Javnost je zgrožena: Janković izkorišča ženske, Kučan jih žali, feministke, Vlasta Nussdorfer in Anja Kopač Mrak pa molčijo

Zoran Janković in Milan Kučan (Foto: STA)

Medtem ko slovenske feministke že ob vsakem še tako nepomembnem dejanju, ki ga prepoznavajo kot kršitev pravic žensk, protestirajo, kot znajo le ženske, pa ob Jankovićevem razkritem nadlegovanju farmacevtke molčijo kot grob. Feministke, kam ste se poskrile zdaj?! In zakaj vztrajno molči varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer? Če si levičar, ti je v Sloveniji očitno dovoljeno, da si šovinist. 

Dvoličnost slovenskih feministk se vse bolj jasno kaže iz dneva v dan. Medtem ko so obsodile poročanje Nove24tv, češ da žalimo Violeto Tomić, ko smo v naslov zapisali, da si jo je luftala na trajektu za Vis, kar še slovar narečnih besed prepozna kot “prezračiti” – narečno, za posamična področja slovenskega prostora, pa so se “pozabile” pritožiti nad sprevrženimi dejanji župana Zorana Jankovića, ki je od farmacevtke zahteval spolni odnos v zameno za službo za nedoločen čas – in ob tem ovadba Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) razkriva, da je omenjena farmacevtka, ki je za svoja otroka želela le “lep, topel dom” in bi za to storila vse, pritiskom Jankovića tudi dvakrat podlegla. Vendar pa na odziv samooklicanih feministk in različnih človekoljubnih organizacij, ki so očitno pod protekcijo ljubljanskega župana in elite okrog njega, čakamo zaman. Ob tem se seveda sprašujemo, kakšen je sploh smisel raznih feminističnih gibanj, če se javno pritožujejo le nad tistim, kar jim njihovi financerji zaukažejo, ob resnih kršitvah pravic zlorabljene ženske pa molčijo? Prav tako se ne odzove ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak, ki je sicer na svojem Twitter profilu aktivna tudi med poletjem, a na vprašanja in pobude, kdaj se bo odzvala v povezavi z zlorabo Jankovića očitno niti ne trzne. So pa zato toliko bolj zgovorni drugi uporabniki Twitterja, ki so prepričani, da je ljubljanski župan zaščiten, ker je “prišlek, druge kulture in drugačnih navad … Saj njemu se sploh ne zdi, da bi kaj narobe delal … To, da je proti Janezu Janši, ga rešuje.”

Molčali tudi nad seksističnim poniževanjem Milana Kučana
Prav tako se feministke niso postavile v bran novinarki komercialne televizije Veri Lađić, ko je leta 2014 Milana Kučana ujela pred Ustavnim sodiščem RS in ga prosila za komentar o aktualnem političnem dogajanju, ta pa ji je arogantno odvrnil: “Niste še poročena?”, na kar mu je odgovorila, da ne, on pa ji nazaj pokroviteljsko: “S tem se ukvarjajte!” Ob takšni seksistični izjavi bi morala cela Slovenija feministk skočiti v zrak, vendar so zagrizeno molčale, prav tako novinarski kolegici niso stopili v bran novinarji režimskih medijev, razen nekaterih, ki so nadvse previdno poročali o tem, da ne bi razkrili Kučanovega nizkotnega obračunavanja na osebni ravni. Za piko na i še podatek, da je omenjena voditeljica delala na POP TV, a se niti televizijska hiša ni ustrezno odzvala na Kučanov neprimeren komentar. Da ne bi šlo njegovo legendarno poniževanje žensk v pozabo, si lahko omenjeni posnetek ogledate tukaj:

Nussdorferjeva daje jasno vedeti: “Sami rešujte svoje težave”
Ob Jankovićevem izsiljevanju mlade mamice, ki je bila takrat v brezizhodni situaciji, saj se je ločevala, sama je skrbela za dva otroka, poleg tega pa ji je grozila izguba stanovanja ter je zato nujno potrebovala pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, da bi lahko dobila posojilo v banki in tako rešila stanovanjski problem, pa se ni oglasila niti varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer. Slednja bi v tem primeru morala zavzeti jasno stališče in povedati, da je župan presegel vse meje svojih pooblastil. Vendar pa se Nussdorferjeva očitno drži napisanega na spletni strani Varuha človekovih pravic, kjer je zapisano: “Preden se pritožite na institucijo Varuha človekovih pravic RS (Varuh), skušajte sami rešiti svoje težave.”

Foto: printscreen

Nussdorferjeva je na družbenih omrežjih postala že prava tarča posmeha, kar glede na njeno funkcijo in pasivnost, kar si kot varuhinja človekovih pravic ne bi smela privoščiti, ni presenetljivo.

https://twitter.com/bostjan_voje/status/896695908519358464

Namesto tega pa so se levičarji brezčutno spravili nad farmacevtko in jo želijo prikazati, kot da je sama kriva, da se je znašla v takšni situaciji – še huje, trdijo, da je dvakrat izkoristila Jankovića – prvič, da je prišla do delovnega mesta za nedoločen čas, in drugič, da je “ubogega” Jankovića izkoristila za seks. Kot da bi bil spolni odnos z njim nekaj tako fenomenalnega ali kaj želijo s temi očitki povedati?

https://twitter.com/spagetyuse/status/896303538510458880

Levičarski mediji Jankovića prikazujejo kot žrtev
Poleg tega svoj del krivde nosijo tudi levičarski mediji, ki že v naslovih pišejo, da je “Janković sprejel spolni odnos”. Kot da bi mu ga ona ponudila in ne obratno – kar je on zahteval. S tem še dodatno izkrivljajo resnico in zavajajo svoje bralce, obenem pa prikazujejo Jankovića kot nekoga, ki “je sprejel ponujeno”. Očitno je, da je nekaj v Sloveniji zelo narobe, saj se, razen izjem, nihče ne postavi na stran žrtev. Ob tem samo spomnimo na Cerarjeve velike predvolilne obljube o “etični in moralni” vladi, o katerih ni več ne duha ne sluha.

Foto: printscreen

M. S.

 • dr Janez Sveti

  Nisem vedel, da je toliko prostitutk v Sloveniji. Še dobro, da prostituiranje ni prepovedano. Mislim pa, da je podkupovanje prepovedano, tudi če se plača s spolno uslugo.
  DR janez Sveti genij

  • AlojzZ

   Sveti Janez kot genij ima spet prav. Žensko, ki je podkupovala, treba obsoditi.

   • Štalmajster

    Tako,tako genij ma spet prav. Njegovo mater v zapor, ker je podkupila nekega debila, da ji je zaplodil tako kopile. ;-))

  • Steiermark

   Zakaj si zatiskaš oči, ko pa vsi normalni v Sloveniji vemo, da nam ravno vladajo jugomafijske prostitutke…..

  • karpelec

   Zakaj pa zdaj množina prostitutk? Ali hočeš poudariti, da prostitutov ni?

  • indijanka

   Prostitutka? Mogoče je pa kuharica. Zakaj moški pomislite na seks, če ženska reče, da je pripravljena storiti prav vse? Zakaj ne pomislite, da bi skuhala gobovo juho?

   • dr Janez Sveti

    Oh, kako bi mi pasala ena tvojo gobova juha..čeprav zadnja v življenju :)
    DR Janez Sveti genij

    • indijanka

     Nisem tko slaba kuharca kot si ti misliš.. :). Poznam hitro nabiranje gob na medvedjem terenu z lovci. Drugače v gozdu nobene gobe ne vidim, me vse drugo v gozdu zanima bolj.

     • dr Janez Sveti

      Okusno hrano vedno jem, ni mi tako važna vsebina. Menim namreč, daje dobro poskusit in ne v naprej zavračat. Tega se ne držim samo pri hrani :)
      DR Janez SVeti Raziskovalec

     • indijanka

      Hmmm..vso okusno hrano vedno ješ in tega se ne držiš samo pri hrani, rečeš si pa raziskovalec. Očitno si bom morala nabavit teleskop, ko bom prihodnje leto opazovala utrinke :). Za izbirčneže pri poskušanju juh in preostalih stvari, izberem dolgočasne rjave gobe, za tiste, ki okušajo vse, pa prelepe rdeče. Ker sem prijazna punca in ker rdeča lepo poudari mojo ljubeznivo srce do vsejedcev.

     • dr Janez Sveti

      Prav. Vendar bi lahko navedla razlog, zaradi katerega imaš takšno željo po ubijanju ljudi.
      DR Janez Sveti

     • indijanka

      Kadar me matiraš, me nasmejiš. Razloga ne poznan niti sama. Pojma nimam ali se skriva v poeziji ali egu, vem samo to, da je pomemben za mojo dušo in da ga matematično težko razložim.

 • resnicaboli

  Župan glavnega mesta ene od članic EU išče seks usluge z izsiljevanjem matere samohranilke. Gre še nižje v tej banana državi?

 • Steiermark

  Solatjeka bo potrebno resno obravnavati, kot žrtev spolnega nasilja, s strani posiljevalke oz. izsiljevalke…..Ubogi revež, koliko je moral pretrpeti, to se mu vidi že na njegovi razvlečeni faci, katere izraz meji na imbecilnost! In takšna jugosrbska golazen nam vlada, z vseh “por” oblasti…… eni “sfukavajo”, drugi so pa žrtve “spolnega nasilja”….. Varuhinja človekovih pravic, pa nič!

 • totex39

  Spolno nadlegovanje levičarskega Srba je pri nas tabu in se o njem ne sme javno razpravljati, res sramota kakšni perverzneži so vsi, ki naj bi odločali o resnici. Komu sploh verjeti v tej državi?

 • VERZIFIKATOR

  Vlastimir Gnusgóflar

  VARUŠKA

  Zgodba tale ni otročja,
  kakor tudi nič ni smešna,
  ni dovtipna ne pregrešna,
  ampak le na moč kokošja.

  V svetu ptičjem se dogaja,
  a je vse kot pri ljudeh,
  mine te poslednji smeh,
  ti vseskozi dih zastaja.

  Za vse vrste ptičk in ptičev,
  da postav bi se držali,
  v roke so kokoški dali
  varuštvo pravic mladičev.

  Zo kokoško prava čast,
  da se varstvo ji zaupa
  ona pa povsem brez hrupa
  prisvoji vso stvar si v last.

  »V lasti moji so pravice,«
  milo po kokošje čivka,
  slišati je kot srhljivka,
  ko uči kokoška ptice.

  Ko zapoje prav visoko,
  vse na istem tonu enem,
  mnenja daje ko obenem,
  se zamislil boš globoko.

  Misli sicer ni globokih,
  ko bo zažgolela glasno,
  brž postalo ti bo jasno,
  da na temeljih širokih.

  Ko žgoli kot mila jera,
  vse na eno isto struno,
  čivka, kot je oportuno,
  saj jo vodi kariera.

  Našla take bo rešitve,
  da za ptičev pamet zdravo
  odpove do konca pravo,
  iz pasti ni več rešitve.

  Če piščanec staršev nima,
  po kokoškini trditvi,
  lastni njeni razložitvi
  ga pobere ostra zima.

  Da piščančka bi vzgojili,
  starim staršem ne zaupa,
  še pomisliti ne upa,
  kaj lahko bi z njim storili.

  Ker piščanček ni lastnina,
  po kokoškinem mišljenju
  zanj najbolje bo v življenju,
  da drži se petelina.

  Če sta petelina dva,
  za piščančka bo tem bolje,
  saj je stvar svobodne volje,
  da ga vzgajata oba.

  Dve kokoši kot rejnici
  bo rešitev idealna,
  to lahko bo praksa stalna,
  zadoščeno s tem pravici.

  To kokoška premišljuje,
  vsega glásno ne izdavi,
  so pravila še v pripravi
  teh pravic, ki jih varuje.

  Kmalu vse izvedel boš,
  ptič ubog, ujet si v pasti,
  ko ima te v pesti, v lasti
  ta notorična kokoš.

 • VERZIFIKATOR

  Ančka K. Mračnik

  V KROGLO GLEDA

  V kroglo gleda in očala dviga,
  je na nohtih sled krvi rdeče,
  jezno svoj pogled na kroglo meče,
  spod očal razburjeno ji šviga.

  V mraku kajpak vse se to dogaja,
  ona vedno v mrak je zakopana,
  s hudobijami predobro znana,
  vsem hudobcem črnim tam ugaja.

  In mozolj na čelu vsem spričuje,
  da je Ančka kajpak tiste baže,
  kjer vari se čudodelne maže,
  v krogli njih učinek opazuje.

  Drgne po mozolju in očalih,
  rdečih nohtov se ostrina sveti,
  kažejo se v krogli ji obeti,
  govori nagon kot pri živalih:

  »Kje še koga zlahka bi odrla,
  vzela vse mu, kar si je prislužil?
  Vse najslabše tak si je zaslužil,
  bom družino mu in dom razdrla.«

  Ančka v neizmerni hudobiji
  krogli že podobna vsa postaja,
  in uživa, ko ljudem nagaja,
  v lastni patološki histeriji.

  Dve sta le rešitvi položaja,
  da prižge se luč, izgine mrak,
  ali da zakoplje Ančko vrag,
  ravno ko iz lonca žavba vzhaja.

 • if

  Te poteze slovenskih levičarjev so podobne arzenalu šeriatskega prava, ki žensko definira kot moškemu v polnosti podrejeno bitje in jo temu primerno lahko poljubno obravnava do kamenjanja.

  Razlika med šeriatskim in slovenskim levičarskim pravom je le v tehnologiji izvajanja prava.
  Šeriatsko kamenjanje ženske slovenski levičarji nadomeščajo z molkom prostituiranih feministk levičarskih mirovnic, funkcije varuha človekovih pravic, z namensko medijsko potvorbo in/ali molkom, s preslikavo krivde z napadalca na žrtev in končnim ciljem vzdrževati nedemokracijo na oblasti!

  Slovenska država je strukturirano levičarsko zlo, ki uničuje demokratično Slovenijo!
  Te sile nedemokracije vzdržujejo volivci, ki slovenstva zajetega v ustavni Zdravici nikoli ne bodo živeli!

  • Štalmajster

   Malo si mimo. Kaj pa Talmud in Tora pravita ?? in odnos do goyimov ?
   Pa nehajte že s to “demokracijo” ker je to Đukracija.
   https://www.youtube.com/results?search_query=dr+david+duke+feminism

   • if

    Đukracija, da, dokler bo na položajih MOL-a in slovenskega parlamenta Đ.

    • Štalmajster

     Vidim, da ne zastopiš ! Jewkracija !
     A se tebi sanja kdo kontrolira “narodne” banke po svetu,… razen v Iranu, S Koreji,….
     in da so povezave Soroš-Kučan naključje. Pa da je to edina povezava ?

     • if

      Najprej se moramo rešiti Đukracije.
      Prva na vrsti je NLB mednarodna pralnica denarja, ki je na račun slovenskega sisitema prala denar Iranu, ki ga omenjate v rubriki “razen”!
      NLB mednaradni pralnici denarja šefuje Kučan, ki je nadrejen tudi Đukraciji MOL-a in Đukraciji slovenskega parlamenta, v kateri sedijo ljudje, ki ne obvladajo slovenščine, uradnega jezika komunciranja v parlamentu in RS.

 • VERZIFIKATOR

  Nasta Gnusgoflar Mrak

  NADLEGUJE, KJE PA

  Nadleguje, kje pa, prikupuje
  se mi mali prav nedolžni striček,
  nič ne žali, uporablja biček,
  rad verbalno z njim se razkazuje.

  Je nadvse velikodušen drugi,
  bele ves čas mi zobe nastavlja,
  se z možatostjo prav rad postavlja,
  naredil vsaj dve mi je uslugi.

  Dve vlačugi takšno sta izjavo
  za primer zaslišanja imeli,
  niso ju zaslišali ne vzeli
  teh izjav, ker to veleva pravo.

  Pravo mafijskega je podzemlja,
  ki v celoti cipi obvladuje,
  tisoč drugih zraven podkupuje,
  od Chicaga, Prage tja do Kremlja.

  Ta dva strička kremeljske sta baže,
  eni od vlačug se je zareklo
  in potem naprej je gladko teklo,
  cip nobena o možeh ne laže.

  In potem nobena se ne čudi,
  ko pod streli brez opozorila,
  pač o tem ne bo nič govorila,
  se od mafijcev kateri zgrudi.

 • sloustava

  Cistokrvni mesanec in madzaron unicujeta slovenstvo. Bravo, Slovencelj, Cankar je imel se kako prav. In najhuje je , da Jankovic upa groziti novinarjem, ljudem, delavcu, ki delajo. Ali delata njegova sinova? Ocitno ne, ce je firma pristala na “sla I” banki. Ups, popravek, VSI nasteti delajo, ampak SKODO’!!!!!!!!!!!!

 • Olga

  Kako je/je bilo s Kučanom in Furlanovo?

 • Antonius

  Levičarji podirajo vse moralne zadržke pred seboj!
  Po vseh ukradenih milijardah se jim pa res ne da ukvarjati še z nepomembnimi posilstvi žensk v stiski.
  V kriminalni povampirjenosti so zgubili vsak občutek za mejo med dovoljenim in ne dovoljenim.
  Da izvoljeni župan Janković svoj položaj izkoristi, da z izsiljevanjem “naskoči” socialno ogroženo mamo dveh otrok, nam storjeno na ves glas vpije, kakšen ogaben značaj se skriva za Jankovićevim ponarejenim nasmeškom. Ogabna baraba je, brez srčne kulture.
  Bo pa zanimivo spremljati, s kakšnimi izgovori se bodo najbolj poklicani izognili dolžnemu ukvarjanju z kriminalnim in ogabnim početjem župana Jankovića.
  Že na predsedniških volitvah se bo treba enkrat odločiti za kandidata/tko/, ki ne sodi v levo kontinuiteto h kateri prištevam tudi krščansko prevarantko Ljudmilo Novak.
  Nad ves nastlani kleptomanski gnoj se bo treba spraviti pa na naslednjih državnozborskih volitvah.
  SDS je edina stranka, ki ni vpletena v noben kriminal, kriva je pa vsega, ker slovenskim Butalcem tako dopovedujejo levi kriminalci, kleptomani in posiljevalci.
  SDS je edina stranka vredna zaupanja, ki more slovenski voz obrniti čim dlje stran iz tega ogabnega blata.

  Starš Janković je primerljiv s Strojanovo familijo. Tudi on je sinova vzgojil v kriminalca.

  • Steiermark

   Antonius, kaj se pa tako čudiš tej tovarišiji in pri njih, odsotnosti duha – moralnih zadržkov, saj pa vendar vemo, kdo jih je “ustvaril” po “svoji podobi” – veliki pederast, posiljevalec, pedofil, množični morilec, ropar premoženja poštenih ljudi, ki jih je predhodno dal usmrtit – sam druže tito, katerega pa ta odvratna , z krvavo zvezdo obdana drhal, naravnost obožuje in izpolnjuje njegova navodila! Pa ne misliti, da je opankarovič prvi in edini teh titovih pionirčkov, jih je cela rajda in to svojo “kulturo” prenašajo, starši, strici… na svoje potomce in tako se ustvari začaran krog!

 • Snorri Sturluson

  Očitno se upajo spraviti na takšne za katere mislijo ah saj ne bo nič rekel ,

 • janko

  Veliko pravih in izobraženih Slovencev imamo, vladajo nam pa neprestano potomci komunistov, zblojeno vzgojeni, so šalabajzerji, ki nikakor niso zmožni odgovorno živeti, še manj pa voditi Slovenijo!! Leva roka – desni žep, pa korupcija,pa banda…. Pošteno delo, pravičnost, enakopravnost itd…. to so vrednote ki …. Aja, nihilizem pomeni – sem brez vrednot. Jaz, potem pa dooolgo nič….

 • VERZIFIKATOR

  Vijolica Komič

  ZAKAJ NE MENE

  Oh, zakaj se me ne izkoristi,
  mene, ki sem vendar tega voljna,
  siknila je ženska nejevoljna,
  jezna, besna čisto do obisti.

  Ko ponujala sem jim uslugo,
  bi na ladji vse na voljo dala,
  sama sem na klopi obležala,
  raje izkoristili so drugo.

  Kaj še, raje níkdar sploh nobene,
  rekli so, da slišala sem jasno,
  saj bilo je izrečeno glasno
  to ponižanje za prav vse žene.

  Mene pa, kot da več ne obstajam,
  prav nihče za nič ne izsiljuje,
  ženske uboge, me ne podkupuje,
  komajda od hudega še shajam.

  Pravijo, da druge bolj so fletne,
  to do groba vsakemu zamerim
  in od jeze vanj takoj namerim
  žarke, tiste ultravioletne.

  • Kučko pod pručko

   Vzel v roke ne bi niti klešče,
   ne bi niti se približal tej ženski spaki,
   niti ne pomislil, kot bi pri drugi vsaki,
   da dotaknil bi se te nagravžne vešče.

   • VERZIFIKATOR

    Ne bi niti vse premnogi drugi,
    in to je za veščo preboleče,
    še hudič si najde ščepec sreče,
    ko izogne se na daleč kugi.

 • Hribouc

  Kdo je izrodil naziv afere “Farmacevtka”, prosim?
  Zakaj, Agitprop Sluzavih 571 ne pišejo ” afera Fukfehtar”, “afera fukač Zoki” ??? ZAKAJ, SPRIJENCI?
  Komunajzarsko kriminalno negativno izrojeno nastrojeno nabojno razbojniško človekoljubje!
  Ti pa so res Satanisti!
  KJE SI, KAM SI SE ZARIL, KOMUNAJZARSKI RDEČI ČLOVEK ?
  PORKA MALORA, NUSSDORFERCA, SPOKEJ SE U MIŠJO LUKNJO, DA TE NI SRAM, SPRIJENKA PRITLEHNA, LIZUNKA IN SKORUMPIRANKA PROTIČLOVEŠKEGA REŽIMA BARAB TATOV IN ZDAJ ŠE FUKFEJHTARJEV ZA USLUGE!
  BANDA STE SODOGOMORJANSKA !
  Ali pač – poglejte se v ogledalo, riti mozoljaste, nagraužne in smrdljivo umrljive spake človeštva :

  Trdim:
  Če bi Janša Janez eno slučajno ali hote za rit zagrabu, pobožal, bohnedaj – bi ga vi, čistuni hudičevi, že spravili na giljotino in vsi človekoljubci, oni dežurni in oni na vpoklic bi že noreli, da bi pokalo!

  Prasci, pokolenje rdeče, kajnovsko!

 • Kučko pod pručko

  Dva, ki za dolga leta sodita na Dob

  Na sliki sta stric Milan, veleizdajalec, najbolj zagrizen nasprotnik slovenske osamosvojitve in največji grobar Slovenije ter njegov nečak, opankarski balkanski kriminalec No. 1, kar jih hodi po naši zemlji. Skupaj predstavljata uničevalni tandem, pravi tampedo podivjanih murgelskih bivolov, ki gomazi in pustoši, kjerkoli se pojavi.

  Večkrat sem že napisal, da v Sloveniji ne more iti na bolje, dokler bo Kučan živ. Pa da tega kdo ne bo razumel kot poziv k njegovemu linču. Nikakor ne gre za to, ampak za dejstvo, da dokler murgelski
  pritlikavec še diha naš zrak, pravosodje in organi pregona ne morejo delovati po načinih pravne države. To pa je bistvo vsega.

  In dokler bo tako, se bo cinično nesramni Balkanec, ki je po neumnosti Ljubljančanov še njihov roparski župan, nesramno režal v brk poštenim Slovencem, kradel njihovo imovino, pobiral mastne provizije, spolno izkoriščal nemočne brezposelne ženske in se izogibal arestu!!!

  • Hribouc

   Bravo, Kučko, zlat si, nadarjen, korajžen, skratka brez dlake na jeziku in narod ti je deloma celo hvaležen – sevade, tisti brezpravni, ki bruhamo, ko slišimo za rdeči kriminal Kučanov orkester!
   Ma tud te Kučanove pizdarije bo nekega dne silno konec in bomo zadihali na polna pljuča-ostali bodo še udbaški tatovi na položajih za ropanje, pa ves zbor taglavnih Barab, ki so zlimani na propadli LDS in slišijo na vsa rdečuhasta možna imena , pa Golobiči, Painkiherji, Isajlovići in množica -ićev po državnih službicah vsepovsod, ampak – pride dan, ko bomo slavili propad veleizdajalcev, tatov, rusofilov in yugobande drek nostalgikov!

 • althar

  To kar ste napisali, samo še enkrat več dokazuje, da Kučan, Janković in pripadajoča kompanija starih prdcev niso nobeni levičarji, pač pa le kmetavzarski (udbo)mafijci. Slovenski resnični levičarji, kolikor jih je, pa so večinoma eksistenčno odvisni od milosti udbomafije, zato so modro tiho. Trop licemercev.

 • Rotar

  Ceprav nikoli nisem, bom zaradi vasih clankov volil Jankovica :)

  • MEFISTO

   Potem boš pa narodni izdajalec, o katerih veš toliko povedati!

  • FUCK COMMUNISM

   Slovenec bo volil za cefurja! Upam, da se bos lahko ponosno pogledal v ogledalu! V tem primeru drugega nisi kot levuharski izdajalc!

  • Snorri Sturluson

   O jaz pa ne.Kako sva si različna.

 • Rotar

  Materinski cut do kredita je deloval na polno ;)

 • Janez

  ” DO NEBES ” !!!

  – izrek iz filma BEN HUR

  ” KRIK
  (VESELJA DO NEBES — SO BO DVIGNIL — DO – N E B E S VISOKO ”

  SE BO DVIGNIL !

  Na dan ko Rimljanov ne bo več – v Jeruzalemu ” !

  Nekako tako, po spominu citirano
  2- reče civilist-trgovec BEN HUR rimskemu upravniku Jeruzalema. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  VZPOREDNICA Z ŽE PRAV OGABNO V BLATO NEETIKE POGREZAJOČO SE UPRAAVO MESTA
  LJUBLJANA
  – JE O Č I T N A !
  In – KO BO NA STOLPU GRADU GLAVNEGA MESTA NAŠE R. SLO LJUBLJANA !
  SPET
  Z A P L A P O L A L A – SLOVENSKA ZASTAVA !

 • Viktorh

  Tik – tak, še 22 dni, pa…

 • TOML

  Janković, Kučan Nussdorfer, Kopač Mrak –>
  V enem stavku: Bi rekel breobrazna komunistična horda.

  • sodnikisozločinci

   Tudi ne zlata horda, ampak bakrena horda.

 • Morala

  Nekaterim je dovoljeno vse, drugim nič. Pogosto že samo, če jih moški pogleda, vpijejo na ves glas! Naj bo varuhinja za vse ali pa je ne potrebujemo!!!

 • Hun

  mule ga fafajo za zaston vstop v diskoteko varnostnikom kaj sele za službo…

 • Snorri Sturluson

  No zdaj vidite kaj bi bilo če bi bil komunizem po vsem svetu.Propad ne samo civilizacije ampak celotnega človeštva.

  • FUCK COMMUNISM

   Rdecuharstvo, levuharstvo in komunajzarija so povod in odraz propada moralnih in eticnih vrednot!

   • Snorri Sturluson

    Ni je države na svetu kjer je bil komunizem ,da bi bila uspešna.Ne obstaja.

 • Kučko pod pručko

  Vprašljiva Opankarjeva izobrazba?

  Kako je mogoče, da diplomirani ekonomist ne zna nobenega tujega jezika? Če je na edvardistični Univerzi v Ljubljani prišel do diplome, je prej moral narediti srednjo šolo, po verjetnosti gimnazijo. Kako je mogoče, da je prišel do mature, če ni obvladal angleščine in vsaj še enega tujega jezika? Vsak od nas je to dal skozi in vsak ve, da se je pri angleščini, nemščini ali francoščini moral potruditi, da je dobil pozitivno oceno. In vsak od nas lahko vsaj kolikor toliko tekoče komunicira s tujci.

  Pri tem se mi spomin povrne nekaj let nazaj, ko je prevarant z goljufijo pomagal svojemu nedonošenčku, da je zaključil srednjo šolo na Šubički. In če je goljufal že pri sinu, kako je šele pri sebi. Zato dvomim, zelo dvomim, da je lahko naredil gimnazijo na pošten način.

  Če bi bili naši organi pri Opankarju tako zavzeti, kot so pri Janši, bi morali pregledati Zokijevo srednješolsko zaključno spričevalo, potem pa še raziskati ves njegov ljubljanski študij. Samo Bog ve, koliko izpitov je baraba pokvarjena naredila na nepošten način!!!

  • Snorri Sturluson

   Človek niti računalnika baje ne uporablja,ne ve kaj je to pralni stroj …itd,etc

   • andreas82

    Glih taprav za premiera ;))

    • tohuvabohu

     Slovenija je glih taprava štala za to govedo.

  • MEFISTO

   Zakaj bi bila vprašljiva Jankovićeva izobrazba, saj daje vtis in deluje kot da je brez nje.

  • Rožle

   Seveda obvlada kar nekaj tujih jezikov….
   Bosanščino, Hrvaščino, Črnogorščino i bogami i Srbski jezik .. mogoče tudi kakšen odtenek Makedonščine ..

  • von Rhein

   Samo Bog ve, koliko izpitov je baraba pokvarjena naredila na nepošten način!!!
   …………………….
   Marsikaj tudi Kučan ve.Takrat,ko se je opankar trudil za diplomo je bil kolega že na visokem političnem položaju.Tudi vpliven je bil.
   Tako.Sedaj pa njegov-i skok.i. Popolnoma nič me ne zanima,za moje pojme je popolnoma vseeno koga in kdaj je položil.Svojo “moč” izkoriščajo mnogi politiki,direktorji in športniki.
   Mene res najbolj muči vprašanje kako lahko tak bebec diplomira na fakulteti,čeprav kar nekaj ekonomistov poznam,ki niso nič boljši. Potem gre še za “manire”. Bivši prodajalec lubenic zna komunicirati samo z osebami iz zaostalih bivših sovjetskih držav,tistimi,ki obvladajo korupcijo in goljufije vseh vrst.
   Največja žalitev za Slovence je to,da si natakne zlato verigo za vrat,zasluži pa pleteno.

   • Steiermark

    ja, “zasluži” si pa tisto, ki so jo na začetku osamosvojitve, na plakatu njegovega “strica”, narisali okrog tega “plavookega” ter pripisali na plakat: kdo kupi pesa? Seveda, ga ni nihče kupil, vendar so ga vseeno, bedaki, izvolili – to se je zgodilo v Ptuju!

  • Hribouc

   On nima kapacitete za drugega kot za balkansko & bizantinsko nemaproblema filozofijo z levuharskimi elementi vladovanja, kar skupaj pomeni, da njemu ni potrebno znanje ampak samo
   buldožiranje po sceni v rokah drugih!
   “Kako zaslužiti prvi milijon” v boljševiški vukojebini Slovenistan, kjer je levuharski bandi postlano z rožicami, seveda in jih čuva, i Milica i Kadije – nema problema za Bando!

  • Steiermark

   Kučko, glede na njegovo nacionalno pripadnost srbijancem, se pač drži pregovora svojih zemljakov, ki pravi nekako tako: govori srpski, da te razumije cijeli svijet….

 • zokispoki

  Zakaj se spomnim na Ceausescuja, ko zagledam ta dva bandita?

 • Miro Jereb

  Tudi jaz bi službo za nedoločen čas…pa bi vazelin s seboj prnesu….

 • MEFISTO

  Janković je slab jebač.

  Samo dvakrat je bila pripravljena potrpeti.

 • Duhec

  Če Jankovićeve žene ne moti, zakaj bi kogarkol drugega…

  • RATATA

   Zato, ker je na odločevalski poziciji Župana.

  • FUCK COMMUNISM

   Zajebankovic je navaden javni usluzbenec. Ker je na zupanskem stolcku, bi moral biti moralno in eticno neoporecen, brez vsakega suma kakrsnih koli necednosti. Drzat bi se moral pravil in zakonov kot pijan plota. Ob vsakem najmanjsem sumu bi moral sam ponudit odstop in narest vse, da se stvari razcistijo. To velja za VSE javne usluzbence, ne samo za to cefursko gnido. Tako delajo v pravih drzavah. Tukaj pa javni usluzbenci pocnejo kar jim pase, ker Slovenija ni drzava!

   • Duhec

    Ne razburjaj se… stres ubija.

    • FUCK COMMUNISM

     Kako si kaj danes, princeska moja??

    • tohuvabohu

     Razburjanje je zdravilo proti stresu, a ne, trapa nevedna.

  • Olga

   Moralo bi organe pregona in protikorupcijsko komisijo, mar ne?

  • FUCK COMMUNISM

   Ker je javni usluzbenec, placan iz davkoplacevalskega denarja za to, da sluzi in dela za ljudi, ki so ga in tiste, ki ga niso izvolili in bi moral kot tak biti moralno in eticno neoporecen. Jankovic pa za ti dve besedi se nikoli ni slisal! Zanj lahko volijo samo njegovi cefurji in slovenski idioti!

 • Rotar

  Vasi clanki so me preprical, zdaj volim Jankovica :) Zato ker je MEFISTO desnuharski izdajlc in narodni izdajalec ;)

  • janez cepec

   no, no, mau si preteru, mefisto pa ni izdajalc, je čist navadna fuknena in zaplankana SDS ovca, k nima svojih sivih celic, de bi mislu z njim. klobasa, kar je slišu od velikea vodje, to j pa tud use-

  • Olga

   Koliko vam plačata Mafiozo in njegov-ić?

 • vsemojebabe

  A Jankovič ne žali žensk, ko zahteva spolne usluge?
  Žali ženske in moške.
  Ni ga dobrega sposobnega možaka, ki bi od ženske zahteval spolne usluge. To zahtevajo samo luzerji!

  • rabbit

   fuk fehtarji

   • FUCK COMMUNISM

    Najslabsa verzija moskega!

  • janez cepec

   kva s ti brihtn, ejga, vse tvoje babe so mama, pa kešna sestra, če jo maš. ti pičke vidu nis, če te mat ne bi dojila, tud joškov ne bi vidu, Bunksl

 • TOML

  Po Ljubljani se govori, da si Janković sploh ne zapira več šlica.
  Agencija za zaposlovanje mu laufa 100 na uro…
  Njegovi komi sudije i tužioci pa gledaju, kot zabodeni voli….

  • janez cepec

   stalno spreman za dejstvo

 • Okrs Bokers Flokers

  Prokleti čefurji polcivilizirani.

  • janez cepec

   a si na stranko SDS mislu

   • rabbit

    Ne nate in tebi podobne.

    • janez cepec

     mistaka, zajebu si se

     • rabbit

      Ne ne nisem se si se kar prav opisal.

   • Okrs Bokers Flokers

    Ne. Mislil sem to srbsko drhal od jankovića in ostale parazitske proletarske parazite iz juga.

 • TOML

  Je Janković Štefaneca iz KPK tudi povabil na seks, da ima mir?
  Po moje, da ja.

 • Artur

  Imamo Jankovića , Kučana, Janšo , ludo Milo , Brgleza, Cerkota ….. SMC,Desus, SD, ZL, Nsi, …..5 milijardno bančno luknjo, NLB pranje denarlja ……. Nekaj Pilatusov tuje prizvodnje nekaj helikopterjev , nekaj na pol uporabnega železja za obrambo……
  Kaj imajo Srbi po “pucanju nesnage ” https://www.youtube.com/watch?v=UxuVQ0a8R4Q
  https://www.youtube.com/watch?v=hDXfqQWOTps
  https://www.youtube.com/watch?v=uPERct9m6Jk
  https://www.youtube.com/watch?v=D4RpLrLr57M

  • Olga

   Vseglihar! Smo vas našli!

   • Artur

    Ja vseglihar za ta pokvarjen “šmorn” a mi kaj drugega preostane ?

 • Cenzuriran 4x

  SDS neki zgublja procente po zadnjih raziskavah. Kaj jih ne bo, samo primitivne komentarje prebereš in ti je vse jasno. Še dobr da nisem jedel.

  • janez cepec

   primitivci, pa luzerji so, sicer pa, kakršn pastir, take ovce

   • Cenzuriran 4x

    Človek se je razvil iz opice pravijo. SDSovc nikol. Je še kar tam…

    • Olga

     Zakaj preusmerjate temo z “naših” ….?

     • Cenzuriran 4x

      Saj je ne. Kučan je dobil primitivno vprašanje na katerega je vrnil primitiven odgovor. To je edini jezik ki ga primitivci zastopite. In niste tolko inteligentni da bi dojel da ste začel s provokacijo. Kaj pol pričakujete? Rožice nazaj? Edin pravilno ji je zabrusil. Z drugimi besedami ji je rekel – ne me imet za norca.

     • tohuvabohu

      In je bil pohvaljen od feministk in ostale rdeče drhali na čelu z mirovniki.

     • if

      NLB medanorodno pralnico denarja je pokrival slovenski politični vrh vključno s Kučanom.
      Kako vidite to dejstvo? Kot rožico, primitivizem, državni kriminal, malomarnost …

  • FUCK COMMUNISM

   Dej no kaksno fajn malco pojej. Priporocam ti d-CON. Vsec ti bo.

  • Olga

   To so vaše prirejene ankete! Fajonova skoraj na vrhu????? Haha! Na Milanovem seznamu …

 • vsemojebabe

  Jankovič ne žali žensk?
  Dober dedec ne bi nikoli žensko izsiljeval za sex!

  (Žal so zbrisali prvo sporočilo, zato sem dodal krajšo verzijo. Kdo ve, kaj je Novo motilo pri prvem sporočilu?)

  • janez cepec

   smo zastopil, kva s hotu povdat, neč, k si Bunksl

 • Snorri Sturluson

  Kaj so ta rdeči naredili koristnega za narod ,za delavca?

  • Olga

   NIČ! Še ropajo jih!

 • xtc

  Hja ve se kaj pomeni slika,na kateriMatija drži za ramoMilana in to pomeni on je boter vseh botrov njega in njegove ukaze se brezpogojno uboga.

 • Janez

  STORIMO !
  DA BO NA STOLPU LJUBLJANSKEGA GRADU !
  SPET IN KONČNO – PONOSNO PLAPOLALA – S L O V E N S K A ZASTAVA ! L?r. J. KOMENDA
  P.S.
  LJUBLJANA
  JE GLAVNO MESTO – SLOVENSKE SLOVENIJE.
  P.s.
  LI P A – ZELENELA JE ! In bo !

  https://www.google.si/search?q=lipa+zelenela+je&oq=lipa+zelenela+je&aqs=chrome..69i57j0l3.30019j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • janez cepec

   kuga, če b se ti u zastavo zaviu, pa tebe prheftamo gor na kandelabr? se bojo u Begnah mau oddanil

 • PRIČEVALCI

  No, ko se pa Vinko Vasle oglasi glede “cuclanja” tičev, pol je pa vse jasno ……. ta jih je pocucljal več kot Makarovičeva, Tomička in vse ostale levičarke skupaj.

  • janez cepec

   svakoga dana, u svakom pogledu sve više napreduje.

   • tohuvabohu

    Samo ti, butec osojski, ne prilezeš nikamor.

    • janez cepec

     mene gledaš, sebe vidiš

  • Cenzuriran 4x

   Zgleda da mu noben več ne da za cucljat pol pa sam še joka in stoka pa foušarijo zganja.

  • slosin

   …od kod ti informacije, si mu ga tud ti potegnu..?

   • PRIČEVALCI

    Ne …. on ga je men.

 • Snorri Sturluson

  Kakšno korist ima narod od ta rdečih?To vemo da imajo ta rdeči koristi od naroda,ampak kaj ima narod od tega?

  • FRANC3

   Plačujemo jih, da oni nas izkoriščajo in se iz nas delajo norca. Zakaj? Ker smo slovenski volivci ovce. In to velike!! Volimo tiste, ki nam obljubljajo nemogoče, čeprav vemo, da nam lažejo.
   Dokler se volivci ne bomo odločili drugače in drugače volili, bo tako kot je. Potem pa ne jamrajmo, saj imamo takšno oblast, kot smo si jo izvolili. Cankar je napisal: ”Narod si bo sodbo pisal sam”!

   • janez cepec

    ma tardeči vas jebejo 72 let, pa vas bojo še, dokler boste take ovce, pa dok pastirja ne zamenate, luzerji. mora, de ste pedri, in vam paše, k jim pustite

    • tohuvabohu

     Je rekel Janezek, strokovnjak za deževnike: “kure brskajo za deževniki”. A ne, ovca?

 • antimur

  Za Kučana in Jankovića je škoda besed, kdor je vsaj malo pri pameti, mu je jasno, da sta zločinca in kriminalca prve kategorije, ta dva bo zgodovina postavila v kategorijo najhujših zlikovcev. Kar se pa varuhinj vseh vrst in kalibrov tiče, ter feministično golazen, so pa ogabne kučanistične borke, nekaj takšnega kot džihadistke in so kučanistična pogrutavščina,

  • janez cepec

   še vašga ljubljenga vodjo zraun prštej, pa ste tutto kompleto

   • tohuvabohu

    Kva maš pa ti zoper Kučkota (da konjskega mešetarja ne omenjam)?

 • Olga

  Kaj imajo skupnega ženske: Jankovićeva, Kučanova? Turkova? Mazohizem ali željo po moči in denarnici?

  • janez cepec

   maš prou, ti si prot njim ena navadna zblojena ovca zaplankana

  • Snorri Sturluson

   Gliha fkup štriha

 • ljubinica

  Na slovenski levici je cisto vse FAKE.
  Tudi njihov “feminizem”.
  In tako je od vsega zacetka.
  Znano je, kaksen odnos je imel Tito do zensk, pa je za nase rdece “feministke” se vedno idol. In v hosti, a so bile razne prileznice komisarjev “enakopravne”?
  O pocetju Jankovica niti ne muksnejo.
  Saj to pocetje zanje ni nic novega. To je njihov svet ….

  • Snorri Sturluson

   O nič ni FAKE ,oni so takšni,besede so v kontradiktu z dejanji

 • ljubinica

  Jankovica bi moral analizirati kak psihiater.
  Ocitno je psihopat in sadist.
  V ponizevanju nesrecne zenske najde seksualni uzitek ….

  • Karmen

   Levakarske navade že desetletja.

 • Osti jarej

  ..jankovič je dvakrat SPREJEL spolni odnos….torej mu je bil ponujen….kaj še nakladate

  • Snorri Sturluson

   Izsiljen

   • Osti jarej

    …pravijo,da ponujen

  • slosin

   ….a pol ga neb smel in je zato ovaden….bimbo

 • Osti jarej

  …sem pa vseeno mislila,da je zokuni bolj pretkan….da ga zdaj javnost gloda zaradi enega takega absurda……pa še okusa za ženske,očitno,nima

 • hribovc

  Dr. Anja Kopač Mrak @AnjaKopacMrak
  84.257 brezposelnih na zavodu, 13.9% manj kot lansko leto ob istem času…. vir Twiter

  … če mafijanković ne bi bil t’ko delov’n, bi b’lo nezaposlenih 84.260… pharmacija&mašleša&turk press

  • princeska

   Haha, zihr tud ločenka Anja nujno potrebuje Jankovičeve spolne usluge!
   Ah ja in na Violetko ne smem pozabiti, hihi.

  • Snorri Sturluson

   Kuk jih kej dela v Avstriji?

  • sprehajalec

   SMC levičarji bahajo z zmanjšanjem brezposelnosti, hkrati so pa nenormalno zaostrili pogoje za vpis na zavod. Pa ljudje odhajajo v tujino. To potem prikazujejo kot uspeh, saj so se oni kao dogovorili s tujino, da Slovenci lahko prihajajo. To je sama Kopačka rekla na TV.

   • rabbit

    Saj koliko je pa zaposlenih si pa ne upajo povedat, ker takrat bi se videla realna slika.

   • Karmen

    Isto kot leta 1968, ko je titek odprl meje, da je šlo 2.000.000 Jugoslovanov v Nemčijo s trebuhom za kruhom. Pa je bila rešena brezposelnost.

  • Osti jarej

   …ja,ker so spokali kufre in šli delat in živet v tujino,v penzijo,ali pa so jih z zavoda enostavno vrgli,ker niso zadostili kakšnemu pogoju ….recimo pisanju stotih prošenj namesec,ali pa obisk ur učenja pisanjale teh,ki jih vodijo taki kreteni,da verjeti ne moreš…..

 • princeska

  Vlasta zihr čaka, da jo bo Jankovič še njo za fuk fehtov.

  • realnost

   ona pa mrakova in še horda levakinj bi mu dale takoj brez protiusluge. Zato pa so tiho kot miši in nestrpno pogledujejo v telefon če jih mafijankovic slučajno že kliče. Cenene kur**

   • Olga

    Tradicija iz NOB!

   • ljubinica

    Pa Vesna Godina. Ta je cisto zatrapana vanj …

 • Snorri Sturluson

  Torej zaradi aktivnosti ta rdečih lahko pričakujemo epidemijo Stokholm sindroma?

 • ljubinica

  Zakaj Jankoviceva zena to prenasa?
  Se ga boji?
  Zakaj se ne loci?

  • Snorri Sturluson

   Verjetno zaradi otrok.Topel dom ,varno zavetje….

  • rabbit

   Denar, denar, denar in še enkrat denar. Gospa ima dva butika, ki pa ne ustvarita nič. Potem ti je vse jasno. Oblečena pa po zadnji modi in najdražje blagovne znamke. Kako že rečemo takim keš pička ali ne.

   • ljubinica

    Bog ve, ali je tudi ona “feministka” ….
    Verjetno je, tako kot Killary ….

    • rabbit

     Ona je materialistka.

 • Snorri Sturluson

  No kaj so dobrega komunisti naredili za človeštvo?

  • FUCK COMMUNISM

   Hahaha eno uro nazaj si to vprasal, pa ti se noben komunajzlarski pizdun ni odgovoril! Nimajo odgovora! Tako kot meni ze desetletja ne odgovorijo na vprasanje kaj je v njihovi rdeci ideologiji naprednega!? In nic! Ze vec kot 20 let! Floskula! Samo to znajo – kvakat parole!

   • Jovo Jamnica

    Zakaj pa je te Janković že skoro 12 let župan Lublane??? Jas nič več nea zastopim…

    • FUCK COMMUNISM

     Ker so se v Lublan cefurji prevec nakotil, Slovenci so pa od slabega zivljenja ze cist apaticni in ne hodijo na volitve. Isto kot v Londonu s kozjejebci in Anglezi… pa dobis mohamedanca za zupana…

  • slosin

   pobili so 100 mio ljudi, v glavnem lastnih…

 • princeska

  S temi komunisti je tako, da denar in privilegije brezobzirno grabijo zase, odgovornost pa solidarno delijo z drugimi (kar pomeni, da nikoli niso za nič odgovorni, ker zagovarjajo kolektivno odgovornost, to pa najdejo v folku, ki plačuje za njihove grehe).

 • Jovo Jamnica

  Da si malo oddahnete od komunistov… LOL
  https://pbs.twimg.com/media/DG4SbgTXUAARpo5.jpg

 • Osti jarej

  …noben zdrav dedec bi se ne branil ponujenega spolnega odnosa….še far ne,če ni narobe zvezan…jankovič ,da se razumemo,ga ne cenim popolnoma nič,ji je pa za to zrihtal službo za nedoločen čas,da si je lahko najela kredit in si kupila večji flet…..bojda je manjšega imela v lasti,a ga je odddajala in kasneje prodala…..menda je problem nastal,ko je najemnik spokal,tip ,ki je z njo živel v najetem stanovanju pa tudi…..

  • sprehajalec

   Večje zlobe ni na svetu, kot je zlobni ljubljanski jezik….. Tisti, še satre šole, ki ne vleče korenin v Bosno.

  • Snorri Sturluson

   Vidiš zato bo ta narod zmeraj nekje od zadaj ,manj razvit,zaostal,zmeraj bo gledal na tujo mizo in zraven preklinjal na glas ali pa v sebi zakaj sam tega nima.Zato se pojavljajo foliranti ,prevaranti,ki vejo znajo in zmorejo kako priviti ,zajebati, zmanipulirati cloveka z upognjenimi hrbtom brez hrbtenice.Na koncu bodo rekli saj si si pa sam kriv za svojo revščino

   • Osti jarej

    ..to že ves čas trdijo….tudi socialna politika gre točno s tem konceptom naprej…in ljudje so tako našuntani in oprani,da točno to vidijo in trdijo….nezavedajoč se,da bodo kmalu na mestu onih,ki danes nimajo ali pa imajo komaj za preživetje…..pametni odhajajo v tujino,ker smo Slovenci postali poceni delovna sila…..z novim nepremičninskim pa,povprečni in nižji sloji, tudi brezdomci…

 • ljubinica

  Baje je MOL cel kupleraj, tako kot javna hisa ….

  • janez cepec

   kr prjav se, rabjo eno fukneno staro babo

 • Janez
 • janez cepec

  kva če b se vaša Marjanca prjavla za službo pr Zokiju, mrbit bi pa pršla na svoj račun

  • Anton

   ejej nič se nisi poboljšal, še več, čedalje na slabše ti gre

   sarkazem press

   • janez cepec

    šnopca pa pera j zmankau

  • sprehajalec

   Kwa je Janez, Zoki ma rt sam take k so mu podrejene, trgovke, pa lekarnarke. neka varjanta dominacije.

   Marjanca je neodvisna in samostojna. Dvomim, da b se Zokanu dvignu. More čutit da nadvladuje.

   • janez cepec

    zna bit ja, Marjanca je pa tko bel zlatga Stojana navajena, čeprou bi ji kešn taspojdn al pa mirant tud pasu

    • sprehajalec

     Ker si tipičen moški “stare šole” Janez, doma copata, naokoli pa polna goflja kaj se za babo ne spodobi, ti bom dal en primer iz zgodovine, neko predhodnico in vzornico Marjance.

     Starejša generacija zelo verjetno pozna Beate Ushe, sploh pa gastarbajterji. Gre za verigo erotičnih butikov v Nemčiji. Na višku slave so bili v 70tih in 80tih.

     Ustanoviteljica verige je bila Beate Köstlin, kasneje je vzela ime Usche. Bila je preiskusna pilotka v tretjem Rajhu, dosegla je čin Kapetanke in letela testno na prvih reaktivcih na svetu, Me-262. Mož ji je padel na vzhodni fronti, v obkoljenem predmestju Berlina je konec aprila 45 naložila svoja dva otroka in še štiri druge v letalo in odletela proti Danski. Bilo je eno zadnjih letal, ki se je uspelo prebiti iz Berlina. Umrla je leta 2001 v Švici.

     Po vojni je začela kot podjetnica in uspela z verigo erotičnih shopov.

     Ni glih u ukvirh kmr bi ti stlaču babo janez, a?

   • zokispoki

    Njemu se brez Viagre itak ne dvigne …

   • Osti jarej

    …oh,na marjanco se nobenemu ne dvigne…če je normalen…tako kot na la toyo ne

    • sprehajalec

     Verjetno imaš enake probleme….

  • Osti jarej

   …tko slabega okusa pa najbrž vseeno nima

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 22 dni, pa…

   • janez cepec

    tazakmašn gvant obleč, de boš mau podobn na gaugah zgledu

   • Ana Job

    Dolgčas.

 • Janez

  MAČKOVO PRIJEMANJE – TREPLJANJE PO RAMI
  EX, HVALABOGU EX “ŽAL” PREDS. KUČANA !
  To
  JE BIL PREVZEM
  – ŠTAFETE NESODNO-KRVAVE KPS, KPJ KOMUNISTIČNE OBLASTI ! L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  KPS ŽAL URADNO ŠE NE PROGLAŠENI
  ZLOČINEC – KPS STALINIST – IVAN Grozni MAČEK,
  PRIJEMA M. KUČANA – ZA RAMO.

  https://www.google.si/search?q=kucan+macek&client=tablet-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiY2Znes9bVAhWCuRoKHTnMDfIQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=XPzysodEX5N3mM:

 • Božo

  Jankovič te nategne in dobiš službo Janša pa te samo nategne.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 22 dni, pa…

  • FUCK COMMUNISM

   Kreten

  • janez cepec

   hehe, točn tko

  • tarantela

   10+

  • slosin

   ubošček! A misliš službo na avstralski kliniki..?

 • Osti jarej

  ..w pa o sprijenem sexu….kaj,ko bi se zase brigal

 • Janez

  ŠE ROKOVANJE
  MED KPS STALINSKIM NESODNIM MORILCEM !
  TISOČEV TISOČEV PROTIKOMUJNISTIČNIH SLOVENCEV – Ivan “Grozni” MAČKOM !
  In med
  “NADLEGOVALCEM” IN “ZAVIRALCEM”
  NAS SLOVENCEV ! – “HVALABOGU EX ŽAL PRDS. M. KUČANOM. Dokaz povezave ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ROKOVANJE MED
  KPS MNOŽIČNIM MORILCEM I. MAČKOM IN
  MED DOLGOLETNIM ZAVIRALCEM RAZVOJA
  DEMOKRATIČNE
  IN SLOVENSKE SLOVENIJE. – “EX “ŽAL” PREDS. M. KUČAN, Sedaj 78 let.

  https://www.google.si/search?q=kucan+macek&client=tablet-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiY2Znes9bVAhWCuRoKHTnMDfIQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=tbvnC__5vEwQBM:

  • janez cepec

   kva j dej, a boš šu namest zastave binglat s kandelabra na gradu u Jeblan. u Begnah že proslavlajo, pa fešto delajo, če boš res šu

 • von Rhein

  Samo Bog ve, koliko izpitov je baraba pokvarjena naredila na nepošten način!!!
  …………………….
  Marsikaj tudi Kučan ve.Takrat,ko se je opankar trudil za diplomo je bil kolega že na visokem političnem položaju.Tudi vpliven je bil.
  Tako.Sedaj pa njegov-i skok.i. Popolnoma nič me ne zanima,za moje pojme je popolnoma vseeno koga in kdaj je položil.Svojo “moč” izkoriščajo mnogi politiki,direktorji in športniki.
  Mene res najbolj muči vprašanje kako lahko tak bebec diplomira na fakulteti,čeprav kar nekaj ekonomistov poznam,ki niso nič boljši. Potem gre še za “manire”. Bivši prodajalec lubenic zna komunicirati samo z osebami iz zaostalih bivših sovjetskih držav,tistimi,ki obvladajo korupcijo in goljufije vseh vrst.
  Največja žalitev za Slovence je to,da si natakne zlato verigo za vrat,zasluži pa pleteno.
  ……………….
  To je bil odgovor Kučkotu:) Prilepim še 1x,ker je z veliko zamudo.

 • if

  Jankovićevo spolnokoruptivno delovanje, odziv režimskih medijev in po službeni dolžnosti neustrezen odziv funkcij države dokončno razgaljajo vzajemno koruptivnost nosilcev državnih funkcij.

  Država je bolna, je gnila, mnogi državljani gnilobo katalizatorsko vzdržujejo!

  Prilagam povezavo do predavanja dr. Finka na srečanju treh Slovenij (sv. Višarije, 6. avguta 2017).
  Vsebina je vredna poslušanja, razmisleka in ukrepanja v korist ozdravitve RS.
  http://audio.ognjisce.si/oddaje/Slovencem_po_svetu_in_domovini/2017/prispevki/ssd170813_visarje_predavanje_fink_5253.mp3

 • Extreme Pain

  Neverjetno. Cel svet poroča o tragičnih dogodkih v Charlottesvillu, razen Nove24TV.
  To so preprosto zamolčali. Zakaj že? A ja, ker so belski nacionalisti delali toliko izgredov, da jih je guverner Virginije deportiral iz države. Plus: mrtva protidemonstratorka in dva policista.
  PIZDE, IN VI STE V SLUŽBI RESNICE? MRŠ!!!

 • exposingtruth9

  Feministke so izdajalke ženskega spola, izdajalke Evropejk.
  Po eni strani naročeno ( po vzoru agende), skoraj vsaki dan kričijo in protestirajo kjer lahko proti Belim Evropejskim moškim in sistemu ki ga imamo v Evropi, češ da ženske v Evropi so zatirane, da smo Evropejci šovinisti in seksisti. A ko je to treba to povedati za dežele iz Bližnjega Vzhoda in Afrike, vse otrpnejo, še več celo ponižno nastavljajo svoje p**** in fafajo K od črncev in Arabcev. In take naj bi se borile za ženske pravice ??!! s figo v žepu, zakaj so ženske se vedno manj plačane za isto kvalitetno opravljeno delo kot moški ? aja saj res feministke se “borijo” že desetletja za “ženske”.

  in pol take naj bi vodile ženski Svet v Zahodni svetu. Te ženske so izdajalke in neuravnovešene, teh sploh ne moreš poimenovati ženske ker so sramota za ženski spol.

  Takoj ko vidiš te vse paradokse takoj uvidiš da za tem stojijo zionisti/globalisti za svojo agendo, multikulturalisma – pomoč pri vspostavitvi novega svetovnega reda bebcev.

 • radames

  Levičarji – s svojo nemoralnostjo – lahko počnejo, kar se jim zljubi. Če ne trobimo v njihov rog – pa je sovražni govor.
  Tako se uničuje narod! Tako se uničuje – z dekadentnostjo in degeneracijo – najplemenitejše v narodu. Za internacionaliste je narod nepomemben.
  Ne boste nas, fašisti moderne dobe! Kar počnete, je zares fašizem, to je, tisto, kar ste včasih preganjali, danes pa ste vi sami – fašisti.

  “Fašisti bodočnosti bodo sami sebe imenovali antifašisti!” (Churchill)

  • Jovo Jamnica

   Čuj, veš ti mogoče, zakaj je razlika met slovenskimi kraticami NOB in JLA??? Zakaj je enkrat narod, drugikrat pa ljutstvo???

   • radames

    Po slovensko je JNA.
    NOB ima povsem drug pomen. Ne pomeni osvoboditve izpod okupatorja, marveč osvoboditev izpod kapitalizma. Narodnoosvobodilna borba = boljševistična revolucija. Za pravi pomen NOB so vedeli samo visoki komunisti, narod pa si je to kratico – in si jo še – razlagal popolnoma narobe.

    Ni dolgo, ko sem o narodu/ljudstvu nekaj prebral. Sem pa že vse pomešal in raje ne poskusim razlagati. Enako zavajanje kot z NOB.

    • Jovo Jamnica

     Res??? To pa nisn vedo. Jas sn prepričan, da si se zmoto. JNA pomeni po srpsko… Jugoslovenska narodna armija, po krobosko pa Jugoslavenska narodna armija. Mi pa smo rekli Jugoslovanska ljudska armada…

     • janez cepec

      maš prou, sam razlož mi zdej ludstvo

     • Jovo Jamnica

      Slabo čitaš. Napiso sn ljutstvo. To pride ot ljut… ne pa lud

     • janez cepec

      mau se zapletaš. sej ne, de bi biu jest pikolouc, sam smo ljudje, al ludje po tvoje, nismo ljuTje

     • Jovo Jamnica

      Mi Štajerci tu na vesi rečemo… ludi pa luctvo. Nekam nismo na ti z onim Lj, nj, žnj. Tut runklu nea rečemo runkelj…

     • janez cepec

      tok zapenaš u ta LJ, kot janšisti u rdečo zvezdo, ni to dobr

     • Jovo Jamnica

      Nemrem si pomagat, oni pa zglea tut ne…

   • janez cepec

    narod je pa srbski , ljudstvo, al po tvoje LUDSTVO, je pa slovenski izraz, sam jeba je to, de LUDSTVO uka izhaja iz srbske besede LUD. kva pa zdej?

    • Jovo Jamnica

     Zato smo pa mi Norce meli, da se ludisti niso prijeli…

     • janez cepec

      ehehe, dobr si se zmazu

  • Snorri Sturluson

   https://youtu.be/o96bcZFFq2A

   Èe kdo me ujezi, do njega švignem

   in nesramno na uho mu rignem.
   Nato mu reèem: “Kupèek sem podrl,
   ker sem feferonov se nažrl.”
   Èe me hoèe kdo na gobec vžgat,
   pa mu reèem: “Pazi, jaz sem psihopat!”

   Jaz sem mali psihopat, psiho, psihopat,
   in te stisnu bom za vrat, bom za vrat!
   Z mano se ne smeš igrat, se ne smeš igrat,
   ker jaz sem mali psihopat.

 • Franjo Trojner

  Jankovič je v Ljubljani premočan, da bi se mu dogodilo sodišče. Muslimanom je omogočil džamijo, športnikom je omogočil Stožice, po Ljubljani se koplje in rije non stop in tudi Vuk KRađić je v Ljubljani dočakal svoj kip, turisti dobesedno derejo v Ljubljano itd.. Ker stoji pol Ljubljane za njim, se mu kljub vsem aferam tudi kučan z svojimi romarji na magistrat in stranka SD se ga niso nikoli odrekli, kar pomeni, da je za našo ne/pravno državo nedotakljiv. Tudi vse kričeče feministke, niti Vlastica zagovornica človekovih pravic se niso obrnile proti njemu, kr na tem Zokiju nekaj je, tako v tem stilu tudi poročajo vsi levici vdani dominatni mediji. Sicer pa tudi v Mariboru ni nič drugače, imamo takšnega župana, kot smo si ga sami izvolili in očitno si takega tudi zaslužimo. Za kaj več in zelo drugače bo pa v prihodnje pred in na dan samih teh ali onih volitev potrebno uporabiti več modrosti in imeti tudi več sreče.

  • Hun

   končno te je srečala pamet

   • stajerc5

    Podmazi klikerje, pa potem komentiraj…Dvomim, da bo pomagalo!

    • Hun

     prmazem loh teb eno okol ušes pa sm preprican da bo pomagalo

     • stajerc5

      Vau-vau, samo ce bos priden, dobis kostiko!!

     • Hun

      ne razumem neslovensko

     • stajerc5

      Ti cisto nic ne razumes! Se pasjo diplomo ti je serif kupil v kinoloskem drustvu!!!

     • Hun

      lih ti potem sam rećm jebo ti pas mater

   • Ana Job

    Tega ne bo pamet nikdar srečala.

    • Hun

     a te je on vceraj razkuril

     • Ana Job

      Desne sredine ni, je samo krščanska stranka in Med takimi se ne vidim.

     • Hun

      očtno je našim desničarjem zelo blizu tradicionalen muslimanski kalifat…sam se sprenevedajo kot vedno…

     • Ana Job

      Ja in tudi njihovim ženskam je to všeč. Očitno jim je mazohizem precej blizu.

     • Hun

      pač jim vodljivost paše ker same ne upajo pokazat da ženska zmore marsikaj…uspešnost in odličnost pri ženski mene sam še bl sprav iz lenobe v kreativnost

     • Ana Job

      Te ženske njihove ne vedo, kaj je kreativnost in uspešnost. Vrhunec kreativnosti je njihov otrok ali vnuk. Direktorice so zanje od hudiča obsedene, ki jih bo bog štrafal, ker se brigajo za kariero.

     • barbara rov

      Pokaži potrdilo o tem da:
      -itaš lastno podjetje
      -si član SDS
      -si lektor

     • Jovo Jamnica

      Keri si ti? Viktorh al Mefo???

     • Ana Job

      Oba sta dementna starca iz območja celja blizu janši. Viktorh ima celo bazen v pritličju hiše. Je strašno dolgočasen itak ne zna drugega kot tik tak. Banda hudičeva!

     • Jovo Jamnica

      Vem.

     • barbara rov

      Jaz sem barbara rov, ti si pa tisti ki piše tudi kot Fogglof Tunnek. Zakaj si pa nehal gobcat pod FT?

     • Jovo Jamnica

      Čuj, nea vem. Veš ti mogoče, kaj pomeni engleška beseda Edit???

     • Ana Job

      Fuck of Kreten zabiti. Pokaži potrdilo, da nisi umsko bolana, trapa zabita

     • barbara rov

      Včeraj si napisal, da si član SDS in da imaš lastno podjetje. Pokaži potrdila.

     • Ana Job

      Ti si zame izmeček prve klase.

     • barbara rov

      Zakaj pa?

     • stajerc5

      Pri treh Barbarih sem ze bil v rovu, pa je bila grozna tema. Pri tebi tudi ni nobene lucke!?

     • stajerc5

      Zgodovina nam pove, da so ze v pra-pra obdobjih zenske skrbele za “otroke in jamo”. Mislim, da takrat se ni bilo Jezusa ali Alaha, Bude…V tisocletjih se pravzaprav ni veliko spremenilo. In danes?
      Kdaj se je zacela emancipacija in zakaj? Zacela se je iz potrebe za prezivetje. Vec lacnih ust je rabilo vec kruha. K emancipaciji so z isto mero prispevali moski kot same zenske, ker je bilo potrebno nahraniti druzino. (Se moja stara mama je hodila “u taurh”, da je nekaj prinesla!)
      Z zmanjsanjem stevila otrok se je seveda ponudila priloznost solanja- izobrazbe in s tem tudi moznost zaposlitve. Ja, in sedaj je zenska na razpotju, se posvetiti karieri ali druzini. Oboje skupaj nas vodi v stanje kot ga imamo dandanes. Otroci so prepusceni sami sebi, vzgoja bi se naj odvijala v soli(hehe), medsebojnega najbolj vaznega intimnega, dusevnega kontakta z nasimi lastnimi otroki pa ni vec. Prepusceni so vec ali manj sami sebi, kam pa vodi to pa sama ves…
      Kje je problem in zakaj je tako?
      Problem je v zelji, da bi bila rada drzava najprej socialna in sele potem financno zdrava oz. kapitalisticna. To preprosto ne gre, ker rabis za socialo najprej kapital potem sele lahko urgiras.
      Primer tako zazeljene Svice2:
      Zadnji Kanton je sele1991 sprejel volilno pravico za zenske. Zakaj? Same niso hotele!!! Morali so sprejeti zakon, da so bile prisiljene…Spet zakaj!? Ker so mozje doprinesli dovolj za dobro zivljenje cele druzine, in se vec.
      Se danes je za svicarsko druzino normalno, da se zena izobrazuje do tam, kjer sama zeli in se po prvem otroku odloci, da ostane doma(14 tednov- 80% placa) ali nadaljuje z sluzbo. Ker je povprecje otrok na druzino pri 1.8, si lahko predstavljas, da je skoraj vsaka druga svicarka doma!
      Doma, kot pri tebi tako zavrzeno komentirano:”Ženska naj bo mati in gospodinja”.
      Mogoce se ena izjava katolika: Najprej stalca, potem pa kravca! Misljeno za drzavo

     • Ana Job

      Oprosti štajerc, če sem te kaj prizadela, vedno sva se lepo razumela. Sem poslovna ženska, mlajša in še nimam otrok in so me včerajšnji zapisi izjemno prizadeli, da razmišljam, da odidem iz tega moškega portala. Potrudil si se, hvala za ta lep zapis. Lep pozdrav.

     • barbara rov

      Poslovna ženska ki trdi da ima podjetje, ampak dokazati pa tega ne more…

     • FUCK COMMUNISM

      Tebi nima Ana kaj dokazovat! Komunajzarske fore: najprej govnarji nekoga obdolzite, potem naj bi pa zrtev dokazovala svojo nedolznost!?!?!? Tipicno komunazarski nacin! Sam postrgej se mi!!!

     • barbara rov

      A ti ji pa kar verjameš, na lepe oči ali kaj…

     • FUCK COMMUNISM

      Nimam razloga, da ji ne bi. Desnicarka je in desnicarji ne lazemo!

     • barbara rov

      Kako veš da je desničarka?

     • FUCK COMMUNISM

      A mas ti mal kratko pamet?!? Da bi te prav razmetavalo od inteligence, se ni bat, a ne?!

     • barbara rov

      Vprašal sem te, kako veš da je desničarka. Ti si trdil da je desničarka.

     • FUCK COMMUNISM

      A ti ne znas presodit po komentarjih?! Vam levuharjem je treba vse na pladenj dat in pol trobite tisto do smrti! Fak ste dolgocasni! Naj mi nekdo da srcni utrip…

     • barbara rov

      Ampak Ana Job ni kristjanka. Ona ima precej proti veri. Kako pa imenujemo tistega, ki ima veliko proti veri za povedat? Ti dam kaki njen citat?

     • FUCK COMMUNISM

      Evo, spet dokaz, da ste levuharji zabiti k kurac! Krscanstvo ne pogojuje desnicarstva!!! Tut jaz nisem kristjan, pa sem skrajni desnicar! Bo slo?! Bos zmogel to sprocesirat?!?

     • stajerc5

      Jaaaoooo, ta baraba, ops, Barbara pa ze dolgo ni imela rova spucanga…

     • Ana Job

      Res ne. Dec se je ogiba na km, ker smrdi iz nje gniloba in se že dolgo ne umiva.

     • Ana Job

      Jaz sem tudi mislila, da krščanstvo ne pogojuje desničarstva, ampak so mi na članku o papežu, zadnjič Lustrator, Marta in Nata dokazovali nasprotno včeraj še Franjo Trojner.

     • barbara rov

      Lej če si trdil, da imaš podjetje in da si v SDS in če ne pokažeš potrdila, to lahko pomeni, da si si to izmislil. Je tako ali ni tako?

     • Ana Job

      Misli kar hočeš vseeno mi je ker mi ne plačaš prispevkov in tudi nič zraven ne daš. Torej? Zame si zrak in mi je zate vseeno. Na BLOCKED greš k ostalim grešnikom.

     • barbara rov

      Kakšnih prispevkov?

     • Ana Job

      Tega imenujemo Barbara rov. To si ti packa nemarna,umazana. Točno vem katera prasica je zadaj. Tista ki me je obdelovala že na enem članku v krdelu.

     • barbara rov

      A veš, tistega, katerega si ti čakal uro in pol za fajt? No ta piše pod nickom Ana Job.

     • Ana Job

      Ti si ena neumna prasica. Čistokrvna zamazana packa ki bi ji osmrajen komunajzarski gobec žajfala dve ure. Štajerc in Fuck comunism bi te pa držala. Noben normalen desničar ne uporablja za nick Barbara rov, kjer so ljudje umrli tako zelo mučne smrti. Sram te bodi bolnica prekleta, hudičeva!!!

     • barbara rov

      Lej, če bi ti trdil, da imaš nov motor Honda, ti bom rekel, pošlji kako fotografijo. Ali bi fotografijo poslal ali ne?

     • Ana Job

      Očitno si tukaj nov. Up vote poglej.

     • barbara rov

      Kaj hočes s tem povedat?

     • Ana Job

      Da si eno veliko neumno govedo brez pameti. Grda, stara naveličana. Ljudmili bi zlezla v rit samo če bi ji lahko.

     • barbara rov

      Kateri Ljudmili?

     • barbara rov

      Aha, ti verjameš da je ona desničarka (mimogrede, kako si do tega prišel), potem pa, ker je ona desničarka, ona ne laže. Aja tako je to. Ampak, ona je rekla, da ima podjetje in da je v SDS. Rekel sem, da naj pokaže potrdilo. V čem je sedaj problem?

     • FUCK COMMUNISM

      Problem je v tem, da ti zahtevas od nekoga neka dokazila, cesar ti Ana, ali kdorkoli drug, ni dolzna dokazovat. Kdo pa mislis da si?!?!? In ja – desnicarji ne lazemo!!! In nismo pizde, tiste karakterne, tako kot ste levuharji!

     • barbara rov

      Kaj pa je narobe če pokaže potrdila. A je to skrivnost ki se jih skriva? Saj so njena, nihče jih ne bo ukradel. Pač s tem da pa trdi da ima podjetje in da je v SDS pa ni dovolj, da bi ji verjel. Torej, se je lahko to tudi izmislil. Če se je pa izmislil, kaj pa pol to tebi pove a?

     • Ana Job

      Ti raje potrdilo zatlačim v tvoj goltanec smrdljiv, da boš gledala s tabelim.

     • barbara rov

      Aha, tak je tvoj odziv. Sej, če ne pokažeš potrdil, to je že skoraj odgovor zase…

     • Ana Job

      Kaj pa je nsruve6, če ti pokažeš potrdila da si mentalno fuknjena baba, ki že dolgo ni vedela nagega deca?

     • stajerc5

      Ze imas lucko v “rovu”..?

     • barbara rov

      Si lahko malo bolj natančen?

     • stajerc5

      Fuj Teufel, tako natancen pa ne bom…

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahaha hahahhahaha

     • barbara rov

      Misli ti pa ne morem brat…

     • Ana Job

      Hvala.

     • barbara rov

      Ne ne, ikogar nisem obdolžil, Ana Job sama je včeraj trdila, da ima podjetje in da je v SDS.

     • Bald Eagle

      Ti bom pa jaz odgovoril na vprašanje. Ano osebno poznam in lahko potrdim, da je uspešna podjetnica, članica stranke SDS, inteligentna in sposobna lepa mlada dama.
      Prepričan sem, da ji ti v nobenem pogledu ne sežeš niti do gležnjev.
      Le podplate čevljev ji lahko očistiš s svojim rdečim jezikom, če ti ona to dovoli.

     • barbara rov

      Ja no potem pa potrdi, kaj še čakaš? Sej to čakamo, potrditev…

     • Bald Eagle

      Saj sem ti potrdil.

     • barbara rov

      S čim pa?

     • Bald Eagle

      Z svojo besedo.

     • barbara rov

      Aja, to je pa potem vse jasno, ja.

     • Bald Eagle

      Ti misliš da sem jaz izdajalec in da bom razkrival pravo identiteto nekoga, ki ga poznam?
      To je vaša komunajzerska manira.

     • barbara rov

      Lej. Nisem jaz tisti, ki je trdil, da ima podjetje in da je v SDS. Jest sem samo rekel, naj to dokaže. AMpak, zdej, to še ni dokazano. Tako da smo že na meji groženj. Kje sta potrdili? Da je lastnica podjetja in da je v SDS. Minuta dela.

     • Bald Eagle

      Kdo pa si ti, da bi ti bilo potrebno karkoli pisno dokazovati.
      Vse kar je povedala Ana 100% drži. Koliko pa ti temu verjameš ali ne, je tvoja stvar. Saj te nihče ne sili, da ji moraš verjeti.

     • barbara rov

      Ti zdej trdiš (v njenem imenu), da je vse kar je ona rekla, res. Dokaži.

     • Bald Eagle

      Mirno lahko potrdim resnico, če jo poznam. In v tem primeru jo in sem to tudi potrdil.
      Nekateri komentatorji na tem portalu se pač osebno poznamo.
      Tebi pa nimam kaj dokazovati, ker bi v tem primeru moral razkriti pravo identiteto osebe, ki jo poznam.
      Razkrij ti svojo pravo identiteto, da vidim kdo si in koliko si uspešen v svojem življenju. Bo šlo?

  • Jovo Jamnica

   Sicer pa tudi v Mariboru ni nič drugače, imamo takšnega župana, kot smo si ga sami izvolili in očitno si takega tudi zaslužimo.
   ————————
   Hej, v Mariboru ni blo tak, ko v Lublani. Fištreka so postavli na tron pristaši stranke SDS.
   Zakaj??? SDS je mela na županskih volitvah svojega kandidata, spoštovanega gospoda mag. Tomaža Kanclera, keremu je odrekla potporo f korist Franca Kanglera. Franc Kangler je dobo sam 7000 glasof. V prvem krogi pa 6000. Če bi stranka SDS potprla svojega kandidata, bi op dejstvu, da je kandidat SMC pušno zarat afere, v drugi krog prišo ziher Tomaž Kancler in bi z lahkoto premago Fištreka. Za Fištreka so itak šli volit sam oni, keri so se bali, da bi ki spet Kangler grato župan. Če pa bi v drugi krog prišo Kancler, pa bi bla volilna udeležba v Mariboru dosti višja in Fištrek bi pušo!!!

   • von Rhein

    A tako je to bilo. Vedno sem mislil,da so volitve takrat usmerjali obešalci lutk z Dravskega mostu.

    • Jovo Jamnica

     Ne, ne. Oni so pač drukali za Fištreka. Bli so iz njegovega štaba!

     • tohuvabohu

      Čuj, kaj ti se ga nabrjonglaš že opoldne?

   • Franjo Trojner

    Volilna udeležba je bila mizerna. Točno določen medij in novinar je Fištravca povzdigoval v nebo, skratka forsiral do nezavesti! Izgleda, da so bila pričakovanja velika, zahvala s strani Fištravca pa je izostala. Hecno je spremljati, da ta isti medij in novinar, ki je Fištravca ustoličil po njem danes najbolj udrihala.

    • Jovo Jamnica

     Ja. Recimo, da Večer kroji volilni utrip v Mariboru. Večer bere v Mariboru večinoma starejša populacija, ki se tudi disciplinirano odzove na volitve. Zato v Mariboru pride do drugega kroga, ker Fištreka pač med ono populacijo, ki sploh ne bere Večera, ni mogoče popularizirat. Zato dobi v prvem krogu samo 14.000 glasov. Kopica ostalih županskih kandidatov pa, pazi… več kot Fištra. V Lublani je razmerje Janković : Ostali – 46.200:34.000! V Mariboru pa Fištra : Ostali – 14.200 : 20.300!!! Gremo dalje. Kam se prebukira 14.200 discipliniranih ali zainteresiranih, če odštejem 6.100 Kanglerovih, v drugem krogu??? Fištreku??? Ne. Samo 1000 in nič več, se jih v drugem krogu prebukira h Kangleru, ostali pa ostanejo več ali majn doma, ker jih Fištrek ne zanima. Na plano pa prilezejo prestrašeni, ki v prvem krogu sploh volili niso in jim Kangler ni všeč, se je pa nepričakovano in njih grozo, znašel v drugem krogu. Tu zraven je veliko onih, ki so na mariborski vstaji proti Kangleru sodelovali spontano. Na ta račun dobi Fištra vsaj 7000 glasov. Slediš?? Predpostavimo, da v prvem krogu podpre stranka SDS svojega kandidata. Ker dobi Kangler v prvem krogu samo 3300 glasov več, kakor Kancler, pomeni to, da je Kancleru v prvem krogu umajnkalo 3300 glasov, ki jih je umetno skasiral Kangler. Ob debaklu SMC Kranjca je evidentno, da bi ga gospod mag. Tomaž Kancler gladko prehitel in se uvrstil v drugi krog, kjer pa bi se karte močno premešale. Komu ni bilo to v interesu???? Ja, štabu Fištreka!!!! Komu je šla na roko, recimo nenamerno napačna strategija stranke SDS??? Spet štabu Fištreka!!!!

 • Snorri Sturluson
 • Jovo Jamnica

  Ker je moj frend Franjo omeno Vuka, sn malo skočo na tviter. Najnovejšo na tviteri. Možni kandidat za precednika – BMZ se je postavo za Vuk Godino. To je dobro, ker Godina se je takoj skregala z Fištrekom v Mariboru…

  BMZ za precednika!!!!!!!!!

  ————————-
  https://twitter.com/bmz9453/status/896791541657862145

 • if

  Janković in Kučan, tandem vzajemne nedemokracije, kršilca demokratičnega prava, pravokleparja.

 • Artur

  David Icke kako se manipulira s celim svetom , naša leva banda ni nič drugačna :
  https://www.youtube.com/watch?v=LWAmV09CYoU

 • von Rhein

  Javnost je zgrožena: Janković izkorišča ženske, Kučan jih žali, feministke, Vlasta Nussdorfer in Anja Kopač Mrak pa molčijo.

  Ti dve niti ne vesta kaj pomeni tak način izkoriščanja.

  • ljubinica

   Molcijo tudi vsi drugi “borci za clovekove pravice”: Musarca, Ascicka, Strajn, Violeta, Svetlana Slapsak, Martina Vuk, Rajgelca, Misa Molk, afzjevke iz SD , Igor Pribac ….
   ZA KOZLAT.
   BTW: na radiu1 pa pravkar slisim, kako v Lj Jankovic prenavlja Gosposvetsko ….

  • Waltter

   Vlasta sigurno ne – Anja pa zagotovo dobro ve kako se pride do službe

 • Ana Job

  Niso edini, za katere so ženske manjvredna bitja. Tako razmišljajo tudi kristjani. Ukinimo šolanje žensk. Gospodinje in matere doma ne bodo potrebovale fakultet.

  Izjava nekega kristjana : “Ženska naj bo mati in gospodinja. Doma naj čaka na moža.”

  • macon

   To je kriminal, ker tip izkorišča javno funkcijo in javni denar. V normalnih družbah, ki bi jim radi pripadali, taki patroni takoj letijo iz javnih funkcij. Sodni epilogi pozem lahko so ali ne, ampak javne funkcije so za take zaprte, cela družba pa se iz njih norčuje.

   Žal mi je, ker levi res nimate nobenih etičnih standardov. A tudi v realnosti samo lažete, da pridete do koristi in kradete, če se ponudi prilika?

   • Ana Job

    Tudi farmacevtka bi morala biti kaznovana, ker se javno prostituira. Dobro je vedela da župan ni pristojen za razreševanje njenih osebnih problemov. Ena nemarna packa je. Upam da oba zaprejo, tudi njo zaradi napeljevanja h korupciji.

    • luckyss

     Glej, to le pomeni, da vas je večina žensk kurb…le v ceni je razlika…
     Se opravičujem za iskrenost….:))

   • luckyss

    Tako je !!
    “Taprav dec” gre zjutraj k maši, potem pa v gostilno….ko pride zvečer domov pokaže ženi in otrokom kdo je gospodar v hiši….
    Žena sicer naslednji dan v službi razlaga, “da se je zaletela v vrata”…otroci pa so “prehlajeni”..in ne morejo v šolo…

    Da ne bi kdo politiziral družinskega nasilja…samo to sem hotel napisati..

    • Ana Job

     Včeraj se je govorilo o ženskih pravicah in so pokazali kaj znajo. Jasno so povedali, da je ženska manj vredno bitje. Vsi! Razen Indijanke in Manurra. Smatrajo, da je narobe, da imamo volilno pravico, po njihovem bi morale gniti doma in rojevati po tekočem traku! BANDA hudičeva!!!

    • if

     Kristjan slavi njemu enakovredno ženo, žensko, in žensko na oltarju,
     Marijo, mater Jezusa Kristusa.

     Kristjan enakovredno skrbi tudi za svoje hčerke, podpira jih pri iskanju poštenega moškega in moli za vse
     svoje družinske ženske.
     Kristjan je TOP, je IN, ker živi iz vsebin Boga. Kdor ne živi tako ni kristjan tudi, če se deklaira za kristjana.
     Sveti Pavel o odnosu ženska-moški: »Vsak naj tako ljubi svojo ženo kakor sebe, žena naj spoštuje moža.«
     Današnji
     posvetni svet živi odnos ženska-moški v nasprotju z načelom sv. Pavla,
     napadalen je do RKC, ki zagovarja in poziva k takemu odnosu.

     • luckyss

      Očitno ne poznaš zgodovine katolicizma…Še sedaj župniki pametujejo, da je ženska le avtomat za rojevanje otrok, “sesalec” ;) in “šporhet” ter pralni stroj hkrati..

     • tohuvabohu

      Ne blejaj neumnosti, ovca ostrižena.

     • stajerc5

      Povem ti, cisto zaupno, ta luckyss je kuzla!!! Vse nasteto je dala skozi, prave izkusnje govorijo iz nje, vau-vau…

 • luckyss

  Ja, banda komunistična, žalite in pretepate ženske..strinjate se s “kvotami” ljudi, ki nikoli ne bodo ničesar delali, razen problemov…saj pravim, enkrat “komunist”…vedno komunist..
  Sploh ne veste kaj pišete…počakajte, da to prebere Twito in se prepozna….še za ovce ste prebutasti ;)

  • učko

   U lastno r’t se ugriz’n, da boš hrasto dobu !!!

   • luckyss

    Če resnica boli, napiši vsaj kakšen proti argument….takšno vaše jamranje je le izraz nemoči..;)

 • if

  Vsebina od začetka do konca ….
  http://audio.ognjisce.si/oddaje/Slovencem_po_svetu_in_domovini/2017/prispevki/ssd170813_visarje_predavanje_fink_5253.mp3
  …, ki je tranzicijski levičar ne zmore dojeti, tudi ne ustvariti, ker je impotenten na področju demokracije, slovenstva in svetovljanstva!

  Slovenski tranzicijski levičar je internacionalist v škodo slovenskega naroda in slovenstva!

 • piko8

  Salatarja zorangutana je potrebno linčat in to v pravem pomenu besede nataknt na prvi kandelaber, ki pride v roke poleg njega pa kučana, da mu bo belav držbo, ko bosta odhajala k LUCIFERJU !!!!!!!

  • luckyss

   Zoki je mafijoza…vendar, če boš vse njemu podobne pobesil, kdo bo pa tebe vodil ovca butasta?!

   • piko8

    Še vedno je dovol poštenih Slovencev, južnake in tebi enake pa sterat v jugovino brez možnoti vrnitve !!!

    • luckyss

     No povej mi tri poštene Slovence, ki so bili rojeni po letu 1920, pa niso bili komunisti ali pa sodelavci Hitlerja….ali pa misliš potomce le-teh :))

     • janez cepec

      Moj pokojni fotr, jst, pa moj sin

     • luckyss

      Sedi pet…vse tri si zadel…;)

     • janez cepec

      takle mamo

     • luckyss

      Ja, pa še na bolje gre ;))

 • komar marko

  no pa poglejmo izjave kandidata za pRECEDNIKA DRŽAVE. baba mora biti mejhna pa nabita, pa velikih stopal, da ne pade skozi okno ko šipe pomivat.
  Baba je za h šporhetu, da bi pa šporhet okoli vlaču pa tudi ne gre. Če kdo želi še katere jih dobi vsaj še 50.

 • Artur

  »… Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi.

  Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, MI SMO SMRTNI NEPRIJATELJI svakog blagostanja, reda i mira…«

  “… Kmet/vaščan, ki ima hišo, zemljo, živino, delavec, ki prejema plačo in ima za kruh, JE ZA NAS brezvrednosti (VREDEN NIČ).

  Mi moramo iz njih narediti brezdomce, proletarce. Samo nesrečniki postanejo komunisti. Zato moramo ustvariti nesrečo in množice spraviti v obup. MI SMO SMRTNI SOVRAŽNIKI vsake blaginje, reda in miru” (tako tovariš Moses Mosa Pijade, srbijanski i JUGOSLAVENSKI političar, slikar i novinar židovskog podrijetla, desna ruka velezločincu Josifu Brozu Titu).
  https://freeslovenia.wordpress.com/2015/06/26/samostojnost/

  • Jovo Jamnica

   Toti panflet se Mošeji podtika. Orginal je v Belgradi v četniškem arhivu. Napisan je na pisalni stroj v švajsanih črkah. Bihač je takrat, ko bi naj to nastalo, spado pod NDH. Tam čirilice niso znali čitat, zato je blo to namenjeno propagandi proti partizanom f Srbiji.

   • Artur

    Zato je blo to namenjeno propagandi proti partizanom f Srbiji ??!! No vsaj to ! Bolje išta nego ništa.

 • Janez

  ” SEX KILLS ”

  – SEX UBIJA !
  – pravi 50 letna Joni MITCHELL,
  ki je zda čaščena in zdaj v zasluženi glasbeni penziji !
  Pa?
  POZORNO
  POSLUŠAJMO – ZAKAJ “SEX UBIJA” – kot pravi bistra Joni MITCHELL. L.R. Janez KOMENDA
  P.S.
  BISTROUMNA,
  FINA,
  SPLOŠNO PRIZNANA
  GLASBENICA IN PESNICA IZ ZDA – PRAVI : ” SEX UBIJA”

  https://www.google.si/search?q=sex+kills+joni+mitchell&oq=sex+kills+joni+mitchell&aqs=chrome..69i57.18853j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Ana Job

   Sex potegne iz glave vse skrbi in krasno osveži telo in duha. Kaj pa je to za ena? Res še ni nikoli dobro sexala Hahaha. Veliko zamuja.

  • luckyss

   Ne bom drobnjakarski, ampak ta punca je vsaj dobrih dvajset let starejša :))

   • Ana Job

    Saj je tudi on star.

   • Janez

    Ja,
    ZDAJ JE GOSPA, VELIKA GOSPA JONI M. 74 LET, V PENZIJI. L.R. J. KOMENDA

    • Ana Job

     Aha. To veliko pove o njenem odnosu do sexa. Zdaj ji orgazem lahko nakoplje možgansko kap. Pravilno da ne sexa. Zelo pravilno Janez!

  • janez cepec

   Janez aus Begne, tabletke te čakajo, pa količk

   • Ana Job

    Mreža v spodnjem štuku.

   • barbara rov

    janez cepec…nick Moža tisočerih nickov…

    • janez cepec

     pej nazaj u jamo, sam ne u Postojno

     • barbara rov

      V katero jamo naj grem?

     • janez cepec

      s kere si prlezu

     • barbara rov

      S katere jame sem prilezel?

     • janez cepec

      dobro ti znaš s kere

     • barbara rov

      ne, ti mi povej.

     • janez cepec

      ma, če si fuknen, ti ni pomoči

     • barbara rov

      A boš povedal ali ne.

     • janez cepec

      išči

     • barbara rov

      Seveda ne boš odgovoril, ker ne veš odgovora. Isto je je s potrdili, ne moraš dokazati svojih izjav.

  • Jovo Jamnica

   Ja. Več je seksa, več je mrtvih…

   • Ana Job

    Ne, Jovo. :-)

    • Jovo Jamnica

     ;-))

   • tohuvabohu

    Zarodkov?!

  • Janez

   NEKOČ ČUDOVITO
   PRAVO PESNICO – Joni Mitchell
   zdaj
   Pri 74 letih ogrožajpo anevrizme v možganih. Tudi to je ” CIRCLE GAME” L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   MLADA JONI . – CIRCLE GAME ITD.

   https://www.google.si/search?q=circle+game+both+sides+joni&oq=circle+game+both+sides+joni&aqs=chrome..69i57j33.29045j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • barbara rov

  No Ana job, povej, ali verjameš v boga?

  • stajerc5

   To mislis sigurno na onega Plavookega, nje-de!?

  • Ana Job

   Ne, verjamem v tisto kar vidim in čutim.

 • Osti jarej

  ..sem “šla” na stonsov portal in prebrala kar je napisal….in sem zgrožena…nad ženščo…

 • zokispoki

  Afera sprevrzenega,fukotoznega cigana , je iz lokalnega skandala, postala ze kar mednarodna afera.
  http://www.krone.at/welt/sex-fuer-job-skandal-um-laibacher-buergermeister-notlage-ausgenutzt-story-583397
  Zdaj pa najbolje, da si natakne svojo ketno okoli pokvarjenega cefurskega vratu, in gre na procesijo po mestu, za dvig ugleda funkcije zupana. Morda pa se kaksna farmacevtka , ki potrebuje sluzbo uleti, de…

  • Artur

   Dober glas seže v deveto vas, slab še veliko dlje, daleč daleč od Butal :

   Seks za delo: škandal Ljubljanski župan
   “Stiska izkoriščajo”
   2017/08/14, 08:38
   Korupcijski škandal zelo poseben zaposluje v Sloveniji. Župan Ljubljane Zoran Janković, je, da se ženska plača s seksom na katerem je na mestnih delovna mesta imajo lahko. Janković je na trpljenje matere dveh prednosti, ki je bala za svoj obstoj, poročajo mediji, sklicujoč policijskih poročil.
   Tweet delež
   (16)
   Policija je prestregel ex-manager v povezavi z drugimi korupcijskih zadev. Preiskovalci so bili pozorni na primeru farmacevta. Ženska se je obrnil julija 2014 prek SMS za Jankovića, saj se je bala, v obraz razveznem postopku do njenega doma in skrbništvo nad svojimi otroki. “Nujno potrebujem vašo pomoč,” je ženska pisala županu, ki je znan po svoji košulji dostop pri reševanju problemov upravljanja.

   Ženska delala pri podružnici občinskega farmacije poslovanja Lekarne Ljubljana in v hudi stiski, stanovanjska posojila, ne streha zaradi ločitve nad glavo – tako dobro in tudi skrbništvo nad dvema otrokoma – izgubiti, “Nova24TV” je poročal, sklicujoč policijske dnevniki, ki so prejeli razodetje portal “podcrto.si” prek uradnih kanalov, ki so jih oblasti.
   Sex v pisarni obljubljajo stalno mesto
   Skrb za ženske, Janković naj bi si pridobili stalno stališče na občinski operacijo, ki bi prav tako bila kreditno sposobna. V skladu s protokolom, je župan takoj odgovorila na zahtevo za žensko in jo prosili za intervju v svoji pisarni. Med srečanjem Janković je imel “zahteval obljubo spolni odnos med farmacevtom, saj bo zagotovila, da bodo dobili stalnega delovnega mesta,” pišejo preiskovalcem. Potrdili so žensko, ki Janković dobil zahtevane seks med sejo.
   Seks za delo: Škandal ljubljanski župan (Slika: Jure Makovec / AFP)
   Foto: Jure Makovec / AFP
   Župan je imel žensko, nato pa večkrat pozval govoriti o delovnem mestu in stanovanjskega problema. Imel je tudi ženska, je dejal, večkrat, da je želel, da jo izpolnjuje, “, ker za svoje storitve, pa ste na vrsti.” Dejstvo je, Jankovič naredil konec žena julija 2014 obiskal ponoči.
   Ženska naj bi dejansko dobil stalno zaposlitev v maju 2014, vendar dveh vodij dati čez. Tako Janković moral storiti SEDE in tudi sama izpostaviti prepričevanje na direktorja Marjan. Intenziviranata v luči proračunskih pravil finančne krize določa, in sicer, da je ustvarjanje novih stalna proračunskih postavk zahteva izrecno soglasje vodstva skupnosti. Ustrezna odločitev Ljubljane, z absolutno večino Jankovič vladal je bila izvedena 5. avgusta 2014.
   Seks za delo: Škandal ljubljanski župan (Slika: Jure Makovec / AFP)
   Foto: Jure Makovec / AFP
   Telefon Dnevnik: “Zdaj si ti na vrsti”
   Jankovič je nadalje nadlegujejo žensko kasneje. “Sem ti rekel. Kar sem obljubil, torej vi, sem naredil. Zdaj si ti na vrsti,” je dejal v telefonskem razgovoru. Policija je ugotovila, da Janković spet želel seksa z žensko. Ti so povedali, da bi stopila v stik s podpisom pogodbe o zaposlitvi. To so naredili 12. avgusta 2014 in vprašal župana, ko bi ji ga obiščem. Ampak očitno to ni prišel na drugo spolnim odnosom.
   Preiskovalci v pritožbi zaradi korupcije trdega z županom na nalogo. Ta je dosegla svoj vpliv, da se zagotovi, da Lekarne Ljubljane direktor Marjan Sede najame žensko za nedoločen čas. Prav tako je “uspešno izkoriščajo stisko žensko, ki je pravkar ločila, ni imela doma in je bila sama z dvema otrokoma.” Kako je ženska pustila izhaja iz sporočila za Janković. Dne 7. avgusta, je zapisal, da župan, “da bom naredil vse, da bi svoje otroke lepo, topel dom.”
   Seks za delo: Škandal ljubljanski župan (Foto: AFP)
   Foto: AFP
   O nakupovalnega centra v politiki
   Janković je postal leta 1990 tudi izven meja Slovenije kot vodja skupine na drobno Mercator je znan, operacijski nakupovalnih centrov po vsej nekdanji Jugoslaviji. Ko je bil odstavljen s konservativno vlado kot direktor, je šel v politiko. Leta 2006 je zmagal na županskih volitvah v Ljubljani, 2011, je bil rešitelj slovenskega diskreditirana levo in dosegel na parlamentarnih volitvah s svojim odgovarjajo stranke “Pozitivna Slovenija” plaz zmago. Vendar pa mu ni uspelo pri oblikovanju vladne koalicije in se vrnil v Mestni hiši v Ljubljani, kjer je bil ponovno izvoljen leta 2014 – kljub masivni korupcije

  • ljubinica

   Ha ha
   V tujini porocajo o skandalu v Lj.
   Hanzi se pa zgraza nad razmerami v ZDA …. O sprevrzenosti slovenskega levakarstva nic ….
   Vlada nam drhal.

 • Osti jarej

  …še dobro,da je zokni tisti,ki “rihta” in ne palček smuk

 • Olga

  Sramota! Zloraba javne funkcije za za krajo, korupcijo, seks na delovnem mestu! Zoki spoki! Spokajo naj pa tudi vsi, ki ga ščitijo in to na javnih funkcijah in za denar davkoplačevalcev!

  • luckyss

   Ja, Zoki je lopov…ono babše pa se je le prodalo…
   Koliko je še žensk v denarni stiski, pa na kaj takšnega niti ne pomislijo…
   Torej potencialna kurba, če ne bi dala za službo, bi pa za 100 000 evrov…ti tudi marr ne ;))

   • tarantela

    Ženska je upala, da bo iztržila več, pa se ji je sfižilo…

    • stajerc5

     Smrk, smrk, smrdi po fausiji…

     • komar marko

      mislim, da je to praksa!!!!!!!!!!!!!

    • komar marko

     a je mislila na kako punčko ali celo fantka??????????

 • Janez

  MAFIJO !?
  UNIČI LE “NDSKRIVNOSTNOST” – LUČ JAVNOSTI, JAVNE OBJAVLJENOSTI NJE POČETJA !
  Seveda.
  KAR
  V MEDNARODNIH ODMEVNIH MEDIJIH SE OBJAVI !
  Kako
  POKVARJENEGA ŽUPANA – IMA GLAVNO MESTO R. SLOVENIJE !

  Pa?
  NA PRIMERU – NLB IRAN GATE

  KAKO ?

  – NEAKTIVNE !?
  INTERNACIONALIZIRATI – MEDIJSKO ! In uradno, a EU !

  Prej ne bo bolje ! Tako se meni zdi !

  R. SLO – NEAKTIVNE
  POLITIČNE IN DRŽAVNE INSTITUCIJE – PRAVVA !
  Tudi
  PRIMER TOŽILKE. – B. ŽGAJJNER !
  – SE KAR – MEDIJSKO – INTERNACIONALIZIRA ! L.R. JANEZ KOMENDA

  • janez cepec

   Janez aus Begne, kandlabr čaka, pohit

   • Janez

    Imaš prav !
    NATE ČAKA KANDELABER – POHITI !
    Saj je toplo. ČE BOŠ VISEL – ZEBLOO TE NE BO. L.R. J. KOMENDA

 • mannuro

  Nevem, vulgarno, ampak pri zgoraj prebranem, dobim asociacijo, da je vse, kjer ima Janković prste zraven tako, kot bi v multipraktik, nasul dreka, ga dodobro zalil z vodo in zalaufal – na pokrov, navrhu, pa pozabil.

  • Ana Job

   Super si to povedal!

   • mannuro

    hvala.. veš, da se niti potruditi ni blo potrebno. Problem je samo, da te svinjarije sedaj ne izgubim izpred oči.

 • Bald Eagle

  Malo sem preletel komentarje in videl, da te neki komunajzerski bedak hoče provocirati, pa sem se odzval. Ker uporabljam telefon, malo počasneje tipkam.

 • Bald Eagle

  Enako. Takim je potrebno z drotnato krtačo oprati njihove smrdljive komunajzerske zobe.
  Lp.

  • FUCK COMMUNISM

   Kamerad, z ramo ob rami!

 • luckyss

  Torej verbalno in še kako drugače nasilen in poniževalen do žensk…
  Komunist…itd…
  Sem se že ustrašil, da se je komu odtrgalo in piše na teh straneh proti velikemu vodji ;))

 • mannuro

  .. res, ampak prav vsako žensko iz Ljubljane, ki goreče zagovarja Jankovića, bom od sedaj vprašal, če je imela kaj z njim, tam zadaj za mizo v njegovi pisarni. To more bit ja huj vrsta, kot pred spovednico v stolni cerkvi. – In veste koliko je tam takih žensk??! Enormno!

 • luckyss

  Torej, če vse to gledamo z “ekonomskega vidika” je ON “fuk cionar ” (primitivni balkanski Clinton) zaloten pri nemoralnem dejanju in ONA glede na denarno vrednost spolnega odnosa…elitna prostitutka…
  Oba bi morala biti kaznovana…
  Ampak mi je “ptička povedala”, da se ne bo nič zgodilo…ker bo ena pička bogatejša za par 100 000 evrićev.. državnih seveda …Zoki itak nima nič;))

 • stajerc5

  Baje je opankarju se nekaj ostalo od 300 milijonov za mocvirje in misli iz pisarne narediti Oval Office 2!

 • Bald Eagle

  Če bi bila Slovenija pravna država po vzoru zahodnih demokratičnih držav, bi kalibri tipa Janković, Kučan in ostala levičarska falanga, ki je s svojimi nepoštenimi rabotami strahovito oškodovala to državo, že zdavnaj gnila v zaporu in bi jim bilo odvzeto vse protipravno pridobljeno premoženje. Tega pa je za kar nekaj letnih državnih proračunov.
  Bedaki zabiti levuharski pa še kar naprej volite to škodljivo komunajzersko golazen. Očitno boste spregledali šele tedaj, ko boste prisiljeni jesti travo, ker drugih dobrin za vas več ne bo. Vaši levuharski idoli bodo uničili vse, kar se uničiti da. Dokazi za moje trditve so zgodovinska dejstva. Zaskrbljujoče dejstvo pa je, da se vas večina iz zgodovine ni naučila prav nič. Škodljivi vzorci uničevanja države se ponavljajo tudi v sedanjosti, zabita levuharska golazen pa jim pri takih dejanjih drži štango in jim poje še slavospeve. Grozljivo, da bolj biti ne more.

  • Ana Job

   Slovenski narod je trmast in verjetno bo moral res travo jesti preden bo volil SDS. Verjetno so jame premalo polne in je bilo premalo povojnega nasilja, da so levičarji tako zelo oboževani. Namesto, da bi držali skupaj se koljemo med sabo in se delimo na kristjane in nekristjane. Po novem tudi domoljubi ne moremo biti tisti, ki smo ateisti ali se ne opredeljujemo versko.

   S takim načinom trenja med Slovenci bo zagotovo zmagala levica in res nam bo lahko pomagal samo še Kristus ker za nas Slovence upanja ne bo več. Vstanimo in se uprimo korupciji in likvidatorjem slovenskega naroda!

   • mannuro

    Slovenska folklora.. dokler nas indijanci ne napadejo, se bomo kregali med sabo, kot trop papig na veji.

    • Ana Job

     Upam, da bomo že pred napadom skupaj stopili. Vsi smo samo ljudje, realno je potrebno pogledati, kaj je za nas dobro in kaj ni. In levica je pokazala, da slabo vodi državo, zaostruje zakone, dopušča korupcijo in uničuje podjetja . Poleg tega pa gleda na privatni sektor oziroma na malo gospodarstvo, kot na razbojnike. Najnovejša kazen za trgovca, ki bo dal stranki plastično nerazgradljivo vrečko je 4000 evrov!!!! To Je nenormalno in skregano z logiko! Ne vem zakaj ne uvedejo nazaj ustrelitev na javnem mestu sredi trga???
     TA DRŽAVA JE GNILA IN SMRDI DO NEBA!!!

     • Artur

      Menda ta lopovska komunjarska banda že razmišlja o registraciji biciklov in skirojev da tudi tako napolni svojo nenasitno malho in še sto podzakonskih aktov v zvezi s tem , ” ovce” pa še niti blejati niso začele čakajo da jim naprtijo še takso na “pasenje trave”. Njihova cagavost in pohlevnost za v Guinesovo knjigo rekordov.

     • Ana Job

      Ovce so vedno tiho. Niti ne blejajo več. To je ta problem našega naroda, da se ne zgane. Vdan je v usodo. Kje je uporni duh??? Zakaj Ga ni? Kaj je narobe??? Eden drugemu smo pa volkovi, še tisti ki smo na isti strani bi si pregriznili vrat. Mentalni balast je zajel slovenski um in če se kmalu ne izkopljemo iz dreka nam trda prede, tako ali drugače.

     • Artur

      91 leta smo bili zadovoljivo puntarski drugače bi danes Ađići, Kadijeviči,Aksentijeviči, Rašete….po državi šerife zganjali , Parlament več nebi bil naš parlament temveč parlamet od ićev en slovenec ali dva bi bili v njem samo za vzorec ali zaradi reda . Od takrat pa do zdaj so nekateri od teh puntarjev že pokojni drugi kolaborirajo z rdečo hunto , tretje že demenca daje pa se niti več ne spomnejo za kaj so se borili , četrti čakajo, da jih reši sveti Peter ali čakajo na prihod odrešenika , ostalo nas je samo še okoli 500 do 1000 domoljubov, ki protestiramo proti prljavim rabotam rdeče hunte ostali, ki ji še nisem naštel si takrat kadar mi to počnemo jajca praskajo za zapečkom in čakajo na to , da se jih komunjare končno enkrat usmilijo. Torej prvo moramo pristati v dreku ampak mora močno zasmrdeti ,da se slovenclji zavejo, da ga je treba enkrat končno odplakniti v greznico.

     • traktor

      L. 91 so jih dobili po pizdi, ker so vedeli, da na silo ne bo šlo več. Rabili so samo par let, da so natuhtali sistem in dobili vse tisto, kar niso mogli l. 91 in še več. Tokrat brez boja. Priznati jim je treba sposobnost. Nafukali so nas, rabili smo pa več, kot 20 let, da smo to počasi potuhtali. Napako bomo morali popraviti, če ne, nas ne bo več.

     • Artur

      Zlepa se jih ne bo dalo odkrižat trdovratni so bolj kot smrad od dihurja in zdi se mi ,da jih je vse več , to je že narodna katasrofa , morda se bo kaj premaknilo na volitvah če bo zmagala SDS ampak dvomim nekako mi v tej zajebani situaciji z rdečo kamariljo, ko bi morali biti vsi v luftu tzv. desnaki neko preveč cagavo delujejo.

     • traktor

      Po eni strani imaš prav, ampak tudi nas je vse več. Internet jih bo zajebal. Imajo vse dominantne medije, vendar internet je naš. In ta je najmočnejši. Do volitev bomo prebili kritično maso, vse več je ljudi, ki so začeli razmišljati s svojo glavo in, ki vidijo, da tole ne pelje drugam, kot v propad. In nato se bo zgodilo, kar se ni zgodilo ob osamosvojitvi. Tudi mladih je vedno več. Ti ne bodo nasedali pravljicam. Ni dela, ni denarja, ni stanovanj, vidijo pa tiste prvorazredne in ni jim več vseeno.

     • Ana Job

      Glede vsega se strinjam Artur. Potrebujemo odločne ljudi ki se bodo znali upreti. Take, kot ti in jaz. Če bi nas bilo 30. 000 bi bila situacija drugačna. Spomnim se jugoslovanskih mitingov, koliko ljudi se je zbralo. Mogoče bi se začelo o protestih obveščati po forumih. Da se napiše kdaj in kje. Kdaj bo narodu dovolj težko rečem, ampak dalj bomo čakali, bolj nam bodo “zasrali” gospodarstvo, zdravstvo, sodstvo…. In bolj nemogoče zakone proti narodu bodo sprejemali. Še bolj nam bodo zategovali pas in izvajali policijsko državo. Rešitev je samo ena. In sicer UPOR! Nadaljnjo je potrebno opozarjati na napake oblasti,ki postaja narodov okupator.

     • Artur

      Upor vendar s pravim liderjem s karizmo tako kot Orban, ki se hrabro upira NWO – Soroš stanističnim podganam, ampak jaz ga pri pri nas pri najboljši volji nisem še nikjer zaznal.

     • Ana Job

      JJ, če hoče ima precejšno ostrino. Ja, Orban je odličen!

     • Artur

      Ni je pokazal na nobenem protestu do zdaj pravzaprav ga ni bilo na spregled, ko bi res rabili tako znano javno osebnost iz opozicije da bi kaj udarnega povedal in s tem še bolj vzpodbudil protestniško gibanje pa ne samo s 500 timi ampak desettisočimi.
      Na Roški 88 leta ga je narod podpiral v desettisočih “lepo nam on to vrača ni kaj”.

     • Ana Job

      Mogoče to JJ to bere. Da hočemo ostrino in nepopustljivost! Organizacijo odpora.

     • Artur

      Sem ga kar nekajakrat že opozarjal na tem portalu na njegovo domoljubno dolžnost in na njegovo neodzivnost in neprisotnost na protestnih shodih a ni nobenega odziva z njegove strani . Vidimo ga samo v varnem zavetju državnih proslav, to je vse .

     • Ana Job

      Poskuša na miroljuben način,reševat stvari. Upajmo na najboljše, če ne se bomo pa sami organizirali. Tukaj gor napiši kje in kdaj.

     • Steiermark

      Artur, mislim, da si boš moral malo podrobneje ogledati ićevske priimke, tako v parlamentu, kot drugje, na vodilnih in vladaočih mestih….. Pa če samo pogledamo, RTV Slo., kdo se pojavilja največkrat na seznamih tistih, ki so oddajo vodili ali pripravili, od prvega do zadnjega, je toliko ićev, da bi človek pomislil, da pač gleda kakšen program iz bivše jugo republike…..Sama sicer ne gledam rtv slo oz. hanzi tv, ker imam preslab želodec, za požiranje vse svinjarije ki jo tam izvajajo….

     • traktor

      Očitno nam še vedno fali pravi lider. Ta prau bo vedu kako nas dobit za pravo stvar.

     • Ana Job

      Ta prav lider bo razgnal drhal in ne bo dovolil da bi bil slovenski narod tako zatiran kot je sedaj. To stanje sedaj je živa sramota. Po stopnji korupcije smo v samem vrhu. Po stopnji samomorilnosti smo na 2. mestu, takoj za Madžarsko. Polucujo in sodstvo obvladujejo narkokarteli. Pa kdo je še to videl??? Treba Je narediti STOP ✋.

     • traktor

      To stanje je povsem normalno za Slovenijo, kjer ima mafija svojo državo.

     • Ana Job

      Ja, če človek veliko čveka, ga lahko še megla vzame pravijo. Itak, kot vidiš poskušajo omejevat svobodo govora in tiska, zato si lahko teh dvajset dni še duška damo in imamo svobodo necenzuriranega govora na portalu Nova.

     • traktor

      Ne skrbi, ne bodo nas. Enkrat je že bla pizderija, pa smo se znajdl. Tud zdej se bomo. Tud mi nismo po žup prplaval.

     • traktor

      Predober nam gre. Enostavno je preveč tistih, ki jim ni treba živet od svojga dela. In ti, pa njihove družine sovražijo vse in se upirajo vsemu, kar bi jih lahko prisililo v to. Parazitiranje je pri nas nacionalni šport. Vendar pa ostali klecamo pred prehudim bremenom in mislim, da nas je ravno takšnih tule največ. In tudi na splošno nas je takih v Sloveniji vedno več, vedno bolj smo nezadovoljni in slej, ko prej se bomo povezali in prebili tole svinjsko stanje. Dolžni smo to sebi in potomcem.

     • Ana Job

      Prehuda bremena nosimo, se strinjam. To, kar počnejo z malim gospodarstvom je čisto ta pravo buzeriranje. Kazen za PVC vrečko je 4000 evrov, če zaviješ robo vanjo. Ali je to Venezuela ali Južna Afrika? Kakšno sranje pa je to????
      Čimprej Je potrebna organizacija odpora,ker so te kazni kriminalno dejanje na državni ravni. Rajdajo nas zločinci, ki nas posiljujejo s katastrofalnimi zakoni. Noro!!!

     • traktor

      Pri nas ne deluje popolnoma nič. Nihče se ne briga za ljudi. Vsi, ki pridejo na položaj takoj pozabijo kaj so obljubljali in potem začnejo delati samo zase. Vzpostavijo poznanstva temu zrihtajo to, onemu ono, njim pa potem zrihtajo provizije, pa kšeft, pa službe za deco. Isto sranje je na zbornicah. Če bi bile zbornice tam zaradi tega za kar jih plačujemo, ne bi spravili skupaj enega zakona, ki je proti malemu gospodarstvu, zasebni lastnini ali našim delavcem. Samo, ko bi, ne daj bog, začeli razmišljati kaj takega, bi morali biti že vsi na cesti. Dovolj nas je v malem gospodarstvu, da lahko spodnesemo vsakega, samo tako, kot povsod nas vodijo same pičke. Pa smo spet pri istem. Pozdrav

     • Ana Job

      Prav si povedal. Škoda, da več Slovencev ne razmišlja tako. Lp

     • komar marko

      pravilno razmišljanje. Tista vrečka pa lahko enako ZGORI kot nafta . Enake emisije. Vrečka je narejena iz nafte in kilogram vrečk ima sicer polovično kurilno vrednost kurilnega olja. V tujini odpadke sežigajo in pridobivajo elektriko in toploto. Pri nas smo PAMETNI in odpadke PRODAJAMO v tujino, tujci se nam pa režijo! kdo je sedaj NOR. In vlada nič ne naredi!

     • Ana Job

      To pa še nisem slišala. Izjemno dobra ideja. Vsaj prodajmo naprej, če ne drugega. Kakšno pa je onesnaženje ob izgorevanju? Mogoče izhajajo strupeni plini?

     • mannuro

      Saj veš kakšen je odgovor. To ni mogoče, ker drugače bi se to že zgodilo. Kruta realiteta. Roko na srce, vsak povprečen Slovenec rad sliši hvalo, manj pa grajo. Tisti ta “posvečeni” in “prepričani”, vseh vrst, tisti pa razumejo samo hvalo, drugače pa si razredni sovržnik, govno,.. pa podobne svinjarije. Tam je vlak že davno odpeljal. Mislim, da si bila že ravno včeraj na visokih obratih. Zakaj že?? Misliš, da se da tam še kaj naredit, pomagat, spremenit? Ne! :))

      Levica ne vodi države, temveč izrectno skrbi za svoj žep, ker ji to pripada!!! Tako si oni razlagajo. V Sloveniji bi se dalo red narediti v dveh mesecih. Toliko porabiš časa, da zamenjaš kadre na sodiščih in organih pregona. Starim, kontaminiranim pa pobereš pravosodne licence.

      Kazen za lumparije politikov in vse, ki so zaposleni v državnem aparatu, se dvigne za faktor, kot ga predstavlja njihova plača glede na razliko povprečne plače državljana.

      Sprostiš malo gospodarstvo.. ampak to ne samo virtualno.. dejansko! S tem daš ljudem možnost samozaposlitve, kar je ceneje, kot pa njihovo prelaganje po raznih uradih sociale in zavodih za zaposlovanje. Delovno zakonodajo je potrebno spremeniti, da bo zaposlovanje postalo smiselno. Da bodo pravice delavcev in zaposlenih jasne. Sindikate ukineš in jih nadomestiš z učinkovitim sodiščem za delovno-pravno zakonodajo.

      Bankirjem prirežeš peruti in nazaj uvedeš ustanovo tipa SDK, ki bi bila obvezna za vse pravne osebe, samostojne podjetnike, društva,.. in ustanove, tudi verske skupnosti.

      Omejiš pufanje države in prilagodiš število ljudi zaposlenih v državnem aparatu, da bo vzdržen

      Izvedeš popis prebivalstva!

      Seveda prepoveš plastične vrečke.. da boste nekateri lažje spali, nadomestiš jih pa z ostalo embalažo, ki je sama po sebi naravi prav tako škodljiva. Kazni ne rabiš računat, ker teh vrečk ne bo za dobit – bo pa zacvetela suha roba in izelava košar, cekarjev,… kar je tudi napredek, k samo zaposlovanju naroda :)

      Sem strogo proti javnemu linčanju, vešenju, sekanju, streljanju… Naj vsak odsluži svoje grehe z objemanjem lopate, krampa, lahko tudi vihti kladivo in srp, samo da bo trdo delal :) Poglej samo, koliko gozdov je potrebno očistiti v Sloveniji.. pa še nekateri, bi se počutili precej v domačem okolju.

      Pa si že na boljši poti ;) – če preživiš. Za nekatere levake, je to že policijska država, samo zato ker bi to vplivalo na njihove “logične” pravice.

      Malo za šalo, malo zares. Za nekatere pa, tista znana — Resnica ni plenica, pa vseeno smrdi. :)

     • Ana Job

      Dragi Manurro kakorkoli se premaknem jih včasih dobim po glavi. Že tudi razmišljanje bo kmalu prepovedano se mi zdi. SDS me je našla. Ker sem nacionalistka. Tega ne skrivam in nisem nikdar skrivala.
      Zavzemam se že od vsega začetka za osvoboditev izpod levičarjev. Goreče zagovarjam narodov blagor kar je razvidno iz vseh mojih komentarjev.
      Je pa problem, da po novem ne morem biti domoljub, ker sem na distanci z institucijo, veš katero . Seveda tega ne bom več obešala na velik zvon ker spoštujem vernike. Večina jih je dobrih ljudi, nekateri so moji najboljši prijatelji, ki me branijo in se lahko nanje vedno zanesem. So pa ljudje, ki ne zdržijo z menoj v istem prostoru zaradi tega. Do mene gojijo zamero. To so ljudje iz desnice, ki so kljub temu, da sem z njimi bila v prijateljskih odnosih pomagali istočasno Lustratorju zabijati nož v moj hrbet,ko me je zmerjal z levičarko. Domoljubje ne more biti distancirano od Cerkve. Tako pravijo. Padli angel sem. In to brez doma. Tako se počutim.

     • mannuro

      Si se spet zapletala s tem kvazi moralno avtoriteto?

    • indijanka

     :) Indijance pa pustite pri miru

     • mannuro

      Joj saj res! Z vsem spoštovanjem se opravičujem. Mislil sem na rdečkarje, pa me je zaneslo :))) Potem pa naj bodo – Čehi!!! Evo ti, mednarodni incident! Bi rekel Srbi, pa vem, da bi jih Hrvati, na poti do nas okradli.

   • komar marko

    in ti si ateistka do prve TURBULENCE v letalu. Že videno in preverjeno! Še vsak se je poscal in iskal oporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ana Job

     Sem imela nesrečo in sem bila blizu smrti, da sem jo vohala, nisem se bala. Ničesar več se ne bojim mogoče samo, da bi se mojim ljubljenim kaj naredilo. Zase ne. Živim tukaj in zdaj.

     • komar marko

      sem na enakem nivoju kot ti. Verjamem v Boga, ker je moje pojmovanje pač MOJE! Bili so HUDI trenutki, kjer verjamem , da mi je samo on pomagal. Pa ga nisem prosil za sebe. Ga spoštujem.

     • Ana Job

      Komar Marko lepo si to povedal. Hvala. Pazi nase. :-)

     • komar marko

      tudi ti. Z iNDIJANKO pišeta zelo MODRO. Rad preberem vajine zapise. Modri ženski. Vse dobro ti želim!

     • Ana Job

      Najlepša hvala, zelo prijazen si. Tudi ti lepo in pametno pišeš. Prisrčen pozdrav! :-)

    • Gru

     To je pobozna zelja vernih, da lazje sprejmejo obstoj ateista ;)

   • tramal

    Se strinjam da če hočemo desni zmagat da moramo skupaj držati.Mislim pa da desni ateisti pogosto napadati vernike .Verniki pa nikoli desnih ateistov.

    • Ana Job

     Tramal se opravičujem. Zaneslo me je, ker je Lustrator prepričan da nisem domoljub, če sem distancirana od Cerkve in v tem sta mu pritrdili desni gospe, s katerimi sem bila v prijateljskih odnosih in večkrat na “kavi”. To me je izjemno ranilo, ker sem nacionalistka, našla pa me je SDS. Po komentarjih veš, kaj čutim. V srcu imam Slovenijo, to veš sam, ker me spremljaš in sem ti bila včasih pri srcu. Oprosti. Od včeraj je vse pobrisano. Lp

     • barbara rov

      S katerimi gospemi si šla na kavo?

     • tramal

      Nisem nestrpen do normalnih in razumevajočih kot si ti in mi ostajaš še naprej pri srcu.Vsak je lastnik svojega življenja in misli in dela,kar misli da je prav.Jaz sem pač prepričan da bomo nekoč vsi stali pred Božjo sodbo in tebe spoštujem ,čeprav imaš drugačno mnenje Lep pozdrav .

     • Ana Job

      Hvala. Tudi jaz sem te vedno imela rada. Od začetka. En močen prijateljski objem ti pošiljam.

      Lep praznik ti želim in lepo popoldne. :-)))

    • mannuro

     Veš temu pa ni tako. Precejkrat se eni in drugi zapletamo ravno zaradi tega, ker ne bi smeli nič napisat proti ustanovi, ki vas združuje. Pa osebno, spoštujem vsakega, vernega in nevernega, dokler ima neke kulturne norme in ne ekstremizma. Nekoč sem bil tudi sam “veren” pa zaradi stvari, ki sem jih preživel in doživel, nisem več veren po regelcih, ki jih zagovarja ustanova in v kateri osebno vidim veliko napak. Na te ostro opozarjam. In tako, kot je omenila že Ana, so določeni osebki na tem forumu, ki se razglašajo za verne, domoljube,… pa je v njih izražanju, precej slepega fanatizma in farizejstva, da ne rečem zaničevanja žensk. Pač nauk, ki je po svoje dober, obračajo in preobračajo tako, da veselo paše v vse mogoče izgovore. Vendar, če je Bog resnica, to tako ne gre. Je ena resnica in ena norma. In takšno preobračanje preziram. Kot mali sem bil žrtev takega fanatizma in ti povem, da takšno ni preveč luštno poslušat.. pač nekaj časa bereš, poskušaš biti kar se da kulturen, ampak ne gre v nedogled. Potem se takšni, kaj hitro znajdejo med plačnimi rdečkarji – na block listi.. če je to smisel, potem.. nevem, vsak naj se zamisli nad sabo, pa najprej razčisti, kaj je kultura in šele potem vera, pa bo bolje. Konec koncev, nauk v katerega verujete, je ravno podlaga naše kulture, ki pa bi morala veljati za vse. Ostali, tisti malo manj verni, se pač zanašamo samo na kulturo in kaj uči. Zato, do takšnih izpadov ne bi smelo prihajati. Sem prepričan, da bi morala ta zavest veljati za vse, desne, leve, prepričane in malo manj prepričane.. pa bi kaj hitro opazili, da nas povezuje več skupnega razmišlanja, kot pa stvari, kjer se ne strinjamo. Izmečki, ki nam diktirajo trenutno živlenje, pa bi se kaj hitro znašli tam, kamor sodijo.

     • tramal

      Veš,tudi jaz vem da župniki veliko učijo narobe in se po učenju svetega pisma ne strinjam z njimi.Toda jaz hodim v cerkev zaradi Boga in pred vsem zaradi moje odrešitve.Nikoli nisem zaničeval žensk ali si domišljal da so manj vredne.Bog je po ženskah dal zmago izraelcem ,po debori ,juditi,esteri in še kateri se pravi da smo enakovredni.Vera za mene je pa to da si veren ali pa neveren,omesne poti ni.

     • mannuro

      Veš kaj, to je tako, kot bi nas oštir vabil na hrib, na gostijo, pa bi vsaka družba capljala po svoji poti, pa na vsakem križišču, ko bi se srečali, bi se scufal in stepli zaradi “svojega prav” – katera pot je lažja, kdo je od zgoraj po “pomoti” poslal kamen, na spodnje,… na vsakem križišču! Si predstavljaš, kako butasto bi izgledali, ko bi prilezli na vrh, vsi v modricah in nasploh, ko spufane kokoši, pa bi nas v smehu oštir vprašal, kateri medved nas je gonil, pa mu v lastni sramoti, razen praznih izgovorov, ne bi znali dati niti enega pametnega odgovora. Vprašanje je, bi nas bolj bolele batine ali spoznanje, da smo se drug do drugega obnašali, kot telebani?

      Ravno zato, se mi zdi noro, da se tisti, ki mislimo, da hodimo v isto smer, dajemo zaradi malenkosti, bistva pa ne vidimo. Dana nam je bila svoboda, da vsak sam odloča, po kakšni poti gre. Če, tebe Bog kliče, da hodiš k njemu v cerkev, tudi vredu. Sam pa sem se s svojim Bogom že davno zbogal. Nekako tako, kot Don Kamilo v svoji večni trmi.. Nekako, sva razčistila, da mi ni potrebno hoditi v cerkev, da ga srečam, pa niti k spovedi ne. Z mano se meni toliko časa, dokler ga prepoznam in se držim njegovih “regelcev”, drugače je precej neizprosen in tisto je nekak tako, kot bi se ti doma kujala ženska – tistemu rečem vest. Ampak veš, smisel bistva, nekako dojema vsak po svoje. Obema pa zavest in kultura veleva, da spoštujeva drug drugega.

      Veren je pa vsak. Tisti, ki trdi, da ni – sam sebi laže. Celo najbolj zakrknjen rdečkar verjame v nekaj. Res, da v tisti blesavi ideologiji, je vsako verovanje potrebno kategorično zanikat, se tega sramovat,.. samo, še sedaj, pa nisem dobil nekega pametnega odgovora, zakaj se jih tako veliko bori proti svojemu pečatu – krstu in nasploh, iz tega, kako bi se tega oprali, počnejo celo noro znanost. Očitno imajo v glavi neko fobijo in tisto jih hudičevo goni. Saj, če ne veruješ, tistih par kapljic nima nobenega efekta. Pač, to vse pove o nihovi omejenosti dojemanja..

      Kot sem že nižje, napisal Ani, so verni čisto vredu ljudje. In osebno nimam nobenih predsodkov, do nikogar… ja, obstaja pa par takšnih, ki se razglašajo za verne, pa je njihovo “modrovanje” skregano z vsako moralno logiko. Nekako, da bo bolj razumljivo, zdaleč nimajo takšnih pogledov, kot jih premoreš sam. In zaradi par tepcev ni prav, da se vse posplošuje. Vsi smo samo ljudje, vsak naj najprej popuca pred svojim pragom, predno se loti, z mečem v roki, sosedovega.

      Pa lep praznik. Sem prav vesel, da sem tu spoznal nekoga, ki ima dobro popucano svoje podstrešje.. ni veliko takšnih, res ne.

     • tramal

      Lepo si opisal svoje stališče in ga spoštujem.Tudi zraven mene hodi v cerkev tovarišica ki vedno dela propagando za kučana in takšnih je še zelo ,zelo veliko v cerkvah.Če bi vsi tisti ki se imajo za verne ,volili desne stranke bi že davno zmagala desnica.Izgleda da hudič in komunisti nikoli ne počivajo s svojo zlobo.Lep pozdrav.

     • Nata

      Jaz se pa spominjam kar nekaj tetic, ki so hodile k maši in potem s svežimi novicami naravnost na ” teren ” – al, kako so že rekli.

     • tramal

      Ja veliko preveč je takšnih.

  • PRIČEVALCI

   Kwa je zdej z vudutom? Kwa maš ti tp za ene vajence iz Haitija ….

 • Janez

  KORUPTIVNEGA

  SODNIKA IZ CELJA
  MILKA Š.
  je tožilka
  B. ŽGAJNAR – TOŽILA – ZA 8 LET ZAPORA. Dobil je 5 let.

  Kako bo pa z njo?
  – TOŽILKO B. ŽGAJNAR ?

  Naj se opravi netangirana
  URADNA PREISKAVA : zakaj je tožilka zamudila rok za tožbo MOL ŽUPANA ?

  Če
  TAKE
  VERODOSTOJNE PREISKAVE NE BO !
  Naj
  Se pa tako
  SLABO DELO SLO SODIŠČ IN
  TOŽILKE – INTERNACIONALIZIRA.
  S PRITOŽBAMI NA EU SODIŠČA IN
  NA
  – ODMEVNE
  MEDNARODNE MEDIJE. Da cela EU ve, kakšne tožilce in sodnike v R. SLO IMAMO ! L.r. J. KOMENDA

 • Brutus

  Se vidi kakšne kure so naše femininstke! Bi jim privoščil malce šeriatskega odonsa do žensk, potem pa da jih ponovno slišimo predavat o multi culti in ostalih levaških nebulozah….

 • TOML

  Je Janković Svetlano tudi porival, ker ji je zrihtal dom za ostarele v Trnovem?
  Po moje sta porivala ob Hej brigadah.
  Pa Kučana je tudi, za nagrado pa mu je dal plaketo častnega Ljubljančana.

  • komar marko

   a ti si pa svečo držal. Kako te ni sram. Ja tipičen rdečko!

   • TOML

    A tebe je tut, ta rdečko?
    Nisem vedel…

  • Alois Kuhelj

   A veste tisto,kako je fajmster obceval s svojo kuharco?.Ker je imel ogroma moda,je prosil meznarja,da mu drzi jajca gor v sefarci in res je bilo tako.Ko pa se je fajmoster drugic spravil na kuharico,pa meznarja ni bilo doma in se je fajmoster domisli eno pametno,privezal je jajca za stango na stropu pri peci.Med obcevanjem se je pa postelja podrla in fajmoster je obvisel privezan za jajca,grozno je tulil in prosil kuharico naj odreze ampak tik,ker spaga je nova in jo je skoda.Tako je fajmoster ostl btrez jajc!!

 • Milevanile
 • Snorri Sturluson

  Pa koliko te zasluži farmacevt v Sloveniji? Na leto?

  • komar marko

   67.973,89 Ojrotov
   za posteljne storitve pa nimam podatkov!

   • Snorri Sturluson
    • komar marko

     res je kar navajaš. To je osnovna plača. Upošteval sem dežurstva, stalno pripravljenost in v povprečju 20 nadu na mesec, ter plačo za starejšega in s stalnim stažem!

 • Janez

  “NAŠIM”

  PROVOKATORJEM
  JE
  OČITNO ? Zmanjkalo ? N A V D I H A !?
  Zato
  PRIPENJAM V LINK POGOVOR Z ZDA ” M E G A – M U Z O ” ! Inervju z gospo SUZANNE Verdal.
  Gre
  ZA UMETNICO
  KOREOGRAFINJO IN PLESALKO,
  OK PESNICO IN BORKO ZA ČLOVEKOVE PRAVICE
  Suzanne VERDAL IZ KANADE, ŽIVEČE V ZDA.
  Ta gospa je bila leta 1965 KOT MLADA MAMI V MONTREALU

  L.COHENU

  M U Z A – NAVDIH – za slavno evergrinsko
  pesem
  – S U Z A N N E – O NENAVADNI MLADI MATERI, KI TE PELJE IZ SMETI K ROŽAM- LEPOTI.
  IN
  SUZANNE (Verdal) – TE POPELJE K REKI – ŽIVEGA ŽIVLJENJA ! In TE GLEDA V SVOJEM ZRCALU.
  Močna
  M U Z A – ta SUZZANNE Vedal – ni dvoma.
  V
  LINKU SEM PRILEPIL POZORNOSTI VREDEN INTERVJU S TO GOSPO Suzanne VERDAL.
  OČARLJIVA,
  BISTRUMNA UMETNICA V PAR STAVKIH ORIŠE POMEN

  M U Z E – vzbudi OPAZOVANJE, ZAZNAVANJE, RAZUMEVANJE – VIDENEGA !
  M U Z A – je tudi KATALIZATOR, DA SLOVAR, BESEDE ZA
  – ŽIV TVOREN ,
  SPOROČILEN, VSEBINSKI LEP NAČIN , TEGA – KAR ŽELIMO POVEDATI ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  POMEMBEN
  DOKUMENTARNI POGOVOR
  INNTERVJU, S COHENOVO
  “MUZO” – OČARLJIVO SUZANNE VERDAL.
  V VIDEU 66 LET , ZDAJ IME 72 LET.

  – SUZANNE, pesem, poje L. Cohen

  https://www.google.si/search?q=suzanne+cohen&oq=suzanne&aqs=chrome.3.69i57j69i59j69i65j69i59j69i60l2.12144j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  MUZA – SUZANNE VERDAL
  – UMETNICA, PLESALKA, PESNICA, HUMANISTKA
  O
  N A V D I H U !

  -https://www.google.si/search?q=suznne+verdal&oq=suznne+verdal&aqs=chrome..69i57j0l3.8503j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  SUZANNE V. MATI TREH OTROK !
  PROTESTIRA V KORIST OTROK IN MATER

  https://www.google.si/search?q=suzanne+verdal&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjSpvr_iNfVAhWDyRoKHYhGDO8Q_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=fn0KOr1TLC3kOM:

 • Gru

  Najbolj smesno bo , ko bojo levakarji spet zmagal z veliko vecino na volitvah ;)

  • Zoki CAR

   Cmerar ni levičar…pa to….

 • PRIČEVALCI

  Jankovič vsaj ženske direkt vpreša, če so za seks, voajer Grims jih pa na skrivaj slika.

  Aja ….. Nova24TV, a se že ve ime “vira”, ki naj bi slikal? Tomaž Majer?

  • komar marko

   uf, pojmovanje rdečkotov. Seks, z jezikom, da pospravi za nami ali slikanje. Kaj je bolj higienično??????????

   • PRIČEVALCI

    Ženo vpraš. Če njo poljubiš je isto kot da si mojga ….

    • komar marko

     žena ne ljubi PIKAVCEV! Preverjeno!

    • komar marko

     In rdečko si je začel ogledovati PIKAVCA in se zamislil in pričel jokati!

  • Janez

   O!
   Glej “GRU” – ja?
   A ŠE VERJETNO – POTVARJAŠ – DIGITALNE SLEDI – FOTOGRAFIJ ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   PAR DNI NAZAJ – SI TI – ” GRU”
   PISAL O DIGITALNIH SLEDEH FOTK S TRAJEKTA NA VIS.. Poveej, a ne? L.r. J. KOMENDA

  • tramal

   Take bedarije pišeš da se v dveh stavkih zanikaš in dokazuješ cda nimaš pojma kaj sploh pišeš,Obsodiš Grimsa v drugem stavku pa sprašuješ kdo je bil.Ti si umsko prizadet .

 • domovina mili dom

  Če bi bil župan desničar, bi po stopnišču Dela, Dnevnika, Mladine tekla sperma v potokih.

  • komar marko

   a zaradi možganskega onaniranja FDV stroke pisunčkov?

   • domovina mili dom

    Hm, možgani. Pa pri njih?. Mislim, da ta refleks o levi iztirjenosti je gensko prirojen.

    • komar marko

     ja po vojni so gospodarji ostali v ROVIH in jaških. Ostali so samo hlapci! V treh denh so grunt zakartali ali zapili! Preverjeno!

 • Olga

  Vse, kar imajo levaki je nasilni “antifašizem”, ki smo mu bili priča v Sloveniji in po svetu! “Antifašizem” je laž, s katero si že 76 let levicarji prisvajajo privilegije, ki jim NE pripadajo in OBLAST! Komunizem=nacizem=fašizem!
  Kdo si “romarji” v mestno hišo k Jankoviću? Njegova baža! Sami priviligiranci in paraziti!
  Vsi na volitve! Naženimo jih!

  • komar marko

   jap socializem pomeni katastrofo za nižji sloj in PRIKRITO bogatenje vladajočega razreda. Tudi zakoni so temu prirejeni. Sedaj pa mi en rdečko naj dokaže, da ni tako. samo v razmislek. BAVČi je ukradel 100 milijonov, dobil nekaj let. Ukradeš pašteto dobiš TRI leta!

   • garfi

    bavči je ukradel drobiž v primerjavi z leviĆarsko mega krajo
    najmanj 100 milijard

    • Zoki CAR

     A ker je manj kradel je pa kul ?

     • sprehajalec

      Bavči je LDS Levičar, Tacenski miličnik. Garfi je mislil mega kraja 100 milijard + Bavčijev delež…

     • Zoki CAR

      Slika se pa z dr.prištanaja, ker sta nas baje sama osamosvojila iz kleti v Cankarjevem domu….pa to….

     • Zoki CAR

      Ma kradl so in še, eni in drugi, tako, da sem za kastracijjo oz lustracijo, nben k je bil kdaj komunjara ne sme biti danes več v politiki, NBEN ! Jaz sem ZA !!!!

     • traktor

      Pol pa sam še jest ostanem, najboljš, da mene podpreš za mandatarja. Program mi je mal niže že napisal Mannuro.

     • garfi

      kul bo, ko boste leviĆarji na hladnem

  • slaipowi

   Če bomo šli vsi na volitve boste šli janšisti tja kamor sodite. Na smetišče. A ti res ne vidiš da delaš škodo s svojimi parolami? Čak da te veliki vodja in njegovi podložniki opazijo. Še za corega tabs ne boš več imela

   • barbara rov

    Na katero smetišče?

    • slaipowi

     Zgodovine

   • sprehajalec

    Če boste šli vsi na volitve, je Ivan Janez zagotovo blizu mandatarja. Verjetno bo potem sledila kakšna repriza Zimske vstaje v režiji CIE in kulturnikov ter dramskih delavcev v trenerkah….

    • slaipowi

     Ivan Janez bo mandatar mogoče v noriškem kraljestvu. Ker le tam je dovolj norvev ki bi ga podprli

     • barbara rov

      Koliko jih pa je?

     • sprehajalec

      Narod se uveliko pita, ko će jim zamjenit druga Tita. Ivan Janez, ime ponosito, on će biti drugi Tito….

      Tudi ti ga boš vzljubil, tako kot si ljubil Tita….

 • garfi

  selektivni leviĆarski molk
  po domače sovražni molk
  leviĆarjem brco v rit na volitvah !!!

  • luckyss

   Tako, ja…ne volit komunistov…niti sedanjih niti bivših….so se pripravili za sto let vnaprej…
   Najbolj butalsko pa je, ko klerike vodi komunist…to je že na nivoju Louisa de Funèsa..;))

   • Zoki CAR

    Men so uni, ki so prefarbani komunajzerji, ta najhujši. Saj vsi vemo, enkrat komjunara, vedno komjunara ! Mas prav v glavnem !!

    • sprehajalec

     Potem je Ivan Janez pravo volilno ime za vaju dva. Komunistični disidenti, ki jih je Partija odslovila, so garantiran kader….

     • luckyss

      Dober sarkazem ;))

     • sprehajalec

      Na začetku nihče ne verjame, potem pa ko spozna vso globino Ivana Janeza, se premislijo. Tudi vidva ga bosta vzljubila…

     • Zoki CAR

      Ja, to bo to, he he :)

    • tramal

     Če misliš grdega kučana ,jankoviča ,brgleza in ostalo levo komunistično drhal ,ti dam prav .Čisto vsi so zavrgli komunistične knjige ,.Skratka so vsi prefarbani in se nobeden ne upa biti odkrito naprej komunist.

   • garfi

    pesjanski leviĆar, že izvajaš negativno lustracijo

  • Zoki CAR

   Dr. Prištanaju pa tud eno, še močnejšo, pa to…… ;)

 • Zoki CARE !

  Zoki fuka mlade farmacevtke, grims pa slika mednožje stare babe in to med tem ko gre v komunistično meko z družino. Kdo je zdej car ? Zoki car !!!

  • sprehajalec

   Vprašanje če fuka. Bila sta namreč samo dva poskusa….

   • Zoki CAR

    Glede na to, da je dobila kar je hotela (službo:), sta bila zgleda uspešna !

    • sprehajalec

     Vprašanje, ker po Clinton-Lewinski aferi oralna in ročna obdelava ne veljata za spolni odnos oziroma fuk, kot se izražaš….

     • Zoki CAR

      Seveda, da sta bila bili in monika poredna ! o tem ni dvoma !! Sicer kaj pa češ, če si najmočnejši človek na svetu, seveda, da si malce privoščiš :)

     • sprehajalec

      Zokane me zanima, ne Bili.

      Kot pravi Zokijev narod, pet puta bez vađenja? Viagro pa farmacevtka že kar s seboj prinese, ni treba nič rihtati recepte.

      Kaj praviš je car ali ni, a?

     • Zoki CAR

      Ma, je car, a veš zakaj ? Ker ma dovolj velik nabiralnik, pa to.. ;)

     • sprehajalec

      Na Cipru, to sem slišal ja za ta nabiralnik.

      To je v Zokijevi kulturi, pa tudi tvoji, kot občudovalca. Med najbogatejšimi kraljevskimi rodbinami Europe je bila nekoč Karađorđević, čeprav je bil edini izvozni artikel njihove države suve šljive pa svinjina. Bogastvo so primerjali z bogastvom perzijske rodbine Pahlavi.

      Narod jih je cenil in spoštoval, zato, ker so bili bogati. zato tudi Zokija spoštuješ ti in narod ki ga voli…. Ker je bogat in se znajde.

     • Zoki CAR

      Nč ga ne spoštujem, zoki je lopof pa če je tole z farmacevtko res, je pa še bolj beden. Če je nekdo lopov, mi je vseeno a je lev al desen, lopov je lopov. Ste mi pa čudni janševci k svoje lopove tok branite, samo zato ker so vaši. Tko ne bomo nikdar spucali korupcije v Sloveniji, a veš ?

     • sprehajalec

      Kje pa so desni lopovi? Vseglihar. od 72 let razpoložljivega časa od leta 1945 je bila levica na oblasti 68 let, oziroma 94,5% razpoložljivega časa. Desnica pa 5,5% razpoložljivega časa.

      To pomeni, da bi moralo biti v Sloveniji 94,5% levih lopovov, in 5,5% desnih.

      ti bi pa oboje lovil. kaj ni bolj smiselno, da poloviš leve lobpove, ker boš imel pri lovu 94,5% možnost uspeha? Potem se pa lotiš še 5,5%?

      Kaj praviš, bi se tako lotil svoje misije? da ne boš izgubljal časa.

     • Zoki CAR

      Ne mi vseglihar, …. pa ne mi, oba veva da so lopovi in izkoriščevalci na obeh straneh, ti nehaj podpirati svoje lopove, jaz sem svoje že, pa bomo mogoče dočakali boljše čase. Ampak ne bo šlo, a ne ? Zakaj ? Pa ne mi o procentih, če je ta drug pokradel manj kot ta prvi, pomeni samo da je ta prvi bolj sposoben kot ta drugi ampak samo v kraji ! Zvončki zvonijo, počasi bo treba iti spat, pa hvala za kulturno komunikacijo, kot vidim, je to tukaj prava redkost. Do naslednjič..lp

     • sprehajalec

      Kam bežiš, logika te prestraši, kot vse kao sredinrje, jih boli za leve in desne? Sam nakazujem ti, da boš imel 95% možnost ulova pri levem lopovu. Pa 5% pri desnem. Začni torej pucati…

     • Zoki CAR

      Ma dvomim, da je 95/5, po moje je bolj 50/50.

     • sprehajalec

      Seštej leta od 1945. In število let na oblasti. Ker biti na oblasti, ti da možnost krasti.

     • Zoki CAR

      Ma, ne mi o letu 45….sva v letu 2017, zanima me pa leto 2018, 2019, 2020 itd…. A imava midva kaj s tem kar se je dogajalo med in po 2 sv. vojni ? Če nisi star kot zemlja potem nimava, in mi je brez veze da se s tem ukvarjava, med tem, ko nam lopovi kradejo PRIHODNOST ! Ja, zajeban je, če obtičiš v preteklosti…..

     • sprehajalec

      Kar začni torej z lovom lopovov, da bo bolje 2018, 2019 in 2020. Koga se boš lotil, da slišim?

  • tramal

   Srbijanec zbriši z tem kolvnom nazaj v srbijo na tržnico banane prodajat.

 • Janez

  “GRU” & COMP. SO ŽALOSTNI,
  KER
  NI VARIANTE, DA BI PRIKAZOVALI,
  DA SE JE S TISTO NESREČNO FARMACEVTKO – DOGOVARJAL – KDO IZ. – SDS !
  To !
  Jih matra !
  “GRU” – KAKO JE ZDAJ ?
  Z DIGITALNIMI SLEDMI
  FOTK S TRAJEKTA NA VIS – a še kažejo, da je fotke posnel g. Grims? L.r. J. KOMENDA

  • Zoki CAR

   “JANEZ”

   CAPS LOCK !!

   TO !

   IZKLOPI !

   Te matra !

   Z. C. SRBIJA

   Z. C. POMENI….?!?

   ZOKI CAR !

   • Janez

    ” ZOKI ”
    NI CAR.
    “ZOKI ” JE POLITINO ” TRUPLO ” – LE TO.Škoda besed zanj. L.r. J. KOMENDA

   • tramal

    Srbijanski klovn je lahko car samo bedakom kot si ti za mene pa je govno.

   • Janez

    Koliko ?
    LET MISLIŠ, DA BO “ŽAL” MOL ŽUPAN – DOBIL NA DOBU .? L.r. J. KOMENDA

 • Samir Bamirovič

  SVET RABI VRH NAJPOMEMBNEJSIH NA SVETU! ZA ZDA TRUMP,ZA EU JANSA in za RUSIJO PUTIN!

 • montyamp

  Ljubljančani so ob 37% volilni udeležbi izvolili solatarskega čefurja za župana .
  Srbi stegujejo svoje lovke po Sloveniji , že 11 decembra 1918 so v Ljubljani zaklali Ivana Cankarja .
  http://www.hervardi.com/smrt_ivana_cankarja.php
  Arkanove rabote in Krabergerjevi nastopi so se tudi čudno križali .
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os
  Žvepleni pritlikavec je boter toliko ultraidiotizmom , katerim Hitlerjev boj za mir ne sega do gležnjev .
  Butasti Slovenci , do kdaj boste krmili murglosrbsko golazen ???

 • Janez

  “GRU”&TUNNEK COMP. !

  SO ZELO ŽALOSTNI !
  NIKAKOR. NE MOREJO NIKOGAR IZ – S D S
  OBDOLŽITI,
  DA SO SE SDSOVCI – DOGOVARJALI – Z NESREČNO FARMACEVKO !?
  V
  SDS NIMAJO NIKOGA PODOBNEGA “ŽAL” MOL ŽUPANU. Zelo s žalostni.
  Za
  TISTE FOTKE ZS TRAJEKTA NA VIS – BI SE NEKAKO ŠE DALO “SČARATI”,
  DA BI
  ” DIGITALNE SLEDI FOTK” – NEKAKO KAZALE – NA S D S G. GRIMSA.
  PRI
  TEJ
  “NESREČNI FARMACEVTKI” PA – SRAMOTE” RES NI MOGOČE – ZVALITI NA SDS. L.r. J. KOMENDA
  P.S

  CIRCLE GAME – IGRA KROŽENJA ŽIVLJENJA -BAJNA – JONI MITCHELL
  TUDI,
  “BOTH SIDES NOW” , “OBE STRANI ZDAJ” – več strani je treba videti !

  https://www.google.si/search?q=circle+game+joni+both+sides&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjpkd-3uNfVAhWCaxQKHRFwC5kQ_AUICigC&biw=1280&bih=800

 • Ana Job

  Mene ne preseneča, sploh nihče več.

 • Rožle

  Pogoj, da lahko sploh pride ena farmacevtka k Zokiju na razgovor je obvezen še v Murglah pregled …

  • Zoki CAR

   V sdsu pa jprideš na razgovor, samo če pustiš, da te prej slikajo v mednožje, pa to….

   • sprehajalec

    Imaš kakšne dokaze za to? Ali ti gre samo Ivan Janez na živce, ker so ti tako rekli?

 • RealRevolution

  Pazite se desnicarjev,ki to niso.
  Taksni kot so Ljudmila Novak in podobni.Ne nasedajte tudi Tolminu.
  Sicer pa nevarnost je tudi v tem,da sirijo lazi in hocejo desnicarje “spreobrniti” v levicarje.Saj ko odstopis od necesa temeljnega,lahko tudi nevede podpiras levico.

  • Zoki CAR

   Ljudmila vsaj ve od kje ji premoženje, ne zmerja Slovenk z prostitutkami, njen podmladek se ne kokira, še nikdar ji ni crkinil akumulator (ne, da bi jaz vedel) in ima normalen, dovolj velik nabiralnik, tako da je še najboljša izbira na naši desnici. Saj vem, žalostno, ampak tako je.

   • sprehajalec

    Ljudmila pleše kolo v ritmu… ta, ta, ta, ta ta, ta ta, (zategnjeno) ta ta, ta ta ta ta (dolgo) taaa taaaa,

    kaj pa imaš od Ljudmile? je že kaj do sedaj naredila?

    • Primoz Papez

     Več kot od Janše…

     • sprehajalec

      Ti ja, ker je zate Janša sovražnik. Tako so te ZZB NOVJ pa dediči edine stranke na oblasti nekoč naučili. Pa sile kontinuitete in progresa iz ozadja. Ljudmila jim je kot so včasih dejali “kooperativna a nenevarna kao desnica”. ker je pač kdaj pri maši in je zato desnica. Kot nekoč Kocbek. Levičarji so vedno imeli kakšnega takšnega kljukca, za privid pluralnosti. Ko ni bilo več kocbeka, so imeli pa SZDL, češ večstrankarski sistem.

      Privid za delovno ljudstvo in občane. Smejčka se, pa po potrebi jo pokličeš ali pa zjagaš. Svoj denar dobi in je zadovoljna.

     • Janez

      A si vesel, ker gre “žal” MOL župpko – na Dob? Jaz sem zelo vesel tega. L.r. J. KOMENDA

   • Janez

    A. L.Novak – je čisto ok. Izven politike.
    Njena poslanca
    Ga. I. Dimic in g. Horvat – sta ok. Ga. Novak pa – politično – NE ! L.r. J. KOMENDA

   • Kosobrin

    In tudi najboljša izbira za levico, bi rekel jaz!

  • Kosobrin

   Tudi ena beseda ni resnična!

 • mannuro

  Ne razumem sedaj najbolj tega.. v čem te je našla SDS? Kakšna nacionalistka? Ti da bi to bila? Ha ha ha .. da ne bom, umrl od smeha. Kdo ti je pa to tvezil? Veš kaj je pravi nacionalist? Ne tisti, ki napiše da bi koga poslal v luft, ampak tisti, ki to dejansko stori, v imenu svojega prepričanja, da je njegov narod dominanten. V Sloveniji takšne združbe ni! Celo pravih domoljubov je malo. Pravi domoljub spoštuje kulturne norme, svojo kulturo, svoje prednike in vse, kar so ti doprinesli pozitivnega narodu. Egotipi Lustrator, pa podobni, ne spuštujejo lastnih žensk, kaj šele drugih. Kakšen domoljub je to?!?

  Tisti pri ustanovi – Cerkvi, so sicer čisto vredu dečki, razen nekaterih, ki pa si razlagajo nauk po svoje, oziroma ga obračajo tako, da paše v njihove precej, čudne filozofije. Imaš pravico do svojega izražanja, svojega mišlenja, kot tudi oni. Če zaradi tega utihneš, bo svet slabši in ne boljši. Jaz ne bom tiho, ne tukaj. Moraš biti tiho na vseh drugih forumih, zaradi levakov, tukaj pa pričakujem več svobode. Torej, ali se bodo v svojem ekstremizmu uklonili in bili pripravljeni na normalni, kulturni dialog, ali pa bo grmelo. Pa ti povem, da svojega razmišlanja še niti nisem podal v celoti, kaj šele argumentov.. pa če bo potrebno pridejo tudi ti po letih na plan. Ko sem bil še v Sloveniji, sem imel možnost poslovno sodelovati z to, tako mogočno ustanovo, kot jo nekateri slikajo. Ja, ker sem bil “preverjeni”, po mojih starših. Pa ti povem, da precej smrdi in če trdim, da je farizejska, potem to resno mislim. Tudi mene so tolažili nad razočaranjem marsikateri duhovniki, tudi taki precej poznani. Takrat sem se čudil takemu odnosu – kot bi bil priča, slabemu odnosu v zakonu.

  Vendar, pustiva to. Če so te včeraj dotolkli,.. nisem videl tega, ker ipak ne gledam vsega… zato tudi ne vem, o čem se je šlo,.. ampak, vedi nakaj. Gre takole, živlenje je kakor da hodimo po cesti, pademo,.. in kaj potem, treba vstati in nadeljevati pot! Torej, dvakrat trikrat zadihaj, potem pa dalje! Brez sramu in brez strahu! Pa verjemi sebi, v svoje prepričanje in ne drugim.. znaš prisluhniti drugim, dojemaš… tisti, ki te pa vneto napadajo, pa v svoji zaplankanosti niso taki. Zato pa se počutijo ogroženi in agresivni.

  Živlenje je posel in pri vsakem butlu, na katerega naletiš, ipak ne vržeš puške v koruzo, ampak postaneš samo se bolj zagrižen :))))))

  • Ana Job

   Manurra za predsednika vlade!!
   Ti si pa tako pozitiven in energičen človek tukaj gor, da imam usta zdaj, kar do ušes. Se res smejim, kar dobre volje sem. Kaj bi jaz brez tebe tukaj? Nič se ne bojiš izpostavljati, vedno poveš tako kot misliš in se še zame fajn potegneš, ko zakuham fajt. Ta prav domoljub si . Sem vesela, da si tukaj gor. Tole danes si bom zjutraj v pisarni sprintala in bom obesila in ene par stvari podčtala in Ratata bo tudi dobil en izvod.

   Hvala ti! :-)))

   • mannuro

    Ježešna! jaz sem ti že enkrat argumentiral, da to ni preveč dobra ideja.. Ludje ne bi bili preveč zadovoljni z mano. Tudi hvali me ne toliko, ker – kot pravijo pri nas – ne meči mi cukra v rit, ker bo precej zmešalo mojo obdukcijo. :))))))))))))

 • Janez

  Po
  SLOVENSKO – POJDIMO, KORAJŽNO NAPREJ !
  Brez želja po zločinskem, zafuranem KP, ZK socializmu, komunizmu !
  VRNITI SE

  NIKOLI
  NE MOREŠ V ČAS IN NA KRAJE VČERAJŠNJIH DNI – LE
  – spominjaš se lahko.
  PRETEKLIH DNEVOV IN DOGODKOV – HVALABOGU !
  – NIKOLI
  NI MOGOČE – VRNITI, PONOVITI – llahko so le lep. Ali – svarilen spomin ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  ZAPOMNIMO SI TO
  PREPROSTO MODROST
  BISTRE, MLADE – JONI Mitchell : “LE NAPREJ – LAHKO HODIMO.”
  Nazaj se lahko oziramo, se spominjamo.
  Vrniti se pa ne moremo. POJDIMO TOREJ – POSLOVENSKO – NAPREJ !
  P.S.
  KROG ŽIVLJENJA
  CIRCLE GAME – JONI M.

  https://www.google.si/search?q=cicle+game+joni&oq=cicle+game+joni&aqs=chrome..69i57j0l3.14852j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Janez

   SAJ SEM VEDEL!
   Zdaj !
   SI “FANI” MOL ŽUPANA IZIŠLJUJEJO,
   DA JE TISTA FARMACEVTKA – SAMA PONUDILA
   MOL ŽUPANU – VE SE KAJ !
   Obupno !
   Tista farmacevtka je mlada in
   privlačnega viveza.30 let gotovo
   – mlajša itd. KAJ SI BODO ŠE IZMISLILI? Ji ponujali denar? Ali kaj ? L.r. J. KOMENDA

 • mannuro

  Hvala, tudi vama lahko noč! Ja, bo lep praznik. Malo (beri veliko) se bo delalo, malo peklo, malo kuhalo.. samo vreme mora ostat!

  • Ana Job

   Hvala enako. Ne preveč garat! Bolj zmerno in kaj dobrega pojest. Upam, da bo vreme lepo. Lahko noč. :-)))

 • cosmosjasnovidec

  Prava dva izprijena levaško komunajzerska lopova sta skupaj na prvi fotografiji.
  Eden in drugi si zasluži linč copatarju posiljevalcu “jankoviču”pa odrezati spolovilo.
  Govori se,da nesnaga čefutarska žere viagro potem pa sili k spolnim odnosom vse ženske po vrsti na občini katere izgledajo dobro pa tudi moški mu ne uidejo prekletemu pedru ogabnemu.

 • ljubinica

  Tiho je tudi Igor Pribac. Mu je Zoki zrihtal stanovanje. V zameno za?

 • sodnikisozločinci

  Drage feministke, jaz si ga tudi luftam, vsak dan večkrat, kot Violeta, a boste nastopile v njegovo obrambo, ker ga tako nesramno žalim? Ste malo zbegane, kaj? Saj moj kur.. je piz.., vsaj večino dneva, to ni težko prepoznati, je mehak kot dušica – kot da bi bil čisto feminiziran.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!