Razkrivamo: Sumljive okoliščine smrti Roberta Rotarja, ki je s pomočjo klientelistične LDS in državnega sekretarja Gregorja Viranta bajno obogatel in nato propadel!

Nekdanji direktor podjetja Mirage Robert Rotar (foto: Tjaša Jakše Gazvoda)

Na Hrvaškem poteka obdukcija, s katero skušajo ugotoviti razlog smrti slovenskega poslovneža Roberta Rotarja, ki je  v soboto dopoldne nenadoma umrl v Zadru. Hrvaški mediji poročajo, da so na tamkajšnjem pravosodnem ministrstvu razkrili nove podrobnosti o sila nenavadni smrti – Rotar naj bi po novih informacijah omedlel v soboto ob 10.10, pri padcu na tla pa se je poškodoval, saj je z glavo udaril ob mizo, nujna medicinska pomoč je prispela ob 10.21, ob 11.05 pa je v Bolnišnici Zadar umrl. Zaradi bolečin v prsih in glavobola so za Rotarja iz pripora sicer nujno medicinsko pomoč poklicali že dan prej, v petek med 23.20 in 23.40, a so zdravniki pri pregledu ocenili, da ni nujna takojšnja intervencija. Nenavadne okoliščine Rotarjeve smrti pa v Sloveniji močno odmevajo – v njegovi vili v Diklu pri Zadru so namreč pred časom našli “tovarno” za izdelavo ponarejenega denarja in dokumentov. Javnosti je pri nas Rotar še najbolj znan kot dober prijatelj nekdanjih vodilnih članov stranke LDS, prek katere je na začetku tega tisočletja dobil bajen posel s tiskanjem avtomobilskih nalepk, osebnih izkaznic in podobnih dokumentov za državo. Ker je vedel preveč in bil priprt, je verjetno marsikomu povzročal preglavice, zato ne čudi, da mediji njegovo smrt že primerjajo z nekaterimi drugimi odmevnimi primeri, kot je skrivnostna smrt kriminalista Simona Goluba, pa tudi nekdanjega direktorja Kemijskega inštituta, dr. Janka Jamnika.

Naj spomnimo. Po poročanju hrvaškega tiska so že v soboto Robertu Rotarju v priporu priskočili na pomoč drugi zaprti in pozneje tudi pazniki. Bojda jim je uspelo ustaviti krvavitev, Rotar je celo prišel k zavesti, a potem umrl na poti v bolnišnico. Že dlje časa je imel zdravstvene težave, med drugim tudi zaradi prekomerne telesne teže, po naših informacijah je bil tudi v slabem psihičnem stanju, jemal je antidepresive. Še prejšnji teden naj bi ga opazili v enem izmed gostinskih lokalov za Bežigradom, a je bil skoraj neprepoznaven.

V priporu se je Rotar znašel zaradi suma ponarejanja denarja. Ob poskusu dražbe prestižne vile, iz katere je bil pred tem deložiran, so našli nenavadne tiskarske stroje za tiskanje denarja, a se je Rotar ves čas branil z besedami, da gre za opremo, s katero je opravljal grafične storitve.

Rotarja od pipice do davkoplačevalskega denarja odklopila šele Janševa vlada, a milijoni so šli v zrak
V poslih z avtomobilskimi nalepkami, ki za voznike niso imele posebne vrednosti, zanj pa so bili izjemno dobičkonosni, je dobil v času vlad LDS. Ko je prišla na oblast desna vlada Janeza Janše, so nalepke ukinili brez posebne škode za voznike ali delovanje države. A Rotar se ni predal kar tako, saj je zaradi prekinjene pogodbe tožil državo in tudi izterjal odškodnino, čeprav le manjši del tistega, kar je zahteval. Ko pa je bil Rotar odklopljen od črpanja davkoplačevalskega denarja, ki mu ga je omogočila levica, je njegovo podjetje sicer zelo hitro končalo v stečaju.

Gregor Virant (foto: STA)

Sodelovanje Rotarjevega podjetja Mirage je sicer v času notranjega ministra Rada Bohinca koordiniral predvsem njegov državni sekretar Gregor Virant. Zaradi od vlade podarjenega milijonskega posla se je Rotarja prijelo ime čudežni deček LDS, med letoma 2002 in 2005 je zaslužil več milijonov davkoplačevalskega denarja in se je lahko naokrog prevažal kar s helikopterjem.

S pomočjo Tomaža F. Lovšeta goljufal tudi na Hrvaškem
A to še ni vse. Rotar je imel sočasno na Hrvaškem tudi podjetje Aerius, ki je sklenilo sporen posel s finančno družbo Optima Leasing, v večinski lasti Nove Ljubljanske banke (NLB). V njem je imel pomembno vlogo tudi lastnik Diners Cluba Slovenija, Tomaž F. Lovše. Kot so pred leti poročale Finance, je šlo za 6,7 milijona evrov vredno pogodbo o finančnem lizingu, ki jo je podjetje Aerius z omenjeno lizinško hišo podpisalo v začetku leta 2006. Ker pa podjetje, ki ga je Rotar ustanovil s 50.000 hrvaškimi kunami kapitala, ni imelo na voljo dovolj premoženja, je za zavarovanje posojila potrebovalo dodatna jamstva.

Dobilo jih je s pomočjo Lovšeta, takrat še 20-odstotnega lastnika hrvaškega Diners Cluba Adriatic. Za posojilo je Rotar kot jamstvo predložil pogodbo s hrvaškim Dinersom, ki jo je Tomaž Lovše podpisal, ne da bi za to imel pooblastila. S finančnim lizingom je tako Rotar prek podjetja Aerius odkupil 300 kvadratnih metrov veliko hišo z dvoriščem in zemljiščem, v velikosti 1.100 kvadratnih metrov, ob morju v bližini Zadra.

V sumljivih okoliščinah je umrl tudi kriminalist Simon Golub (foto: STA)

Golub, Jamnik … Nenavadnih in nepojasnjenih smrti v Sloveniji vse več
Ker hrvaški kriminalisti še preiskujejo domnevno Rotarjevo vpletenost v tiskanje denarja, se trenutno o morebitnih sodelavcih v spornih poslih še ne govori, a je glede na njegove politične povezave z levico mogoče sklepati, da je vpleten tudi kdo od aktualnih oblastnikov. Predvsem pa se v medijih špekulira, ali bi lahko nemara tudi Rotar v resnici umrl nasilne smrti, da bi ga utišali, pa so vse skupaj poskušali prikazati kot nesrečo? V Sloveniji so takšni primeri že znani. Na Novi24TV smo pred tedni pisali predvsem o nenavadni smrti kriminalista Simona Goluba.

Golub, sicer osumljen prejemanja podkupnine, je dokumente o ugotovljenih velikih kršitvah v banki NLB, med drugim tudi v zadevi pranja denarja “Farrokhzadeh”, namerno zadržal v svojem predalu, dan pred zaslišanjem zaradi domnevnega prejemanja podkupnine leta 2013 pa je padel z lestve in se ubil. Policijska preiskava je sicer pokazala, da naj bi se Golub smrtno ponesrečil, ko je pri popravljanju strehe (to je počel povsem sam) padel z lestve, z glavo zadel v cvetlični lonček in se ubil. Je šlo res za nesrečo ali pa je Golub moral umreti, ker se je nekdo bal, da bi na zaslišanju povedal preveč oziroma bi lahko predal potrebne listine?

Za to, da bomo lahko res potegnili vzporednice med “nesrečama” Rotarja in Goluba, pa bo vendarle še treba počakati do zaključka preiskave na Hrvaškem.

L. S.

 • Novakec1

  Barabe se grizejo med sabo, mora bit pa neki fejst narobe.

 • Alois Kuhelj

  Ali kdo kaj ve,kje je zdaj Ticev morilec,mogoce celo na svobodi,ker je clan Solatorjevega klana!???

  • KIKI

   A misliš “opankarjev” kanal ? Eh, on se na kulturo ne spozna, samo na “dnar” !

 • upornik22

  ubili so ga ……..pomagali so mu da umre

  • KIKI

   Ni bilo tako, ampak takole: umrl je 2x!
   1/ 1x je umrl naravne smrti
   2/ 1x so mu malo pomagali na oni svet

   Žalujoči prijatelji iz LDS
   Bandelj, Golobič, Hazabent, Romana Fišer iz Optime …

   Naj te spremlja večna tišina!

 • učko

  Kakor jaz vem, je Rotarjev politični stric bil Mirko Bandelj, ki tukaj v tem članku sploh ni omenjen. Viranta pa najbrž omenja novinar za to, ker ga je potrebno popljuvati, ker se baje vrača v politiko. No, ne glede na sprenevedavost Viranta, tudi sprenevedavost novinarja v tem članku ni zanemarljivo !!!!!

  • dež

   Članek je kratek povzetek medijskih objav na to temo, v zadnjih 3 dneh. Zato očitek novinarju o sprenevedanju ni na mestu, čeprav je res, da bi Bandlja kot političnega botra lahko omenil.
   Virant je eden največjih škodljivcev (izmerljivo) “ever”, politik, ki bi ga morali z zakonom prepovedati. Nekaj najbolj sluzavega in hinavskega, kar se je zgodilo v SI političnih krogih. Lahko da ima ambicije za vrnitev, a mislim, da se s tem poslom ne bo več ukvarjal, vsaj na najvišjih funkcijah ne. Ker tako kompromitiranega človeka nihče ne želi v svoji sredini. Je pa res, da poslanec ni težko postati, le na pravi listi moraš kandidirati in pripeljati sponzorja.

 • VERZIFIKATOR

  Simona Golobič

  PTIČJA KRIMINALKA

  V svetu ptic je kakor med ljudmi,
  tam so krotke in so roparice,
  dolgokljune pa vreščeče ptice,
  so počasne, drugim se mudi.

  Takšen tudi svet je kriminala,
  grabežljivih ptičk, se ve, ne manjka,
  meja zakonitosti je tanka,
  biti v svetu tem ni šala mala.

  Kdor visoko leta, nizko pade,
  zdrsne mu na lestvi socialni,
  se prikaže kakor pripetljaj banalni,
  takšnim pticam upa ni, ni nade.

  Treba podrediti hierarhiji
  vse ambicije je kriminalne
  in nagone ptičje napadalne,
  sicer se končajo v agoniji.

  Kdor zakonom tem se ne podreja,
  lestev ga lahko po glavi mahne
  ali pa iz gnezda sam omahne,
  ves dogodek se potem prireja.

  Ko golobček ravno je podelan
  in preveč bi čivknil o resnici,
  tisti hip bo ptiček po pravici
  od sobratov lastnih pač obdelan.

  • KIKI

   Lepo zajeto jedro Rotarjeve dejavnosti in smrti! Vse ostalo v
   obdukciji po naročilu!

   • VERZIFIKATOR

    Pesem je zadevala še Goluba, a ker se vse dogaja po znanem serijskem vzorcu, je očitno splošno uporabna.

 • učko

  Ejga, tički !!! Takrat, ko je Mirko Bandelj zrihtal posel Rotarju in to je bilo za časa vlade Toneta Ropa, je bil Virant, vsaj navzven, še veren ministrant pri Janez Janši. Virant in njegov tast Miha Brejc sta takrat bila še vidna člana SDS. Izdajalstvo Viranta se je pokazalo šele kasneje, po Janševi vladi, ko je Virant ustanovil svojo stranko. Tako da, če je Virant imel kaj s tistimi Rotarjevimi nalepkami, ki jih je Janša ukinil, potem je vse skupaj nelogično !!!!!

  • dež

   Če si DS pri ministru Bohincu, ne moreš biti ministrant pri Janši, se ti ne zdi ?

   • učko

    Očitno lahko, samo časovni zamik je vmes! Poglej si politično kronologijo! Tako kot sem napisal: Virant je bil za časa vladavine Toneta Ropa pri Janši, in potem v Janševi vladi minister za “birokracijo” oziroma JU. Šele po tej vladi, na naslednjih volitvah je bil Virant s svojo stranko DL na volitvah samostojno.

    • dež

     Ti moram dati prav, sem šel pogledati na google in je res kot praviš.
     Ves čas sem imel v glavi, da za podpisom pogodbe stoji Bandelj, a on ni bil nikoli DS. Bil je minister pred Bohincem in generalni sekretar vlade od 2000-2004. Pogodbo pa je podpisal Bohinc 2001, ko je bil pri njemu DS Virant.
     Da je pogodba bila Bandljevo maslo je pa jasno, le da se je on elegantno izognil uradni krivdi. Kot minister je celo zadevo pripravil, a pod pogodbo se je podpisal Bohinc. In priznati moram, da je Janšin tvit, češ da je bil Virant človek za zvezo z Miragem, malo čuden, ob dejstvu da ga je kasneje vzel v vlado za ministra.

 • Priden kot SDS ovčka

  Ena baraba manj. Who cares. Zdaj naj pa printa na onem svetu kar hoče….

 • soc

  Gotovo je z glavo tolkel v zid do smrti. Vprašanje je le, ali mu je pri tem pomagala naša politična mafija ali hrvaška kriminalna – glede na najdene stroje je gotovo delal tudi tam kaj družbeno zelo koristnega..

 • RATATA

  Tega, da je Rotarja pobralo, se moramo žalostiti zato, ker ne more ničesar več povedat.

  • Rožle

   Najefektivnejši način, da ti zavežejo jezik …

   • KIKI

    Stara udbovska praksa!

  • samsara

   ‘Medo’ je dosti bolj prefrigan. Ni bil zastonj notranji minister…
   Kramberger press

 • tarantela

  Kot običajno pretiravate, ni šlo za milijonske posle, bil je posel z nalepkami.
  http://svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/59894e0247027/obdukcija-pokazala-da-je-rotar-umrl-zaradi-odpovedi-srca

  • učko

   Posli z nalepkami so bili multimilijonski ! Že penali zaradi odpovedi le teh so bili milijonski !!! Linkan članek se ne dotika tistih poslov z nalepkami, pač pa s kasnejšimi prevarami in ponarejanji !!!!

  • KIKI

   Si delala v njegovi tiskarni ali si bila njegova zaupna tajnica?
   Tudi njegovi “zaupni” odjemalci so ga zajebali !

 • AlojzZ

  Tako, kot je živel, je tudi umrl.

  • KIKI

   …še predno je imel možnost reči “muuuuu” !

  • samsara

   Hm, kako bo umrl kučan, se sprašujem?
   Saj menda je tudi on umrljiv, kajne da je?
   Ali pa bo izdal udbopartijski dekret, da je oz. bo. nesmrten?
   To slednje bi bilo morda najbolje, saj ga slejkoprej doleti resnica in sadovi minujega delovanja v polni meri še v tej inkarnaciji ;-)

 • SF32

  Da ne bodo na koncu pri obdukciji ugotovili, da je bil astmatik in so ga ubili beloprašni delci, ki jih po zaporih ne manjka…

 • Duhec

  Ja no…. Kučan ga je. Skoz kr neki pretiravate… človek umre in takoj najdete zaroto. Za SDS je vsaka smrt sumljiva…. noro.

  • MEFISTO

   Pri nas je pač tako, da je marsikatera smrt sumljiva.

   Tudi zapor.

   Ti bi to glede na tvoje dolgoletne povezave z udbo in Kosom že moral vedeti.

  • primsek

   Kako pa naj drugače razmišljajo, če je na čelu stranke paranoik in shizo, ki vidi leteče slone in polne smetnjake kruha?

  • piko8

   Tudi Iva Kramberger je umru sumljive smrti; vprašjte plavega po imenu milana kuçota ???

 • Snorri Sturluson

  Evo.Kot v časih imperialisticnega komunizma.Uzela te magla

  • KIKI

   Govoriš o čistem komunizmu, kajne?

   • Snorri Sturluson

    Od kdaj je komunizem čist?

    • KIKI

     čisti komunizem= protiimperialistični komunizem
     Jugoslavija je izvajala (prakticirala) socialistični
     komunizem ! V vseh možnih “izmih” je bila velika
     možnost, da te “uzme magla”, kot praviš, v diktatorskih
     državnih ureditvah pa je bila to utečena praksa!

 • črnaovca

  Malo pozno ste se spomnili drugod so že naprej. Umrl je ker so ga malo preveč butali v steno da bi povedal kako priti do njegovega denarja. Seveda bodo vse prikrili in si izmislili bizaren vzrok smrti. Tako se pač dogaja v podzemlju ko te dobi v roke druga stran si tepen in na koncu zatolčen. Za njegovo smrt se bodo med seboj obtoževali politični bedaki

  • KAPIBARA

   Kot unga v Dubaju iz naveze Pink-Panter… po ropu draguljarne..
   v čuzi naredil samomor- po zališanju in NE izdajstvu prjatlov

 • Ana Job

  Preveč je vedel in ni bil zavarovan s podatki. Sigurno je za Udbo na veliko tiskal dokumente z lažnimi imeni. Pri njih je to standard,da imajo posamezniki, ki delajo za njih več dokumentov, ki se glasijo na različna imena.

  • samsara

   Morda je hotel celo kaj izsiljevati (denarna stiska), pa ni bil primerno zavarovan, kot sama pišeš.
   Je javno povedal kučan, zadnji formalni udbokomunistični predsednik, da nasprotnike se po potrebi tudi fizično likvidira (tudi v demokraciji). Mala malca za novo udbo, če je nekdo v zaporu, sploh, če je na ‘bratskem Balkanu’.

   • Ana Job

    Samsara, strinjam se, da je zapor veliko bolj nevaren, če si komu v napoti. Sem pa slišala od paznika, kakšen luksuz naj bi v zaporu užival Hartman, da naj bi dobival hrano iz najboljših restavracij in užival ugled celo od zaposlenih.

    • samsara

     Zanimivo, a glede zgornje teme ne spremeni nič. Kdo vse je procesiral hrano na poti do zapornikovih ust…

     • KAPIBARA

      Včasih so imeli dvorne preizkuševalce hrane.
      Danes to ni potrebno, ker so strupi, ki delajo “z zamikom”..kot podganji strup

 • FRANC3

  Ko se začne ladja potapljati, začno podgane bežati.

  • primsek

   Res je, poglejmo samo kdo vse je pobegnil iz SDS po tem, ko je Janšari prevzel stranko Pučniku in jo popeljal v Iznoriško kraljestvo!

   • Janez

    Kaj ne vidiš tele mamino, kako izstopaš s svojimi tuml komentarji.

   • KIKI

    I D I O T !

   • šmentanamuha

    Levi “čistilci” ste že pritekli iz kanalizacije. Za kaj drugega itak niste.

   • tohuvabohu

    Lukcu Polmesecu je v enem dnevu ušlo 94 pristašev, pa se nihče ne razburja. In ne rabimo seznama, haaaaaaaahahaha, kar imejte ga.

   • FRANC3

    Ker ne razumeš mojega komentarja, pišeš neumnosti, ki nimajo nič skupnega s člankom o Rotarju.

 • Johan

  To je bila likvidacija po naročilu mafije

  • cosmo

   Nedvomno, če je bil res levičar, je morala biti mafija desna. Darko Njavro? Krković mlajši, veteran od 12-tega leta? Fantje, ki so ob aferi Depala vas delali puč? Orbanovi specialci, ki so se iz besed, objavljenih na njihovem portalu NOva 24 tv, oborožili z strupi za zastoj srca?Desne mafije kolikor hočeš, vseh črnih odtenkov barv in oblik

   • šmentanamuha

    Precej slab poskus duhovičenja, cosmo.

   • tohuvabohu

    Narobe sklepaš. Največ obračunov je znotraj mafije, med mafijskimi družinami.

    • cosmo

     Zdaj razumem, zakaj Janez J Švajncer piše o veliki količini Janševih sodelavcev, ki jih ni več med živimi. Treba je vzeti v roke Jesen in Zimo, pa prišteti kakšnega Zagožna zraven, pa imamo evidenco

     • tohuvabohu

      Če boš bral tako literaturo, boš še daleč prilezel.

  • piko8

   Po naročilu plavega škrata!!!

 • Olga

  Pokaži mi, s kom se družiš in povem ti, kdo si!

  • KIKI

   To pa žal ni smel povedat, oziroma so mu v “kali” preprečili! Tak se to dela!

  • Osti jarej

   ..oh,volga….to je pa tako zavozljano in prepredeno,ter povezano,da lahko rečemo:vsak z vsakim….ablast je slast in moč

 • hle

  Se pravi tudi tiskanje denarja ni več dober posel kaj naj potem človek sploh še počne

  • KIKI

   Išči zaklad okoli Murgelj v radiusu 1km! Želim ti veliko sreče!
   Pazi nase, tam so tla kontaminirana!

 • Franc Popndekl

  Neverjetno! Pa sem mislil, da je Robert Rutar umrl bolj originalno od
  večine in da mu srce ni zastalo. Pa je začuda zastalo tudi njemu. To me
  spominja na ono univerzalno: ni prilagodil hitrosti razmeram na cesti…
  Pravljice za ofce so to. Rezultati obdukcije so bili znani že v soboto
  zvečer, obdukcijo pa so izvršili komaj včeraj…

  • KIKI

   Ja moj Francl, prav imaš; obdukcija je zadnja faza laži v sodnih preiskavah!
   Tudi to se da narediti po naročilu (pa ne od Boga) !

 • Osti jarej

  ..eno je jasno….enkrat slehernemu zastane srce….in truga nima “varžetov”

  • KIKI

   Zdaj vidiš, zakaj ne gre Bavčar z veseljem v zapor!!!!

 • Osti jarej

  ….grem pošpegat na stonsa….mrbit pa on kaj več ve….

 • šmentanamuha

  Tako deluje zakon karme…in Udba.
  V opomin vsem, ki zmotno mislijo, da je politični kriminal v bistvu svetla kariera.

  Včasih so se morali kriminalci vsaj precej namučiti, da so izkopali rov do bančnega sefa. Bilo je nevarno, adrenalinsko, morali so biti telesno dobro pripravljeni za podvig, domisliti so morali vse najmanjše podrobnosti, da jim je uspelo. Danes pa nastavijo rit pravemu politiku in uala, denar začne pritekati iz državne blagajne. Današnji kriminalci pa so samo še ene zavaljene pičke, bolj podobni pujsom, niti ne preveč inteligentni, samo neskončno požrešni. Prav nič seksi.

  • Izak1213

   se strinjam, na primer Časar, Bavčar, Rupar, Lovšin, Petek…..

   • šmentanamuha

    Kaj si zdaj hotel povedati, da si en levičarski bumbar, ki mu deluje samo leva polovica možganov.

    • Izak1213

     ja, zelo levičarski in vesel da me nekdo, ki uživa v NOVA 24TV, prepozna, še bolj od JJ iz Jajca. Predvisevam, da si ti desničarski bumbar. Ej glavn da sva bumbarja.

 • Janez

  Pa?
  DOBRO !
  NIMAM TOČNEJŠEGA VPOGLEDA V DELO INSTITUCIJ PRAVA !
  Ampak !
  TI
  PRIMERI
  – NERAZREŠEVANJA ALI CELO
  – NAMERNEGA NERAZREŠEVANJA, ZAVLAČEVANJA RAZREŠEVANJA ITD.
  (INDICE NAMERNEGA NERAZREŠEVANJA – NAVAJAJO MNOGI) !
  TI
  NEDOKONČANO NE-RAZREŠENI PRIMERI SMRTII V NENAVADNIH OKOLIŠČINAH
  (AFERA BULMASTIFI ITD. )
  TI PRIMERI – SE MNOŽIJO – VEDNO VEČ JIH JE ! Se zdi !
  Dajmo!
  OPOZORIMO USTREZNE EU – E V R O P S K E – PRAVNO, KRIMI IN FINANCE (Iran NLB GATE) – NADZORNE
  INSTITUCIJE !
  Na nenormalen
  in morda namerno nekoreten način dela R. SLO INSTITUCIJ PRAVA ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  SAJ ZATO SMO PA ŠLI V EU !
  Da ne bo vse tako “po domače: po Mačkov, po Kardeljevo, v SD maniri itd.

 • Janez

  “OSTI JAREJ”
  SE ZDI – SE TU TRUDI,
  DA BI BILO VSE OO STAREM,
  PO ” KOMUNISTIČNO DOMAČEM”: PO MAČKOVO, PO KARDELJ MANIRAH, PO SD MANIRAH ITD.
  V SMISLU?!
  Vsakeu od nas ex KP, ZK – PO NEKAJ – OSTALIM PA – NIČ ! Se zdi. L.r. J. KOMENDA

  • Osti jarej

   ..dej,klinc zagamani…najprej se nauči osnovnih pravil internetnega komuniciranja in ne tuli,kot zaroštan vol

   • Janez

    Mačku ?
    Sem stopil na res – pa je zakrulil. Se zdi. Čuden maček, ki kruli? L.r. J. KOMENDA
    P.s. a je – MAČEK=PUJS? Baje je bil ” PIŽMOVKA”

 • Janez

  A?
  SO “NAŠE” PROVOKATORSKE “Ž IVALCE”
  ŽE
  NA SPET NA TE. OK DOMOLUBNE. PORTALU
  Ia kdo od normal komentatorjev kak učinkovit recept –
  PROTI PROVOKATORSKIM “STVORČKOM” – SAJ VESTE: inssekticidi itd. L.r. J. KOMENDAp.s.
  Med živalicami v linku in našimi provokatorji – čiste identitete – ni.
  “Ne-naključna” podobnost – se pa zdi? Kar precejšna

  https://www.google.si/search?q=podgane&oq=podgane&aqs=chrome..69i57j0l3.6150j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Osti jarej

  …kakor vzameš in obračaš,se kriminal splača…tisti tanartavečji…kjer se služijo milijarde in se krade narodu..na vsake kvatre je pa en kolateralna škoda….za višje dobro….kreh,kreh,kreh….

 • Osti jarej

  …gledala včeraj ene prispevke….gospodarski kriminal;14 let !!!! aresta….seveda tipa z zakritim obrazom ni vprašala,kaj točno je počel in koliko pofičil……za pokradene težke milijone ,drgač,nihče ne sedi

 • Osti jarej

  …aja….v arestu imajo celo nezaklenjene apartmaje na voljo….najbrž pedofili….

 • Osti jarej

  …pa morilec se skoraj svobodno šetka po teritoriju aresta….morda bo celo predčasno zunaj,ker se kakor lepo vede

 • Osti jarej

  ..v tej državi se pravzaprav splača biti kriminalec kakršnekoli vrste….če pride v arest,je slehernemu boljše ,

  kot ljudem,ki so deložirani,ker ne zaslužijo toliko,da bi lahko plačevali najemnino in so zato vrženi na cesto

 • Janez

  IRAN NLB GATE-KARJI !
  In
  Vsi ex KP, ZK – LDS, PS, SD, SMC, DESUS, ZL , “GNEZDA-PENZIONISTI” – ZDAJ STE PA – NASRKALI !
  “OSTI JAREJ”
  SE JE ZAČEL ZANIMATI ZA VAŠ ŠE NE ODKRITI – BAJE -KRIMINAL ?!
  “Osti jarej” je zelo strog,
  sodobni zapori so mu kot hoteli. Na Goli otok – se prippravite ! L.r. J, KOMENDA

  • cosmo

   Goli otok je Hrvaškem. Po novem se bo zapiralo na Janšarijevi parceli v Lepeni, ko jo bo prodal po vzoru Demokracije Orbanu

   • šmentanamuha

    Levi osli res ljubite svoje biriče.

 • montyamp

  Korito se prazni , rdeči prasci med seboj .
  Žveplenega halbmadžara tega Rotarja in njima podobne derivate virantovanja , bi morali takoj po rojstvu postaviti na glavo v vedro vode .
  To bi Slovenija kreditirala Švico , živela od obresti in ne za obresti .

 • Donny

  Najbrž je zopet Kučan kriv mar ne? Kdo pa drug kaj ne.. Postajate hujši, kot tisti, ki jim pravite režimski mediji..

  • Hribouc

   Ne, bogi Milanče ni nič kriv, banda dela mimo njega in njegovi podpšefov, saj veš, da glavni nič ne vejo, nič ne slišijo in so kot čisti pizduni.

  • šmentanamuha

   Še en osel z leve je prikopitljal na čistilno akcijo. Zaradi takih kot si ti, se ne moremo izvleči iz živega peska, ki nas vedno bolj vleče na dno. Pojdi nazaj otepat prazno slamo.

 • odzunaj

  Tudi glavnega finančnika Hita, Darka Makuca, so dan pred zaslišanjem v “vročih” letih Hita našli mrtvega. Odslovil je svojega odvetnika, ker se je odločil , da bo vse povedal.

  Slovenska mafija belih ovratnikov ima moč, ker premalo državljanov zahteva resnico in pravičnost !
  Vsi na volitve, vsi na referendum, vsi na ulico za resnico in pravičnost, da skidamo ta gnoj in jim vzamemo naš nakraden denar, s katerim plačujejo fizične in finančne umore poštenih državljanov !
  NAROD, DVIGNI ŽE ENKRAT SVOJO RIT v dobro sebe in svojih otrok !!!

  • Hribouc

   Seznam zaklanih prašičev kočevske svinjske farme se daljša, nesporno.

   O narodu pa kdaj drugič.
   Ko bo prepozno, da se ne sekirava, a nede?

   Zdaj so izbrali klovna, da bi predsedoval!

   Naslednjič bo že Zore.
   Pobožen člouk in stric je bil partizanski major! Tapravi za nas.

   NAROD PA TUPIGLUPI KOT DEHIDRIRANA PIJHANA MEDUZA!

 • samsara

  Ja, za tiste registracijske nalepke se spomnik, kako je takratni notranji ministrant Bandel, pridigal ovčicam, da to od nas zahteva Evropa (EU), čeprav takrat še nismo bili člani. Ko pa smo bili, smo jih gladko ukinili, le Janša j emoral priti na oblast.
  Tisti Bandelj, ki je predvidel tudi prevoze ranjencev za vladno letalo Falcon, kateri, da je za to tudi primeren.

  • traktor

   Bolj mu pristaja ime Banditelj. LDS ovci so si v naši državi najbolj od vseh omastili brke.

 • montyamp

  V Avstriji so prejšnji teden obsodili na zaporne kazni 7 ljudi .
  Župana Salzburga na 3 leta in tako po hierarhiji navzdol .
  Razlog oz vzrok za nejevoljo sodišča so štirje milijoni EUR , s katerimi so mešetarili sorodniki naših banditov .
  Koliko je za miljarde zaprtih pri nas ???

  • FRANC3

   +++++++++++++++++++++

 • VRHOVNI SODNIK

  HR in SLO UDBA vzorno sodelujeta. S tem stroji je lahko tiskal vse od denarja do vseh uradnih dokumentov, kar pa nekaterim ni odgovarjalo, da bi prišlo na dan. Drugič, ko bo HR UDBA rabilo uslugo v Sloveniji, ji bo Slo UDBA vrnila uslugo, tko pa to lavfa.

  • SDS je v mojem srcu

   Bravo, +++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

   • Rdeče zvezdaš Zoran

    ITAQ

 • Osti jarej

  …sicer so mi ameri zoprni…a zakone izvajajo kot je treba…no,večinoma…..tale ,ki je umrl,ker mu je zastalo srce,bi tam dobil ene 200 let aresta,imetjebi mu zasegli v par urah pa,če bi ga zapisal papežu,nazaj bi pa še tist denar vračal,ki ga sploh ukradel ni……

  • FRANC3

   Tokrat se s tabo strinjam. Red je red, pa čeprav slab.

 • Osti jarej

  bavčaritate pa 120…let…..pa nema šetkanja po dopustih..zofort v luknjo…no,tam so luknje….klele skor hoteli…če pa še niso,jih bodo pa v kratkem zgradili….nadstandardne,za največje mafijske počepuhe

 • Jure kavčičeu

  Jaja, seveda, levica je kriva tega. Če bi imel Rotar prijatelje v SDS, bi bla pa desnica. Lahko bi katerakoli druga stranka prišla na oblast takrat pa bi te nalepke vseeno ukinili. Slučajno je bila to janševa stranka, lahko bi bila tudi kakšna z levice. V usakem primeru bi z oblasti odšli Rotarjevi prijatelji, ki so vse skupaj skuhali tako, kot se pač to pri nas počne.

  • FRANC3

   Plavi-mil je hotel samo povedati: S čimer se baviš, s tem boš pokončan. Tudi Jezus je rekel Petru: Kdor z mečem pobija, bo z mečem pokončan!

 • PLavi-mil

  Od nekdaj komunistična mafija pospravlja in čisti za seboj, tudi tukaj smrdi, smrdi po LDS-u in levakih.

 • Anton

  Goluba je pokopala lestev, Rotarja srce, Jamnika in Krambergarja pa metek.

  udba press

  • FRANC3

   Pri Golubu in Rotarju si se zagotovo zmotil. Je pa res, da je šele na koncu odpovedalo srce. Odpoved srca je potreben in zadosten pogoj, da nekdo obmolkne.

  • KAPIBARA

   Zakaj pa Slivnik ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!