj je bilo izrečeno v neki GORICI pred mnogimi leti s strani Palčka Smuka?

   • Hun

    A tko k vcas k si kaj rekel prot Titu?

    • komar marko

     tudi proti Kardelju nisi smel prdniti!

  • komar marko

   Imajo VAKUUM!

 • Janez

  AH ?
  BREZ VEZE – TI TRIJE TIPI !
  Nič
  NE VEJO – O NO BENI REALNI ZADEVI – NIMSJO POJMA !
  Njihovih
  IMEN SI NE BO

  NIHČE IZPOSOJAL. KDO PA HOČE BITI ” J. CEPEC”

  MISLIM – TAK “CEPEC” KOT JE ” J. CEPEC”. Naj kar bo – “Cepec” L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   Janez, kuga če b’ se še ti preimenvou? predlagam, de se imenuješ Janez von Butnglavc Begunski

 • Zdravko Lajh

  Torej, če zadevo prav razumem, se trije debili, ki bi radi bili umetniki, ko bodo veliki, delajo iz nas norca na naše stroške. Res gre vse v maloro…

  • samotoje

   Še kako prav razumeš.

 • RdečaZvezda

  Hahaha ne uporabljajte imena princa teme po nemarnem. Janez Janša.

  • Janez

   ” PRINC TEME ”
   NI J. JANŠA – ON JE ČISTO NAVADEN, OK FAMILIAREN ČLOVEK.
   VAS
   JE STRAH , SE ZDI ?
   DA BI SE RAZKRILI – EX IN SEDANJI KOMUNISTIČNI ” PUJSI – TEME”
   NO?
   Eden je v vsej svoji “umazanosti” – nanovo, z dokazi ” obelodanjen”
   V
   KNJIGI MARTINA BRECLJA : TROJNI UMOR … V TRSTU 1944. L.R.. J. KOMENDA
   P.S.
   “MASKE KOMUNISTIČNIH “HEROJEV” PADAJO !

   http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

   • Resnicoljub

    Res je familiaren, vsi ga poznamo.

  • pupa

   Že precej dolgo uživa v svojem temnem kraljestvu tisti “kralj”, ki je druge želel potisniti v politično temo.

 • Iva

  Brez ukradenega imena, zanje, samooklicane umetnike, sploh nihče ne bi vedel.

  Jih pa pravoverna kulturna politika subvencionira z našim denarjem (proračun) kar v milijonih.
  Dobrodelne organizacije, ki morajo fehtati denar pa kar molčijo, saj ne vedo nič o pokvarjenih nekulturnih tatovih in njihovih javnosektorskih mentorjih in mecenih!

  • Jovo Jamnica

   Možno, da so se ot Murkota učili…

   • Janez

    DOBRO SI SE,
    STE SE IDENTIFICIRAL !
    Ampak – Murko je pozitiven “pesniček brez rim”, neskodljiv exhibicionistek – pač !
    Z
    VAMI “J. CEPCI” – JE DRUGAČE : negativčki, plačani negativčki, praznoglavčki ste.
    KI VAS JE TREBA RESNO JEMATI LE – KER STE ” NEGATIVČKI”
    Radi
    BI PODALJŠALI ŽIVOTARJENJE
    TEH ŽE ČISTO
    IZPRAZNJENIH
    KOMUNISTOV: SD, SMC, DESUS, ZL, ex KP, ZK “GNEZDAŠEV” . L.R. JANEZ K. KOMENDA

    • Resnicoljub

     LDS si pozabil, aja pa ZARES.

   • tohuvabohu

    Tu si pa ustrelil velikega kozla.

 • Olga

  Vse kar imajo levaki so laž, kraja, podtika, manipulacije in zločini! Dol z levaštvom!
  Volimo Janeza Janšo in SDS, da popeljejo Slovenijo med demokratične narode in nam omogočijo dostojno življenje, kot ga imajo naši severni sosedje!
  “Umetnike”, ki zlorabljajo njegovo ime in financerje ter tatove davkoplačevalskega denarja pa za zapahe!

 • alina

  Sds brez Janšata bi bla nekako prebavljiva,ampak,da negdo izkorišča sekto za svoj preboj na tron,ne to pa ne,eden je takšen v prejšnjem stoletju že bil

  • Janez

   Povej direktno !
   SE BOJIŠ IZSTAVITVE – “RAČUNOV” – KOMUNISTOM.
   Boste
   morali iti na spoved. “Ex HEROJI” SE SPREMINJAJO V POLIT MORILCE ITD. L.R. J, KOMENDA
   P.S.
   KPS VODSTVO IN KPS VOS UMOR TREH
   POZITIVNIH TRŽAŠKIH SLOVENCEV
   http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

  • šmentanamuha

   Rdeči sektaši so v boj poslali @alino. Očitno jih skrbi premočna konkurenca. V bistvu se upravičeno bojijo. SDS je močna in stabilna stranka, z močnim in prepoznavnim voditeljem, dobro organizirana, z dobrim programom in vedno večjo podporo pri ljudeh. @alina sicer tu nekaj bevska, ampak v resnici nima nič pametnega za povedati. S prazno glavo se pač ne da tvoriti zahtevnejših povedi s tehtno vsebino. “Fdvjevski” vikend tečaji so žal premalo.

 • Janez

  AMPAK !
  RAZMERE SE ŽE OBRAČAJO !
  Na
  VRHU SODSTVA IN TOŽILSTVA – SO ZDAJ NOVI LJUDJE !
  Celo
  “SD” Židan
  – tera – ex KP, ZK STRIČKE-STARČKE IZ OZADJA !
  – PROČ OD VTIKANJA
  – V ” NJEGOV” SD. Razmere se spreminjajo ! “Turn, turn, obrača se kolo ” sreče”” L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   teb se ne bo nč spemenl, ostajaš do dlneg u Begnah, prfuknen, de bel ne moreš bit. edin, če bojo še dohtarji roke od tebe dvign, poj p znap sredino zamenat, u Polu na stedenc bi se našla sob’ca zate

 • centurion

  Te tri cepce se splača nekam zapisat.
  Morda se zaradi takih in njih levih anarhistov vname državljanska vojna.
  No, potem, ko zapoka… se znajo naslovi….
  Bodo še hrabri???….Jih bodo Dolfeti obiskali….

 • Anton

  http://www.rtvslo.si/slovenija/vox-populi-sd-se-je-prebil-na-vrh-priljubljenosti-politicnih-strank/435254#comments

  evo levica že na vso vnemo s pomočjo svojih režimskih medijev-vazalov vrši psihološki pritisk na ljudi. Slovenci ne dajte se pretentati s tako pocenimi forami kot so ankete a la N=700 ljudi.

  sarkazem press

 • sunday

  res je, to je podn, sedaj skoraj verjamem, da bolj dol ne gre, nisem pa siguren, ker vem, da imamo posla z levakarji in levakarji nimajo podna, pod njimi je samo neskončnost!!!

 • tohuvabohu

  Pisalo je, da je eden od te nesrečne trojice opustil novo ime in ponovno vzel starega. Sedaj pa spet … ? Kdo bi zastopil te vrhunske umetnike, hehehe.

  • baubau

   money,money…

 • Jana Novak

  rdečuharji so pripravljeni bogato nagraditi vse, ki napadajo ali se norčujejo iz Janše.
  Butasta raja pa vse to prenaša.

 • ogledalo

  Janez Janša naš rešitelj, mesija!

 • Matt_von_Glanz

  “Kaj želijo s tem … doseči?” to velja za vse današnje umetnike, ne samo za njih.

 • Janez

  SRBIJA NAS
  PREHITEVA !
  ŽE
  IZVAJAJO REHABILITACIJE ŽRTEV KOMUNIZMAA !

  ZAHTEVAMO
  ZAČETEK POSTOPKOV
  ZA REHABILITACIJO – NESIODNIH ŽRTEV KOMUNIZMA – TUDI V R. SLOVENIJI.
  DOKAZOV
  O NESODNI POLIT MORILSKOSTI
  VODILNIH KPS KOMUNISTOV – JE VEDNO VEČ. Rehabilitacija je neizogibna ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NUJEN PRIMER ZA REHABILITACIJO.
  TROJNI UMOR POZITIVNIH TRŽAŠKIH SLOVENCEV
  S STRANI – VODSTVA KPS IN KPS VOS

  http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

  • ogledalo

   Slovenščina ali “slovenština”?!

  • Dovžan Miha

   Janez, daj že nekaj vzemi za tele tvoje blodnje … Saj te bo še kap od vseh teh zamolčanih krivic. Na sprehod pojdi, tja gor do cerkve na Sv. Urhu. Boš malo spomine obijal na svoje junaške prednike in somišljenike, ki so delali strogo po črki zakona, omogočili vsem obtoženim odvetnika in vse pravice, mučili niso pa nikoli nikogar. Ampak seveda, belčkom je bilo to dovoljeno, ker so bili na strani nacizma in fašizma, ane? Oddih pod v jesenske barve odeta drevesa ti bo dobro del, pa še kakšno Balantičevo pesem lahko prebereš. Boš videl, dan bo spet lep!

 • samotoje

  Narod, ki je lani sedel na Prešernovi proslavi v CD in mirno dovolil, da so mu predvajali državno himno v tujih jezikih, celo v arabščini, si ne zasluži drugega kot umetnost treh bedakov, ki si pravijo Janša. Tisti pa, ki temu pravijo umetnost, imajo resne duševne motnje.

 • Sonček

  Manjkajo jim le še jajca Janeza Janše pa bodo pravi Janezi Janše, bogve če tudi to delijo na upravni enoti?

 • MEFISTO

  Še enkrat vprašam, zakaj se nihče noče preimenovati v

  Josipa Broza, Edvarda Kardelaj, Franceta Popita, Ivana Mačka-Matijo, Janeza Zemljariča, Milana Kučana, Danila Tuerka, Branka Maslešo, Mira Cerarja, Katarino Kresal, Milojko Kolar, Dejana Židana, Karla Krjavlja, JanezaKocijančiča, Miho Kordiša, Matjaža Hana, Jana Škoberneta, Violeto Tomić, Janija Moederndorferja, Milana Brgleza, Ljudmila Novak, Alenko Bratušek in druge svetnike s komunistične, plenilske in sleparske levice?

  Tudi Tetka iz ozadja, janez cepec, Krtača 20, ogledalo, Valterj BraniSlav, Pričavalci, Jovo Jamnica, pravi123, tarantela in drugi duhovni siromaki iz tega gnezda intelektualnih maloposestnikov nimajo sledilcev izven družinskega kroga.

  Zakaj, le zakaj?

  • Olga

   Ker nihče noče postati morilec, kriminalce, tat, skorumpiranec….

   Janez Janša pa je lahko vsem v ponos, saj je demokrat, osamosvojitelj, pokončen, pošten Slovenec, odličen politik, ki je vzorno vodil slovensko vlado in svet EU!

   • ogledalo

    Pionirček, mladinec, komunist, ateist, levičar, pacifist,…… militarist, desničar, avtokrat, cerkvenjak, nepotist. Z eno besedo- KONVERTIT! Le kdo je to?! Vprašanje ni nagradno!

  • ogledalo

   Očitno nam sledite samo butli na tem portalu!

 • Olga

  Slovenci! Ko bomo šli mimo takšnih simbolov zlorabe, levaškega kriminala, korupcije, laži, podtikanja, naj nam to postane vodilo za to, da bomo vedno dosledno šli na volitve in izvolili desnico z SDS in Janezom Janšo! Pokažimo levakom, da imamo svojo pamet!

 • primsek

  Plešasti pujs teme je pač umetniško privlačna tema, tako kot je recimo Dolfi zanimal Chaplina in je zato posnel parodijo Veliki diktator. komedijo o Patrii in Zagožnovi smrti in vračanju 837.000 eur njegovega in 400.000 eur Janšarijevega premoženja kriminalnega izvora z naslovom Leteči sloni na Wall Streetu še čakamo, če kdo, jo bodo posneli Janezi Janše.
  Članek je mimogrede zelo ažuren, letnice so 2007, kjar kaže, da so tretjerazredni janšarijebci z orbanovskega portala ne samo krajevno v Iznoriškem kraljestvu, temveč tudi 10 let zadaj v času. Ponekod pa 70 let, zaradi komunistične preteklosti, ki je ne morejo izriniti iz svojih stalističnih betic

  • nevtrino

   Kaj vse lahko izumijo nekateri naskakovalci psov in njihovi dragi, a ?

  • tohuvabohu

   Tebe je v življenju očitno moralo doleteti nekaj hudega, siromak. No, morda imaš le slabe gene.

  • šmentanamuha

   Pujs v ogledalu vedno vidi pujsa, kaj čemo primsek, a ne. Saj poznaš tisto pravljico Grigorija Viteza Ogledalo. No, to je to.

 • Olga

  Ko vidim to tablo pomislim: Živel Janez Janša! Živela Slovenija!
  Zdaj ga posnemajo levaške papige, saj nimajo nikogar, ki bi mu segal do kolen!

  • luckyss

   Seveda si cepljena proti ironiji in sarkazmu, kot večina tukajšnjih ovc…;)
   Sicer pa je nekako logično, da se potomci kolaborantov podrejajo “bivšemu” komunistu…
   Tu bi Freud imel veliko za povedati..pa kaj, ko je bil “zgolj” psihoanalitik in ne župnik…;)

   • nevtrino

    Psu-ovci se pa zdi, da je daleč nad vsemi , a ?

    • tohuvabohu

     To je cucek, ki za ograjo glasno renči na mimoidoče.

 • nevtrino

  In kdo so originalno ti trije Lublančani, kleni Slovenci ?
  Njihova originalna imena ?

  • tohuvabohu

   Kdo se pa zanima za smrkave pobaline?

 • nevtrino

  Pravzaprav pa vse niti ni tako slaba propaganda, zakaj res tako pomagajo v promociji ?
  Slovenec z vsaj nekaj modrosti takoj vidi, da je to samo nekakšno perverzno levakarsko izzivanje, zavajanje in poskusi podlega onemogočanja,… kvečjemu patološki način izražanja- ostalim pa ni pomoči, tonejo vse globlje v cigojnersko jugo-greznico in povrhu vsega se jim dozdeva, da se zabavajo …

 • Grenze

  Lopovi in kurbe drhal parazitska sramujejo se svojih prvotnih imen in vsega svojega sorodstva pa tudi lastnih roditeljev to so izmečki krščanske in evropske družbe golazen usrana .

  • ogledalo

   Če prav razumem, so se včlanili v sekto! He he he …..Imate kar štiri janeze janše, s tem, da je en od njih komunajzar. Hec!

 • Dovžan Miha

  Največja sirota tlele je Urška. Nikoli ne ve, ali je šla s tapravim Janezom Janšo v posteljo, ha, ha, ha

 • Dovžan Miha

  Mene pa zanima, kje je Janez Janša dobil denar za vse te plakate??? A to sestrična financira? Spet ena pritlehna reklama za SDS, ki se zdaj nekaj zgovarja na umetnike, v resnici pa na ta način dela propagando zase. Še Goebbels bi bil ponosen, mater…

 • Veliki JJ-Jože Joc

  Avtizem je izbira

 • totex39

  To je čisto kaznivo natolcevanje nore komunistične stranke SD, bilo bi jo potrebno prepovedati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!