Angelca Likovič za predsednico: prevetrila bo slovensko politiko, saj drugi politiki najpomembnejša vprašanja zamolčujejo

Angelca Likovič in Aleš Primc sta oddala svoj podpis (foto: Nova24TV)

Ker je bil aktualni predsednik Republike Slovenije Borut Pahor na vseh referendumih na strani kršiteljev človekovih pravic otrok, staršev in starih staršev, je prav, da na predsedniških volitvah potrdimo referendumske rezultate treh družinskih referendumov in zamenjamo predsednika ter končno dobimo predsednico, ki spoštuje materinstvo in očetovstvo, otrokove pravice ter stare starše. Zato stranka Glas za otroke in družine sporoča, da nadaljuje svoj referendumski boj. Vanj se podaja Angelca Likovič. “Gremo na zmago, za spremembo Slovenije na lepše in boljše, za naše otroke, družine in stare starše,” je na današnji predstavitvi sporočil predsednik stranke Aleš Primc. 

Primc je na sedežu stranke dejal, da je Angelca Likovič zavezana temeljnim človekovim pravicam otrok, staršev in starih staršev že vse svoje življenje. Pri tem je dodal, da je družinska mama, stara mama ter da spoštuje stare starše. In eden od njenih največjih razlogov, zakaj se je odločila za predsedniško kandidaturo, je to, kar se dogaja koroškima dečkoma. “Ko se tako teptajo temeljne pravice otrok, ko se tako teptajo temeljne pravice starih staršev, je neka zadeva, ki jo je treba nemudoma končati. Glas starih staršev je že od samega začetka opozarjal in se boril za pravice v primeru koroških dečkov. In tako gredo tudi na te predsedniške volitve – z obljubo, da bo Angelca Likovič, če bo izvoljena, nemudoma osvobodila koroška dečka.”

Aleš Primc: Mi gremo na zmago!
Primc je še dejal, da gredo na zmago, in razložil, da ta njihova zmaga ni enkratni dogodek. Prav tako kot njihovo delo ni enkratni dogodek. “Mi Slovenijo želimo spremeniti na lepše in boljše. Tri zmage na družinskih referendumih so bile koraki na tej poti. Zdaj nadaljujemo to pot in si želimo zamenjavo predsednika s predsednico Angelco Likovič in potem tudi zmage na državnozborskih volitvah. Slovenija zmore in zasluži več. In prepričan sem, da bodo na teh predsedniških volitvah Slovenke in Slovenci pokazali, da si želijo in zmorejo več,” so bile Primčeve besede.

Aleš Primc, predsednik stranke Glas za otroke in družine (foto: Nova24TV)

V Sloveniji so potrebne korenite spremembe
Predsedniška kandidatka Angelca Likovič je dejala, da je vse življenje delala z otroki, starši in starimi starši, saj je bila 18 let ravnateljica na osnovni šoli in se je vedno zavzemala za pravice otrok. “Zato sem ponosna, da me je ta stranka predlagala za kandidatko. Napela bom vse moči, da bi bila izvoljena, ker bi želela v Sloveniji marsikaj spremeniti.”

Angelca Likovič: V Sloveniji bomo marsikaj spremenili
Če bo Angelca Likovič izvoljena za predsednico države RS, bodo vrnili koroške dečke starima staršema, za kar je dejala: Ker se zavedam, da imajo stari starši izredno pomembno vlogo.” Druga njena največja naloga bo pomoč družinam, ki so v stiski. “Mnogo družin imamo, ki so v stiskah, zato jim je treba finančno pomagati.” Poudarila je še, da kot predsednica ne bo vzela niti ene predsedniške plače. “Z mojim možem sva v življenju dovolj naredila, zato bom celotno plačo namenila družinam v stiski. To vam obljubljam!” Tretje, za kar si bo prizadevala, pa so mladi. Da mladim zagotovi delovna mesta, da ne bodo hodili v tujino. “Imamo ogromno sposobnega kadra, ki gre v tujino. Mladim moramo zagotoviti delovna mesta in majhna, poceni stanovanja, kar ni noben problem državi zgraditi, saj imamo toliko denarja, da si mladi lahko ustvarijo družine.” Dejala je še, da je treba poskrbeti za rodnost v Sloveniji, saj imamo premalo otrok. “Poskrbeti moramo, da bo slovenski narod ostal zdrav, jeklen in uspešen.” Jasno in glasno je povedala, da bodo “to moje prve naloge”. Pri tem pa dodala, da pri sedanjem predsedniku Borutu Pahorju to pogreša. Če bo postala predsednica, je dejala, da bo o čisto vsaki stvari zelo jasno in glasno povedala svoje stališče. “In ga bom toliko časa ponavljala, da bodo slišali, in dokler ne bodo razumeli, da morajo to storiti. In centri za socialno delo bodo razumeli, da so naredili zelo veliko škodo vnukom in jih morajo vrniti starima staršema. Toliko časa bom to govorila in pritiskala, da bodo to morali storiti. Brez skrbi!”

Aleš Primc, Angelca Likovič, Metka Zevnik (foto: Nova24TV)

Predsednik mora biti moralna avtoriteta
Metka Zevnik je še dejala, da mora biti predsednik morala avtoriteta. “Obstoječi predsednik pa je osebno izjavil, da to ne želi biti, da to ni. Ampak mora biti. In to je to, kar govori Angelca.” Zevnikova je še povedala, da se stari starši bojujejo za pomen v tej družbi. “Koroške dečke so ugrabili, so v pravem ujetništvu, saj jih stari starši komajda smejo obiskati. Slabše se jim godi kot zapornikom, ki ob koncu tedna lahko obiščejo svoje domače, ti dečki pa so iztrgani iz družine.” Povedala je še, da si stranka Glas za otroke in družine upa sanjati o velikih stvareh. “Angelca je oseba, ki si upa to povedati, ki si upa to tudi udejanjati.” Zevnikova ji je zato podarila sončnico, cvet, ki se vedno obrača proti svetlobi, v upanju, da bo v Sloveniji spet vse cvetelo in bo postala spet prijazna država. “In svetloba pomeni življenje. In življenje pomeni hrano. In to bomo prinesli v Slovenijo. In ta sončnica je nenavadna, saj ima ogromno popkov. Toliko, kot je v Angelčinih napovedih, za kaj se bo zavzemala,” je dejala.

Metka Zevnik je Angelci Likovič podarila sončnico. (foto: Nova24TV)

Angelca Likovič bo prevetrila slovensko politiko
Primc je še dejal, da sklepajo koalicijo z vsemi državljankami in državljani RS. Nas ne zanimajo obstoječe politične elite. ”Povejte mi enega politika v Sloveniji, ki tako jasno, tako neposredno, tako iz srca govori o najpomembnejših odprtih vprašanjih.” Povedal je, da drugi politiki najpomembnejša vprašanja zamolčujejo ali pa jih zavijajo v nek celofan, da potem ljudje nimajo prave predstave, za kaj v resnici gre. ”Angelca Likovič bo razkadila to meglo. Ne samo iz Ljubljane, ampak iz vse Slovenije.” Dodal je še, da ko bo Angelca predsednica, se bo o stvareh govorilo naravnost in s pravimi besedami. Zato je prepričan, da bo Angelca s svojim življenjskim zgledom in z vsemi svojimi izkušnjami prevetrila slovensko politiko. ”Angelca bo predsednica, ki bo v Slovenijo prinesla resnične spremembe na boljše, za otroke, za družine in za stare starše.”

Angelca Likovič na stojnici pred ljubljansko upravno enoto. (foto: Nova24TV)

Predsednik stranke Glas za otroke in družine Aleš Primc še poudaril, da ima Likovičeva popolno podporo omenjene stranke. Ob tej priložnosti je dejal, da se bo že danes uradno začelo zbiranje 3000 potrebnih podpisov. Po predstavitvi pa so se odpravili še do prve stojnice. V središču Ljubljane, na Kresiji, so oddali svoj glas in že začeli pot resnične spremembe na bolje. “Slovenija zmore in hoče več. Zato, dragi državljani, to pokažite na naslednjih predsedniških volitvah tako, da volite Angelco Likovič,” je sporočil Primc. Jutri bodo imeli po Sloveniji 40 stojnic. “Pričakujemo, da bodo ljudje z velikim navdušenjem podprli Angelco Likovič. Kot veste, je ona kraljica slovenskih src. Zna nagovoriti slovensko dušo, ljudi, in sem prepričan, da bo to storila tudi tokrat,” je zaključil Aleš Primc.

foto: Nova24TV

I. K.

 • Božo

  Joj a stara vešča je še živa. A sploh lahko kandidiraš ko si toliko star.

  • Olga

   Gotovo je mlajša od Milutina iz Murgl!

   • Gru

    Sam Milutina ni kandidiral ;)

    • Olga

     Je bolj častno kandidirati, kot iz ozadja drek mešati, pa še to s komunističnim in udbaškim nahrbtnikom in zločini!

  • soc

   Gotovo se boš strinjal – če smeš ti glasovati pri svoji izpričani abotnosti, lahko kandidira kdorkoli.

 • soc

  Srečno, Angelca!

 • dr Janez Sveti

  Jaz sem za Murkota..
  DR janez Sveti Murko team

  • traktor

   Kaku bomo pa njega klical, če je Borči Barbika? Murko je pa še bolj cartkan.

 • opazovalec

  @Predsednik mora biti moralna avtoriteta

  To se lepo sliši, toda kakor sedanji NI moralna avtoriteta, velja to toliko bolj še za Angelco in večino samooklicanih kandidatov….

 • Aron

  Klerotalibanom se je dokončno zmešalo. Kot za vse radikalce pa tudi zanje velja, da imajo precej mininalmo podporo med ljudmi. Vsaj nekaj.

  • Olga

   Pa še Kučan prosi za pomoč Ljudmilo? Haha!

   • Domoljub, TA PRAV !

    Joj, a si zaljubljena v tega kučana ? Tok ga omenjaš, pa to :)

    • Olga

     Še huje je pri vas….skoz omenjate Janšo…? Ste “ta prav”, na pravi strani….?

 • Duhec

  Angelca se zavzema, da bi morale rodit tud posiljene ženske… naj raj uživa v penziji, bo manj škode.

  • Domoljub, TA PRAV !

   He he he, sm te prehitel :)) Ja baba je očitno nora.

   • Duhec

    Itak, da je… Primc, Zevnikova, Likovičeva, Janša, Tanko, Grims… a si predstavljaš, da to vlada??? Groza…

    • Domoljub, TA PRAV !

     Raje ne, res groza.

    • Olga

     Odlična vlada! Pa še nekaj ste jih pozabili! Volili bomo vse, razen tistih, ki jih vi z Murglami reklamirate!

     • Domoljub, TA PRAV !

      Ti pa res nimaš rada Slovenije, pa to… :(

     • Olga

      To povejte sebi! Vsak, ki želi dobro Sloveniji in jo ima rad, bo podprl desno vlado!

     • tarantela

      To ni desnica, to je šmorn, tak napol prismojen.

     • Olga

      Večjega “šnorna” kot ga imamo, še vlada samih butalcev ne bi uspela narediti!
      Desna vlada pa se je dokazala, čeprav je imela v koaliciji levaške talibane in krte!

    • Primoz Papez

     Severna Koreja nam nebi segla niti do kolen…

  • Olga

   A vas je kdo posilil? Ste noseča? Pred porodom?

   • Duhec

    Hahaha… adijo pamet.

 • Domoljub, TA PRAV !

  Ta baba hoče da tudi posiljena dekleta rodijo ! A si lahko še bolj fukjnjen !

 • Domoljub, TA PRAV !

  Poglejte to bolnico, smeh zagotovljen.

  https://www.youtube.com/watch?v=oENOkrChK58

 • soc

  Zabavno je, kako se forumski drhali odpelje od besa ob novici, da kandidira neka Angelci Likovič… Štirje nicki v nekaj minutah. Urgentna navodila murgelskih valptov?

  • Domoljub, TA PRAV !

   Ti si en drhal, poglej raje pod posteljo, ker tam se ti skriva kučan, pa to….

   • soc

    Debilni gnjavator x-tih nickov, reciva ti kar primsek, si danes spet pokukal na odprti oddelek, za dan, dva? Dajva no gor tvoj slavni posnetek, gotovo ga še kdo ni videl, le 2 minuti 6 sekund pa je vsakomur vse jasno.

    https://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

 • Domoljub, TA PRAV !

  Angelca hoče, da Slovenka rodi tudi, če jo je posilil migratn ! Sam da veste…

  • RATATA

   Sej ti nimaš več menstruacije.

   • Domoljub, TA PRAV !

    Ne, imam pa rad Slovenijo !!

    • RATATA

     Lej, saj veš, da babura nima šans. Torej pust predstavo in se angažiraj na drugih področjih pomembnejših za Slovenijo. V Sloveniji se tista, ki je noseča svobodno odloča o rojstvu otroka, ki ga nosi.

     • Domoljub, TA PRAV !

      In tako, naj tudi ostane !

     • indijanka

      Včasih si zaslužiš poljubček.

     • RATATA

      Jupi!
      Tempiraj prehrano (ribe pa to) ;)

     • indijanka

      Hmm….ja. Luškana. Nasmejala me je.

   • KIKI

    Saj tudi 2 atija nimata menstruacije, pa si bosta otroke lahko
    privoščila ( za denar, seveda)…Po včerajšnji poroki istospolnih
    partnerjev opravičeno pričakujem rezultate čez 9 mesecev!

    • RATATA

     Tudi če si bo eden od ust odtrgal ne boš dočakala nič. Ateki nimamo materinskega “čuta”.

     • traktor

      Ti ta novi buziateki sicer nimajo maternice. Očitni pa bi radi imeli fotrnico.

     • RATATA

      BMQ, kaj bi radi imeli!!
      Naj si kupijo aparat za peko kruha na ceneje.si preklete gnusobe zaražene

  • KIKI

   Saj ti tudi želiš, da častimo partizane, ki nikoli niso bili v “partizanih”…
   torej – mrtve duše! Ona govori le o življenju od koderkoli je že vanj
   rojeno ! Dobra vzgoja, kaj hočemo! Cerarjeva morala to ni, to vemo vsi!

  • tarantela

   V Indiji delajo hormonsko zdravljenje, da lahko tudi stare gospe zanosijo in rodijo. Torej, Angelca, stori nekaj za narod slovenski in za svojo promocijo. Če se bo pojavila s trebuščkom, alal ji vera, jo bom volila.
   Ampak Primcev trebušček ne valja !!!

   • tarantela

    Ampak Primcev trebušček ne velja !!!

  • steiermark

   Glede na to, da kažeš migrantske gene, ali bi se ti strinjal, da bi te tvoja mati “odpravila”……….Kdo bi nam pa potem nagajal , če tebe, ranih tarantel, duhcev, itd. matere nebi hotele roditi, ker bi se zavedale, kaj lahko pride iz takšnega “semena” ven in kako je to škodljivo za ostale, ki smo prisiljeni sobivati z vami….

 • Olga

  Levaki so v hudi stiski! Še sami bodo podprli Ljudmilo in ne svojih talibanov!

  • Domoljub, TA PRAV !

   ha ha ha, sanja svinja kukuruz, pa to…. ;)

  • slaipowi

   Še kar nepotešena? Ni še junaka desnaka, ki bi te malo odtrgal od tipkovnice. Najbrž si grda kot smrt in težka kot Grims ali Janša. Pa še otroci so se te odpovedali in te ne obiskujejo. Pomilovanja si vredna. Iskreno.

 • Osti jarej

  ..trio adijo

 • Primoz Papez

  Tako dolg članek pa nič pametnega povedanega.
  Angelca nastavi uno….da boš zadovoljna

 • rubec

  Ravnokar sem Precedil govejo juho. Jutri bo kandidiral še moj lonc.

  • indijanka

   Izjemen kandidat. Lahko zmaga. S kakšnega materiala? Se zdi, da bo vse ostale Angelca strla. Uživala bom. Zabavno bo.

   • Goran Hvala

    Jih bo strla ce bodo glasoval sam desnaki…ce bo glasovalo vsaj 50% prebivalstva bo pa zadolinila…men je tud zabavno vse skupaj…kaj vse bodo naredil…na konc pa isti drek..takrat se bom sele smejal…;-)..

    • indijanka

     Si prepričan, da bodo preostali kandidati zdržali do volitev?

     • Goran Hvala

      Mene bolj zanima ce bodo desni zdrzali…glede na to da je 3/4 panzionistov…

     • indijanka

      Sama imam do tega koraka še dolgo. Ti pa lohka zatrdim, da so desničarji, ki jih poznam, v izjemni psihični in fizični kondiciji. Občudujem jih.

     • Goran Hvala

      Pa sej ne sanjam..se sam sprasujem glede na volilno telo…;-)…men jenitak vseeno kdo in kako vas vodi..sam fajn je poslusat kdo je vecji car…ker so totalne razlike baje..;’)

 • Janez

  BRAVO CENJENI G. PRIMC ,
  BRAVO KOALICIJA ” ZA OTROKE GRE ” IN GA. ANGELCA LIKOVIČ.
  TO !
  Bo
  A DOBRO PRETRESLO BIROKRATSKE KAVIAR “EX KP, ZK FAKE LEVIČARJE” !

  Super !
  KAŽE NA BURNO IN TUDI TVORNO PREDSEDNIŠKO KAMPANJO !

  Mlačni omlednež od “žal” preds. Pahorja – naj gre delati, kaj od del, ki jih je kazal. L.r. J. KOMENDA

 • KIKI

  Žal mi je ge. Likovič, ko se bo takole izpostavila v dobro ljudi, ki za to nimajo
  posluha, niti volje, ki jim je že čisto vseeno ali pride po tolikih letih na oropan
  prestol sam hudič ali samo njegov oproda… spremenilo se ne bo nič, še naprej
  bomo hajlali pokojnemu Titeku in tovarišem, dokler ne bo zadnji “cvenk” poniknil
  v “bajno” oazo ali vsaj v bajno “bašto”! Kar vprašajte prvega soseda, ali imam
  prav ali ne?! Ge. Likovič pa toplo svetujem, da ostane dama in se ne gre izgubljene
  igre! Samo jasno naj pove, da se v tej svinjski procesiji bitke za predsednika ne vidi!
  Vsi jo bomo razumeli!

 • zokispoki

  Vse dobro g.Ales, veliko uspeha v boju proti tistim, ki kradejo otroke ! Komunajzarski rokomavhi niso nikoli skrbeli za dobrobit nase domovine. Namesto, da bi se ukvarjali s tako pomembnimi temami kot je druzina, jih zanima samo to, koliko in kje lahko kaj nakradejo. Zaradi tega verjamem, da lahko dosezete na volitvah pomemben rezultat. Pustimo sedaj hanzi medije in njihove sarlatanske, potvorjene javnomnenjske. Obracunalo se bo na dan volitev.

 • tarantela

  Ajjaj jaj jaj jaj čikita, kukú, kukú din don, din don…

  • FORT WORTH

   Si po stopnicah padla mrbit ??

 • KIKI

  No, ko pride stari domov, ves smrdeč in nakresan in se takšen zvali na
  svojo babo …kaj je to!? Posilstvo ! In potem naj “baba” leti splavit,
  stari pa doma s sekiro za vrati !!!! Naprej si napišite klasičen scenarij
  kar sami! Pri nas temu pravimo: posilstvo v domači postelji!

 • wowoo

  Še ena bivša komunajzerka … Enkrat komunajzer, zavedno komunajzer, a ne Ga. Likovič?

  • Goran Hvala

   Za zdajsnje desnake to ne velja…;-)

 • Janez

  Hja!
  Gospe in gospodje !
  Tovarišice in tovariši !
  Tisti , ki ste še bolj ex KP, ZK, ZL ITD. OBARVANI !
  Ampak !
  AMPAK !
  NE GLEDE A BURNO IN UPAJMO – TVORNO PREDS. KAMPANJO, KI SE NAM OBETA !
  Na
  KONU !
  TAKEGA
  PREDSEDNIKA DRŽAVE – KOT SMO GA NEKOČ ŽE IMELI — SPET – NE BOM DOBIL! !
  Namreč !
  Do
  ZDAJ ŽE DAVNEGA 1980. LETA – SMO IMELI – PREDSEDNIKA. DRŽAVE !
  Ki
  JE
  ZNAL – NA KLAVIR IGRATI – PRELEPE – A TEŽKE “ETUDE” OD SLAVNEGA Fr. C H O P I N A !žal !
  Te
  SVOJE ZELO POZITIVNE VEŠČINE NI MOGEL JAVNO RAZKAZOVATI !
  Uradno so mu pritaknili identiteto – šlosar JOŽEK IZ KUMROVCA”
  ŠLOSRIJA !
  KOVINARSTVO IN IGRANJE TEŽKEGA IN LEPEGA CHOPINA NA KLAVIR – TO NE GRE SKUP !
  Žal
  JE BILO ZELO DOBRO IGRANJE KLAVIRJA – ENA REDKIH POZITIVNIH VRLIN ” MARŠAALA TITA”
  BOLJ
  NAM
  JE RAZKAZOVAL SVOJE NEGATIVNE SOSOBNOSTI
  MNOŽIČNEGA POLIT MORILSTVA, DIKTATORSTVA, INOKTRINACIJE ITD.
  A
  SAM JE ŽIVEL “BONVIVANSKO” DVORCI, LEPE DAME A LA S. LOREN ITD.
  NAGRABIL SI JE ZA – BAJE – 10 MILIARD DOLARJEV $ ZLATNINE IN OSTALIH VREDNOSTI !
  Pri
  “PREDEDNIKIH” MORAMO BITI PREVIDNI – TO NAS JE “MARŠAL” NAUČIL !
  Celo kake “erotične” užitke mssiranja maserk
  – si je 84 letni “maršal” privoščil. Torej previdno izbirajmo predsednika R. SLO. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  DOVOLJ KATASTROF SMO ŽE DOŽIVELI.

  – PREDSEDNIK, MARŠAL TITO – NAM JE IGRAL – CHOPINA
  ARSEN DEDIĆ PRIČA O TITU
  https://www.google.si/search?q=arsen+dedic+prica+o+titu&oq=arsen+dedic+prica+o+titu&aqs=chrome..69i57j69i60l2.22903j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Marjanca

  Ma poln kufer mam teh desničarskih konvertitov. Angelca je bila desetletja v komunistični partiji zdaj ma pa skoz rožni venec v rokah. Marš

  • Janez

   Pa?
   NIČ SABEGA ZA GO. ANGELCO L. .
   POVE SAMO – V KAKO DIKTATORSKEM, NASINEM KOMUNISTIČNEM REŽIMU SMO ŽIVELI.
   NITI UČITELJ NIDI MOGEL BITI, ČE NISI BIL V KP, ZK. SE ZDI. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   ZGORNJEGA ZAGOTOVO NI NAPISALA OK SODELAVKA NOVE24TV GA. M.S

  • Olga

   Kucan: komunist, partijec, udbas, protestant….

   • Marjanca

    Ma hecno je ko majo tolk proti komunizmu za povedat, potem pa na vse funkcije kandidirajo same bivše komuniste. A ne morejo ene lustracije v svojih strankah narediti. Torej če si bil enkrat v KP ne moreš več kandidirati za noben položaj.

    • Olga

     To bo naredila nova vlada! Tisti, ki so kršili človekove pravice tudi ne smejo biti sodniki, tožilci….Kdo to upošteva? Cerar,” najmoralnejši” med njimi? Klemenčič, ki je sam kršil človekove pravice kot predsednik protikorupcijske komisije?….

   • Goran Hvala

    Kucan ne kandidira…kandidirajo pa vsi ostali komunisti in bivsi komunisti…sam da eni se zdej fine delajo pa tulijo cez komuniste kot da oni nikol niso bili…kucan vsaj ni gobezdav cez komije…se je vsaj vedl kaj je..

    • Olga

     Je pa partijsko knjizico svoje čase “zamrznil”… Danes dela iz ilegale kot Tito in Kardelj, kar je še bolj pokvarjeno….

   • steiermark

    pozabila si dodati – mafijaš!

  • beno

   Saj ga lahko vzameš tudi ti. Ne bodi ji fouš.

 • Olga

  Komunajzli spet kanonada deset levaških laži in diskreditacija…. Že videno…. in pričakovano! Podn!

 • Lisjak

  Zdaj pa še samo čakam,da SDS predlaga žensko,potem nam moškim res drugo ne preostane kot,da si vsi damo odrezat jajca.

  • MEFISTO

   Ravno zaradi žensk potrebujemo jajca.

 • Antonius

  Modrost z malo, a izbranimi besedami, ob pravem času veliko pove. Gospa Angelca Likovič je pa še vedno klepetulja v svojih modrostnih letih

  • Janez

   ++++
   Lep dan g. Antonius !
   Se strinjam.
   A bo vseeno popestrila preds. kampanjo.
   Kaj storila za otroke. In vzela kaj glasov ex KP, ZK JEM. Pahorju itd. L.r. J. KOMENDA

  • indijanka

   Ljubi Antonius, preostali kandidati si Angelco zaslužijo.

   • Antonius

    Samo pomislil sem na tebe, pa si se mi v srcu zgodila.
    Zaaagotovooo!
    Likovičeva je OLIVA na vrhu torte kandidatov za predsednika neresne republike Slovenije.
    Morda, kot roža socialnega obrobja, na to torto sodi samo še tisti Tonček iz Miklošičevega parka, ki se je ob zboru vztrajnikov, zaradi njegovega protesta proti Ibru z berglo sam udaril po glavi.
    Morda, celo, upokojeni Kenda sodi med predsedniške kandidate. Malo jih je, ki zmogli narediti manj za otroke, kot se je v naporu izšlo, dr. Kendi.
    :-)) + ((-:

    • indijanka

     Vedno boš del mojega srca. Novica me je nasmejala do solz. Nasmejala mi je tudi srce. Prvič občutim žarek upanja, da zgodbi koroških dečkov pridemo do dna in poiščemo pravljico in sanje zanju. Da bosta varna pred psihopatom. Pedofilom in morilcem. Zato sem Angelci hvaležna in jo prvič v življenju spoštujem.

  • Zgornji

   Ajaaa ??? JAAAOOO …. PA NEEE ŽEEE SPEEETTT … !!! ??? !!!

 • slaipowi

  Ha ha Primc. S to kandidatko si zapravil tudi volitve v državni zbor. Kakršna stranka taki kandidati. Več glasov bi dobil če bi kandidiral Martino. https://www.google.si/amp/s/www.rtvslo.si/amp/zabava/druzabna-kronika/na-razgaljenih-fotografijah-je-res-ta-martina-kandidatka-za-predsednico-slovenije/290391
  Tudi njeni nekdanji učenci je ne bomo podprli ker je konvertit. Pahor bo v tem cirkusu zmagal v prvem krogu.

  • Janez

   NO JA !
   JE ČISTO OKKNDIDATKA , GA. ANGELCA L.

   GLEDE NA TO,
   DA SMO IMELI KOT
   PREDSEDNIKA DRŽAVE EX YU – TUDI ŽE
   KAR
   ČISTO NAVADNEGA OSEBNEGA MORILCA IN LIKVIDATORJA – SVOJIH POLIT KOLEGOV.
   AVTOR
   MOMČILO JOKIĆ JE NAŠEL DOKAZE, DA JE
   ZLOČINSKI MARŠAL TITO – OSEBNO POSLAL V SMRT TUDI
   – DJURA DJAKOVIĆA
   IN HUMANEGA KOMUNISTA
   – , KI SEM O NJEM ŽE PISAL.
   – ENEGA PRVIH KRITIKOV VKP B ZLOČINCA STALINA
   – . ŽIVOJINA A1VLOVIĆA
   – PO TITOVEM UKAZU JE BIL ZVERINSKO UBIT. V UŽICU, JESENI 1941. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   OGLEJTE SI ZELO INFORMATIVNEGA
   NASPROTNIKA MARŠALA TITA
   – A TORJA M. JOKIĆA
   https://www.google.si/search?q=dosje+gestapo+momcilo+jokic&oq=dosje+gestapo+momcilo+jokic&aqs=chrome..69i57.29372j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=PokUs4D8qSAC5M:

   • slaipowi

    Vam desnakom je seveda OK. Saj drugih nimate. Lustrirajte najprej sami sebe potem pa vpijte. Kalimeroti…

 • komar marko

  Lepo je da ANGELCA kandidira. RDEČKOTI so spet nezadovoljni in cvilijo. In ko oni cvilijo je odločitev pravilna. Namreč imajo izostreno SLO za preživetje.

 • garfi

  včasih ima škodljive izjave
  vendar trenutno daleč najboljša kandidatka, še posebno v primerjavi z ludamilo in barbiko
  in končno imam izbiro

  • Viktorh

   No, vesel sem, da sva vsaj dva, ki ceniva stare slovenske vrednote, ki jih predstavlja Gelca.

   • garfi

    upati moramo naprej, da pride do sprememb še pravočasno
    in se narod zbudi

    • Viktorh

     Glej, če glasujem za Pahorja in zmaga, bo rekel, sem vedel, da sem pravi.
     Če glasujem za Ljudmilo, bi me bilo sram.
     Ostali so klovni.
     Zaradi tega se mi zdi oportuno, da podprem mojo vrstnico in napravim zmedo, hi, hi,.

     • garfi

      najprej zmedo in potem red
      vseh klovnov niti ne poznam, jih bomo pa še
      Angelca zanesljivo ni populistka kot borut pahor
      lepo je povedala, da ugaja vsem in torej in ustvarja stopicanje na mestu

 • bednick

  Ako bo Angelca izvoljena, grem peš na Brezje.
  Sem iz Podbrezij.

  • Viktorh

   Tudi jaz, nekaj metrov več imam…

  • indijanka

   Angelci bo lažje.

  • janko

   Volimo Angelco!!
   Ona je prvi pravi kandidat!
   Ta se ne bo pustila podkupiti mafijskim izrojenim postkomyjem! Je prava Slovenka, z vsemi pristnimi vrlinami slovenskega naroda!!

  • Janez

   Slab Gorennjec si ti. Od Podbrezja do Marijinega Brezja – ni čisto blizu. L.r. J. KOMENDA

   • bednick

    Podbrezje so dolga vas.

 • Janez

  Bog nas obvaruj ge. Lj. NOVAK !
  Tak
  SAMOPROPAGANDNI NAČIN IMA, DA JE TO OBUP.
  NIKOLI
  JE
  ŠE NISEM VIDEL JAVNO GLASNO MOLITI, POZIVATI LJUDI K VERI.
  NAŠA
  MELANIJA TRUMP JE POGUMNO JAVNO POZVALA LJUDI K MOLITVI V ZDA ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  MELANIJA TRUMP
  MOLI JAVNO, GLASNO “OČENAŠ- LORD’S PRAYER” FEBR. 2017, FLORIDA

  https://www.nbcnews.com/video/melania-trump-leads-trump-crowd-in-lord-s-prayer-880348739815

 • luckyss

  Odlična kandidatka, ki bo pri svojih letih seveda oblekla minico in hkrati bluzila o božjih “normativih”..
  Skratka..baba zmešana do amena, ampak v politiki so ji več ponudili kot v novi “kmetiji”…

  Samo v tem je razlika ;))

  • Janez

   Za 1000 % boljša kandidatka od
   POLITIČNO NEMOGOČE LJ. NOVAK. GNILO KOMPROMISNE NSI LJ. NOVAK.
   ČE
   JI JE EX KP, ZK POČASNI SISTEMČIK EX ŽAL PREDS. M.K. VŠEČ
   – NAJ SE Z NJIM PRIVATNO NEPOLITIČNO SESTAJA.
   NAJ SE NEPOOBLAŠČENO NE GRE ” SPRAVAŠTVA” Z EX KOMUNISTI.
   GA. NOVAK
   ZAGOTOVO PREMALO VE
   O VSEM ZLU, KI GA JE KOMUNIZEM POVZROČIL NAM SLOVENCEM. L.R. JANEZ KOMENDA

  • garfi
  • Bald Eagle

   Kakorkoli že, Angelca je biser za vso levuharsko drhal. Verjamem, da jim bo na soočenjih brez ovinkarenj direktno povedala, kar jim gre.
   Nekateri bodo močno drhteli pred njo in njenim ostrim jezikom.

 • Artur

  Zaman vse skup večina Butalcev bo spet izvolila Barbija .

 • Viktorh

  Odločil sem se.
  Glasoval bom za to deklico.
  Aktualni predsednik ima prevelik nahrbtnik bremen.
  Ljudmila, še stranke ne zna voditi.
  To ženšče pa bo dalo vse od sebe, da se izkaže.
  Torej – Gelca bo naša predsednica.

  • mannuro

   Maš prav! Jaz tudi! Noben drugi kandidat nima pol toliko jajc, kot ta teta!

   • Viktorh

    Gelca je moja generacija. Le nekaj dni naju loči.
    Ženščina je najebala kot večina državljanov, ker je bila verna, poštena, neodvisna.
    Dobro ve, da nima kaj izgubiti niti kaj pridobiti,.
    Teh nekaj let življenja, ki jih ima pred sabo, bo namenila za DOBRO VSEH NAS.

    • mannuro

     Zato pa ji dam podporo! Se ne strinjam z vsem, kar pove.. se pa z večino, čeprav sem veliko mlajša generacija. Pove vse dovolj po domače in direktno. To mi je všeč. Tujke, spakovanje in sprenevedanja Pahorjevega kova naj one zanese k svojim.. tako sovražim.

     • Viktorh

      No, temu smo rekli stara generacija, neposredna, jasna, nedvoumna…

     • mannuro

      Ja, tega dans fali. Danes pa pamet nosijo na mobilcu, vsako stvar iščejo not, pa čof v štanago!

     • Zgornji

      heh, dej mi prosim namigni, glede česa se ne strinjaš z njo, da dobim vsaj približno sliko … Hvalaaa.

    • Zgornji

     Hmmm, … ja, sam da nebo na koncu kot merklova čarovnica … ??? !!! ???

  • Janko Gedlička

   Ne poznam je, vendar vseeno mislim, da ni ŽENŠČE, ampak ŽENSKA.

  • Zgornji

   Joooj, dej nehi, … že zdej vidim kako jo direkt kap trofa … :-/ :-( :-P ;-)

 • mannuro

  Še ta? Tak, naj se zmešnjava prične! Zadaj se bo vse vrtelo okrog LGBT-pasjega vprašanja. Pa ne zaradi ga. Angelce.. ker oni, ki nimajo ali pa ne dobijo ta pravega “kalibra” že glacajo kugle od kalibra 150 navzgor! Umazano bo tole!

  • garfi

   NOW THAT CHILDREN OF LGBT PARENTS ARE GROWN, THEY’RE REVEALING SICK REALITY
   https://www.youtube.com/watch?v=_0Asy__ynJk

   • mannuro

    Čeprav, s temle Garyem si pa fental vso “romantiko”. Nekak ne prenesem “novinarjev”, ki na koncu novic pristavijo še svoj “piskerček” neumnosti. Men se je zameril takrat, ko je bil Brexit in je “žgal” takšne neumnosti, da se je kadilo.

    • garfi

     ni fake news

     • mannuro

      nisem rekel da je Fake news. Jaz rečem temu Začinjeni News.. Vse je res, samo komentarji so dostikrat vsiljeni. Res ne rabim razlag, ker mi je Boh dal zato možgane in logiko.

      Kar se samega prispevka tiče, verjamem, da je res. Primerov, kot je ta, najdeš online, kar nekaj. To vse pove, da LGBT teorija o otrocih ne drži in gre za navadno zlorabo otrok. Vem, da se jih bo sedaj 100 pacientov oglašalo in za izgovor iskalo, da je alkohol, nasilje, mamila,.. v normalnih družinah tudi zloraba.. Seveda je! Samo ni pa trgovina z otroci, kot pri koroških dečkih. Jaz upam, da ko bosta ta dva odrasla, bosta tole zdajšno ministrco oba za kazen fejst pršolala.. če še ne kaj drugega. Da jaz rastem s takim, pa mi sedaj to kdo razloži, kakšno vlogo je imela prekleta baba pri mojem odraščanju.. jaz nevem, verjetno bi se spozabil, pa baburi zategnil vrat.

 • tarantela
 • Franjo Trojner

  Ta babica jim zna dat vetra! Pahor je aut, drugi pa itak niso resni in to najbolj žre Ljudmilo.

 • črnaovca

  Joj sedaj bo cirkus popoln samo še klovnesa je manjkala. Gelca in Vili si nista sama kriva če sta naivna in poslušata strica ali teto iz ozadja. No ja še za dimnikarja moraš imeti neko šolo in izobrazbo kar pa pri nas za poslanca in predesnika ni zahtevajo. Juhuhu

 • Najplemenitejši

  Jaz imam eno vprašanje za to Likovičevo coprnico! Kdaj bodo katolibani dostojno pokopali vse dojenčke, ki so jih nune umorile takoj po rojstvu!???

  • Janez

   ZLOBNI “NEPLEMENITI”
   DELUJE V SEBI LASTNEM STILU.
   Tole o nunah in dojenčkih dokaži ! Sicer si navaden čenčač.
   Se ti sploh – anonimnež – resno žališ – resne, nič slabe javne neanonimne osebe
   Gospa A. LIKOVIČ – NAJ TE ZA ŽALITEV TOŽI !
   Ti!
   NEPLEMENITEŽ –
   NAM RAJE RAZLOŽI : katera od ?
   TREH PRAVIH GROFIIC – JE NEZAKONSKO RODILA !?
   ZLOČINSKEGA POLIT MORILCA IN LIKVIDATOTORJA
   – MARŠALA TITA !
   – PRAVA POLJSKA GROFICA – MARIJA KLEIN ?
   – PRAVA GROFICA Z DUNAJA – ANNA AMBROS? Ali?
   – PRAVA POLJSKO MADŽARSKA GROFICA – MARIJA ERDELYI?
   Gospe Liković se pa opraviči ! A si bil vzgojen v poboljševalniici. L.r. Janez KOMENDA

   • Valter BraniSlav

    Janez, ti pa res nic ne ves. Marsal Josip Broz Tito je namrec bil moj sin…
    Ce verjames da ti Tito in Kardelj se vedno sesata kri, ce verjames da upokojeni Kucan in gejevski lobi vodita Slovenijo, potem moras tudi verjeti da je Josip Broz moj sin.

    • Janez

     Ha, ha !
     A TEBE POTEM TUDI PREGANJAVICA DAJE?
     IN TE RAK RAZŽIRA ? KOT JE POLIT MORILSKEGA EDIJA – ZADNJIH DESET LET ?!
     Sem
     GA KOT MLAD ALPINIST. SREČAL V ZADNJI TRENTI,
     KJER JE IMEL VIKEND.
     ČUDEN BOJEČ STRIČEK S TRESOČIM GLASOM – JE BIL.
     MENI?
     Antipatičen. Bal se me je.
     Pogovor ni dolgo trajal.
     Takrat se je dogajala t.i. PRAŠKA POMLAD. ZBEGAN JE BIL. L.R. J. KOMENDA
     P.S.
     NA NETU TRDIJO , DA JE BIL – KGB.

     • Valter BraniSlav

      Mene ne daje nobena preganjavica.. kje pa. Samo strah me je kaj bo z Evropo ko jo bodo zasedli muslimani. Tukaj v Londonu se to zelo dobro vidi.
      Edo nikakor ni bil KGB. Po Stalinovi smrti je Tita vedno vlekel stran od Rusov tako da je sel Brozu zelo na zivce.
      Sele ko so Sovjeti zasedli Cehoslovasko je Broz dojel da je imel stricek Edo kdaj tudi prav. Potem sta se pobotala, mu je pa se ucitelj Edo vedno na zivce s svojimi teorijami. Zadnje ustave iz leta 1974 Tito ni hotel podpisati ker ni maral strica Edija. Edi pa je tudi sovrazil Tita… vendar sta se tolerirala, dokler Edo ni zbolel za rakom na crevesju. Takrat kaksno leto pred Edijevo smrtjo sta se zopet zblizala.

      Edo pa se ga je vseskozi bal in ga vikal, Broz pa je njega tikal. .

     • Valter BraniSlav

      stricek Edo je imel v Triglavskem parku dva vikenda. Drugi je bil blizu Dednega Polja. Ko se vzdignes iz Bohinjske fuzine moras zaviti levo ob teh smerokazih.
      foto.ksk.si/main.php/d/251145-2/P7190093_Planina+Dedno+polje.jpg
      .. hodis okrog 25 minut in prides do drugega vikenda… Ne vem ce se stoji, bom sel pogleda naslednjic ko grem v SLO. Moja oba sinova tudi ljubita gore, bomo sli skupaj.

    • Bald Eagle

     Problem je, ker njun duh še vedno prebiva v Sloveniji. Kri Slovencem sesa blodna ideologija, ki sta jo ta dva zločinca vcepila v glave večini ljudi. Po njuni zaslugi je v Sloveniji še vedno ogromno indoktrinirancev, ki dušijo razvoj te dežele. To je problem in to ne majhen.

     • Valter BraniSlav

      Zakaj njun duh v Slovenij prebiva se 37 in 38 let po njuni smrti?
      Mogoce pa je s Slovenci nekaj narobe da smo tako miselno rigidni in zaprti za nove ideje. Mislim da je napaka v nas samih…
      Ce danes verjames da te dusita moj zlahtnik Edo, mrtvi Tito, penzionirani Kucan in mocan gejevski lobi potem verjetno tudi verjames da coprnice letajo po zraku.

      No ce verjames da bavbav je, potem je ta bav bav resnicen…
      Dokler bodo ljudje Severne Koreje verjeli da zivijo v raju, bodo imeli raj. Tudi Edo je verjel da gradi boljsi svet. V to je bil sveto preprican, tako kot si ti preprican da ti mrlic se vedno kroji zivljenje…

     • Bald Eagle

      Upal sem, da boš razumel, kaj sem imel v mislih, ko sem omenil njunega duha. Očitno nisi. Ta duh prebiva v glavah mnogih Slovencev, ki še vedno častijo blodno komunistično ideologijo in jim le ta preprečuje, da naredijo prepotreben miselni preskok.
      Nič nimam proti, če nekdo verjame v boljši svet. Problem nastane, ko začne svoje verovanje vsiljevati drugim na izjemno nasilen in brutalen način. Torej, kdor ni verjel in sprejel njegove blodne ideologije, je moral umreti na izjemno brutalen način. Tukaj se pa vse konča. In kdor na tak način vsili svoje prepričanje drugim, je navaden morilec in zločinec, o tem ni nikakršnega dvoma.

     • Valter BraniSlav

      …Ta duh prebiva v glavah mnogih Slovencev, ki še vedno častijo blodno komunistično ideologijo in jim le ta preprečuje, da naredijo prepotreben miselni preskok. …
      NO IN ZAKAJ TA IDEOLOGIJA NIMA VPLIVA NAME KI SEM NJEGOV KRVNI SORODNIK?
      Zato ker nikoli nisem hotel biti pri koritu, tako kot npr Janez Jansa. Bil sem samo pionir, niti ne clan ZSMS. Nikoli nisem lezel v riti sistemu, ceprav bi mi moja zlahta pri tem lahko zelo pomagala.
      Odlocil sem se za prakticno ekonomijo, zapustil SFRJ, in na moje otrostvo in mladost v Titovi Jugi ohranil lepe spomine…

      Ti in tebi podobni pa se se vedno smilite sami sebi ker so vam “moricli in zlocinci” unicili zivljenje… a ja, pa zelo zelo zelo zelo mocan gejevski lobi vam tudi pije kri. …kaksna pateticna miselnost, kaksna zatohlost zivljenja v dolini Sentflorjanski.

     • Bald Eagle

      Dokler zagovarjaš gnilo tvorbo po imenu sfrj, častiš komunistične zločincevin morilce, je ta blodna ideologija še kako vplivala nate, vendar se tega očitno niti ne zavedaš, ker si skozi šolski sistem in ostalo družbeno življenje bil ne vede podvržen izjemni indoktrinaciji, ki se je očitno še danes ne zavedaš.
      Zagovarjaš državo, ki je imela nedemokratičen enopartijski totalitaren režim in ni dopuščala političnega pliralizma. Zagovarjaš režim, v katerem so bile sistematično kršene osnovne človekove pravice in temeljne svoboščine.
      Da si pa imel koliko toliko soliden življenjski standard v yugi, se pa lahko samo zahvališ USA, ki so krile ogromen deficit v državnem proračunu. Deficit je pa nastal zaradi tega, ker so bili odhodki vedno veliko večji od prihodkov. Torej je bila produktivnost v yugi na izjemno niski ravni, gospodarstvo pa je bilo neučinkovito in nekonkurenčno.
      Če USA nebi finansirale ex yuge, bi ta bankrotirala že sredi 50-tih let prejšnjega tisočletja.
      Meni ni nihče uničil življenja, ker v Sloveniji živim komaj dobro desetletje.

     • Valter BraniSlav

      In zakaj nisi tako kot jaz, tudi ti odsel zivet na zahod in tam ostal?
      Jaz hodim v SLO le na dopust. Moja zena, Latina iz Venezuele, obozuje Slovenijo kakor tudi moji otroci.
      Ja imeli smo enopartijski sistem iz katerega sem ja izvlekel najvec kar se je dalo: solidno znanje ekonomije. Za to bom vecno hvalezen Titovi Jugoslaviji. Titu sem tudi hvalezen da se je uspesno uprl Stalinu in da smo imeli boljse zivljenje od ostali komunisticnih drzav in ostalih Slovanskih drzav.
      Ker mislim da si vec kot 10 let star, kje si zivel pred tem ? In zakaj si danes v Sloveniji ce je v SLO vse tako slabo kot pravis?

     • Bald Eagle

      It’s a long story. Jaz sem rojen v tujini in sem prišel v Slovenijo, kot edini dedič in podedoval veliko premoženje. Vse kar sem ustvaril, sem ustvaril v tujini. V Slovenij sedaj uživam sadove svojega preteklega dela. Sem potomec domobrancev in sta zaradi tega bila moja starša prisiljena emigrirat v tujino, da sta si rešila glave pred komunističnimi zločinci.

     • Valter BraniSlav

      A si mogoce iz Venezuele? Argentine?

     • Bald Eagle

      Ne, USA.

     • Valter BraniSlav

      No vidis, sedaj v Sloveniji lahko na stara leta veliko boljse zivis kot bi zivel v USA. Zdravstveni stroski pokriti 100%, samo s Social Security lahko v SLO zivis zelo dobro, v ZDA pa bolj tezko ce nisi imel zraven se dober 401K in ce ti ga ni pokradla financna industrija. USA so bolje za mlade, zdrave, polne moci. Ko si malo starejsi se bolje zivi v Sloveniji. O tem ni govora in tudi ti si se odlocil za Slovenijo, sedaj pa se pritozujes.
      Smem vprasat iz katere drzave si? V ZDA sem tudi sam nekaj casa delal na NYSE in spoznal mnogo nasih v drzavah NY, IL in OH.

     • Bald Eagle

      No, tudi v US bi lahko zelo dobro živel, ker sem vodil uspešno podjetje, ki sta ga ustvarila moja starša, sedaj je to prevzel eden mojih sinov. Kapital zame ne predstavlja težav.
      Rojen pa sem v Cleveland OH. Vendar sem večino časa bival v Miami FL.

     • Valter BraniSlav

      Iz Floride jih poznam bolj malo… Se zlasti iz Miamija. V Samsuli biva izredno veliko slovenskih potomcev. Nekaterim bogatim Americanom vodim IRA iz Londona, zlasti ce imajo IRA odprt pri Vanguard ali Fifelity.
      Poznas brata dvojcka Skok, harmonikarja iz Clevelanda? Ko sem bil sam v ZDA sta bila se zelo majhna, sedaj morata imeti kakih 40 let.. Imela sta zelo prijazno mamo.
      Sem pa srecal kar mnoge domobrance v ZDA: Babnike iz New Yorka in familijo ki je bila v dvojnem sorodstvu iz San Francisca, dva brata sta porocila dve sestri.. Priimek sem pozabil. bi se ga pa spomnil.

     • Bald Eagle

      Mi smo se preselili v Miami, ko sem bil še otrok. Potem sem opravljal poklic, ki je terjal veliko selitev. Ta poklic je bil take vrste, da človek ni mogel zdržati v njem predolgo časa, ker je bil precej naporen tako s psihološkega, kot fizičnega vidika. Zato sem se po koncu tega zaposlil v podjetju staršev.
      Dvojčkov Skok osebno ne poznam, sem pa slišal za njih.

     • Valter BraniSlav

      Na Bricklu imam dva bogata klienta, ki pri meni vlagata v taxable account. (Tax deferred accounta nimata, denar sta privlekla iz Dominikanske republike),

      Prav zanima me kako se sedaj po 10 letih pocutis v Sloveniji. Moja zena obozuje Slovenijo in me vsak dan prigovarja naj se preseliva v Ljubljano. Kupila bi si stanovanje nekje v strogem centru, mogoce v Neboticniku ali kje blizu Presernovega trga.
      Mogoce prideva tudi midva z zeno kmalu domov. Kako si se privadil na zivljenje v Sloveniji? Upam da se imas lepo.
      Pa se to, ce prezivis v SLO vec kot 6 mesecev na leto (6 mesecev in 1 dan neprekinjeno) potem ima DURS pravico do dvojne obdavcitve. Ce dobivas penzijo iz ZDA ti jo lahko dodatno obdavcijo s strani Slovenije. S tem mesecem bo IRS zacel obvescati DURS o dohodkih . Svetujem ti da se posvetujes s kakim Slovenskim advokatom da ne bo kaj narobe.

     • cosmosjasnovidec

      Zakaj njun duh v Sloveniji smrdi že 37 let?
      Saj ti pa samo od sebe pove,da sta tako smrdela,da se še smrad do danes ni polegel.
      Pojdi raje spat pa ne pozabi na tablete.

     • beno

      Dober nasvet – bravo Kozmiček !

     • Janez

      ++++
      Se strinjam. Absolutno.
      ZATO VSE TOLE
      O “NEZNANCU – NEZNANIH STARŠEV”, Maršaalu Titu. Hudemu morilcu itd.
      KI NAM JE USTRAHOVALNO VLADAL OD 1945- 1980 – TUDI PIŠEM !
      V Parlament
      BOM DAL PREDLOV ZA PREVERITEV INFORMACIJ O REALNIH STARŠIH !
      KPj, ZKJ POLIT MORILCA
      “MARŠALA TITA ”
      KI JE SAM OSEBNO DOKAZANO LIKVIDIRAL VELIKO “PARTIJSKIH KONKURENTOV”
      S
      POMOČJO KP STALIN PARTIZANSKE VOJSKE IN JNA, KNOJA ITD.
      PA
      NAD POL MILIONA LJUDI EX YU. Žal tudi tisoče ok Slovencev. Lahko noč. J. KOMENDA

     • ney

      ++++++++++++++++++++++++

    • cosmosjasnovidec

     Jaz bi ti prej verjel kar je verjetno tudi resnica,da si ga kot levuharski naskakovalel nategoval v rit tako,da je zraven cvilil kot prašič.

     • beno

      Ti Kozmo pa si vedno za hece.

    • beno

     Valter BraniSlav zbudi se ! Danes imaš težke sanje.

  • beno

   Najprej je treba dostojno pokopati tiste iz Hude jame.

 • Rožle

  Tako bo reku …
  Nikoli mi ni bila pri srcu …

  • beno

   Hja, najbrž si bil predaleč.

  • Zgornji

   No, daj malo Obrazloži . Da bomo še drugi kaj več vedeli . Hvala. Lp.

 • Ana Job

  Teta Angelca jih bo stresla iz gat!!! Bravo! Navdušena sem!

  • Zgornji

   Ja, upam da bo res kaj od nje …čeprav dvomim … in, če jo nebo prehitela truga … :-/

   • Ana Job

    Upam, da bo kaj naredila, do zdaj je veljalo, kdor veliko govori, malo govori. ;-)

 • Valter BraniSlav

  Dokler se vi Slovenci ne bost postavili na svoje noge v misljenju, toliko casa Vam gospodarstvo ne bo slo nikamor. Danes sem prebral v Reporterju da 75% bralcev Reporterja verjame da ima gejevski lobi Vpliv na najpomembnejše vzvode oblasti. Seveda Slovenci ki zive v Sloveniji tudi verjamejo da jim mrtva Tito in moj zlahtnik Edvard Kardelj se vedno preko svojih potomcev (preko mene ki sem ze 30 let izven Slovenije ???) unicujeta zivljenje. Zanimivo bi bilo slisati koliko desnih se verjame v carovnice ki letajo po zraku in koliko desnih se vedno izganja hudica pri svojih druzinskih clanih.

  SELE KO BOSTE ZACELI ZIVETI TUKAJ IN ZDAJ SE BO VASA SITUACIJA ZACELA SPREMINJATI NA BOLJE… Bolj ko boste bluzili tja v tri dni, dalj casa boste ostali v dreku.

  • Janez

   No!
   TISTO !
   O
   incestno, v sorodstvu rojenem
   Sinu bratranca in sestrične s priimkom Maček !

   – o Ivanu Mačku – SI NAM PRAV POVEDAL. Hvala !
   A JE ZATO OSTAL NAPOL OZ.
   – NEPISMEN, KER SO GA SOŠOLCI V ŠOLI. ZAFRKAVALI, DA JE “PIŽMOVKA”?
   – PA V ŠOLO – POTEM SPLOH NI HODIL ?
   In
   Se je izučil za tesarja.
   Ena meni znana Zadobrovčanka mi je pravila, da je bil vedno zelo
   – ZLOVOVOLJEN, KOT DELAVEC JE GEOMETROM NEJEVOLJNO, NAVELIČANO GODRNJAJOČ
   PRENAŠAL TISTE MERILNE TABLE !
   Nato se mu je pa prikazal Bog – v podobi STALINA SEVEDA !

   Ampak !
   KOT ISKALEC INFORMACIJ – PA NISI TAKO DOBER KOT ZNANI NASPROTNIK

   MARŠALA TITA – kar je vedno bil pogumni, pošteni Srb MOMČILO JJOKIĆ !

   – M. JOKIĆ pravi, da je bila
   – REALNA
   – MATI
   MARŠALA TITA !
   – POLJSKO MADŽARSKA GROFICA – MARIJA ERDELYI S POSESTVI PRI SZEGEDU.
   – OČE
   MARŠALA TITA
   – PA NA BI BIL BOGATI POTOMEC ŽIDOVSKE RODBINE ZLATARJEV – FRANZ AMBROS !

   A?
   Imaš ti kake drugačne informacije ?
   Ali ?
   JE ZARADI TAKIH STARŠEV – MARŠAL TITO
   – KAR
   – ZA 10 MILIJARD $ DOLARJEV ZLATNINE IN OSTALIH DRAGOCENOSTI – NAGRABIL.
   VNUK JOŠKA BROZ PRAVI, DA SO VEČINO TITOVEGA ZLATA POKRADLI !?
   To
   SO ZANIMIVE ZADEVE. Povej nam kaj !
   A?
   JE IMEL E. KARDELJ PREGANJAVICO – OD POMORJENIH PO NJEGOVIH UKAZIH?
   Da
   JE ŽIVEL V TISTI VILI V PIRNIČAH – BLIZU ŠOLE ZA POLICISTE V VIKRČAH? L.r. J. KOMENDA

   • Valter BraniSlav

    Oba Edo in Pepca sta imela mocno preganjavico. Pa ne pred izdajalci ki so jih po vojni pospravili leta 1945, pac pa pred svojim gospodarjem Josipom Brozom. Oba sta bila prepricana da ju bo dal Broz likvidirat. Bala sta se ga kot se psi bojijo gospodarjev.

    Seveda sta stanovala v vili blizu policijske postaje. V vili so ju tudi strazili policaji, nazadnje je bil sef izmene neki Mico, sofer pa je bil zadnjih 15 let Dusan.

    Pepca je zelo obrajtala vso sluzincad in bila do njih izredno prijazna. Edo pa kot kdaj.

    • Janez

     Ja!
     TI VERJAMEM !
     Jaz tudi ne bi mirno spal, če bi imel tako
     MORILSKE SORODNIKE IN ZNANCE – KOT STA BILA

     – IVAN GROZNI MAČEK – tudi njega sem nekoč kot alpinist srečal nad Kamniško Bistrico, kjer je v llovski koči ? Čuval likvidirane mrliče. Na moj pozdrav – je le nekaj nejvoljno zagodel. Ker sem imel občutek, da me bo nadrl – kaj hodim po lovskkih poteh – sem mu sam rekel, da grem plezzat in na bivak pod Skuto.
     Potem se je pomiril. Bil je namreč s puško in v spremstvu enih oborožencev.

     – MORILSKEGA MARŠALA TITA – SE JE BILO – PA RES ČISTO UTEMELJENO – ZA BATI !
     V
     ZADNJEM ČASU JE
     – ZNANI AVTOR MOMČILO JOKIĆ – DOKAZAL,
     DA SO NA TITOV UKAZ BILI LIKVIDIRANI – TUDI
     IVO LOLA RIBAR,
     – DJURO DJAKOVIĆ, HUMANI KOMUNIST ŽIVOJIN PAVLOVIĆ ITD.

     E. Kardelj se je morilskega tipa od Maršala Tita – z razlogom – bal. L.r. J. KOMENDA
     P.S.
     MALO PRED NJEGOVO SMRTJO SEM V LJ PRED KONZORCIJEM SREČAL
     – MITJO RIBIČIČA !
     Tuddi on je starčevsko capljal ,
     IN SE PARANOIČNO, OBUPANO OZIRAL VSENAOKOLI. VSAKOGAR POGLEDAL

     PRESTRAŠEENO
     V OČI ITD. Usmiljenja vreden – bivši ustrahovalec – drugih. L.r. J. KOMENDA

     • Valter BraniSlav

      Meni je ze kot otroku Edotov brat Bojan Kardelj povedal da se bo komunizem sesedel. Rekel je takole: komunizem sloni na nasilju in ne more trajati dolgo. Rekel je se da pravijo da ima njegov brat vizije komunizma, vendar ima v resnici halucinacije ki se ne bogo nikoli uresnicile. Bojan je umrl leto dni pred svojim velikim bratom Edvardom. Ko smo gledali pogreb Tita je Pepca dejala: Josip je vedno imel sreco… tudi umrl je pravocasno, na vrhuncu slave.

      Zaradi strica Bojana nikoli nisem nikoli postal clan partije. Pac pa sem se kot ljubitelj matematike vrgel v prakticno – kapitalisticno – ekonomijo. Ideologija me ni zanimala, pac pa praktican uporaba ekonomskih zakonitosti.

      Je pa res da me Edo ni nikoli oviral. Celo prvo pot v ZDA mi je placal. Dal mi je 300 dolarjev kar je bilo takrat dosti denarja. Nikoli me ni silil v partijo. Nikoli… Z Borutom je imel velike probleme. 30 let star se je leta 1971 ustrelil… To je bil za oba z Pepco velik udarec.

    • beno

     Kako pa, da je Pepca tako “na hitro” umrla ? Je bila, kaj močno bolna ?

   • Valter BraniSlav

    Tito je bil 100% rojen v Kumrovcu. To so mi povedali Kumrovcani. Ko jih je obiskal je govoril z tipicnim zagorskim naglasom ki se ga ne da blefirati… Je pa Broz zelo dobro tudi govoril Slovensko. Slisal sem ga peti zagorske in Slovenske pesmi… zvucio je kao pravi Janez…

    • Janez

     To pa ni res ,
     “TITO NE ZNA GOVORITI NI HRVATSKI, NI ZAGORSKI, NI SLOVENSKI, NI SRBSKI ”
     “ON JE NEKI BEČKI PLEMENITAŠKI SKOT” SO MI 1980 REKLE NEKE ?
     Stare zagrebačke dame.
     Take že vejo. L.r. J. KOMENDA

    • cosmosjasnovidec

     Čudno,da nisi napisal,da je bil rojen v tvojih nategnjenih jajcih teslo.
     Glede petja je pa bilo tako,da to sploh ni bilo petje ampak je cvilil kot prašič,ko si ga ti nategoval v rit.Hehehe

    • beno

     Tega pa ti Kumrovčani niso povedali, ha, ha,

   • cosmosjasnovidec

    Ta morilska pošast”tito”sam ni bil prepričan kdo so mu starši in ravno zaradi te preganjavice je ukazoval še večje pobijanje vseh po vrsti saj je upal,da bodo med pomorjenimi ubiti tudi njegovi starši.
    Potem ti mora biti jasno kaka morilska pošast je bil tale enonogi,če je iskal svoje starše,da bi jih ubil.To svojo iztirjenost je pa takoj vbil v tikve izprijenim komunajzarjem kateri so seveda v pobojih uživali saj so takoj pobili vse dobre partizane kateri so se zoperstavili njegovi morilski diktaturi.
    Ta pezde je bil enak primer kot če vzamemo turka “erdogana” ali severno korejca “kima”z razliko,da ta dva skupaj še do sedaj nista pobila polovico od tega kar je ta izrojenec sam.

  • cosmosjasnovidec

   Ti kot bosanđerovski istospolni lenuh na sociali o poteku buzerantstva kot levuhar seveda najbolje veš kako to poteka zato ti nobeden desničar glede tega res ne more soliti pameti,ker ni istospolno usmerjen.
   In kaj točno misliš z tem,da (ko si zunaj)?
   Misliš,ko si zunaj zapora ali,ko te naženejo ven iz umobolnice v kateri si stalen gost,da se še zaradi tebe do konca ne zmeša tistim kateri še niso??

   • Valter BraniSlav

    blabla bla…tako kot ti razmisljajo vsi luzerji. Tudi v ZDA ali v UK… Za vse je vedno krvi nekdo drug… Zato ker luzerji razmisljajo tako kot ti, luzer ostane luzer. Mi pa ki razmisljamo tako kot zmagovalci ostanemo zmagovalci. Nic ti ne bo pomagalo da nekaj bentis, za to te ne bo nihce placal…

    • cosmosjasnovidec

     Daj ne bluzi,ker nobeden levuhar kot prvo nima z čem razmišljati.
     Zakaj pa misliš da imam jaz nick JASNOVIDEC?
     Ker seveda ne veš zakaj brez pameti ti bom povedal,da zato,ker take kot sam pišeš luzerje prečitam že na daljavo.
     In ne mi bluziti z neko ZDA ter UK za katere si samo prečital in izvedel,da obstajajo na tem portalu drugače pa za njih sploh ne bi vedel.
     Če se še naprej nahajaš v norišnici hitro vzami nekaj tablet saj je razvidno,da se ti stanje slabša.
     Psihiater te bo zaradi nerednega jemanja zdravil nagnal ven in ti bodo tudi ukinili še to SOCIALO katero imaš.
     Spet boš začel na veliko krasti kar je sicer pri vas bosanđerosih oziroma vseh balkancih prirojeno pa boš spet nekaj časa v zaporu kjer boš spet mislil,da si v ZDA.
     Hahahahaha

 • Valter BraniSlav

  Pazite se uciteljev. Oni vedno mislijo da vedo vse, ker pac nastopajo pred otroci in dobijo kompleks vecvrednosti. Tudi Mussolini je bil ucitelj , pa moj zlahtnik Edvard Kardelj prav tako.
  Edvardu se velikokrat poiskusil kaj razloziti z matematicnimi modeli, pa nikoli ni poslusal nic. On je kot ucitelj bil preprican “da ve vse”. Isto bo tudi z uciteljico Angelco Likovic pa z uciteljico Ljudmilo Novak.

  Izgleda da delo z otroci – kjer ima ucitelj vedno prav – ucitelju deformira predstavo o zivljenju. Ko zapustijo razred z otroci igrajo isto vlogo naprej. Razvijejo kompleks vecvrednosti in si somisljajo da so vsi ostali tudi otroci.

  Ko sem kot otrok odrascal z zlahtnikom Edvardom se mi je najprej zdel zelo pameten. Sele kasneje sem ugotovil da je bil Edo to kar je: clovek z omejenimi mozgani ucitelja ki se mu je svet zdel enostaven in crno bel.

  • cosmosjasnovidec

   Hja.
   Kardelj je res bil verjetno še bolj zabit kot si ti tako,da ti povsem verjamem,da sta bila v žlahti.
   Tudi on je namreč bil balkanski mešanec in ne čisti Slovenec,ker so komunajzerji hodili posiljevat njegovo staro čeprav sem mnenja,da jih je sama klicala ter jim širila noge narazen.
   Povedala je,da ji je,ko se je skotil priletel ven čez ritno luknjo točno na tla na betico kar so mu ostale tudi vidne ter neozdravljive posledice.

   • Valter BraniSlav

    Napacno, Edov oce je bil rodom iz Italije… iz druzine Cardelli. Edo je najboljsi primer Slovenizacije Italiana, ne juznjaka.
    Zabit ali ne, zasluzil sem ogromno in imel lepo zivljenje. In kaj si dosegel ti?

    • cosmosjasnovidec

     Jaz vem pravo resnico ti imaš pa seveda svojo verzijo a ni pomembno.
     Smrdljiva komunajzerska gnida se nikoli ne spremeni.Če bi še prasetina živel danes ti o vsem kaj sem izvedel o njem garantiram,da bi z velike daljave nekajkrat ustrelil v njegova gnila jajca.
     Verjemi,če bi ti vedel kaj sem dosegel jaz predvsem kaj vse imam in kako urejeno se o tem niti približno ne bi glasil.Je res,da sem tudi jaz nekaj let živel v Nemčiji ampak ne predvsem zaradi dela temveč pameti kakršno imam in pa dva strica sta do smrti živela tam.
     Sploh ti ne nameravam razlagati,da ne boš mislil,da se nekaj hvalim vendar ti lahko povem,da sem kljub tega kar sem že imel tukaj v Slo v Nemčiji po stricih podedoval in prodal,da sem za tisto dobil toliko,da lahko ti in vsa tvoja familija v tujini delate 500 let z tem za kaj ste edino sposobni delati pa ne vem,če boste toliko spravili skupaj zato zapri in mi z takim nakladanjem ne hodi več ven.
     Toliko,da boš vedel konju sicer pa te sploh nisem nič spraševal kaj si dosegel ti.
     Če si res tam krampal ter z lopato skakal po cesti za kar si edino rojen in sposoben nisi mogel doseči veliko.Vem pa kolikor sem takrat slišal v Nemčiji so pometalci cest in pločnikov baje zaslužili kar velike plače tako,da,če si bil sposoben za to delo si si nekaj že moral zaslužiti ampak pameti si pa vsekakor nisi mogel kupiti,ker se pri tebi takoj opazi,da si brez nje.Hehehehe

     • Valter BraniSlav

      …”Če bi še prasetina živel danes ti o vsem kaj sem izvedel o njem garantiram,da bi z velike daljave nekajkrat ustrelil v njegova gnila jajca”…..

      BLA BLA BLA.. IN ZAKAJ GA NISI USTRELIL KO JE SE BIL EDO SE ZIV?
      ZATO GA NISI USTRELIL KER SI ENA REVA , EN PEZDE. TAKI KOT TI STE TAKRAT KO JE EDO SE ZIVEL HODILI K NJEMU NA BOZJO POT V TACEN… Spominjam se Janeza Janse in Bavcarja kako sta se slinila pred Edotom in mu lezla v rit. Zlasti Janez je sel teti Pepci izredno na zivce ker je bil tak lizun… Spominjam se kako so ga na koncu obiska ponizno sprasevali neumnosti, Jansa npr “Kaj bi nam mladim tovaris Kardelj dali za popotnico v lepso prihodnost”. Meni je slo na kozlanje, ampak taki kot si ti ste tedaj bili zelo ponizni… popolnoma brez hrbtenice. Sedaj, ko je Edo mrtev, pa vam je zrasel greben ki ga preje niste imeli.

      No in kaj je cosmojasnovidec ustvaril v Nemciji? Nic. Ce bi karkoli imel bi bil samozavesten in bi se drugace vedel. Ker pa se – zaradi lastne nesposobnosti in lenobe – pocutis ranljivega se tukaj nekaj repencis in govoris kar bi naredil ce bi bila sedanjost drugacna….

      Govoris tako kot govore luzerji… Ce bi, potem bi..
      Pa nisi. To je bistvo.

     • cosmosjasnovidec

      Ali si nepismen in nisi vedel prečitati kaj sem napisal.Da se je bavčar na veliko slinil pred vsemi vem tudi jaz nisem pa Bavčarja in Janše videl,da bi se slinila pred kardeljem odnosno kardelja mislim,daniti nikoli nisem videl.
      Če ti po pravici povem sem na začetku nekako tudi sam bil pristaš”tita”tako kot vsi drugi sem da celo spoštoval.Z spoznavanjem vsega pa je to pričelo pojenjati in prav zato sem se odločil in odšel za nekaj časa v nemčijo kamor so pozneje za mano pošiljali neke agente UDBE niso prišli do mene ali me pa niso našli.
      Ko sem izvedel,da se pripravlja vojna sem nekaj prej prišel dol ter v zimskem času v Rdgoni pred karaulo katero je še imel JNA pod cirka nekaj čez 20 minusa preplaval muro.Čez prehod nisem reskiral,ker je bila za mano razpisana baje tiralica in,če bi me takrat dobili takratni miličniki sedaj ne bi bil več med živimi sem pa prišel branit svojo domovino za kar sem bil tudi usposobljen.
      Meni ni manjkalo ničesar še najmanj pa denarnih sredstev,da bi bil primoran oditi v tujino kot jih je tja na delo moralo na stotine da so si kaj zaslužili in ustvarili kot sam praviš.Tak je bil komunizem in tako se je v njem živelo.Eni so imeli veliko drugi nič.
      Če nisi vstopil v partijo nisi mogel imeti ničesar saj nisi dobil niti imel brez nje dobiti kako dobro službo.Če si moral res na delo v tujino potem sam veš kako je bilo in zakaj si odšel.Jaz sem še takrat bil zelo mlad imel sem še pa tukaj v Yugi tri strice na zelo zelo visokih vojaških položajah kateri so me sprva spravili kar na silo najprej v vojaško šolo katero sem čedalje bolj pričel mrziti predvsem zaradi oddaljenosti od doma in tako dalje.Zapustil sem jo ter odprl mehanično delavnico.
      Prišel je eden od teh stricov k nam domov in ko je to videl je rekel ne ti tega ne boš delal in hodil naokrog umazan.Čez dva dni so me poklicali oziroma kar ukazali da moram priti na takratno postajo milice in,ko sem prišel so me kar odpeljali v Ljubljano v Tacen kjer sem že prvi dan kar brez kakršnega šolanja dobil kar precej velik čin seveda zaradi stričevega poznanstva z vsemi.Nekaj časa se mi je taka služba kar dopadla dokler nisem pričel videvati kaj vse so počele te komunajzarske nesnage.Tudi jaz sem moral kar pod prisilo stopiti v partijo čeprav se jo upošteval le na papirju.Predolgo bi navajal kaj vse se je zgodilo,da sem z njimi prišel v političen konflikt kot so navedli oni in me hoteli dati na vojaško sodišče ne na normalno.Takrat sem se pobral v Nemčijo in tam zahteval Azil da me nemčija morebiti ne bi izročila morilcem naravnost v roke in še to so verjeli komaj,ko sem jim povedal kaj komunajzerji počnejo z nekaterimi ljudmi na Yugoslovanskem konzulatu v Nemčiji katere so imeli pozaprte po kleteh saj so me švabi sprva meli za nekega špijuna in agenta.Veliko je bilo vsega tako,da boš vedel a so posledice za vse ostale zato jih pa mrzim v dna duše.
      Glej Valter.Jaz osebno nimam nič proti tebi in mi je popolnoma vseeno ali si na levi ali desni ali sredinski strani ali nikjer.
      Razpizdi me pa v nulo,ko nekdo hoče oziroma poveličava izmečke za katere sam prav dobro ve da so največji gnoj kateri je kdaj obstajal.

     • beno

      Dobro jutro !

    • MEFISTO

     Ti si moral biti zelo pomemben mladenič, da sta ti stala ob strani dve naši največji barabi, Tito in Kardelj.

     Po tvojem preteklem pripovedovanju lahko sklepamo, da ti je Tito odstopil tudi eno od svojih odsluženih ljubic in ti naredil kopico otrok..

  • MEFISTO

   Edi ni nikoli sedel za katedrom.

   Nikoli ni bilo potrjeno, da je sploh končal učiteljišče.

 • herman

  Če bo Angelca predsednica, bo predsedniški urad prestavila na Slivnico.

  • beno

   Lahko. Zakaj pa ne. Ti pa ji boš suhljati in drv nanosil pa kuril peč, da vaju ne bo zeblo.

 • cosmosjasnovidec

  Mi je popolnoma vseeno kdo kandidira,če le ni zahojena komunajzerska in levaška driska.

  • Janez

   Ja?
   Res je !
   HUJŠEGA PRESEDNIKA KOT SMO GA IMELI OD 1945-1980 – NE MOREMO DOBITI !
   “Maršal Tito”
   Je bil
   – ROJEN OSEBNI MORIEC- LIKVIDATOR ,!
   IN KP MNOŽIČNI POLIT MORILEC – OSEBNO KRIV ZA SMRT NAD POL MILIONA LJUDI EX YU.

   INFO SRBSKEGA AVTORJA M. JOKIĆA – V PARLAMENT R. SLO.
   NAJ
   SE URADNO POPRAVIJO INFO O “TITU” ZA R. SLO ŠOLE IN PREBIVALSTVO. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   MARŠAL TITO !

   – MATI : grofica Marija ERDELYI IZ POLJSKE OZ. SZEGEDA ?

   – OČE : FRANZ AMBROS – BOGATAŠ, SKRBNIK POSESTVA “ERDELYI ” PRI SZEGEDU ?

   • MEFISTO

    Nekoliko si ga ekskulpiral.

    Ljubljeni tovariš je posredno in neposredno odgovoren za smrt 1.180.000 jugoslovanov.

    V tem znesku niso zajete žrtve, ki jih je dal ubiti v Moskvi in množične žrtve, ki jih je poslal v smrt v Španiji med tamkajšnjo državljansko vojno.

    • Janez

     IMAŠ PRAV !
     SEVEDA !
     Raje sem napisal manj, da ni očitkov,
     DA SEM NAPISAL PREVEČ !
     Glede Maršala Tita in njegovih Stalin komunistov: Kardelj,
     Ranković, Djilas itd. in KPS polit morilcev Kidrič, M. Ribičič , I. Maček itd.
     BO POTREBNO BO POTREBNO IZVESTI URADNO AKCIJO OOZAVEŠČANJA
     PREBIVALSTVA, ZLASTI MLAJŠIH IN ŠOLAJOČIH SE OTROK IN MLADINE !
     70 let so jih namreč šole, mediji in komunistične organizacije so jih
     PRE-POVELIČALE
     V BORCE ZA SVOBODO IN PROTI OKUPATORJEM: kar pa so bili le v majhni meri !
     Bolj
     JE KPS IN KPJ STALIN KOMUNISTOM ŠLO ZA MONOPOLNO OBLAST – NJIHOVO !
     Srbski poštenjak in avtor
     MOMČILO JOKIĆ ! ODLOČEN NASPROTNIK MARŠALA TITA OD 1970. LET !
     Je v TV
     INTERVJUJU JAVNO REKEL,
     DA BI BILO BOLJE, KO BI SE STALINOVEMU DIVERZANTU IN LIKVIDATORJU

     – MUSTAFI GOLUBOVIĆU – LIKVIDACIJA POSREČILA- VENDAR SE NI.
     LETA 1941, KO JE V BGD PRIŠEL Z NAMENOM
     – LIKVIDIRATI TITA IN KARDELJA,, DJILASA ITD LIKVIDIRATI !
     O
     bi Maršala Tita, Kardelja, Djilasa, Rankovića itd – NE BILO MED ŽIVIMI !
     Bi
     BILO NEPOTREBNIH ŽRTEV MED LJUDMI EX YU – VELIKO MANJ !
     Zlasti !
     BI NE BILO T.I. MARXISTIČNIH MORIŠČ: v mislih imam likvidacije !
     T.I. “RAZREDNIH OVRAŽNIKOM” SE PRAVI PREMOŽNEJŠIH LJUDI,
     PROTIKOMUNISTOM ITD., ki jih v Črni gori in v Srbiji najdemo v
     neoznačenih t.i. “PASJIH GROBLJIH, V SLOVENIJI PA SO TAKA
     “MARXISTIČNA” MORIŠČA ? Povsod.

     Poskrbimo za RESNICO V NAŠOH ŠOLAH IN JAVNOSTI. L.R. JANEZ KOMENDA

  • No, tole pa mi je všeč. Se strinjam s teboj. Samo, da je pošten in domoljub, kajne ?

 • MižekFiga

  Slovenija ne potrebuje Predsednico/ka.
  Slovenija zalo bolj potrebuje Varuha človekovih pravic, otrokovih pravic, ….. pravic nasploh.

 • Pezde

  Angelco mi je vedno prijetno poslušat, ker me nasmeji s svojim pripovedovanjem, samo ne vem. če ni že malo v letih za predsedniško funkcijo?

  • Zgornji

   Hmmm, tudi jaz se strinjam z tvojim Vprašalnim delom stavka … :-(

 • Franjo Trojner

  Zakaj ne bi imeli enkrat neko čisto normalno, navadno osebo na predsedniškem položaju? Do zdaj z predsedniki res nismo imeli sreče, vsi so bili tako samofšečni, vsi naduti, vsi samo levemu delu politike in volicem naklonjeni.

  • Zgornji

   ZATO KER NORMALNIH V TEJ MRTVI DRŽAVI VEČ – NI !!! ! !!!

  • Osti jarej

   …ja,ampak ne staro čez 70 let….kaj,če bi prosili g.borisa pahorja….on je bolj luciden,kot gela

 • Zgornji

  Jooooooojjj, sem spet Skeptičen do te mame …. MAMA, A ŠE NE VESTE DA SMO POSTALI MRTEV NAROD , ALI KAJ ??? !!! ??? SAJ JE ŽE VEČ TUJCEV KOT PA DOMAČINOV !!! ! !! A STE VI TUDI ŽE TAKO MRTVA DA TEGA NE SPREVIDITE, ALI KAJ ??? !!! ??? DA VAS NISO ŽE ODPAKIRALI IZ TRUGE, PA ZAPOSLILI MED OSTALE ZOMBIJE SLUČAJNO ??? KER, DANDANES JE VSE MOŽNO … ŽAAAL … :-(

  • Franjo Trojner

   A hočeš povedati, da smo vsi tak mal usekani? Hm, bo kr držalo, če gledam kakšne vlade vse smo izvolili v zadnjih 26 letih, vrhunec usekanosti pa smo dosegli s to zadnjo, a ne? Toda kljub vsemu moramo ostati optimisti, če celo čorava kura zrno najde ni hudič, da nem vsekanim ne bi enkrat uspelo izvoliti nek presežek. Morda pa na bližnjih predsedniških in nato še parlamentarnih volitvah, sebe nagradimo in izvolilmo kaj normalnega, moralnega.

   • Zgornji

    Heh, ja, to si Dooobro povedal, … na to je treba dodati le še : TAKOOOJ Ko se Bomo kot narod Poboljšali, bomo pa dobili tudi Boljše Kandidate , ki jih bo možno voliti in realno zmagati. Do tedaj pa ostane : “Kakor drevo pade, tako tudi obleži” … in, vse dokler se ne poboljšamo, si tudi Ne Zaslužimo kaj Manj Zblojenih voditeljev !!! ! !!! Žaaal . Amennn !!! ! !!!

 • Zgornji

  Nekaj me pri tej Angelci spominja na Merkelco … pa sploh nevem kaj … :-/
  Kdo bi to vedel … kaj vse se skriva na duši za fasadno masko mesa …
  Samo Bog.
  Amennn.

  • janez55

   mene pa spominja na ptičje strašilo.

  • mona lisa

   Penzionerji v penzijo ne da stegujejo kremple po službah.

   • Zgornji

    TOOOOOOOČNOOO TKOOOOOO !!! ! !!! JA, KAJ A REEES NI KAKEGA PRIMERNEJŠEGA KANDIDATA KOT PA TILE OLDTAJMERJI , AL KAJ … ??? No, okej, saj , če bo le kej okej , pol nič ne rečem … drugače pa … odpad odpadka …
    Saj bomo kmalu videli , … ampak, takrat bo že Speeet Prepoznooooooo … !!! ! !!!
    Amennnnnnn !!! ! !!!

 • mona lisa

  Ko že misliš da je politika in država čisto na dnu pade začuda še nižje.Najboljše da damo v politiko petletne otroke boljše bodo vladali, oziroma vsaj škode ne bodo delali ko se bodo igrali v peskovniku.

 • Osti jarej

  ..a se norca delajo??…..idioti so ji celo glasove dajali,čeprav bi zahtevala,da rodijo tudi posiljene ženske…..posiljevalec bi pa potem dobil ene par let aresta…..baba stara…..namesto bi se skrila pred javnostjo,bo pa še kandidirala za predsednico……res nam bog pomagaj….ne en…dvajset

  • Janez

   Tudi ti nisi najstnik.
   Morda bo paa Matilda prevzela predsedovanje nad teboj? A te kaj šlata?l.r. J. KOMENDA

   • Osti jarej

    …nisem najstnica,sem pa mlada po srcu in odlično izgledam,ter imam še vse svoje zobe….hehehehe….in stavim,da me “neseš” vsaj za 20let…-ata….

 • Osti jarej

  ..politični prostor bogatejši!!!????……še marija naj nam pomaga,pa vsi sveti,pa vojska angelov,pa alah

  • Janez

   KAJ SE SEKIRAŠ.
   TI?
   SI ČLOVEK PRETEKLOSTI !
   Hodi jokat nad tisti žakelj peska, ki je v grobnici Tita v Hiši cvetja. A ne? L.r. J. KOMENDA

   • Osti jarej

    ….ti pa angelca likovič sta človeka preteklosti….okrog nje pa sami sluzkoti….bljak

 • Franjo Trojner

  Ponovno vam nastavim levo in desno lice
  in tolčite, TODA kljub vsemu moram zapisati, da med temi do sedaj znanimi kandidati za predsednika države ni niti enega samega pravega dedca, sami neki polakirani narcisoidi in ena mona. Ženskam v politiki sam nisem naklonjen iz preprostega razloga, ker se vedno odločajo samo na osnovi čustev in intiucije, sedaj jih pa predsedniški stolček naskakuje naenkrat, kr 5 hkrati, ma si ja bodo tako v lase skočile, da bodo skalpi po luftu leteli. Sam bi najraje videl, da se institut predsednika države pravno formalno ukine in se vodenje države združi v premierski vlogi. V tem kotlu parlamentarne histerije in brezmejne norosti bi bile samo dve stanki dovolj, resnici na ljubo so one micene pricofuknjenje samo zaradi navideznega prularizma, v resnici se pa zmeraj med seboj koljeta samo dve ideologiji leva in desna.

  • Janez

   Se strinjam !
   Jaz pravi moški sem, vendar sem star 65 let.
   Veliko sem delal v dobro ljudi Ljubljane in okoliša.
   Poprimejo naj mlajši.
   Prervsem !
   PA NAJ SE POPRAVI NALOGE IN FUNKCIJO PREDSEDNIKA DRŽAVE !
   DA
   BO LAHKO DAJAL POZITIVNE POBUDE, TUDI KRITIKE,
   KI
   JIH JE TREBA RESNO V PARLAMENTU OBRAVNAVI !
   In
   UVESTI V PRAKSO V DODELANI OBLIKI, ČE SO DOBRE.
   TAKO
   KOT JE DELLOVAL “ŽAL” OREDS. PAHOR – TO NI ZA NIKAMOR. L.R. Janez KOMENDA

  • Janko Gedlička

   V glavnem se strinjam. Če nam ne bi na referendumu izglasovanega večinskega volilnega sistema ob odločilni pomoči dr. Zagožna in njegove SLS minirali s spremembo ustave, bi ne bilo toliko guncanja afn in bi bili izglasovani poslanci bolj odvisni do volivcev in ne toliko od strankarskih liderjev. In zmagovita stran bi bila na naslednjih volitvah celo vržena iz sedla, če bi ga tako lomila kakor naša oblastna udbomafija.

 • Anusjansa

  Joj koliko pogumnih.ko pride huda ura se boste vsi cmerali mamice klical potlej skupinski samomor v hostlu baraba amen.bog ali Alah čimprej uniči Slovenijo Evropo Janezek in njegove angelske odtrajnike amen podari Janezu črtu Jakobu bi primcu Urški bavciji Igorju kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte amen insalah shelohim yaa zoora shakli btahtat smrt svinjam klobase narodu

 • Janko Gedlička

  Nisem edini, ki meni, da je nujno vrniti koroška dečka v družinsko okolje starih staršev in iz srca pozdravljam namero g. Likovičeve, da: „bo toliko časa to govorila in pritiskala, da bodo to morali storiti.“
  Res še sedaj javnost ne ve, ali nista dečka morda podtaknjena nekima lezbijkama ali homoseksualcema.
  Kakor poroča avtor/ica tega članka, pa je: (Aleš ) „Primc nasedežu stranke dejal…da gredo tudi na te predsedniške volitve –z obljubo, da bo Angelca Likovič, če bo izvoljena, NEMUDOMA OSVOBODILA koroška dečka.” Upam, da gre za lapsus poročeval-ca/ke, sicer bi me takšno ZAVAJANJE plebsa, med katerega sodim, krepko RAZOČARALO. Predsednik republike sploh nima pristojnosti za takšno odločanje, lahko le vztrajno govori in pritiska, kakor je sicer sama skromno povedala in v njeno vztrajnost verja- mem. Moralnost njenega namena bi ob taki visoki funkciji, ki bi jo imela, mogla privesti do pozitivnega rezultata.
  Če pa je g. Primc, ki ga sicer globoko spoštujem zaradi njegove požrtvovalnosti in velikih dejanj ter njihovih dobrih učinkov, res dejal tako, kot je zapisal/a avtor/ica tega članka, potem se je spustil na nivo lova na volivce na cenen način,nekoliko podobno ob- ljubi Karla Erjavca, da bo vsak upokojenec imel najmanj 1000 € pokojnine.

 • beno

  Me prav zanima, če se bo še kateri izmed predsedniških kandidatov odločil tako, kot napoveduje Angelca – se odpovedal predsedniški plači in jo namenil za najrevnejše v Sloveniji !!!

 • Osti jarej

  …ta sploh ne ve več,kaj ji iz ust leti…bo pa predsednica države……še vrabci se nam režijo

  • beno

   Spet foušarijo zganjaš. Saj se lahko tudi ti prijaviš. Zbereš 5000 podpisov in greš.
   Od mene ga dobiš takoj.

  • MEFISTO

   Vrabci, pa ne samo vtrabci, tudi osli se nam režijo že od leta 1989, ko je bil prvikrat izvoljen Kučan, potem pa še zaradi ostalih, ki so mu sledili.

 • Adolf Hitler

  Kaj bo ta stara babica preden bo izvolena bo že zdavnej pokojna!

  • beno

   Hitler, od kje ti tole sporočaš. Si za kurjača pri ta spodnjih ?

   • Adolf Hitler

    KAI TO BLEBETAŠ!

  • Janez

   Ti in Maršal Tito !
   STA SI BILA PRECEJ PODOBNA.
   KAKO ?
   JE BILO PRAVZAPRAV MARŠALU TITU – RES IME ? Walter? Franz? Josef?
   Ti si med
   hvalabogu – pokojnimi !
   Ga Angelca bo poživila preds. kampanjo – če že ne bo izvoljena ! L.r… J. KOMENDA

 • Hribouc

  Angelca na zmago, pol pa zrihtaj še Angelo!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!