Levičarski bloger Roni Kordiš in brat znanega vstajnika bosta odslej pisala po Golobičevih navodilih na rumenih Slovenskih novicah

Bloger Roni Kordiš.

Rumene Slovenske novice so v ponedeljek dobile “novo pridobitev”- po skrajno levičarskih stališčih znanega blogerja Ronija Kordiša. Da bo tam izvajal politiko svojega šefa Gregorja Golobiča, ki ima tudi že svojega favorita na prihajajočih državnozborskih volitvah, ni potrebno posebej poudarjati. Enako velja za Gašperja Lubeja, brata radikalnega vstajnika Uroša Lubeja. 

Golobičevi kadri minule dni niso bili uspešni le v Kamniku ali Medvodah, ampak so fizično in psihično zavzeli tudi tabloid časopisne hiše Delo – rumene Slovenske novice. Tja je Golobič inštaliral novinarja Gašperja Lubeja, za katerega je na novinarski in politični sceni znano, da je ‘čisto Golobičev človek’. Gašper Lubej je sicer brat Uroša Lubeja, nekdanjega ‘vstajnika’, danes pa vodilnega politika minorne stranke Solidarnost, da je Uroš Lubej kader Gregorja Golobiča, pa tudi vsi vedo, piše Požareport.

Kordiš je kariero zgradil z zgražanjem nad rumenimi mediji – sedaj pristal v največjem rumenem tabloidu
V ponedeljek je z delom na Slovenskih novicah začel “domnevno” neodvisni bloger Roni Kordiš, ustanovitelj bloga Had, nekdanji vidni politik stranke Zares. Kordiš sicer že nekaj časa napol prikrito dela v časopisni hiši Delo, je pa doslej pisal za prilogo Svet kapitala. Požar se sprašuje: “Kako gre skupaj navzven reklamirano neodvisno blogerstvo s poročanjem za časopis, ki je v rokah tajkuna Stojana Petriča, lastnika Kolektorja, lahko samo ugibamo?! Prihod Rona Kordiša na tabloid Slovenske novice pa je dodatno pomenljiv tudi zato, ker je Kordiš del svoje blogerske kariere gradil prav na javnemu odporu ter zgražanju nad tabloidnimi (rumenimi) mediji, zdaj pa je pristal znotraj uredništva prvega, največjega in tudi najbolj znanega slovenskega tabloida. Denar in politika očitno zmoreta vse. Temu sicer strokovno pravimo ‘kadrovska konsolidacija medijev’.”

Roniju Kordišu je za prvi delovni dan na Slovenskih novicah prek Twitterja srečo zaželel tudi Tomaž Štih:

In dodal svoj komentar: “Kot nekoč G. Repovž, ki je odgovorni urednik Mladine, bo s svojim imenom podpisoval tekste G. Golobiča v dobro M.Šarca.” Spomnimo, da je Repovž kot novinar Dela pisal članke o zavarovalnici Vzajemna, ki mu jih je po telefonu iz pisarne Bojana Petana, prvega človeka časopisa Dnevnik in DZS, pred pričami narekoval Golobič.

Na sobotni kongres Liste Marjana Šarca je osebno prišel Miran Lesjak, odgovorni urednik Dnevnika (kar je nenavadno že samo po sebi, saj odgovorni uredniki praviloma nikoli ne hodijo na kongrese posameznih političnih strank). Ampak to je isti Miran Lesjak, ki je pred leti v državnem zboru postal član in kasneje celo predsednik programskega sveta RTVS, s politično podporo Golobičeve stranke Zares. Roni Kordiš pa naj bi, vsaj po besedah Marjana Šarca, tekste na svojem blogu, ki hvalijo njega, torej Šarca, pisal ‘samoiniciativno’, je zapisal Požar in dodal: “Krog je tako sklenjen.” 

A. G.

 • karlina

  Dobro ga poznam, izhaja iz zelo, zelo komunistične družine, njegova mati učiteljica, ki je bila v svojem kolektivu najbolj zagreta komunistka, ni čudno, da je tudi on takšen, kot je, ne more biti drugačen.

  • Grenze

   Od kje pa je ?

   • rabbit

    Škofja Loka

    • Franc Šink

     .Res je, mislim da iz Svetega duha.

 • Jan Kovalski

  Čudne telesne proporce ima tale Kordiš, nekako degeneriran izgleda, kot bi postavil glavo na zobotrebec.

  • Antišiptar

   Ja, to pa dela marihuana.

 • RATATA

  Krog je sklenjen in predstavlja zanko okrog vratu Slovenca in Slovenije.

 • dr Janez Sveti

  V Sloveniji nimamo novinarjev ampak samo slabe propagandiste.

  DR Janez SVeti Pultizer

 • Republic Commando

  Koliko ljudi so pobili komunisti? Toliko , da je zanje hitler amater! GONITE SE V TRI PM z to vašo rdečo zvezdo, rdečkarji retardirani!

 • Republic Commando

  61,911,000 Murdered: The Soviet Gulag State
  35,236,000 Murdered: The Communist Chinese Ant Hill
  20,946,000 Murdered: The Nazi Genocide State

  https://www.hawaii.edu/powerkills/NOTE1.HTM

 • milanček

  Domoljubi Slovenci, oborožite se in prebudite se!!!!!

  • Prdo

   Vsi trije al kako

   • FRANC3

    Spet podtikaš?

 • Franc Šink

  Izgleda da je LGTB aktivist Kaj jih nimajo že končno zadosti ?

 • FRANC3

  Vsi ti ”kvazi novinarji in blogerji” so komunistični kapitalisti. Delali bi radi kot v komunizmu, živeli pa kot v kapitalizmu. Privilegiji za rdeče, delo in znoj pa za drugorazredne.

 • Olga_10

  Bojkot medijske kloake!

 • Olga_10

  Zgleda kot Veber….degeneriran komunist….

 • Antišiptar

  Še en parazitski luzer, pač rdečuh primitiven. Za to sodrgo nesposobno pa mora drugi delat, da smrduh lahko živi. Dno dna, slovenske novice, rumenopisunček. Keri luzerji ti potomci zločincev in izdajalcev.

 • totex39

  S to komunistično zvezdo, ki jo ima na majici naj bi poskušal iti na Madžarsko, Češko, Poljsko……pa bi videl kakšne poglede bi doživljal ali pa še kaj hujšega.

  • FRANC3

   Tja se ne upa . V komunističnem Sloveniastanu pa si upa razgrajat.

 • Dostmamrecesije

  Komunisti v glavah niso čisti.

 • lado

  ZGLEDA KOT SLJADOLJEDAR !!! A BOMO KAR GLEDALI ŠE NAPREJ GOŠARJE MORILSKE, AL BOMO VSTALI PA “VILE “V ROKE PORKAŠ !!! PAVSI SAM BLABLABLA !!! IZ TEGA NE BO NIČ BOLJŠE , !!!!!!!!! SAMO NEBO NAS VEČ !!!!!!! KAJ PA VNUKI NAŠI POTOMCI !!! BOJO SPLOH DOŽIVELI SLOVENIJO ;AL BOJO ZBRISANI ZARADI BEBCEV LENIH !!!!!!!!!! VOLITE DESNICO !!!!!!!!!!! KOT MADŽARI , POTEM SE PA SPRAVIMO NA ČIŠČENJE !!!!!!!!!!! škofja loka pa ma en KUP GNOJA MED SABO ,BI VSE TE RDEČE FAMILIJE NAGNAL V VENEZUELO ALI KUBO -BOGATE, BOGATE ……pA jesenice,kransterdam… gorenjci !!!SRAM NAJ VAS BO IDIOTI RDEĆI

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!