Psihoanalitik Vodeb glede umika tožbe v primeru “koroških dečkov”: “Poraza ni doživela samo odvetnica Simona Marko, pač pa ves slovenski feminizem!”

Foto: STA/Printscreen

Skorajda ni nikogar, ki v Sloveniji ne bi bil seznanjen s kalvarijo koroških dečkov, ki sta bila po tragični izgubi matere iztrgana še iz objema starih staršev, nato pa so jima spremenili celo priimek. Človek bi pričakoval, da bodo krivičen odvzem dečkov odpravili, namesto tega pa smo bili lahko priča pregonu tistih, ki so se za pravice dečkov javno zavzeli in opozorili na nepravilnosti. Poleg socialnega delavca Francija Donka je odvetnica, ki služi z dramo koroških dečkov Simona Marko, sicer kandidatka za poslanko pri SD, za tarčo izbrala psihoanalitika Romana Vodeba in ga tožila. Glavna obravnava, ki je bila predvidena za danes, je bila preklicana, saj je tožnica Markova zasebno tožbo umaknila. “Tožba proti meni – gre za primer ‘koroških dečkov’ – je bila farsa in fiasko. Simona Marko je pokazala vso svojo pravniško/odvetniško nesposobnost. Vsakemu normalnemu pravniku bi bilo že od vsega začetka jasno, da se tako koncipirane tožbe ne da dobiti,” je med drugim sodno gonjo komentiral Vodeb, ki je prepričan, da s tem poraza ni doživela le Markova, ampak celoten slovenski feminizem. 

Odvetnica Simona Marko, ki je v zadevi koroška dečka zastopala CSD Velenje, je Vodebu očitala spornost zapisa z naslovom “Pravna stroka in moralna razsodnost”, ki je bil objavljen v spletni in tiskani obliki Demokracije. Vodeb naj bi namreč po prepričanju Markove s svojim pisanjem posegel v njeno čast in dobro ime, medtem ko ji je očital, kako je mogoče, da v primeru koroških dečkov brani CSD Velenje, s svojimi nebulozami pa sramoti celoten ženski spol.

Vodeb je na sodišču zatrdil, da je v očitanem zapisu le pisal o tem, da ženske nimajo čuta za moralno razsodnost, ker razsojajo s čustvi, ob tem pa poudaril, da s tem ni žalil Markove. Na Publishwallu je glede tožbe Markove zapisal, da ne ve, ali se ta odvetnica spreneveda ali res ne ve, da je v naši ustavi zapisan tudi 39. člen, ki govori o svobodi govora. “Kot kritični mislec pogosto tematiziram (ne)moralno (ne)razsojanje; in če se kdo ob mojem (kritičnem) pisanju čuti užaljenega, ne morem pomagati. V svojih kritičnih diskurzih (tekstih, blogih, kolumnah, intervjujih) vselej pišem predvsem teoretsko – tudi kadar tematiziram žensko (ne)moralno (ne)razsodnost.”

Kolumnist Roman Vodeb (Foto: osebni arhiv).

Tožba je bila farsa in fiasko
Vodeb se je za Nova24TV odzval in preklic glavne obravnave zaradi umika zasebne tožbe s strani Markove komentiral: “Tožba proti meni – gre za primer ‘koroških dečkov’ – je bila farsa in fiasko. Simona Marko je pokazala vso svojo pravniško/odvetniško nesposobnost. Vsakemu normalnemu pravniku bi bilo že od vsega začetka jasno, da se tako koncipirane tožbe ne da dobiti. Tožnica je imela sicer podporo SD-ja in ‘njihovega’ feminističnega tričlanskega senata (Deja Kozjek, predsednica, Mojca Kocijančič, sodnica svetnica – gre za bivšo ženo pravosodnega ministra Aleša Zalarja – in Irena Škulj Gradišar, višja sodnica – članica). Ta senat je moj jasen, argumentiran in tehten ‘ugovor’ na tožbo zavrni z dikcijo, da se ‘ugovor obdolženega zavrne kot neutemeljen’ – kljub temu, da vemo, kako svobodo govora opredeljujeta 10. člen Evropske konvencije o človekovih pravicah in 39. člen slovenske ustave, in tudi zakon o medijih je bil meni naklonjen.”

Po besedah Vodeba je bil sam na predobravnavnem naroku tako udaren, da se je Markovi sesul svet. “Ona odvetnica, jaz pa pravni laik, vendar z udarno pametjo, znanjem in tehtnimi argumenti … Tudi na glavni obravnavi sem se hotel braniti sam, brez odvetnika; in vedel sem, da jo bom – in ves ta SD-jev feministični lobi – v svojih ‘Sokratovih aplogijah’ požrl s kostmi vred. So pa sadistično odlašali do zadnjega trenutka in mi končno (s podpisom predsednika senata Zvijezdana Radonjića), 12 ur pred glavno obravnavo, preko telegrama sporočili, da je tožnica Simona Marko zasebno tožbo umaknila.” Vodeb, ki je prepričan, da slovenske feministke obvladujejo tudi sistem CSD-jev – vključno z velenjskim, katerega odvetnica je bila Simona Marko, poudarja, da poraza ni doživela samo Simona Marko, pač pa ves slovenski feminizem.

Vodeb: Šlo je za napad name kot na kritičnega misleca
“Zame se ve, da sem glavni slovenski antifeminist,” poudarja Vodeb in dodaja, da v tožbi ni šlo samo za “koroška dečka”, pač pa za napad nanj kot na kritičnega misleca, ki se upira levemu enoumju in totalitarizmu že vsaj 10 let. “Dvakrat sem v samostojni referendumski kampanji sesuval obe verziji novega družinskega zakonika. Na to temo sem napisal knjigo – v kratkem pa bom izdal še eno, ‘Prvi spol’, ki govori o feminizmu. Tožba je bila na tako trhlih temeljih, da ne bi šel skozi niti montiran proces. Na koncu je šlo le še za sadistično izživljanje, torej uživanje mojih ‘rabljev’, bolje rečeno ‘krvnic’ (na čelu s Simono Marko), ki se je seveda izjalovilo. Na koncu bo v resnici potegnila ‘ta kratko’ naivna in hkrati preveč samozavestna Simona Marko, ki so jo feministke hotele zgolj izkoristiti. S tako popotnico Simona Marko namreč ne more več konkurenčno kandidirati na županskih volitvah v Miklavžu na Dravskem polju. Upam, da so si vse te feministke zapomnile, da z mano ni šale,” je komentiral Vodeb.

H. M.

 • oto

  Kadar spregovori Vodeb, zasmrdi po SDS. Hvala, ne.

  • Fosa Stefan

   kadar spregovori kučan smrdi po hudih jamah, 500 € plači, penziji namesto 1500 €, diskreditaciji pa likvidaciji,…

   kadar spregovori jankovič smrdi po korupciji, fuka farmacevtke, ker ji je zrihtal državno službo, tudi mojo, torej bi morala farmacevtka tudi meni nastavit, plačilo pa je jankovič zadržal za sebe,…..
   kadar spregovori masleša, klemnčič smrdi po krivosodju največ sodnikov na prebivalca, pa največ izgubljenih tožb na e sodišču

   • večni srb

    V vsaki fašistični vojaško policijski džamaheriji je isto.

  • domovina mili dom

   Prav v ponos si SDS-u. Vse kar diši po pravici, resnici, takoj pripišeš SDS. Hvala.

  • MižekFiga

   OTO in PEL je skupaj OTOPEL.

 • šmentanamuha

  Alfa samec je spregovoril in pedri in feministke so spizdili, da se samo še kadi za njimi…le tako naprej g. Vodeb. Tole s spremembo priimka je še dodatno nasilje na nasilje, obiski pod nadzorom, kot da sta najbolj zakrknjena zločinca, šokantno!
  Ko se bo kalvarija končala in se bosta dečka vrnila domov k babici in dedku, je treba tožiti državo in vse akterke in akterje tega političnega procesa osebno. Da se lahko kaj tako gnusnega dogaja v današnjem času nad tako malima otrokoma in to pred našimi očmi? Mrakovo Kopačko pa je treba pribit na sramotilni steber. To je naveden gnus od babe, babura brez srca, brez morale. Tudi ta odvetnica ni boljša, čeprav malo boljše zgleda (ker je pač mlajša).

 • karpelec

  Tako, pa smo ljudje v Butalah, na primeru ubogih dečkov doživeli javno pranje možganov s strani CSD-jev in SD-ja.

  • SIMON ROZIC

   Res je, lastnonožno bi lahko debele riti iz CSD-jev zbrcali iz njihovih večnih
   brezdelnih prestolov ! Dovolj bi bilo pošteno družinsko sodišče in vlada, ki
   obvlada! …brez Mračnjakovičk, Čačinovičk, Nusdorferc in njim podobnih
   maskot , ki se pasejo, od kar se svet vrti. !

 • večni srb

  Zanimivo je, da je bil Vodeb praktično že obsojen, saj so bili ugotovljeni vsi elementi kaznivega dejanja, odvetnica je bila imenovana z imenom, Vodebov zagovor pa so seveda vrgli v koš za smeti, ker kot laik ni navedel nobenega zakonskega člena, na katerega se kot tožena stranka sklicuje v svojo obrambo. Tožbo je umaknila zasebna odvetnica, če bi ga tožila država, bi bil danes že na pogojni in ob denar.
  Obstaja tudi alternativna možnost, tožbo je umaknila zato, ker se mu bodo sove maščevale na drug, bolj moralno poučen način.
  Tretja možnost pa je, da je situacija približno taka kot je Vodeb komentiral, odvetnica pa je dobro zaslužila in ne vidi interesa v mešanju dreka, ki bi njemu povzročilo precej težav, njej pa nobene koristi, medtem ko bi se feministke počutile opolnomočene s še bolj represivno sodno prakso, ki je že itak sama sebi namen.
  Čudno se mi zdi tudi, da ni noben odvetnik stopil na njegovo stran, čeprav iz komentarjev sklepam,da se je vsaj posvetoval. Pametno, kajti kastracija ni nič kaj prijetna in nedolžna stvar.
  Upam, da bo Vodeb še pisal kolumne za ta portal, zdi se mi, da je ujel pravi ton za javni diskurz o feminizmu, o katerem zagotovo še nismo rekli zadnjo besedo.

 • Miro Jereb

  Kako prav ima Vodeb….sam sem izskusil da drek na CSDjih kjer jim je šele moj odvetnik dal kozjih molitvic…ostalo rajo pa jebejo v zdrav mozak in kradejo otroke in razbijajo družine. Te debelorite babnice si jemljejo svoj prav. Sam sem se rešil njihovega dreka…in se izselil iz te gnojne jame ki se imenuje slovenija- Ko jebe SCD in VSE ostalo za kar sem se imel sicer namen boriti. Z biki neumnimi se ni za bosti…s kravam je še bolj mizerno…škodiš samo sebi…

 • VERRZIFIKATOR

  Simon Markič Maček

  MARKO SKAČE

  Marko skače po zeleni trati,
  Simon z njim se po livadah peni,
  strašni namreč Franci je na sceni,
  ki se ga močno je treba bati.

  Zraven maček rep med noge zvija,
  ko izkaže se, da mali Marko
  s Simonom zavozil bil je barko,
  da vse skupaj je le polomija.

  Kakšna to je vendar oslarija?
  Kdo se peni, po livadah dirja,
  kakšen Marko z barko, za hudirja,
  kakšna je na sceni kozlarija?

  Ah, otroška igra to je nova,
  neke vrste socialno delo,
  traparija ni in ni veselo,
  igra brezobzirna je, surova.

  Marko s Simonom jo je skreiral,
  igro z mačkom pogromaško skrajno,
  upajmo, da ukori se trajno,
  kdor z otroki bi manipuliral.

 • VERRZIFIKATOR

  ZNANO JE

  Znano je vodeb ime za ptiča,
  v svoji ptičji bojda je družini
  zdaj predstavnik še ostal edini,
  kakor enciklopedija priča.

  Mu pravičnost, pravi, stvar je sveta,
  drugi pa o njem so rekli ptiči,
  da je zaletav, se rad zapiči,
  brez potrebe da visoko leta.

  Temu mnenju bi se kar pridružil,
  prav je, da je ptič samozavesten,
  toda takšen let je neizvesten,
  bi lahko udarec kak prislužil.

  Sploh pa ni, da bi kar sam se branil,
  vedno bolje v jati je leteti,
  teže ptiča je tako zadeti,
  sam pa samcat zlahka se bo ranil.

 • joza joza13

  Bravo Roman!
  Nisi sam. Sicer osebno ne potrebujem tvojih ugotovitev, pa kljub temu stojim za tvojimi stališči, katerih rdeča nit je … razum, ali zdrava kmečka pamet – ta nikoli ne zataji.

 • Olga2345

  Vse kar imajo levičarke, je prazna glava in mednožje, ki ga na plakatih javno ponujajo migrantom! So brez vsakega znanja, etike, morale in odgovornosti!

 • Morala

  Mnogokrat se po sodiščih vlačijo zadeve, ki sploh nimajo kazenskih elementov in to samo zato, ker nekoga boli resnica.

 • RATATA

  Zelo veliko takšnih pravnic imamo v Sloveniji. Zanimivo bi bilo analizirat vsako posebej. Nikakor niso častne te odvetnice in tožilke ter sodnice.
  Ta spaka je očitala Vodebu, da je posegel v njeno dobro ime…. ja ja, pa kaj še, ti, Marko siMona, ne pa dobro ime!

 • rubec

  Slovenija je ogromna država, ena največjih če ni celo največja na svetu. Meri kar 256 milijonov kvadratnih kilometrov, zato ni čudno, da ne vemo, kje ta dva dečka prebivata. In pri komu.

 • Dušan Ripoten

  Če so jima spremenili tudi priimek,se reče,da so jih prodali in ne samo odvzeli.Bo kdo odgovarjal ?PRIČAKUJEMO OBSODBO ga.MRAKOVE V PRVI VRSTI !!!!

 • Joža

  Odlično Vodeb! Res pa je, da je proti sebi spravil najhujši lobi. Hujši od starih komijev.

  Prav je povedal, da so CSDji s svojimi direktoricami pogosto leglo pristranskega in tudi sadističnega feminizma. Mnogi to zlo občutijo vsak dan. A največkrat ne morejo nič, se pa obrnejo stran, prekolnejo to sodrgo in jih prepustijo njihovi bedni usodi. Del te usode je lepo opisal Roman Vodeb.

 • Nšo-či

  Niti za trenutek me ni skrbelo za Vodeba. V pozornosti in sojenju/ preganjanju s strani žensk je užival. Njegova “zmaga” ničesar ne prinaša. Skrbi me za fantka. Skrbi me, da bosta nekoč padla v roke nasilnežu, ki je njun biološki oče. Tudi Vodeb je tisti, ki verjame, da stik z njim potrebujeta. Obsojeni pedofil, ki je umoril njuno mater pa nežnosti v srcu nikoli ne bo premogel. Še manj moralne razsodnosti kljub temu, da je moški.

  • Joža

   Je obsojeni morilec tudi pedofil? Sem to kje spregledal? Ali samo sanjaš in natolcuješ?
   Dejstvo je, da imajo ženske manjko pri moralnem razsojanju. To potrjuje vsa zgodovina. Primer: ko je vojna, so prve, ki gredo s sovražnimi frajerji v posteljo ozirom na senik. Primorci se imajo za velike bojevnike in antifašiste, a so mnoge Primorke hitro poskakale za plot z Italijančki. Vzrok tega najbolje pojasni psihoanaliza in ojdip, oz. narava ženske psihe, ki je drugačna od moške.

   • urh

    Kaj boš cmeral.
    Če bi bili primorci pravi dedci, vam ženske ne bi nikoli ušle z makaronarji, to je dejstvo.

    • Joža

     Če bi bil jaz Primorec, bi se izselil.

   • Nšo-či

    Poišči na spletu. Obsojeni pedofil je.

    • Joža

     Hvala. To je grozno.

     • Nšo-či

      Se pa strinjam s teboj. Ženski kompas usmerja srce. Tudi kompas pokojne je usmerjala ljubezen namesto razum in soočenje z realnim stanjem.

   • Ana Job

    Ooooops, tole je pa splošno precej proti ženskam usmerjeno! Tudi za moške bi lahko rekli, da se v zakonu spremenite v navadne copate in se žene bojite, kot hudič križa, ob enem pa pogledujete za vsako sexy deklino, ki vam prekriža pot. Najbolje kar sam ostat ali pa se podati v istospolno zvezo, pa ti ne bo treba nič tolči po ženskah, kajne? Normalne ženske s temi pokvekami iz CSD nimamo nič! Nšo-či je prav napisala. Tako lahko čuti samo mama, ti pa nisi mama ampak zakrknjen ubrisan dec, ki je doma tih kot rit, tukaj se pa usaja.

    • Joža

     Vajini odgovori kažejo na morda 40% moralnost, v primerjavi z zrelim moškim. Nezreli moški pa so itak enaki ženskam. Ne borijo se, ampak raje nastavljajo.

     Je pa 40 % izjemen rezultat za ženski spol, moram vama čestitati, poklon! Ni pa mogla Indijanka doumeti, da se je Romanu delala pravna krivica in ji ni bilo mar za to krivico. Tudi ti tega ne dojemaš, spoštovana Jobova. To je dokaz o tem, o čemer govorimo.

     • Ana Job

      Dokaz je, da moški ostanete večni otroci. O procentih, ki jih z javnimi anketami prireja komunistična srenja ne bi govorila.

      Na žalost tvoji odgovori sploh ne kažejo na moralnost ampak na antižensko nastrojenost.

     • Joža

      Še ena zgrešena ocena. Pisal sem o tem, kar trdi vsak zdrav moški in zgodovina in psihoanaliza: da ženske niso moralno razsodne v dovoljšnji meri. Dokaz za to je ciganski matriarhat na Dolenjskem. Seveda pa isto velja za moške, ki niso več moški.

     • Ana Job

      Strinjam se delno s teboj, da moški niso več moški. Je pa res, da je čudno, da imamo v slovenskem pravosodju in na pomembnih pozicijah v javni upravi zaposlenih 79% žensk , to presega evropsko povprečje kjer je približno pol na pol. Ne vem ali se moški ne morejo uveljaviti in v čem je problem.

     • Hun

      Temu se je treba zahvalt krscanski dogmi. Ki je zakoreninjena v slovenski vzgoji.

     • Ana Job

      Ti si nežna duša Hun, kot voda si rekel zadnjič.

     • Hun

      Voda se te nezno oklepa v kopeli ob svecah.
      Lahko pa ob hudi uri rusi vse kar se ji postavi na poti;)

     • Ana Job

      Strastni ljudje so mi bili vedno všeč.

     • tohuvabohu

      Ali lahko navedeš to dogmo (po pravilih navajanja)?

     • Hun

      Ko ” prasica” Eva ponudi nedovoljen sadez Adamu, cakajoca, da tepčkek podleze skusnjavi nedovoljenega uzitka.

     • Nšo-či

      Dokler Vodeb ne bo vzpostavil ničelne tolerance do nasilja v svojih teorijah in bodo njegov ženski ideal pokrite muslimanke ne bo premogel esence rahločutnosti. Vsak moralni kompas jo vsebuje. Morala ni samo skupek pravil, ki smo si jih izmislili ampak poseduje tudi srce.

     • Joža

      No ja, imaš marsikaj prav, a preko 50% ne prideš, ker nimaš nobenega sočutja do pravih moških, kar si dokazala v prvem spisu. Če nisi samska, imaš pa copatarja.

     • Ana Job

      Jaz imam sočutje do pravega moškega, takega, ki me ljubi kakršna sem in si zame vzame čas, se z menoj pogovori, če rabim pogovor in me postavi na noge, kadar sem žalostna. Za tega moškega naredim vse.

     • Nšo-či

      :)hvala za tvoje mnenje. V velike čevlje vstopaš, ker sodiš ljudi po parih besedah. Zelo lestvico postavljaš. To ni običajno za samozavestne ljudi .

     • Hun

      Jasn primer ti kaze merklin willkommen migrantom. Ko so custva zameglila razum zenski.
      Ti je zdj jasnejsa moralna nezmoznost razsodnost zensk?

     • Warrior princess

      Tukaj gre za židovsko agendo in nimajo ženske nič pri tem.

     • Nšo-či

      Hmm…ona je bolj moški kot ženska. Ženske se teh tujih mladcev v bistvu bojimo. Nagonsko se postavimo za svojim moškim :). Ona se postavi vedno spredaj.

     • Hun

      Sili se v ospredje Kolinda.

     • Nšo-či

      :) ja ta tudi

     • Hun

      No vsaj vizualno je orng baba napram fantovskem liku Merklove.

     • Nšo-či

      Tudi meni je lepa.

     • Warrior princess

      Dokaz je, da si ti moški, ki ne mara žensk. Zakaj jih ne mara ne vemo. Mogoče je kriva impotenca, status, estetski videz…. Samozvanega “seksologa” zgoraj, osebno poznam in moram reči, da je doma pravi cucek, ki miga z repom svoji ostri ženi, ki ga je tudi že nekajkrat zapustila, ta človek je naveden blebetač s polnimi jajci.

      Kar se tiče CSD – jevk in odvetnice jih najostreje obsojam ob enem pa upam, da bo revčkoma prizanešeno srečanje s pedofilskim očetom, ki bi ju samo še dodatno prizadel.

     • črnogled

      Joža,ti jih je Ana dobro napela,.Moram jo pohvaliti,čeprav se v celoti z njo ne strinjam,sploh s tisto o navadnih copatah.Pravi moški živi z pravo žensko v simbiozi,ki pa mora temeljiti na kompromisih,saj se vedno res ne moremo o vsem strinjati,oziroma imeti o vsem enakega mnenja.

     • Peter Leskovar

      Dej ne nabiji k kaka 13 letnica. Kakšni kompromisi? Si copatek? Se da v simbiozi živet tudi brez kompromisov. Če si pa nsailnež pa pač ne. Mene mora ženska sprejet takega desca kot sem, če me ne, potem pač ne živiva skupaj. To je edini kompromis.

     • šmentanamuha

      Alfa.

     • Joža

      Saj imajo punce kaj prav, a kar se tiče moralnosti, so najboljše med njimi na 40%. O tem je tu govora. Moralna nerazsodnost, kadar srce ni povezano z vzgojeno pametjo. So pa redke med njimi, ki te meje presegajo, jasno.

     • Ana Job

      Kar se tiče moralnosti, bi se dalo pogovarjati, saj so ljubice moški izum. Tudi to je moralna nerazsodnost, da ti ena pere in kuha, druga pra skrbi za tešitev spolne sle. Tudi v tem primeru “srce ni povezano z vzgojeno pametjo”. Če bi ljudje poslušali svoje srce, bi bilo prihranjeno mnogo gorja, tako pa se vedno oziramo na druge ljudi, da jih ne bi prizadeli in izpademo hinavci do samega sebe in v največji meri prizadenemo ravno samega sebe.

 • Gr Enze

  TO SO KOMUNISTIČNI PROIZVODI !

 • domovina mili dom

  Grozljivo. Vedno, kadar je tema koroški dečki, me spomni na komunistično ugrabljanje otrok s Petrička.
  Zgleda, da jim je to, komunistom, gensko pogojeno.

  • FRANC3

   Si gledal sinoči PRIČEVALCE? Grozljivo, kaj so komunisti maja in junija 45 počeli z otroki na Teharjah.

   • domovina mili dom

    Takšna grozljiva zgodovinska dejstva prizadenejo samo normalne ljudi. Psihopat bo vedno imel mitingaški govor proti normalnosti.

    • Andrej

     Na Ilovi Gori, recimo.

     • domovina mili dom

      Vsaka rdečekraka maškarada je prilika, da ustvarja in napoveduje teror.

     • karpelec

      Saj to je njihov cilj.

     • dob

      Jalov govor na Jalovi gori!

 • Caetano

  Bravo mag. Vodeb! Ni naključje, da je zadnji čas svoboda govora pri nas napadena iz vseh strani!

  • FRANC3

   Zgovoren dokaz napada na svobodo govora je proces proti patru Tadeju Strehovcu.
   Komunisti vseh barv gledajo svet s črno-belimi očali: Kdor je za njih je dober, kdor samo pomisli, da ni vse tako kot bi moralo biti, je sovražnik. Sovražnika pa imajo pravico ubiti.

 • Tone

  “Psihoanalitik” Vodeb s svojimi javnimi nastopi potrjuje dovtip, da psihoanalitik ni poklic, ampak diagnoza.

  • antimur

   Ti pa s svojimi komentarji, da vsak, ki podpira kučaniste, mora biti krepko čez les, kar je pri tebi zelo očitno.

  • montyamp

   Kdo te je klical med pametne ???
   A si se zgubu ???
   Glavno pa je , da ste komunistični mladiči popušili , to je začetek vašega konca .
   Se že veselim .

   • Tone

    Kar veseli se, naš čas šele prihaja.

    • alojz

     Ja. V drugem življenju.

     • Tone

      Vidim, da živiš v izmišljenem svetu.

    • FRANC3

     Potem je to čas anarhije in propada družbe. Že videno v SFRJ, SSSR, Kubi, S. Koreji, ….

  • tohuvabohu

   Račka, tukaj si pa celo zadel. Pa to niti ni dovtip, je prej žalostna resnica.

 • montyamp

  Skrijte pse in otroke , komunistom se spet trga .

 • Občasni Komentator

  ja vodeb nekaj komentira…strokovnjak na kvadrat ni kaj….ta je zmešana baba in cel primer je le dodatna sramota slovenskega sodnega sistema, ampak naj ta kvazistrokovnjak izgine

 • Stajerka

  Vodeb rabi strokovno pomoč……svojih stanovskih kolegov……ta človek je zmeden in prestrašen do amena, o razmišljanju in izjavah pa raje ne bi, to je šele katastrofa od “strokovnjaka”……

  • alojz

   Feministka.

   • Stajerka

    ne…..je pa res, da je Vodeb sovražno nastrojen do ženskega spola….pa ne mislim dotične zadeve, ampak njegove večkratne izjave in razmišljanja……za vso zlo tega sveta je po njegovi teoriji kriv ženski spol…..v vsaki situaciji najde vzrok v ženski….

    • Warrior princess

     Seveda je sovražno nastrojen! Njemu bi odgovarjal samski status, ker mora dama fajn delat in voditi gospodinjstvo, hahaha. Cele vrečke troga iz trgovine vsak dan, žena samo listek napiše,

     • Svele

      Drka kurac ker mu žena noče vlecti smrdljivega tiča

    • Svele

     Zdaj pa bodi na katerikoli strani moški prasci bodo vse posilili vas ženske otroke živali.ce bi ženske skupaj stopile bi splavile vsak moški zarodek amen

  • FRANC3

   Vodeb je samo povedal to, kar je resnica.
   Zaščito rabijo otroci, ki so nemočni, ne pa LGBT aktivistke.

   • Van Der Waals

    Bravo!

   • Svele

    Hajjaua smrt slovenskim dojenčkom Bog pobij vse slovenske otroke amen hajhahha

  • Warrior princess

   Poznam tega človeka, doma je pa krotek kot cucek ga ima žena na zelo kratki vrvici. Star pregovor pravi, da kdor veliko bevska ni škodljiv. Bolj nevarni so tihi in vase zaprti. Revček je tale Romanček.

   • Hun

    Alfa samci se v danasnem casu pogost krotko podredijo zenskam, ker niso mentalno sposobni materialnega zasluzka oz. so preleni za fizicno delo.

 • centurion

  HOHOHOOHO…. Prasice krivosodne skrijte se
  v pravosodno greznico.
  Po teh Vodebovih ponižujočih – levim babam primernih- izjavah
  in javnem ožigosanju s tem, kar jim gre, se rdeče kurbe ne bi smele
  več pogledat v ogledalo.
  BRAVO VODEB.

 • Duhec

  Kdo še sploh dela v interesu otrok, kdo je tisti, ki jih je dolžan zaščitit, kdo piše, sprejema zakone, ki so v njihovem interesu?! Zlasti otrok, ki še ne govorijo, ki se ne znajo branit, postavit zase. Kakšna je vloga, moč staršev v primerjavi s temi neštetimi kvazi strokovnjaki, vsevedneži, vzgojitelji, učitelji?! Kdo je sploh še za kaj odgovoren??? Za otroke se gre in se jih skoraj ne omenja. Vse je gnilo do konca in še dlje.

  • FRANC3

   CSD so samo krinka LGBT lobijev za odvzemanje otrok. Na CSD so v glavnem ženske brez otrok, samohranilke ali pa zafrustrirane ločenke, ki sovražijo moške in so nastrojene proti nemočnim otrokom. Otroci so jim samo potrošna roba, s katerim ravnajo malomarno brez občutka za toplino otroške duše.
   Dokaz temu je, da je mož bivše ministrice Anje Kopač Mrak član združenja moških za pravice otrok (ali nekaj podobnega).

   • večni srb

    Taka je pač zverižena logika komunistov, ki so postali kapitalisti, narkomani naj pomagajo narkomanom, pedri pa pedrom.

  • večni srb

   Najslabši so starši, ki zlorabljajo otroka za provokacije, teh ciganskih sodelavcev in ovaduhov je čedalje več.

 • seba goričan

  Marsikdaj ga pihne mimo,ampak tule ima še kako prav…bravo gospod Vodeb

 • Hun

  Nasa Lučka Ušajeva je tud moralno nerazsodna feministka?

  • Marija

   Lahko rečem samo ubogi moški z vašo razsodnostjo. Res vam nihče ne more pomagati,če je g. Ušajeva nerazsodna. A tudi njo primerjate z cigankami?

   • Hun

    Usajeva nima sluzbene funkcije, da bi razsodnost lahko zlorabljala zarad lastne feministicne zagrenjenosti.
    Tak oz. podobn odgovor bi podal normalno razsodno razmislujic moski.
    Zenske pa takoj s custvi v napad nad mojim provokativnim komentarjem.

 • kraljica vesolja

  Zakaj mormo v tej naši visoko opevani državi zbirat zamaške za bolne otroke. Zakaj? DOkler tega ne zrihtate, vas ne j…em pet posto.

  • Van Der Waals

   kr neki! ?

  • Svele

   Smrt crtu in Jakobu pa naj Janša zbira zamaške govno cerkveno pedofilno amen

 • Joža

  Če kdo ne razume tega, kar ve vsak zdrav moški in zgodovina in psihoanaliza: da ženske niso moralno razsodne v dovoljšnji meri. Dokaz za to je romski matriarhat na Dolenjskem, kjer vlada razsulo. Seveda pa isto velja za moške, ki niso več moški, ker so po razsodnosti enaki ženskam. Le redko kdaj se pojavi kakšna med njimi, ki preseže tudi najelitnejše moške. To so dejstva, nikakršen šovinizem. Zdaj ne govorimo o drugih stvareh, temveč o zmožnosti ponotranjenja moralnih norm. Vsaka zrela ženska se s temi ocenami STRINJA. nisem še srečal zrele ženske, ki se s tem ne bi strinjala iz svojih življenjskih izkušenj.
  Naše sodstvo pa ima 2/3 sodnic. Dokaj nerazsodnih v nekih situacijah. Tudi zato kot narod gnijemo.

 • kraljica vesolja

  DRage komentatortke nove, poglejte si, kako deci razmišljajo o babah. Za vse so jim one krive. TOčno, ker takim kur….nam dajeje pozornost in jih delaje večvredne. Ker je pač, kokr tale recimo, blond pa lepa. Čeprov men je ružna do bola. A je tko, da vam je ta hladna sica lepa. Vseen če vse zafrkne, njej se to oprosti. Vi boste po muslimanskih zakritih ženskah pluval, k so že tko bogice. Tem se pa klanjate. Za točno take stvari ste deci krivi.

  • Svele

   Bravo kraljica Slovenije

 • Marija

  Joža pa ti misliš,da so vse ženske enake. Vse si vrgel v en koš. Prav žaljivo.Kot niste vsi moški enaki.Res pri takem komentarju ostanem brez besed.Torej ste samo vi moški razsodni? Če bi bili bi bil svet drugačen.

 • Joža

  Marija, spregledala si moje prejšnje komentarje, kjer je jasno napisano, da so tudi poženščeni moški enako nerazsodni oziroma še bolj.

  Sicer pa je med vami tudi kakšna izjema, za zgled vsem nam, a teh je zelo malo. Kar sem tu napisal, so pred tem odobrile zrele ženske, ki se strinjajo z Vodebom in menoj.

 • Osti jarej

  …kaj naj bo ženska drugega,kot moškinja…torej feministka…,če pa večina dedcev še dihtunge ne zna zamenjat

  • Andrej

   Večina žensk ne loči med šraufencigarjem in izvijačem. Mislijo, da sta to dve različno stvari. Prinesejo pa kombinirke.

   • Osti jarej

    …..večina?…morda…..na koncu koncev mora ženska v skrajnem primeru tako ali tako “naročiti” dedca,ki se v to spozna in ga plačati……če bi bila dedec,bi me bilo v dno duše sram

    • Andrej

     Ampak, če z vsemi tako delaš kot tukaj pišeš – a ni normalno, da za šank zgine?

     • Osti jarej

      …jaz samo opazujem okolico…za razliko od mnogih,sem znala izbrati…..

   • Svele

    Ti bi lutko napihnjeno zmrznjenega cetnika bi fukali kaj pa šele majhne otroke smrt slovenskim otrokom akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

 • Joža

  “Če bi ženske vodile svet, ne bi bilo vojn” – ker bi bili vsi zastrupljeni, trdi Mojca Mavec. Ona je očitno kar razsodna.

  • Andrej

   Lepa Helena – Trojanska vojna. Moški se zaradi žensk tudi stepemo. Ni ravno vojna, ampak se ne damo. In to ženske rade vidite.

   • Osti jarej

    ….moški se stepete zaradi lastnega ega….ki vam laže in vam pravi,da ste to,kar niste

    • Andrej

     Ego ali ne, dobil jo je pa le. Bojni plen. Pol pa za šank svetovne probleme reševat. Ker svojih ne zna.

     • Osti jarej

      …dobila ga je ona….povečini ,na žalost ,slovenske ženske ne znajo izbrati alfa samca,ki poleg vsega ni nasilen…….kaj češ…..ker je pri starših doma tako,da je ata en fičfirič,mama pa “svetnica”,ki ga prenaša,reva uboga…imajo slabe vzorce,ki jih nadaljujejo,zato izberejo drugega fotra…..#bogjimpomagaj…in se obnašajo,kot njihove lastne mame…

   • Svele

    Aj a pedofili ste tudi ker rada žensko to vidi Mars govno. Nagnusno moško slovenski pedofil

  • Van Der Waals

   ženske že vodijo svet… angela markl. pa vidmo kaj je pripeljala v nemčjo cigane črnuhe in muslimane.

 • Osti jarej

  …kaj pa naj bo ženska drugega,kot moškinja….torej feministka…,če pa večina dedcev vsak dan sloni za šanki

  • Andrej

   Tam so lepe točajke. Moški smo pri ženskah esteti. Še posebej pri drugih. Daj mu doma piti in ostalo, pa ne bo hodil nikamor.

   • Osti jarej

    …če bi držalo,kar klele klanfaš…bi si našel lepo ženo…..kreaturam,ki se imajo za estete in buljijo v zamaščene pasove in celulitna stegna kelnaric v minicah,pa itak ni pomoči ….pravi dedec bi svojo čedno ženo peljal na romantičen izlet v dvoje……magari samo na sprehod po jesenskem listju….

    • Andrej

     Lepe žene ne rastejo na drevesu. Če za šank hodiš je sploh ne najdeš. To je bolj sarkastično. Resno pa je, da je šank običajno beg. Doma ni tako, kot bi moralo biti. Še bolj resno pa trdim, da sta največkrat za to kriva oba. Eden bolj, drugi manj, ampak vedno oba.

     • Osti jarej

      …beg za šlape in nesposobneže

     • Andrej

      Beg je, razen redkih izjem, običajno znak za poraz. Za šankom se v glavnem srečujejo sami taki in se najbrž tolažijo. Oni se razumejo. Če pa kdaj kaj rešijo pa ne vem. Še nobenega takega nisem srečal, ki bi za šankom kaj rešil. Razen izgubil. Doma.

     • večni srb

      Za šankom, se ljudje predvsem družijo.
      Včasih se pijančki grdo obnašajo do koga od svojih, ko ga ni več, ga pa vedno pogrešajo in hvalijo.

     • večni srb

      Kaj ne najdeš, dober gostinc bo zaposlil mlade, lušne kmetice, edini problem je, da se vsi gostje cufajo za eno, ta pa si potem najde tipa, ki ne hodi v gostilne ali policaja, ker kadar skočijo policaji na kakav, je v gostilni vedno mir.

     • Osti jarej

      …nekate ne vzamejo policaja…se samo z vsakim dol dajo

 • Osti jarej

  …kaj pa naj bo ženska drugega,kot moškinja,torej feministka,če si večina dedcev ne zna oprat gat

  • Andrej

   Opla, ne bo držalo. Pralni stroj je posledica ženske emancipacije. Ko je moral desc prat je izumil stroj.

   • Osti jarej

    ….butelj

    • Andrej

     Zakaj butelj, saj so ženske pri razvoju napredka tudi sodelovale. Desc je po naravi len če mu ni treba in si raje kaj izmisli, samo da mu ne bi bilo treba delat. Od tega imamo vsi koristi.

     • Osti jarej

      …moški so pri napredku zgolj sledili ženskam….ker jim ego ne dovoli,jim tega nikoli niso priznali….poleg vsega jim ne morejo oprostiti,da so one tiste,ki edine zmorejo roditi novo življenje ,tudi moško in nadaljevati rod

     • Andrej

      Toplo priporočam ogled JAMSKI ČLOVEK. Po možnosti oba. Po tem se marsikaj zjasni.

     • Svele

      Hajjaua a to govoriš o jansevim očetu in dvojcih domosralce iz Hude jame .Mars fašisti Janševi smrt Janši naj mu Bog podari takojšno smrt in črtu in Jakobu amenprasci

     • Osti jarej

      ….že jamski dedec je zgolj lovil plen….za vse ostalo so poskrbele ženske….preklete feministke

 • Osti jarej

  …kaj pa naj bo ženska drugega,kot moškinja,torej feministka….,če pa dedci zgolj teorizirajo,prakticirajo pa one

  • Andrej

   Ne bo držalo. Ženske rešujete posamezne probleme doma za štedilnikom, mi pa za šankom rešujemo svetovne probleme. Rezultat je približno isti.

   • Osti jarej

    ….niti pod razno……izza štedilnika feministka na mizo prinese hrano za svoje potomce…..”gazda” pa ob piru praznuje pirove zmage……od njega pa ne svet,kaj šele dom…nima NIČ

    • moon

     Feministka, katera kuha za celo druzino?? A to tlaci to zemljo??

     • Osti jarej

      …anede,no…..pri vas ste navajeni na tercijanke,ki zanosijo od svetega duha in za povrh še jajc v trdo ne znajo skuhati….jih pa dobro grejejo..

    • Andrej

     No ja, malo sarkazma sem si privoščil. Za šanke ne vem prav dobro, ker letos še za nobenim nisem bil. Pa lani in predlani in… tudi ne.

   • Svele

    Ti rešujes svoj mocefit iz jajc pedofil slovenski moški .smrt Slovencem pedofilom klerofasisti

 • terminalar

  haha, bravo Vodeb! Moje spoštovanje

 • Osti jarej

  …hej…koliko vas je,ki bi vodeba vzele za partnerja…..jaz že ne…ker imam občutek,da ne živi tako,kot pridiga…pa tudi seksi ni

  • tramal

   Tebe še šimpanz nebi hotel imeti ne za ženo in ne za sex,ker si pretumasta in grda.

   • kraljica vesolja

    SE prav, zate je bla edina prava vojska domobranska. Mah, super. Se sploh ne sykrivate več, izdajalci slovenskega naroda. SEj pol pa mete obkladate z žaljivkami, kva pa kdo sem, sam da sebe ne vidte al pa da drugim zamažete oči, da vas ne vidjo.

   • Svele

    Šimpanz je vzel črta in Jakoba za seks ker je Janša pedofil

   • Osti jarej

    ….če jemlješ tramal zgolj 5x na dan,povečaj dozo…..šimpanz ti je mama

 • if

  Pokončna drža sloneča na znanju, modrosti, demokraciji in iz teh entietet izvirajoči vztrajnosti je dala rezulat, ki krepi demokracijo in oneosposoblja nedemokracijo.

  Hvala, Roman Vodeb, za vaš prispevek k izboljšanju stanja demokracije RS.

 • Korenjak

  g. Vodeb! Lepo, da ste “nabrisali” Simono Marko na sodišču in zmagali v mlatenju prazne slame. Vsaj v tem ste namreč prvak in verjamem, da ste zlahka pometli s konkurenco. Ampak nekdo bi vam že počasi moral povedati, da je Freud umrl. Poskusite: http://dreamicus.com/blog/freud-dead.html

  • večni srb

   Če Freuda ni več, še ne pomeni, da so oživeli nazaj demoni in zli duhovi.

   • Osti jarej

    …frojd je imel ojdipov kompleks

 • tramal

  Bravo Vodeb .Feministke in lezbače so jo spet dobile po predolgem gobcu.

  • kraljica vesolja

   A se skrivaš pred ženo, kgreš na pir. Hahah. Tipični frajer slovenski.

  • Svele

   Pedofila črt in Jakob sta dobila od Janše po gobcu riti v vse luknje sta dobila prašiča moška črt in Jakob v hozentregerjih hajhahha

  • Svele

   Mars pedofil slovenski hlapcevski

  • Svele

   Pedofila črt in Jakob sta tudi dobila hahhHHHhhHH govna moška slovenska hajjajaj

 • Van Der Waals

  anti feminist pravilno.

  • kraljica vesolja

   A ne maraš žensk. Aja, rad jih maš, sam morkjo špilat po tvojih pravil. Se prav zgledat kt kurbe in se obnašat kt kurbe. Pa spet s tem žalim ženske, k se morjo na tak način preživljat. Če bi vi deci bli ta pravi moški, se ena ženska in en otrok ne bi prodajala.

   • Anonimni Profesor

    Zdrava družba mora priznavati mačistom mesto, ki jim gre po naravi in psiholoških zakonitostih. To je dobro in zdravo za vse moške, ženske in otroke. Partiarhalna kultura pa je tudi druga skrajnost in tudi nezdrava za družbeno srečo.

    Ti imaš verjetno neko težavo ali motnjo povezano s patriarhalno kulturo ker kot deklica nisi bila tako ljubka očetu, kot si predvsem podzavestno ali pa celo zavestno hotela in kot je bil verjetno tvoj brat.

    • Svele

     Ja vidim spedofilirana retard otroka Janeza Janše črt in Jakob.kaksen mačo pedofil Janša .psihološka zakonitost spedofilirana otroka Janše črt in Jakob.

     • Anonimni Profesor

      Brez sarkazma ne razumeš, da ravno feminizem povzroča in spodbuja tako homoseksualnost, kot tudi pedofilijo. Sploh pa prakticiranje kvazi teorije spola na otrocih kar deluje podobno kot spolna zloraba!

     • Svele

      Kaj bosta retardirana otroka Janeza Janše črt in Jakob ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista psojebca ali pedofila v hozentregerjih

     • Anonimni Profesor

      Imata dobro družinsko okolje. Ti pa pomagaš nastajati klimo za spolne in druge deviacije.

     • Svele

      Odjebi pedofil pejt Janezu na Jakoba govno cerkveno pedofilno

     • Anonimni Profesor

      Raje priznaj da sem zadel jedro tvoje levičarske distrofične motnje!

     • Svele

      Pejt v cerkev z Janezom na črta in Jakoba pedofil

     • Olga2345

      Mislite na svoje retardirane otroke?

     • Svele

      Črt je ubil Jakoba. Dildotom amen

     • Svele

      Hhajajjaja kje se bodo učili leteti otroci domosralcev hajhahha tički brez gnezda hahhahh

     • Svele

      Črt in Jakob hlapca vzgajana v pedofilno incestni tradiciji sta se stegnila hahjauhahau

     • večni srb

      Po moje, zaradi feminizma nastane predvsem frigidnost in zavrtost, homoseksualnost je bol podobna verskemu fanatizmu.

     • Anonimni Profesor

      Cel kup motenj in deviacij nastaja zaradi feministične in sorodne legebitrovske ideologije.

    • kraljica vesolja

     Ti si neumen kot noč. Edinka sem, hahaha.

     • Anonimni Profesor

      Zelo slabo poznaš psihološke zakonitosti. V patriarhalni družbi lahko pomeni imeti edinko deklico družbeni hendikep, ki ga starši ali predvsem oče nezavedno prenaša na hčerko. Pa še drugi vidiki so zaradi katerih se lahko razvije motnja, ki je pri tebi opazna.

      Zato tudi družba še zdrži, če je pač nekaj odklona npr. nekateri otroci so brez staršev. Če se pa uničuje zdrave odnose na ravni celotne družbe kot je to v primeru teorije spola pa je stvar še toliko hujša.

     • kraljica vesolja

      Jst sem motena zarad vas, moških seksističnih prascov, k majo ženske za manjvredne. Ker sem se od nekdaj bedno počutla kot ženska. V tem vašem moškem svetu, kjer si vi lahk vse dovolte. POnižana sem, vsak dan me še dodatno ponižate. Ajde, čao.

     • večni srb

      Poskusi ljubiti to kar si, pa se bo situacija sama od sebe začela obračati.
      Ne tekmuj, samo ljubi.

     • večni srb

      Ampak deklice so breme edino proti moškim potomcem, ki družini zagotavljajo določene prednosti in korist, deficitah na puncah se na fantih odraža kot prepotentnost in arogantnost.
      Isto bi lahko prevedli na homoseksualce, zaničevanje pedrov se odraža tudi na glorifikaciji heteroseksualnih članov družbe. Tako nastane nekaj, kar imenujemo “pravi moški”.

     • Anonimni Profesor

      Homofobija je naravna in pozitivna za človeka, ki ima pravilno razrešen Ojdipov kompleks. Moški se mu pač spolno gnusijo. Mora pa biti delno sublimirana, vendar ne v smislu kvazi teorije spola.

     • tramal

      Seveda si edinka ,ker ko sta starša videla kako si grda ,sta sklenila ,da nočeta nobenega otroka več.

    • Svele

     Pedofilcino a si slišal za matriarhat govno slovensko pedofilno incestno

     • Anonimni Profesor

      Ti ne razumeš pravilno matriarhata. Čaščenje ženske plodnosti nima nič skupnega s feminizmom, kot smo mu priča. Ta ga celo uničuje. S svojim bebavim neznanjem pomagaš promovirati teorijo spola pri tem pa pomagaš tudi posredno širiti pedofilijo, kar sicer sarkastično očitaš drugim. Globoko si v temi!

    • Osti jarej

     ..ženske ne potrebujemo mačistov…..rabimo alfa moške……na žalost jih v tej deželici zmanjkuje

   • Republic Commando

    Ne maramo zafrustriranih grdih feministk kot si ti.

  • Svele

   Mars pedofil

 • Svele

  Kaj je pedofilcine moške slovenske zdaj bi radi babe garbal.a prašiči moški fukali bi lastne hčerke .ni čudno da vam sinovi homoseksualci postajajo.pedofulcine si upate pametovati babam a ko vam jz cefur na ulici pljunem v gobec spognete glavo in greste domov babo pretepst prasci slovenski moški klerofasisticni

  • urh

   Ti nis normaln.

   • Svele

    Črt in Jakob nista normalna zaradi seksisticne pedofilne slivenske vzgoje amen

    • urh

     Ti se boš streznu, ko boš na svojih otrocih doživel to, kar skoz čvekariš o Črtu in Jakobu. Takrat ti to ne bo več smešno.
     Zeleni možgani.

     • Svele

      Ma raje jih ubijem takoj amen

     • urh

      Sej nor si glih zadost, ampek plačilo pa za gvišen dobiš.
      Buh nobenmu se ostane dolžan. Kar prprav se !

     • Svele

      Odjebi Janšev pedofil pejt na črta in Jakoba na oltarju govno slovensko pedofilno incestno

     • Anonimni Profesor

      Cerkev je nasproti teoriji spola, kot devica nasproti prostitutki po nedolžnosti.

     • Svele

      A ti tud fukas črta z janezim

     • Svele

      A ti tud v cerkvi fukas črta in Jakoba

     • Svele

      Taras buljba

  • Anonimni Profesor

   Brez sarkazma ne razumeš, da ravno feminizem povzroča in spodbuja tako homoseksualnost, kot tudi pedofilijo. Sploh pa prakticiranje kvazi teorije spola na otrocih kar deluje podobno kot spolna zloraba.

 • Svele

  Janša zdaj ti bosta šele najebala tvoja retard spedofilirana pamza .smrt črtu in Jakobu Bog vzemi pobjta pedofila v hozentregerjih amen crknte Janševi

  • urh

   Vejš, božji mlini meljejo počas, so pa gvišni, ker Buh ne plača vsako soboto, ampak gvišno pa plača, kar še mal počak tepček boge glave !

   • večni srb

    Čudna so pota božja, lahko tudi udari tebe in pomaga njemu, ne moreš vedeti kaj se menijo tam zgoraj.

  • Bandit123

   Ni kaj, res si pravi UFO.

   • Anonimni Profesor

    Hoče biti pameten vendar v očeh poznavalca je hitro jasno, da gre za levičarja, ki svoj mačizem uporablja za prepiranje z zdravimi moškimi. To je levičarska distrofija.

 • Svele

  Če bosta preživela črt in Jakob bosta hvala bogu homoseksualca ne pa pedofila v hozentregerjih kot njihov ljubi oca

 • Svele

  Raje Janšo vprašajte kaj so njegovi tesni sodelavci delali z pokojnimi mafijasi iz Ljubljane hahhahahh

  • Anonimni Profesor

   Janša, Janša. Ti raje najprej sebe vprašaj ali Janša zagovarja teorijo spola ali to počneš ti? Ko boš to razčistil boš počasi lahko prišel do odgovora kdo dejansko podpira nastanek spolnih motenj in deviacij! In to ni Janša!

   • Svele

    Kaj je pedofil v hozentregerjih hajhahha

 • Svele

  SKB banka Janša

 • Svele

  Mišo Vujičić .Janša njavro

 • Svele

  Veso.jansa skb

 • Svele

  Urša Janša delala pripravniško pri psojebcu baricevicu

 • akozelj

  Svele nabirajo se ti točke in javni dokazi o žalitvi za tožbo. Zamisli si.

 • Anonimni Profesor

  Da so ženske bolj jokave in hitro užaljene je logično, ker so med nogami in tudi drugače biološko drugačne. Levičarski moški, ki svoj mačizem izživljajo v gojenju psihološke distrofije jim delajo medvedjo uslugo, ko jih ‘branijo’ pred resnico, ki edina lahko osvobodi.

  Levičarstvo je imelo včasih še nek smisel, ker je bil del moških v patriarhalnih družbenih vzorcih pretirano simbolno kastriran. S tem sicer ne mislim deviacij komunajzarstva, ker tu je bila poleg potrebna še dobra mera megalomanije v kombinaciji z zarukanostjo. Danes pa je levičarstvo sploh samodestruktivni družbeni gen.

  • večni srb

   Iskreno upam, da bo Trump dobil še en mandat.
   To je predsednik, ko jih zgrabi za pičke, ne pa miške male, pa to…

   • Anonimni Profesor

    Res je. Trump je alfa samec in to je sploh za današnje stanje še kako dobro. Zblojeni levičarski distrofiki sicer gojijo do njega moški latentni sadizem. Vendar tudi v svojo pogubo in v slabo svojih otrok.

    Vendar tudi Pahor si ne zasluži graje, ker je vsaj zapiskal, če že zakričati ne zna. Mnogi lajajo prav v nasprotno smer od zdrave.

    • bi jo

     alfa samec je bil njegov fotr. on je samo izikamizigo……

 • Anonimni Profesor

  “Ona odvetnica, jaz pa pravni laik, vendar z udarno pametjo, znanjem in tehtnimi argumenti … Tudi na glavni obravnavi sem se hotel braniti sam, brez odvetnika; in vedel sem, da jo bom – in ves ta SD-jev feministični lobi – v svojih ‘Sokratovih aplogijah’ požrl s kostmi vred.

  Iz tega se vidi, da ima Vodeb res jajca kot se zagre!

 • Vince Blake

  Prav zanimivo je poslušati vreščanje zafrustriranih feministk, ko jim nekdo nalije čistega vina. Kak teden nazaj je v Oni izšel članek Vesne Vuk Godina, v katerem na grozo feministk za trenutne probleme ni vsegliharsko krivila celotnega moškega spola, pač pa se je obregnila v aktualne družbene razmere in feminizacijo družbe. Feministke pa v jok in na drevo.

  Zdaj pa še tale propadla sodba proti Vodebu. A bodo zdaj tudi svojo menstrualno kri zlivale po Vodebu in scale po njegovih lutkah?

 • Marija

  Kdo bi vas razumel? Kam ste zašli?

 • Cucurbita Pepo

  Psihoanalitik, ki se v 21. stoletju opira na Freudova že zdavnaj zavržena spoznanja

  • tohuvabohu

   Nekateri Freuda nismo nikoli sprejemali.

  • večni srb

   A res, kaj je pa danes drugače?
   Ego je postal egoistični kult, nad ego je postala avtoritarna, vseprisotna država, super ego globalna civilizacija oziroma po kultura,… sicer pa se vsako dejanje še vedno začne v mislih, ki verjetno tudi od nekod izvirajo in imajo neko svojo, biološko logiko, ki se oblikuje z odraščanjem. Ali pa tudi ne.

   Edino psihiatrija še vztraja pri Jungovem kolektivno nezavednem demonu, ki ga najlažje disciplinirajo s kemično lobotomijo, izolacijo in elektro šoki. Celo Jung ni zastarel, človeška vrsta seveda ni nič posebnega in si ne delimo nobeno skupno kozmično zavest, vendar pripadnost vrsti vseeno obstaja, danes te prazgodovinske sile oblikujejo in kanalizirajo internet ter socialna omrežja.

 • Osti jarej

  …ko pride slovenski mačo domov ,spred šanka,brcne psa ,zlasa otroke in nagarba ženo

  • xtc

   Definitivno.
   A ,ne veš ,tri nujno potrebne stvari pri hiš še iz časa Avstroogerskei?
   Nože nadrusit,delo naprej spravt in babo nagarbat.

  • večni srb

   Komaj smo dobili novega mandatarja, pa se je že začelo.

 • xtc

  feministke so umobolne in zafrustrirane babnice,ki so žleht pa še grde po vrhu.

  • brinti

   O to je pa natančen opis moje tašče.

 • Osti jarej

  ….pa dobro ,no….ko bi bil tip vsaj simpatičen,če že drugače ni privlačen…..še govori tako,da kronično zaprti takoj dobijo drisko….jao….

  • urh

   E, vidiš. Prav to se meni dogaja, ko se ti tu gor pojaviš. O, ti presneta reč, no.

   • Osti jarej

    ….krasno….skrbim za tvojo prebavo,ker sam ne znaš….še en nesposobnež

   • Aresnica

    Ho,ho,ho,ho dobr si povedu, pa še res je.
    ______________
    Lep pozdrav

    P.s.: Osti jarej je stara Slovenska beseda – še is časa pred Jezusa._- pozdrav,ostani zdrav….__________- ja če imaš drisko nisi ravno zdrav.

 • Osti jarej

  ….tudi,če bi imela 100let ,bi bila rajši feministka,kot angela likovič….

  • lokec

   Franci nikoli ne boš imel 100 let tik tak

  • Tone

   Saj je bila Angela Likovič tudi feministka, dokler je še bila komunistka.

  • šmentanamuha

   Kako ti je uspelo, da si z Vodebove sodne zmage in dveh ugrabljenih otrok prišla na Angelo Likovič? Kakšno zvezo ima ta tragični primer političnega nasilja s tem, koliko ti je tip Vodeb privlačen in ali bi ti z njim… Po svojem stilu govorjenja in razmišljanja si zelo podobna @kraljici vesolja, ki se tudi ne more odločiti ali je izgubljena v vesolju ali pa je zgolj navadna kurba, ker so moški “take prasice”. Sta morda kaj v sorodu? Če ne, potem se spoznajta in razčistita zadeve. V dvoje je lažje.

 • Firbec

  Odvetnica je lepa, brezhiben obraz ima in pamet, samooklicani seksolog pa se zaveda, da ga takšna ženska niti povohala ne bi.

  • Ivan Friderik Novak

   Seveda ne, vohajo ga boljše.

 • dob

  JALOVOST KOT SVETOVNI TREND (zmagoslavni pohod jalovosti ali Življenje samo za enkratno rabo)

  https://obstajajoljudje1.blogspot.com/2018/03/jalovost-kot-svetovni-trend-zmagoslavje.html

 • Garbage man

  Ali bo poblajhana kurba plčala stroške iz svovega žepa ????

 • Garbage man

  Še eno Horseface kurbo imamo na tem Svetu

 • Get Smart

  MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
  RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.Magarac u Lipicama NI LIPICANSKI KONJ, NI LIPIŠKI KONJ, NI LIPICANAC nje.
  .
  T. i. »feminizem« je kaviaržidokominternistični AGITPROPAGANDNI izdelek in je s tem lahko samo in je samo kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI in lokalno seveda MURGL JUGOKOMUNISTIČNI.
  .
  Na svetu ga ni Slovenca, ki bi ustvaril ali fural feminizem, zato na tem svetu seveda ni nekega slovenskega feminzma, kot onanira MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčik Roman, ampak je le MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »feminizem«-
  .
  Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
  Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
  ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
  = je pi-ar lutka, je nastopljen mekanocurni pussić, ki pred kamerami in mikrofoni svira kurtzu, prodaja maglu … in pa seveda LAŽE, kot pes teče.
  VSE kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
  so lahko in so:

  –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
  –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji …

  i tako dalje do tokija =
  = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
  = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
   je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
   seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura SMRTI”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
    = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    Ena od TEMELJNIH AGEND teh kreatur je:
    TRANSIćIZEM:
    svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola.
    Ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo in z DELI DOKAZUJEJO vsak dan na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.
    Poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
    FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
    = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM =
    = tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČLNI “modus operandi” (način delovanja).
    PEDRIZEM / LEZBIZEM je zanje najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
    potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI (psi čuvaji = WATCHDOGI) zlorabljajo ženske in otroke
    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    = enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = vsesplošno pa kaviaržidoKOMINTERNIZEM in
    njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi ti -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi. Kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE:
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    _ 1. _ = PRVORAZREDNI in prvorazredni TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi,
    _ 2. _ = DRUGORAZREDNI in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije = VOJAKI REVOLUCIJE, kot jim pravi Milan KUćAN,
    _ 3. _ = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI.
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
     = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
     = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
     ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21 =
     = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik pa je MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!