Novi v. d. generalnega direktorja policije postal policist Velički, ki je leta 1988 povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom

Simon Velički (foto: STA)

Vlada je na današnji seji na predlog ministrice za notranje zadeve Vesne Györkös Žnidar za vršilca dolžnosti generalnega direktorja policije imenovala Simona Veličkega. Z notranjega ministrstva so že sporočili, da mu bo dosedanji generalni direktor Marjan Fank, ki se bo upokojil, posle predal v petek opoldne. Simon Velički bi moral že leta 2011 naslediti direktorja kriminalistične policije Aleksandra Jevška, vendar do tega ni prišlo, saj je na dan prišla informacija, da je leta 1988 povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom, zaradi katere je pristal celo v zaporu.

Velički bo vodenje policije prevzel s 6. januarjem. Zadnje leto je bil poleg Tatjane Bobnar Fankov namestnik, pred tem je bil od leta 2009 direktor Policijske uprave Kranj. Policijo bo vodil kot vršilec dolžnosti, poroča STA. Ministrica naj bi prepustila izbiro prvega moža policije svojemu nasledniku, saj se vladi čez pol leta izteka mandat.

Povzročil je prometno nesrečo s smrtnim izidom
Simon Velički, rojen leta 1964 v Slovenj Gradcu, je svojo kariero začel na takratni Postaji milice Velenje, kamor je bil razporejen po zaključku kadetske šole za miličnike leta 1983. Delo je kasneje nadaljeval na Postaji milice Dravograd, obenem pa ob delu nadaljeval študij na takratni višji šoli za notranje zadeve.

Leta 1988 se je zaposlil v kriminalistični službi v Kranju, kjer je opravljal naloge kriminalističnega preiskovanja na klasičnem in gospodarskem področju. V okviru projekta javne varnosti je bil nekaj časa tudi pomočnik komandirja na Policijski postaji Radovljica. Istega leta se je zgodil tudi črn madež v njegovi poklicni karieri, saj je povzročil prometno nesrečo četrte kategorije, v kateri je življenje izgubila ena oseba in bil spoznan za soodgovornega in obsojen na krajšo zaporno kazen.

“Velički ne bi smel postati policist”
Kljub rehabilitaciji in izbrisu kazni iz kazenske evidence je bil Simon Velički leta 2011 eden od najresnejših kandidatov za vodjo Uprave kriminalistične policije in naslednik Aleksandra Jevška. Nekdanji notranji minister iz mandata prve Janševe vlade Dragutin Mate je takrat za medije izjavil, da človeka s tako preteklostjo ne bi vzel niti za policista, kaj šele na čelo vseh slovenskih kriminalistov. “Šef kriminalistične policije mora biti oseba, ki ima čisto preteklost,” je ocenil Mate.

C. Š.

 • Osti jarej
 • Zima prihaja

  Insanity
  The definition of insanity, is, doing the exact same fucking thing over and over again, expecting shit to change. That. Is. Crazy.
  ‘Did I ever tell you the definition, of insanity?’

  • nevtrino

   “Whatever it was, I’m sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would’ve noticed another madman around here?”
   —Captain Blackadder

 • Morala

  Nič več se ni začuditi!!

 • Sredina

  A zdej je bil pa vredu Mate? Ko pa ni dost v rit lezu velikemu vodji, ste ga pa iz izvršnega sveta SDSS vrgl ne…

  • FUCK COMMUNISM

   SS über alles! Zdej se pa jebi!

   • Sredina

    Sam res morm popravt!

 • xtc

  Definitivno ne primeren kader-seveda pa še kako uporaben zaradi preteklosti za leve.

 • KIKI

  Ne čudite se ; med uničevalci države se med levimi akrterji pojavi tudi
  kakšna “lažja” oblika kriminala! Kriminalci so v levih vladah dobro nameščeni
  visoki kadri !

 • Stajerka

  Vesna je edina kredibilna, načelna in korektna članica aktualne vlade…….ne vem, če se je kdaj zgodilo, da minister ni podtaknil svojih flanc tik pred koncem mandata……nekateri so to počeli celo v nasprotju zakona (Fišer, Zalar)……še huje je to, da so to počeli na pravosodnem področju……

  • zokispoki

   Zorana Kriminalovica , ki ni v stanju normalno, posteno poslovati ne pozabi, poleg Zalarja in Fiserja, ki sta sicer samo nepomembna partei soldata !

   • Stajerka

    Kriminalovcu in njegovemu botrčku nihče ne more nič, dokler bo vračal usluge najvišjim sodnim funkcionarjem v državi….. in ja, ravno tipi Zalar, Fišer in Masleša so zaslužni, da še vedno diha friški luft, čeprav se večina okrog njega že duši v smradu in vonjavah po crkotini………da o bajnih odpisanih milijonih, ki so prav tako zasluga sodstva, ne pričnemo razmišljat…….

 • Stajerka

  nova štala CSD oz. AKM???

  Družina se je zaprla v stanovanje. Starši ne dovolijo odvzema otrok.
  V Žalcu se je v stanovanje zabarikadirala štiričlanska družina, saj starši ne dovolijo odvzema otrok, je poročal Radio Slovenija.
  https://siol.net/novice/slovenija/zalec-druzina-se-je-zabarikadirala-v-stanovanje-starsi-ne-dovolijo-odvzema-otrok-456798

 • Commie Disposer

  ALAN FORD

  • zokispoki

   Bob Rock !

 • MEFISTO

  Za funkcionarja levice je pa res vsakdo dober, saj nimamo prihodnosti, temveč le preteklost, v katero nas vračajo.

 • soc

  Če je bil protežiranec orto-SD murskosoboškega župana Jevška, je jasno, v katere loge sodi. Da je prej z avtom povzročil kako smrt, je Murglam zgolj dokaz, da se ne ustavi pred ničemer in nikomer. Naš človek.

 • Antonius

  On nima čisto, ampak očiščeno preteklost. Po Cerarjevi moralni presoji je vest Simona Veličkega povsem aseptična in popolnoma brezmadežna.
  Ima pa Simon Velički kljub čiščenju in izbrisu kazni iz evidenc še naprej kosmato vest.
  Po Cerarjevi presoji bo kar *taprav*, ker so izmed njegovih izbranih skoraj vsi očiščeni in kosmati.

 • rabbit

  Od barabe še k večji barabi, domet slovenskih levičarjev.

 • Kučko pod pručko

  – Kučan po telefonu: Mirko, Veličkega hočem za generalnega direktorja policije.
  – Razumem stric Milan. Smatraj za urejeno.
  – Cmerko: Vesna, stric hoče Veličkega za direktoja direktorja policije.
  – Vesna: Problem imamo, Velički je povzročil nesrečo s smrtnim izidom.
  – Cmerko: Potem ja pravi, pozabi na moralo. A ti dam strica Milana na telefon?
  – Vesna: Neee, ni treba. Bom uredila.

  • rrrrr

   Kučko, nujna prošnja. Za dr. M.Noviča sem
   zbral najboljše komentarje njemu v podporo, ki mu jih želim zbrane v pismu (internet ni dovoljen) poslati na Povšetovo. V mislih imam tudi tvoje odlićno voščilo g. Noviču z dne 24.12.2017, vendar teksta ne morem obuditi (ker ga nisem takoj shranil). Tvoj profil je zaklenjen. Bo šlo?

   • Antonius

    Kučko pod pručko • 11 dni nazaj
    Božična večerja z Milkom v mislih

    Zvečer, ko se bo naša družina usedla za mizo, na kateri bo tradicionalna božična večerja, v katero moja žena vdahne veliko ljubezni do vseh nas, se bom spomnil na žrtev murgelske udbo-mafije, po krivem obsojenega Milka Noviča. Kako rad bi pred njega postavil krožnik z divjačinsko pečenko in kruhovim cmokom, skledo solate in kos doma narejene slovenske orehove potice. In kako rad bi z njim nazdravil s kozarcem odličnega slovenskega vina.

    Hkrati pa bom preklel Kučana, njegove sodniške prostitutke in celotno murgelsko mafijo, ki nam pred celim svetom sramoti Slovenijo. Ti kriminalci si ne zaslužijo niti čorbe, ki jo v peklu kuhajo peklenščki!!!

    • rrrrr

     Hvala tudi vam za pomoč.

     • indijanka

      Zakaj pa mene nisi pocukal..jst sem na online s Kučkom :).

     • rrrrr

      Če se prav spomnim, je tudi ena tvojih lepih misli že pred nekaj dnevi prispela v pripor, skupaj z mojo prvo poštno pošiljko. A verjamem, da bo še bolj varno kot v krivični celici shranjena v Milkovem srcu. Tudi tebi hvala!

     • indijanka

      Oglasila sem se, ker občudujem moško rahločutnost in ne moč :) in ne zaradi svojih indijanskih komentarjev. Izjemno lepo je vedeti, da tudi na portalu obstajajo razsodni in rahločutni moški :).

   • Kučko pod pručko

    Oprosti, nekaj sem delal, pa nisem videl tvoje ‘prošnje’. Z veseljem ti ustrežem in upam, da bom Milku vsaj malo polepšal dan. Poteza, ki jo misliš narediti, je zelo lepa od tebe in pozdravi g. Noviča še z moje strani.

    —–

    Božično voščilo g. Milku Noviču

    Spoštovani g. Milko Novič,

    upam, da vam poleg svobode komunisti niso odvzeli tudi interneta in da lahko berete naše komentarje na Novi. Če imate vsaj to srečo, ste spoznali, da nas je veliko Slovencev, ki mislimo na vas in vam vlivamo moč, da boste v tem rdečem zaporu vzdržali. Vemo, da bo pravica zmagala in da bo tudi za vas posijalo sonce. Morda ne jutri, bo pa zanesljivo.

    Pri božični večerji, ste mi bili večkrat pred očmi. Nazdravil sem vam s kozarčkom našega, slovenskega vina in vam želel, da bi nocoj tudi vi lahko bili s svojimi najbližjimi. Hkrati sem se zgražal nad naročniki sodne farse in vaše obsodbe, pred očmi pa mi je bila tudi vsa zloba tožilke in obeh sodnic, ki sta s tako lahkoto v zapor poslali nedolžnega človeka. Kakorkoli že, ne bodite preveč zagrenjeni, čeprav vam tudi letošnji božič ni prinesel tistega miru, ki si ga vsak pošten človek zasluži. Za vsaj nekoliko utehe na vso krivico, ki so vam jo prizadeli, naj vas objame topla misel na nas, ki vas v tem neenakem boju podpiramo.

    Naj vam povrne vsaj malo nasmeha na vašem licu lepa slovenska božična pesem …

    https://www.youtube.com/watch?v=ebozIppfCp8

    Upam, da si ne umišljam preveč, če vas prav lepo pozdravljam v imenu vseh komentatorjev Nove24TV,

    Kučko pod pručko

    • rrrrr

     Kučko, hvala, dogovorjeno, storjeno. Tudi te tvoje vzpodbudne besede bodo v zajetnem šopu listov ( skupaj s podpora številnih dobronamernih in razumnih komentatorjev Nove24TV ter tviterašev, do danes), ki bodo po pošti romali k dr. Novču na Povšetovo.
     To je zaenkrat vse, kar lahko storimo zanj. Ampak bistveno je, da dr. Novič NE OBUPA !! Še preden bo tudi svetovna javnost zvedela in spoznala slovensko krivosodje. Potem bo njegove kalvarije konec.

     • Kučko pod pručko

      Morda še to:

      —–

      Še enkrat več naiven do konca

      Kako naiven sem bil, ko sem po tihem le upal, da bo kurčanovo krivosodje končno le spoznalo, kolikšno krivico dela človeku in bo dr. Noviča za božič le izpustilo na prostost. Res sem bil naiven.

      Tako pa je krivosodje še enkrat potrdilo obsodbo, ki bo nekoč sigurno padla. Seveda si Kučanove barabe, pa naj gre za prvostopenjsko sodišče ali pa kar Vrhovno, ne morejo privoščiti, da bi Noviča oprostili brez žegna Pritlikavca. Sedaj je na potezi predvsem mednarodna opazovalka za človekove pravice Michelle Laura Kling, ki spremlja to slovensko sodno farso. Kot sem jo razumel pred dnevi, bo o novi krivosodni sramoti, ki zaradi komunistov blati celotno Slovenijo, poročala vsem evropskim sodiščem.

      Upam, da jo bo slišal tudi Timmermans, ki je zelo zaskrbljen nad nedemokratičnim sodnim sistemom na Poljskem. Zelo bi ga moralo skrbeti, kaj vse se dogaja pri nas, kako naše ljudi samo na podlagi indicev obsojajo na dolgoletne zaporne kazni in kako je lahko vsak izmed nas jutri nov Novič.

      K sreči pa Noviču preostane še rešilna bilka v obliki Evropskega sodišča za človekove pravice, potem pa naj iztoži odškodnino, da se bo murgelski udbomafiji kar sukalo pred očmi!!!

      —–

      Hinavec, da mu ni para

      Cerar na MMC: “Naj bo božič poln lepih trenutkov, toplih besed in plemenitih dejanj”

      Zvečer naj se raje spomni na Noviča in pomisli, koliko lepih trenutkov bo imel v komunajzarskem zaporu, koliko toplih besed bo slišal in koliko plemenitih dejanj bo poln njegov božič. Baraba Cmerotova!!!

      —–

      Bravo, Michelle Laura Kling

      Tako je prav, bravo Michelle Laura Kling še enkrat. Tako se dela z barabami. Če ne gre pred slovenskimi sodišči, je treba zločinsko mafijsko sodstvo pod komando murgelskega kratilca človekovih pravic spraviti pred ZN, v New York, Ženevo, Bruselj, Luxemburg ali Strassbourg. Prepričan sem, da se bodo, kjerkoli že bodo v roke vzeli primer tuji sodniki, zgražali nad ostanki komunizma, zločinskega sistema, ki so ga obsodile vse evropske države razen Slovenije.

      Milko Novič je nedolžen in v to smo povsem prepričani. Tako mi, običajni prebivalci Slovenije, kot tudi naročniki umora Janka Jamnika. Prepričan je tudi glavni krivec za vse slovenske težave, Kolomanov sin Milan, ki usmerja celotno mafijsko delovanje iz Murgel.

      Naj svetovna javnost zve za reference ljubljanske Pravne fakultete. Naj zve za Bavcona, avtorja kazenskega zakonika SFRJ, ki so ga komunisti priredili po svojem okusu. Naj zve za vse razne Udete, Pirnate, Pogačnike, Kolete, Masleše, Fišerje, Ferlince, Žgajnarce in tudi za veleetičnega profesorja ustavnega prava, ki je največji kršilec Ustave RS. Naj zve, kdo sta Milan Kučan in Miro Cerar!!!

    • Korenjak

     Žal res nima interneta in cenim tvoje pismo podpore. G. Noviča ne poznam, mu pa namenjam iste misli, kot ti.

   • indijanka

    Izjemno pozorno.

  • KIKI

   Bo Partljič napisal en skeč, samo, da levih ne bo v igri, samo desni….
   in bojo vsi bedaki uživali!

  • samsara

   Je bila pred nekaj tedni dana povezava s strani ene občasne PIA PIA, do zapisa na FB v katerem nekdo omenja, da mineva 44 let odkar je kučan do smrti povozil enega človeka v Kranju.
   Zapisal je tudi da je bil kučan “okajen” v času povzročitve prometne nesreče in da se je vračal s proslave v Bohinju. Navedel je imena ljudi, ki za to vedo in ned njimi tudi Franca Rodete. Povoženi je bil mož kuharice kranjskega župnišča.
   Vdova pa, da ne govori o tem ker, da “ji ves čas grozijo”.

 • Hribouc

  Mate živi na drugem planetu, planetu prašičev!

  Take rabimo zdaj, umazane ku prašiče s čim bolj zasmrajeno zgodovino.
  Je že naš zaslužni sotrudnik, delaven tako, da nimate pojma, kok se je matrou desetletja, da je obstal, da je dočakal, kar je dočakal ! Slava mu!

  • MEFISTO

   Se tebi večkrat zgodi, da bereš same neumnosti?

 • Hribouc

  Saj ni edini, ki je povozil človeka do konca, pa nihče več nič ne ve!

 • rrrrr

  Vrh slovenske polivije bo po mnenju ministrice Mrakove vodil primeren človek.
  ,, Njegov protikandidat ni bil izbran zato, ker je priložil potrdilo, da je zbil kolesarja in žrtvi povzročil le trajno invalidnost kar ni isto kot smrtni izid. Oba pa sta korektno priložila potrdili, da sta že bila kaznovana” je zaključila ministrica.

  • KIKI

   Ministrica ima prav: “bolje biti mrtav kot napola mrtav! ” !

 • totex39

  Ta priimek me spominja na Hrvaškega, če je tako so spet “dobro” izbrali, predvsem v teh časih.

  • ahnenpass

   Vi ste pa mislili, da nas zatirajo neki levičarji.

   • totex39

    Saj ni nobene razlike.

    • ahnenpass

     Saj to je zanimivo, pomeni ločimo se na desne potomce hrvatov in leve potomce srbov, ne po neki politični ideologiji.
     Menim pa, da nismo pravilno prerazporejeni, na desnici so samo hrvaški katoliki, na levi je pa vse pomešano, ampak verjetno se bo to spremenilo, ko se bodo zavedli najine hipoteze.

  • Dragutin Mate…

   • MEFISTO

    Ta tvoj novejši nick je pa težko ponarediti.

  • nevtrino

   Prej makedonski …

 • ahnenpass

  Kaj pa lahko spremeni novi minister,če bo delal po svoji vesti, se bo zameril svojim, sicer bo verjetno ubogal oblast, ki ga je tudi nastavila.
  Nesreča je mimo, to je bil verjetno edini nesporni dogodek v karieri kriminalista, na katerega ni mogel vplivati, če je bila pa nesreča. Upajmo, da to razumejo tudi svojci pokojnega, da je pošteno odgovarjal za svojo napako in gremo naprej. Škoda, da tudi naš pravosodno represivni sistem in zakonodajalci ne razmišljajo enako.

 • mapu

  Super izbira, ga bodo lahko držal za jajca…. bo moral plesat kakor mu bodo ukazal..

  • KIKI

   Vrana vrani ne izkljuje oči….

 • TOML

  Socialistom je zmanjkalo kadra, zdaj kadrujejo kriminalce.
  Slovenci, ne volite rdečih kriminalcev!
  Ne vidite, da gremo samo navzdol.
  75 let so na oblasti, sfukali so dve državi.
  Za Jugotugo sem jim hvaležen, za Slovenijo jih čaka pa porcija. #batine

  • MEFISTO

   Ne dve, temveč tri!

   Prastaro Jugoslavijo, tako imenovano Kraljevino Srbov, Hrvatov in Slovencev, staro gnilo Titovo Jugoslavijo in še Republiko Slovenijo.

   V Lažgoški bitki so pa spravili na kolena še tretji Reich.

   Pravzaprav so uničili kar štiri države.

 • MEFISTO

  In tako je levičarski represivni krog sklenjen.

  Za predsednika vrhovnega sodišča in za generalnega državnega tožilca so imenovali svoja kljukca.

  Da bo mera polna, pa za direktorja policije še svojega aparatčika.

  Samo kurji tatovi si še lahko obetajo pravično procesiranje in sojenje, ker levici, ki ne redi kokoši, niso nevarni.

 • Jan Kovalski

  Značilno levičarsko kadrovanje. Negativna selekcija, ko na čelo postaviš človeka, ki ga vedno lahko izsiljuješ. Deep State.

 • Vojteh Dovč

  komi čakam da vlada SDS—–da bo mir sto stranjo nova24tv.
  saj ne bote meli kaj pluvat

  • Vera

   Pisanje resnice ni pluvanje !

   • Vojteh Dovč

    torej tudi potem se bo tu gor govorila resnica …LEPO.

 • garfi

  negativna selekcija v vsem sijaju

 • Dragan

  Vedno sem mnenja da je treba na odgovorna mesta postaviti ljudi s prakso.

 • nevtrino

  Ampak res, le kako jih vladajoči najdejo za svoje kadrovanje, prav vse “naše” z dovolj masla na glavi …?

 • Olga_10

  S to vlado bosta zelo kompatibilna! Laž, kraja, manipulacije… zloraba oblasti, kršenje ustave, zakonov… očitno je “kandidat” s “črno piko” primeren za “najbolj moralno” vlado..

 • domovina mili dom

  Etika in morala. Nekje sem to slišal.

  • MEFISTO

   To sta Cerarjevi vodili pri upropaščanju države.

   • domovina mili dom

    Ni zaključil povedi, da ne jamra, ampak na kak način bo uničil državo.
    Etično in moralno uničiti državo je nova domena.

 • indijanka

  Meni je pa všeč in črna pika je skladno z našo veljavno zakonodajo tudi že izbrisana.

  • MEFISTO

   Mar ni bilo že govora o tem, da se ne spoznaš na prave moške.

   Tudi za Cerarja pravijo, da je lep, pameti se mu pa nihče ne drzne prisoditi.

   • Korenjak

    Ja… :-( sem opazil, da ta indijanka tukaj v resnici “lovi” s komentiranjem. Ločenka, samska, srednja leta… kaj češ. Očitno je ženšče zamenjalo ona-on ali badoo za nova24tv…. :-) Zato se kar strinjam s tabo, da ta tavajoča Indijanka o moških sicer nima pojma, si pa vsaj enega blazno želi…

    Nisem seksist, ampak vseeno ugotavljam, da se tem samskim srednjeletnim samičkam vrste homo sapiens sapiensis včasih skisajo možgani natopljeni v hormone; celo izjavijo za javnega funkcionarja “meni je všeč”, kar je za njih edino merilo kompetentnosti.

    Take nevrotične “samičke” so izvolile naprimer Dildorino (Katarino Kresal), ker je pač “mlada in simpatična, tisti Janez pa je tako resen in se nikoli ne smeji”.

    Dokler bomo imeli tako bebavo volilno telo, ki bo na osnovi vizualne všečnosti in pod vplvom lastnih hormonskih (in drugih) motenj glasovalo za svoje “všečne” in pri tem spregledalo vsebino kandidata, bomo dobili le simpatične lutke, četudi so v resnici moralne pokveke.

    Res je, da je njegova črna pika zakonsko že izbrisana. Res je tudi, da se človek v desetletjih spremeni: iz objestnega pijanega voznika, ki umori kolesarja, lahko nastane kredibilna osebnost. Ali pa tudi ne.

    Zakaj bi torej tvegali in vodenje Policije prepustili osebi, ki je bila nekoč objestni pijani voznik? Nekatere vloge (kot je v.d. generalnega direktorja Policije), bi morale opravljati neoporečne in neomadeževane osebe s kristalno čisto preteklostjo. Ta higienski standard bi preprosto moral obstajati za nekatere poklice, kamor vodenje Policije nedvomno spada.

    In teh standardov bi se moral zavedati predvsem v.d. generalnega direktorja Policije. Namesto tega pa smo priča cenenim opravičilom “indijanskega” tipa….

    Če bi tovariš Velički res v teh desetletjih postal druga osebnost, zavedajoč se svoje odgovornosti, bi tudi razumel, da zaradi svoje preteklosti preprosto ne more postati ne policaj, kaj šele v.d. direktorja Policije. Tovariš Velički očitno ne dojema in ne razume, kaj funkcija v.d. direktorja Policije sploh je in da s tako umazano preteklostjo nikoli ne bo povzdignil ugleda Policije, ampak obratno, kot je razvidno iz komentarjev tukaj, ga le še bolj umazal. Pa je tovarišu Veličkemu očitno vseeno za ugled Policije, raje ima evre, ki se mu avtomatsko prikažejo na TRR vsak mesec….

    • MEFISTO

     Pametne in modre misli si objavil.

     Mimogrede, časih bi tudi bilo dobro koga, ki se izdaja za žensko, poslati na pregled mednožja.

     • Korenjak

      Verjemi, da sta Indijanka ali Ana “ženski”. V narekovajih zato, ker sta zame samo nevrotični samički. Ampak biološko sta vendarle ženski, dve osamljeni bitji, ki si želita moške bližine. Ne razumeta pa, da tukaj nismo na portalu ona-on.com, da sta torej popolnoma zgrešile ciljno publiko…

      Ne vem sicer, koliko si star. Jaz sem 40+ (krepko +). Ampak če si starejši od 30, si nedvomno že opazil, kako se ločenkam in samskim ženskam po njihovem 30 letu skisajo možgani. Niso več mlade, niso več v tistih letih, ko so lahko “manipulirale s pičko”, nikoli pa niso dozorele, da bi dojele, da moški išče več, kot samo dve mlečni žlezi in dvajset dek vlažnega mesa med njihovimi nogami…

      Za take nevrotične babure je svet črnobel: ker je sexy, ker ima pištolo… je dober kandidat za javno funkcijo. Šele skozi take izjave lahko dojameš stisko teh osamljenih žensk.

      In kar je najbolj žalostno: da so hormonske motnje takih babur temelj nihovega odločanja pri volitvah, ne pa program stranke.

     • Ana Job

      Butec star impotenten! Si muslimam? Res si pravi pezde zarukan iz Celja! In take stare telete ima Janša v SDS. Ga bo treba malo opozoriti, da se za stare upokoji!

     • pupa

      Tako zmerjanje ni vredno dame.

     • Ana Job

      A si še kar tukaj gor?

     • MEFISTO

      A take intelektualke in fine dame morajo prenašati po Zasavju!?

     • Ana Job

      Tebe ima že Celje poln kurac.

     • Ana Job

      Prvi za pregled mednožja bi bil na vrsti ti in z lečo bi morali gledati tvojega tiča, da bi ga videli, Hahaha

    • Ana Job

     Bla bla bla bla bla. Moj sosed Vodep tebi ne bi mogel pomagati, ker vzrok tvojega nezadovoljstva tiči v tvojem otroštvu, najbrž pa si zlorabljen, da tako blatiš ženske. Obe z Indijanko sva uspešni direktorici s tem, da je Indijanka na zelo vplivni funkciji in vodi skupino visoko izobraženih moških in ima v malem prstu, kako razmišljate.

     Ob samopomilujočega ščeneta, kot si ti, si nobena od naju ne bi hotela čevljev obrisati. Nekaj komentatorjev tukaj naju pozna osebno in če objaviva sliki nama oboževalcev ne bi zmanjkalo.

     • Korenjak

      Vodep? Kdo pa je Vodep? Morda si mislila Romana Vodeba? Če tako, sožalje, da je tvoj sosed.

      Tvoja lastna hvala o tem, kako uspešni sta z Indijanko… ja seveda… pa še zadovoljeni sta in partnerja imata…. daj no… prepoznam pravljice na daleč….če je vse tako idealno, kaj za vraga pa potem opletata s pičko tukaj?

     • Ana Job

      Uživava v zabavi, ko zafrkavava revčke, kot si ti bučko zabiti!

     • MEFISTO

      Jaz sem pa slišal le za Romana Turnška.

  • desnici ni bil všeč že 2011 torej veš da ji tudi 2018 ne bo ; )

  • samsara

   Tako nekako kot takrat, ko spovednik da odvezo grešniku in vse je spet belo in nedolžno kajne?
   Kar je storjeno je storjeno. Pomembne pa so tudi okoliščine dejanja, morebitni osebni notranji vzgibi, motivi…

   • indijanka

    Imaš prav. Vsak odgovarja za svoja dejanja, besede in hitre sodbe. Od vsega morilskega orožja, ki ga je bil sposoben ustvariti človek, so najhujše in najnevarnejše njegove besede. (Coelho)

  • MEFISTO

   Indijanka, sama si ostala.

   Ana Job je izpuhtela.

   • indijanka

    Imam pa tebe kajne in računala sem, da si moški.

    • Ana Job

     Izbriši svoje komentarje, preveč inteligentna si, da bi komentirala na tako nizkem nivoju, kot ga imajo ti izdajalci žensk tukaj.

     • indijanka

      Nobene svoje besede se ne sramujem Ana. Zakaj bi pustila, da bi me preganjal nek nasilnež. Še dobro, da gre samo za komentarje. Če bi hodila po cesti, bi me pa verjetno povozil. Ne izbira sredstev za dosego svojega cilja, niti poti. Ne prenese drugačnega razmišljanju, pa debatira o spoštovanju in avtoriteti.

     • Ana Job

      Jaz jih brišem, ker imam občutek, kot, da bi bila umazana v bližini tako moralno, nehigieničnega oporečnika, ki mu manj inteligentni pritrjujejo. Grem stavit, da če bi se znašli v temni ulici z njim, da bi nama hotel storiti kaj hudega. Samo preberi kakšno sovraštvo gre od njega. Čedalje bolj spoznavam, koliko psihopatov je tukaj in sovražnikov žensk. Kot opažam, so na njihovi strani celo ženske osebe. Verjetno gre za zlorabljenke, ki to odobravajo. Kar srh mi gre po telesu.

     • Korenjak

      Ana, prav tako imaš občutek, da je najboljši kandidat za direktorja policije nekdanji kaznjenec. Bi lahko prosim nehala zaradi tvojih zmedenih občutkov agitirati za nekdanjega obsojenca? Resnično: če so tebi pač všeč barabe s pištolami, zakaj bi ostali morali biti talci tvojih spolnih fantazij, tarče tvoje posiljevanja, kaj je tebi spolno privlačno in kaj ne?

      Je tvoje subjektivno doživljanje spolnosti res merilo za zaposedanje javne funkcije?

      Ej, draga moja, če je tako, potem predlagam poljubno porno zvezdo za naslednjega precednika vlade. Glede na spolno zmedeno in disfunkcionalno volilno telo je to očitno prava rešitev – seveda samo v tvoji glavi.

     • Ana Job

      Ne vem zakaj toliko govoriš o spolnosti??? Kaj je s teboj? Ne morem ti pomagati, ker nisem spolni terapevt, vidim pa kako rad o tem govoriš. Glede na tvoje vulgarno obnašanje izpod nivoja, kažeš na to, da žensk ne spoštuješ. Nasilen si, verjetno jih pretepaš, posiljuješ, izsiljuješ ali še kaj mnogo hujšega. Ogaben, pohabljen izmeček si!!! Potencialni posiljevalec žensk!!!
      Prijateljica Je s teboj govorila na nivoju, ti pa si jo obkladal z najnižjimi psovkami. Res je s teboj nekaj hudo narobe. Uboge ženske, ki te obkrožajo, verjetno zaznavaš njihovo sovraštvo, ki te še dodatno frustrira. Ogaben perverznež si! Gobec bi ti žajfala pol ure!

     • Korenjak

      Jaz da govorim s spolnosti? Ti in Indjanka sta obe objavili, da vama je kandidatura obsojenca sprejemljiva in všečna samo zato, ker so vama všeč moški z velikimi pištolami, ker so vama – citiram tvoje besedce – seksi (to pomeni spolno privačni)….

      Kdo je tukaj dobesedno spolni iztirjenec? Tista pleh pička, ki bi za v.d. direktorja imela osebo samo zato, ker ji je sexi ali tisti, ki bi rad za v.d. direktorja rad imel neoporečno osebo?

      Kdo od naju tukaj javno trobezlja o tem, kaj je seksi in kaj ne? Jaz ali ti?

     • Ana Job

      Poslušaj, jaz o direktorju ne trobezljam. Pošalila sem se, ti pa si me začel obkladati in delati doktorske disertacije. Sprosti se malo in ne jezi se takoj nad vsem. Do sedaj sem te vedno odobravala. Predvidevam, da imaš slab dan. Predlagam, da se to sranje danes pobriše in skleneva premirje. Se strinjaš, vsa vse zbriševa in se pogovarjamo normalno???

     • Janko Gedlička

      Gospod direktor, prosim za dovoljenje, ali smem povedati! Ali bi bili toliko dobri in vzeli na znanje, da po izbrisu sodbe postane obsojenec vsaj pravno neoporečen. Sicer pa vsaj jaz opažam, da ste že dokaj pogosto v tem “pogovoru” uporabili besedo pi**a pa tudi besedo spolnost, kot da nikakor ne morete brez njih tudi na javnem portalu. Moja že dolgo pokojna stara mama me je večkrat opozorila, da se samo v mlinu dvakrat pove. Vi pa se gospod direktor s svojimi mislimi kar naprej ponavljate,pri čemer uporabljate zgolj rahle besedne modifikacije. Misli, ki jih izražate, pa ostajajo iste.

     • Korenjak

      :-) Zakaj neki pa prosiš za dovoljenje, saj pa nismo v komunizmu in prav tako nisem tvoj partijski sekretar, ki bi ti odobril javno nastopanje.

      Seveda sem lahko tako “dober” (mešaš pojme: to ni dobrota) in vzamem na znanje izbris kaznivega dejanja.

      Vsekakor pa ostaja, v skladu z nauki tvoje stare mame, zavedanje, da nekdanji obsojenec ni primerna avtoriteta za vodenje policije.

      To bi bilo, kot da bi nekdanji PIROMAN (pa četudi izbrisan iz registra obsodb) postal operativni VODJA GASILCEV.

      Slovenski vsakdanji pogovorni besedi PIČKA ali KURAC pa se mimogrede ne skrivajo za zvezdicami. Ni potrebe po olepševanju, kot tudi ni potrebe, da nam za direktorja Policije vsiljujete nekdanjega KAZNJENCA, samo zato, ker sem vam naprimer zdi seksi.

     • Janko Gedlička

      Vljudno vas prosim, spoštovani gospod direktor, ali mi lahko predočite besede, kjer bi jaz zapisal, da bi naj bil gospod Velički seksi, ali pa da bi naj on bil direktor policije. Ne le, da se ponavljate, kakor sem zapisal v predhodnem odgovoru, pač pa tudi podtikate. Tu pa kažete ustvarjalnost.

     • indijanka

      Imaš prav. Tudi sama nisem tega zapisala.

     • Severno_od_Raja

      Ideja za Slovenski prostor nekako sploh ni slaba! Zna bit daleč boljša izbira od zdajšnih politiko vseh možnih barv. Že samo zaradi dejstva, ker bi znala dobro stisnit zobe – ker ji je to v navadi in potrpeti. Ne bi vseh teh “umetnic” imel za neumne in nore. Nekako sem prepričan, da jih je več kot polovico bolj pametnih, kot slovenski politiki. Vsekakor bi pa imela zelo poslušne in vodljive ministre!

     • Korenjak

      Jejhata, Indijanka, ne jebi.. grobe, direktne besede niso preganjanje. Sama si se razgaiila, da bi za v.d. direktorja Policije izbrala osebo brez avtoritete, ker se ti pač zdi seksi. To je tvoje edino merilo, ki si ga izpostavlla: tvoja spolna nepotešenost.

      In ko ti nekdo na osnovi tvojih izjav očita, da si navadna pleh pička, ki razmišlja namesto z glavo z mednožjem, je to zate preganjanje?

      Ob vsem tam pa se z Ano (handJob) še petelinita kot dve pravi moškulji, ki ženskih principov ne poznata več in tekmujeta z moškimi v otroški igrici “komu dalje nese”.

      Vidve nista Ženski. Sta moškulji, navadna parodija na Žensko….

     • indijanka

      Zelo rad nakladaš in slabo argumentiraš. Obsodba je izbrisana skladno z 82. členom Kazenskega zakonika naše države. Sam si brez moralne drže, zmerjaš, cepetaš in ponižuješ ženske. Smešno je, da ravno ti pričakuješ od drugih ljudi visoko moralno držo. Pa še nekaj. Obstajata samo šve vrsti bebcev – tisti, ki ne ukrepajo zaradi groženj in tisti, ki mislijo, da ukrepajo, ker grozijo drugim. (Coelho)

     • Korenjak

      Indijanka, počasi prosim:
      – ženske ponižuješ ti. Ti si tista, ki sprejema nekdanjega obsojenca kot normalnega kandidata za direktorja policije samo zato, ker ti je pač spolno privlačen,
      – ob tem s tvojimi spolnimi fantazijami še obremenjuješ javnost.

      Pa še to: Coelho je bil moderen pred tridesetimi leti na filozofski fakulteti. Tebi pa pravljice še danes sedejo. Očitno v treh desetletjin nisi odrasla niti za ped.

 • pupa

  Najboljše je postavljat na položaj kompromitirane ljudi, ker vsak čas vlečeš vrvico po svoji želji.

 • MEFISTO

  Levičarji so ostali sami.

  Bog nas je vse pametne dal na desno stran.

  • ahnenpass

   Nietzsche je rekel, da večina ljudi ni preveč pametnih, so pa zato vedno v večini, ker bedaki morajo držati skupaj.

  • Severno_od_Raja

   Sem extra desni, sam za to izjavo ti ne dam roke v ogenj! Sem na desni srečal že preveč butlov – žal.

 • Korenjak

  Ana, zate velja isto, kot za Indijanko: svoje hormonske motnje in seksualne fantazije niso realna podlaga za odločanje o tako važni funkciji, kot je vodenje Policije.

  To, da te ščegeta med nogami, ko vidiš pištolo, da si samska in potrebna ni in ne more biti razlog za to, da bi opravičevali kandidaturo nekdanjega zapornika za v.d. generalnega direktorja Policije.

  Tudi to, da “lepe ženske ljubijo barabe” (da so ti všeč fatnje s črno piko), ni nič kaj romantično. Nakazuje le na nevrotično baburo, ki so jih všeč negativci, ki se, kot mnoge druge, spolno vzburi šele, ko se sreča z barabinom (zato pa ste nevrotične babe samske, ker vas barabe slej kot prej zapustijo, poštenjakov pa si niti ne znate poiskati, ker vam pač niso spolno privlačni).

  Pri naš, na Štajerskem obstaja za take babe izrek, ki ga zapisujem fonetično: “Ja pa pelji si ga domu stara, ne mene jebat, če te pička srbi”.

  • indijanka

   Izjemno bistro. Hvala. Nasmejalo me je do solz. Veliko mi je povedalo o tebi. Monogamna sem.

   • Korenjak

    Potem pa ostani monogamna (torej zvesta sami sebi) in svojih spolnih fantazij ne trosi med politične komentarje. Bi šlo? Bi lahko pospravila svojo pičko nazaj v hlače (ali kiklo) vsaj medtem, ko se odrasli pogovarjamo o resnih stvareh?

    Res me prav malo briga, koliko tebe in Ano zaščegeta ob fantih s pištolo in črno piko. To preprosto ne spada v debato o generalnem direktorju Policije, ampak v Cosmopolitan v rubriko “Doktor, meni ne pride!”….

    • indijanka

     Si vedno tako primitiven in nasilen? Te kdo sploh posluša? Se spoznaš še na kaj drugega kot na spletne zmenkarije? Iščeš ljubico in moraš doma dvigniti roko preden spregovoriš?

     • Korenjak

      Daj pospravi si malo podstrešje: naokoli trosiš bedarije, kako je v.d. direktorja Policije tebi všečen in s tem opravičuješ njegovo kandidaturo. Niti toliko te ni v hlačah (kikli), da bi za trenutek premislila o njegovih kompetencah ali o tem, kakšno avtoriteto neki lahko predstavlja obsojenec v vlogi direktorja Policije.

      Res ne razumeš, da tvoje srbeče mednožje ne more biti razlog za podporo takšnemu kandidatu in da s tem, ko tovrstne “argumente” trosiš v javnosti, zgolj sebe predstavljaš kot nezrelo osebnost, ki stroko negira zaradi lastne srbeče pičke?

      In če se ti slučajno zdi, da sem verbalno nasilen samo zato, ker brez dlake na jeziku rečem nevrotični pički pač pička – daj no. Samo poimenujem pojav s pravim imenom: nevrotična nepotešena babura, ki v osebni stiski meša politiko in svoje spolne fantazije.

     • indijanka

      Kljub temu, da me žališ in ponižuješ ti sporočam, da svojega mnenja ne bom spremenila. Ne bom ti vračala isto, ker mi je v življenju zelo pomembno, da ohranim svojo dušo in srce in svojo človečnost.

     • Korenjak

      Sploh te ne žalim in ne ponižujem. Žal mi je, da otrok v tebi ne razume, kaj bi rad povedal, pa tako enostavno je: všečnost posameznika pač ni merilo za javno funkcijo.

      Ali res nisi sposobna ob tako resni zadevi, kot je kandidatura za generalnega direktorja policije, vsaj za hip obdržati “pičke v svoji kikli” oziroma se vzdržati takšnih nezrelih komentarjev? Ti je res važno samo to, da ti je tip pač všeč (kar jasno nakazuje na tvoj primanjkljaj pri moški) in da zaradi lastne srbeče pičke pozabiš na obče standarde, ki sicer veljajo v naprimer ostalih državah EU, kjer nekdanji obsojenec nikoli ne bi mogel niti kandidirati za to funkcijo?

     • Ana Job

      Zelo zelo pohabljen človek si. Kar srh mi gre po hrbtu. Upam, da tako gnil človek nima potomcev.

     • Ana Job

      Jasno je, da je nasilen doma. Predvidevam, da je na slabem glasu in se ga ženske ogibajo na km.

     • indijanka

      :)je pomembno kakšen je? Meni ni. Preskoči ga ali ga pa blokiraj.

   • MEFISTO

    Torej se samozadovoljuješ?

 • MEFISTO

  Tale je še premlad za vaju, če sta po kakem naključju ženski.

  Mar ne vidiš, da je še mozoljast.

  • indijanka

   Hmm…sem si pogledala podatke. Jpp je malce star. Drži.

 • pupa

  Se strinjam.da je potrebno odpuščanje, kaj pa avtoriteta, ki je nujno potrebna za zasedbo takega delovnega mesta?

  • Korenjak

   Točno tako. Samo o tem govorim. Nekdanji obsojenec pač ni avtoriteta, ki bi lahko vodila Policijo. Pa četudi se zdi nekaterim seksi….

   • totex39

    Je pač na pravi strani za katerega ne veljajo zakonski predpisi.

    • Janko Gedlička

     Sicer pa ni nič protipredpisnega.

  • samsara

   Pravilno pupa!
   Resnica, objektivna dejstva, so kakršna so. Kdor se potrudi, kdor je iskren do sebe in drugih, jih vidi in pripozna take kot so. Ne glede na lastne preference…

  • Ana Job

   Draga pupica! A ti ne poznaš nobenega heca??? Hahaha. Ta portal je ja za zajebancije in za sproščanje.

   • Korenjak

    Zate že mogoče. Zate je to očitno nova24tv portal za dokumentiranje svojih spolnih fantazij. Ej, podgAna, motiš se: nismo na ona-on.com, tukaj nismo zato, da se zajebavamo in sproščamo.

    Tukaj smo zato, ker nas resno skrbi naša prihodnost in prihodnost naših otrok, ne pa srbenje tvoje pičke ob pogledu na pol kile železa (pištolo, ne vibrator, da ne bo pomote).

    • Ana Job

     Oooooo kako smo slabe volje! Ali imaš pomanjkanje denarja ali ti fali kaj drugega? A ne vidiš, da se s tabo zajebavam bebec?

 • Korenjak

  Zanimivo. Ker sem ti dal jasno vedeti, da ne mešaj ščegetanja tvoje pičke s politiko, sem takoj “levuharski tepec”. Problem: sem član stranke SDS, s ponosom.

  Ti pa si dokazala le to, da razmišljaš s pičko namesto z glavo.

  Tvoje pravljice o tem, kako imaš prekrasnega moškega, pa prosim prihrani za Cosmopoliten. Normalna, zadovoljena ženska ni nevrotićna babura, ki mora svoje spolne fantazije o moških s pištolo celo javno razkazovati.

  • MEFISTO

   Oglej si slikici poleg Indijanke in Ane Job.

   Pa nista dvojčici, le različni strani istega kovanca.

   • Ana Job

    Zate se je veselje že dolgo nazaj končalo. Žal mi je.

    • MEFISTO

     Pa me res kar mine, ko se oglasiš!

  • MEFISTO

   Korenjak, povej, potrebuješ pomoč ali boš zmogel sam?

   • Korenjak

    Si me pa nasmejal, Mefisto. Kje pa, kakšna pomoč neki…. Pomoč rabijo le te nevrotične babure, ki jim je glavno merilo za kandidata v.d. direktorja Policije le njegova všečnost ali dolžina cevi njegove pištole.

    Pa brez skrbi, poznam mentalilteto takih babur, ki se lepijo na moč. Doživljam to skoraj vsak dan: kot direktor (nič kaj posebnega, nekaj malih razvojnih podjetij, ki jih zarad specifike javnost ne pozna; nismo bogati, životarimo pa tudi ne) sem vedno tarča lovač, ki so jim všeč “moški s pištolami”.

    Poznam to mentaliteto nepoteneših zblojenih babur iz prve roke in sem se z leti kar dobro oborožil (saj vidiš moj neposredni besednjak v tem dialogu).

    Priznam pa, da jih (te pleh pičke, ki padajo na dožino cevi pištole) preziram iz dna srca.

    • Ana Job

     Zato si se pa vpisal med pederčke, ker “babur” ne preneseš. Zelo dobro kažeš, da so ti pri srcu fantje. Javno kažeš, da sovražiš ženske. Zlorabljeni moški so hudič. V tebi zaznavam odpor do žensk in to berejo tudi drugi. Ubogi zapiti direktorček si, v sramoto desnici.

 • MEFISTO

  Še hvaliti se ne znaš!

  Napisal(a) si “tebi podobne bedake prekaša 1000x”.

  Ob gramatični razlagi tvojih besed se razume, da je tisočkrat večji bedak.

 • Korenjak

  Ne. Za razliko od tebe ne pišem, da me spolno vzburjajo moški s pištolo in črno piko. Ne trosim svojih spolnih frustracij v javnosti, kot to ti počneš.

  Za razliko do tebe nisem tako spolno frustriran, da bi moral to javno objavljati.

  Če pa tvoj partner res komentira tukaj, namesto da bi te preprosto dobro pofukal, mi je pa še toliko bolj jasno, zakaj javno s svojo pičko opletaš naokoli.

  Ne mene, še manj javnosti preprosto ne zanima, kdo in zakaj je tebi seksi ali kaj tebe vzburja. Če imata te igre s partnerjem (dvomim, da ga imaš, res…), jih ohranita za spalnico, ostale pa pustita pri miru. Nabavita si uniforme, lisice in vodne pištolice in uživajta v igranju vlog – vendar doma, v spalnici, ne javno.

  Boš zmogla ta preprost korak?

 • Korenjak

  ja, pa na baterije dela…

 • MEFISTO

  Mar se nisi nekoč podpisoval kot “knap”?

  Je pri vas v Zasavju povprečna družina res tričlanska?

  Mat kurba, oče pijanc, sestra pa zastonj daje

  • Ana Job

   Ljubček moj oče ni Knap, sestre pa nimam. V Celju vam je cinkarna orenk okisala možgane, ne samo povzročila impotenco.

 • MEFISTO

  Kakšen je moral biti fi cevi?

  • Korenjak

   Saj poznaš odgovor: čimvečji in vedno večji… Ani bi lahko kdo pokazal keglove vaje….

 • Novakec1

  Vsak ima tudi svojo črno listo!

 • Korenjak

  Solze ti tečejo od žalosti. Še enkrat: nisem jaz tisti, ki javno naokoli trosi svoje spolne frustraicije in javno objavlja svoje spolne fantazije.

  Zakaj bi bil torej jaz kandidat za obravnavo pri terapevtu za spolnost, če pa s tem očitno nimam problemov? Ti jih imaš, ti, ne jaz, jih opisuješ celo javno… zaradi mene si lahko poiščeta s tvojim komentatorskim partnerjem poljubnega terapevta, tudi takega, ki se bo z vama igral s pištolicami… ampak zakaj, le zakaj s tvojo zasebnostjo posiljuješ javnost? Kaj ima javnost s tvojo nepotešenostjo oziroma s tem, da te vzburjajo “moški” z velikimi pištolami?

  • Ana Job

   Dragi gejčič, če skoz o sami spolnosti in pičkah govoriš. Kdor veliko govori, ga v hlačah nič ni. Res si ubožček, res bi ti z veseljem nakazala kakšen evro, da si plačaš kurbo. Pošlji mi TRR pa ti nakažem nekaj denarja, da se boš potešil in ne boš trosil neumnosti. Zdaj pa nehaj lajati kužek!

   • pupa

    In tako naj se obnaša dama?

    • Ana Job

     Me ne zanima kaj misliš ljubica.

 • samsara

  Ana In indijanka, tu sta pokazali po čem se načelen človek loči od nenačelnega, ki vedno najde utemeljitev (izgovor) za to kar sam želi na osnovi najrazličnejših lastnih vzgibov.
  Seveda imata vso svobodo razmišljati in delovati po lastnih vzgibih, tako kot vsi, vendar obstajajo situacije ko tovrstno delovanje ni niti umestno niti primerno. Tale je po mojem mnenju ena takih.
  Privat pa, kakor kdo hoče.

  • indijanka

   Zelo se motiš. Zelo pozorno sem prebrala vse o dotičnemu. Šlo je za obojestransko krivdo, a on o tem nikoli ne govori. Ker se čuti odgovornega. Ampak, samo o sočutju. Ne, govori niti o tem, da je pravno njegova črna pika izbrisana. Miren in preudaren je. Brez politične barve. Prvič je odstopil, ker je bila prizadeta njegova družina. Lahko si misliš kar želiš o meni, ker sedaj tudi sama razmišljam o tebi drugače, ker me ničesar niti vprašal ampak si mi sodil. Veš, tu se pojavi marsikatera fotografija. Tudi meni kakšna ljuba, kjer najdem nasmeh svojih sinov in ki mi je ljubša in lepša.

   • samsara

    Sam nisem prebral nič o dotičnem in tudi ne bom ker me ne zanima. Pozneje lahko vsak (kdor preživi) obarva preteklo dogajanje kakor sam hoče.
    Napisal sem svoje mnenje na osnovi prebranega in dejstva, da je povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom se pač ne da spreminjati. To se sicer lahko zgodi najbrž skoraj vsakemu…
    Ker pa gre za izpostavljeno osebno na konkretni funkciji sem napisal kar sem.
    Ob doslej videnem kadrovanju v udbofevdu pa tole skoraj ne pušča dvomov.

    • indijanka

     Lahko. Ampak, resnico tudi lahko čutiš. Ne samo jezo.

     • samsara

      Seveda lahko čutiš drugače kot jaz. Vedno in povsod glede česarkoli.
      Neke jeze pa tu ni bilo. Vsaj ne z moje strani.

     • indijanka

      Mislila sem, da sva prijatelja. Imela sem svoje mnenje, ki je plod mojega razmišljanja. Tako strokovnega kot človeškega. Ne modrih oči, niti pištole. Ampak, vseeno se je našel nek primitiven bedak z izrazoslovjem gostilne ne pa nekih komunikacijskih spretnosti, ki mene uči o političnih manirah, ki mu niso jasne niti v najmanjšem drobcu in ga je bilo potrebno podpreti, kajne.

     • Korenjak

      Ker si očitno počasne pameti, te prosim da ta odgovor prebereš počasi…. Res me ne moti, da ti je všeč bivši kaznjenec. To je preprosto tvoja intimna stvar.

      Kar me moti,je to, da bi rada svoje intimne všečkarije ostalim prodala kot opravičilo, zakaj lahko nekdanji zapornik postane v.d. direktorja Policije.

      Ne, res ni prijetno gledati “žensk” v zrelih letih, ki se obnašajo kot pubertetnice s srbečim mednožjem. Zame je to pač ogabno, tebe in Ano (handJob) pa doživljam kot dve nepotešeni zblojeni plehpički z amputiranimi možgani.

     • Ana Job

      Jaz pa tebe doživljam, kot prvovrstnega buzeranta, ki ima precej pohabljen odnos do žensk. Ta motnja izvira iz tvojega otroštva.

      Nisi katolik, ampak si zakrknjen levuhar, ki funkcionira na wiskiyu, navaden pijanec.

     • samsara

      V tvoj dialog z omenjenim se nisem vmešal in se ne vmešavam.
      Napisal sem le svoje mnenje, tako kot ti svojega. Nikjer ne piše, da bi moralo biti enako in tudi ne, da bi se morala midva strinjati.
      Kaj več tej temi ne bi dodajal, ker za to ne čutim potrebe.
      Z moje strani se glede tebe nič ne spreminja. Sem pač ozpostavil kar sem in to je vse. Če si ti ob tem zaznala ali občutila še kaj, se lahko vprašaš od kot je to priletelo…

     • Ana Job

      Tukaj ni prijateljev, sploh pa ne z moškimi, kajti nemogoče se obnašajo, doma so pa navadne riti in morajo plesati, kot žena žvižga.

     • indijanka

      Kaj pa vem, razmislila bom o tem.Nekatere komentatorje sem spoštovala in se izjemno rada pogovarjala z njimi. Veliko sem se naučila od njih. Nikoli si pa nisem mislila, da obstajajo taki primitivneži. Sedaj še bolj cenim svoje okolje.

     • Ana Job

      Nekateri komentatorji imajo pogosto dva obraza, to sem zasledila že večkrat. Če dobro pogledaš Indijanka,nismo krive me, gre za frustracije pri teh moških do ženskega spola na splošno. Imajo neke svoje težave in z ženskami ne zmorejo normalnega stika, gojijo zamere. Pogosto gre za Impotentne moške, ti znajo biti najbolj nasilni do žensk, včasih gre za prikrito homoseksualnost.

     • indijanka

      Ana…zame noben nasilnež ni MOŠKI. Ne bojim se nasilnežev, mati sem. Preziram jih! Komentarji so javni. O dialogu si vsak lahko ustvari svoje mnenje. Meni je žal le, da je izjavil, da je član SDS. Čeprav vem, da stranka članstva ne omejuje.

     • Ana Job

      Stranka SDS se opira zadnje čase na podmladek in na mlajši visoko izobražen kader. Od teh starih članov potrebuje samo še finančno pomoč, ker so njihovi možgani okoreli in ne morejo od takih ljudi več pričakovati, kakšne perspektive. Povozil jih je čas. Čas bi bil, da se sami odstranijo in pričnejo hoditi na univerzo za tretje življenjsko obdobje, kajti večino že pošteno zdeluje demenca.

     • indijanka

      Ana, nisem Indijanks za hec ampak za res :). Modrost je povezana s starostjo. Rada prisluhnim Modrecem. Pustiva to. Nič od tega kar se je zgodila danes, naju ne more spremeniti.

     • Ana Job

      Seveda ne. Utrjeni sva in nisva po juhi priplavali. Za vse se je bilo potrebno boriti, nič ni bilo podarjeno, zato se mi vse skupaj, kar nekateri komentatorji počnejo zdi, kot lajanje cuckov v luno.

     • indijanka

      Vedno me nasmeji tvoja borbenost. Bom prišla k tebi na prevzgojo! Malce sem se sprostila. Pasalo je. Zdaj se moram posvetiti resničnemu svetu. Sicer bom morala še enkrat prebrat komentarje strahopetca, tam kjer je govoril o nekem dum ba dum spletnem kanalu :). Lepe sanje.

     • Ana Job

      Gre za rivalstvo med moškimi in ženskami. Zato so se tudi uvedle kvote. Tukaj je kup bebavih, nekdanjih direktorjev, še za časa socializma, ki si mislijo, da lahko z ženskami počnejo kar hočejo! Navajeni so svojih tajnic, ki so jim širile noge in ne vedo, kaj pomeni SPOŠTOVANJE!!!

     • indijanka

      :) ne biti huda na ves moški del portala. Kar nekaj izjemnih komentatorjev je tu. Nekateri so izjemno bistri, nekateri šaljivi, nekateri sočutni….Predstavljajo upanje razumevanja sodelovanja. Saj veš, da prav ničesar ne prepustim naključju in ob Miklošiču sem si ogledala in poslušala vztrajnike, ki so prebudili moje zanimanje za svobodo. Pustiva sedaj to :). Prosim.

     • Ana Job

      Draga prijateljica, oči imam vedno tudi na hrbtu, ker dobim pogosto nož med rebra od ljudi od katerih ne bi tega pričakovala. V pravljice ne verjamem več, zanesem se izključno nase in na svoje instinkte.

     • indijanka

      Žalostno. O tem ne vem veliko. Nikoli ne razmišljam o ljzdeh. Le o svetu, ki bi ga rada spoznala.

     • Korenjak

      Bedarija. Resnica je kognitivni proces (spoznavanje dejstev), ne čustveni (tvoje intimne želje in pričakovanja).

      Še nekaj, Indijanka: čutiš naprimer mraz ali toploto. Čustvuješ pa naprimer ljubezen ali sovraštvo. Ne moreš čutiti resnice, kot ne moreš čutiti ljubezni, to ni mogoće. Čutiš lahko samo to, kar čuti tvojih šest čutil (receptorjev), čustvuješ pa, kar se dogaja v čustvenem svetu.

      Tvoja čustvena pismenost je na žalost na nivoju otroka, ki posega za igračami, ki so mu všečne, ne zna pa še razlikovati niti med čustvovanje in čutenjem. Oprosti, ampak to je res značilno za otroke, ne za odrasle osebe.

      Ne dojemaš razlike med tem, ali te zebe ali te je samo strah. Oboje samo občutiš.

      In to je bistvo kritike, ki ti jo podajam, sicer nevljudno, ampak neposredno zapakirano v grobe besede: krota nepotešena, prosim spelji se iz sveta odraslih… da so ti všeč obsojenci pač ne more biti razlog, da bomo tudi drugi sprejeli tvoj spolni ideal kot strokovno telo in avtoriteto.

   • Korenjak

    Ne razumem, res ne! Namesto jasnih standardov kadrovanja na prvo mesto postavljaš osebne frustracije in osebo, ki je sploh ne poznaš, s katero nisi imela nobene osebne izkušnje, idealiziraš kot Jezusa.

    Od kod ti ideja, da gre za mirnega in preudarnega človeka brez politične barve? Ga osebno poznaš? Seveda ga ne… tvoja ocena izhaja iz kakšnega prebranega članka in iz katerega si povzela, kar pač tebi trenutno paše. Poleg tega ti je všeč in to je zate to: konec zgodbe. Našla si svojega kandidata.

    Ti res ne razumeš, da tvoji sodržavljani ne želimo biti talci tvojih spolnih želja – ne želimo si za v.d. direktorja Policije nekoga s črno piko in pištolo, ker to trenutno pač paše v kontekst neke anonimne nepotešenke iz interneta.

  • Ana Job

   To je bedarija, kar govoriš. Ne ločiš mojega heca od resnice. Zakaj ste vsi tukaj tako resni?

 • Korenjak

  Oprosti, ampak ob tebi bi res postal impotenten, kot je očitno postal tvoj partner. Zato pa se na daleč izogibam baburam, ki jim je merilo moškosti pištola in črna pika. Preprosto: take “pleh pičke” niso vredne mojega pogleda, kaj šele zapleta….

  • Ana Job

   Ja ljubček in takih, kot si ti niti ne pogledamo. Tako je življenje. Okrutno kajne? Če nisi sposoben živeti, crkni!

   • pupa

    In od kje si se vzela a ne poznaš dostojanstva?

    • Ana Job

     A še nisi šla spat ljubica?

    • Ana Job

     Ponavadi se ne skače v besedo, ko se odrasli pogovarjajo. Zgleda, da te mamica ni nič naučila pupica draga. Alora?

 • MEFISTO

  Hormoni so te dokončno premagali.

  Govorimo le o direktorju policije, pa še to samo o vršillcu dolžnosti.

 • MEFISTO

  Naj te opozorim!

  Moj ni vojni zločinec in komunist!

  • Ana Job

   Moj je zaveden Slovenec in član VOS. In visoko izobražen kader.

   • Korenjak

    Pa te več kot očitno niti članstvo v VOSu (mimogrede: sploh ne vem kaj je to) ne visoka izobrazba ne poteši, ker moraš svoje spolne fantazije oziroma tvoje primanjkljaje v spolnosti celo javno objavljati.

    Se ti zdi v redu, da se tukaj pogovarjamo o tvoji nepotenešenosti, namesto da bi obravnavali resne teme?

   • MEFISTO

    Vem, saj se že dolgo poznava.

    • Ana Job

     No, potem veš, da si ne bi nikdar izbral dolgočasne ženske in da ima rad izzive.

 • slosin

  …Ana, tud jest sem fant in mam več pištol…?

 • Mene ne moti da je imel pred tridesetimi (30) leti prometno nesrečo, da bo le dobro delal. To šteje.

  • MEFISTO

   Še enkrat si preberi in si zapomni, kaj je Mefisto napisal spodaj.

  • Aton

   Človeško življenje “prinese” kakšnih 25 let. On pa je očitno delal kariero…

   • Umor, ali pa prometna nesreča kjer sta bila oba so/kriva, je razlika.

    • ahnenpass

     Za javne uslužbence, menda veljajo dvojne kazni, so pa zato desetkrat bolj redke ali zgolj izjeme.

    • Aton

     Kar naenkrat sta oba sokriva!
     (Tudi Kramberger je sokriv, ker se je metku nastavljal – udba press)

     • jeap, to so pisali že pred leti, preden je nova sploh obstajala

     • bila sta sokriva že pred 30 leti ne kar naenkrat, pobrskaj malo

      Kramberger je žrtev spreobrjenih komunistov

  • šmentanamuha

   Saj to je, ker je vaš, te ne moti, tudi Jankovičeve seksualne rabote te ne motijo, a ne..

 • Pezde

  Ana, glede na tvoj okus bi ti znal biti všeč Ray Liotta v filmu Unlawful Entry (zelo nevaren in bad guy s pištolo, pa še policaj za povrhu): https://i.ytimg.com/vi/jNcy0GZr_Zw/hqdefault.jpg

 • MEFISTO

  Ne smeš groziti!

  Novi v.d. direktorja policije je zelo strog mož.

  • Ana Job

   Oooo lepo! Strogi moški so me že od nekdaj pritegnili! Upam, da uporablja lisice.

 • Pezde

  Hvala za kompliment. Liotta je v redu igralec. Aja od tam potem tvoj šarm hehe :)

 • pupa

  Ana, Ana V.d. direktor še ni minister, je še vedno podrejen ministru-ministrci-

  • Ana Job

   Res je, prav imaš.

 • MEFISTO

  Da se ti ne hvališ z Mefistom?

 • centurion

  Na kratko, morilec je.
  Kriv je za smrt človeka, zato je kot
  kompromitiranec napredoval, da mora ob vsem sranju v policiji
  de facto in de iure molčati.
  Če bi bil krivec za smrt več ljudi, bi lahko postal predsednik države,
  kot tovarišč Kučan Milan-Plavi..

  • indijanka

   Samo kratko vprašanje, ko si bil mlad, si kdaj vozil avto potem, ko si užil alkohol? Ker če bi ga, bi bil ne glede na tvojo vožnjo soodgovoren za nesrečo, če bi se ti pripetila.

   • Korenjak

    Tudi jaz sem bil nepremišljen v mladih letih, enak kot ostali: objesten in divji za volanom. Na srečo nikogar nisem ogrozil in nikomur odvzel življenja. Danes ne vozim več “kolikor nese”, ampak bolj počasi, previdno.

    In ravno zaradi te moje objestne preteklosti (čeprav sem se vmes spremenil), si nikoli ne bi upal kandidirati za predsednika Društva “VARNA VOŽNJA”.

    Zagotavljam ti, da sem danes vzoren voznik. Nekoč pa nisem bil in kdor za to ve, me nikoli ne bo sprejel kot verodostojnega predsednika takšnega društva. Četudi bi se zdel tajnici društva seksi.

    Ali razumeš poanto?

    • JohnDoe

     No, jaz se s teboj Korenjak filozofsko ne strinjam. Verjamem da obstaja čas, ko se oseba z dejanji lahko popolnoma rehabilitira. Ker sicer ne vem kak signal dajemo kot družba vsem, ki so naredili napake, da se sploh kdaj popravijo. 30 let je od tega…oseba se v takšnem času lahko popolnoma spremeni. Osebno ga bo tisti usodni dan ga bo gotovo tako ali tako do groba preganjal.

     • Korenjak

      Seveda. Strinjam se: osebnost se po določenem času spremeni. Velja pa tudi, da za določene JAVNE FUNKCIJE preprosto ne morejo kandidirati osebe z določeno zgodovino.

      Piroman težko postame gasilec. Pedofil tažko postane vzgojitelj. Le obsojenec zlahka postane direktor policije….?

     • “Velja pa tudi, da za določene JAVNE FUNKCIJE preprosto ne morejo kandidirati osebe z določeno zgodovino.” komunist – komunist ?

     • Korenjak

      Bravo in natanko tako! Temu se reče LUSTRACIJA. Vse komunjare, ki so kršili človekove pravice (v resnici bi rad napisal: ki so klali in morili Slovence), ne smejo kandidirati za javno funkcijo.

      Kje pa ti vidiš g. Janšo v tem kontekstu?

     • v vse komunjare, nikjer ne vidim morilcev na javnih funkcijah, ti jih? Vidim pa komunjare, to pa.

     • Janko Gedlička

      Poznam gospoda, ki je na svoji prvi vožnji po uspešno opravljenem izpitu prvič peljal samostojno in tudi prvič s svojim novim Princem maksi – jem. Takrat je bil še zelo mlad. Tisti tip princev je pa bil proti fičotu, na katerih se je delala šola vožnje in izpit, prava divja zver. Kar hitro potem, ko je gospod speljal, je trčil v pešca, ki je hodil po desnem robu vozišča tako, da je pešec na cesti takoj umrl. Gospod, je “ponorel”. Na cestišču je tekal in vpil: “Ubica sam, ubica sam” (Živel je blizu meje s hrvaško in tam govorijo na obeh straneh meje pogovorno enako.). Po sojenju je bil zaprt. Ampak njemu zapor ni bil nič, proti njegovemu notranjemu občutku krivde. Povsem dobesedno ga je čisto skrivenčilo. Ves puklast je že kar kmalu po nesreči hodil okrog.Danes komajda z naporom malo dvigne usločeno hrbtenico in globoko navzdol ter postrani nagnjeno glavo, da lahko vidi, kdo ga ogovarja. Še danes ga preganja občutek krivde. Tako je ubogi mladenič, vesel svojega uspeha z vozniškim izpitom in “fajn” avtom, plačal za svoje veselje.

    • Hun

     se prav po tvoji logiki Jansa neb smel nikol opravljat funkcije desnicarskega liderja ker je v mladosti zavedno sluzil rudeci zvezdi…ajde da te slism korenjak z mjhnim tićem

     • Ana Job

      Bravo!

     • Hun

      glej Ana prjavu sm se po slabem tednu na ta hujskaski portal…cepov sm se zaklel da ne bom vec nikol komentiral tu gor..da sm dorastu svojmu temperamentu..pa vidm da temu se ni tako…da pa vama z Indijanko kot zvestim desnicarkima ni stopu v bran noben vajn “frend” desnicar je pa hecno in sramotno…

      sam sm si reku ce bi vsi MI ki grajamo to sovrazno hujskastvo odsli iz tega portala dol bi se desnicarji zacel med sabo grist..ker ocitno je nekaterim ki visijo vs dan in vse dni tu gor ta portal samo ventil za sproscanje frustracij…ko sm bil nevtraln in sm samo bral 5dni sm dojel da dost desnucarjev niti ne komentira tu gor 10-15 zvestih non stop tros take grdobije da me je blo sram samega sebe da sm se spuscal z njim v dvoboje…ni cudno da se kako vela tisto..”ne spuscaj se z blesavcem na njegov nivo ..v vsakem primeru te bo premagal ker je specialist na svojem blesavem podrocju”

     • Ana Job

      Dobro razmišljaš in prav imaš. Sama sem se že nekajkrat zbrisala in nazadnje sem se poslovila samo od tebe. Zagotovo se dobro opazi ravnanje nekaterih desnih moških, ki bi ženske najraje uporabljali samo v razplojevalne namene, jim vzeli volilno pravico, jih po mnenju Korenjaka, ki ga srbi desnica prebutali, ali jim storili še kaj mnogo hujšega. Desničarji znajo biti precej grobi z ženskami, kar je izredno lepo razvidno iz njihovih zafrustriranih komentarjev. Sem že vajena, da mi razen tebe in Manurra, ki se je izpisal običajno ni priskočil nihče na pomoč in so me vedno prepustili volkovom. Zato sem Indijanki napisala, da sem se v življenju naučila, da moram imeti oči na hrbtu in se ozirati le na lastne instinkte.

      Ti moški, ki se ne postavijo v bran ženski, ki je razžaljena so navaden pičkin dim in si tudi zaslužijo, da se z njimi tako ravna. To so slabiči, ki se lahko postavijo v bog islamskim skrajnežem, ki pokrivajo ženske in jim jemljejo vse pravice. Danes sem že napisala, da je to portal za sproščanje frustracij moških, ki so NAVADNE USRANE COPATE!

     • indijanka

      Pri komentiranju gre za izražanje mnenj in njihovo sprejemanja. Meni je vseeno, če celoten portal misli drugače. Me je pa zmotilo, da jih ni zmotil način obračuna. Tko, da najlepša hvala tebi, čeprav sva običajno v nasprotnih taborih.

     • JohnDoe

      Did I just hear the mic drop? :)

     • Korenjak

      Prosim opusti uporabo mekkega “ć”. Povzroča mi namreč nenavadno srbečico v členkih desne roke.

      Mešaš politično in strokovno. Povedano po domače in na konkretnem primeru: PIROMAN nikoli ne bi smel postati generalni direktor GASILCEV (kljub dokazilu o rehabilitaciji NE že zato, ker zaradi preteklosti tak kandidat ne premore kredibilnosti), lahko pa postane predsednik “Društva protipožarne varnosti”, če ga njegvi kolegi v gostilni izvolijo za to funkcijo.

     • Če za prvo ni primeren ni tud ne za drugo, kredibilnost kot praviš

     • Ana Job

      Jasno, da imaš srbečico v desni roki, če si nasilnik, a pozabljaš, da Hun obvlada borilne veščine in bi te sesul v kup čudne gmote.

     • Hun

      sam sm treniral vse mogoce borilne sporte…na ulici dojames da ti to pomaga ce mas zverinski instinkt …ce si oseba k v danih okoliscinah zamrznes ti ne pomaga nobena vescina

     • Hun

      zdj pa grem pocas spet v anonimnost…ne da se mi z desnimi pametnjakovici ukvarjat ker je to enosmerna ulica brez konca

     • Ana Job

      Tudi jaz bom tukaj v tem šovinističnem leglu zmanjšano komentirala. Mogoče le še z namenom, da jih izzivam in spravljam določene, zafrustrirane osebke, ki ne spoštujejo žensk ob živce. Samo besedo sexy omenim in nekateri ponorijo! Banda hudičeva!

     • Hun

      piroman kuri zavestno in je bolnik…prkmetno nasreco tud povzrocis naklepno ce pijan drvis po cesti in ogrozas ostale…v njegovem primeru ne mormo vedt kako je povzrocil nesreco ker je obsodba zbrisana iz sodnega registra..razn ce dobis zapusnik iz policije. ..
      ce te pa srbijo clenki se pa popraskj po guzici al po faci..sm mnenja da je pr teb obraz-guzica ena in ista stvar. loh pa prides do kranja k jih je dost na ić pa se bos dokazal kaksn “korenjak” si..

    • Hun

     Igor Velov je povzrocil prometno nesreco z smrtnim izidom pa je danes direktor varnosti prometa al kaj ze…cudn da za tega smrduharja kranjskega se niste kj zbrskal na nori24tv

     • Korenjak

      Super in hvala za informacijo. Torej take nam kadrujejo? Davkoplačevalci torej plačujemo rehabilitacijo obsojencev s posebno terapijo: dobro plačanimi službami v JS?

     • Ana Job

      Tebi ne bi nucala nobena terapija, še vedno bi sovražil ženske gejčič.

     • Ana Job

      Bizgec, kaj ti bo informacija vtakni si jo v rit!

     • Hun

      S policaji sm sam mel v mladosti velik tezav, ker sm bil clan lokalne tolpe v kranju….ceprav jih danes ne “mrzim” in jih mam mnogo v druzbi…
      Kranjski policisti oz inspektorji so znani po tem da se ne prodajajo oz. ni kranjskega capsa se danes da se ga da podkupit za informacije…zato je moje mnenje da je tale Velicki dobra izbira…sploh za vas desnicarje bi moral bit k tok daste na postenje…ampak vidm da ocitno niste nc boljsi od vasih politicnih tekmecev-levakov k jim ocitate da kadrujejo samo SVOJE…pa vidm da ravno vam ni prav ce niso VASI na pozicijah…e mali moj korenjacek…ni vse v zivlenju o nacitani teoriji…praksa sinko je tista ki te nardi v oravega korenjaka

     • Rožle

      Aha, mafija si ti ..kaj ne poveš

     • Hun

      mafija baje vsakega najde ce ga hoce…ruzla…denar odpira vsa vrata ce “burgija” ne more…

     • Rožle

      Ti že veš ..

     • Hun

      Igor Velov ma IQ v nadpovprecju…clovek k se je iz ulicnega dilerja povzpel do take funkcije…kaj bos pa naredil ce si dobu to informacijo…njegova obsodba je prav tako zbrisana iz registra…tak clovek ma pravico do tozbe…in upam da Velicki tozi smrdljivo noro24tv

    • indijanka

     Obstaja dejstvo, ki ga kljub svoji direktorski funkciji nisi predvidel, niti zaznal. Nekateri komentatorji se med seboj poznamo. Sama na portal nisem stopila anonimno. Ampak z imenom in priimkom in sliko. Zato so me ljudje prepoznali. Pokličejo me, ko na Novi opazijo fotografijo, ki jo povezujejo z mojim življenjem in podobno. Kučko pod pručko je pa celo moj sorodnik, Antonius dober prijatelj…in tako naprej. Tvoja oblika razkazovanja moške moči je pod nivojem. Nikoli nisem izjavila, da je gospod seksi. To si se preprosto izmislil. Povedala sem samo, da mi je všeč. Ker kot Indijanka raziskujem posebno področje duhovnosti, ki se dotika tudi ranjenih ljudi. Zato sem tudi tu. Kazenskega zakonika ne poznaš. Se bom pa ob priložnosti pogovorila s poznavalci kazenskega prava ali se EU zakonodaja glede izbrisa kazni v čem razlikuje.

 • samsara

  Če se lahko nekoliko pohecam, sem ob tej fotki dobil asociacijo na kresalkinega Laha.

 • VERRZIFIKATOR

  Si pogleda nanj že naVELIČan,
  tale ko se sam poVELIČuje,
  VELIČina, ki se zgolj spakuje,
  Bog daj, da bi kmalu bil ZVELIČAN.

 • ahnenpass

  Verjetno je v redu, zgolj peščica kriminalistov in policistov bi takoj priznali zločin, ne da bi jih kolegi skušali zaščititi in rešiti odgovornosti.

 • ahnenpass

  Politični zapornik je vodil vlado in nadziral varnostne službe iz Doba, enega predsednika vlade je odnesla ulica, ki ga je potem izvolila za predsednika države, naš prvi notranji minister se izogiba zaporne kazni,… se vam ne zdi, da smo preveč kritični do kandidatov za najvišje funkcije v državi? Še sreča, da je ubil samo enega in po nesreči, le kdo bo nasledil njega, morda tisti hit man, ki je sredi ulice spraznil celo pištolo v neoboroženega dilerja.

 • Rožle

  Mene bi tut enkrat hmal ena velka živina pojahala ….

  • cosmosjasnovidec

   Krava ali Bik?

   • Rožle

    krava zadeta …Itaq..
    sam ne smem na glas govort …
    bila je neka doktorska živina so potem vse pod preprogo pometli ..

 • šmentanamuha

  Če si naš, lahko. Samo pravi DNK moraš imeti. Tudi Jankoviču so izbrisali kriminalno preteklost. Kad se može, može se.

  • Rožle

   “nema šta nema a mora da je skupo” ….

 • šmentanamuha

  Tale naš balkanski kupleraj je res vsak dan večja ciganija. Kaj je blo s tem Fankom, a ni bil še nekam mlad za penzijo, al se sam men zdi, da je kr naenkrat bil neki tutimuti i nema ga više……………….

 • montyamp

  TWITTER
  Verjeti Milanu Kučanu ali Boštjanu Marku Turku? Veselica za odvetnike.

  Ni treba biti S. Holmes. Tistwga dne se je nwkaj zgodilo,verjetno je še kdo živ razen Kučana.

  Pri tolikih pričah, ki lahko potrdijo prometno nesrečo s smrtnim
  izidom, v normalni državi naj ne bi bilo težko dokazati. Pod vladavino
  komunistov, pa je izid negotov.

  Ni minilo 44 ampak 41 let,ni bil mož kuharice ampak sestra, ne iz
  kranjskega pač pa ljutomerskega župnišča, Milan se ni vračal iz Bohinja
  ampak iz Bleda,,ni proslavljal ampak bil na pogrebu,trezen, in ni vozil
  on ampak Štefka, ki tisti dan sploh ni bila z njim ampak z Gezo!

  Pač Kučan je eden od mnogih,v Slo,ki se ga zdravljenje težav z alkoholom
  ni dotaknilo niti za kanček milimetra.Raje prodaja pravljice po
  Reporterjuz odv E.Zakonjškom .Več o dogajanju na kranjskem mostu vam
  lahko pove Petar Franetović.

  • cosmosjasnovidec

   Tole ti popolnoma verjamem,ker sem namreč na veliko bil seznanjen z to zadevo in vem celo tudi kdo je takrat kupil tisti njegov (oziroma je avto bil služben,če še se prav spominjam nisem pa več prepričan) avto z katerim je “kurčan”povzročil nesrečo.Avto je bil tudi delno blindiran tako,da škoda ni bila velika zato se mi zdi,da je bil služben mercedes.Še dandanes ga ima tisti človek sem pred kakim letom ali dve bil pri njem.Živi pa v okolici Ljutomera a ne bom pisal kje.

 • Rožle

  Čist kratek bom …
  Prvič slišim za tega modela …

  • indijanka

   Jst pa nisem prvič za Rožleta.

  • cosmosjasnovidec

   Ja tako vseeno,ker tudi sedaj ne slišiš za kakega pametnega.

 • Korenjak

  eh…. se opravičujem, nisem vedel, da si guči korošica….

  • Ana Job

   Jaz sem normalna ženska, zate pa ne morem reči, da si normalni moški, ker ženske tako tlačiš dol.

   • Korenjak

    Ne… Ženske obožujem, ker so motor človeštva in v realnem življenju ne prijateljujem z moškimi petelini. Ti si pa – kar mi gre izjemno na jetra in me provocira – celo cenen ponaredek moškega petelina, tekmovalna seksualno frustrirana “moškulja”. Kič, ponaredek. Ženska pa sploh ne.

    • Ana Job

     Res si me spravil v smeh! Izraze do Indijanke si imel tako ostudne, da je vsakemu tepcu jasno, da si do žensk nasilen! Tebe se vsaka ogne na kilometer! Do pet ne sežeš nikomur! Mogoče te vznemirja edino nasilje nad žensko. Preberi si malo kaj pišeš prekleti pizdun usran bebav!

    • Severno_od_Raja

     Ti se tolk napihuješ, da dvomim, da obožujejš kaj drugega, kot lastno rit. Ne preneseš ravno, da ti ženska kaj reče? Potmem izgubimo kontrolo in hitro žalitve in diskriditacije. Če si ded, prenesi žensko besedo kot ded, ali pa to nisi. Zaletavo tele tvojega kova, pa .. res tvoj kompleks med nogami, te še ne naredi tistega, za kar se imaš. :)

 • Janko Gedlička

  Kaj pa će ga je kar precej kloftala in je zato postal verbalno nasilen?

  • indijanka

   Po moje se pa dolgočasi. Zato se je ujel v Novin čkanek brez, da bi dobro razmislil.

  • Ana Job

   Janko sigurno imaš prav. Zagotovo mora imeti grozne izkušnje z ženskami, da jih nima rad. Niso vse ženske prijazne do moških, kot sva midva z mojo prijateljico Indijanko.

 • Rožle

  Hunt…kaj pa ti brišeš za sabo, da si član kranjske mafije ?

  • Ana Job

   Vsak je član kakšne mafije. Saj to ni nič takega, glede na to, da Slovenijo dejansko vodi mafija!

   • Rožle

    Sam ga je mal strah …pa je rajš pobrisu za sabo …

    • Ana Job

     Nisem mogla odgovorit.

  • cosmosjasnovidec

   On je član ciganske tam v pomurju kjer se nahaja ne pa kranjske.
   Vprašaj ga raje koliko bakrenih žlebov so pokradli v tisti okolici dokler jih niso polovili.

 • Rožle

  Skratka do volitev bo še kakšna štala al pa dve …

  • Severno_od_Raja

   .. hja, štala in štala ni isto. Ta je že zdaj dovolj velika, huj bo, ko postane svinjak!

   • cosmosjasnovidec

    Res je saj tudi za volitve kaže slabo po izhodu sedanjih glede na ponovno izvolitev tovariša “pahorja.”

 • cosmosjasnovidec

  Boli me za tega kretena.Sicer je pa dandanes v tej Sloveniji mogoče tisto kar je nemogoče tako,da me ne more več presnetiti popolnoma nič.
  Nisem hotel prej pisati,da ne bi kdo čital od policistov kar se mi je zgodilo pred par dni nazaj.Ponoči sta zunaj renčala psa katera sta sicer noter a si lahko odpreta vrata.
  Moral sem iti gledat kaj se dogaja ker nista nehala.Ob ograji katera je sicer zelo visoka me je skoraj zadela kap ko sem zagledal čepeti Muslimansko migrantko in dva majhna otroka kateri so se tresli ne vem ali bolj od mraza ali strahu.Sicer mi ni bilo jasno kako so prišli noter,ker čez glaven vhod dvorišča niso saj bi tam butnil alarm tako,da sem predpostavljal,da je zraven moral biti vsaj en moški,da jim je pomagal čez ker je en pes nenehno letal okrog ograje drugi pa renčal na te migrante.
  Čeprav sem velikokrat rekel,da bom obračunal z vsakim kamelotrajbarjem,če ga vidim v bližini se mi je ženska z otroki zasmilila saj dejansko otroci niso nič krivi.Po oblekah sem pa tudi takoj videl,da so neki reveži.Ženske nisem razumel ama ene besede,ker je govorila samo (verjetno v turškem ali kaj vem jeziku)tako,da sem ji komaj dopovedal da naj gredo z mano v letno kuhinjo katera je na dvorišču.
  Nisem vedel kaj naj jim dam za jesti (verjetno bi jedli vse) ker so pač muslimani zato sem segrel dve veliki pločevinki govejega golaža (da ne bo kdo spet narobe razumel jih imam sicer za psa) vendar je ženska lahko zgoraj videla sliko od Krave.Sprva nisem vedel kaj naj ali naj kličem policijo ali kaj kurca naj z njimi.
  Ženska mi je pokazala zemljevid kjer je imela začrtano Avstrijo kamor so se napotili.
  Začrtal sem ji kje bodo najlažje prišli do meje ženski dal en plašč otrokoma pa neke jakne katere so še ostale od mojih otrok dal sem ji pa še eno moško jakno saj sem predpostavil,da je njen mož nekje zunaj in ne upa noter ter nekaj kruha in goveje salame tri flaše radenske in mleko za otroka.
  Hotel sem ji dati še nekaj denarja pa ženska ni hotela vzeti potem sem si pa mislil,da ji tudi ne bi prišel prav.Kaj čem sem si mislil naj gredo v pizdo materino saj tako ali tako ne bodo ostali v Sloveniji ter sem ženski pokazal še v katero smer naj gredo.Ženska mi je z solzami v očeh nekaj razlagala sicer je nisem razumel mislim pa da se je zahvaljevala ali pa še mi jebala mater ne vem verjetno pa ne.
  Torej prej nisem o tem nič hotel omeniti,ker če bi prečital kak butast policaj bi jih še nazadnje šli iskat in,če bi jih našli bi jih strpali v Azilni dom kar je strošek Sloveniji pa tudi migranti niso nameravali ostati tukaj.Ker nisem ravno ne vem kako dosti stran od Avstrijske granice nisem o njih slišal nič tako,da jim je po moje uspelo priti v Avstrijo.
  To seveda niso bili posiljevalci ali kakšni teroristi (vsaj domnevam da ne )ampak po moje očitno res kakšni begunci z vojnega območja vsaj kolikor sem videl po njihovem izgledu obnašanju in karakterju.

  • Rožle

   Aha, se je pa dogajal … Kaj pa psa si lahko umiru ..?

   • cosmosjasnovidec

    Ja je še kar šlo.
    Psa sta par Rotwailerja moški in ženska,ker sem v tujini mislil vzeti najprej samo enega a sta bila oba skupaj pa se je ženi pa tudi meni mala psička zasmilila,ko je cvilila,ko smo nesli stran psička.
    Mislim,da sem že enkrat napisal o tem.Komaj mi je takrat ostalo nekaj denarja,da smo lahko sploh prišli domov in še to mi je prodajalec moral toliko spustiti ceno saj nisem imel toliko z sabo še za enega psa.
    Psa sem dal sterilizirati hodil sem pa z njima tudi nekaj časa v šolo katero ima kolega tako,da sta se naučila osnove ostalo pa sem ju sam kolikor je pač potrebno.
    Nista kaka krvoločneža,da bi takoj napadla ampak samo renčita tako,da moraš biti pri miru večji problem je pa vedno ko kdo hoče zapustiti dvorišče moram biti zraven čeprav je neglede kdo od rodbine.
    Drugače sta pa zelo pridna ubogljiva le psička je malo bolj trmasta a kaj češ tako,da nikoli na nju ni nihče položil roke saj bi mu tudi eno primazal nazaj sicer sta pa družinska člana in ljubljenčka tako da imata večje pravice in ugodnosti pri hiši kot jaz.Hehehe

  • plamen100

   Itak da ti niso posiljevalci in ostalo sranje. Postalu pa bodo njihovi potomci ki bodo zrasli gor v kaksnem getu, kot so alzirci v Franciji kjer pobijajo francoze 3. generacija alzircev. Sicer pa se to vidi pri nazih muslimanih, poznam tastare ki so cisto OK tamladi pa se obnasajo tako, kot da so pravkar prisli iz Maoce v BiH in prav s temi bi se morala pozabavati obvescevalna sluzba ki pa je vsa v rasutju podobno kot je ta drzava zarardi vladavine Cerarja na robu razpada!

   • cosmosjasnovidec

    plamen100
    Delno imaš prav in to tudi sam vem.
    Mislim,da bi pa ti na mojem mestu naredil enako čeprav nočeš priznati.
    Kaj je ena ženska in dva majhna otroka v primerjavi z vso tisto muslimansko hordo katera je že v Europi?
    Kaplja v morje je pa seveda vprašanje kako oziroma kaj bodo počeli otroci pozneje ko zrastejo.Zanimivo,da niti ne vem ali sta bila fanta ali deklici,ker niti nisem polagal pažnje saj nisem ničesar razumel sicer se pa najmanj z tem ne bom obremenjeval kaj bodo kje počeli me boli.

    • plamen100

     Ne saj pravim da ti niso teroristi, dalec od tega in prav si naredil in tudi jaz bi enako ce bi se znasel v tej situaciji. Govoril sem le v nadaljevanju kaj se utegne zgoditi, cesar se nasi mentalno zaostali politiki ne zavedajo medtem ko se veselijo sprejemu 30 eritrejcem, iz Italije, 50 sirijcem, 800 muslimanskim migrantom ki so ostali v Sloveniji…

 • Miro Jereb

  Jaz bi dal za direktorja Casiragija…on pozna delo v policiji in njihove posledice, metode….isti kurac kot ta ki je zdaj ki bo samo ubogal kar mu bodo naročili ali prepovedali…..

  • _)

   HAHA, dobra fora :-) res je, da verjetno pozna vse postopke, pooblastila itd haha :-)

  • cosmosjasnovidec

   Ta je še veliko bolj zadaj kot Casiragi kateri ima že precej zaporniških izkušenj in ve kje se česa izognit.
   Tale butel Velički se bo pa tam šele znašel po zaslugi ravno teh kateri so ga postavili za njihovega služabnika in dvorskega norca.

 • MEFISTO

  Debata v zvezi z direktorjem slovenske policije je bila kar koristna.

  Med drugim je postalo tudi jasno, kdo sta Ana Job in Indijanka in zakaj odklanjata pregled mednožja.

  Č bi bili ženski, morda še dobro grajeni, lepi in mladi, ne bi imeli kaj skrivati.

  Še enkrat, Mefisto ga zavoha okrog vogala.

  Koga neki,če ne enega in edinega z množico nickov.

  • dr Janez Sveti

   Ana Job in Indijanka sta pregledani s strani pravega strokovnjaka in to sem jaz.
   Ženski sta. Dobri mrhi!
   Na pregled k tebi nista šli, ker se širi glas, da si šarlatan in voajer, ki ima težave z erekcijo.
   DR Janez SVeti macho lepotec

   • indijanka

    Vedno si nekje :). Še enkrat sem prebirala poniževanja, ne želim pozabiti niti ene izmed besed. Zbrisala nisem nobene svoje. Kako lepo, da si tu. Hvala ti!

   • cosmosjasnovidec

    Hahaha

  • Severno_od_Raja

   Redko kdaj koga poimenujem s kakšnim sočnim izrazom, ker mi je izpod nivoja. V tvojem primeru mi to ni težko. Si pravi in pristini butelj, brez kulture. Obe poznam in bodi brez skrbi, da tam ni kaj za skrivat.. nisem pa prepričan o tebi, da ti kakšen obisk oddelka za težko sociološko pohabljene osebe. Mislim, da bi ti res pomagalo, pri tvojih izpadih.

   • indijanka

    Dober večer. Najlepša hvala. Zelo lepo, da si zopet tu.

    • Severno_od_Raja

     Pa saj sem vedno… včeraj sem sam Rožletu uslugo delal :)

     • indijanka

      Oh..potem se oa zgrešila. Sama običajno preberem zjutraj ob kavi en članek, zvečer pa preletim komenatarje. Slabo se počutim, upam, da se me ne loteva gripa. Vi ste vsi zdravi?

     • Severno_od_Raja

      Zdravi! Dva dni je blo bolj naporno, ker smo šli v Slovenijo, dol do Primorja in isti dan nazaj.. Zdravi smo vsi. Sneg je res super zdravilo :) Upam, da se te res kaj hudega ne loteva. Mene ta luft drži dobro pokonci. To zimo je uredu, nekak me gripa, še ni uspela ujet – pa upam, da me ne bo :)

     • indijanka

      95% zasedenost kapacitet mate med počitnicami. Sneg je res zdravilen. Otrokom ostanejo tovrstna popotovanja v lepem spominu. Izjemno lepo razvajaš družino. Lahko noč!

     • Severno_od_Raja

      frocovje je ostalo doma, žena tudi.. vsaki dan jo je več :) do marca, bomo mogli strpeti sami… zato smo bli na poti samo sv. trije bimboti – stari, ata in sin. Blo je.. majcena drama v enem dejanju.. Pa lahko noč!

  • Zavohal si lastnega. Sifonja se ti je zamašila!

 • MEFISTO

  Postati direktor policije ni človekova pravica.

  Samo eden je lahko imenovan na to funkcijo in ta eden ni treba, da je nekdanji obsojenec zaradi prometne nesreče s smrtnim izidom.

  Razlogi za njegovo imenovanje morajo biti globlji in najbrž je prevladal ta, da je tako “zelo zelo naš”, da mu lahko zaupamo.

 • plamen100

  Ma v tej neverjetno gnili vladi, samo poglejte kaksen kriminal brez primera v novejsi zgpdovini Slovenije vsaj kar se tice nastavljanja kadrov, se dogaja v SDH potem ni nic cudnega tudi ce se za generalnega direktorja policije, po cudnem odhodu Fanka, postavi nekoga ki je zakrivil tako hudo nesreco! Po drugi strani pa so odpustili iz policije prav iz Kranja policaja, ki naj bi se nekaj dogovarjal s tudi opuscenim predsednikom sindikata SPS, glede kontrole ministra za javno upravo??? Torej tam zaradi dogovarjanja ob sluzbo tukaj pa zaradi dokazane krivde postanes kar VD direktorja policije. Pa se tisto njegovo sprehajanje iz policije v obcinsko upravo v Bohinju pa potem nazaj v policijo (jasno v policiji je hirarhija in je lahko biti sef, v civilu pa potrebno pokazati tudi druge kvalitete) je vse skupaj cudno, ker ce gres ven iz taksne sluzbe kaj potem spet rines nazaj??? Drugace pa so to kadri LDS, ki bodo zvizgali le do volitev spomladi, potem pa ve se, da jih caka smetisce zgodovine, njega pa zaradi benifikacije upokojitev, kjer bo imel ziher pokojnino za pet boljsevikov skupai (to so upokojenci na cenenih karitas makaronih ki se kar naprej volijo levico)!

 • čepomisliš

  Fank je ok. Ali bo kdo enako dober kot on, pa ve samo bog….

  • plamen100

   V zvezi Fanka in Kanglerja bi bilo treba raziskati kaj je s tistimi uradnimi zaznamki o katerih je gpvoril Kangler. Kdo laze in tistega bi morali zapreti ne pa da je vse utihnilo?? Ce ima Kangler prav potem naj gre do EU sodisca, ce pa je javno lagal in zavajal pa mora pod zapahe. Pa dosti je teh zmisljevanj in javnih obdolzevanj brez argumentov!

 • Okra tatoo

  V Sloveniji ni policaja, ki bil totalno čist vsaj glede “popoldanskega dela”. Zato, ker jim je država petindvajset let na deset podlage dovoljevala in oni sami sebi, da so vsi v prostem nekaj počeli, vključno z osamosvajanjem in nastavljanjem raznih zank kolegom.

 • Rotar Jakob

  kurćan je nastavil talca za svojega rablja!

 • črnaovca

  Ta vlada je vsaj toliko poštena da ga je imenovala za v.d. ker bodo čez 6 mesecev volitve in naj imajo novi možnost iemnovati svojega. Janševa vlada je Predeliča imenovala na zalogo 6 mesecev predno je bilo prosto delovno mesto na neki občini

  • marker

   Poštena vlada, to bo ja. Skoraj vse leve ministre in poslance čaka po izteku mandata stara služba. Toliko o poštenosti.

  • Grenze

   Ti si buksl rdeć

 • marker

  Pa ne da bi zagovarjal sedaj postavljenega v.d. direktorja policije. Vsak šofer je kdaj pa kdaj storil kako napako. Nekatere se pač ne iztečejo brez posledic.

 • MEFISTO

  Ne gre brez pederašenja?

  • Ana Job

   Če sta moški in ženska zate pedra, se mi zelo smiliš vseglihar!

 • dr Janez Sveti

  Ah dajte no. Kdo se pa še spomni kaj je bilo leta 1988??

  DR Janez SVeti Arkivar

  • Rožle

   Jest se spomnim kako smo v Valentino hodil plesat …

   • dr Janez Sveti

    Ah..mladina. Čuk klub je bil pravi.
    DR Janez SVeti veteran

 • cosmosjasnovidec

  Ana sem siguren,da je veliko ljudi kateri bi milijon procentov naredili enako,ko presodijo kaka je situacija.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!