Na čigavih sedežih so v finalu evropskega prvenstva sedeli Cerar in njegova izbrana vrsta?

Foto: Twitter/dr. Miro Cerar

Našemu političnemu vrhu sicer ni uspelo zasenčiti naše briljantne zmage slovenskih košarkarjev na evropskem prvenstvu, a nekateri navijači domov kljub temu prihajajo z nekoliko grenkim priokusom. Ko so prispeli na tekmo, so namreč dobili drugačno vstopnico, kot so jo naročili in plačali. Številni so nato na spletnih omrežjih trdili, da je njihove karte dobil slovenski politični vrh, to pa jim je omogočil Kompas. Medtem ko vlada zanika vmešavanje v zamenjavo kart, na Kompasu priznavajo, da je prišlo do napak pri rezervaciji.

Poročali smo že, da so se prek spleta bliskovito razširili zapisi uporabnikov družbenega omrežja Facebook, ki so trdili, da si je naš politični vrh s premierjem Mirom Cerarjem na čelu prisvojil 200 kart slovenskih navijačev, ki so tako dobili slabše sedeže v dvorani. Te trditve smo preverili tako pri slovenski vladi, kot pri agenciji Kompas.

“Prišlo je do napake v postopku rezervacije”
Iz vlade so nam odgovorili, da “slovenska vlada ni dala nikakršnih navodil in tudi ni posredovala pri morebitni zamenjavi vstopnic slovenskim navijačem”. Ob tem so še pojasnili, da je bil predsednik vlade v Turčiji na povabilo turškega premierja Binala Yýldýrýma. Tam se je najprej udeležil delovne večerje, nato pa si je, prav tako na povabilo turškega gostitelja in tudi Košarkarske zveze Slovenije, ogledal še finalno tekmo evropskega košarkarskega prvenstva.

Ali je karte nekaterih slovenskih navijačev res dobil slovenski politični vrh? Tega, kljub izjavam nekaterih navijačev, ne moremo trditi, drži pa informacija, da nekaj navijačev na samem prizorišču ni prejelo kart, ki so jih naročili. To so nam potrdili tudi v Kompasu. Kot nam je pojasnil Peter Majerle, direktor prodaje B2B & agentske prodaje, je prišlo do napake zaradi števila rezervacij, ki so jih morali urediti v tako kratkem času. “Na voljo smo imeli 36 ur, da prijavimo 1500 navijačev. In v tem navalu prijav seveda prihaja do napak. Nekateri potniki so tako dobili drugačne vstopnice, kot so jih rezervirali. Mi vstopnic nismo zamenjali, ampak je enostavno prišlo do napake v procesu rezervacije,” je zatrdil.

Vstopnice so namreč delili na prizorišču in tako niso imeli dovolj vstopnic za tiste, ki so jih rezervirali po kategorijah. Nekatere navijače so tako prestavili iz tretje v četrto in iz druge v tretjo kategorijo. Ob tem je Majerle še poudaril, da oškodovanih zagotovo ni bilo 200 navijačev, pač pa le okoli 10 oziroma največ 15 navijačev.

Zgodba navijačev

Poiskali smo nekatere navijače, ki bi bili pripravljeni spregovoriti o dogajanju v Carigradu in incidentu glede kart. Kot sta mi povedala dva izmed njih, so bili razočarani predvsem zato, ker so želeli navijati skupaj. Le tako je lahko podpora našim športnikom res močna in takšna, kot si jo zaslužijo. Ker pa nekateri, in teh je bilo po navedbah obeh navijačev več deset in ne zgolj deset, niso dobili kart, ki so jih naročili, to ne bi bilo mogoče. Problematično je bilo že to, da sta imela oba bobnarja, kot tudi lastnik velike slovenske zastave, karte za sektor tri in štiri, kar bi pomenilo, da niti bobni, niti zastava ne bi mogli na tribuno, nam je povedala hči enega izmed bobnarjev.

Navijači so zato stvari vzeli v svoje roke in dokazali, da niso junaki le naši športniki, ampak tudi oni. Kot je povedal eden izmed navijačev so kljub temu, da nekateri niso imeli kart za drugi sektor, zasedli sedeže v drugem sektorju. Bobnarjem in lastniku velike zastave je najprej pomagal eden izmed slovenskih policistov in jim uredil, da so lahko prišli sedet v drugi sektor. “Nato pa smo se mi odločili, da gremo okoli 200 do 300 navijačev skupaj v dvorano in zasedemo sedeže za košem (torej v drugem sektorju). Varnostniki nas tam niso mogli vseh pregledati. Potem so sicer po zvočnikih trikrat pozvali tiste, ki ne sedijo na pravih mestih, da se presedejo na tista mesta, za katere imajo karte. Do nas so prišli tudi varnostiki, da bi nam pregledali karte, ampak smo mi v tistem samo razgrnili zastavo čez sebe. To smo naredili okoli dvakrat trikrat, tako da so potem obupali in zraven nas samo postavili policiste.”

Kljub zapletom s kartami so tako navijači ponovno dokazali, kaj je to pravi skupinski duh in naredili so vse, da so košarkarji dobili podporo, ki je gotovo pripomogla temu, da so se naši junaki domov vrnili z zlato medaljo.

Izbrani leteli s falconom
Privilegij, da se udeležijo finalne tekme in navijajo za naše zlate fante, so sicer po navedbah vlade imeli: premier Cerar, zunanji minister Karl Erjavec, gospodarski minister Zdravko Počivalšek, Jure Leben, državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo, Gregor Krajc, vodja kabineta predsednika vlade, Klemen Babnik, svetovalec predsednika vlade za mednarodno gospodarsko sodelovanje, Tanja Subotič Levanić, svetovalka predsednika vlade za integrirane komunikacije, ter uradni fotograf in varnostniki.

Izbrana vrsta pa je v Carigrad letela s falconom, ki ima sicer na voljo deset udobnih vladnih sedežev.

T. F.

 • rubec

  Cerar naj bi se udeležil delovne večerje. Ker ta tip v življenju ni nikoli delal predvidevam da je v turčiji kuhal večerjo.

  • von Rhein

   Saj lepo razumljivo piše,da se je udeležil “delovne”večerje.

   • MEFISTO

    A je delovna večerja to, da hitro ješ in da greš še po repete.

    • von Rhein

     rubec pravi,da je kuhal večerjo.Pri kuhanju se nekateri nažrejo dovolj.Za tega strica niti ne vem …mogoče se je basal z baklavami.

   • karpelec

    Težko je kuhat večerjo za travojede goste. Košara detelje na mizo in malo lubja bele breze za dekoracijo in to je to.

  • tasilo

   Najbrž domnevaš, da je kuhal. Predvideval boš preteklost bolj težko. Tako je meni nekoč te reči razložil moj španski prijatelj plemenitega rodu Aniballe da Silva da Mallo Lulla e da Cacca, sicer profesor logike na Barcelonski univerzi.

   • rubec

    Tvoja pripomba je na mestu a dovoli pojasnilo. Besed ki se začnejo na dom ne uporabljam iz enostavnega razloga. Ko sem iz revije Dom in naša intima naročil pet olagum so štiri počile že ko sem odpiral paket.

   • samsara

    Viš, to je ena izmed tvojih zaslug, da že nekaj časa dosledno uporabljam ti besedi skladno s pravili in navsezadnje tudi logiko. Sem hkrati tudi pozoren na to, kako se drugi izražajo v tem pogledu. Mislim, da je to še s Financ.

 • Miha

  A so vas spet ujeli na laži. Cerar je bil v VIP loži ne pa na navadnih sedežih.

  • MEFISTO

   Še huje!

   Kako se je pa preril tja?

   • von Rhein

    Dron ga je prenesel.

 • MEFISTO

  S kakim rezultatom bi reprezentanca šele premagala gospodarje Srbe, če borbenega razpoloženja in
  duha ter koncentracije ne bi motil vladni vrh, ki itak nikamor ne spada.

 • rubec

  “Tanja Subotič Levanić, svetovalka predsednika vlade za integrirane komunikacije”

  Pa jebo te bog, kaj to sploh je integrirana komunikacija. A to mene nekdo zajebava?

  • Stajerka

   Levanič…..se mi je zdel znan priimek – SD poslanec in član vlade AB……mogoče novo sorodstveno razmerje v vladi BREZ klientelizma, nepotizma in korupcije??:))

  • von Rhein

   …integrirana komunikacija:Napaka v tisku.Pravilno je….intrigantna komunikacija.

  • tasilo

   Integrirana komunikacija — javnosektorski evfmizem za seks in pornografijo. Zokita vpraši.

  • Mojca pokraculja

   To je strogo zaupna komunikacija med gobarji o tem kje trenutno gobe rasejo.

 • dež

  Delovna večerja, a nas imate za bedake ? Saj je prav, da ste šli na tekmo, tudi proti uporabi Falcona nimam nič proti, a pričakujem, da izlet financirate iz lastnega žepa, ne na državne stroške. To bi bilo domoljubje, temu kar ste vi naredili se namreč reče koristoljubje.

  • Borut Stari

   Vse je po pravilih službe. Falkon so uporablli za reševanje in prevoz ranjencev. Prevažal je osebe s prizadetimi možgani.

   • dež

    Res je neverjetno, kakšni kljukci vodijo to državo. Se zgrozim ob misli, da bi levaki dobili še en mandat na DZ volitvah. In cel kup profesorjev je med to bando, nič čudnega, da je mladina povsem ausglajz.

  • Pepino

   Ali pa navadna kraja.

 • MEFISTO

  Težko je biti premier.

  Vsake nepomembno tekmo si mora ogledati, pa nikoli na račun lastnega žepa.

 • Anton

  Samo pomislite kakšen halo bi zganjali če bi bil to Janša…..!!!..???

  • von Rhein

   Potem bi se včeraj zvečer publika na Kongresnem in okrog drla….ubi Janšu.

 • Stajerka

  glede na slike in izraze naveličanosti, se ne morem znebit občutka, da je bila ta “delovna” večerja vsiljena…..gostitelj Turk in sogostja iz Srbije delujeta zelo zadržano oz. nezainteresirano…..delovni srečanje, ki traja 8 ur – vključno z večerjo in udeležbo na tekmi……to pomeni, da se udeleženci niso imeli časa niti temeljito predstavit, kaj šele kaj dogovorit……ta delovni sestanek je alibi tudi in predvsem za udeležbo Lebana – a slučajno Leban postaja nova Cerarjeva partnerica???……ta zadnje ni več??!!
  če imajo vsaj enega v vladi, ki ima 5 mg soli v glavi, naj se PRENEHAJO NORČEVAT Z NARODA……upam, da počasi kapirajo kaj pomeni “dobrodošllica” naroda Cerarju in včeraj Brenčički……da o zapravljanju ne pričnemo razpredat, računat……
  Nova – domača naloga – članek o ZADOLŽEVANJU DRŽAVE…….pod NUJNO, ker ti pacienti se obnašajo kot da imate v Lublani poplavo cekinov in ne deževnice…….

 • totex39

  Za tako vlado, ki jo imamo pa je že znano. da bodo vse zanikali, kajti za njih pa vemo, da so največji prevaranti in podleži do ljudstva.

 • RATATA

  Sekretarji skoj-a so bili vedno za šport.
  Zaradi uspehov slovenskih športnikov je zdaj nujno čimprej zgraditi čim več stožic. Najprej v Fužinah, nato v Šiški, v Mostah, na Viču … skratka po celotnem jugoslovanskem ozemlju. Splačalo se bo ful.

  • von Rhein

   V Tomačevem pa olimpijsko vas,ki je delno že dalj časa v fazi gradnje.

   • RATATA

    Večina Lublane je grda ko svija. No tisto okrog je Lublana le kot volilno območje.

  • Mojca pokraculja

   Pa “Dan mladosti” nazaj uvest. To bo zurka!

   • RATATA

    Z nepogrešljivim godnićem bi uživali poveličevalci titeja

  • samsara

   Stožice v vsako slovensko vas.
   Pa še kakšen ‘čamac’, za dobro mero, de.

   • RATATA

    Banda komijevska se res dela norca, da se jaz kar težko delam norca.

 • Celjanka

  Mogoče je naša močna delegacija na čelu z neetičnim Cerarjem šla žicat Turke za gradnjo drugega tira in potem , ker je bil ravno čas finalnega košarkarskega obračuna , so zalutali še tja ! jaz sem doživela samo hladen tuš z njihovo prisotnostjo , ker se hinavsko lepijo na vsak uspeh ki ni njihova zasluga ! Navsezadnje se morajo bahati s tujimi uspehi , ker svojih ne najdejo !

 • luckyss

  Zelo dobro je bilo videti, da sta se obe ekipi le stežka rokovali s svojim “političnim vrhom”..
  Cerar je hotel celo nekaj objemati ipd…
  Ti prizori so mi pokvarili sicer sanjsko epizodo naših junakov…

  • janez zorman

   Mirko bi lahko Zokita objel; saj se rada objemata in sexata.

  • centurion

   Ti kaziš s svojimi nebulozami navsezgodaj po forumu.
   Pejt, bo teb dal roko Cmerko, pa bosta oba zadovoljna.

  • Darth Vader

   poglej kaj je naredil aleksander đorđević na podelitvi medalj…..mislim da je jasno pokazal kaj je potrebno s temi narest https://twitter.com/UsraneMotke/status/909525593192124417tps://twitter.com

  • alojz

   Meni pa ne. Neprecenljivo je bilo, ko se je član zmagovite ekipe izognil njegovi namerri, da ga zaliže.

   • luckyss

    No, srbski trener je še bolj pravilno odreagiral….Lahko si pogledate v linku, ki ga je spodaj prilepil [email protected] Vader

   • KIKI

    Dobro opazuješ! Mirček je bil kot zgubljenček, ki mu je mamica pozabila
    menjati posrano pleničko, pa še dudko je zgubil!!!!

 • centurion

  Ali ta bandit po imenu Miro Cerar ni pristaš one
  zastave z rdečo zvezdo?? Zakaj ne maha pred navijači košarkarji z njo?
  TO JE ZLORABA DRŽAVNIH SIMBOLOV!!!

 • centurion

  Kje so bili včeraj ZZB s prapori in rdečimi zvezdami.
  Na trgu sem pogrešal njihove zastave.
  So se pa ZZB pomladek zbiral ob Zorangutanovem zastonj pivu.

 • centurion

  Breaking news!!!
  Košarkarska zveza sporoča, da bodo zaradi incidenta-žvižganja navijačev
  ministrici Brenčičevi- ponovili sprejem na Kongresnem trgu.
  Častna govornika bosta tov.Stanovnik in tov.Svetlana Makarović.
  Špalir praporjev bo držala ZZB, častno stražo pa izvedejo dražgoške šeme.
  Zraven piva bo Zoki častil tudi golaž zastonj.
  Vstopnica je zastava ali majica z rdečo zvezdo.
  Vabljeni…

  • MEFISTO

   Zakaj briješ norce na račun borcev.

   Če nas borci ne bi osvobodili lepše prihodnosti, v nedeljo ne bi Srbi premagali Srbov.

  • RATATA

   Sklepam, da bo golaž partizanski, zato me zelo zanima kateremu slovenskemu kmetu bodo krave iz štale ukradli.

   • KIKI

    Slovenskemu, seveda, kot vedno!

   • karpelec

    Da ni kje kaka nora krava?

    • RATATA

     Ker vem, da bodo golaž jedli tudi muslići, bi kravo že v štali nafilal z rolšunko hehe.

     • karpelec

      Saj se od tega ne umira.Če ne veš kaj ješ je vse dobro.

  • KIKI

   To pa bo proslava ta prava!
   Bojim se, da se je fantje ne bojo udeležili ;
   sicer pa je banda rdečekravatarska dovolj sama sebi!

 • MEFISTO

  Ne morem verjeti, da se je Cerar tako spozabil, da se je opremil z Janševim sloganom.

  Janša je že velikokrat dokazal, da čuti Slovenijo, Cerarju pa to nekako ne gre od rok.

  • KIKI

   Tam na igrišču je bil tako blesav s tistim popravljanjem zastave okoli vratu in
   načinom vrtenja okoli lastne osi, nepripadajoč situaciji! Kultura mu je tuja,
   saj ni pozdravil niti srbske predsednice; pravi butelj v preobleki!!!!

 • sloustava

  Tovarisu Cerarju in tovarisem conradijem iz Kompasa Slovenec sporoca: laz na laz ni resnica! Tu ne gre za analogijo, da dva minusa tvorita plus! Butli!

  • KIKI

   Conradi – najbolj zagrižen udbaš ; oče je bil znan Celjski udbovski koljač!
   Jabolko ne pade daleč od drevesa! …Udbovska družina od leta 1945 dalje!

 • Vera

  Bolje bi bilo za Cerarja in za vse prisotne v Turčiji, da bi doma delali in pokazali neke rezultate pozitivnega dela, ki jih pa ni in ni . Vladajo že 3 leta, toda samo za elite , ki si polnijo TRR z našim in vašim denarjem .Mislim , da našim košarkarjem ni bila prav nič všeč navzočnost teh politikov , saj imajo raje ljudstvo, ki preprosto navija in živi z njihovimi uspehi . Košarkarji :” Od politikov ne pričakujte drugo , kot davek na dobiček “, drugo pa itak ne znajo .

 • Anton

  bolje bi bilo za nas da bi ti tovariši kar tam doli ostali

  sarkazem press

  • Vera

   To so ” tovariši ” , ker gospodje si plačujejo sami .

  • MEFISTO

   Hočeš reči, da naj bio jih kar Turki uporabili za rezervne dele.

   • KIKI

    Turki take revščine ne rabijo!!!!

   • mona lisa

    Pokvarjenih delov ne rabijo.

  • KIKI

   Preblizu!!!!

 • tasilo

  “IZBRANA VRSTA pa je v Carigrad letela s falconom, ki ima sicer na voljo deset udobnih vladnih sedežev.”

  Aha. Torej prevoz človeških organov.

  • von Rhein

   Ranjeni organi.

  • KIKI

   Ja, saj so prevažali ta prave ku..e, a njede !?

 • Kučko pod pručko

  Za lase privlečen izgovor in žvižgalni koncert

  Čeprav se skuša sedaj vlada izgogniti obsodbi, da so Cmero in njegovi zasegli večje število kart, ki so jih že pred njimi plačali zvesti slovenski navijači, mu tega ne verjamem niti malo. Za ublažitev njegovega za lase privlečenega izgovora so vpregli tudi Kompas, ki zelo neprepričljivo govori o napakah, do katerih v izjemnih situacijah lahko pride. Cmerotovi izgovori, češ da jih je na tekmo povabil turški premier, pa so bolj otroške pravljice za lahko noč.

  Verjamem, da je s tem svojim dejanjem zelo razkačil navijače. Pa ne samo prizadete, ampak vse, ki so z vsem srcem bodrili naše fante. Vse, tiste, ki so bili v dvorani in tudi nas doma.

  Ob tem sem se spomnil še včerajšnjega slavja na Kongresnem trgu v Ljubljani. Veličastno je bilo videti večtisočglavo množico, ki je ob vihranju slovenskih zastav čakala na svoje junake. Vse je bilo super in Slovenija je dihala v eno, dokler se na odru ni pojavila ministrica Makovec-Brenčičeva, ki je bila tudi v Carigradu. Zaslišali so se žvižgi, ki so bili vse močnejši. Ne vem sicer, ali je imel Cmero tudi namen, da bi prišel na oder čestitat košarkarjem, ali pa se je ob žvižgalnem koncertu na hitro premislil. Vedel je, da bi ga navijači še bolj huronsko izžvižgali, kot so njegovo ministrico.

  Če je bilo res tako, je vsaj enkrat potegnil pravo potezo!!!

  • Mojca pokraculja

   Pravo potezo?!? To lahko stori le clovek, ce hoces dec, na mestu. Pezde posran pa naredi tako kot PM ! !

  • karpelec

   Imaš prav. Tudi jaz sem čakala na nekaj, kar je povezovalec napovedal za konec, potem pa naenkrat zaključil brez presenečenja, ker je bil žvižg pri brenculji kar konkreten.

 • Olga

  Kompas bojkotirajmo pri počitnicah! Skorumpirano levasko marionetno vlado zabrišemo na smetišče zgodovine na volitvah!
  To z Erdoganom je verjetno debela laž, kot večina njihovih rabot! Se je šel Cmerar k diktatorju Erdoganu učiti kršenja človekovih oravic!?!

  • pajot

   Ne,inštruirat ga je šel.

  • KIKI

   Cerar je znana duša prodana!!!!

 • paradajz

  Zelo zelo mi je všeč, da so včeraj izžvižgali Brenčičevo. Izžvižgali so jo Slovenci, ki mahajo s slovenskimi zastavami. Ni bilo njihovega občinstva, ki maha z rdečimi zvezdami. Upam, da nihče od teh navijačev ne bo volil levo. Potem še obstaja upanje za srčne, zavedne Slovence! Pa še to: Cerar naj si pogleda kakšen debil je izpadel na tekmi (ne najdem boljšega izraza).

  • FUCK COMMUNISM

   Cerar ne izpada debil samo na tekmi. In ze izgleda, se obnasa in govori kot debil, da o njegovem vodenju vlade in njegovih sposobnostih sploh ne govorim!

   • paradajz

    Se strinjam.

  • KIKI

   Tudi Jankovića so pospremili brez navdušenja, z očitnim neodobravanjem njegove
   bedne prisotnosti!

   • karpelec

    Zato pa ni upal dolgo govoriti, da ne bi še njemu žvižgali.

  • karpelec

   Če pa revež ni vedel, kaj bi počel z zastavo, ki jo je nerodno obračal, kot bi ne vedel, kako jo naj obrne, da bo prav.

 • mona lisa

  Seveda so leteli na naše stroške in seveda dobili zastonj najboljše sedeže. PARAZITI.

  • KIKI

   Pogrešal sem Mojčiko! A je imela menstruacijo ?

   • karpelec

    Mogoče pa je z eno nogo zunaj.

  • Johan

   Tu ni dileme, plačan prevoz, vstopnice, prehrana pijača in cele dnevnice

 • FUCK COMMUNISM

  Kaksen clovek moras bit, da ti sploh pride na misel, da bi parkiral lastno rit na sedez, katerega je ze pred tabo nekdo drago kupil!? Da pa to naredis se na stroske naroda, ki te placuje zato, da delas zanje, ti pa se hodis na tekmo kazat, to pa presega vse meje dobrega okusa. Skoda, da niso to cmeravo pizdo izzvizgali ze takoj po zmagi, vendar to ni bil trenutek za to glisto. To je bil trenutek kosarkasev!

  • Johan

   Mafijozo

 • sloustava

  A je sel Jankovic na Ciper urejat posle? In ponesreci “zasel” se na tekme? Kdo mu je placal karto? Ce je pa to res, da so dobesedno nacionalizirali karte Slovencem, navijacem, ki so jo placali s svojim denarjem, da bi se na njih mesta “usrali ” nebodijihtreba od mirkov, naj najprej conradiji na Kompasu povedo resnico, Slovenec pa po hitrem postopku zabrise bando na smetisce zgodovine! Mi je bilo pa vceraj vsec zvizganje iz 20tisoglavih grl, ko se je vesca v soju zarometov (prosto po Lahovniku na VV faktorju) priklatila na oder, namenjen izkljucno kosarkarjem in njihovemu stabu.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  ja in ce so, jokite desnjaki pateticni. Haha enega pozitivnega clanka ni o nasih kosarkasih, vi ste izdajalski medij, ki sam pumpa narod s sovrastvom in fousijo. Upam da crknete cimprej, sej bere vas ene 50 folka vse skupej, vprasite se zakaj?

  • FUCK COMMUNISM

   50 folka in ti rdeca gnida!

  • nevtrino

   Zakaj pa vi berete ?
   Slovenski košarkarji si zaslužijo pozornost, ki je ne manjka, čeprav tudi v teh krogih ni vse čisto – pa ob slavju vse pod preprogo, a ?

  • KIKI

   In koliko jih bere Mladino ? Še ti ne! Tam je sam zlagan dolgčas, a nede?

  • bednick

   Napaka.
   Pravilno: 50 + ti = 51

  • rubec

   Metelkouc, raje poskrbi da ti tole vlažno vreme me zjebe rizlo.

 • Anja Kovacic

  JANEZ JANSA JE OCE NASE SAMOSTOJNE SLOVENIJE! BREZ JANEZA JANSE NE BI BILI NAJBOLJSI NA SVETU!!!

  • von Rhein

   Ко то тамо пјева?

   • karpelec

    Ptička, ki se v deževnem vremenu vedno sponmi ne na naslov prispevka, ampak na nekaj pač, kar ji smeta.

  • luckyss

   Daj vzem tablete..;))

  • nevtrino

   Je v tem članku omenjen Janez J. ?

  • bednick

   Ti imaš prazno datoteko shranjeno v oblaku.

  • KIKI

   Zagotovo pa se bi znal obnašati na športnem parketu !!!!

   • pater jošt

    seveda bi se znal, saj je v katatoničnem stanju od vseh pomirjeval, ker se mu mrači um. dobro da ima uršika vibrajočega prijatelja.

    • rabbit

     Se spoznaš sam sebe opisuješ.

  • pater jošt

   oj veliki genera ivan janša. ti si lastnoročno rešil slovenijo in premagal srbskega sovraga. potem je z eno roko zapisal slovensko zastavo, z drugo je pa klofutal malega čuka iz murgel. oj sveti ivan janez presvetli. zaslepljenost slovenskega katolibana je neskončna. ivan janša je tumor slovenske osamosvojitve.

   • Franjo Trojner

    Ti si pa SAMO prdec malega komunista iz Murgelj!

  • Vera

   S kakšno pravico se norčuješ iz enega izmed mnogih osamosvojiteljev ?

  • tohuvabohu

   Bumbar. A je tebi že zmanjkalo nickov, da jih moraš reciklirati?

 • Franjo Trojner

  Od nemoralnih itak ne bomo nikoli izvedeli
  resnico o nakupu kart! Kaj si pa narod misli o tej nemorani in neetični vladi pa je doživela Ministrca Maja Makovec Brenčič na lastni koži, ko je bila na sprejemu zlatih košarkašev od 20 000 glave množice navijačev izvižgana, ko je stopila na oder. Upam, da je ministrci Maji Makovec Brenčič sedaj jasno, da lahko vrže vloženo kandidaturo za predsednico države v smeti saj ji je narod nazorno pokazal, da je ne mara! Narod je ne mara, ker še ni pozabil v nebo vpijajoče afere z njenimi nezakonitimi izplačanimi prejemki za stalno prioravljenost, ki jih mimogrede Mojca Makovec Brenčič še do dadanes ni vrnila v državni proračun in že zaradi tega bi morala ODSTOPITI tudi, kot ministrca! Pa ne bo, ker tem ljudem gre v prvi vrsti samo za denar in privilegije, ki jih prinašajo položaji v tako zblojeni politiki. Ta moškinja predsednica države NE MORE BITI! Sicer pa mi tudi ni bil všeč koncept sprejema košarkarjev, saj jih je voditelj priteditve z svojimi neumestnimi vprašanji non stop spravljal v zadrego, nekatere izmed njih je tudi ponižal in to bi naj bil sprejem v čast košarkarjem za prejeto zlato medalijo? Tega voditelja in režiserja sprejema je treba nagnat, to ja ni blo za gledat. Upam, da strokovni štab in košarkarji niso zamerljivi…………….

  • KIKI

   Res je, tako,bedastega voditelja še nismo imeli nikoli, še pri nogometu ne! Ponesrečena
   vprašanja so rezultat primitivnosti in nepoznavanja športa nasploh ! Žalostno! Vsak iskren
   ljubitelj športa bi vodil veliki “žur” s srečanjem velikanov neprimerljivo bolje ! In ono teslo
   Janković z IQ -jem sobne temperature je zjecljal dva bebasta stavka s tistim zastonjskim
   pivom vred! Brenčička je klamftrala svoje prfoksarske nebuloze! SRAMOTA NA CELI
   ČRTI !

   • Franjo Trojner

    In oni primitivec od župana si je kupoval volilne glasove z zastojnkarskim pivom, res bedno in balkanca vredno. Glede voditelja in režiserja pa ni kaj dodati podn od podna!

    • moon

     Kot je meni znano je Pivovarna Union last Heinekena. Torej jeza cca 10.000 EUR podaril Heineken, Zoki se je samo prislinil, kot vedno.

     • tohuvabohu

      Itak so pivovarji v nedeljo prodali ogromno hektolitrov pira. To je bila prava pirova zmaga!

 • steiermark

  Najprej pridejo v javnost fotke šupka, kako se vozi po gelendru……. (možno, da je nastopila tudi kastracija, ob spustu….), medtem, ko nas je hotel “naložit na svoj vlak v dreku”, sedaj pa lahko že vidimo cmervca, kako “trenira” za “vlakovodjo” in z svojimi zastavicami usmerja promet na 2. iztirjen tir……

 • pater jošt

  saj je bil ivan janša tudi na tekmi. res pa je da potomci šiptarjev niso ravno priljubljeni v turčiji, zato je tekmo spremlja iz vozička za kokice.

  • Franjo Trojner

   Ti si res fuknjen, ti si čisto obseden z Janšo, to je že bolesno. Poišči si strokovno pomoč!

   • pater jošt

    to pravi štajerski pezde, ki si še konzerve tune ne upa odpret, da ne bo kučan vn skoču. pazi kučan te gleda.

    • tohuvabohu

     Torej si ti Kučanova maščevalna picajzla?!

   • Hun

    ti pa z Tuđmanom ….hehehehe

  • pater jošt

   Res pa je, da je bilo zaradi tega posebno varovanje naše precednika.

   • Mojca pokraculja

    Hahaha, preCednika, ja to nam deli! Tko se govori in piše !! PRECEJANJE – PRECEDNIK !

    • Hun

     precediti-precednik…precejanje…hehehehe

     • Mojca pokraculja

      hehehe, da se ti znaš smejat !:)) Neverjetno, bravo jst !

 • Johan

  Slovenska levičarska mafija močnejša od Italijanskih mafij, camore, kozanostre itd………

  • Hun

   kozanostra.. res si kozel…hahahaha

   • Johan

    Hvala kozel

 • WTF

  Res ste smešni. Ja politika se hodi kazat na športne prireditve. Vedno se je in vedno se bo. Da bi pa predstavniki vlade “ukradli” karte naših navijačev je pa skrajno smešno, če ne celo absurdno. Karte za sedeže kjer sta sedela naš PM in srbska predsednica vlade pa v prodaji tudi nikoli ni bilo. Gre za protokolarne sedeže, ki jih organizator nameni visokim gostom. V tem primeru je oba premiera na tekmo povabil turški predsednik vlade.

  In delat afero tam kjer je ni je skrajno sprevrženo. Za vas se vsak izgovor dober, samo da lahko mečete gnoj po tistih, ki vam gredo v nos. Teh metod pa ste se verjetno naučili v prejšnjem sistemu.

  • Stajerka

   WTF si hotel povedat??
   mogoče, da je lopovščina zakonsko določena obveza??
   da je norčevanje in laganje sprejemljivo??

   • WTF

    Kakšno laganje? Kako lahko ukradeš karte, ki niso v redni prodaji? Kaj je spornega v tem, da gre predsednik vlade na podelitev. Na prejšnji podelitvi sta medalje po finalni tekmi podeljevala španski kralj in litovska predsednica. Noben se ni zgražal.

    Sami s sabo ste zafrustrirani. Dejte raje kaj pametnega počet.

    • Stajerka

     ja….vse drži…..samo na LASTNE STROŠKE……pa saj ni bil samo predsednik – očitno ima paranojo, da vedno potrebuje še 10-20 spremljevalcev+varnostna služba+letalo na državne stroške……
     zaj pa RAČUNAJ, kolko to košta narod…….

     • Hun

      kr neku lajas v tri krasne…koza stajerska…hehehehe

     • WTF

      Draga moja Štajerka. Nikoli, ampak res nikoli in to v nobeni državi, od Švedske, do Italije in Francije, predstavnik države (tako PV kot predsednik republike) ne plačajo pot iz lastnega žepa. Ko smo se odločili za svojo državo, smo sprejeli tudi dejstvo, da bomo plačevali za njihove državniške poti.

      Malo se poduči o delovanju države. Ne bo ti škodilo.

   • Hun

    samo za politike…najbl spretni v laganju ste prav SDS privrzenci

  • tohuvabohu

   Delati afero tam, kjer je ni, je skrajno sprevrženo. To so metode iz prejšnjega sistema.
   Seveda, seveda, afera Patria, afera orožje in podobno so izvrsten primer sprevrženosti, a ne, rdečkar?
   Sicer pa slabo razumevaš pojme. Prav VSAKA afera je narejena. VSAKO afero nekdo lansira. Zato se tudi imenuje “afera”, kar pomeni, da se z njo intenzivno ukvarja celotna javnost in da režimski mediji obilno obračunavajo z ožigosanimi osebami. V tem športu ste rdečkarji svetovni prvaki.
   Ni vsaka lumparija afera. Zadeva “ukradene vstopnice” nima značilnosti javne gonje. Torej drži gobec, govedo komunajzarsko.

   • Hun

    hehehe ker si ti bedak…hehehehe

   • WTF

    Dej, umiri se in globoko zadihaj. Zadeva “ukradene vstopnice” ste lansirali vi, ker vam gre v nos, da na podelitvi ni bilo dragega Janeza. Če bi pa podelitvi bil Janez ….

    • tohuvabohu

     Pusti teorije. Podprti s teorijami, da bi domobranci ravnali enako, če bi zmagali, ste rdeči po vojni poklali na tisoče ljudi, med njimi ženske in otroke.
     Zadevo “ukradene vstopnice” so sprožili oškodovani kupci vstopnic, ne pa Janša.

  • Hun

   takim puhlicam nasedajo sektasi jehovih pric…zavedeni do fundamenta…hahehehe

 • sprehajalec

  Odločiš se, da greš za Ministra slovenske vlade, da se lahko pelješ z avionom in tako uresničiš otroške sanje….

 • alojz

  In Cerar se sam povabi na parket ko so delili medalje. Zelo nekulturno. Srbski selektor je to tudi očitno pokazal, ko se mu je izognil.

  • rabbit

   Srbski selektor ni dal roke niti Cerarju niti svoji predsednici je že vedel zakaj.

 • Stajerka

  v Sloveniji imamo nagrade za: Bob leta, Bodeča neža, Osebnost leta, Ženska leta, Manager leta……
  manjkata še dve – LAŽNIVEC LETA in LOPOV LETA…….verjamem, da bi marsikateri levak v novih kategorijah utemeljeno in zasluženo dobil obe nagradi……

  • samsara

   Predlagam naziv, “Pokvarjenec leta”.
   Korumpiranec je preveč nobl.

 • pater jošt

  Gotovo da je bolj pomemben gost naš precednik kot kakšen ljubljanski čefur

  • Vera

   Slovenija ima ” predsednika ” , ne ” pecednika ” ! Ne eden ne drugi nista zaslužna za uspehe slovenskih športnikov !

   • moon

    No, ce smo cisto posteni jih Jankovic ima. Bil je airbag za Doncica, ko je letel proti klopi…

   • pater jošt

    Kaj boš ti mene učila.Sem hodil v Kumrovc v šole.

 • Domoljub, TA PRAV !

  Janševci ne mi jokat preveč, naši fantje so zmagal, za poslastico je pa včeraj zvečer odšel na dob še bavči !! Bravo Slovenija !

  • tohuvabohu

   Samo primitivna rdeča svinja se lahko naslaja nad tujo nesrečo.

   • Domoljub, TA PRAV !

    Čigavo nesrečo ? Bavčijevo ?! Bajvči je lastnoročno sesul primorsko in pokradel milijone Slovenskemu narodu ! Če zagovarjaš tagega modela si ti svinja, ki ne mara Slovenije in ne jaz !

    • tohuvabohu

     Kje pa vidiš, da ga zagovarjam, buhtelj? Bil je obsojen, upam da pravično. Vendar se jaz ne izživljam nad nikomer in nikomur ne privoščim. Maščevalnost je lastnost primitivcev, kakršni ste rdečkarji.

    • Nata

     No, kar nekaj Primorcev je kradlo svojo pokrajino. Kje pa ti živiš, da nič ne veš? Pa prav vsi so na prostosti.

  • rubec

   Janša je sds bavčar pa lds. Štekaš razliko bebo?

   • Sredina

    To ti sam seb prodajaj haha

   • Hun

    isto govno

 • Osti jarej

  “Včeraj,okoli 20.30. ure, je po naših informacijah Igor Bavčar prišel na Dob, kjer bo moral odsedeti petletno zaporno kazen zaradi pranja denarja pri preprodaji delnic Istrabenza.”

  …tukaj pa niti črkice o tem…le zakaj

  • moon

   KOncno, gnoj rdeci zahojeni.. je prisel tja, kamor spada.!

   • Domoljub, TA PRAV !

    Kako se bo pa sedaj slikal z janezom ? A kar na dobu ?

   • Hun

    ne to je posten cistokrven Slovenec…ni vecjih lopovov od Slovencev

  • Domoljub, TA PRAV !

   “Osamosvojitelji” (lastnih financ) in orožarski bratje, pač držijo skupaj.

   • Osti jarej

    … :-)

   • tohuvabohu

    In kdaj gre Kučan sedet?

    • Hun

     takrat k “postenjak” Jajo…tvoj diktator

     • tohuvabohu

      Moj zadnji diktator je bil rdeči pritlikavec Kučan. Zdaj je pa boter iz podzemlja.

     • Hun

      don kučan corleone za ovce sekte jahve pric

  • rubec

   Novice o precedniku lds boš verjetno našel v njihovem biltenu. Ta portal je njihovo nasprotje, bebo.

   • Hun

    bebo si ti zaveden v sekti jehovih pric…hehehehe

   • Osti jarej

    …rubec je padu na gubec

  • Hun

   zato ker je Jansev bestić

   • pater jošt

    Kaj se pa ti danes usajaš?

    • Hun

     iz dolgcasa

  • karpelec

   Ker to ne ustreza naslovu prispevka.

 • šmentanamuha

  Prav je, da predsednik vlade ali države ali politiki spodbujajo športnike, ampak ne na ta način, kot to počne Cerar. Me veseli, da je ta kura od ministrice Brenčička dobila prvo pravo porcijo. Naslednja sledi.

  • Dovžan Miha

   No, da slišimo. Na kakšen način pa predsednik vlade podpira športnike, da bo všečen šmentanimuhi? Tako, da muhi plača let na finalno tekmo? Kaj pa vse ostale muhe, ki bi šle na finale? Zakaj gre lahko le šmentanamuha? In če plača kar vsem muham, a veš, koliko denarja je to??? Za ta denar bi imeli lahko vsi otroci plačano malico, kosilo in šolo v naravi. No, muha, kaj je zdaj? Kakšen pameten odgovor ali pa le “drek žreš” in pametuješ?

   • Viktorh

    Malo še zrasti, pa se oglasi…

 • Sredina

  Če bi bil Janša povabljen, za kar je zelo majhna verjetnost, ker je že zdej skregan spol Evrope, pol bi verjetno letel tja v ekonomskem razredu ane?

  • Osti jarej

   …cmerar se je kar sam povabil…pa ne na lastne stroške…pol pa z ono kokošjo skakal po turškem parketu in košarkašem delil medalje….kdor se je tega spomnil in dovolil je bebo

  • FUCK COMMUNISM

   Ce bi bil povabljen… Ni bil – zapri gobec!

 • Hun

  hahahahaha nova24 je pa res hujskaški medij…hehehehe…zavaja, špekulira..tok egoisticna da svojo neresnicno porocanje drug dan zavijejo v celofan in pozornost prenesejo na nacin, da popluvajo vlado…hehehehehe res kekci

  • kamdrvimo

   Hahaha ti si model, si falil medij. Čreda opic bi bolje vladala kot pa tile papki levuharski

   • pater jošt

    Ne medij, pamet.

    • Jovo Jamnica

     Keri te ti si??? Viktorh??? Tik tak tik tak… Hahahahaaaaaaaaa

   • Hun

    ti s falen ze od rojstva

  • Nata

   Dej, dej. Še kaj drugega preberi, pa ti bo bolj jasno kdo zavaja.

 • joza joza13

  “Na voljo smo imeli 36 ur, da prijavimo 1500 navijačev. In v tem navalu prijav seveda prihaja do napak.”

  Dobra reklama za Kompas…, še opravičila ne dodajajo.

  Saj Cmerko ne bi mogel dobiti teh kart brez, od nekdaj zelo kredibilnega, Kompasa.

  Potujmo s Kompasom.
  Če bo ostalo kaj kart od naših oligarhov, bomo celo deležni željene destinacije…

 • Osti jarej

  …tile osebki,politikantski,vsi po vrsti,so tako zaverovani sami vase,da sploh ne vedo,da jih narod ne mara in jih prezira….

  kako lepo bi bilo včerajšnjo množico videti pred vladno palačo in hramom (bruh) demokracije…

  • Dovžan Miha

   Škoda, da ni SDS na čelu države. Jajceglavcu, miličniku, zverini in drugim bi ljudstvo vzklikalo in pelo hvalnice, pripravili bi špalir in jih postavili v prve vrste na odru. Itak so košarkaši večji, pa so lahko bolj zadaj, ane. Se bojim, da če se noben politik ne bi prikazal, bi bili pa “svinje, ki tudi toliko niso z ljudstvom, da bi na Kongresni trg prišli.” Me zanima, koliko od vas bi tako o politikih pisalo, če bi jim Zver predal šopek in se bebavo režal ob Dragiću. Ker za šport ste v tistih nesrečnih letih vašega vladanja naredili manj kot nič, ker ste morali not prinest in pokrast še tistega nekaj, kar prejšnjim oblastnikom ni uspelo.

 • Hribouc

  Pezde ostane pezde, lažnivec ostane lažnivec in baraba ostane baraba v Rdečem Kučanovem Kombinatu Slovenistan!
  Kradejo, varajo, lažejo, se sprenevedajo in ponovno gledajo v oči in lažejo!
  Pa naj kdo reče da kurbe v kupleraju niso kurbe!
  Plemenske kurbe.

  • Get Smart

   Kurbe v kupleraju so poštene delavke, ki v zameno za denar ponujajo spolne storitve.
   Ti pošteno plačaš, kurba ti ga pošteno potegne. Dam – daš.
   V tem ni česarkoli slabega (širše družbene implikacije bomo tu pustli ob strani).
   Sicer je res, da lahko MURGL SRBO RVACKO KAVIARŽIDO KOMUNISTERNISTIČNE skratka JUGOKOMUNISTIČNE mekanocurne pussi nastavljaće dupeta gazdi imenujemo tudi s cenenimi prostititkami, saj konec koncev nastavljajo hrbet in dupe gazdi za drobtinice in piškotek, vendar pa moramo te zadeve pojasniti, kajti med tisto, ki ti ga je pošteno potegnila proti plačilu in med tistimi, ki te za JUGOKOMUNISTIČNO gazdo ropajo in posiljujejo, medtem ko nastavljajo dupe gazdi, je velikanska razlika.
   Prispodobe lahko škodijo in škodijo, če niso natančno odmerjene.
   Pamet v glavo.

   • Hribouc

    Ok, dragi, maš prou!

    Skorumpirane kurbe kupleraja Rdeči Udbovski Kupleraj Slovenistan.

    Kurbe pa naj oprostijo.Drži, pošteno garajo.

  • Dovžan Miha

   Ni internet za hribouce, ni … Še posebej takrat ne, ko je lokalna gostilna zaprta … Lej, ti dej lepo škornje gor, pa v štalo pojdi, izberi svojo priljubljeno ovco in se potolaži… Ne obremenjuj se s komunisti, pa s kurbami, ker si zgleda nekaj pomešal. Zgodbe, ki si jih slišal o tem, si si slabo zapomnil, zdaj te pa vsi po vrsti motijo. Pa za te tvoje grde besede v komentarju moraš v nedeljo župniku povedat, veš, če ne boš dobil kosmat jezik, Miklavž ti ne bo nič prinesel, pa še k peklenščku boš šel :) Mir s teboj, moj sin, mir s teboj.

 • Jovo Jamnica

  Čito glih nebom komentof, ker se mi nea da, pa članka tut ne. Vidim samo, da se v naslovu članka neki tumhajt sprašuje… Na čigavih sedežih so sedeli… Ja, na turških menda. Razn, če si sedežof Turki niso sposodli ot recimo Grkof…

  • pater jošt

   Zelo jasno, Cerar je zajebo navijače.

   • Jovo Jamnica

    Ja Viktor… ful se sekiram

 • Stric iz ozadja

  Na VIP sedezih seveda. Zakaj bi sedel med navijaci na “navadnih” sedezih, kjer bi ga poteptali?

 • zaton

  A se je meni samo zdelo, da so Makovec Brenčičevo na včerajšnjem sprejemu naših košarkašev na Kongresnem trgu izžvižgali.

  • Bozz

   So jo kar fejst izvizžgali ja. Pravilno. Pa tudi cel sprejem je bil blamaža in polom. Neke brezvezne, neposrečene in žaljive fore voditelja, ki je mislil, da bo izpadel faca in smešen, če bo provociral Evropske prvake. Škoda, da ni blo Đorđevića gor. On ni dal roke svoji ministrici in tudi našemu Cerarju ne, in bi sigurno brcnil z odra tega voditelja, naši so pa nekako zdržali, da je bilo konc blamiranja…mislim, Dončića provocira z nekimi risankami, Randolphu kaže kako se je kregal s Porzingisom, Čančarja provocira kako je nek Latvijec zabil mimo njega, Zagorca kako je bil zanič, ampak da je dal 5 pomembnih točk,…

   Tipičen novinar rumenega tiska v živo, provokator. Totalna blamaža. Evropski prvaki bi si zaslužili bolje.

   Itak pa je vse kruha in iger.

 • milanček

  Tekmo sem gledal med množico in presrečen, ne samo zaradi naše zmage, ampak, ko so prikazali tega nesposobneža, cerarja, so ljudje, največ pa mladina zavpila proti njemu in se tudi zgražala nad njim! Mogoče bodo mladi naredili kaj več za Slovenijo in pometla s takimi cepci kot je nesposobni cerar oz lopovi forum21 in janković z balkansko mafijo!

 • Get Smart

  Tu NE gre za kak “slo politični vrh”, torej NI SLO, ampak “v Sloveniji”
  torej gre za, je
  MURGL SRBO RVACKO KAVIARŽIDO KOMINTERNISTIČNO JUGOKOMUNISTIČNI VRH v Sloveniji.
  ————
  Ni vse, kar je v Sloveniji, s tem že kar slovensko.
  Ni vse, kar je v Španiji, s tem ali zaradi tega tudi že kar špansko.
  ——
  – Messi NI ŠPANSKI nogometaš, ni španski nogometni vrh,
  ampak je argentinski nogometaš v Španiji.
  – Ronaldo NI ŠPANSKI nogometaš, ni španski nogometni vrh,
  ampak je portugalski nogometaš v Španiji.
  Habéis entendido???
  —-
  Saj ni težko, za vsakega pogledate le, ZA KOGA igra, ZA KOGA navija!
  —-
  MURGLE — STOŠCE de:

  “Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”*
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”
  * Tito — je vzdevek ruskopoljskega kaviaržidovskega bastarda, Stalinovega kominternistične agenta številnih imen — Josifa, Josipa, Joshue, Walterja … — ki je bil poslan v Jugoslavijo, da izpelje kominternistično revolucijo, na ozemlju tedanje MURGL SRBSKE Jugoslavije seveda MURGL SRBSKO jugokomunistično revolucijo.
  Razumemo?
  Vrnimo se v STOŠCE de in še malo prisluhnimo (za koga navijajo):

  “Za koga? Za Partiju!”
  “Za koga? Za Tita?”
  “Za koga? Za Jugoslaviju?”

  Razumemo?
  Naj vam pomaga še tovariš MIlan Kućan, predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  “O odcepitvi Slovenije od JUGOSLAVIJE je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem spгijazniti.”

  Razumemo?

  Še tovariš Milan Kućan:

  “Drugič te, da slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega – je predvsem identiteta JUGOSLAVIJE ali celo Balkana.”

  Razumemo?
  Prej ko boste razumeli, prej se lahko murglskosrbske jugokomunistične okupacije začnemo osvobajati.
  —-

  Z besedami Človeka:

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Dovžan Miha

   Kolk si pa ti star?

   • Jovo Jamnica

    Po mojo met 50 in 60… Je pa res, da že deset let lepi ene in iste umotvore po portalih…

    • radames

     Hud bolnik. Če ni po njegovo, te ozmerja, da se kar praši.

 • garfi

  Srbski Selektor Cmerarju ni dal roke
  TAKO SE RADI SRBI

  • Domoljub, TA PRAV !

   A zdej maš pa po ta novem rad srbe ? Dej odloči se že enkrat, srbi fuj ali srbi ne fuj ?

   • garfi

    spet podtikaš leviĆar

  • Viktorh

   Ne le to, delal se je, kot da ga sploh ni tam.
   Pravilno.

   • garfi

    nekateri Srbi niso politično korektni

    • Viktorh

     No, huje je, da je ignoriral tudi svojo PM…

     • Bozz

      Pravilno, da jo je.

     • Viktorh

      …ti že veš…

     • Bozz

      A ti bi dal Cerarju roko, nekomu, ki pomaga držat malho pri kraji naše države, da drugega ne omenjam? Ali bi mu osladno stisnil roko in se mu hinavsko in strahopetno smejal v obraz? Jaz vem ja, ti očitno ne.

      Isto je Đorđević storil glede njihove ministrice, pa še verjetno zaradi tega ker je lezba in so jo Sodoma in Gomora lobiji dobesedno vsilili Srbom na to pozicijo.

   • Nata

    No, po moje pa ni ravno pravilno. Je prav vseeno, kdo ali kaj, pa kakšne barve, pa kakšnega prepričanja !
    Bilo je prav trapasto. Pokazal je svojo ” nadmoč “, a ne ??

    • Viktorh

     Ne, pokazal je, da je brez manir.

     • Bozz

      Ne, pokazal je, da ima pogum, da ne da roke pokvarjenim politikom, kot večina ostalih pokakanih športnikov.

    • Jovo Jamnica

     Jovo Jamnica Nata a few seconds ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Ja. Sn se spomno na Hitlara, keri ni hoto Owensu čestitat za zmago na olimpijadi 1936 v Berlinu. Pol so celo fotomontažo nardili, kak se Hitlar veseli fkup z Owensom. Taka blamaža je bla to.

  • Nata

   E, tole pa ne bo držalo. Smo že marsikaj doživeli od Srbov in še bomo.
   Pa smo res eni kozli.

   • Bozz

    To je bilo uperjeno proti njihovi ministrici. Đorđević ni dal roke svoji Srbski lezbični ministrici, zato je tudi ni dal Cerarju. V bistvu je zignoriral vse politike. Nimajo se kaj štulit na športni dogodek kot je bil ta. Srbi ne marajo svoje vlade. Korupcija ni samo pri nas.

    Če bi naši košarkarji imeli kaj zavedanja kaj se dogaja pri nas in poguma, bi morali storiti isto.

 • macon

  Ko takole debilno poskakuje Borat, izžareva vsaj neko energijo in prezenco, ker ima za sabo kariero manekena (torej se zna gibati) in ker je športnik (veliko teče) in torej bolje čuti in obvladuje svoje telo.

  Ko debilno poskakuje foteljski črv Kalimiro, izgleda kot da poskakuje zlomljena lutka, Ostržek, ki so mu potrgali štrikce. Skrajno patetično, neumno in debilno, ena samo sramotenje Slovenije. Ti ljudje živijo v svojem svetu posebnih tretmanov, pravic in lezenja v rit, poleg tega so večinsko tudi nesposobni zabiti bebčki.

 • Dovžan Miha

  A ima kakšen “oškodovan” navijač toliko jajc, da pokaže potrditveni mail ali karkoli drugega, kar potrjuje novico, da je rezerviral karto za sedež, na katerem je nato sedel Cerar? Ali kdor koli drug iz te fantomske 200-glave slovenske delegacije? Al je to spet en tak Bushevsko-Trumpovsko-Janšistični fake news, kjer ni treba nobenih dokazov, ampak je dovolj le etiketa “komunisti”, “elita” in podobno, pa vse ovce skočijo v luft s klasičnimi parolami? Ker odkrito dvomim, da sta imela bobnarja VIP loža karte ali pa do so dali Cerarja sedet med rajo, ane …

  • MEFISTO

   Miha si, Dolžan pa ne.

   Morebiti pa kaj dolžan.

   Dolžan je znal vsaj na citre igrati, kaj znaš pa ti?

   • janez cepec

    Bravo Miha, Mfisto, ti si pa Butl

    • MEFISTO

     Ta kompliment je rezerviran za Cerarja.

   • Viktorh

    Mihač z Gorenjske, pa njegov sekret – ar

    • Dovžan Miha

     Spet brez argumenta, zgolj žalitev. Žal na tako nizko raven ne morem, mi bodo še izpit za kolo vzeli …

   • Dovžan Miha

    Miha na citrah je bil ta glaven. Tisti tvoj “vsaj” je žaljiv do njega, ampak ok. Jaz inštrumenta sicer ne znam igrat nobenega, znam pa koso sklepat. Jo ti znaš? Aja, pa mimogrede, kaj ima to z lažmi o tem, da je Cerar sedel na sedežu, na katerem bi moral sedeti Janko K. iz Polzele? Ali je to le tvoja nemoč, ker so te tvoji spet scat peljali, tebi se je pa končno malo svitati začelo o tem …?

   • Viktorh

    To je popolnoma nov komentator, ki te pozna iz mladosti….

  • Jovo Jamnica

   Kaj ti si članek čito??? Spet članek bres dokazof??? No ja, Bog ve, zakaj nisn presenečen…

   • Dovžan Miha

    Ha ha ha, sem. Sem pa tja preverim, če so že kakšnega z dokazi napisali kdaj, ampak za enkrat je še vse po starem …

    • Jovo Jamnica

     Dobro. Jas sn se že malo fstrašo…

     • Nata

      Oh Jovo, namesto, da bi onemu Dovžanu povedal, kar mu gre, si pa še malo podkuril.
      Kaj ga ne moreš povprašati, kje za vraga je prebral, da je sedež ” bobnarja ” dobil Cerar ?Jaz tega nisem nikjer prebrala. Je pa ta človek lepo napisal ( navijač ), da so jih s tem, ko niso dobili svojih sedežev, razbili, Niso bili skupaj.
      Si že kdaj navijal na kakšni tekmi ? Nisi ? Škoda.
      Jaz pa sem . In je prav zabavno in dobro dene.
      Pa o člankih. . . . . škoda, da tako misliš. Pa napišeš še kakšnemu drugemu portalu enako ?
      In Jovo, oprosti, da sem se takole tebi oglasila. Zakaj ? Zato, ker vem, da boš pametno odgovoril. Ne pa – kr neki .
      Hvala.

     • Jovo Jamnica

      Draga Nata. jezen sem na Nova, ker mi brez povoda brišejo komente. Jemlji to prosim, kot mojo obliko protesta.

     • Dovžan Miha

      Draga Nata, kaj ima Cerar s tem, da so navijače zaradi napake agencije Kompas “razbili”? Če je bila napaka na strani Kompasa, kaj je potem treba Cerarja mešati v to? Saj nismo trop kretenov, ki bomo padli na tako poceni finto. Sicer mi pa komot poveš, kar mi gre, ampak previdno. Jaz namreč uporabljam svojo glavo in na prvo žogo ne verjamem nobenemu, ne tvojim, ne njihovim… Tale portal je meni strašno zabaven, ker deluje po principu reklam za mehčalec in zobno pasto. Malo zavajajo, malo lažejo, ampak ovce bi pa življenje za Silan in Colgate dale :D

     • Nata

      No, pa ne vse. Ampak, skupaj pa moramo držati, čeprav je včasih malo trapasto.

     • Dovžan Miha

      Pa saj to je tisto… A smo res take ovce, da nam vsak vse proda? Da Ariel vse fleke odstrani pri 40 stopinjah, Kučan je kriv pa za vse gorje v tej državi. A zna sploh še kdo kaj s svojo glavo razmislit? Mene (starega nekaj čez 40 in v trdem socializmu vzgojenega) ne bo noben Janša prepričal o terorju sive Jugoslavije, še najmanj pa neki smrkavi Mahnič in njemu podobni. Še vedno mi nisi povedala, kar mi gre, mi je pa v tolažbo, da se vsaj na žaljiv nivo osebnega blatenja nisva spustila. To pa tudi nekaj šteje in daje upanje …

     • Nata

      Zanimivo. Imam sinove v tvojih letih. Pa kar dobro vedo, kako je bilo. Torej, ali ti starsi niso nic povedali, ali pa jim je dobro slo ?So starsi verni ? Si ti veren ?Ves, ljudje smo imeli vse mogoce tezave v Jugi.Saj je bilo r4es ze veliko napisanega. Zato se res cudim tvoji pripombi o sivi JugiO, bila je siva. Sivo – maslinastaPa se vseeno lahko pogovarjava. Mar moramo ravno enako misliti ? Upam, da ne !

     • Dovžan Miha

      Živjo. Takle smo imeli: stara mama je bila v partizanih, Nemci so ji prestrelili roko. Stari ata je pred tabelimi pobegnil k teti v Nemčijo :). Tadruga dva stara starša sta vojno preživela v Ljubljani. Odkar pomnim so pri nas po vasi nosili Miklavž (s celotno povorko), pri nas doma še Dedek Mraz in pri babici v Ljubljani Božiček. Na vasi smo vedno imeli žegnanje, pa butarice s pirhi in šunko itd, folk je hodil k polnočnici itd. Jaz sem bil ponosen pionir, domov smo dobivali časopis Komunist, pa en borčevski cajtng, poleg tega pa je mežnarica vsak mesec prinesla Ognjišče in Družino. Kaj vam ni jasno??? V Sloveniji je bil tak soft socializem, da glava boli. Vse smo lahko imeli, pa kolikor se spomnim, je pri nas na vasi v cerkvi vsak dan zvonilo, vsako nedeljo je bila maša, na vsakem pogrebu je bil župnik. Zato imam tega jamranja o tem, kako težko so verni živeli, polno kapo. Mimogrede, moja mama je delala na davkariji na eni od ljubljanskih občin. Farji NIKOLI niso davkov plačevali, niti v maslinastem komunizmu, niti prej, niti kasneje.

     • Nata

      Eh, sedaj si pa vse skupaj dal v en lonec !! Saj včasih se kakšna takšna jed prileže, no !
      Tudi jaz se strinjam, da je kar se praznikov tiče, bilo lepše prej. Bilo je bolj intimno, kar Cerkveni prazniki tudi so. Da so judje navkljub vsemu lepo praznovali. . . da ni bilo teh kičastih trgovcev. Hm, sicer pa, saj niso imeli kaj dati na police ! Za Miklavža ni bilo pomaranč, ne čokolade. Po Božiču pa je bilo bolje. PO Božiču !!
      Fantom, ki so šli v vojsko so dali dobro karakteristiko s seboj. Vse so vedeli. Kdaj, kam gremo k maši. Kje sodelujemo itd. . . .. . . Kakšno prebavo imamo.

      In jaz nisem pisala samo o vernih.Sem te pač vprašala. Ker sem mislila, da ste doma morda pristaši levičnih.Iz tvojega pisanja veje eno zadovoljstvo nad Jugo.
      Če nisi bil ta prav, pač nisi bil ta prav.Strokovnjaki niso dobili službe.

      Pišeš ” V Sloveniji je bil tak soft socializem, da glava boli. Vse smo lahko imeli ” . To so pravljice, s katerimi smo se tolažili, in zopet je odvisno v kakšnem okolju si živel.

      Pa še o davkih. Pripenjam eno povezavo

      http://katoliska-cerkev.si/davki-ki-jih-placuje-katoliska-cerkev-odgovori-na-novinarska-vprasanja

     • Nata

      Silan je skodljiv za pralni stroj, Colgate pa za zobno sklenino. Ko bom na kompu, tipa pripnem se kaksno zavajanje drugih medijev. Da ti preskrbim se malo zabave. Ne samo na Novi. . . . .

  • Nata

   No, no ?? Saj ovce smo prav vsi v tej državi, ali ne ?
   O člankih , fake – news, se pa oglasi še kje drugje, če si upaš in ti objavijo seveda !

  • Olga

   Nerazumljivo…. Seveda, saj je Cmero “naš”, tako kot skorumpirana vlada….. Fake news iščite na Hanzi! V zvezi s tem so tiho kot riti! Včeraj je bilo na VV faktor, da je Kompas priznal miškulanco s kartami…. Cerar in njegovi SO dobili boljša mesta v dvorani, navijačem je Kompas vzel že kupljene karte in jih zamenjali s slabšimi! Ta vlada je koruptivna in pokvarjena! Tudi pri kartah!
   Ker se Cmero vedno šlepa na drugih, se je hotel šlepati tudi na igralcih, ki so si s trudom in borbenostjo zasluženo pribirli zlato odličje, z nastopaštvom po tekmi v dvorani! Sram ga bilo!

  • Aton

   Kaj je že rekel direktor Kompasa? Da so se kar naenkrat zmotili, ker v dveh dnevih niso mogli obdelati par rezervacij… To razumejo skoraj vsi, samo ti….

 • zokispoki

  Kdo pa je ta tepec na sliki ? A je to, ta butl? Samo vprasam…

 • Nata

  Jaz imam pa dovolj tega nakladanja. Pa kaj to pogrevate Nova ?
  Ali ne bi raje kaj več napisali o K. Prepeliču ??Saj je bil on tisti, ki mu je v zadnjih minutah uspelo obrniti rezultat , ali ne ?? O Američanu je bilo že kar nekaj napisanega. Jaz pa dodajam nekaj o Klemenu.

  http://www.vecer.com/bili-smo-pri-druzini-prepelic-brez-medalje-ne-bi-bilo-snicla-6311434

  • Bozz

   Pa še kaj o včerajšnji blamaži od sprejema. Preberite malo MMC komentarje tistih, ki so bili tam. Dobro, da so bli košarkarji gor, če ne bi publika nesla debilnega voditelja z odra. Kake je model trosil in provociral in poniževal košarkarje z nekim bednim humorjem. Tako, da je blo že Dončiću nerodno in je rekel, da se je Dragić malo zlagal, ko je v šali omenil tisto z risankam. Mislim, a jih je neumen voditelj hotel skregat med sabo al kaj? In seveda sedaj nekateri mediji povzemajo to Dončićevo izjavo v stilu rumenega tiska, samo da se klika. Voditelj pa je provociral tudi vse ostale. Naši košarkarji so dobili pogum, da se na turnirjih ne bojijo več nikogar, naslednjič morajo zbrati pogum še, da vzamejo mikrofon v svoje roke in naženejo takega voditelja z odra.

   • Nata

    + + + + + + + + naredil je parodijo , namesto slavja !!

    • Jurij Musar

     Res je. Bilo je prav bedasto.

  • Jurij Musar

   Bravo Nata.

   • RATATA

    Nata ni komunajzrka! Dodaj pripis sarkazem press, da ti ne bodo penzjona vzel tvoji.

    • Jurij Musar

     Nata je ena od redkih kulturnih in razgledanih komentatork, ki misli s svojo glavo. To, da je katoličanka ne vpliva na najino komuniciranje, čeprav sem jaz ateist. Moji pa ne obstajajo.

     • Nata

      Hvala. A, potem se lahko vseeno pričkam s tabo, čeprav si napisal, da imam dolg jezik . . . . . . .

     • Jurij Musar

      Saj s pričkanjem ni nič narobe, da je le na nekem kulturnem nivoju.

     • RATATA

      Komu pa potem poješ pesmi in izobešaš zastave peteklosti, če ne tvojim.

     • Jurij Musar

      Za svojo dušo.

    • Nata

     Ma, saj vidiš, da se norčuje. Mene vedno znova sprovocira, da čivkam. Tudi kritično. . . . . pač tako , kot tudi mislim, Veš, včasih me pa res kar precej razjezi. Toliko dobrega je napisanega tudi po drugih portalih.. Ampak, izgleda, da so tudi med nami cvetke, ki je marsikaj ne zanima.

 • srednji

  Lepo si žogico podajate desni in levi. “Veliki vodja Gargamel” (beri JJ) in “Pošast iz Murgel” (beri saj veš kdo) pa se vam skupa smejita in si mislita še dobro da je folk tak blesav in nas voli znova in znova…..

  • Olga

   Kot vedno….deset komunističnih….Kučan se boji soočenja z Janšo, ker bi pogorel, tako kot je Cerar na prvem in edinem soočenju z Janso na Hanzi… Zločinec Kucan ne more biti enak demokratu in osamosvojitelju gospodu Janši, saj mu ne seže do mezinca na nogi! Ker se zaveda svoje pritlehnosti, iz ozadja, tako kot vsi komunisti, ruši Janšo in stoji za vsemi NEZAKONITIMI političnimi procesi proti njemu, ker Janša NI podkupljiv!

   • Marko

    Janša trgovec z orožjem, utajevalec davkov in obsojeni kriminalec. Demokrat pa ni.

    • Olga

     Janša zamenjajte s Kučan, pa bo prav! Kučan nam tudi dolguje denar od orožja, ki ga je podaril agresorski JLA in izdal Slovenijo! Zaradi veleizdaje Slovenije in udbaških zločinov v imenu komunizma, ga čaka zapor do smrti! Stoji tudi za vsemi političnimi procesi proti demokratu in osamosvojitelju ter pokončnemu Slovencu Janezu Janši!

     • Resnicoljub

      Kučan je morda podaril, Janša pa pod mizo prodal in pobasal.

    • borko

     dokaži in govori

   • Jurij Musar

    Janša ruši samega sebe, obenem pa dela škodo vsem klerikalcem v Sloveniji. Še dobro, da vas ni prav veliko. Kar tako naprej, še par let, pa vas bo samo še za vzorec.

    • Olga

     Haha! Boste šteli v opoziciji!

     • Jurij Musar

      Jaz sem že v opoziciji.

    • JJ

     Pa Olga mu tud lepo pomaga…..rušiti pa to…….

     • Jurij Musar

      Olgica je ena od najbolj zagnanih. Dušo bi dala za Janeza.

 • radames

  “Ob tem so še pojasnili, da je bil predsednik vlade v Turčiji na povabilo turškega premierja Binala Yýldýrýma.
  Tam se je najprej udeležil delovne večerje, nato pa si je, prav tako na
  povabilo turškega gostitelja in tudi Košarkarske zveze Slovenije,
  ogledal še finalno tekmo evropskega košarkarskega prvenstva.”

  Uradno pojasnilo vlade RS je tule:
  http://140plus-vladars.tumblr.com/post/165440998229/pojasnilo-glede-udele%C5%BEbe-predstavnikov-vlade-na

  V pojasnilu pa so pozabili napisati, da v primeru slabih izgledov za slovensko košarkarsko reprezentanco, obisk v Carigradu odpade.

 • Bozz

  Evo, slučajno sem, ob gledanju youtube filmčkov s prvenstva, našel video kako so Srbi sprejeli svoje srebrne podprvake:

  https://www.youtube.com/watch?v=T0i5Av4uLWQ

  Glejte od 17:40 dalje, ko pridejo njihovi košarkarji gor na balkon in potem ko dva otroka zapojeta njihovo himno. To je dostojen sprejem.

  V primerjavi s tem izgleda naš šalabajzarski sprejem kot da so naši Evropski prvaki prišli nazaj z neke vaške lige.

  • JJ

   no drkađija to je samo eden od srbskih komentarjev na tem tvojem linku…..
   ……….Ko je organizovao ovaj docek neka se odmah baci sa ovog balkona,jebo te OK band ,bolje da ste pustili neke dobre(ex Yu rock,ako ne strane) stvari sa razglasa nego ovo ….jebite se!!!

 • Božo

  Važno da je dal Zoki za pir. Ne pa skopuški Janša.

  • borko

   zoki ni dal niti centa, union je dal

  • Olga

   Seveda, saj ne gre iz Mafijankovićevega žepa!

 • ogledalo

  Odlično igra vseh košarkašev! Čestitke. So dokaz, da migranti lahko veliko prinesejo državi v katero so se priselili.

  • Olga

   Kdo je migrant? V Sloveniji rojeni košarkaši?

   • Jurij Musar

    Vsi smo migranti. Če ne mi, pa naši predniki. Moji so baje prišli iz Avstrije.

 • ogledalo

  Tut ivan se je z Doba vozil na državne stroške! Sami lopovi. T.i.desni in t.i.levi! In tisti vmes.

  • Olga

   “Ivanove” stroške še bodo plačali politični sodniki iz svojih žepov! Cerar bo pa po volitvah, s pomočjo nove vlade, svoje stroške refundiral davkoplačevalcem iz svojega žepa!
   Torej niso vsi enaki! Vaši so tatovi, ki bašejo v svoje žepe in kradejo nam, ki delamo in ustvarjamo!

   • Jurij Musar

    Ti ustvarjaš na portalu NOVA24TV, kjer si tu očitno zaposlena. Tebi res nimajo kaj ukrasti.

    • Olga

     Vam očitno ni jasno, da kradejo vsem preko dohodnine, DDV-ja! Desne vlade nosijo na kup! Leve pa talajo sebi in raznim priviligirancem! S tem kradejo vsem ostalim državljanom! Tudi tistim na Novi!
     Sem Janševa tiskovna predstavnica, da vas ne bo toliko firbec matral!

     • Jurij Musar

      Janeza Janše sicer ne cenim prav posebno, ampak takšnele predstavnice si pa niti on ne zasluži. Kar se kraje tiče, si pa resnično nora, ko trdiš, da desne vlade nosijo na kup. Pa še to. RKC meni krade že 70 let.

     • Hun

      z 2000let podlage

     • twin

      Proti Cerarjevim ali Pahorjevim šalabajzerjem, je Olga še vedno profesor.

     • Zakaj pa ji mečeš vsako nedeljo v pušco ?

     • JJ

      Ja sej zato ste pa tolk v pi..i,ker si ti tiskovna predstavnica…..jaaoojjj. Kolk je že cerkev pokradla? Ti kot tiskovna bi to znala povedat…..

 • if

  Cerar z zastavo v roki I fell Slovenia ne čuti in ne ljubi Slovenije.

  Če bi bilo obratno, bi ustavni pravnik spoštoval ustavo RS. Ne spoštuje je, ne uveljvlja.
  Dokaza!
  V osrčju parlamenta je organiziral, vzdrževal in sprejel protiustaven odvzem poslanskega mandata kljub nasprotovanju parlamentarne pravne službe:
  S transportom masovnih migracij preko ozelja RS je ogrozil varnost RS in EU.

  Miro Cerar je vase zagledan pravno malomaren egoist v funkciji predsednika vlade!

 • janez55

  Bil sem v Carigradu in kolikor sem videl, so Cerar in drugi pomembneži sedeli v tistem delu tribune, ki je bil rezerviran za VIP in torej ne za “navadne” navijače. Nova24TV, torej ne opletajte na pamet in ne nasedajte dezinformacijam. Kakšno bi šele zganjali, če Cerar kot predsednik vlade kljub povabilu gostiteljev ne bi šel v Carigrad.

 • twin

  Da pri nas ni občutiti nobene evforije in zanimanja za košarko več, ni stvar športa ali ideologije, narod nismo več, tudi sam imam občutek, da je zmagal kr nekdo, en tam od bog ve kje, v nekem balinanju.
  Tudi sicer se mi zdi nekam čudno dejstvo, da je bilo prvenstvo v Turčiji, ki je del Evrope samo načelno, po neki geografsko zgodovinski logiki, sicer so del afriškega kontinenta in nimajo veze z EU.

  • Jurij Musar

   Ti pa nimaš veze z zdravo pametjo.

   • twin

    Si jezen na mene ali na sebe, ker si tak butl, da ne znaš napisati nič drugega?

  • JJ

   afriškega kontinenta…..o moj bog….a nebi bil raje tiho

 • twin

  Saj več kot 10-15 kart tudi niso rabili, če ste objavili cel seznam priviligiranih navijačev, Cera, oni mesar in par poslovnih tajnic, ostalo so bili pa varnostniki.
  Seveda so nategnili tiste naše kvazi navijače, bolj zanimivo je, da Kompas še ni bankrotiral, pri takih cenah in podpovprečni ponudbi, še en komunistični telekom pač, da imajo nekaj za sebe, pa naj stane državljane kolikor pač stane, to so državni interesi.

 • garfi

  Ćefurji raus
  ravnokar je rtv murglaš marko radmiloviĆ širil murgelske laži
  to velja za protiSlovenske murgelske Ćefurje

  • twin

   A ti to bereš? Ja, saj moraš, Radmilovič je vaš, saj ga plačujete, da se zadeva in naklada brez veze.

 • domovina mili dom

  Poiščite navijače, ki so bili oškodovani. Potem pa akcija dragi novinarji. Resnica boli, komentarji še bolj.

 • Pepino

  Torej so nesposobni na Kompasu Ko j..e tako agencijo, kup nesposobnih ljudi, ki niso sposobni pravilno rezervirat nekaj vstopnic.

  • Olga

   So koruptivni, kar je še huje!

 • Jurij Musar

  V stilu NOVA24TV: Ena baba rekla. Eno samo sovražno nakladanje.

  • Olga

   Seveda…”naši”….

  • twin

   Kaj pa ti pravkar delaš, a je tvoj argument kaj boljši?
   In ti bi sedaj seveda prepovedal NovaTV, oni pa tebe, medtem ko ostali ne smemo črhniti niti besedice.
   Veš kaj, vsi ste nam, navadnim Slovencem sovražni, en kup kr* in fa*, ki ste se dokopali do oblasti in jo boste izpustili edino v krvi, a ne.
   Proti svojih pljuvaš, to malo razmisli, a ne vidiš, da ste vsi isti?

   • Jurij Musar

    Kakšen moj argument? Ali kaj trdim? Nič.

 • Marko

  Kakšne laži trosite. Cerar je bil v VIP tribuni. Če trdite da so vzeli karte navadnim navijačem potem bi morali sedeti med njimi česar pa seveda ni bilo. Najdite enega navijača ki lahko potrdi da je sedel peg Cerarja & co. ali pa zaprite vaše lažnjive gobce.

 • Rožle

  Predčasnih volitev pa nihče več ne omenja ….
  seveda, ker so pred vrati že uradne volitve …

 • Aresnica

  Neverjetno kako se bolniki bojijo Gospoda Janeza Janšo.
  ___________
  Lep pozdrav

  P.s.: Tisti , ki bo na ta komentar čivknil – je najhujši bolnik_ lahko bi stavil , da je plačanec.SLO mafijsko tajkunskega omrežja.

  • JJ

   Bolnik si ti…pa nauči se slovnice in sklonov………….pa velike začetnice pa to…….Koga ali česa se bojijo ? Bo šlo…..

 • Rožle

  No, men pa ni bilo jasno kako ga ni bilo nič sram v Carigrad prilest …
  Očitno ima še manj sramu kot vrhovna šivilja Bratušek …

 • Franjo Trojner

  Narod, navijači so izvižgali Cerarja in Majo Makovec Brenčič že v Carigradu in nato še enkrat stalno pripravljeno ministrco Majo Makovec Brenčič na samem sprejemu zlatih košarkašev v Ljubljani! To pove vse! Še dobro, da Cerar ni prišo na prireditev v Ljubljano, gotovo bi ga navijači kuj dumu poslali in to na oslu in ne v njegovem Mercedesu. A kanal je totalno zavozo prireditev v čast zlatim košarkarjem, sam voditelj je bil nespoštljiv in na čase celo žaljiv tako do košarkarjev, kot tudi do navijačev katerim je non stop obračal hrbet! Upam, da se bo vodstvo A kanala opravičilo košarkarjem, košarkarski zvezi, navijačem in gledalcem za TV ekrani. Bolje, da bi prireditev vodila Sanja Modrič in stari Dončič, ker to kar si je privoščo tisti komik je bilo podn od podna!

  • JJ

   Kaj si je privoščo….tele zakompleksno…E moj Franjo ….A je A kanal tud za to da je dež padal kriv ?

   • borko

    bla je katastrofa,to moraš priznat

 • Gren

  Lažnivci cmerarcigajnarski

 • Marija

  Brez besed

 • Jana učak

  Pa imate spet kost za glodanje!!! Naj se vam že enkrat zatakne !!!!

 • JJ

  Če vas glih zanima ampak vas verjetno ne,ker o čem bi pa potem nabijal………
  Sporočilo vlade RS:………da je bil predsednik vlade v Turčiji na povabilo turškega premierja Binala Yýldýrýma. Tam se je najprej udeležil delovne večerje, nato pa si je, prav tako na povabilo turškega gostitelja in tudi Košarkarske zveze Slovenije, ogledal še finalno tekmo evropskega košarkarskega prvenstva……….

 • Margu501

  Delovno večerjo, kaj delal Cerar med večerjo, gotovo je zvečil ;)

 • Daniela Salmen

  For all it’s worth, I’m a Canadian-Slovenian and I’m so proud that your Prime Minister attended the Gold-Medal Game. I only wish I could have been there, but being in Slovenia was the next best thing <3 I <3 Slovenia and proud that my ancestors are from this beautiful country with all the great people!

 • REF 2017

  NA DAVKOPLAČEVALSKIH SEDEŽIH – IZJEMA BI BILA KATASTROFA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!