Odziv javnosti na Šarčevo posiljeno koalicijo 5+1: “Po subtilni klimi v državi sodeč, je še levičarjem priskutil slovensko levico. Tega ni uspelo ne Jankoviču, ne Bratuškovi, ne Cerarju”

Foto: STA

Peterica strank LMŠ, SD, SMC, SAB in DeSUS je z Levico včeraj parafirala protokol o sodelovanju, Levica pa je napovedala podporo mandatarskemu kandidatu Marjanu Šarcu in kandidatu za predsednika DZ Dejanu Židanu. S tem si je Šarec zagotovil potrebne glasove za mandatarstvo, toda – kaj to pomeni za v prihodnje? 

Se bo igranje levih strank priskutilo še levičarjem, česar ni uspelo niti Jankoviću, Bratuškovi ali Cerarju, kot je zapisal kolumnist in politični analitik Mitja Iršič? Morda bo celo rešitelj Slovenije, a ne na tak način, kot to misli on. Zna se namreč zgoditi, da bo prav Šarec s posiljenim sestavljanjem koalicije ter svojimi neveščimi političnimi spretnostmi pokopal slovensko levico.

Po dolgem času se je na Twitterju z zlimi slutnjami oglasil tudi prvi predsednik slovenske vlade in evropski poslanec iz vrst NSi, Alojz Peterle: “Sprašujejo me, kaj bo z vlado, mene pa zanima. kaj bo z nami,” je zapisal, njegove besede pa so lahko razlog za preplah in negotovost. Ekonomist Matej Lahovnik sicer pomirja, da v dobrih gospodarskih razmerah ne bo težav s prerazporeditvijo tistega, kar ustvarijo gospodarstveniki, lahko pa z zaostritvijo mednarodnih ekonomskih razmer na trgu nastane “cirkus v glavnem mestu”.

Sestavlja se vlada globoke države
Besedo ali dve je potrebno reči tudi o osrednjih slovenskih medijih, pomembnih “sestavljalcih” skrajno leve koalicije. V zadnjih dneh, tednih in mesecih so namreč veliko naporov vlagali v prepričevanje javnosti o pomembnosti te koalicije, zaradi česar so si izmišljali celo nove politološke izraze. Vrhunec intelektualnega presežka je zagotovo dosegel novinar skrajno neobjektivnega in radikalno levega Večera Uroš Esih, ko je v svojem članku zapisal, da gre za “kompliciran, a progresiven, v evropske trende usmerjen koalicijski aranžma političnih sil, ki odslikava politično voljo elektorata po volitvah ….” Njihovo fanatično prepričevanje gre tako daleč, da govorijo celo o stabilni vladi. Tomaž Štih – Libertarec je tako napisal, da ne verjemite “stepišnikovcem”, da bo šest levih strank, na čelu s stranko, formirano nekaj tednov pred volitvami, ki se še zadnji dan kregajo o podpori, od jutri “stabilna, manjšinska vlada”.

In kakšna bo vloga Levice v novi vladi? Čeprav Luka Mesec trdi, da gre za novost v slovenskem političnem prostoru, ko ima vlada podporo opozicije, pa je bližje realni oceni stališče nekdanjega ministra in člana Socialnih demokratov Igorja Lukšiča: “Komplicirali bojo, zavlačevali, problematizirali bodo vsako odločitev, jo s tem paralizirali, rušili je pa ne bojo, ker potem pride Janez Janša.” Poenostavljeno rečeno: Državo bodo držali v primežu statusa quo, vsak v prid svojim političnim koristim, medtem ko si bo globoka država bogato polnila žepe. “To, kar se zdaj sestavlja, je vlada globoke države!”

 

https://twitter.com/sodnik/status/1028022456148213761

https://twitter.com/ZigaTurk/status/1027932848995663877

C. Š.

 

 • Broni

  Kakor sem že nekajkrat zapisal. Šarec je pač bumbar. Okoli njega pa same pič….

  • Djuro Sumar

   Vsekakor zelo sposoben bumbar.

   • sloustava

    Umsko ocitno ne prevec sposoben! Ne pozabi na 6(SEST! ) popravcev na eni Lesarski SREDNJI soli. Hvalis ga ocitno zato, ker je boljsi od tebe…., oba skupaj sta pa , no, za skupaj v sopku serpentinskov, po nalogu in vzoru norega ksihta Globoke drzave!

 • EOL

  So kot utopljenci, ki se utapljajo brez realne možnosti, da se rešijo.

  Le kaj žene te poražence, da za vsako ceno potrebujejo oblast….?
  Boj za preživetje, ker brez kraje držav ene bi preživeli niti en mesec…?

  • samotoje

   Slast moči in vladanja. Nekaj, česar v normalni državi ne bi nikoli imeli

   • Djuro Sumar

    Prvi korak bi bil, da ti postaneš normalen.

 • karlina

  Ze letim bruhati, pa tako dobro kosilo sem imela, ni čudno, da mi je ze slabo ze dobra dva meseca, sedaj pa moram takoj bruhati.

 • samotoje

  Kaj naj rečem? Infantilno, zarukano, pokvarjeno . Na Odmevih je Mesec deloval tako nezrelo, otročje, da je celo Bergant debelo gledal. Mater, a zdaj je država peskovnik za trop nezrelih, tumpastih bedakov? Takoj jim je treba kanglice in lopatke pobrati pa marš spat.

  • Lopatko pa kanglice bodo imel pri 2 tiru.

   • Hun

    pa rutko rdeco…pionircki na prostovolni delovni brigadi…Jajo pa spet izobcen iz peskovnika

  • karpelec

   …in brez pravljice za lahko noč.

  • Borut Stari

   Nezreli tumpasti bedaki z nezrelim otročjim obnašanjem. to ni pomembno za izvoljene. Ponavljam izvoljene. So le figure na šahovnici, ki jih premikajo drugi.

 • Za mene osebno je ta izbira cirkus in izsiljeno. Najbolj zamerim volivcem, hvala za podn od podna.

  • Djuro Sumar

   Katerim volivcem?

   • A res iz stavka ne moreš razbrati kam merim? Levo usmerjenim se gre za za.hvalit

 • Jernej Ferenc

  Romunski natod se je zdigna Bukaresta je v razusuli vse samo zaradi koruptivne vlade SLOVENCI SMO ZMOZNI UBRANITI SLOVENSKO OZEMLJE IN NAROD PROTI KORUPTIVNI VLADI ?

 • Jernej Ferenc

  NOVA24 PA MISLIM DA BI BILO TO VREDU PREDVAJATI KAJ SE TRNUTNO DOGAJA V ROMUNIJI NAJ SLOVENSKI NAROD VIDI KAJ POMENI IMETI HRBTENICO

 • VERRZIFIKATOR

  Držislav Globokar

  ŠEST REPUBLIK

  Avnojski sprejemajo se sklepi,
  šest jih koalicijo sestavlja,
  šest republik bratsko zdaj naslavlja
  ves državni aparat z ukrepi.

  Avnoj šestim prva je maksima,
  kar sprejema ce-ka enoglasno,
  je republikam vodilo jasno
  in predstavnik vsake le pokima.

  Avnoj vse jih namreč zavezuje,
  da v državi mislijo široko,
  in potonejo čim bolj globoko,
  kot se že v začetku nakazuje.

  Avnoj kajpak je organ ozadja,
  bi v ospredju se preveč osmešil
  in razpad samo še bolj pospešil,
  bratska da bi potonila ladja.

  Avnoj ko razglaša prav perfidno
  šest republik, bratstvo prve lige,
  je kot bral bi iz odprte knjige,
  da kot juga k vragu gre rapidno.

  • RATATA

   Je pa avnoju komunistov manjkalo, saj kdorkoli ima kakšno lastnino, svojo hišo, dom, Bognedaj, da bi bil celo kmet ali obrtnik in bi se lahko sam preživljal ne more biti komunist.
   In so jih, komuniste namreč, naredili, po navodilih Moše. V treh korakih.
   1. Komunistinčni revolucionar pripoka in zbeži;
   2. Okupator se maščuje in požge vas;
   3. Vsi ki jim uspe pobegniti in preživeti, postanejo komunisti, saj je le beskućnik lahko komunist.
   Je pa en hakeljc…. postali so začasni komunisti, saj imajo moralo, vest in vedo kaj je prav, pravično in kaj se spodobi.

   • Miro

    ja vidiš in taki so bili vzor Ivanu Janši

    • RATATA

     Ah dej no Miro, men pa res ni treba Janšata naprej metat!

 • Djuro Sumar

  Po odzivu desničarjev je jasno, da je tole zelo dobra novica. Vsi blatite Šarca v resnici pa je izjemno sposoben, da je uspel v razdrobljenem političnem prostoru sestaviti vlado. Desničarji so pač jezni, ker ne pridejo na oblast in blebetajo, kako bo ta vlada kmalu razpadla. Tako so govorili tudi za Cerarjevo, pa je zdržala 4 leta. Bomo videli kaj se bo dogajalo, vsekakor pa je vse boljše od tega, da pridejo na oblast desničarji.

  • večni srb

   Edini med njimi, ki še ni preveč javno kontaminiran.

 • EOL

  Šarac je že odpisan od stricev iz ozadja oz globoke države.

  Sedaj je očitno, da se za naslednje volitve že sedaj pripravlja Mesca – kar pa je še hujše zlo za Slovenijo. Žal!

  • olgavital

   Vse je v božjih rokah.

   • Djuro Sumar

    Še dobro da Boga ni.

    • tov

     Tudi Savel je tako mislil, potem pa ga je On našel.

     • Djuro Sumar

      In kam ga je skril, da ga nihče ne najde.

     • Krtača 20

      Če ni janša bog, pol ni boga….

     • Djuro Sumar

      In kam ga je skril, da ga nihče ne najde?

   • janko

    Ja, če ga bomo prosili za pomoč, sicer smo prepuščeni sami sebi. Sami smo pa zanič!

  • večni srb

   Ta mlad Pahor.

 • večni srb

  Zanimivo je, da se že mesece kregajo glede mandatarja, ko pa je bilo že na dan volitev jasno, da je zmagal Janša.
  Parlamentarna demokracija deluje po načelu delitve sedežev v parlamentu in posameznih ministrstev, vsi javni uslužbenci pa naj bi bili pri svojem delu strokovni in neodvisni, kar je sicer huda bedarija in se ne dogaja, vendar se vsaj ne kregajo med sabo javno in dovolijo posameznim resorjem, da sami postijo svoje drekece. Zato imamo eno slabšo vlado od druge, ker se nihče ne upa nikamor vtikat, ko se enkrat razdelijo pozicije, sploh pa ne kritizirajo kolegov, ki jih plačujejo iste kapitalske in veleposestniške oligarhije.
  Iz nekih razlogov se jim zdi, da bi bil Janša slab komandant oziroma njegova stranka nima omembe vrednih strokovnih kadrov, torej zmorejo tudi brez njega, kljub popularnemu glasu, ki se vedno razvodeni v notranjih obračunih vse bolj izoliranega prvega razreda državljanov. Nevolilcev je namreč vsakdan več, zato demokracija nima več posebnega vpliva na upravljanje z državo. Še več, ševedno smo brez legitimne vlade, vendar se nikjer ne pozna, očitno ima vso oblast v rokah predsednik države in njegova nato soldateska. V takih razmerah, bo Serpentinšek mogoče deloval celo osvežilno, če se ne bo izrodil v čisti cinizem, kot se je po nirvani zgodilo z Drnovškom.

  • janko

   Serpentinšek se bo učil, vse štrene bo vlekla tovarišica Bratuška in co.

   • večni srb

    Ne rabi, Hribar je šaolin master za te kekece.

 • bubamara

  Tole bo še draga avantura za državljane. Lahko rečemo, da je odšel še zadnji vlak lepe prihodnosti za mlade. Ja no. Slovenci so baje radi pisali parolo “Narod si bo usodo pisal sam”. In si jo. V greznico.

 • Miro

  kakorkoli že, Šarec je izkoristil ponujeno priložnost. Čeprav ta vlada ne bo dolgo zdržala.
  zakaj pa veliki vodja ne sestavi vlado? ta veliki združevalec je ostal skoraj sam. čaka kot kak mrhovinar v skrivališču. verjetno se že zaveda, da je samo še politično truplo in nič več

 • Anton

  v zgodnjih časih 90 let, uf kje so že ti časi, so prihajali iz Bosne in ostalih predelov zavožene socialistične federativne republike Jugoslavije politični, predvsem pa ekonomski migranti, kot volilna baza za levake, sedaj prihaja nova volilna baza iz Afrike, Azije, ki bo dvigovala rajting levice na volitvah.Vse za lasten obstoj komunajzerjev, paradajzerjev, četudi naredijo stem Slovenijo islamizirano.Vendar to bodoče volilno telo ni za primerjat s tistim iz zgodnjih 90 let,to so ljudje z bistveno drugačno mentaliteto, ki že apriori prihajajo, da ne bodo delal, da bodo zganjal kriminal, da bodo širil šiirjat,in končno, da nas bodo podjamrili, uf kar mrzlica me strese ob vsem tem.

  Enkrat izdajalec, večni izdajalec, kako se ta rek pritiče levičarjem!

  sarkazem press

  • Djuro Sumar

   Zelo neumno razmišljanje, saj je splošno znano, da verniki, zlasti muslimani, najbolj sovražijo ateiste, torej levičarje. Oni ne bodo volili nikogar, ker želijo svojo oblast.

   • Mojca pokraculja

    Ja spet seres s tvojim ateizmom. Levicarji so ateisti!? Pozabi.

    • večni srb

     Poznam enega,ki je budist, drugi je hindu, tretji pa krišna, pa še cel kup satanistov povrhu.

     • Mojca pokraculja

      Tle na portalu je pa eden, ki je komunist , levičar in ateist v enem. Njegov religija je ideologija marksizma in socilaizma, njegov bog je Partija. Vsako jutro zmoli: mi ti se kunemo….

  • večni srb

   Tudi letos se bo k nam preselilo kakšnih 40.000 migrantov iz Hrvaške, hrvaških delov bosne in Albanije, kjer zgleda že 30 let neprestano divja vojna ali pa se še ni nehal kakšen potres.

  • lokec

   Hudič bo nastal potem, ko bodo islamisti podjarmili tudi levake. Resno mislim.

 • bednick

  Levičarskim medijim ( nehote tudi s pomočjo desnih) čestitam, ker so uspeli ustvariti pri volilcih privid, da je vladna koalicija sestavljena iz 6 strank.
  Čestitam!
  Zdaj pa veselo na delo.

  • Miro

   lepo si povedal, da so desni tako butasti, da se tega niti ne zavedajo…. Bravo

 • Djuro Sumar

  Naslov članka bi moral glasiti: Odziv desničarske javnosti na Šarčevo koalicijo.

 • dk

  To je samo na novo formirana interesna kriminalna združba. Imajo sicer nekaj novih članov, kot recimo, njihov vodja debilni komedijant, za katerega so ženske samo ničvredne babe, potem hčerke banksterjev, ki so krivi za nastanek bančne luknje v NLB, sorodnike borcev na strani tako imenovane teroristične muslimanske države. Očitneje se ne bi mogli delat norca iz Slovencev in Slovenk.

  • večni srb

   Državo pa le imamo!

   • Mojca pokraculja

    Jo imajo. To ni moja drzava, pa se od marsikoga drugega ne.

    • večni srb

     Saj vem, ampak vedno tako rečejo kadar naredijo kakšno veliko svinjarijo.

 • montyamp

  Stalinove gliste so uničile Slovenijo .
  V novem bankrotu bo zmanjkalo Slovencev , potem bodo kamenometalci lahko potamanili stalinizem – žvepleni kurćanizem .
  Lep pozdrav iz Švice .

  • janko

   **********
   Čas nezadržno hiti, vse se spreminja – in vse pride s časom na dan. Čas vse pokaže, je največja sila sveta, čas ukloni vse….

  • večni srb

   Jaz imam neprestano vklopljen ventilator in ne švicam več.

 • Dragi bralci in bralke Nove24.

  Zelo toplo vam priporočam, da is ogledate ta video in upoštevate nasvet ter si kupite ‘dash’ kamero.
  https://www.youtube.com/watch?v=IOcnE9719I8
  https://www.youtube.com/watch?v=09MK6qLPWOg
  Ko bodo migranti ‘pogruntali’, da se da dobiti visoke odškodnine na račun isceniranih prometnih nesreč, boste plačevali kot nori.

  • Ne moreš vrjet, kakšna izkoriščevalska in nesramna drhal.

   • Znancu se je pred leti nekaj takega zgodilo v Ljubljani. Đanki se mu je vrgel na avto, češ da ga je zbil na prehodu za pešce. Ti ne povem kakšne sitnosti je imel potem. Pa tudi plačal je kar lepo vsoto.

    • večni srb

     Praviš, zbil ga je na prehodu za pešce…

 • montyamp

  Kruhomorilci , konformistični mladiči titobandito revolucije , so garant za scenarij VENEZUELA .
  Upanje , da država lahko preživi z norci na oblasti, oziroma apolitičen akt – bojkot volitev , sta temelj za lepo prihodnost , kot bi trdili da je udbopartijska teroristična celica , mirovno humanistična organizacija .
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO HLAPCI NA OBLAST

  • večni srb

   Si kaj razmišljal, da bi prestopil v našo stranko slovenskih nevolilcev? Take rabimo!

 • Dillinger

  .Židan in SD so ga najebali.

 • sloustava

  Kucani, da vi vas bilo sram, da bi vas skrbelo za blaginjo slovenstva, itak ne verjamemo! Da ste pa tako zelo nori, posebej ti, Zidan, da si pokopal SD na racun Lunatika, pa presega celo “pamet “ presstitutov in presstitutk! Kucanizmu se zate in levico sladko je be, oni zahtevajo zase “nacionalni kucanov interes “! Do bridkega konca slovenstva bos z njimi rajal, potem pa, kam? Po denarce v off shore, kjer je skrit? Kam? A, kaj pa delavec, kmet, upokojenec, izobrazenec?! Zafurali in zapufali ste narod, drzavo na racun kretenizma kucanizma! Bog nam pomagaj in resi Slovenijo, mene, moje potomce, zanamce! UKINI Kucanizem!

  • jajo absolutni luzer

   ravno z veselice? še malo podkrepljen od sinoči? ali so to noriški simptomi : nizka jezikovna kultura, slaba artikulacija in argumentacija, leteči sloni, Murgeljškrat kot psihotični privid in grosupeljski plešec v podobi obrezanega uda na oltrarčku

  • večni srb

   Vedno je lahko še slabše, raje pazi,da ne zdrsnete med tretjerazredne, ker potem vas bo kanibaliziral lasten narod.

 • Anton

  Škoda da ni luka meseec mandatar.

  • jajo absolutni luzer

   saj on ni absolutni zmagovalec volitev, nikoli ni trdil tega

   • Anton

    Ja vem. Titu so pa nogo odrezal.

 • hribovc

  Virant se na Twitterju sprašuje: a je šarec iz gume… seveda da je, iz posebne gume, silikonske, umetna pička pač !!

 • jajo absolutni luzer

  še včeraj so ponosno razkazorali noriški tranparent o Janšariju kot absolutnemu zmagovalcu. zdaj je prišel tisti ponedeljek, ko sledijo telefonski klici : psihošiptar je zavrtel telefon in prvoborec Pujsoglav Biščak, ki je vrgel svinjsko glavo na gradbišče džamije, je iz heroičnega žanra spet preklopil na žaljivega. bedno je, kaj si nekateri srfinkteraši iz SDS, recimo Frutek Lahovnik, kriminalec iz tolpe TEŠ 6 in veliki Iršič mislijo o Jajotovem volilnem porazu in novi vladi

  • Miroslav

   Ti Jajo lahko pišeš kar hočeš ma nam revežem ni vseeno kdo bo predsednik vlade za take kot si ti je vseeno ko imate polno rit vsega mi upokojenci in delavci pa životarimo z mizernimi penzijami in plačami.Slovenija se je odločila in zmagovalec bi moral prevzeti vlado zakaj ne to je stvar levičarjev in lopovščine ki še ni pokradla vsega in tudi migrantov ni še zadosti prišlo.Za vse je denar tudi za migrante za nas reveže ga ni,ti jajo si ena mona zato blodiš proti SDS in Janši ker tudi ti si eden tistih ki nima čiste vesti.

 • Krtača 20

  Janša ni sam na drevo ušel. To je premalo. On se je skril v kraljestvo zlatoroga. Kozel h kozlom.

 • marker

  Naša država bo še naprej rdeča packa na demokratičnem zemljevidu Evrope.

  • Novakec1

   Ker je demokracija eno veliko sranje bo rdeča packa v gnojnici ki se ji reče €U

 • Krtača 20

  5+1 je še vedno bistveno bolje kot 100+10

  • učko

   Zdej bo že kmau 1 milijon Zlovencev, 1 milijon Čefurjev + 0,5 milijona migrantov.

  • Novakec1

   5+1 je vse drugo samo 6 ne

   • Krtača 20

    Loto

 • večni srb

  Ko je bila še partija, so isti manj komplicirali.

 • Lisjak

  Stara slovenska modrost pravi:Po toči zvonit je prepozno.

  • večni srb

   Odkar poznamo zavarovalnice in subvencije, ne drži več.

  • Krtača 20

   Ja. Sploh z zvonom 1 in 2 hahahaha

 • večni srb

  Kdor hoče v Sloveniji narediti kaj iz sebe in imeti vplivne prijatelje, mora v bivšo komunistično partijo.
  Šarcu se je recimo uspelo pridružiti Drnovšku.

 • večni srb

  Janša bo torej iz teh volitev izšel prvi na vasi in zadnji v mestu. Sploh ni slabo.

 • Krtača 20

  Janša nej začne tule: https://www.rtvslo.si/slovenija/zelite-svojo-cerkev-caka-vas-na-drazbi-v-zupniji-maribor-kosaki/334386

  Mogoče bo z ustanovitvijo svoje cerkve pol kej bolj priljubljen. Ne pa da s tistimi grdimi šotori leta okol ko kak nomad….

  • Krtača 20

   Lahko bi jo poimenoval cerkev sv Janeza v glavo pohabljenega….

 • mona lisa

  butale ki nas bodo drago stale. Ta Šarec in ostali kompanjoni niso čisto diht. So samo požrešni lopovi.

 • učko

  Stranke Udbo-mafije so zmagale in sestavile vladno koalicijo, kot je bilo predvideno že pred volitvami. Mal so še glumili, da se neki usklajujejo, zdej pa so zadevo zakoličle ! No, tud JaJo je zmagau, njegova SĐS je dobila relativno večino in bojo spet 4 leta ležali v senci, drkali kurac in pametoval, tko kot do sedaj !

 • Borut Stari

  Če je kdo dvomil v nastanek projektne vlade slovenske tovarišije, je ali nor, ali mu smrdijo noge.Dekrete predsedstva CKZKS je treba izvršiti brez debate.Sedaj se je ostvarila intimna opcija prvega predsednika države.

  • črnaovca

   Morda je bil po istem dekretu tudi Janša tako indolenten pri sestavljanju koalicije. Bog se nas usmili

   • Borut Stari

    Ne, po dekretu je bil Janša kar izobčen. Izobčeni nimajo nobenih možnosti.

    • Hun

     izobcen?…dj prosm te

     • Borut Stari

      Kot bivši ćlan Partije je lahko le izobčen.

     • Hun

      zdj ma vsaj svojo Partijo

 • učko

  Vsi smo vedel, da 3 farške sekte NSi, SLS in SĐS + antifarška naci-Jelinćićeva sekta ne morejo sestaut koalicije. Pa niso nič ukrenili pred volitvami, da bi se to spremenilo, nobenega političnega aktivizma ni bilo zaznati, samo neko standardno spakovanje. No, Zlovenci in Čefurji in nekaj ostalih normalnih, zdej pa mamo pizdarijo, ki smo si jo zaslužli, oziroma nam jo je zaslužla naša vrla (beri: nesposobna) “pomladna” opozicija.

 • črnaovca

  Ta manjšinsak vlada ima vsaj 43 glasov. Koliko jih ima Janša? Kot kandidat za mandatarja se pač ne moreš obmašati kot da si Bog in naj te hodijo prosit. Janez je svojo zmago zasral tako da smo zopet dobili Kekce s katerimi na čelu bomo mencali na mestu no vsaj Bedanca bo lahko igral in jim dihal za ovratnik

  • večni srb

   Zakaj jim ni dal vsa ministrstva in enostavno predsedoval?

 • učko

  Cca 50 % volivcev je ostalo doma, ker pač nimajo svojega političnega predstavnika na politični sceni. Udbo stranke in farške stranke jim ne odgovarjajo, drugih pa ni. BRAVO !!!

  • večni srb

   Od mene plus, tvoj najboljši komentar verjetno, čeprav to še vedno ni vse.

 • večni srb

  Po gladki zmagi na volitvah in sestavi vlade brez absolutnega zmagovalca volitev, se Janši verjetno obeta še več zmag na sodiščih.

 • učko

  Jest sem pred volitvami računal nekako na dobro predvolilno predstavo Požarja, ki pa se je izkazal kot totalni politični diletant. Ima v rokah nek medij, ki pa ga ne zna dobro izkoristiti, tisto nadrkavanje treh pametovalcev je izredno podobno tistemu na Novi24, NEGLEDLJIVO !

  • Soave

   Pa vseeno gledaš ??

 • Krtača 20

  Desni sam jokajo. Sam za informacijo: http://www.stop-neplacniki.si/metropolitana-doo/

  To je družba v cerkvenih rokah ki upravlja z pokljuškimi gozdovi. Kako dobro upravlja je razvidno iz izkaza podjetja. Samo lani so cerkvenjaki pridelal 2,5 mio izgube. In spet bo šel lep kos zemlje v varstvo Vatikana. In potem bi desnakarji to še volil in podpiral? Pa pri belem dnevu vas kradejo?

  • večni srb

   To meni nič ne pove, kaj so pa delali, da so naredili tako škodo?

   • komar marko

    stvari moraš poznati in poznati tudi bilanco. Iz rovt kjer edino s helikopterjem lahko prevažaš les je pa res težko imeti izgubo!

    • Krtača 20

     Številke ne lažejo.

     • komar marko

      kdo pa je negiral številke LUCKASTI.Pojdi na terapijo BUTN SKALA!

     • Krtača 20

      Ti. Številke kažejo izgubo. Ti pa da imaš težko izgubo…. Sam vidiš da jo imajo. Torej?

     • večni srb

      Zakaj bi kdo garal za izgubo in kako lahko izgubiš z nečim kar je ustvarila narava sam od sebe, iz sonca,vode in zraka, zakaj so se spploh matrali, če pa niso gozdarsko podjetje.
      Najprej so nas tisti po rodu hrvaški redovniki zapufali u nekimi mafijskimi navezami, zdaj pa še gozdov nimamo več, a to nam hočeš dopovedat?

     • Krtača 20

      Jp. Mal firmice prek zvon 1 pa 2, mal zemlca, mal dnarčka. Na konc pa slovenčki goli in bosi. V Vatikanu se jim samo smeje. Slovenčku pa nč jasn. Še kakšno kuro nej jim revežem klerofašističnim šenkajo domobrančki…..

     • večni srb

      Kakšen Vatikan neki, so ja sami potomci hrvatov, ni enega tujca med njimi. Pa pravoslavca tudi ne,

     • komar marko

      pa ti si res idiot.

     • večni srb

      Ti pa povej kje je naš, slovenski gozd.

     • Krtača 20

      Rad sem tak idiot.

    • večni srb

     Kakšen les, menda ja ne izsekavajo naše gozdove, saj niso normalni, tja je treba takoj poslati našo nato soldatesko in Pahorja z motorko.

  • komar marko

   čudno, za kočevje smo dali že 60 MIO našega denarja. Za POkljuko pa NIČ našega denarja .LUCKASTI, kje so težave?

   • Krtača 20

    Hmmm za cerkvenjake država letno skupno odšteje kako miljardico dnarja letno dragi moj? Zakaj že? Zato da takole kradejo zemljo?

    • komar marko

     spet LAŽEŠ. Gozdovi so v upravljanju podjetij,kjer država ne da NIČ!

     • Krtača 20

      Cerkev je skup eno veliko podjetje, skrito pod imeni 1000 cerkev in ustanov itd. Kaj ti ni jasno?

     • komar marko

      jasno mi je edino da si BUTL!

     • Krtača 20

      Zdej smo pa spet užaljeni…. Cerkvenjaki so največji tatovi v Sloveniji.

     • komar marko

      čudno. Iz svojega našega denarja vzdržujejo 2800 kulturnih spomenikov,katere je tako SLO proglasila. Zakaj jih potem država ne vzdržuje?????????????????

     • Krtača 20

      Saj jih.

     • komar marko

      spet LAŽEŠ! Mi dajemo, občani za popravila iz lastnega žepa, idiot!!!!!!!!!!!!!!!

     • Krtača 20

      To je ništrc. Ste pač budale.

     • komar marko

      no dal sem tudi gasilcem ki so popravljali stvari po NEURJIH.Njim direktno za malico in veselico. Te tudi tomoti!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • večni srb

      Zakaj si pa samo ti dal za svojo družbeno samozaščito, sosedje pa nič, pa so premožnejši od tebe?

     • komar marko

      take narave sem. Rad prispevam in tudi sam pomagam če le morem in znam!

     • večni srb

      Potem pri tebi doma verjetno mrgoli ciganov in migrantov.

     • komar marko

      hja, eno pa res podpiramo, tako na en mesec dobi kaj!

     • Krtača 20

      Ne. To je pa lepo. Od njih imajo ljudje koristi. Kakšno korist pa imajo ljudje od klerofašistov? Jaz je ne vidim. Razen da ropajo narod.

     • komar marko

      ti fašizem poglej pri tistih katere si volil.KLER ima zasluge za Primorsko in SLO jezik, toliko za TROLA kot si ti.
      Kleru pa narod da toliko,kot hoče za razliko od države,kjer si vzame kolikor HOČE!

     • Krtača 20

      Kler nebi smel bit upravičen do nobenga dnarja. Naj se preživlja od vernikov in to je to. Drugač je pa v Sloveniji ureditev republika in tudi pri odločanju kler nebi smel imet nobene besede. Zaslug pa kler nima prav nobenih. Razen za rodetov tepih v vrednosti stanovanja mogoče. Banda klerofašistična.

     • Hun

      zupnikom drzava placa prispevke
      zravn se pa se z posli ukvarjajo…Cerkev je davno zgresila svoj prvotn namen

     • Poštenje velja

      Butl

     • učko

      Cerkev je organizirana na “fevdalni način”, podobno kot Udbo-mafija ! To sta pri nas “rivala”, le da je Udbo-mafija bistveno močnejša !

     • večni srb

      Če so tako močni, potem se med seboj ne smejo pretepat.

     • komar marko

      fevdalci vzamejo desetino,udbomafija pa kolikor rabi. Jao,kakosmo nenačitani!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • učko

      Tukaj se gre za način upravljanja in “poslovnega” delovanja, ne za višino dakov! No, tud v srednjem veku fevdalci niso jemali samo desetine, pač pa bistveno več, sploh kadar je bil pridelek manjši. Najprej so bile polne graščakove kašče. S tem, da graščak podložnikom ni dal nič, ne šolstva, ne zdravstva ne česarkoli drugega.

   • Zora

    Ne laži, za Cerkev grejo vsak mesec iz proračuna miljoni davkoplačevalskega denarja. Joj si butast, kar nekaj trdiš in misliš, da je to res, tako kot nora. Ni čudno da si njen podpornik.

 • učko

  Iz naslova članka lahko rečemo, da se je tud nekoč super-levuharska stranka LDS tako priskutila levuharjem, da jim je moral Milan zrihtat ene nove stranke, da jih lahko volijo. No, to pri Milanu ni noben problem. Na “desnici” pa imamo samo 3 farške stranke, kakšne bolj normalne pa cepci ne znajo ustanovit !!!!

  • komar marko

   LDS stranka lopovskih dečkov Slovenije ali interesno združenje kako služiti na račun drugih.Za začetek se malopoduči!
   Kot drugojaz ne vidim nobene farške stranke.OČITNO si ti pametnejši in pripravi program in ustanovi stranko.

  • večni srb

   Nimajo s kom, če so pa sami upravičenci in prejemniki agrarne reforme, marsikdo nas je prišel tudi osvobodit.

 • učko

  Komunistično belogardistični domobranc JaJo bo pa spet kraljeval, vladal in pametoval v svojem Noriškem kraljestvu in od nas davkoplačevalcev prejemal denar za svoje nebuloze in špricanje službe, v parlamentu so ga videvali zelo malo tud do zdej !!!!

  • večni srb

   Ni ga bilo niti na Dobu, ja, kje se je pa potem zamudil?

   • komar marko

    hodi po triglavu in uživa,ker se je začela izpolnjevati DRNIJEVA prerokba, da se bodo pobili med sabo!

    • večni srb

     Molimo…

     • komar marko

      za ljubo pamet TROLOV in nove vlade.

 • totex39

  Zanimivo bi bilo slišati mnenja iz tujine o tem, da v državi zmagovita stranka ne more sestaviti vlade, ampak se mora zadovoljiti z opozicijo, kar je sigurno lahko le v Sloveniji, kjer prevladuje podmladek nekdanjih komunistov.

  • Vera

   Nekje sem prebrala tole o tej koaliciji : Vlada, ki jo sestavlja petorček bo slaba ,slovenski sogovornik pa je odvrnil, da bo narod nastradal, ker si te vlade ni želel . Tujina podrobno spremlja kaj se pri nas dogaja , saj to še svet ni videl, da bi poraženci sestavljali koalicijo, ter, da tisti,ki niti za poslance niso bili izvoljeni, se sedaj najbolj štulijo zraven celo za ministre ( Erjavec, Bratuškova ) .

 • Boris_j

  Ojoj, nisem vedel, da imajo nekateri tako subtilne čute. Ni treba biti nič subtilen, le osnovnošolsko matematiko je treba poznati, vedeti da je 5 + 1 = 6 in da bo seveda veliko dogovarjanj, tudi sprov in vsega.

  SDS se tudi eno uro ni ukvarjala s sabo in se vprašala zakaj je ona tako zavožena, da ob 25% nič ne more in nihče ne paktira z njo.

  Kakorkoli že bo, desnica vsaj eno, ali celo dve od teh strank nujno rabi. In namesto, da bi bila malo diplomatska, leze v mišjo luknjo novih zarot in žaljivk političnih konkurentov. Kavbojstvo, ki se po zadnjem razpletu očitno ne splača.

  • učko

   Pa tle se ne gre za “žalitve”, tle je Milanova Udbo-komanda in pika !!! Z JaJotom nobena režimska stranka ne bo šla v vlado, to je menda jasno!

  • Vera

   Očitno ne veste , da so že na soočenjih pred volitvami vse stranke imele slogan :” Samo z SDS ne “, potem so pa slogan spremenile v ” Svi protiv Janše ” ( Vsi proti Janši ) . To so imele stranke : SD, DESUS, SMC, SAB , LMŠ, LEVICA v Murski Soboti , na nekem zborovanju .

 • robert

  ne gre zato da je srepetinšku uspelo..tihi dogovor samo da JJ..ne pride na oblast..ampak sedaj se bo pa začela komedija..pa še to Židan za predsednika državnega zbora..burleska…takšnega človeka z izbuljenimi očmi..beži kolikor te noge nesejo….

  • Prle

   So tebi všeč moški ala Ivan Janez, ki ga lahko uporabiš tudi za obešalnik.

   • robert

    POJDI NA VLAK PROTI JUGO..KMALU ODPELJE..ŠE KARTO TI PLAČAM NEPOVRATNO..

    • Prle

     Kam ti sporočim št. mojega računa?

   • Pesjan

    Tvoja ta stara bi ga rada uporabila za potešitev spolnih želja pa je noče kdo spal z tako nagravžno babo a ja prle….

  • Vera

   Židan rad mežika ženskam , ter v kamero se rad sladko smeji . Me prav zanima, kako bo on vodil pomebne seje DZ-a ?

   • robert

    ŠE BRGLEZ NI IMEL POJMA O VODENJU KAJ ŠELE ŽIDAN..

 • Prle

  Ha,ha,ha, Ivan Janez Janša je dokončno spušil, čas je da dokončno odide na smetišče zgodovine. Z njim desnica nikoli, ampak res nikoli ne bo vladala. Super za levico, da ima desnica nesrečnega Ivana Janeza,ha,ha,ha.

 • Dragan Krstič

  Tudi slabe stvari so za nekaj dobre. Ko ta vlada predčasno razpade, in to bo zel kmalu, se rdeča politična mafija ne bo pobrala vsaj 3 volilna obdobja.

  • Prle

   Nesrečni Ivan Janez nikoli ne bo imel večine, da bi vladal,ha,ha,ha.

  • tonitefalco

   Od kod, da bi se pobrala. A iz aresta. Saj iz aresta ne bi tako hitro prišli, ker imajo preveč masla na glavi oziroma ogromno kriminalnih dejanj, ki so lahko hitro dokazljiva.

 • Prle

  Pričakujem, da bo desnica objavila dan žalovanja.

  • Krtača 20

   Zvon 1 in 2 že zvonita. Aja so prodal, propadlo…..

  • Svele

   A se bo ubil JJ.hajhahah

  • Nšo-či

   Zakaj?

   • Prle

    Če pa to ni razlog za žalovanje, Ivan je spet popušil.

    • Nšo-či

     Ker še ni dobil priložnosti? Ah..ne. “Popušili” bomo ljudje, ker nam usodo kroji toliko interesov. “Popušil” bo Šarec, ker tega ne bo zmogel.

 • totex39

  Neverjetno kakšni brezobzirni ljudje znajo biti vsi te, ki so v teh koalicijskih strankah in v vladi, kajti za Janšo so najdli same slabe stvari, da pa imajo v svojih vrstah sorodnika džihadista in teroriste, pa mislijo, da je to za vlado “dober” vzgled, sramota kakšni bedaki so se nagrmadili skupaj, samo da bi onemogočili vlado izkušenemo politiku. Upam, da razpadejo čimprej in se med sabo potolčejo.

 • robert

  vsi ki ste na ič…spokajte..JJ..NJEGOVA URA ŠELE PRIHAJA KO SE BOJO LEVAKI POBILI MED SABO….PREJ TRIJE NISO NIČ NAREDILI SEDAJ JIH BO PA 6..TO VEDO OTROCI V VRTCU…DA JE NEMOGOČE..NJIH INTERES SAMO DA JJ..NE PRIDE NA OBLAST..FUČKA SE JIM ZA LJUDI..KDOR DRUGAČE RAZMIŠLJA SI PA NAJ GLAVO ZAMENJA…

  • Svele

   Hahaha venčki boste apokalipsa sami sebe ste že uničili hajjajja retard otroci se rojevajo.avtisti mongoloidnih avtističnega dvospolniki hahhahahah slovenski izumirate slovenske picke hočejo juznaski ali črnski kurac ne pa mlohavo slovenske hajjajjaa

   • Jan Ocean

    No dej svele, nehi se po balkansko hvalt, ker so to zastarele in prežvečene fore. Če že omenjaš jug, ti iz prve roke povem, da je tam isto sranje kot tle oz. slabš. Ista politika vodi rajo za nos, isto izumiranje…zato ne nakladaj in ne opletaj s kurcom preveč.
    Če seveda misliva isti jug, Hrvaška-vatikanski in ameriški konglomerat, Črna gora postaja isto, Srbija izgublja identiteto, Bosna-tam še sami ne vejo kva so……a gremo dalje na jug.? Zato dej lulčka v hlače in si ga nehi na roke metat.

  • večni srb

   V partiji so se lepo razumeli in igrali med sabo brez agresivnih izpadov, saj so bili vsi lepo vzgojeni otroci.

 • lokec

  Ekonomist Matej Lahovnik sicer pomirja, da v dobrih gospodarskih razmerah ne bo težav s prerazporeditvijo tistega, kar ustvarijo gospodarstveniki

  Zakaj pa potem tak cirkus okrog volitev in po njih.

 • Miha

  Kar tolažite se da bo vlada kmalu padla. Janša je govoril iste pravljice svojim ovčicam, ko je vladala Bratuškova pa je vladala do konca, isto je blebetal ko je postal Cerar premier pa je tudi zvozil brez problema skoraj do konca.

  • Vera

   ” Skoraj je pes zajca ulovil, pa ga ni ” . ( slovenski pregovor )

 • Borut

  Dejstvo je da je Janševa vlada 2008 potopila slovenijo v dolgoletno krizo. Šele levi vladi Bratuškove in Cerarja sta spet dvignili slovenijo iz krize.

  • učko

   Svetovna recesija ni bla produkt JaJotove vlade, še manj pa jo je Buteljškova rešila, ker je najela najdražje kredite na svetu. Dej Borut, prid no kej k pameti !

  • Black_Raven

   a si ti diplomirani kreten al si navaden?

 • Black_Raven

  banda nesposobnih kmetavzarjev…

 • xtc

  Tvoja intiligenca je na nivoju makaka-cel mandat samo sreča bo če bo do Decembra prilezel.

 • xtc

  Od kdaj pa ci človek?

  • Jan Ocean

   Če ti to začnem razlagat niti pod razno ne bi razumel.
   Ti ne razumeš niti da 25+0 ni 46.

 • Pesjan

  Nihče ti ne očita komunajzarstva lahko pa mine duše ugotovimo da si bedak na kub……

 • Jan Ocean

  ..ravno zaradi principa bo tudi speljal mandat, ker vsi napovedujete/mo, samo kako dolgo …..
  …boste videli.

 • Tweety Bird

  Odkad nema Jože (Tito),
  lopovi se množe.

  PS: Seveda, govorimo o desničarskih lopovih !!!

 • Gr Enze

  LULĆKI

 • Krtača 20

  A ste pol domobrančki že prjavl na polciji skupinsko posilstvo?

  • xtc

   To bo vprašanje zate čez par tednov,ko bo Šarček že na kolenih.

 • xtc

  Samo najbolj zabitim in zahojenim sedaj ploskajočim levim idiotom ni jasno,da svet drsi vse boilj proti novi krizi in kot svarijo analitiki,bi Nemčija pozno jeseni lahko vstopila v daljše obdobje recesije,sploh ob nadaljnem večanju globalnih napetosti in seveda novih carinah ,ki bodo kmalu tukaj.
  Levi tepčki ne dojamejo ,da takrat nebo nikakršnih viškov,ki jih bi prerazporejali ampak crki firm in zelo verjetno priliv iz tujine zaposlenih nazaj. to so gosodarsko hudi izzivi saj se lahko izvoz prepolovi.
  Nadalje vamo butlom ni jasno ,da je moral Šarec obljubiti za podporo ZL in Kučanu ustavitev prodaje NLB,kaj to pomeni bo kmalu vidno,zagotovo bo to prvo vprašanje Cerarju v tujini,če bo slučanjno zunanji minister,da o finančnem ne govorimo,da o kupu drugih zavez tujini ne govorimo,ker si Slovenija ne bo mogla nič veliko izposojati,glede neizpolnjevanje zavez,krizo in upad izvoza in gospodarske rasti in nestabilnosti, bo prišlo do kolapsa. Še večja težava pa so obljube o dvigih davkov in prispevkovplač in pokojnin,kar bo porinilo v zaprtje veliko firm , kmalu pričakujete večje selitve proizvodnje,zaprtje določenih firm,odpuščanja in odhod firm na Hrvaško ,Madžarsko in še kam ter upade prihodkov.

  • Krtača 20

   Teb tablete pa kol terapija spet ni prjela? Šalti na tram terapijo.

   • xtc

    He,he,he realnost ,ki vas bo sesula,imaš prihranke za3-4 leta recesije ?
    Nimaš no boš pa crknil -tako je prav za take,boš pa za pasjo konzervo,ko nebo denarja za pokop.

  • Boris_j

   Ravno zaradi potencialne nove recesije človek ki ima tri čiste o ekonomiji ne bo volil SDS. V primeru novih volitev, da se razumemo. Pa tudi nikogar drugega z desne ne.

   SDS je med zadnjo recesijo izvajala t.i. pro-ciklično ekonomsko politiko, po domače: rezanje porabe med globoko recesijo. Kar jo še povečuje in podaljšuje. Vsak ekonomist bo rekel, da je to čisti budalizem.

   Tega ne voliš, ampak brcneš stran kot smet.

   • xtc

    NE BI volula levice,ki je dober razlog ,da je kriza še hujša zaradi leve abotnosti.Levičarji niso rešili nobene države lep primmer sta Grčija in Venezuela trenutno. in mi smo že na njuni avtocesti.Ravno zaradi recesije večina normalnihljudi

    • Boris_j

     Grčija in Venezuela nimata nobene veze. Če bi evropski globoki establišment poslušal bivšega grškega fin. ministra Varoufakisa, bi bila kalvarija že počasi rešena, Grški dolgovi manjši, gospodsrstvo bi laufalo, ker ne bi bilo zaduseno z t.I. vsrcevanjem. In ker bi laufalo, bi preostale dolgove še lazje vracali.

     Tako so pa takrat, 2015, evropski gospodje dali le nov puf in predpisali novo rezanje. Nov krog pekla, do novega nesmiselnega pufa, itd…

     • xtc

      Ne tumbaj neumnosti,to sta naj boljša današnja primera,kjee končajo države z vladami socialistov.
      Lahko ti še omenim Yugo,pa Kubo,Zimabve ,ki so tipične podobne zadeve.
      Tudi Čile bi končal enako v revščini,če nebi Pinochet odločno ukrepal.Vse socialistične države bolj ali manj pristanejo v bankrotu.

     • jajo absolutni luzer

      ne morem verjeti, da se najde tipček, ki čilski ekonomski eksperiment in fašizem, ko so civile streljali na štadionih, podpira. a to je trening, ki ga o pravite, da imate radi Jajota Vjajcehodca in njegovega Orbana, ali je to trening za Trumpota in njegovo ločevanje otrok od družin

     • Boris_j

      Nimaš kej pametnega rečt na zahojeno sdsnomijo ane?

      Če bi bilo kaj od tega kar pisariš res, bi po 27 letih večinoma levosredinskih vlad bili že zdavnaj pod rušo. Pa še kar nismo, tako, da te realnost grize v rit.

     • xtc

      Saj smo butel zarukan z okrog 50 miljardami pufa z uradno priznanim in še vsaj prikritim preko državnih podjetiji in zadev v državni lasti.A tebi butl še ni potrgnilo ,da se šlepamo na Nemško in francosko rast počakaj da zašteka pa bom videl leve sposobneže.
      Ja levaki stee “rešili” pod AB Slovenijo -REŠILI?
      NE zakopali in preložili neizbežno,ki se vse bolj bliža.
      Dejansko se levi butli ne zavedate ,da Slovenija ni izvoznica brandov marveč podizvajalec,to pa pomeni,da prva kriza kot bo bo razgalila anako sliko kot pri AB kuri,ki nas je takrat miljardno zadolžila in kao rešila-no rešila je Kučanovo levo tolpo,ki bi jo Trojka demontirala seveda v naslednji krizi pač nebo si kaj več izposoditi,takrat boste levi zanimvi.
      Dejstvo pa je ,da vsaka socialistična država sleje kot preje konča v bankrotu.
      Kazanje na Kitajsko nima veze,saj Kitajska deluje po principu komunističnega državnokapitalističnega fevdalizma,kjer je partija frvdalec raja pa tlačan,brez pravic-dokler bo zadeva z represijo obvladljiva.

     • Boris_j

      Lepo, da si glede prevelike odvisnosti od izvoza ugotovil to kar je Mesec že pred časom. Metafora o ahilovi peti očitno ni pretrd oreh, morda je v tebi celo kaj pesnika.

      Če bo šlo takole naprej boš kmalu največji anti-natovec, ki bi dal skoraj vse v znanost in teh. razvoj, da bomo ja izvozniki brandov in ne le večni člen v avstrijsko-nemški-francoski verigi. Palec gor zate.

  • učko

   Jah, vojna bo, nedvomno, vprašanje je le kdaj in kakšnega obsega in načina !!!!! Zarad mene nej bo čim prej. Jest mam tank-robot že skonstruiran in to tako, da bo proizvodnja zlaufala takoj, ko bo potreba !!!! Ne bluzim !!!!

   • Jan Ocean

    Vojna je že. Manipulirana hrana je vojna, zrak ki ga dihamo je vojna, bolezni so vojna, migranti so vojna, ….. internetna manipulacija je vojna-fb,google,youtube….., vsi mediji so v službi vojne,…..nateg večne rasti bdp je vojna….
    ..že dolgo smo v vojni. Vprašanje je le, kdaj bi te norije konec.

 • centurion

  Najlepši del Šarčeve in Mesečeve koalicije NLBNEPRODAMO.
  bo to,
  da BO PRODALA NLB.!!!
  In to brez glasov SDS. Kjučne glasove bo dala LEVICA.
  Huda bo, huda, hehehehe…

 • Franc Šink

  Komedija se začenja. Prosimo pojdite na svoj prostor.

  • učko

   Ta komedija bo tolk draga za nas “navadne državljane”, da lahko svoj prostor rezerviramo le tam, kjer bomo lahko pluval in kozlal !!!

   • Prle

    Dokler imaš kaj kozlati,ti gre kar dobro, pod jajotom še kozlati ne bi imel kaj, ha,ha,ha.

 • robert

  KAJ PA JE NAREDIL KO JE BIL MINISTER ZA KMETISTVO?

  • tonitefalco

   Nič od niča – 0 – zerro!

 • Miro

  Šarec nima kompetenc za vodenje vlade. Še večji loser pa je Jajo. veliki združevalec ima možnost sestave samo še s Toninom ali Jelinčičem, kar oa se prav tako ne bi končalo po njegovih željah. Za Zmageca tako vemo da se mu ne bi pustil, Tonin ki pa je željan samo dokazovanja pa bi se mu tudi uprl…Torej jajo edino kar ti ostane je Lepena in njene skale

  • MižekFiga

   Veliki Jekleni Janez z ekipo se nam je dokazal. Mali tov, ddr. Kučan tudi, vendar samo v škodo EU Slovenije.

 • Prle

  Jajo samcat in otožen nekje v Alpah piše pravljico za otroke z naslovom; Na pa je Kalimero spet izgubil.

  • centurion

   Ampak barabe levuharske bodo pa le prodale NLB.
   NLBNEPRODAMOPRESS.

   • Prle

    Važno, da vam bo levica zrihtala večje penzije, jajo tega ne bi naredil za noben denar.

  • Jan Ocean

   Ja….. kar neki teh otroških pravljic bi loh napisu, ker ma talent.
   Npr: “Kraljestvo izgubljenega Kalimera”
   al pa “Jajo in življenje v deželi “Nihče me ne mara”, ker sem povezovalen”
   Ker bo imel veliko časa mogoče samo še ena ideja za mladinsko knjigo “Kako sem izgubil nedolžnost v deželi “Jutri je nov dan” “

   • MižekFiga

    Kučarak pa: “Kako me je opeklo po zadnjici YU jadransko sonce”.

 • robert

  ERJAVEC ZA OBRABNEGA MINISTRA…BURLESKA…PA KJE SE NAJDEJO TAKI STVORI…NITI NI BIL IZVOLJEN IZ STRANI LJUDSTVA…JAZ BI ŠE DAL JANKOVIČA ZA FINANČNEGA MINISTRA…ŠIVILJA OČITNO NE BO DOBILA RESORJA ZA UPOKOJENCE KO JE TOLIKO IMELA ZA POVEDAT..BO ZDAJ TO PREVZEL MESEČNIK….IN NJEGOVI TOVARIŠI…RES SAME LAŽI IN ZAVAJANJA ….PRAVI SLOVENCI TREBA BO ITI PRED PARLAMENT PA NAGNAT TO DRHAL….

 • karpelec

  No predstava se lahko začne. Glavne vloge so razdeljene. Režiser je vložil veliko truda, da je v osnovi pošlihtal vse glavne igralce, le statisti še čakajo na drobtine. V glavnem parasimpatik je za trenutek zavrl angro sline, ki se je cedila po mizah v 2 mesecih. Enim se smeji, profesor pa še čaka na trenutek slave z moralo in etiko. Karči, kot polit cucek čaka na kost, ki bo padla z bogatinove mize. Cvirnarica ne ve na kateri šiv bi se prilepila. Deja-nju se smeji veliki met, da se ne bo več intenzivno poglabljal v angleščino, kjer bi lahko izgubil še kakšen gram energije-brez ugovora nosi v torbi vso znanje, ki ga bo delil. Najbolj skrivnosten nasmeh, pa nosi mesec, ki ga je obdal mesečev mrk s 50 odtenki rdeče. Dvignejjo se lahko zavese in EU poglej si čudesa butalcev.

  • Prle

   Pa smo vas še enkrat več nategnili na suho, nobena šola vas ne izuči,ha,ha,ha.

   • karpelec

    Ponos na suho ni dober spremljavalec ljudi.

    • Prle

     Jebi ga, če ne gre drugače je tudi na suho dobro.

   • komar marko

    LUCKASTI vi edino sebe hebate, res pa je da mi plačujemo vaše gostije. No ja, pred vami niti kužiti niso varni tudi te pohebate.

    • Prle

     Vse vam bomo pobrali do zadnjega peneza.

     • komar marko

      no ja, remel vas čaka!!!!!!!!!!!!!!!

 • MižekFiga

  Tov. ddr. Milan Kučan nam predstavlja enomandatno (1 do 4 letno) politiko za preobrazbo EU Slovenije v ZSSR(*1) podalpsko Srbijo na sredi EU. Mu bo uspelo s preprosto počitniško jadransko akcijo? Šarac nikoli ne bo priznal, da navija za Srbijo (bolj natančno: razširjen beograjski pašaluk). Najbolj hecno je, da noben od starokomunističnih politikov nikoli ni pojasnil kako iz treh delov bivše Srbije sestaviti evropsko balkanijo po meri carsko Putinove Rusije ???

  *1 opravičilo, ker nikoli ne vem koliko S-jev ali C-jev naj pravilno uporabim!

 • komar marko

  in barabe rdečuharske o podpori LEVICE prodajajo NLB. Govorili so eno delajo druge. le koliko denarčkov bodo kasirali?

  • Miro

   hahaha, ko ne prodajo so barabe in ko prodajo so spet barabe…pa kaj bi ti rad?

   • komar marko

    Dejstva, da samo RDEČUHARJI zahebejo in uničijo dobra SLO podjetja. Do danes niti enega niso na novo ODPRLI, razen če si ne prisvajajo 2TDK in MAGNo??????????

    • Zora

     Ti pa nisi prav brihten. A si zgubu kompas? Rdečuharji kakor jim praviš so ob osamosvojitvi imeli veliko dobrih podjetij, pa so jih plenilci prodali ali uničili, pokradli… največ tajkunov je sproducirala Janšova vlada če si pozabil. Ne gre se toliko za to da so tardeči aprorij slabi. To hoče samo nora sproducirati, vi ovce ji pa nasedate.

   • MižekFiga

    “Puno sereš”!

    • Miro

     zdej mam še kaj , če bi bil pa Jajo glavni pa še tega ne bi mogli

     • komar marko

      jap po njegovem programu, je odprava socialnih transferjev lenuhom. Torej imaš prav!!!!!!!!!!!!

     • Miro

      dokler jaz z davki tebe in tebi podobne živim se ti ni bati

     • komar marko

      uf in kako mi jih nakazuješ? uf le kdaj je rdečuhar kaj doprinesel razen odnos marmeljade.

     • Miro

      tako da si revček sit in da ne gladuješ….

     • komar marko

      ha, ha, ha. Če bbi na vas čakal bi bil gol, bos, lačen in pod kako smreko.

     • Miro

      bodi vesel da smo še dobri ljudje

     • komar marko

      pri rdečkotih poznam samo ZLOBNE in škodoželjne, ki ti vzamejo še zadnji EURo.

     • Miro

      ti si dokaz da temu ni tako….

 • komar marko

  rdečuharji zopet prodajajo državo tako kot so trgovali z ozemljem SLO. In potem jim TROLI ploskajo. No prvi TROL čakam.

 • učko

  Vse tole je rezultat NESPOSOBNE FARŠKE OPOZICIJE !!!!

 • Krtača 20

  Desni treba se bo navadit: služba-dom, dom-služba. Za tiste malj manj ubogljive desnuhe pa enosmerno delo-jama.

  • komar marko

   bomo javili na policijo.

   • Krtača 20

    A da boš začel delat? Hahahahahaha

    • komar marko

     malo počaki. Boš korajženl.

     • Krtača 20

      Pozor pozor, policija, komar bo začel delat. Zaradi lastne varnosti se vsi umaknite.

     • komar marko

      ne zaradi tvojih groženj kje bomo končali! Toliko, dovolj te imam. Je že spravljeno in odposlano.

     • Krtača 20

      Kakšnih groženj?

     • Miro

      boji se da bo moral končno začeti delat… do sedaj živi na tuje stroške

 • Prle

  Ha,ha,ha, kako trpi Ivanov ponos trpi in to hudo trpi, zjebal ga je diplomirani igralec, pomislite njega, ki kao pozna vse fore zakulisnih igric in je v politiki že več kot pol življenja, ha,ha,ha, kakšna tragedija. Poraz za njegov odstop.

  • komar marko

   ne boš verjel, veselo se sprehaja po planinah in čaka, da se požrete med sabo v skaldu z DNIJEVO prerokbo. Še bo veselo. In prav je tako, navijal sem za to varianto!!!!!!!!!!!!!

  • MižekFiga

   Samo opečena rit tov. ddr. Kučana fura amaterja srbina Šaraca!

   • Prle

    Dejstvo je, če bi imeli v njegovi stranki jajca, bi ga sedaj lahko elegantno vrgli s prestola. Z njim ni uspeha na eventuelnih novih volitvah.

    • Miro

     če je pa edini ki zna “združevet”——-Lego kocke

    • MižekFiga

     Res ne vem koliko opečenih jajc tov. ddr. Kučana je prisotno ob njegovi opečeni zadnjici!

     • Miro

      a si Kučana sanjal

  • janez cepec

   ja to pa ne, odstopu pa ljubljeni vodja ne bo. zdej, res ne vem, a je tok fuknbil, de mu še ni prebil, de je passe, al mu pa res paše, de ga jebejo. čisti mazohist

   • tarantela

    Sam na ta način lepo plačo vleče, je poslanec, na seje pa itak ne hodi. Lagodnost zagotovljena.

    • janez cepec

     sej sm reku, de je use zmenen, jebe uhka usakega, za nič ne odgovarja, usake tok cajt se pa da na Dob zapret, de se babe losa

     • tohuvabohu

      Prekleto govno trolarsko, a imaš ti kakšen ponos?

     • janez cepec

      dej vosu,tih bod

     • tohuvabohu

      Maš al nimaš? Vidm, da ne.

   • tohuvabohu

    Kdor se zadnji smeje …

  • MižekFiga

   Prdo, goljufivi zmagovalec je tov. ddr. Milan Kučan!

 • žogica

  A jajo še kar na Triglavu deklamira, mogoče si ne upa sestopit, ker je spet nategnil svoje volilce!

  • Miro

   se je revež očitno zaplezal in čaka da ga Tonin ali pa Jelinčič pošlepata

   • žogica

    Prvi ali drugi, ga bosta itak porinila v prepad….

    • Miro

     hahahaha dream team naveza

  • MižekFiga

   Napiši končno natege Jeklenega Janeza !!!

   • žogica

    Zadnji nateg desetletja: poimenovali ste ga za “absolutnega” zmagovalca volitev! Vaš “Jekleni Janez” pa ni sestavil vlade!

    • MižekFiga

     Komunistični diktartor tov. ddr. Kučan je nagoljufal denar za 6 (šest) komunističnih strank in svojo nacionalno RTV. Evropa se čudi!

     • žogica

      Evropa se čudi tvojim nesposobnim politikantom, ki so edino dobri na jeziku, kdor jim verjame.

    • tohuvabohu

     S kom pa naj jo sestavi, trapa? Nobena od teh strank, ki se silijo skupaj s Šarcem pod diktaturo Polmeseca, ni vredna, da jo pes poščije.

    • MižekFiga

     V mojem spominu je tiskano: “relativni zmagovalec”!

     • žogica

      Malček imaš zamegljen spomin, desni mediji so pisali o absolutnem zmagovalcu….

  • janez cepec

   z Padalcem se ne morta zmenet, kdo bo prvi sestopu. oba sta taka, de ti ga hitr spustita od pozadi, poj pa cvikata en pred drugim. al mata take nagnjenja že od rojstva, al pa iz aresta.

 • janez cepec

  kaj je Janša že sestau vlado? alora, pridem več ksno

  • komar marko

   janez, janez, CEPEC!

  • Miro

   ja je kupil Lego kocke in sedaj ko ni v skalah, te sestavlja- one 3-5 let

   • komar marko

    jap je dejal da bo postoteril površino arestov, kjer se boste igrali z lego kockami. tako piše v programu zato se tako bojite RESNICE!!!!!!!!!!!!!

   • janez cepec

    uh, poj ma pa še lufta, glih mau men kot 4 leta je do naslednjih volitu, ni hudič, de mu ne bi ratal. mu bo Zmago pomagu

    • Miro

     ampak mora do takrat celo kolekcijo od Legota do 5 let prej sestavit, drugače ne bo nič

     • janez cepec

      ja nč, poj bomo pa zdej lego kocke zbiral, namest štoflcou

     • Miro

      ampak sam tiste do 5 let starosti….

  • tohuvabohu

   A je Šarec že sestavu vlado? Haaaaaaha, za Cmerota in Brajduško smo ugotovili, da sta nesposobna, za Šarca pa vemo že dolgo vnaprej!
   Bog varuj Slovenijo.

 • komar marko

  in rdečuharji prodajajo NLB. da jih ni sram. Nacionalni ponos, dobičkonosna banka z najboljšim kadrom in vejami poslovalnic po Siciliji!!!!!!!!!!!!

 • VERRZIFIKATOR

  Emilijan Čukanc

  ŠPICPARKELJC

  Pravljice bile so za odrasle
  sprva in zato presneto vzgojne,
  vse imele so učinke trojne,
  iz modrosti so človeške zrasle.

  Vešče jih pero je le povzelo,
  bratov Grimm in drugih učenjakov,
  pravljično obzorje zahodnjakov
  tudi nas dodobra je preželo.

  Mi na misel zadnje čase hodi
  škrat hudoben, vsi so se ga bali,
  ga Špicparkeljc poimenovali,
  bojda še v demokraciji blodi.

  Blodi, pravljico z resnico meša,
  več resnic pritlehnež ta oznanja,
  a ne sliši žal, da mu odzvanja,
  ne prizna, da pravljic svet mu peša.

  Ne prešteva let več ta pokora,
  mesce le sešteva z levo roko,
  koplje jamo lastno na globoko,
  saj Špicparkeljc to početi mora.

  Mora, bi sicer ne bil več pristen,
  saj bi se imenu izneveril,
  poslušalcem pravljic se zameril
  in postal bi zanje nekoristen.

  Pravijo, naj potrpimo malček,
  pravljica resničnost da postane,
  za hudobcem luknja le ostane,
  v zemljo ko se vdre vsem znani palček.

 • centurion

  Ampak barabe levuharske bodo pa le prodale NLB.
  NLBNEPRODAMOPRESS.
  Super popotnica za kučanovce, hehehe.

  • zokispoki

   Bodo ze kaj nasli, da ne bodo, notoricni prevaranti in laznjivci. Se je zelo tezko lociti od bankomata. Res pa je, da se ze instalira nov udbo-gangsterski bankomat , s cefurskim lastnistvom, kenede !

 • Romuni nam spet dajejo praktičen zgled, kaj narediti z levo vlado.
  https://www.nytimes.com/2018/08/10/world/europe/romania-protests.html

  • jajo absolutni luzer

   to je socialdemokratska vlada, pri nas je SDS pod vodstvom konfliktnega in psihotičnega šipca pač zavozila vse možnosti, da bi se kdaj prebila iz opozicije. mogoče bi šli pa na cesto tisti iz Odbora 2014, samo hitro, dokler je še vroče. da jih malo ogreje, Primca prav pogrešamo, in LIkovičko tudi

   • tohuvabohu

    Zakaj se ga pa potem tako grozno bojite?

    • Zora

     Ti si butel, tepec, cepec, kreten in še bi lahko naštevala glede na tvoje naivno razmišljanje. Če nekoga ne maramo ker je nesposoben in kriminalc to ne pomeni da se ga bojimo. Zakaj bi se bala JJ, meni nič ne more sploh pa dokler je v večni opoziciji.

     • tohuvabohu

      Kriminalc si ti in tvoja klavska banda. Janše se bojite, ker preveč ve o vas in vas ovira pri nadaljnjem ropanju in plenjenju Slovenije. To je vsa resnica o JJ. Ne pričakujem, da boste to priznali, se pa vidi iz vesolja.

 • Morala

  Vsiljen kandidat….vse za oblast……Ker ne upajo svojih nesposobnežev, pokvarjencev, amaterjev kritizirati, se par komentatorjev tule gor spet spravlja na JJ…..na novih volitvah bom še sama dala glas JJ.

  • janez cepec

   ja to bo ja, zato ste pa dubl absolutno večino, malo morgen, luzerji, matematka vas jebe

   • Morala

    Ali se ne naveličate pisariti venomer isto? Dobim občutek, da je JJ okupiral vaše možgane…bojite se ga, da bi prišel na oblast in to je to…

    • tohuvabohu

     Pred volitvami smo vedeli, da ga/jih daje grozen strah pred Janšo, ampak to zdaj je že agonija. Očitno Šarec ne more prepričati nikogar. Katastrofa je neizbežna, madžarski scenarij je blizu.

     • Vera

      ” Romunskega ” ste imel najbrž v mislih, ker so tam veliki protesti ?

     • tohuvabohu

      V Romuniji se bo zgodil madžarski scenarij. Potem pa še pri nas. No, morda celo obratno.

 • MižekFiga

  Kako komunist tov. ddr. Milan Kučan sestavlja rusko enklavo, podalpsko srbski beograjski pašaluk na lokaciji EU Slovenije !!!

  Komunistični diktartor tov. ddr. Kučan je nagoljufal denar za 6 (šest)
  komunističnih strank in svojo nacionalno RTV. Evropa se čudi!
  Tako tov. ddr. Milan Kučan sestavlja rusko balkanijo?

  • zokispoki

   A ni ta prasica murglska v spitalu ? Tako se govori. Je kdo videl to podgano, ali je to res?

   • janez cepec

    u špegu se poglej, pa boš vidu prasca

 • Iva

  Uroš Esih (Večer) …….. da gre za “kompliciran, a progresiven, v evropske trende usmerjen koalicijski aranžma političnih sil, ki odslikava politično voljo elektorata po volitvah ….”

  Komu je namenjen zgornji zapis, razlaga?
  Če je novinar hotel povedati, da je “koalicija voljnih” 5+1 dobila POOBLASTILO za delovanje v določeni smeri, ki ga izda upravitelj (paradržava) svojemu podrejenemu (marionetam),
  potem je zadel žebljico na glavico!

 • Tweety Bird

  HALOZE EXPRESS – EXTRA NOVICE !!!

  Janez Janša je dokončno popušil. Imamo spet novo vlado…in spet je levičarska. Hvala bogu.

  LEVICA bo lahko določenim projektom rekla tudi “ne”…in prav je tako. Luka in njegova stranka…moja stranka…je edina prava levičarska stranka, ki se bori za “malega človeka”!!!

  Janez Janša…NIKOLI VEČ !!!

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

 • Krtača 20

  Desni, sej mi levi vas čist zastopmo. Sočustvujemo z vami, vas nekateri še celo podpirajo, nudijo psihološke nasvete itd. Ampak dejte bit vsaj tolk, pa nehite celmu svetu razlagat da ste prfuknjen no.

  • Iva

   Kokodaka lahko vsak, ne more pa vsak znesti jajca.

   • žogica

    A jajo že jajca znese?

    • janez cepec

     to mu je še iz Jajca ostau

 • Tweety Bird

  Elitne enote Nore24tv so na kolenih !!!

  • centurion
  • janez cepec

   ja, usi na kolena, pred NJEGA, ki je eden in edini ki nateguje svoje zblojene ovce, de je 25 posto večina in de je relativna zmaga absolutna zmaga. veliki diktator očitno ne ve, kuga je relativnost. nej mu pojasnim: relativno je, če velikega vodjo edn nabije na k…..- pa ma veliki vodja k……u dupe, pa un, k’ mu ga je nabio ma k……. u dupe, sam un, k’ mu ga je nabio je RELATIVNO u bolšmu položaju. kapiš?

   • Tweety Bird

    Ja ja… ja kapish…če je veriga…je prvi v najslabšem…tisti vmes so relativno na boljšem…ta zadnji pa definitivno na najboljšem. GOOOOOOOOO LEVICAAAAAAA !!!!

   • tohuvabohu

    A si kej povedu, trolček?

 • Tweety Bird

  Spoštovani tovariši in tovarišice… ponuja se mi eno samo vprašanje: Zakaj nesporni zmagovalec volitev ne sestavi vlado ? Menda ne iz ljubezni do leve struje ? ☺☺☺

  PS: Ali kdo kaj ve o tem, da je Ljubljeni Vodja zaprosil za sprejem v samostanu Stična, vendar so ga odslovili, ker ima grehov več kot sto, kar pa je nemogoče ”ozdraviti” naslednjih trideset let.

 • Boris_j

  Spet vsega kriv najbrž že pošteno revmatični vsemogočni 77 letni murglačan. Ne pa zahojeni SDS, ki ob 25% nič ne more, ker se vsaka sredinska stranka zaveda, da je paktiranje z njimi dolgoročna politična smrt. Kaj šele leva stranka.

  Tako je, če greš izven političnega centra in te nese v desno proti Ugrofinski.

  • Tweety Bird

   To je vse relativno…če si relativni zmagovalec :)

  • tohuvabohu

   Janšafobija je huda bolezen. Ni smrtna, je pa neozdravljiva. In močno kužna.

   • Boris_j

    To ni nobena jansafobija, ampak logicen zakljucek. Tudi sam se za hip lahko postaviš v položaj vsake parlamentarne stranke in se vprašaš kakšna bo njena usoda, če gre v podrejeni pakt z SDS in izvaja njihovo desno politiko.

    Po koncu paktiranja bi skoraj vsaka razpadla, SDS pa najverjetneje še profitirala. Že zdrav razum jim pravi, da stran od tega.

    • tohuvabohu

     Reci temu kakor hočeš, dejstvo je, da gre za bolezen. Sprašuješ se, kakšna bo usoda stranke, ki si drzne sodelovati z SDS? Kaj pa je to drugega kot fobija?
     Raje se vprašaj, cepec, kako bo Šarec vladal, če bo moral za vsak ukrep na kolenih prositi napihnjenega Polmeseca? In kakšen kreten mora biti ta kamnikaze, da privoli v tak grozljiv nesmisel?

     • Boris_j

      Ni nobena fobija, ampak logika. Sredinske in levosredinske stranke imajo dovolj drugačne volilce, da jih bodo za izvajanje desne politike redko nagradili,, večinoma pa kaznovali. Dolgorocno bodo torej slabsem, morda se ne bi več pobrale. Kajpak ne bodo šle v to.

      Šarec pa niti še začel ni. Počasi, bomo videli.

     • tohuvabohu

      Logika, ki jo podpihuje sovraštvo, fobija in pogoltnost. Ta pojav poznamo že vsaj 80 let. Koliko gorja ste povzročili slovenskemu narodu v vseh teh letih, to je res neverjetno.

     • Boris_j

      Če si dovolj dolgo v štali, ne vohaš več dreka.

      Sds volilci se ne zavedate kako, bom vljuden, specifični ste. Na kako specifične stvari trzate. Drugi pač niso taki in veliko jih je. Deal with it.

     • tohuvabohu

      Drugi niso taki, hehe. Dol jim visi za Slovenijo, važna jim je oblast in koristi ter delo za interese udbomafije.

     • bednick

      Pojma nimaš, če misliš, da bo Šarec kaj prosil Mesca.
      Jebemti si naiven.
      Zato pa smo tam kjer smo.

     • tohuvabohu

      Bumbar. Še preden je prdnil, se je že usral.

     • bednick

      Mogoče ga bo res kaj prosil, ampak to bo samo špil.

  • xtc

   Ko bo javno na ogled v Ljubljani bo velika veselica.

 • Nšo-či

  Cirkus se je začel. Udeležba na predčasnih volitvah bo izjemno nizka. Udeležilise jih bomo samo SDS jevci in sem ikakšen zadetek Levice.

  • žogica

   A vi SDSovci greste pa na Madžarsko na predčasne volitve?

   • tohuvabohu

    Prismoda. Na Madžarskem jih še dolgo ne bo. Bodo pa kmalu v Romuniji, o čemer pa naši indijanski mediji nič ne poročajo.

    • Hun

     itak da jih ne bo dolg prej boste Bannonovi fasistki vojno zakuhal

  • bednick

   Nobenih predčasnih vol. ne bo.

   • tohuvabohu

    Ker bo Slovenijo prej pobralo. In potem ostane le še reciklaža.

    • bednick

     Dokler bodo krediti, ne bo nobenga pobralo.
     A si mal paranoičen?

     • tohuvabohu

      A ti veš, koliko je zadolžena RS?

     • bednick

      Me ne zanima.

   • Nšo-či

    lahko se zgodi tudi ulica..maš prav. Na dnu smo.

 • tohuvabohu

  Danes imajo janšafobni indijančki kongres. Še dobro, da imajo Novo, ki jih nesebično gosti. Pohitite, komanči, izkašljajte se, vaš čas se izteka.

  • lokec

   Kmalu boš ti osebno tohuvabohu začel močno kašljati. Pa ti tega ne želim.

   • branči

    ko začnem kašljat, ponavadi še pljunem zraven. pa možnosti kam na levo!

 • tohuvabohu

  Sestavljanje levakarske vlade je podobno ravnanju ameriškega norca, ki je ugrabil letalo, da je lahko izvedel samomor.

 • xtc

  Težava Šarca in kučana je v tem ,da ju bo dotolkla tujina in gospodarska realnost kmalu.
  Tisti,ki se danes smejejo,se na koncu ne bodo bodo crkovali po ulicah od revščine,ki jih bodo prinesle nujne spremembe,ki bodo prišle kmalu le odlagamo jih za višjo ceno in večjo revščino-no takrat se bo narod lahko v svoji bedi obrnil na levake inse jim posvetil.

 • Vera

  Tujci sprašujejo naše predstavnike v Bruslju : ” Kdaj bo vlada ” . Eden od naših jim je odgovoril : ” Mene bolj skrbi, kaj bo z nami !

  • xtc

   Kaj te skrbi za nas?
   Preje bo bankrot,preje bodo spremembe,ko nebodo mogli levaki nič več si izposodit in ko pritisne kriza,bo šlo z lahkoto tudi z njimi ampak posledice za njih volilce pa hud glavobol.
   Kar koli bo ratalo bo hudo kratkega veka zaradi tujine in globalne realnosti.

 • bednick

  Šesteroglavi kameleon.

  • tohuvabohu

   Ki pa nima ustavne večine, sreča v nesreči.

   • bednick

    Še tega se manjka.
    Potem bi bilo pa konec upanja.
    Zdaj desni lahko še vsaj kej upajo.

 • Tweety Bird

  HALOZE EXPRESS – EXTRA NOVICE !!!

  Janez Janša je dokončno popušil. Imamo spet novo vlado…in spet je levičarska. Hvala bogu.

  LEVICA bo lahko določenim projektom rekla tudi “ne”…in prav je tako. Luka in njegova stranka…moja stranka…je edina prava levičarska stranka, ki se bori za “malega človeka”!!!

  Janez Janša…NIKOLI VEČ !!!

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

 • Olga2345

  Šarec je murglski skorumpiranec, saj mu globoka država s Kučanom baje obljublja 3 miljone evrov za igranje paravana, da bodo lahko komunisti iz foruma 21 v ozadju kradli in poseljevali Slovenijo z divjaki!
  Šarec je ogoljufal svoje volivce, ker se je spečal z odstopljenim Cerarjevm, Erjavcem in ekstremističnima levima fašistoma Židanom in Mesecem! To bo teroristična nevlado, naperjena proti Sloveniji in njenim državljanom!

  • Prle

   Kaj je teta Olga, boli ane. Ivan je gotof.

   • Olga2345

    To bi želeli vi s Kučanom, mar ne? Malo morgen! To veste zelo dobro, zato pa čepite na portalu, mar ne?
    Šarec ve, da z goljufijo in izključevanjem ne bo prišel daleč, zato pa grozi svojim, kaj šele “koaliciji”, ker jim ne zaupa, da mu bodo dali glas! To katastrofalno nevlado boste čutili tudi vi, čeprav ne bo dolgega daha!

 • Prle

  Tujci sprašujejo, kako, da Ivan Janez ni sestavil vlade, saj je zmagovalec volitev. Naši mediji odgovarjajo, da gre za nesposobnost Ivana Janeza, saj on ne združuje, ampak ločuje. Tu pa se tudi končuje njegova politična pot. Gotof je.

  • milanček

   cepec

   • Prle

    A ivan Janez Janša?

  • tohuvabohu

   Govedo papagajsko. Kdo že ves čas izključuje? Kdo se ravna po načelu “samodanijanša”? Kdo je razdelil narod že pred 80 leti?

  • tohuvabohu

   Kmalu bodo nove volitve in boste spet cvilili.

 • lokec

  Če bi šla ena ne preveč leva stranka v koalicijo bi bila 4 leta v precej
  dobri vladi verjetno bi s tem res na naslednjih volitvah nekaj
  izgubila. V tem primeru ko bodo kot neka od 6 strank v koliciji bodo pa
  izgubili večino volilcev. Naj omenim še da je 6 stranka v koaliciji ZL
  kar se bo kmalu izkazalo.

 • Kosobrin

  Sedaj bodo seveda leteli očitki na LMŠ, ki so si trudili sestaviti vlado in z velikimi napori uspeli, SDS pa je gledal iz ozadja in čakal. Prvi ste bili, imeli ste možnost in je bilo nemogoče uspeti. Zakaj že?

  • Olga2345

   Laž ima kratke noge, tako kot Šarec in Kučan, a ne Kosobrin? Kdo izključuje in deli slovenski narod? Levičarji (prebarvani komunisti) z udbomafijcem Kučanom! T

   • Bandit123

    Najbolj znan prebarvan komunist je Janša in obenem delitelj slovenskega naroda. V SDS- u je največ prebarvanih komunistov.

    • tohuvabohu

     A maš ti kaj zoper komuniste, rdečkar? V SDS je nekaj bivših komunistov, kje je pa ostalih 119.997? Rdeči tolovaji ste narod razdelili pred 80 leti in to počnete še danes, indijančki.

  • učko

   Ker je Udbo komanda iznad vsega !!!

 • FORT WORTH

  Drzava Slovenija = UKC Lublana…
  Dr.Loredan je ze davno nazaj napoveral katastrofo v UKC pod vodstvom Milojke in Cmerarja.
  Drzavljani ze dolgo opozarjamo na katastrofo v drzavi z levimi vladami…
  PIKA !!

  • Kosobrin

   Sestavili bi desno vlado, imeli ste možnost kot zmagovalci volitev. Kaj pravite, zakaj ni šlo?

   • FORT WORTH

    Zaradi izkljucevanja.
    Ampak ne misli si, da je cas vam v prid…

 • FORT WORTH

  Mogoce bi se moral Peterle, ko je bil se cas vprasati “ kaj bo z nami”
  Dragi Alojz Peterle, poti nazaj ni na vidiku !
  Sam tolk da ves…

 • Osti jarej

  ….prvi znak zabitosti je,ko vidite,da človeka ni sram

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2018/08/10/1533920759_3240907.jpg

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  Matej Lahovnik
  @LahovnikMatej
  Dokler bo rast izvoza 10% in BDP 5% ter bodo delili, kar ustvari gospodarstvo, ne bo problema. Če/ko se mednarodne ekonomske razmere poslabšajo, pa bo velik cirkus v glavnem mestu.

 • Osti jarej

  ….ampak,lojza pa skrbi “kaj bo z nami”…..ja,še naprej boš v bruslju meglo mešal

  • komar marko

   v primerjavi z vajglčkom, in Thalerjem ki sta prejela podkupnino, no ja kaj bi še

   • Osti jarej

    …nič v primerjavi s tem ,ali onim….vsi so glih…..samo kamuflaža je drugačne barve

 • Osti jarej

  …mater so glupi…..kako pride janša,potem??…..kako??….tale pertinač tudi blodi….zdaj nič ni mogel,potem bo pa cela slovenija zanj glasovala in bo imel 90 poslancev,al kaj

  • tov

   Daj, potrudi se malo…. slovnica…..slovnica….. !

   • Osti jarej

    …ja?…brez potrebe…..treba se je portalu prilagoditi

 • Osti jarej

  …..pa kdaj vam bo jasno,da sploh ni pomembno,kdo od politikantov je “v vladi”?!?

  …vsi so samo tretjerazredne lutke na štrikcih,ki do pičice natančno izpolnjujejo ukaze od nekje vmes do vrha in skrbijo zgolj za lastne riti

  • komar marko

   je zelo pomembno, ker se rdeči bojijo desne vlade kot hudič križa. Ni čudno, ko pa je JJ v svojem programu napovedal postoteriti kapaciteto arestov in v pomoć poklicati AVSTRIJSKE policaje in sudije. Imajo vsi vsrane gate!

   • Osti jarej

    …bla,bla,bla…….sestopi z oblakov…..je imel možnosti iz slovenije naredit malo švico,pa jih je zayebal

    • komar marko

     ja ker vas ni nagnal. Iz ozadja se je medtem radlo, mediji so pa tulili ko je menjal LOPOVE da se gre revanšizem. No ja na koncu ste UPRIZORILI Patrijo in jo gonili OSEM let. bla, bla, bla

     • Osti jarej

      ….jp…dokler zadeva ni zastarala

     • tov

      To zastaranje je bilo namensko.
      Misliš, da so pozabili zadevo v predalu ?
      Ko je “prediva” zmanjkalo, je bilo treba nekaj ukreniti…… zgodovina bo pisala.

     • Osti jarej

      …ja,kakopak…ko pa gliha skupaj štriha

     • tov

      S tako je prijetna komunikacija nemogoča, ker lažeš. Namenoma pišeš obratno, čeprav resnico poznaš.

    • tov

     Tudi ti si mu zelo “pomagal”.
     Toliko polen, kot jih je Janša dobil od svojih v teh letih, jih ni nihče – celo zapor mu ni bil prizanešen.
     Sramota….HOMO HOMINIS LUPUS – Človek, človeku volk – dobesedno.

 • Republic Commando

  NE morem verjeti, na koncu bo Slovenijo do konca zafukal Serpentinšek. Ste zadovoljni levuharji? Država lahko crkne, samo , da ni JJ na oblasti kajne?? Ker JJ je živi hudič kajne?? SPLOH NE VESTE ZAKAJ GA SOVRAŽITE, AMPAK GLAVNO DA NI NA OBLASTI PA TUDI ČE VSE CRKNE. Narod si bo zapomnil to, levuharji retardirani in ko bo počilo ne bo nobena gmajna dovolj gosta , da se boste lahko skrili v njej! GOVNA LEVUHARSKA RETARDIRANA

  • komar marko

   komedija prehaja v tragikomedijo. Rdečuharji se edino bojijo da IMPERIALISTI pokrepajo, ker potem ne bi več videli novih pufov in bi še sami pokrepali!

 • tov

  Moja Slovenija brezglavo plove, kot izgubljena sredi razburkanega morja………………………………………….
  ne vemo ne kam in ne kako………………………………. reši se, kdor se more ! :(

  • Slovenski štor

   Ladja s petimi krmarji hkrati, in super nadzornim, ima samo dve možnosti,ko pride prvi večji val,da se potopi ali na čereh razbije!
   Ni pomoči,ceno bo potrebno plačat!

 • Republic Commando

  Kao čas je za nove obraze blablablabla….. V VLADI PA SPET ENI IN ISTI, celo erjavc pa alenka, KI SPLOH NISTA BILA IZVOLJENA V PARLAMENT. Karl bo spet minister za obrambo, šivilja se še ve ampak bo neki. In Židan in Cmerar, KI NISTA NIKOLI NAREDILA NIČ DOBREGA. In potem je tu psihopat mesečnik, ki že straši z davki na dobiček , na nepremičnine…. LEVI STE TOTALNO PRFUKNJENI, DA TO PODPIRATE.

  • komar marko

   ja sla po marmeljadi je brezmejna. kako pa naj rdečuh živi brez tuje marmeljade???????????

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …a raka so mu pa pozdravili…lujzu

  • komar marko

   a se lahko še bolj nižje spustiš??????? Tipičen rdečuh!

  • Slovenski štor

   Pazi,da se ti ne boš moral zdraviti!
   Si poden od podna!
   Poleg tega si “ukradel” prelep slovenski pozdrav in si si ga nadel v posmeh vsem nam.
   Prvovrstni cinizem!
   Sram te tako ne more biti,ker sramu in vesti,tako nimaš!
   Si mašina,ki je narejena za žalitve,laži,manipulacije,sramotenje,za diskreditacije in likvidacije.

   • Osti jarej

    …štor štorasti

    • Slovenski štor

     Hvala za pohvalo!
     Ti si in boš ostal:poden od podna!
     Si duhovna pokveka in ne osti jarej!

 • Osti jarej

  V službenih stanovanjih bo poceni živelo 17 poslancev, največjega si je omislil Žan Mahnič
  V novem mandatu državnega zbora bo v opremljenih službenih stanovanjih v Ljubljani živelo 17 poslank in poslancev. Zanje bodo plačevali trikrat nižje najemnine, kot so trenutno na trgu, nekateri med njimi pa bodo imeli zaradi “nadomestila za ločeno življenje” celo dobiček.

  https://www.dnevnik.si/1042835464/slovenija/v-sluzbenih-stanovanjih-bo-poceni-zivelo-17-poslancev

  • tov

   Kaj je s tem narobe ?

   • Osti jarej

    …očitno nič,dokler je vaš

  • tohuvabohu

   Ostali so prerevni, da bi zmogli plačevati najemnino.

 • Osti jarej

  …ima lahovnik čisto prav,samo si ni upal kakor “delitve” s pravim imenom imenovati….dokler bo kaj za “plajzniti”,se bodo že nekako “gledali”….ko bo zmanjkalo,bomo pa marsikaj izvedeli “s prve roke”….kot tisto,kako je rop jankovića nastavil v merc

 • Slovenski štor

  Končno!Vrata “nepovrata” so se začela “odpirati”.
  Da je ta “politična stvarnost “glupa” do temeljev” kaže ravnanje “peterčka”.Prostovoljno so se “dali” v “peklenščkove kremplje”(Levici).To se lahko razume samo,če razumeš pojem pohlepa in požrešnosti na treh ravneh:politični,materialni in narcisoidni.Ne gre zanemariti vloge “globoke države” v tej situaciji.To so idealni pogoji za njeno optimalno delovanje.
  Da res obstaja in deluje, je podpis Protokola o sodelovanju(5+1).Skoraj sem prepričan v občutek,da v zasebnem življenju,nihče od peterice predsednikov,ne bi podpisal,kaj tako norega.Levica v stanju triumfa(res so dosegli,kar se je zdelo nemogoče) ne vidi,zanko okoli svojega vratu.Zakaj se je to zgodilo,se da razložiti samo s :prvič,pohlep,napuh,narcisoidnost in drugič,”globoka država”(“nevidna mreža”,ki jo občutijo tisti,ki jo “morajo” občutiti).
  Dr.Lahovnik je povedal vse,kar je v tej situaciji potrebno povedati.
  Vesel sem “uspeha” kombinacije “5+1”,ki bo Slovenijo popeljala v “svetlo prihodnost”.Cena “poti” bo zelo visoka.Tej “poti” se ni možno in ne da izogniti.Na žalost!
  “Pot” je nujna,zaradi ozaveščanja volilnega telesa in razgaljanja škodljivih levičarskih politik in razkritja zmot “demokratičnega socializma”.Ob tem se bo pokazala vsa nespobnost v vladanju in upravljanju in učinkovitosti delovanja z državnim aparatom(lepa primerjava z avtomobilom:v prvi vrsti pet voznikov(vsak svoj volan),v drugi vrsti eden voznik z volanom in zavorami!).
  Kombinacija “5+1” gre še kako v prid ozaveščanju,ker je “peterčku” postavljen “nadzorni” Levica.In to je vsem nam vidno,če ne bilo tako,bi težje razumeli “cirkus”.Vseh problemov ne bo možno reševati “tiho”,”tajno”,”skrito”,torej bo marsikaj “vidno”.Celo več,nekaterim v “peterčku” bo v interesu,kaj “razkriti” o drugih v “koaliciji” in obratno.Še bolj zanimiv bo odnos do “nadzornega” Levice in obratno.Velika verjetnost je tudi “pranje umazanega perila” pri “odprtih vratih”.Kar seveda ni nič narobe,za volivce odlična priložnost,da “vidijo” in ne samo “občutijo” blagodati lastnih odločitev.
  Upam,da bo tudi “globoka država” začela “švicati”.Zdaj ne bo desnice,ki bi jo “pokrivala”. Namreč,do sedaj je vse “udarce” in kritike dobivala desnica.
  Hvala Bogu,da se je desnica v celoti distancirala in bo v opoziciji igrala resnično vlogo opozicije,ki se je dosedaj redko dogajalo.
  Naj se zgodi,kar se mora!

 • Kirl

  Jajo je še enkrat zajebu desnico. Ta model itak dela za levico.

  • Olga2345

   Ne, Ljudmila, ki je paktirala s komunisti! Janša je ZMAGAL na volitvah!

  • žogica

   Itak, kot stric iz ozadja.

 • centurion

  Ampak barabe levuharske bodo pa le prodale NLB.
  NLBNEPRODAMOPRESS.
  Super popotnica za kučanovce, hehehe.
  Kokoš zlatih jajc za Murgle.

 • Slovenka

  17. avgusta najkasneje bo vse jasno.

 • tohuvabohu

  Je rekel kamniški zabavnik (navajam po spominu): “Kaj pa je narobe z manjšinsko vlado? Vse dosedanje vlade so bile večinske, pa vidite, kam so nas pripeljale.”
  Hehehe, to je pa zdrava logika iz zdravega okolja izpod planin.
  Ni še dolgo nazaj, ko je kamnikaze kategorično odklanjal vsako možnost manjšinske vlade. Kdo ve, ali se mu je na Županjih njivah prikazala Marija ali je to učinek zdravilnega tunjiškega blata?

  • večni srb

   Kaj je narobe s skokom z elastiko, če se pa lahko razbiješ na tleh tudi brez elastike.
   Poskusimo torej še no-bungie jumping.

 • Dragan Krstič

  Rdeča Šarčeva vlada ali mafijski poljub smrti. Pravzaprav bodimoi veseli ker se bomo v nalednjih nekaj mesecih znebili vladavine komunistične drhali, ki nas krade in terorizira že od 1941. Po polomu te rdeče združbe se ne bodo več pobrali, Slovenijo pa bo treba tedaj tudi deratizirati, ker rdeče podgane so trdožive.

  • večni srb

   Ne razumem, zakaj potem ne dobiš nobenega lajka, tiste radikalne desnice ni več kot mogoče 20%, kar je normalno za vsako državo.

 • Rožle

  Pazi se Šarec !!!
  .. si vidu kaj se je Cmerotu zgodilo, kakšen revež je zdej,
  kaj lahko naredi en murgelski škrat iz človeka !? ..za nič več ni sposoben ..
  Enako se tebi piše … ja, tut za Serpentinšeka ne boš več sposoben …kaj šele za župana …
  ..

  • tohuvabohu

   Zato pa ima Cmero končno urejeno zobovje, ki si ga je prislužil s trdim in nesebičnim delom za vse in za katerega je postrgal vse prihranke iz štirih let vladanja.

   • večni srb

    Kje si jih je pa rihtal, verjetno ni tako nor, da bi hodil k našim mesarjem.

  • žogica

   In prav to se je zgodilo jajotu, a ne?

  • večni srb

   Govoriš siroti, ki je imel probleme že v poklicni šoli in ni znal drugo kot oponašati zombija, ne razumem kako bi lahko kaj izgubil.

   • Rožle

    Ja, a ni bil odličen župan .. ?

 • učko

  Ta vlada bo pač marioneta Udbo-mafije, tako kot je bla Cmerkotova ! Nič nouga. Komunistično belogardistični domobranc in doktor šiptarskih znanosti JaJo bo pa spet veselo vedril v senci in pametoval in vlekel davkoplačevalski denar zase, mal od poslanske plače, potem od stranke, ki bo dobila spričo veliko njegovih ovc v parlamentu, precej denarja od države. Tako mu ne bo treba fušat s kakšnimi kriminalnimi dejanji, ker ga Udbo-policija in sodstvo itak takoj začopatita.

 • učko

  Ne vem, dragi desnakarji, zakaj ste tako jezni na Kučana in Šarca in levuharje. Oni pač zmagujejo, da se imajo potem fajn, luzerji kot ste vi pa se potem ne morte imet tako fajn, ker vam levuharji ne bojo nič dal. Za to pa se zahvalte svojmu vodji JAJOTU, ki je svoj cilj zase ostvaru, sam za vas ga ni, ker ga za vas itak boli kurac. JAJO se bo imel lepo, udba mu ne bo težila, ker je ne bo z ničemer oviral. Edino njegov Anžetov Logar bo spet glumil, kako je razkril vse bančne rope in prevare, vi pa mu boste verjel. Eh, tako je to, ko pa stavite na politične konvertite kot je JAJO. On je še vedno komunist in partijec, n’č bat !

  • martin

   te bom uprašao kako se boš meu fajn ko boš plačeval te prevarante ki ne bojo naredli za slovenijo nič razen tega da boš dobil teroriste za soseda kar ti privoščim

   • učko

    Upraš to JaJota, ki bo spet kot “politični luzer” 4 leta drkal kurac in vlekel lepe denarje od nas, davkoplačevalcev !

   • večni srb

    Verjetno misliš na osamosvojitvene migrante, Piransko uvalo, vse kraje ob meji in nuklearko.

 • učko

  Zmagovalci dobijo vse, luzerji pa nič. Edino JAJO je kot politični luzer pridobil zase, osebno. Torej poslansko plačo in strankin denar, vse pa to vi plačujete.

 • radames

  Slovenija je zdaj komunistična država, brez komunistične ideologije. Tako je, kot je bilo v Jugoslaviji. Podjarmili so nas komunisti.

  V Bukarešti se te dni demokrati tepejo s komunisti. Mi gremo pa kot pohlevne ovčice v zakol. Raja požre vse. Zabita raja je raje volila Kučana kot pa Pučnika. To pove vse.

  S to golaznijo bo treba obračunati z orožjem

  • večni srb

   Kdo smo “mi”, kdo so “oni”, kdo si “ti”, vse je zlagano, tos o bili vedno nacional socialisti, pri nas ni bilo nikoli komunizma, le diktatura očitno najbolj gnile partije v celi Jugoslaviji.

 • Republic Commando

  Na kurah:

  “Na vprašanje novinarke, če zameri predsedniku države, ker je za kandidata za mandatarja forsiral Janeza Janšo”

  Forsiral?? Mi smo ga izvolili govna novinarska prodana! Ker je pa pač volilni sistem narejen za komunajzle in ostale lenuhe, pa ne more vladati!!

  GOVNA LEVUHARSKA SMRDLJIVA RETARDIRANA

 • Olga2345

  Peterle je krepko pomagal s svojim ravnanjem, da smo danes tu, zato naj bo raje tiho! Tudi sam je krepko sodeloval z murglami in “krščansko” gradil mostove v prepad!! Najbolj ga skrbi lastna rit!

  • učko

   Jah, JaJo je zvalu krivdo za razpad “pomladne koalicije” na Peterleta, ker hoče s tem svojo krivdo pač zvaliti na Peterleta. Dejstvo pa je, da je na začetku 90′ Peterletovo vlado rušil tudi JaJo in potem v Drnovškovi vladi biu veliki frajer, dokler se ni zakačil s Kučanom in posledično z Depalo vasjo !!!! No, JaJo je tud biu glavni razbijač Demosa !

   • Olga2345

    Kučan Goebbelsov agitprop?

    • učko

     To o Kučanu je točno, Jajo pa hoče biti njegov naslednik, ne pa nekaj drugega, pa mu Kučan tega ne pusti ! Ker je Kučan veliko pametnejši kot JaJo, je slednji vrgel puško v kuruzo in se samo še šlepa v parlamentu in onemogoča vsakega, ki bi ga lahko pri tem ogrožal !!!!

     • Olga2345

      Kučan Goebbelsov agotprop?

    • večni srb

     Kakšen Izrael, Kacin je potoval po Iranu, če gaje pa menda gostil celo njihov vojaški minister ali nekaj takega.

  • učko

   Sicer pa, naštej vsaj eno “ravnanje”, s katerim je naredil nekaj narobe !

   • Olga2345

    Bil je proti lustraciji z izjavo: ena revolucija je bila dovolj! Privlekel je Saksa in zavozil privatizacijo!………

    • učko

     Zmagala je na žalost “kučanova varianta” privatizacije in vidimo, kaj je ratalo !

     • večni srb

      Celo iz zlata jim je uspelo narediti drek.

   • Olga2345

    Že to, da ga branite, je dokaz, da Peterle NI v redu!

    • učko

     Jest sem NAJVEČJI PATRIOT !!! Ne maram pa prevarantov kot je komunstično-belogardistični domobranc JaJo, izdajalec in petokolonaš !!!!

     • Olga2345

      Mate raje leve fašiste in islamiste?

     • žogica

      Ti še sama sebe ne maraš, le kako bi imela rada koga drugega.

     • Olga2345

      Zato skacete po portalu! Mar niste “zmagali”…Pejte proslavljati! Klobasice, vozovnice…

     • žogica

      To smo že zdavnaj proslavljali, zdaj gremo novim zmagam na sproti!

     • večni srb

      Vseeno imam raje islamiste kot naše fašiste, oni vsaj niso incestoidni kanibali.

    • učko

     Jaz Peterleta nič ne branim, samo na njegovem primeru razkrivam, kakšen hinauc in izdajauc je JaJo !!!!

 • Tweety Bird

  Marjan Šarec: “Večinske vlade niso porok učinkovitosti in stabilnosti.”

  Foglof Tunek: “Predvsem če jih vodijo desničarji… npr. Janez Janša.”

  • učko

   No, mogoče pa bojo bolj stabilni, če jih vodijo toplovodarji !

 • Rožle

  Levak bo vse kontra delalal demokraciji …
  PA SAM, DA NI JANŠA !!!
  pa tut, če se potem vse podre ..!!!

 • Tweety Bird

  Izjave Šarca so kar na nivoju. Zadeva bo verjetno delovala boljše kot nekateri mislijo ali upajo…Mnogo mnogo boljše kot Janševa skrajno desničarska vlada. Bobu bob !!!

  • Olga2345

   Za FDV-jevce…

  • tramal

   Vic desetletja oskublena kura.dobro si me nasmejala.

 • Rožle

  Levakov je že kot podgan ..in so zato tudi v večini ..
  pošteni pa hodimo na volitve in zmagamo … !!!

  • žogica

   …..zmagate ja, hihihiiiiiiiiiiiiii.

   • Rožle

    hmm… žogica ..
    si ti bolj slabo volitve spremljala …
    tebe tudi ni bilo na volišču .. a ne

    • žogica

     Neki piškavi zmagovalci..

  • Olga2345

   To ni res! Ljudjem se očitno ni jasno, da se je treba za demokracijo aktivno boriti in množično udeležiti volitev, ker nasedajo levim medijem!
   Trdno pa sem prepričana, da so bile “ženske kvote” in izločitev nekaterih strank, že namensko izpeljane, pod taktirko volilne komisije, po diktatu iz Murgel! Prav tako sem trdno prepričana, da so SDS ogoljufali vsaj za 10.000 glasov, saj je neverjetno število “neveljavnih” glasovnic! Spomnimo tudi, kako so ogoljufali Jelinčiča, ko ga niso povabili na soočenje, ker so prej “nabildali” Bratuškovo! Spomnite se tudi goljufije, ko so med parlamentarne stranke povabili Šarca!?? Ker pa se ni bilo vse zanesljivo, je šel Kučan osebno na Hanzi in naročil taktiko “Ne Janša”!!! Gre za koruptivno ravnanje politikov in novinarjev iz javne (!?) TV, ki jo vsi plačujemo! Ne pozabimo pa tudi umazane Ljudmile Novak!
   Torej gre za številne manipulacije zločinca iz Murgel!

 • učko

  Tako kot v Romuniji se tudi pri nas, v Zloveniji, ne moremo otrest komunistov oziroma ta RDEČIH FAŠISTOV. Avantgarda zločinskega razreda nam še vedno pije kri. Glavni krivec pa je NESPOSOBNA OPOZICIJA !

  • Olga2345

   Ne, KRIVA je korupcija Šarca, SMS, SAB, DeSUS, SD in ZL! S tem koruptivnim dejanjem bodo omogočili ropanje Slovenije Kučanu in Forumu 21 ter islamizacijo Slovenije! Zato bodo morali tudi kazensko odgovarjati!

 • Olga2345

  To bo leva fašistično islamistično katolibanska vlada! Ljudmila murglska jim je že verjetno poslala čestitko!

  • lokec

   Tukaj pa res nima mislim, da ne bo imela Ljudmila nič pri tem. Volilci so tako odločili. Bodi poštena. Pa ne odganjaj še zadnjih zaveznikov ki jih še imamo.

 • totex39

  Take je potrebno podpirati kot je Šarec, ki je že zafural kamniško občino sedaj bo pa še do konca celotno državo.

  • stane

   “GENIJ”!

 • lokec

  Zelo sem razočaran ker je Serpentinšek mandatar. Mnogo primernejši kandidat bi bil general Guzman.
  Takšna je bila pač odločitev šefa gaga.

  • večni srb

   Tudi Gelca bi bila bolj primerna, ampak je že pokojna, žal.

   • Rožle

    Pa tut Strojanove Elke več ni …

    • večni srb

     Diskriminacija ali pa imajo preveč dela z žlebovi.

 • bubamara

  Kako enostavno si je dvigniti nivo popularnosti pri volilcih: si prijazen in nekonflikten ter državotvoren in obljubiš delavske pravuce na vsakem koraku, mediji te tako tudi prikažejo. Čista zmaga. Govorim o Levici. Pišem strankam, ki bodo podprle novo koalicijo. Ste luzerji in boste luzerji. Zakaj? Ker ne znate striči ovc.

  • žogica

   Jajo dobro striže svoje ovce….

   • Slovenski štor

    Zakaj te šef šutira,ko imaš v glavi “vrtiljak”?
    Ne razumem,ker slišim,da nisi prsmojena,vendar karkoli tvojega preberem, je posledica “vrtiljaka” v glavi.
    Reci šefu,naj te ne šutiraja s “felšo” ,ker noro “zavijaš” in izpadaš hecna.

    • žogica

     Štor ostane vedno štor!

     • Slovenski štor

      To je odgovor,ki mi jasno pove:sem v popolni zadregi,težavah,ne morem,ne smem,ne upam se upreti “šefu”,ki ga moram poslušati.
      Tvoj “šef” ni kdorsibodi,tvoj šef je lahko v dveh oblikah:1.v tvoji indoktrinirani glavi, ali 2.fizični levičar,ki te nadzoruje.
      Razlik med nama je veliko.Večina gre tebi v prid.Bistvena pa meni:
      -priznam,da sem desničar,
      -priznam,da sem štor
      -priznam,da sem svoboden
      -priznam,da sem kristjan
      in da mi je dal Bog svobodno voljo.
      Tebi tega ni treba imeti,nimaš pa SVOBODE ODLOČANJA.Imaš samo NAVIDEZNO SVOBODO.Nekaj od tega,kar zanikaš,te drži v “krempljih”.
      Nevede si to, tudi sama povedala,dala si si ime:ŽOGICA!
      V politiki-življenju se ve,kaj to pomeni!

     • žogica

      Najprej, moj šef je čisto ok, se zgodi, da mi kdaj dvigne pritisk, ampak za to so šefi, pravijo….. Kako pa kaj tvoj šef, po pisanju sklepam, da ti je že dodobra spral možgane, tako, da tvoje pleteničenje o svobodi je popolno mlatenje prazne slame…. Zate je SVOBODA, če ti “nekdo” prodaja ideologijo, ki ni bila nikoli podkrepljena z materialnimi dokazi, če ti “nekdo” zapoveduje politično opredelitev, če ti “nekdo” vztrajno pere možgane z begunci in migranti, če se “nekdo” norčuje iz ljudi, ki so “drugačni” in jim jemlje pravice…………………………, še 1000 reči, bi lahko napisala, ki bi jih radi desničarji uveljavili in nas odpeljali nazaj v 18stol. Slovenci podpiramo demokratično in odprto Slovenijo, ki stremi k razvoju in modernemu življenju svojega naroda…..

     • Slovenski štor

      Vidiš,razlike so prevelike,da bi se lahko razumela.
      Vse kar pišeš,sama sebi skačeš v usta.
      Ti za vse “rabiš” samo “materialni” dokaz,če tega ne “vidiš”,”čutiš”,”tiplješ”,”vohaš”,tega ni,a istočasno dihaš.Kako je to možno?
      Tvoja “materialistična logika” ne zdrži enostavne logične presoje.
      Človeka brez idej ni!Samo buhtelj lahko trdi,da je ideologija sama po sebi zlobna.
      “Prodaja” ideologij je možna,vendar na dolgi rok pomeni “bumerang”.Drugo pa je ideologija plus…..Takrat pa sva pri indoktrinaciji….in pri tebi.
      Ti imej kar svoj svet, in se ne vmešavaj v mojega.Kar se!
      Srečava se lahko samo na(v): “tržnici-trgovini”,”plačevanju davkov”,”na cesti-v prometu”,”na volitvah”.In to je vse!

     • žogica

      Samo, da te spomnim, ti si se obregnil na moje pisanje…. Jaz ne vidim nobene nuje, da se midva razumeva, sva si pač različna in tako je prav! Želim ti vse dobro v tvojem ideološko obarvanem svetu, živi in pusti živeti!

   • bubamara

    Jajo je pravi amater.

    • Tone

     Pa ne pri striženju svojih ovac.

     Ali je kaj objavil, kaj je naredil z denarjem, ki ste mu ga nakazovali pri nezakonitem najemu posojila?

 • Slovenski štor

  Vsi,ki podpiramo desnico, imamo lepo priložnost za umiritev,kajti pred nami so težki,nemirni časi.Dobro se moramo pripraviti.Nobena strast nam ne pomaga.Modrost in potrpežljivost.Dobra taktika,brez zaletavosti.Čas dela za nas.
  “peterček” in “nadzor-zavora” so na potezi.Prve korake znajo storiti(ne vsi,recimo Janković/zgodovina).Za prvimi koraki pridejo naslednji in tako naprej…..in tu jih čakamo!
  Neumno se je veseliti,triumfirati,ko se še sploh niso spopadli s prvo črko “abecede”.
  S prvimi koraki so prišli do “vrat Državnega zbora”.Od tu naprej, je potrebno spraviti skupaj veliko “vsebine”;potrebno bo “šteti”,”križanko” reševati,skupaj “pevski zbor”(vlado) spraviti,hkrati se bodo morali zmeniti,kdo bodo prvi “vodonoše”(državni sekretarji),kabinetski “molji”,nekaj nižjih “birokratov” nastaviti.Ne bo lahko.Vaje “pevskega zbora”,bodo gotovo naporne,posebno,če ima “glavni dirigent” nad sabo “suflerja”,ki ga bo s palčko po glavi za vsak njegov mig v napačno smer(recimo: v desno).To bo med “pevci”(ministri) sprožalo zmedo,ki se zna spreminjati iz “ubranega petja” v kakofonijo,kar seveda ni dobro.V in ob vsem tem “pomožni dirigenti” ne bodo pri miru.Če ne zaradi drugega,prizadet bo njihov ponos,ego,strah pred izgubo vpliva…Zaznali bodo preveliko moč “suflerja”,postajali vse bolj nervozni,mahali bodo s svojimi palčkami in njihovi “pevci” bodo zmešali vse note.Bog jim pomagaj.”Vodonoše” bodo letali kot “kure brez glave”.Verjamite mi,ne bo lepo.Pot bo tekel v potokih.
  Zato samo mirno.Če pustiš levičarje pri miru,znorijo.Paziti je potrebno,na zahrbtne poteze,podtalno dejavnost,podlosti,dobrikanje,prilizovanje.Pozorni moramo biti na njihov “VOS”,ki bo zelo aktivno deloval v ozadju(formula:diskreditacija-likvidacija).Ne sme se pozabiti na njihov propagandni “oddelek”(mediji),ki bo vsaj v začetku nagravžno aktiven.Potrebne bodo “pametne blokade”.Na desnici imamo izjemno dobre “blokerje”,ki znajo tudi dobro odgovoriti.
  Zato samo mirno.Bolj ko se veselijo,bolje za nas.Še nobeden socializem ni uspel,tudi slovenska inačica z glavnim “bossom”(Luna-Levica) in “globoko državo” ter nesposobnim “peterčkom” ne more.Res pa je,da jih bo nad vodo držalo odlično gospodarstvo.To pa se bo upehalo,zaradi “odličnih” potez “utaplajočih” in krize,ki prihaja.
  Tistikrat,ki prihaja,ne more biti milosti in sočutja.Slovenija in državljani bomo plačali previsoko ceno,da bi reševali še levičarje in levičarsko politiko.
  Opozorim: “peterček” so levičarske stranke (!),nobena od njih ni sredina;vsak njihov poiskus zavajanja,da so sredina,je potrebno za vsako ceno raskrinkati in zavrniti.”Žabo” je potrebno do konca “skuhati”.

 • Slovenski štor

  Zakaj?Čemu?,brišete komenter,ki je vsebinski,nedolžen,prostodušen,ki umirja desnico in pove resnico?
  Kaj je narobe,če povem,da me v tem trenutku,ko bodoča vlada še ni niti “semenčnik”(spermij) niti jajčece,že spominja na “pevski zbor”,ki ima “dirigenta”,nad njim je “sufler”,ki ima tudi paličico,in štiri pomožne dirigente.Ko vadijo in pojejo,dirigent vodi zbor,če malo “zaniha”,ga “sufler” rahlo ali močno opozori s paličico po glavi,pomožni dirigenti pa pomagajo in mahajo po svoje.Dobro,petje je res podobno kakofoniji,ampak je petje.Res tudi “vodonoše”(državni sekretarji) letajo kot “kure brez glave”,saj skušajo spremljati mahanje svojih dirigentov.Kaj je tu narobe?Kdo me ima za bedaka?Kaj ni resnica?
  Ljudje v bolnicah umirajo,zdravstvo je v kolapsu,ministrstvo ne ve, kje je glava,saj nič ne ukrepa….to berem in ko zapišem,me brišete.Nisem uporabil grde besede,pa bi jo moral.In kaj zdaj,me brišete,ker sem desničar?
  Kdo blokira moje komentarje,ki hočejo pozitivne spremembe v Sloveniji,brez revolucije?Kdo je ta “pacon”?A sploh govori in razume slovensko?So vas sesuli levičarski hekerji?Upam,da ne?A je,tudi tu na “delu” “globoka država”?Bog ne daj!Kaj se dogaja?
  Vidim,da je najbolje vreči “puško v koruzo” in iti svojo pot!”KO VAS J…!”

 • Olga2345

  To je “koalicija” levih fašistov, islamistov in katolibanov, pod vodstvom Hitlerja iz Murgel!

 • Tone

  Bivši in sedanji politiki niso javnost!

 • Zgornji

  JA, DOBRO ZMEDO NAM PRIPRAVLJAJO POKVARJENCI KI SO SE PRIGREBLI NA VLADAJOČE POLOŽAJE , JA … A ŽAL JE VSE TO ZLO SAMO ODRAZ BEDNEGA DUHOVNEGA STANJA NARODA !!! ! !!!

  • Novakec1

   Res je narod je totalno butast ratu odkar imamo demokracijo, večji problem je debilna levodesnosredinska (katerakoli) vlada

 • Novakec1

  V petek bo iz oblličja Zemlje zginla suverena država Slovenija, Zbogom in laka ti zemljica.

 • Djuro Sumar

  Tole je le odziv desnakarjev, velika večina misli pozitivno o tej koaliciji.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!