Danes levičarski mediji ostro obsojajo napad na poslanko Šarčeve stranke, pred leti pa so na vstajah spodbujali agresijo proti Kanglerju in drugim politikom takratne desne vlade!

Foto: Igor Medoš, Tw

Dogodek, ko naj bi neznanec poslanki LMŠ Lidiji Divjak Mirnik prerezal vse štiri pnevmatike, na vetrobransko steklo njenega avtomobila pa položil lutko, na katero je nalepil fotografijo njenega obraza, nas je spomnil na dogajanje izpred petih let, ko so neznanci poskrbeli, da so z dravskega mostu v opozorilo Kanglerju in izbranim mariborskim svetnikom, da se ne bi slučajno podali v boj na lokalnih volitvah, visele obešene lutke z njihovimi obrazi. V obeh primerih gre za obsojanja vreden dogodek. Mediji smo poročali, da je za tem stal nihče drug kot tesen sodelavec trenutnega mariborskega župana Andreja Fištravca Darko Berlič, ki je lutke kupil kar s kreditno kartico. Medtem ko pripetljaj, ki se je zgodil Divjak Mirnikovi mediji skoraj brez izjeme obsojajo, pa so leta 2013 o opozorilu Kanglerju in svetnikom poročali tako selektivno, da nas čudi, da dogodku niso pripisali še kakšne umetniške vrednosti …

S Policijske uprave Maribor so sporočili, da je neznani storilec preko noči v Mariboru na parkiranem osebnem avtomobilu znamke Ford B-MAX prebodel vse štiri pnevmatike, na pokrov motorja pa privezal lutko, ki ima na obrazu sliko mariborske poslanke v Državnem zboru Republike Slovenije. “Ker oseba s te slike kandidira tudi za županjo Mestne občine Maribor, policisti zraven kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari preverjajo tudi utemeljenost suma, da je bilo storjeno tudi kaznivo dejanje grožnja,” so zapisali. Le malo zatem je STA razkrila, da se je neprijetnost zgodila poslanki LMŠ Lidiji Divjak Mirnik, za Večer pa je slednja izjavila, da dogodek dojema kot grožnjo pri njeni kandidaturi. Ob tem je še herojsko sporočila storilcem, da se ne bo ustrašila in da je ne bodo ustavili, saj za njo stojijo vsi, ki so ji dali podpise za župansko kandidaturo. Takšno dejanje je res pomilovanja vredno, a možno je, da gre le za dober piar, kako opozoriti nase ob tako močnem protikandidatu, kot je Franc Kangler. Zato bomo, preden bi obsojali ali sočustvovali, počakali na končno poročilo o ugotovitvah policije.

Večer se sicer očitno ne more odločiti, komu naj ob tem nameni večjo pozornost – Lidiji Divjak Mirnik ali Sašu Arsenoviću, prav tako županskemu kandidatu, ki naj bi ga podprli Cerarjevi. Za omenjeni štajerski medij je namreč izjavil, da izraža “polno solidarnost z njo in bom naredil vse, kar je v moji moči, da se v našem mestu to ne bo več dogajalo. Pozivam vse Mariborčane in Mariborčanke, da z aktivno, demokratično debato in pošteno volilno tekmo pokažemo, katere so naše vrednote”. Očitno pa te solidarnosti nima do svoje žene, saj naj bi si poleg nje omislil še 30 let mlajšo ljubico. Več o tem, pa tudi o domnevno več milijonov evrov dolga, preberite TUKAJ 

Lidija Divjak Mirnik (Foto: STA)

Grozljive lutke kupil Fištravčev sodelavec Darko Berlič
Mesto Maribor je očitno zaznamovano z lutkami. Medtem ko so mediji tako rekoč brez izjeme obsodili ta pripetljaj, pa se mi spominjamo ne tako daljnih dogodkov leta 2013, ko so z dravskega mostu visele obešene lutke. Spomnimo: grozljive viseče lutke so neznanci na začetku januarja 2013 (dva meseca pred nadomestnimi županskimi volitvami!) obesili z Glavnega mostu čez Dravo v Mariboru v opozorilo nekaterim mestnim svetnikom. To se je dogajalo tik pred napovedano 5. mariborsko vstajo pred stavbo Mestne občine Maribor, kjer so protestniki pod geslom Pometimo jih vun! zahtevali odstop mestnih svetnikov. Lutkam so nadeli obraze mariborskega mestnega svetnika SDS in takratnega podžupana Tomaža Kanclerja, takratne direktorice mestne uprave Milice Simonič Steiner, mestne svetnice Županove liste in takratne podžupanje Astrid Bah ter mestnega svetnika Liste za pravičnost in razvoj Stojana Auerja. Napihljive plastične lutke so nato čez dober dan že odstranili, a mariborska in siceršnja slovenska javnost je bila nad takšnim ekstremistično sovražnim dejanjem zgrožena in osupla. Takrat se je oglasil celo takrat novopečeni predsednik države Borut Pahor in tovrstno početje označil za nesprejemljivo. Malo manj pa se je dogodek zdel nesprejemljiv nekaterim medijem, ki so o dogodku poročali nadvse selektivno.

Foto: Twitter

Spletni portal Politikis je nato razkril, da je bil kupec lutk nihče drug kot Darko Berlič, sicer vodja volilnega štaba aktualnega mariborskega župana Andreja Fištravca, pa tudi sicer je Berlič ves čas Fištravčev tesni sodelavec. Darko Berlič je lutke kupil kar s svojo kreditno kartico, kar so ugotovili tudi mariborski kriminalisti. Da je bil glavna tarča tega zavržnega dejanja nekdanji mariborski župan Franc Kangler, lutke pa kot del dogodkov med vstajami proti Kanglerju, je danes jasno kot beli dan.

Levičarji sicer iz dneva v dan dokazujejo, kdo so. Tako so obesili tudi lutko ameriškega predsednika Donalda Trumpa ter mu s tem poslali jasno sporočilo. Če zmagujejo, so za demokracijo, če ne, pa vidimo njihov pravi obraz, je ob tem dogodku zapisal eden izmed uporabnikov Twitterja.

Foto: twitter

M. S.

 • VERRZIFIKATOR

  Kar dogaja se ob Dravi drevi,
  res na tiste čase nas spominja,
  a spomin nam trezno pripominja,
  da krojijo se heroji levi.

  • VERRZIFIKATOR

   Mirnik da divjak se imenuje,
   to mogoče je le na levici,
   če povemo glasno, po resnici,
   se ob tem želodec ti dviguje.

 • xtc

  Zopet lažirani dogodki,kot levaki vedno počno,da so neke žrtve.
  Baba nima šans pa si je plačala takole promocijo,patetično in bedno-seveda bo policija zopet iskala krivce pri SDS in Kanglerju.-že videno.

  • domovina mili dom

   Naci-faci-komi metode.

  • SIMON ROZIC

   To je to!!!Bravo!

 • merim

  Desnjakarje je treba je.at saj so navajeni

  • Republic Commando

   Tebe lajf očitno jebe ornk :)))))

  • DržavljanD

   Eh, Merime, taksistu. Ko ti kolega jebe ženo, moraš na štacionu pobirati stranke. Pravijo, da jih kar nekaj k ženi pelješ. Baje se samo od taksi plače ne da preživeti ?

  • Franc Šink

   Od kdaj si spremenil vero?

 • Van Der Waals

  levi so fašist!!! sebe pa poimenujejo anti fašisti… rešujejo svet oz. cigane muslimane in črnuhe na račun vseh nas davkoplačevalcev.

  • Republic Commando

   se spomniš tistega reka od Churchilla? Še kako je imel prav :))))

  • Franc Šink

   Organizirajo lastno smrt.

   • merim

    Da te ne bo kap ko se tako napenjas. Pazi nase star si ze

    • Franc Šink

     Saj saj.Na juriš.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

  • večni srb

   Sama dobrota jih je, nihče jim ne more nič zameriti.

  • rrrrr

   Slovenski komunisti so postali antifašisti šele po septembru 1943. Prej so z njimi plodno sodelovali.

   • SIMON ROZIC

    ali sodelovali ali bežali….

 • merim

  Se se spomnite lepih casov ko slovenci stopimo skupaj in razzenemo pokvarjene politike

  Z odhodom vlade Janeza Janše se je uresničil eden od glavnih ciljev vstajnikov, zato se pojavlja vprašanje, kako bo to vplivalo na udeležbo na 4. vseslovenski vstaji, napovedani za 9. marec.

 • domovina mili dom

  Dajmo že enkrat reči bobu bob.
  Enostavno povabite predstavnike vseh medijev, ki so spodbujali in režirali vstaje leta 2012 na javno tribuno, seveda če si bodo upali priti, narod v dvorano in postavljati vprašanja. Ne v naprej znana.
  Samo tako se bo pošteno razčiščevalo megleno slovensko paridolsko dolino.
  Samo to in ničesar drugega. Samo soočenja pred množico, ne v studiju. Kdo si upa.

 • Morala

  Takoj, ko sem videla to objavo, se mi je takoj porodila misel, da je to delo taistih osebkov, kot takrat pri rušenju Kanglerja…

 • ĐĐ Style

  Janševa svečarska varda na pohodu

  • DržavljanD

   Ne bo držalo. Sem iz MB. Se ti zdi Jašar iz SDS ? Pssst, pa ne okoli govoriti

  • SIMON ROZIC

   Prihaja Arsenović, oboževalec Jankovića, kriminalnih rabot,
   pogoltnež na denar, plenilec EU sredstev , navaden
   tenisač brez loparja….navaden niče!

 • Franc Šink

  Mesto solz.Jokali bodo komunistični privrženci. To sem slišal.

  • merim

   Francek mal manj ga zlampi pr tcojih letih

  • Simon Novak

   Franček, idi spat počasi

 • Štajerc

  Joj, joj. Kanglar je izgubil od Fištre samo zato, ker ga je podprla SDS. Zato se je Kanglar tudi uvrstil v drugi krog in tam gladko pogorel. Fištro so v paniki volili tudi tisti, ki jih v prvem krogu ni bilo niti blizu volilnih skrinjic. Istočasno je SDS minirala svojega kandidata, spoštovanega gospoda mag. Tomaža Kanclera. Da bi prehitel Kanglara, mu je zmanjkalo samo kakšnih 2500 glasov. Te glasove je pobral Kanglar, ker so tako volivcem SDS – a svetovali v “centrali”. Ja, Kanglar je v prvem krogu uspel zbrati samo malo preko 6000!!! glasov, Fištra pa mislim da 14.000. Maribor ima 95.000 volivnih upravičencev. Bojim se, da bo na bližnjih volitvah podobno. Prav zanima me, kako se bodo gledali Bojan Požar in SDS. Za nameček SDS v Mariboru sploh nima kandidata za župana.

  • merim

   Mene zanima a bo sds sploh dobil kakega zupana na teh volitvah? Folk itak voli priti njim. Ljubljana maribor koper celje velenje tu nimajo za burek kje bodo sploh zupanovali mogoce v kaksno vasi?

   • ĐĐ Style

    Budimpešta ali pa Priština

    • merim

     Po polomu na zadnjih volitvah jih zdj caka se vecji polom

     • ĐĐ Style

      Fašisti si želijo strahovlade z blagoslovom cerkve

 • ĐĐ Style

  Torej bo v Mriborju Arsenovič župan.

  • Štajerc

   Hehehe. Bo zanimivo. “Tenisač” Domanjko proti kolegu “tenisaču” Arsenoviču, zadaj pa kolega “tenisač” Bojan Požar.

  • Simon Novak

   Upam

 • marker

  Kaj pa umetniški vidik te lutke? O tem bi se dalo na dolgo razpravljati.

 • Vrhovni sodnik

  NOVA 24TV, ČE IMATE PORTAL, POTEM ZAPOSLITE ADMINA ALI PA ZAPRITE TA PORTAL, KER BOLJ OSVINJANEGA NI V SLO.

  • Vera

   Na 24 ur so jih nagnali , zato je tukaj takšna gužva .Se ne sekiram, ker vse bedake blokiram :) .

 • Franjo Trojner

  Znova dvojna merila, kar je lastno vsem levičarjem in vsaki njihovi oblasti!
  Že v primeru vstaj v Mariboru sem takrat opozarjal, da so lutke z obrazi resničnih oseb obešene iz dravskega mostu zavrženo in kaznivo dejanje, kar dominatni mediji takrat in nova vstajniška oblast žal NIKOLI ni obsodila! Tudi večina kockarjev in požigalcev takrat ni bila obsojena, pa je takrat močno smrdelo po mini državnem udaru, z razliko od Šiška, ki ga leva oblast sodno preganja samo zaradi postroja njegovih Štajerskih VARD tam nekje blizu Apač na samem in na privat zemljišču!
  Da ne bo pomote, kar sem obsojal že leta 2013 obsojam tudi danes! Vi na politični levici pa se že enkrat izjasnite, katera USTAVA/ZAKONODAJA je za vas veljavna, ona izpred leta 1991 ali spisana po letu 1991? Kot vse kaže vi na levici prisegate na USTAVO/zakonodajo izpred leta 1991, saj bi v nasprotnem primeru v večini primerov ravnali čisto nasprotno od tega kar počnete tudi zadnjih 28 let. Dejstvo je, da ste levičarji grobo zlorabljali etiko, moralo, pravo in vse tudi najbolj osnovne človekove pravice in svoboščine ves čas svoje totalitarne oblasti v ex Jugi in to kar znate, kar ste naučeni zelo očitno počnete tudi ves čas nove samostojne države. Kar se zelo nazorno vidi tudi v tem primeru, ko napad na poslanko stranke LMŠ v Mariboru združno obsojate, enako grozen napad v primeru lutk obešenih iz dravskega mostu tudi v Mariboru leta 2013 pa niste niste bili zmožni obsoditi in ga resnici na ljubo ne obsojate tudi danes.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat, Franček…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

   • slosin

    kaj ko bi ti zamenjal Serpentinška….vse kaže, da imaš veliko klovnovskega talenta…Mogoče bi te Šarac vzel za svojega dvornega norca…

    • Simon Novak

     Idi počivat, učinek tablet že ne učinkuje več

  • večni srb

   Zakaj nihče ne obesi spolni fetiš s tvojim obrazom na javno mesto, verjetno zato, ker nisi pomembna javna osebnost in taka umetniška manifestacija v vaši vaški skupnosti ne bi bila zaželjena.
   Včasih so pubeci obesili kakšno lutko na šolskem igrišču, potem so se vaščani malo zamislili nad samomori.

 • Nocoment20.04

  Vsega obzalovanja vredno. Toda prav vam je. Tko sm jst razumel twit IJJ

 • jovan jovan

  Neodvisen novinar bi obsodil vsakršno nasilje. Tako pa….Kakršen portal, taki novinarji! Sicer pa sekta nima šans, na županskih volitvah, v nobenem od večjih mest.

  • rubec

   Tako je, majmun majmun.

 • if

  Pred lokalnimi volitvami 18. novembra je agencija Parsifal med 11. in 15. septembrom izmerila predvolilno razpoloženje v drugem največjem mestu Slovenije.

  707 anketirancev je dalo sledeč rezultat.
  http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2018/09/mb2.png

  • jovan jovan

   Ja, to pa je “relevanten” link! Po predvolilnem raspoloženju bo največ županov iz SLS, v vseh večjih mestih pa bodo ostali stari župani. Z izjemo Mb. Sekti se nasmiha-senca!

  • merim

   Sam sliko mas pa primerno za desnicarja.. if.. ce bi janez zmagu, ce bi, ce ce ce ce

  • merim

   Parsifal je tista agencija, ki je registirala domeno spletne strani usekaj.si, povezane s famoznimi predvolilnimi brezplačniki. Mediji so v času prve Janševe vlade pisali tudi o cvetočih poslih z državo. Podjetji Safo in Parsifal sta takrat dobro poslovali z državo, slednje je leta 2006 za ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo opravilo delo v vrednosti 874.800 tolarjev, za šolsko ministrstvo pa so izvedli tudi raziskave javnega mnenja v skupni vrednosti 7.920.000 tolarjev; seveda ne prek javnega razpisa.

 • Simon Novak

  Ja, ta dva primera pa sta si med seboj res podobna, nimate pojma, kaj se je tedaj v Mariboru dogajalo in zakaj so ljudje množično vstali proti Francu…tukaj pa 4 preluknjane gume in lutka, pa že primerjate ta dva dogodka, ki nimata niti najmanjše podobnosti in povezave

 • Simon Novak

  Arsenovičeva najava kandidature bo močno premešala karte v boju za županski stolček v Mariboru

 • učko

  Mah, za obešanje lukt so “majstri” retardirani levuharji.

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

 • Domus Lubus

  Janša jih v tvitu naslavlja kar s tovariši. Je morda pozabil, da ni več član zveze komunistov?.

  • Simon Novak

   Ups, se je spet zmotil?

  • Olga2345

   Kaj pa do drugega cirkusanti, z direktorjem v Murglah? Tovarisi!

  • slosin

   nerobe tovariš, komunisti se ne morete sprijazniti s tem, da vam je pokazal sredinec…

 • učko

  Tole je videti kot kaka cenena reklama za kandidatk in “anti reklama” za njene konkurente. No, 4 gume tud niso čist zastonj, je pa še zmir cenejš kot pa kakšna druga reklama. Mogoče si je pa dala razrezat “ta stare gume”.

  • večni srb

   Storilec je ppustil svoj podpis, le kaj je hotel povedati s tisto glavo otroške lutke, zalimane na vetrobransko steklo, mogoče je to simbol kakšne okultne mistične lože avtomobilistov.

 • rubec

  Opice z očali še nisem videl.

 • Olga2345

  Levičarska provokacija! Deli in vladaj, je njihovo geslo! Oni rabijo sovražnike, zunanje in notranje, da lahko živijo!

  • žogica

   Olgica, pa vi (SDSovci) ste največji sovražniki sami sebi!!!!!!!!!!

   • večni srb

    Maribor si zasluži župana SDS!

    • žogica

     Ne privošči tega Mariborčanom!

     • večni srb

      Zakaj se pa potem štulijo zraven in drek mešajo, vsi za SDS!

     • žogica

      Velika večina NE!

    • Simon Novak

     Kaj si pa ti danes spil?

 • večni srb

  Zakaj pa lutka Trumpa, saj nismo v Londonu, pri nas bi morala lebdeti v zraku njegova punca.

  • KP

   Prasec prizadet. Čefutar nehvaležen. Vprašanje je samo,če ne boš mogoče ti prej lebdel. Iz takih stvari se norčujejo samo mentalni pohabljenci. No.pa čefurji.

   • večni srb

    A ta balon, k si ga je privoščil Londonski župan đingis kan, v obliki ameriškega predsednika, ki jih je obiskal, je bil pa v redu? – https://youtu.be/AlNU10Hkiu8

    Lahko smo ponosni na Melanijo, ki trenutno pomaga črncem v Afriki, lahko bi si kaj izmislili na to temo.

    • KP

     Ti si lahko ponosen samo na svoj Srbistan.

   • merim

    Reva

 • RATATA

  Divjakova je za pregont! Krula.
  Novinarji Nova 24 Tv bravo!!

 • Get Smart

  False flag nje.
  Tipična kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNA provokacija.

  “Bela garda mora biti, ker jo potrebujemo. Če je ne bodo ustvarili kleгikalci, jo bomo morali organizirati sami.”

  Vedno isti vzroci, vedno ista dejanja. Po delih jih boste prepoznali.

  • Get Smart

   Gre le za še enega izmed kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH transićev.

   Poznate vzorec? Psi se ne le oblačijo v ženske, ampak jih kastrirančke tudi zares vzgajajo v kao ženske.
   Gre za eno temeljnih kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH agend.

   Prej ko odprete oči, prej se MURGL JUGO KOMUNISTIČNE okupacije osvobodimo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili
  svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • abc

   Kaj ti veš kaj je vrednota, psihič, A so te izpustili iz psihiatrične ustanove, da boš lahko ponovno sral tu gor. Ti nimaš pojma kaj je kultura, si poden od podna. Primitivec, sramota za slovenca..Daj otrokom pokaži ( če jih sploh imaš ) kakšne komentarje pišeš tu gori. Teslo primitivno bolano.

 • žogica

  SDS bo na volitvah podprla Kanglerja. Jajotu ni uspelo, zdaj pa računajo na Kanglerja…, hihihihiiiiiiiiii

  • slosin

   žogica, prid, me boš malo požgečkala pod pajsko…..pa bo mogoče hihihi…

   • žogica

    Pa ne, da že sanjaš? Prišparaj si sanje za noč!

  • Simon Novak

   Ja, na pravega konja so stavili, ha ha ha, isto kot v LJ

   • žogica

    Imajo smolo, ker so njihovi konji defektni!

 • Aresnica

  Ogromno titolizniških klovnov je na tem portalu.
  ___________
  Lep pozdrav

 • Gr Enze

  SERPENTINŠK PRAV BABA J ŽABA ŽABA PA NI ČLOVK MARŠ BABA SITNA KVA BOŠ TI KANDIDIRALA DAMU PEJ ČPINE POMIVAT PA DESCU COPATE PRNES DE GA NAV U NOGE ZEBLU !

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi spat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

 • Simon Novak

  Še dobre 3 ure, pa bo NoraTV postavila rekord, že cel dan ni bilo članka o migrantih, držim pesti, da bodo zdržali do 24. ure, čeprav skoraj ne verjamem

  • slosin

   a ti boš zdržal do 24h…? Kolk bebavih komentarjev o tabletah boš še dodal?

   • Simon Novak

    Niso bebavi, skrbim za tvoje zdravje, ampak po pameti jih jemlji

    • slosin

     ti skrbiš lahko edino za to, da so moji čevlji namazani in spolirani…

     • Simon Novak

      Sedi

     • slosin

      napreduješ, pozabu si oment tablete…a je demenca al si že od rojstva pozabljiv…?

     • Simon Novak

      Sedi

     • cosmosjasnovidec

      Marš levak bedak pedofilski hlapec muslimanske golazni.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Simon Novak

      Sedi

     • Simon Novak

      Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, đesnjaški zahojenec

   • Franjo Trojner

    Blokiraj cepca pa boš imel mir pred njim! Sam sem že nekaj časa nazaj storil enako in imam sedaj mir pred njegovimi idiotizmi.

  • cosmosjasnovidec

   Odjebi levak bedak sramota na planetu zemlja.
   Če te bo kdaj srečala pamet,da ne boš zabit kot levuharji ste se lahko oglašaš v nasprotnem pa naredi samomor kreten zabit.
   Prvo moraš spoznati,da ni tako fuknjenega stvora kateri bi sam sebe rinil v drek z muslimansko navlako kot ste vi nerazumljivo oziroma nesprejemljivo zarukani levičarji.
   Marš v pizdo materino z vsemi tvojimi pasjejebskimi buzerantskimi levaki,ker te ima že vsak poln kurac prekleta svinja zahojena kretenska.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • merim

    Luzer

   • Simon Novak

    Pa daj že svojo drugo sliko gor, da te ne bomo samo v profil gledali, zahojenec

 • Krtača 20
  • Simon Novak

   In kdo je kriv za to: Kučan, Tito ali Venezuela=?

   • Krtača 20

    Garant da udba.

    • Simon Novak

     Nekdo od naštetih prav gotovo, njihovi pač ne

     • Krtača 20

      Oni so vedno angelčki.

 • RATATA

  Ste morebiti opazili kako brezvezni so lewuharski komunajzrji?
  Karkoli zine debil lewuharsk je bolano in skregano z zdravo pametjo.

  • Krtača 20

   Na keri tržnci pa ti kupuješ zdravo pamet? A eno al dve zelnati glavi?

   • Simon Novak

    On zdrave pameti ne bi prepoznal, če bi se zaletel vanjo

    • Krtača 20

     Verjetn res.

     • ZatonMesecnikov

      To sami sebe fiksate Krtača… Kot staremu Partijcu bi bilo pod čast, da ti mladinec tipa Simon soli pamet…

    • ZatonMesecnikov

     Simone, nemoj ti tumbati o zdravoj pameti, brale…

     • Simon Novak

      Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi počivat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

   • macon

    Krastača, potrudi se malo bolj, Simon Driska in Merima sta te v levaški debilnosti povsem zasenčila in prekosila.

    Ti to zmoreš. :)

   • ZatonMesecnikov

    Je tebe srečal, Krtača? To je prva zeljnata glava. Katera je druga?

  • slosin

   če na hitro preletiš komentarje, je to takoj jasno…nocoj sta tu glavna bebota merim pa neki simon ….

   • merim

    Mi smo glavni ja vi luzerji ste vedno za nami. Poglej zgodovino vedno je tako za luzerje rojeni

    • slosin

     oefar, kjer se je pobijalo lasten narod, ste bili v zgodovini vedno glavni….pa kjer se krade, ste tud ta glavni…

     • merim

      Za luzerje rojeni to je vas najrealnejsi opis

     • slosin

      za morilce in lopove rojeni…

 • cosmosjasnovidec

  Levaki so vsi navadni posrani bedaki drugače ne bi kretenosi vlačili musličev katere spolno zlorabljajo odkar je folk pričel paziti na pse ter ostale domače živali.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • merim

   Luzer

  • Krtača 20

   Pejd to povedat v prvo vaško gostilno če maš jajca. Jaz bom pa štopu kolk cajta boš rabu da bojo s tvojo glavo nov vhod u oštarijo naredl.

  • učko

   Hja, na Švedskem so tud levuharji uvozil armado musličev, predvsem levuharke so tam precej na oblasti. So mislne kako jih bojo musloti natepaval, so prasice sanjale orgije, zdej majo pa z njimi vsi moraste sanje tud podneu.

 • ZatonMesecnikov

  #Danes levičarski mediji ostro obsojajo napad na poslanko Šarčeve
  stranke, pred leti pa so na vstajah spodbujali agresijo proti Kanglerju
  in drugim politikom takratne desne vlade!#

  Če napada Desničar, gre za kršenje medijskih, človekovih in vseh ostalih pravic. Če napada levičar, napada zaradi obrambe civilizacijkih vrednot…

  (Edvard Kardelj, Naša Borba, 1970, Luka Polmesec, POP TV, Maj 2018)

  • merim

   Bravo zdruzeni slovenci za vstajo proti pokvarjenim politikom leta 2013

   • ZatonMesecnikov

    Merima, to imaš verjetno v mislih vstajo proti Kardelja in Polmesecu?

    Slovenija potrebuje profesionalce na položajih. Če jim boš serviral amaterske Nove obraze v podobi Šarca pa Polmeseca, bo samo parlamentarni šov. Ivan Janez je človek, z veliko kilometrine. Ki se ne pusti peljati scat, kar tako.

    kaj pa imaš protiimperialistično fronto za avatar? Pa veš koliko ljudi so pobili? Po tri 19 letnike (4 letnik srednje šole) so zvezane skupaj peljali na rob brezna, pa skrajnemu streljali v kolena, da je ostala dva potegnil s seboj v brezno. Ob glasnem krohotu Borcev za Svobodo.

    Nimaš nič sočutja do četrtošolcev srednjih šol?

 • RATATA

  Simon novak je zaljubljen v krtačo20, ki mu ljubezen vrača. Poročil ju bo duhovnik. Do poroke bosta strpna, saj spoštujeta nedolžnost.
  Do takrat morata opravit še vse zakramente, krst, prvo sveto obhajilo in birmo.
  Pri petdesetih bosta sicer ćudna za videt ampak Buh jima požegni…

  • merim

   Ja ka pa tebe to briga

   • RATATA

    Jaz sem trač magazin.

    • Simon Novak

     Ti si golazen

     • merim

      On je moska kurbaprasica. Tak je reku

     • RATATA

      Veš ti butl komunajzrsk, ko na vsak ukaz prekolneš prekleta kurbaprasica, čefutarsk debilni oficir ali desetar niti slučajno ne zastop kaj bi naj to pomenil, pa se smeji. Od tod kurbaprasica, bimbo prtegnjen, pa kaj ti to sploh pripobedujem, ko itak ne zastopiš….! Revež, še večji reveži so pa tvoji starši. Bogi.

     • merim

      Ka se zdj vn vleces zajfo si pobiru

     • RATATA

      To kar si zdaj napisal, desničar napiše lewuharju. Ti nimaš pojma!!

     • merim

      Ja sem ze prebiral da so desnicarji v bistvu prikriti geyi

  • Simon Novak

   Vzemi predpisano dozo tablet, pa idi spat…če pa tablete ne pomagajo, pa nazaj k veterinarju, naj ti predpiše kaj močnejšega, zahojenec

  • Slovenka

   Ne pretiravaj, malo potrpi. Še to, kaj misliš o Šiškovi kandidaturi za župana?

   • RATATA

    Šiško bi bil dober župan.
    Ker je pošten.
    Bi ga pa sfukal politikantje z zavezniki “novinarji”.

    • merim

     Mogoc mu pa rata iz zapora zmagat. V mariboru je vse mozno

 • xtc

  Pravijo ,da je druga slika iz dneva “odprtih vrat” v Hrasovc,naredili pa obiskovalci..

 • Krtača 20

  Kako pa kej vaš orbi? Najprej je prepovedu begunce, pol cigane, zdej že brezdomce. Počas bojo na vrst židi. Končal se bo pa z bingljanjem….ampak ne lutk. In s takimi se janševiki družite. Sramota….

  • xtc

   Ne se ti bat za Jude,kmalu bomo složno ložili

  • macon

   Tooo, Krastača, mi to zmorem… resni tekmec na tekmovanju za najbolj debilnega levaškega pisuna, ne daj se. :)

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Židi so največji sovražniki miru. Preveč ljudi pade na to, da so židi “žrtve”. :)

   PS: Resnica. :)

  • slosin

   a s komunajzarji je že opravu, veš kej o tem?

  • učko

   Jah, za en mesec si ga bomo sposodil, bo tud pr nas uspešno prepovedal vse komuniste, balkaniste, pederiste, kučaniste, čefuriste in vse ostale podobne kreteniste.

   • merim

    Ka pol bojo sam jansisti ostal?

  • ZatonMesecnikov

   Nikoli jih ne more toliko prepovedati, kot jih levičarji lahko uvozite. Po 150 na vikend jih uvozite Krtača.

   nekoč bo narod zahteval odgovornost za to…

   • merim

    A komi 150? Bo treba povecat cimprej

    • ZatonMesecnikov

     Si tako potrebna Merima? Once black, never come back, pravijo v Ameriki…. Ko začutijo črnega…

 • Slovenka

  Nočem biti grda, toda osebno hudo dvomim, da bi se desnica tako spozabila. Sprašujem se, ali ni bilo to nastavljeno, da bi iz kandidatke naredili junakinjo, mučenico in na ta način spravili v njeno malho kakšen dodatni glas na volitvah.

  • merim

   Na katerih volitvah?

   • Slovenka

    18. 11. 2018 bomo imeli lokalne volitve in gospa kandidira za županjo.
    Vidim, da ne poznaš mariborske scene.

    • merim

     Ja je cist mozno

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Marketing, Janšistka. Janša to najbolj ve, zato je vsak na dan, okoli 40 člankov o Janši, na Novi24TV. :)

   PS: Neverjetno. :)

   • slosin

    drži, levuharji vsak dan lansirajo kakšno laž o JJ….

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Vsi lažejo, samo on govori resnico. To mi je znano……. :)

     PS: Kako vas Janša bere. :)

     • slosin

      tud tebe smo že zdavnaj ‘prebral’…Jednonogi…

   • ZatonMesecnikov

    Đe si Udbice. Kako fajting klub gepard u Fužinama? čekam i čekam a tebe nema….

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Eee, kukavica. Umori me tvoja čerka, koja se jebe ko Lisa Ann. :)

     PS: Umori me previše. Nemogu ništa. :)

     • ZatonMesecnikov

      Sanjaš ti mog “Ljubljenca” kako te hebe, udbice….

   • Slovenka

    Se javljaš iz pekla, kjer se pokoriš za zločine, ki si jih zakrivil nad Slovenci med drugo vojno in po njej?

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Ja. Javljam se iz groba. :)

     PS: Koliko ste stari? 12 let? :)

     • Slovenka

      Tam ostani, pokori se za svoje grehe, mogoče se te Bog usmili. Ampak iz tega ne bo nič, če boš skakal po portalu in stresal neslanosti.

     • merim

      Kater bog? Bog al on ta drug alah al buda daj bol natancno napisi

     • Slovenka

      Med vojno in po njej je šlo za sistematično uničevanje krščanskega izročila. Virov na to temo je dovolj. Malo se pozanimaj.

   • RATATA

    30 oseb bere n24tv.

  • ZatonMesecnikov

   Desnica ne obstaja v Sloveniji. Obstaja samo radikalna Levica, ki ves čas išče fašiste in desnico, tako kot njihovi predniki nekoč čarovnice.

   vse to je zrežirano. Da je babura dobila svojih 5 minut reklame v medijih. nekoč je Sova dobila nalogo, da poišče ekstremna gibanja v Sloveniji. našla je nekaj Hervardov. Na levi pa ni iskala, saj je to nepojmljivo v Sloveniji.

 • montyamp

  Če napada Desničar, gre za kršenje medijskih, človekovih in vseh ostalih pravic.
  Če napada levičar, napada zaradi obrambe civilizacijskih vrednot ,kot je pasjejebstvo , banksterstvo , propaganda za pokraden denar iz zdravstva ………………………………
  GLAS ŽILNIH OPORNIC ————- M-L-A-D-I-N-A

  • merim

   Rasisti tiho!

   • tohuvabohu

    Levi fašisti, tiho!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Prosim, da se ne primerjate z pravimi “desničarji”. Vi ste zblojena sekta, katera že od leta 1991 glasuje za Janšo(12,5%). Vsako leto vas je manj. :)

  PS: Nagnusni domobranci in izdajalci države se imajo za domoljube. Made only in Slovenia. :)

  • ZatonMesecnikov

   Udbice, kaži kako tvoj Sima “Srbine” Dubaić tamanio Slovence?

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    On je klao vojnike Hitlera. :)

    PS: Ali jih je premalo potamanio. :)

    • ZatonMesecnikov

     Slovence…. 80.000 Slovenaca bilo vojnika hitlera.

     kažeš premalo njih Simke Dubaić poklao….

  • merim

   Izdajalce imenujejo sami sebe domoljubi. Dobre fore a so vsi na koki kot njihovi omladinci

   • ZatonMesecnikov

    Praviš Antikomunisti so pa izdajalci Merima, ha, ha, ha…

    • merim

     Domobranci-izdajalci imenujejo sami sebe domoljubi. Je sedaj dovolj enostavno za tvoj um

     • ZatonMesecnikov

      Njihov Uraden naziv je bil antikomunistična milica.

      izdajalci so, ker so se borili proti komunistični gverili….

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     “Antikomunisti”, kateri so zaprisegli Hitlerju in ubijali v njegovem imenu, izključno svoj narod. :)

     PS: Bravo, domoljub! :)

     • ZatonMesecnikov

      80.000 jih je zapriseglo Hitlerju. Partizanov pa Stalinu 6000.

  • slosin

   partizanski skrivači in morilci pa sebe osvoboditelji…

  • tohuvabohu

   NOB je bil nateg. Rdečkarji ste bili peta kolona.

 • Vera

  Marsikoga verjetno moti, da se je poslanka, ki službo že ima , gre prijavit za županjo?
  Ne vidim logike, pa tudi v tem ne , da se baje v Mariboru prijavlja 15 kandidatov . NORO !

  • ZatonMesecnikov

   Še kakšen denar kapne v žep, pa še svojo mrežo gradi v Mariboru, za mladiče in na stara leta. Čisto levičarsko….

  • merim

   A bi moglo bit tako da se lahko prijavi samo sds kandidat?

   • ZatonMesecnikov

    V obstoječem ultra levičarskem partijskem sistemu je to nemogoče…

 • rebula7

  ODJEBE NAJ VES SKORUMPIRAN SISTEM MILANA KUCANA 27 LET TE DEZELE .REVCINO IN BEDO KI JO VSAK DAN GLEDAMO JE ZAGOTOVO DA TEGA KUCANOVEGA KOMUNISTICNEGA SISTEMA SLOVENIJE 27 LET NEBOMO PRIZNALI NIKOLI.ODJEBITE Z TEM GNILIM SISTEMOM REVCINE IN BEDE SLOVENSKEGA NARODA 27 LET.NASE OCI SE VEDNO VIDIJO RESNICO UMSKO MOTENE OSEBNOSTI V PARLAMENTU SLOVENIJE 27 LET STOPITE KDAJ MED LJUDI DA SPOZNATE REALNOST BEDE IN REVCINE SLOVENSKEGA NARODA.HVALA DA VSAJ EDEN MEDIJ BOBRIH IN POSTENIH LJUDI V TEJ SKORUMPIRANI DRZAVI 27 LET PISE RESNICO.VSA PODPORA NOVA24 TV.ISKRENA ZAHVALA DA STE.ENAKO VSA PODPORA SDS

  • merim

   Ka se deres v solo bi hodu pa ne bi bil reven

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Ne rabiš šole, da si uspešen. Moraš pa imeti možgane. :)

    PS: Janšisti, jih na žalost nimajo. :)

    • merim

     Zato sem mu pa napisal da bi v solo hodu

    • tohuvabohu

     Jašisti ste norci, ki neprestano cvilite “dol Janša”.

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   “HVALA DA VSAJ EDEN MEDIJ BOBRIH IN POSTENIH LJUDI V TEJ SKORUMPIRANI DRZAVI 27 LET PISE RESNICO.” Nova24TV je bila ustanovljena leta 2016. :)

   PS: Kakšen debil. :)

   • RATATA

    Božec! Ne zastopiš niti kaj je hotel povedati.
    Božec si res!!!

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Normalen človek teh nebuloz ne razume. Očitno je da neumni razumejo razmišljanje sebi podobnim. :)

     PS: Retard alert! :)

     • RATATA

      Svojim študentom dam vedno nalogo, naj me očarajo. Diplomirajo tisti, ki me. Ti me ne moreš očarat! Nikodar ne bi diplomiral.

     • žogica

      Saj ti tudi nisi….

     • RATATA

      3x

     • žogica

      3x si zagovarjal diplomo?

     • bi jo

      ti pa ne hrane grizel ampak po slamici jedel. zarukanec retardirani..

     • RATATA

      Oooo, od kod si pa ti uletu revež hahaha…
      Noben te ne jemlje resno, saj se takoj opazi tvoja bebavost. Spizdi bolnik lewuharsk !! Haha kako si se zaletel v zid !!!! Hahaha
      Topel in suh zrak prihaja nad Slovenijo. Hahaha kak bumbar si

     • RATATA

      Veš kaj sem ti še pozabil povedat, da ti bo jo…, ampak ona ti ne bo dala, ker si bebav lewuharsk smrduh!

     • Ana Job

      Zato sem jaz diplomirala z odliko.

     • RATATA

      Tako je!!

   • ZatonMesecnikov

    PS: Kakšen debil. :)

    Znam u originalu Udbice. Krst i “Bože kakav debil”…

    To je kada ubacuješ štokavštinu u kajkavske gramatičke strukture…

  • žogica

   Nova piše 27 let resnico, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Nova že 2leti laže, to je resnica!

   • tohuvabohu

    Rdeča drhal laže že 81 let (od Čebin naprej).

 • Stric iz ozadja

  Obstaja razlika med unicevanjem bodisi javne (metanje kock v parlament) bodisi zasebne lastnine (prerez pnevmatik) in visenjem lutk z mosta (dvomim da so pustile posledice na mostu).

 • Get Smart

  False flag nje.
  Tipična kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNA provokacija.

  “Bela garda mora biti, ker jo potrebujemo. Če je ne bodo ustvarili kleгikalci, jo bomo morali organizirati sami.”

  Vedno isti vzroci, vedno ista dejanja. Po delih jih boste prepoznali.

  • Get Smart

   Gre le za še enega izmed kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH transićev.

   Poznate vzorec? Psi se ne le oblačijo v ženske, ampak jih kastrirančke tudi zares vzgajajo v kao ženske.
   Gre za eno temeljnih kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH agend.

   Prej ko odprete oči, prej se MURGL JUGO KOMUNISTIČNE okupacije osvobodimo.

   • Get Smart

    Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

    SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
    seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
    vrednotami.
    Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
    ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
    = poštenost,
    = pravičnost,
    = resnicoljubnost,
    = prijateljstvo do ljudi,
    = domoljubnost,
    = rodoljubnost,
    = svobodoljubnost
    in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
    podarili svetu.
    Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

    • Get Smart

     Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

     Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

     KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
     MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
     detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
     sviranje
     kurtzu = prodajanje magle=
     skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
     transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
     KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
     … =
     tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
     (
     SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)
     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
     .
     Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
     ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • merim

      Pa kdo je tebe sm klicu zagovejenec

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Na svoj komentar si 3-krat odgovori. :)

      PS: Nenormalno na kvadrat. :)

     • bi jo

      kultura je….

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Dosti je bilo Janšisti. Jutri je petek, tako da skrijte vaše žene, hčerke, vnukinje,…. zato, ker če jih srečam jih bom peljal v “bone town”. :)

  PS: Uživale bodo. :) #8=========D

  • slosin

   eh, dej no dej….je ni slovenke, ki bi seksala s takim z eno nogo…

  • ZatonMesecnikov

   Nisu vas voljele Udbice, nikad. Kako ti Ćale nije frustracije ispričao, kako u JNA patili, kad na izlazku u grad sve slovenke se sakrile… .

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Navrati u petak u centar Ljubljane, pa se sam uvjeri. :)

    PS: Laku noč! :)

    • ZatonMesecnikov

     na kojem uglu stojiš udbice i kolika ti je tarifa?

 • rebula7

  UMSKO MOTENA MAFIJA SLOVENIJE V PARLAMENTU SKORUMPIRANEGA SISTEMA 27 LET PROPADA SLOVENIJE KAKO SI SPLOH UPATE DOVOLITI DA DELAVEC KI JE POSTENO DELAL 40 POLNIH DELOVNIH LET PREJME 500 EVROV POKOJNINE.KAKO SI KUCANOVA MAFIJA ZLA IN POHLEPA UPATE DOVOLITI DA DELAVCI SLOVENIJE DRRUZINE CRKAVAJO V REVCINI IN BEDI .ODJEBITE Z TAKSNIM SISTEMOM 27 LET ZLA IN KORUPCIJE.SE VEDNO SMO VSAK DAN 24 UR MED LJUDMI IN VIDIMO PRAVO RESNICO .ODJEBITE Z TEM SKORUMPIRANIM KUCANOVIM SISTEMO 27 LET TE DEZELE

 • SIMON ROZIC

  Če želite za lahko noč kopico neumnih nebuloz,
  poslušajte novega zun. ministra Cerarja na oddaji RTVs 1
  – Globus! …ne vem, če bom kaj spal, toliko traparij je cepec
  natrosil novinarki….ON je opravilno nesposoben!

  • Vera

   Od takrat, ko je postal predsednik prejšnje vlade, zdaj ga pa ima Šarec raje v tej nesposobni vladi kot sposobnega državotrvornega Janšo SDS .

  • tohuvabohu

   Kot glavni minister je nabijal sto na uro, zdaj pa dela enako. Pa to me niti ne gane. Bolj me skrbi, kako se Cmero in Šarec obnašata na tujem parketu oziroma tepihu. Cerar cel svet podučuje o “vladavini prava”, Šarec pa leta kot Serpentinšek po odru.
   Naivno sem pričakoval, da bo smotani Erjavec po novem manj v medijih, pa
   sem se uštel. Tudi danes je bil večkrat na SLO3. Grozljivka.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Še nekaj – beda in nesreča je nalezljiva. Vsem normalnim ljudem priporočam, da čimprej zapustijo ta forum in portal. :)

  PS: Janšisti sami ste krivi za takšno življenje. Ne Kučan, komunisti, Bog,….. :) #ItsNeverToLateToStartTo..

 • slosin

  levuharji, prihaja zima in upam, da boste imeli svoje dolge parkle v svojih žepih, ne v naših, ki ustvarjamo…

  • Slovenka

   Dobro si to povedal, toda tvoj poziv bo zanesljivo šel skozi eno uho noter in skozi drugo ven.

   • slosin

    glede na dolgoletno vladavino levičarjev se ni bati….nič pretresljivega se ne bo zgodilo…katastrofa izgleda, se bo nadaljevala..imamo samo reciklirano vlado…

    • Slovenka

     Tudi če bi desnica sama sestavila vlado, bi imela hude težave, ker bi jo levica minirala na vsakem koraku, mediji pa bi jo grizli kot stekli psi. Ne vem, kaj naj rečem. Bomo zavedni Slovenci dočakali boljše čase?

 • Rožle

  Je pa luškana dabita lička .. in malo bol možata …

  • slosin

   ja, dobro papca…pa verjetno je malo kriva, da imamo lačne v slo…

   • Slovenka

    Rožle, Slosin, moram vaju pokarati in to oba. Namigi glede prevelike teže so NEUMESTNI. Iz svojih izkušenj vem, da ko prideš v določena leta, pridejo kilogrami in da nato sledi borba z njimi. Ne ukvarjajta se z njenim videzom. Raje debatirajta o njenem programu.

    • slosin

     ne jemlji tega preveč zares…tud ‘ta desni’ znamo biti žleht…

     • Slovenka

      Vseeno. Program šteje. Kaj veš o njenem programu? Ga sploh ima?

     • slosin

      ne vem, verjetno ga ima. Če bi bil Mariborčan, bi me zanimalo…Sicer pa to ni tema tega članka…

     • Slovenka

      Kot Mariborčanka si želim zmago desnice v Mariboru. Škoda je prelepega mesta, ki pod levičarsko vladavino tone kot kamen.

    • Rožle

     Hmm… nisem namigoval na prekomerno težo ampak na nabita lička …
     … če bi bilo tako, bi rekel da je okrogla oz. elegantno popolnjena …

     • Slovenka

      Hm.

     • Rožle

      .. drugače pa mene čisto nič ne moti kakšen kilogram viška :) …
      ravno nasprotno .. :)

     • slosin

      drugič napiš, da ima samo malo povečan telesni volumen…

     • Rožle

      … bom … drugič pri Vontovi ..

 • Haloški Tunek

  Kateri prasec desničarski je to naredil Lidiji? Naj dvigne roko. Treba ga bo obesit pod Drafski most…gnido SDS-ovo !!!

  • RATATA

   Jaz sem to naredil! Kapish?!?

  • Rožle

   Kolk rok nucaš … ?

  • slosin

   kaj zdej to? A niste rekli, da bote desne v jame metal….A so mogoče iz Murgl nova navodila ?

  • šmentanamuha

   V Kanglerjevem primeru se nisi prav nič razburjal. Še zabavno se ti je zdelo.

 • montyamp

  Stalinistični abortusi so levičarji ???
  Komunisti so v 100 letih iz Slovenije naredili vukojebino .
  Zakaj jih imenujete , levičarji ???
  To so rdeči cigani in murglosrbski zločinci , potomci Stalinovih topoglavih vajencev in hlapcev .

 • Slovenka

  Dobro se spomnim dogodkov v letu 2012, ko je prišlo do ”vstaje.” Lutke so visele na Dravskem mostu, vstajniki so šli na dom k mestnim svetnikom, ki so jih imeli na piki, in jim pojasnjevali, zakaj naj odstopijo. Kje so bili takrat mediji in policija??? Samo sprašujem.

  Ni mi prav, da je prišlo pri kandidatki do tega dogodka, ki bi, če mene vprašate, utegnil biti podtaknjen, da bi na ta način vrgli senco na Kanglerjevo kampanjo. V Mariboru se je namreč zgodilo nekaj neverjetnega. SDS in SLS sta podprli istega kandidata. Seveda tekmece na levici skrbi, zato se lahko pripravimo na točo nizkih udarcev.

  Vsekakor pa bi bilo prav, če bi mediji merili levico in desnico z istimi vatli.

  • Štajerc

   Štajerc –> 3 ure nazaj
   Joj,joj. Kanglar je izgubil od Fištre samo zato, ker ga je podprla SDS.
   Zato se je Kanglar tudi uvrstil v drugi krog in tam gladko pogorel.
   Fištro so v paniki volili tudi tisti, ki jih v prvem krogu ni bilo niti
   blizu volilnih skrinjic. Istočasno je SDS minirala svojega kandidata,
   spoštovanega gospoda mag. Tomaža Kanclera. Da bi prehitel Kanglara, mu
   je zmanjkalo samo kakšnih 2500 glasov. Te glasove je pobral Kanglar, ker
   so tako volivcem SDS – a svetovali v “centrali”. Ja, Kanglar je v prvem
   krogu uspel zbrati samo malo preko 6000!!! glasov, Fištra pa mislim da
   14.000. Maribor ima 95.000 volivnih upravičencev. Bojim se, da bo na
   bližnjih volitvah podobno. Prav zanima me, kako se bodo gledali Bojan
   Požar in SDS. Za nameček SDS v Mariboru sploh nima kandidata za župana.

   • Slovenka

    Kolikor vem, je Požar s svojo listo pogrnil na vsej črti. Pokopalo ga je vsegliharstvo. Na srečo so državnozborske volitve nanj delovale streznitveno in sedaj spet dela to, za kar je najbolj nadarjen, piše.
    Mislim, da na lokalnih ne bo nastopil, me pa zanima, koga bo podprl za župana.

    Meni se zdi prav, da SDS podpira Kanglerja. 18. 11. bo jasno, ali je to za Kanglerja dobro ali ne. Počakajva.

    Mimogrede, je to portret nadvojvode Janeza, sina cesarja Leopolda II. in vnuka Marije Terezije? Nadvojvodo hvalijo, da je veliko naredil za mariborski konec.

    • Štajerc

     Ježešna Marija.

     https://mbreport.si/izpostavljeno/foto-kandidat-bojana-pozarja-za-zupana-maribora-je/
     ———–
     Moj avatar je Wilhelm von Tegetthoff. Včasih je imel v Mariboru spomenik, pa so ga odstranili.

     • Slovenka

      Hvala ti za vse te podatke. Zelo poučno.

     • Slovenka

      Še to. Zakaj si si izbral Tegetthoffa? Razumem, v bitki pri Visu je makaronarje pošteno mahnil po prstih, ampak vseeno. Čemu izbrati Nemca, ko pa je na razpolago toliko slovenskih Štajercev?

     • Štajerc

      Bil je Štajerc in jaz sem Štajerc.

     • stane

      Jaz tud Stajerc, “spodni”!Se kdo?

  • stane

   Ko bi se taka vstaja ponovila v smislu anti migrantske politike,ki razjeda,unicuje druzbo,slovenstvo,nas obstoj. Tega se pa nihce ne spomne. Za oslovo senco,bi se pa vsak boril. Cuden narod.

 • Zgornji

  DUHOVNA ZMEDA JIH TARE – VSE , … Žaaal pa se Bo Še precej Stopnjevala kmalu … !!! ! !!!

  • merim

   Kmalu!

 • Štajerc

  Wilhelm von Tegetthoff

  Spomenik je bil grajen v duhu tedanjega časa, visok je bil več kot pet
  metrov in težek 35 ton. Izdelala sta ga kipar Fuss in arhitekt Bücher.
  Podstavek je bil iz ročno obdelanega granita. Sestavljali sta ga dve
  bronasti krilati alegorični ženski figuri, ki sta poosebljali zmagi pri
  Visu (1866) in Helgolandu (1864), na sredi pa je stalo bronasto oprsje
  (visoko 1,80 m) Wilhelma Tegetthoffa, ki ga upodablja iz obdobja malo
  pred smrtjo.

  Spomenik so leta 1913 na spominski dan bitke pri Visu zavarovali oz.
  obdali s sidrno ladijsko verigo z njegove admiralske ladje Erzherzog
  Ferdinand Max, iz bitke pri Visu. Stroške za stolpiče sta poravnala
  admiralat in mariborsko olepševalno društvo (Straža, 18. julij 1913,
  str. 5).

  Ob prevratu 1918/1919 je bil spomenik deloma poškodovan. Najprej so
  odstranili Tegetthoffovo poprsje, tako da je ostal le podstavek. Kip so
  pospravili v mestni muzej.

  —————–

  http://www.tegetthoff.si/?page=3&pnum=3

 • djoka bolime

  fistravec ali buzjak sta meni glavna osumljenca za napad na Serpertinškovo kozo.

  • tonite falco

   Glupi, tupi, bedak !!!

   • djoka bolime

    Jebi se!
    p.s.
    3x

 • šmentanamuha

  V bistvu je res. Levičarji v Kanglerjevem primeru niso bili prav nič zgroženi nad instalacijo obešenjakov pod mostom. Je pa to lep dokaz, kako kot družba drsimo proti dnu. Nismo se sposobni dogovoriti o ničemer. Bolj pomembno je, da spodbijemo konkurenta.

  • Prle

   Verjetno se ti še sanja o levičarjih,ha,ha,ha.

   • šmentanamuha

    no ja, lahko bi poiskala kakšno drugo besedo, ampak bi povedala isto.

 • oto

  Ma ste blesavi, le zakaj bi levičarji imeli kaj pri tem? Ravno obratno! Desnuhi ste tisti, ki kazite politično sceno in ovajate vse ostale, ki vam niso po godu. Umazanci!!!

 • Slehernik

  Lidija je imela to lutko obešeno na retrovizorju še od predvolilne kampanije. Ko je pijana lezla iz avta, je po nesreči strgala vrvico in lutka je padla na tla. Ozaveščeni in pošteni desničar jo je našel in pustil lastnici na avtu. Kje je problem?

 • BlackOpsSystem

  Samo na sliki pa orng retardirana izgleda……

 • Andrej

  Mariborčani ste pa res COOL.

  Zdaj, ko kaže, da se desni pol združuje je zavladala panika. Po vsej državi.
  Desni, združite se, pa so levaki GOTOFI.

 • BARBARA RAKUN

  Točno to, dvoličnost pri njih ne pozna meja. Torej ničelna toleranca do vsakršnega nasilja in vsega, kar ne paše v “normalno” družbo, za vse!

 • Ana Job

  Ženska je precej zoprna in oporečnih načel ,ni čudno, da prejema čudne lutke.

 • Ivan

  Levi divjaki “brzo pamte a još brže zaboravljaju”.Zato so dogodki, izpred 6 let,ko so rušili Kanglerja,za njih 14,5 miljard svetlobnih let daleč.

 • sodnikisozločinci

  Dobiš nekoga, da ti prereže gume na avtu, potem pa sledi brezplačna predvolilna reklama v vseh režimskih medijih in to za ceno 400 evrov. Pa nobenih neprijetnih vprašanj, od kod je prišel denar za kampanjo. Dobro so si to zamislili.

 • antimur

  Bodo viseli, toda ne ti, ki so upodobljeni na obešenih lutkah z dravskega mostu

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!