Mladi forum SD obnavlja Titovo Jugoslavijo – z novim predsednikom so postali še bolj radikalni!

(Foto: Facebook/@mladiforum)

V tem tednu smo že poročali o sobotnem kongresu Mladega foruma, sicer podmladka SD. Slednji namreč velja za eno od najbolj revolucionarno usmerjenih mladinskih organizacij v Sloveniji. Kot je znano, so se kongresa udeležili številni gostje, med njimi predsednik SD Dejan Židan, nekdanji predsednik Mladega foruma Jan Škoberne, pa tudi zadnji partijski šef Milan Kučan.

Kot poročajo mediji, so po končanem kongresu predstavniki sestrskih organizacij (beri: podmladkov naslednikov komunističnih partij) iz vseh nekdanjih jugoslovanskih republik slavnostno podpisali listino o uradni ustanovitvi mednarodne nevladne organizacije SD9. Ali ima ime kaj opraviti s Socialnimi demokrati, ni povsem jasno, sporočeno pa je bilo, da bo organizacija imela svoj sedež v Ljubljani. Javnosti pa še ni znano, kakšno bo njeno poslanstvo, a glede na sloves “nevladnikov” lahko sklepamo, da bodo cilji zelo podobni kot pri vseh organizacijah, ki jih s svojim denarjem zalaga razvpiti George Soros. No, v tem primeru pa gre očitno za “vsejugoslovansko” organizacijo. Bo torej namen te “nevladne” organizacije znova obnoviti Jugoslavijo? Spomnimo. Kongresa se je udeležil tudi Milan Kučan, ki projektu samostojne Slovenije osebno ni bil naklonjen. Znano je tudi, da Mladi forum tako kot vsa tranzicijska levica močno podpira “multikulturizacijo” Slovenije, Cerarjeva vlada pa za to skrbi tako, da podpira izseljevanje mladih Slovencev, hkrati pa uvaža nove “naturalizirane Slovence”.

Nekaj dejstev o sobotnem kongresu podmladka SD
Predsednik SD Dejan Židan se je v uvodnem nagovoru pohvalil, da je ta kongres do zdaj številčno največji doslej, skupaj se je namreč zbralo 200 delegatov. Židan, ki ne skriva ambicij po premierski funkciji, je izrazil veliko zadovoljstvo, da se tako kot stranka krepi tudi podmladek, ki je pomemben ne samo za matično stranko, ampak tudi za Slovenijo. Po izvolitvi je izrazil podporo novemu predsedniku Omerzelu in ga povabil k sodelovanju pri pripravi programa stranke za prihajajoče državnozborske volitve.

Kot so sporočili iz Mladega foruma, je novoizvoljeni predsednik Andrej Omerzel poudaril, da mora Mladi forum kot največji (!) mladinski politični podmladek v Sloveniji še naprej uresničevati ideje boljšega sveta. “Revolucija je vedno bila in vedno bo pravo zdravilo za bolezni, ki udarja po nas mladih. Mladost nam nudi, da z razmišljanjem zunaj okvirov, velikim pogumom in željo po spremembah spet dosežemo svobodo, enakost, bratstvo. Naj živi revolucija!”

(Foto: Facebook/@mladiforum)

Omerzelove besede očitno vse povedo. No, res pa je tudi, da je Mladi forum nekoliko v stiski, ker mu zadnja leta veter iz jader jemlje (ex Združena) Levica, ki jo večinoma sestavljajo mladi skrajni levičarji. A slednji, četudi so razdeljeni, znajo potegniti skupaj – spomnimo se skupne akcije poslancev Jana Škoberneta (SD) in Mihe Kordiša (Levica) pri reševanju migranta Ahmada, seveda v nasprotju s slovenskim pravnim redom in Ustavo RS. Kot je bilo nedavno razkrito, je Jan Škoberne, sicer preiskovalec poslov v TEŠ 6, očitno s šoštanjsko termoelektrarno povezan tudi poslovno in kot pravi kaviar socialist živi na veliki nogi.

Ob tem naj spomnimo, da se je kongres Mladega foruma začel s slavno internacionalo. Kongresa pa so se udeležili – poleg Kučana in Židana – tudi Dejan Levanič, poslanec Matjaž Han in že omenjeni Jan Škoberne, nekdanji minister Jernej Pikalo in drugi.

Dejan Židan kritiziral vlado, katere član je
Zanimivo pa je, da je bil v svojem nagovoru Židan kritičen do zdravstvenega sistema, s tem pa posredno tudi do Cerarjeve vlade, katere član je. Očitno se je začel taktično oddaljevati od Cerarja z namenom, da bi SD zmagala na volitvah – na javnomnenjskih lestvicah je že prehitela SMC. »Čisto po nepotrebnem, ampak res čisto po nepotrebnem je zdravstveni sistem v velikih težavah,« je dejal. Priznal je, da je stanje bistveno slabše kot tedaj, ko je Cerarjeva vlada, katere koalicijski partner je tudi SD, prevzela mandat. Nato pa je Židan še pripomnil: »Čisto načrtno imamo že pripravljeno ekipo, ki bo stanje po naslednjih volitvah izjemno hitro in v korist vseh ljudi, ki tu živijo, in ne samo elit, stabilizirala.« Ergo: čeprav je Židanova SD članica katastrofalne vladne koalicije, že išče zasilne izhode, češ da nima nič s problemi, ki jih je povzročila Cerarjeva vlada. Kar je prvovrstno sprenevedanje. Kot je namreč dejal Židan glede ministrice za zdravje Milojke Kolar Celarc: »Če bi vlado vodili Socialni demokrati, sedanja ministrica že po prvem letu mandata ne bi bila več ministrica.« Mar res?

Na kongresu spregovoril tudi zadnji šef partije
Zanimivo pa je bilo tudi, v kako nerodnem položaju se je na kongresu znašel Milan Kučan. Njegov nagovor je bil presenetljivo kratek, kmalu po koncu nagovora je tudi zapustil kongres. Začel je sicer s “tovarišicami in tovariši”, vendar mu dejansko ni uspelo povedati nič konkretnega. Uspelo pa mu je vendarle spet napasti t. i. neoliberalizem, ki gradi na dveh izhodiščih. “Na čim hitrejši in čim večji rasti BDP in na konkurenčnosti. Ta prvi seveda ne računa s človeškimi potenciali in še manj računa s potenciali, ki jih ima Zemlja, ki jih ima narava, in odgovornost za to, kako z njo gospodarimo. Po drugi strani pa seveda konkurenčnost, ki je pravzaprav prodrla v vsako celico tudi naše slovenske družbe. Tudi v vrtcih imate konkurenčnost, tekmovalnost. Da ne govorim o šolah, da ne govorim o drugih področjih življenja.” Ob tem naj opozorimo tudi na uradno tiskovno sporočilo Mladega foruma o kongresu, kjer je Kučan omenjen na koncu bolj mimogrede. Kot je zapisano, je Kučan v svojem govoru “pozdravil novo vodstvo in jim zaželel obilo političnih uspehov”.

Kakorkoli že, vse kaže na to, da če bo SD uspelo zmagati na volitvah, se nam lahko kaj hitro zgodi referendum o izstopu Slovenije iz EU in vstopu v morebitno novo jugoslovansko unijo …

Gašper Blažič, Demokracija

 • rubec

  Zgleda da policija nima nobene kible ki bi imela ispravne zimske gume gor. Se zaradi tega čaka z aretacijami, da sneg skopni?

 • Romanos1

  Kar so govorili se ne sme zgoditi,to se pod nobenim pogojem ne sme dovoliti!!

  • karlina

   Bog ne daj, ampak se mi zdi, da izgubljamo, vedno bolj in bolj se krepi komunistična mladina, kot v bivši jugi, strah me je, kaj nas vse še čaka.

   • Bald Eagle

    Karlina, naj te ne bo strah. Stvari res zgledajo grozljive. Vendar nas je v Sloveniji tudi nekaj takih, ki smo pripravljeni žrtvovati tudi lastna življenja za obrambo vladavine prava in demokracije. V končni fazi pa je Slovenija hvala Bogu tudi polnopravna članica NATO, ki je izjemno sovražno nastrojen do komunističnih režimov in kot tak, branilec svobode pravnega reda in demokracije. Ti zblojenci komunistični, če bodo preveč rovarili v smer komunizma, se bodo pač morali konfrontirat z NATO. Ta pa jih bo pojedel za malico, če bo to potrebno. NATO pod nobenim pogojem ne bo dovolil nastanek neke komunistične tvorbe v svojem članstvu. Zato sem prepričan, da so ideje teh levičarskih zblojencev utopične in se ne bodo nikoli realizirale.

    • Miro Jereb

     Iz tvojih ust v Božja ušesa…

    • Sean

     Vas je strah ratal ne

    • FORT WORTH

     Po mojem mnenju prevec stavis na NATO.
     Mi tega sranja ne smemo dovoliti in osvescati moramo ljudi.
     Hasko sodisce ni se niti obsodilo vseh yugo krvnikov, ko se tile idioti ze spet zdruzujejo v neko yugo luzersko tvorbo…
     Ker je v Sloveniji pac megla v buticah idiotov, premore vsaj HR vec domoljubja, ki pod nobenim pogojem nebi sla se enkrat v skupnost s srbi…se manj pa, da bi se odrekli njihovi samostojnosti.

     • stroke

      Ma o kakšni samostojnosti pa sanjaš? Živimo na MMF kreditu v tuji valuti s popolnoma reducirano industrijo in vojsko.

     • FORT WORTH

      To, kar si napisal je rezultat leve idiotsko zabite politike.
      Stanje v Sloveniji danes je hudo podobno, kot je bilo zadnja leta yugovine.

      Avstrja je neutralna pa ima svojo vojsko v visoki kondiciji, je samostojna drzava, ki ve, kaj hoce.
      In ce bi bil komunizem dober bi ga oni prvi uvedli.
      Tako pa samo zamahnejo z roko in zakrulijo, šajze.

     • stroke

      To kar sem napisal, je rezultat okupatorjeve politike, ne pa nekakšne levice ali desnice v Sloveniji. Pri menjavi valute in vstopu v EU smo prevzeli tujo birokracijo na prefinjen okupatorski način.
      Ukazi o takoimenovanem vodenju države pridejo od zunaj, in morajo biti izpolnjeni ne glede na trenutno izvoljene lutke pri nas. A res misliš, da bi se slovenski narod ukvarjal z gej paradami, če bi dejansko vodili suvereno in samostojno politiko? A res misliš, da bi desnica smela zavrniti organizacijo parade?
      Prihaja tak komunizem, da boš še tanko piskal, kolega. Direkt iz Bruslja.

     • FORT WORTH

      Imas pac izkrivljene poglede na slovensko realnost.
      Ce zivis samo v Sloveniji in beres in poslusas samo levicarsko greznico tipa A-kanalizacije , pop idiote mislis, da pac tako mora biti.
      Vedno vec Slovencev se ponovno izseljuje iz domovine na razviti in perspektivni zahod.
      Slovenskih izseljencev ne bos nasel na zaostalem vzhodu ali jugu.

     • stroke

      Kdo o čem, ti o izkrivljenem pogledu na realnost. Bogato.

     • Borut Stari

      Čim prej se je treba priključiti Višegrajski skupini, Katera stranka bo imela to v programu dobi moj glas.

     • karlina

      Borut, glede na zgornji zapis, se nas bodo izogibali v velikem loku, saj niso neumni, da bi sprejeli edino še komunistično drzavo v Evropi, sami pa so se komunizma dokončno rešili za vse večne čase, saj niso neumni !!!!!!!!

     • Borut Stari

      No, pri tej zadevi je nekako tako.Post komunisti so prefrigano podprli vstop Slovenije v EU. Odgovor na zakaj je enostaven. Še od crknjene juge so se zavedali, da socializem ki ga imamo še danes, ne funkcionira in ne more preživeti brez tujega denarja. Slovenija je edina članica, ki ni podpisala EU resolucije o izenačenju in obsodbi diktatur, komunizma, fašizma in nacizma. Vse bivše članice s komunističnim in socializmom so povabljene in sprejete v EU le kot tržna niša evroatlantskega gospodarstva.

     • Karmen

      Se zelo motiš. Vse je rezultat naše leve politike. Iz EU večinoma prihajajo priporočila, države se same odločajo. Pri nas pa naši komunisti VEDNO – POUDAREK NA VEDNO, izberejo najvišjo mejo priporočila. Že vedo zakaj – DA BODO VAS LJUDI PREPRIČALI O ŠKODLJIVOSTI EU IN DA NAS POPELJEJO NAZAJ V JUGO.

     • FORT WORTH

      Clovek hodi naokoli z zaprimi ocmi.
      V Sloveniji skorajda ni projekta, kjer ne bi financno sodelovala EU.
      Idioti pa silijo v revolucijo in v rusijo.

     • Karmen

      Čisto tako kot je bilo v SFRJ. Imaš zgoraj razloženo vladavino komunistov od leta 1945. Sedaj smo pa čisto na isti poti. Tudi sama sem podjetnica in se zelo čudim tvojim izjavam. Fort worth ima popolnoma prav.

    • karlina

     Naj se ti pozlatijo besede, ampak imam občutek, da vsi mi, ki smo 50+, ne bomo tega dočakali, zal, oz. večina naših otrok bo zbezala v tujino in tam tudi ostala, v Sloveniji pa bomo pravi SLOVENCI-samo starci, pa komunistični nesposobni potomci, se močno bojim, veš.

   • stroke

    >strah me je, kaj nas vse še čaka.
    Novo bežanje v Argentino? :D

    • pajot

     Halo,majmun! Napoveduješ poboje? Te žeja po krvi?

     • stroke

      Niti približno, somajmun.

     • FORT WORTH

      Verjetno misli, da bodo ponovili leto 1945.
      Pozablja pa, da se je Slovenski clovek od takrat marsikaj naucil…

     • stroke

      Idiot, pred očmi so nam vzeli državo in prihodnost, ti pa še vedno lapaš ene in iste nebuloze.

     • FORT WORTH

      Kdo ti je vzel drzavo ?
      Vi levaki ste drzavo yugovino pripeljali v bankrot in povzrocili vojno in neizmerno trpljenje.
      Kjer so levaki, tam je beda in smrt.
      Od vas ni nic, kot samo popolna zguba in poguba.

     • stroke

      Ko bi vsaj imel tvoje možgane za kak dan, da si malo odpočijem. Mora biti pravi lukzus sprehajati se naokrog s tako enostavnim pogledom na svet.
      Si v življenju razen čustvenih izlivov počel še kaj?

     • FORT WORTH

      Utapljas se v neumnostih.
      Raje zacni delati in sluziti s postenim delom, pa ceprav zunaj Slovenije
      Ne pa, kot levaki, ki razmisljajo, kako bodo okradli ljudi.
      To jim je primarni cilj.
      Zato so tudi izpeljali povojno revolucijo in si prisvojili imetje ljudi, da so lahko vladali.
      Ampak tudi to jim ni bilo dovolj, najemali so kredite pri kapitalistih v Ameriki. In, ker pac niso znali gospodariti in ( se vedno ne znajo in tudi nikoli ne bodo znali ) so drzavo pripeljali v bankrot in vojno.
      Njihova vladanje pomeni 100% propad sistema vrednot in drzave.

     • stroke

      Če komu izmed naju manjkajo delovne navade, si to zagotovo ti. Sem samostojni podjetnik s štirimi zaposlenimi, pisarniško delo, relativno dober izvoz storitve v Avstrijo in Italijo. Si že kdaj moral nakazati plačo nekomu? Si že kdaj moral plačati davke? Si sploh predstavljaš v kako nemogočih razmerah se slovenski podjetniki nahajamo? Pojma nimaš.
      Jaz sem, tako kot vsi moji sodelavci, samo kolonialni delavec namenjen za exploitacijo.
      Leva in desna sta postavljeni in propagirani na TV škatli z namenom, da se maloumne ljudi drži pod kontrolo, kot si sam lepo demonstriral.
      Vmes vam pa ne kapne, da nimamo niti svoje valute, niti carine, niti birokracije, niti suverenih odločitev.
      Nimaš nobenega argumenta, nobenih izkušenj, eno samo neštetokrat prežvečeno lapanje, ki se mu okupator smeji v brk.

     • FORT WORTH

      Hehehe, firmo imam zunaj.
      Placila redna, na 14 – 30 dni.
      Denarni tok za oceno 5.
      Dobavni roki, ok.
      Niti pomislim ne, da bi prisel spet v kradljive levicarske roke.
      Skoda le, da nisem odsel ze takoj, ko so v Sloveniji ponovno nastopili levaki.
      In ti krivis EU za stanje v Sloveniji ???!!
      Zato moras res biti vsekan.
      In ti bi se enkrat carino, svojo valuto…
      Rad bi se vecji drzavni aparat ???
      Pa kaksen kurčev podjetnik pa si ??
      Verjetno imas strica v Nemciji ali pa v Ameriki, da te zalaga.
      S tvojimi idejami ne bos prezivel niti, ce bos odprl tiskarno za tiskanje evrov.

     • stroke

      Ha, pa ti si idealna antiteza trenutni “oblasti”, z lepim se hvališ.
      Res se nam super piše, sami domoljubi levo in desno.

     • FORT WORTH

      Zacni razmisljati, kako bos zasluzil…
      Levaki ti tega ne bodo omogocili.
      Samo jok in stok in revolucija ti ne bodo napolnile denarnice.
      Srecno !

     • stroke

      Nič hudega, saj te popolnoma razumem, moramo obstajati taki in drugačni. Če bi se vsi obnašali kot ti, bi Slovenija že od zdavnaj bila izključno outsourcing cona.
      Sam bi sicer raje imel veliko družino in duhovno bogate otroke kot polno denarnico, ampak vsakomur svoje. Težko bi živel sam s seboj kot prostovoljni janičar.
      Veliko uspeha.

     • FORT WORTH

      Imas probleme sam s sabo, ki te onemogocajo pri produktivnem razmisljanju.
      Ko postavis osebno ekonomijo na svoje mesto, imas cas tudi za duhovnost.
      Obratno ne gre.
      Pa se to,
      Ne bos nasel grde zenske v Porscheju ali lepe v stoenki…
      Zensko razmisljanje, je da poizkusa izbrati sposobnega moskega, da bo zagotovil njunim otrokom cloveka vredno zivljenje…

     • stroke

      Nimam problemov, samo nasprotni pogled na svet imava.
      Tvoja argumentacija drži 100%, ampak izključno zate osebno, oz. osebno za vsakega, ki tako razmišlja.
      Realna situacija pa je, da večina naroda ni sposobna tako hitre prilagoditve na bolj svoboden sistem z majhnim državnim aparatom. Ti si k sreči dovolj sposoben, da si boš zagotovil spodobno preživetje, ampak si istočasno pripravljen potegniti vodo z vsemi ostalimi manj sposobnimi Slovenci. Tu je točka kjer se razlikujeva.
      Namesto prilagojene in postopne tranzicije smo dobili šok terapijo.
      Tebi gre sicer v redu, račun v tujini deluje, radiatorji so vključeni, in povprečni Slovenec ima v okupatorski šoli vzgojenega (duhovno zlomljenega) enega otroka, ali pa še tega ne.

     • FORT WORTH

      Poglej,
      Komunisti so vodili yugovino in nas pripeljali v pomanjkanje in vojno.
      In ta isti narod spet in ponovno na volitvah izvolli levicarje.
      Pa, kaj si mislijo ?
      Da bo, kaj drugace.
      Ne more biti.
      Pa se lahko na glavo postavis.

     • stroke

      Večina slovenskega naroda je površno klasificirana za levičarje, levo pa volijo, ker še vedno verjamejo v spremembe s pomočjo volitev v okupirani državi. Zakaj? Ker je okupator prikrit, narod pa zmanipuliran v mnenje, da dejansko sami izbirajo svojo prihodnost. V tej izbiri se odločajo tako, kot jim je predstavljeno na Škatli.
      Zato pa pravim, najprej moramo dobiti nazaj nadzor nad vsebino Škatle, in šele nato se lahko opredeljujemo ideološko.

     • FORT WORTH

      V okupirani od koga ??
      Ti se popolnoma blede ??
      Slovenija se nikoli ni bila svobodnejsa !
      Razen levakov, ki nas vodijo direkt v propad.
      Te smo pa sami izvolili.

     • stroke

      >Slovenija se nikoli ni bila svobodnejsa !
      Uf, uf, uf. Prav, kakorkoli, grem. Lep dan še naprej.

     • karlina

      TOČNO

    • FORT WORTH

     Taki, kot ti, Kordis in ostali levi imbecili bi morali odplavati v Venezuelo k avtobusarju v narocje. Hehehe

     • stroke

      Predlagam, da se oboji odstranimo iz države, pol v Venezuelo, pol v Argentino.
      Pa še forum si odpremo, da v miru nadaljujemo naše produktivne debate.

     • FORT WORTH

      A ves, Argentini gre dobro za razliko od obubozane levicarske Venezuele.
      Ampak, sami so voli!i butca Madura.
      Naj ga pa imajo.
      Ce je glava butasta – trpi celo telo. Hehehe

     • karlina

      PODPIS

    • karlina

     To bi si vi zeleli kajne, pa vam ne bo uspelo, verjemi, da vam ne bo !!!!!!!!

 • Vrhovni sodnik

  To je teroristična celica, treba je v Ustavo zapisat prepoved za takšne stranke.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Tudi na prepovedi kakršne koli komunistične propagande se mora pričeti ukrepati z zapornimi kaznimi.
   Tovarišu “kurčanu”je pa očitno spet usekalo v hlače,da se je tako na hitro pobral od tam.
   Morda ga je pa pričela preganjati Matilda z koso katera ga vabi na pokopališče.

   • KIKI

    Kučana bomo razstrosili po Murglah , tako, da bojo lahko
    tovariši še dolgo uživali! Žaro pa bomo postavili na poličko
    v slaščičarno “zvezda”! V spomin in opomin!

  • učko

   Ne prepovedat, razstrelit’ na lic’ mesta, ko jih bo največ notr !

  • dob

   Ni potrebno. Dovolj je, da parlament podpiše EU resolucijo o izenačenju treh diktatur, komunizma, fašizma in nacizma. Druge evropske države so jo že podpisale.

   • karlina

    naš sigurno ne bo

  • zokispoki

   Sekta !

   • karlina

    SATANISTIČNA

  • samsara

   So tuji agenti, če si izposodim rusko terminologijo.

 • Miro Jereb

  Stare zgodbe se ponavljajo. Spet bi radi revolucijo in pokradli vse, lastnike pa pobili. Njim ne diši delo in borba za življenje. Kako mislijo zaceliti zdravstvo da bodo vsi zdravniki in sestre ki so odšli v tujino sedaj prišli nazaj ? Ljudje…mislim da bo kmalu zavrelo saj je te maloumneže z lopovskimi težnjami treba ustaviti . Jaz bi jih poslal v Venezuelo in naj tam uživajo v socijalizmu …raju na zemlji. Iz Venezuele še ženske bežijo…masovno—do najbližje Dominikanske republike in se tu prostituirajo za denar…ker je doma BEDA v katero so jih spravili Čavez in Maduro. In Čaveza j pred leti obiskal celo Drnovšek in mu verjetno tudi svetoval…Torej slovenci…zaćnimo kopati nove jame in rove kamor nas bo lahko pospravil ta PODMLADEK. ČE se temu ne upremo.
  Sicer me je med tem ko pišem prijelo SRAT in KOZLAT in bom vprašal Ceparja za pravno mnenje o tej kompleksni situaciji. Saj je Dr. in verjetno bi še v zdravstvu uspel…

  • karlina

   PODPIS

 • Miro Jereb

  Pa še o Jugi…Koncerti Cece v SLO polni. Slabo mi je ker se mi zdi…kot da bi šel na koncert Eve Braun. Hopa, cupa cupa cup…ali ein , zvei, drei …arbeit mach frei—-

  • janez zorman

   Ok. To se mi zdi še dokaj tolerantno, glede na ljubljansko populacijo in njihovega župana. Ampak da napolni dvorano SOVRAŽNICA otrok in ljudi na splošno, je pa malo prehuda.

  • karlina

   TOČNO-kako pa drugače, če je zupan našega glavnega mesta Srb

 • Sadako

  Slobodan Prljak je spil strup. Mogoče je dostegel Sokrata. Zagotovo sem pa prepričana, da noben turški paša ni šel v Haag, čeprav je s svojo nabadal ljudi na kole, sekal glave, ugrabljal dojenčke in posiljeval ženske.
  Poleg tega zagotovo nihče pred Wikileaksom ni preiskal trgovine s človeškimi organi na Kosovu in nikomur ni bilo mar, da se je Osama bin Laden srečal z Alijo Izetbegovićem, v času, ko je bila vojska v Bosni.
  Potem so bili pa seveda dokazi pridobljeni na nezakonit način. Ni kaj? Nihče ni odgovarjal niti za genocid na Armenci, nihče ni odgovarjal (in najbrž tudi ne bo) za vojne zločine nad Jazidi, Kopti, Asirskimi kristjani. Nikomur ni mar (razen Putinu, ki bo obnovil cerkve), da so v Siriji požgali vse krščanske cerkve, nikomur ni mar, da so požigali budistične templje (razen Putinu, ki je oborožil budistične menihe).
  In jaz osebno mislim, da je velika verjetnost, da bi na z naftnimi dolarji podmazanem korupcijskem sodišču obsodili tudi Karađorđeviće ali Španske kralje, ki so zapodili muslimane v Afriko. Dejstvo je tudi, da se naša politika, kakršno imamo ne bi branila dati v Haag junakov tipa Andrej Turjaški. To je z naftnim denarjem podmazano sodišče.
  Ker samo tako si lahko predstavljam njihova dvojna merila. Kaj dvojna, trojna merila. Ker če bi bili zločini strojeni nad muslimani bi bili seveda dokazi od Juliana Assangea dobrodošli. Tako pa ne, seveda muslimani lahko kradejo in prodajajo ljudi, po delih ali cele.
  V Niši stoji Čelekula.

  • KIKI

   O,K; zgodovina opisana, del “koljačev” obsojen! Naša šolska
   zgodovina (Pikalo -Lukšičeva & ) pa bo za vse okrivika kar Janšo,
   da se bojo indoktriniranii osnovnošolci lažje naučili “moderne”
   zgodovine. S tem bo dosežen nivo zmagovalcev po letu 1991!
   Živijo Tito! Živjo partija!

 • Vojteh Dovč

  pa mislite naredit nekaj za to bogo slovenijo. ne pa sam brundat in vse slabo.

  • karlina

   In kaj lahko storimo, postali so vedno bolj močni, nevarni, povej kaj, itak je Cmerko kupil vodni top za nas , drzavljane, v primeru ulice

 • MEFISTO

  U tunelu usred mraka
  sije zvezda petokraka
  petokraka sa pet pera
  to je zvezda proletera.

  Za domovino s Titom nazaj!

  • RATATA

   Ta je bla pa rezervirana za petje v avtobusu.
   Naslednja po vrsti pa:
   “Radili smo one stvare,
   kad je došao njezin stari.
   Njezin stari pijan bio,
   sve mi kosti polomio.”
   Le od kod so prišle te pesmi in ali jih še rinejo v podzavest se sprašujem.
   Seveda si lahko kar takoj sam odgovorim, ko gimnazijce peljejo na ekskurzijo v Krapino,
   mimgrede pa še v Kumrovec.

 • MEFISTO

  Temu nevzgojenemu levičarskemu podmladku bi dejal, da s polno ritjo ni težko srati.

  • Borut Stari

   Obratno, oni so seratorji iz praznih glav.

 • janez zorman

  To so EXTRA sinčki in vnučki ter EXTRA hčerkice in vnukinje, od EXTRA prejemnikov partizanskih in ostalih penzij ter dodatkov, za katere država nikoli ni dobila plačanih prispevkov.

 • RATATA

  Haška sojenja gredo h koncu.
  Zdaj pa jovo na novo. Spet združit čez par let pa najuriš z novejšim orožjem eden na drugega.

 • pajot

  Imajo polne gobce revolucije. Ko pa bi šlo zares,bi prvi spizdili čez mejo v Avstrijo. Tako kot leta 91 njihovi očetje in strici.

 • Sadako

  V osnovni šoli smo imeli pri Zgodovini risbe Turških vpadov in potem smo šli obiskat grad Turjak. Tako da točno vem kako so Turki ljudi skozi rit napičili na kole in kako so postavili v Nišu Čelekulo. Zato niti nisem bila presenečena, ko sem izvedela za informacije o genocidu, ki ga dela IS, katere članov zagotovo ne bodo sodili v Haagu, kot tudi niso sodili trgovcem s človeškimi organi in nihče se ni vprašal zakaj se je Alija Izetbegović srečal s samim Osama bin Ladnom?
  Sramota!

 • Zima prihaja

  Kjer koli se je ta zionisticni komunizem pojavil je bila beda žalost trpljenje revščina in za njimi je ostalo še slabše ,zaostalost beda revščina …Katastrofa .Kaksni ljudje so to ?

  • Olga_10

   Skorumpirani koristoljubi, zlocinska združba, nesposobna preživeti se z lastnim delom in znanjem, zato z lažmi, manipulacijami, terorjem parazitirajo tiste, ki ustvarjajo!

   • Hun

    a v SDS si posel iscejo na prostem trgu?

   • karlina

    TOČNO

  • KIKI

   Ljudje? Nikoli niso bili in ne bodo!

   • karlina

    VELIK PODPIS

  • karlina

   TOČNO, ali bomo postali druga S. Koreja ali Venezuela, to se sprašujem z grozo

 • indijanka

  Srh me je spreletel, ko sem prebrala Židanove besede, da imajo že pripravljeno vladno ekipo, ki bi stabilizirala stanje.Torej nimajo idej, ker jih ne producirajo v tej vladi….imajo pa ekipo. Ali gre za vojaško ekipo?

  • KIKI

   Gre za ideološko prežeto staro bando, ki se je zavlekla kot droga
   v možganske celice socialističnih kapitalcev !
   Bog nam pomagaj!

   • karlina

    Ja-Bog nam pomagaj, ampak se mi zdi, da se tudi Bog izogiba Slovenije, pa tudi Matilda , saj noče vzeti k sebi določenih ljudi. Dobro je pred meseci dejal, spoštovani profesor Granda, da je Slovenija prekleta , prav zaradi tega, ker še vedno ni prišlo do sprave, oz. do priznanja, da se je v Sloveniji med 2. svetovno vojno dogajala revolucija in po vojni GENOCID NAD SLOVENCI !!!!!!

  • Hun

   dj ne klic hudica…bom mogu spet Grimsa poslusat in njegovo paranojo

  • sprehajalec

   Židan sploh noče premierskega stolčka, ker je država zafurana. Obresti so postale veliko breme, javne finance delajo z minusom. Stanje se ni spremenilo od 2009 za nič. Le število Slovencev se je povečalo na delu v tujini. Pa penzionerjev. Po novem z bornimi penzijami. Demagogija, na kateri Židan gradi je bumerang, ki se mu lahko zabije v glavo, vstala primorska, Dražgoše, samoupravljalci, ZZB, Socializem, bandiera rosa.

   Podplačane jezne sestre, Doktorji ki izsiljujejo, policisti v ponošenih čevljih in z zlizanimi pnevmatikami, lačni otroci, penzionerji, ki hočejo revalorizacijo penzij, furanje našega z napumpanimi samoupravljalci z 20 let delovne dobe in Drnovškovimi penzijami po tisoč eur, podplačani vojaki. Skratka ves predemenzioniran javno upravni aparat, požrešen, ob izgubi iz poslovanja javnih financ, da ne omenjam obresti. Ob hkratni demagogiji o sovražnem tujcu, ki bi rad slovenske žulje. Pa nedotakljivi Lobiji, ki so že zdavnaj prevzeli državo.

   zato se bo zopet pojavil “nov obraz”, verjetno serpentinšek, ki bo pokasiral to, kar bi moral Židan pokasirati, saj je on in njegova stranka v veliki meri odgovorna za stanje v Sloveniji. Poleg tistih seveda, ki jih podpirajo.

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   TOTALITARNI REZIM, KOT V S. KOREJI-kdo jim pa jim kaj more, očitno v Sloveniji nihče več.

 • totex39

  Je pa nekaj res, če bi vsem tem starim komunistom že leta 1991 onemogočili njihovo delovanje in jih zaprli, danes ne bi imeli take moči kot jo imajo, oziroma sploh jih ne bi bilo več.

  • KIKI

   Zapreti komuniste je premalo; podgane preživijo vse naravne in
   nadnaravne katastrofe? Zakaj? Ker nimajo duše!

  • luckyss

   In SDS bi imela v vodstvu manj komunistov..

  • karlina

   TOČNO, če bi zaprli najmanj KUČANA, danes ne bi bilo tako, kot je ,verjemi, najhujša napaka, ki so jo storili vsi osamosvojitelji s Pučnikom na čelu je bila , da niso naredili lustracije in to jim tudi zamerim, se mi pa vedno bolj in bolj dozdeva , da je bil glavni proti temu prav Peterle.

 • luckyss

  Hja, eni bi obnavljali Titovo Jugoslavijo, drugi pa Hitlerjevo Nemčijo…

  • centurion

   Kdo pa?
   Res pa si želimo DOMOLJUBI IN SLOVENCI obnoviti
   SAMOSTOJNO SLOVENIJO, katera nekaterim nikoli ni
   in očitno ne bo intimna želja.

   • luckyss

    Trenutno smo zgolj hlapci…ne odločamo praktično o ničemur, še migrante nam po ne vem kakšni logiki vsiljujejo..

    • centurion

     Umij se s hladno vodo.
     Preberi si še enkrat moj post….

     • luckyss

      No, saj si sam tudi zaman želim milijonskega dobitka na lotu….ne vem kje delam napako…
      Mogoče je to ker ga ne igram ;))

   • Hun

    vse ostale k vm niso po godu pa prvo strpat v geta pol pa na vlak pa u peč

    • centurion

     +++++++++++++++++++++++++++++++++
     kok plusov, hunče. nikol tolk….

     • Hun

      tole so zame krizi ki bi mogl stat na kolaborantskih grobovih…

     • centurion

      Sorry, bodeča žica, za vezanje komunistov pred strelskimi vodi.

     • Hun

      a so ksne lustne lunce pr vs mi raj povj..k od tega tekmovanja kdo bo koga ni zivlena

     • karlina

      Ne razumemo tvoje balkanske neslovenščine !!!!!!!

     • Hun

      ti si starokopitna…ne dojames, da po forumih oz. portalih ni NUJA pisat knjizne slovenščine

    • karlina

     Ne ,to so delali -VAŠI PREDNIKI !!!!!!!!

   • karlina

    VELIK PODPIS !!!!!!!!!!

 • Kučko pod pručko

  Težka skala okrog vratu

  Vsem mladim bi morali v glavi zazvoniti vsi zvonci, ko se med njimi pojavi izdajalec slovenskega naroda. Vsak bi se moral takoj odvrniti od človeka, ki je izrazit sovražnik in nasprotnik samostojne Slovenije. Vsak, toda mladi iščejo s slinjenjem s starim mafijskim šefom svoje egoistične priložnosti in jim za dobrobit domovine ni dovolj mar. Zato pa bi moral stranki, ki se kakorkoli pajdaši z njim in stopa po murgeslko-mafijski poti, vsak pošten, delaven in domuljuben Slovenec na volitvah obrniti hrbet.

  Pritlikavi kratkonožec ne more iz svoje uničevalske kože in se še vedno vmešava v vse, kar se dogaja. To bo počel, dokler bo dihal, saj si enostavno ne more predstavljati, da bi s pozicije, ko je imel kot predsednik CK ZKS v rokah celo Slovenijo, sestopil z oblasti. In ker ima po starih zaslugah še vedno popolno moč nad mediji, bančništvom, organi pregona in sodstvom, mu je uspelo to pozicijo ohraniti.

  To pa je največja tragedija za Slovenijo, saj nam je na vrat obesil ogromno težko skalo, ki nam ne dovoli, da bi stopali po poti, po kateri hodijo razviti evropski narodi!!!

  • karlina

   TOČNO, VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!!

 • soc

  Bojte se rdečkarjev! Ko je ta nasilna golazen enkrat na oblasti, jo z nje spravi le nasilje samo.

  • karlina

   TOČNO !!!!!!!!!!!

 • centurion

  Miha Marinko je kot takratni podmladek začel s krajo kur.
  Tejle podmladki pa nekateri že na začetku poti
  58milijonov € (Jan Škoberne).
  Pa še Ahmada ni želel sprejeti na svoj skromni domek,
  ampak ga je uturil v parlament in na davkoplačevalske stroške.
  Bando je treba z orožjem razgnat!

  • luckyss

   Pozivanje k državljanski vojni se lahko porodi le v skrajno naivni in butasti glavi….zato pa vas vsake toliko časa množično mečejo v jame..

   • centurion

    Boš med prvimi….

    • luckyss

     Ja, tudi nedolžne žrtve bodo…

  • MEFISTO

   Pa jajca je tudi kradel!

   • luckyss

    Nima vsak toliko jajc, da bi začel kar s kontejnerji orožja…;)

    • Franci Steiner

     MISLIŠ BERGMANDELCA?

  • Hun

   kultni vodja bo pa zrihtu orozje

 • učko

  Ob taki gnili opoziciji so ta rdeči fašisti čedalje bolj predrzni in radikalni !

  • totex39

   Opozicija pri nas težko deluje, ker je komunistov vedno več in škoda je le, da jih nismo zadušili takrat ko so bili še v manjšini.

  • Artur

   Se strinjam to ni prava domoljubna opozicija to je , neka hibridna metamorfoza.

  • Hun

   ocitno se najvecja opozicijska stranka uci od “sovraznika”… najprej stranka potem narod

 • dr Janez Sveti

  Nimam nič proti ljudem, ki imajo svoj pogled na družbo in želijo spremeniti družbo v lepši kraj za bivanje. Ne razumem pa pokvarjencev, ki to propagirajo, dejansko pa samo kopičijo politično moč in kapital za popolnoma osebno rabo. SD-ju je malo mar za vse, ki jih je v Sloveniji življenje težko in malo mar jim je, da zapravljajo prihodnost našim potomcem.
  Govorićiti o nekakšni revoluciji je pa skrajno bedasto.
  DR Janez SVeti genij

  • luckyss

   Se strinjam !!

  • Hun

   in teb se zdi da pa obstaja politicna stranka k pru ljudstvu nardi brado potem sele seb..?

 • MEFISTO

  Razen nas nekaj izjem so Slovenci najbolj butast narod na svetu, ki kupijo vsako škartirano robo.

  Kjer ni Boga, vlada hudič.

  Hudič je pa rdeč.

  • luckyss

   Bolj gre vera v skrajnost, bolj je narod butast…

  • učko

   Sam idioti ne vidijo rešitev v veri! Za to pa je tako, ker je preveč takih idiotov. Pejt mal na Brezje, pa bo boljš, no !

   • karlina

    vi pa v Lazgoše !!!!!!!!

  • janez cepec

   ti si izjema tok, de si izjemno BUTAST

  • MEFISTO

   Preberite si spodnje odgovore, pa se boste lahko prepričali, da je hudič res rdeč.

  • Hun

   kdaj se tud na kodrlajsasto prefarba pa po desni nogi skace

  • karlina

   TOČNO

 • neny
 • althar

  Ta mlad se grejo bolševike, ta star pa kradejo, kar jim pride pod roke.
  Alt-left pač.

 • PLavi-mil

  Mularija ima polno rit vsega, ker so jim tastari 75 let kupček delali in danes na ta račun brezkrbno živijo, zato pa jim gre revolucija po glavi, ker pojma nimajo, kako je treba zaslužiti za kruh.

  • učko

   Ja, ampak samo mularija od ta rdečih fašistov, drugi pa ne !!!!!

   • karlina

    ITAK

  • karlina

   TOČNO !!!!!!!!!

 • KIKI

  Nisem vedel, da se opravilno nesposobnim starcem po novem
  reče : mladina !

 • Artur

  Hja Slovenclji, ko se boste nekoč zdramili bo potrebna pač domoljubna “kontrarevolucija” in treba bo dokončno pospravit to lopovsko politikantsko komunajzarijo na smetišče zgodovine drugače boste postali kar tretjerazredni . No a bo kaj ……

  • Hun

   no vsaj enkrat priznas da ste isti smradi k komunajzarji

   • Artur

    Ti spadaš pa med razpadajoče močerade potem takem .

    • Hun

     a ti ze moceradovca na vse zgodj vase zlivas

  • karlina

   Artur, mislim, da tisti, ki smo 50+, ne bomo tega dočakali, zal

   • Artur

    Iz aviona se vidi cagavost tiste večine predvsem tistih pod 50, ki se jim je.e kako bodo njihovi vnuki “dudlali in jodlali” pod komunajzarsko čižmo.

 • Ryuk

  Teli loleki mislijo, da bodo s svojimi idejami peljali Slovenijo napre. V resnici jo peljejo nazaj.

 • antimur

  Tako radikalni kot so ti rdeči norci, si zaslužijo tudi radikalno prevzgojo. Najbolje pa počistiti do zadnjega z veterani na čelu.

 • Borut Stari

  Nasledniki najhujše zločinske organizacije se od vseh postsocislističnih držav lahko zbirajo in repenčijo le v gnili slovenski državi. Smrdi, smrdi oj kako smrdi!

  • neny
   • sprehajalec

    Neny, sem se razveselil, da boš kakšen recept za zajtrk prilepila.

   • Borut Stari

    V Srbiji ni ne na oblasi ne blizu nje, nobenih komunistov, Jih sploh v državi ni.

    • Novakec1

     So se vsi infiltriral v vukojebino Slovenijo.

     • Borut Stari

      Ne vem, če res ne. Verjetnost je velika.

     • karlina

      TOČNO, saj v Sloveniji jim je to dovoljeno, ker imajo svoje pristaše, nikjer drugje .

    • karlina

     Nikjer v bivših republikah juge, samo v Sloveniji, itak so bili tudi v Sloveniji vedno najhujši morilci in klavci, od vseh drugih v bivši jugi, še tito se je menda zgrazal nad njihovo krutostjo

  • karlina

   Ampak smrdi zelo, zelo nevarno in strašljivo !!!!!!

 • Jani Čuk

  Želja po revoluciji,je bila v jugo zgodovini pod titom že zelo krvava in obsojanja polna. Naj se ta zgodovina nikoli ne ponovi. Je pa fakt,da se že po sliki vidi,da razlike med totalitarnimi ni. Fašizem,nacizem,komunizem. Eu parlament je za vse totalitarizme sprejel resolucijo,ki v naši totalitarno komunistični državi seveda nikoli ne bo sprejeta. konec je igric gospodje,pajte raje kaj delat. A ni bil to titov moto. Mi radnicki narod socijalisticke federativne in ljudske republike jugoslavije bimo delali dokler ne svrsimo. Ni ja nekateri so že blizu očitno.

  • karlina

   TOČNO

 • dob

  Zadnjič sem gledal film o vampirjih.
  Ves film se manjša skupina prijateljev preganja z vampirji, bežijo pred njimi, vampirji se zdijo nepremagljivi…. toda na koncu se majhni skupinici prijateljev vseeno le uspe rešiti in zbežati na varno!

  Potem pa se tik pred koncem filma izkaže, da je eden tistih, ki so ga reševali, ki je član skupine, tudi sam vampir.
  Skratka, lep nastavek za snemanje novega filma in nadaljevanje iste teme.

  Tako je potekala tudi slovenska osamosvojitev! Temu filmu bi lahko dali naslov: Osamosvajanje milana kučana od beograjske vampirske klape. Ali pa: boj za demonokracijo v parlamentu. Ali pa: vampirjev prispevek k ohranitvi človekovih pravic (v bistvu je to kuharska knjiga!)

  • karlina

   Dob, kot vedno, dobro napisano, za tiste, ki te razumemo !!!!!!

 • Stajerka

  skrajni čas za skrajno desnico……žal

  • FORT WORTH

   Ni junakov niti za protikomunisticno stranko.
   Kaj sele za skrajno desnico.
   Skrajna desnica je zaenkrat samo utopija.

   • Stajerka

    počakajmo…….prvi zametki se že kažejo……

    • Artur

     Ja v Evropi že predvsem pri Višegrajcih pri nas ni nečesa takega niti za vzorec kaj šele, da bi bili kakšni zametki . 500 protestnikov(moje spoštovanje do njih) je kaplja v morje.

   • janez cepec

    skajni desničar je samo Janez Janša, pa še ta je kumunist. jeba

    • FORT WORTH

     Skrajne desnice ni v Sloveniji.
     Ce bi bila, bi vi tenko piskali.

  • karlina

   PODPIS

 • Johan

  Eden bi se moral najti in jim nastavi veliko smrdljivca, vse bi se razkadilo

  • primsek

   Pošljite kar Janšo z družino, on je strokovnjak za specialno vojno, diplomiran obramboslovec na FSPN, če kdo ve, kako se kemično in smradno razganja ljudi, sta to on in Gorenak Piškotek. Maribora ne bomo pozabili, za to bo Vinku enkrat sojeno

   • Johan

    Zdravo,
    TA FORUM NI TEBI NAMENJEN, KAPIŠ !
    Kučana pa si pripelji domov in mu ga fafaj !

 • sprehajalec

  Stranka SD, kot stranka prefarbana iz ZKS je skrbnik “našega”, torej državne lastnine in vladne kadrovske službe, ki imajo v njenih rokah značaj zasebnega. Drugače pa je sposobna Karlove samoupravljalce pognati na ulice z gesli iz leta 1947.

  Komunisti njeni predhodniki, so Socialdemokrate po Europi pobijali. Ni bilo šans, da si v komunizmu rekel, da si socialdemokrat. Prepovedano.

  Višek absurda in perverznosti pa je, da so si krvniki nadeli ime svojih žrtev. Zaradi Europe. V naravi se temu reče inverzna mimikrija, ko plenilci na zunaj postanejo podobni svojim žrtvam.

  • primsek

   Stranka SDS kot stranka prefarbana iz ZKS je srkbnik našega, torej kriminalne lastnine članov in njihovih sorodnikov, drugače pa je sposobna Karlove geriatrične paciente pognati na ulice z gesli iz leta 1947.
   Višek absurd ain perverznosti pa je, da so si krvniki iz SDS nadeli ime svojih žrtev, Pučnika, socialdemokracije. Zaradi notranjih razmerij, fuck EU. Temu se reče inverzna mimikrija, ko plenilci na zunaj postanejo podobni svojim žrtvam (Janša Zagožnu etc

   • sprehajalec

    Sedaj pa začni še glasno kričati, da bo tvoja verzija obveljala. To komunisti od nekdaj radi počnete….

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   TOČNO

 • Oregon

  tem oslom ni bil dovolj en bankrot drzave, ne vem kolk 10.000 pobitih in huda vojna ob brazpadu, pa revščina ki še sedaj tepe balkan. Ne, oni hočjo še.

  • škale

   2/3 žrtev Druge svetovne vojne od 97.000 v SLO je bilo na strani protiokupacijskih sil. Z enako pravico bi lahko zaradi škofa Rožmana, velikega arhitekta kolaboracije, zahtevali prepoved RKC

   • Oregon

    haloooo, morilci imajo še danes bvorčevske penzije za katere jaz vplačujem vsak mesec. Pa kaj je s teboj??

    • karlina

     TOČNO !!!!!!

   • sprehajalec

    Od 97.000 je za 83.000 neposreden kriv pojav komunistične gverile leta 1941. Če ne bi bilo komunistov, ne bi bilo antikomunistov. In ne bi bilo krvavega plesa, represalij. In 83.000 bi jih vojno preživelo.

    Kaj bi morali nasprotniki komunizma kar mirno gledati, kako se ustanavljajo neke sovjetske republike po njihovih vaseh? In revolucionarna sodišča?

  • karlina

   Oni hočejo še več krvi, očitno

 • Slovenec 33

  So imeli pripadniki najbolj zločinske vere v zgodovini človeštva svoj kongres.
  Zbrali so se, ker se imajo za napredne ?!
  To je vera, ki je v času svojega stoletnega obstoja pobila skoraj 200 mio ljudi in je izvajala genocid nad slovenskimi rodoljubi, na kar nas opominja nad 600 morišč, ki so ostala v slovenski zemlji.
  Na koncu druge vojne so verski blazneži te religije izvedli še veleizdajo slovenskega naroda in omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel, ko so po slovenski zemlji hodili oboroženi vojaki in govorili tuj jezik.
  Verski blazneži te komunistične religije so imeli kongres, ali teh podležev zaradi veleizdaje slovenskega naroda res ni nič sram ?

  To je verjetno nepotrebno vprašanje, ker je to nedoumljiv pojem za topoumne produkte usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.

  To je vprašanje za ljudi, ki premorejo moralno dimenzijo, kar je na njihovi strani nedoumljivo.
  Videti je, da so se zbrali idioti. Za patriote na tem kongresu ni boilo prostora.

  • Hun

   tko kot se je kapitalizm danes izpridl….je bil komunizm platforma za ultra pokvarjence..

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • neny
  • if

   Hkrati tudi država norcev, ki se štejejo za normalne!

   • karlina

    PODPIS

 • if

  Andrej Omerzel: “Revolucija je pravo zdravilo za bolezni, ki udarjajo po nas mladih. Z razmišljanje zunaj okvirov in z velikim pogumom mladi lahko spet dosežemo svobodo, enakost, bratstvo. Naj živi revolucija!”

  if …: “Revolucija na naših tleh je tehnologija nasilnežev komunstičnega nazora, ki jih demokracija RS tako frustrira, da svoje stanje zdravijo s propadlim napitkom “tovariš Kuačan”, ki mu samostojna RS ni ciljno stanje.”

  Andrej Omerzel, človek, ki revolucijo poudarja kot zdravilo, se s tako izjavo deklarira za nedemokrata! To ste! Zato vas in vašega mentorja obravnavam kot velizdajalca svobodne RS.

 • milanček

  Halo Slovenci, a je nedorasel človeček kućan še živ, sem upal, da ga je že pobralo za dobro nas Slovencev!

  • škale

   Brez skrbi, kot Jajotova bo tudi njegova na prvi strani in v veliko veselje marsikoga. Jajo čelavi first!!

  • Olga_10

   Nemci so zaprli nacističnega računovodjo, starega 96 let, za štiri leta! Kučan ima “perspektivo”..

 • Peter

  “Revolucija je vedno bila in vedno bo pravo zdravilo za bolezni, ki udarja po nas mladih. Mladost nam nudi, da z razmišljanjem zunaj okvirov, velikim pogumom in željo po spremembah spet dosežemo svobodo, enakost, bratstvo. Naj živi revolucija!”

  Ojoj….svoboda, enakost, bratstvo….še Avnoj nam manjka, no.

  • sprehajalec

   Še Jakobince iz francoske revolucije začnejo slaviti. Pa po moje so svetli liki za njih, revolucionarji. Se spominjam kot otrok, kako je bil tovariš učitelj zgodovine navdušen nad Robespierrom in kako so letele glave izpod giljotine….

 • Lisjak

  Toti”mladi” paradajzarji so še bolj fuknjeni kot stari!

  • učko

   Nič niso fuknjeni, oni so “pametni”. Na tak način izkazujejo pripadnost plenilski rdeče-fašistični bandi in od tega imajo koristi, oziroma privilegije, ker so njihovi “mentorji” na vseh pomembnih položajih v državi. JaJotove ovce pa sam blejejo !!!!!

   • Lisjak

    Ko začne vladna stranka grozit z revolucijo potem to ni več hec,ali se sploh ne zavedajo kaj lapajo,ali pa so totalno fuknjeni.

    • karlina

     Meni se zdi, da točno vedo, kam nas peljejo, verjemi in to je enostavno-GROZLJIVO

 • Novakec1

  Demokracija se je sfižila in je treba nekaj novega naštudirat ali pa stare preizkušene diktatorske sisteme nazaj upelat ala; Dolfi, Duche, Stalin, Franco, Tito, Gadafi…..

 • Artur

  Nok, nok, nok Jajoooo…. halloooo a je kdo doma ?

 • montyamp

  Organizirajo se kot pred WW2 .
  Ne podcenjujte potomstva morilske in zazidarske mašinerije .
  To so zelo zlobni ljudje .

  • karlina

   PODPIS

 • primsek

  Prekleti komunajzarji, prekleti levičarji : zdaj bodo pa hodili še v Jajce in se klanjali AVNOJU, ustanavljali brigade Ivo Lola Ribar in imeli 99% podporo baze pri volitvah. banda boljševiška, saj kopirajo delovanje SDS, namesto d abi si izmislili kaj novega, prasci socialdemokratski, levi fašisti in zombiji (kar vidi v ogledalu avtor teh shizofrenih določil inkot da psovk, diplomant obramboslovja na FSPN z močnim grosupeljskim akcentom)

  • rubec

   Ti ga moraš samo na rahlo primšek, nič stiskat no.

   • primsek

    ti ga pa rubiti v Gorenakov šupak, pa uspeh ne bo izostal

    rubec si ga rubi
    na Vodjevo plešo
    ven priteče gnoj
    ker ga je sam loj

  • sprehajalec

   Za 99% podporo moraš kaj dati Primsek, ne samo gobcati o revoluciji. Še marxova Jenny je rekla, da bi bilo dobro, da Karl kaj kapitala prinese domov, ne samo gobca o njem.

   Tukaj pa Židan pa Co,. nimajo kaj dati, državo so zafurali.

  • tramal

   Spet si na kokainu.komunajzerček.

 • Artur

  Mladi forum SD obnavlja Titovo Jugoslavijo – z novim predsednikom so postali še bolj radikalni!
  Kaj je to drugega kot nadaljevanje diktature v kateri se voha že policijska država.
  A ni ta njihov kongres že alarm, kako na podobne razmere reagirajo Romuni :
  https://www.youtube.com/watch?v=FwUDJk9NrGc
  Kako pa Butalci :https://www.youtube.com/watch?v=d0uu-KKzlDw

 • Anja Kovacic

  PREKLETI KOMUNISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEVEL JANEZ JANSA! ZIVEL PAPEZ FRANCISEK!!

  • Kučko pod pručko

   Ti se zajebavaš, ampak KOMUNISTI SO RES PREKLETI!!!

   • sprehajalec

    Gre za provokatorja, pa še kar se ga gleda…

    • Rožle

     …zgleda pa tko k, da je glihkar limono pojedla :)

   • Rožle

    To Pručko :) …

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • milanček

  pomirite se, takratek oz nedorasli človeček, milanček, se bo kmalu zvrnil v piksno, pa ajde na Žale in takrat se bodo teli bumbarji razpršili kot podgane, ko se ladja potaplja! Svetoval bi vsakemu bebcu, ki častijo bivšo jugo, tita in partijo, naj se čim hitreje spokajo v S. Korejo in tam uživajo sadove komunizma-zblojena banda! Zavedni Slovenci pa naj že končno bolj aktivno delujejo proti tem idiotom, oz madžarskosrbskemu čefurju, kućanu!

  • karlina

   Ne verjamem, on lahko zivi še najmanj 20 let in naredi grozno škodo Sloveniji, poglej Zemljarića, ki je še vedno glavni in aktiven upokojenec v Kliničnem centru, oz. v celem zdravstvu, pa koliko škode je ze naredil, pa kdo mu kaj more-nihče

 • neny
  • sprehajalec

   Sem probal Neny že prej tole, z vodo pa mikrovalovko. Zelo imam rad mehko kuhana jajca, vendar brez nekuhane sluzi beljaka, ki se rada pojavi ob nepravilno kuhanih (nezadostno). Ali pa so trda kot kamen. vendar trik z mikrovalovko ni šel, po eni minuti je bilo pol raztopljenega v vodi in ga je bilo pol manj. Poskusil sem kot so priporočali na Yutubu z vrečko, ubiješ ga v vrečko pa daš v vrelo vodo. Drugače kot na youtubu, se je pol jajca z vrečko pri meni sprijelo in zopet je bilo bolj slabo.

   kako pa ti Švicarju pripraviš mehko kuhana jajčka za zajtrk, Švicar ima rad verjetno tradicionalno?

   https://www.youtube.com/watch?v=FOCL2almw80

   • neny
    • sprehajalec

     Hemndeks. Švicarja to verjetno okrepi.

     Stari ljudje so vrgli žlico masti, da so jajčka plavala na masti. Potem so pa z kruhom pivnali mast. Nič ni ostalo.

     • neny

      milijarderji velik veste. :) kaj krepi.

 • Caetano

  Dobro je, da imamo Janšo. On bo že znal organizirati kontra revolucijo!

  • karlina

   Po pravici povem, nimam več optimizma .

 • Caetano

  Poleg tega, da so to neokomunisti in častilci krvave rdeče revolucije so tudi filoislamisti.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Anton

  ni v kontekstu z aktualnim člankom, pa se mi je zdelo, da vseeno vreden pozornosti

  http://www.rtvslo.si/slovenija/zakon-o-mnozicnem-vrednotenju-nepremicnin-dobil-zeleno-luc/439214

  CITIRAM: povzem enega od komenatorjev

  “Če me spomin ne vara sem pred 30 leti,ko sem kupil parcelo,plačal davek.Za vse potrebne papirje za gradnjo,sem plačal mastne takse in prispevke.Ko sem kupil opeko,beton,železo,les in vse ostalo,kar je potreno za gradnjo,sem plačal davek(takrat še prometni davek).Nato sem 2 leti garal kot bik,da sem hišo postavil in se v nedokončano hišo vselil(ker pač stanovanj takrat ni bilo,sem bil na čakalni listi tam nekje preko 300).Vsak dinar in kasneje tolar sem vložil v bajto,da sem jo končaj in seveda za vsak material plačal davek in zraven še dajatve za uporabo stavbnega zemljišča(mojega,mimogrede,sem ga pošteno plačal).In sedaj,spoštovani,bom milo rečeno nasrkal,ker sem bil priden(beri:nor)medtem,ko nekateri moji znanci živijo v bloku,v neprofitnem stanovanju in jih boli đoko.V kratkem pričakujem kak predlog zakona o davku na psa,na bolj čisti zrak na deželi in podobno.Nenasitna država in njeni(naši)upravljalci(ki so prisesani na državne jasli)si vedno znova izmišljajo nove davke,da le ne bi zmanjkalo hrane v koritu iz katerega se hranijo.”

  sarkazem press

  • Vera

   Takih nas je mnogo, ki smo garali , si trgali od ust, danes pa davek na davek . Morja nismo videli , pa tudi ničesar drugega si nismo mogli privoščit .

  • Mojca pokraculja

   Pa pozabil si povedati, da vse kar si vlagal v gradnjo, ni bilo nikjer upoštevano kot odbitna postavka ali olajšava. Davek na davek na davek…. nič vam ne sme ostati, to nam sporočajo. Seveda le rajo.Smo kdaj slišali koliko dohodnine plačajo prvorazredni ? Cerar, pahor, brglez, tomička…kdo bi jih sploh našteval ?
   Na primer pri dohodnini, je bila nekoč tudi ta olajšava, sedaj je samo splošna, kar seveda je prav. A za večja vlaganja npr. v gradnjo itd. bi morale biti dodatne olajšave. Najbrž jo je JJ ukinil, kaj misliš ?:))

   • karlina

    Več tisoč , oz. desettisoč evrov plače imajo, manj davka plačajo, če imaš minimalno plačo, oz, komaj ali manj, kot 1.000 evrov plače, plačaš visoko dohodnino, prosto po komunističnih načelih.

 • MEFISTO

  Smrt komunistom in rdečkarjem vseh odtenkov, svobodo slovenskemu narodu!

  • FRANC3

   Smrt fašizmu + smrt nacizmu + smrt komunizmu.

   • MEFISTO

    Dovolj je, če prisegaš na smrt komunizmu, ki je le nadgradnja fašizma in nacizma ter slabši od obeh..

 • Sašo

  Žalostno je da je večina teh bebcev, Slovencev.

  • FORT WORTH

   Predstavnikom bratskih republik so pa placali, da so prisli.
   Dobili so tudi sendvic in pingo sok. (:-DDDD

  • karlina

   TOČNO, ampak so potomci komunističnih staršev, ki so ze leta 42 pokazali, kdo so in da jim Slovenija in pravi SLOVENCI ne pomenijo nič, oni so se vedno zavzemali za novo jugoslavijo in zgleda ,da jim je uspelo narediti-jugoslovenijo

 • Vera

  Peterle :Zakaj si ti in še nekateri leta 1992 ubogali Bučarja ? Vse bi bilo drugače, če bi komuniste lustrirali !

  • učko

   Ko pa ti lubaca ne veš, kaj to je lustracija !

  • baubau

   drži

  • karlina

   Bučar je bil vedno komunist

 • Janez

  NA KATEREM PODSTREŠJU!
  Pa
  so ta shod imeli !
  Ubogi zavedenci in neinformiranci.
  Kaj?
  Zaboga bi le radi ?
  A?
  ZDAJ JIH KAR EN VETERINAR=”DOHTAR ZA PUJSE” VODI. Zelo primerno.
  Kako pa cela vrsta držav – kot je npr. ZDA
  – PREŽIVI BREZ KOMUNIZMMA ? I
  zključno prek Parlamenta, če že imajo kaj za povedati..
  Pozabijo naj na Stalina in Tita. Pa Kardelja itd.
  KPS, KPJ – njih zločine – naj se pa sploh – seznanijo z njimi. Neinformiranci. L.r. J. KOMENDA

  P.s. R. SLO STRANKE NAJ IMAJO JAVNE IN AŽURIRANE SEZNAME ČLANOV.
  Koliko jih pa sploh je.
  DA NIMAJO KOT ČLANE VPISANE KAKE – ŽE UMRLE LJJUDI, KI SO JIH ZAVEDLI V ČASU TITA.

 • xtc

  Dejstvo je,da izgubljajo boj,obupno javkanje in Yugomulti kulti nostalgija noso pot prihodnosti pač pa pot na odpad zgodovine.
  Slo levaki ,se krčevito upirajo izgubi ovblasti a je ta neizbežna in take maše so dejanja obupa.

  • karlina

   In kaj lahko mi storimo, samo vprašam, kaj

 • garfi

  rdeĆi PSIHOPATI !!!
  sd-desus-smc-levica-ps-lds………..
  KurĆan press

 • Krtača 20

  Pred pionirsko zastavo obljubljam, da se bom marljivo in vztrajno učil. S svojim znanjem in pridnostjo želim zdaj in ko odrastem koristiti naši socialistični domovini Jugoslaviji in vsem njenim delavnim ljudem. Obljubljam, da bom zvest tovariš in dober človek. Vse moje delo in ravnanje naj pokažeta, da sem vreden otrok svojega ljudstva in vreden član velike družine narodov, ki hočejo po poti napredka, pravice in miru.

  Dati častno pionirsko (besedo) ni mačji kašelj, saj je pionir:

  P = pošten
  I = iskren
  O = olikan
  N = neustrašen
  I = iznajdljiv
  R = radodaren

  • MEFISTO

   Zanimivo je, da od takrat, ko si še kot ciciban prisegal, da boš zgleden pionir, nisi veliko odrastel.

  • učko

   Kolk od tega so se komunjare držali ?! Čisto nič, to so zahtevali od drugih, za njih pa so veljala druga pravila igre in še vedno je tako!

  • karlina

   Si eden verjetno zgornjih, ki si zeliš novo jugo, fuj, smrad !!!!!!!!

 • Soave

  No, ni kaj !! Je kar pravi naslednik, ta novi predsednik. Skratka dober človeški potencial. Bo še politično kariero pod okriljem svojih naredil !! Saj že sedaj dela kot
  stažist v Evropskem parlamentu.Kaj pa dela ??

 • MEFISTO

  Pri nas bo še vroče.

  Če mislijo teleta iz pomladka SD resno, potem sledijo še nacionalizacije, zaplembe, ekspropriacije, arondacije in druge acije.

  Torej se slabo piše njihovim starejšim tovarišem komunistom, ki so obogateli s krajo državnega in nekdanjega družbenega premoženja, kar ne bo šlo brez protirevolucije, sicer bi morali spet začeti kaj koristnega delati

  Le tega še ne vemo, ali bodo komunistična teleta metala starejše komunistične vole in bike ter krave v brezna in rudniške rove ali se bo zgodilo obratno.

  • karlina

   Kako pa lahko to preprečimo, res ne verjamem, da jim lahko preprečimo njihove načrte

 • Morala

  Kot, da nikoli nismo odšli iz juge! Od kod mladini radikalnost, če ne od tastarih?! Upam, da se ne vrnemo nazaj tja, kam bi nas radi zvlekli!!… Oh, kje so tisti časi, ko smo se veselili in upali, da bomo druga Švica?!…

  • MEFISTO

   Nič ne bo z drugo Švico!

   Zdaj že Švica noče postati druga Slovenija.

   • karlina

    Smo pa druga S. Koreja, velik uspeh za komuniste

  • karlina

   TOČNO, vedno govorim in tudi točno je, da so komunistični potomci, še hujši, še bolj nevarni, kot so bili njihovi predniki, saj so rasli v tem, da je treba vse drugače misleče enostavno uničiti in to jim, moram priznati ,zelo dobro uspeva, kdo jim pa kaj more-očitno v Sloveniji nihče

 • šmentanamuha

  Torej so bili moji sumi, da imajo Kučan in kompanija že izdelan načrt za novo Jugo, pravilni. Prav zanimivo je, kako večina ljudi, s katerimi kdaj govorimo o teh temah, sploh ne more dojeti, da bi bil v ozadju teh rabot, Kučan. Folk res misli, da je striček v penziji, doma čuva vnučke in nosi Štefkine pletene copate.

  • karlina

   TOČNO, a veš, da tudi jaz govorim z nekaterimi znanci, ki v bistvu ne prebirajo medijev in ne gledajo dnevnikov, ko jim povem vse, kar vem in kaj se nam lahko zgodi, tudi ne verjamejo, da je za vse to kriv-murgeljski don corleone, ne glede na to, da vedno tarnajo se jezijo in zivijo slabo, ne vedo, kdo, oz. da za vsem tem stojijo večni komunisti in njihovi potomci, ki so še hujši, bolj nevarni, hudobni .

   • šmentanamuha

    Tkole rečejo: A Kučan, pa dej nehi, on je že zdavnaj v penziji, ti mal pretiravaš. Tud moja ati in mami sta med njimi, žal.

 • MEFISTO

  Mislim, da to ni nakllučje, da je pri rdečkarjih prva vrst vedno najbolj grozljiva in nagravžna.

  • karlina

   TOČNO, sem ze sama zgoraj napisala, da v prvi vrsti stoječi povedo vse

 • Rožle

  Lewaki so znani samo potem, da se množijo kot podgane in so žal zato v večinski premoči …

 • montyamp

  Ka tista poleg Hana je hčera žveplenega halbmadžara ???
  Take babe pri muslimanih hodijo pred moškimi , samo po minskem polju .

  • karlina

   državna sekretarka na ministrstvu za delo Martina Vuk-strupena, nevarna, nesramna, sovrazi kristjane, druzine, skratka-poden od podna

 • Montana

  Bumbarji, ki živijo v preteklosti! In ti naj bi nam nekoč vladali? Upam, da NIKOLI VEČ!

  • karlina

   Glede na vse, kar se dogaja , očitno in javno, vsem na očeh, brez sramu, strahu, kot , da jim nihče nič ne more, se MOČNO BOJIM, da se nam bo prav to zgodilo .

 • MEFISTO

  Mar ni simptomatsko, da so nekoč na Čebinah nad Trbovljami, ko so ustanavljali komunistično partijo Slovenije, obirali pohane piške, ki jih je prej Marinko s tovariši nakradel z jajci vred po okoliških vaseh?

  Ob prvem štrajku v gnili Jugoslaviji so Marinku, ki jih je prišel miriti, to očitale tudi knapovske “babe”.

  • sprehajalec

   Ja, kurji tat so vpile babe. seveda to ni prišlo v dnevni tisk.

  • karlina

   Poznam to zgodbo in tudi to, da je Marinko kradel tudi kante

 • tzt

  Medtem, ko se prepucavate okrog rdečih idiotov je Vlada (Cerar, Erjavec, Židan & Co.) tokrat le sprejela uredbo, s katero zvišuje plače bolje plačanim v javnem sektorju. Vse za lastno blaginjo :-)

  • sprehajalec

   Slovenec v zgodovini ni bil nikoli toliko izkoriščan, kot je ravno od drugega Slovenca, ki je danes na javno upravnem.

  • Zanimivo, da samo bolje plačani imajo prenizke plače.

   • karlina

    Itak, kot vedno pri teh levičarjih

  • karlina

   Sem slišala ja, banda pokvarjena, ničvredna ,nesposobna !!!!!!

 • Iva

  “Vstanite v suženjstvo zakleti …”, so si zapeli Kučan-Židanovi škoberne kaviar mladci, ki si pravijo tovariši. Pozor – prav tovariši so že leta 1941 odločali o življenju zavednih Slovencev, kasneje so se zadeve samo še stopnjevale – Huda jama (Mitja Ribičič press).
  Zakaj jih ne pokažejo mainstream mediji? Jim je nerodno, saj so se mladci v družbi sivolasega razkrili – zombiji!

 • Štalmajster
 • baubau

  Da se jim bodo po dvotretjinski nadvladi v parlamentu spet pocedile sline po absolutni diktatorski oblasti v državi, bi Slovenski državljani morali pričakovati.Teroristi in gangsterji vseh vrst začasno obmirujejo samo v arestih,pri nas pa se naivni in zlagani demokrati niso hoteli odločiti niti za politično lustracijo.Volilci pa si ob vsakih novih volitvah in referendumih sami zvežejo noge in roke-da o možganih ne govorim in glasujejo brezglavo ali pa obsedijo doma.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Štalmajster

  “če bo SD uspelo zmagati na volitvah, se nam lahko kaj hitro zgodi referendum o izstopu Slovenije iz EU”
  Kašen bullšit ;-)))

  Če bo “svetovnim stričkom iz ozadja” to odgovarjalo,………. se bo tako tudi zgodilo, če ne pa kot …………… Kataloncem.

  • karlina

   TOČNO !!!!!

 • Artur

  Ta še na smrtni postelji ne bo odnehal povzročati zla narodu kateri mu ni bil nikoli intimna opcija saj »Narod je butast – špice je treba porezati.«, močno me spominja na njegovega toplega kamerata Sorosa.

  • karlina

   Drugi Soros, itak je murgeljski nagradil prav njega pred leti za “humanitarnost”

   • Artur

    Pazimo se njihovega podmladka, ti so še bolj strupeni .

 • Jožef

  Če se v življenju česa, razen smrti, bojim, je povratek Slovenije v bilo kako obliko skupne balkanskih držav, kot je bila Jugoslavija. Ali si Slovenci res to želimo?

  • FORT WORTH

   No way !!!

  • Norm Kinley

   Vojna? Treba se bo borit za naso drzavo, in prepreciti tem rdecim opicam njihovo delovanje. To je protinarodni, torej izdajalski element, ki jih bo treba likvidirat, ce ne bo slo drugace.

  • karlina

   Hvala enako in pa tudi druzenja z Rusi, da ne bi slučajno nekoč postali druga Ukrajina, glede na to, da so naši levičarji usmerjeni prav k Rusiji, pljuvajo pa po Ameriki.

  • DJURO SUMAR

   Večina res. Nekaj pa je vedno izdajalcev, kar smo videli v 2.svetovni vojni.

 • Norm Kinley

  Kaj so ja nori. Nikoli vec med hrčke, a bomo spet delali samo zato, da bodo imeli polcivilizirani hrčki vsaj cloveka dostojno zivljenje? Ne iz mojega zepa, pizde rdece lopovske! Pa naj opice pocrkajo, Slovenija cim dalj od teh majmunov!

 • Norm Kinley

  Samo crknjena izdajalska rdeca kurba je prava kurba.

  • primsek

   Janša prvi

 • totex39

  Ta je res malo vsekan, ko v današnjem času nagovarja ljudi s tovariši.

 • Tito proti izdajalcem

  TITO JE BIL SIN SLOVENKE IN HRVATA.

  • rubec

   DANES JE ČETRTEK.

  • učko

   Najhujša pasma na svetu !

 • ZAVARUJMO PRIHODNOST

  JUNCKER JE TE DNI IZJAVIL. DA ŽELI MILIJON AFRIČANOV V EVROPI. ON JE PRAVI DIKTATOR KATEREGA SE MORA USTAVIT.

  • radames

   Zakaj pa lajaš in kričiš, pes?

 • ZAVARUJMO PRIHODNOST

  JUNCKER JE TE DNI IZJAVIL. DA ŽELI MILIJON AFRIČANOV V EVROPI. ON JE PRAVI DIKTATOR KATEREGA SE MORA USTAVIT

  • karlina

   S tem se strinjam, vendar če mene vprašaš, ni kriv samo on, pač pa levičarski politiki, ki ga podpirajo v tem !!!!!

 • Janez

  NA KATEREM PODSTREŠJU ?
  So pa to bili ?
  TREBA BO JAVNO NA TV VELIKOKRAT NASTOPITI !
  IN
  VSEMU PREBIVALSTVU R. SLO OZNANITI – KAKŠNO ZAVAJANJE – SE GREDO.
  Proti – širjenju njih laži o – “dobrih ” KP STALIN PARTIZANIH ITD.
  SE
  NIČ NE BOJIMO TEH “DOHTAR ZA PUJSE – SD-jev” Zelo šibki so. L.r. Janez K. KOMENDA

  • janez cepec

   dej ti svoj “podstrešje” posprau, če se ga sploh da, sam upam de je đabe

   • Janez

    Na!
    Ti ” vernik v Tita” – malo bolj verodostojne info o zločincu Titu. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    TITO
    JE DAL
    LIKKVIDIRATI
    – DJURA DJAKOVIĆA
    IN
    – IVA LOLO RIBARA – KOT NJEGOVA KONKURENTA.
    https://www.google.si/search?q=momčilo+jokič+jedino+ja+tito&oq=momčilo+jokič+jedino+ja+tito&aqs=chrome..69i57.29067j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • karlina

    Ti pa se nauči ze enkrat pravilne slovenščine, bo šlo, samo vprašam, ker te nihče ne razume, kaj pišeš-pišeš kao govoriš, kajne.

    • janez cepec

     ma razumeš ti moj kurac, če si glupa, ti ni pomoči

 • USTAVIMO BRUSELJSKO DIKTATURO

  TITO JE BIL SIN SLOVENKE IN HRVATA. NI ZAHTEVAL MILIJON AFRIČANOV KOT TO ZAHTEVA JUNKER IZ BRUSLJA.

  • Janez

   Ni bil sin Slovenke !
   Bil
   JE NEZAKONSKI SIN VDOVE, POLJSKE PRAVE GROFICE

   – MARIJE ERDELYI ! IN ŽIDOVSKEGA BOGATAŠA
   – FRANZA AMBROSA.
   Od
   KOD TI PODATKI O – SLOVENKI – MATERI KPJ ZLOČINCA ” MARŠALA TITA”
   KOMUNIZEM
   IN “TITO” SOCIALIZEM” STA TE SPREMENILA V “?

   – PAPAGAJA”
   Poglej se v oglledalo, čudno izgledaaš! Ponavljalsko, papagajsko. L.r. Janez K. KOMENDA

  • MEFISTO

   Morda kdo ve, ali je je največji sin jugoslovanskih narodov in narodnosti kdaj nategnil kako črnko?

   Čudno bi bilo, če je ne bi.

   • karlina

    On je n….i, vse , kar je lezlo in se mu pustilo, p…c na kvadrat !!!!!!

    • Tisto prvo razumem ta p ..c pa ni čisto jasen

     • Friderik Peršič

      Ne sekiraj se , saj tudi Karlina ne …

  • tramal

   Tebi še sedaj ni jasno da to ni bil tito temveč vrinjen ruski vohun z vsemi prsti Pravega so rusi že v moskvi ubili,ker je bil pedofil..

   • karlina

    TOČNO !!!!!!!

  • karlina

   zopet eden, ki poveličuje diktatorja tita, fuj

  • freedomfighter

   Skrajnez

  • Sašo

   Vprašaj svojega Tita od kod in zakaj milijon albanskih muslimanov naseljenih na Kosovu..vprašaj malo drugara Tita.

 • radames

  “Revolucija je vedno bila in vedno bo pravo zdravilo za bolezni, ki
  udarja po nas mladih. Mladost nam nudi, da z razmišljanjem zunaj
  okvirov, velikim pogumom in željo po spremembah spet dosežemo svobodo,
  enakost, bratstvo. Naj živi revolucija!”

  Ja, mladina! Revolucija! Kar dajte tako, kakor vaši revolucionarni
  vzorniki. Da boste postali take POŠASTI, ki morijo tudi otroke in
  nosečnice.
  Obvezno branje: http://reporter.si/clanek/slovenija/partizanski-pokol-romov-v-iski-izkopali-so-ostanke-53-ljudi-med-zrtvami-tudi-otroci-608100

 • rubec

  Bohve če je bik ki je tistega na levi nasuval v čelo preživel.

 • radames

  Za umor zaprejo nedolžnega človeka in ga obsodijo na 25 let.
  Za hujskanje k revoluciji, ki je pobila na desettisoče ljudi, (domnevne morilce so ščitili, da ne bi prišli pred sodišče – Maček, Ribičič), pa ne bo nihče odgovarjal. Tako hujskanje bi morali pod pretnijo kazni prepovedati. Kučanu pa že enkrat povedati, da hujska ljudi in da so njegovi javni nastopi nezaželeni.

  • Janez

   Se strinjam.
   Absolutno. Zavajajoč hujskač – se zdi. Bil jje znan komunist. Na oblasti
   Zdaj?
   Je komunist brez formalno priznane oblasti.
   Zanj
   Ni poti ven iz tega. Le odhod v dom za stare. In na britof. Seveda. L.r. J. KOMENDA

  • karlina

   TOČNO, v prvi vrsti, na zgornji sliki, s svojimi obrazi povedo vse, ni treba nič razmišljati, kako in kaj, jih izdaja njihov obraz.

  • freedomfighter

   Se strinjam kucanovi nastopi so za vecino povsem nezaželeni ampak bodmo realni za vecino ljudi so tut od janse ampak saj vem tle bo sedaj polno nestrinjanja ceprav je to res

  • Aton

   Pobili so desettisoče. Toda zraven so trpeli, ker žrtve niso hotele razumeti komunizma.

 • dob

  Glede na to, kako islamistom v rit lezejo, smo jo še dobro odnesli, da se pod Židanom Teran ni preimenoval v Teheran.

  • Jovo Jamnica

   ROTFL

   • sumljivislon

    @halfcivil – z aroganco

 • tramal

  Tile mladi komunistični bedaki so bodoči kim il sungi.

  • karlina

   TOČNO, ravno danes sem na radiu Ognjišče slišala komentar, da se je očitno res začel v Sloveniji totalitarni rezim, glede na vse, kar se dogaja, oz. na vse, kar se spomnijo levičarji, s Cmerarjem na čelu, pa jim očitno nihče nič ne more-GROZLJIVO !!!!

   • DJURO SUMAR

    Oni že vedo, saj je RKC najbolj totalitarna organizacija na slovenskem.

  • milanček

   ma kaki, to je zavožena generacija, ki se bo utopila v svojih budalaščinah!

 • freedomfighter

  Tele so pa res obrnjeni kako he lahko v 21 st. Kdorkoli navdusen nad socializmom ce zivimo v liberalni evropi bolano res sploh nevem kaj bi ljudje radi ko gledam take norce se mi vedno bolj zdi da si ljudje zelijo neke kvazi diktatorje ki bodo delali vse odlocitve namesto njih le zato da bodo sami ziveli “brezskrbna” zivljenja…sploh pa sramota za mlade sej tastare se razumem so itak nostalgicni pa vse sam mladi majo pa vse moznosti za uspeeh pa bi radi zivel v sistemu kjer ni moznosti za uspeh

 • Preveč je tukaj neslovenskih genov in predvsem vzgoje, ki gre v smer posrbljanja.

 • Štalmajster

  Ma kaki Rus. Toliko Rus kot Lenin Trotsky, Kasganovich, Jagoda, Svedlov, Ehrenburg…….
  Bil je Jud, tak kot Moša Pijade, Kardelj,……

  • freedomfighter

   Po pravici povedan me cist nic ne moti ce je bil Jud

   • Štalmajster

    Mene tudi ne.
    Danes se pa ve, da so glavni krivci za I in II sv. vojno “rusko” revolucijo,…. in milijone žrtev, sami so pa špilali žrtev in kasirali odškodnine od Nemčije (leta 2000 jih je bilo še kar 1 milijon preživelih) za “holokavst”, ki ga bojda ….. ni bilo.
    https://www.youtube.com/watch?v=nRedmzKchGM&t=0s

    • freedomfighter

     A si malo fous kako ceu svet izigravajo mislm ce vrjames da za vsem stojijo judi to z odskodninami je pa tako ali tako neumnost nemcija se nikoli ne bo mogla oddolziti za holokaust pa se dat ceno na clovesko zivljenje je zame faljen pogled na svet

     • Štalmajster

      Povprašaj strica googla po : holocaust fraud compensation
      potem pa kvakaj.

     • freedomfighter

      Ja saj vem da so dobili denar ampak jaz pravim da ni denarja ki bi nemce opral krivde tko da pa sploh kaj se ti sekiras saj to nemci placujejo in ne mi

     • Štalmajster

      Glej, ne gre se za denar žrtev pač pa za SLEPARIJO:!
      1. po letu 2000 1 milijon preživelih ???
      2. odškodnine cuzajo taki, ki jih tan niti približno ni bilo blizu.

 • freedomfighter

  In spet vsi na noge nekdo je omenil tita

  • sprehajalec

   SD ni nekdo, ampak gre za drugo najpomembnejšo stranko v državi in Stranko, ki je v koaliciji skoraj vedno. In ki je skrbnik bivšega družbenega premoženja in ima velik del tega premoženja v rokah. In ki lahko mobilizira prfuknjene penzionirane samoupravljalce, pa kulturnike, da gredo po potrebi na cesto in vržejo s pomočjo CIE legalno izvoljeno oblast, če ji predseduje Ivan janez.

   Torej to ni “nekdo”.

   In ta nekdo intonira himno kominterne in sovjetske Zveze v njenih najmračnejših časih terorja. Pa generalni sekretar KP ima govor in pogovarjajo se o revolucijah. kot da ni bilo že dovolj mrtvih, zaradi njihovih revolucij.

   • Štalmajster

    A so tudi ti iz istih logov kot nekoč “ruski” revolucionarji ?
    https://www.youtube.com/watch?v=whiJ7s4IbRI&t=0s
    In …… koliko poslancev imamo v evropskem parlamentu iz te stranke ?
    http://ejp.eu/

    • sprehajalec

     Lenin Jud, Stalin Jud. tito Jud.

     Hitler tudi? Schicklgruber?

     • Štalmajster

      A maš ti tudi kak stolček v tem prelepem parliamentu ?
      https://en.wikipedia.org/wiki/European_Jewish_Parliament#/media/File:2007_07_16_parlament_europejski_bruksela_40.JPG

      Kak to, da nikoli nič ne pokažejo, kaj se tam menijo ?

     • sprehajalec

      Saj je čuisto prazen ta parlament. jih ni nič ostalo, ko je tvoj delavski socialist Adolf večino njih zaplinil. parlament je simbolne narave.

     • Štalmajster

      Zaplinil ? V tvoji bolni lažnivi glavi ! Še Judje se ograjujejo od teh pravljic Elia Wisela nobelovega nagrajenca za ……… sleparstvo!

     • sprehajalec

      Upaš še kam drugam s to tvojo tezo, razen na Novo? Še na Stromfrontu te bodo ven sunili.

     • Štalmajster

      Moja teza ????
      Ti si prava naTeza. Maš na netu dost zgodovinarjev, pa forenzičnih dokazov,……..
      Pa še en neumen link za dumbusa kot si ti:
      https://www.youtube.com/watch?v=nRedmzKchGM&t=0s

     • sprehajalec

      če bi tvojo glavo odprl, bi se ven vsuli yutub filmčki…

     • Štalmajster

      Tebi pa Wiselovie pravljice……pa Hollywoodska resnica ;-))))
      aja ………… pa na pleve sem pozabil. ;-))))) ..

     • sprehajalec

      Ha, ha, ha, kdo meni o resnicah. Občudovalec pokojnega Adolfa pa Davida Irvinga. Daj kakšno knjigo preberi, ne samo yutub, sumljive tipe v samogovorih. Primo Levi je dobro čtivo, pa Miklós Nyiszli, doktor v Sonderkomandu Auschwitza, pa pojasni, kam so izginili vsi Europski Judje v 6 letih. Pa zanikovalec Babjega Jara, pa kje je Moskovič, kjer ima sedež danes SD? kar izginil pa prepustil stavbo ali kaj?

      Pa izpovedi Einsatztruppen, pa komando trawniki, pa treblinka, pa Sobibor, vse pravljice a? Pravim, edini portal na svetu ki te gleda je nova. Drugje bi te nasuvali v rit, zanikovalca Holokausta.

      Pa si na youtubu najti testimony concentration camps, vse pravljice a? kar sproti jih pišejo, vendar veleuma tvojega kova to ne prepriča, on ve, kako je bilo.

      butl prfuknjen, z eno besedo. tam si svojega Šiškota nalimaj pa kamerade, šopate eden drugega. Poznam kar nekaj kameradov, pa tako prfuknjenega ni.

     • Štalmajster

      Ohhooo ho si se razpisal. Vidim da niso samo pleve …….. kameradi so tud not, pa Šiško, občudovalci Adolfa……. sigurno maš glavo kot je Kojak v MB. ;-)))
      Lej teh pravljic, sem se nagledal in naposlušal v mladosti. o dobrih partizanih, nedolžnih judih, zlobnih nemcih………… no danes me pa enostavno zanima tudi druga plat medalje IN TO JE VSE !
      Zanikovalec ??? Tu maš enega svojega ……. “kamerada:”
      https://www.youtube.com/watch?v=nRedmzKchGM&t=0s

      Ta portal………..sem pa mislil, da je to nekaj za …… Slovence ?
      Pol pa take kot ti tu gor zavoham !
      Pa ne mi rečt da si v …….. SDS ?

     • sprehajalec

      Ha, ha, višek intelekta. ker se je naposlušal pravljic o partizanih, je potegnil sklep, da Judov niso zaplinjali.

      Takšnih možganskih spinov ni bil sposoben sam Einstein.

     • Štalmajster

      To bo pa držalo. Razen mogoče,…….. tebe ;-)))
      Tvoj prijatelj Einstein je pa menda bil ……….. plagiator ??
      https://www.youtube.com/results?search_query=einstein+plagiarist+of+the+century

     • sprehajalec

      To je prastara teza, da mu je žena Mileva napisala teorijo.

      Ali je kaj novega, izpod rok kameradov, da je od kakšnega arijca skopiral? Ti yutub linki delujejo visoko prepričljivo…

     • freedomfighter

      Mal foujs temle judom vidm

   • freedomfighter

    Skrbnik bivsega premozenja slisi se kot rkc…drgac pa ne stekate da vse te predstave s bivsimi simboli so ravno zaradi prfuknjenih penzjonerjev ki jih je vedno vec in imajo vedno vecji vpliv na volitve ce misls da kucan in zidan sanjata o revoluciji pol res ne razumes kako svet deluje revolucijo hocejo tisti ki niso na oblasti zakaj bi rusli sistem ki je popolno v njihovih rokah je tko mal neumno ce pomisls…pa se tko je ideja socializma ni prepovedana in ce ga penzjonerjem seka jim ga seka si ne mores pomagat razn cakat da generacije obremenjene z socializmom pomrejo pa bo bolniki so pa v vseh strankah ampak vseh sam v enih jih je vec v drugih pa mn pa ce jim tok sede tito naj ga hvalijo poglej kako hrvatje hvalijo svoje zlocince pa jim noben nic ne rece

 • Jovo Jamnica

  Sama nebodigatreba reklama. Isto, ko za Dražgoše. Je tisto betonsko gmoto žačel plevel preraščat, pa so se spomnili naenkrat partizanske “boje” šinfat in rezoltat tega je, da so spet prlejzli na plano ko deževniki…

  • sprehajalec

   In to zato Jovice, ker je volitve dobil Ivan janez in je nesposobni Rop izpustil oblast iz rok. Šele potem se je začela mobilizacija “naših” v obrambi pridobitev revolucije. In seveda finančnih transferjev in družbenih privilegijev.

 • ogledalo

  NoriTv ni pomoči. V vsakem grmu tičita Tito in Kučan. Ja, življenje je zahebano! Nekako se ne izide: “Po Titu-ivan!”. Kljub obupnim poskusom vam članstvo odhaja. Iz ideološkuh in kriminalnih razlogov.

  • sprehajalec

   Ha, ha, ha relativizerji. Intonirajo Himno Kominterne, častni govor ima generalni sekretar komunistične partije, sanjajo o Revoluciji, potem pa to ni nič takega. In to druga najpomembnejša stranka v Sloveniji. Za SDS.

   Bedniki.

 • DJURO SUMAR

  Me veseli, da se stvari premikajo v pravo smer. Predvsem se mi zdi pomembno, da sodelujeta SD in Levica in da se povezujejo s sorodnimi strankami iz bivše skupne države. Samoupravni demokratični socializem je naša in svetovna bodočnost.

  • sprehajalec

   Praviš Đurice, komunizem nam ne gine.

   kdo bo pa kredite dajal, ali si bo pač po znanem reklu “vsak po svojih zmožnostih in vsakomur po njegovih potrebah” sam natisnil denar doma? Saj ima že vsak doma printer.

   • Štalmajster

    Dobro ti veš da nakladaš neumnosti ! FED ma printerje za denar, vsi ostali pa so …………………………. DOLŽNIKI !
    https://www.nationaldebtclocks.org/

    • sprehajalec

     kakšen neumnosti, ne popaj neumnih linkov, pa bo.

     zato FED Kitajcem dolguje kupe denarja. Pa japoncem. pa Korejcem. Dober gospodar je upnik, slab gospodar pa dolžnik. potem pa cvili judje, pa FED, pa iluminati.

     Dovolj si star, da se že zresniš.

     • Štalmajster

      Tako je dost sem star da gnoj navoham na kilometre. “Dober gospodar” …………je pa morti ………… oderuh.

      A neumni link ?
      Tak maš tipičen odnos do goyimov !
      Koliko držav in voditeljev je šlo v pogubo, ker so se uprli “dobrim gospodasrjem”

     • sprehajalec

      Koliko držav in voditeljev je šlo v pogubo, ker so se uprli “dobrim gospodasrjem

      Ciljaš na leto 1939/40 in delavskega socialista, pokojnega Adolfa?

     • Štalmajster

      Še en neumen link za tebe:
      https://www.youtube.com/watch?v=MkxvvNAVwsw&t=0s
      Ta ma slo podnapise, da neš jezen, ker ne razumeš. ;-)))

     • sprehajalec

      Keynes in Roosevelt, New deal, kopiran od vseh. program gradnje nemških autobahnov se je pa začel že pred delavskimi socilaisti, pod Weimarsko republiko.

     • Štalmajster

      Ja ja točno točno, to bo. Pa Rosa Luxemburg pa Leebknecht sta jih pa gradila , mar ne ..
      Ja ja pa Ž Roosvelt pa je raje po nemčiji gradil kot pa po ameriki, to bo, to.

      Kake ti tu treskaš. Pa znanstvene dosežke in pa znanstvenike so si tudi iz Amerike navozili. ;-))).
      Daj povej kaj ješ,…………da take treskaš. Ziher je preveč kvasa not. ;-)))

     • sprehajalec

      Težko je z nekom, ki je v osnovi samouk iz WC školjke. Program gradnje autobahnov se je začel v Weimerski republiki po vzorcu iz Amerike.

      https://de.wikipedia.org/wiki/Reichsautobahn

     • Štalmajster

      E, pa bolje samouk nego prismuk. Pa pazi da se ne ………. zapliniš. ;-))) ker kot vidim, vztrajno ……. šnofaš moj ….WC ;-)))
      Piše: “im Jahre 1933 wurde der Ausbau beschleunigt.”
      No po želji filmčki samo zate:
      https://www.youtube.com/results?search_query=3+reich+ekonomy

     • sprehajalec

      Če bi šnofal tvoj WC, me že davno ne bi bilo več med živimi. Začetek Rooseveltovega New deala je leto 1933. Delavski socialisti so pač brali časopise. Pa nadaljevali tam, kjer je Weimarska republika zaćela.

     • Štalmajster

      A bejš ga no ? Da so brali cajtnge ???
      In kaj so si misli, ko so tole prebrali:
      https://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

      https://www.youtube.com/results?search_query=judea+declares+war+on+germany

      Po moje so v luft skakali od ……… veselja.

     • sprehajalec

      Praviš da so napovedali vojno Nemčiji preko časopisa in bi bilo bolje za njih, da delavski socialisti najdejo “lösung” zanje….

     • Štalmajster

      Buhtl. Preko časopisa,………….preko dejanj, h katerim so bili pozvani ! (sam si poišči ful text poziva)
      Tole si dobro oglej:
      https://www.youtube.com/watch?v=X2vrw0825Sc

      Lej, ko se je začela vojna so v ameriki vse Nemce, Japonce,… pospravili v koncentracijska taborišča !
      Prrrrrr ………….. povohaj ……………. pa se spet odzovi ! ;-))))

     • sprehajalec

      če bi te v resnici zavohal Štalmajstr, bi me zadušilo.

      Ko se je začela vojn, so v Ameriki internirali samo japonce. Nemški potomci so bili pregloboko integrirani v Ameriško družbo in prevplivni. Levi Strauss, Walldorf astoria, Boeing itd. kasneje so Američanom očitali to diskriminacijo.

      znanja ti manjka, ter kar precej pameti. kdaj je bila torej judovska vojaška ofenziva na nemčijo? Verjetno pa misliš tisti atentat v parizu judovskega aktivista na veleposlanika. Ki je potem tebi dal opravičilo, za njihovo usodo, delavcu Adolfu pa možnost, da jim je pobral premoženje in se jih znebil z zaplinjenjem.

     • Štalmajster

      Saj pravim,…… pravljice ti ležijo! Sam si poišči ful tekst o deklaraciji vojne, pa načine, kako škodovati Nemčiji.
      Pa v Brombergu so menda žido-boljševiki tudi menda samo ………. “rožce sadili”.
      Tak kot partizančki. Vsi nedolžni, nič krivi – veliki heroji.

     • sprehajalec

      Đukac glupi, Eisenhowerjevi predniki so bili v večini nemci, kar ti še ime pove. Če je bilo fotru ime David, potem je tudi veliki zanikovalec holokausta David Irving jud.

      če nekdo izloči nemške jude, ki so bili že nekaj časa najprej nemci, šele potem judovske veroizpovedi iz javnega življenja in jim grozi s konfiskacijo ter pregonom in je to ideologija njegove levičarske stranke, potem se menda lahko napiše kakšen pamfletek proti temu. Po drugi strani je delavec Adolf sosednjo državo kar povozil, ker so bile ogrožene nemške pravice tam. le Jud se nima pravice pritožiti. bednik.

      od linkov kameradšafta se ti bo še zmešalo. V svetu ne velja, kaj je kdo nameraval storiti, ampak kaj je dejansko storil. Samo to šteje. In številka na koncu je 6 milijonov zaplinjenih in postreljenih in izstradanih Judov, zaradi kameradov in njihovih ideoloških prednikov…

     • Štalmajster

      Ti boš j za priimek lovil. (Sami lepi “nemški” Ehrenburg, Wartburg, Liebknecht, Rosenfeld,……..) Oni spreminjajo priimke kot jaz …. gate.
      Če bi bil Ike kaj Nemca nemških vojnih ujetnikov ne bi pustil zagrajenih v blatu, brez vode, brez hrane, brez latrine, brez strehe nad glavo, da pocrkajo od pomanjkanja in kuge kot štakori. in se gladko posral na Ženevsko konvencijo o vojnih ujetnikih !
      In to po vojni v mirnem času. In to je lik generala ??? Fuj, je kaj boljši od naših “osvoboditeljev”, ki jih ti “kao” obsojaš čeprav so iz istega gnezda)
      Tega še delavec Dolfe menda ni delal ! (Pri Dunkerque je pustil vse žive, da so se v miru vrnili nazaj čez kanal)

      General Patton je že vedel, kaj je pisal !! al je tudi on lagal ??? po tvoje.
      Sosedo??
      Menda je jo povozil, ker se niso hoteli pogajati, pa fligerje so mu menda dol šicnli, ki so vozili v odrezan Königsberg (danes Kaliningrad). Vrh vsega pa je menda bil masaker pri Brombergu. Kdo ga je izvedel, ti verjetno ni treba posebej navajati.

      “V svetu ne velja, kaj je kdo nameraval storiti, ampak kaj je dejansko storil”
      Se popolnoma strinjam. Zato so pa arhivi, forenzični dokazi, izkopavanja ………..genealogija lahko tudi precej pove.

      Pa zaključiva s tole muko ! Tak kot je naša zgodovina bila prirejena, tako je tudi tam !

     • sprehajalec

      kaj bluziš, torej je Andreas z lepim priimkom Golberger tudi jud ali kaj. Paranoik. Pa Tomas Morgenstern. Meša se ti že.

      O,15% nemških ujetnikov je umrlo v ameriškem ujetništvu. levičarsko cviljenje in cviljenje njihovih podpornikov, kameradov o renskih taboriščih je samo cviljenje.

      V rokah delavskih socialistov je umrlo 58% sovjetskih ujetnikov, v rokah komunistov pa 36% nemških.

      kaj skačeš od dogodka do dogodka, daj povezano piši, zaključi misel. kakšen Bromberg, kaj ima s kaliningradom itd.

      Potvorba zgodovine je značilna za levičarske totalitarizme. zahodno zgodovinopisje s svobodnim raziskovalnim novinarstvom je v zadnjih 70 letih veliko pisalo, izhajale so knjige in spomini. Posneti filmi in oddaje. presenetljivo je, kakšne detaljne nformacije so na voljo, kako so lovili tiste, ki so zagrešili zločine, enote vplete itd. Intervjuji dani in posneti.

      zato niti najmanj ne dvomim v njihovo zgodovinopisje in zgodovino kot znanost. Dvomim pravzaprav samo v našo.

     • Štalmajster

      Kateri Goldberger.? Smučar ??? Tebi se je pa res odpelalo. Ti niti ne veš, kaj si v svojem prejšnjem postu napisal Jaz ti omenjam zločince – ti meni …… smučarja. ;-))))))
      Pa kaj če je jud smučar, znanstvenik, športnik…….pa koga to moti.
      Če je pa zločinec je pa zločinec tak kot vsak drug !

      “zahodno zgodovinopisje s svobodnim raziskovalnim novinarstvom ”
      A zato sta Irwing, Zundel in številni drugi……. imeli takšne težave s svobodo ??? ker so se okršili ob “vašo resnico”.

     • sprehajalec

      Kaj bluziš, ti povezuješ lepoto priimka z judovstvom. Rotschieldt je Jud, Morgenstern je športnik. Oba imata lepa nemška priimka. eden je nevaren, bankir, drugi športnik ni nevaren.

      nevaren jud je tisti, ki nekaj ima pod palcem. nenevaren Jud je reven Jud. da narediš Jude nenevarne, jih moraš oropati premoženja, če jih že pustiš pri življenju. Stara levičarska taktika. In kameradov seveda, ki so levičarji.

      pa sva spet pri srednjem veku, ki je zapovedal, kaj Judje smejo biti, in kaj ne. Novo je samo to, da danes smejo biti športniki, ne smejo biti pa bankirji, kar je pa dovoljeval srednji vek.

      To je to, sedaj sem končno razumel tvojo misel…

      Irving je šarlatan, ker zanika umor pri Liepaji leta 1941, čeprav so dokumentarni posnetki….

      https://www.youtube.com/watch?v=BaWUek-ER7w

      verjetno neka gledališka predstava, tako pravi Irving…

     • Štalmajster

      Kaj bluziš ?
      Stara levičarska praksa tvojih kolegov Kaganovich, Jagoda, Trotsky, Sverdlov,……….
      Lapaji ??? A o Brombergu ne boš nič povedal o svojih herojih !

      Pa pri vseh žrtvah, ki jih je vzela vojna, poslušamo ves čas samo o pof* židih, kaj pa vsi ostali ? Žrtve židovskih morilcev ?

     • sprehajalec

      pof* židih

      Nuči se spoštovanja do nacije, ki je dala 50% svetovnih nobelovcev na področju znanosti.

      Tvoja domišljijo oziroma sposobnost odkrivanja Judov lahko primerjam s sposobnostjo psa goniča odkrivati lisičjo sled. Oziroma ti priznam, da si sposobnejši od psa goniča, ker če ni Jud ga pa naredi juda.

      kar tipi tvoje sorte ne boste nikoli razumeli, ker ste prebutasti, je, da je judaizem vera in ne rasa. Danes je precejšen del Španije potomcev Safardov, ki so spremenili vero, ampak po tvoji teoriji bi moral sedaj v maniri psa goniča na lov nanje,

      Bloomberg ali Bromberg, sedaj se odloči, ker mešaš ta dva pojma. katerega imaš v mislih?

     • Štalmajster

      A se spet sprenevedaš ! Bromberg …… masaker !
      https://www.youtube.com/results?search_query=bromberg+masacre

      Spoštovanje do nacije ? Aha, nekdo se ima za ÜBERMENSCHA, Jaz sem pa dolgo mislil, da so to bili oz. so se za to imeli Nemci.

      A bi moral take kot so Kaganovich, Jagoda, Trotsky, Lenin, Ehrenburg, Sverdlov ….Eisenhover…. Kardelj……..spoštovati ?
      Tudi ne verjamem več, da so Nemci pri svoji doslednosti imeli v delovnih taboriščih …… same nedolžne !
      In če so mislili koga iztrebiti, bi to naredili na način, kot so to žido-boljševiki mnogo pred njimi delali v Sovjetski zvezi oz. “naši” heroji pred, med in po vojni!

      A pes gonič ? Nikogar ne preganjam. Aha lisice ? Lisice pa so ………lisice, zato spreminjajo imena priimke! (crypto judaism) in podobno obnašanje, ki ga opisujejo arabske besede: (Taqiyya, Tawriya, Kitman and Muruna)

      Tale vaš brat najbolje opiše vaše delovanje:
      https://youtu.be/bNFGhE-xe1k?t=187

      Spoštovanje nobelovcev ?? Kdo deli nagrade,…. ta odloča, kdo bo dobil.
      Če je ni dobil Nikola Tesla,……..?
      Enim celo plagiatorstvo visi nad glavo ?……

     • sprehajalec

      Sedaj šele razumem, gre za Bydgoscz. Zakaj ne pišeš razumljivo?

      prav bi bilo, da spoštuješ naštete, saj so bili ideološko levičarji, tako kot ti.

      Da si prišel v delovno taborišče, si moral storiti kaznivo dejanje proti rajhu. Politično, ali pa upor z orožjem. Jud je pa avtomatsko prišel v delovno taborišče zato, ker je bil jud. in z Nürnberškimi zakoni proglašen za nevarnega. Večino Judov, pa so pošiljali v 6 uničevalnih taborišč, v okviru Programa Endlösung.

      Seveda so pred tem iztrebljali z Einsatztruppen na zasedenih ozemljih. Tako kot praviš, da se je dogajalo pri nas in v SZ. Ker pa je to slabo vplivalo na moralo izvršiteljev, so nemci razvili humanejšo obliko pobijanja judov, s plinom.

      Te blodnje o lisicah bom izpustil, ker jih ne razumem.

      Nobelove Nagrade delijo Švedi. Verjetno si pa ti imel v mislih, da jih delijo Judje.

     • Štalmajster

      No no, lisjak je lisice preskočil, pa čeprav je sam začel o nekih lisicah. ;-))

      To o iztrebljanju pa ne vzdrži resne presoje ! Zakaj so pa potem nekateri bili v Wehrmachtu ? Celo en general je bil jud ?

      A da so bili bolj “humani” kot tvoji kumpli v SZ pa Poljski, pa po nemško leni, da jih je toliko preživelo. Pa barake so gradili ? Prave “dobričine” v primerjavi z Eisenhoverjem, ko jih je pustil kar v blatu brez hrane in vode pocrkati. Ma kaki plin ? Niso našli nobenih sledov plina v stenah ! Oni tvoj kumpl pravi da so jim dali DELO !

      A da so pa bili nevarni? Saj pa ja švabi niso bili neumni, da ne bi vedeli kaj so počenjali v SZ, Poljski, tudi Nemčiji. Pa napovedali so jim SVETO VOJNO že leta 1933.

      Za Nobelove nagrade mi pa dol visi. Res pomenljivo …..po izumitelju ….. dinamita ? Je pa tak, kjer je denar tam so “švedi” poleg !
      Približno tak kot na veliko veselje “švedov” Švedi uvažajo “begunce”.

      Ideološko levičar ? Pa tebi se meša !! Poln k imam takih hujskačev pa z “leve” in “desne” ker to počnejo eni te isti z namenom, da je narod sprt.

      Joooj pa pustiva zgodovino, pa udariva kako na veselje.
      Izrael bo dobil novo prestolnico !
      https://www.msn.com/en-us/news/world/us-to-recognize-jerusalem-as-israel%E2%80%99s-capital-trump-says-alarming-middle-east-leaders/ar-BBGgW1A?li=BBmkt5R&ocid=spartandhp
      Pa na History sem gledal, da bodo nekoč zgradili Salomonov tempelj, pa jim je mošeja malo napoti.

     • sprehajalec

      Bluziš, kot vedno. Bomberg je bil primer, ki so ga delavski socialisti napihnili s številkami. 3. septembra je padlo nekaj strelov na umikajočo Poljsko vojsko v Bombergu, zato je ta pobila strelce. Poveljujoči enote je naredil najslabše od možnega, da je lokalnim prostovoljcem Poljakom, naložil vzpostavitev reda, sama enota z njim vred pa se je umaknila. Sledil je napad na lokalne Nemce. Verjetnih žrtev kot jih priznava neodvisno zgodovinopisje je bilo 1700 med njimi v samem Blutbad Bombergu, etičnih nemcev pa je bilo v tem obdobju pobitih okoli 5000 po Poljski. Delavski socialist Goebbels je številko napihnil na 58.000. Podatki so v arhivu v Koblenzu. Seveda je po nemški zasedbi sledilo maščevanje, ki je rezultiralo v večji končni številki Poljakov.

      Delavski socialist Göring je rekel: jaz odločam, kdo je jud in kdo ni. Judovstvo je religija, nemški judje so bili že tako integrirani v družbo, da so bili najprej nemci in šele nato Judje. Ni bilo tistih prizorov bradačev v črnih cilindrih iz Vzhodne Europe. V tako družbo vstopiti s konceptom judovstvo kot rasa, je pizdarija. Imel si množico judov, katerih predniki so se v preteklosti odrekli judaizma kot vere. In se poročali s kristjani (Marx – žena Jenny, Einstein – žena Mileva)). Levičar, delavec Adolf je v znani levičarski doslednosti koncept razvil v poljude, četrtjude itd. Bedarija. Lahko si prednike torej skril, če si imel veze. Zato Göringov izrek. In zato je bilo veliko ljudi v Wehrmachtu, katerih predniki so morda bili nekoč judje. Skozi Wehrmacht je konec koncev šlo med vojno 19 milijonov mož.

      Druge so pa iztrebili. veterane odlikovance prve vojne, so celo s salonskim vagonom peljali v Auschwitz na zaplinjenje. To čast so si zaslužili. Nemške Jude najprej niso nameravali zapliniti, preselili so jih v Rigo, tam pa je lokalni poveljnik zagrešil napako in jih likvidiral. Potem razlik niso več delali.

      Tvoje blodnje o judovski nevarnosti me ne ganejo in spadajo v nek drug čas in prostor. leviačrstvo je bilo moderno tiste čase, tako delavsko nemško, kot komunistično. da so bili kakšni judje zraven je nesporno, vendar sami že davno niso bili več judje.

      osnovna bedarija, ki jo ti delaš in tvoji kameradi je, da je judovstvo rasa. kretenizem. Gre za religijo. Konec koncev delavski socialisti so preganjali tudi jehovce in deloma kristjane. le za jude so določili, da gre za raso. Bedaki.

      kaj delajo Švedi, ena najbolj razvitih nacij na svetu ni na balkancu, da presoja, ali je prav ali ni. Vas kamerade z Antifo loči le ena stvar, odnos do delavca Adolfa. drugače ste pa siamski dvojčki.

      ne vem zakaj se ne vtakneš v erdogana in osmane, pa kritiziraš postavitev Hage Sofie in oskrunjenje največje krščanske bazilike nekoč, Sv. Sofije?

     • Štalmajster

      Kaj ima pa Erdogan s Hagio Sofijo (sveta modrost https://en.wikipedia.org/wiki/Hagia_Sophia) davno je tega, ko so se muslimani “podpisali” na originalne poslikave. Saj se menda dela na tem, da odkrivajo počasi stare mozaike (je bilo na history) Rušili niso, tak kot tudi v Cordobi so mošejo predelali v cerkev.
      Tvoj “tovariš” Kaganovich je menda bil najbolj vneti rušilec Ruskih cerkva)

      Švedi ena najbolj razvitih nacij na svetu ?? ;-))) Uporabi preteklik ! Na netu maš ogromno materiala v kaj se je spremenila Švedska. V “multikulti” greznico !!

     • sprehajalec

      S človekom, ki ima za vzor vladanja strogo državo delavskih socialistov, se je težko pogovarjati.

     • Štalmajster

      Ti pa “demoNkracijo”, raj za oderuhe, tatove, kojnske mešetarje, lažnivce, spolne iztirjence, intrigante, trgovce z belim blagom, z drogami,……………

     • sprehajalec

      Najboljši posnetek levičarske stroge države danes je Kitajska. Levičarska ideologija in represija + prosti kapitalistični trg Adama Smitha z občasnimi intervencijami močne države.

      Čisto simpl formula….delavski levičarji imate le težavo z vašimi frakcionisti levičarji tipa antifa komunisti. Če bi vas postavil na neko ulico, bi se ponovili pretepi po Berlinskih ulicah iz 20. let preteklega stoletja.

     • Štalmajster

      Joj, pa kaj ti ješ, da si tak pameten. Sigurno ….. prebranac. Pravi übermensch. ki jih je sam Bog rešil iz Egipta in mu vsul vso pamet sveta v piksno.

      Aja nekoč l 20 …… spet tvoji dragi rođaki Rosa Luxemburg, Libknecht,……….danes pa Soroš &Co (Antifa, LGBT, multikulti, ADL,……. ) …….. spet tvoji rođaki, delajo štalo po EU, Ameriki,…..Pravi cvet demoNkracije, svoboščin in seveda ….. človekovih pravic.

      Zadnjič si pa pisal, da so avtoceste gradili ? c.. c.. c.. So ga pa, praviš, orng srali po ulicah (, potem jih je pa stric Dolfe poslal kampirat in jim dal delo ……. in to jih je ubijalo in boooleeelooo…..
      dosti bolj kot Ukrajince, Ruse, Poljake metki tebi ljubih rođakov Kaganovicha, Jagode, Sverdlova, Ehrenburga Trotskega, Lenina,……………Kardelja, Pijade &Co…..

      Ti pa malo zasmehuješ te …… “delavske socialiste”. Nimaš jih preveč v čislih zaradi pameti, znanja, delavnosti, kulture pa,….. kot si omenil, “humanejše oblike pobijanja. ?.(ker je prepovedal kosher klanje) Pa so menda “Rusi” pa “Amerikanci” med in po vojni kradli ko SRAKE njihovo znanje, načrte, dragocenosti, dosežke …..? (in znanstvenike pri tem jih pa nič ni motila njihova “naci” preteklost ?) Ne vem če ni kateri kasneje iz tega naslova dobil tudi kake Nobelove nagrade za delo …… ki mu ga je napisala ……..”kaka češpla” ;-)))

      Tu imaš filmčke, ki jih tako obožuješ:
      https://www.youtube.com/results?search_query=babilon+prije+hitlera

      Pravljic nobelovega nagrajenca Elie Wisela pa si se verjetno že naveličal.

      No krivice pa popravlja tudi predsednik Trap, kjer pomaga…… zanimivo….. 2. razrednim, tako kot pri nas Janez. ????????
      https://www.youtube.com/watch?v=ImHvfilu3Rg&feature=push-sd&attr_tag=bzucRmzise3aqfF8-6

     • sprehajalec

      Kaj bluziš spet v tri pirovske. Piši kratko in razumljivo. Vi kardeljanci znate razvleči vsako preprosto misel čez tri strani.

      Ha, ha, ha, vsemogočni Judje, povsod so zraven. kako se moraš počutiti v življenju nepomembnega, ker te nikjer ni zraven…

      Nu bluzi z Autobahni, ki so plod čiste delavsko socialistične propagande. program javnih del so imele vse zahodne kapitalistične države, po krizi leta 1929. In vse so se pobrale iz krize, tako kot delavski socialisti in Nemčija.

      Kaj levičarji počnete z judi, je pokazala zgodovina in ti še vedno širiš nek iracionalen antisemitizem. Sram te bodi.

      Delavski socialisti so bili samo ozka klika, ki je mobilizirala nemce in njihov občutek za disciplino in pridnost. Tako kot je storil 30 let pred tem Kaiser. Tako kot bi vsak drugi dosegel enak učinek. Tudi pod Honeckerjem so bili najbolj razvita komunistična država na svetu z najvišjim narodnim dohodkom na prebivalca med vsemi komunističnimi državami. Delavski socialisti z Adolfom so Nemce zlorabili, za svoje ozke satanistične cilje. Ko se je pokazalo, da jim ne bo uspelo, so Nemce brez milosti pognali s seboj v propad.

      Hebeš vodjo in stranko, ki za seboj pusti uničeno državo, milijone mrtvih sonarodnjakov, Nemce kot narod pa zagabi celemu svetu. Pol khurca ni vreden takšen vodja in takšna stranka.

     • Štalmajster

      Kaj te bluziš ? Srednji vek ? Zakaj pa ne bi še v stari Egipt ?
      Tu je pa neki paradox.
      Iz Egipta je “izvoljeno ljudstvo” rešil dobri Bog,
      povsod drugod so jih pa …………. ven naganjali ?

      Stara levičarska taktika.?? A so ti to tvoji “tovarišči” povedali Kaganovich, Trotsky, Jagoda, Lenin………

      Tu imaš dosežke svojih revolucionarjev:
      https://legiochristi.com/static/lit/The_Secret_Behind_Communism.pdf

  • Alois Kuhelj

   Joj Jurcek,teb se je pa cist sfrkljalo!!!

  • freedomfighter

   Teb se je tut obrnl

   • DJURO SUMAR

    To pa ne, sem vedno na isti liniji.

 • Mateja

  Kaj kdo pozna tega novega predsednika ???

 • primsek

  Tile mladi iz SD se vedejo točno tako, kot sta se Bavčar in Janša v njihovih letih. Lahko pričakujemo poplavo ukradenih strank, kot je SDS ukradla stranko Pučniku in socialdemokratom. To je svobodni trg, da ljudje tekmujejo, čeprav z istimi idejami, SDS dobiva konkurenco in trg bo to uravnal

  • sprehajalec

   Ivan janez z grožno pištole na tilniku. Zgornji pa prostovoljno, v tem je razlika…

   • primsek

    S pištolo na vratu je kandidiral za predsednika ZSMS? o tem bi moral napisati nadaljevanje Noriškega kraljestva, itak je bil napovedan kot trilogija in dva dela še čakamo. Sicer pa tudi za Janšarija velja : enkrat udbaš, vedno udbaš

    • sprehajalec

     Komunisti najbolj trpite, če nekdo zapusti vaš raj.

     • primsek

      za razliko od šiptarskega kriminalca nisem bil in ne bom v partiji, in nisem kandidiral za visoke funkcije v ZSMS in tudi v Jajcu nisem bil, piška glupa janšistična

     • sprehajalec

      Ha, ha, na koncu pa nihče ni bil v partiji. Mamicu vam glupu.

      Primsek, je bilo mar kaj narobe, če si bil v Partiji? partija je imela po popisu 1990 120.000 članov.

     • Štalmajster

      Kaj se ti toliko v “partijo” vtikaš ? KU-KU tičica ???
      Kaj pa tvoji “kameradi” Rosa Luxemburg, Lebknecht, Trotsky, Lenin, Svedrlov, Kaganovich, Ehrenburg,………Bela Kun,….. Moša Pijade, Kardelj,…… ?????

     • sprehajalec

      To so tvoji, to dokazuje tvoj prefarban judovski priimek. Ti si živ dokaz, da judovski konvertiti postanejo največji sovražniki judov.

     • Štalmajster

      Kak že gre ona: “Preden bo petelin 3x odpel, boš jih 5x zatajil. ;-
      Sovražnik ?? Neverjetno, kaj vse ne zraste v tvoji betici ?
      Vse v “službi resnice” !
      Cogito ergo sum!

     • sprehajalec

      Ta tvoja resnica jih je 6 milijonov pobila in zaplinila….

     • Štalmajster

      Moja resnica ???
      No prosim, ne smeši se več s 6M, že zaradi tistih, ki so bili res tam po …. nedolžnem ……pokončani !
      http://balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

     • sprehajalec

      Od treh milijonov Poljskih Judov leta 1933, jih je danes registriranih 12.000. na Poljskem. Kje so? Kolektivni samomor?

 • Friderik Peršič

  Zavidanja vredno število bolnikov je na tem portalu …

  • Alois Kuhelj

   Kwa pa ces ti tud zbolu??

  • šmentanamuha

   Misliš na zgornji sliki?

  • sprehajalec

   Friderik, ni bolnik tisti, ki intonira in mirno stoji, ko se vrti Himna kominterne in govori generalni sekretar KP, ampak tisti ki to kritizira.

   Si se kdaj pogledal v špegu?

   • Friderik Peršič

    Vsako jutro pogledam v ogledalo in si rečem ” ti samo zdrži “…

  • Dragan

   Nič skrbet Friderik. Zate se bo našla kakšna postelja na zaprtem oddelku v Polju.

 • Alois Kuhelj

  Kakor koli se obrnes imas ritko odzadaj!

 • Janez

  “ČRNA, KISLA ŠALA”
  TELE
  BO PA RESNO
  TREBA POSLATI NA KAKO – ” GOLI OTOK – PREVZGOJO” . V nekomuniste.
  OSTALI
  SO ZA ČASOM.
  Meni se ne zdijo ” čisto pri zdravju” . Mislim na tisto zdravje v glavi – seveda. L.r. J. KOMENDA

 • Borut Vrscaj

  Z mladino je najlaže manipulirati. Če se kdo, se Milan Kučan pogreza v blato.
  Prepevanje komunistične internacionale je jasen znak, da je to Komunistična partija.
  Imenujejo se SD, ker se še vedno zavedajo zločinov, katerih dediči so.

  • sprehajalec

   Gre za višek perverzije, saj so komunisti socialdemokrate ubijali. kjerkoli so jih zasledili.

   pri nas so si pa nadeli celo njihovo ime…

   • freedomfighter

    To imas pa prav ja da komunisti ne marajo socialdemokratov no saj komunisti ne marajo nobenega drugega kot komunistov…isto kot fašisti

 • Janez

  OKTOBRSKA REVOLUCIJA ?
  100 let
  je letos minilo – od te ? GROZOTE V RUSIJI.
  Jaz
  NISEM OPAZIL NOBENEGA PRAZNOVANJA. Je sploh kje kakšno bilo ? L.r. Janez K. KOMENDA

 • Dragan

  A ni tudi Pahorjev sin član tega mafijskega podmladka? Torej za svetlo prihodnost Slovenije nam ni potrebno skrbeti.

 • Dragan

  najmlajši od udeležencev je zagotovo Milan Kučan. Tako je mlad da še v pleničke kaka in lula. Čez kakšnih 15 let bo spet prevzel vajeti v roke. Vsi ostali mladinci pa bodo v kratkem postali člani Foruma21 tako da se ropanje države ne bo še končalo.

 • Sadako

  Če so lahko kupili nogometno prvenstvo, kdo pravi.da ne morejo podkupiti sodišč, politkov in medijev?
  Kopti brez glav, Čelekula, trgovina s človeškimi organi na Kosovu, Osama bin Laden se sreča z Alijo Izetbegovićem v času vojne v Bosni. Turški vpadi, Prvi turški vpadi v Slovenijo so bili roparski pohodi. Turki so požigali vasi, pobijali ljudi, mlade fante so ugrabili ter jih vzgojili v janičarje, ostale ljudi, ki so bili dovolj močni, so odpeljali v suženjstvo, kradli so živino ter pridelke, denar ter se s plenom vrnili v takratno Osmansko carstvo.
  https://siol.net/novice/slovenija/koliko-multikulturalizma-je-v-katarju-ki-financira-dzamijo-v-sloveniji-nic-425115
  http://www.handelsblatt.com/politik/international/beziehungen-zu-deutschland-katar-verlangt-steuerabkommen-seite-2/3740832-2.html
  https://siol.net/novice/svet/megainvesticije-bogatega-katarja-v-evropo-286842
  http://www.focus.de/sport/fussball/zeugenaussagen-ueber-fifa-funktionaere-stimmenkauf-bei-wm-2022-deutschland-darf-niemals-in-katar-antreten_id_7854056.html

 • Janez

  NA
  TE NASLEDNIKE ZLOČINCEV
  J.V. STALINA, TITA, KARDELJA, KIDRIČA , MAČKA M. RIBIČIČA ITD.
  BO
  TREBA BITI POZOREN,
  DA
  SPET NE POVZROČIJO TAKEGA MORJENJA
  IN GOSPODARSKE ŠKODE – KOT SO JO POVZROČILI. NJIH PREDNIKI. L. r. Janez K. KOMENDA

 • baubau

  SKOJ

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!