Počitniški Cerar obiskal črnogorske Cetinje, kjer naivno verjamejo, da je Miro naš najljubši politik. Raziskave pa kažejo, da je državljane hudo razočaral

Foto: Instagram

V ponedeljek se je Miro Cerar, ki počitnikuje v Črni gori, sestal s tamkajšnjim cetinjskim županom. O tem je poročala tamkajšnja spletna stran, ki je našega Cerarja opisala kot najbolj priljubljenega politika v Sloveniji. In kje je sploh pridobila te podatke? Mogoče jim je to natvezil celo Cerar sam, saj slovenske javnomnenjske raziskave kažejo popolnoma drugačno sliko.

Predsednik vlade Republike Slovenije Miro Cerar dopustuje v Črni gori. Včeraj se je srečal z županom prestolnice Cetinje, Aleksandrom Bogdanovićem, ta pa se mu je zahvalil za podporo, ki jo je Slovenija izkazala Črni gori v procesu pridružitve k evroatlantski povezavi. Izrazil je hvaležnost za strokovno in prijateljsko podporo naše države v procesu evropskega povezovanja, saj je Slovenija Črni gori v tem zahtevnem procesu zelo pomagala.

Tamkajšnji župan je počitniškega Cerarja obvestil o projektih, ki se izvajajo v črnogorski prestolnici, in o dejavnostih mestne uprave na področju mednarodnega sodelovanja. Naš premier je izrazil zadovoljstvo nad projekti, ki jih oblasti v Črni gori izvajajo s pomočjo nepovratnih sredstev iz mednarodnih skladov. Poudaril je, da je pomembno spodbuditi vlagatelje in ustvariti ugodno poslovno okolje. Črnogorcem je tudi dejal, da bo o dogajanju in o možnostih, ki jih imajo v njihovi državi, obvestil celo naše, slovenske vlagatelje. Pogovorom med Bogdanovićem in Cerarjem sta se pridružila tudi slovenski veleposlanik v Črni gori Mitja Močnik in predsednik skupščine prestolnice Jovan Martinović.

Foto: Instagram

Od kod Črnogorcem misel, da je Cerar najbolj priljubljen slovenski politik?
V času svojega bivanja v glavnem mestu Črne gore je omenjeni politik med drugim obiskal tudi dvor kralja Nikole, muzej in nacionalni park Lovćen. Spletna stran Cetinja je o tem poročala svojim prebivalcem in Cerarja opisala kot uglednega slovenskega pravnika in profesorja na Pravni fakulteti v Ljubljani. Ob tem je dodala, da je med slovenskimi državljani najbolj priljubljen politik. Zanimivo je, da slovenski državljani o tem ne vemo ničesar.

Črnogorci menijo, da je Cerar v Sloveniji najljubši politik. Od kod jim ta misel? Če je črnogorski predsednik najbolj popularna politična osebnost svoje države, slovenski to zagotovo ni, pa vendar so to kar javno zapisali na svojem portalu.

Ubogi Cerar je na lestvici priljubljenosti v resnici čisto na dnu
Če že govorimo o lestvici priljubljenih politikov, je naš Cerar čisto na repu. Politični barometer kaže, če mu gre verjeti, da ima bore malo podpornikov. Teh je vedno manj, glede na raziskave pa mu je v času od prejšnjega meseca upadla še ta podpora, ki jo je premogel. Manj podpore imajo samo še Zmago Jelinčič, ki mu podpora sicer raste, Zoran Janković in Alenka Bratušek. Za nobenega izmed njih ne kaže, da se bo povzpel proti vrhu. Mogoče pa je za Cerarja velik dosežek že to, da se nahaja med zadnjimi štirimi in na višja mesta sploh ne cilja. V tem primeru je svoje že dosegel. Glede na dosežke trenutne vlade njegova (ne)priljubljenost sploh ne preseneča. Verjetno je zgrešil kariero, ki je očitno zgolj eden izmed njegovih hobijev. Igranje kitare naj bi mu šlo od rok veliko bolje. Slednje sicer ni preverjeno, a glede na to, kako se je kot predsednik vlade izkazal, bi lahko bilo res.

Foto: Youtube

Javnomnenjska raziskava potrjuje, da Cerarjevo vlado podpira le še tretjina
Kot smo poročali že prejšnji mesec, bi po javnomnenjski anketi agencije Parsifal, če bi bile volitve letos, zagotovo slavila Janševa SDS, ki že 5 mesecev ohranja podporo nad 25 %. Cerarjeva SMC je ne dohaja in je v relativno velikem zaostanku. Podpira jo le dobra tretjina državljanov, več kot polovica slovenskega ljudstva pa je nad Cerarjevo vlado vidno razočarana. Anketa, izvedena med 4. in 6. julijem letos, je na vzorcu 620 anketirancev pokazala, da je več kot polovica državljanov s trenutno vlado povsem nezadovoljna (58,2 %). Vlada Mira Cerarja ni upravičila pričakovanj, z njegovim delom pa so najbolj nezadovoljni v srednji starostni skupini (35‒54 let) s 65,3 %, tem sledijo mladi (18‒34 let) s 63 %. Na podlagi izobrazbene strukture so najbolj kritični tisti s srednjo (64,5 %) in poklicno (61,1 %) izobrazbo. Tudi v vseh ostalih izobrazbenih strukturah odstotek nezadovoljstva presega polovico anketirancev.

A. L.

 • Žiga Murn Lindič

  Že leta je zadnji na tej lestvici “idol” in “heroj” Janez Janša.

  • rubec

   Takoj nad repom si pa ti majmun majmunski. In to sam.

   • Kosobrin

    Mislim, da je stopil na tvoj rep!

  • m&m

   Sanjala svi’ja kukuruz, a kukuruza nema.

  • PLavi-mil

   Mladenič Žiga, da ti malo razložim, prav, popolnoma skregano je z logiko, da na vseh anketah vodi SDS, ja ali ne?, in drugič, popolnoma je skregano z logiko, da ljudje, kateri bi volili SDS potem v anketi “priljubljenih” volijo leve obraze, se ti ne zdi? kakor ti ne bi volil desne obraze, tako tudi desni anketiranci ne bi volili leve, zdaj pa mladenič malo logično razmisli, kako je delana ta anketa in zakaj JJ ni na njej, verjetno ne zato, ker ga desni ne bi volili.

   • pajot

    To je možno samo v komunistični Sloveniji. Stranka krepko vodi,njen lider pa kar naprej na zadnjem mestu po priljubljenosti. Svetovni fenomen.

  • RATATA

   A maš ti že kej kosmatga?

  • vsemojebabe

   Poglej kdo plačuje https://erar.si/prejemnik/45958858/#transakcije najbolj podkupljivo agencijo za tržne raziskave Ninamedio in ti bo takoj jasno zakaj so njene ankete take, kakršne so.

   MESTNA OBČINA LJUBLJANA
   498.103,61 EURDRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE
   240.623,09 EURARAO – Agencija za radioaktivne odpadke, Ljubljana

   134.964,64 EURKABINET PREDSEDNIKA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE
   107.683,27 EURJAVNI HOLDING LJUBLJANA, d.o.o.,
   102.785,00 EUR

 • Snorri Sturluson

  To so oni iz fejstbuka dobili zanesljive informacije

  • AlojzZ

   Ja! Fejst bukovi so.

 • RealRevolution

  Ko bo prisla Fajonova na celo stranke,pa bodo spet nekateri rekli, “uh,nov obraz” in jo volili.S tem bi volili iste kot so sedaj na vladi,
  saj v “zupi” so iste pokvarjene zacimbe.

 • RATATA

  Je šel bučman v MNE iskat delovno silo, saj imamo v Sloveniji samo 100 taužent brezposelnih.

 • janko

  Kar je pri nas levo, je komymafija! In je vse zanič, še več, je slabo, je škodljivo, je nesreča, je katastrofa za Slovenijo, za Slovence in za regijo!!!
  To je čista, resnična stvarnost, to je neizpodbitno dejstvo!!!!
  Zaradi njih ki na silo krmarijo našo ladjo, trpimo, še več – dolgoročno izgubljamo, tudi naši zanamci!!!!
  Kdaj boste slovenske kure to spoznali?? Kdaj bodo to spoznali Fajonova, Cerer, pa še nekateri, ki imajo morda še do neke mere kanček vesti?

 • Matej Kovač

  Miro je enako priljubljen kot Ivan. Kdo je tu nor?

 • Kosobrin

  Črnogorci dobro vedo, kdo je naš najbolj priljubljen in najmanj priljubljen politik, vendar ta zadnji ni g. Cerar! Vemo, kdo je! Že leta in leta. Od ene do druge raziskave. Lep dan želim!

 • MEFISTO

  Je dobil Darwilko ali kako vrednejšo uro kot Črt Mesarič?

 • vsemojebabe

  Dobro jutro radni narod Crne gore. Sad je tačno tamo nekde dvanajst sati i u oddaji gostuje zvanični predsjednik komunističke partije Slovenije. Sve što je on stvarno dobrog uradio smo vam izpričali, laku noč.

 • Antonius

  Slovenskega prvega ministra vlade je v Črni gori sprejel župan črnogorske prestolnice Cetinje.
  Na parketu mednarodne diplomacije, takemu sprejemu rečejo, da je nepomembnega predsednika slovenske vlade po službeni dolžnosti sprejel odpravnik poslov na zunanjem ministrstvu.
  Nastopaški napuh Cerarju ni prišepnil, da bi razmislil, česa si v vlogi predsednika slovenske vlade na dopustu nikakor ne sme dovoliti.
  Cerar je beden politikantski cucek, ki ga nihče v mednarodni politiki ne jemlje resno, se mu posmehujejo in ga sprejemajo z odpravniki nižjih diplomatskih poslov.
  Rep, s katerim politikantski cucek vzhičeno maha, mu bo odpadel takoj po volitvah.

  • KIKI

   Mogoče je pa tudi on od župana dobil kakšen prstanček!? V znak “zahvalnosti” : ti meni
   slovenske milijončke, jaz tebi spominski prstanček ! Utečena navada Črnogorske mafije!

 • Ana Job

  Užitkar Cmerar je šel v Monte Negro sončit svojo belo rit, za Slovenijo mu pa itak ni bilo nikoli mar!

  • Kosobrin

   Pohvalno! Izkoristil je prijetno s koristnim. Menda ni šel župana pogledat samo zaradi sebe!?

   • Ana Job

    On vedno izkoristi samo prijetno, koristnega pa še ni naredil ničesar.

    • Kosobrin

     Saj pride na oblast najmanj priljubljen politik – JJ! Takrat bo vse fino in prav!

     • dob

      Ah ne, zmagal bo spet Cerar, morda celo Janković in takrat bo vse dobro in prav. Sicer je pa že zdaj vse prav, zato ne vem zakaj ne bi spet zmagal Cerar.

   • PLavi-mil

    Predsednik na nivoju župana, kajne? drugi ga tako ali tako ne vabijo, Cmero se prilizuje tam kjer se mu ni treba, razen, če bi imel rad zastonj počitnice v Črni gori, na račun naroda, tako kot Violeta v Venezueli.

    • dob

     Venezueleta.

   • KIKI

    Vprašat ga je šel., če rabi kaj denarja? Mu bo en nepovratni kredit zrihtal
    preko NLB Monte Negro…utečena praksa!

 • Franjo Trojner

  Slovenci smo gotovo tako malo sado/mazo, saj si drugače ni možno razložiti, od kod in zakaj na volitvah podpora levi politiki in politikom in njihovim vedno butastim in za državo škodljivih odločitvah, zaradi katerih nato vsi skupaj vedno slabše živimo. Jasno mi je, da levici predani dominatni mediji non stop bruhajo levičarsko propagando in na vse možne načine zavajajo narod, toda vsak od nas ima razum, ki je gotovo sposoben kritične presoje, kar je že od pamtiveka naravno varovalo, da prepoznamo nevarnost in se ji izognemo, jo preprečimo. Vsi vemo, da so plače in penzije v Sloveniji mizerne, da je zdravstvo, gospodarstvo, bančništvo, šolstvo, pravna država in celo vse ceste po državi v totalnem kurcu, da se mladi izobraženi naveličani vse te totalne mizerije pospešeno izeljujejo, da leva politična oblast/ vse njihove dosedanje vlade v novi samostojni demokratični državi vključno z Pahorjovo, Alenkino in tudi današnjo Cerarjovo niso bile sposobne v živlenje spraviti niti ene samcate nujno potrebne reforme, ki bi vsaj malo blagohotno vplivale na živlenje in žepe državljanov in na državne finance. Politična levica in vsi njeni politiki so tudi odgovorni za velik javni dolg, prezadolženost države, za vse afere, ki so in vedno zaznamujejo njihovo vladanje, za propadlo tranzicijo, za nedelujočo pravno državo, za neizvedbo nujno porebnih reform, za propadlo arbitražo na južni meji-ki so jo sami zminirali z škandalom veleTELEfonistoma, za nezmožnost nadzora in varovanja našega teritorija, za nespoštovanje naše domače, kakor tudi zakonodaje EU, za nezmožnost zaščite naših blagovnih znamk ( teran, krajnska klobasa), za vso kaotično stanje pri damioskrbi v kmetijstvu v gizdovih in lesni industriji, za naše vse bolj prazne krožnike itd……! Že zaradi polovice vseh neumnisti, ki jih vladajoča levica kr naprej počne bi njihove vladajoče politike morali namazati z medom, nato posipati z gosjim perjem in jih takšne za vedno izgnati iz politike, ker pa je velik del našega volilnega telesa očitno tako malo sado/mazo jim vedno znova dovoli početi neumnosti še naprej. Živeli prazni taleri! Živele plače in penzije pod 600€! Živel gromozanski javni dolg! Živeli vedno večji davki! Živele korupcije in dolge čakalne vrste v zdravstvu! Živele luknjaste ceste! Živela nepravna država! Živela propadla tranzicija! Živelo pospešeno izseljevanje mladih! Živela gromozanska bančna luknja! Živeli vsi ekonomski migranti, ki nezakonito prehajate naše meje in vsi tisti, ki vam to dopustijo! Živeli Hrvati, ki ste nam okupirali del našega morja! In na koncu ŽIVELO SADO/MAZO SLOVENSKO VOLILNO TELO! No morda pa nas bo po hard sado/mazo le pamet srečala in si damo z modro in smelo odločitvijo na naslednjih parlamentarnih volitvah priliko živeti bolje, kar si tako, kot drugi narodi v skupnosti EU gotovo tudi zaslužimo!

  • Kosobrin

   Malo še potrpite – če bo SDS na oblasti, se bosta ZOPET CEDILA MED IN MLEKO! Veliki vodja je to ŽE DVAKRAT DOKAZAL! Tretjič bo pa sploh odvezal pasove vsem nam! Ha, ha, ….

   • Franjo Trojner

    A ti si tut iz kvote sado/mazo? Čuj dve desetletji vladanja politične levice je nazorno dokazalo, da je njen domet virtualno zagotoviti državljanom samo 5 dek pariške klobase! Zato je čas, da vi, ki uživate v sado/mazo jeste virtualnih 5 dek pariške klobase v vašem levem združenju še naprej, nam vsem preostalim pa končno na zares prvih poštenih volitvah dopustite, da izvolimo oblast, ki nam bo omogočila podoben standard na prav vseh področjih, kot ga uživajo državljani nam prijateljskih ALPSKIH DRŽAV EU KOT SO: AVSTRIJA, NEMČIJA IN ŠVICA! Bog vas nima rad levičarji, ma kaj vam je narod naredil, da nam iz dneva v dan vedno bolj grenite živlenje?

    • Kosobrin

     Nič, samo poštenega, dobrega, sposobnega predsednika hočemo imeti. In imeli ga bomo! Vi pa tudi.

     • Franjo Trojner

      Predsednika česa? Morda kluba sado /mazo za ene in množičnega nategovanja za vse preostale? Smiliš se mi Kosobrinček, ker nisi zmožen razumeti, da nam ni potrebno vsak dan jesti samo 5 dak virtualne pariške klobase in biti s tem zadovoljni v kar te, nas non stop prepričujejo tvoji nesposobni levi politiki. Lahko nam gre mnogo bolje samo upati, dopustiti in želeti si moramo. Glej mladi in izobraženi to razumejo in si tudi upajo, zato množično bežijo v tujino vstran od tvojih nespodobnih in nesposobnih levih politikov in mizernega standarda, katerega je leva politika, kot edinega zmožna zagotoviti. Prazni taleri in nepravna država so vaš domet in to kažejo tako porazne številke vseh financ, kot krivične sodbe in nenazadnje propadla tranzicija in tega ne morete skriti, kljub temu, da vaši levi mediji bruhajo vsak dan na tone neresnic, narod vas bo slej, kot prej spregledal in takrat vas bo gotovo doletela vsa sproščena negativna energija.

     • Kosobrin

      “Narod si bo pisal sodbo sam – ne frak mu je ne bo in ne talar!”

     • Franjo Trojner

      Prazen krožnik ( taler) bo povod Kosobrinček ,da si bo narod pisal sodbo sam. Za vedno bolj prazen krožnik ( taler) pa gre zasluga vam na levici, torej bo narod pisal sodbo tudi vam!

     • Kosobrin

      Vedno jo je in vedno jo bo – pa naj bo taler poln ali prazen. In tisto, kar narod odloči, je vedno prav! Lep pozdrav in lep dan želim!

   • vita

    Ne bosta se cedila med in mleko, ker to in tudi ves denar ste levi vladarji že zagonil in pokradli. Zdaj lahko računamo samo še na trdo delo, pravičnost in poštenje.
    Samo to nas lahko še reši. Bog nam pomagaj !

   • Nata

    Morda pa bi bili danes že ven iz te godlje. Ko bi tisti zakoni, ki jih je vlada J.J. postavila leta 2011 obveljali ??
    Kajti pasove bo vsekakor potrebno odvezati. Tudi tvojim.

  • Kučko pod pručko

   Franjo, če bi Slovenci razmišljali tako kot ti, jaz in še mnogo razumnih ljudi, bi murgelski kriminalci ne dobili več kot 10 odstotkov volilnih glasov. Računali bi lahko kvečjemu na južnjake, Slovenci pa bi jih postavili tja, kamor edino sodijo.

   Žal pa je realnost drugačna. Slovenci ne znajo uporabiti svoje zdrave pameti in pomagajo vladati tej komunajzarski drhali. Vsi tisti, ki so jih kadarkoli volili, so krivci za bedno življenje, ki ga imamo. Takšna je realnost!!!

   • Franjo Trojner

    Realnost gotovo v kratkem se spremeni! Prazni taler bo vzrok za spremebe, sproščena negativna energija bo pometla z vsemi tistimi, ki so se ves čas trudili, da bi naši taleri bili prazni njihovi pa na račun naših polni. Levico na naših tleh gotovo čaka klavrna usoda in tega ni moč spremeniti ne dolgoročno zavreti. Proces že poteka!

   • karpelec

    Ko pa njihovi riti paše samo trenutna blagodet, ki jo uživajo v rdeči carjevini.

  • Šobar Davorin

   Veste kaj, gospod Franjo eno uro nazaj (nazaj? kam že?), ne zasledujete dogodkov u pravem vrstnem redu. Spregledali ste pompanadl v Trenti, kjer so eminentni historiki objavili, de smo Slovenci že od pamtiveka na sedanjem ozemlju. Kar pomeni, de smo se morbit razvili direktnu iz kromanjonskega pračloveka al smo pa komej u fazi zraunavanja u fazo Homo erectusa. In s tem je povezanu use kar nas je doletejlu. Al pa je biu naš direktni prednik morbit Krapinski praćlovek. Pa smo usled tega večkrat skregani iz Hrvati. Ampak oni pa že niso od pamtiveka tukej. Mende ne.

   • KIKI

    Krapinskega pračloveka bi lahko Židan mednarodno “zaščitil” z živimi vzorci iz koalicije
    obstoječe vlade, pa še kakšnega bi navrgel iz L (levice)

   • Franjo Trojner

    Tudi Jernej Kopitar je vsem tistim, ki pravijo, da naš SLOVENSKI rod ne živi vekomaj na teh prostorih postavil vprašanje naj povedo od kod smo prišli in v katerih zapisih je to zapisano???

   • Franjo Trojner

    Čuj sam nisem biolog in ne antropolog, zato dopuščam možnost, da je tvoj direktni prednik Krapinski pračlovek, vem pa, da Krapinski pračlovek ni prednik Slovencev! Veš mi smo iz druge veje evolucije!

 • Kosobrin

  Brihten, brihten, najmanj priljubljen politik bo imel oblast v rokah. Tega ne vidiš nikjer na svetu!

  • Ana Job

   Seveda. JJ je bil vedno krivec za čisto vse!?

   Kdo je pa jame po vojni filal, maltretiral slovenski narod, zafural gospodarstvo…. je pa verjetno tretjerazredna tema.

   ŽIVEL JANEZ JANŠA!

   • Kosobrin

    Ste se kdaj vprašali, zakaj pa so tiste “jame filali”. Ker so jih že prej vaši – v taboriščih, domovih, gozdovih …. in izdajali svoje ljudi. Tu je vsa resnica. Toda, da boste vedeli, tudi jaz ne odobravam tistega, kar se je dogajalo po vojni. Ko je vojne konec, je konec! Gospodarstvo so pa zafurali vsi, čisto vsi, ki so bili na oblasti!

    • dob

     Tudi jaz ne odobravam vsega, kar je Janša počel kot član Hitlerjugenda…. Ups! Pa saj ni bil Janša včlanjen v Hitlerjugend pač pa Stane Dolanc! Janša takrat še ni bil rojen. Kot večina partizanov danes! Ki zdaj pridno preganjajo “domobrance”, ki jih sploh ni., ker se igrajo nek partizanski film, katerega scenarij jim napiše milan kučan v svoji zblojeni histerični betici, v kateri se odvijajo vsi slovenski prividi.

     Janši se pa ne da igrati v tem filmu, zato ker ta kučanov film ni del realnosti, temveč je samo starčevska blodnja, in nevarna norost, ki v normalnem svetu nima kaj početi. Kaj še, da bi ta norost pisala scenarij in vizijo mladosti!

   • pajot

    Brez mene ne bo šlo. Še jaz: ŽIVEL JANEZ JANŠA!

    • Kosobrin

     Brez mene tudi ne! Saj živi!

 • totex39

  Želja Slovencev je bila, da se otresemo jugovičev, sedaj nas pa Cerar in ostali jogonastalgični politiki ponovno povezujejo z njimi, kar spet ne bo vredu za nas.

  • RATATA

   v sedemdesetih letih so sprostili prostor za jugoviće, ko so s politiko “odprtja meje” spustili bolj ambiciozne delat v Nemčijo in druge države zahodne Evrope.
   V zadnjih dobrih dveh desetletjih so pa s politiko permisivne vzgoje ter idiotizma socialnih transferjev POLENILI SLOVENCE in sprostili kvote tajužnih k nam, tapridni in šolani Slovenci bežijo v bolj pravični svet.

 • antimur

  S kakšno pravico si ta driskasti Cerar privošči dopust, zdaj, ko je s kučanisti na čelu dobesedno razsul Slovenijo tako na materialnem kot moralnem smislu. Ta barabin si zasluži temnico, ne pa dopust.

  • KIKI

   Vidiš, mi smo zaradi njega res v temi, on se pa lepo sonči za naš denar!
   Ej, Slovenci, mi smo pravi osli v ” njegovi senci!”

 • totex39

  Res je povsem nerazumljivo, da se bedasti politiki hodijo “nastavljati jugovičem”, namesto da bi iskali resne povezave v višegrajski skupini.

  • Borut Stari

   Zakaj nerazumljivo. Popolnoma je jasno, da nekaj ratinga imajo bedasti politiki le še v državah nastalih iz republik bivše Jugoslavije. Politikom višegrajske skupine so totalno nezanimivi. Kot lanski sneg. Te države, ki vedo kaj pomeni komunistični sistem, se ne more prodajati megle in floskul, ker so diktatorski komunistični režim , ki ga slovenski bedaki še vedno ohranjajo, brcnile na smetišče zgodovine

  • Nata

   Me skrbi, da nas tam ne marajo. Smo že prav vse zamudili.

 • KIKI

  Za priljubljenost so vprašali kar njegovo Mojco pokraculjo, kateri ta hip mucek Cerar
  pomeni največ na tem svetu….
  Sicer pa, poglejte si ga, povsod v rit leze vsem po vrsti, preriva se v ospredje, bluzi in
  telebani s svojim besednjakom polnim floskul in nebuloz…enostavno -za bruhat!
  Črna Gora je že dokazala, kako priljubljeni so slovenski mafijci v njihovem okolju…
  dokler te rabijo, te uporabljajo, potem te izpljunejo ! Sam Bog ve, kaj jim je Cerar, ta
  butec, obljubil na naš račun? …da bomo plačevali, ono teslo pa se bo slikalo v vseh
  pozah, z vsakim kriminalcem posebej! Bravo Cerar, zdaj si pa nabral še manjkajoče
  točke do samega “podna” priljubljenosti!

 • Franjo Trojner

  Vprašanje na mestu je, zakaj kljub vsej zakonodaji, ki jo zadnjih 20 let politična levica vehametno sprejema z politično večino v parlamentu naša država na prav vseh področjih stagnira? Zakaj mizerne plače in penzije pod 600 in še manj €? Zakaj tako zelolžena država? Zakaj ves ta kaos, korupcija in gromozanske čakalne vrstev v zdravstvu? Zakaj ceste luknjaste, kot sir? Zakaj bezposelnost in velika socialna izključenost znatnega dela prebivalstva? Zakaj se ne preganja, sodi in obsodi povzročitelje bančne luknje? Zakaj se morajo mladi izobraženi seliti v tujino, da si zagotovijo normalne razmere za živlenje? Za odgovor bi poprosil vse leve gorečneže na tem portalu!

  • Nata

   Ups. . . . . jaz tega raje one naše smetilce ne bi vprašala. Saj veš. . . . . .leto 2004 – 08, pa J. J.

  • Vera

   Mladi se vozijo na delo v Avstrijo , naši državi pa plačujejo davek, toda neupravičeno. Sodišče je odkrilo napake , zato bo FURS moral preveč zaračunano vračati vsem , ki so jih prizadeli . Ministrica in še ena zaposlena bi morali baje takoj odstopiti . Vir = Reporter danes .

 • pupa

  Temu tipu se je šlo. da bi imel v Črni gori vsaj eno kosilo na račun reprezentance črnogorskih politikov.

  • KIKI

   Saj res, baje je škrtica 1.klase!

   • pupa

    Če je nek tip z dr. titulo goljufal pri zaračunavanju dvojnih potnih stroškov. imam pravico imeti svoje mišljenje o tem tipu. Zelo poceni se prodaja, če se kot predsedni slika zgolj z županom.

    • vita

     saj se je slikal tudi s kitaro , ha, ha, ha, pa še držat je ne zna…… :)))

 • FUCK COMMUNISM

  Kaksen klovn je Cmerar, da cloveka srat prime!

  • Nata

   Hi. . . hi. . . . . . ja, potem pa je za nekaj le dober ?? Za dobro prebavo.

 • princeska

  Črna gora, edina država, ki še sprejme velikega moralista cmerarja. Vse ostale žepne državice že vedo kako moralen je, le Črnogorcem se še ni ljubilo premisliti o svoji politiki.

  • PLavi-mil

   Saj ga niso sprejeli na državni ravni, sprejel ga je župan Cetinja, najnižni med najnižjimi, bolj nizko ga že niso mogli sprejeti.

   • princeska

    Misliš, da cmerko to razume?
    Težko, da si tak cepec, da se s tem hvališ in še premie.
    Samo še narod Severne Koreje je bolj butast od nas Butalcev!

 • karpelec

  Čas hitri beži, zato ga je treba izkoristiti, če združuješ prijetno s koristnim. Obnoviš znanje o Njegošu in delaš reklamo zase in proučuješ hladovinu za Gorenje.

 • Osti jarej

  ..ta aberveznik,bo res še začel verjet,da folk ma ga rad

  • Nata

   No, saj nekaj jih pa je, ki nimajo nič proti !!
   Zato pa je, kot je.

 • sprehajalec

  Nema krsta bez tri prsta Miro. Ne pozabi.

 • Nata

  No, no ? Menda ne pričakujete od črnogorskega časopisja, da bodo pljuvali po premieru države, ki jih je podprla ?
  Kar takoj kritizirate, ne da bi pomislili, kaj je prioriteta Črne gore. Prav malo jih brigajo naše miškulance.
  Veste Nova, prav vse obrnete na slabo stran. Kako že rečemo ? Napad je najboljša obramba. Samo, vedno pa ne drži.
  In, kje je kakšen članek o dopustovanju ” naših ” na Jugo morju ? Ali pa še kje drugje.Eni kar naprej govorijo o igranju golfa na Mauritiusu ?? Mene tudi to zanima.
  En satiričen, dobro napisan članek o naših bi bil dobrodošel.
  Saj ste ob pljuvanju po Tomićki, pozabili omeniti g. Grimsa.
  Pa ne zamerite. Vse, kar velikokrat napišem proti, je zelo dobro namerno.

  Pa še pripis. . . . . kakšen namen ima ta slika s kitaro.Kurite ” folk ” ??

 • Olga

  Ni vreden komentarja! Mogoče ga pa Črnogorci posvojijo…

  • stajerc5

   Pa ves kako bi “Etik” pasal v njihovo mentaliteto!? Najprej bi moral razmisliti………., a ja, moram najprej razmisliti kako bom razmisljal, ooooo, eeeeee, ne, ne, rabim svetovalca, da mi pove, kako naj razmisljam o razmisljanju….

 • stajerc5

  Mi lahko nekdo pove, zakaj ni sel na obisk najbolj “delavnega ljudstva” bivse yuge, pozimi, hehe!?

 • Zaskrbljen

  Crnogorskim podatkom verjamem ravno toliko kot slovenskim.

 • Jure kavčičeu

  Zanimivo kako je še vedno za svetlobno leto višje na lestvici priljubljenosti od vašega polboga janeza

  • pupa

   Vsi rezultati anket so vezani na izdelovalca anket in plačnika le-teh.

  • stajerc5

   Svetlobno leto po ali pred Kristusom???

 • tzt

  Na Lovčenu iščejo jecljajočega in omejenega inkasanta. Miro je dober kandidat. Zrihtal si bo azil v MNE.

 • Adolf Hitler

  Največja židovska pizda je!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!