Kaos in panika v Šarčevem “peterčku”: Na sestanku predstavnike Levice zaradi neusklajenosti za nekaj minut poslali pred vrata, nato so jih pustili čakati kar štiri ure, zmenili pa se niso nič

Marjan Šarec bo premier države, če pa ne bo, pa pač ne bo. Foto: STA.

Predsednik drugouvrščene stranke na zadnjih predčasnih državnozborskih volitvah, Marjan Šarec, želi za vsako ceno sestaviti naslednjo Vlado Republike Slovenije, pa četudi bo ta manjšinska ob domnevni podpori stranke skrajnih levičarskih prepričanj istega imena (Levica). V krogih blizu Liste Marjana Šarca še šušlja, da si Šarec tako zelo želi postati predsednik vlade, pa četudi samo za en dan, da je za to pripravljen narediti praktično vse, tudi, če karikiramo, prodati svojo dušo hudiču. Kako drugače razumeti, da je svojo “koalicijsko pogodbo” takoj po propadu pogajanj z Novo Slovenijo Mateja Tonina ponudil v usklajevanje Levici, s katero peterica pretežno levosredinskih strank praktično nima veliko skupnega? Vse to pomeni, da ima Šarec v svojem programu samo eno jasno začrtano točko programa, in to je – jasno – postati instant predsednik vlade. Ob tem medijem ob kopici že znanih floskul ves čas laže, da je blizu dogovora, a so ga tokrat predstavniki Levice, v prvi vrsti zloglasni FDV-jevski profesor Franc Trček, negirali kar sami. Na socialnih omrežjih te dni vre, Trček pa z vsako objavo Marjana Šarca spravlja v čedalje večjo sramoto.

Franc Trček je v teh dneh najprej pisal o t. i. nespodobnih predlogih. “Ob bianco menici Šarcu in vladi si je peterček namislil še, da bi se Levica v državnem zboru odrekla parlamentarnim aktivnostim, kot so vlaganje zakonov, nujne seje ipd. Gospoda je nekaj zelo izdatno pomešala,” pravi Trček in dodaja, da Levica ni v državnem zboru zato, da počiva in le “peneze vleče” ter se pusti tu in tam preko kakšnega obvoda prodati za glasove.

Trčkova izjava je zanimiva iz dveh razlogov. Prvič, jasno se kaže, da je Marjan Šarec, povsem zelen med že dobro uveljavljenimi starimi mački v državnem zboru, naivno mislil, da bo lahko Levico poceni kupil s sladkimi besedami, potem pa delal nekaj čisto drugega. Drugič, Levica želi biti upoštevana, hkrati pa si njeni predstavniki v resnici želijo pogroma pogajanj o projektni vladi in novih predčasnih volitev. Povsem jasno je namreč, da bi Levica na naslednjih volitvah ukradla še nekaj glasov počasi ugašujočim LMŠ-ju, SD-ju, DeSUS-u in SMC-ju, zato 15 odstotkov nikakor ne bi bil nepričakovan rezultat te skrajne levičarske populistične stranke.

Pustimo ob strani, da si je zastrašujoče predstavljati, da bi taka stranka kandidirala za zmago, kaj šele zares hotela sestaviti vlado. Njene socialistične ideje namreč v praksi niso uresničljive, zato bi jih mandat v vladi pokopal. Podobno kot Slovenski nacionalni stranki je mesto tem “Lunatikom” samo in zgolj v opoziciji. Zato je tudi Trčkova izjava pravzaprav laž – Levica JE v DZ zato, da počiva v varnem in udobnem stolčku v opoziciji in “vleče peneze”.

Toda Levica mora svojim volivcem navzven dajati občutek stranke, ki se bori za boljši jutri, zato na takšno pometanje s strani Marjana Šarca, ki je njihove grožnje o pomembnosti usklajevanja koalicijske pogodbe vzel kar malce za šalo, enostavno ne more pristati. Oziroma, kot je zapisal Trček, Levica ne more dajati občutka, “da bomo kot tisti kimajoči kužki ali pingvinčki na zadnjih policah avtomobilov pred 20 do 30 leti, ki bodo kimali nad kakršnokoli njihovo nebulozo, vključno z za ljudstvo škodljivo zakonodajo in kadrovanji. Huh, potem so na najbolj napačnem naslovu! Levica ne bo slepo podpirala stare politike!”.

Trček, znan po svojih čustvenih izlivih na Facebooku, je sicer zapisal, da je bilo doslej sodelovanje s samooklicanim sredinskim “peterčkom” (gre za leve stranke, v sredino bi teoretično morda lahko šteli zgolj SMC in del poslancev LMŠ-ja) do sedaj konstruktivno in v duhu sodelovanja. “Nas pa današnji razvoj dogodkov ne navdaja z zaupanjem. Marjan Šarec je danes, navkljub našemu nasprotovanju, napovedal, da bo njegova kandidatura s podpisi vložena v sredo, en dan pred iztekom notranjega referenduma v Levici. Ker poslanska skupina še nima podpore članstva, svojih podpisov v sredo ne more prispevati,” je pojasnil Trček.

Podporniki Levice na socialnih omrežjih: “Zakaj se še ukvarjate z njimi? Gremo na volitve!
Lahko se vprašamo, ali bo takšen interni referendum sploh prinesel rezultat, ki si ga želi Marjan Šarec. Če gre sklepati po komentarjih najbolj zagrizenih podpornikov Levice na socialnih omrežjih, bo rezultat precej bolj negotov, kot si je lahko Marjan Šarec zamislil.

“Res ne vem, zakaj hudiča se še ukvarjate s petorčkom?? Pokazali ste voljo in pripravljenost za kompromis. Njihovi ‘pošteni nameni’ in ‘iskrenost’ pa so več kot vidni. Levica s ponovnimi volitvami enostavno ne more izgubiti!! Potem pa boste vi lahko zahtevali ‘bianco menico’,” je zapisal eden od spletnih uporabnikov. Spet drugi podpornik Levice pa si prihodnost stranke predstavlja nekako takole: “Bravo Franc Trček, vsaj nekdo, ki stoji pokončno. Če vstopite v to vlado, boste sokrivi za vse posledično sranje. Če ne vstopite, ne boste imeli stolčkov, boste pa lahko vsaj dvignili glas in na naslednjih volitvah mogoče celo zmagali.”

No, Trček sicer še javno razkriva, da je t. i.“petorček” prav tako zavrnil njihov predlog protokola o skupnem sodelovanju in predlagal svojega, ki ga v tem trenutku obravnava izvršni odbor stranke. Glasovi Levice pri glasovanju za novega mandatarja, ki bo predvidoma v ponedeljek ali torek, zato niso samoumevni. Levica ne bo glasovala na slepo. “Mandatarja bomo podprli, če bo način sodelovanja z manjšinsko vlado jasen in če bomo dobili jasne zaveze, da se izpogajani koalicijski sporazum ne bo bistveno spreminjal,” je še napisal zloglasni poslanec Levice.

Židanova kandidatura za predsednika DZ pika na i
Veliko zanimivega izvemo na profilu Franca Trčka tudi o pogajanjih Levice s peterčkom. Slednji je imel cel vikend časa, da lahko v miru preuči in se odzove na Levičin predlog protokola o sodelovanju z njimi. Zgodilo pa naj bi se, kot piše Trček, sledeče: “Ko so danes naši pogajalci prišli na sestanek, so jih čakale štiri različne zgodbe štirih strank peterčka. Od tega, da ni treba tega tako sploh zapisati, do tega, da bodo oni vse na novo in po svoje zapisali ter nas postavili pred izvršena dejstva.”

To še ni vse, predstavnikom Levice so, ko so uvideli, da je vrag odnesel šalo in imajo Lunatiki dolge nosove, dejali, da potrebujejo nekaj minut, da se posvetujejo. “In so naše pogajalce postavili pred vrata. Po skoraj štirih urah, v kar se je raztegnilo ‘nekaj minut’, so izleteli s tem, s čimer so, ne da bi nas o tem obvestili.” Trček je mislil na imenovanje Dejana Židana za predsednika državnega zbora. Trček ob tem še dodaja, da neke resnosti od “starega četverčka” (SMC, DeSUS, SAB in SD) tako ali tako niso pričakovali. “Toda, je pa to resnost Marjana Šarca, ki naj bi jo na lepe oči podprli, potem pa … Stavek dokončajte kar sami,” je še zapisal Trček.

Vsaj zaenkrat kaže, da smo še daleč od kakršnekoli projektne vlade, pa tudi Levica vse bolj kaže svoj pravi obraz – da se nima resnega namena pogajati o kompromisih, saj ji bistveno bolj ustreza mesto v opoziciji oziroma nove državnozborske volitve. Oziroma, kot bi to prevedli v serpentinščino, Marjan Šarec bo mogoče nekaj dni predsednik vlade, če pa ne bo, pa pač ne bo.

T. F.

 • Aton

  Levica je stranka, kakršna je. Toda medijska in globoka država hočeta da dela po njihovih notah. Če se bodo zlizali s serpentinčkom, bo vse jasno.

  Tako Andrej Cetinski, predstavnik Mafije:

  > Da bi naša politika zmogla oblikovati strokovno vlado, žal ne gre pričakovati. Bo pa za državo dobro, če ji bo uspelo oblikovati manjšinsko vlado. In če bo Levica v tem partnerstvu ravnala modro, smemo upati, da bo upravljanje države v prihodnje uspešnejše, kot je bilo pretekla leta.

  • Novakec1

   Očeš da si heben a da ti ne uđe. (ćetinskemu)

 • tasilo

  Trčeni Trček: “Levica ne bo slepo podpirala stare politike!”

  Levica bo načrtno podpirala še starejšo, politiko: nacionalizacija, (zasebena) podjetja delavcem, dobički zaposlenim, ukinitev zasebne lastnine, vsi enaki v revščini, ukinitev svobode govora s spletno policijo, NATO je satanska organizacija, …

  1945 … here we come … again …

  Aja, saj res … ŽIVELA PRVA PETLETKA! … pa to …

  • Novakec1

   Ja če majo modernejšo verzijo samoupravljanja bi pa mogoče šlo bolje kot suženjstvo ki se obeta.

 • tasilo

  Marjan Šarec: “Jaz bom predsednik vlade samo, če bom predsednik vlade. Drugače pa ne bom.”

  • mona lisa

   Tak butelj je da kar boli.

 • tasilo

  “Na sestanku predstavnike Levice /…/ za nekaj minut poslali pred vrata, nato so jih pustili čakati kar štiri ure,”

  Hmnja … Levico je res treba poslati pred vrata … ampak Parlamenta.

  Pa ne za 4 ure, ampak 4 leta … pa še 4 leta … pa še 4 …

  • Slovenka

   Za vedno.

 • VERRZIFIKATOR

  Darjan Zvarec

  NOVI HLEV

  V vasi Serpentine, jo poznamo,
  nameravali so hlev zgraditi,
  vanj živino vaško naseliti,
  prostor bi poseben bil za slamo.

  Da je hlev pretesen, se pokaže,
  šarec konj, ki je konjič paradni,
  zadovoljen v vlogi ni navadni,
  misli, da se projektant mu laže.

  Le kako živino uskladiti,
  spraviti jo vso pod isto streho,
  zapakirati jo pod prevleko,
  le kako sploh do rešitve priti?

  Levo krilo hleva se sesuva,
  tisti prostor, ki je poln slame,
  malo še, pa štalo vrag jim vzame,
  šarca konja zdaj pri srcu kljuva.

  Se rešitev vidi kot na dlani,
  kaj bi v štalo to živino tlačil,
  se načrt je sfižil, predrugačil,
  pasejo naj se na trati plani.

  Se žival, ki v hlevu se ne znajde,
  hlevski reji ki še ni dorasla,
  laže sama bo po gmajni pasla,
  se okoli Serpentin jo najde.

 • Novakec1

  A je v tej vukojevini sploh še kdo normalen, manjšinska vlada relativnega zmagovalca volitev pa ni mogoča, naj mi to doktorji razložijo. Če bo barbika to potrdil – mitraljezca- je izdal avtohtone sloovce

 • ԻմՏերնուիմԱստվածը

  Men pa se je vedno zdelo, da je Trček mal narobe navit, ampak danes pa se mi zdi čisto v redu ;)

 • montyamp

  Zvezdaši – rdeči prasci med seboj , to mi deli .

 • Joško

  Takšni klovni naj bi vladali Sloveniji; maškarada in pustovanje sta bili februarja. Kaže da je vsem levakom vročina hudo udarila v glavo. Sem mislil, da ima vsaj cmero malo pameti, pa sem se zmotil.

  • tohuvabohu

   Cmero še kar naklada, kako je on imel razvojno vlado in je Slovenijo potegnil iz globoke krize, pa da bo Šarec nadaljeval njegovo “cirkuralno gospodarstvo”. Kaj hudiča počne v politiki revež, ki je mentalno na nivoju 11-letnega smrkavca? Ja, druži se z burkeži, Pikami Nogavičkami in pujski. Počasi se nam bo začel režati cel svet.

 • Anton

  Ahahaha potomci SIVKOTA iz Murgelj!
  Podgane se žrejo med sabo
  Zajci bojo požrli jajca eden drugemu
  Vrana vrani že kljuje oči

  Levi hlev je prestar in preslabo pozidan.

  Hudič vas vzemi, komunisti!!!!!!!

 • Srce

  Slovenija bo dobila novo levo levo vlado, razen če ne bo levica dobila Slovenije.

 • totex39

  To je že vse skupaj sramotno kar se dogaja pri nas, da na oblasti hočejo biti na vsak način neki nesposobni komedijanti in ne politiki, ki bi se zavzemali za državo. Če bi imeli vsaj še normalnega predsednika države bi lahko ta kupčkanja preprečil in razpisal predčasne volitve, ter uvesti obvezno klavzulo v zakonu, da tele komedijanti ne morejo več kandidirati na volitvah, ker so že pokazali svojo nelojalnost do države.

 • Dillinger

  Poglejmo zdaj ta hec do konca,da vidimo kaj bo nastalo.
  Zanimivo “razmišljanje” Šarca,vi v Levici nas podprite besede pa ne boste imeli.
  Ja,Šarc ti pa si en butl.

  • tohuvabohu

   Šarc je butl na kvadrat. Niti ne sanja se mu ne, da ga bosta v resnici Mesec in Židan družno vrtela kot odojka na ražnju.

   • Vera

    Tudi ostali trije ga bodo .

  • pajot

   Serpentinšek je žaba,žaba pa človk ni.

  • samsara

   Kaj lahko pričakuješ od sina neke neznane ‘žabe’?

 • komar marko

  No dobili bomo LEVO VLADO, k strici tao zahevajo. Očitno je v ozadju še marmeljed, ki jomorajopolizati. Pred volitvami je hotel MODELDOLFE uprizoriti novo PATRIJO, pa so ga očitno ljudje prečitali. Žalostno pa je, da smo POŠTENI in zavedni slo državljani obupali nad vsemi in ne gremo na volitve. PRAVOVERNI kmeri, so sli popolnoma vsi, samo čudno so se porazdelili.

 • lado

  NI VAM POMOČI , BEBCI ZAHOJENI !!! KAR STE HOTELI TO PA MEJTE !!! A ZDAJ PA ???? PLAČANI DROGERAŠI IN ALKOHOLIKI RDEČE GOLAZNI ČAKAJO NA RADARJE , PA JIH JE ŠKILASTI DEBIL PRESENETIL KER RADARJE ODSTRANJUJE , PA JE MIR , ANE , KRADEJO PA LAHKO NAPREJ IN UNIČUJEJO NAROD !!!! IIIIIIIDIIIIIJOOOOTIIIII !!!!!!!!!! MASOVNO PRIHAJAJO HASLALCI , PA STE SPET MIRNI !!!! ZGINTE Z PLANETA KER NISTE VREDNI , DA OBSTOJATE !!! VOLILI STE VENEZUELO , HAHA , TRČENI KOT VAŠ KRIČEČI DEBILNI TRĆIĆ , USKOK IZ LIKE ALI CELO turk !!!???

 • Delta

  Očitno je vse odvisno od tega, ali se je teta Violeta že “naučiva sesavc vozt”, ker to za emancipiranega ruralnega nacionalnega socialista Serpentinška predstavlja osnovni pogoj za to, da ji dovoli opravljanje izpita za avto. Na veselico pa tako in tako ne bosta šla skupaj, ker ima tam on že ogledane druge “babe”.

 • Morala

  Če ne bi bili kimajoči kužki, se niti ne bi pogajali s peterčkom ampak bi šli na volitve. Katastrofa, da bomo v koaliciji spet gledali SD, SMC in DESUS. Po medijih bereš in slišiš Šarca, da ima podporo in bla, bla..Kdo laže?

 • antimur

  Da so leve fašiste pustili čakati je edino pošteno, kajti Levica bi morala biti prepovedana, ne bi smela imeti vstopa niti v parlament, kaj šele v vlado. Toda žalostno je to, da tudi ti kučanistični drekači, ki so pustili Levico pred vrati, niso popolnoma nič drugačni kot ta drhal, imajo samo različne preobleke, v katere so jih odeli kučanisti, pač za različne priložnosti.

 • althar

  Ne enačiti kučanovih lutkovnih strank in Levice, ki je Soroseva izpostava (via Die Linke). Med sorosevimi in kučanovimi slugami lahko zaradi povsem nasprotnih ciljev vlada le kratkotrajno in krhko premirje.

 • RATATA

  Levica ni za v parlament! Levica je za v skupščino.

  • WISKY 1000

   nikamor

 • Franc Šink

  To bo še hecno.

 • xtc

  No dajmo zadevo pogledati realno prinas zmerne levice ni in to bi morala NOVA vedeti,vse leve stranke se sklicujejo na NOB “vrednote” te pa vemo kake so-kupi mrličev.
  Nadalje,vsezkozišnje vpirje ,da je JJ hujskač in ,da z njim ni mogoče sodelovati,je padlo v parih dneh,mit se je sesul in jasno pokazal ,da SLO levilčari sploh ne rabijo JJ ,da bi jih hujskal drugega proti drugem in da sami kljub isti komunistični agendi niso sposobni najti nobene politične točka,ki bi jih vezala in kjer bi gradili koalicijo-edina vezna točka pa je zunaj torej JJ,za katerega pa jim je že večina analitikov povedala ,da ne more biti temelj za grajenje trdne koalicije.
  Levičarji so pokazali ,da so totalno nezmožni sklepati kompromise,grabežljivi,stolčkarski in zamerljivi drug do drugega,kar kaže na politično nezrelost pola in domala otroški vrtec,dogajanje okrog prerivanja in pretepanja levakov med sabo za pozicije,stole,korita in ajmre,bi moral biti jasen signal volilcem levega pola,da z tako levico ni nič in dajo je treba nehat volit,dsaj se sama znotraj ni zmožna poenotiti v dobro državljanov,zato mislim ,da je čas za neko Novo levico,ki bo konstruktivna,imela pogajalske sposobnosti,zmožna sodelovati in delati v skupno dobro,ta trenutna pa mora celotna z njeno kramo,vrednotami in ropotijo vred na odpad zgodovine.

 • Dragan Krstič

  Na Pozareportu obvezno preberite o kadrih Marjana Šarca in njegovi desni roki Branetu Kralju. Ja takšne
  ljudi Slovencelji obožujejo in volijo. Nič drugega kot Balkan.

  • bednick

   Ti boš men govoru kaj naj berem!
   Taprav, ja.
   Če bi bil Slovenec ne bi bil Krstič ampak Trugar.

   • stajerc5

    A ti mogoce ni jasno, da niso vsi na “ic” tako blesavi yugoslovanarji kot ti, ali kaj!?
    PS.: Dober nick si izbral!

    • bednick

     Ura je šele 9, ti pa že zadet!
     Tipično za Štajerca.
     Ne vem kaj se sploh čudim.

     • stajerc5

      Hehehe, jaz pijem svojega, ko mi pase, ti si ga pa moras z bednickimi komentarji najprej zasluziti, nje-de!?

     • bednick

      Točno tako.
      S komentarji toliko zaslužim, da te lahko kupim s sodom vred.
      Zdaj se pa zamisli!

     • stajerc5

      …………………..!
      Evo ti ga na! Zadnjih par centov sem ti dal zasluziti, da ne bos gagnal od zeje.

 • bednick

  Dve strani istega kovanca:

  BREZ LEVICE NI DESNICE.
  .

  • tohuvabohu

   Brez teroristov in anarhistov pa ni demokratov?

   • bednick

    Mešaš jabolka in hruške.
    Demokratov ni brez republikancev.

    • tohuvabohu

     Rekel sem “in”, ne “ali”. A razumem tvojo skrb.
     Sicer je pa tu precej pojmovne zmede. Če so liberalci demokrati, ali to pomeni, da republikanci niso demokrati?

 • Lisjak

  Dajte no!! Kakšen kaos in panika??!!Udbomafijcem je sekira padla v med in se sedaj od zadaj režijo,ko toti klovni berejo njihov scenarij narod zmešani jim pa ploska.

 • Franjo Trojner

  Šarec je pokora za slaboumne volilce, ki so glasovali zanj in jasno opozorilo vsem tistim, ki se volitev ne udeležujejo, da lahko mimogrede z svojim bojkotom volitev povzročijo postavitev kretenske vlade, ki lahko čez noč spravi Slovenijo med revne in kaosa polne države tretjega sveta.
  Še dobro, da Šarec ne bo postavil manjšinske vlade in bodo oktobra nove volitve, ki bodo karte zmešale na novo.

 • komar marko

  to je predstava za LJUDSVO.Heba se jim kaj je zapisano, tako je včeraj izjavil ŽIDAN. REŽIJO se, ker bodo imeli prosti dostop do marmeljade.Mesečniki so se edino zahebali,ker so naredili skrajno radikalni program. Vse ostalo je FARBANJE!

  • mona lisa

   Predstava za ljudstvo teče medtem pa se krade državo in migranti ki to vedo vedno v večjih trumah vdirajo v Slovenijo. Za lopove in islamovce je ta predstava kot naročena.

  • tohuvabohu

   Pobili pa se bodo, ko bodo delili plen. Slovenci tega ne bomo dolgo gledali, sploh pa ne cel mandat.

 • sprehajalec

  #Kaos in panika v Šarčevem “peterčku”: Na sestanku predstavnike
  Levice zaradi neusklajenosti za nekaj minut poslali pred vrata, nato so
  jih pustili čakati kar štiri ure,#

  Gre za vzgojno.

  • komar marko

   ne nasedaj. Rabijo se. Vse ostaloje farsa. HEBA sejim za narod. Tam so da KASIRAJO Če ne bi bilo EU, potem bi šele bila KOMEDIJA!

   • sprehajalec

    seveda se rabijo, saj jim je to jasno. zato bo malo Dramatike sedaj. razen če so Levica resnično tako prfuknjeni, pa bodo šli na nove volitve. Tam pa bodo odpadli. Ker sedaj sem pa že preveč ljudi slišal govoriti, da so totalno zmešani. In to levičarjev.

  • stajerc5

   To je ze skoraj pred ukorom! Za manjse oslarije so posiljali tovarisi in trsice samo v kot!

   • komar marko

    buh ne daj , da bi LUFTARICA hodilana zagovor zaradi mulca. Ribje glave pa to!

  • mona lisa

   Ja novo Dolfek že igra boga.

  • WISKY 1000

   na koruzo bi jih morali dati klečat

 • bednick

  ” Na sestanku predstavnike Levice zaradi neusklajenosti za nekaj minut poslali pred vrata….”
  ——————————–

  Pred čigava vrata, je vprašu eden.
  Reku en drug :
  pred vrata psihiatra.

  • mona lisa

   Ti zadetki so vsi potrebni psihiatra. Sploh Šarec. A je ta sploh diht?

  • Alojz Veselič

   Hahaha ta je pa dobra !!!

 • stajerc5

  Me pa res zanima, kako dolgo bo ta turneja komedije “Tisler in 5 pomocnikov ” trajala.

  • komar marko

   dokler ne bo marmeljad polizana. Vse bodo naredili za lizanje.Ko bo konec bodo dvignili roke in odšli v skladišče marmeljade.Že ko vidiš da pogajanja usklajuje LEVA NIČ,ti je vse jasno. Ni slučajev!

  • mona lisa

   Predolgo za že tako izčrpano državo od parazitov.

  • Slovenka

   Kakšen Tišler? To je eliten poklic. Kakšen drug vzdevek poišči za serpentinškovo barabo, ki se je odločila, da bo uničila Slovenijo.

  • Alojz Veselič

   Bi rad videl njegove tišlarske izdelke koliko jih je ustvaril še bolj pa kak zgledajo.Verjetno umetniško ??!!

  • WISKY 1000

   tišler s šestimi popravci še pomočnik ne more bit.

 • mona lisa

  Saj bi se človek smejal tem nesposobnim idiotom ki na vsak način hočejo priti na vrh države da jo okradejo do konca če ne bi bilo tragično za nas delovne in poštene Slovence. Zmagovalca volitev JJ se bojijo bolj ko hudič križa in so tako butasti da je sramota. Te zadetke ki kujejo spet neko lopovsko mafijsko vlado bi trebalo zapret v temnico in vrečt ključ proč da ga noben ne bi našel. Ti pokvarjenci delajo nepopravljivo škodo za našo že tako izropano državo in državljane. Medtem ko se ti zadetki nadrkavajo pa država propada, tisti pri korito veselo kradejo in migranti veselo nadaljujejo z islamizacijo Slovenije. Šarec, Židan, Cerar, Mesec, bratovškova in strici iz ozadja so milo rečeno žločinski izdajalci slovenskega naroda.

  • Slovenec

   Tako je.

 • Joško

  Da mene nekdo pusti pred vrati čakati 4 ure, ga “nabijem na vrata”, ko pride ven! Ga ni na tem svetu, da ga čakam 4 ure.

  • joza joza13

   Pozabili so na sorošove hlapce pred vrati.
   Upam, da se jim je na hodniku fejst zagraužalo…

 • Slovenka

  Slovenija, kdaj bo konec tvojega gorja?

  • Zgornji

   JAZ MISLIM DA BOLJ TEŽKO ŠE PRED KONCEM SVETA V NASLEDNJEM DESETLETJU ….

   • tohuvabohu

    Rabimo vsaj še dve desetletji, da se zadeve normalizirajo. Predolgo smo bolehali za rdečkami.

    • Zgornji

     Ja, pred 2027 se žal nebo začelo boljše obdobje za ta planet .

    • Zgornji

     ja, če bi šlo po normalni poti bi potrebovali še … hmmm , … najmanj Več Stoletij . Na srečo pa se Bo Čas zdaj Pospešil, in z njim tudi Evolucija, Zato naj se nebi zavleklo kaj dosti čez 2027 , … toleranca za datum pa je lahko tudi več kot 5 let , tako, da je možno vse do 2033 . Lp do tedaj.

 • tohuvabohu

  Kako pa lahko kdorkoli, ne samo zahojena Levica, od burkeža pričakuje resnost? On je vendar zato tam, da za(je)bava!

 • Zgornji

  NEENOTNOST NARODA SE PRI VODITELJIH ODRAŽA … !!! ! !!!

  • mginko

   Zaradi komunistične “gabrove” še sedanje vzgoje v šolah, mlajša in srednja generacija sploh ne ve da živi v svoji državi, da o domovini sploh ne govorim. “Neenotnost” se začne doma pri vzgoji in se nadaljuje do sedaj še vedno v komunističnih šolah. Rezultat je viden na vsakem koraku.Pa naj ta slovenski narod še naprej podpira in voli (tudi s tem, da ne gre na volitve) komunistično mafijo neenotnosti. Komunistične trave za preživetje bo že nekaj, če se ne bo od hudičevih borb rdečih za oblast posušila.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! Neenotnost se začne Doma pri NeVzgoji , in se nadaljuje čez Celotno Inkarnacijo !!! ! !!! Kajti, Vse kar se zamudi do 6. leta vzgoje, se Zamudi za Celotno Življenje, … in nespametni starši delajo Točno – TO !!! ! !!! Ko pa je prepozno, ko vidijo, da pokvarjenim otrokom niso kos, jih pa dajo v “posebno” šolo , tako da je katastrofa od človeka popolna . In zato nam rastejo zapori, poboljševalnice, sodišča, umobolnice, vzgojni zavodi , itd , itd, itd . Žaaal.

 • joza joza13

  Kuhajo, kuhajo…čorbo. V čorbo so natrosili sol, sladkor in poper. Tega še sami ne bodo mogli požreti, ne da bi to zmogli Slovenci.
  Bo pa čorba servirana zelo VROČA!

 • mona lisa

  Vse je že sramotno za našo državo.

 • Slovenec

  Požrli se bodo med seboj, a sovraštvo do Janše jih bo mogoce kako leto držalo nad vodo.

 • učko

  Skupni politični imenovalec teh režimskih strank je: NAROČENO SKUPNO SOVRAŠTVO DO JANŠE! To so pač levuharji ! Sovražijo po komandi, so nacionalisti, rasisti in kretenisti, seveda po komandi !!!!!

  • Mitja Mazini

   Janez je baje princ teme, to je Drnošek reku.

   • tohuvabohu

    To je rekel, ker kljub svoji silni “poduhovljenosti” ni bil zmožen preseči sovraštva in zamer.

    • Mitja Mazini

     To je rekel na podlagi dolgoletnih izkušenj s princem tem, ko se ga ni več bal. Ker desničarski skrajneži so zelo zamerljivi in po teoriji precej nasilni.

     • Soave

      Dolgoletnih izkušenj ? Pa kje pa ti živiš ?

     • tohuvabohu

      Skrajneži so res nasilni, levi in desni. Ti si eden od njih. Demokrati smo proti vsem ekstremom.

     • Jernej Ferenc

      Bolj ne kak bolsevike to je definitivno

    • Mitja Mazini

     Aja pa smrt fašizmu .

 • učko

  No, ta rdeči fašisti imajo sedaj svojo koalicijo, pa da vidmo to njihovo govnarijo, kot po navadi !!!

  • Mitja Mazini

   Fašisti so se v Španiji in Italiji borili proti levici. Nacisti so se prav tako borili proti levici. Potem je mal nelogično da kupiš izraz levi fašizem ki je čista nebuloza fake newsa.

   • tohuvabohu

    “Levi fašizem” je star pojem. Je priljubljen izraz pripadnikov levičarske Frankfurtske šole, zlasti Jürgena Habermasa. Izobrazi se malo, tabula rasa neomikana.

    • Mitja Mazini

     A potem so se v Španiji in Italiji fašisti boril proti svojim komunistom? Koja buda….

     • tohuvabohu

      Govorim o levem fašizmu, če ti ni vžgalo.
      Da se komunisti in fašisti dajejo med sabo, je pa normalno. To so družinski prepiri. Največ umorov se zgodi zaradi družinskih sporov.

     • Mitja Mazini

      LEj fašizem in levi pol nea gre skupaj, če ti ni jasno. To sta dva druga politična pola. ZDej bi že celo Darko Njofro razumel o čem govorim.

     • tohuvabohu

      Vsi ekstremi gredo vkup. To, da se kdaj sporečejo, je samo dokaz, da so skupaj.

     • Jernej Ferenc

      Malo bluzis diktator franco ni bil nacist bija je navaden bolsevik svabi pa lahi so mu pomagali v drzavljanski vojni samo zato ka so nucali odprto pot na atlantik pa pogled iz giblartara na konci vojne pa se jin je se to obrestovalo ker so lahko prek spanije pobegnili iz nemcije francoja lehko primerjas z sarcon vse bi da ka de v lehko vlada FRANCOJA SO NASTAVILI SVABI ON PA JIN JE ZA PROTI USLUGO DA PRISTANISCA KONTROLO CEZ GIBLARTAR PA PROSTO POT CEZ SPANSKO OZEMLJE KA SO LEHKO Z HIDROPLANI ODLETELI ZA ARGENTINO

 • Mitja Mazini

  V SDS in Novi Sloveniji baje ni nobene panike več, baje so že vsi na dopustih. Očitno jim je jasno da je Janez gotof.

  • Ryuk

   Tam se jim ne gre samo za oblast, tako kot na levici.

   • Mitja Mazini

    Ne, njim se gre bolj kot za oblast za denar.

    • Ryuk

     Brez oblasti ni denarja. Bo že levica pocuzala, najprej iz prodaje NLB, iz projekta 2Tir, višanja davkov, kadrvanja itd. Plačal boš pa ti.

     • Mitja Mazini

      Jest že plačujem desnici za TEŠ pa za NKBM. Za NLB bom pa verjetno še moral plačevati desnici, ker jo bojo na vrat na nos prepoceni prodal.

     • Ryuk

      Za TEŠ6 se zahvali kar SD-ju in njihovemu šaleškemu lobiju. Prav tako za NKBM. Za NLB se jim pa še boš, ko boš ponovno prisiljen dokapitalizirati to brezno.

     • Mitja Mazini

      Pri TEŠu so bili SDS in SD skupaj. Pri NKBM je bil izključno SDS ki je nategnu Novo Slovenijo in to Ljudmila ve, zato pa noče it več v španovijo s princem teme. Pri NLB sedaj je spet SDS, akteri je nastavil vse za poceni prodajo.

     • tohuvabohu

      A ti bele miške vidiš?

     • Soave

      Kako za vraga pa ti vse to veš ? Saj NLB še do danes ni izročila prav vseh dokumentov !

     • Jernej Ferenc

      Ne siri krive vere pri TESu so bli od zacetka do konca SDjovci

     • Jernej Ferenc

      Lehko do ga gda saleski mafijozi povabli na pocidnice v terme 3000 so cudezno vsi pokupli apartmaje tam pa ravno med gradnjo TESa pravo naklucje

     • tohuvabohu

      Kaj in komu ti plačuješ, klošar.

     • Dragan Krstič

      Mazini, v katerem institutu, uredu, zavodu pa “delaš”. A imaš diplomo iz kranjske Sorbone? No, če je tako potem res ogromno prispevaš za desne.

  • tohuvabohu

   Je pa zato večja panika na tranzicijski levici. Pobili se bodo za plen.

 • Delta

  Verjetno bi bilo dobro, če nekdo razišče, zakaj je na osnutku koalicijske pogodbe kot avtor podpisan kar Djordje Žebeljan osebno. Ali slovensko vlado po novem namesto volivcev sestavlja kar Zaresov lobi v HSE?

  • mginko

   Vse dirigira stara in mlada udbomafija.

  • tohuvabohu

   Iz koalicijske pogodbe:
   Opomba LMŠ: Vsekakor se bomo zavzemali za JAVNO ZDRAVSTVO.
   Vključitev zasebnikov bo samo pri krajšanju nedopustnih čakalnih dob.
   Kot gasilski ukrep, da se stvari normalizirajo.

   Ali so koncesionarji del javnega zdravstva ali ne? Očitno ne, ker niso omenjeni. Ti mentalni revčki nimajo razčiščenih osnovnih pojmov, kaj je javno, kaj je državno (ali lokalno) in kaj zasebno. Celo levičarski ekonomist Maks Tajnikar je pred kratkim v Delu dobro razložil njihov pomen, a ti pavijani očitno ne berejo niti svojih “teroretikov”.
   Kako pa naj “zasebniki” preživijo do takrat, ko se jih bo država “usmilila” in jih poklicala na “pomoč”? In takim kretenom bomo zaupali vodenje države?

   • Mitja Mazini

    Lej ti maš tolk pojma o zdravstvenih sistemih k en Rado. Koncesionarji so delj javne zdravstevene mreže.

    • tohuvabohu

     Ker Rado? Rado van Žerjav ni več v politiki, hehe.
     Kekec. Čistih zasebnikov (nekoncesionarjev) sploh ni mogoče vključiti v javni zdravstveni sistem!

     • Mitja Mazini

      Rado von pezde sem mislil.

     • Soave

      Čigav p…. si pa ti ?

     • sumljivislon

      ..je sosedov , ki tepe druge otroke.. ;).?

     • Soave

      Potem je pa res en p…e !!

     • tohuvabohu

      Če prav razumem, redno bereš Reporter, bravo. Potem pa povej, kdaj je Pezdir pisal o zdravstvenem sistemu (korupcija in mafijske metode v javnem naročanju so le en vidik zdravstva). Sicer bi jaz bil ponosen, če bi imel toliko ekonomskega znanja kot on. Ti pa itak ne bi vedel, kaj bi z njim.

    • Jernej Ferenc

     Vides ti nimas pojma zdravstvo je od zemljarica privat lastnina

 • ludvig

  ….večina strank “Kučanove antante” je v prejšnjem mandatu bila v vladi, ki je imela najnižjo podporo med državljani, so predčasno odstopili in pridelali katastrofalen volilni rezultat za svoje stranke…vlada je razpadla zaradi kadrovanja SMC in največja trenja se je pojavljalo med SD in SMC predvsem, kdo bo obvladoval rasprodajo preostale državne lastnine…gre za brutalni boj dveh skupin kapitala in nemoč racionalnega državnotvornega razmišljanja, sedaj bo k državnemu koritu svoje pripeljal še Šarec….in Terček bo v petek potrdil to združbo…

 • mginko

  Od kučana podprti pogrebci države !
  In sedaj še spite doma na dan volitev ali volite rdečo mafijo.

 • Jaka Sraka

  Kužeki v Levici bevskajo tako kot jim naročijo.

 • pajot

  Saj se boste pobili med sabo,ko mene več ne bo. (Janez Drnovšek)

  • Dragan Krstič

   Drnovšek pa je stvaritelj te rdeče mafije. Malo prepozno je odšel v rdeča nebesa.

   • pajot

    drži.

    • Novakec1

     Dolgo ste rabil da ste prišli do tega kdo je naredil največ škode slolandiji.

   • tohuvabohu

    No ja, Drnofšek je bolj malo ustvarjal. Bil je le pudeljček na vrvici, ki je ustvarjal pogoje, da so lahko kradli kot srake.

 • WISKY 1000

  Groza,adijo Slovenija,samo poglejte te frise in da nam to vodi državo?

 • Olga2345

  Pri “usklajevanju” gre le za POLITICNO KORUPCIJO IN PARAVAN ZA GLOBOKO DRZAVO! NJIHOV NAMEN JE, NE SAMO “NE JANSA”, AMPAK TUDI NE SKOVENIJA IN JA NEZAKONITIM MIGRACIJAM! SKTATKA: TERORIZEM!

 • domovina mili dom

  Lutkovno gledališče za slovenske butle. Al kućone bo naredil vse, da zaščiti udbomafijo.

 • Mitja Mazini

  Smrt fašizmu je odličen pozdrav.

  • tohuvabohu

   Levemu in desnemu.

   • Mitja Mazini

    Stari ti pojma nimaš.

    • tohuvabohu

     Izobražuj se, miško.

   • Mitja Mazini

    A pa timveš da so v nemčiji fasistične in nacistične strankenprepovedane, za leve ekstremiste to ne velja.

    • tohuvabohu

     Kaj se pa čudiš, miško? Nemci so nasankali zaradi nacistov, mi pa zaradi komunistov. Naš holokavst so zakrivili rdeči ekstremisti, zato jih je treba prepovedati in uzakoniti kaznivost zanikanja povojnih pokolov.

  • xtc

   Še boljši je smrt vsem vrstam socializma in svoboda narodom.

   • Mitja Mazini

    Socializem je povsem legitimna ideološka opredelitev, prisotna tudi v eu parlamentu. Fasistične stranke pa so prepovedane.

    • Jernej Ferenc

     Samo SLO in YU bolsevike niso meli nic z pravin socializmon prej z diktatorstvon pa mnozicnimi pokoli za to so majstri ka je socializem to se jin niti ne sanja nite pomen besede ne

     • Novakec1

      Bebo ne meši povojne poboje z socializmom, odkar so ga potisnil v ozadje je samo še večje sranje z demokracijo/svinjarijo- suženjstvo na pohodu.

     • Jernej Ferenc

      Ne ti meni bebo butec pogledni si Svico njihova drzava stoji zato tak dobro ker imajo socialisticno vladavino moren ti recti ka si cepec cista demokracija je v Svice majo pa ful dosti suznjov idiot

    • Igor Kavalar

     Mussolini’s career as a Socialist agitator began at age eighteen as a writer for various left-wing magazines. Although Fascists and Communists alike were anxious to deny it later, Karl Marx was the biggest single influence on Mussolini and he considered Marx “the greatest of all theorists of Socialism.” Catholic priests were “black microbes” and “poisoners of young minds.” He described the army as “a criminal organization designed to protect capitalism and bourgeois society” He urged the “necessary bloodbath” and the “physical extermination” of the bourgeoisie through which the proletariat would gain “a totality of power.” He urged neutrality in 1914 and railed against military budgets which might be used in a war against French or German workers: “Let us have no more talk of battleships, barracks, cannon, at a time when thousands of villages have no schools, roads, electricity, or doctors, but still live tragically beyond the pale of life. War,” thundered Mussolini, “is a prelude to revolution!”

    • Igor Kavalar

     Whereas before, Mussolini had threatened the Government with revolution if it abandoned neutrality, he now threatened revolution if it did not.
     For this unforgivable heresy, Mussolini was expelled from the Socialist Party and forced to resign his post at Avanti!. A few weeks later he started his own newspaper – Il Popolo d’Italia – and in December, 1914, he joined and eventually dominated a group of pro-war leftists who called themselves Fascisti.

     And Hitler? It is important to point up the affinity between Communism and Nazism which Hitler himself confirmed:

     “There is more that binds us to Bolshevism than separates us from it. There is, above all, revolutionary feeling . . . I have always made allowance for this circumstance, and given orders that former Communists are to be admitted to the Party at once. The petit bourgeois Social Democrat and the trade-union boss will never be a National Socialist, but the Communist always will.”

     Former Communists made up almost a third of the SA and, later, the Gestapo, and were popularly known as “Beefsteak Nazis” – brown on the outside, Red on the inside. After 1945, hundreds of former Nazis joined the Communist Social Unity Party of East Germany.

     http://www.thehistoryforum.com/forum/viewtopic.php?t=30139

  • branči

   in kuram v kurniku!

 • xtc

  Neuradno je prišlo na dan,da bo Šarec noro tvegal z mandatarstvom a,ob enem naj bi bil čisto nor,saj naj bi ga spotaknili lastni in se ga tako znebili iz pogajanj ,ki se ne premaknejo nikamor oz. priredili nnaj bi mu fiasko v DZ.

  • plavi-mil

   Bog te usliši.

 • samsara

  “…da je za to pripravljen narediti praktično vse, tudi, če karikiramo, prodati svojo dušo hudiču.”

  Saj jo je že!

 • TOML

  Seveda, da se z levico niso zmenili nič,
  Zato pa je danes vložil samo 43 podpisov.

  • Aron

   Bumbar, ni treba vložiti 46+ podpisov. Važno je potem glasovanje.

   • branči

    seveda je važno glasovanje, pa fotke glasovnic tudi, ane!

   • TOML

    Bedak, ne znaš brati, to pa razumem ker si levičarska opica.
    Levica ni prispevala podpisov, ker jih je samo 43, zdaj razumeš?
    Vidim, da ti bolezen napreduje v akutno stanje.
    Zdravila za to ni, torej boš kmalu škripnil.

    • Aron

     Je bilo kdaj receno, da jih bo prispevala? Nazaj v mehanicno delavnico.

     • TOML

      Levica klošarji brozovići se ne upate v vlado,
      ker utopičnega programa ne bi mogli speljati.
      Levica je velik nateg, utopija, ki se nikoli ne more zgoditi.

     • Aron

      Vse je nemogoce, dokler ni narejeno.

     • TOML

      he he še en socialistični tepček.

     • Aron

      Kaj je? Boli, ker si spet izvisel? Bogiiiiii :(((((((((( Bo treba še 4 leta avte šraufat :(((((((((((

     • TOML

      Ajde opčjak iz Levice, škoda cajta zate.

     • Aron

      Jaz imam vedno čas, da seciram SDSS zblojence kot si ti :*

     • TOML

      Vzami vazelin, bedak…

     • Aron

      Ljubček, tebe ne bi še s palico diral. Žanči meni drugače.

     • TOML

      Ajde vazelin pa v garažo, Moderdorfer te čaka….jajca na oko.

   • Jernej Ferenc

    Ne ni must racunana 100procentno podporo levih ampak ce po tem zaj ni levin jasno ka do v toti vladi peti potac alik podomace povedano rezerva te so smotane

 • Jernej Ferenc

  Pa tu se moren trceki dati prav ceprav niman totih bolsevisticnih svij rad ampak mislin ka je prvic v svojen zivleje neke pametnega pogrunta svaka mu cast odkot mu ta preblisk se vide ka se tudek primaton vcasih kaj posveti

 • Tweety Bird

  Nove volitve konec 2019 in dokončni propad levice v Sloveniji.

  • WISKY 1000

   kaj se ti po vetru obračaš,si si prišla gor da ste v tazadji grdoba.

 • SmashFascism

  Kdo pa je dal temu bebčku mandat?

 • koza

  samo vprašam, poslušam Bratuškovo pri Slaku, a je Slovenija tudi dobila manjšino v vlado; je rekla, da L ne bodo nek zunanji organ, ki bo diktiral kdo bo minister in kdo ne; L nočejo prevzeti obrambnega resorja, da izpeljejo izvoz iz NATA, članek grem sedaj prebrat

 • mginko

  Kako to, da je v ekipi Marjana Šarca vedno več kadrov Gregorja Golobiča? K njemu se stiskajo tudi iz propadlih strank LDS, Zares in Pozitivne Slovenije, nazadnje pa so mu dodali še Braneta Golubovića. Jasno in očitno je, da želita Kučan in Golobič Šarca obkoliti s svojimi ljudmi in kontrolirati njegovozvestobo. Tako bi z veseljem vlekla niti iz ozadja. Šarec se po svojem Kamniku hvali, da bo novi mandatar, ob tem pa priznava, da je Golubovićeva zaposlitev navadna “strateška poteza”.

 • Slovenka

  In kaj je najlepše? Člani Levice se bodo izjasnili o vstopu stranke v projektno vlado danes do polnoči, javnosti pa bodo sporočili rezultat referenduma šele v petek dopoldne. Temeljitost pa taka.

 • Igor Kavalar

  Kdo bo novi Pucko?

  • macon

   Teta Puckova iz NSI zna biti. Potem dva poslanca manjšin pa seveda SNS.

   • Igor Kavalar

    Možno. A misliš da v SNS niso počistil z Žgajnerji pa Pečeti?

    • macon

     Jalinčič ima udbaški pedigre in iz mafije izstopiš šele s smrtjo, prej ne. Mogoče se je delno osamosvojil, ker so ga nekaj zajebavali, ampak mafija lahko tudi plača in Jelinčič je za to dojemljiv.

     • Igor Kavalar

      Jaz bi ga pa dal za ministra za kulturo pa za vodja pogajalcev glede meje.

 • piko8

  Levičarji, socialiati, komunisti vsi isti vlaži in korupciji ste RAK, ki se zažira vživo tkivo Slovenije in se bo izpelo, ko bo propala država, žav!!!

 • WISKY 1000

  kaj je to pišče zgoraj na sliki sestra od mesečnika?

 • lokec

  Ti tajfel hudirjev. Pa bo res Šarec ge haupt kontrol majster.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!