Mladina našla novo žrtev – Mateja Tonina!

Foto: STA

Očitno se je Mladina čisto “naključno” odločila, da bo razširila nabor svojih žrtev. Zdaj se je namreč lotila predsednika NSi Mateja Tonina, ker je ta dal košarico Šarčevi koaliciji, se pravi koaliciji, ki jo Mladina goreče podpira. Vsi, ki so naklonjeni Janši, pa so zanjo veliki ne-prijatelji, ki se jih je potrebno lotiti z vseh možnih strani in jih secirati, kolikor je to le mogoče. 

V aktualni izdaje Mladine je mogoče zaslediti kolumno Vlada Miheljaka, predavatelja na Fakulteti za družbene vede, z naslovom Sedaj pa burkini koalicija?, v kateri ta na veliko problematizira sodelovanje Tonina z zmagovalcem državnozborskih volitev Janezom Janšo. Po njegovem naj bi  NSi s tem storila gromozansko napako, saj naj bi v Šarčevi koaliciji dobila veliko več kot v Janševi. Tonin je po prepričanju Miheljaka od Mira Cerarja prevzel štafeto hipermoralista in bi se po moral po “izpadu” Žana Mahniča vprašati, ali je mogoča koalicija s stranko, ki naj bi s svojo “nestrpnostjo” delala gospodarsko škodo.

Spomnimo. Ob tem se je Miheljak navezal na tvit poslanca Mahniča glede “rjuharice” v Termah Vivat, v katerem je ta podal upravičeno kritiko na račun term in posledično njihovega direktorja Metoda Graha. Grahu po odzivu sodeč prioriteto predstavljajo bogati arabski, in ne slovenski gosti. Namesto da bi v odzivu povedal, da je plavalka v rjuhah zašla, in se opravičil za nevšečnost, je raje napadel gostjo, ki je na nepravilnost opozorila. Poleg tega, da so gostji zagrozili s tožbo, se je ta morala v Sloveniji opravičiti celo v arabščini! Seveda pa je Mladina zopet na nasprotnem bregu kot velika zagovornica multikulturalizma in kdor se ne strinja z njo, se znajde na “črnem seznamu”.

Mekina Tonina označuje za Janševega odvetnika
Medtem ko je Miheljak prepričan, da Tonina čaka še veliko učenja, pa novinar Borut Mekina ugotavlja, da “Tonin postaja Janšev odvetnik”. Po njegovo s tem NSi zamuja priložnost, da bi postala nekakšna “slovenska CDU” – močna in zmerna stranka na desni sredini -, pri čemer poudarja, da naj bi bili Toninovi argumenti, zaradi katerih je ta zapustil Šarčevo koalicijo, neprepričljivi. Ob tem je potrebno opozoriti, da je Mekina nedavno v popravku glede najbogatejših Slovencev in njihovega lastništva priznal, da na Mladini producirajo fake news (lažne novice). “V članku Nova smer – Kaj želimo od nove vlade sem napačno zapisal, da ima 50 najbogatejših Slovencev v lasti vsak po 320 objektov. Sodeč po podatkih Gursa za leto 2017 ima 50 z nepremičninami najbogatejših posameznikov – fizičnih oseb v lasti 143 nepremičnin. Leta 2013 je 50 najbogatejših imelo v lasti 120 nepremičnin. Za površnost se opravičujem,”  je zapisal.

Foto: Printscreen članka, ki dokazuje, kako nizkotne udarce pod pas spušča Mladina Toninu.

Mladina z navajanjem lažnih novic pod vodstvom odgovornega urednika Gregorja Repovža skrbi za to, da se Janšo čim bolj blati, kolikor je to sploh še mogoče. Ob tem pa redno skrbijo za razsvetljevanje svojih sledilcev in jih s pisanjem prepričujejo v to, da so čakalne vrste v zdravstvu rezultat dobro delujočega javnega zdravstva, da v Sloveniji nimamo visokih davkov, nadpovprečne obremenitve plač, velikega javnega sektorja, vojska naj bi bila povsem nepotrebna, prihodi nezakonitih migrantov pa naj bi bili le plod naše domišljije. Ker Tonin ne sledi slepo slovenski levici in zablodam, ki jih ta producira, ga v Mladini obkladajo z najrazličnejšimi neokusnimi opazkami, kot je ta, da se je “z razmišljanjem spremenil iz kmečke neveste v rogato nevesto”. Ni kaj, “strpnost” v Mladini res ne pozna meja.

H. M.

 • večni srb

  Ne vem, že dolgo ne berem več Mladine, ampak po povzetku sodeč, so zgleda postali otročji.

  • Lustrator

   Hočeš reči ostali.

 • šmentanamuha

  Ni pomembno, kaj laja en cucek v tem nepomembnem glasilu homoseksualcev in drugih mavričarjev. Trop steklih psov z Repovžem na čelu si pač mora zaslužiti nagrado gospodarja, sicer bodo v bližnji prihodnosti obirali le še kosti brez mesa.

 • Franjo Trojner

  Pokvarjena levičarska svojat je hotela Tonina, Nsi v levi koaliciji samo iz razloga , da to koalicijo domača in tuja javnost ne bi mogla imenovat leva.
  Če bi Tonin in njegova stranka Nsi šla v španovino z 5. strankami levice ( LMŠ, SD, SMC, Desus in ZAB) bi jih vsi dominatni levici vdani mediji kovali v nebo, ker pa je Tonin še pravi čas zaslutil past in je dal levi koaliciji skreganih med seboj z komedijantom Šarcem na čelu košarico, pa sedaj zlobno pljuvajo po njem.
  Glede onega pisma napisanega politikom neke gospe iz MB, ki tako zelo odmeva v režimskih medijih, se pa čudim, da ga gospa že ni napisala kdaj prej. Takrat, ko se je pod levo Drnovškovo vlado rušilo, lomilo gospodarstvo na Štajerskem, v Mariboru, Celju, Ptuju itd., ko se je pod Pahorjevo levo vlado zapiralo podjetja kot po tekočem traku in je bilo v Mariboru več delavcev na borzi dela, kot v službi, ko se ni izplačevalo plač, ne prispevkov za penzijo in v zdravstveno blagajno, vse s ciljem, da Ljubljani z okolico ostane več. Ravno takrat so bili otoci lačni v šoli in prenekatera ŠTAJERSKA DRUŽINA lačna in obupana, PA LEVIČARJI NA OBLASTI NISO POKAZALI NITI KANČEK USMILJENJA, ne volje, ne ukrepov za pomoč, pa je stranka SD imela škarje in platno v roki. . Ukrepi levičarskih vase in samo v Ljubljano zagledanih centralističnih vlad nikoli niso blagohotno delovali preko Trojan in še danes je enako. Te leve birokrate BREZSRAMNE IN NENASITNE KORITNIKE in od centralistične leve države dobro plačano levo incijativo je potrebno v dobro države, vseh državljanov, demokracije, pravne države,ENAKOMERNEGA REGIJSKEGA RAZVOJA/ regijske ureditve poslati k vragu, DOVOLJ VAS IMAMO, VAS KI LASTNEMU NARODU KRI PIJETE IN NA RAČUN ŽULJEV NARODA LASTNE DOBIČKE KUJETE!

 • Joško

  Vlado Miheljak,a še kaj protestiraš pred veleposlaništvi?? A Mladino sploh še kdo bere? Glede na to, kdo vse piše v Mladino, sem prepričan da jo bere le še nekaj najbolj zadrgnjenih levakov. Nivo člankov je pa itak na nivoju gimnazijskega maturanta.

  • bednick

   “Glede na to, kdo vse piše v Mladino, sem prepričan da jo bere le še nekaj najbolj zadrgnjenih levakov.”
   —————————-
   Kako pa ti to veš, kdo piše v Mladino?
   Zaključek, kdo bere Mladino:

   zadrgnjeni levaki + Joško

   hehehe

   .

   • Lustrator

    In očitno ti, ki jo tule brez sramu braniš – sicer jalovo, a pač v skladu s svojimi intelektualnimi kapacitetami.

    • bednick

     Berem vse živo.
     Od DELA do Biblije.
     Mi še ni jasno kdo bolj naklada. Nagibam se k temu , da je to Biblija.
     Zadnjič me je žena zalotila, ko sem bral njeno Lady.
     Taki časi so, moraš brat vse in to tudi priznati.
     Kaj pa ti?

     • Lustrator

      Glede na tvoje komentarje ti verjamem vse razen tistega z Biblijo. Če bi jo dejansko kdaj prebral, sem PREPRIČAN, da danes ne bi bil niti sposoben trobiti takšne neumnosti.

     • bednick

      Kje si videl kakšne neumnosti?
      A kdor ni popolnoma “vaš”, je pa neumen?
      Dober argument, vsaka čast!
      Hvala.
      P.s.:

      Imam tudi letošnje Lidlove in Hoferjeve letake.
      Če te zanima?

  • Zgornji

   Ja, Tooočno Tko !!! ! !!! Opažam, da samo še nekaj starih norcev bere to Zlobno Omladinsko cajtengovanje , pa še ti se počasi prebujajo iz spanca svoje bedne Zlobe .

 • bednick

  A takrat, ko je Tonin zrihtal penzijo Kučanu, je bilo pa kritiziranje na mestu?
  Bravo Mladina!
  Dobro ste zrezal tega kameleona!

 • Franc Šink

  NSI kot nekakšna “slovenska CDU” ? ljudje božji za kaj takega je potrebni nemški način razmišljanja.

  • lokec

   Ne samo nemški avto.

 • Aton

  Nikogar ne izuči! Ob stalnih nasvetih z leve, kako lepo bo sodelovanje z desnico, če se J umakne, se vedno zgodi gonja proti vsakemu politiku, ki malo podvomi v lik in delo postkomunističnih mafijašev na oblasti.

 • hribovc

  Mladina, kwa j to za en cajtng ??

  • Prle

   Kwa te pa briga.

  • Zgornji

   POKVARJEN CAJTENG NEKIH POKVARJENCEV !!! ! !!!

 • Prle

  Lolek Mahnić, komaj je prilezel iz plenic pa že pametuje, kaj bo šele iz njega,ko bo star, tako kot je sedaj Ivan.

  • Olga2345

   Mislite zmešanega mesecnika, ki bi ukinil izvoz, obdrzal NLB bankomat in denar od vojske, v višini 1,2 miljarde evrov dal za “socialo” – za nezakonite migrante!??

   • Prle

    Ti pa nisi ravno katoličanka, ker nebi pomagala sočloveku.Ivan je pa provizijo od Patrije pospravil v svoj žep, pod Levico nebi bilo Patrije.

    • antimur

     Čefur, soljudje so tudi Slovenci, ki imajo pred to drhaljo dosti več pravic, pa jih ni malo, ki zaradi barab kot so v Levici in ostalih kučanističnih strankah dobesedno umirajo od revščine. Da si norec, priča dejstvo, da še kar opletaš s Patrijo, čeprav je doma in v tujimi večinoma jasno, da je to bil izredno umazan, pritlehen in zahrbten napad zločinskih kučanistov na opozicijo.

     • Prle

      Bebo, v tujini so vpletene v Patrijo obsodili (Avstrija), da pa si potrjen bebec priča dejstvo, da je pravzaprav Patrija zastarala in Ivan zaenkrat še ni bil oproščen svoje rabote.

     • Nšo-či

      O Prle pozdravljen. Verjetno si kje na morju pa ne veš, da Svete vojne proti J.J. ju oblast ne skriva več. Najbolj nadzorovan človek v tej deželi je. Če bi samo parkiral napačno, bi ga vrgli v temnico.

     • Prle

      O prelepa indijanka, žal nisem na morju, od kje ti pa tole, da je Ivan najbolj nadzorovan človeček. Nič bat zanj ima svoje veze v sodstvu. Ti pa si verjetno ob morju, boš pa ja prebirala bolj sproščujočo literaturo, kot je tale na Novi.

     • Nšo-či

      Morm te mal omehčat preden razburiš tuki okol vse, zato ker si vstal na levo nogo.

     • sprehajalec

      Kaj ti si še kar v letu 2014 Prle? Treba je gledati naprej pozabiti staro in prežvečeno…..

     • Prle

      HA,HA,HA,v ste še v letu 45, zanimivo.

     • sprehajalec

      Znam te puško dok si pištolj bila Prle, ha, ha, ha…..

     • pupa

      Ti morda veš, da je zastaranje sodb v Sloveniji sodna praksa skoraj vseh primerov, kjer ni dokazov. Lastna izkušnja čaprav samo za prometni prekršek.

    • Zgornji

     KOLIKO SO PROVIZIJE ŠELE OD TEŠ 6 POBASALI , … PA OD STOŽIC , … PA ŠE OD MNOOOGO TAKIH ” PROJEKTOV ” … !!! ! !!! OLGA PA RADA POMAGA DOBRIM LJUDEM , TAKIM KI JI VRAČAJO LJUBEZEN , … NE PA TAKIM MRTVIM BARBARSKIM HIJENAM KI SAMO KRADEJO , ROPAJO, POSILJUJEJO , MORIJO , ZATO TAKIM ZVEREM POMOČ ODPADE !!! ! !!! LAHKO SI JIH PA TI VZAMEŠ DOMOV, … DA BOSTE SKUPAJ POČELI KAR PAČ ZNATE NAJBOLJE !!! ! !!!

     • Prle

      Jasno, da ne smemo pozabiti orožarske afere v kateri je bik spet glavni akter Ivan Janez, tam je pobasal še več denarja, zato pa ne ve od kod mu najmanj pol milijona eu. A si še kar v prvem razredu osnovne šole, da še kar uporabljaš velike črke, ne pravijo zastonj, da ste privrženci Ivana Janeza manj izobražene osebe,ha,ha,ha.

     • antimur

      Prvrženci SDS smo samo bolj domoljubni in pošteni, ne tako kot vi, čefurji, kučanisti in ostala roparska in lažniva drhal, ki ste v naš narod vnesli samo sovraštvo in revščino, tako intelektualno kot materialno. Ne mislim se več ukvarjati in odgovarjati idiotu tvojega kalibra, ker je med nama velik intelektualni in moralni razkorak, se razume, da si ti poden od podna.

     • Prle

      Ampak vi ste deklarirani kot manj izobraženi, pa ne da si ti nekaj posebnega. Skratka ste sds drhal, ki je obsojena na večne poraze in stokanje čez obstoječo oblast.

     • Zgornji
     • pupa

      Kaj je pašteta, kaj je pol milijona v primerjavi z miljoni in miljardami?????????????????????

    • pupa

     Na neznanem kraju, neznanem času, neznani osebi neznana vsota, nezanimivi prle…………………….. vija vaja ven!!!!!!!!!!!!

 • Olga2345

  Kaj pa je pričakovati od mrliča na žilnih opornicah, kar Mladina je! Desna koalicija pomeni odstranitev “žilnih” opornic (ukradenega denarja iz zdravstva)… Denar in privilegiji so bistvo vseh napadov!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Ravno zato pa Bo Ukinjen denarni sistem na tem planetu po Razpadu monetarnega sistema , da nebo več prihajalo do takih Zlorab kot doslej !!! ! !!! Aleluja !!! ! !!!

  • Steiermark

   Desna koalicija bi pomenila prisilno “evtanazijo” za leve zombije…..

 • Jožef

  V Mladini nič novega. Pipica “žilne opornice”je še vedno odprta in brezlasi sivi gospod še vedno bdi nad UKC, da slednji naroči dovolj dragocenega materila. Torej, gospodom Mladincem se ni treba bati, kakšne plače bodo prejemali, dokler ne bo Janša prevzel vlade.
  No, vi trpeči in ponižani. Pojdite raje na volitve in nehate stokati o mizernih plačah in pokojninah. Tisti, ki imate nale deklice in fante, pa naredite nekaj, da vam jih muslimani ne bodo pohabili ali posilil.

 • antimur

  Očitno Tonin ni v popolnem sožitju s Kučanom, v nasprotnem bi postal v Mladini njihova zvezda, kot izdajalka Novačka.

  • Lustrator

   Toninu je edina evidentna politična smer tista, ki mu (kratkoročno) prinaša politično preživetje in seveda mastno poslansko plačo. Od radikalnih komunjar se ni obrnil zato, ker bi mu kučanovanje smrdelo, ampak zato ker mu je glede na odzive postalo jasno, da bi bila to tudi zadnja poteza, ki bi jo naredil kot predsednik stranke, ki bi si s tem podpisala zadnji mandat v parlamentu.

   Ena lastovka še ne prinese pomladi.

 • Zgornji

  JAAAJJJJJJJ, MLADINA, MLADINA, KAAAJ BO S TEBOJ !!! ??? !!! NAJVEČJO GOSPODARKO ŠKODO DELAJO RAVNO TISTI KI UVAŽAJO MIGRANTIČE, KAJTI OD MIGRANTIČEV SE JIH ZAPOSLI SAMO 2 % , VSEH OSTALIH 98 % SO SAMO BREME GOSPODARSTVA !!! ! !!! KDO TOREJ LAŽE IZ MLADINE ? VSI MLADINCI KI SO SE ŽAL POKVARILI DO PODNA !!! ! !!!

 • totex39

  Post komunistični mediji se morajo vedno obnašati izdajalsko do slovenskih državljanov, gojijo res hudičevo propagando.

 • xtc

  Mladina?
  Kdo to še sploh bere?
  Dejstvo ,ki levake boli je to,da bo Šarčeva vlada ČE jo bo scimpral ultra levo fašistična,ultrakratkega veka,nestabilna in aferaška,ki bo razpadla v prepiru in aferah.
  Vsaka SLO desna stranka,ki je bila v levi koaliciji je PROPADLA in to naj bo Toninu v poduk.

 • RATATA

  Ni čudno, da je toliko pobebavljencev na fdvju, ko je mladina pri njih obvezno čtivo.

 • FORT WORTH

  Reviji, kateri je branost padla pod vse razumne meje, pa res ni pomembno, kaj v njej pise.
  Ocitno je, da ljudi s svojim fake news ne preprica vec…
  Pri zivljenju jo ohranjajo umetno, ker pac razpolagajo z nakradenim denarjem.
  Kar pise in napise mladina je pololnoma nepomembno in nekredibilno, je pa debilno.
  Pa, kdo tisto sranje zdraharsko sploh se bere ??

  • Oregon

   pri zivljenju jih ohrannja le še denar, sicer namenjen za zdravstvo. Smo spoznali kanale finnannciranja!!! Barabe p0okvarjene kominajzarske levičarske kradljive.

  • Soave

   Hm. . . . ja, jaz sem in tja, ob kakšnih zanimivih temah pogledam tja, da vidim ” njihovo ” mnenje.

 • Krtača 20

  Kva pa nej. Ljudmila je rekla ne, Tonin pa ja janškotu. Pol majo že v stranki problem. Na koncu so rekl ja janšotu. Na naslednjih volitvah jih ne bo več….padalci…..

  • Jaka Sraka

   dans pa si že zgodaj pijan…

  • sprehajalec

   Ljudmila je peta kolona in kolaborantka.

 • lokec

  Mladina ima zelo majhno naklado. Da bi si pa Mladino posojali med sabo pa dvomim. Levi del je po naravi zelo škrt in vase zaverovan, pač nikoli niso brali Svetega pisma.

 • piko8

  mladina fake news revija, ki se napaja z denarjem zdravstvene blagajne in njen vele spštovani fake news miheljak, ki mu v enem normalnem demokratičnem mediju take nebuloze nebi ojavili!! To je tvariš s kumrovško fakuteto in pod pokroviteljstvom mafijskega šefa milana kuçana fake !!!

 • sanguis sacrum

  WC mladina…

 • Mojca pokraculja

  Ti kriminalci hocejo povedat:Tonin, ne za… bi, preden te mi ne odj…. mo! Kaj zdaj cincas, smo se zmenili, da zabijes noz v brbet JJ in gres v koalicijo. Saj zato pa si začasni predsednik da izpolnis nas mandat!

  • Soave

   Še ni vse določeno. . . . . .

   • Mojca pokraculja

    Seveda ni, srčno upam, da je Tonin vsaj malo “furbo” !

 • sprehajalec

  Mladina v svojem slogu Radia Kričač.

  • Prle

   Pa smo v letu 45, sem mislil, da se ne vračamo nazaj.

   • sprehajalec

    Radio kričač je komunistična opevana zgodba do današnjih dni. še danes jo najdeš v šolskih učbenikih Prle.

   • Lustrator

    Z več kot 5000 spomeniki revoluciji, milijoni, ki se letno zmečejo v priviligirane pokojnine “borcev” in idejami za “plansko gospodarstvo” trdno v rokah države, bomo še dooolgo v letu 45.

 • anzek

  In koga zanima kaj piše Mladina, ki ji nekateri rečemo tudi “Uradni list udbe”?

  • Soave

   Drži. Saj tudi je od Udbe.
   Saj veste, kaj jaz mislim. Včasih je dobro vedeti, kaj pisarijo drugi.

   • anzek

    +++++, se spomnim, da je včasih na Financah pisal bozo666, ne vem, če še, ki je vse naprej napovedal kaj vse še čaka JJ z vsemi živimi podatki. Tega ne bi mogel vedeti, če ne bi bil član zločinske udbe. V svoji omejenosti se tega, vsaj po mojem, niti ni zavedal.

    p.s.
    Žalostno je, da se z prihodom Odlazka tudi Reporter spremenil v udbino gnezdo. To ugotavlja tudi Boštjan M. Turk, ki ga je dolgo zagovarjal.

    • Soave

     Ja, znaćilnost komunjar, ki se ” ven mečejo” , ne da bi pomislili .

     Jaz Reporte še berem, a tudi marsikaj spregledam, ker nekateri avtorji pošteno pretiravajo v svoji uslužnosti lastniku.

     Vendar taki ljudje, ki tako na lahko obrnejo ploščo, niso veliko vredni. Zato se jih je najbolje izogniti.

     Moram priznati, da sem pred dobrima dvema letoma samo sem in tja kaj napisala na Siol.net. Drugje nisem pisarila, saj časa nisem imela.
     Sedaj pa nam – desnakom marsikje niti ne dovolijo kaj napisati, tudi , če bi želeli. Nismo po njihovi meri ?

 • sumljivislon

  IGNOR VSE LEVE -mladine – tako kot plavi ignorira – vse desne ….˝le vkup, le vkup uboga gmajna !˝..

 • milanček

  vlado miheljak, pa zavedni Slovenci, kdo se še ukvarja s takim smrdljivim sekretom, ki nima niti svojega jaz-a, saj redno fafa k…c svojemu partijskemu šefu, kućanu!

  • Prle

   Meniš, da Mahnićev Žan fafa Ivanu? Logično ane.

 • zokispoki

  No, pravi 571 kruhoborci so se nasli na kupu tega trobila za maloumne, zblojene in pokvarjene, siki miki, petokrake jugonostslgike ! Lahko bi jih imenovali tudi, mesalci dreka !

 • Artur

  Prihodi nezakonitih migrantov pa naj bi bili le plod naše domišljije ??*!!!
  To spodaj je za mladinine narodno izdajalske komunjare dejstvo, ker niso tako blesavi , da nebi vedeli kako je s tem a to prodajajo s kupaj s svojimi zaščitenimi LBGT sodomiti in ostalimi prodanimi levimi FDV zblojenci kot “pravljice o snegulčici in sedmih palčkih” za blesav slovenceljski drugorazredni levajzlski plebs, ker se zavedajo, da je s takšnimi lahko manipulirati , z glupani ki so umsko in vizualno čoravi pri zdravih očeh. Revolucijo je treba nad blesavimi levimi Slovenclji pelati naprej na takšen ali drugačen način za to so dovoljena vsa sredstva dokler jih imajo še na razpolago .
  https://www.youtube.com/watch?v=S4K4okVa7dU&t=328s

 • Tweety Bird

  Zamaščeni in ogaben Žan Mahnič je itak desničarski gnoj od človeka…pokvarjen do obisti. Ta gnida neokusna bi bojkotirala Terme Vivat in Lidl????…Samo poglejte kako so se mainstream mediji zgražali nad njegovim tvitom…SDS falango je potrebno bojkotirat…in njenega firerja.

  To, kar pa je napisal Vlado Miheljak, pa vse drži. To jaz že vseskozi trdim. Kapish oprode desničarske???

  • Soave

   Veš kaj jaz mislim o tebi, ptičica ?
   Da namerno takole pisariš. Ker uživaš, da kuriš nas tule.Je že malo preveč trapasto in zato čudno to, kar pisariš.

   • stajerc5

    Imas pa res dobre zivce, velja tudi za ostale, ki mu odgovarjajo, da ne gre pod Ignore…

    • Soave

     Ne morem. . . . . .pišuka. Me preveč firbec matra.
     Morda bom začela zbirati levaške cvetke in žalitve in jih bom poslala p. Cestniku, ki v temle članku pisari o fašizmu slovenskih komentatorjev. Izgleda , da Nove tudi povoha ne.

     http://branenacesti.blogspot.com/

     • Tweety Bird

      Cestnik: “Rasist je človek, ki ima v glavi beton. Drugega kot beton, tam biti ne more. Če ne bi kompaktna siva snov zalivala njegovih možganskih rež, bi rasist začel razmišljati rafinirano in bi kmalu ugotovil, da njegova teorija o večvrednosti lastne rase ne zdrži. Rasist hoče beton. Beton je varovalka zoper dvom.”

      PS: Seveda, to leti vse na desničarske zabite oprode :)

     • Soave

      Ja, ja, kar navajaj tega možakarja. Samo škodo vernikom dela. Pa sam sebi tudi.

     • tohuvabohu

      Hahahaha, pri nas niso problem rasisti, ampak beton-komunajzarji. Ne poznam nobenega rasista, beton-rdečkarjev je pa najmanj 30.000 v javni upravi, pa še drugje.

     • stajerc5

      Vseno upam, da ves, da ga v bistvu prezivljas, ker dobi za vsako reakcijo dolocen znesek- sicer v centih, ampak zato pa visi 24/7 na forumu!!

     • Soave

      Če je plačan. . . . .verjetno.
      Mislim pa, da poleg mojega malo čudnega ” veselja “, ima tudi Nova kaj od tega. Ali se motim ?

   • Tweety Bird

    Pišem samo in zgolj…RESNICO !!!

  • luckyss

   Ma, koji kurac se spet razburjaš..?!
   Janša ni bedak, da bi okrog sebe zbiral ljudi z IQ jem večjim od 85….Takšni s pozitivnim IQjem so vedno nevarni, zato so tudi zjebali dr. Pučnika, edinega pravega pametnega desničarja v Sloveniji..
   Ko se bo npr.. “Mahnjeni” znal sam obleči, ga bo gazda degradiral…

   • Tweety Bird

    Koji kurac pa se ti spet razburjaš, da se jaz razburjam??? Janša morda ni bedak, je pa daleč najbolj pokvarjen politik v samostojni Sloveniji. Kapish?

    • luckyss

     Seveda Janša ni bedak…kaj se razburjaš idiot ptičji ?!
     Ima pa daleč najbolj butaste podpornike…Se lahko zamisliš samega sebe kot klerikalca , ki mu je večni in edini vodja skrajni komunist, potem pa šele pride na vrsto Jezus ?!
     Koliko šmarnice bi moral tvoj Tunnek popiti v pol ure, da bi se včlanil v SDS..
     To raje povej…kura zmešana ;)

     • Tweety Bird

      Čuj bedak pasji…ušivi s steklino… ko se moj Tunek napije šmarnice…mu lulek stoji tri ure vkup..SDS-a pa ne bi nikoli povohal !!!… Kapish brezdomu pasje ščene?

     • luckyss

      Torej lahko logično zaključimo, da šmarnica ne znižuje IQja, pač pa le povišuje, oz. veča erekcijo…;))

     • Tweety Bird

      Točno tako… vsaj pri mojem Tuneku :)

     • Osti jarej

      ..jp….če mu ga v “dilco daš”

     • pupa

      Tonči imaš pozdrave od Radojčiča sva se srečala včeraj v Bovcu. Je rekel, da se bo oglasil tudi v ADRII, ker da imaš pri njemu še nekaj dolga.

   • Osti jarej

    …hehhhehheee

    • Tweety Bird

     Če si pravi ded se moraš smejati… ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

     hehehe in hihihihih…se smejimo me…ženske ;)

     • Osti jarej

      ..ženska

 • Tweety Bird

  Gnida izdajalska, Tonin, je Janšev “trojanski konj” !!!…Pogajal se je s figo v žepu…potem ko je postal predsednik DZ… Kako ga ni sram. Upam da Ljudmila Novak zapusti NSi !!!

 • Tweety Bird

  Kaj je še ena od možnih poti, po kateri lahko Janez Janša diktatorski tretjič postane premier? Ne, to niso naslednje redne volitve, na katerih se bo pojavil novi “šarec” in spet zjebal Janšo. To so nove, predčasne volitve jeseni, na katere bi prišlo še manj ljudi, še manj levičarjev, in na katerih bi SDS postala še večja, relativna zmagovalka, zaradi svojih zvestih desničarskih ovc!?!?… In tudi to je pot, po kateri Janez Janša zdaj vodi ostale stranke… Manipulator je bil, in manipulator bo ostal…za vekomaj. Amen !!!

  • Soave

   Saj ne bo novih volitev. So že zmenjeni. Za vsako ceno želijo skriti vse nepravilnosti tako, da bodo vladali naprej.
   Hm. . . . . o manipulatorju J. J. se pa motiš. Kaj pa je uspel ?Koga je zmanipuliral ?

   • Tweety Bird

    Zmanipuliral je na tone orožja in denar pobasal v svoj žep…dobil je mastno provizijo za Patrijo…avtomobile kupuje z denarjem (kešom) neznanega izvora… A še naštevam?

    • Soave

     Raje ne. . . . . razen, če napišeš drugo ime. Vemo, kdo je največji manipulator – Lutkar – v Sloveniji.
     Ima tudi tebe v kletki ? Ali samo malo čivkaš za svoje veselje.

    • domovina mili dom
    • šrauf

     Tunek zakj si Platovška Milanu namočil?

  • šrauf

   ….na katere bi prišlo še manj ljudi, še manj levičarjev…..Pernati manipulator,poglej si volilno udeležbo in rezultate po okrajih in enotah. Kateri stranki pa uspe na petek popoldne na Trg republike zbobnati par tisoč ovc?

 • luckyss

  Dajte no bodite realni…golazen desničarska….
  Vsak normalen državljan je vedel, da je Tonin, Janezov trojanski konj ali “petokolonaš”, kakor vam je ljubše..
  Problem pri tukajšnjih strankarskih ovcah je seveda v tem, da nimate lastne pameti in prehitro nekoga popljuvate in ga morate nato čez dva dni hvaliti…
  Vmes je celo Luka Mesec pridobil vaše simpatije, ko je kazalo, da bi lahko on prinesel Janezu mandat…
  Res ne razumem, kako ste lahko tako brez lastne integritete ter pameti…
  Le še jamrate in psujete, pa še to vas ima večina napisano na listku…

  • Osti jarej

   …saj so andželino hitler tudi oboževali,zdaj jo pa črtijo…počak,da orban mejo odpre

   • luckyss

    Jebi ga, saj je bila “Ludamila” tudi hitro od zvezd do greznice…;))
    To je pač kolaborantski – rit nastavljaški gen….tega mi normalni ne moremo razumeti…sprijaznimo se s tem..

    • šrauf

     Jebi ga, saj je bila “Ludamila” tudi hitro od zvezd do greznice…;))?????????????

     Kdo jo je nedolgo nazaj koval v zvezdo,pa zaradi česa? V Ludomilo jo je prekrstil kdo že….?

  • črnogled

   Vsak normalen državljan je vedel, da je Tonin, Janezov trojanski konj ali “petokolonaš”, kakor vam je ljubše……Če to drži,je dokazano,da so levaki sami idioti in takim nikakor ne gre zaupati države.Se strinjaš,al je to preveč zate?

 • Osti jarej

  …kakopak….malo kakor levo,malček kakor desno…….slalom….kdo da več…..naj gre v pm….za njim pa vsi mafijastanski politikanti

 • Tweety Bird

  Koalicija krščanskega sočutja ali licemerja? Janša in Tonin !!!

  Tonin: “Zgodi se tvoja volja kakor v nebesih tako na zemlji.”

  Foglof Tunek: ” About Tonin…lick lick lick…slurp slurp slurp…Oh my Janez…you taste so good.”

 • Tweety Bird

  Bobovnik: Gospod Tonin, je nerodno, ne vem, kako naj rečem, dopoldne na pogajanja k enemu in popoldne k drugemu?

  Tonin: Ni to nič nerodno, to samo kaže na odprtost in širino stranke.

  Bobovnik: Omenili ste evropsko družino – ali res prihajajo iz Evropske ljudske stranke pobude ali pa pritiski, češ da vam je bližje SDS kot neka druga koalicija?

  Tonin: Pritiskov ni. Definitivno si pa evropska politična družina, v tem primeru Evropska ljudska stranka, prizadeva, da bi stranke iz te družine sodelovale med seboj.

  PRASEC LAŽE !!!… Kateri je že prasec? Bobovnik ali Tonin????

  • šrauf

   PRASEC LAŽE !!!… Kateri je že prasec? Tweety Bird ali Foglof Tunek????

  • lokec

   +984

 • Tweety Bird

  Leva koalicija brez levih strank? Edina, ki je programsko in vsebinsko leva, to je LEVICA, je že izločena. Socialdemokrati so levi nominalno, vsebinsko pa … karkoli, s komerkoli in kakorkoli… Kot SDS…samo da vladamo, ne glede na ceno… Jeb** jaz mater kvazi levičarjem…moj Tunek pa je** mater celotni desnici…Kapish???

  • šrauf

   Levica je izločena po naravnih zakonitostih! Nedolgo nazaj si se strinjal, da narava deluje po ,te navajm:desničarskem kapitalističnem principu,torej v čem je problem.

  • komar marko

   uf ko bi samo vi bili LEVI. Pri nas so posledice zaradi LEVAKOV vidne iz vesolja. Dve levi roki, vakuum na piodstrehi, poslovanje v skladu z običaji in navadami, ljubezen do marmeljade, produciranje afer in montiranih procesov vas enači s TOTQALITARNIMI režimi, kar je EU obsodila. kapiš!

  • lokec

   Kapim

 • Osti jarej

  Res je Grčija danes primer bančne zlobe, kapitalske požrešnosti peščice in, žal, zaplankanosti narodov. Dolg Grčije je že nekaj časa neodplačljiv in znaša 180% bdp, torej več kot 340 milijard €.
  Skoraj dve leti bi morali Grki živeti zgolj od zraka in odpadne vode, da bi odplačali dolgove.
  Ampak Grkom so Iluminati namenili posebno vlogo, zato so preko svoje najvišje služabnice LaGardove dovolili še 10 let za odplačilo neodplačljivega dolga.

  Potem si bodo svetovni zločinski bankirji pač razdelili svoje vikend pokrajine in predali korporacijam vse kar je bilo Grško.
  Verjetno tudi zgodovino.
  Da pa bi Grčija ponižno preživela še teh 10 let ob prevarantskem zastopniku v kapitalskem svetovnem hlevu Ciprasu, so jo zadolžili za gledališke predstave, ki bodo odvrnile svet od resničnih dogodkov.

  Nova Makedonija je morda glavna predstava, potem so tu nakupi zločinskih orožij v Izraelu za milijarde in najnovejši še izgon Ruskih diplomatov, ki so nasprotovali novemu imenu Nove države.

  Grčija je pač del zločinskega NATO in edini pogoj je bil, da gre Nova Makedonija v NATO in ne njihova Makedonija.
  Ta je že med zločinci. Medtem pa izven gledaliških prostorov Grki že stradajo, njihovo premoženje, tako na papirju, v zgradbah in v naravi že izginja.
  Tudi LaGardova je velik del natega Grkov, saj se je javnosti hvalila, kako so delavcem in upokojencem odstranili plačevanje davkov, seveda pa lažnivka ni povedala, da zdaj brez ljudske vednosti davke poberejo pred izplačilom brez obrazložitve.

  Močno je znižano financiranje zdravstva in šolstva, plače so tudi sicer znižane, privatizacija vsega pa se je že začela.
  In vsi krediti, ki jih je Grčija dobila v zadnjih letih so zgolj za hranjenje in vračanje dolgov Nemškim in Francoskim bankam in njihovo bogatenje.

  Grčija je na poti v vesolje, brez povratka,ljudje že životarijo, ampak Makedonija in Rusija sta edini krivec za kaj takega.

  Slovenija je zadolžena za 86% bdp, kar je po strokovnih znanjih že neodplačljivo, kaj šele bo potem z Grčijo pri 180%?

  Ampak pomembno je, da imajo tudi oni svoje vrhovne izdajalce!

  Ja, prevarantskih finančni ministri iz EU pa so pred dnevi lagali svetu, kako je po 8 letih konec finančne krize v Grčiji.
  Seveda še ne morejo povedati, da je konec z Grčijo, zato tudi ljudstvu ne dovolijo iti na cesto, saj jim poleg prevar strežejo še z mnogimi EU lažmi. /virGlobalResearch/

  http://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/post/404984/grcija-bo-naredila-vse-za-se-kaksno-leto-zivljenja

  • šrauf

   Ljudska modrost pravi,da ko imajo otroci denar,imajo kramarji semenj.
   Ko je LEVICA na oblasti,imajo finančni kapitalisti, neoliberalci, zlobni kapitalisti, pa navadni kapitalisti…..,da ne naštevam do neba,torej vsi našteti imajo semenj. Vidiš tako preprosto je to.

   • tona

    Ali pa tudi , ” če ima bedak solde, je kramar vesel “.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • mona lisa

  Levaki ne izbirajo sredstev.

  • črnaovca

   bedaki tudi ne

   • črnogled

    Saj to so eni in isti.

 • komar marko

  Le kdo je GONIL laži o PATRIJI nekako PET let v sredinih kolimnah na nekem rdečem cajtungu. Le kdo se je takoj sekundo po objavi članka vpisal pod svoje članke, da je kuril OVCE, in potem z lažmi dosegel orgazme z nakazilom raznih ROVOV in tankovskih jarkov. Le kdo je bila ta podlasica?????????????

  • tohuvabohu

   Fašisti so v butari videli simbol enotnosti, nezlomljivosti in zmage. Šest levih strank, ki ima edino točko programa “voljo, da ne gremo z Janšo”, prisega na to taktiko, saj se na smrt bojijo, da bi jih Janša pohrustal, če se ne združijo v butaro. Fašizem je spet na pohodu, obilno podprt z rdečimi mediji vključno z RTV, ki jo plačujemo vsi. Smrt fašizmu, demokracijo narodu!

   • komar marko

    edina skupna točka je njihovo prepričanje, da MORAJo deliti. Žal s svojimi dejanji so velijko slabši, samo PROVLADNE presistutke, tega ne smejo obdelati in pokazati ogledalo. kako pa bodo mesečniki s svojim programom vstopili v koalicijo, potem nam lahko samo še BOG pomaga.

    • tohuvabohu

     Očitno prihaja madžarski scenarij. Stisnimo zobe še leto ali dve, potem pa gre le še navzgor.

     • luckyss

      Ja, nabavi si kakšno rjavo srajco…orožje ti bo itak dal kakšen “Dolfi”
      Svojat butasta..

     • šrauf

      Od katerega dolfija imaš pa ti svoj AK?

     • tohuvabohu

      Ke s pa mene najdu, govedo?

 • tohuvabohu

  A bo zdaj spet Luda mila?

  • luckyss

   Odvisno od komande presvetlega..

   • tohuvabohu

    Ti boš že vedel, govedo kučanistično.

 • črnaovca

  Pa saj ste videli njihov slogan da mislijo resno, samo niso povedali kaj mislijo. Kakšen je človek ki se nekaj časa pogaja z enimi potem gre k drugemu in pričakuje da ga bodo če se mu bo zazdeelo sprejeli nazaj. Tonin in stranka sta verjetno špekulirala da jih bodo na vse kriplje vabili nazaj in jim dali še dodoatne koncesije. Se bo blef izšel’

 • Poštenje velja

  Casopis fdv pasjejebcev in kameltrajberjev pac.

 • FRANC3

  Mladina: poden od podna.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!