Levičarski aktivist in zastopnik nezakonitega sirskega migranta Miha Blažič napoveduje vojno proti državi: “Shamieh gre v boj in ni ga strah!”

Foto: STA

Potem ko smo v četrtek ekskluzivno poročali o tem, da se sirski nezakoniti migrant Ahmad Shamieh ob šesti uri zjutraj ni zglasil na Litostrojski 54, od koder bi bil odpeljan na mejni prehod Obrežje, kjer bi bil predan hrvaškim varnostnim organom, se je z zapisom v njegov bran oglasil levičarski aktivist in zastopnik sirskega brivca Miha Blažič; za STA je še isti dan komentiral, da njegova stranka o predaji naj ne bi bila obveščena, saj sam kot Shamiehov zastopnik naj ne bi prejel tovrstnega obvestila, ob tem pa dodal, da naj bi bila predaja trenutno nezakonita, saj bi mu bila s tem odvzeta možnost pravnega varstva. Ko je uvidel, da je naše navedbe potrdilo tudi ministrstvo, pa se je elektronsko sporočilo naenkrat le čudežno našlo. 

Miha Blažič, znan tudi kot slovenski raper N’toko, se je v prej omenjenem zapisu obregnil ob ministrstvo za notranje zadeve in poročanje naše televizije Nova24TV, ki je o neuspešni predaji nezakonitega sirskega migranta Shamieha poročala prva, in četrtek označil kot vrhunsko bizaren dan. “Zjutraj me zbudi klic novinarke STA, ki preverja, če naj bi danes res deportirali Shamieha. In ji povem, da nič ne vem o tem, ampak sigurno ne more biti res, ker so ravno en teden nazaj na upravnem sodišču povedali, da ga ministrstvo za notranje zadeve ne more ‘dirat’, preden ne izdajo odločbe o diskreciji, ki bi jo morali že nekaj mesecev nazaj, pa da morajo tudi v zvezi s potekom 6-mesečnega roka izdati odločbo in mu zagotoviti pravno varstvo. Pa novinarka pove, da so o tem poročali na Nova24TV in da je ministrstvo to potrdilo! Grem jaz panično spraševat Shamieha, pa mu nihče ni povedal nič, in grem preverit še enkrat pošto, pa ni tudi tam nobenega obvestila. Na pravno-informacijskem centru, ki ga zastopa, tudi ne vejo nič. Vedo samo novinarji Nova24TV! WTF?”

Le našel elektronsko sporočilo
Notranje ministrstvo je v četrtek podalo pojasnilo, da je bilo obvestilo o deportaciji poslano preko elektronske pošte, enako kot novembra lani, ko se Shamieh na poziv prav tako ni odzval. Glede na to, da je mogoče zlahka dokazati poslano pošto, je v nadaljevanju zapisa Blažič vendarle priznal, da mu je ministrstvo poslalo obvestilo na njegov privatni email naslov. “In grem ‘čekirat’, pa res najdem v inboxu anonimen mail, brez podpisa in brez pravnega pouka, ki zgleda kot spam, poslan pa manj kot 20 ur pred predvideno deportacijo! Pa kaj je s to birokracijo, kaj je to za en način vročanja uradnih listin? Saj imajo njegov uradni naslov, imajo pravno-informacijski center, imajo vse uradne kanale, da v normalnem roku človeku javijo, kaj mora narediti. A vam upravne enote pošiljajo izvršbe in naroke po Snapchatih vaših frendov? In ker v parih urah pred deportacijo, ki bi bila sicer popolnoma ilegalna, noben ni videl tega sporočila, danes trdijo, da je človek pobegnil in ga po medijih vlačijo kot kriminalca.”

Ahmad Shamieh (Foto: Facebook)

Blažič v nadaljevanju priznava, da ves čas opozarja na nevarnost pravno-birokratskega sistema, ki legalizira segregacijo ljudi, in dodaja, da je v tem konkretnem primeru naletel na “dodaten bizaren element”. Po njegovo gre tukaj za neko čudno situacijo, “ko so na primeru enega človeka zaradi notranjih političnih bojev, osebnih zamer in nekompetentnosti birokrati pripravljeni izstopiti iz varnosti nevtralnih ‘pravnih okvirjev’, in ‘terajo’ zadevo dlje, kot jim to dopušča zakon. Imeli so vse možnosti, da v okviru represivnih zakonov eichmanovsko odločijo o prošnji Shamieha za diskrecijo in ga deportirajo, pa tega niso storili – ker bi to pomenilo, da so mu dovolili prositi za diskrecijo in bi to bil za njih že poraz. In imeli so možnost, da bi ves čas ostal v njihovem strogo nadzorovanem azilnem domu, pa so ga iz čiste zamere vrgli na cesto in ga nočejo vzeti nazaj, čeprav je upravno sodišče tudi v tem primeru reklo nasprotno”.

Nova24TV ima točne informacije
Po njegovih besedah je najhuje to, da so zamudili pol leta trajajoč rok za njegovo deportacijo, pri čemer dodaja, da bi morali priznati proceduralno napako in pričeti s postopkom njegove združitve z družinskimi člani. Blažič je prepričan, da se je ministrstvo podalo v mračne vode in si izmislilo, da ga lahko deportira. “In zdaj, ko je sodišče jasno pokazalo, da ne morejo kar ignorirati upravnih postopkov, so v paniki naredili še zadnji poskus: s postopkovno neizvedljivo deportacijo, ne da bi mu sploh vročili obvestila!!!, so ga poskusili pred širšo javnostjo prikazati kot bežečega kriminalca,” navaja Blažič in ob tem dodaja, da so se ti zato obrnili na Nova24TV, ki naj bi imela po prepričanju Blažiča dostop do osebnih postopkovnih informacij, preden jih je imel Shamieh.

Foto: STA

“Tako se sistemskemu birokratskemu rasizmu pridružujejo še mala sovraštva banalnih nesrečnih ljudi, ki jih med njihovim prekladanjem po sivih hodnikih na Litostrojski najbolj od vsega jezijo drugi mali posamezniki, ki imajo v sebi še nekaj življenja, ki se borijo, ki brcajo in ki jih ni strah,” nadaljuje Blažič in dodaja, da jih takšni ljudje najbolj iritirajo in da je potrebno ravno njih z****! “Te ljudi, ki jim ne dovolijo brez upora odrejati svojih usod. To je morda edina točka, v kateri so anemični, duševno otopeli odločevalci pripravljeni pokazati nekaj srca in volje – ko so celo pripravljeni nekaj malega riskirati in kršiti zakone (no, glede na to, da se pod zadnje odločitve nihče več ne upa podpisati, se previdnosti še niso otresli). To je njihov anarho moment – trenutek, ko se v njih prebudi partizan, borec, junak. V tem letu vse bolj od blizu spoznavamo, kako veliki brezosebni sistem vase posrka mozaik malih osebnih zamer in bojev. No, naj si mislijo kar si hočejo, niso tako hudi borci, da jih takšne zlorabe funkcij in izživljanje nad navadnimi ljudmi nekega dne ne bo brcnilo nazaj.”

Shamieh gre v boj in ni ga strah!
Blažič svojo izpoved končuje z mislijo, da je bil ta dan sicer “beden”, a hkrati poučen, ter poudarja, da gre Shamieh v boj in da ga ni niti malo strah. Več kot očitno ta ne želi dojeti sporočila notranjega ministrstva, ki poudarja, da v primeru sirskega brivca, za čigar v obrambo je v zrak skočila celotna koalicija, ni nikakršnih pravnih zadržkov za njegovo predajo Republiki Hrvaški, saj so bili vsi njegovi predlogi za začasno zadržanje predaje zavrženi s strani pristojnih sodišč. O nadaljnjih postopkih pa bodo odločale pristojne strokovne službe skladno z veljavno zakonodajo, pa če je to Blažiču prav ali ne.

N. Ž.

 • FUCK COMMUNISM

  Ta Blazic je en navaden levuharski izdajalski pankrt!

 • Andrej

  A si predstavljate, da bi vašemu šefu 20 ur pred sojenjem poslali vabilo s privatnim nepodpisanim mejlom. Sigurno bi kar letel na sodišče.

  • traktor

   Kolikor je znano, so bile v tem primeru vse pravne možnosti že zdavnaj izčrpane. Mejl so dobili samo za deportacijo gospoda.Če bi bil v Avstriji bi ga deportirali brez obvestila.

 • Valter BraniSlav

  Zakaj v boj?
  Sirskega brivca naj si Blazic kar odpelje k sebi domov in naj ga dosmrtno prezivlja s SVOJIM denarjem.
  Samo k meni ga naj ne vozi ker bom oba sunil v rit.

 • Teja Tesko

  Ta Blažič z delom še ni zaslužil za dva bela in dva črna. Poleg tega temu brivcu sploh ne dela usluge, temveč se na njegov račun propagandira.
  Zakaj muči tega človeka, naj pa Blažič pove sam, saj se je v tem času zgodilo že kar nekaj vrnitev migrantov na Hrvaško, pa mu je “dol viselo” za njih. Očitno se je zapičil ravno v brivca.

  • cosmosjasnovidec

   Ja,ker ga brezplačno spolni izrablja.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Sale

    A črtu in Jakobu tudi scijes v usta

  • pesjanar

   Zato ker ga brivec najbolje napiči,je dosti boljši od ljubljanskih pedrov…..

 • Valter BraniSlav

  Brivec je iz Sirije
  Zakaj se Blazic ne bori za njegove pravice v Siriji?

 • Valter BraniSlav

  Zakaj Blazic cuti simpatijo do Brivca?
  Zato ker tudi Blazic hoce ziveti na tuj (davkoplacevalski) racun.
  Blazic je studiral pa ne dokoncal teologijo. Ustvaril je malo. Zdi se mu logicno da za take luzerje kot je on sam morajo skrbeti davkoplacevalci.
  No potem k oblozeni mizi na gostijo povabi se brivca iz Sirije. PLACALI BODO TAKO IN TAKO DRUGI.
  “Humanizem” levih tako in tako placujejo drugi. Levi svoje “humanisticno” poslanstvo delegirajo drugim.
  Tale Miha se lastnega otroka nima, pa se nekaj repenci v prid tujca ki bi kot musliman levake z uzitkom pobesil.

 • cosmosjasnovidec

  Mislim,da ni potrebe po navajanju “blažičeve” LGBT usmerjenosti tako kot tudi ne kamelotrajbarskega musliča “shamieha”kar je tudi razlaga zakaj je pobegnil iz Sirije ter zapustil ženo,če jo je sploh imel.
  Jaz že po njegovem ksihtu spoznam buziča in je zato pobegnil iz Sirije,da mu ne bi odrezali jajc.
  Kokodakar “blažič” je pa od kamelotrajbarja dobil dobro porcijo v rit zato ga ne more pozabiti saj se je nesnaga buzerantska zatreskal v tega musliča.
  Napovedovanje vojne proti državi je pa navadna agresija ter izdajalsko nastrojenje proti njej katero se kaznuje z usmrtitvijo zato mi ni jasno kaj počne policija,da mu ne odstreli teh buzerantskih jajc.
  In,če bi bil muslič “shamieh” brivec namesto,da je pedrofski terorist bi toplovodarja “blažiča” že zdavnaj obril tako pa o britju očitno nima pojma.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Valter BraniSlav

   To ni isti kot Blazic od LGBT. Ima pa isto ime, pa se en fuzbaler iz Kopra ima isto ime. Blazicev je na primorskem ogromno.
   VECNA SLAVA SPOMINU NA MARSALA TITA NASEGA NAJVECJEGA SINU NASIH NARODOV IN NARODNOSTI MARSALU TITU NAJVECJEMU SINU SLOVENSKE MATERE MARIJE JAVERSEK

 • cosmosjasnovidec

  Sem se spomnil,ko sem enkrat v Nemčiji čital nek star švabski nacistični prospekt kjer so se nacisti smejali in norčevali iz komunistov.
  Tam je bilo tudi zapisano,da so vsi komunajzerji bili najboljši “fafači njihovih kurcev” šele potem so jim sledili ostali.
  Zato mi je sedaj jasno zakaj so komunajzerji,levaki,musliči ter čefutarji vsi isto ali dvospolno usmerjeni ter LGBT pristaši..
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Valter BraniSlav

   Cosmo Franci Danko mi je zaupal da mu ga ti najbolje fafas. Na koncu pa se nanj se poscijes.
   Sta z Dankom ze posnela kak pornic?

   • pesjanar

    Pozabil si na svojega Titeka,on je tudi bil dober peder,saj je jebal v glavo in r..celo jugo,od silnega jebanja so pedru “bek šmajsnili zadnjo taco”jebal ni več crknil pa je …..

    • Valter BraniSlav

     No podobno kot JJ imas tudi ti travme ker si mu nekoc tako lezel v rit.
     Mi ki smo bili pokoncni prej smo pokoncni tudi danes. Ritolizci pa cutijo prezir do samih sebe.

   • Sale

    Scijeta po črtu in jakobu

 • čips

  Jaa bogi kameltrajbar nooo… pa pogumen tudi tu ga ni nic strah. Pogumen je bil tudi,ko je zeno in otroke pustil in sam zbezal. Preklet gnoj nagnat z levicarjem,ki ga brani vred, le vicarju pa za stroske rubit. Saj je treba deli a n’?

  • Vojteh Dovč

   jaz se imam za levičarja pa se stem kretenom niti pod razno ne strinjam.če si bedak še ne pomeni da si levičar .ali kaj drugega

 • Beli Medo

  Vse inštitucije so odločile, da mora ta zavaljenec oditi, one muzikant pa nabija, da ni pravnega varstva.
  Kdo je tu nor?

 • Radolf Mitler

  N’toko? Kakšno kretensko in imbicilno ime si je dal ta leva pokvarjena izdajalska pizda od Blažiča. Imamo te na očeh, vemo kje se zadržiješ in kod hodiš. Pazi se zagovornih svinjskih čefurjev. Če pa pogledaš Šamirjevo fotografijo pa vidiš izraz idiotskega blazneža, ki se zajebava z slovensko državo in zakoni. Ne razumem, kako lahko oblast še naprej gleda to aktivistično sranje v ambasadi rog, kjer se vsa ta svinjarija plete in kako lahko vsa ta banda, ki ni lastnik te na pol porušene zgradbe sploh tam deluje. Menda ji to dovoli levičarsko sodišče. Zakonitemu lastniku MOL pa prepoveduje poseg v njeno lastnino. Kje na svetu – razen v totalitarnih režimih – je to sploh mogoče. Vse te aktiviste je treba nagnati na prisilno delo – še prej pa vsakemu 100 udarcev z bičem po hrbtu.

  • Borut Stari

   Demokracija je postala največja nevarnost svobodnega dela sveta.

  • Johan

   Ko pride noč ga popucaš, >naht ud nebel<

 • traktor

  En Miha Blažič vleče za nos cel pravosodni in represivni sistem. Smeji se v obraz vsej Sloveniji.Res smo banana republika.

 • Anton

  kaj tega Blažiča še niso odpeljali na Dob?

  sarkazem press

 • VERRZIFIKATOR

  Iz 1001 noči

  ŠEHEREZADINA PREROKBA
  O BRIVCU

  Zgodba ta je tisoč in pa druga,
  je povedala Šeherezada,
  besna in ogorčena, nerada,
  osel v njej nastopa, večni sluga.

  Tisoč je noči bil osel vprežen,
  tisoč ena mu je že minila,
  pa oslovska ni ga zlepa sila
  premaknila, je ostal zamrežen.

  V hlevčku se Avgíjevem prestopal,
  so imeli ga že polno mero,
  vanj izgubljali prav naglo vero,
  osel v blatu lastnem se je kopal.

  »Daj, poženi, voz naprej, osliček,«
  prigovarjalo mu je občinstvo,
  ne zadošča večno svetohlinstvo,
  bodi kakor očka, kot konjiček.
  (bratec tvoj, konjiček).

  »Daj, opri se vendar na ročaje
  in potegni nekam svojo silo,
  kaj stojiš, oslovsko motovilo,
  najdi mero in poženi raje.«

  Se po tisoč dneh tako zamisli
  naš osliček, v voz prevelik vprežen,
  da bom odobravanja deležen,
  bom zagrizel tudi v sadež kisli.

  Poteptal bom pravljična pravila,
  proti pravu bom ravnal za slavo,
  kaj potem, če bom pri tem ob glavo,
  prevelika je že nuja, sila.

  Predrugačil videz bom docela,
  brivca za nov videz si najamem,
  iz Damaska si ga urno vzamem,
  raja da me rada bo imela.

  Ta obrije me, da bom drugačen,
  všečen in na videz vsaj odločen,
  ne osliček nebogljen, usločen,
  volk bo končno sit in hkrati lačen.

  Mar tako mi ni prerokovala,
  na začetku že Šeherezada,
  ko jeseni pride luna mlada,
  se rešitev bo nakazovala?

  Res prerokba se ji uresniči,
  brivec se pojavi, ostra britev,
  videz oslov tista je stvaritev,
  ki jo Damaščan stori pri priči.

  Rada bi, da konec se prikrije
  pripovedovalka pravljic naša,
  osel namreč v zgodbi vse prekaša,
  brivec iz Damaska norca brije.

 • Anton

  Blažič je tako navdušen nad tem brivcem da se bo dal obrezat in spremenit ime v MIHAD BALAHSHID

 • Ryuk

  N’toko pošilja Shamieha v boj. Ali ga bo najprej naučil tovornjak vozit?

 • Prdo

  Blažić teb ni več pomoči

 • Franc Šink

  Blažič ima dodobra navrtano rit in oprane možgane do visokega sijaja.

  • janko

   Ta tip se zavzema za muslije. Ti pa bodo take pobili…

 • učko

  Blažić je samo orodje režima, ki se zopet gre grotesko “Država izgubi, banda dobi”. Tako kot v primeru izbrisanih, ko so državo zastopali levuharji tako, da je morala “zgubiti” in zgublja kar naprej, država pa smo mi. Rdečkarska fašistokracija pleni in ropa Slovenijo !

 • Rožle

  Mar tole smrdi po novačenju … !!!

  POZOR !!!
  Pri nas se tudi že novači najbolj zaščitena sorta v Sloveniji..!!!
  Slovenska policija zaznala poskuse radikalizacije posameznikov iz romske skupnosti ..

 • karpelec

  A ni škoda tacga še kar lepega fanta, da zgublja svoj dragoceni čas za sirskega brivca, ko pa imamo nešteto svojih nemogočih primerov, ki so dosto bolj vnebovpijoči?

 • pesjanar

  Kdo bo šel v boj?Cerarjev brivec mogoče,malo jutri ta debeli muslič je stisnil rep med noge pustil ženo in otroke in pustil da se borijo žene dekleta,takšni zanikrni prasci pa uživajo gostolubje države katera gradi bodočnost na šiptarjih muslimanih in drugih balkanskih narodih,kmalu bomo zaradi takšnih tujci v svoji državi,zdaj bi nam mogoče prav prišli zločinci tipa Kardelj,Maček,Kidrič ti morilci bi sigurno pospravili drhal ki hoče okupirat Slovenijo,ti sedanji politiki levaki jim samo nastavljajo riti ker jim to paše…

  • Sale

   Vaški pedofilni stražarji niso bežali in spotaknili se v jamo Ane junaško so se umikali serjemo se vam v usta Janše črta in Jakoba in v Hudo jamo

   • FUCK COMMUNISM

    Ti imas rdeco piko ze na celu, verjem! Samo se na petelina je treba prtisnt!

    • FireSnake

     brez veze strel v prazno…

 • von Rhein

  Ungeziefer! (Golazen)

 • šmentanamuha

  Sam ne mi rečt, da policija in država nimata metod, kako nekega ilegalca izgnat iz države in vse, ki ovirajo postopek pridržat in sodno sprocesirat. Tole vse skupaj je nevarna igrica. Če enga brivca in njegovega pajdaša ne morjo obvladat, kako jih bodo šele desetine in stotine drugih. V Mariboru pa v lisice vklenjajo 15-letnice in se grejo kazanje mišic. Tole vse je predstava za javnost. Komunisti ponovno dvigajo glavo, anarhija je na vidiku. Revni za revne in mesija Luka Mesec s poročnico Violeto in podporočnikom Kordežem jih bo popeljal v pravični boj …

  • Sale

   Pljuvas čez naše policaje ki te čuvajo ko ti spis govno crkn želim yebi tvojim otrokom črtu in Jakobu kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen crknte Janševi

 • antimur

  Baraba antislovenska, najprej naj ta kurčevi Blažič spoštuje slovensko Ustavo in zakone, potem pa naj gobca bedarije o borbi nezakonitega pritepenca Shamija, ki je mimogrede še dezerter in pokvarjena gnida, ki je družino zapustil v vojni, sam pa spizdil, ali pa bil poslan kot oskrbovalec droge tem kurčevim levo fašističnim in pederskim zasvojencem. Zdavnaj bi že morala biti vsa ta golazen, ki podpira tega Shamieja v ječah, potem pa izgnana skupaj s tem nezakonitim pritepencem.

 • Tweety Bird

  Seveda spet same laži Novetv s JJ na čelu. Tako malo za šalo in malo za res…no, kar precej zares :)

  https://www.youtube.com/watch?v=vjuOCJKgnkY

  • Artur

   Ljudmila je neizmerno jokala ? Hahahaha jaz sem šel v bližnji bife in na račun novice, da je končno krepnil temu veselo nazdravil.

  • Sale

   Janša in njegova družina je tragično preminila juhu

 • totex39

  Blažič se dela norca iz oblasti, ker mu to tako ravnanje dopuščajo, namesto, da bi mu ukinili vso socialno podporo in ga nagnali delati.

 • Miro Jereb

  Prav ima v delu kjer pravi da gre frizer v boj…ampak v Sirijo. Da pa ga polcaji ne “najdejo” pa je verjetno zato ker štrajkajo ali pa so nekompetentni…nesposobni.

 • Miha

  Nasprotniki bodo pa zagovorniki delovanja pravne države in enakopravnosti.
  Me prav zanima kdo bo zmagovalec ?

 • plavi-mil

  Ko bi se tale Blažič za domačega reveža tako zavzemal, kot za tega migranta, kaj ga ta brivec zalaga z belim prahom ali ga dobro nat….

  • WatsonForus

   mogoče pa mu kanale dobr puca?

 • učko

  Največji paradoks pa je, da je v tej državi toliko kretenov, ki so izvolili te ultra-levuharje v tolikšni količini, da so pizde kretenske prišle v parlament !!!!!!!!!!!!!!!

 • Steiermark

  Seveda ga ni strah, Slovencev, ki moramo “blejati” bolj po tiho, da nas takšna drhal ne sliši in se ne počuti ogroženo….. Če ga ni strah, zakaj je pa potem pobegnil, otroke in žene pustil doma v Siriji? Velik junak!
  Seveda, kot izgleda, se je priključil lgbt aktivistom, ki se borijo zanj, tako bodo imeli enega člana več, s katerim bodo lahko “žurirali”, verjetno kar po Rogu….. In če se borijo, “revni za revne” (ubogi na duhu), ali mu hrvaški kruh ne tekne?

 • totex39

  Pol pa se naj napove Ahmadu “boj”, bo tako zbežal iz države kot je iz Sirije, kar je že dokazal kak strahopetec je.
  Brezposelnega Blažiča pa zapreti, ker širi med ljudi nestrpnost.

  • WatsonForus

   jap , pa še ene par iz njihove skupine.

  • centurion

   Ma Blažič je buzerant,
   ahmad kozojeb in skuppaj s pesojebi
   zajebavajo SLOVENCE.
   RAUS!!!

   • Sale

    Črt in Jakob sta spedofiliran otroka amen

 • Domus Lubus

  Na največji krščanski praznik, ko papež Frančišek poziva k
  miru in strpnosti in posebej omeni begunce in migrante, se na tem portalu, ki
  je pod pokroviteljstvom stranke SDS, spet ščuva in vulgarno omenja analne spolne
  odnose in odnose z živalmi za vse drugače misleče, katerim se tudi urinira v
  usta in na glave. Ta portal ni krščanski, stranka SDS se s podpiranjem takšnega
  načina pisanja seli na skrajni rob desnice, med hujskače željne krvi, kateri s
  svojo vulgarnostjo in nestrpnostjo nimajo nič s krščanskim naukom.

  • WatsonForus

   dam si jih pel !

  • centurion

   Pejt ti malo domus.
   Omenjati spolne organe je po tvoje pregrešno, mar ne.
   Levakarska uporaba teh istih organov in vtikanje v RIT in
   psičke je pa korektno in komunistov, levakov dostojno, njeee?!?

  • Sale

   Fukat Jezusa v rit prasci pedofilski amen sretan vam božič pedofili

 • centurion

  “Shamieh gre v boj in ni ga strah!”
  Ma spizdil je iz Sirije in zapustil ženo in otročke
  na milost in nemilost ISIS-u.
  Pravi levičar.
  On bo šel b boj v krdelu, ki bo zvezanim SLOVENCEM
  rezalo vratove.
  In levakarji-ponavljam- trosijo okrog kozojebega HEROJA shamija s
  floskulo iz 1945:
  “Shamieh gre v boj in ni ga strah!”

  • Sale

   Vaške pedofilne straže niso bežali in v jamo padli

 • Joško

  če bi se tale Blažić takole repenčil proti državi pred 50. leti, bi bil po hitrem postopku deportiran na Goli otok!

 • sprehajalec

  Ultra levičarji bi se šli ilegalce, pa rušili pravni red Države Slovenije. Tako so počeli leta 41. naslednji korak so likvidacije po ljubljanskih ulicah….

 • Borut Stari

  Nezakoniti migrant, sirijski brivec Ahmad Shamieh s pomočjo koalicije in ultra levice brije norce iz slovenske države.Tem, adlatusom leve provenience, bi prištel še slovensko MNZ, ki ke zmore izvesti zakonitega izgona. To naj bi bila suverena država?

 • Silka

  Banda prokumunistična ne bo dala miru, dokler ne bo zatrta. SAMO ŠE DO VOLITEV!

 • bojan

  Si pa dela lepo protidržavno reklamo … ko ga bo kdo na ulici napadel bo prepozn …

 • lado

  Ljudje!!a nebi ukrepali,ker sodstvo,policija,politika bi ga že vrgla čez Kolpo,pa MALI MURGELSKO PREKMURSKI SRB NE PUSTI!!!!A SE ZMENIMO NA KATEREM KRAJU SE DOBIMO,pa ga gremo pozdravit potem pa PRED ALI pa še raje not saj so pedra iz arabije tud na kofe in pijačo povabili PA JE TO NAŠ PARLAMENT NE OD POSLANCEV!!!!!!!!!!!NO A STE DA TO NAREDIMO???!!!LEP PRAZNIČNI DAN!!!!!

 • Slovenec 33

  V okupirani državi, kjer vladajo okupatorji in izdajalci slovenskega
  naroda je vse podrejeno uničevanju in zatiranju slovenskega naroda.
  Kaj je to pravna država? čemu so namenjeni znaki ob meji, da je prehod prepovedan?
  Namenjeni so ljudem, ki spoštujejo lastnino in pravno ureditev.
  Kaj mislite, da dezerterji, ki jih sestavljajo opičjaki in kameltrajbarji spadajo med ljudi.
  Napaka
  To je drhal, ki ne spoštuje nič, kar je svetega civilizaciji.
  In
  potem topoumni produkti usmerjenega izobraževanja mislijo, da se bo ta
  drhal civilizirano obnašala po prehodu meje.

  Samo debili lahko kaj
  takega mislijo.
  Pri tem jih podpirajo veleizdajalci slovenskega
  naroda, kot je naprimer predsednik država, ki je ob pomoči vlade tako
  uničil slovensko vojsko, da ni sposobna varovati meja.
  Slovenija je tudi zavezana šengenu in ima iz te zaveze nekaj obveznosti, tudi na mejah.
  Kaj
  delajo naši predstavniki, izvajajo velizdajo Slovenije in EU in ob tem
  ropajo slovenski narod, dobivajo provizije od spuščanja dezerterjev čez
  mejo, ker gre ropanje Slovencev prepočasi.

  Sodrga okupatorska.

 • Tweety Bird

  MLADINA: Janez Janša je pravnomočno izgubil sodno bitko z novinarko Televizije Slovenija Evgenijo Carl, ki jo je bil na Twitterju skupaj s kolegico Mojco Pašek Šetinc označil za »odsluženo prostitutko«. Višje sodišče v Celju je zavrnilo njegovo pritožbo na odločitev velenjskega okrajnega sodišča. Sodba, na podlagi katere ji bo moral plačati 6000 evrov odškodnine, je torej pravnomočna.

  FOGLOF TUNEK: Yeah baby.

  • Dragan Krstič

   Za ta denar si bosta privoščili poletne počitnice v hotelu Adria Ankaran.

   • tohuvabohu

    Tunek Painkiller ju bo pa masiral.

  • sašo

   No super, si bo Eugenija lahko šla namontirat k plastičnemu kirurgu jajca, če bo pa še kaj dodala ji bodo pa še penis prišili, da bo potem zares ded pa pol ;) .

   • Sale

    Kaj bosta črt in Jakob ko odrasteta geya psojebca posiljevalca ali pedofila v hozentregerjih naj crkneta odojka fašistična amen

  • Sale

   Njegova lajdra Urša mora se odsluziti

  • Steiermark

   Ja, prav potrebna je teh 6.000 E, upam sam, da si bo privoščila kakšno plastično operacijo (duše, žal nemore spremeniti…), ki jo bo že na prvi pogled naredilo manj zastrašujočo (predvsem za otroke, mi odrasli smo na takšne hudobe in grdobe že navajeni), sicer pa, če nebo nič storila, potem je teh 6.000 E , njen “zadnji zaslužek”!

 • milanček

  vse skupaj deportirat čez mejo, ne samo blažića, še vse ostale slovenske idiote!

 • Lux Ferre

  On ni r od raperja…

 • sašo

  Ubogi Mihec, ker ga na koncertih njegovega benda posluša vedno zgolj 50 ljudi, si je mogel omisliti večjo čredo ovac, zdaj je svojim poslušalcem priključil še polpismene kozojebe, ki so ilegalno prestopili slovenske meje.
  Mihec noče in noče odrasti, bori se verjetno proti svojim staršem, ki so ga preveč razvajali in na vsak način bi rad bil vsaj Zack dela rocha ( pevec skupine Rage against the machine ), če ne celo sam CHe Guevara ;) . Malo skisani možgani, malo od marihuane, malo od kemije in veliko zaradi razvajenosti.

 • “Umetniški” doseg tega $#&%$ https://www.youtube.com/watch?v=73kDQaPy-dc

 • mona lisa

  Temu izdajalcu slovenskega naroda Blažiču in njemu podobnim izdat račun za vse stroške ki jih je do zdaj pridelal frizer, nato pa jih še kaznovat in nikoli več ne bi smel delat v kakršnokli državni službi plačani s strani davkoplačevalcev. Zakaj se ta prepotentnež ne bori za vse tiste ki zaslužijo za svoje delo minimalca i so izkoriščani ali pa za uboge upokojence ki životarijo po 40 letih dela z miloščino namesto pošteno penzijo.

 • dob

  Za tegale Ahmada bi moralo sodišče predpisati pripor zaradi suma ponovitve dejanja glede na to, da lahko v hipu spizdi po Sloveniji in potem ga v tej brezpravni džungli noben več ne najde.

  • Sale

   Se nisi stegnil pedofil crkn govno hlapcevsko

 • TOML

  Kam pa bo rdeči klošar postavil mitralješko gnezdo?
  Zgleda, da bodo revolucionarji začeli streljat.
  Dvakrat okoli rdeče kepe in brco v rit pa bo mir.
  Pa na zdravljenje, ker ta Blažič je nenehno zadet.

 • Morala

  Haha, napovedal vojno proti državi!? Bejž no…

 • janez cepec

  pizda, kva j’ zdej to? učeri sm nekje prebrav, nevem a na spletni strani SDS, de je Janša odstopu. pa ništa od tega. a sm biu tok prbit, a se m’ je sejnal. aja, pru april je biu. fak, ja poj pa neč. pa drugič

  • Sale

   Janša je umrl naredil je samomot

   • šmentanamuha

    Človek, takšne želje in napovedi so bumerang.

 • FUCK COMMUNISM

  Ta kozojebec nej spizdi iz drzave dokler se lahko!!!

  • Sale

   Bolje kozojebec kot crtojebex ali jakobjebec.pedofili zlovenski v hozentregerjih crknli boste vaši Pankrti se bodo mrtvi rojevali smrt zlovencem in zloveniji itek boste izumrli v petih letih hlapci pedofilski smrt zloveniji smrt slovenskim otrokom amen pobij Bog vse te izrojene hlapce pedofilske amen

   • bozzo67

    tebi se pa na daleč pozna, da te je skotila cigansko turška zavaljena usmrajena prasica in takšne kot si ti, je nujno potrebno razsekat na koščke, s tega dreka naredit kebab in to arabsko sranje dat svinjam za požret

   • FUCK COMMUNISM

    Tebe je treba ubit! Kot crkovina bos se najbolj koristen! Cefur nepismen!

  • Sale

   Pejt fukat črta Jakoba pedofil zlovensko pusti koze na gmah crkn ti pa tvoj izrojeno hlapci pedofilski v hozentregerjih.kaj prascii zlovenski a si ne najdel crkn ti pa tvoji otroci da ne bo tvoje retard seme hodilo po zemlji amen

 • Tweety Bird
  • janez cepec

   so vat, bi djau Barbika. use to j’ splošn znan, čeprav bi marskdo to rad pozabu. manj znan pa je, de je samozvani disident Ivan po srcu še dones pravovern komunajzar. zgleda kot komi, govori kot komi, obnaša se kot komi, razmišla kot komi, pa jebemu svetca, kva če bit druzga kot komunajzar, pa če tud usaka nedela u prv vrst u cerku nabira glasove naivnih in zblojenih ovac.

   • Tweety Bird

    Se popolnoma strinjam. Res je, da je vse to na splošno znano…a lepo je obujat spomine, a ne?… Tudi jaz pravim, enkrat komunist, vedno komunist :)

    • janez cepec

     to pa sigurno, pa zato, de se ne pozab.

 • Osti jarej

  …dej no,vosu……pejt ti zaradi česa drugega v vojno z državo

 • Tweety Bird

  Janez Janša je imel en kup pripomb nad Alenko Bratušek. Evo, da se še njemu malo smejimo…včeraj je bil prvi april :)

  https://www.youtube.com/watch?v=wlDkks4JhWU

  • janez cepec

   je pa res, u tem prispeuku se mu pa ne pozna dolenjski naglas. res je pa tud, de je težko, če ceu intervju uglavnem govoriš sam eeee, eeeeee, eeee, de je iz tega težko razbrat kakršn kol naglas

  • žogica

   To mi deli !!!!!!!!!!!!!!

   • Tweety Bird

    Yeah baby :)

  • antimur

   @janezcepec:disqusKakšna retardirana in butasta golazen ste kučanisti je več kot očitno iz vaših neverjetno primitivnih in zmešanih komentarjev. Preberi še enkrat svoje kozlanje ter od Tweety Bird, Osti jarej in ostalih levaških umskih nizkokategornikov. V kolikor ne boš zardel od sramote, bo še dodaten dokaz o vaši omejenosti in primitivnosti.

   • janez cepec

    ti, debilko pederski, se u špegu poglej, pa če te ne bo od groze in sramote fršlok zadeu, poj je mrbit še mau upanja za tebe. zdravet se boš sicer mogu u Begnah, s kol terapijo, če te bo pa usen fršlok zadeu, pa tud dobr.

    • Republic Commando

     Kaj ga žališ s pedrom? Vi levi imate radi pedre. Premočne droge?

    • antimur

     To ni več normalno, ti in tvoja smrdljiva golazen z vsemi štirimi podpirate pedre, lezbijke, dvospolnike, obenem pa nenehno uporabljate pedre kot svojo žlahtno zmerljivko in obkladate z njimi vsakega, ki ni na vaši levo fašistični liniji. Ste povsem nesposobni zaznavati realno stanje okrog sebe, obenem pa povsem funkcionalno nepismeni.

     • janez cepec

      eeeeee wrong, ne podpiram te, niti pod razno

  • šmentanamuha

   Erjavec je približno na istem nivoju.

 • Tweety Bird

  Miha Blažič napoveduje vojno proti državi… A res?… Janez Janša izvaja vojno proti Sloveniji…z razdvajanjem folka. Želi si celo lastno nacionalno gardo, pod poveljstvom SDS-a ?????

  • Osti jarej

   ..ja,a je že nima….stons prav,da jih je tam okoli 180???

  • šmentanamuha

   Tweety, kam boš bežal, če bo treba v vojsko? Misliš, da bo mesec junaško stal v prvih vrstah? Ne bodi vendar takšen otročji nazadnjak.

 • Tweety Bird

  Včeraj je bila Velika noč…in prvi april.

  https://www.youtube.com/watch?v=4N19wxoie_w

  VESELA PISANKA !!! :)

 • Tweety Bird

  Dva velika homofoba… Primc in Pojbič. A pedofilijo v cerkvi pa bi kar pometla pod preprogo????

  https://www.youtube.com/watch?v=FSmIs9mjXUI

  VESELA PISANKA :)

  • Osti jarej

   …ne,ne bi….ker zanju kaj takega sploh ne obstaja…..bohvari

 • žogica

  Pa toliko pisank za desničarje, Tweety Bird jih kar tala, le s čim so si jih zaslužili?

  • Tweety Bird

   Evo žogica…tega se je potrebno bati. O ja, pa še kako. Na to pomislite ko boste odšli na volitve:

   https://www.youtube.com/watch?v=TwnyDdv4CJY

   ZATO VOLIMO LEVICO V ČIM VEČJEM ŠTEVILO :)

   • žogica

    Izdajalci sami sebe poveličujejo, tega svet ni videl, ampak v Sloveniji imamo janšiste, zato se nam to dogaja ! Ampak levičarji gremo naprej, Slovenija je prelepa dežela, da bi jo Janša prodal in uničil !

    • FUCK COMMUNISM

     Ja, jo boste vi pizduni rajs senkal cefurjem, siptarjem in kozojebcem! Kdo rabi sovraznike, ko imamo vas smrdljive levuharje med sabo! Levuharji ste rak clovestva!

     • žogica

      Ti ne rabiš sovražnikov, si sam sebi največji sovražnik, cepec domobranski !

   • Valter BraniSlav

    Levicarji danes so izdajalski gnoj. Koncali bodo kot domobranci leta 1945.
    Tudi necak druzine Kardelj Macek misli tako.

 • andreas82

  Gaspud v mastnem rekelcu, evo vam ga, glih taprav za SMC, naj cel svet ve kakšen ološ nas vodi hehehe

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Tweety Bird

  Smeh je pol zdravja :)… VESELA PISANKA :)

  https://www.youtube.com/watch?v=Ark_VWQcMDs

 • Osti jarej
 • Franjo Trojner

  Vojno proti državi? Državljani smo država, torej toti levičarski aktivist Miha napoveduje vojno tudi meni! TO VOJNO NAPOVED BOM VZEL ZARES IN ZELO OSEBNO!

  • FUCK COMMUNISM

   Jaz sem jo ze! Samo se poiscem levuharskega pizduna!!!

 • SALZ

  Ne vem kako je možno da nekdo ignorira vse sodne in upravne postopke tud tega Balažica bi bilo treba dati malo na hladno

 • stajerc5

  Kdo le, je temu Blazicu senkal tvrdi “c”, a mu je tudi “sa tvrdim platio”!?

  • Steiermark

   To je med njimi “gegenkšeft”…..

 • Franci Steiner

  PRI ZADEVI MI NI JASNO LE TO, ZAKAJ JUNAŠKEGA, MASTNEGA IN LJUBEČEGA MOŽA IN OČETA VSE TE BORKE IN BORCI IZ LIBERALNE LEVICE NE ODPELJEJO NA SVOJ DOM? ZAKAJ TEGA CVETA LEPOTE Z JUTROVEGA SKRIVAJO, NAMESTO DA BI GA PELJALE OZ. POLJALI, DOBRO REJENEGA IN SPOČITEGA V SVOJE POSTELJE IN TAKO UDEJANILI MULTI KULTI, IN TEORIJO SPOLA, KAR PROPAGIRAJO!

  • stajerc5

   Vse v redu in prav, samo ne “deri” se, nihce ne mara tega stila.

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharji ste tolk zabiti in pokvarjeni, da ste kot trupla resnicno najbolj koristni!

 • samsara

  Muslija da ni strah!?!
  Povsem presran je samo ob misli, da bi ga poslali na Hrvaško.
  Tale blažič pa mi deluje, kot nekdo, ki uradnim osebam preprečujejo uradna dejanja, ne spoštuje države in njenih zakonov…Je že našel novo belo rjuho v katero se bo spet zavijal in se valjal po tleh? Ali pa se mu bo psihično zdravje čez noč ponovno poslabšalo?

 • FUCK COMMUNISM

  Takim in njim podobnim izlockom, kot so sale, luka marchessi in dzdz style so v Sloveniji steti dnevi. Ali bodo spizdili nazaj v njihovo Cuprijo al pa bodo sli s silo. V Sloveniji taki pokvarjeni petokolonasi nimajo prihodnosti! Obljubljam javno!

  • ĐĐ Style

   ha ha ha

  • Marko Markov

   Kmalu bodo volitve, levica zagotovo ne bo vec v parlamentu! Med drugim se lahko zahvalijo svojemu Mesecu, ki je ze dolgo v popolnem mrku!

 • Valter BraniSlav

  In zakaj se ta dva “junaka” ne borita za brivceve pravice v rodni Siriji?

  • garfi

   ker si ti titoistek

   • šmentanamuha

    Garfi, bodi malo bolj spravljiv. Z Valterjem se je možno v marsičem strinjati.

    • garfi

     s titoistom
     si pod tem imenom ?

     • šmentanamuha

      Pod kakim imenom?

 • totex39

  Blažića in njegove pomagače je potrebno takoj zapreti, ker izvajajajo protizakonito novačenje islamista v Sloveniji.

 • macon

  N’toko, budala, je vse pobrkljal.

  Nič hudega, levajzarji so itak pobrkljane psihotične osebe, ki jim ni nič jasno, ker se preveč opirajo na marksistično teoretsko čvekanje iz tujine. Najboljša fora levih ekstremistov je, da so SMC recimo izdajalci leve “ideje”, ker so podložni kapitalu, EU in ZDA.

  Vsem levim ekstremistom naravnost želim njihovo “pravo” levo skupnost in prebivanje v njej, zase pa upam, da bom čimdlje stran od njih.

 • skorpijon93

  poglejte slovenci to so resnični sovražniki vas, vaše kulture, tradicije, pamet v roke letos na volitvah in volite SDS ! drugače se vam/ nam vsem SLABO piše !

 • skorpijon93

  na češkem,slovaškem,madžarskem,poljskem bi bil že zdavnaj zaprt, deportiran in izgnan , takšni primeri so tam nepredstavljivi , zato ker glavni krivec je LEVICA , nastali so pa zato da so hujskali proti SDS, še se bo levici maščevalo , palica ma dva konca

 • Striker

  Če je tale Blažič uradni zastopnik sirskega brivca, naj od njega izterjajo kazen za nelegalno delo in neplačevanje davkov, ki izhajajo iz naslova frizerske dejavnosti Šamija.

  • Marko Markov

   Pa placa naj se vse sodne stroske, ki sedaj bremenijo davkoplacevalce!

 • 123abcd

  Na naslednjih volitvah volite za SDS…če ne bo v Sloveniji še slabše.

  • šmentanamuha

   Boljše kot katerakoli leva stranka. V boj gresta tudi Jelinčič in Zedinjena Slovenija.

 • garfi

  revni komunajzli imajo sedaj 5000€ mesečno, menda jih tudi naci soros dobro plačuje
  rdeČĆi in islamski đihad, ker hočejo usnje, lcdtv in steklokeramično ploščo poleg stanovanja
  v južni afriki so zatirani črnuharji že začeli pobijati belce, to kar vedno obvladajo

 • stajerc5

  Zvecer bo potrebno zelo dobro kontrolirati UKC LJ, predvsem ta del, kjer se pojavljajo podgane. Brica- frizer se je baje med njimi integriral in je sedaj Kralj LJ kanalizacije. Torej, odprite okice in imejte pripravljeno gorjaco!

 • Pepy

  BEDA – Totalna beda pravosodja, drzave, kot vseh ‘ paradržavnih Soroševih akvivistov’, leve golazni – – – – ! SDS – je naš odrešitelj ! ! !

 • Osti jarej

  RUSI PRONAŠLI DOKAZE: Nervni agens A-234 kojim je otrovan Skripal razvijen u SAD! http://91.222.7.189/vesti/planeta.299.html:718689-RUSI-PRONASLI-DOKAZE-Nervni-agens-A-234-kojim-je-otrovan-Skripal-razvijen-u-SAD#.WsCRGOTl3vs.twitter

  *****************************************************************************************

  vir menda ni sto procentno zanesljiv….ampak,vmešana je kraljevina VB

  • tramal

   A to piše v ruskih ali srbskih cajtungah.

  • šmentanamuha

   Da so Britanci tole sami naštimal, je jasno že od vsega začetka.

 • soc

  Ta levi bebček, sam se je opredlil za “glasbenika in kolumnista, ki poseda naokoli, pije kavo, spi, bere in debatira s prijatelji”, je dal pred leti intervju za rdeče Delo z naslovom

  “N’toko: Jezen sem, ko neumnejši od mene dobivajo besedo”

  Jaz bi namreč dejal, da je to grda laž. Statistično izjemno težko, de facto pa skoraj nemogoče. Še Cerar je v svojo vlado vzel za odtenek manj omejene levake.

  • Valter BraniSlav

   Ta bebcek je faliran student teologije ki je odrastel v ZDA.
   Zivljenje v ZDA mu ni bilo pogodu ker se tam od filozofiranja ne da ziveti…

   • šmentanamuha

    Kdo, Ntoko?

    • Valter BraniSlav

     Ja.

 • Vera

  Cerar je očitno odstopil zato , ker je zbal groženj ” levice ” in njihovega brivca ! Kukavica je , strahopetec , ki bi nas pustil sredi vojnega stanja , če bi do tega res prišlo ! Danes je še naš velik cerkveni praznik, zato naprošam vse tiste , ki ne hodite na volitve , da letos naredite izjemo, se potrudite , pozanimajte se o strankah , katera ima realen program in izkušnje z vodenjem . Slovenijo nazaj Slovencem in tistim državljanom , ki so spregledali ” levico” v celoti !

  • Valter BraniSlav

   Cmero je clovek brez jajc ki si ni upal zameriti tetici Geli. Hotel je da ga Geli poboza on pa bi pocepnil in naredil luzico.
   Ljudje potrebujejo voditelje ki si upajo: Orban, Trump ali Josip Broz.

   • garfi

    ti potrebuješ prisilni jopič

    • Valter BraniSlav

     Kok si ti star?
     Katerega spola?

 • tramal

  Morali bomo počakati ,da bo čisto vsem komunajzerjem nastavil rit,morda ga bodo pa potem zavrgli.Komunajzerjev je veliko on pa ima samo eno rit.

 • Beli Medo

  A Rogovci so spet popisani, nič več ne komentirajo?

 • Sadako

  Komunisti so se prodali za naftni denar. Za naftni denar so komunisti prodali delavca in kmeta, ker srp in kladivo sta simbol delavca in kmeta, Komunisti so izdali narod predvsem pa delavce in kmete, ker uvoz migrantov najbolj škoduje prav delavcem in kmetom.

 • Grenze

  ČE GA NI STRAH ZAKAJ PA JE POTEM UŠEL IZ SIRIJE TO POVEJ TI BUTASTI MIHA ?
  OBA DVA MIHA IN BRIVEC NISTA VREDNA , DA BI VAJU PES POSCAL !!!!

 • garfi

  LEVI FAŠIZEM !!! navijači “levice” šarec-sd-smc-desus-l-batušek-sloga-itd
  leviČĆar zogica žogica • 26 minut nazaj
  Spet bomo pili kri desnicarjev…juheeeja

  leviČĆar Tweety Bird > • 2 minuti nazaj
  Smo vas in še vas bomo… Gotovi ste :)

  leviČĆar žogica > Tweety Bird • 37 minut nazaj
  Za tole si pa Ljerka zasluži Viktorja, pribila ga je na križ !

  leviČĆar Tweety Bird > • eno minuto nazaj
  …he he…Ljerka je prebila JJ na križ :) Samo on še do danes ni vstal…na volitvah bo pa padel na hrbet…za vekomaj…amen :)
  DOL Z NJIMI NA VOLITVAH MAJA !!!

 • garfi

  na poziv domačinov, da islamski teroristi zopet vdirajo v Slovenijo se je odzvala
  samo Slovenska Televizija Nova24TV
  nov dokaz ugrabljene države

 • Killary Obama

  Putin in Asad sta opravila s teroristi. Čas je, da gre tudi Šami nazaj, k svoji družini. Če mu komunisti res hočejo pomagati naj mu pomagajo popraviti hišo v Siriji.

  • Striker

   Kakšno hišo popraviti. Saj ni nič poškodovana. Vprašanje je, kdo sploh je sirski brivec, ki ga ne bom poimenoval po”imenu”, ker razen v Sloveniji tega imena nima. Mogoče je bil pa zaposlen v sirski armadi SAA in je Assadovo orožje na skrivaj preprodajal “zmerni opoziciji”, ali pa je kot agent tajne službe SAA prodajal informacije ISIS-u? Ali je Slovenija že kontaktirala regularno sirsko oblast in jih vprašala, kdo ta oseba (slika, prstni odtisi, DNA odtis). In če je sodeloval v boju proti regularni oblasti, ga kar z Falconom odpeljite dol, če Assad plača prevoz. letališče DAM/OSDI je odprto za civilni promet. Če pa ne upajo leteti tja, ga pa dostavite v Libanon, pa naj ga pridejo Sirci iskat.

   • KAPIBARA

    Nekdo je zelo prepričljivo dokumentirano opisal, da je pobegnil iz tamkajšnega zapora- ga imenoval- zapustu familijo, tu pa norce brije iz SLOVENCEV

 • samotoje

  Prebral sem Blažičevo verbalno onaniranje- dvakrat, da mu ne bi naredil krivice. In je res- človek je resno moten, ne razume osnovnih postulatov pravno urejene družbe in ne ve, kaj je prav in kaj je narobe. Kot tak je nevaren ljudem, ki te stvari razumejo in sprejemajo in se zavedajo nevarnosti kaosa in anarhije. Človek je pravzaprav en majhen, nepomemben nesrečnež, ki je v marginalnem okolju podobnih obrobnežev v svoji zmedeni glavi postal pomemben. Zamislite si, ljudje, Blažiču vlada pošilja mejle! Novinarji ga citirajo! Nezakoniti migrant je pravzaprav Blažičev deus ex machina. Zdaj ljudje vedo, da obstaja en Blažič. In ta resno moteni osebek je pravni zastopnik drugega, podobno motenega osebka (kar je neizpodbitno dokazal z zavijanjem v rjuho in teatralnim valjanjem po tleh). Največ bi Blažič naredil za svojega varovanca, če bi ga pospremil na Hrvaško in ga tam do odhoda v Sirijo pravno zastopal. Lahko pa tudi še potem.

  • Marko Markov

   Blazic je verjetno Sorosev placanec, ali pa nastavljen (podprt) od nekoga, ki je na Sorosovi placilni listi! Ampak ne bo pomagalo, slovenski narod ni tako butast, kot si Blazic misli

 • xtc

  Pa dobr,a sedaj policijA NI zmožna najti nekega sirskega kamelo herblarja,ga aretirati in odvreči na hrvaški meji.

 • Oregon

  pa kako tele je ta Blažič, noooooo. Človek ne more verjet.

 • Mirko Zidenjsek

  Kje zivimo.Nosi slovenski priimek.Clovek je moten.Kje so sluzbe ,da ga strpajo tja kjer mu je mesto.Ce lahko vsi politiki dobijo potrdila ,da so bolni,ga bo pa tale ,ki je res moten ze dobil.Butale

 • Mirko Zidenjsek

  Treba je pogledat,katera nevladna organizacija mu daj kruh,da lahko trosi take norosti.Ni Putin brez veze steral nevladne org iz Rusije.

  • Mirko Zidenjsek

   Sorosev placanec

 • garfi

  naša “levica” je plačana od globalne mafije, ki je izgleda v končni ofenzivi
  na plačilnem seznamu je ena tretjina €U poslancev
  vse bolj nevarno bo
  v ta namen pobijajo tudi otroke v ameriških šolah in potem opranoglavci
  protestirajo za lastno razorožitev
  Intel Officer: Globalists Attempting To Start Massive New World War: MUST LISTEN
  https://www.youtube.com/watch?v=vAUZIur0i6Y

 • cosmosjasnovidec

  V Nemčiji sem čital nek star švabski nacistični prospekt kjer so se nacisti smejali in norčevali iz komunistov.
  Tam je bilo tudi zapisano,da so vsi komunajzerji bili najboljši “fafači njihovih kurcev” šele potem so jim sledili ostali četniki,musliči skratka vsi balkanci.
  Zato mi je sedaj jasno zakaj so komunajzerji,levaki,musliči ter čefutarji vsi isto ali dvospolno usmerjeni ter LGBT pristaši.Tradicijo so obdržali in na to so čedalje bolj ponosni.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Princ Divjak

  kdo daje vam desničarjem kruh

 • Nick Sobieski

  “Shamieh gre v boj in ni ga strah!”
  Ojoj strašni brivec bo moril hahah, res ste grozni musliči, sej bo prišel dan ko boste plačali za vse zlo ki ste ga prizadejali nam, za vse posiljene evropejke za vse umore .Tudi antifa vam ne bo mogla pomagati.

 • FRANC3

  Miho Blažiča poslati v S. Korejo ali na Kubo. Tam mu bodo razložili, kaj je demokracija in kaj je spoštovanje zakonov in oblasti.

 • Mateja Urankar

  v boj za naše dinarje…. v boj naj gre v sirijo.

 • Marija

  Brez besed.Šami bo v Slovenijo odprl pot tisočim Arabcem in drugim tujcem.Zato je tu in zato ga podpira naša elita.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!