Ministrica Milojka Kolar Celarc kazensko ovadena – Če bo sodišče opravilo svoje, ji grozi do 8 let zapora!

Milojka Kolar Celarc (Foto: STA)

Lekarna Kosobrin je na Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani podala kazensko ovadbo zoper ministrico za zdravje Milojko Kolar Celarc, v kateri ministrico bremeni storitve več kaznivih dejanj, od katerih so bila določena izvršena v sostorilstvu z drugimi uradniki ministrstva za zdravstvo, ki so prav tako med ovadenimi.

Lekarna Kosobrin, ki se nahaja v Grosupljem, je namreč razkrila, da je Milojka Kolar Celarc v prostorih delodajalca, ministrstva za zdravje, v sostorilstvu izdala najmanj tri nezakonite upravne akte in tako s svojim dejanji zavestno in načrtno povzročila bistvene kršitve upravnega postopka; s tem je storila kaznivo dejanje zlorabe uradnega položaja in uradnih pravic s posledico pridobitve velike protipravne premoženjske koristi za javni zavod Lekarna Ljubljana, s tem, ko je slednjemu izdala soglasje za ustanovitev nove lekarne na lokaciji Pod gozdom I 15, Grosuplje.

Dokumenti, s katerimi razpolaga Lekarna Kosobrin, kažejo, da se je ovadena ministrica morala zavedati, da bo izdaja sklepa škodovala ovaditeljici, in da obstaja velika verjetnost, da bo nastala zaradi kaznivega dejanja hujša kršitev koncesijske pravice ovaditeljice, ter da bo ovaditeljici zaradi ravnanja ministrice nastala velika premoženjska škoda.

Ministrica je po njihovem prepričanju storila kaznivo dejanje, čeprav je bila obveščena o pritožbenem postopku ovaditeljice SA.43546, ki je odprt pri direktoratu za konkurenčnost Evropske komisije in katerega sestavni del je preiskava nezakonitega omejevanja konkurence javnega zavoda Lekarna Ljubljana na podlagi domnevne dodelitve nezakonite državne pomoči ustanovitelja javnega zavoda Mestne občine Ljubljana. Ovadena ministrica Milojka Kolar Celarc je zato po mnenju prijavitelja s svojim ravnanjem kršila tudi temeljna načela postopkov Evropske komisije v zvezi z nezakonito državno pomočjo na podlagi 108. člena Pogodbe o delovanju EU.

Ovadena tudi, ker je podpisala dokument z lažno vsebino
Posledično pa je ministrica Kolar Celarčeva ovadena, da je v sostorilstvu kršila 257. člen KZ-1 z zlorabo uradnega položaja ali uradnih pravic, ki ima za posledico pridobitev velike protipravne koristi, in 258. člen KZ-1 z nevestnim delom v službi zaradi povzročitve hujše kršitve pravic ovaditeljice in povzročene velike poslovne škode in škode javnih sredstev ministrstva za zdravje, ki ga bo ovaditeljica bremenila za nastalo škodo. Milojka Kolar Celarc je ovadena še, da je storila tudi kaznivo dejanje ponareditve ali uničenje uradne listine, knjige, spisa ali arhivskega gradiva (259. člen KZ-1), s tem ko je v uradnem spisu, poslanem Evropski komisiji, podpisala dokument z lažno vsebino. Glede na vsebino dokumenta se je ovadena morala zavedati, da je svojim podpisom dokumenta storila naklepno kaznivo dejanje, s katerim je omogočila ponareditev spisa.

Zaradi spornih ukrepov zdravstvene ministrice je največ iztržila Jankovićeva Lekarna Ljubljana (Foto: STA)

Prikazovala lažno stanje na področju organizacije in financiranja slovenskega zdravstva
Verjetni motiv kaznivega dejanja je bil, da se kot ministrica na podlagi posredovanja lažnih informacij izogne odgovornosti zaradi možnih nadaljnjih preiskovalnih postopkov Evropske komisije proti Republiki Sloveniji. Na podoben način se je Evropski komisiji v obdobju zadnjih treh let dokazljivo prikazovalo lažno stanje na področju organizacije in financiranja slovenskega zdravstva, so v Lekarni Kosobrin zapisali v obvestilu za javnost ter dodali, da je posledično na podlagi podpisa uradnega dokumenta z lažno vsebino ovadena kršila temeljni akt Pogodbe o Evropski uniji, ki države članice zavezuje k načelu iskrenega sodelovanja z inštitucijami EU pri zagotavljanju dolžnosti, ki izhajajo iz pogodb EU. Ker je navedeno kaznivo dejanje storila na položaju ministrice in je dokument podpisala v imenu Republike Slovenije, je s tem dejanjem istočasno storila tudi kaznivo dejanje sramotitve Republike Slovenije zaradi obrekovanja. Za navedena kazniva dejanja je posamično zagrožena kazen z zaporom do osmih let.

Za komentar in odgovore na ovadbo smo se obrnili tudi na ministrico za zdravje Milojko Kolar Celarc. Z Ministrstva za zdravje so odgovorili: Ministrstvo za zdravje je vse upravne akte izdalo v skladu z veljavno zakonodajo. Prepričani smo, da bo v nadaljevanju postopka to tudi dokazano.” 

M. S.

 • sprehajalec

  Ministrica Milojka Kolar Celarc kazensko ovadena – Če se bodo očitki izkazali za resnične, ji grozi do 8 let zapora!

  Ha, ha, ha. Če bi bil naslov v Ameriki, potem ne rečem. Vendar pa v razmerah “našizma”, kjer vladajo splošna nesposobnost, smotanost in lumparija, roka roko vedno umije….

 • totex39

  Upamo le, da bo proti njej še kdo sprožil kazenski postopek, kajti lažnivost in nesposobnost te ministrice na takem položaju je potrebno kaznovati.

 • KIKI

  Jejhata , potem bo pa Cerarjeva mucica cel penzion preživela za rešetkami ?
  Kje bo pa provizije od svetovalnih pogodb porabila?
  Upam, da se bo vsaj režati nehala ! Že to bi bil velik uspeh!

 • Republic Commando

  Tako pomembni resor pa tako nesposobna koza!

  • KIKI

   Take imamo, kot si jih zaslužimo…da ne bi babe nekdo malo
   “spotaknil” na poti domov, je pa že prav smešno, no!

  • samsara

   Negativna udbomafijska selekcija.

 • francelj3

  “Zaradi spornih ukrepov zdravstvene ministrice, je največ iztržila Jankovićeva lekarna Ljubljana.” Seveda, saj so tam v službi opankarjeve “farmacevtke”.

  • Rumeni Jurij

   Francelj ne samo zokijeve lekarne tudi naši so in še imajo prste v marmeladi

 • Olga_10

  Tako se bori za demokracijo!
  Ministrica je odgovorna tudi za rop rop zdravstva in smrti bolnikov!
  Tako lahko skupaj s Kučanom sedi do smrti!

  • ĐĐ Style

   DOKAZI, OLGA, DOKAZI????? Premočne obtožbe si dodala.

   • macon

    Lopovskim zdravstvenim nabavam se ni stopilo na prste, kraja se nadaljuje, ministrica ima zasluge, da je temu tako.

   • Olga_10

    Kdo vodi zdravstvo? Ministrica! Kdo je ministrica? Milojka! Kdo odgovarja za “napake” (smrti zaradi razsula in slabe organizacija) v zdravstvu? Ministrica Milojka!
    Kdo je šef Udbe in komunistične partije? Milan Kučan! Kdo je kriv za zločine Udbe? Milan Kučan kot šef partije in Udbe!
    Hitler ni osebno moril, je pa kriv za zlocine nacistov! To razumete, kaj ne, saj ste “antifašist”?

    • ĐĐ Style

     SDS je udba naše generacije

 • Rumeni Jurij

  Zdaj bo pa Zoki zelo jezen, saj sta na otvoritvi LL v Grosuplju z županom Verličem tako hvalila ministrico. Nova tv bo pa zaradi tega članka tudi imela probleme. drevored press

  • radames

   ZOKI????? Ta je pa dobra! A ni solatar? Ja, tud mafijanković je. Za nas pa ni ZOKI!!!!!!!

 • rubec

  Še o eni drugi lekarni je bilo pred časom govora pa se ne morem spomnit zakaj se je šlo ker sem pomotoma uničil zapiske.

  • Liberalec

   V Postojni.

  • Franc Šink

   Tudi v Škofljici se je nekaj dogajalo.

  • Michael

   mogoče Bitenc

  • Miro Jereb

   In v Mercator centru Šiška…

  • radames

   Če jih nisi zažgal, ampak samo strgal, lahko posnemaš Gaukov institut (če se ne motim), ki zmlete Stasijeve tajne dokumente sestavlja v celoto. Mukotrpno delo. Ampak, mi smo navajeni muk po Jankoviću.Enkrat bodo tudi Jankovića raztrgal.Je pa že moja stara teta rekla, da bo tistga s krevljo premlatla, k ga bo skušu sestavit nazaj.

   • rubec

    hehehe

 • Antonius

  Ko me obšine kakšna vsebina na temo lekarn, se mi takoj v misli prikrade ljubljanski šerif *Penismanković*.
  Znano je, da si je za lekarniške prostore v Grosuplju, iz ozadja zelo prizadeval prav *penismančić*.
  Pa ja ne, da si je Celarčeva po *penismankovićevem* izsiljenem seksu, tudi ona z njim izsiljeno omislila kakšno zabavo seksualne zvrsti, da ga je uslišala in mu ustregla?
  Delavski razred na zabavo in sprostitveni seks niti pomisli ne, ker mora garati, da seksualno golazen vzdržuje in plačuje.

 • Franc Šink

  Verjetno ga ne boste prejeli.Komentarja namreč. Če pa že bo v njem cel kup laži in izmikanj.

 • alojz

  Pa ne še vi na Novi objavljat koliko zapora grozi. Saj vsi vemo, da očitki ne bodo utemeljeni. Če pa bodo bo pa zastaralo.

  • žogica

   Tako, kot pri Janezu !

   • macon

    Janez je bil za nič v zaporu, gnidica, preden mu je zastaralo, da ne bi prišlo pred ESČP. Janez je zahteval, da gre do konca, ne da zastara, vendar so mu odgovorili, da je v njegovo korist, če zastara, torej se ne sme pritoževati.

    • domovina mili dom

     Majo pa le strah komunisti pred evropskim sodiščem. Hitro stvari zastarajo, da ne pride do razkritja komunističnih prevar.

     • Janez

      Mar vi bedaki mislite,da Evropa ne ve za “lopovščine,krajo,skrivanje in laži” barab,ki kradejo nam in Europi?Tudi oni nas imajo za norca.Najbolj pa banda,ki je potaknjena po Evropskih institucijah.Fajonka ,Kacin,Rop,pa tale,ki je nasledil M Zupančiča,,pa oni ki pokriva Makedonijo,pa oni butl,ki je pri Natu Malo morje jih je.

     • domovina mili dom

      Popolnoma se strinjam s tabo. Že dolgo ni bilo tako pravilne analize. Bravo.

    • žogica

     Aha, zato vsa leta ni dvigoval pošte, zato ni hodil na sodišče…… in zadeva je zastarala v njegovo korist, kot si napisal !

 • žogica

  Lekarne so pa res aktualne v zdajšnjem času, pa tudi farmacevtke, skoz se neki dogaja…, bo treba stvari spravit v red !

 • karpelec

  Kako to , da brezmadežna lahko naredi taki madež, ki bo za ene veliki madež, za druge pa samo brezmadežno spočetje.

  • mginko

   SMC s koalicijo (pogrebci drugorazrednih državljanov), so jo vseskozi podpirali.
   In te državljani – kaj ??? !!!

 • antimur

  Vsekakor si to nesposobno ženšče zasluži kazen, nikakor pa se ne sme pozabiti na Cerarja, ki je s svojo tolpo iz SMC, ter koalicijskih strank Desus in SD dobesedno razjebal zdravstvo in vso Slovenijo na vseh področjih.

 • PIA PlA

  Argumentum ad nauseam. Grozi ji že grozi, naša sodišča pa bodo poskrbela, da grožnja ne bo uresničena. In tudi EU je prenasičena z našimi rdečimi kadri, tako da …MOLIMO

 • domovina mili dom

  Pozabite dragi Slovenci. Nobene kazni ne bo. Tožilstvo bo že v kali zatrlo procesiranje. Zakaj?
  Zemljarič jo je nastavil in ji daje popolno zaščito. Kajti,” ko jebe” bolnike, mafija mora naprej trgovati. Ker je mafiji zmanjkalo 130 mio, jih je z levo roko podarila tej udbo organizaciji.
  Da to drži, je kučanova tv cenzurirala reklamo za revijo, ki objavlja imena in dokaze.
  Kajti levičarji hočejo dokaze, kaj ne.
  Je pa rešitev. Samo evropsko sodišče. Seveda bo kazen dobila snažilka na ministrstvu, ker je na mizi prestavila in izgubila dokumente.

  • FRANC3

   Točno tako!! +++++++++++++++++++++
   Edino pravilno so postopali Romuni!

   • domovina mili dom

    Imamo premalo tankov.

 • črnaovca

  Prav če ga je kaj polomila naj odgovarja, bomo videli kdaj bo Sava tekla nazaj prot Ljubljan. So si pa ti apotekarji razdelili svoje fevde in jih skrbno čuvajo pred konkurenco, če bi vprašali okoličane bi morda povedali tudi kaj o cenah in postrežbi v apoteki ki se tako boji konkurence.

 • radames

  Pokvarjena Milojka nosi tudi objektivno krivdo za dva umora v izolski bolnišnici. Udbovec, ki se mu je utrgalo zaradi predolgih čakalnih vrst, je umoril zdravnika in policista.
  To ženšče živi v Logatcu. Srčno upam – zaradi izredno občutljive zadeve, kar zdravje za vsakega človeka je -, da bodo Logatčani to ženšče nadirali na cesti.
  V zaporu – v samici – bo imela mir pred prizadetimi ljudmi. Za njo še najboljši izhod!

 • Janez Novak

  Zakon, ki ureja lekarništvo, bi morali v celoti spremeniti. Namesto administrativnih monopolov naj trg ureja lekarništvo – seveda v mejah, ki so nujne za zdravila na recept. V svetu zdravila brez recepta prodajajo celo v marketih. Zato pa so cene tudi za nekajkrat nižje kot pri nas.

  • radames

   Pred leti je poleti v neko vaško štacuno ob glavni cesti prišel motoristično napravljen moški. V nemščini je vprašal, če imajo aspirin. Prodajalke so ga debelo pogledale in ga napotile v lekarno v manjše mesto 12km naprej.

   • FRANC3

    V socializmu je bilo VSE regulirano s strani države in to poskušajo nekateri početi še danes. Krivi smo pa mi volivci, ker volimo takšne jugonostalgike in privržence komunizma.
    Mojega glasu na volitvah niso nikoli dobili in ga NIKOLI ne bodo.

 • Občasni Komentator

  To kar se gre gospa iz lekarne Kosobrin – Petra Flašker je pa tudi kar nekaj. Strah pred konkurenco. Vem, da le ta mora biti lojalna, ampak to kar počne je povsem pretirano. Ta je hujša od ZJ.

 • montyamp

  Udbovski fosili , žvepleni in zemljarić imata pod kontrolo banditizem v zdravstu .
  Seveda zato potrebujeta ultraidiote po vseh državnoupravnih institucijah .
  KRAMBERGER KI JE PODARIL DIALIZNE APARATE BOLNIŠNICAM , JE BIL UBIT .
  Zakaj so pa tisti ki kradejo preživeli ???
  Ker so ubijali poštene .
  IVEK KDO TE JE UBIL .
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

 • RATATA

  Colarca mi že doug po žiucih pleza!

  • Rožle

   Bravo …enako :)

 • Franjo Trojner

  Če bi pri nas v Sloveniji imeli pravno državo/vladavino prava bi zaradi zavestnega kršenja USTAVE in vse veljavne domače in zakonodaje in prepisov EU morala biti postavljena pred sodnike celotna vlada z samim Mirom Cerarjem na čelu.
  Če bomo odgovorno volili na bližnjih volitvah bomo gotovo doživeli, da vse odgovorne v levi vladi Mira Cerarja in tudi njega samega, kot najbolj odgovornega doleti roka pravice.

  • neny

   je pa fajn, ker imate na svoji strani SDS oblast, ki skupaj z oblastjo napada oblast.
   In kaj mate za preganjat mojo minimalko komentiranja, vam pa sede ne.
   Sam da kdo ne proba me napadat. PREPOVEDANO!

   • Franjo Trojner

    A tebi se je tudi čisto skisalo?

 • Osti jarej

  …nič se ne bo zgodilo,kajti dojka ima za sabo globoko zaledje….zanj je nalogo opravila z odliko….to je mafijastan

 • Franc Šink

  Gospa ministrica bi si lahko priskrbela bikularna očala ne pa da nas poniževalno gledala čez rob.Ampak samoplačniško seveda!!

 • Rožle

  Ma takoj u čuzo s primitivno vešo …

 • svoboda sloveniji

  LOGATČANI TEGA ŽENŠČETA NE NADIRAJO. SE JI PA VEČ NE KLANJAJO .
  NEDOLGO NAZAJ JE STALA PRED MANO V RIBARNICI. OBLEČENA JE BILA V ČRNE HLAČE. VERJELI ALI NE , VSAK, KI JO JE OPAZOVAL JE VIDEL KAKO SO SE JI HLAČNICE TRESLE IN KAKO HITRO JO JE ODNESLO IZ PROSTORA . JE NA PRAVI POTI IN VSI RDEČI UNIČEVALCI SLOVENCEV IN SLOVENIJE SO NA TEJ POTI V RAZSUTJE !!!
  PREBUDI SE SLOVENIJA
  ČAS JE
  SLOVENCI NA VOLITVE !!!
  ZMAGA SDS
  SVOBODNA SLOVENIJA

  • Rdeči Ferdo

   Kar misl’ si!

   • Olga_10

    Kučan ima plenice…pa v ribarnico ne hodi…?

    • slaipowi

     Plenice so ti znane a ne? Sodiš v tisto skupino 4 od 5 volivk SDS, ki so… malce starejše (da ne bom žaljiv) in jim voda uhaja,

 • Prle

  Zadnja novica, kar se tiče vašega Ivana Janeza Sponzorja, ha,ha,ha novi naziv je dobil z izgubljeno tožbo proti Evgeniji. To mi deli.
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/jansa-ji-bo-moral-placati-39236

  • sprehajalec

   gre za vedno bolj očitno delitev Slovenije na prvorazredne in drugorazredne.

   Takšno razslojevanje ljudi ni dobro, za prihodnost države. nekdo, ki se celo leto matra v potu svojega obraza da zasluži 6000 Eur (po davkih) mora plačati babnici, ki se sprehaja po eksotičnih plažah. Da bo še kakšno lahko obiskala, ki je še do sedaj ni.

   • Prle

    Ha,ha,ha,zato pa se ženska sprehaja po eksotičnih plažah, ker obstajajo takšni sponzorji kot je naivnež Ivan Janez po novem tudi Sponzor.

    • sprehajalec

     Sponzorje je ženščina očitno že prej imela. Slika je od prej.

     • Prle

      Ampak, če me spomin ne vara je Ivan vsaj eno tožbo proti njej že izgubil. Najboljše so redne stranke,ha,ha,ha.

     • sprehajalec

      Ivanu Janezu ni žal plačati denarja za resnico. Na žalost pa bo ta denar, ki bi ga Ivan janez namenil za revne in lačne, končal v lajhanju po eksotičnih plažah…

   • slaipowi

    Seveda gre. Saj to vam že ves čas govorimo. Namesto drugorazrednih Janše, Predaliča, Gorenaka, Grimsa, Mahniča in podobnih postavite na čelo SDS prvorazrednega Žigo Turka, Pogačarja, Logarja, Tanka, Tomčevo pa bo nekaj uspeha. Ampak to je vaš problem ne moj. Do takrat pa bomo večinsko volili “nove” obraze, ki si vsaj niso še umazali rok. Privoščim jim to.

    • sprehajalec

     Dobra fora, ti bi zamenjal drugorazredne Janše, Predaliča, Gorenaka, Grimsa, Mahniča

     In obdržal Prvorazredne, jasniča, Kocjančiča, Kučana. Zemljariča, Golubiča,

     Same ič-e?

     • slaipowi

      To ne spremeni dejstva da sem naštel tiste, ki sami sebe imenujejo drugorazredni. Pozabil sem Olgo_10, Sprehajalca, Xtc-ja ipd. Pa bodite drugorazredni ker ste za prvorazredne nesposobni.

     • sprehajalec

      Kot prvorazreden imaš v rokah vse organe pregona, legalne in nelegalne. Sodnike, tožilce branilce. Kot je nekoč dejal sončni kralj Ludvik, država to sem jaz. Slovenija je v tem štadiju, le da Ludvika nadomešča “naš” levičar.

      Severnokorejsko filozofijo Džuče je pa nadomestila vseobsegajoča dilozofija “Našizma”.

     • slaipowi

      Prvorazredne iz vaših vrst sem pa tudi naštel. Ampak ti nočeš prebrati do konca. Tipično za janšista

 • Janez

  lekarna Kosobrin je itak povezana z SDS in Janšotom.

  • sprehajalec

   Kaj je farmacevtka SDS ali kaj? Bi se raje v grosupljah sladkal z “Zokijevimi farmacevtkami”?

   • slaipowi

    Slovenščine pa nisi imel več kot šus, a ne? Grosupljem ali Grosuplju bi bilo prav. Pa veliko začetnico tudi poznamo pri lastnih imenih. No, veliko začetnico poznamo tisti, ki smo hodili v in končali vsaj osnovno šolo. In mi, ki smo končali vsaj osnovno šolo ter znamo uporabljati rodilnik in tožilnik vemo koga ne bomo volili. Na nobenih volitvah

    • žogica

     Veter jih je prinesel od vsepovsod, tu se pa imajo za Janezove domoljube……, v naši Sloveniji je vse mogoče !

  • Rožle

   A to ti je Kekec povedu .. ?

  • Anton

   matr ste vi “levaki” fuknjeni, ko boš dobil tredko (beri drisko) se spomni na Janeza Janšo
   Vam levakom pa res ne pomaga nobena šola, enkrat cepec večni cepec
   sarkazem press

  • Dostmamrecesije

   Šalabajzer na kubik

  • slaipowi

   Z SDS zagotovo. Z njenim visokim čivkačem. Predalič se boji da bo ostal brez mastne najemnine. Kosobrin je namreč v njegovi hiši. Marjanca, tole skorpucalo od članka ti je tudi sestavil on, a ne? (Pa saj je ovadbo skoraj gotovo tudi.)

   Toliko pravnih navedb v njem, ki jih ti nisi še v življenju prebrala, kaj šele zapisala. Tega enostavno nisi sposobna. Si pa posodila iniciale. Presstitutka, ampak tokrat prava. Koliko si dobila za to: 20, 30, 35 eur? Prodajaš svoje ime za honorar na tem strankarskem glasilu. Ali pa so te mogoče zlorabili ker te lahko? Si kaj drugačna od farmacevtke?

   Uporabniki ZD Grosuplje pa smo zelo zadovoljni da nam ni vec treba po zdravila nekam kjer ne mores niti parkirati. Sedaj so zdravila na voljo neposredno ob zdravstvenem domu. Za Kosobrina sem se pa tako ali tako spraseval ce prostori kjer je Predalic nekoc sestavljal poročne šopke in pogrebne vence sploh odgovarjajo standardom za lekarno. Ampak v Grosupljem je SDS na oblasti. Še direktor ZD, ki bi mimogrede moral že biti v penziji, je izpričan SDS-ovec. ZD se je zgradil z denarjem loto dobitnika, vladajoča klika v občini in ZD pa je “pozabila” zaposliti dovolj zdravnikov da bi bila zdravstvena oskrba normalna. Zdaj nove paciente enostavno odbijajo in pošiljajo v ZD Škofljica. Je to ustavno? Župan Verlič (SDS) in podžupan (g. 20 % s priimkom Hočevar, tudi SDS) se hvalita s širitvijo Grosuplja in se slikata na vseh otvoritvah krožišč (npr. s konjičkom ki ga je najbogatejši grosupeljčan na Ali babi kupil za cca 2000 eur, megalomanski podstavek financiran iz javnih sredstev pa je koštal nekajkrat več). Kaj pa vrtci, šole, lekarne, zdravstvena oskrba?

   Na fotografijah mora seveda biti tudi nepogrešljivi Predalič, stric iz ozadja. Važno se je slikati in objavljati. “Mi delamo naprej” je njihov moto. Pa naj stane kolikor stane.
   Še bi lahko našteval pa ne bom.

   Vse je možno če je le po volji njim. Vsi so isti.

   Vem koga spet ne bom volil…

 • Rožle

  Tale še Makarovićko šiša v žlehtnobi …

 • montyamp

  Jo je solatar že na….. ???

 • mapu

  Na gnoj…

 • Ana Job

  Hahaha, res bi jo bilo zanimivo videti za mrežo, potem bi res verjela v pravno državo, a tega verjetno ne bomo nikdar doživeli, da bi kakšen star komunistični zombi sedel.

 • milanček

  a ni ta ženska sexi, noro, kaj bi ji delal!

  • milanček

   uf , kaj sem nakracal, da je sexi, ja kot naš pes Reksi, ki ni prav nič sexi! Dober je tisti dec, ki se vleže zraven nje, groza!

 • Tweety Bird

  Volitve se bližajo, zapomnite si:

  Se sprehaja lisica po gozdu in vidi štorkljo, ki leti “u rikverc”, pa jo vpraša: štorklja, koji ti je kur** zakaj letiš u rikverc?… Štorklja pravi: Po volitvah so se razmere spremenile, zmagala je levica in bolje se živi.

  Pa gre lisica naprej in vidi vrabca, ki leti “u rikverc” in ga vpraša: Kaj je s tabo, vrabček, zakaj letiš u rikverc, si ga preveč popil?.Ne, ji odgovori, volitve so bile, zmagala je levica in živimo bolje.

  Pa si misli lisica, grem pa še jaz “u rikverc”, mogoče bo tudi meni bolje. Gre ona tako, to vidi zajček in jo od zadaj nabriše.

  Lisica se vsa razočarana vsede na panj in vidi orla, ki leti u rikverc: Orel, kaj ti je, da letiš tako čudno?
  Pa volitve so bile, zmagala je levica in bolje se živi, ji pravi.

  Kako se živi bolje, probala sem, pa me je že zajec nategnil. Ja, lisica, ne razumeš, spremembe so za nas levičarje zgoraj, ne za vas desničarje spodaj. Vi boste vedno ostali “jebena stranka”.

  Nauk te zgodbe…VSI VOLITE LEVICO !!!

  • nevtrino

   No, še kaj podobnega nablebetajte, bo vsaj še kakšen bralec teh komentarjev vendarle dojel, kako defektna je levica v Zloveniji…

 • Tweety Bird

  Čujte, vsaka peta Slovenka ima po 35. letu težave z uhajanjem urina. Pri SDS-u vsaka druga. EMŠO pa to :)

  • slaipowi

   Če pogledam slike z raznih SDS procesij bi rekel da ima te težave 4 od petih.

   • nevtrino

    Za Desus vas pa nič ne skrbi ??

  • nevtrino

   Pri vas bržkone velja tista statistika o prostati …

 • samsara

  Bo njen zagovornik Mirsad Ahmad Cerar?
  On jo nadvse ceni, ji zaupa in zagotovo je hvaležen za vse kar je storila v času delovanje marionetne murgelske vlade, ki jo je vodil omenjeni slamnjak.

 • garfi

  OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA” !!!
  izropali in uničili so zdravstvo
  kaos na infekcijski kliniki
  VSI NA VOLITVE IN DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd !!!
  VSI SO DEL UDBOMAFIJE !!!

  • slaipowi

   Šli bomo na volitve, ampak parole kvazi desničarjev nas niso prepričale. Parole so samo parole. Zaležejo pri približno 15 do 18% že opredeljenih vaših volivcev, Ostalih niste sposobni (ali pa nočete, kar je bolj verjetno) prepričati. Je fajn biti v vlogi opozicije, ne odgovarjati za nič in igrati vlogo Kalimerota.

   • xtc

    Vas ne more prepričati nihče,vi NR mislite vi ste ovčji trop ,ki ga fura Kučan.

    • slaipowi

     Ti si v tistih 15-18% a ne? Večino je treba prepričati. Kučan je pa jajotova in SDSova izmišljija za lastno nesposobnost. Kako se bomo smejali. Kar nekajkrat letos. Vi boste pa spet Kalimeroti. Nesposobneži

     • Olga_10

      V začetku so bilo “obeti” za maziljenca iz Murgel,objavljeni na Hanzi, 30%, zdaj so že 15% ( realno: Serperpentinšek še v parlament ne pride..)…

     • slaipowi

      Tako kot tvoj ljubljeni vožd. Kakšni pa so bili obeti za koga ne vem, ker me ne zanima. Jaz volim vedno proti Janši in SDSu – tako kot večina volivcev v Sloveniji. Ampak tvoji omejeni možgani tega ne sprejmejo.

     • Olga_10

      Zato vedrite na portalu in hitite z volitvami, ker se sami sebi ne verjamete? Haha…

     • slaipowi

      Še sama sebi ne verjameš. Na tem mestu, ki ga ti nazivaš portal pa sem zato, da jezim take ovce kot si ti. Že dolgo me ni bilo, danes pa imam čas in voljo.

   • Olga_10

    Kučan Goebbelsova propaganda? Haha…

    • slaipowi

     A so ti v Hrastovcu dovolili spet na internet? Propagando širiš ti in tebi podobni. Ostali se odločamo. Ampak tebi ostanek tvojih možganov tega enostavno ne “prebavi”.

     • Olga_10

      Vsak sodi po sebi…ste v Hrastovcu ali se v hrastovi hosti?

     • slaipowi

      Torej tvoj zgornji komentar sodiš po sebi. Goebbels, pa to. Glede na prisego domobrancev me ne čudi. Saj si ena od njih. Dokazano. Če ti kaj ni všeč pri nas je v Argentini verjetno dovolj takih zavodov kot je Hrastovec. Izvoli…

   • nevtrino

    No, parole so pa vedno obvladali levakarji, ne ?

 • xtc

  Čwtudi se vse potrdi bo Milan vse uredil.

  • Olga_10

   Razen, če bo čičkal v Nemčiji…..

 • plamen100

  Njej se pripopa kaznivo dejanje nevestnega dela v sluzbi in kaznivo dejanje zlorabe uradnega polozaja zato, ker ni predvzela ustreznih ukrepov, da bi preprecila korupcijo v zdravstvu konkretno v UKC in v vseh bolnicah, kjer so direktorji bolnisnic kot tudi vplivnejsi zdravniki po teh bolnicah, nabavljali medicinsko opremo po obcutneje vecjih cenah kot ie tisti cas bila njena realna cena na prostem trziscu.
  Nato pa v nadaljnem opisu navesti taksativno po datumih kdo je nabavil doloceno opremo in koliko je bilo za njo placano in koliksna je bila takrat dejanska njena cena. In evo ovadba je lahko napisana v mesecu dni in ji ne uide 10 let!

 • Drazen Kovac

  To da je baba zarila in da je zafurana u nulo se je videlo u štartu,volitve,govorite o volitvah ,,hm ,,Janševci,,, vi ste v zablodi,,rdeči pa u k…u,torej vse razjebat in pozapret in ,,kako se reče jovo na novo morbit bo kaj z takimi kot so zdaj na sceni nebo šlo,,nikoli in nigdar

  • Diagnostik

   Ti ki so zdaj na sceni bodo prej fental tebe pa mene preden bodo dovolili da se jih “umakne”. V bistvu smo v slepi ulici in bomo kot kaže tudi ostali.

 • Rožle

  Levakom je treba enkrat za vselej iz zbit glave …, da lahko počnetjo kar jim paše ….!!!

  ….Sm hotu že napisat kar jim pade na pamet ….samo to ne drži pri levaku

  • bodvid

   Dobro pa bi bilo, da jim pade kakšen cigu na bučo in da jim jo mal prezrači.

   • Rožle

    Od cegla ostane samo še prah …od tako trde betice …

    • bodvid

     ha, ha, ha,
     a, potem mora biti železobetonski kvader ?

 • bodvid

  Evo, tule se učite, kako se dela program stranke, ki hoče ZMAGATI na DZ VOLITVAH !!!

  Šarčev PROGRAM, naj vam bo za ZGLED !!!
  http://shrani.si/f/3B/o1/2qML2EID/89c41d1f3d81e36f853f755d.png

  On že vnaprej sporoča, da nas bo “za**baval”, če zmaga..

  • šmentanamuha

   Tako na splošno ni ravno prezahtevno zmetati v dvajset alinej nekaj všečnih sloganov, ki pa so še daleč od konkretnih rešitev, ki jih ima na primer SDS.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!