Smešenje POP TV in proruskega obramboslovca Grošlja

Klemen Grošelj (Foto: STA)

Največji komercialni medij POP TV se je zopet osmešil s tendecioznim novinarskim prispevkom, v katerem so na veliko problematizirali predavanje prvaka največje opozicijske stranke Janeza Janše na generalštabnem šolanju v mariborski kadetnici, čeprav je Janša v času osamosvajanja slovenske države zasedal mesto obrambnega ministra in ima obramboslovno izobrazbo. Navajajo, da naj bi pri tem šlo za mešanje politike v vojsko, neizpodbitno dejstvo pa je, da je Janša človek, ki je Slovensko vojsko postavil na noge, zato je več kot primeren za predavanje bodočim častnikom. V zahodnem svetu velja, da najbolj izkušeni in usposobljeni politiki redno predavajo na različnih področjih. 

Ekipa POP TV se pri svojih navedbah sklicuje na izjavo obramboslovca dr. Klemena Grošlja, kateremu se omenjeno predavanje zdi nenavadno, pri čemer dodaja, da bi se po njegovem mnenju politiki morali izogibati dejanj, ki bi kakorkoli metala dvom ali luč dvoma na politično nevtralnost organizacije, s katero sodelujejo. Nekdanji načelnik generalštaba Slovenske vojske dr. Iztok Podbregar je glede omenjene tematike povedal, da gre za običajno situacijo, ki je nima smisla dramatizirati, in dodal, da je v Veliki Britaniji in ZDA v navadi, da ko so na dnevnem redu strateške teme, pride do stikov med senatorji in častniki.

Levica je že davno izgubila kompas
Prorusko usmerjeni Grošelj, ki omenjeno predavanje najbolj ostro obsoja, je tisti, ki je leta 2013 tedanjemu obrambnemu ministru Romanu Jakiču predlagal čistke v vrhu Slovenske vojske. Zanimivo pa je, da ni imel nič proti, ko je kot predavatelj nastopil Jakič, ki je glasoval proti ustanovitvi Slovenske vojske. Očitno se mu zdi, da Janša ni dovolj kompetentna oseba za predavatelja, čeprav je združil teorijo in prakso na tem področju. Sicer pa Grošlja, ki je med drugim predaval na Fakulteti za družbene vede, delal na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo ter opravljal delo vodenja nadzornikov Pošte Slovenije, zdaj pa dela na uradu za intelektualno lastnino, uvrščajo v linijo Gregorja Golobiča, zato ne čudi, da predstavlja ljubljenca zadnjega predsednika Komunistične partije Slovenije Milana Kučana, ki ga nenehno forsira, zato se večkrat pojavlja kot analitik na RTV.

Roman Jakić – človek, ki bi ga moralo biti sram preteklosti, ko je v času osamosvajanja leta 1990, kot delegat zbora združenega dela, ostro nasprotoval slovenski vojski. To namreč dokazujejo magnetogrami iz tistega obdobja.

Vojska očitke trdno zavrača
Na POP TV problematizirajo predavanje Janše pri predmetu strateško voditeljstvo, pri čemer navajajo, da je to glede na predvolilni čas sprožilo neodobravanja in očitke, da se politika meša v vojsko. Navedene očitke pa trdno zavračajo v Slovenski vojski, stranka SDS pa je pojasnila, da je želja gostitelja bila, da Janša kot nekdanji obrambni minister predstavi izkušnje, ki jih je pridobil pri vodenju in obvladovanju odpora v času pred, med in po osamosvojitvi Slovenije. Janša, ki za svoje predavanje ni prejel honorarja in ga tudi ni zahteval, se je namreč odzval na povabilo polkovnika dr. Tomaža Kladnika, ki je želel, da Janša z bodočimi častniki Slovenske vojske deli svoje izkušnje pri učinkovitem urejanju nasprotij na strateški ravni, s čimer jim je dodal izkustveno, strokovno in zgodovinsko vrednost.

Po besedah Simona Koreza, tiskovnega predstavnika Slovenske vojske, je generalštabno šolanje organizirano na podlagi različnih vsebin in predmetov, med katerimi je tudi predmet strateško vodenje. Glede na to, da so na predavanja s strani nosilca predmeta povabljeni različni notranji in zunanji gostujoči predavatelji, so se odločili, da za predavanje o dogajanju v času osamosvojitve države, tedanjem dogajanju na strateški ravni in načinu oblikovanja Slovenske vojske povabijo Janšo. Sicer so ga povabili že lani, a letos je ta prvič predavanje izvedel kot gostujoči predavatelj. Ob tem je Korez poudaril, da na generalštabnem šolanju ne predavajo politiki, ampak strokovnjaki glede na tematiko predmeta. Pri tem je spomnil, da to predstavlja prakso drugih primerljivih šolanj, ki jih organizirajo države članice Nata in druge civilne izobraževalne institucije, ter poudaril, da zaradi omenjenega zavračajo povezovanje gostujočih predavateljev s političnimi ozadji.

Glede na to, da tudi v uradu predsednika republike ne vidijo težav s predavanjem Janeza Janše, je naravnost neverjetno, da se z njim tako obremenjujeta Grošelj in ekipa na POP TV. Ti več kot očitno na vsak način želijo v javnosti ustvariti vtis, da je Janša med predavanjem slušatelje politično indoktriniral, čeprav imajo ti poleg strokovnih tudi praktične izkušnje, kar pa je za bodoče častnike izjemnega pomena. Približujoče volitve so več kot očitno tiste, ki predstavljajo razlog za blatenje Janše in s tem posledično največje opozicijske stranke SDS.

N. Ž.

 • hle

  Če bi predaval takratni vrhovni poveljnik MK bi bil ta članek popolnoma drugače zastavljen tako da ne mi preveč od politizacije

  • MEFISTO

   Se mar sramuješ murgelskega stvora, da ga označuješ le s kraticami??

   Glede na njegovo fizično in duhovno neznatnost bi zadoščale tudi male črke.

 • Jan Kovalski

  Mladina za telebane:
  Kako na lahek način spoznaš kateri članek na Mladini je izrazita rdeče obarvana propaganda.
  Takole: Članek, ki je izrazita rdeče obarvana propaganda ni zaklenjen in je dostopen vsem tudi neplačnikom, ker jim je v interesu, da bi ga prebralo čim več ljudi. Tak članek je redno uvodnik odgovornega urednika Gregorja Repovža.
  Ostali članki so sicer tudi povečini rdeče obarvani, razen člankov Nežmaha, vendar so dostopni samo plačnikom.

  Časopisi kot so Mladina, Delo, Dnevnik, tudi deloma Večer (vendar ti manj, ker gre za časopis iz MB) so redno na mizah po pisarnah javne uprave v Ljubljani. Če ne bi bilo teh “prisilnih” naročnikov iz javnega sektorja bi ti časopisi verjetno bili že blizu bankrota in njihova naklada precej nižja. Vsega tega se dobro zavedajo in tudi odtod izvira strah novinarjev v teh hišah kaj bo če na oblast pride desnica in jih odreže s tega monopolnega javnosektoraškega “trga”. Sam sem že leta 1997 odjavil naročnino na edini časopis ki sem ga takrat imel naročenega (DELO) in pri tem imel takrat celo težave, ker so mi še pol leta pošiljali položnice in sem moral stalno protestirat. V hiši kjer bivam je bilo takrat 10 naročnikov od 13 možnih, danes ni niti enega več. Enako se mi je godilo ko sem odjavljal Telekom in šel k T-2, spet pol leta težav.
  Pred nekaj leti sem odjavil tudi kabelsko televizijo in RTV naročnino. Zjezila me je neka komična oddaja (vsaj tak namen so imeli) kjer so moje prednike Čehe prikazali kot neuke tepčke in se norčevali iz njih. Oh, če pomislim na pogrom nad Zahovičem, ki ni naredil nič primerljivega temu norčevanju iz Čehov. Naslednji dan sem začel ukrepati, vendar je to bila samo pika na i. Od takrat nimam več televizorja v hiši in zato ne vem več npr. kaj se dogaja npr. na POP TV. Edine TV informacije dobivam preko MMC-ja.
  Ni dovolj, da se samo z besedami na ustih upiramo rdečemu režimu, potrebno je biti tudi konkretno aktiven. z vsemi mogočimi posledicami (v mojem primeru pomanjkanja TV informacij). Pomislite, vse te časopise v pisarnah javne uprave plačujete vi(mi) dragi davkoplačevalci, v zameno vas, namesto vsaj malo hvaležnosti, vsakodnevno žalijo s svojo novinarsko prostitucijo.

  V informacijo vsem ki še niso pomislil v tej smeri, zakaj je nastrojenost novinarjev tako zelo levo usmerjena. Gre za izrazite novinarske prostitutke, ki se prodajajo levemu režimu, ker je le ta večino časa na oblasti, in tako dobivajo od državnih firm večino oglaševalskega prostora, To je ogromno denarja za njih. Simona Toplak odgovorna urednica časnika Finance in portala Finance.si je nekoč na vprašanje (po spominu) zakaj postajajo vedno bolj levi, odgovorila približno takole: “Veste, moram skrbeti da časopis finančno preživi”. Ne rečem, da ne bi mogoče bili novinarji desno usmerjeni, če bi bili večino časa na oblasti desni. Prav verjetno bi bili najmanj bolj objektivni.

  • Jan Kovalski

   “Enako se mi je godilo ko sem odjavljal Telekom in šel k T-2, spet pol leta težav.”
   ===========
   To se je takrat na začetku T-2, godilo vsem, ki so želeli prestopiti iz Telekoma k T-2, nekateri so tudi obupali. Posledično je imel T-2 zaradi tega ogromno škodo in je zato vložil tožbo na sodišču proti Telekomu in ga terjal za cca 130 milijonov.

   http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/telekom-in-t-2-na-zacetku-130-milijonskega-spora.html

   S tožbo niso uspevali, se pritoževali na višje inštance, vse se je vleklo do predkratkim, in še ni čisto končano. Še bolj posledično je zaradi tega šel v stečaj tudi ZVON 1, krivili pa so nadškofijo MB.

   https://www.finance.si/313140

   Potem so se na vse kriplje trudili spraviti T-2 v stečaj, čeprav je posloval pozitivno in počasi odplačeval dolgove, ki so nastali zaradi ogromnega vlaganja v optiko, da bi ga lahko poceni kupili. Šele Ustavno sodišče je ustavilo roparje, da bi spravili T-2 v stečaj.

   “Ustavno sodišče je T-2 že drugič rešilo iz stečaja”
   https://www.zurnal24.si/slovenija/t-2-ni-vec-v-stecaju-288433

   Zdaj smo tu že pri 260 milijonih:

   Upravno sodišče RS je s sodbo z dne 9. 1. 2018 v celoti pritrdilo trditvam družbe T-2, da je Telekom Slovenije v obdobju 2005-2014 zlorabljal prevladujoč položaj pri zagotavljanju dostopa do svojega omrežja družbi T-2 in drugim operaterjem ter v tem delu pravnomočno zavrnilo tožbo Telekoma Slovenije zoper odločbo Agencije za varstvo konkurence.

   https://www.t-2.net/novice/telekomu-grozi-izplacilo-skode-druzbi-t-2-v-visini-preko-260-mio-eur

   Najprej so preko T-2 uničili ZVON 1, sedaj bodo pa posledično zaradi tega potopili še Telekom. Tako deluje leva diktatura, ki si na vse pretege želi obdržati državna podjetja, poceni pokupiti zasebna, za sabo pa pušča pogorišča. Če bo Telekom dokončno izgubil tožbo bo to samo zato ker je medtem T-2 zamenjal lastnika.

   • DJURO SUMAR

    Imaš probleme peteršilčkove mame.

    • Jan Kovalski

     Djuro Salaj?

    • Janez

     Đuro,nekaj sem ti obljubil.Sedaj to izpolnjujem.

 • Jan Kovalski

  Mogoče bi morali povabiti na “strokovno” predavanje kar samega vrhovnega poveljnika slovenske vojske, Boruta Pahorja. Bi lahko npr. predaval kako se pravilno gleda skozi daljnogled:

  https://pbs.twimg.com/media/DY5NEyaX0AAfr02.jpg

  Zdaj me zanima kako bodo včerajšnji poraz slovenske nogometne reprezentance, pod novim vodstvom, proti Avstriji z 0:3, uspeli spraviti v kontekst s krivdo pripisano Janši. Sam sem zaspal kmalu po prvem golu, ko mi je kmalu vse postalo jasno.

 • Ivan Friderik Novak

  Izven teme . . .
  Ena izmed mnogih slabih odločitev je bila tudi povišanje nekega pripadnika SLO vojske v čin višjega častnika.
  Ta častnik ni nikoli služil vojske, ne JLA, ne slovenske.
  Ja, bil pa je neizmerno zvest dr. Ivanu Janši.
  Slednji ga je povišal prav v času svojega ministrovanja.

  • MEFISTO

   Kdor ni služil JNA, ne ve, kaj je primitivizem.

   • Miro

    pedri jo niso služili. Ti jo verjetno nisi

    • MEFISTO

     Ni mi ravno v čast, ker moram priznati, da sem moral služiti tudi tem primitivnim zločincem.

     Edino zadoščenje pri tem mi je, da sem nekoč nekega primitivnega majorja brcnil v njegovo butsto rit.

     • Miro

      lažeš !!!!

  • Stajerka

   ja, ti bi raje delil čine tistim, ki so služili JLA in napadli Slovenijo……pa še medalijo za hrabrost bi mu podelil…….

   • Ivan Friderik Novak

    Prismoda, tudi tvoj vodja, dr. Ivan Janša, je služil JLA.
    Ha, ha, ha . . .

 • MEFISTO

  Kako ugledna je lahko FDV, ker na njej predavajo sami kreteni?!

  • Osti jarej

   jp….kakšni kreteni šele,so tam diplomirali

   na fdv lahko padeš samo po štengah,najtežji predmet je pa omara

 • Stajerka

  Klemen Grošlej in Edvard Žitnik bi lahko zapela tisto Midva sva en fleten par, je pa hudir, ker je slovenska in ne ruska…….kar se pa tiče FOP TV – to ni nobeno smešenje, to je NOROST, ki je iz bolezni prešla v kronično stanje…..
  desni – oči imejte vklopljene 24/7 v radiju 360 stopinj……predvsem SDS, v drugih strankah desnice ne vidijo nevarnosti…….in polagam vam na srce in slovensko dušo – na soočenjih: mirno, strpno, pomirjujoče, s kančkom ironije, pomilovanja, z realnostjo in rešitvijo stanja……garantiram, da bodo po 1. tednu kampanije izgubili živce…..

 • Stajerka

  sicer pa je Pahor včeraj v MB povedal……predavanje NI sporno, tudi predavatelj je primeren, takšna predavanja so edino sporna v času volilne kampanije, ki pa se še NI začela……

  lewaki zaletite se nekam…..

  • Damjan Renko

   Štajerka: Mar meniš, da je osebek na funkciji Predsednika Republike dovolj kompetenten za trditev o tem, da je bil predavatelj dovolj kompetenten? Predavatelj je sporen, ker je bil še kako vpleten v prodajo smrti.

   • Jan Kovalski

    Ja, kako se že temu reče: Urbana legenda.

   • Stajerka

    ni….je pa vseeno predsednik in to predsednik, ki svojim stanovskim kolegom s takšnimi izjavami trosi sol na rane…….
    prodajo smrti???…..no, pa smo tam…..kdo še je prodajal smrt????……

   • Janez

    “Osebek ki je na funkciji predsednika republike” je dovolj kompetenten za dajanje takšnih izjav.Je namreč obenem tudi “POVELJNIK” Slovenske vojske ,če še ne veš.Tvoje “lapanje” o prodaji smrti,pa bolj pritiče Kučanu,kot pa Janši.

   • Mojca pokraculja

    Ej razloži tole ” v prodajo smrti”?

  • Damjan Renko

   Štajerka ti bom odgovoril kar tule……prvič: Janša je bil glavni načrtovalec preprodaje orožja tudi že po terminu, s katerim je soglašalo takratno Predsedstvo RS. Seveda je, kako prikladno, vse skupaj kazensko zastaralo (op.: kasnejši predsednik vlade RS dr. Drnovšek je izven svojih pristojnosti odločil, da se preprodajalcev ne bo kazensko preganjalo zaradi sramote, ki bi jo država utrpela). V glavnem v obdobju od nekje 1993 dalje ni šlo več za pomoč v orožju Hrvaški in BIH, to je bila le še preprodaja smrti za svoj žep………..drugič: tako moralno in drugače popackan osebek ne more biti verodostojen predavatelj bodočim generalom……tretjič: presoja aktualnega predsednika Pahorja o tem, da je IJJ primeren predavatelj ne zdrži strokovne presoje zaradi že zgoraj navedenih dejstev. Predsednik države je sicer de iure (pravno) res vrhovni poveljnik vojske, de facto (dejansko) pa to počne izvršilna oblast, oziroma aktualni minister za obrambo v sozvočju z GŠ SV……in četrtič: očitno se temu narodu slabo piše dokler bodo v politiki še aktivni politiki, ki že 27 let skrbijo za naš visoki in ne normalen krvni tlak…..IJJ in BP vsekakor spadata v skupino tistih politikov, ki nam tega prekomerno dvigajo. In čisto na koncu Štajerka……….nekam se zaleti ti, ker imaš na svoji glavi očitno namontirane plašnice. Vsak, ki razmišlja z malce več socialne empatije in se ne želi podrejati nekakšnim neodomobranskim idejam je zate “lewak”. Že to kaže na tvoje nepoznavanje naše polpretekle zgodovine. In seveda čisto na koncu…………zaleti se nekam tudi ti!

 • antimur

  Levim fašistom se že prav meša od strahu pred volitvami. S takšnimi prispevki, mislim, da normalen, vsaj za silo razgledan Slovnec ne naseda več, in si pljuvajo v svojo lastno kučanistično greznico. Lahko pričakujemo še cel kup te medijske gonje predvsem proti SDS in Janši, pa prirejenih anket tipa Toš in Kučan, zrežiranih v slaščičarni Zvezda. Kača pred poginom močno opleta z repom, toda to je ne reši pred smrtjo.

 • pajot

  Ima katera stranka v svojem programu ukinitev plačevanja RTV prispevka? garantirano dobi ogromno glasov.

  • Damjan Renko

   Pajot ti pa si hecen! Vojak SDS je leta 2005 spisal famozni Zakon o RTVS, ki še vedno velja in določa, da smo vsi imetniki TV sprejemnikov dolžni plačevati “TV prispevek”. In kdo se zdaj najbolj zavzema za ukinitev tega plačevanja…….ta ista SDS. Kdo se zdaj tu spreneveda???

   • Jan Kovalski

    Ne drži! Lahko se odpoveš plačevanju vendar se moraš odpovedati tudi aparatu.
    Sicer se pa zgodovina prisilnega plačevanja RTV ni začela leta 2005 ampak sega v leta mnogo pred tem.

  • traktor

   Stranka Bojana Požarja?

 • bisabre

  Medijski prostituti izrojene levice pa še kar lajajo.

 • Miro

  Janša lahko predava o skrivanju po ljubljanskih kleteh, v času osamosvajanja….. vsaj tako se je takrat govorilo med vojaki,ki smo bili vpoklicani za čas ko se je vse skupaj dogajalo… v zaščitnem vodu slovenske vlade ga nismo v 10 dneh nikoli videli v živo

  • ĐĐ Style

   FUN FACT : Janša je lastnoročno osvobodil Slovenij, če meni ne verjameš vprašaj bilo katerega komentatorja na tem portalu.

   • sloustava

    Idiot! Mozganski trust je bil Jansa, osvoboditelji smo skupaj z njim vsi, ki imamo svojo domovino radi!

   • Majda

    In je res, da med njimi ni bilo Kucana, Jaklica, Golobica in njim enakih cvetk! Bil pa je narod, bili smo mi!

   • Osti jarej

    ….to je najsvetejša resnica :-)

    • ĐĐ Style

     Če bi bil Janez Janša na Titanicu, se ta ne bi potopil.

  • Jan Kovalski

   “Janša lahko predava o skrivanju po ljubljanskih kleteh, v času osamosvajanja.”
   ====================
   Ma ja, čisto drugače kot Winston Churchill , ki pa je med drugo svetovno vojno naskakoval nemške položaje, na obalah Normandije, v prvi vrsti napadalcev na konju s sabljo v roki?

  • Janez

   Janša ima o čem predavati.O čem pa lahko ti bedak” Tako se je menda govorilo”Še eno tako,pa si blokiran za večne čase.

   • Miro

    ima!!! kako se okoristiti pri prodaji Patrij in za tone odgovarjat

 • Anton

  Kaj vse boli yugonostalgične slovenske komuniste.
  Janša naj čimveč predava!!! Povsod…..

 • ĐĐ Style

  Nova24 se vsak dan blamira in kaj potem, edino kaj vas je motilo pri POP TV je kirtika Janše. Ker vam je veliki vodja bolj važen od bilo katerega družinskega člana ste takoj skočili. On pa od ozadaj opazuje, Ivan je stric iz ozadja.

 • DJURO SUMAR

  NOVA24TV naj najprej temeljito pomete pred svojim pragom, preden se spravi nad druge.
  Meni osebno je pa itak vseeno kaj predava Janez Janša.

  • Janez

   Đuro,ti si bednik in po vrhu še bedak.Nova 24 tv je edina,ki pove resnico.in če boš še kar naprej sikal,si boš kupil “blokado”.Kaj boš pa potem?.Kučan ne plačuje za “blokirane” komentatorje.Pa,ti si že umsko močno blokiran.

   • DJURO SUMAR

    Nova24Tv ni edina, ki pove resnico. Resnico lahko izveš tudi v cerkvi, ko ti župnik pridiga iz prižnice. Je pa res, da tam izveste resnico le umsko prizadeti.

 • Miran Pavličič

  A boli levičarji, a fejst boli ? Naj vas kar boli, kamlu vaš bo še bolj bolelo. Prihaja dan D in vaš definitivni konec!

 • Krtača 20

  Če bi imel na tem janševem trobilu kaj vesti, bi bli vsi skupaj z vojsko zdajle modro tiho. Od kuhanja golaža vojske sđsu in tega predavanja ter podobnih cvetk vojske, aja poročila o nepripravljenosti…. Kaj naj si ljudje mislijo? Da se sestavlja janševa garda?

  • dr Janez Sveti

   To, kar pišeš ni res. Osebno sem veteran in kasneje nekaj let poklicni vojak. NI RES, da je vojska kadarkoli spadala pod POLITIČNO strujo Janeza Janše ali SDS. Zadeva Depala vas je bila politična spletka v katero se je Janez Janša naivno ujel. Ne bom razlagal in branil Janševa dejanja, saj nisem njegov pristaš, ampak kar je res je res in pika.
   Pa nauiči se pisat, da neboš samo poskušal s primitivizmi jezit komentatorje.
   DR Janez SVeti genij

   • sloustava

    Prosim te, da z debilnim krtacarjem 20 ne polemiziras. Jaz osebno ga sprejemam kot osebek na ravni infantilnega poba, ki bi rad bil nekaj, pa ne more biti. Frustracije so njegov problem, ne tvoj. Zato, krtaca20 , uzivaj v svoji debilnoati in infantilnosti. Vsakic, ko koaj napises, dokazujes svoj mozganski domet…tja do IQ stevilke cevljev!

  • Beli Medo

   No tudi ti si zamudil priložnost, da bi molčal!

  • Mojca pokraculja

   Ko bi se vsaj !

 • dr Janez Sveti

  PopTv in A-Kanal sta postala negledljiva in zelo očitna nasprotnika SDS-a Ne navijam za SDS, vendar je Janez Janša EDINA prava oseba, ki bi MORALA razložit pogled in postopke slovenske osamosvojitve z vojaškega stališča.
  Na A kanalu pa v Svet (skret) včeraj neka nora psihiatrinja razlaga, da se zaradi kajenja konoplje pubertetnikom zmeša, napadajo starše in imajo halucinacije. Popolna izmišljotina, ki ima namen, prepričati preproste ljudi, da je edini način sajenja konoplje s THC pod kontrolo (tuje multiacionalke) in prodaja preko lekarn ( beri €€€€€€).
  V obeh primerih gre za očitne laži, zavajanje in nesramno podcenjevanje pameti slovenskih državljanov in Slovencev.
  NE dovolite si, da vam solijo pamet in vam lažejo v oči, kakor da ste umsko zaostali.

  DR Janez SVeti genij

 • Antonius

  INDIJANKA, vse najlepše in najboljše ti želim, Antonius.

  • dr Janez Sveti

   ?? a ima pojstni dan?
   DR Janez SVeti

   • Antonius

    JA

    • dr Janez Sveti

     (:)
     Dr Janez Sveti

    • Jan Kovalski

     Kako pa to veš?

     • Antonius

      Nekoč nazaj sva se dopisno zapletla v prijetnem žvrgolenju na temo horoskopa, pa mi je mimogrede omenila, kdaj smo jo dobili na naš svet.
      Zapomnil sem si. Po indijanskem horoskopu je naša, moja Indijanka SOKOL, jaz sem pa SOVA.

     • PIA PlA

      Vidra

     • Antonius

      Kreativnost in resnica sta Tvoji vrlini.

     • PIA PlA

      In potrpežljivost, dokler gre. Ko ne gre več, pretrgam.

     • Jan Kovalski

      Hvala! Pojma nimam o tem horoskopu.

     • Sale

      Decembra rojen za hlapca vzgojen

   • karpelec

    O, zgubljeni se je vrnil?

   • karpelec

    Ob takmu času se rojevamo ljudje za prihodnost.

  • Jan Kovalski

   Vse najboljše tudi hrabremu Antoniusu

   “Janša lahko predava o skrivanju po ljubljanskih kleteh, v času osamosvajanja.”
   ====================
   Ma ja, čisto drugače kot Winston Churchill , ki pa je med drugo svetovno vojno naskakoval nemške položaje, na obalah Normandije, v prvi vrsti napadalcev na konju s sabljo v roki?

 • Radolf Mitler

  Grošelj je sposoben predavati edino buzerantom, kako se ga brez bolečine vtakne v rit.

  • zokispoki

   Ravno ta pravi kujon za A kanalizacijo in FOP tv !

 • sloustava

  Pa pa POPTV, po Golobicevo, kupljene fake news. Pa pa! VSI NA VOLITVE, da vzamemo ugrabljeno drzavo nazaj.

 • Občasni Komentator

  Nihče ne navaja teme predavanja. Menda je ja tema tista, ki je pomembna, ne pa ime. Predavatelja izbereš glede na temo, in definitivno je Janša ustrezno izobražen, da lahko predava. Ta politična korektnost je eno navadno sranje. Zakaj ne bi mogel predavati? Po naši neumni logiki tudi Colin Powell ne bi potem mogel predavati nikjer v ZDA, kjer so demokrati, pa temu seveda ni tako. Tudi sam verjamem, da je JJ dovolj zrel, da kot predavatelj zna razločiti meje dopustnega. Vsekakor predavanje obarva v svojo smer, ampak to je sprejemljivo, dokler ne gre za čisto agitiranje, česar se prav gotovo ni šel.

 • hribovc

  in grošelj in jakič nimata za burek… v prenesenem pomenu, seveda…
  sicer sta pa parazita in udbognide !!

 • VERRZIFIKATOR

  Klementij Grašljov

  GRAŠLJÓV SAVJETSKI STRAKOVNJAK

  Sinoči bil je velik razkorak
  med tem, kar v svetu našem se imperialnem
  in onem drugem, žaltavo globalnem
  dogaja, je povedal strakovnjak.

  Savjetskega je strakovnjak mišljenja,
  Grašljóv se ta možak po rusko piše,
  in ko vam situacijo opiše,
  na dlani je, da tega ni stvarjenja.

  Nastopil je Grašljóv na moč strokovno,
  povedal, kar ga v srcu je tiščalo,
  bil sebi všečen je mužik nemalo,
  saj šolo je končal abrambaslovno.

  Ne sme politik v vojsko se mešáti,
  bi s tem z Grašljóvom vsak se hitro strinjal,
  ko ne bi strakovnjak se ta zaklinjal,
  da to dopustno je samo med brati.

  Da véliki je brat s to predpravico,
  Grašljóv perfidno vam dopoveduje,
  izkaže se, da v ruske vode pluje,
  za jedrsko pripel se je konico.

  Grašljóv nastopa prav protokolarno,
  vseskozi v kameri se ogleduje,
  če šef ga mali gleda, se sprašuje,
  udarno govori in popularno.

  Pozabil je Grašljóv, se ve, resnico,
  Sajúz savjetski da je že razpadel,
  in sam da z njim globoko je zapadel,
  doživlja svet globalni kot krivico.

  V oddaji teden vsak manj popularni
  odslej lahko imeli bi Grašljóva,
  namesto petkovega kvazi-šova,
  bi komik redni bil lahko bizarni.

 • Tweety Bird

  Preprodajalec vojaškega orožja ne bil smel nikoli predavat. Ad acta !!!

  • slosin

   pa rdeči indoktriniranci bi moral biti v demokraciji tiho kot riti…

   • Sale

    Smrt jansizmu

  • montyamp

   Se pravi , Kućanu se naj sojenje za veleizdajo začne .

  • Sale

   Po kratkom postupku brzi sud

 • Antonius

  Med Grošljem in grošem ni bistvene razlike, ker gre v obeh primerih za skoraj nič vreden drobiž.
  Mlatenja prazne slame se vendar ne plačuje z velikimi denarji.

 • FG-42

  Grošelj je tipični produkt FDVja. Podebiljeni napihnjenec z IQ kot ga ima tri dni zmrznjen pinvin. Ne vem zakaj take idiote sploh vabijo na TV.

 • RATATA

  Janez Janša
  je slušatelje politično tako indoktriniral,
  da so se častniki Slovenske Vojske razporedili v strelce in se na ves glas drli eSDeeS(!) eSDeeS(!) eSDeeS(!)
  Če bi bil zraven še doktor Rubec,
  bi pa po vsakem tretjem vzkliku presekali še z “Živel Janez Janša, ker ni druge”!!!

  • rubec

   hehehe, sme nasmejow.

   • RATATA

    To sm hotu.

 • karpelec

  Predavatelj Janša pri vojakih ne odpira svojih žepov, lahko pa v PVC vrečki prinese kup patogenih virusov, ki niso občutljivi na POP tv in Grošlje in se lahko tudi prilagodijo.

 • Tweety Bird

  Temu Janezu Janši je treba odvzeti upravljalsko sposobnost. Na vse načine bi rad dokazal, da se med vojno ni skrival v kleti Cankarjevega doma…a v resnici se je. Pol pa še pametuje. ojej ojej… General Glanzkpf lahko predava samo in zgolj njegovi kokain stranki :)

  • montyamp

   MILAN KUĆAN MED VOJNO .
   Kje se je med osamosvojitveno vojno skrival žvepleni halbmadžarski pritlikavec ???
   A veste kje se je skrival med osamosvojitvijo, ko je bil Janša na poziciji?
   V Konjšici nad Zagorjem na vikendu Štefkine sestrične, ki se piše Dolanc in je neposredna sorodnica Staneta Dolanca.

 • Tweety Bird

  Na facebooku sta se javno sprli novinarka Eugenija Carl in voditeljica Odmevov Rosvita Pesek. Po Odmevih na večer Cerarjevega odstopa je Peskovi dogajanje v živo komentiral kar sam presvetli Janez Janša, ki se javno hvali, da ne plačuje RTV-prispevka, ob priložnosti pa tamkajšnje novinarke rad zmerja kar s prostitutkami. Voluhar plešasti :)

  • Sale

   Gnus in ogaba

 • smiljan bertolin

  na 24ur se gredo vojno z JJ 24 ur na dan

  • antimur

   Med tem pa delavci na minimalcu, upokojenci in ostali slovenski reveži, pa ne po svoji ali SDS ali Janševi krivdi, dobesedno crkujejo od pomanjkanja, ta banda, predvsem izdajalec in proruski omejenec Erjavec nori z vso ihto, da bi Slovenija na nujni seji priznala Palestino. Desus, nič še niste naredili za upokojence, zato, v kolikor že mora biti nujna seja, mora biti zaradi mizernih pokojnin, ne pa priznanja Palestine. Ta vaš nosonja Erjavec ima morda kakšne osebne vzroke, da prizna Palestino, po izgledu, predvsem njegovim kljukastim čepurjem je živa prispodoba Palestinca, kajti drugega razloga ne more biti.

 • rubec

  Da ne bi izgledal kot Roman Šćetinar se naš prasec Herman vsako jutro obrije. Pri oseminosemdesetih še danes zgleda kot odojek.

  • Morala

   haha…

  • RATATA

   Zafrkavali bi me, če bi oseminosedesetletnega odojka na kolec nataknil in zavrtel. Repete bi ne hotel nihče.
   Bil bi le užitek.

   • karpelec

    Caglavi užitek.

 • totex39

  Neverjetno na kakšen sramotni način Grošelj in Jakič in ostali izražajo ljubosumnost do Janše, ki mu ne segajo niti do gleženj. Zato pa je pri nas tako, ker mislijo, da so strokovnjaki so pa politično opredeljeni in gobezdajo ravno nasprotno od resnice in mediji so tisti, ki še javno povečujejo njihova nestrokovna razlaganja.

  • Sale

   Ni ljubosumnosti samo gnus in ogaba

   • totex39

    Ravno ta ogabnost velja za murgeljsko klapo in tebi podobne, ki jim je bila edina opcija, da se Slovenija proda in uniči.

 • črnaovca

  Janša je toliko primeren za predavanje kot je nekoč bil Tito ki je tudi rad predaval vojski. No ja imata kar enake manire.

  • Anthon

   V času, ko so bile zadeve resne, tudi nevarne, smo poslušali Janšo (sam sem ga bral še v socializmu, v Časopisu za kritiko znanosti, v tedanji Mladini….).

   Tvoj politični (politikantski) profil pa se je očitno zgradil v komunizmu, v času osamosvajanja si bil modro tiho, zdaj pa spet bluziš. Tudi za milenijce in fante, ki kot tridesetletniki živijo pri starših, ni tole najbolj primeren portal.

   • črnaovca

    Prav imaš bil sem čisto tiho s puško na položaju, ko ti švisne mimo učes te mine govoriti, bebcem ki niti ne vedo kaj je vojska je škoda razlagati

    • Anthon

     Bla bla. Sam sem bil v TO v tistih kritičnih časih vpoklican trikrat. Enkrat zelo namensko tik pred začetkom resnih dogajanj z JNA, to je bilo še v zadnjih zdihljajih socializma 1989, kasneje pa še dvakrat v času moratorija. Da se nisem podil čez hribe in doline, je bil po moje razlog ta, da sta na občinskemu štabu prevagali dve bistveni stvari: moja leta (prestar) in da sem bil brez čina, saj so se čini pred 1990 pridobivali s pravovernostjo in nikakor drugače. Ne trdim, da mnogi vojaško izurjeni ljudje s čini niso okrog leta 1990 resnično spregledali in postali zavedni Slovenci, marsikdo pa ni, in še danes misli, da je bil v TO zaradi zaščite slovenskega socilalizma in da je bila odcepitev od nesposobne in primitivne Juge fina stvar in si zato v opranih možganih želi samo še slovenski socializem in en “sodoben” ZKS, kjer bo lahko po tako rekoč rasni teoriji dosmrtno s svojo familijo na oblasti.

     Sicer ti ne verjamem, da si doživel kak strel, če pa si slučajno, pa to povej kakšnemu socialistu, saj jih je nekaj morda še normalnih in niso degenirali v mesečnike in njim podobne.

 • rubec

  POP TV je svetovno znan program. Ray Charles ga vsak dan gleda.

  • karpelec

   Samo škoda, da ga ne vidi. Zamuja dosti.

  • dob

   Ko je Ray Charles postal znan in je bil bogat, si je najprej kupil koncertni klavir znamke möderndorfer.

   • RATATA

    & sons

    • dob

     hehehe, pozabu!

 • Morala

  Res je že vse smešno…Očitno ne vedo kako bi se znebili JJ in mu škodovali…posebno pride to do izraza v času pred volitvami…ampak POP TV in A kanal škodujeta sama sebi…ljudje nismo neumni, da ne bi razumeli kaj želijo s temi bednimi prispevki…Kaj, če volilci SDS od operaterja zahtevajo, da se POP TV-ju ne plačuje in naj se ga umakne iz paketa programov?

  • Miro

   hahaha komunistične metode!!

   • Morala

    Ali si se sploh naspal? :)

 • rubec

  Pri njih me zanima samo dvoje. Kdaj bo Darja alias Vilma the Kremenček končno padla s stola in kako je slavni slovenski DJ Denis Denis zapeljal vnukinjo od Đurotove hčerke.

 • centurion

  Kup levega dreka, ki sliši na ime tovariš dr.EK Klemen Grošelj, je zamudil
  30++ let, ko bi lahko svetoval in kadriral generalštabu JLA in
  Veljku KadijeviĆĆu, ki jih je GOSPOD Janez Janša osramotil v
  vojni za Slovenijo in vojaško potolkel kot pionirčke Andrejčke.
  Kaj dela ta PEDER v Sloveniji danes in kdo plača njegove nebuloze?
  Sicer ima pa severnokorejska vojska široko odprta vrata za take kadre.
  SLOVENCEM in DOMOLJUBOM pa,
  en lep in sončen dan!!!

 • totex39

  Groš je še premajhen, da bi lahko predaval namesto Janše, kajti politično enostranski nestrokovnjak tukaj nima kaj iskati in to bi moralo biti jasno.

 • Miro

  ja če pa kdo kaj proti presvetem in nedotakljivemu Kralju norega Kraljestva napiše, si prisluži ves gnev rumenih ovc…

  • centurion

   Miro, Senica te čaka v garaži.
   Pa bulmastif tut.
   Zdaj pa gremo na izlet,
   pod RUMENO sonce in
   MODRO nebo.
   ZATE.

   • Sale

    Tebe pa črt in Jakob na cerkvenem oltarju

    • centurion

     Svele, bre, svele.
     Spet si celo noč Atosa gledu, kako ti
     mater od zadaj…
     No ja, travmatično.
     Mal v Barsoss kliniko jo pel.
     Šivanje za ta leve zastonj….

  • rubec

   Svetujem ti da si roman Noriško kraljestvo prebereš. Nekje na sredini janša govori o kralju plemena IDIOTI po imenu Miro, ki je na svojo stran skušal pridobiti Helvete in Skordijce da bi s skupnimi močmi napadli Filipine in Burmo, v tistem času Filipinium in Burmanum.

   • komar marko

    A misliš, da bo z VAKUUMOM znal brati! Železo mu drži obe ušesi skupaj, drugačebi bil brez ušes!

   • Sale

    Črt in Jakob se zbujata posrana. Zaradi njegovih pravljic

   • Miro

    to je vaše obvezno čtivo, ne moje

 • piko8

  Daleč najbolj kompetenten sogovornik in poznavalec tedanjih razmer, ki mu pa grošel in ščetinar tudi do šnerencev ne sežeta!!!

 • sprehajalec

  proruskega obramboslovca Grošlja

  Izhaja iz znanega okolja Dolančevega faksa za Bežigradom in je ujet v neke vzorce neuvrščenega razmišljanja dr. Beblerja, ki nanj vpliva celo življenje. Neuvrščeno je bilo seveda samo na papirju. Kot je modro izjavil pokojni Fidel Castro na konferenci Neuvrščenih v Havani leta 1978, Gibanje Neuvrščenih naravno gravitira k Varšavskemu paktu in danes Rusiji. V tem je vsa skrivnost.

  Edini, ki se je uspel nekoč iztrgati iz miselnih vzorcev Dolančevega Faksa, je bil Ivan Janez. Vsi ostali imajo s tem težave.

 • Krtača 20

  Da skrajšam zgodbo. Nehigieničn, nehumano in nemoralno je, da bivši arestant, domobranc, vojni švercar in udeleženec volilne kampanje predava vojski. Zdaj ali ustanavlja svojo gardo in vojska ni naša, al pa ne vem kaj…

  • montyamp

   Najboljše bo , če pride predavat tisti ki je razoroževal slovensko TO ob osamosvajanju države .
   Težava je pač v tem , vojska je na psu in sedaj so komaj dojeli , da z murglosrbskimi izdajalci ni prihodnosti .
   A naj pride predavat Mirko , ali mogoče žvepleni ali …………………….???

   • totex39

    Saj bi vojaki, zaradi lažnivosti mergeljskega klana zapustili predavalnico.

  • Sale

   Že 2 tisoč svojih pedofilno vojakov trenira v Kočevju.naj ostanejo tam v jamo.se bodo spet Pankrti kot Janša. Jokcate mojega očeta so v jamo spravili.ne joči Janez pridružil se boš očetu amen

 • komar marko

  Samo za SIROMAKE z vakuumommed ušesi.TARČA, preiskava TEŠ je lepo povedala da kradejo samo RDEČKOTI, Tarča je lepo povedala, da so rabili žrtveno jagnje v obliki JJ,katerega so provladni mediji pljuvali in obračunavali. Torej rdečkoti, kdaj bo POKORA??????????????? Kdaj bo KAZEN????????????

 • komar marko

  Ups, posabil sem preiskavo žilnih opornic. Spet RDEČKOTI in MLADINA. Repovžek in sodstvo bi v nasprotnih primerih že ukrepalo. Kako bi PRESISTUTKE tulile od orgazmov. Tako pa vse tiho je bilo. Saj so naši, naši pa lahko in to se vleče od 45 naprej!

 • Tweety Bird

  Temu Janezu Janši je treba odvzeti upravljalsko sposobnost. Na vse načine bi rad dokazal, da se med vojno ni skrival v kleti Cankarjevega doma…a v resnici se je. Pol pa še pametuje. ojej ojej… General Glanzkpf lahko predava samo in zgolj njegovi kokain stranki :)

  • komar marko

   O tunke, si danes že kaj sviral frulice? Nekam otožno deluješ.

  • Sale

   Miha butara je pokazal anusu Janši kako se bojuje na terenu ne kot podgana šiptarkje v kleti

 • komar marko

  dejstva so, da ŠARKO zanesljivo izgublja. MESEČNIKI trosijo take norosti, da je še Palček Smuk letel k MARIJI pOMAGAJ! Torej kaj ostane. Cmerkoti, Lopovski Dečki ki so brez korita ala MODELDOLFE in podobna navlaka!

  • Sale

   Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

 • rubec

  25?

 • domovina mili dom

  No tu je sedaj dokaz za telebane. Zakaj direktor POP kanalizacije Vrabec nekontrolirano bogati. Na tak način plačuje nedotakljivost KP-murglje.
  Prvo je pa šok, ki ga komunisti še zdaj ne morejo prebaviti. Avtor bitke za Slovenijo, je v 10 dneh premagal armado z rdečo peterokrako, z minimalnimi žrtvami.
  Drugo boleče dejstvo za komuniste pa je, da to taktiko predavajo na ameriških vojaških akademijah.
  Tretje dejstvo pa je boleče za Slovence, ker se komunisti maščujejo tako, da siromašijo slovensko vojsko, da izpade trop bedakov v mednarodnih enotah.

  • FRANC3

   +++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Tweety Bird

  Bolj neprimerne in bolj sporne osebe z orožarsko afero in patrio itd itd… pa res niso mogli dobiti. JJ je navaden kaplar…kapish?

  • FRANC3

   Tvoji levaki so pa rešitelji slovenske vojske?
   Malo morgen!

  • Jan Kovalski
  • Sale

   Janša jugend.potlej jih pa brskajo iz jam

  • Matrica

   Tweety…..če bi poiznal-a ustroj vojske, bi točno vedel-a, da tisti, ki je bil “kaplar” v jugovojski, ni po končanem služenju ostal “kaplar”, temveč je takoj postal “vodnik”, ki je potem še kasneje napredoval v vodnika 1. klase, potem zastavnika…..itd….po morebitnem šolanju, pa je postal lahko iz podoficirja tudi oficir….se pravi : podporočnik, poročnik, kapetan….itd……
   In kaj iz tega sledi…da ti, Tweety nimaš pojma o določenih stvareh, pa še vedno bluziš po “nareku”……tako, da se takoj opazi tvoj intelekt, ki je zreduciran na sovraštvo do Slovencev, slovenstva, Slovenske države, ter seveda na neizmerno sovraštvo do Janše…….pa, da ti bo nekaj takoj jasno…nisem Janšist, (po ta rdeče), sem pa desno usmerjen, ter mi rdeča barva ne “ustreza” , jo pa ne sovražim……ampak ti itak takšne razlage ne kapiraš, ker je tvoj um zreduciran……patetičen(na) si…
   ker pač ne vem kaj si, moški ali ženska, sem napisal malo dodatka pri spolu….sicer je pa itak vseeno za vas, ta rdeče-levičarje, ker vam je spol itak prevelika navlaka, ter vam je vseeno, kako vas naslavljamo……kapiš…..

  • tohuvabohu

   Ti si pa navadno govedo zarukano.

 • FRANC3

  Z zakonom in ustavo levakom prepovedati vstop v Slovensko vojsko.
  Tisti, ki so glasovali proti slovenski osamosvojitvi in so proti slovenski vojski, so danes grobarji naše vojske.
  Smo pa res Sleveniastan.
  DOKLEJ? DO VOLITEV!!!

 • Sale

  Smrt sloveniji.hvala bogu da vas je vse manj vse več prizadetih otrok vse manjša Slovenija .izumira te izrojeno pedofilski narod amen

  • Jan Kovalski

   To sem prijavil, k tem pozivam tudi ostale, naj ga čimveč ljudi prijavi administratorju.

   • Mojca pokraculja

    Kje pa je kak administrator ?

    • Jan Kovalski

     Klik na desni zgornji kot, klik na “Prijavljeno” ali “Označi kot neprimerno” in izberi možnost.
     Psuje in vulgarizira naj kolikor hoče, čez narod, čez Slovence pa mu ne dovolim da se izživlja.

     • Sale

      Hahhahahah degeneriran obsojen na propad izumrtje pleme pedofilsko nema više zl.ovenije pedofilne .sami sebe izrojeni ubijajo možje žene lastne otroke soseda. Firme vode naravo sami se unicujete to mi je veselje veš kakšno Zlobrat brata slovenskega.slovenc Slovencu lupo.(Vuk)

     • Sale

      Volil bom Janšo na volitvah samo da gledam kako vam serje v ta usta Škraba.to Janša uniči Slovenijo in Gomoro amen

    • dob

     Jugoslavija, od kod lepote tvojeeeeee….

     • Mojca pokraculja

      lalalala…kje lepše je kot doma…lalala

     • dob

      Šta da mu ga radim… :)))
      mojca, nimaš ga bolšiga ko kad s klapom udarimo trasverzalu, od Titovog spomenika do Titovog spomenika, od bureka do bureka.
      Pa to ma sam u Slovenju drugdje to sploh nema. Ima sam od Triglava pa do Veleњa.
      (na Triglavu sam bio kod Aљaževog stolepa i sam se sliko!)

   • Sale

    Se enkrat vam želim vam in vašim otrokom kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte amen če je to Slovenija pol naj umre amen smrt Sloveniji hjahahhaa prijavi s e enkrat izdajalec cerkveni tako ste prijavljali sosede fašistom serjemo se vam v Hudo jamo hahhaja prijava jajahha

   • Sale

    Prijavi Janšo ko zlorablja črta in Jakoba posrana se zbujata vsa in kukata pod pojstlo če je Milan tam

    • Harigast

     Bre svele kako je bilo,kad te šiptar karao u šupak? jel si svršio?

     • Sale

      DU Musse sprechenzi dojce hlapec Jernej hhahahha

     • Sale

      Nimam vaše fuklore

   • tohuvabohu

    Je verodostojen obraz kučanomafikomunizma. Vsaj kakšen tak komentar bi vseeno bilo dobro dokumentirati kot dokazni material.

    • Jan Kovalski

     Vse sem shranil

     • Sale

      Serjemo se na tvoje degenerirane pamze .naredi uslugo sebi in Sloveniji vrzi se v Hudo jamo amen

   • Sale

    Moderator ma me rad.beee bebee ovce desne hlapčevske pedofilne nagravzni bije vam zadnje ura

  • Tweety Bird

   A te ni sram?

   • šmentanamuha

    No, pa se enkrat spet strinjava.

    • Tweety Bird

     Ne more on želeti slovenskemu narodu smrti. Ad acta !!!

     • šmentanamuha

      Tako je, on lahko samo oprta culo in se odpravi čez Kolpo nekaj ur vožnje ali nekaj dni hoda do Srbije in tam pase živino.

 • Sale

  Želim ti kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševiki odtrajniki pobijeBog

  • RATATA

   Ni nujno, da je vsak južnjak v Sloveniji ćefur. Zakaj si se ti odločil da boš?

 • MEFISTO

  Ni čudno, da se je Petrovcu, bolj znanemu kot mož tisočerih nickov, popolnoma odpeljalo.

  Vsakemu od vas bi se tudi, če bi dan in noč, dan za dnem, teden za tednom, mesec za mescem viseli na portalu NOVE24TV in brez počitka in ob slabi hrani ustvarjali na desettisoče norih komentarjev.

  Potem pa nastanejo taki intelektualni presežki, kakršne je objavil pod nicki Svele, Tweety Bird, Krtača 20, Miro in pod drugimi nicki.

  • Sale

   A tvojim in tebi bolezen diha za ovratnikom in hajha hvala bogu da bodo tvoji poginili najmlajši najšibkejši bogi bogi mali venčki amen

   • tohuvabohu

    Kučan te ma rad, prismoda.

    • Sale

     Zelo.stefak vam bo dala čaja in peciva da ne boste samo kosti glodalci iz Hude jame .sestradani Janševi psi

  • Sale

   Pedofil mefisto si prodal dušo Faustu za otroške ritke gravz crkn z rakom na modih fritzli pedofilski amen

   • šmentanamuha

    Uuuuu, saj sem rekla, da imaš danes svojo demonsko mašo. Kaj se ti je hudega primerilo?

  • Krtača 20

   …. In potem menfisto samo nemočno cepeta z nožicami, medtem ko doktor že pripravlja injekcijo…

   • Sale

    Evgenika začenjam podpirati samo da se izvaja na desnih hahhahahah

 • Sale

  Plitek genetski bazen .(incesti posiljevanja poroka z sorodnikom)izrojeni pokvarjeni geni se sami uničujejo.evolucija vas bo pokončala fritzli slovenski.bog pogubi to pedofilsko izrojeno pleme amen.prijava hahhaha

 • Mojca pokraculja

  Razširi krila in povzpni se visoko, Indi ! Vse najboljše iz srca.

 • Sale

  Kakšne spake izrojene slovenske se rojevajo.na mesanckih svet obstaja.ne pa iznakaženi venčki.kdo pa hoče hlapca brez hrbtenice .hvala bogu za uničenje slovenskega plemena.v Egiptu so vsi otroci pomrli zaradi Ramzesa ko je mučil židovski narod.tako se vrača Sloveniji vsi otroci slovenski bodo poginili amen

  • šmentanamuha

   Ah, ti si mešanček. Med kom pa? Slovensko materjo in psom ali srbom in kozo?

   • Republic Commando

    Mešanc med ovco in psom. Čisti levak

    • šmentanamuha

     Matr, pa veš, da maš prav. Tole Sveletovo lajanje dons je res čudno.

 • Sale

  Otroci zlovencev gledajo nagnusne game of thrones.kjer so posilstva investicije sadizem mazohizem čisto običajni.kaksne igrice se otroci spilajo ko ni staršev pojdite malo in se informirajte kasne igre nagravzni spilajo s punčkami in fantki .Bog uniči Slovenijo in gomoro

  • šmentanamuha

   Torej si gledal Igre prestolov in se zraven zgražal. Zakaj pa nisi preklopil na drug program? In kje ti živiš, da lahko opazuješ, kako se nazgravžni slovenski otroci špilajo neke čudne igre s punčkami in fanti? Ampak si pa zagotovo podpornik levičarjev in LGBTQ sekte, se motim?

   • Sale

    Pardon vi desni fukate lastne otroke tako da drugih sploh ne opazite.ja včasih gledam in opazujem ta vaša nagravzni bitja .najde se tudi kakšen biser.vecinoma pa vsi za v Hudo jamo fašistično .sem pristaš Makarovič je otroci so nagravzni poglejte kakšen je Janša bil kot otrok sem za evgenika.samo z druge strani vse desne je treba amen Bog že dela evgenika amen i odjebi od mene še ti je navlazila samo moj kurac ni vojni zločinec amen

    • šmentanamuha

     Tale tvoje diagnoza samega sebe je odlična, tako da meni ni treba ničesar več dodati. Hvala.

    • Marko Markov

     Zato pa je bil tvoj Titek vojni zlocinec

   • Sale

    Ne gledam .poslušam .in če bi vi vsi malo utihnili in prisluhnili ne bili več tako kot je nekdaj bilo amen

 • Sale

  Poanta .kakršni retard starši takšni retard otroci.sami sebe boste pogubili z sovraštvom amen 2tisoc let nazaj vas ni bilo in zdaj boste izumrli.ne govorite da niste imeli priložnosti Bog podari Sloveniji kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen crknte

  • šmentanamuha

   Slovenci smo tukaj od vekomaj, najstarejši narod Evrope. Če v vsej dolgi zgodovini nismo izumrli, kljub mnogim poskusom takšnih kot si ti, parazitski zajedavec, ki si prišel v našo deželo in nam zdaj želiš smrt in uničenje, to pomeni, da imamo dobre gene in pamet, s katero bom preživeli, ko tebe in tvojih že zdavnaj ne bo več.

   • Sale

    To bereš pedofilske pravljice zlouma anusa jansehhahahha

   • Sale

    Tvrdnje američkog biohemičara ruskog porekla, Anatolija Kljosova da su Srbi najstariji narod u više navrata privlačile su pažnju srpskih medija, ali izgleda da svaki narod ima svoju teoriju o poreklu.

    Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

    NE PROPUSTITE
    KAD UGINE POSLEDNJI SRBIN… Sada je SERGEJ TRIFUNOVIĆ konačno PRETERAO!!!U OVIM ZEMLJAMA SVETA NAJVIŠE VOLE GUZE I GRUDI: Šta mislite, gde je tu SRBIJA?

    Prema Kljosovu, gen R1A1, koji je najčešći u dinaridskom području Balkana i ponekad se naziva “ilirskim”, pokazuje da su od Srba potekli svi današnji Sloveni, uključujući i Hrvate i Ruse, ali i većina naroda Evrope.

    Ipak, neki mediji su otišli tako daleko da su izneli tvrdenje kako je naučno dokazano da su Srbi najstariji narod iz čijeg gena potiču Hrvati, Bosanci i Arijevci.

    NE PROPUSTITE
    NORVEŠKA VIŠE NIJE NAJSREĆNIJA ZEMLJA NA SVETU: Laskavu titulu preotela je OVA DRŽAVA!

    Ipak, svaki narod ima svoje tvrdnje, pa su tako hrvatski mediji pisali da su Hrvati najstariji narod u Evropi.

    Kod suseda, “biofizička antropologija je (navodno) potvrdila da su Crnogorci starosedioci”, Bošnjaci tvrde da su oni najstariji narod na Balkanu, a Albanci opet imaju svoju teoriju.

    Na jednom mestu to izgleda otprilike ovako:

    Dakle, svako drži svoju stranu! I ne pušta!

    Pogledajte bonus video:

    (Espreso.rs)

    Kliknite za sledeću vest
    Pratite ESPRESO na VIBERU:
    http://chats.viber.com/espreso
    RusiEvropaSrbijaBošnjaciArijevciNarodiNacijeDokaziNauka

    POSLEDNJI KOMENTARI (43)
    Miki
    24-03-2018 09:37h
    Nije ti isto zlo u srednjem veku i ono 91g kad su srpski popovi po RH i BiH huškali srbe na rat i genocid za Veliku i Nebesku srbiju tog velikog i nebeskog Srpskog naroda najstarijeg na svetu još od Adama i Eve…
    + 2- 2ODGOVORI
    Nego
    24-03-2018 09:30h
    Da neće sada Srbi da kažu kako slavni istoričar Konstantin laže?
    + 1- 1ODGOVORI
    SVI KOMENTARI (43)
    OSTAVI KOMENTAR
    OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
    OVAKO JE SRBIJA SAZNALA DA KREĆU NATO BOMBE: Sećate li se snimka od kog se svima ledi krv u venama? (VIDEO) 24
    ZASTRAŠUJUĆI ZVUK!
    OVAKO JE SRBIJA SAZNALA DA KREĆU NATO BOMBE: Sećate li se …
    Pitali smo javne ličnosti kako je izgledao njihov 24. mart 1999, dan kad je počeo NATO PAKAO 19 36
    TO SE NE ZABORAVLJA
    Pitali smo javne ličnosti kako je izgledao njihov 24. mart …

    78 DANA RAZARANJA I NESREĆE! DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI! Prošlo je 19 godina od NATO bombardovanja Srbije! 46
    DA SE NIKADA NE ZABORAVI
    78 DANA RAZARANJA I NESREĆE! DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI! …
    SMENJEN DIREKTOR LASTE MONTENEGRO: Zloupotrebio službeni položaj!
    PREDUZEĆE SAOPŠTILO
    SMENJEN DIREKTOR LASTE MONTENEGRO: Zloupotrebio službeni …
    POPULARNO
    Megan Markl ne pristaje na tradicionalnu haljinu: Ovako će izgledati venčanica buduće princeze (FOTO)
    Megan Markl ne pristaje na tradicionalnu haljinu: Ovako će izgledati venčanica buduće princeze (FOTO)
    cosmopolitan.rs
    55 načina i ideja da ofarbate uskršnja jaja (VIDEO)
    55 načina i ideja da ofarbate uskršnja jaja (VIDEO)
    stvarukusa.rs
    Šta nam otkriva rendgen pluća: naučite da tumačite rezultate RTG snimka pluća
    Šta nam otkriva rendgen pluća: naučite da tumačite rezultate RTG snimka pluća
    lepaisrecna.rs
    10 najlepših torbica od kojih se nećemo odvajati tokom proleća i leta 2018.
    10 najlepših torbica od kojih se nećemo odvajati tokom proleća i leta 2018.
    cosmopolitan.rs
    (FOTO) SVET JE BRUJALI O NJENOM RAZVODU: Emina Jahović je 10 godina grlila Mustafu, a evo u čijem je zagrljaju sad
    (FOTO) SVET JE BRUJALI O NJENOM RAZVODU: Emina Jahović je 10 godina grlila Mustafu, a evo u čijem je zagrljaju sad
    kurir.rs
    7 važnih pravila koje morate znati pre nošenja tamnog ruža
    7 važnih pravila koje morate znati pre nošenja tamnog ruža
    cosmopolitan.rs
    (VIDEO) I DALJE SU BRAĆA, ALI VIŠE NISU BLIZANCI: Astronauta po povratku iz svemira sačekalo šokantno iznenađenje
    (VIDEO) I DALJE SU BRAĆA, ALI VIŠE NISU BLIZANCI: Astronauta po povratku iz svemira sačekalo šokantno iznenađenje
    kurir.rs
    Bakini saveti za vaskršnja jaja: Ovo svaki početnik mora da zna!
    Bakini saveti za vaskršnja jaja: Ovo svaki početnik mora da zna!
    stil.kurir.rs
    Razmena sadržaja
    OVAKO JE SRBIJA SAZNALA DA KREĆU NATO BOMBE: Sećate li se snimka od kog se svima ledi krv u venama? (VIDEO) 22 DRUŠTVO
    OVAKO JE SRBIJA SAZNALA DA KREĆU NATO BOMBE: Sećate li se snimka od kog se svima ledi krv u venama? (VIDEO)
    Pitali smo javne ličnosti kako je izgledao njihov 24. mart 1999, dan kad je počeo NATO PAKAO DRUŠTVO 19 36
    TO SE NE ZABORAVLJA
    Pitali smo javne ličnosti kako je izgledao njihov 24. mart 1999, dan kad je počeo NATO PAKAO
    78 DANA RAZARANJA I NESREĆE! DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI! Prošlo je 19 godina od NATO bombardovanja Srbije! DRUŠTVO 43
    DA SE NIKADA NE ZABORAVI
    78 DANA RAZARANJA I NESREĆE! DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI! Prošlo je 19 godina od NATO bombardovanja Srbije!
    SMENJEN DIREKTOR LASTE MONTENEGRO: Zloupotrebio službeni položaj! DRUŠTVO
    PREDUZEĆE SAOPŠTILO
    SMENJEN DIREKTOR LASTE MONTENEGRO: Zloupotrebio službeni položaj!
    NEMCI TUŽE NATO ZBOG BOMBARDOVANJA SRBIJE: Gerhard Šreder priznao da je agresija bila zločinački poduhvat?! DRUŠTVO
    GRIŽA SAVESTI?
    NEMCI TUŽE NATO ZBOG BOMBARDOVANJA SRBIJE: Gerhard Šreder priznao da je agresija bila zločinački poduhvat?!
    SHOPPING DAY U AVIV PARKU: Očekuju vas sjajni popusti! DRUŠTVO
    NE PROPUSTITE
    SHOPPING DAY U AVIV PARKU: Očekuju vas sjajni popusti!
    KONTROLORI ĆE MOĆI DA PRIVODE PUTNIKE BEZ KARTE? Radnici Bus plusa na pragu da dobiju nova ovlašćenja! BEOGRAD 22 28
    DAJE IM SE JOŠ VEĆA MOĆ
    KONTROLORI ĆE MOĆI DA PRIVODE PUTNIKE BEZ KARTE? Radnici Bus plusa na pragu da dobiju nova ovlašćenja!
    VUČIĆ PROGOVORIO O RUKOMETNOM SKANDALU I ELIMINACIJI NAŠE REPREZENTACIJE, direktno iz Brisela! Pominju se i protesti u Beogradu! POLITIKA 35
    UŽIVO OBRAĆANJE
    VUČIĆ PROGOVORIO O RUKOMETNOM SKANDALU I ELIMINACIJI NAŠE REPREZENTACIJE, direktno iz Brisela! Pominju se i protesti u Beogradu!
    NIŠTA OD METROA: Po novom planu prioritet tek za 2027. godinu DRUŠTVO 34 43
    PLAN SE MENJA
    NIŠTA OD METROA: Po novom planu prioritet tek za 2027. godinu
    CEO OBRENOVAC JE TRAŽIO NESTALOG DEČAKA (13): Ispostavilo se da je pobegao a razlog je šokantan HRONIKA
    PRAVA DRAMA
    CEO OBRENOVAC JE TRAŽIO NESTALOG DEČAKA (13): Ispostavilo se da je pobegao a razlog je šokantan
    VUČIĆ STIGAO U BRISEL: Slede važni sastanci, a onda oči u oči sa Tačijem i Mogerini 4 34 POLITIKA
    VUČIĆ STIGAO U BRISEL: Slede važni sastanci, a onda oči u oči sa Tačijem i Mogerini
    VUČIĆ MOŽDA PRIREDI IZNENAĐENJE VEČERAS U BRISELU: Stefanović o skandaloznoj izjavi Ramuša Haradinaja POLITIKA 54
    KAKVO IZNENAĐENJE
    VUČIĆ MOŽDA PRIREDI IZNENAĐENJE VEČERAS U BRISELU: Stefanović o skandaloznoj izjavi Ramuša Haradinaja
    LEPOTICE OD KOJIH ZASTAJE DAH: Promoterke su na Sajmu automobila ove godine NAČISTO POKIDALE (FOTO) DRUŠTVO 7 37
    SVE JE GORELO
    LEPOTICE OD KOJIH ZASTAJE DAH: Promoterke su na Sajmu automobila ove godine NAČISTO POKIDALE (FOTO)
    Ðuriću i Selakoviću zabranjena poseta Kosovu! JEDAN SE OGLASIO: Ne mogu oni meni da zabrane da se obraćam svom narodu! POLITIKA 64 19
    DA LI ĆE BITI POSETE?
    Ðuriću i Selakoviću zabranjena poseta Kosovu! JEDAN SE OGLASIO: Ne mogu oni meni da zabrane da se obraćam svom narodu!
    ZLOČIN NAD SRBIMA ZA KOJI NIKO NIJE ODGOVARAO: Pokolj 6.000 civila na obalama Drine, od kog su Srbe spasavali čak i Nemci DRUŠTVO 19 38
    IZVRŠILI SU POKOLJ ISKLJUČIVO NAD CIVILIMA
    ZLOČIN NAD SRBIMA ZA KOJI NIKO NIJE ODGOVARAO: Pokolj 6.000 civila na obalama Drine, od kog su Srbe spasavali čak i Nemci
    Beograd se pretvara u Skoplje: Pogledajte na šta će ličiti spomenik Stefanu Nemanji! DRUŠTVO 2 19
    IZGLEDA SJAJNO
    Beograd se pretvara u Skoplje: Pogledajte na šta će ličiti spomenik Stefanu Nemanji!
    Kad poštuješ druge, ti si izdajica svog, e, to je najveći problem: Enisa Bešlagića napadaju zbog govora ljubavi, NIKOLA KOJO BESAN zbog toga! (VIDEO) DRUŠTVO 8 33
    GLUMAC U GOVORU BEZ CENZURE
    Kad poštuješ druge, ti si izdajica svog, e, to je najveći problem: Enisa Bešlagića napadaju zbog govora ljubavi, NIKOLA KOJO BESAN zbog toga! (VIDEO)
    ĐORĐE JE OTIŠAO SA MAJKOM U ŠUMU! Zbog užasa koji mu se desio, ONA JE GLAVNA OSUMNJIČENA! A, njena priča je još šokantnija! HRONIKA 5 12
    UŽAS
    ĐORĐE JE OTIŠAO SA MAJKOM U ŠUMU! Zbog užasa koji mu se desio, ONA JE GLAVNA OSUMNJIČENA! A, njena priča je još šokantnija!
    PA, OVO JE LUDILO: Srbi su narod najstariji, iz njihovog gena potiču Hrvati, Bosanci i Arijevci! A šta Albanci i Makedonci kažu na to? (FOTO) DRUŠTVO 43 70
    HIT!
    PA, OVO JE LUDILO: Srbi su narod najstariji, iz njihovog gena potiču Hrvati, Bosanci i Arijevci! A šta Albanci i Makedonci kažu na to? (FOTO)
    KONCESIJA BG AERODROMA JE OTVORENA PLJAČKA! Pokret Saše Jankovića oštro o ustupanju Nikole Tesle Francuzima POLITIKA 42 30
    JASNO I GLASNO!
    KONCESIJA BG AERODROMA JE OTVORENA PLJAČKA! Pokret Saše Jankovića oštro o ustupanju Nikole Tesle Francuzima
    POSLUŠAJTE KAKVE AMANDMANE PODNOSE SNS POSLANICI KAKO BI POTROŠILI VREME! A onda ni oni sami ne glasaju za njih! MA HIT! (VIDEO) 28 31 POLITIKA
    POSLUŠAJTE KAKVE AMANDMANE PODNOSE SNS POSLANICI KAKO BI POTROŠILI VREME! A onda ni oni sami ne glasaju za njih! MA HIT! (VIDEO)
    Sećate se stakloresca koji je osumnjičen da je ubio NAJBOLJEG DRUGA? Ovo je kazna koja mu preti HRONIKA 1 14
    UBISTVO U RESAVSKOJ ULICI
    Sećate se stakloresca koji je osumnjičen da je ubio NAJBOLJEG DRUGA? Ovo je kazna koja mu preti
    Spavaćemo SAT MANJE: Zapamtite kada morate da pomerite kazaljku na satu! DRUŠTVO 3 13
    LETO STIŽE
    Spavaćemo SAT MANJE: Zapamtite kada morate da pomerite kazaljku na satu!
    MAJKA JE ZATEKLA SVOJE MRTVO DETE: Slučajno se obesio o kvaku! Jeziva sudbina dečaka iz Beograda HRONIKA 4 83
    STRAŠNO!
    MAJKA JE ZATEKLA SVOJE MRTVO DETE: Slučajno se obesio o kvaku! Jeziva sudbina dečaka iz Beograda
    AKCIJA AURORA: Policija u Srbiji uhapsila 270 osoba, zaplenjeno 30 kg droge i mnogo oružja! HRONIKA 22 28
    MUP KRENUO U ČIŠĆENJE
    AKCIJA AURORA: Policija u Srbiji uhapsila 270 osoba, zaplenjeno 30 kg droge i mnogo oružja!
    Dačić: Govorio sam Vučiću da nas Zapad laže! Za 5 godina se završio Drugi svetski rat, a oni ne mogu da ubede Tačija! POLITIKA 129 43
    SMELA TVRDNJA
    Dačić: Govorio sam Vučiću da nas Zapad laže! Za 5 godina se završio Drugi svetski rat, a oni ne mogu da ubede Tačija!
    UZMI RAČUN, OKADI I POBEDI: Snimak Beograđanina koji priziva sreću uoči izvlačenja za stan je POBEDA! (VIDEO) DRUŠTVO
    HIT!
    UZMI RAČUN, OKADI I POBEDI: Snimak Beograđanina koji priziva sreću uoči izvlačenja za stan je POBEDA! (VIDEO)
    SUKOB MRKE I ČANKA UŽIVO! PLJUŠTALE UVREDE! Ti si, bre, bio najdeblji član DOS! Trebalo je na vreme da te strpam u maricu! (VIDEO) POLITIKA 7 24
    OPŠTI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU
    SUKOB MRKE I ČANKA UŽIVO! PLJUŠTALE UVREDE! Ti si, bre, bio najdeblji član DOS! Trebalo je na vreme da te strpam u maricu! (VIDEO)
    POSLE PRODAJE OPERATERA: Telenor banka ne ide Česima EKONOMIJA 1
    NEMA PRODAJE
    POSLE PRODAJE OPERATERA: Telenor banka ne ide Česima
    Prijatelji sajta
    na vidiku
    Impressum Kontakt Marketing Terms and Conditions / Privacy Policy

    Copyright © Espreso.rs 2018. Sva prava zadržana. Adria Media Group d.o.o.

    • Sale

     Čudno o zlovencih nič ne piše hahhahhahhaha ste se drugače imenovali hahhahhahaha Srbi podalpski

     • šmentanamuha

      Sloveni so matica evropskih narodov, tudi Srbov in Beli grad (današnji Beograd) je nekdanje slovensko mesto, ki so ga imeli v posesti grofje Celjski. To je samo nekaj stoletij nazaj. Sicer pa je dokazov za starodavni jezik Slovenov več kot dovolj, celo v najstarejši spisih civilizacije, vedskih spisih. Torej, kaj počneš v Sloveniji, če si tako nezadovoljen z nami Slovenci?

 • Sale

  šmentanamuha
  Ah, ti si mešanček. Med kom pa? Slovensko materjo in psom ali srbom in kozo?

  • šmentanamuha

   To sem jaz vprašala tebe, ki se zgražaš nad Slovenci in častiš mešančke. Jaz sem čista Slovenka, primorsko-štajerska mešanica. Tvoji bolni izpadi tu gor pa nakazujejo, da si morda pasjeglavec. Samo zanimalo me je, nič drugega.

   • Sale

    Nisi ti štajerska.stajerci niso fašisti. tam bi te ubili

    • šmentanamuha

     Ne podcenjuj nas Štajercev … v svoji glavi si vse pobrkljal.

 • Sale

  No to so seksualni običaji ali rituali zlovencev Bog ali PUTIN pridi in odpri Hude jame.vabljeni vaški pedofilni domosralci na ekskurzijo bleiburg v Barbarin hostel na otvoritev Hude jame.vsake 70 let se odpre kar se naložijo domosralci amen Bog jim podari kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi

  • šmentanamuha

   Zakaj kličeš Putina ali Boga? Samo odseli se drugam, tako preprosto je to. Balkanci ste nam okvarili gene in kulturo. Kaj sploh še delaš tu?

   • Republic Commando

    Snifa kokain.

   • Sale

    Bogi tvoji pamzi ziher trpijo .imajo kakšna samomorilska nagnjenja če so pametni lokator te bosta fental ko zrastejo .veš koliko staršev pobijejo otroci Slovencev kaj pa šele možje žene hahhahaha vse manj in manj vas

    • šmentanamuha

     Pa kako, zaboga, si ti zašel v Slovenijo. Verjetno je to kazen Božja, ker si hudoben človek in moraš zato trpeti svoje življenje med nagnusnimi Slovenci. Morda čakaš na LGBTQ-jevski raj, ki prihaja, vsaj tako mislite demonske duše.

     • Sale

      Ne jaz sem vaša božja kazen in kaznoval bo Bog vaše najmlajše amen .

     • šmentanamuha

      Dobro, bomo videli, kdo bo koga kaznoval.

     • Ferdo

      Ušel je iz Kovina.

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

  • Marko Markov

   Cekni ti, srbsko pezde!

  • Ferdo

   O,ti si iz Kovina.Pojdi tja,boš bolj srečen.

 • Sale

  Ne gledam game of thrones .to začnejo vaši izrojeni otroci na glas se pogovarjati kako je to fajn ko je brat sestro posilil gravzi nagnusno to je slika slovenskih otrok.potlej pa puncama govorijo da je to IN da ne bo sprejeta v družbo.kakrsni starši taki retard otroci Bog uniči Slovenijo in Gomoro amen

  • šmentanamuha

   Ne bodi tako prepričan, da so to slovenski otroci, so sicer slovenski državljani, vendar je poreklo treba šele ugotoviti.

   • Sale

    Aja zlovenci ne obstajajo v Trzinu mengešu ali Tuhinj polhov gradec Horjul sami nagravzni otroci degenerirani retardirani celo šiptarji lepši od njih hahhahaha.plitek genetski bazen

   • Goran Hvala

    Itak ker slovenc hodi samo k masi…pa sam v rito do poroke…javno znano za verne slovenske pare..;-)

    • šmentanamuha

     A tisi tud tko pred poroko?

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Sale

  Avatar
  šmentanamuha Svele
  8 minut nazaj
  Ah, ti si mešanček. Med kom pa? Slovensko materjo in psom ali srbom in kozo?

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Sale

  Šmentana muha je otrok kakšnega fritzli .no vecinoma vsi desni na tem forumu so izrojene ogaben nagnusne pervertitne .Bog uniči Slovenijo in Gomoro amen

  • šmentanamuha

   Da ne bo nazadnje Bog uničil Sveleta …

   • Sale

    Bo bo samo prej vas amen

    • Sale

     In Slovenije ne pozabi kure brez glave

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Sale

  Zmešana muha je otrok pedofilov zagovarja te nagravzni običaje .kaj mu je oče ali stric delal ko je bil mali bogi.zdaj ko je odrasel pa nadaljuje z takim početjem kot so ga njegovi strici naučili in povedali crknte gravzi Janševi desni pedofili .Bog pobije že v tem letu amen

  • šmentanamuha

   Auč, LGBTQ-jevec Svele ima danes sveto mašo … Kaj so te včeraj napičili premalo ali preveč? Zakaj je spet kriv Janša, njegovi otroci in celo domobranci? Pa še jaz sem zraven pokasirala.
   Je pa res, da se tudi sama zgražam nad levičarsko umetnostjo pasje dojilje. Tukaj lahko skupaj nergava.

   • Goran Hvala

    Itak..ponavad je stalin kriv ne pa jansa…;-)

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Krtača 20

  Janša se trudi da bi vse naredil narobe.

 • Sale

  Skrbi me za Janšo a je še živ nc ne tvita drug tvito

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • žogica

  Dajte si nastavit ogledalo, pa se poglejte ! Videli boste same svoje zmazke desničarskih pokvarjenih fac !!!!!!

  • šmentanamuha

   Ogledalo vas levičarjev je Svele. Boljšega predstavnika ne bi mogli najti.

 • Sale

  Kaj dela Samir Črnčec v obveščevalni slovenski je naredil slovenska. Cepiva hrano je zaščitil vodne vire predtem mora odstraniti Janšo in njegove iz Slovenije .izbrisati ga je treba pa prijavite to pedofili pizdunski hahaha .Janševi izbrisani

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Sale

  Vse boste izgubili evgenika ali evolucija Bog vas bo vse pobil amen prijava hhsaaaaaaaaahhhaaaa

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Sale

  Da vidimo moja cerkva je jaca vbogvimenu boga padre nostre gue in chello sanktifarum omen tum

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Sale

  zmešana muha je že kaznovana poglej če so doma vsi v najboljšem redu amen

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

 • Sale

  Te je Bog že kaznoval in vse vas da lahko živite s svojim sovraštvom amen

  • garfi

   OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
   25 let uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
   OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
   VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!!

  • Marko Markov

   Glede na cirilico, bo najbolje, da se vrnes v Srbijo, ce ti je tukaj predobro, tam je povprecna placa samo 500€

 • šmentanamuha

  Tako to izgleda, ko degeneriran Srb Svele kolne čez nagnusne Slovence in kliče Sodomo in Gomoro in Boga in še Putina po vrhu, da nas uniči. Ejej, kaj na psihiatriji nimajo še ene dodatne postelje, da bi pomagali temu človeku?

  • RATATA

   Saj ni človek.

   • šmentanamuha

    Dobro, pol pa naj naredijo še eno kletko v živalskem vrtu.

    • Dostmamrecesije

     Doma ima RAID za nadležne in šmentane muhe. Vse popadajo.

 • garfi

  OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
  25 let NAČRTNO uničujejo Slovensko Vojsko v vse bolj nevarnem svetu
  OPROSTILI IN NAGRADILI SO ZLOČINCE JNA IN PREGANJAJO OSAMOSVOJITELJE !!!
  VSI NA VOLITVE IN DOL Z “LEVICO” šarec-sd-smc-desus-zl-l-sloga-itd !!! – VSI SO ISTI

 • Olga_10

  Šus, ki ga je dobila v rit Kućanova srbska soldateska, se danes boli Murgle in kamarilo, zbrano zbrani okrog Murgleoneja!

 • Olga_10

  Živel Janša! Živela Slovenija! Živela slovenska vojska!

  • Miro

   govorica versko blazne ženščine

   • Olga_10

    Poglejte si svoje modifikacije Nicka…

 • garfi

  JAnša !!!

 • Tweety Bird

  Če sem poštena, vedno ko zagledam sliko JJ mi je prva asociacija sadje in zelenjava pa burek in kebab……..le zakaj?

  • Miro

   a sladjoled pa ne?

   • Tweety Bird

    Tudi sladoled. Spomni me na vas Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine :)

    • šmentanamuha

     A ti si od tam doma?

     • Tweety Bird

      Ne. Obrazna morfologija JJ ne kaže na slovensko poreklo :)

     • šmentanamuha

      Pa sej Drnovšek nej bi bil tud od tm, a ne?

     • Tweety Bird

      Dr. Drnovšek je bil čistokrvni Slovenec :)

     • šmentanamuha

      Tko k Janša. Al oba al pa nobeden.

     • Marko Markov

      Ce si Drnovska pogledal v obraz, 100% sipec

  • prdo

   Meni pa đakiziju Mahnič Gorenak in orgije

   • Tweety Bird

    Z otroci ali brez?

    • prdo

     To so pa orgije 2 kjer pride še Peterle in rode

     • Tweety Bird

      In župnik Turinek :)

     • prdo

      Ja on je kaskader

 • primoz

  Pa to ni več normalno ti ki se proglasajo za levičarje v resnici pa so yugo nostalgiki in udbo mafijski elita bi naj raje videli da tam predavajo Aksentijevic ,Mamula Borovet Popov,Milošević, Mladič,…… In vsi tisti ki so v Sloveniji odkrito leta 1990 nasprotovali osamosvajanju Slovenije

 • montyamp

  IVEK KDO TE JE UBIL ???
  A je bil žvepleni in murglosrbija ???
  Arkan zakaj so te ubili ???
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

  • Tweety Bird

   Ivekova opica pa izgleda, da še živi. Hodi na volitve in voli desnico :)

   • šmentanamuha

    Pa dej nehi, no. Js mislim, da boš Tweety ti tud volu desnico, zdej se sam neki sprenevedaš. Jasno je, da so levičarji še sam za škodo delat.

    • Tweety Bird

     Nikoli desnice… VSI VOLIMO LEVICO !!!

     Naj nam sveti MESEC !!!

     • šmentanamuha

      Tweety, ti si naš, čeprav si mal čudn. Ampak glej, vse otroške bolezni slej ali prej minejo, jih prebolimo, tudi rdečke, in potem odrastemo. Mesec nosi še pleničke in sploh ne ve, o čem govori. On se lahko samo malo potrka po čelu, ti pa si naš in te ne damo. Js vem, da si ti globoko v sebi dober človek.

  • Marko Markov

   Iveka je ubil pijani lovec, ce verjes rdecim pravljicam!

 • Tweety Bird

  OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA SDS in njen Veliki Vodja.
  25 let NAČRTNO uničujejo Slovenijo v vse bolj nevarnem svetu.
  OPROSTILI IN NAGRADILI SO DOMOBRANCE, JIM POSTAVLJAJO SPOMENIKE IN PREGANJAJO PARTIZANE !!!
  VSI NA VOLITVE IN DOL Z SDS IN VOLITE LEVICO. Naj nam MESEC sveti !!!

 • montyamp

  Kućan je slovensko TO razorožil zato , da bi se Slovenci predali in bi lahko on kraljeval srbskoruski provinci pod Alpami .
  Prihaja čas, ko bo tudi Milan Kučan moral pojasniti, zakaj štiri dni ni ukrenil ničesar,« je na predstavitvi zbornika Veleizdaja Slovenije – Razorožitev Teritorialne obrambe RS maja 1990 dejal Igor Bavčar, takratni novi minister za notranje zadeve. Pravzaprav je v času, ko se je dogajala razorožitev, ravno prisegel kot minister.

  • prdo

   Kučan jo je razorožil in potem smo veliko JLA z golimi rokami premagali v 10 dneh kaj za vraga so hrčki počeli 4 leta

  • Tweety Bird

   Janša je slovensko TO razorožil s tem, da jim je prodal orožje, denar pa pobasal sam.
   Prihaja čas, ko bo tudi Janez Janša moral pojasniti kje je denar od orožja. To je Veleizdaja Slovenije – Razorožitev Teritorialne obrambe RS. Igor Bavčar, takratni novi minister za notranje zadeve bi ga danes moral nabiti od zadaj na Dobu…brez žajfe :)

   • montyamp

    Zakaj je Kučan molčal

    »Ni šlo za poskus razorožitve, šlo je za dejansko razorožitev,« je poudaril Tone Krkovič, takratni občinski uradnik za ljudsko obrambo, kmalu zatem pa poveljnik Manevrske strukture Narodne zaščite. Po njegovem mnenju je šlo celo za samorazorožitev; ukaz je res prišel iz Beograda, a odgovorni so tudi tisti, ki so ga hladno izvršili. Kot odgovorne je navedel (po organih, ne po imenih) predsedstvo republike, zlasti njegovega predsednika, vodstvo TO, varnostne službe in tiste pripadnike TO, ki ga niso zavrnili.

    • prdo

     Haha Krkovič misliš tist komi ki je solze toču na JLA paradi

   • Marko Markov

    Ti si pa res budalo z oprano glavo!

 • montyamp

  POD IMENOM LEVICA SE SKRIVAJO SINOVI ZAZIDARSKIH ZLOČINCEV .
  Ne nasedajte , uničili so 3 države v 100 letih SHS-YU-SLO .
  Komunisti so največje zlo ki lahko doleti državo .

 • montyamp

  Zakaj iz Slovenije letno zbeži 8 000 ljudi .
  Zato ker udbopartijsko krivosodje montira politične procese proti opoziciji .
  LEVICA JE LAŽ KI RASTE IZ ZLOČINSKEGA KOMUNIZMA .

  • prdo

   Še dobro da smo imeli ta zločinski komunizem brez njega ne bi bilo jajota in domoposranci bi se raspasli kot plevel tak pa sam nekj smrdijo

  • prdo

   Zarad desne prsmojenosti

  • Tweety Bird

   Zakaj iz Slovenije letno zbeži 8 000 ljudi.
   Zato ker je JJ med leti 2004-2008 omogočil tajkunizacijo Slovenije.
   DESNICA JE LAŽ KI RASTE IZ ZLOČINSKEGA IN IZDAJALSKEGA DOMOBRANSTVA.

   • montyamp

    Mogoče so šli po dnar za NOVO NOVO NLB .
    Kako naj bogi potomci zazidarjev živijo brez bankomata NNNLB ???
    Hahaha , EU pritiska , murglosrbski pralni udbobankomat gre na bolšji sejem .

   • slosin

    teslo zarukano….na nacionalki sta bili 2 oddaji o ropanju bank…nikogar iz SDS, sami levuharji ….Iz Slovenije pa mladi bežijo zato, ker je smrad vas levuharjev postal neznosen…

   • Beli Medo

    Le kaj ostane levičarjem, če ne lažejo zmeraj nekaj potvarjajo v svoj prid, in za vse krivijo Janšo?

   • Marko Markov

    A Jansa in SDS, so bili na oblasti, ko se je pral denar v NLB in NKMB? Kdo je pobral provizijo od posla? Pa sedaj, koga so dobili z zlico v marmeladi? Kdo je placal 130000€ za nic vreden kup plastike – maketo? Za 130000€ si lahko kupis hiso v kateri lahko takoj zivis!

 • montyamp

  Vir – DELO
  Zakaj je Kučan čakal štiri dni, od 15. do 18. maja, in s tem novi oblasti onemogočil pravilno ravnanje, JLA pa omogočil odvzem orožja TO, se sprašuje Bavčar. Po štirih dneh je bila glavnina škode že storjena. Če bi ukrepali takoj in TO ne bi bila razorožena, se še sprašuje Bavčar, ali bi se JLA sploh odločila za takšen poseg, kot se je? »Če ne bi izgube, ki je nastala z razorožitvijo, znali nadomestiti že v nekaj mesecih, bi se zgodba o slovenski osamosvojitvi lahko končala drugače,« je prepričan Bavčar.

  • prdo

   A to Un Bavčar iz doba

   • montyamp

    Ja tisti , ga je udbopartija po dogovoru zaprla , prveč ve , zato je več zunaj kot noter .
    Bogi si .

  • črnaovca

   Ko je eden od poveljnikov štabov TO ki je pozneje tudi zadržal orožje poslal povelje o odvzemu orožja na takrat že abrambno ministrstvo jih je bolj zanimalo kdo je poslal ne kaj je poslal

 • prdo

  A se Janša vrnu iz orgij

  • Dostmamrecesije

   A si prdnio??

  • Marko Markov

   Vemo, kdo je hodil na pasje orgije

 • montyamp

  Vojska je prva prišla k pameti .
  Kdaj se bo to začelo dogajati učiteljem ???
  JANŠA PREDAVA ZABITIM UČITELJEM .

  • RATATA

   Ko podelijo spričevala se jim bo končno začelo dogajati poletje.

 • prdo

  Pod imenom desnica se skrivajo izdajalci kriminalci pedofili … Skratka drekec od gnoja

  • slosin

   a si spet prdnu al vedno tako smrdiš….

 • Stajerka

  ja, na……..Violeta pravi: “Slovenija bo ekosocialistična ali pa je ne bo.”………no, zdaj nam že Bosanci grozijo, da Slovenije NE BO…….no, po Matićevem in Violetinem predlogu skoraj resnično, bo pa Nova SFRJ v miniaturni obliki…….
  ampak samo PREKO MOJEGA TRUPLA!!!

  • šmentanamuha

   Ekosocialistična Violeta se lahko vrne v svoj rodni bosanski kraj, ker tukaj nima več česa početi. Še dobro, da je dovolj neumna, da takele čveka na glas.

   • Marko Markov

    In tam naj snifa marihuano

    • žogica

     Saj ni SDSovka !

  • prdo

   Ok važi

 • Bastian

  Joj ko zopet vidim Jakitcha se spomnim na njegovega Falcona ki mu je sredi poletja zmrnila nafta. In nikakor ni hotel poleteti iz Rusije v domovino, mislim Slovenijo. Kaj je za tega pritlikavčka domovina je drugo vprašanje.

  • rabbit

   Pa ravno na dan,ko ga je doletela hišna preiskava, ali kdo ve kako se je tista zadeva razpletla. Ja vemo je v nekem spodnjem predalu neke kvazi tožilke.

   • Marko Markov

    Seveda, nasi so nedotakljivi, pa nagraditi jih je potrebno za svinjarije !

 • xtc

  Ne vem ,kaj bi predaval Kučan?

  Ah,ja,da vojske ne rabimo in ,da je njegova opcija Yugo-ruso slavija.

 • komar marko

  Samo za SIROMAKE z vakuumom med ušesi.TARČA, preiskava TEŠ je lepo povedala da kradejo samo RDEČKOTI, Tarča je lepo povedala, da so rabili žrtveno jagnje v obliki JJ,katerega so provladni mediji pljuvali in obračunavali. Pri lopovščiah v BANKAH se spet pokaže da kradejo samo rdečkoti. Torej rdečkoti, kdaj bo POKORA??????????????? Kdaj bo KAZEN????????????

 • komar marko

  Ne vem zakaj se brišejo dokazi o LOPOVŠČINAH samo rdečkotom. Zakaj se zapirajo samo desni pa še to na način da sodstvo piše mONTIRANE sodbe. Ja RDEČKOTI so brez sramu, SLO sodstvo pa predstavlja 80% ubrisanih bab,ki trdijo, da jim kar kolena mehka postanejo, ko jih pogleda z modrimi očkami!

 • Tweety Bird

  OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA SDS in njen Veliki Vodja.
  25 let NAČRTNO uničujejo Slovenijo v vse bolj nevarnem svetu.
  OPROSTILI IN NAGRADILI SO DOMOBRANCE, JIM POSTAVLJAJO SPOMENIKE IN PREGANJAJO PARTIZANE !!!
  VSI NA VOLITVE IN DOL Z SDS IN VOLITE LEVICO. Naj nam MESEC sveti !!!

  • sprehajalec

   Vsi Volite Združeno levico. Se še spominjate srečnih časov velike Inflacije, pa plače 300 Dem, pa vrst na meji za kofe v Avstriji?

   kdo si ne želi teh srečnih časov nazaj. Volite levico.

   • Marko Markov

    Mnogi se vedno zivijo v utvari, da bodo dobili socializem nazaj ter volijo levake, ti pa so postali najbolj pogoltni kapitalisti !

    • sprehajalec

     Tudi prej so bili. Le da nismo vedeli. Ker družbeno/državno/javna lastnina v upravljanju levičarja, dobi po teoriji Karla Marxa vse značilnosti privatne lastnine. Nov človek se pač še ni rodil…

  • tramal

   Ej kura.Druga svetovna vojna se je končala 1945. leta,ti pa še kar blodiš kako Domobranci preganjajo bandite partizane.Res si usmiljenja vredna.

  • Marko Markov

   Ha, ha, bedarije, kot je ta pa ze dolgo ne! Naj volim Cmerarja, ki je spravil drzavo v propad, ali luzerja Meseca, ali SD – levico, ki jim je vec do beguncev, kakor do lastnega naroda? Zelo debilno!

  • Burek Burecki

   As ti nor? Tega mesecnika in njegove izrojene levice nebi smeli voliti. Izberi manjse zlo. Oddaj neveljaven volilni obrazec pa naj se menijo med sabo saj slovenskega parlamenta niso vredni ne eni ne drugi…

 • čopkovseved

  Grošelj je preverjen komunističen kader, raziščite njegove družinske korenine in ugotovili boste lojalnost njegovih prednikov rdeči zvezdi!!!!

  • žogica

   Grošelj je velik strokovnjak na svojem področju !

   • Matija

    Res je. Boli jih pa kar ni njihova oprana ovca

    • žogica

     Ja, ja, to je njihova bolečina.

   • Marko Markov

    Zelo velik strokovnjak, ce verjes!

    • žogica

     Ja.

 • Olga_10

  Volimo desnico in vrnimo ugled Sloveniji in slovenski vojski!

 • montyamp

  ZA LAŽNOLAŽNIVO LEVICO SE SKRIVAJO SINOVI ZAZIDARJEV .
  Zato volimo SDS , PRIMCA , KANGLERJA , ……………….

  • prdo

   Ti kr voli pedofile kriminalce narkomane

 • montyamp

  KUĆAN IMA NOVO MARIONETO , TO JE ŠAREC .

  • žogica

   Šarec ti že dela probleme, kaj še bo?

   • tohuvabohu

    Tudi tebi jih bo naredil in to kmalu.

    • žogica

     Razloži mi !

     • tohuvabohu

      Jah, če bo res postal premier, bo naredil štalo, ker ni sposoben za tako vlogo. Posledice bomo čutili vsi, tudi ti seveda.

    • Marko Markov

     Ta bo se taprava poguba, ce pride na oblast!

   • sprehajalec

    Hihihihi Žogica, predlagam da kar na cesti ostaneš, dokler ne bo Šarac izvoljen. Bodo plače podvojene za učiteljice. Do takrat ti pa ne preostane drugega, kot malo delati na cesti… Zaslužek zna biti dober, trg vedno nagrajuje dobre…

    • slosin

     zaslužek zagarantiran zvečer na kakšnem vogalu…tarifa tkole po ene 5 eur na rundo…po moji oceni je še to veliko ampak naj ji bo…

     • sprehajalec

      če se bo dobro potrudila, jo bo trg nagradil….

    • žogica

     A bejž no, a še vedno pametuješ….., glede na tvoja leta in izkušnje, bi pričakovala modre in globoke komentarje, predvsem pa komentarje s kančkom kulture, kar je pa tebi očitno tuje ! Pričakujem, da to upoštevaš, sicer te izstrelim v pekel, tam pa že čaka peklenšček, ki se bo ukvarjal s teboj, hihihihihiiiiiiiii !

  • ĐĐ Style

   In Šarec bo tvoj naslednji mandatar

   • sprehajalec

    Pravilno štokavsko je Šarac…

 • Osti jarej

  Janez Janša potrdil, da so jih napadli

  Poročali smo, da je bila v četrtek dopoldne spletna stran stranke SDS nedosegljiva. Pri stranki smo poskušali preveriti, kaj se dogaja, a odgovora ni bilo. Nato ga je javno objavil prvak največje opozicijske stranke kar na twitterju. Zapisal je, da se je zgodil obsežen kibernetski napad in da se za njim ne skriva amater: »Očitno zveze slovenske mafije z Moskvo funkcionirajo.«
  *******************************************************************************************************

  ….evo,to pa je vic stoletja

  • žogica

   Le zakaj niso o tem kibernetskem napadu pisali na Novi?

   • ĐĐ Style

    Bodo čez 2 dni, oni vedno malo zaostajajo

 • Grenze

  MINISTRSTVO ZA OKOLJE OPOZARJA , DA NIMAJO VEČ KAM Z DREKOM , KI GA PROIZVAJAJO V LEVIH STRANKAH TAKO IMENOVANI KOMUNISTI SERJEJO VSE VPREK PO CELI DRŽAVI OČITNO SO VSI OKUŽENI Z BACILOM DRISKE TA BACIL JE POVEZAN Z STRAHOM , DA BO PRIŠEL NA OBLAST NEKDO , KI NI NJIM PO VOLJI IN SE GA BOJIJO KOT HUDIČ KRIŽA ! ŽAL PA BODO ŠE KAR SRALI KER SO SE ZELO PRENAŽRLI POŽRLI SO VSE KAR SO POKRADLI .

 • Tweety Bird

  Gamad desničarska spat !!!… Ostali ste brez idej. Cel dan je vaša udarna novica, kako sta dva motorista našla 3 tisoč evrov v gozdu!?!?… A so se glavnemu uredniku možgani skisali?…Lahko noč bedaki desnosučni !!!

  • slosin

   prej poglej pod posteljo…mogoče je spodaj kakšen desničar…

  • Darth Vader

   goodbye liberal world order pa luč ne pozabit ugasnt k se boste pobral….

  • Aurelius

   Me prav zanima, kako boš čivkal(a), ko vas bomo gnoje prav kmalu z vilami začeli metati na gnojišče slovenske zgodovine!

 • Darth Vader

  kot sem imel priliko zvedt zadnjič, se slovenskim levičarjem ne piše nič dobrega……glavnim akterjem glede palestine so začeli slediti Mossadovci, torej izraelska zloglasna tajna služba……meprav zanima kateri bo prvi obležal mrtev…..

 • Marko Markov

  Rdeci, ko slisijo za ime Putin dozivijo orgazem, on pa navaden diktator

 • samotoje

  Klemnu Grošlju ( ne bom ga nazival z dr., ker sem prebral njegov doktorat, ki je žalitev za pravo znanost) se zdi nenavadno tudi to, da razen njega obstaja še kdo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!