Poslansko skupino Socialnih demokratov vodi človek, ki je do smrti povozil otroka in je nesramno bogat

Matjaž Han (Foto: STA)

Matjaž Han je eden izmed najvidnejših predstavnikov stranke SD. Velja pa tudi za enega najbogatejših poslancev, med drugim tudi na račun vplivnega očeta gospodarstvenika, ki si je bil blizu z nekdanjim režimom. V preteklosti je bil poslanec in nekdanji župan Radeč vpleten tudi v nesrečo, v kateri je življenje izgubil otrok, nekateri pa namigujejo, da naj bi bil medtem alkoholiziran. V tej zadevi se zatorej poraja vprašanje, če sta bila morda moč in vpliv tista, ki sta pomagala prikriti zadevo?

Vodja poslanske skupine SD Matjaž Han je bil po navedbah Svet24 vpleten v prometno nesrečo, v kateri je do smrti povozil otroka. To je bilo razkrito po tem, ko je nekdanji poslanec Državljanske liste Ivan Vogrin, ki je na Hana naslovil odprto pismo z naslovom “Ali res vse pomembne odločitve v Sloveniji sprejemajo intelektualni pohabljenci?”, v njem napisal, da je nekdo od kolegov poslancev do smrti povozil otroka in to v vinjenem stanju ter dodal, da bi bilo prav, da bi to osebo izločili iz državnega zbora. Vprašal ga je, če se mu zdi to primerno in kje tičijo razlogi, da doslej že ni izrazil občutka sramu in te osebe izločil iz poslanskih vrst. Poleg tega je dodal, da ta domneva že dlje časa kroži prek spleta in da je zaradi molka ta oseba najverjetneje kar Han.

Han priznal udeležbo v nesreči
Han se je na Vogrinovo pismo leta 2014 odzval in dejal, da so mu besede poslanca Vogrina odprle stare, nikoli zares zaceljene rane. Iz stranke pa so sporočili, da gre za dogodek, ki se je zgodil leta 1990, ko je bil Matjaž Han kot voznik udeležen v prometni nesreči. Pred vozilo je skočil otrok, ki je zaradi hudih poškodb umrl. Opravljena policijska in sodna preiskava naj bi po navedbah stranke pokazala, da ni bil v alkoholiziranem stanju in da smrtne nesreče ni mogel preprečiti. No, številni, ki poznajo dinastijo Han vedo povedati, da je bilo ozadje nesreče za Hana mnogo bolj obremenjujoče, vendar so zaradi njihovega vpliva in poznanstva s policijo, zadevo uspešno pometli pod preprogo.

Matjaž Han (foto: STA)

Han je lastnik podjetja, ki letno ustvari milijon in pol evrov prihodkov
Težko je soditi o okoliščinah nesreče, dejstvo pa je, da je nekoliko nenavadno, da je to skrival. Na tem mestu je vredno omeniti, da je vodja poslanske skupine SD eden najbogatejših poslancev, in sicer tudi na račun tega, ker je bil njegov oče vpliven gospodarstvenik. Han je poleg tega, da je poslanec, tudi lastnik podjetja M&M, ki je v letih 2014 in 2015 ustvarilo kar milijon in pol evrov prihodkov, lani je s prodajo delnic Pivovarne Laško družbi Heineken prejel znesek kupnine v višini 210 tisoč evrov bruto. Poleg tega ima eno največjih hiš v Radečah, ki že spominja na pravo graščino, to pa je že v hudem nasprotju z egalitarnostjo, na katero se Socialni demokrati radi sklicujejo. O poslancu Hanu so pisali tudi na Portalplus in za snobovskega poslanca zapisali, da svojega premoženja ni ustvaril s trdim delom, temveč z izkoriščanjem politične funkcije.

Kot lahko vidimo, se poslanci, kot je Han, borijo za uresničevanje programa, ki naj bi zagotavljal varnost in dostojanstvo človeka ter za enake možnosti posameznikov v družbi. Če bi bili pripadniki stranke načelni, bi torej ob nedavni interpelaciji ministrice za zdravje Milojke Kolar Celarc glasovali za njen odhod in tako pripomogli k ohranitvi dostojanstva ljudi, ki predolgo čakajo v čakalnih vrstah, nekateri pa žal za to plačajo s svojim življenjem. Večina Slovencev pač nima toliko denarja, da bi si lahko privoščila zdravljenje pri zasebnikih. Očitno to stranke SD ne zanima, saj jim gre bolj za ohranitev poslanskega mandata do volitev, načelnost pa je tako postavljena na stranski tir.

H. M.

 • rubec

  Tovariš Han Pjesak. Temu bleferju se človek še smejati ne more normalno. Zveni kot hanhanhanhanhan.

  • von Rhein

   ….kot hanhanhan….am bam pet podgan.

 • resnicaboli

  Tipičen podjetnik ti meni jaz tebi takšni so uničili podjetja v Sloveniji.

  • Tetka iz ozadja

   Ko boš spoznal kako delavni ljudje so Hanovi iz Radeč, boš malce drugače govoril

   • MEFISTO

    Ja, po tem so znani “vajt und brajt”.

   • Marsikdo je priden pa razen dela, šparanja, odrekanja, kaj več od tega, nima pokazat. Če pa mu le uspe pa ga na neki točki ustavijo. Vzrokov je kolikor hočeš. Negativna domišljija je neutrudljiva.

 • MEFISTO

  To je pa grob poseg v akademikovo integriteto in ponos dinastije ter v ugled stranke SD, v kateri so zbrani vsi najboljši levičarji.

  Mnogi, ki so seveda zaslepljeni, mislijo drugače.

 • Franc Šink

  Saj se ima Soros tudi za socialista.Pa vidite kaj počne,

 • dr Janez Sveti

  Ni mi všeč, če nekdo o nekom piše v stilu, “naj bi, menda , mogoče, verjetno”!
  Sam sem prepričan, da je Han del dobro organizirane kriminalne združbe, ki se (samo maska) postavlja na levo politično stran. Kakor običajno so to sorodniki ali preverjeni kadri, ki so jih izkušeni člani KPS, nastavili po celi Sloveniji v popolnoma vse pore družbe, kjer imajo vpliv, da organizaciuja teče kakor dobro namazan stroj. Če začnemo kopat po sorodstvenih vezeh, osebnih itd, se zelo hitro pokaže vzorec regrutiranja novih članov.Oblast je v njihovih rokah in dokler bo tako, resnega gospodarskega preboja v Sloveniji v smislu prostega podjetniškega trga NE BO. Žal takšno stanje vpliva na standard vsega prebivalstva in vidno zaostajamo za nekoč nerazvitimi državami iz bivšega vzhodnega bloka (Madžarska, Češka, Poljska)
  Sam hitre rešitve na demokratični način ne vidim.
  DR Janez Sveti državljan

  • učko

   TOČNO TAKO! Največ k temu pa pripomore “kolaboracionistična”, nesposobna kvazi opozicija z žlahtno konservativnim smrdljivim zadahom!

   • dr Janez Sveti

    A napisat kakšen komentar brez nepotrebnih žaljivk ne gre?
    DR janez Sveti Cenzura

  • FORT WORTH

   Kdo ti je pa to spisal ???
   Vseeno ti moram + stisniti no (:-)))

 • von Rhein

  Alkoholiziran? Verjetno je šlo za podtikanje. Kacinu so nekaj podobnega poskusili pred leti.Tudi Anderliča so se lotili.(ne smeh,krohot).

  Ampak karkoli si mislim o Vogrinu,njegova ugotovitev,da pomembne odločitve sprejemajo intelektualni pohabljenci je pri meni shranjena v predalu skupaj z mislijo lorda Byrona,ki je izjavil : bolj,ko spoznavam ljudi,raje imam pse.

  • slosin

   Če smem pripomiti, mislim da je to rekel de Gaulle…

   • mariborčanka

    no, a ni bil to pa striček schopenhauer – bolj ko spoznavam ljudi okrog sebe, raje imam svojega psa…

    • slosin

     ne bi vedel! Znana pa mi je ena od njegovih misli:’velika reč je biti vedno isti človek’…

 • Nata

  Že po temle zapisu se vidi, kdo so bili, so in bodo vedno ta pravi in prvi !!!
  Protestiram !! Kako je to mogoče ? Vidno je celo iz aviona !
  Otroci komunistov, ki so se ob osamosvojitvi prebarvali – seveda samo na zunaj – krasno živijo. So pravi bogatuni. Imajo podjetja ?? So komunistični kapitalisti. Ki so, po svoji stari navadi zopet kradli. Očetje so jim s svojim klečeplazenjem v Partiji zagotovili krasno prihodnost.

  Tisti, ki pa nismo bili enakega prepričanja kot oni, bomo pa za vse večne čase drugorazredni reveži ??? In, ne samo to , da nisi pravoveren !! Hudo narobe je celo, če si katoličan. Ne samo, da nimaš prilike biti bogat, si celo fašist nazadnjak, zatohla, neumna oseba, ki veruje v enega Boga ??
  Hudir vas pocitraj !!

  • von Rhein

   Prav imaš,strinjam se.Samo tisto zadnje …pocitraj,bi jaz zamenjal z eno sočno popotnico v srbskem jeziku.

   • Nata

    Hm. . . . . . . to možnost boste uporabili vi, možje. Jaz pa z veseljem prebrala!

  • Mojca pokraculja

   Mi in Vi. Nasi in Vasi. In ce si ponovim komentatorja doba, ta drzava sovrazi in zatira polovico svojega prebivalstva.
   Rezultat je zato vedno isti. “Mi” smo zmagovalci , nam je dovoljeno vse.

   • Nata

    Pa čedalje več jih je !! Onih na ” Mi ” !

 • sloustava

  Ko mi bo kucanizem predstavil enega samega cloveka, ki zna delati in si zasluzi svoj kruh, postanem komunistka tisti hip . Vem namrec, da je to misija nemogoce! Kako so prisli do oblasti, vzvodov denarja in uresnicevanja Dolancevih besed? Z morijo, lazjo, nasiljem, prevaro in volivci ter volivkami. Kdo je kriv? Narod, bedni narod, indoktrinirano hlapcevski. Lahko rezgetajo kucani, golobici, jankovici, carlove, karbe, roglicke, …in se naslajajo nad nami. Reve smo bili. Bomo se?

  • bubamara

   Slovenc je večno bil reva in večno bo. Samo, ko kdo prestavi njegov plot, znori. Sicer pa: reva.

   • von Rhein

    Tukaj pa +>

   • sloustava

    Tako razmisljanje je voda na mlin komunisticnim barabam! Spremenimo to miselnost na volitvah. Mi, narod, Slovenci, imamo skarje in platno v rokah, ko gremo volit! Vsak posameznik ima skarje in platno, vsak! Ce mislis na otroke, svobodo in demokracijo, volis SDS, ce si Jankovic, Kucan, Han, skratka ce si antidemokrat, brezdelnez, lenuh, zivis na tuj racun, volis druge stranke. Torej, ni vse crno, a ne? Vsi na volitve za zanamce in, JA, tudi zase!

    • Mojca pokraculja

     Misenost spremeniti, haha!!!

    • hun

     Vi se kar pojte volitve. Za nas je to samo igra štetja glasov k že znanemu rezultatu. Tako je in tako bo po Dolancu ostalo!

 • bubamara

  Han je tipičen predstavnik komunistične oligarhije. Za kaviar komuniste dobrote gnilega kapitalizma, za rajo dobrote komunizma. Načelo SLO komunistov. Bilo in večno bo. Ampak narod je neumen in raje voli vsakega, ki mu prodaja idejo komunizma ali brezdelja.

 • totex39

  Takih kot je Han imamo v naši vladi in politiki še kar lepo število, njihova dejanja prihajajo počasi na površje, vendar se pri nas na žalost ne jemlje resno in še vedno imajo velike možnosti za napredek, ki so jim že omogočili njihovi komunistični predniki, da so še vedno pri koritu in to ne glede kako so si vse to pridobili in kaj so grešili. To je pri nas še vedno realna stvar, ki je ne bomo mogli odpraviti.

 • komar marko

  no pri Hanu mi je nekaj všeč. Ko so ultra ubrisani rdečkoti pripovedovali neke pravljice o gospodarstvu jim je gladko povedal, da njihovih NOROSTI ne bo poslušal.

  • Majda

   To je sarkazem, a ne? Hana pohvaliti je tako, kot kaci dati poljubcek. Upas?

 • MEFISTO

  Ni lahko biti ljudski poslane!

  Poleti se je v Rimskih Toplicah, ki so le kakih 10km oddaljene od znamenitih Radeč, zgodila dobro obiskana golažijada.

  To priliko je izkoristil tudi Matjaž Han, ki je ljudski poslanec srečnih občanov občin Laško in Radeče, ter pokroviteljsko prišel med svoje volivce.

  Med obhodom prizorišča ga je pot zanesla tudi h gruči fantov in mož, ki so glasno zavzeli okrogli šank, in ki jih je očitno dobro poznal.

  Boš dal za kak pir, so ga pobarali kaki trije ali štirje pivopivci.

  Nisem žejen, je skromno odvrnil Han.

  Mi pa smo žejni, se je opogumil najbolj žejen iz gruče, ki je hotel rešiti, česar rešiti ni bilo več mogoče.

  Tovariš ljudski poslanec je samo odločno, kot pravi komunist, odmahnil z roko in odšel še med druge volivce, ki so mu v njegovo čast in slavo že delali špalir.

  Ne bom opisal komentarjev fantov in mož iz te gruče, ker ta portal berejo tudi otroci in najstniki.

  In prav je imel tovariš ljudski poslanec!

  Kaj se to pravi ljudskega poslanca, ki se bori za boljši jutri vseh nas, na veselici žicati za pir.

  Je mar Han kriv, da se nam ta “boljši jutri” vedno bolj odmika!?

 • učko

  Rdečuharsko fašistični buržuji nam pijejo kri !!!!

 • tzt

  Matjaž Han, Rojen 17. 1. 1971 v Celju.
  Življenjepis:
  Potek izobraževanja: Zaključni izpit na Srednji trgovsko-komercialni šoli v Celju

  Vrhunska izobrazba komunističnega intelektualca. Še dobro, da ni šel za ključavničarja, ker bi bil danes vsaj predsednik SD.

  Nihče od ta rdečih ne odgovarja za povzročene smrtne žrtve. Začenši s povojnimi poboji, pa vse do povzročenih smrti na cesti. Če jih ne more pokriti policija, jih pokrijejo skorumpirana tožilstva ali pa sodišča. Preverjeno!

  • učko

   So pa rdečuharji odlično organizirani, kar za njihove nasprotnike nikakor ne moremo trditi, ker so nesposobni !!!

   • tzt

    Pri mafiji je vedno tako. Ena stran je uspešna, druga ne bo nikoli.

  • MEFISTO

   Tak je naziv te šole danes.

   V Hanovih študijskih časih so na tej šoli izobraževali predvsem komije za polnjenje polic v bodočih navadnih, super in mega marketih.

   • tzt

    Mi je poznano. Na trgovsko šolo so hodili samo najbolj zabiti.

  • hun

   Se spominjaš LDS štorije, kjer najbi bil vmešan M. Lavrinc, tudi v podobnem stanju?

 • janez.pokoncni

  Pozdravljam članek, ki razgali kaviar socialističnega demagoga. Han je vzorčen primer brutalno lažnivega demagoga. Po mojem mnenju je ravno ta kasta najhujše zlo te države. Konkretno Han, ki je sam res intelektualna sirota, je zadolžen za najbolj butast del kaviar socialističnih navijačev (volilcev).
  Medtem, ko nas ta mafija odira, kaviar socialisti z bodočnostjo vseh naših otrok plačujejo volilne glasove.

  • tasilo

   Drži. Samo pri nas lahko vžge, da popolne prasice v agitacijo pošljejo popolnega bebca z namenom, da bo pritegnil popolne bebce, ki bodo vedno volili popolne prasice.

   • janez.pokoncni

    Ja. Demokracija je v teoriji dobra in poštena ampak jo v praksi povsem povozi dejstvo, da je večina žal enostavno prebutasta, da bi zmogla prepoznati in razumeti, kaj je najboljše že zanje, da se o vseh nas niti ne pogovarjamo.

    • slosin

     demokracija je teror večine nad manjšino, kakšna je pa ta večina, si pa že povedal…

     • janez.pokoncni

      Ja res je. Par dni nazaj sem prilepil nekaj misli enega najpametnejših ljudi vseh časov, Sokrata, ki je zaradi nasprotovanja demokraciji moral umreti.
      http://shrani.si/f/37/yM/40e3M8dM/demokracijasokrat1.jpg

     • slosin

      Takorekoč smo že tam. No, naj dodam še eno: svet je kakor gledališče, v katerem najvidnejše vloge igrajo najbolj neumni…(pa ne vem, kdo je to rekel)
      btw: a s tasilom sta se pogovorila okrog ‘very well equiped’….?
      Kolikor vidim, je povšpraševanje orng v porastu…

     • janez.pokoncni

      Ja, jaz sem že kar nekaj let “opremljen”. ;)

 • antimur

  Že tastari Han je bil zagrižen komunist, kar ga pa ni motilo, da bi si nabiral kapital, ta mladi je pa samo nadgradnja starega. Kar ima ta slovenska komunistična svojat skupnega s komunizmom, je samo zvezda, pa še to so do skrajnosti deformirali in zasvinjali.

  • tasilo

   S komunizmom nimajo skupnega nič. To so profesionalni prasci, profesionalni pokvarjenci, po duši pa vse od tatičev in žeparjev do velikopoteznih kriminalcev, ki ne uzbirajo sredstev (organi pregona jim držijo štih, ker sodnika, ki ne bi vzel kovčka gotovine!). Komunizem s tem nima nič. Sploh nobena ideologija s tem nima nič.

   When money talks, bullshit walks!

   • hun

    Ni res, da nimajo nič. S komunizmom povežejo revolucijo, v njenem imenu pa so dovoljena vsa sredstva. Pobijanje je v tem primeru minorno, gre za izdajo naroda, uničevanje identitete naroda. Kdaj bodo vsi (pa tudi bivši predsednikp) za narodna izdajstva, ne samo odgovarjali, temveč dobili kazen?

   • samsara

    Člani Kučanistićne partije Slovenije, ki je privatizirana nekdanja KPS.

 • Antonius

  Celo Indijancem smo zanimivi na tej strani Alp
  ————————————————————-

  Himna najstarejše indijanske stranke v pogorju Alp in Apalačev

  NAŠ MALI FANT – HAN HAN HAN HANI

  (poje se na melodijo: Moj črni konj, ne rabi uzde …)

  Posvečena ja sinu poglavarja, imenovanemu Han-han.
  Ljubkovalno ga kličejo Han-han-han-hani, kar v prevodu iz indijanščine pomeni Mali umni čuk.

  Naš mali fant ne rabi uzde,
  uboga vse brez vajeti,
  nalogo vsako bo opravil,
  na vsak ukaz ta fant drvi.

  Han, han, han, hani,
  kdo je, ugani,
  han, han, han, hani,
  kako hrumi.

  O-o, naš prodajalec
  in gum menjalec kot blisk leti.

  Bil je trgovec, zdaj je lovec,
  ki šefom kozla ustreli,
  a ker rad bil bi pustolovec,
  poanto vselej fant zgreši.

  Han, han, han, hani,
  kot kuža vdani,
  han, han, han, hani,
  ta fant lovi.

  O, o, naš prodajalec
  in zavijalec, kot blisk hiti.

  Je daljnoviden in previden,
  v preriji vedno dviga vrat,
  na daleč še predobro viden,
  ko išče rdeči rezervat.

  Han, han, han, hani,
  tam v Indijani,
  han, han, han, hani,
  z nami drži.

  O, o, kot vodja trupe,
  sestavlja grupo z rdečimi.

  Naš mali fant, sin poglavarja
  bi v rezervatu rad postal,
  ne brani zlepa se denarja,
  da kaj veljal bi, vse bi dal.

  Han, han, han, hani,
  le naš ostani,
  han, han, han, hani,
  do konca ti.

  O-o, naš Indijanček,
  naš odposlanček vse žive dni.

  Naš mali fant, ne rabi uzde,
  uboga vse, kar se veli,
  kanjon rdeči če pretakneš,
  enakega nikjer več ni.

  Han, han, han, hani,
  ta fant zaspani,
  han, han, han, hani,
  tam naj živi.

  O-o, junak naš strumni,
  po drži umni je le komi.

  Naš mali fant je kot ustvarjen,
  sledem rdečih da sledi,
  in kot od strele je udarjen,
  brezglavo on v prepad drvi.

  Han, han, han, hani,
  ta fant predani,
  han, han, han, hani,
  prav všeč si mi.

  O-o, v kanjonu savskem,
  predgorju alpskem doma si ti.

 • Celjanka

  Njegov oče je v prejšnjem sistemu sodeloval z eno izmed najmočnejših firm v širši regiji , Pivovarno Laško , ki je bila takrat sinonim za dobrega ali predobrega plačnika in potem ni problem naprej razvijati posla , nekaj pomaga denar , nekaj poznanstva ! Ne pije ga samo Klemenčič , katerega smo imeli priložnost videti , ko se je direktno norčeval iz demokracije s svojim opitim stanjem v parlamentu , spije ga rad tudi Han . Opitega sem videla dve leti nazaj , ko je komaj držal korak , že sem imela namen poklicati policijo , da bi ga malo ustavili in pregledali njegove psihofizične sposobnosti , potem sem si dejala , le kaj bi mu sploh naredili , veze in poznanstva delajo čudeže !

  • tasilo

   Nasvet:
   Če imaš telefon z možnostjo snemanja, drugič to posnemi in objavi na večjih družabnih omrežjih. Tak posnetek na spletu naredi tisto, česar noben drug organ ne. Proti takim posnetkom ne pomagajo nobene zveze in poznanstva. Posnetek nasloviš z rimo “Pijan Han” in v enem tednu imaš zagotovljenih najmanj 2 mega ogledov.

  • samsara

   Meni se zdi opit vsakič, ko ga vidim po TV. K sreči ga videvam redko.

 • Stajerka

  zanimivo levičarstvo na sončni strani Alp……to je isto, ko je vodilni bančnik pred komisijo za bančno lopovščino trdil, skoraj vpil, da je levičar in bo levičar ostal do smrti……….VSI po spisku, od politikov levih strank do državnega RK, si bašejo žepe……jebeš taki socializem, komunizem, državno zlatnino in skrb za malega človeka…….še tujega dnarja NE privoščijo revežem, ne da bi se odrekli svojemu…….

 • učko

  Ne očitajte levuharjem njihove sposobnosti in pregnanost. Očitajte nesposobnost “svojim”, predvsem ljigavemu, puklastemu JaJotu, ki vas je naredu za luzerje !!!!!!

  • Stajerka

   še vedno bolje puklasti JaJo kot sluzavi Cmerar…….al pošten Županković……al pokončni Pahor……al drugorazredni Tuerk……al licemerni/hinavski Palček……
   to je samo delček CVETOŽERA slovenskega naroda in domovine!!!

   • učko

    Pri levuharjih za zvestobo dobiš za nagrado kakšen privilegij, pri JaJotu se pa samo izpostavljate režimu, da vas tolče po glavi, JaJo se pa smeje !! Al’ ste neumni !!!!!

    • Stajerka

     mene ne tolče in prav nič se ne sramujem, da pripadam slovenski desnici……zvestoba, privilegij je lopovščina in kriminal totalitarističnega sistema, tudi krvavih rok, zato se temu PROSTOVOLJNO ODREKAM…….nekateri smo pošteni predvsem po dejanjih, ne samo po gobcanju……

     • Andreass82

      To se dviga prav iz trupel, ta politika, pripadniki desnice pokažimo njihova dela na svetlo je to naša naloga, moje mesto, moja država ne bosta antifa coni!

     • učko

      Ni problem pripadnost desnici, problem je JaJo, ki je najbolj zadrti še živeči komunist v Zloveniji !!!!

     • Stajerka

      JaJo je grešni kozel levakov…..lahko bi izbrali kogarkoli drugega…..problem je samo v tem, da se JaJo NE upogne……je pa prekleto dober Joker levakov, za slovensko volilno telo…….na žalost, so še v večini…….

 • Andreass82

  Better dead than red!!

  • janez cepec

   drop dead

 • Franjo Trojner

  Čeprav se bogati socialist Han vedno dela
  ljudskega in ga baje skrbi za malega človeka Robin Hood gotovo ni! Malce je že morbidno, da ti bogati levi socialisti iz stranke SD, ki so non stop že vsaj zadnjih 20 let na oblasti govorijo o pravicah delavcev in se bratijo z sindikati v naši državi pa 50 000 delavcev dobiva minimalno plačo 400 000 pa dlako čez minimalca, da mizernih penzij, ki 80% penzijonistom ne znesejo za celi mesec niti ne omenjam. Stranka SD tradicionalno pokriva ministrstvo za socialo, delo in enake možnosti, pa je kjub temu na pretek hudih kršitev delavske zakonodaje, kot so: neizplačevanja plač, regresov, povračilo stroškov in neplačevanje prispevkov za pokojninski sklad in zdravstveno blagajno, delo na črno-novodobno suženjstvo, nenormalno razbohotenje prekarnega dela, kršitev delovnega časa, kršitve varnosti pri delu in zdravju, spolno nadlegovanje, trpinčenje na delovnem mestu itd., ki jih NE MINISTRCA Kopačeva in NE stranka SD ne PREPREČI. Stranka SD in ministrca Kopačeva vodi do družin neprijazno politiko in je z varčevanjem na račun družin, družine prikrajšala za 100 mil. €, uvedla neprijazen način Štipendiranja, umetno ustvarja trenja v odnosu med spoloma, sprejela sporen zakon v demokraciji Zakon o varstvu pred diskriminacijo, ki uvaja ideoliško policijo, problem so tudi od ljudi odtujeni in čisto zbirokratizirani centri za socialno delo. Če omenim še predsednika SD in kmetijskega ministra Židana, ki še TERANA IN KRAJNSKE KLOBASE ni znal zaščititi in mu bo lubadar ves gozd pojedo je mera polna.Ni mi jasno zakaj se salonska socialistična stranka promovira za delavsko, ko pa za delavce zadnjih 26 ni naredila nič dobrega, pod levo vlado Pahorja in finančnega ministra Križaniča je v Sloveniji vrag vzel vsaj 300 velikih podjetij. In nenazadnje vse te afere okoli koroških dečkov, pa tudi turbo izseljavanje mladih v tujino meče slabo luč na stranko SD in njeno baje do malih ljudi prijazno politiko.

  • steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • janez cepec

  povzemate govorice enga kretenskega Vogrina, nekateri namiujejo etc. upam, de vas bo stožu. to j’ li glih tko, kot bi reku, de se govori, de je vaš ljubljreni vodja orožje švercu, pa dnar ukradu, pa ni zaprt, ker je še skoz tardeč. aja, sej to je pa resnica

  • steiermark

   Tudi ta “kretenski vodja” spada na levo in med nepostene , roparske socialiste – komunajzle, ki so pokradli vse v Sloveniji, tebi pa še pamet!

 • MEFISTO

  Tukajšnji rdečko(ti) naj se pomirijo.

  Tovariš ljudski poslanec Han se s svojimi strankarskimi in koalicijskimi kolegi heca z nami in državo cel mandat.

  Zato nam v svoji partijski in ideološki velikodušnosti ne bo zameril,če se tudi mi zabavamo na njegov račun vsaj eno dopoldne v njegovem mandatu.

 • črnaovca

  Nesreče se dogajajo in če je kriv naj odgovarja. Za poslance bi morala biti predpogoj ustrezna izobrazba in gmotna preskrbljenost, prvo bi preprečilo klatenje neumnosti drugo pa krajo in podkupljivost

  • učko

   Če bi bil pogoj za parlamentarca visoka izobrazba, to za Hana ne bi bil problem, ker bi si jo pridobil v roku enga tedna na Ekonom-faksu al’ pa na FDV.

   • Stajerka

    glede izobrazbe…..ni vse zlato kar se sveti…..imamo v DZ celo paleto mag.in dr., ki katastrofalno predstavljajo stopnjo izobrazbe in slovenski šolski sistem……zato izobrazba NI merilo, ne za strokovnost, ne za razgledanost, še manj za poštenost…….

    • steiermark

     Tako je Štajerka. Vendar se pa levaki skrivajo za “fakultetno” izobrazbo, raznimi magisteriji in doktorati, ter se na koncu, pri večini izkaže, da jim je bilo vse to podarjeno,, saj še pismeni niso!

    • traktor

     Točno tako,zgleda,da so se šolali,da lažje kradejo,lažejo in izigravajo sistem.

  • janez cepec

   izobrazba ni merilo, poglej velkiga vodjo, ma fax, pa kašne nebuloze klamfa

   • učko

    On ma specialni faks, abramba! Pa še bolj specialni doktorat, šipac-science-high-tech !!!!

    • janez cepec

     pa tok ma prot FDV, pa glih tam je diplomiru, sam takrat je biu to FSNP

     • lukamiha

      Vidva opranoglavca sta res vrhunski marki na tem spletu!

 • Franc Bizjak

  V državi kjer je že preko 70 let na oblasti gangsterska komunistična hunta je glede na povedano Han pravi človek na pravem mestu.

 • učko

  Samo, treba je priznati, da Han deluje od vseh rdečuharjev še najbolj normalno !! To mu je treba priznati !!!

 • tarantela

  Imam osebno izkušnjo in vem, kako je, če ti otrok skoči pred avto. K sreči sem hitro reagirala, pravočasno ustavila vozilo, otrok je ostal nepoškodovan, se mi je pa v avto zadaj zaletel drug, ker sem nepričakovano ustavila. No, avto je že popravljen in posledic ni. Je pa to grozljiv občutek!

  • Franjo Trojner

   A pred avto, zadnjič si pisala, da pred letalo in če bi Hanu pred gumenjak bi tebi pred čoln. Farbaj ti koga drugega in ne nas.

   • tarantela

    Ti sodiš po sebi in podtikaš tako, kot ste v vaši stranki navajeni. Meni ni treba lagat, ker nimam od nikogar nič, nobenega privilegija, še tega, kdo sem, nihče ne ve, ne levi, ne desni.

    • steiermark

     boljše zate, da te “nihče ne pozna”…..

  • steiermark

   Ti si verjetno ena izmed tistih “genialnih voznikov”, ki ko se najdeš na žel. tračnicah – prehodu in vidiš tik pred sabo vlak, na “hitro reagiraš” in z vzvratno prestavo odpelješ nazaj in se tako izogneš nesreči……. Tvoje niso samo smešne prigode ampak so zelo podobne tistim “lovskim ali ribiškim”!

 • Stajerka

  še bolj kot Han v oči in še bolj v ušesa tolče neizmerna inteligenca, kultura in sposobnost Modernega Janija…….ko pa to gledaš in poslušaš, pa se dejansko vprašaš: Kateri butalci dovolijo, da imajo takšnega predstavnika ljudstva v hramu demokracije??? Verjamem, da se takšni Butalci še niso rodili, so se pa Slovenci….žal!!!

  • učko

   Jani je pa kvalifician za plenice menat !!! Sam, on bi s to izobrazbo veliko bolj pišel prav “desnici”, ki je tam v parlamentu in izven njega kar naprej “posrana od strahu”, da jih rdečkarji ne bojo pozaprl na Dob !!!!

   • Stajerka

    hahaha…….rdečkarji imajo samo 1 smolo – evropsko sodišče……in to je tisto, kar jih NE pusti, da prestavijo v višjo prestavo…….in prav je tako :))))

  • steiermark

   Ravno v tem je problem, da takšnim z okrnjenim intelektom, dovolijo enaki “inteligentni geniji”, ki jih tudi izvolijo. Žal izgleda, da imamo, v Sloveniji, veliko oz. večino teh “genijev”, ki pomagajo sebi enakim, duševnim bolnikom, da pridejo naprej, v DU in formirajo vlado…..

  • slosin

   ..ubogi Jani, po vsakem nastopu v parlamentu ga najbrž roke hudo bolijo…

 • Kučko pod pručko

  Matjaž Han – strašna izobrazba

  To, kar je naredil Matjaž Han, poslanec SD, je tipično za komuniste. Neredijo svinjarijo, on konkretno je do smrti povozil otroka, potem pa vključijo vse mehanizme, da svoje obsojanja vredna dejanja sperejo s sebe. Veliko takih primerov imamo, ki govorijo v prid tej trditvi in Han je samo eden od mnogih.

  Čeprav je Kučanovo sodišče na koncu zaključilo, da Han v času nesreče ni bil vinjen, tega ne verjamem. Če bi bilo res vse tako čisto, bi se stvar razkrila takoj, ne pa po mnogih letih, ko ves ta čas vleče zanj veliko preveliko plačo. Naj spomnim tisto, na kar Nova v zgornjem prispevku ni. Matjaž Han je eden redkih poslancev Državnega zbora, če ni kar edini, ki nima niti srednješolske izobrazbe. Kot piše, je naredil srednjo trgovsko-komercialno šolo v Celju, to pa pomeni, da je iz trgovskega vajenca postal trgovec. Torej je enak kurjemu tatu Mihu Marinku, šlosarju Titeku in praktično vsem povojnim komunistom.

  Ta Kučanov gobcaš zasluži v enem mesecu toliko, kolikor njegove kolegice po izobrazbi, ki ves teden zalagajo police v raznih marketih, delati pa morajo tudi v sobotah in nedeljah, dobijo za cel mesec.

  In tak poslanec naj soli pamet o enakosti vseh ljudi. Ali kot je v znameniti Živalski farmi napisal George Orwel …

  Vsi smo si enakopravni, le da eni malo bolj kot drugi!!!

  • tzt

   ***…***

   • Kučko pod pručko

    Hvala, res sem se zmotil in napako že popravil.

 • MEFISTO

  Nicki enega moža, kot so tarantela, de. janez cepec, učko, ćrnaovca in drugi, ki se bodo še oglasili, obetajo, da bo danes znova presežen rezultat 600 komentarjev.

  • tarantela

   Sej nucate gnar za portal, vidim oglas, ko prosite za prispevek, jest vam pa kle pomagam, Ti pa takole sz mano. To pa res ni lepo. Orbanu in Poljakom bo enkat zmankal gnarja, kwa pa pol? Bod hvaležen, de sem kle!

   • steiermark

    Ja, tarantela, ti še naprej v vašem , socialističnem stilu, kjer najprej ljudi oropate (potem ko jih likvidirate…), nato se pa poojavljate med istimi, reveži, kot “dobrodelniki” , z naropanim denarjem, o istih, katere ste izropali!

    • tarantela

     Nikomur nisem nič vzela, kle si mim useku. Si sinoči vedel dokumentarec, kako se je v socializmu zgradilo mesto Nova Gorica. Vidiš, to je bil socializem! Zgraditi mesto! Kaj ste pa desni zgradili do sedaj?

     • komar marko

      VSE fabrike, katere so rdečkoti pohopsali ali razprodali.

     • steiermark

      “kle si mim useku” – kvečjemu vsekala! Takšni dokumentarci, ki jih ti gledaš, pa so narejeni za takšne, ki nimajo kaj prida za opraviti s pametjo in razumevanjem…. “Moji desni” oz. mi in naši predniki smo zgradili vse, kar vidiš okrog sebe, le da so tvoji predniki in takšni kot si ti vse “prihvatizirali” in pobili lastnike, zato, da so sebi v svoje žepe lahko stlačili! Kar se pa tiče N. Gorice in njene postavitve, je pa bilo storjeno z namenom, da se uniči avtohtono prebivalstbvo ter se nam vrine multikulti balkanske divjake…… Tudi danes, če se kaj gibaš po N. Gorici, ne slišiš slovenske besede in tudi ne vidiš domačinov oz. Slovencev ampak samo in predvsem balkance, za katere je dal tito zazidati tole mesto, isto kot Velenje in še druga mesta, kjer so avtohtoni – Slovenci nezaželjeni in nikoli niso bili upravičeni do stanovanja – prednost in pravice so imeli in še imajo jugobalkanci! Tvoji “socialisti” so dobri samo za širjenje revščine, odpravljati pravice delavcev in prebivalstva ter za basanje naropanega v svoje žepe!

     • steiermark

      “Socialisti” ste do sedaj dokazali, da ste sposobni samo ropati, siromašiti in uničevati nas in našo dediščino – naših prednikov. Vse kar vidiš v Sloveniji, je bilo zgrajeno oz. ustvarjeno , ne od socialistov, ampak od nas, avtohtonih in naših prednikov, katere je rdeča drhal odstranila, tudi v Barbara rov ali pa druga množična grobišča, ki jih je več kot 700, širom po Sloveniji!Sedaj vam pa že to ni več dovolj in nam dovažate muslije, da bi namesto njih oz. vas, opravili še “neopravljeno delo”, nad nami, avtohtonimi – Slovenci!

 • Franjo Trojner

  Čeprav se bogati socialist Han vedno dela
  ljudskega in ga baje skrbi za malega človeka Robin Hood gotovo ni! Han ima rad sebe in denar, kar pa je itak vsem socialistom lastno.

  • steiermark

   Tale petelin na socialističnem gnoju, je tipičen predstavnik levuharjev, kateri medse, skrbno izbirajo” levuharje, ki so po njihovem okusu, doseganju IQ, na nivoju duševno prizadetih in še en pogoj morajo izpolnjevati: brezobzirni roparji ljudstva morajo biti, takšni, kot so bili njihovi revolucionarni starši……jabolko ne pade daleč od drevesa!

  • traktor

   Han ni Robin Hood,on je nekakšen Superhik.Jemlje revnim in daje bogatim.

   • Franjo Trojner

    Ja bravo, toti salonski socialisti so vsi Superkihi, ker revnim jemljejo zase.

 • tarantela

  Sinoči vas spet ni bilo na proslavo ob 70 obletnici Priključitve Primorske nekdanji Jugoslaviji oz. Sloveniji. Ja vi ste ena druga prav posebna država in njena elita, na Primorce se požvižgate. Bilo pa bi lepo, bi videli dokumentarec, kako so ljudje zgradili Novo Gorico. Pa kaj bi, vas to ne zanima, ker celega mesta ne morete sprivatizirat. Ampak to, da se sami nočete prireditev, ki so za VSE Slovence pomembne, se bo poznalo na volitvah. Hočete biti nekaj posebnega, izvolite!!!

  • komar marko

   spet potvarjate dejstva in proslavljate pod simboli, ki so povzročili ZLO v SLO! JJ je omogočil to proslavo. TIGER je bi pospravljen od tistih simbolov, ki jih danes slavite. Le kako lahko greste nižje od podn!a

   • tarantela

    Tiger je bil začetek, bilo jih je premalo. Če ne bi bilo partizanov, ne bi uspeli.

    • komar marko

     vsi partizani so pod rušo. Le zakaj so pobili SAMO 520 nemcev in 243 ITALIJANOV če jih je pa bilo ob koncu vojne 42,000!

     • tarantela

      Najbrž si bil v partizanski vrstah in vse to veš. Upam, da imaš dvojna leta in primerno pomoč, glede na Tvojo starost…

     • komar marko

      hja in kaj te zanima, kako s eje gradil socializem. Tako da se je zaplenilo premoženje in poslalo na prevzgojo v rudnike!

     • tarantela

      A veš kaj, delno imaš prav, ampak samo delno. V večini se je gradilo. Vse, kar je novejše od 70 let, je bilo zgrajeno v socializmu. Kaj pa danes? Prej so ljudje gradili hiše, dobivali stanovanja, danes jih pa rubijo zaradi malenkostnih dolgov in mečejo na cesto.
      Zgodovina je večplastna. Na tem portalu večkrat berem očitek, da je Stalin podpisal sodelovanje s Hitlerjem. Druga plat pa je, da sože pred tem tako voditelji Francije kot VB podpisali münchenski sporazum, s katerim so se strinjali s Hitlerjevo zasedbo Češke!!! In Stalin je prosil tako Francijo kot VB in Poljsko za sodelovanje proti Hitlerju, a so vsi odklonili. Se potem lahko čudimo Stalinu, da je še sam podpisal pakt s Hitlerjem in da se je na poljski meji ustavil in prepustil Poljake, da se sami borijo proti Hitlerju?
      Ja zgodovino bomo morali še večkrat prebrati!!!

     • komar marko

      ne ti meni trakaka. Poglej si BERLIN, DRESDEN, ……. kdo je vse to obnovil in kako. Vso industrijo so uničili in čez pet let vladajo spet!

     • tarantela

      Financirala je pa ZDA!!! No, medtem so pa ameriški vojaki posilili okoli 800.000 nemških žena in deklet.

     • Darth Vader

      vsi mal lapate od tega onega ali tretjega…..v bistvu je bil pa razlog za ww2 bolj finančno/ekonomske narave, kot je v tem 3min povzetku lepo v angleščini napisano….. https://www.youtube.com/watch?v=ZATujPEBAGA

     • von Rhein

      Samo ne tiste,ki so jo napisali nekateri slo zgodovinarji tipa Repe po naročilu.
      Popolnoma dovolj bo,če prebereš dva dela knjige “Vzpon in padec tretjega rajha” (William Shirer,DZS 1969).

    • centurion

     …OF in NOB poboji pa konec…

    • FORT WORTH

     Tigr ni bil revolucionarna organizacija.
     Pa zenska, kje imas ti glavo ?
     V pesku ??
     Kidric je narocil : Organizacijo je potrebno uniciti. Clanstvo pa ocistiti.
     Nekatere so sprejeli medse, ostale so pa pobili !!

     • tarantela

      Primorci so pa ostali in sinoči praznovali; veliko jih je bilo, samo orto desnih ne. Sram vas je lahko, ker ne cenite navadnih ljudi, ki so proslavljali!

     • FORT WORTH

      Organizirajte vi zaslepljenci proslavo se za izgubo Gorice,Trsta Celovca…(:-)))

   • Andreass82

    TIGR in kaj imamo danes polovico zaliva po zaslugi najbolj naprednih, ne rata vsakomur!

  • Andreass82

   Niso pa ravno najbolj brihtni primorci, kakšna priključitev a sanjaš, nehajte s temi zgodbicami za otroke!

  • centurion

   TARANTELA, ZJUTRAJ TE SPET NI BILO NA ZBORU IN DELITVI JUTRANJIH OBVEZNIH TABLETK (TA MALIH IN MOČNIH) V KLINIKI.

  • Franjo Trojner

   Kaj boš te delo tam, vse rodečo, da kr oke zabolijo in samo Stalin je še manjko, da bi blo čisto glih letu 1945. Pa vse tiste tuje zastave, je maček na pilota stopo in mi program na TRV SLO 1 vklopo in so me otroci koj vprašali: “ata saj ne boš tote Kitajce gledo”? Sem jim hotel pojasnit za kaj gre, pa so me otroci tak milo gledali, da sem koj nazaj na košarko preklopo. Prav sem naredo, le kdo razen fanstičnih rdečih je toto dugcajtno vso rdečo proslavo gledo.

   • tarantela

    Preberi si zgodovino o dogodkih pred in med drugo vojno, ne samo ponavljati za drugimi, kar našklemfajo. Spodaj sem že @komar marku odgovorila, še Ti preberi.

    • centurion

     Zgodovino, ki so jo pisali krvniki in krvoloki
     slovenskega naroda.

     • tarantela

      To so pisali zahodni zgodovinarji. Ne gledaš in ne bereš nič takega? Aja, vi ste podaniki noriškega kraljestva, razumem…

     • centurion

      …bolje noriškega, kot vi – NOREGA kraljestva…

     • tarantela

      Živite pa v našem, vašega ne bo nikoli.

    • Franjo Trojner

     Katero zgodovino? Komunistično farbanje v stilu en iztreljen partizanski šus ubil 100 fašistov? In o kaki priključitvi Primorske sanjaš ti? Hej, Trst z okolico je večji del SLOVENSKE Primorske, ta pa je priključena Italiji! Večji del Primorske jeTito Italijanom prepustil, da se je v Jugi lahko za totalitarista proglaso in komunizem trajbo in za Hrvate Trst za Dalmacijo za avstavšo. Ko je Winston Churchill za fojbe in vse svinjarije, ki so jih partizani v Trstu počeli slišo, je bil Trst z zaledjem ( največji del SLOVENSKE PRIMORSKE) takoj Italijanom pisan! Daj zaj ti meni povej kaj mi v resnici slavimo, da je večji del Primorske ostal v Italiji in je manjši del ostal Sloveniji, ali morda kaj druga?

 • tasilo

  Han — človek, ki zna matirati trdnjavo s pagatom ultimo.

  • rubec

   hahahahahahaha

   • tasilo

    hahahahahahahaN

 • tasilo

  Da ne bi kdaj kdo po nesreči tega Hana kremiral, ker take možgane je treba ohraniti za znanost!

 • centurion

  Tip je čez par dni izvedel, da mu je pred avto skočil otrok.
  On je pa iz avta videl samo bele miši….
  Kreten, pijanec, intelektualni omejenec.
  Zato ga lahko imajo strici iz ozadja v šahu.
  Neumen in kompromitiran

 • komar marko

  prvi, ki so se uprli fašizmu so bili TIGROVCI in DUHOVŠČINA. Za duhovščino se danes taji ima pa največ zaslug za SLO jezik na PROIMORSKEM!

  • tarantela

   Če bi sinoči gledal proslavo, bi slišal, da so povedali, da so se tudi primorski duhovniki uprli. Jasno in glasno so to povedali!!!

   • centurion

    Opica, …TUDI?
    SAMO oni in TIGR!!!
    Banda rdeča je od kominterne dobila in izvajala
    navodila o kolaboriranju.

    • tarantela

     Najprej so Francozi in VB podpisali v Münchnu soglasje, da se strinjajo, da je Hitler okupiral Češko. Stalin je predlagal pakt s Francozi in VB in s Poljsko, vendar so odklonili. Šele POTEM je tudi Stalin podpisal pakt s Hitlerjem. Dajte no malo pobrskat po kakšnih zgodovinskih zapisih. Ja, a veste, da je bil član kraljevske družine VB osebni Hitlerjev prijatelj??

     • centurion

      Bolano bitje si.
      Ker Stalinovih komunističnih zavezništev niso marali VB in Francozi
      se je užaljeni Stalin kuj spečal s politično sorodnejšim
      NSDAP- NationalSOZIALISTISCHE Deutsche Arbeiterpartei.
      KPJ s Titom na čelu pa horuk podpora paktu.
      OD 01.9.1939 DO 22.6.1941 V PAKTU IN KOLABORACIJI S HITLERJEM
      V VOJNI PROTI FRANCIJI IN VELIKI BRITANIIJI!!!!!!
      QWWWAAAA TI NI JASNO???!!!!

     • tarantela

      Ja, pol so šli pa skupaj na Jalto…

     • centurion

      OD 01.9.1939 DO 22.6.1941 V PAKTU IN KOLABORACIJI S HITLERJEM
      V VOJNI PROTI FRANCIJI IN VELIKI BRITANIIJI!!!!!!
      QWWWAAAA TI NI JASNO???!!!!

      Si kaj zastopla?
      Ne.
      Vseen prav.
      Živimo v demokraciji. Maš pravico živet..

 • MEFISTO

  Tarantel trdi, da ne bi dobili Primorske, če ne bi bilo partizanov.

  Zamolčal pa je, da bi dobili tudi Trst, Gorico, Videm in Čedad, če ne bi bilo partizanov.

  Morda tudi Reko.

  Sicer je pa to le poskus oddaljevanja od prisrčno žgoče naslovne teme.

  • tarantela

   Mejo med Italijo in Jugoslavijo so določili svetovni politiki!!!
   Sedi, cvek!

   • MEFISTO

    In odločili kot so odločili zaradi strahovitega terorja partizanov “Našega Tita”..

    • tarantela

     Njega so priznali za zaveznika proti Hitlerju!!!

     • MEFISTO

      Pa ne zaradi vojaških in osvobodilnih zaslug

     • tarantela

      Ne, Ti imaš te zasluge, amen!

     • Alois Kuhelj

      Predlagali za pobednika so ga Rusi!!

    • Alois Kuhelj

     Ko so hostarji vkorakali v Trst,je bil ljubljenii marsal se skrit globoko v luknji na Visu!!

   • von Rhein

    Nesporno. Da boš bolje razumela zakaj so jo tako določili ti samo namignem, določili so jo tako,da so potegnili črto med demokracijo in komunizmom.Blokirali preboj komunizma globje v Italijo,čeprav je po njej komunizem tudi strašil (KP Italije). In tudi prehod preko Karavank v slovenski del Koroške.
    Tema Han naj se nadaljuje.

    • karpelec

     Razumi, da teatralna rada dela ovinke; kjer jih ni, jih naredi.

    • Johan

     Trst in gorica je bila izgubljena zaradi komunistov Tita in slovenske kp. V Trst so poslali radikalne srbe, črnogorce in bosance. Ti so vsakega poseksali, ki so ga videli.
     Izvorna napaka pa je bila leta 2018, ko so komunisti in krščanski socioalisti potegnili Slovenijo v SHS. če bi ostali pod Avstroogrsko bi biula Slovenija danes enkrat večja in imeli bi odprt dostop do odprtega morja. Kapiš !

 • Kučko pod pručko

  Trgovec in prenašalec kahel

  Vsak, ki je imel vsaj pet minut časa, je lahko prišel vsaj do srednješolske izobrazbe. Vsak, ki ima v glavi vsaj trohico pameti. In če je tudi Bratuškova Kura, čeprav po copy/paste metodi, nekaj skupaj sklamfala, bi pričakovali nekaj podobnega tudi od vodje poslanske skupine SD. Vsaj srednjo šolo.

  Očitno pa je bil Matjaž bolj trde buče, ker ga drugače starši ne bi dali v uk za trgovskega vajenca. Kako je delal vajenško šolo ne vem, zdi pa se mi, da ravno briljiral ni. Tako pa sedaj zaradi vez njegovega očeta, ki se je udinjal Kučanovemu režimu, brije norce iz Slovencev, s kravato paradira po Ljubljani, namesto da bi prodajal šraufe v kakšnem Merkurju ali Bauhausu.

  Han je nekaj podobnega, kot diplomirani prenašalec in praznilec kahel, Modernovaški Jani!!!

 • MEFISTO

  Če bi bil Trst naš, bi morali Jugoslovani v času, ko je bilo pri nas vsega na pretek in preveč, hoditi po najnujnejše artikle v Rim ali še južneje.

  Partizani “Našega Tita” so vedeli, da bi bil to prevelik strošek za naše državljane in nesmotrna poraba časa.

 • tarantela

  Zdej grem pa jest kej delat, čau!

  • Franjo Trojner

   Tarantela a veš, da so včeraj tudi Slovenci v Tstu z zaledjem fejst jedli, pili in slavili! Pa veš zakaj? Da jih takrat leta 1945 niso Titovi komunisti v kremplje v trajno last dobili in jim ves svoboden in podjetniški duh z puškinim kopitom iz glave zbili. Čuj in onim iz Trsta z okolico nea nič fali, sem hotel še naše na naši strani vprašet kaj kaj je, pa jih nikjer nisem našo??? A to pomeni, da so vsi prek odšli?

 • MEFISTO

  Tarantelo moram opozoriti, da Han ni imel nič s ponovno okupacijo Primorske.

  On se je okupatorjem pridružil veliko kasneje.

 • herman

  Nova24TV, spet boste morali objavljat popravke in opravičila. Ali vam ni nič nerodno zavajat javnost, da ste v službi resnice, če pa ste v resnici v službi desnice?

  • MEFISTO

   Desnica je resnica in obratno, prjatu razumni!

  • Johan

   Ne bo potrebno vsi to vedo od še Posebej Laščani

 • tasilo

  Znameniti jedrski fizik Matjaž Han je tudi ostro protestiral proti odkritju Higgsovega bozona in izrazil upanje, da bodo odkritje preklicali. Moti ga namreč, da zato teorija strun ne bi več držala.

  Poznejša izjava predsednika SD Dejana Židana je bila bolj umirjena. Poudaril je, da bo koalicija odgovorila tudi na to vprašanje, saj ima ta koalicija vendar odgovore na vsa vprašanja. Če pa pride do odprtih vprašanj, je pomembno, da se ta sproti razčistijo in da se najdejo rešitve, čemur bo namenjeno tudi današnje srečanje. Pomembno je tudi, da vprašanje Higgsovega bozona rešujemo skupaj s sindikati, je še dodal.

  Tako poroča portal Geniji-na-delu-press.

  • rubec

   Če že vlečeš židana ven, pa ti ne bi bilo treba no že tako slab vikend še bolj zjebat. On itak misli da gre tu beseda o bizonih iz cernkniškega jezera blizu švicarskega mesta Higgs.

 • mona lisa

  Žal denar v naši državi opere vse. Zato politiki in bogataši ki živijo na račun revnih nikoli ne odgovarjajo za nič. KORUPTIVNA DRŽAVA:

 • MEFISTO

  Lažje pride slon skozi šivankino uho kot levi bogataš v nebesa.

  • Osti jarej

   …oh,nebesa niso,kar bi si mislil,da so….če cerkvenjaški pedofil pride gor,bo han tudi……naj gre v svetlobo in njegova duša bo ujeta do ponovne reankarnacije…..kazen bo dovolj velika

   • Alois Kuhelj

    Joj mene,zaradi otroskega obraza (baby Face),bo Han tudi v nebesih v spolni nevarnosti!!!

  • Alois Kuhelj

   Dragi MEFISTO,UMNI.to velja tudi za desne,zato ne maram bit bogat!!

 • rubec

  Članom SD kao stranke bi morali v osebnih dokumentih rubriko zaznamki zamenjati z rubriko poškodbe in in po dvopičju navesti: trajne.

  • karpelec

   Veš koliko je to dela, za tiste, ki ne znajo delat, vrsta je pa zelo dolga.

  • Hihihi..dobra

   • rubec

    Hvala. Zate se vedno potrudim.

 • MEFISTO

  Kdo bni si mislil, da je Han deležen več komentarjev kot Evgenija Carl pri sosednji temi.

  • Osti jarej

   …evgenija ni glas pri sprejemanju “svakojakih” in “kojekakvih” zakonov

  • Viktorh

   Matjaž kreira politiko, uboga Avgenija pa je tudi njegova dekla…

  • sodnikisozločinci

   Han je dobra pi…urina, nimaš kaj.

 • Olga

  Kdaj so se komunisti borili za enakost? Nikoli! Že v partizanih sta bila dva kotla! Eden za “naše”, eden za drugorazredne!
  Za komuniste ne veljajo zakoni, zato je lahko Han nekaznovan za smrt otroka! Komunisti grabijo, kradejo, moralizirajo o drugih in jim iščejo dlako v jajcu, sami so “brezmadežni” in nedotakljivi, ker jih ni dovoljeno preiskovati, tako kot na primer Kučana in vse, ki so dovolj visoko prilezli in so kooperativni! Udba Kučana NIKOLI ni smela preiskovati, zato je lahko mirno “privatiziral”” 400.000 DEM!
  Mafija s tajnimi uradnimi listi in “internimi” navodili varuje svojo kriminalno raboto! Teh “aktov” ne sme nihče dobiti na vpogled! Tudi parlamentarna komisija ne!????? Medije, ki jih ščitijo in jim držijo štango, moramo plačevati vsi državljani!!!????
  Levičarji tolčejo po cerkvi, ker so kriminalci in jim deset božjih zapovedi in zvonjenje cerkvenih zvonov “vznemirjajo” kosmate duše!
  Zadnja kaplja čez rob pa je bila podpora Hana in SD ministrici Celarčevi za njeno kriminalno delo! Han, ki je sam nekaznovano povzročil smrt otroka, očitno razume Celarcevo, da ne odgovarja in ne odstopi za vrsto smrti v zdravstvu, za katere je OBJEKTIVNO odgovorna!
  Dol z levičarji! Vsi na volitve! Volimo DESNICO!

  • Osti jarej

   …tokrat se s polovico napisanega strinjam,volga

   • Olga

    Imamo pravico do različnega mišljenja, to je demokracija….. Vesela sem, da se vsaj v nečem strinjava in to kar s polovico napisanega, to je dober začetek.

 • Osti jarej

  …če je namigovanje na alkoholiziranost in posledično mrtev otrok v prometni nesreči,ki bi naj jo zakrivil resnica,potem nima kaj delati v državnem zboru,niti v politiki…

  • Johan

   Ga je zakrivil

   • Jovo Jamnica

    Kak veš??? Tut v Jugi so bli pubeci, keri so kerega povozli do smrti, bli kaznovani, če so bli spoznani krive za nesrečo… Fsaj jas se tak spomnim…

    • Osti jarej

     ..če je za kanček resnice v tem,nima kaj delat v aktivni politiki,sploh na takem položaju,kot je….že sum,da ni bilo vse tako,kot bi moralo biti,je dovolj

 • Jovo Jamnica

  Izven konteksta, zato le kot zanimivost, katera je blizu najnovejši teoriji, da so davni Veneti, bili pleme Vlahov. Trst se je prvotno imenoval Tergeste. Ker so tamkaj takrat živeli Veneti, so kraj, kjer se je trgovalo iz vseh vetrov… imenovali Terg.Takšnemu kraju edino Slovenci in Romuni, še dandanes rečemo – trg (târg).
  ——————

  – romunsko – târg… angleško – fair

  ——————
  fair….târg, iarmaroc, bâlci, bazar, fată frumoasă

  bargain…afacere, chilipir, târg, tranzacţie, câştig, profit

  haggle…târg

  haggling….tocmeală, târguială, târg

  borough….târg, orăşel

  market….piaţă, târg, cerere, obor, debuşeu, iarmaroc

  trade….comerţ, meserie, negoţ, târg, meşteşug, afacere

  town….oraş, cetate, târg, urbe, capitală, oraş principal

  townlet….târg

  agreement….acord, contract, înţelegere, convenţie, concordanţă, târg

  go….mişcare, mers, energie, încercare, atac, târg

  sale….vânzare, desfacere, reducere, plasament, târg, alişveriş

  emporium….magazin, centru comercial, magazin universal, târg

  business….afaceri, afacere, activitate, treabă, lucru, târg

  • Osti jarej

   ..mi smo tukaj že od pradavnine

   • Jovo Jamnica

    Kdo smo mi???

    • Osti jarej

     …veneti

     • Jovo Jamnica

      Ja. Pa malo Etruščanof je tut met nami, saj niso Rimlani glih fseh potamanli. Eni so se jim skrili rezijanski dolini. Etruščani so sebe imenovali Rasena, kar ni dauč ot Rezija… No, rezijanska folk muzika je ful zanimiva…

      https://www.youtube.com/watch?v=m6bAb6Zj16Q

     • Osti jarej
     • Jovo Jamnica

      Hahahahahaahaaaaaaaaa… To sn čito že pret haufn leti…

     • Osti jarej

      in je za crknit smešno?…..dej,jovo…rukni svojo juliko na junčka…bambambam…a še gre?

     • Alois Kuhelj

      Saj ne boste doug,se mal pa vas nodo cefurji vun zrinli!

   • Jefferson Vendski

    Tako je, zato se ni čuditi nekaterim slovenskim besedam v romunščini. Romuni so namreč “Romani”, kot si sami rečejo, torej Rimljani. Slednji pa so prevzeli mnoge besede (in tudi na splošno veliko znanja in kulture) od starodavnih Slovencev, ki s(m)o bili v Evropi (in še kje drugje) že davno pred njimi.

    • Jovo Jamnica

     A o Vlahih pa spet nič??? Vlahi so bli tam pret tvojimi Romuni in Slovenci smo jih Lahi imenovali…

     • Jefferson Vendski

      A si spet malo preveč Jamnice ruknil?

 • Osti jarej

  ….kako naj nekdo,kot han,razume malega človeka??….

 • Osti jarej

  …če niste vedeli

  Da je elita, ki brez dovoljenja nadzira, vodi in posiljuje Evropo, popolnoma iztirjena je pokazala že, za javnost sicer gledališka predstava, prireditev ob odprtju Cernskega tunela. Nič ni bilo povezano z ljudskim dostojanstvom in normalnim življenjem. In 71 letni župan Belgijskega mesta Mouscron je bil ubit na mestnem pokopališču, ker je odločno napovedal razkritje Satanistične združbe, ki vodi Bruseljski parlament. Vse njihove poteze peljejo v krvave obrede, naj bodo to zrežirani teroristični napadi, kot zadnji trije v Londonu, Parizu in Malmoju ali najhujši krvavi obredi z otroki in posilstva mladoletnih deklet v elitnih zgradbah. Že samo Parlament v Bruslju je tipičen dokaz iztirjenih načrtov elite, saj je kopija Babilonskega stolpa, utrdbe zgodovinskih pokolov. Enoumje in izživljanje je cilj Satanistične elite, pa se javnosti skoraj ne sanja kakšni hudiči jim vladajo. Nič ni namenjeno ljudem, so le postranske žrtve za uresničevanje finančnih ali grozljivih spolnih iztirjenih želja. Ubiti Gadenne je prijateljem pred smrtjo zelo jasno rekel: “Razkril bom Satanistično elito v Bruseljskem Parlamentu in njene najbolj mračne zločine. Bruselj je volk, ki govori o ljubezni in sožitju, edini namen pa je klanje ovac” Ste že kdaj doživeli kaj pozitivnega iz Bruseljske klavnice? Izpolnitev nacističnih načrtov je njihov edini cilj. /virNSP/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/319661/belgijski-zupan-umorjen-zaradi-odkrivanja-eu-satanizma

 • Osti jarej

  …in tudi

  Potem, ko so angleški odpadniki sprejeli zakon v Avstraliji, da mora biti vsaka njihova človeška ovca čipirana, potem, ko tudi Švedi to že množično počnejo, so dvignili nivo obveznega zasužnjevanja tudi v ZDA. Velika kompanija v Wisconsinu je čipirala vse svoje delavce, ker je njihov lastnik izjavil, da morajo biti tudi oni del velikega zgodovinskega in obveznega dogodka. Zdaj bodo zaposlenim nadzirali vsak korak in njihovo premoženje, celo njihovo zdravje v obliki nadzora ali jemljejo farmacevtske zvarke bo vedno dosegljivo. Nič ne bodo mogli delavci več narediti brez vrhovnega nadzora. Že to je fašistični sistem, pa dodajmo še nadgradnjo tega zločina elite z zahtevo Finske Finn desnice, ki hoče nujno čipiranje ljudi v takšni obliki, da bo mogoče ovce satelitsko spremljati in nadzorovati. Da imate po ustavi pravico do zasebnosti v času, ko ovce več ne pomenijo nič, je nesprejemljivo. Lahko ste le še poslušni garaški klečeplazniki ali pa vam bodo preko čišaa izpeljali ustavitev srca. Kot že mnogim, a se elita in mediji le smejijo. In čipa ne boste mogli več nikoli odstraniti, torej ste podpisali privolitev v popolno suženjstvo! Kot ga udeleženci Magna prevare pri nas ne morejo več! /virASheepNoMore/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/319218/suzenjsko-cipiranje-se-siri-po-svetu

  • Alois Kuhelj

   Punca,sej te mam drgac kar rad,ampak brez Omerikancu,ti in jest neb mogle tle po tem portalu rovarit,ker ga nebi blu!!

 • Osti jarej
 • Johan

  Točno tako, ni bil nikoli za to kaznovan, bogati pa z vsakim dnevom bolj, nujna je preiskava!

 • Osti jarej

  Težko si množice predstavljajo, da so ZDA same sebi velik sovražnik in je načrt, pri katerem sodeluje tudi njihov lažni pomožni poveljnik, Papež Frančišek, zmanjšanje svetovne populacije, v prvi fazi namenjen prav njim. Kar se jim dogaja desetletja sploh ne dojemajo, kaj šele pri nas. Že leta 1969 so lažni znanstveniki zapisali, da je potrebno hrani dodajati kemične snovi, ki bodo zmanjšale rodnost in glej čudež, v ZDA je potrjeno zmanjšanje moške sposobnosti za 50% v zadnjih 40 letih. Vodilni izvajalec na tem področju več ne skriva, da je treba izjemno zmanjšati število živih, zato je Gates prisoten pri vsakem dejanju pobijanja. Zagotovo bo med prvimi, ki bo razkazoval nov sistem cepljenja, ki so ga izumili Ameriški zločinci. Z eno iglo in pomočjo čipa bodo otrokom vcepili vsa ukazana cepiva hkrati, čip pa bo vsake toliko sprostil strupe v njihovem telesu. Smrtnost zagotovljena! A je zločinsko orožje tudi revščina, ki jo vedno bolj vcepljajo v ZDA, pri nas pa jo skrivajo z lažnimi dokumenti. 49 milijonov si več ne more privoščiti nobene oblike doma, 39% jih nima nikakršnih prihrankov in le še 25% jih na bankah premore več kot 10.000 $. Dodajmo še orkane, ki so zradirali široka področja, kjer bodo zdaj množično škropili s pesticidi za ubijanje čebel, kajti vrgli so številne okužene komarje in učinek ne bo samo na komarjih, celo manjši kot na ljudeh. /virDailySheeple, NaturalNews/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/319490/revscina-iz-zda-bo-sla-po-svetu-kot-virus

  • Jovo Jamnica

   kaj pa kaj kemtrajlsi???

  • sprehajalec

   Saj to ni copy paste portal Sci-Fi. Daj kje drugje popaj…

   • Osti jarej

    ..so ljudje,ki ostanejo praznih rok tudi,ko se primejo za glavo

    • Alois Kuhelj

     Tle ti dam pa kar celo resto +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • sprehajalec

     So pa ljudje, ki s kopiranjem in popanjem doživijo orgazem. Večja je neumnost bolj intenziven je le ta. Rezultat je cela vrsta copy pastov pod vsakim člankom. bere jih nihče.

  • Alois Kuhelj

   Ti,ce si res baba,si hudicev bistra.Ko sem jest v osnovno hodu,so rekl,de nas je na svajtu dvej miljarde,zdej nas je pa ze skoraj osem.Pozabila si povedat,da so izumli viagro,pa saj tisto uporabljajo samo star dedci,ki toku al toku ne morjo nic zaplodit,tud teb se verjetnu nej trejba nc bat.Jest sm ze pedeset lejt ponosn Omerikanc,pa ne verjamem,deb kej buli ziv kej drgej,in tud take starost verjetno neb nikjer docakov,se dobru,de sm ziv prsu iz Golega!!Pa LP iz soncne CA!!

 • Osti jarej

  ..politikom se gladko jebe za narod…..nihče od poslancev ni reven…pojma nimajo,kako se živi v realnosti

 • indijanka

  Kako žalostno. Odvzel je življenje otroku, pa ga to ni spremenilo. Nobene ponižnosti ni v njem, niti zavedanja majhnosti. Srh me je spreletaval ob prebiranju tega članka. S kakšnega materiala so ti ljudje,, da njihove reakcije ne vključujejo srca in dvomov. Da jih popolnoma nič ne spremeni.

  • Jovo Jamnica

   Tut mojmu svaku se je podobna tragedija zgodla v Jugi. Dokazalo se je takrat, da ni mogo tragedije preprečit.

   • indijanka

    Ga je tragedija spremenila?

    • Jovo Jamnica

     Ne vem…

     • bednick

      Dobro si ji odgovoril.
      ++++++++++
      Ako bi ji odgovoril z DA ali NE si gotof za eno uro.

     • indijanka

      Ha…ha..ha. Bereš me..? Vau..kakšen ego. Jovo je moj e- prijatelj še z enga druzga portala. Rada se pogovarjava. Najin pogovor nikoli ni ping pong.

     • bednick

      Vidim ja, ogromno sta se tukaj pogovarjala.
      Priznaj, da te je zatolkel oz. dotolkel.

     • indijanka

      Ne morem ti priznati, česar ne čutim, zato da bi bil ti zadovoljen. Jovo, Mefisto, Vesoljček, Zgornji… so del moje komentatorske klape iz enga druzga vica, ko še nisem bila Indijanka ampak komentatorka s slikco in imenom.

     • indijanka

      :) hmmm..ja. Dotaknejo se nas nepomembni podatki..namesto srca in duše.

     • Cucurbita Pepo

      Kaj pa sta srce in duša ?

     • indijanka

      :) po bučinih komentarjih, ki sem jih prebrala, bi bl najin pogovor o tem, pogovor dveh gluhih in slepih.

     • MEFISTO

      Srce je črpalka, duša je pa od Boga ali hudiča.

     • bednick

      Srce in duša sta dva neopredeljena pojma ezoterikov, za nategovanje ljudi v stiski.
      Ne boš verjel, pomaga.
      Ego zna preslepiti samega sebe..

     • indijanka

      :) danes nekaj o srcu..kdaj drugič pa o duši. Ko je šla mimo mene z naglimi koraki, se me je dotaknil rob njenega krila. Od neznanega otoka srca je prišel nenadoma topel veter spomladni. Trepet bežnega dotika je švignil mimo mene in izginil v hipu, kakor odrtgan rožni list, gnan od vetra. Padel je na moje srce kakor vzdih iz njenega telesa in šepet iz njenega srca. (Tagore) Kdaj drugič pa kaj o duši.. kaj iz mojih najljubših..iz Gitandžalov od mojega najljubšega.

     • bednick

      “Trepet bežnega dotika je švignil mimo mene in izginil v hipu, kakor odrtgan rožni list, gnan od vetra. Padel je na moje srce kakor vzdih iz njenega telesa in šepet iz njenega srca. ”
      ——————
      A je prišlo v nadaljevanju, do spolnega odnosa, a kaj veš?
      Po domače povedano, a ga ji je zakrtaču?

     • indijanka

      Če je prebral ta verze…zagotovo.

   • bednick

    A je potem nehal tankat?

    • Jovo Jamnica

     Zagotovo ne…

  • Viktorh

   Iz “ugledne komunistične” družine, navajen privilegijev. Veliki vzornik Janez Zahrastnik, ki je bil boter že njegovemu očetu. Vedno so imeli vse, vse jim je bilo dovoljeno.

   • indijanka

    Ljudje brez duše in srca. Kar slabo mi je ob misli na njegov “bebav ksiht” . Kako nori smo….

    • Viktorh

     Prav veliko šol nima, je trgovec, izobraževanje ni potreboval…

     • Osti jarej

      ,,,če je človek pameten in sposoben,šole niso pomembne…..pri hanusu je očka ustvaril kakor imperij,ki bojda dobro lavfa….a ni celo z državo posloval??..če ja,potem se niti matrat ni treba prav posebej… in predvsem na vasi,je bilo, vsaj včasih pravilo,da je bil župan bogat…kajti denar je sveta vladar……tale polip je pa ves lev…..tamle v parlamentu špila enega mediatorja,novinarke imenuje po imenih…..kmetavz…

     • Alois Kuhelj

      Morda je bilo nekaj takega,kot tale storja pove:”Judovski trgovc je sprejel vajenca,da se nauci kominstva,fant je bil neverjetno len in ce je kaka stranka zelela nekaj kupiti,da je bilo visoko na stelazi,je fant strumno odgovoril,nimamo.Ko jud to enkrat opazi,ga nahruli,ce res nimamo,pa stranki kaj drugega,primernega ponudi.In res,ko gospa pride v stacuno in povprasa fanta po toaletnem papirju.Fantic se opravici,joj gospa,na zalost nimamo toaletnega papirja,imamo pa odlicen smirgl papir,ki garantirano ocisti vaso tazadnjo”..!!Verjetno veste zakaj je Kajn ubil Abela,zato,ker je stare vice prau,pa LP!!!

     • MEFISTO

      Trgovec je preširok ojem.

      Trgovinski pomočnik, komij ali prodajalec v trgovini.

   • samsara

    Prvi med enakimi…

  • samsara

   Dokler živi življenje kakršno živi, ne pričakuje spremembe, ker je ne bo. Je tudi ne more biti. Šele, ko se to njegovo življenje radikalno spremeni, če se (bo), so podani zunanji pogoji za nadaljevanje ‘šolanja’. To je pravzaprav univerzalno pravilo. Tudi brez tega je možen določen napredek, a ne tak.

   • indijanka

    Še zacvetel je v svoji oholosti. Brrrrr…..Takim ljudem so v roke položena življenja drugih ljudi. Brez kompasa smo.

    • samsara

     Ja, tako je zdaj. Kakšen je globlji in širši namen tega? Pravzaprav gre vedno in povsod za spoznavanje in učenje Resince, a se to v barvitosti ni pestrosti vdakdana zlahka pozabi in izgubi pod težo preštevilnih čutnih dražljajev, ki odnesejo človeka…
     Ti vsaj do neke mere zase poznaš način(e) kako se umiriti in nekoliko distancirati, zavzeti drugačno morda boljšo ali celo pravo perspektivo.
     Nas je dosti različnih v igri in ni lahko…
     Vedno znova in znova, pa nam je ponujejo učenje potrpežljive vztrajnosti, ki ni pasivnost…

     Če ti je v drobceno uteho, ti ponudim še en verz/izrek iz Dhammapade ;-)

     Ta neumni človek
     raste kakor vol-
     telo se mu razvija,

     pamet pa je vedno ista

     • indijanka

      ..lepo. Hvala.

 • bednick

  V glavnem , karkokoli bi rekel ne bi bilo prav, ker ni naš “naš”.
  Pa če bi umrl od žaloti, bi tadesni rekli,:
  ah, blefira.

  • Osti jarej

   …ko ga jebe

  • tramal

   Ko je komunajzer pokopan pet metrov pod zemljo ,šele takrat lahko verjameš da ga je pobrala matilda,Pred pokopom pa še kol skozi srce da se ve da je bil komunajzerski vampir.

 • Kučko pod pručko

  Še malo naj novinarji raziskujejo, pa bomo zvedeli, da je bil Matjaž v času, ko je otroka povozil do smrti, pijan. Prav nič pa me ne bi čudilo, če je še spizd… s kraja nesreče!!!

 • tzt

  Še pomnite tovariši: takole se levakarji rešujejo in izogibajo odgovornosti. Po novem tudi trgovski vajenec Han iz SD. Bebci jim celo zaupajo svoj glas.

  Jelko Kacin – LDS
  … Leta 1995 je Jelko Kacin zaradi prevelike hitrosti in vožnje po levi strani cestišča povzročil nesrečo na klancu pri Naklem na Gorenjskem, ko se je zaletel v avtobus s hrvaškimi turisti. V nesreči sta se huje poškodovala on sam in potnica v reškem avtobusu. Tedaj je trdil, da ni vozil pijan, o rezultatih krvnega testa pa je bil obveščen samo preiskovalni sodnik. Leta 1998 je bil Kacin obsojen povzročitve nesreče iz malomarnosti.

  Maks Lavrinc – LDS
  … Preglejte še poročila, kako je se je Maks Lavrinc vozil skozi Ajdovščino in Vipavo. Stara ženička je tekla čez prehod za pešce tako hitro, da se je zaletela v avto na prehodu za pešce tako, da je obležala mrtva. Na sodišču so izvedenci ugotovili, da Maks Lavrinc ni vozil svojega avta, ampak ga je vozil njegov prijatelj. Sodni proces glede te prometne nesreče je potekal v Novi Gorici. Maks Lavrinc je sedaj svetovalec Drnovška, on naj bi pripravil akt o pomilostitvi Danila Kovačiča.

  Tone Anderlič v1 – LDS; kasneje tudi njen predsednik
  … Prav tako v devetdesetih letih so mediji poročali, da je policija zaradi sumljive vožnje ustavila Antona Anderliča. Ta naj bi imel v litru izdihanega zraka 1,4 miligrama alkohola, a naj se ne bi zmenil za opozorila policistov in odpeljal naprej.

  Tone Anderlič v2 – LDS
  … S službenim avtomobilom je zapeljal s ceste, policija pa je ugotovila, da ima poslanec v krvi dobra dva promila alkohola – 2,08. Kot so tedaj poročali mediji, pa se je kljub prepovedi vožnje usedel v avto in odpeljal proti Ljubljani. Nekateri poslanci (tudi v LDS) so menili, da bi moral Anderlič zapustiti vsaj pomembne parlamentarne funkcije, ker ni odstopil z mesta vodje poslanskega kluba, pa je poslansko skupino LDS zapustila Ljerka Bizilj.

  Gašpar Gašpar Mišić – jankovićeva PS
  … Prejšnji teden so policisti v Luciji ustavljali osebno vozilo, katerega voznik ni upošteval zvočnih in svetlobnih znakov. Ko se je ustavil, so ugotovili, da je za volanom predsednik uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0.59 mg/l, kar po starem
  pomeni približno 1,25 promila. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje. ”Z vso odgovornostjo lahko zatrdim, da nikakor ne bi sedel za volan, če ne bi bil prepričan v svoje vozniške sposobnosti. Ne
  želim polemizirati glede izida testa vinjenosti, vendar rezultatu pripisujem tudi dejstvo, da zaradi bolezni že več dni jemljem močna zdravila,
  ” se je branil Gašpar Mišič.

  Mitja Meršol – jankovićeva PS
  … Pijani poslanec Jankovićeve Pozitivne Slovenije in nekdanji pripadnik UDBE Mitja Meršol, je zaradi preprečitve nadaljnje vožnje grozil policistom s poznanstvom s Kučanom.

  • tramal

   Je pač tako da so komunajzerji sami pijanci in drogiranci,ker pa imamo komunistično vlado pa jim nikoli nič ni..Dobro si opisal.

  • slosin

   …taki so že brez alkohola pijani….od oblasti..

 • sale

  takšnega pisanja je zmožen le kak katolibanski retardiranec

  • Osti jarej

   …saj ni hanos sam pisal prispevka?

  • Franjo Trojner

   V katero vrsto levičarjev te spadaš ti?
   1. Jugonostalgik?
   2. Kaviarec?
   3. Kruhoborec iz javnega sektorja?
   4. Varuh?
   5. Skandinavec?
   6. Antifa?
   7. Krščanski socialist?
   8. Mandurov demokratični socialist?
   9. Bedak

 • rrrrr

  ,,Poslansko skupino Socialnih demokratov vodi človek, ki je do smrti povozil otroka in je nesramno bogat”
  .
  .
  Kateri spodoben borec za delavske pravice in sindikalne svinjske polovice, ki kaj da na svoj ugled, pa ni bogat in (še) ni nikogar ubil, lepo vas prosim.
  To že, ampak da tole one nekaj vodi? Hana so že od otroštva vodljivo vodili, da danes vodi tako, kot so go na naučili voditi tisti, ki danes vodijo vodljive Slovence.

 • Osti jarej

  …edini poslanec,ki ga res cenim je dr.franc trček

  • Franjo Trojner

   V katero vrsto levičarjev te spadaš ti, da ti všeč ta vreščeč poslanec ZL?
   1. Jugonostalgik?
   2. Kaviarec?
   3. Kruhoborec iz javnega sektorja?
   4. Varuh?
   5. Skandinavec?
   6. Antifa?
   7. Krščanski socialist?
   8. Mandurov demokratični socialist?
   9. Bedak?

   • montyamp

    9 ziher

    • Osti jarej

     10.čedna ženska v zrelih letih

     taka,kot ju vidva s francljem (franjo je srh.ime) nimata

     • montyamp

      Če bi ti vedu kaj tvoja dela , hahahaha………………….
      Mogoče sn jo že tišu , ne bodi preveč podložen svojim fiksnim idejam .

     • Osti jarej

      …s kom bi ti,ali si, koga tišu…..po moje bi ti stal samo,ako bi ti stal na glavi….pa raje ne poskušaj…..lahko reskiraš dan,dva prezgodnjo smrt…

      bumbar en…..že en-tič sem napisala,da sem ŽENSKA…..presneti protezarji dementni

   • Osti jarej

    …je hudo,ker vaš firer pred imenom nima akademskega naziva…ane

    • Peter

     Včasih spraviš skupaj kakšen še kar pameten komentar.
     Pa se potem hitro razkriješ s takimi, kot je tale zgoraj.

     jaja, vem, prilagajaš se nivoju…

     • Osti jarej

      …itak….pa ja nisi dvomil…..prav trudim se ne misliti,ko klofam po tipkovnici…pa vas kljub vsemu povozim prej,kot rečeš janša

     • Peter

      Če si tukaj, da povoziš ljudi, potem se raje spravi na gospoda omenjenega zgoraj.
      Mi pa se tukaj dobimo zato, da kakšno rečemo.

     • Osti jarej

      ….aaahhhh…morda nisi opazil…sem tudi pametna ženska…zato…klapend

     • Peter

      Hm, nisem opazil, moram priznati, da to dejstvo dobro skrivaš.

     • Peter

      Oh, šele zdaj sem opazil..

      …s kom bi ti,ali si, koga tišu…..po moje bi ti stal samo,ako bi ti stal
      na glavi….pa raje ne poskušaj…..lahko reskiraš dan,dva prezgodnjo
      smrt…

      bumbar en…..že en-tič sem napisala,da sem ŽENSKA…..presneti protezarji dementni

      Res je, pametna ženska si, priznam…

     • karlina

      HVALA ENAKO, VELIK PODPIS !!!!!!

    • Franjo Trojner

     Čuj zdaj nam vladajo sami magistri, doktori, sami dr mri pa vidiš, da gre prav vse razen njihovih dodatkov za stalno pripravljenost v franže. Čuj kaka gospodinja ali kmet bi z svojo delavnostjo, poštenostjo, z krščanskimi načeli, naravno nadarjenostjo/bistroumnostjo in podedovanimi izkušnjami bolje vodo državo in našo državno blagajno, kot vsi toti degenerirani dr mri, kravatarji.

     • karlina

      Ti doktorarati in magisteriji so vsi šenkani, ker so ja vendarle naši, se jim vidi, kam so pripeljali drzavo s svojim neznanjem, na sejah pa samo berejo, kar jim napišejo njihovi piarovci, nekateri znajo brati slabše, kot prvošolčki-sramota in ti bedaki nam vladajo

    • karlina

     Sram te je lahko, da gospoda Janšo tako nazivaš, itak levaki ste vsi enaki-prostaški in brezobrazni

   • MEFISTO

    Po 9. spada.

    Ostale lastnosti so že zajete v tem naslovu.

 • montyamp

  Kramberger je podaril veliko dializnih aparatov slovenskim bolnišnicam .
  Zato ga je dal žvepleni pospraviti .
  Tisti paradajzarski mladič ki povozi pijan , samo otrok mora biti Slovenec , otroka pa dobi dosje o alkoholiziranem stanju s preizkusom en teden po nesreči .
  Po LEX Han sodni praksi je veliko udbopartijske živine na prostosti .
  Morilcev in zazidarjev potomci uničujejo življenja poštenim Slovencem .
  Strpnost med banditi ==== samomor .
  Kandelabri čakajo na morilce .

  • Franjo Trojner

   Res je zadnjič sem šel malo na jezero v Negovo, vse je zapuščeno in Ivekov dom tudi bolj ja, kot ne. Res je v atentatu je bil ubit dobri človek iz Negove predsedniški kandidat g. Ivan Kramberger. Bil je velik kritik komunizma in komunistov, spomnim se, da je na shodil dal vsaki ženici pet jurjev, če mu je sveto obljubila, da bo strgala sliko Kučana iz hladilnika. Žalostno je, da je žena izgubila moža in otroci očeta, domačija gospodarja. Še bolj žalostno je, damu na kraju morije v Jurevskem dolu še danes niso postavili spomenika in da se noben izmed predsednikov države ni spomnil na Iveka in njegovo družino in jih povprašal, če rabijo pomoč.

   • montyamp

    To so murglosrbska posla .
    Žvepleni pa arkan pa take pa to ……………………

  • karlina

   TOČNO

 • montyamp

  Dokler bo od udbopartijske teroristične celice prestrašen Slovenec bojkotiral volitve in s tem pljuval v svojo skledo , tako dolgo bodo retardirani vajenci stalinove glistavosti orali po slovenskih katakombah katere je zgradila AVSTROOGRSKA .
  Žetev po takšni setvi se imenuje ATENTATI NA BANKROT , povoženi otroci so kolateralna škoda .

 • Kosobrin

  Če bi povozil otroka zaradi vinjenosti, bi bil v zaporu. Zopet nekaj pišete, o čemer niste povsem seznanjeni in samo nekaj domnevate. Dajte že mir!

  • montyamp

   Pri toliko odkritih lažeh rdečega fašizma , je to ziher resnica .
   LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA .
   Resnico varuje bataljon komunističnih laži .

  • Franjo Trojner

   Kaj te pišeš? Kje se te ti vido, da gredo pri nas prvorazredni v arest? Tudi sin Slobodana Miliševiča je tu in tam koga zgazo z avtom pa ni nikoli za nič odgovarjal.

   • Kosobrin

    Najbolje, da kar sam pove. Mislim, da se bo odzval na to pisanje! Kdo se pa ne bi?

  • montyamp

   V zaporu je bil Janša , ker ni neznanega dne na neznanem kraju z neznano osebo …………………………………………….
   Banda komunistična , montiranje procesov glih ni vaša vrlina .

   • karlina

    PODPIS

  • Osti jarej

   …dej,dej…..sam veš,da ni nujno tako…..

  • MEFISTO

   Saj ni Janša ali Krkovič!

  • tramal

   Če ga nebi pregledovali miličniki bi pošteno povedali da je bil pijan in bi pihal.Policajev pa je v sloveniji premalo.

  • Karmen

   Domnevaš ti. Sploh ne veš kaj govoriš. V naših koncih smo imeli tipa – pravili smo mu Kavboj, ki je lahko počel kar se mu je zahotelo, ( eno punco je imel cel teden zaprto v garaži in jo je posiljeval). To si je pa lahko privoščil zato, ker je imel tapravo mamico. Rdeča skoz in skoz, tudi proti njej niso nič ukrepali, ko je kradla po trgovinah. Pa ne žemljice, viski in podobne reči.

   • milanček

    ampak ni bil cmerar, rekel si , da jo je posiljeval-ogabno-kriminalno, ker ta nesposobneš tudi ženske ne more zadovoljiti, pa če se mu dobesedno določene kurtizane nastavljajo!

  • MEFISTO

   Vinjen bi bil, če bi se napil vina.

   Mogoče se je pa nacejal s kakim jabolčnikom.

  • karlina

   A res, pa ti očitno ne ziviš v Sloveniji, kdaj pa je ze bil mogoče kdo od tovarišev v zaporu, samo vprašam

  • Jurij Musar

   Ne poznam podrobnosti tiste nesreče, poznam pa Matjaža in ga videvam v Radečah. od njegove rane mladosti. Nikdar v življenju ga nisem videl piti alkohol, kaj šele, da bi ga videl pijanega. Sploh pa se pred 30 leti nihče iz družine Han ni ukvarjal s politiko, da bi imel kakšne zveze.

 • Get Smart

  Namesto pojmov tipa človek, so v takih primerih primernejši sledeči pojmi:
  tovariš, član, kader, aparatčik, murgl mekanacurica, jugokomi pussi, ritard itd.
  Lahko tudi brez, torej le ime, saj začetku stavka (“Poslansko skupino SD vodi Han, ki je …”) ne manjka česarkoli bistvenega.
  Tovariš Han ni človek, ampak je celo samoimenovan SMRTNI NEPRIJATELJ LJUDI,
  kot si MURGL JUGOKOMUNISTIČNA tovarišija sama pravi.
  Tovariš je komi po izobrazbi (komi = trgovinski pomočnik = blagovni manipulant = polovica srednješolske izobrazbe prilagojena potrebam in zmožnostim jugokomunističnih lumpenproletarcev) in je komi (MURGL JUGOKOMUNJARA) po prepričanju in pripadnosti;
  SD je namreč le “novi obraz” = PREIMENOVANJE KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  Preimenovanja (stranke) KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  Komunistična paгtija Jugoslavije > ZKJ (Zveza komunistov Jugoslavije) > ZKS-SDP (Zveza komunistov Slovenije-SDP) > SDP (Stranka demokratične prenove) > SDP Slovenije (Socialdemokratska prenova Slovenije) > Združena lista > ZLSD (Združena lista socialnih demokratov > SD (Socialni demokrati).

  LDS je formalnopravna naslednica SKOJ-a (Savez komunističle omladine Jugoslavije):

  SKOJ > SKOJ se razcepi na SKOJ in USAOJ (Ujedinjeni savez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo SKOJ in NOJ > nato se SKOJ in NOJ spet združita, sedaj pod imenom NOJ > nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez şocijalističke omladine Jugoslavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SSOS (Savez socijaliştičke omladine Sгbije v Sloveniji = ZSMS = Zveza $ocialistične mladine Sгbije) – in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z S M S preimenovala v L D S (Liberalno demokratska stranka). Čez par let se preimenuje v LDS – Liberalna demokracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo “nove obraze” – nekaj zadnjih: sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta sns s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zares – nova politka, zares – socialno liberalni, PS – Pozitivna Srbija, ZaAB, ZL – združeni ids, trs in radnička partija violete tomić, ki so zdaj na novo kao LEVICA nje, VERJAMEM v Šoltesa, SMC – stranka mira cerarja, SMC – stranka modernega centra.

  Vse to je ena in edina murglskosrbsko kominternistična KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Pamet v glavo.

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!

  • Jurij Musar

   Zate je prepozno, pamet ti je že davno izpuhtela. Več kot 25 let že živimo v demokratičnem kapitalizmu, ti pa še kar živiš v Jugoslaviji. To kar si naložil je samo še en jasen dokaz, kako nesposobni ste slovenski klerikalci. Navsezadnje niste sposobni skupaj predlagati enega normalnega kandidata za predsednika Republike in ga složno podpreti. In potem je za vse skupaj kriva Zveza komunistov Jugoslavije. Neverjetno.

   • Nata

    No, kaj pa imajo tvoji ? Cel kup pajacev !!

    • Jurij Musar

     Ti pa ne držiš obljube, kajne. Ne moreš brzdati svojega dolgega jezika.

     • Nata

      Priznam. Ne morem.

     • Jurij Musar

      Priznam, da sem te že malo pogrešal in čakal, da se oglasiš. Lep pozdrav.

     • Nata

      :-)

 • Osti jarej

  ma,že faco ima hinavsko in lizunsko

  • Peter

   Hehe, vidiš, saj ti gre, no.

  • Janez

   S
   TO TVOJO IZJAVO – SE PA STRINJAM !
   Kaj !
   “LEPEGA” NAM POVEJ – O TEM ” HANU” – NO ! L.r. J. KOMENDA

  • karlina

   Sem ze večkrat povedala in bom še enkrat-pokvarjenim, nepoštenim , koristoljubnim ljudem, se vidi vse to na obrazu, tega res ne morejo skrivati !!!!!!

 • Osti jarej
  • Janez

   No!
   Ti “james bond” – a še vedno ne veš, kako je bilo res ime MARŠALU TITU”?L.R. J. KOMENDA

   • milanček

    jaz vem, adolf stalin!

 • milanček

  Ja, predragi slovenčki. kaj bluzite, ta komunajzarska golazen je pospravila tisoče otrok poleg ostalih in, nič-delajo se danes norca iz te tragedije, kar je pa največja tragedija, je , da skoteni mladiči iz vrst CK ZKS zagovarjajo ta kriminal! Problem št 2. , da mi še določeni izprijeni golazniki ala golazen iz stranke NSI vse to kurvinko podpirajo, butasti slovencelni jim pa verjamejo in jih volijo!

  • karlina

   PODPIS

 • Artur

  Koliko let zapora je dobil ta človek iz socialističnih komunističnih ” demokratov” , ki je do smrti povozil otroka in je nesramno bogat ali je sploh bil sodno procesiran zaradi tega In ali bo še vedno “pravno” zaščiten kot kočevski medved ?

  • KIKI

   No, gotovo je opran krivde, to je lahko realno in se zgodi vsakemu!
   Ne gre za preteklost, gre za njegovo sedanje nastopaštvo, ki meji na
   navadno komijevstvo enega trgovskega srečkoviča…in lojalnost
   rdečuhom, s katerimi vzajemno ropajo, kar se pač da! To je vse njegovo
   delo in ¨seveda ugoden abonentski prostor pri koritu Murgeljskega diktatorja!

  • karlina

   NIČ

 • rubec

  Ta primer me nekolïko spominja, to mi lahko verjamete, na uuuuuu sodniki sodniki,na nekega Peder Vilfan komentatorja, ampak samo delno. Možakar je preživel.

  • Peter

   Na srečo basket gledam na streamih, tako da mi ni treba poslušati tistega Vilfanovega spakovanja.
   Kdo mu je povedal, da je fensi na koncu vsake besede dodati še polglasnik, tako kot dela un butl na akanalizaciji pr fuzbalu?
   Sm mislu dolg časa da se en fuzbaler piše bruskecaaaa…

   • rubec

    Kaj čemo, šola Ivo Milovanovićaaaaa.

  • janez cepec

   ma buzarant si ti, idijot, pa ki si najdu zdej Vilfana, kva ma on s tm

 • Celjanka

  Socialistični sistem je znal dobro nagraditi svoje pristaše , četudi so ti kdaj naredili veliko neumnost ! Ni bilo nobenega zaznamka , zapisa o njihovem prekršku , povzročeni škodi . Današnji sistem je podoben , če tuliš z volkovi , potem si lahko brez skrbi !

  • Peter

   Ja, ampak če ležeš s psi, imaš zjutraj bolhe.

   • karlina

    Ampak ne z vsemi psi

  • KIKI

   Barabe funkcionirajo v tropih! – ko nastopi lakota, se požrejo tudi med seboj in
   na to čakamo!

  • karlina

   TOČNO

 • Hribouc

  Ta človek nikoli ne gleda v kamero.
  Ta človek nikoli ne pogleda človeku v oči.
  On je nekaj posebnega.

  • KIKI

   To, da človeku ne pogledaš v oči pomeni,
   a/ da nimaš čiste vesti,
   b/ da si neodkrit, potuhnjen,
   c/ lažniv ….
   ali pa poln kompleksov (kar Han gotovo ni!);
   torej veljajo a, b in c, pravzaprav skupek vseh členov:
   tipičen domišljav, kariereni rdečekravatar !

   • karlina

    VELIK PODPIS

   • Hribouc

    Hvala, Kiki za analizo in dodajam:
    Pogledal sem vanj na sliki v prispevku-poglej te nj. oči.
    Zaupanje iskati v tem človeku, zaslombo, iskrenost?
    Ustrašil sem se teh oči.
    Odličen komisarski primerek v bodoči revoluciji levuharjev, še usnjeno čepico na betico, unjeno dolgo kamižolo in dolgocevni TT za pas.
    Teh ljudi me je sveta groza!!!

  • karlina

   Itak, je vendar izobrazeni trgovski tehnik, se mu vidi

 • delaware

  Enkrat morilci, vedno morilci…

  • karlina

   PODPIS

 • karlina

  Ta pokvarjeni, vzvišeni, nesramni tovariš, ki ima samo trgovsko sš, ima pritrjen poslanski stol na svoji riti, kot Erjavec, skratka komunist na kvadrat

  • Iva

   Ob predstavitvi Šturmove študije – seznama sodnikov, ki so kršili človekove pravice – na parlamentarnem odboru, mu je “zakrulilo v želodcu” in je dvignil svojo rit (obstruiral sejo) še preden se je razprava začela. SRAMOTA!!!

 • FreedomAndDemocracyNOT

  ko bo nova napisala nek negativen clanek o jansi, bom zacel verjet, da gre za objektivno spletno stran, do takrat gre za rumeni medij

  • janez cepec

   pa kva ti mislš, koko kaj negativnga napisat o enmu in edinmu, nezmotljivmu, poštenmu, osamosvojitelju, dobrem pastirju, pisatlu ind, če je nezmotljiv, brez greha, in oh in sploh.

   • sprehajalec

    janez, Ivan Janez je sfuku partijo, zato ga maš u želodcu…

    • slosin

     …pa še jo bo…hahaha, mi mu bomo pa pomagal…

   • slosin

    ….a smem vprašat, kolk razredov osnovne šole si končal…

  • učko

   JaJo je celo večji frajer kot Kim Džong Un !!!

   • realnost

    Gospod Janša je res car. Kljub temu da imajo paradajzarji totalitarno oblast v svojih rokah (dvotretjinska to je 66%) jih Janez šola kot malošolarčke. Nesposobnim paradajzerjem tud 100% oblast kot jo ima severnokorejski prašiček nebi nič pomagala. Ste pač nesposobni in škodljivi za razvoj Slovenije!!!

  • sprehajalec

   Pa saj imaš vse režimske medije in pararežimske, ki neprestano pišejo negativno o Ivanu Janezu.

   Pravzaprav pa, glede česa negativnega bi pa morala pisati Nova negativno o Janši? Povej te negativne stvari, vendar brez tistih, ki jih lansira režim na oblasti v javnost. Soliranje v stranki, pa star Volvo, pa golaž v Bovcu, pa Patrija….

   Daj kaj originalnega, da bi bilo vredno pisati negativno?

  • garfi

   vaših negativnosti je za celo goro v 25 letih

  • Peter

   OK, ni problem.

   Javi se, ko bo katerikoli od “osrednjih medijev” napisal negativen članek o Kučanu.
   Potem pa bomo kakšno rekli, OK?

 • Vanja Četkovič

  Dober vecer vsem skupaj. Ne vem kako naj tokrat izrazim svoje mnenje, da ne bo cenzura ponovno posegla vmes.
  Danes se je to ze enkrat zgodilo, ko sem kulturno repliciral zaljivke Zdruzenja Primorske, ki so me naslovili z neumnezem, domobrancem in celo fasistom! Pac sem izrazil svoje mnenje glede slabega nastopa ga. Bratovsek pred EU parlamentom, ki so ga spremljale vse clanice EU, slovenski narod pa z velikim razocaranjem.

  Poudarjam: nisem politik in si tega niti ne zelim, nisem levicar niti desnicar. Sem clovek, ki razmislja s svojo glavo, kakor bi morali tudi vsi ostali. Ce se moja ideologija nagiba v katerokoli od teh smeri, je to pac nakljucje. Presodite sami.

  Zadeva: g. Han. Kot politik mi ni vsec, kakor cloveka pa ga ne poznam dovolj dobro, da bi ga lahko oznaceval s predznaki in se manj s predsodki.

  Res je. G. Han je bil leta 90. prisoten v nesreci, ki se je za 6. letno deklico Simono, v Rimskih Toplicah, nesrecno koncala. Zgodbo dobro poznam, ker je tistega nesrecnega dne, bila prica nesreci tudi moja zena, takrat 9. letnica in prijateljica omenjenega dekletca.

  In kaj pocnete ljudje ?!? Pisete o tem nesrecnem dogodku kakor, da vi nosite njegov kriz….kakor, da ni dovolj tezek zanj in za vse druzine vpletenih! Omenjate alkohol, ki takrat niti ni bil prisoten, res pa je slo za prehitro voznjo, a spet ne tako zelo prehitro. In vi, ki to pisete in vi, ki to obsojate, nikoli niste prekoracili hitrosti, kajne ? Le glejte, da se ne bo ravno vam zgodilo kaj podobnega.

  “Zahvalil” bi se temu prispevku, ki je odprl rane tudi moji zeni, ki nosi to travmo ze iz otrostva, zdaj pa mora ob vasi pomoci to se enkrat podozivljati !

  Briga me za nabiranje ali spodbijanje politicnih tock ! Sploh pa ne na tak necloveski nacin !

  • Artur

   Res pa je slo za prehitro vožnjo. In vi, ki to pisete in vi, ki to obsojate, nikoli niste prekoracili hitrosti, kajne ? Le glejte, da se ne bo ravno vam zgodilo kaj podobnega ???!!! Jaz sem prekoračil hitrost nekoč na odprtem izven naselja na regionalni cesti za 10 km/h radar me je ujel in plačal sem kazen.Je pravilno da sem plačal kazen ?Je pravilno! Je pravilno, da je on vozil prehitro na obljudenem mestu kjer je potekal promet in zaradi tega povzročil tragično nesrečo pa s tem tudi tvoji ženi povzročil travmo ki jo žal nosi že iz otrostva in se izmazal brez kazni kakor mi je znano ali pa se morda motim? Ne ni pravilno zato tudi takšen odziv v komentarjih ki tebi ne gredo preveč v nos. ! Za tebe to ni omembe vredno kakor sklepam v tvojem komentarju za marsikoga od nas je še kako omembe vredno . Kdo se spreneveda ? Ti ali mi tukaj katerim se to nikakor ne zdi sprejemljivo ?

   • Vanja Četkovič

    Sprejemam seveda tudi vase stalisce g. Artur, a vendar vas vse skupaj zelim prepricati, da smo vsi krvavi pod kozo, vsi zmotljivi, vsi gresniki, vsi zemeljski….
    In nikomur ne privoscim cesa podobnega.
    Pa tudi nikogar ne zagovarjam, da se razumemo.
    g. Han je absolutno kriv za prehitro voznjo in tudi hude posledice, a za morebitno “nekaznovanje” je kriv takratni drzavni aparat, ki se ga je dalo izkoristiti.
    Kdo ga ne bi? Probajmo funkcionirati brez dvojnih meril. To je vse….

    • Peter

     Ja, pod kožo smo vsi krvavi in vsi bi se radi izognili zaporu.

     Razumem pa tudi, da tov Han želi s svojim delovanjem v dobro ljudi, popraviti to svojo napako. In zato se je včlanil v SD in dela v dobro ljudi.

     Upam, da veste, kaj je sarkazem, g Vanja.

   • Vanja Četkovič

    Ja. Zadevo preslabo poznate. g. Han je placal visoko kazen, poleg tiste kazni, ki jo placuje se danes, s starsi pokojne deklice pa se je pogodil za zelo visoko denarno odskodnino.
    Mar ni torej to vse skupaj stvar g. Hana in starsev pokojne deklice.?Ce so se oni strinjali je ze tako prav.
    Kaj ima to opraviti z nami, tukaj zdaj in po skoraj 30ih letih od nesrecnega dogodka?
    Zakaj niste ze pred 30imi leti izpostavili ta problem in starsem pokojne deklice pomagali poiskati pravico?
    Kaj menite, da boste deklico obudili ali resili problem prehitre voznje, da se to ne bo nikoli vec zgodilo?
    Kaj sploh zelite doseci? Kaj nimate kaksnih drugih aktualnih argumentov s katerimi bi zeleli doseci, da”pade” g. Han?

    • Artur

     Odškodnina gor odškodnina dol nesrečo s smrtnim izidom je povzročil zaradi malomarnosti , če bi se meni to zgodilo ali komu drugemu, ki ni imel partijsko mafijskega zaledja mu nebi nobena odškodnina pomagala kljub temu bi moral odsedeti kar nekaj let v čorki , takrat smo imeli še takšen režim, ki je dovoljeval dvojna merila za partijske veljake in njihove družinske člane za nas drugorazredne ki smo pred 30 leti težili oziroma se borili da bi se rešili takratne komunjarke navlake pa po kratkem postopku a ne , a žal smo popušili in ta njihova praksa se kaže še sedaj v takšni in drugačni obliki in to še bolj obsežno. In ja takšna praksa se mora enkrat končati in ja Hanu in njemu podobnim tovarišem s takšno prakso je mesto na smetišču politične zgodovime . Če je tebi vseeno kar se tega tiče meni pač ni čeprav sem tudi jaz strankarsko neopredeljen .

  • Peter

   Do zdaj o njegovem križu, ki naj bi ga nosil, nisem slišal. Mogoče zato, ker osrednji mediji o takih minornih zadevah, ki se tičejo naših, ne poročajo. Jasno, ko bi šlo za nenaše, bi o tem brali 24/7/365…
   Tvoja žena mora ob pomoči…a dej no…
   Javi se jutri na katerega od osrednjih medijev in pomagaj svoji ženi, da bo njena travma lažja…butl neumen, no.

   • Vanja Četkovič

    Pozdravljen g. Peter. Ko dobim repliko od tako eticno cistega cloveka, pa res nimam kaj dodati.

    Vidim le, da se za psevdonimi, partizanskimi imeni in nadimki, skriva veliko strahopetcev ter vaskih hujskacev in nergacev.

    • Peter

     Ni problema, tov Vanja.
     Kot že rečeno, javite se spet, ko bo o takih travmah naših pisal kakšen od osrednjih medijev.
     Pa lepo pozdravljen.

     • Vanja Četkovič

      Ne vem v katerem casu zivite g. Peter, a vseeno bi vas prosil, da me ne naslavljate s “tovaris”, saj sem ze na zacetku poudaril, da nisem strankarsko opredeljen in razen s svojo zeno z nikomer ne simpatiziram ! Hvala.

     • Peter

      Ok, se opravičujem, gospod Vanja.
      In kot sem že rekel in kot še zmeraj ostaja, javite se spet, ko bo travmah predstavnika SD in kot takega po difoltu, tovariša, pisal kakšen osrednji medij.
      Lahko noč.

     • Vanja Četkovič

      Hvala za povabilo v nadaljne diskusije, ki pa se jih raje ne bom vec udelezeval, saj gledam na stvari skozi povsem drugo prizmo….nestrankarsko, ob tem pa nehote zapadem v besedni dvoboj, ki se mu raje izognem. Lahko noc.

     • Peter

      Drugačna prizma?
      Skozi kakšno prizmo gleda na življenje po usodnem dogodku tov Han?
      Če bi bil član od vseh osrednjih medijev popljuvane desnice mu verjetno ne bi prišlo na misel, da bi se udeleževal partijskih orgij s težkim bremenom, ki ga nosi.
      Ker pa je naš, se tega bremena nikjer ne omenja in je čislan in spodoben in sposoben član vladajočih, naših.
      Besedni dvoboji na spodobni ravni niso slaba stvar.
      Lahko noč, g. Vanja.

     • Vanja Četkovič

      Po vasih besedah in besedah g.Mefista, opazam le to, da vam je v diskusijo vsem tukaj tezko sprejeti nekoga, ki je strankarsko neopredeljen. In na vsak nacin se nekateri trudite, da bi me spravili na en breg. In prisezem, da je moj edini breg tisti, na katerem zivim, tj. desni breg reke Savinje.
      Oprostite, a meni je to smesno….ali pa zalostno.

      Ps. Pa se vsem tistim, ki me se zmeraj “oznacujete” in na vsak nacin ter po sili Janeza Janso vpletate v ta post (ceprav ga nisem niti s crko “J” omenil)…….ja, tudi meni se zdi, da so ga po krivici dali v zapor.

     • Peter

      Do danes z vami nisem govoril, pa tudi prej nisem kaj dosti spremljal Nove24, zato je tale očitek malo za lase privlečen, vsaj kar se mene tiče.

      Dejstvo pa ostaja, da osrednji mediji z enim vatlom merijo leve, z drugim pa desne politike.

     • MEFISTO

      Najbolj nevarni in zadrti rdečkarji so tisti, ki na vsa usta razglašajo, da niso strankarsko opredeljeni.

     • Vanja Četkovič

      To pa se globoko strinjam z vami. To velja tako za leve (pa ne mislim na zivalsko vrsto), kakor za desne in za tiste zgoraj ter za tiste spodaj.

      Pa prosim ne pripenjajte še vi rdecih zvezd na ljudi, ki jih preslabo poznate. Hvala!

      In tudi nisem sodnik, ki bi lahko sodil kdo je (bil) za v zapor in kdo ne.

  • tzt

   Da povzamem. Han je vozil prehitro in povzročil prometno nesrečo pri kateri je umrlo 6 letno dekletce.
   Prvič. Če bi Han vozil po omejitvah, ga ne bi bilo na kritičnem mestu in do nesreče ne bi prišlo! Ne bom špekuliral kakšna je bila hitrost tiste “male” prekoračitve. Ker je le ta zelo raztegljiv pojem.
   Drugič. Da se je pri vsem tem še izognil kakršnikoli odgovornosti, predstavlja prezir in naduto aroganco napram vsem. Zame oseba katera nima hrbtenice nositi odgovornosti za svoje svinjarije navaden izrodek … smrdljiv drek od človeka. Tale pokvarjeni trgovski vajenec nima kaj iskati in še posebej pametovati v Parlamentu !!!

   To, da nam žugaš s posledicami prehitre vožnje, je skrajno perverzno. Brigaj se zase!

   • Vanja Četkovič

    Prijazen pozdrav tudi Vam. Dam vam povsem prav….brigal se bom raje zase in ne bom vec zapravljal casa z ljudmi, ki niso sposobni kulturnega dialoga.
    Lep dan vsem skupaj.

  • traktor

   Pridružujem se vaši zabavi krog Hana.Saj sploh ni pomembna tista nesreča.Človek se pač vsak sam spoprime s svojo vestjo.In ni pomembno kakšno izobrazbo ima tovariš Han. Tudi njegovo premoženje ni pomembno,itak ga je samo pojerbal.Važno pa je da je,kot član partije,ki ima vseskozi
   parklje na ministrstvu za delo,odgovoren da so delavci pri nas malodane sužnji in,da je bistveno preveč lažne sociale.Soustvaril je državo socialnih odvisnikov,kjer se nič legalnega ne splača početi,nikoli ga tudi ni bilo zaslediti pri kakšni odmevni dobrodelni akciji.Pa bogat je in levičar. Je pa res, da so bogati levičarji pri nas le tisti,ki si z levo roko filajo svoje nenasitne riti z denarjem,ki ga prikupčkajo po vezah.

 • garfi

  sodobni leviĆarji so nam enaki le, da so oni bolj enaki in bogatejši
  tip je tipičen brezvezni blebetač in škodljivec
  drugače povedano sam gobec ga je

 • janez zorman

  To je težka tema. Predvsem za Hana. Ampak sam se je prerinil med udbopartijo !

 • Peter

  Meni je pa žal, da se tako pametna ženska, kot Osti jarej pravi da je, ne upa soočiti z nami, glupimi cepci, ki ne znamo reči več kot nazdravje, no.
  In se kao odpika z nekimi glupimi internetnimi frazami, IMHO, no.
  Že ve, zakaj, ne, no.
  Z rubecom imava rada pametne ženske, take, ki vejo, zakaj jo majo, a ne rubec..
  Te čakava, da se pomenimo, Osti jarej.

  • garfi

   kako veš, da je ženska

   • Peter

    On(a) tako pravi.
    Kot pravi tudi, da je pametna, no.

    Ja vem, glede na to, da trdi, da je pametna pa tega ni videti, trditev, da je ženska…
    Ja glej, nekaj ji pa tud mormo verjet, no…

    • garfi

     mora se samo umret

     • Janez božji sin

      Pa na WC iti

     • garfi

      naslednja vrata levo

  • MEFISTO

   Po pameti je res videti, kot da je ženska.

   Toda, žal imamo tudi med moškimi veliko žensk.

   • Vanja Četkovič

    Bolj, kakor rdeckarjev, se bojte zensk, ki bodo prebrale tole vaso diskriminatorno izjavo.
    Aja, pozabil sem. Ne potrebujete se bati. Predstavljate se s partizanskim imenom….ne verjamete? Zgodba pravi, da je bil Mefisto med NOB, partizan in kurji tat.

    Pa res niste neumen, kakor jaz, ki si upam kazati svetu svoj obraz in stas.
    Svaka cast!….pardon, moral bi napisati: Vsaka cast! Pa saj ste me razumeli.

    • MEFISTO

     Tako grdo si me očrnil, kot da sem Miha Marinko, ki je res nakradel kure in jajca za pojedino na Čebnah, ko so “ustanavljli komunistično partijo Slovenije.

     Še dobro, da mi nisi očtal postanih vmpov in pogretega piva, za kateraera si zapravil zadnje vinarje.

   • Osti jarej

    ..MEF…a imaš še kužke

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!! Žal !!! ! !!!

  • Osti jarej

   ..Peter,((MEF in garfi))…..na enem oslu ni prostora za dva bedaka.

   • Peter

    A to je to?

 • Janez

  Ja?
  TI PRIMORCI !
  TUDI PRIKRIVAJO – VSE SORTE !
  Npr.
  DA SO PARTIZANI MOBILIZIRALI VEČ TISOČ ČISTO MLADIH PRIMORSKIH FANTOV,
  KI
  PA SO HITRO – PADLI,
  KER SO IMELI – PARTIZANI – VOJAŠKO – ZELO SLAB NAČIN VOJSKOVANJA !
  Kaj pa ?
  RAZNI PRIMORSKI “LOKALNI PARTIZANSKI HEROJI”,
  KI
  SO TAKOJ PO VOJNI “NA LASTNO PEST” MORILI DOMAČINE IN SOSEDE,

  KI SE JIM NISO ZDELI
  – KOMUNISTIČNI.. Vem za take “heroje” iz okoliša Il. Bistrice. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Rožle

  ╔══╗

  ╚╗╔╝

  ╔╝(¯`v´¯)

  ╚══`.¸.SLOVENIJA za zlato !!!

  • Peter

   Ja, živčen že zdej, madona, kaj šele bo, no.

 • MEFISTO

  Kaj je narobe s Hanom?

  Mar nima sredi obraza nos?

  • Zgornji

   amm , …. kaj si pa z tem hotel povedati ? :-/

 • MEFISTO

  Ko se tovariš Četković zgraža nad nečloveškim obračunavanjem z ljudskim poslancem, se je treba vprašati, ali je Simona umrla na človeški način?

  Nesreča se seveda lahko zgodi tudi brez naše volje.

  Ker nismo bili prisotni, ne moremo soditi o primeru.

  Če reči niso onkraj razumnega dvoma, nas ima pa pravico zanimati, ali je bil prisoten alkohol in ali je bil ugotovitveni postopek izpeljan korektno.

  Ne spomnim se, da bi pravičnik tovariš Četković protestiral, ko so Janeza Janšo nedolžnega odpeljali v zapor.

  • Jurij Musar

   Škoda, da ga niso odpeljali v norišnico, bi si lahko delil sobo s teboj.

   • MEFISTO

    Ti si “Radečan”.

    Tebi se ne kaže zameriti.

 • MEFISTO

  Tale mož tisočerih nickov je res neuničljiv.

  Zdaj je že Vanja Četković, po etiki in morali pa že prekaša samega premiera Cerarja.

  Le tega še ne vemo, ali si tudi dvakrat obračunava iste potne stroške.

  • Vanja Četkovič

   Vi ste pa res hujsi, kakor podrepna muha.
   V svojih nadvse pogumnih postih uporabljate moje ime, sami pa se skrivate za nickom. Hrabri ste, ni kaj.
   Ignorantia iuris nocet!

   • MEFISTO

    Prjatu razumni, odkod si pa prepisal to latinsko načelo?

    Ker ga nisi razumel, si ga pač uporabil, da bi se pred velikim, učenim in modrim Mefistom naredil pametnega.

    Zate govorijo, da tudi esperanto govoriš kot kak domačin.

 • Janez

  Ti – SD !
  Naj se končno že samoukinejo !
  VERJETNO
  JE NAD 50 % NJIH ČLANOV PREKO 60 LET !
  Ti
  SD – “poslanci” pa imajo eno samo
  ” POSLANSTVO” !
  Ki je – NJIH GLAVNA NALOGA – NJIH “POSLANSTVO” !!!
  JE
  – NAMREČ : ČUVANJE PRIVILEGIRANIH POKOJNIN EX KP, ZK ” ZASLUŽNEŽEV”
  IN
  EX KP, ZK T.I. “SISTEMČIKOV” A LA – SLAVNI “BARJANCI” ,
  KI JIH JE
  VELIKO ŽE V. – DSO TRNOVO :
  se pravi v Domu starejših občanov Trnovo – ter v drugih DSO ! ” SD” naj odide , L.R. J. KOMENDA

 • ljubinica

  “nacelnost pa je tako postavljena na drugi tir” ….
  Le kaksna nacelnost?
  Kot da bi lavakom kdaj bilo kaj do nacelnosti …. Levakom je vedno bilo samo za oblast in privilegije.

  • Kosobrin

   Desnim pa ni za oblast?

   • Zgornji

    TA PRAVIM DESNIM NE !!! ! !!!

 • Janez božji sin

  To je bližnja prihodnost.nase otroke bodo ubijali prodajali zasužnjili.organe matične celice.vse za bogatine sprijenem.bog usliši me in prepovej igro prestolov in naredi vesoljni potop ki si ga že začel v Istri uniči to človeško golazen predvsem politicarje sodnike tajkune in vse ki jim služijo.podari jim kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen

 • FRANC3

  Ker je Han ”naš” se mu ne sme zgoditi nič!!! Vam je to Slovenci jasno???
  Tovariši so NEDOTAKLJIVI!

  • Zgornji

   :-( :-P :-(

 • Jurij Musar

  Papir prenese vse, tudi takle članek, ki je od resnice oddaljen 1000 let. Sem Radečan in poznam družino Han, ki ni nikakršna dinastija. Firmo M&M je ustvaril njegov pokojni oče, ki mimogrede povedano, nikdar ni bil član ZK. Vem, da je imel pred mnogimi leti nesrečo, podrobnosti pa res ne poznam.

  • MEFISTO

   Ti si zanimiv tip.

   Zdaj si že Radečan.

   Te mar od povsod preženejo?

   • Jurij Musar

    Radečan od rojstva.

    • MEFISTO

     Kozmopolit tudi.

    • Vanja Četkovič

     G. Musar. Ne pustite se prosim sprovocirati senilnemu gospodu, ki se utaplja v brezdelju in prezi na ljudi, ki jim bo kontriral neglede na to kaj napisejo.
     Kdor ima postene namene in obraz, kakor midva, se ne bo skrival za nickom ali podobnimi partizanskimi imeni.

     Hvala za vas nadvse korekten prispevek, ki kaze, da ste velik in normalen clovek.

     • Jurij Musar

      Nama dvema se pač ni potrebno skrivati. Hvala za spodbudo.

     • MEFISTO

      Kar dva se šopirita, mi pa vemo, da gre za monolog enega samega nersrečnika.

  • Karmen

   A ni kapitalist?

   • Jurij Musar

    Ne vem kakšno je merilo, da postaneš kapitalist. V njihovi firmi se mi zdi je zaposlenih 6 ljudi in se število ni povečalo odkar sta Matjažu umrla starša. Sploh pa nimam občutka, da bi bil nesramno bogat, čeprav tudi to ne vem, kaj pomeni, oziroma koliko moraš imeti pod palcem, da si nesramno bogat. Kar se tiste nesreče tiče pa je tako, da nesreča nikdar ne počiva in ne veš kdaj in kje te doleti. Sam sem lansko leto v Zidanem mostu zletel z avtom v Savinjo, ki je tam globoka 4 metre iz ceste do gladine pa je kakšnih 10 metrov. Peljal sem se mimo gostilne in če bi v tistem trenutku nekdo šel iz ali v gostilno, bi ga lahko povozil do smrti. In potem bi na NOVA24TV pisarili, da sem nekoga ubil.

    • MEFISTO

     Ti si premalo pomemben, da bi NOVA pisala o tebi.

     Za ono tvojo prometno nesrečo v Avstriji smo vedeli, ta v Zidanem mostu je pa presenečenje.

     Se vidi, da nisi Radečan in da slabo poznaš nevarne prometne razmere pri gostilni Krivec v Zidanem mostu.

     Kako si se pa rešil iz globoke Savinje, če pa ne znaš plavati.

     • Jurij Musar

      Pomagal mi je sam gospod Bog, baje ima najrajši ateiste. Pa plavati me je tudi naučil že v rani mladosti na našem prelepem kopališču nad radeško papirnico.

    • Karmen

     Kaj jaz vem, kakšno je merilo, da postaneš kapitalist. O kapitalistih in o njihovem izkoriščanju delavcev stalno pišeš ti. Zame kapitalistov ni, so le delodajalci , ki ljudem omogočijo službe in s tem posledično omogočijo preživetje.

     • Jurij Musar

      Zakaj torej kritizarajo Hana, ki ljudem omogoča preživetje.

    • Osti jarej

     …nesramno bogat kapitalist,brez vesti = ko v državnem zboru glasuješ,da je 290 evrov dovolj za preživetje,nekomu,ki je po 30.letih garanja ,ne po lastni krivdi,ostal brez dela……imaš pa poslansko plačo z vsemi bonusi,lastno firmo in ne poznaš realnosti življenja navadnega državljana,ki se ne hrani v državnozborski menzi ,parkrat na dan,za male pare

     • Kosobrin

      Zdaj nima nihče več 290.

     • Osti jarej

      …ne trabunjaj….moja soseda jih ima…in par centov čez

     • Zgornji

      NO, MOJA TETA JIH ŠE TOLIKO NIMA !!! ! !!!

     • Josko Pepi Kukovec

      Pravi odgovor.

   • Olga

    Je TURBO kapitalist!

  • Kosobrin

   In če je imel nesrečo, še ne pomeni, da je on kriv. Kakšna zloba na tem portalu!

   • Jurij Musar

    Kaj pa lahko drugega pričakuješ od klerikalcev.

    • Janez

     ČAVKNJENI AGITPROP PISUN ?
     Se zdi ? Si sam s seboj dopisuješ. POJDI KAJ DELATI.
     VES
     SI VERJETNO ŽE ZAKRNEL
     – OD NEDELA. ŽAL, VERJETNO PLAČANEGS NEDELA. L.R. KJ. KOMENDA

    • Olga

     Od komunistov ne more pasti kaj dobrega….zločini in kriminal…

     • Zgornji

      AMENNN !!! BREZBOŽNEŽI VSEH VRST SO ZLOBNI ŽE V ŠTARTU !!! ! !!!

   • Olga

    Seveda, “naši” so že iz partizanov ven, vsi “nedolžni”… Njih ni dovoljeno preiskovati, da se slučajno kaj ne najde…. Vesti pa tako nimajo….

    • Zgornji

     Amennn !!! ! !!!

  • Josko Pepi Kukovec

   Zanimivo, pozna celo zgodovino Han le neke nesreče ne pozna.Enako izgubljajo bančniki spomin,ko se na komisijah zagovarjajo o kraji denarja
   naenkrat se jim spomin izbriše nastopi močna Demenca revčki za Sanatorij.

 • MEFISTO

  Kako je pa z esperantom?

  Se domačini še križajo?

  • Vanja Četkovič

   Ne boste verjeli kaj mi je tokrat nekdo prisepnil.
   Baje, da ste “latentni” rdeckar, ki rad po omrezjih provocira in neti prepir med ljudmi.

   Ce se svoje usmerjenosti ne zavedate, vam vse oprostim, saj v tem primeru vem, da ne veste kaj delate.

   Zdaj pa bi se opravicil, saj se moj delovni teden zacne v ponedeljek ob 9ih in ze tako sem zaradi vas odskrnil 8 min dragocenega casa.
   Hvala za razumevanje g. Rdeci.

 • Hribouc

  Tolk enga pisanja, Han se pa le ne oglasi, da bi razvozljal zavozljano.

 • twin

  Hvala za to informacijo, zdaj mi je bolj jasno zakaj je tak velik borec za najbolj ogaben, popolnoma neučinkovit in tudi neustaven, najhujši prometni zakonik na planetu. Ker, če bi rekel, da pijanim dirkačem ne smejo jemati vozniškega dovoljenja, bi se v bistvu hvalil, a ne. Zato imamo take zakone, v škodo vseh, zaradi takih psihotov.
  Ne Han, kdor ga je nastavil je za pred zid.

  • MEFISTO

   Zavdeni občani občin Radeče in Laško ter Jurij Musar, ki se hvali, da je med drugim tudi Radečan, so ga izvolili.

   • Jurij Musar

    In znova ga bomo izvolili, saj smo zadovoljni z njegovim delom. Vsekakor je boljši od vseh desničarjev, ki sedijo v Parlamentu.

    • Josko Pepi Kukovec

     Želim si le,da SD nikoli več ne pride v Parlament,tako kod tudi DESUSne pa seveda v prvi vrsti SMC nikoli!

 • MEFISTO

  V parlamentu imamo še enega junaka, ki je povozil starčka, ker je na prehodu za pešce prepočasi stekel čez cesto.

  • Zgornji

   Koga pa to ?

 • Zgornji

  SLIKA ŠTEVILKA 2 : ” POGLEJ ME : ČIiiiiSTO SATANOVO ZLO TE GLEDA … !!! ”
  AMENNN !!! ! !!!

 • Goran Madjar

  Nizkotnezi eni! Pred svojim pragom pometite!!!!!!!!!!!!! Najvec smeti je pred vasim pragom.

 • Josko Pepi Kukovec

  Komaj za verjeti koliko mask je v strankah in seveda veliko časa porabijo za vzdrževanje te škodljive maškerade,da se obrazi ne razkrijejo.No pravo poslanstvo zakaj so bili izvoljeni je seveda v drugem planu.Nevtralni mediji bi morali razkrinkati te škodljivce,jih javno objaviti in bi morda bilo med strankami več spoštovanja,Parlament bi pa pridobil zaupanje svojih državljanov.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!