Poglejte pokvarjeno Mladino, ki bi rada prikrila milijardno pranje denarja

Foto: Twitter

Tednik Mladina, ki je bil včasih trn v peti nekdanjim komunističnim oblastnikom, je več kot očitno zašel iz svoje začrtane programske usmeritve. Ta se namreč v glavnem osredotoča na prvaka največje opozicijske stranke Janeza Janšo in na stranko SDS, pri tem pa namenoma pozablja na levičarske tajkune, ki so kradli celotno tranzicijo, lastne vire denarja, ki prihajajo iz slovenskega zdravstva ter davčnih oaz in afero pranja denarja prek največje državne banke NLB. Karikature Janše tako tradicionalno krasijo njihove naslovnice, v člankih kažejo na kurje tatove, medtem ko njihovi botri kradejo milijone, v zadnji številki pa so se osredotočili na pranje denarja v NKBM. Konkretno: Zaradi opranih 2,8 milijona evrov v NKBM bi radi prikrili afero milijardnega pranja v NLB in rešili svoje politične botre, ki so v afero vseh afer še kako vpleteni.

V članku z naslovom “NKBM pere bolje”, ki se razprostira na kar sedmih straneh tiskane izdaje Mladine, so se afere NLB le malenkostno dotaknili v uvodu in zapisali, da smo bili lahko junija letos priča aferi milijarde dolarjev opranega denarja v naši največji državni banki NLB, v katero naj bi bila vpletena skupina iranskih državljanov. Pri tem so spomnili na poslanca SDS Branka Grimsa, ki je kot predsednik parlamentarne komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb sprožil govorice glede molka organov pregona in namigov, da je bil denar namenjen za financiranje iranskega jedrskega programa. Nato so zapisali: “Histerija je dosegla vrh z ustanovitvijo nove preiskovalne komisije, ki jo je zahtevala Grimsova SDS, vendar v dobrih dveh mesecih delovanja komisija še ni našla oprijemljivih dokazov za načrtno prikrivanje sumov pranja denarja v NLB.” Kar je seveda eklatantna laž, ki jo že tradicionalno uporabljajo v tedniku, ki se financira iz preplačanega medicinskega materiala v slovenskem zdravstvu ter s sumljivim denarjem iz davčnih oaz.

Po prepričanju Mladine obstajajo le dokazi v zvezi z NKBM
Po navedbah Mladine namreč obstajajo dokazi le v zvezi z nekdanjo drugo največjo državno banko NKBM, pri čemer se opirajo na skupno preiskavo Mladine in italijanskega centra za preiskovalno novinarstvo Irpi, ki je razkrila sistem ignoriranja sumov pranja denarja. Pri tem omenjajo ugotovitve inšpektorjev Banke Slovenije, “da obstajajo zadostni dokazi, da je vodstvo NKBM na čelu z Alešem Haucem, ki ga je imenovala vlada Janeza Janše, skušalo prikriti nenavadno strpnost do sumov pranja denarja”.

Preiskovalna komisija o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu ter ugotavljanju vzrokov in odgovornosti za že drugo sanacijo bančnega sistema v samostojni Sloveniji, ki jo vodi poslanec SDS Anže Logar, se je po zaslišanju nekdanjih vodilnih v Factor banki, Probanki in NLB osredotočila na nekdanje zaposlene v NKBM, med drugim tudi na Aleša Hauca. Hauc, ki je bil predsednik uprave banke od marca 2012 do konca februarja 2015, je med prvim pričanjem januarja 2014 zatrdil, da  je večina vzrokov za slabe kredite izhajala iz krize in pomanjkanja skrbnosti pri odobravanju kreditov. Banka je v njegovem času uvedla forenzično revizijo, ki bi pokazala, kateri krediti so postali slabi zaradi krize in kateri zaradi slabega upravljanja. Nato je najela tri odvetniške hiše, da bi ji svetovale, katere primere naj predajo sodišču. Ob čiščenju portfelja so v banki spremenili navodila za zavarovanje naložb. Po mnenju Hauca je za slabe naložbe kriv pomanjkljiv sistem notranjega nadzora, “za to pa nosi odgovornost uprava”.

Foto: STA

Mediji  so poročali, da naj bi v času njegovega vodenja banke italijanski državljani banko uporabljali za pranje denarja iz nezakonitih poslov ter izogibanje italijanski davkariji in policiji. Na vprašanje enega od članov komisije o tem je Hauc odvrnil, da tega ni prebral. “Dopuščam pa možnost, da so te osebe delale prek transakcijskih računov v banki v Novi Gorici,” je povedal. Mediji, ki so pisali o tej zadevi, so se sklicevali na zaupno poročilo inšpektorjev Banke Slovenije o celovitem pregledu NKBM konec leta 2014. Hauc je bil začuden, da lahko takšna zaupna poročila sploh pridejo iz Banke Slovenije, anonimke pa krožijo po medijih.

Anže Logar (Foto: STA)

Očitno se Mladini ne zdi vredno omenjati v državnem zboru soglasno sprejetega poročila preiskovalne komisije o zlorabah bančnega sistema v zadevi pranja denarja #IranNLBgate. Afero, ki razgalja kriminalno dejavnost slovenske politične levice v letih 2009 in 2010, bodo odslej preiskovali organi pregona. Slovenska kritična javnost, ki je sicer že navajena zakulisnega izčrpavanja NLB in drugih sumljivih poslov odgovornih, je bila pretresena ob informaciji, da je NLB v letih 2009 in 2010 oprala milijardo dolarjev umazanega denarja iz Irana, države, ki je bila v tistem času pod mednarodnim embargom. Kljub ignoranci prevladujočih medijev, vključno z Mladino, in dela politične levice, ki so želeli največjo afero v zgodovini države pomesti pod preprogo, je komisija, ki jo vodi nepopustljivi in strokovno usposobljeni poslanec Anže Logar, poročilo sprejela brez glasu proti. Poročilo je nato potrdil še državni zbor.

H. M.

 • AlojzZ

  “Afero, ki razgalja kriminalno dejavnost slovenske politične levice v letih 2009 in 2010, bodo odslej preiskovali organi pregona.”

  Zastaralo bo.

  • MEFISTO

   Kje?

   Mar na kaki zakotni policijski postaji?

  • Olga

   Ne bo, ker bodo to preprečili italijanski organi pregona! Pomagali jim bodo pa tudi vsi, ki jih je NLB ogrozila s pranjem terorističnega denarja! Torej vsa mednarodna skupnost, ki je uvedla sankcije proti Iranu! Levaki so ostali brez gat!

   • Stajerka

    ne verjamem…..Praprotnik in Kos nista v NLB samo zaradi sedanjega zaslužka!!! Ta je samo nagrada za uslugo in molk!!

 • Silka

  Če samo delno vemo kako se financira Mladina in kdo so botri in lastniki v ozadju je na daleč jasno, da ptiči istega perja skup letijo in da gre za vseskozi delujoč in obsežni komunistični kriminal.

  • Zgornji

   TOOOČNOOO TKOOOOOOO !!! ! !!!

  • Dovžan Miha

   Še dobro, da imajo vsi desničarski brezplačniki kot solza čisto lastniško strukturo in pregledne vire financiranja, da o imenih pišočih za Škandal sploh ne govorim. Saj veste, pravica, resnica, poštenost.

 • Olga

  Mladina je medijska kloaka! Tudi ona “pere” samo z uporabo mafijskega levaskega “praška”! “Mehčalec” je pa od samega botra Don Murgleoneja!

 • janez zorman

  Mladina je iz nekdaj uporniške tedenske revije, v petindvajsetih letih postala kontinuiteta nekdanjega enopartijskega tednika “komunista”. Kot kaže jo je prevzela mladež tistih nekaj % ortodoksnih partijcev, ki so bili proti slovenski samoodločbi; in se že nekaj let oz. desetletij trudijo spraviti Slovenijo nazaj na Balkan; jim kar uspeva – Lj je na lepi poti.

  • učko

   Isto kot Z.Predin, ki je postal iz nekega fičfiričevskega “rokerja sa Mure”, dobro plačani režimski cepec !!!

 • centurion

  Najbolje pere denar NLB z detergentom KUČAN in
  mehčalcem KOS.

  • Stajerka

   :))….dobra!

 • antimur

  Mladino, prav tako kot Levico, bi morali organi pregona prepovedati in kaznovati že po uradni dolžnosti, ne pa da lahko takšni levi ekstremisti nemoteno pljuvajo in lažejo, spletkarijo, vsiljujejo propadlo in nasilno ideologijo. Sicer pa, kdor pozna Repovža, mu je jasno, da ne more biti drugače. Ta moralna pokveka, je proizvod Kučanovega, goebelskovega novinarstva, čeprav o novinarstvu nima najmanjšega pojma. Je pokvarjen, zahrbten, spletkarski, toda goreč pripadnik kučanizma, tako kot večina zaposlenih na Mladini in očitno je ta pripadnost in sovražnost dandanes v Sloveniji dovolj, da te Kučanovi antislovenci in kriminalci podpirajo in nastavljajo s pomočjo naropanega denarja Slovencev.

  • rabbit

   Slovenski pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa pri malem Repovžu zanesljivo drži oba starša enako pokvarjena tako mama Mija Repovž kot ata Aleksander Lucu.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Žaaal.

  • Steiermark

   Vsi levaki so moralne pokveke – pokvarjeni, zahrbtni, spletkarji komunističnih pokvek, ki jim ni bilo dovolj 45 let klanja in ropanja slovenskega naroda ampak hočejo in tudi to nadaljujejo že 27 let, po osamosvojitvi, proti kateri so se sami borili – sedaj lahko vidimo, zakaj!

   • Dovžan Miha

    45 let klanja? Preveč filmov gledaš. Mimogrede, kako pa kaj vaša Črna roka? Pa une kleti na Sv. Urhu? Izgubili ste, sprijaznite se. Drgač je pa na Skyscannerju karta od Ljubljane do Buenos Airesa za 1.379 eur. 29 ur in 5 minut kasneje si že v domobranski meki, kjer se cedita med in mleko. Aja, pišuka, a ni imel tudi tam vaš Bajuk prste zraven v bančnem sistemu, pa je država potem nekajkrat bankrotirala?

  • Dovžan Miha

   Hmmm, ampak kako to, da v vsej tej gorečnosti do resnice in pravice ter pri tej neverjetni podpori ne more preživeti niti en desničarski medij? Vsi vaši časopisi, tedniki, mesečniki, vse je pocrkalo, še brezplačniki so šli cugrunt? Kako je to mogoče? Kam pa je šel Janšev denar od orožja, pa milijarde obeh Zvonov??? Toliko vas je, domoljubov in pravičnih borcev proti komunizmu, pa vas že 70 let scat vozi en usran Forum 21 z nekaj starčki na čelu. Mater, res ste luzerji, da vam ne uspe plačati teh nekaj novinarjev in urednikov ter enega fotografa, ki bi en normalen časopis skupaj spravili. No ja, imate pa vsaj tale Nova24tv (če bo zdržal do konca leta, seveda), pa svoje fake news. Za božjo voljo, dajte se naročit na Škandal, ker Orban tudi ne bo do nezavesti financiral tega sranja, pomagati morate tudi vsi borci za resnico in pravico!!!! Dajmo, akcija! Mimogrede, za uredništvo Mladine ste tako nepomembni, da se vam in vašim debilnim novicam niti smejijo ne več :)

 • RATATA

  Zaradi dveh številk tednika Mladina, ki sem ju imel v omarici pri postelji v kasarniški spalnici mi je 88. ćobanski ćapac poručnik =bal mater in mi kot protidržavnemu elementu grozil z robijo, kjer mi bodo zaplenili pas in šnirlce.
  V sedanjem času, bi nam todobno komunajzrsko mladino verjetno brezplačno razdeljevali.

  • indijanka

   Si jih imel v omarici zanalašč?

   • RATATA

    Samo eno omarico sem imel za svoje stvari. Zrolana izvoda sem potisnil čisto ob zadnjo steno, pa smo morali vse zložiti ven na posteljo. Izvoda sta ostala notri, firbec je pa vsako omarico od blizu pogledal.
    Nisem imel kam drugam dati, saj gušterji nismo imeli nič prostega časa in prve mesece nismo bili nikdar razpuščeni.

    • goldhorn

     Pod pojstlo bi ju stisnu.

     • KAPIBARA

      Če je pa spal na zgornjem pogradu
      Tiste omarce so ble pa “zakon”.. :-)

     • RATATA

      Kasete ;-)

     • KAPIBARA

      :-)

     • samsara

      “Ormarić, noćni, sobni, metalni.”

      Tako je glasil uradni knjigovodski opis slavnih ‘kaseta’. Vem s prve roke ;-)

   • Cyclopean

    In kje je kaj Ana Dob? Mislim, da me je blokirala, pa ni potrebe po tem. Vidve ste bolj na ti, bodi dobra mediatorka med nami pa ji reči, da se ji opravičujem za nesramne komentarje, pa tudi tebi no, saj nisem tak v resnici :)

    • RATATA

     Bila je Ana Job!

     • Cyclopean

      Pardon, tipkarski škrat..

     • RATATA

      Naj ti bo (!) tokrat!!

     • Cyclopean

      Si morebiti ti Ana Job? :)

     • RATATA

      Ne, nisem in nisem bil.
      Čisto navaden RATATA sem, od nekdaj.

    • indijanka

     Tudi sama pogrešam Anine komentarje. Upam, da jih še kdo :)? Prenesla ji bom opravičilo. Zdi se mi izjemno lepo od tebe. Rahločutnost štejem med moške vrline. Hvala.

     • Cyclopean

      Hvala tudi tebi, sem hvaležen :)

  • Peter

   Ja. Meni je ena gospa, ki je “imela veze” nosila prepovedane številke, ki so jih zaplenili že v tiskarni.

   • RATATA

    A se je gospa v teh letih tudi spremenila kot Mladina?

    • Peter

     Uf, že dolgo je nisem videl…ne nje, ne Mladine, itak, no.

 • centurion

  Mladina z od mafije opranega denarja v NLB funkcionira,,,,

 • Antonius

  Pika Simić
  je bila boljša,
  kot moreta biti
  Petek in Tomašič skupaj.
  VERZIFIKATOR je še
  vedno blokiran.
  ——————————–

  Poglejte pokvarjeno Mladino, ki bi rada prikrila milijardno pranje denarja

  Mladen Starina

  MLADCI IN RESNICA

  Ne izgubljal bi besed o padcih,
  ko bi ne bilo opozorila,
  kakšna se pokvarjenost godila
  zopet pri sosedovih je mladcih.

  Šolajoča ta mladina vrla
  ti domov z novico takšno pride,
  da v njen prid zadeva se izide,
  spet se je o drugih besno drla.

  Nič o svojih, cvekarjih proslulih,
  cveke pod preprogo pač pometa,
  jezik o vseh boljših zgolj opleta,
  o teh drugih spet mladina tuli.

  Grdobije, takšne vse mogoče
  o sošolcih bo naplesti znala
  ti o njih bo vnedogled lagala.
  sebe nujno ko oprati hoče.

  Kaj če sklep sprejet je bil soglasno,
  NLB dobi da tri ukore,
  mladec naš to razložiti zmore,
  da bo staršem vse kristalno jasno.

  Ni bil NLB, to je pomota,
  ta, ki šola zdaj ga izključuje,
  NKBM da se imenuje,
  še pretepsti treba bo falota.

  Staršem gre zadevo razložiti
  in v soseski čisto vsej mladini,
  mladec naš pošten da je edini,
  njemu treba je zvestó slediti.

  Ne pove seveda se resnica,
  šolska da oblast ga vsa podpira,
  mastno za ovajanje dotira,
  v svetu šole da ima dva strica.

  Bednost ko njegova se prodana
  po soseski širi zunaj šole,
  brez besed si, rečeš si le tole:
  jasno, da mladina je oprana.

 • antimur

  V kolikor bi imel vsaj malo pameti, predvsem pa domoljubja, bi ugotovil, da takšen zdraharski medij kot je Mladina, deluje izključno za levofašistično kriminalno golazen, (ki ga tudi po obvoznih kanalih financira) ter proti vsemu, kar je slovenskega. Toda bedaki kot ti, ali ste zaslepljeni do onemoglosti, ali pa samo pokvarjeni in hudobni.
  P.S.: Vsaj to bi lahko vedel, da Mladina ni noben medij, je odvraten stenčas Kučana in Levice.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOOOOO !!! ! !!!

  • Aron

   Hvala, samo potrjuješ moje domneve, res si bebček:)))

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • rabbit

   Po domače povedano Mladina je pralnica denarja za slovensko levo mafijo.

  • etrusk

   Popolna ,pravilna ugotovitev,do kdaj bo še tako ????

 • Krtača 20

  V glavnem včeraj je bila na ulicah cela Katalonija – ta portal mrk, o Kataloniji danes razpravljajo v EU parlamentu – ta portal mrk. Katalonija je napovedala odcepitev v parih dneh – ta portal mrk. Pa za koga vi delate nova24? Za fašiste?

  • dež

   Proti Krtači in drugim ščetkam podobne sorte.

   • Krtača 20

    Ampak noben se pa ni uspel zjasnit če delate za fašiste? Očitno je res. Janša pa še kar ni tvitnil…

    • Steiermark

     nepismeni ili polupismeni teleban, pa še slep povrhu!

    • dež

     Najprej moraš povedati na katere fašiste misliš. Na povezavi http://www.mladina.si/103041/pustil-sem-jim-pistole/ imaš članek, kako je Ivan Maček Matija ob kapitulaciji Italije leta 1943 domov pospremil italijanske fašiste. Kot piše v svojih spominih, je oficirjem celo pustil orožje, fašističnemu generalu Ceruttiju in njegovemu spremstvu pa zrihtal tovornjak, da se niso preveč matrali na poti domov. Torej, če si mislil te fašiste, je odgovor negativen.

  • MižekFiga

   Stranke LDS, Zares, DS, NSI, ZL so napovedale skupni ustanovni zbor “Balkanija zapahnjena” v razširjeni (šotor) razpravni dvorani na Dobu. “Krtača 20” pa nič ??? (,ali mrk).
   PS.: Pomendrano travo bo plačal g. Soros (zastopnik ddr. Kučan).

   • karpelec

    Krtača selektivno razmišlja, podobno kot tarantla. Ko mi o korenčku, on o zelju, torej eno raste v luft, drugi pa v zemljo in tako se ne moreta srečat.

  • centurion

   Leta 1991 je bila na ulicah vsa Slovenija, levi mediji in
   Kučanov klan ter ortolevičarji pa-mrk.

  • Aurelius

   Podnpiršna, ta portal dela za slovensko resnico in pravico, zato kar spokaj kufre in odvandraj na Mladino, tam lahko orgazmiraš skupaj z ostalimi fašisti in vseh dvanajst bralcev vam bo navdušeno ploskalo !

  • Ryuk
  • Steiermark

   krtačar, zate je vse, kar je v pismeni obliki, “mrk”, ker si pač nepismeni jugovič……

  • sprehajalec

   Fašisti so bili levičarji. Tako kot Antifašisti. En moder izrek zate, Krtača;

   Il fascismo degli antifascisti non mi fa meno paura di quello dei fascisti.

   Fašizma antifašistov se bolj bojim kot tistega od fašistov.

 • dež

  Tule si preberi, https://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/, vse lepo piše, črno na belem, boš morda spremenil mnenje.

  • Aron

   In? Niso tudi tajkuni in davčni utajevalci solastniki Nove? Ni večinski lastnik Nove Orban in njegovi služabniki? Ne razumem, kaj bi rad s tem povedal, kot to, da ti pač ni všeč, da Mladina piše o pranju denarja, ki se je zgodilo pod Janšo in kadri, ki jih je on nastavil:)

   • Steiermark

    Če je pa to res, kar ti trdiš, pa imaš pravgotovo dokaze za svoje lažno in natolcevalsko delovanje in širjenje neresnic….. Potem jih pa predloži policiji, da bo lahko uporabila pri ovadbi! Le kaj bi vi levakarski nepošteenjaki in zdraharji počeli, če bi vam bilo onemogočno laganje, propadli bi v enem dnevu….

    • Aron

     Kakšna ovadba? Dejstvo pa je, da je Nova v lasti sumljivcev, temu primerno pa jo tudi tretiram:)

     • tohuvabohu

      A niste trdili, da je Stojan Petrič večinski lastnik?

     • Aron

      Kakšen Stojan Petrič?

     • tohuvabohu

      Kolektor (zbiralec). Trikrat lahko ugibaš, kaj zbira.

   • dež

    1. Mi lahko našteješ, katere tajkune imaš v mislih ? Vsi, ki so lastniki Nove so vplačali lasten denar, v nasprotju z Mladino, kjer je njihov lastnik državna NLB. In kjer so v pertubacijah z lastništvom časopisa sodelovala podjetja, ki so danes na slabi banki.
    2. Kaj je narobe z Orbanom, tudi gradnjo 2. tira bo baje sofinanciral ?
    3. Vse banke v Sloveniji so pod izključnim nadzorom Banke Slovenije, ne pod nadzorom vlade. V nasprotnem bi šlo za nedopustno vpletanje politike v banke. Če je NKBM (ali kakšna druga banka) prala denar, kaj ima Janšina vlada s tem ? Nadzornik NLB v času pranja iranskega denarja 2008-2010 Igor Masten je par dni nazaj izjavil, da nadzorniki niso imeli pojma o pranju denarja.
    4. Lastnik Mladine je državna NLB in neznane firme iz Luxemburga (lahko bi bile tudi iz Cipra, Švice, Delawera, poudarek je na “neznan”). Ne vidim bedaka na tem svetu, ki bi verjel, da Mladina neodvisno piše o svojem lastniku. Dokler skrivajo svoje lastnike nimajo prav nobene kredibilnosti, da pišejo o drugih takšnih primerih. Naj prodajo delež državnih ali z državo povezanih podjetij, potem pa lahko pišejo kar hočejo.

    • Aron

     Tajkunčki iz Orbanovega kroga, Habony in Gyori naprimer. Oba globoko povezana z Orbanom in Fideszom. Ampak ja, našim domoljupcem je zgleda vseeno, da se navušujejo nad medijem v lasti Ogrov :) Je pa vidim ogromen problem lastništvo Mladine, ki je tako ali tako baje nihče ne bere. Lahko pa navsezadnje delnice odkupiš ti pa pišeš slavospeve svojim junakom?

     Kar se tiče NLB in NKBM- naj veljajo isti vatli za vse. Verjamem, da si zagovarjal politike tudi v primeru ti. iranskega ‘pranja’ denarja, kajne?

     • dež

      Še enkrat, če želiš biti verodostojen novinar ali medij, ne morejo biti tvoji lastniki neznani, iz davčne oaze ali v državni lasti. Vsi Madžari, ki si jih navedel, imajo znan ime in priimek.
      In drugič, ne moreš pisati objektivno o podjetjih, ki so v lasti tvojega lastnika. Ker sicer po hitrem postopku dobiš čevelj. Zato je za Novo jasno, da piše subjektivno do desnice, Mladina pa se dela, kot da gre za nevtralen in objektiven medij.

 • dob

  Zdaj smo že v fazi, ko iskanje izgovorov in opravičil sploh ni več potrebno, zadostuje že “pa kva pol?!”

  • Borut Stari

   Posebej takrat,ko nista vpletena Janša in SDS.

 • Zgornji

  Ja, Čist so Zabluzili, … sem spoznal to že nekaj časa let nazaj , … zgleda da imajo drugega direktorja, ki pobira denar iz drugih virov, tako, da morajo pisati o njihovih nasprotnikih , … Žal. Pokvarili so se …

 • sprehajalec

  #Tednik Mladina, ki je bil včasih trn v peti nekdanjim
  komunističnim oblastnikom, je več kot očitno zašel iz svoje začrtane
  programske usmeritve.#

  Nikoli ni zašel, le mi tega nismo takrat prepoznali. Bil je Ultralevičarski, torej še bolj levičarski od komunistov samih. Zavzemali so se le za reformo partije, ter njeno zamenjavo z mladinci ultralevičarskega europskega tipa. Konec koncev jim je tudi uspelo.

 • Viktorh

  Mi smo titovi, tito je naš, so vpili, mislijo pa še sedaj tako!

  • Vera

   Mislijo na pesek ( mivko ) , ki je v krsti na Dedinju .

 • MižekFiga

  Mladina ali revialni tisk, ki ga čakaš en teden, da izveš nove (stare) laži.
  Sodobne informacije so na Internetnih straneh. Napišeš mnenje in v nekaj minutah se tvoje mnenje bere po vsem svetu. Arheologija se pač bavi z arhaičnimi temami kot je poročanje Mladine ali Božota Repaća o osamosvojiteljih, ipd…
  Arheološka Mladina se zato ne more hvaliti s poročanjem, zato pa poizkuša pri ljubiteljih arheologije ustvarjati arheološka mnenja.
  Živimo danes in tukaj v EU IN ddr. Kučana krompirjeva župa še za na gnoj ni več dobra, pa čeprav je zapakirana v Mladino !!!

  • Dovžan Miha

   Ja, če hočeš nekaj preverjenega objaviti, to zahteva čas, ane? Saj to že itak veste, ker se tudi skupaj zlepljeni in fotokopirani dokumenti ne ustvarijo v dveh minutah, kajne? Seveda pa lahko en fake news objaviš takoj, ga objaviš na Nova24 in potem to ovcam vztrajno prodajaš kot sveto resnico.

   • TROL….TROL…….TROL….

    • Dovžan Miha

     spet nobenega argumenta, samo ponavljanje v prazno …

 • Stajerka

  in kaj je na slovenskih-državnih bankah počela SLOVENSKA MAFIJA, ki ji italijanska ne seže niti do gležnjev……slo mafija nima na vesti 5 mio opranega keša, ampak KRAJO VEČ MILIJARD EUR naših, poštenih žuljev…….
  Italijanska mafija ropa državo preko davkov, še nisem slišala, da bi se mafija v Italiji zakreditirala in bi ji država odpisala vse dolgove!!!……
  NE se norčevat iz Italijanov in njihove PRAVNE države – na Mladini se naj zamislijo nad našo katastrofo…..ups, ne morejo – so eni izmed njih!!!

 • goldhorn

  Kdo pa sploh še bere Mladino?

  • janez zorman

   Nekaj stricev, njihovih nečakov in vnukov. Se jih je kar namnožilo v JU.

   • Vera

    V “državni upravi ” !

  • Stajerka

   tisti, ki so plačani iz skupnega žakla……vidim, da je cena 3,50 eur……delavec na minimalki za ta dnar 1 dan preživi 4-člansko družino….

 • Stajerka

  Italijani so dokazali svojo sposobnost in poštenost, ko so naše “varnostne” organe stisnili v kot in jih učili poštevanke do 5…….kdo že je bil Rok Žavbi???

 • tarantela

  Zakaj Janša in SDS ne podprejo Katalonije?

  http://www.mladina.si/182165/kucan-in-rupel-skupaj-za-katalonijo/

  • Krtača 20

   Hoho. A vidite desni fašisti lepo peterokrako zvezdo? Rdeča barva je desno od nje. Če hočte, jo lahko pobarvate. Vgraviral na čelo vam jo bo pa narod!

   Pa ti šmenta. Janša ni med podpisniki. Verjetn mu zdajle fajn stiska fašistično danko.

   • Dovžan Miha

    Tise pa raje obes, ko ne veš zakaj se gre.

  • Steiermark

   Ti si duševno zaostala, zato nemoreš niti prebrati ali razumeti, da je JJ bil med prvimi, ki je kataloncem dal moralno podporo oz. jih podprl. In tvoja jugosrbska levaška oblast? Je cmeravec ali kahlar morda kateerikoli od njih, uradno protestiral, pri španski oblasti v madridu ali morda oddal protestno noto španskemu ambasadorju? Res si podn od podna, tako kot tvoj rodžak milance, ki se razglaša za osamosvojitelja Slovenije, (čeprav njegova najintimnejša opcija nikoli ni bila samostojna in svobodna Slovenija), potem ko je vsem jasno, da je sodelavec srbskega okupatorja (k njim tudi narodnostno spada, in lahko njegov gnev ob osamosvajanju, kar je pa izvršil naš osamosvojitelj, JJ, razumemo, ker ta zmene lahko naklada samo tebi in tebi podobnim jugozabitežem levega izmečkarskega tujka, v Sloveniji), ne samo opozarjal nas Slovence, na “katastrofalne posledice” za nas ampak je tudi pomagal oz. dovolil razorožiti TO…..Deloval je kto petokolonaš oz. kvizling jugokomunajzarske srbske bande! Tvoja zabitost in hudobija me silita na bruhanje!

  • Viktorh

   Za to je pristojna vlada, ne pa ena stranka.
   Osebno pa se je izjasnil, da imajo načelno vsi pravico do….

  • goldhorn

   A sedaj se pa Kučan ven meče?!?! Očitno mu je več do Kataloncev kot do Slovencev. Malo se spomni na njegove intimne želje leta 91!

 • hribovc
 • Anketa Študenta

  http://www.mylanderpages.com/zelenjava_sadje/Super-nagradna-igra
  Super nagradna igra – Mercator boni: 120eur, 70eur, 50eur

  Hitra anketa – povprečno trajanje 4min 30s
  študent AGRONOMSKE EKONOMIKE – PLAČAM IZ LASTNEGA ŽEPA, Mercator nima s tem nič

  Možnost zadetka ca. 1:100 oz. 3:300

  Hvala Slovenci za nesebično pomoč in trud!
  Ker sem dobil že veliko komentarjev, da je stvar FAKE: ne ni fake, nihče se ne muči zastonj.

  • šmentanamuha

   Dej jebi se ti študent in nehi smetiti po vseh portalih.

   • Dovžan Miha

    A ti še tud študiraš frača.

    • šmentanamuha

     Kaj bi pa ti rad?

   • Anketa Študenta

    Ne vem zakaj tolk negativen energije. Spreglej in idi naprej, nikomur ne želim žalega, vsem naj bo dobro.

   • Anketa Študenta

    Po drugi strani pa je tudi prav, da poveš kaj misliš, jaz to cenim, bi pa bil zelo zadovoljen, če bi imel razumevanje v tej situaciji. Hvala in vse dobro želim!

 • Antonius

  Kučanova razorožitev TO in njegova preprodaja orožja Bosancem, kraja denarja in dokapitalizacije v NLB, milijardo in več pokradenega denarja iz avtocestnega križa, Teš 6, ropanje zdravstvu namenjenega denarja, drugi tir Koper Divača, pranje denarja, koruptivno tožilstvo, krivosodje in policija, ljudstvo pa še kar in kar voli Kučanove nove in stare obraze, da ga okoli prinašajo in kradejo.
  Slovenska težava niso kriminalci, ki jih je mogoče najti po vseh državah sveta, težava so slovenski volivci, ki že prek dvajset let izvoljenim lažnivcem nasedajo in jih brez kakršnega koli razmisleka in spomina ves čas volijo.
  Izstopajoči primer nedavnih dni je referendum proti kraji denarja za kleptomanski projekt drugega tira, ko se volivcem pišmeuhovsko ni ljubilo priti niti na referendum. S svojo lenobo in neodgovornostjo so najbolj poklicani mirno dovolili, da jim bodo Kučanovi kadri speljali še za “slabo” milijardo denarja iz njihovih žepov.

  • Steiermark

   Antonis, ni krivda samo lenoba, da se referenduma niso udeležili, krivo je “duševno stanje” le teh, ki enostavno ne razumejo kaj to pomeni za celo Slovenijo, tudi za njih! Če neki upokojeni tepec, ki mu razlagaš, kakšne posledice bo to imelo za vse, poleg tega tudi za njegovo penzijo, ki se mu bo pravgotovo znižala, čeprav že sedaj joče in se pritožuje, kako naj preživi s 400 E, po 40 letih trdega dela, in ta samo zamahne z roko….. potem lahko razumemo , da so , večina, duševno prizadeti in nesposobni razmišljanja z lastno pametjo (?). In tako se je zgodilo, kakor jim je veliki mafijski šef, na kratkih nogah, sporočil – naročil!

 • rrrrr

  Mladina je nekako tovarniško glasilo za Zemljaričeva trgovca z medicinsko opremo, KB1909 in Medical. Kot Delavska enotnost.
  Ampak, da jo lahko primeš v roko, jo prečitaš in se nasmejiš, moraš biti najmanj na urgenci, s sedmimi žilnimi opornicami in priklopljen na smejalni plin…

 • Olga

  Ljudmila po lastnih besedah nima za sabo nobene “teže”….Je breztežna, saj jo je “raz-težil” Milan Murgleone! Škrabec mu je pa pomagal! Še ena predsednica “vseh” Slovencev kot Pahor!

 • Steiermark

  aron, ne sekiraj se toliko za dan, ko bo ta drhal izbrisana z obličja zemlje, saj boš vseeno lahko nadaljeval tudi potem, svoje veseljačenje po garažah!

 • Franjo Trojner

  A še kdo sploh v trafikah kupuje Mladino? A prodajo skupno 10 morda 15 izvodov na mesec? Meni osebno in mnogim med nami še, kot brezplačnik ne bi bila zanimiva. Morda je pa obvezno čtivo v stranki SD in SMC in tako nekako na kvazi trgu preživi. Govori se, da gre prvi osnutek vedno prvo v murglje po žegn in šele nato v natis.A je Mladina torej strankarski časopis, tako kot včasih Komunist? Če kdo ve mi naj odgovori.

  • Dovžan Miha

   Jaz vem! Naročeni smo nanjo, v trafike nimamo časa hoditi. Vidim, da si omenil brezplačnike. Mladina to ne bo, tovrstno prakso imate na desnici, ker drugače vaših nebuloz noben ne bi bral. Moji otroci so nori na brezplačnike, ker jih potem za star papir v šolo nesejo :) Mimogrede, Komunista je zvesto prebiral vaš I. J. Janša, prakso dela in urednikovanja pa prenesel na vse (propadje, kakopak) časopise, tednike in ostali desničarski pofl… Desničarji še nikoli niste sproducirali ničesar, kar bi normalen folk bral, pa še premalo vas je, da bi kaj na trgu od tega preživelo. Nesposobni in do konca zagrenjeni ste. Pa sprijaznite se, izgubili ste!!!!

   • Vera

    Tako, kot si se ti ” zelenček ” znašel na tem portalu, tako ga tudi čimprej zapusti , ker laži in žalitev ne bomo prenašali .

    • Dovžan Miha

     Tu sem že dolgo. Ker so me že nekajkrat blokiral sem se na novo registriro.

     • Dovžan Miha

      Pa zakaj glih z mojim imenom in avatarjem???

     • TROL….TROL….TROL….

   • Minovak

    Poslušaj pikec, tudi ti si zraven in tudi tebe je..jo tvoji in se ti smejijo, ko jih tako lahkotno kuješ v rdeče oblake, zato se raje strezni in vključi tisti 1% možganov, ki še (mogoče) delujejo. Lahko ti povem, da prinesejo v našo, dosti veliko trgovino 10 izvodov mladine in jih tudi deset odnesejo. Kaj ste pa rdečeglavci sproducirali pa je občutno na vsakem vogalu in denarnici. No, sedaj pa tiho sedi v kot in počakaj, da napad mine…pomaga, veš!

    • Dovžan Miha

     Ne ti meni pikec.
     Jst sem dovolj star de vem kaj počenjam. Veliko sem dal skoz, partija nas je kalila in naredila dobre soldate socializma.
     Molči!

     • tramal

      Si pač drekonja,kar tudi sam priznavaš.z svojmo socializmu.

     • Minovak

      Povsem prav si prebral, kajti v teh časih, ki nam jih je zaje..l socializem je patološko biti fanatik rdeče garde, ki nam je prinesla samo zlo. Morda sem še starejši od tebe, v kar ne dvomim, zato ti lahko z gotovostjo povem, da si za 180°udaril mimo, ker sem sam skusil vse to rdeče zlo od sredine prejšnjega stoletja sem. Zato tebi svetujem – molči in si še enkrat preberi moj prejšnji, zadnji stavek.

     • Dovžan Miha

      Ne seri ga stari.

     • Minovak

      To je odgovor tistih, ki nimajo več odgovora, a ne.

     • Dovžan Miha

      Bogi. A imaš kakšno šolo narejeno? V rdečem komunizmu? Ojej, potem se moraš odpovedat izobrazbi. So starši s poceni kreditom kupili flet ali zgradili bajto? Vrnite, z obrestmi vred! Si bil zaprt? Odlično, takoj pejd nazaj in kazen še enkrat odsedi, tokrat v demokraciji.

     • Minovak

      Se vidi, da si še mlad, ker streljaš kozle kar tja vsevprek in misliš, da vse veš. Res mnogo ti manjka in dokler ne odrasteš se lahko kar posloviva, ker nisi na mojem nivoju in, ker vidim, da ti manjka precej izobrazbe. Da se izobraziš pa ti je ostalo silno malo destinacij, ker so tudi te na odhodu.

     • Dovžan Miha

      Evo ga. Spet brez argumentov. Kaj tako hudega ti je bilo v komunizmu in socializmu? Vsi jamravčki ste vse na polno izkoristili, potem pa koj nož v hrbet. Klasika. Ko ste zaradi inflacije zastonj do premoženja prišli, je bilo vse v redu, potem ste zamenjali stran in se zajebali. Zdaj pa vik in krik. meni manjka izobrazbe? Znanstveni magisterij imam, pa 25 let delovnih izkušenj, od tega sem na svojem 15 let, prej pa še 6 let v tujini. Je pa res, da mi politiki in večni luzerji ne diktirajo, kako naj mislim, pa tudi le enega partijskega trobila ne spremljam. na tvoj nivo pa nočem, ker tako nizko si le redko kdo želi.

     • TROL.TROL….TROL….

     • Dovžan Miha

      koza….koza….koza

     • TROL……..TROL….TROL….

     • šmentanamuha

      Soldat socializma, omg, pravi zombi, sej zato pa teke pišeš.

    • Dovžan Miha

     c, c, c, seveda veš. Vi vse veste, kakopak. Vaši so bili na oblasti en švoh mandat, pa nas to še vedno tepe. Kot sem napisal, let do Argentine, enosmerna, 1379 eur. Ljubljana – Buenos Aires, 29 ur in 5 minut. Kaj še čakate, zatirani branilci domovine?

   • tramal

    Kakršen oče taki otroci .Vzgoja da tvoji otroci kradejo brezplačnike in jih prodajo za star papir pelje samo v lopovščino tako kot si navajen ti.Si gnusoba z otroki vred.

    • Dovžan Miha

     Pa sej veš de sem se mal zajebavu.

     • Dovžan Miha

      Hmmm, tole pa nisem jaz pisal, ha , ha, ha. Trolanje na polno. Mimogrede, kje piše da moji otroci kradejo brezplačnike??? Debil. Kako lahko ukradeš brezplačnik??? Ampak nobena nalepka ne more ustaviti Janševih vojščakov, da ne bi tlačili teh bebavih časopisov v kaseljc. Naš je na žalost dovolj velik :D

     • Olga

      A že spet?

     • TROL….TROL…TROL….

     • Dovžan Miha

      koza …koza….koza

   • MEFISTO

    Miha si, Dovžan pa ne.

    Mogoče – dolžan.

    • Dovžan Miha

     Sem, Miro.

   • goldhorn

    Desničarji še nikoli niste sproducirali ničesar, kar bi normalen folk bral
    ——————
    Zanimivo, da ti prebiraš te strani. Po tvoji logiki nisi normalen……

    • Dovžan Miha

     Seveda berem, ampak samo zato, da spoznam sovražnika. Če bi pol ljudi, ki tule komentirajo, prebrali članek v Mladini in ne le, kar jim propaganda Nove24 servira, bi bilo 90 % manj komentarjev. Zadnjič je pisalo, da so tudi v Globusu ugotovili in na naslovnici “jasno” napisali, da Cerar hujska k vojni, je bil pa tam le citat Mahniča, ki je to rekel. wtf??? In zato je dobro vedeti, s kom imaš opravka, ane. Zato po diagonali preletim neumnosti tule gor, komentarji omejencev in zblojencev me pa vedno do solz nasmejijo. Zaenkrat se nam desnice ni treba bati.

     • šmentanamuha

      Pranje in kuhanje na 95°C in centrifugiranje na 1200 obratov je bilo zelo uspešno. Socialistični pralni stroji perejo najbolje! Popolna belina:)

     • Dovžan Miha

      Nobenega argumenta, ampak le žaljivke na osebni ravni. Klasika. To se zgodi takrat, ko zmanjka argumentov. Žal pri meni ne boš uspela z mantro vašega velikega vodje, da 100 krat ponovljena laž postane resnica. Pa če vas je 100.000 muh na dreku, to še ne pomeni, da je dober. Kapiš?

     • TROL…..TROL….TROL….

     • Dovžan Miha

      koza…koza…koza :D

     • TROL……………TROL….TROL….

     • Dovžan Miha

      koza … koza …koza

   • Oregon

    miha, nooooo, pa kaj ti je/

   • šmentanamuha

    Kaki luzer, džizs…

    • Dovžan Miha

     Mladina izhaja dlje, kot MAG, Slovenec, brezplačniki in vsa ostala desničarska navlaka skupaj. Razmisli, kdo je luzer tukaj? Domobrančki ste izgubili vojno, prisegli ste nacistom in fašistom, redno izgubljate na volitvah (ali pa niti desne koalicije ne zmorete sestaviti), v svojih vrstah imate farške pedofile in debeloglave vojaške hujskače. Pa še nekaj pravnomočno obsojenih kriminalcev, vojne dobičkarje in lopove. Edino, kar imate, je to, da sami sebi lažete, ves čas jamrate in šimfate ter se trepljate po ramenih. Kdo je zdaj luzer?

   • traktor

    Miha, pejd, pa raj ktiro na citre zašpili. To je po mojem use, kar bi ti lahko kolkr tolk obvladal. Res je desničarjev nas je malo, pa kljub temu ustvarimo toliko, da skrbimo za svoje družine in futramo vaše nenasitne pizde. Lahko je gobcat, mi zato nimamo časa, kdo pa bo poskrbel za vas lenuhe?

   • TROL….TROL….TROL…..

   • TROL….TROL……TROL….

   • Franjo Trojner

    Jaz nisem ničesar izgubil! A ti si naročen na 15 izvod? Ma kaj te nisi takoj povedo, zdaj mi je koj jasno od kod ti vsa pamet tega sveta. Ha, ha, ha si pa res ena šema! A resnica te tudi kaj in kdaj zanima? Zakaj ne? Ker v tej aferi pranja 1 milijona $ v državni NLB ni najti nikogar iz desnega političnrga pola, ter samo tvoji iz levega političnega pola vun štrlijo, a taka resnica pa tebi ni všeč??? Meni na moje komentarje nea več lepi re, ker si neobjektiven!

    • Dovžan Miha

     Ha ha ha, objektiven bom samo, če bom tvojemu velikemu vodji kimal, ane? Toliko o tem …

 • Zima prihaja
 • šmentanamuha

  Mladina je glasilo homoseksualnega lobija, kjer so v glavnem tudi pišoči na čelu z glavnim urednikom Repovžem, homoseksualci oziroma podpirajo LGBTQ…agendo. Kaj pa naj človek od pedrov pričakuje drugega? Ker imajo močno podporo tudi preko nacionalne RTV (Studio City), si lahko njeni lumpemproletarski kulturmarksistični novinarji brez sramu in strahu privoščijo vsakršno diskreditacijo brez resnejših posledic. To je lep primer novinarske kanalizacije. Več besede niso niti vredni.

 • WatsonForus

  Kučkota si ne upajo oblečt v GORENJE pralni stroj!

  • karpelec

   Ima premalo programov.

 • Janez

  ŠE EN “CVET PRAVOSODNIH ZVIJAČ”
  BERE SE
  IN PO LJ KROŽI LJUDSKA GOVORICA,
  DA
  IMATA
  MOL ŽUPAN IN TISTA NJEGOVA “FARMACEVTKA” ISTEGA – O D V E T N I K A !?
  IN?
  Govori se – da je “farmacevtka” prijavila – policiste baje, ker so jo obiskali ?!
  Ali?
  KDO KAJ VE – KOLIKO JE RESNICE – V TEH DANAŠNJIH GOVORICAH PO LJ. L.r. J. KOMENDA

  • bednick

   Bojan Požar:
   “Bilo je samo še vprašanje časa, kdaj bo globoka država stisnila nesrečno farmacevtko”.

   • šmentanamuha

    Heh, toliko o tragični “žrtvi” farmacevtskega seksa.

 • Osti jarej

  poglejte no,tipa,ki je tik pred tem,da ga raznese….najbrž zaradi požrešnosti

 • if

  Negativnosti in razsežnosti NLB afere so soglasno potrjene v parlamentu. NKBM afera mora skozi postopek preiskave.
  Tednik MLADINA producira alibije namenjene obrambi kriminalcev, ki so akterji v obeh aferah.
  Taka servilnost poudarja sprego medijev tipa MLADINA in kriminala.

  Z omenjenima aferama ima RS priložnost, da lustrira in se posledično demokratizira.
  Tega se kriminal segajoč v vrhovne funkcije RS zaveda, zato je v politični in fizični preživeteveni agoniji propravljen uporabiti vsako obliko samohranitve, tudi nasilje. Nasilje nad informacijo že izvaja, tednik MLADINA je en od trobilskih medijev v tej funkciji!

  Demokracija Slovenije in omenjeni kriminal ta hip bijeta boj za preživetje. Prostor je le za enega! Normalna družba vzpostavlja in vzdržuje demokracijo!

  • Vera

   V tej zadevi izgleda tako,kot, da Ljubljančani ( NLB ) s komiji lahko perejo denar , manj vreden ubobožan Maribor ( NKBM ) pa ne . Ja madonca poštenje mora veljati za vse in povsod . Kaj so nekatere v naši državi že od majhnega učili samo krasti ? ? ?
   Bomo sploh še kdaj ” normalna družba ” ?

 • Hun

  koga briga za pokraden denar, ce nism mel od tega koristi me ne zanima…itak bo cez 10let enak scenarij…ovce so itak da se jih strize

  • if

   Jaz nisem ovca, zato ne trdim “koga briga za pokraden denar, ce nism mel od tega koristi me ne
   zanima…itak bo cez 10let enak scenarij…ovce so itak da se jih strize”.

   • Hun

    replicira mi ovca, sledijo ji pa ovcice z upvouti

    • if

     Jaz nisem ovca, ki trdi “koga briga za pokraden denar, ce nism mel od tega koristi me ne zanima…itak bo cez 10let enak scenarij…ovce so itak da se jih strize”

     • Hun

      ti si ovca ker ne bos docakal da bo s sistemom v Slo kaj bolje…boli kurac volka kaj si ovca misli o njem..kapiš

  • Janez

   TI – SI
   – SE ZDI – ENA KOT KRAVA PIJANA ALI “ZADETA” – O V. C. A !
   Če?
   BI BIL – VSAJ – NORMAL – PES – BI LAJAL – NA ROPARJE ! A le blejaš. L.r. J. KOMENDY

   • Hun

    zate sm lahko plemenski bikk ti raztegne upokojeno knjiznicarski supak

 • šmentanamuha

  Čas je za Drugo republiko. Zdaj razumem, kaj je Janša mislil s tem.

  • DJURO SUMAR

   Ti je končno pršlo.

   • šmentanamuha

    Ne bit preveč pameten.

  • macon

   Pomeni par novih zaporov za levo mafijo, ker bo v starih premalo prostora.

 • Peter

  Mladina še za podkurit ni več. Preveč smrdi. Po lažeh, no.

 • Janez

  “V Z T R A J N I K I ”
  BOMO
  S SHODI PRED VRH. SODIŠČEM – NADALJEVALI !
  Tole
  Z
  BANKAMI,
  S TOŽILSTVOM,
  S POLICIJO OZ. ORGANI MNZ – NAJ PSA UREDITA – PARLAMENT IN VLADA. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  NE BOMO MENDA MI – DOMOLJUBNI PENZIONISTI – UREJALI VSE V R.SLO.

  • Dovžan Miha

   Stari, spet imaš velike črke vklopljene in spet ti je alarm za tablete vzet zatajil… Daj povej kje živiš, pa pokličem 112 in te pridejo reševalci oskrbet. Pa v društvu upokojencev se na tečaj spletnega bontona vpiši, ker te tvoje blodnje niso za nikamor. Sva zmenjena, dedi?

   • Janez

    Ti !
    NIČ NE SKRBI ZAME !
    Raje poskrbi – zase !
    Zdi se – te na tvoja stara leta – čaka “PALCA BERAŠKA, STRGAN ROKAV ITD”L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    TI?
    Si že zdaj? ČISTO NA 3/4 BREZ PAMETI – SE ZDI.
    NIČ NE VEŠ !
    Še tega ne veš, kako je bil “nagrajen” glavni tožilec KP STALINSKIH PROCESV PRI NAS.

   • TROL…..TROL….TROL….

 • MEFISTO

  Danes sem iz zelo zelo zanesljivih virov prišel do informacij o nadvse čudni smrti in še bolj čudnem dogajanje po njegovi smrti.

  Gre za kriminalista, ki je preiskoval pranje denarja v NLB in ki se je dokopal do “preveč” informacij.

  Uradno sporočilo je navedlo, da je padel z lestve.

  Menda se ugiba, da je s strehe padel že mrtev na tla.

  Ko bom dobil še dodatne informacije, bom o tem poročal na tem portalu.

  Pripis:

  Informacije bom lahko zbral in o tem poročal, če bom ostal živ.

  Živimo namreč v čudnih časih in med čudnimi ljudmi ter čudna oblast nas vodi.

  • djuro sumar

   Imamo tudi neke čudaške desničarske stranke. Ti si verjetno padel z lestve na glavo.

 • šmentanamuha

  Oglejte si film Rudar, da vidite, kako to gre v naši državi, ko hoče nekdo priti z resnico na dan. Triler.

  • škale

   Rudar govori tudi resnico o izbrisu, rudar, ki je preživel Srebrenico, je bil v SLO izbrisan

 • sunday

  mladina je bila tako ali tako vedno, le levo trobilo!!!

  • primsek

   nova 24 tv je bila tako ali tako vedno, le desno orbanovsko trobilo. z neuglašenim solistom Petkom, velikim novinarjem in bednim politikom, na bobnih in ritem sekciji

 • Marija

  Te je treba za vsako ceno zaščititi.Pa naj stane kar hoče tudi,če uničijo ves narod.

 • dr Janez Sveti

  Mladina je medij, ki do potankosti kaže na “svobodno ” slovensko novinarsko greznico, ki izpolnjuje vse želje svojih lastnikov in delodajalcev.Kakor vsi slovenski mediji. VSI.
  DR Janez Sveti svobodni kritik

 • blaz furjan

  pravica BLAŽ-u FURJAN-u !!!!

 • Antonius

  Mladen Starina

  MLADCI IN RESNICA

  Ne izgubljal bi besed o padcih,
  ko bi ne bilo opozorila,
  kakšna se pokvarjenost godila
  zopet pri sosedovih je mladcih.

  Šolajoča ta mladina vrla
  ti domov z novico takšno pride,
  da v njen prid zadeva se izide,
  spet se je o drugih besno drla.

  Nič o svojih, cvekarjih proslulih,
  cveke pod preprogo pač pometa,
  jezik o vseh boljših zgolj opleta,
  o teh drugih spet mladina tuli.

  Grdobije, takšne vse mogoče
  o sošolcih bo naplesti znala
  ti o njih bo vnedogled lagala.
  sebe nujno ko oprati hoče.

  Kaj če sklep sprejet je bil soglasno,
  NLB dobi da tri ukore,
  mladec naš to razložiti zmore,
  da bo staršem vse kristalno jasno.

  Ni bil NLB, to je pomota,
  ta, ki šola zdaj ga izključuje,
  NKBM da se imenuje,
  še pretepsti treba bo falota.

  Staršem gre zadevo razložiti
  in v soseski čisto vsej mladini,
  mladec naš pošten da je edini,
  njemu treba je zvestó slediti.

  Ne pove seveda se resnica,
  šolska da oblast ga vsa podpira,
  mastno za ovajanje dotira,
  v svetu šole da ima dva strica.

  Bednost ko njegova se prodana
  po soseski širi zunaj šole,
  brez besed si, rečeš si le tole:
  jasno, da mladina je oprana.

 • VIKTORE

  “primsek sunday -nova 24 tv je bila tako ali tako vedno, le desno orbanovsko trobilo. z neuglašenim solistom Petkom, velikim novinarjem in bednim politikom,..”A Petek et comp. nič ne ve o podkupljiivi prilizljivi janševki Tomčki pa njenih bruseljskih asistentih dvomljive izobrazbe: Petkovega sina, Jerajkinega brata, Janševega Žana in njegove partnerice in morda bi se še koga našlo, ki ga SDS skriva v Bruseljskih palačah, plačuje pa slovenski narod zato, da tam vohljajo in pljuvajo po Sloveniji. Ali znameniti Petek ne ve, kje je njegov sin, ki se udinja isti stranki kot on- samo za denar,denar, denar….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!