Muslimanska skupnost si na vse pretege prizadeva, da bi bil v Slovenski vojski prostor tudi za imama in islamsko versko oskrbo!

Foto: iStock/STA

Islamska skupnost v Republiki Sloveniji je začela s podajanjem vedno večjega števila zahtev, saj ji več kot očitno ne zadostuje več povračilo potnih stroškov za imamove obiske v zaporu in muslimanskih šolah, zagotavljanje posebne hrane muslimanskim otrokom v šolah in zahteve po obveznem domačem branju bosanskih avtorjev. Zdaj si namreč želi, da bi v Slovenski vojski imami nudili duhovno oskrbo, kar je tudi predlagala na oktobrski seji Sveta Vlade Republike Slovenije za dialog o verski svobodi. S tem bi se soočili s problematiko muslimanskih verskih voditeljev v vojski, opozoriti pa je treba tudi na drugi del problema, ki ga bodo predstavljali dvojni državljani. 

Verska duhovna oskrba v Slovenski vojski se je začela leta 2000, ko je bil ustanovljen vojaški vikariat, kjer pa delujejo duhovniki rimskokatoliške in evangeličanske cerkve, zato Islamska skupnost od vlade zahteva tudi svojega duhovnika. Za revijo Reporter so sicer na ministrstvu za obrambo sporočili, da takšne vrste zahteve niso prejeli. Glede na to, da versko duhovno oskrbo v Slovenski vojski urejajo zakonski in podzakonski akt, in sicer: Zakon o obrambi, Zakon o službi v Slovenski vojski, Pravila službe v Slovenski vojski in Pravilnik o organizaciji religiozne duhovne oskrbe ter direktiva o organiziranosti religiozno duhovne oskrbe v Slovenski vojski, vsi nešteti predpisi tako predstavljajo podlago za uvedbo duhovne oskrbe v Slovenski vojski.

Mahnič opozarja, da osebe z dvojnim državljanstvom predstavljajo varnostno tveganje
Pri tem je treba omeniti, da zakon o obrambi za zaposlitev v Slovenski vojski trenutno predpisuje eno državljanstvo, zato je predsednik Odbora za obrambo in hkrati poslanec največje opozicijske stranke SDS Žan Mahnič že meseca novembra lani opozoril, da je nujno, da zakon o obrambi vključuje prepoved zaposlitve osebe z dvojnim državljanstvom, saj bi v nasprotnem primeru po besedah Mahniča uzakonili varnostno tveganje. Dvojno državljanstvo poleg slovenskega bi lahko namreč pod določenimi pogoji predstavljalo varnostni izziv ali tveganja.

Foto: STA

Velika večina dvojnih državljanov muslimanske veroizpovedi
Pri vsej stvari je najbolj žalostno to, da ministrstvo za notranje zadeve nima pravne podlage za vodenje evidence o dvojnem državljanstvu, kar pomeni, da država sploh nima podatka o tem, koliko državljanov razpolaga z dvojnim državljanstvom. Podatki kažejo, da je v zadnjih desetih letih slovensko državljanstvo pridobilo skoraj 19 tisoč oseb, in sicer po izredni naturalizaciji največ iz Italije, Hrvaške in Srbije, po redni naturalizaciji pa iz Makedonije, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Ni znan podatek o tem, koliko je teh, ki so ohranili državljanstvo svoje matične države, je pa mogoče predvidevati, da največ dvojnih državljanov prihaja iz nekdanjih držav Jugoslavije. Pri tem prevladujejo predvsem tisti iz Bosne in Hercegovine, kar kaže na to, da je velika večina dvojnih državljanov muslimanske veroizpovedi. Glede na to, da dopolnjeni zakon o obrambi odpravlja omejitve za osebe z dvojnim državljanstvu pri zaposlitvi v Slovenski vojski, je mogoče pričakovati, da bo povečano število pripadnikov islamske vere v oboroženih silah predstavljalo določeno varnostno tveganje.

Francija predstavlja več kot zgovorni primer
To se je še posebej pokazalo v Franciji, ki predstavlja eno izmed najbolj liberalnih držav v Evropski uniji, saj je v vojski zaposlen visok delež muslimanov, in sicer kar 15 odstotkov vseh. Francoska vojska je namreč želela ugotoviti, kako bi se muslimanski vojaki obnašali v primeru nemirov v islamskih predelih Francije in prišli do skrb vzbujajočih ugotovitev, ki so bile zapisane v tajnem poročila obrambnega ministrstva z naslovom “Mladi Francozi severnoafriškega porekla”, ki ga je razkril francoski Le Monde. V primerjavi s staroselci je za takšne ljudi šestkrat bolj verjetno, da ne bodo ubogali ukazov, šestkrat bolj verjetno pa je tudi, da bodo žalili višje častnike, in osemkrat bolj verjetno, da bodo storili dejanje nepokorščine.

Pri tem je vredno opozoriti na intervju vojaka z alžirskim poreklom Aïcha, ki je na zastavljeno vprašanje, kaj bi naredil v primeru, če bi prišlo do oboroženega konflikta med Alžirijo in Francijo, odgovoril, da se nikakor ne bi mogel bojevati proti svojemu narodu. Ob tem je poudaril, da je po srcu Alžirec in da vojski služi zgolj zaradi zaposlitve. Na ministrstvu za obrambo so izpostavili, da so pri pripravi novega zakona o obrambi upoštevali oceno, da odprava prepovedi opravljanja vojaškega poklica za dvojne državljane ne vpliva na dodatno varnostno tveganje. S tem prepričanjem se kakopak strinjajo tudi v koalicijski SD, kar ne čudi, glede na to, da ministrica Andreja Katič prihaja prav iz njihovih vrst.

Foto: STA

Kljub temu, da se stranka SD pri argumentaciji svojega stališča nanaša na trditve, da je podobna ureditev prisotna tudi v Natu, pa je pri tem smotrno osvetliti dogajanje iz leta 1999, ko je Nato v okviru operacije Zavezniška sila posredoval v tedanji Zvezni republiki Jugoslaviji, ko je na vojaški ladji prišlo do upora, v katerega je bilo vpletenih 60 muslimanskih mornarjev, kar je zahtevalo posredovanje posebnih vojaških enot, da so ti osvobodili častnike. Seveda pa tega uradno poročilo ni razkrilo, saj so v njem napisali, da je razlog za upor predstavljala “slaba hrana”, v resnici pa so ti nasprotovali posredovanju na Kosovem, kjer večinsko prebivalstvo predstavljajo muslimani. Šele čez nekaj let je nekdanji francoski minister za obrambo Michèle Alliot-Marie razkril resnično stanje, in sicer, da imajo v vojski težave z imami, saj ti izražajo zahteve, da se za nekaj vojakov vsakoletno organizira tudi romanje v Meko.

Na oktobrski seji vlade je bilo mogoče slišati, da pravna izhodišča varujejo svobodo veroizpovedi in zagotavljajo enakopravno obravnavo vseh verskih skupnosti, saj mora vojaški vikar poskrbeti za versko duhovno oskrbo za zaposlene v Slovenski vojski, ki so pripadniki vseh verskih skupnosti. V praksi je na primer vojaški vikar zaradi zagotovitve verske duhovne oskrbe komuniciral z vojakom stražarjem v vojašnici v Mostah, sicer pripadnikom Islamske skupnosti Republike Slovenije, in mu zagotovil možnost, da v času pripravljenosti za stražo ali času počitka opravlja ustrezne molitve. 

Foto: STA

Izkušnja iz Afganistana je pokazala, da so muslimanski vojaki začeli zavračati posamezne naloge, s tem pa so začeli ogrožati življenja drugih vojakov. Na Nizozemskem so vojaški obveščevalci ugotovili, da se večje število tujerodnih pripadnikov oboroženih sil strinja z načeli in delovanjem radikalnih islamistov. Težave so se pojavljale tudi v Španiji, saj so bili ti prisiljeni v prekinitev pogodb o zaposlitvi z več muslimani, ki so v španski enklavi Ceuti simpatizirali z islamisti in jim predajali obveščevalne podatke.

Muslimanski vojaki obrnili hrbet zastavi, kateri so služili
Do incidentov pa je prišlo tudi v naši neposredni soseščini, in sicer v Avstriji, konkretno v vojašnici Marije Terezije na Dunaju. Po tem, ko je bilo muslimanom omogočeno moliti v posebni molitveni sobi, so namreč trije izmed muslimanskih vojakov z avstrijskim državljanstvom med slavnostnim postrojem obrnili hrbet avstrijski zastavi, ker se njej naj ne bi mogli podrediti, ob tem so dodali, da je tudi v nadaljnje ne nameravajo pozdravljati in gledati. Sicer se je na temo muslimanskega nespoštovanja državnih simbolov razpisal tudi Die Presse, a je kasneje članek umaknil iz spleta, da to ne bi vznemirjalo prebivalstva. Po navedbah iz članka konkretni trije vojaki zaradi svojega obnašanja in odnosa niso bili odpuščeni, ampak so se v vojski obrnili na imama, ki je izdal versko odločbo, s katero jim je dal dovoljenje, da pozdravljajo državno zastavo. Glede na to, da vojska predstavlja hierarhično organizacijo, kjer so življenja njenih pripadnikov močno odvisna od discipline in izpolnjevanja ukazov, je naravnost nedopustno vmešavanje imamov.

H. M.

 • karlina

  Na ministrstvu za obrambo so izpostavili, da so pri pripravi novega zakona o obrambi upoštevali oceno, da odprava prepovedi opravljanja vojaškega poklica za dvojne državljane ne vpliva na dodatno varnostno tveganje. S tem prepričanjem se kakopak strinjajo tudi v koalicijski SD, kar ne čudi, glede na to, da ministrica Andreja Katič prihaja prav iz njihovih vrst. S tem bodo zabili zadnji žebelj na krsto SLOVENSKI VOJSKI IN ZOPET ŠE EN UKREP CMERARJA PRED VOLITVAMI. Vse za dobrobit južnjakov in v škodo PRAVIH SLOVENCEV !!!!!

 • Antonius

  Cerar ima tolikšno večino v parlamentu, da lahko takoj spusti hudiča iz steklenice.
  Izvoljeni Kučanovi ksihti z najnovejšimi vred so Slovenijo poslali na pot brez povratka.
  Slovenija izgublja svoj obraz in zgodovinsko identiteto.
  Sloveniji se sedaj dogaja tisto, kar so Hrvati med vojno počistili. Znebili so se Srbov, ki so v vseh najbolj pomembnih firmah in republiški upravi zasedali najbolj pomembne polžaje.
  Jankovć v Ljubljani na najbolj pomembna mesta postavlja svoje. *Komunalo* je prodal bosanskemu Srbu.
  Za deset milijonov evrov podkupnine je prodal slovenski in ljubljanski interes, ker se mu preprosto *jebe* za Slovenijo.
  Tole se nam in Sloveniji dogaja, ker volivci verjamejo tv kanalizacijam in Kučanovim najnovejšim obrazom.
  Če bo Kučanova koalicija vodila Slovenijo še en mandat se bo Slovenija dokončno odpravila v nepovrat. Jebe se podkupljenim in kleptomanom, kaj bo ostalo tistim, ki ne bodo odšli.
  Mekani Ć se tihoma razrašča po celi Sloveniji.

  • Steiermark

   Žal!

  • traktor

   In na koncu nas bodo zjebali, kot Srbe na Kosovu. Z njihovim orožjem. S kurcem.

 • cosmosjasnovidec

  Kaj vse še si ne bo izmišljala tale muslimanska svojad.Izgnati vso to drhal do zadnjega pa naj v svojih čobanskih beznicah rofajo z njihovim miniaturcem alahom.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • AlojzZ

  Gospod H. M. je postal zaskrbljen, saj postaja čedalje bolj očitno, da so ateisti nižje na lestvici razvoja kot muslimani. Kaj hočemo, tako pač je!

  • Interkom

   Vsak, ki verjame, da obstajajo take fantazije, kot bog in druge pravljice, ki so si jih izmislili cerkveni voditelji raznih veroizpovedi v starih časih, da so fopali ljudi in jim kradli premoženje, ne more biti NIKOLI niti blizu uvrstitve na lestvici razvoja ateistu, še najpreprostejšim organizmom se ne približa.

   • Steiermark

    ja, to je pa za opaziti, posebaj pri vas, vernikih jb tita, velikega pedofila in pederajzla…..

    • Interkom

     Kako hitro se izpiše beseda pedofil takim, ki imajo to že dve tisočletja prirojeno. Tito je bil en pedofil, farjev pa milijon. Še sami so začeli čistiti svoja gnezda.

     • Steiermark

      tvoj pedofil in pederajzl tito, izrodek človeštva je pedofiliral več otrok, sam, kot pa vsi “farji” skupaj! Poleg tega se za njega ve, da je med vojno, ko se je skrival, po liki ali po bosni, ko so mu “dovažali” žrtve, mladoletne deklice iz okolice in ko si jih je izbral in nato zlorabil, jih dal tudi pobiti! Torej, “titov far”, zapri svojo greznico in nehaj srat po tem portalu, ker sicer bodo še druge resnice prišle na dan, o pedofiliji v zk oz. titovih ljubljenih kameradih, revolucionarjih in ostali plazeči se, levaški izrojeni golazni, katerih potomci nam vladajo, danes, ponovno

 • Grenze

  Slovenija muslitu ne rabi ne v vojski in ne drugje mi smo v Evropi in smo KRŠČENI OZIROMA KRISTJANI IN KRŠČANSKE VERE SLOVENCI NISMO IN NE MOREMO BITI MUSLIMANSKE ALI KAKŠNE DRUGE VERE TUDI KOMUNIZEM NI NAŠ TO POKVARJENOST SO K NAM PRINESLI FALIRANI LENI ŠTUDENTI IN TO NI NAŠA VERA KOMUR NI VŠEČ NAJ GRE TJA KODER MU BO BOLJE ,LAŽJE IN MOGOČE BOLJ VŠEČ . LAHKO IZBIRA MED MNOGIMI OPEVANIMI EKSOTIČNIMI DESTINACIJAMI NA PRIMER : SEVERNO KOREJO , KUBO , VENEZUELO , LIBIJO , IRAN , SAUDSKO ARABIJO ITD . TO SO ZELO NAPREDNE DRŽAVE IMAJO VSE KAR SI KDO POŽELI SPLOH PA VELIKO TERORJA IN TLAČENJA DRUGAČE MISLEČIH . TAKO HVALA LEPA GOSPODJE TOVARIŠI KAR IZVOLITE NAM KI SMO DOMORODCI PA PROSIM DAJTE MIR SICER NAM LAHKO ZAVRE TAKRAT VAM PA LAHKO POSEKAMO GLAVE SAJ VESTE BOMO PAČ PONOVILI 1991 LETO TOKRAT TEMELJITO TO VAM GARANTIRAMO!!!!!!

 • Soave

  No, tole z dvojnim državljanstvom je pa zanimivo. In nadvse pomembno.
  Vendar pa sedajle pred volitvami nikogar, razen SDS ne zanima ?? Zanimivo.!
  Ima kdo podatek, koliko jih je v SLOVENSKI vojski ? Kaj v Sloveniji je sploh še slovensko ?
  V parlament se bodo zrinile še ” manjšine ” Juge ??? Pa se človek res sprašuje, kdo za vraga nam vlada ?
  Prilagam nekaj za branje
  https://www.portalplus.si/2581/petkova-kolumna-1/

 • Miran

  Evo zdaj pa imate. Hoteli ste župnike v vojski, hoteli ste da vojska plačuje romanja vojakov in obiske Vatikana. Želeli ste da cerkev ustanavlja in vodi šole. Želeli ste župnike v šolah. Ker so po naši ustavi vsa verstva enakopravna pa boste zdaj dobili imame v vojski, romanja v Meko, ki jih bo plačevala država. Islamisti bojo ustavljali šole in v njih učili otroke.
  Ravno zaradi tega nima cerkev kaj delati v vojski in šolah.

  • tarantela

   Na to sem opozorila že pred časom, pa so tule na tem portalu gluhi za vsako razumno besedo!

   • Krtača 20

    Lahko se sam podpišem pod oba.

    • opazovalec

     Predhodniki, to me spominja na Berlin pred nekaj leti. Bili so mnenja, da verouk mora biti v šolah in demokratično, da mora biti v religiji večine šolarjev. In glej ga šmenta, v prenekateri šoli je to postal muslimanski verouk.
     Sicer se pa obeta tudi pravoslavni kurat v SV. Je že tako, da je pripadnikov RKC bolj malo, še zlasti aktivnih.

     • Steiermark

      Opazovalec, nesmeš pozabiti, da je Berlin in cel vzhodni – komunistični del, ateistični , zatorej imajo lahko v šolah tudi musliči verouk, kar pa ne izključuje verouka Kristjanov!

    • janez potreben

     kar križ nared.

   • učko

    Ka’ to pomeni, da so gluhi? A se niso dovolj “glasno” odzvali ?

    • Štalmajster

     V sitilu:
     Imeli so oči,… pa niso videli
     Imeli so ušesa …… pa niso slišali…..

  • čopkovseved

   V Sloveniji je krščanska vera tista, ki nas je v preteklosti izobrazila in dvignila nivo kulture. Če bi levaki to zapisali v ustavo , danes ne bi bilo problemov. Smo krščanska dežela in naša tradicija izvira več ali manj iz krščanstva.

  • Štalmajster

   Mene samo zanima a je podložnik države Vatikan lahko lojalen državljan Slovenije ???
   Kateri interesi so mu v ospredju ???

 • RATATA

  Smrtni sovražnik Slovencev in kogarkoli, ne more imeti človekovih pravic. Tu ni potreben izgovor, le obrazložitev, ki je popolnoma enostavna.

 • janez potreben

  Žan Mahnič, tako je !
  Isto naj velja tudi za kandidiranje ! Tujec v Sloveniji nima v srcu Slovenije, ampak svoje poreklo.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Aron

  Zeleli ste versko svobodo, sedaj pa imate. Imama v vsak bataljon!

  • učko

   Tebe pa u Polje !

 • totex39

  Za začetek takoj ukiniti dvojno državljanstvo pol pa naprej z ostalimi postopki.
  V vojski in policiji pa sploh ne morejo biti z dvojnim državljanstvom, tak človek ni za Slovenijo, njegovi nameni so sigurno drugačni.

  • Steiermark

   Kolikor se spomnim,ob ustanovitvi samostojne Slovenije, ni bilo dovoljeno imeti dvojnega državljanstva, razen zamejskim Slovencem! Sicer pa če to začnejo izvajati, bo nekako takole, kot širom po Evropi, kjer se tujci ali njihovi otroci, pri 18 letih starosti morajo odločiti, katero hočejo obdržati oz. kateremu se odrečejo! Takšen zakon imajo širom po EU, če se samo spomnimo, kakšen kraval so delali levaki, v Nemčiji, ko je bil za papeža izvoljen Benedikt in so zahtevali, da se zato odpove Nemškemu…… Sicer pa v vojski in policiji nebi smeli biti tujci, čeprav morda rojeni v Sloveniji, ker so bili doma vzgojeni v sovraštvu do Slovenije in Slovencev – kot se to kaže pri nas pri srbih in ostalih ex jugo pripadnikih iz drugih republik in drugih ras!

 • rubec

  Nekoč sem zapisal da je slovenija v pizdi danes dodajam da v globoki.

  • RATATA

   Kako prostaške so postale tudi mlade punce v Sloveniji Marijapumagi, nam fantkom pa ravno to očitajo.
   Čakal sem na avtobus, pa sem eno vprašal kolk je ura, da ga še ni. Nejevoljna je pogledala nanjo in mi smrklja ni hotela povedat. Rekla je le “pizda mi stoji”.
   Si kar mislim, kolk bi se zgražala, če bi jaz njej rekel “pizda mi stoji”.

   • rubec

    Dobro razumem tvoj gnev in gnus do tovrstnega obnašanja in izražanja. Žal je zašlo v vse pore našega življenja tudi tja kjer človek nikoli ne bi pričakoval. Ob nabiranju regrata nekoč ob nekem samostanu sta bile na sprehodu dve nuni. Ena od njiju je mahala z rokama in z besedami “spizdi proč”podila muho ki jo je obletavala, brez uspeha, nakar jo je ona druga oštela naj ne govori tako grdo ampak naj raje sikne šššššššššc potem da bo pa muha sigurno spizdila.

    • RATATA

     Joj, kako moreš biti tak, da mi omenjaš regrat, ki so ga v mojem rodnem kraju, v Trboulah nabirali skoraj sami kumunisti!
     Vedno ko ga je stara mama bolestno hitela nabirat, sem se zgovarjal na bolečine v križu in majčkeno stokal.
     Stari materi je bilo žal in je vedno pizdila nase, da mi je s svojim stalnim jamranjem z bolečinami v njenem križu omogočila kvaliteten izgovor za poštedu od nabiranja regrata skupaj s kumunisti.
     Mmmmm, kako dobrega je vedno nabrala.

   • slosin

    a je bla dobra? … pa ti je mogoče res stal pa nis upu povedat..

    • RATATA

     A ni škoda, da bi stal v tri dni tam na neki zakotni avtobusni postaji? Selfcontrolirat se je treba enamal no

   • Matt_von_Glanz

    Nisi RAZUMEL

    • RATATA

     In zdaj nastopiš ti in mi obrazložiš u nulo….

     • Matt_von_Glanz

      daj hec je no ni kaj za razlagat

 • Štalmajster

  Osebe z dvojnim državljanstvom NIMAJO KAJ ISKATI v vojski, in državnih institucijah.
  To niso LOJALNI DRŽAVLJANI ampak TROJANSKI KONJI !!
  Pa ni samo islam problematičen …… so eni še hujši !!

  • Branko

   To ti razloži raznim Pučnikom in Bajukom, ki so vsi imeli dvono državljanstvo.

   • Steiermark

    ja, in oba sta bila iz domovine pregnana in sicer prava in zavedna Slovenca! Ali je tako težko razumeti, o čem se govori? Zakaj pa Američani, predsednika ne potrdijo, če ni vsaj rojen v ZDA, čeprav so pa vsi prišleki iz Evrope in ne kot tile prišleki z balkana, ki se trudijo od 1918 leta dalje, da nam popolnoma zavladajo!

 • učko

  Ko bojo v Iranski vojski ‘mel kršanske farje, pol bomo pa še mi mel kakšenga muslota v SV !

 • učko

  Jah, sej se je folk tud’ obrnu stran od “pomladne opcije”, k’ so farji tam tako agresivno grizli.

 • Franc Šink

  Vsakoletna razprodaja slovenske kulture Z popusti do 99%.

 • učko

  Itak bo potekala muslimanizacija Slovenije in cele Evrope. Pr’ nas je cel kup režimskih tipov, ki so dobro plačani za to, da muslimanom omogočajo muslimanizacijo. Prvi med njimi je Karl Erjavec !!!!!!!! Pa dr.Štrbenc, pa še mnogi drugi !

 • Stajerka

  koaliciji se je odpelalo do konca…..to kar se zadnje dni dogaja v DZ in napoveduje delo poslancev do konca mandata, postaja dobesedno GROZLJIVO…….lastijo si državo, po hitrem postopku bi naj sprejeli 15??!! zakonov??!!, priznali Palestino??!!, in še kakšen absurd nam ne uide v teh 5 mesecih…….
  in SMC gre natančno po utečenih tirnicah LDS…..tudi njihovi predniki so pred izgubo mandata počeli svinjarije, da glava peće……in ja, bile so svinjarije, tiste kaznive……ampak v naši državi se ve, da če si v pravi sekti, ti je oproščena lopovščina in še kakšen večji zločin…..

  lejte, ljubljanski pašaluk je maslo “slovencev” v “glavnem” mestu Slovenije……futrajte se sami…..ZAHTEVAMO DECENTRALIZACIJO – 7 POKRAJIN – pa da vidimo kam boste pririnili z vso svojo vehamentnostjo in multikulti idejo, ki jo VSILJUJETE ostalim……

  pa še manjšine SFRJ bi meli…..ja, pa kaj še……medtem pa zbode v oći:
  Nekdanji direktor Arhiva RS Dragan Matić: Moja razrešitev je bila politična
  KAKO JE TO SPLOH MOŽNO??….Direktor tako POMEMBNE državne in narodne institucije…..HALO??!!

  politika je res izgubila kompas……politika in večina volilnega telesa, ki BI MORALA ZAŠČITIT SLOVENSKI NAROD IN DOMOVINO……

 • Olga_10

  Izvolimo desno vlado in naženimo levičarje! Bi radi, da bi našim vojakom v morebitnem spopadu nož v hrbet poleg komunistov zarili se musliman?!!!!!!!

 • MEFISTO

  Mar imamo v slovenski vojski tudi džihdiste?

  • slosin

   Pa ne samo v vojski! Slovenija je polna petokolonašev in bog ne daj, da pri nas ‘zarati’. To bi bila še hujša pizdarija , kot med NOB…Vse bolj se kaže, kam vodi ta levuharska ‘demokracija’…pa ne samo pri nas…Če pride do sranja, bo potrebno vse petokolonaše poloviti in jih strpat v lagerje tako, kot so naredili amerosi z Japonci, po napadu Japonske na Pearl Harbour…

   • dr Janez Sveti

    Menda ste vsi komenatorji, ki pljuvate po islamu, že na spisku za obravnavo po šeriatskem pravu. Mefista bodo še prej obrezali.
    DR Janez Sveti raziskovalec in genij

 • antimur

  Ne za imama in muslimansko oskrbo, v slovenski vojski ni prostora za nobenega muslimana, to je slovenska vojska, kjer je prostor samo za Slovence. Že Katićka s svojo levaško golaznijo je naredila slovenski vojski ogromno škode in to iz preprostega razloga, da bi lahko Kučan in njegovi srbski pritepenci z lahkoto okupirali Slovenijo. Banda pokvarjena!

  • dr Janez Sveti

   Kako bi ti to uredil? DNK test? Prvo se sam prepričaj in si uredi DNK test, s katerim boš dokazal da si čistokrven Slovenec.
   DR Janez Sveti Perun

   • antimur

    Kljub temu, da si ne vem kakšen svetnik, bi ti povedal, da DNK in verska pripadnost nimata nobene zveze. Vklopi malo možgane, pa se ne skozi zanašati na tvojo svetost (lažni prerok).

    • dr Janez Sveti

     Ti si razglabljal o Slovencih (“slovenska vojska, kjer je prostor samo za Slovence”) zato sem te napotil na DNK. Verska pripadnost pa z državljanstvom, kar je pogoj da si profi vojak nima prav nobene zveze. Tudi verska pripadnost ni pogoj za službo v vojski.
     Vklopi malo možgane (obe celici) preden pametuješ.
     DR Janez Sveti genij in prerok

   • Sašo

    Saj pa to se vidi kdo je kdo, na oko, tebi se vidi, pa te sploh ne vidimo da si nadpovprečno inteligenten predstavnik kopitarjev, red Osli.

    • dr Janez Sveti

     Vidiš, kar želiš videt. Ko napišeš neumnost in ti nekdo inteligentno parira, poskušaš seveda s primitivizmom, ki ti je blizu, privzgojen in razumljiv. Žal se s tem primitivizmom izpostavljaš in vsem, ki preberejo pokažeš, svoj inteligenčni nivo, ki seveda žal ni blesteč.

     DR Janez SVeti genij

  • Goran Hvala

   Kje pa so slovenci?…;-);-)..kot opazam nima slovenska vojska niti 8000 vojakov…pa kaj je to zaena vojska..;-)..pa kaj vojska sploh pocne?..se ob naravnih nesrecah se komaj zganejo..raje svoje postelje postiljajo..;-)…ce pa poci zares potem se pa domisljajte kaj bi slovenska vojska z 2 tanki in 3 pilatusi…;-)..verjetn bi sovraznik krepnu od smeha…edina opcija za zmago…

   • Sašo

    Recimo JLA je krepnila od smeha že pri TO, haha, kak so pakirali kufre..ups, ste pakirali kufre, še danes boli kaj ?

    • Goran Hvala

     Mene ne…jst sm cevape peku…cak kaj zdej a pol ste nagnal jla…kaj pa tulite se vedno o nekih komunistih na oblasti??..pol niste nobenga nagnal…tak da verjetn bel tebe boli glede tega kolk cvilis po portalu..;-);’)..se 2.sv.vojne niste prebolel…ste se brz pristulil svabom..no pa ste pusil…pa v jamah koncali…pa spet ni prav…pa spet tulite…;-)

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Matija

  Uzakonit, da verska in religiozna bluzenja nimajo kaj iskat v vojski pa bo.

  • janez potreben

   Slovenija ima krščanske korenine zato je opravičljivo in zelo zaželjeno krščanstvo, ker tudi teh ljudi je noter največ – vsaj normalno bi bilo tako.
   Ostali pa se lahko udeležijo in lahko sodelujejo – poslušajo, če želijo ni pa obvezno.
   Kaj se tu gremo ?
   Bomo imeli v vojski vojake, ali razne imame, pastorje in ostalo…

   • Matija

    Slovenci imamo poganske korenine, sicer pa je Slovenija sekularna in laična država. Se pa strinjam, da v vojski rabimo vojake in ne imame, pope, fare, pastorje,….

    • janez potreben

     Če si ti pogan, ne moreš poznati krščanskih korenin, ker poznaš samo pršut in potico, ko so prazniki. he, he

     • Matija

      Pršut, potico,…. jaz jem ko meni paše, neodvisno od koledarja in datumov

    • Sašo

     Cel Svet je poganski, a družbena ureditev in zakonodaja bazirata na 10 – ih Božjih zapovedi, hočeš nočeš..V bistvu živiš precej krščansko življenje..boli , kaj ?

  • MEFISTO

   A, to si ti prjatu razumni umni!

   Mar ne veš, da ste komunisti in drugi rdečlarji neuporabni za obrambo domovine.

   Pravkar nam sesuvate že tretjo državo.

   Toda, edino ta država je tudi moja domovina, zato jih lahko dobite po reklcu.

   • slosin

    on je gradbinc in uvaža z bivše yuge Mujote pa Vazelinije, da mu mešajo malto…
    Slovenstvo, domoljubje so zanj španska vas- proglaša se za kapitalista in zanima ga samo
    kapital…..

    • Matija

     domoljubje in kapitalizem nimata nobene veze. Kapitalist zasleduje cilj, kako do istega razultata priti s čim manj stroški.

     • slosin

      A vidiš, kako gre to! Tvoj Mujo pa Vazelini sta se naveličala mešat malto pr teb pa sta šla rajši v našo vojsko, tam pa delatata pizdarije o katerih govori gornji članek…

     • Matija

      Pa sprejmite zakon, da so verska norenja v vojski prepovedana. Aja, očitno sta za vašo vojsko dobra, ker ste ju vzeli.

     • slosin

      OK, bomo sprejel! Potrp še pol leta……btw: katera je pa tvoja vojska?

     • Matija

      Jaz svoje vojske nimam, sicer pa je moja vojska tista, ki je namenjena izključno za obrambo Slovenije pred tujimi napadalci, okupatorji, sovražniki.

   • Matija

    Katolicisti ste bili predvsem uporabni za sesuvanje domovine za nacifašistične okupatorje pa za prisganje zvestobe in lojalnosti SS četam.

    Da nauš pregoru od napihnjenosti.

    • pesjanar

     Če ne bi bilo komunističnih prostitutk tudi tebe ne bi bilo!!!!!!

 • Sašo

  Haha, pa kaj še ne bi radi ? Avtodom predelan v mobilno džamijo ? Lahko jim kvečjemu uvedemo oddelek za samomorilne napade pa naj na Počeku trenirajo, dan in noč, jih bom sam vozil tja na svoje stroške če bo treba :) .

 • Sadako

  Zakaj pa pravoslavni popi v Rusiji vozijo tanke? http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=17794
  Medtem pa so pedofili zamenjali punce za dečke. Revni otroci, ki vozijo karting bodo tako prisiljeni naftnim milijarderjem nastaviti svoje ritke. Ker za to, da prideš do dirkača F1 rabiš ogromno denarja. Samo res ne vem, zakaj so tisti, ki vozijo reli in tisti, ki vozijo motor precej bolj moški od dirkačev f1? No ne vem, mislim pa, da bo naslednja stopnja f1 skopljenci in evnuhi.
  http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=32830
  Banda izprijena in f1 se je spremenita v playstation sranje.

 • dr Janez Sveti

  Če je v slovenski vojski dovolj oseb islamske vere imajo enake pravice kakor kristjani in ne vem zakaj je to sploh vprašanje! Slovenski domovini lahko služi in jo brani lahko vsak, ki tako čuti in tukaj vera ne igra nobene vloge.

  DR Janez Sveti veteran

  • janez potreben

   Ne more neki musliman čutiti, ko gre za obrambo domovine Slovenije tisto, kar čuti Slovenec.
   Ne bluzit neumnosti !

   • dr Janez Sveti

    Torej Slovenec ne more biti musliman?
    DR Janez SVeti genij

    • stajerc5

     Ne more! Za pravega Slovenca je Islam kot cesenj za vampirje!

     • dr Janez Sveti

      To verjetno nekje piše ali je samo verski fanatizem katolibanov?
      Dr Janez Sveti Slovenc

     • stajerc5

      Ko mi bos pokazal vsaj par muslicev, ki so sprejeli krscansko vero se pa javi. V tem zivljenju mi verjetno ne bos odgovoril…

     • dr Janez Sveti

      Jaz tebi nimam kaj dokazovat. Ko boš razumel o čemu pišem, pa lahko nadaljujeva. Do takrat pa prosim ne piši, če mojih komentarjev ne razumeš. No, saj vas je takšnih večina na teh komentarjih.

      DR Janez SVeti genij

  • RATATA

   Dokaži kaj čutiš.

   • dr Janez Sveti

    Ne potrebujem večjega dokaza od tega, ki mi ga je dala država. Sem namreč veteran!
    DR Janez SVeti genij

    • RATATA

     Ne garantiraj za vse poprek.

     • dr Janez Sveti

      O čem pa ti sedaj ?? A ne znate dokončati stavek, oziroma misel (ali kako naj to imenujem)?
      DR Janez SVeti

     • RATATA

      Zaključeno misel, poved, sem zaključil s piko.
      No zdaj pa nadaljujem s primerom iz Like, Korduna, Slavonije, Bih, Dalmatinske Zagore …., ko so sosedje in celo sorodniki eden za drugega garantirali, da se ne bo obrnil z orožjem proti drugemu, pa so se zmotili. Različne predstave in želje so imeli o državi in domovini, svoje je pa opravila tudi agitacijska propaganda vseh strani.
      Ne pove vsak na glas, kaj je njegova intimna opcija, mnogi počakajo na primerni trenutek in intimne opcije kar pokažejo z dejanji.
      Zato sem napisal tisti kratek stavek.

    • indijanka

     hmm..kakšen čin?

     • dr Janez Sveti

      Moral bi bit general, pa me je Udba odrinila.
      DR Janez SVeti čistilka

     • indijanka

      Vojak si..pa prodajalec. Torej znaš ubogat in sadit rožce. Moralo bi biti lahko, pa si kompliciran :).

     • dr Janez Sveti

      Prodajam z nabito puško. Ponudba, ki je ne moreš zavrniti.
      DR Janez SVeti omerta

     • indijanka

      :) zasmejala sem se v sobi polni ljudi. Ti si res nekaj posebnega.

  • slosin

   dej, podpiš se raje s … naivnež…

  • MEFISTO

   Slovenija je katoliška država.

   • župnik cefizelj

    slovenija je demokratična, prosvetna država, kjer velja ločenost držvae in verskih skupnosti. odjebi s tem katolicizmom, saj si enak fundamentalist kot tvoji muslimanski bratje.

    • Matija

     Mefisto bi rad imal klerofašistično križarsko vojsko

    • Sašo

     Slovenija je demokratična država katere zakoni, morala, kultura izhajajo pretežno iz krščanstva, zdaj pa fuk na drevo in jokat.

     • župnik cefizelj

      kraja, laž in ropanje imajo svoj izvor v krščanstvu. to je res. hildas tovšak, znana tercianarka se zelo rada oklepa prižnice, a morale malo manj. seveda tu je še pedofilska zločinska združba imenovana župniki, pohlena govna v krogu nadškofije itd. resnično lep prikaz krščanske morale. katolibanska greznica in gamad.

     • Sašo

      kraja, laž in ropanje imajo svoj izvor…v socializmu..
      Ja tudi krščani počno vse to, ker so ljudje, a nauk krščanstva uči vse drugo in na podlagi 10 – tih Božjih zapovedi imamo nekako postavljene družbene norme, pa če je tebi to prav ali ne, bakreni orangutan ;) . A ima ljubljanski živalski vrt že rdečedlako opico ? Zorangutan ne šteje, on je kralj opičnjakov. Ti bi se lahko prostovoljno prijavil za prosto mesto, da bi glumil orangutana v LJ ZOO ? Kaj praviš ? Hrano bi imel, streho nad glavo bi imel, animal fuck vam je rdečim povsem domač..koze pa mastifi itd..

     • župnik cefizelj

      kaj pa hamurabijev zakonik, budizem, itd!? prokleti katolibani si prenehajte lastiti moralo. morala je lastna človeštvu in ne religiji. če pa ti potrebuješ namišljene zgodbice da si moralen si pa navaden gnoj od človeka.

    • slosin

     mišek, posvetna, posvetna…

     • župnik cefizelj

      bumbarček:
      prosvéta -e ž (ẹ̑) 1. poučitev, izobrazba koga, da bi mislil, delal brez predsodkov, razumno: prizadevati si za prosveto / ljudska, zdravstvena prosveta / širiti prosveto na vasi 2. dejavnost, ki se ukvarja z vzgojo, izobraževanjem: delati v prosveti; sredstva za prosveto so zagotovljena ♪

     • slosin

      dej mišek, ne delaj se spet francoza ! Mislil si povedati, da je cerkev ločena od države, kar si tudi zapisal…
      posvéten -tna -o prid. (ẹ̑) zlasti v krščanskem okolju 1. ki ni verskega, cerkvenega značaja: …..

   • Božobožo

    Ne ni. To si si zmislil ti, ki imaš isto miselnost kot islamisti.

   • dr Janez Sveti

    Večina je katoliške vere. Saj veš, da imam prav. Večina tudi živi po navadah in v duhu krščanske vere, to pa ne pomeni Cerkev.
    DR Janez SVeti

   • pesjanar

    Škoda da Ljubljana postaja muslimanski kalifat pod komando tistega rumenega ki preti Slovencem,Sl pa je katoliška,žal mi je za LJ,ne bo dolgo ko se bo šerifovi zastavi na gradu pridružila tista z pol mesecem.

  • Sašo

   Ma ne reci, ti politično korekten ateist, ki te skrbi za vsa verstva razen za krščanstvo..takim se reče, hinavec . Ateist ki ga skrbi za vernike, haha.

   • dr Janez Sveti

    Ne reče se hinavec ampak pameten človek. To sem jaz. Za tebe pa, glede na tvoje izjave teha nikakor ne morem potrdit.

    DR Janez SVeti genij

 • janez potreben

  Zdaj se praskajo za njihovo duhovno “oskrbo”, potem pa nam bodo obesili še njihove “kulturnike” …. ….
  .ja pa kaj še ?

 • Jožef

  Ne, ne in ne. Muslimani si trenutjo v fazi agresije na ves svet. Njihov končni cilj je uničenje vsega nemuslimanskega. Hitler je imel načrt o iztebljanu “untermencsha in judov”, mohamedanci pa imajo vse vernike drugih religij za nevernike. Njihovi poglavitni cilji so širitev islama za vsako ceno.
  Še nekaj čudnega: kaj so delali preteklih 70 let muslimani v Sloveniji. Sploh nismo vedeli, da imamo kakšnega muslimana med nami, sadaj pa kakor iz neba. Izvoljeno mohamedovo ljudstvo se bohoti, kot še nikoli do sedaj.

  • MEFISTO

   Med iztrebljevalci si po nemarnosti pozabil omeniti komuniste, ki so hoteli iztrebiti vse, kar ni bilo komunistično.

 • Frank Novak

  Krscanska skupnost si na vse pretege prizadeva, da bi bil v Saudski vojski prostor tudi za duhovnika in krscansko versko oskrbo!
  NO CE BI SE KAJ TAKEGA POJAVILO – PA SE NIKOLI NE BO – BI NASI LEVI IZDAJALCI TAKOJ POTEGNILI Z MUSLIMANI.
  LEVICARJI SO GNOJ OD GNOJA. Skoda je da Desni se vedno stejejo kosti in se jocejo nad krivicami. S takim nastopom nikoli ne boste zmagali . Skoda.

 • janez cepec

  glede, na to, de je Cerku ločena od države, tud katoliški vikarji nimajo kej devat u SLO vojski. musliči pa še manj

  • centurion

   Ker je pamet že zdavnaj ločena od tebe,
   bi bilo zaželeno, da se vrneš na oddelek.

   • janez cepec

    dej ne bluzi, ti s’ tko fuknen, de te tud u Begnah niso hotl uzet. probi u ZOO, mrbit pa rabjo kešnga tacga majmuna kot si ti, de bo folk zabavu

 • Sloven”c

  Ko bo prišel kaos in epski napad muslimanov na EU države , bo vojak sovojaka zaklal ker ta ni musliman ! Prišlo bo do veleizdaje in te prišleki se hočejo infiltrirat v vse pore našega življenja….Zdravstvo, šolem,vojska , politika, ekonomija, nepremičnine, kultura…..pogubljeni bomo prej, ko sleje ali pa se jim bomo morali prilagoditi. Edina rešitev je, da se sankcionira izdajalce in natera prišleke ter prepovedati vse kar je povezano z islamom.

 • centurion

  Baje si muslimanska skupnost ob tem prizadeva za nabavo
  novega orožja v Slovenski vojski – eksplozivni jopič.
  Ministrica v odhodu obljublja nabavo in preizkušanje
  v praksi po Sloveniji…

 • barbara rov

  Ali ste opazili, kako se Mož tisočerih nickov boji prihajajočih muslimanov, ker sluti, da bojo njegovi potomci (za katere sedaj skrbi, lol) zaradi uvoza arabcev muslimani. Njegova potomka bo češpljo nastavila potomcu današnjih importiranih arabskih muslimanov, zato bo rodila muslimana. Namreč, vsak otrok v islamski veri je direktno musliman. No, tako se današnji ateistični slovenski komunajzeri streljajo v koleno, ateisti kot taki v prihodnosti bodo vsi pomuslimanjeni. Pa njihovi potomci bojo hodili v današnjo mošejo molit, lol. Muslimani pa najbolj sovražijo nevernike, kar slovenski komunajzeri nedvomno so…Pa še nekaj, muslimanski potomci bojo tudi prepovedali tudi vse komunistične simbole, vse te NOB pravljice pa prepovedali in podrli komunistične spomenike. No, vsaj njihovi potomci bojo na svoje prednike komuniste gledali odpuščajoče in se jih ne bojo sramovali, saj so jim zgradili mošejo in pripeljali pravo arabsko seme…

  • tarantela

   In glede na to, da je “komunajzarev” veliko, bo tudi malih muslimančkov veliko in vas bojo množično preglasovali v vseh zadevah. Se mi zdi, da se jih orto desni bolj bojite.

   • barbara rov

    Nas bojo preglasovali, kar niti ni tako hudo v primerjavi s tem, da bodo iztrebili vas, komuniste…Lažgoš kmalu ne bo več…

   • barbara rov

    Pa mislim, da niti ne bomo nasprotovali pri prepovedi komunističnega sranja…

 • Caetano

  Pravi musliman, ki sledi verski dolžnosti, da se po svetu vzpostavi šeriatska ureditev ne more biti lojalen ciljem in politiki republike Slovenije in njenih oboroženih sil.

 • rubec

  Se spomnim da smo v jla morali na pregledu zavihati kožico, da je zastavnik videl če ima kdo pod robom kapiča kaj kajmaka. V slovenski vojski zdaj ti pregledi odpadejo ker ni kaj za vihat.

  • Jefferson Vendski

   Mah, kajmak sedaj dobijo kar v marmeladi. A ne, Đuro? – Tako je.

 • tarantela

  Ne vem, zakaj se tako bojite Muslimanov? Poglejte po domovih ostarelih, koliko Bosank muslimanske vere hrani, umiva in menja plenice čistokrvnim Slovenkam in Slovencem. Poznam eno, ki jo imajo vsi oskrbovanci zelo radi, saj je prava dušica, polna topline do teh ljudi, ki so jih lastni otroci odložili tja. Pa nič ne rečem, če sami nimajo prostora, ampak tudi mati, ki ima dobro situirane otroke, devet jih je, imajo hiše, ampak mamo so pa “odložili”. Ja, pa katoličani so, k maši hodijo!!!

  • Sašo

   Kdo se koga boji ? Če bi se bali Bosancev ti ne bi meje prestopili nikoli . Gre se za to da si ne želimo da bi nam neki tujci spreminjali družbene norme, je tako težko razumet ? Pojdi vpraša Bošnjake v Bosno če si želijo da se jim del Bosne kjer prebivajo muslimani pozida s pravoslavnimi Cerkvami ..?
   Pa kaj ima zveze kdo kaj dela pri nas ? Kaj dela volontersko ali je plačana za svoje delo ? Kakšne banalne primerjave dajete . Slovenci smo zidali, kopali rudo,in menjavali plenice, ko ste vi Bosanci še verjeli da je nafta črno zlo pod zemljo ;) .

 • hle

  Pandorina skrinjica se je odprla ko so uzakonili vikariat in tudi na drugih javnih področjih je podobno in zopet bomo žrtve lastne tolerance verske skupnosti bi morale biti strogo ločene od države in njenih institucij

  • Steiermark

   saj smo bili “žrtve lastne tolerance”, od 45 leta do 1991, ko so “poučevali komunistično vero”, ki je bila obvezna za vse!

   • hle

    Tisto norost smo premagali te ki ji sledi pa ne bomo ker smo vsaj minimalno enotnost že davno zapravili tudi zaradi takih bedakov kot si ti

    • Steiermark

     vi jugosrbi ste svojo “minimalno in maksimalno enotnost” zapravili, ko ste z čevlji, ki so se vam zataknili v tazadnje, ko so vas naši , slovenski junaki nabrcali, in napodili v dir, v vašo otačbino, nekateri ste poskakali na ladje, drugi pa kar preko Italije ucvrli na balkan….. bridke izkušnje, ki jih pravgotovo neboste pozabili…..danes pa od nas terjate pokojnine in ostale privilegije, ki jih pravi in pridni Slovenci, niso deležni……

     • hle

      Sem čist taprav originaln Gorenc tako da ne ti meni neke Srbe podtikat

 • črnaovca

  In zakaj ne muslimane, je dovolj izkušenega kadra le pravilno ga je treba usmeriti proti jugu. Kar se tiče državljanstva pa Mahnič naj pazi kaj govori da ne razjezi kakega bivšega notranjega ministra

 • Cucurbita Pepo

  Na služenju prostovoljnega vojaškega roka nas je nekega dne obiskala neka verna gospa ki je promovirala krščansko vero. Po propagandnem govoru smo se odpravili do kapitelijske cerkve v Novem mestu, kjer nam je veren gospod razložil zgodovino…
  Tako da glede na to da cerkev v Sloveniji ni ločena od države, nebi bilo sporno če bi poslušali še reklamo za budiste, muslimane, rimljane…

  • Sašo

   A rimljani so verstvo ? Aha..:))

   • Jure kavčičeu

    A so muslimani verstvo?

    • Sašo

     Ne vem, vpraša svojega ateistične intelektualnega prijatelja nad menoj :)..On se razume na verstva in na vernike..;).

    • Asterix in Obelix

     Ne, okupator ki ponovno napada Evropo. Mi pa nimamo več junakov tipa Andrej Turjaški.

  • Asterix in Obelix

   Budisti in Hindujci niso še nikoli napadli Evrope. Turki pa vedno.

 • skorpijon93

  izgnat muslimane domov, kaj si pa mislijo! tukaj so zgolj in samo priseljenci in temu primerno se naj obnašajo, amen

  • tarantela

   Pol se bomo pa čistokrvni domorodci zadušili v nesnagi, ker ne bo nikogar, ki bi našo svinjarijo pucal!

   • skorpijon93

    ne, povezali se bomo z višegrajsko četverico ! tja smo že bili povabljeni

   • traktor

    Saj lahko sama spucaš za sabo, ne?

 • Sašo

  Zadnjič sem se ustavil v pekarni, nisem vedel da je šiptarska, pa ko sem že vstopil sem pač vstopil..pa v polomljeni srbohrvaščini šiptar začne razlagat, kako je dobil kazen ker ni izdal računa in je to zaradi tega ker je šiptar, pa kako so par let nazaj podtaknili njegovemu kolegu ( ki nije mačak da lovi miševe ) miš in ga dali na tv- samo da bi njih uničili..je rekel da oni če bi bili složni razturijo celo SLovenijo :) . Pa mu rečem da se naj malo umiri, da inšpekcije težijo tudi slovenskim podjetjem, pa nemškim itd..potem mi začne razlagat kako je na Kosovem vse sijajno in da Slovenija nima pol toliko kot ima Kosovo..pa ga vprašam, ja kaj pa te delaš v Sloveniji ? PA zakaj si rihrtaš vizo za Avstriji če je na Kosovem tako dobro..pa reče da jim je tako dobro ker oni svojim doli pošiljajo denar..aha, pa mu rečem jaz znova, a to denar od Slovenije ki je slabša od Kosova ? Pa mi je dal še dve štručki gratis :) . Kaki indijanci . Pa da mi nimamo svojih podjetij..hehe..pa ga vprašam če so oni kdaj imeli Krko, Lek, Petrol, Savo, Iskro, Revoz, Muro..je rekel da oni so vsi peki, v njegovem mestu , Prizna ? SO sami peki, 40.000 je rekel..haha, komedija..in to bi naj bila dodana vrednost Sloveniji ? Joj rdečkarji..vi ste za v Kosovo za poslat.

 • barbara rov

  Mož tisočerih nickov, poglej si zgornjo desno sliko, tako bo izgledal tvoj potomec lol…Danes se pa le malo sprehodi po Najlepšem mestu, morda srečaš kakega današnjega prednika svojega muslimanskega potomca…

 • Jure kavčičeu

  Hjooj, kaj vse zahtevajo tile muslići v naši lepi državici, jej jej. Še kakšnih sto let takih zahtevkov, pa se bodo po požrešnosti že lahko kosali z RKC. Čudno da še niso popvašali za kakih deset jurjev hetarov gozda, ko ga pa država tako rada da verskim skupnostim. Ali pa za odprtje kakšne muslimanske šole in bi potem zahteval, da jo financira država. Al pa če kr svojo stranko ustanovijo! Katoliki jo imate že od kar se Slovenci tako na približno zavedamo samih sebe.

  • Steiermark

   Ti, pa Slovenec? In to brez slovenske kulture in z globokim sovraštvom do katolikov in RKC? To je podobno samo kakšnemu “pripuzanemu” srbinu, v Slovenijo…..

   • Jure kavčičeu

    Lahko ti zagotovim, da sem vsaj za 4 generacije nazaj čisti Slovenc. Tvoj problem je, če meniš da biti Slovenec pomeni biti katolik. To je cerkev skozi generacije, ko je bila čisti hegemon na naši zemlji, ubijala ljudem v glavo in se še danes drži. Rad imam državo, celo toliko, da dejansko spoštujem njeno ustavo in njene zakone ter ne favoriziram ene verske skupnosti nad drugo samo zato, ker je pač večinska in je kao nerazdružljiva z našim narodom… Če menite, da ste pomembnejši in bi morali imeti več pravic kot muslimani, budisti, staroverci, pravoslavci itd, potem se močno motite.

    • Sašo

     Lahko ti zagotovim, da sem vsaj za 4 generacije nazaj čisti Slovenc. …in kot tak lahko zaključimo imaš pomanjkanje samospoštovanja.

    • Asterix in Obelix

     Vrerska skupnost RKC je zanič, ker tako kot v času Pavelićeve džamije in SS handžarja. http://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/5a796c53d5b9a/papez-naj-bi-vedel-za-prikrivanje-zlorab
     Toda islamski vojaki bi bili v konfliktu interesov, ker se pripravlja nekaj zares strašnega.

    • MEFISTO

     Slovenec si po očetu, pa še to z napako, ker si Gorenjc,

     Kaj si po materi, pa sam povej.

     • Goran Hvala

      Ja mefisto…definitivno ni jansevik…in ce ni jansevik potem za jansevike definitvno ni slovenc…ker pac ne bore bit ce ni jansevik…se strinjam mefisto z vaso retoriko…;-);-);-)

     • Steiermark

      v Sloveniji imamo pravilo, po katerem se narodnost določa (če ni drugače izražena želja), po materi, isto kot imajo to židje, kjer rasno pripadnost določa materina pripadnost!. Pri nas pa je zaradi navala divjakov z balkana, pod titovim terorjem, ko so v slovenijo množično drli nepismeni čobani in čobanke, na ta pravila pozabili. Sicer pa, pri vzgoji otroka je najpomembnejša mati, ki otroka vzgaja , mu da svojo kulturo itd. Takrat ko so se čefurji tako množično naseljevali v Slovenijo, imeli prednost pri dodelitvi stanovanj itd., so pa tudi mešane družine, naenkrat odločile, da so otroci iz mešanih zakonov, ponavadi, kar srbi ali pa celo jugoslovani – izum nove narodnosti….. Poznam takšne primere, ki so po svoji neumni in prizadeti materi, ki se je (ne vem iz kakšnega razloga, morda, je ni hotel nobeden Slovenec), Slovenki, ter očetu srbinu, eden se je rodil, kot srbin – s srbsko nacionallno pripadnostju, tadrugi pa tudi ni smel biti Slovenec ampak je lahko , kvečjemu, bi jugoslovan! Poznam tudi primere, ko je foter srbin, mati Slovenka, neumna, ker se je spečala s takšnim smrduhom, ki je maltretiral celo familijo, otroka, sinova, sta oba bila zapisana kot srbske nacionalnosti, v šolo pa sta se vozila, čez mejo na Hrvaško, ker oče ni dovolil niti doma , v Sloveniji, jima govoriti slovensko in sta za vsako slovensko besedo dobila klofuto od srbaka……

    • Bozz

     Da si lahko po 1400 letih Islama še vedno tako zabit…tvoj IQ mora biti nekje na nivoju sobne temperature pozimi, brez kurjave.

    • Goran Hvala

     Ti si cefutar in kameltrajbar. Tako kot jaz…pac zato ker nisem jansevik….in z veseljem se z njimi strinjam….;-);-)…sam da nism slovenski jansevik…podpisem vse sam da bom proti…pac moja demokraticna odlocitev…demokraticno je sovrazt..;-)…zdej koga bos zbral tvoja stvar…jst sovrazm slovence in me kr vsi neki napadajo…v isti sapi pa mi trdijo da je to svoboda izrazanja da sovrazis enga ki ni glih tak kot ti…;-);-)..

    • Steiermark

     hajde, bizantinec, odpuzaj nazaj, od koder so pripuzali tvoji predniki – 4 kolena pred tabo – očitno z balkana……. Četudi si rojen v Sloveniji, kako naj ti povem, da boš razumel – še zato ni nujno, da si Slovenec! Tvojo pripadnost naciji izkazuješ s spoštovanjem kulture in vere ter ljubeznijo do dežele, v kateri živiš – če tega ne premoreš, ostaneš za vedno samo to, kar so ti dali tvoji pripuzajoči predniki ali: če se prašiček skoti v kravji štali, še zato ne postane teliček ali krava!

   • Goran Hvala

    Kaj zdej si ti?..kr slovenka…se vceraj si bla pa nemka..aja dvojna drzavljanstva pa to…sicer za druge ni prav sam ti ga mas…;-)

  • Sašo

   Čakaj, ko boš čez dvajset let mogel 5- krat na dan na kolenih moliti k Alahu, te ti več ne bo smešno :) .

   • Jure kavčičeu

    Niti slučajno. Če menite, da nesorazmerno veliko kritiziram RKC v primerjavi z ostalimi verskimi skupnostmi je to zato, ker ima prva svoj katoliški radio, tv postajo, časopis (več kot en), šole, fakulteto, neuradno tudi stranko. In zaradi tega dojemam RKC kot grožnjo temeljnim načelom svobodne skupnosti, ločenosti cerkve od države itd. Ostale verske skupnosti v Sloveniji so minimalne in sorazmerno nepomembne. V kolikor začnejo te skupnosti počet isto kot RKC, se bom začel glasneje oglašat, dokler je to razvidno le v propagandi desnih medijev bom pač še naprej kritiziral predvsem RKC.

    • Sašo

     Normalno da ima vse to RKC v Sloveniji, saj je večina verujočih pripadnikov omenjene vere..verjameš ali ne, v Saudski Arabiji prevladuje muslimanska vera in z njo je povezano javno življenje..zanimivi ste mi, motijo vas verstva, navijate pa za Barcelono, Manchester city, PSG, ne moti vas ko Goran Dragić kaže pravoslavni križ in tri prste v zrak..ko se Ronaldo prekriža..težko načelni pacienti, nimaš kaj.
     Boš videl ko bodo muslimani zavladali Sloveniji, kaj je pomanjkanje svoboščin…

     • Jure kavčičeu

      Savdska Arabija je teokracija, Slovenija je demokratična republika, kjer je (ne)vera svobodna izbira vsakega državljana. Če pogledam okrog sebe, bi rekel da je krščanska vera tudi državna vera, ne le večinska… In to me zelo zelo moti.

     • Matt_von_Glanz

      katolištvu samo pogojno lahko rečeš krščanstvo. Katolištvo je veliki meri samo še tradicija. In brez skrbi, katolištvo in tudi krščanstvo je v SLO daleč od državne vere. Tudi večinska ni. Kaj takega bi mogoče šlo za Češko in Poljsko. Če se kdaj zgodi prodor muslimanov, boš videl pravo ekspanzivno držo, ki noža na vratu ne bo samo držala, ampak tudi takoj potegnila. Jaz bi na tvojem mestu bil vesel, če bi državo res varovala kakšna verksa ideologija, ki bi se bila sposobna po svojem elanu kosati z islamom. Levičarji kot ateisti so že zdavnaj začuda potegnili z muslimani – ampak ko boi šlo za soobstoj, bodo potegnili kratko, ali pa postali musliji.

     • Caetano

      SDS in slovenski demokrati bomo obranili Slovenijo pred islamom, kot smo jo tudi leta 1991 ubranili.

     • Goran Hvala

      Mene vse to moti…jest se sam smejim ko se ronaldo pokriza…pa neki krizci okrog vratu itd…larifari…dobr vsak naj verjame v kar pac verjame…jest pac ne..tak da ignoriram njihove predstavitve pripadnosti doloceni veri..gledam sam sport…drgac pa kar sem delal in zivel v muslimanskih drzavah nism obcutil nobenega pomankanja svoboscin..zdej kar ti nastevas pa zelo drzi za desnake…glede janseviske nacelnosti za katero se kot vidim niti med sabo ne znate zment kaj ja in kaj ni…;-)..sam komentarje zacnes brat…;-)

    • Asterix in Obelix

     To ti misliš. Pojdi v njihovo državo in zažgi Koran če upaš.

    • MEFISTO

     Prjatu razumni, kdo te je nasral, da je cerkev ločena od države.

     S tem samo oznanjaš, da nimaš pojma, kaj je država.

     Država nkiste samo komunisti, razni rdečkarji in zadrti levičarji.

     • Matt_von_Glanz

      7. člen
      Država in verske skupnosti so ločene.
      Verske skupnosti so enakopravne; njihovo delovanje je svobodno.

     • MEFISTO

      V vaši družini nickov pač nimate pojma, kaj je država.

     • Matt_von_Glanz

      LOL če mi ne bi ravno nasprotoval, bi tvoj post razglasil za post stoletja. Matt iz Glanza je pa samo eden.

    • pesjanar

     Slovenije ne ogroža Cerkev ampak jo ogrožajo in uničujejo potomci tistih kateri so slovenske duhovnike žive zažigali ali na kakšen drugi grozovit način pobijali,to so potomci komunističnih zločincev zbrani v SDju njihov podmladek pa drka pod sliko enonogega zločinca…..sedaj pa so na pomolu ljubitelji obglavljenih ljudi satanski muslimani.

  • traktor

   Kako si, kako kaj tvoji stari starši? Se obračajo v grobu, k majo takšnga fajn vnuka? Fej, da te ni sram. Pa nisem vernik, vse kar je prav.

 • Morala

  Saj nimamo muslimanov v SLO vojski…sploh pa bi ukinila dvojno državljanstvo…

 • Asterix in Obelix

  Ali ne bi bil musliman v Slovenski vojski v konfliktu interesov? Glede na to, da sta Baba Vanga in Nostradsmus napovedala Islamski napad na Evropo in da se stalno pojavlja krvava luna.

  • Bozz

   Američani so ravno imeli Groundhog day. Daj nam povej kaj je še on kaj napovedal…baje je samo 40% točen, ampak važno, da imajo ljudje žvad za preroka.

   Nostradamus je baje rekel, da bo kamela pila vodo iz Rena…LOL.Kaj bo Erdogan s kamelami uletel v Nemčijo al kaj? Nostradamus lol. Točen točno tako kot tisti Groundhog v Ameriki.

   Vse, samo Sveto pismo ne.

  • Bozz

   Joel 2
   30 Sonce se bo spremenilo v temo in luna v kri, preden pride GOSPODOV dan, veliki in strašni.
   31 Zgodilo se bo: Vsak, kdor bo klical GOSPODOVO ime, bo rešen, kajti na gori Zion in v Jeruzalemu bo rešitev, kakor je rekel GOSPOD, in v ostanku, ki ga bo GOSPOD poklical.

   Joel 3
   15 Sonce in luna bosta otemnela, zvezde bodo nehale svetiti.

   Matej 24
   29 »Takoj po stiski tistih dni bo sonce otemnelo in luna ne bo dajala svoje svetlobe. Zvezde bodo padale z neba in nebeške sile se bodo majale.
   30 Tedaj se bo pojavilo na nebu znamenje Sina človekovega in tolkli se bodo po prsih vsi rodovi na zemlji. Videli bodo Sina človekovega priti na oblakih neba z močjo in veliko slavo.
   31 Poslal bo svoje angele ob močnem donenju trobente in zbrali bodo njegove izvoljene od štirih vetrov, od konca do konca neba.«

   Kako bodo lahko zvezde padale z neba boš rekel? Ker zvezde niso to s čimer nam perejo možgane “znanstveniki”, ki se trudijo prati možgane in skrivati resnico, na željo večine ljudi.

   Prave zvezde:

   Flat Earth – The real Venus above the flat plane
   https://www.youtube.com/watch?v=Jp1TxJhHpZQ

   Frequency of the Heavens: Cymatics, Bio & Sonoluminescence, actual stars and planets
   https://www.youtube.com/watch?v=AJJ_z6pwUrE

   ACTUAL FOOTAGE OF THE STARS AND PLANETS | “WANDERING STARS” as Captured by Curious Truth Seekers.
   https://www.youtube.com/watch?v=tNHU5KOI9lQ

   Flat Earth and the Real Stars
   https://www.youtube.com/watch?v=hdNFo5eWf9g

 • hle

  Ko se je Češka vojska leta38 vkopala na meji z Hitlerjevo Nemčijo je nek Češki general lepo opisal stanje dejal je v svojih vrstah imamo približno deset odstotkov Sudetov za katere v primeru da bo zaropotalo ne vemo v katero smer bodo streljali

 • dr Janez Sveti

  Kakor napovedujete, bomo itak vsi muslimani in ne vidim nobene težave s prisotnostjo imama v vsaki četi.

  DR Janez Sveti prodajalec tepihov

  • traktor

   Maš kakšnga pocen? Enga bom rabu, ko gre sonce gor, enga pa, ko gre dol.

 • pesjanar

  Kaj tisti tip na sliki sesa ali samo z gobcem čisti preprogo????

  • Goran Hvala

   Udihava prsice…;-)

  • traktor

   Mater, kaj pa ima tisto na glavi? Sem mislu, da so kremšnite zgoraj rjave.

 • Franjo Trojner

  Farbanje množic v Sloveniji se dokaj upešno s strani dominatnih medijev nadaljuje.
  ZVVS prva stran / Zveza vojnih veteranov vojne za Slovenijo – ZVVS. je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo.
  Sedaj so na javni TV 3 v Tedniku, ki ga je vodila Jelena Aščić spregovorili tudi vojni veterani za Slovenijo/ ZVVS , ki so izrazili globoko nestrinjanje z stanjem države danes, ki je svetlobna leta od ideala države za katero so se, smo se borili in nekateri dali tudi največ kar so imeli svoja živlenja.
  Popolnoma prav je, da so se oglasili vojni veterani ZVVS A in povedali svoje, močno pa me je odbil nastop, govor Ladislava Lipiča, ki je bil po moji oceni političen in levi politični opciji v reklamo. To je očitna zloraba položaja predsednika ZVVS , vojni veterani vojne za Slovenijo smo veteranska in ne politična organizacija, še najmanj pa kakšna levičarska veteranska izpostava.
  General Lipič po moji oceni gotovo tudi ni tista oseba, ki bi se lahko pritoževala nad stanjem v državi, saj je njemu ravno ta ista država, elita ki jo sedaj kritizira in katere del je tudi sam omogočila bajno, bogato in ugodno živlenje, česar pa ni bila deležna velika večina državljanov in tudi vojnih veteranov vojne za Slovenijo ne, tudi članov veteranske zveze ZVVS, kateri general Lipič predseduje.
  Ko sem na to temo brskal po spletu se nisem se mogel načuditi naslovom v medijih, so mi pa dali misliti.
  Koliko denarja je svetovalnimi pogodbami z MORS zaslužil upokojeni general Ladislav Lipič se sprašuje novinar v članku v Demokraciji leta 2016? General Lipič svetuje Slovenski vojski za 19 000 € na leto, a namesto izboljšav je stanje pripravljenosti iz leta v leto bolj kritično ugotavlja 29. 12. 2016 pisec članka na NOVATV24. General Lipič ima svoj dokument MORS, na katerem so nižji zneski zaslužkov: Kdo torej zavaja javnost, general ali vlada se vprašuje avtor članka 17 05. 2017 na NOVA24TV ? Užaljeni general Lipič grozi z tožbo, čeprav ga podatki vladne sekretarke postavljajo na laž se 28. 02. 2017 sprašuje avtor članka na NOVA 24TV? Zakaj dneva Slovenske vojske nihče ne praznuje? Ker z njo še vedno upravljajo nekdanji oficirji JLA, ki jo želijo uničiti ugotavlja pisec članka na NOVATV24? Kdo je skrivnostni “general”, ki načrtuje slovenske vstaje in proteste 21. 03. 2016 se sprašuje avtor članka na NOVA24TV ? Policijsko združenje Sever in Lipičevi veterani trdijo, da TO ni bila nikoli razorožena NOVA24TV 02 06. 2O16. Najprej rušil Janševo vlado, nato pa dobil posel z ministrstvom NOVA24TV 17. 02. 2016. To so strici iz ozadja ( slike Anton Drobnič, Ladislav Lipič, Vladimir Miloševič foto sta), ki kadrujejo nekdanje oficirje JLA v Slovensko vojsko 15. 02. 2016 NOVA24TV. Je Veteran novi režimski medij? Glasilo zanika razorožitev TO , Lipič se v nagovoru bralcev spiminja partizanov in hvali Cerarja 31 12 2016 NOVA24TV. Zanimivo branje, ki ti da misliti,
  Iskal pa sem predvsem članke v katerih se predsednik ZVVS general Ladislav Lipič zavzema za pravice članov zveze ZVVS. In glej ga zlomka nikjer nisem našel članka, kjer bi predsednik zveze ZVVS general Ladislav Lipič problematiziral neenak položaj veteranov vojne za Slovenijo z položajem borcev NOB. Z zakonom določene pravice borcev NOB so neprimerno večje od z zakonom določenih pravic vojnih veteranov vojne za Slovenijo, ki smo v primerjavi z njimi pravi revčki, kar zelo bode v oči. Ker smo ravno mi vojni veterani vojne za Slovenije izborili prvo skupno samostojno demokratično državo vsega SLOVENSKEGA RODA od oblasti pa smo obravnavani skrajno neprimerno pogosto tudi žaljivo. Nikjer tudi nisem zasledil, da bi predsednika ZVVS generala Ladislava Lipiča motilo, zmotilo vsakodnevno vseprisotno pojavljanje totalitarnih simbolov v javnosti. Zmotil me je tudi njegov mlačen odziv na neobsodbo/oprostitev oficirjev agresorske JLA za vojna hudodelstva, ki so jih med agresijo zagrešili v Sloveniji. Zelo pa me je znova razočaral, ko je v svojem govoru na Tedniku kritiziral domoljube ( posnetek kaže protestnike z SLOVENSKIMI ZASTAVAMI KI PROTESTIRAJO PROTI ILEGALNIM MIGRACIJAM) katere je označil za ekstremne desničarje in nato natrosil še nakaj o Faku in nošenju zastave in znova pokazal z prstom na politično desnico.
  Mislim, da bi general Ladislav Lipič zaradi nedvomno političnega nastopa na javni RTV v studiu TV 3 v oddaji Tednik moral odstopiti iz funkcije predsednika zveze ZVVS in to TAKOJ, ker ta funkcija ni združljiva z političnim, strankarskim delovanjem!

 • etrusk

  Upam , oziroma sem prepričan , da naša Slovenska vojska tega nikoli ne bo dovolila.

 • Caetano

  Jihadisti v Maliju ustrelili dva vladna vojaka v glavo in napadli policijsko postajo:

  https://www.news24.com/Africa/News/suspected-jihadists-kill-two-soldiers-in-mali-20180205

  Palestinski teroristi, ki jih želi priznati tudi trenutna vlada zagrešili nov umor. Do smrti zaboden 29 letni Jud.

  http://abcnews.go.com/International/wireStory/israeli-killed-palestinian-west-bank-stabbing-attack-52845762

 • Osti jarej

  In kaj zdaj? Rusi so razkrili, da se v uniformah Kurdov borijo tudi Ameriški vojaki, ki so že eno leto med Kurdskimi teroristi v Siriji.
  Torej pomagajo v vojaškem spopadu med njihovimi prijatelji Kurdi in prijateljem Erdoganom!
  Seveda Turške vojske tega ni strah, saj so celo na CNN povedali, preko enega od svojih vladnih trobezljačev Bozdaga, da bodo vseeno napadali, čeprav so med Kurdskimi vojaki tudi Ameriški.
  Poudaril je, da se ne bojijo Ameriške vojske, čeprav so njihovi zavezniki. “Bi se pa raje ognili spopadu z zavezniki, naj samo naženejo Kurde in Turki takoj prevzamemo ta del Sirije.
  Pa čeprav so Kurdi zaljubljeni v Sionizem, ta pa nam pomaga v boju proti Kurdom in Asadu.
  Saj vendar veste, da je Sirija, še huje Asad, jedro vseh spopadov in zla na Bližnjem Vzhodu, o tem celo javni medij v Banana republiki pripravlja oddaje!”
  A poglejmo še pozitivni del te razkrite zgodbe.
  Zdaj obstaja realna možnost, da se število najhujših svetovnih teroristov v medsebojnem boju precej zmanjša. /virRT/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/349299/kaj-pa-zdaj-erdogan-napada-zda-vojake-v-siriji

  • xtc

   Ne trolaj osel.
   Kurdi ne marajo ne Erdogana ne Rusov ne Assada.
   Rusi?
   Ja zelo kredibilni vir.

 • Frank Novak

  Katoliska skupnost naj reagira takole: Muslimanski skupnosti naj izda zahtevo da se vojakom v Saudski Arabiji omogoci srecevanje s katoliskimi duhovniki…

  • Matija

   A so Slovenci vojski saudske arabije?

   • Frank Novak

    Niso, vendar bi morali oni Saudci ki zelijo biti katolicani imeti dostop do katoliskega duhovnika.
    Saj ne mores vendar Saudcem ukazovati da morajo biti vsi muslimani.
    To ne bi bilo pravicno. Imeti morajo prosto izbiro, torej duhovnika v vojski.

 • Anton

  Sej u svet olje jih lahko da tud naš župnik. Čim več

 • Matija

  Očitno je potebno z zakonom ukinit vse možne religiozne dejavnosti v vojski in bo problem rešen.

  • xtc

   Potrebno je ukiniti tudi levičarstvo saj je podona težava kot islam,religija fanatikov.

 • xtc

  Muslimanom bi morali precej omejiti dostop ,do takih služb,kjer bi lahko potencialno ogrozili državno varnost ali izdali pomembne skrivnosti.
  Definitivno pa jih nebi smeli sprejemati v vojaške pa tudi ne v vse policijske enote,saj so zelo nepredvidljivi in bi lahko povzročili ogromne izgube med enotami zaradi nepredvidljivosti.
  No to vse bolj ugotavljajo tudi tajne službe po EU.
  Ravno zato je treba ob najmanjši neposlušnosti ukrepati radikalno z odpovedjo delovnega razmerja.

 • plamen100

  Mar tem obrezancem res ne zna nihce povedati da je tukaj Slovenija in prav npbenega dzihad nacina zivljenja v Sloveniji ne rabimo!!! Ce jim ne pase pa se naj gonijp tja od koder so se privlekli, dovolj je hrvatov, Srbov,ki bi radi prisli v Slovenijo, ne rabimo pa muslimanov ki zivijo muslimanstvo, torej hocejo vse nekaj extra. Sicer pa si na netu preberite Islamsko dekleracijo pokojnega Alije Izetbegovica po kateri zivijo Bosanci in bo vam hitro jasno, kam kamelarji molijo tace, ker je v deklaraciji vse to napisano, kako se morajo muslimani obnasati v drugih verskih skupnostih od mirnega muslimsna ki poslusa oblast in se pridno razplojuje, v drugi fazi, ko se dovolj naplodijo, zahtevajo svoje pravice tj posebej hrano, vrtce, sole in ko postanejo vecinski naredijo revolucijo .kjer je dovoljeno nasilje (tocno tako pise v tej deklsraciji) in prevzamejo oblast ter naredijo muslimansko drzavo. In to je cilj muslimanov in dvomilijonski slovenski narod, ki se hitro stara, ga lahko to doleti leta 2050, tako kot je rekel njihov Grabus, da bodo takrat vecinski prebivalci, ni pa povedal, da bodo takrat prevzeli oblast, kot je to zapisano v Islamski deklaraciji.

 • Ivan Friderik Novak

  Vedno sem zagovarjal stališče ločenosti cerkve od države.
  Kurati, imami, … nimajo kaj iskati v vojski, policiji, pravosodni policiji…

 • Slovenka

  Vozi, Miško.

 • Novakec1

  Pol bodo pa migrante -kozjejebce na veliko v voski zaposloval. Legalna okupacija na vidiku.

 • Zoran Župevec

  Vero ven iz vojske. Vsako.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!