Osramočeni Cerar, njegovi stanovski kolegi in učenci

Foto: epa

Na področju šolstva velja nenapisano pravilo, ki pravi, da je profesor lahko ponosen na tiste svoje učence, ki ga v znanju, stopnji izobrazbe ali znanstvenem nazivu presežejo. Sam zase lahko trdim, da tozadevno še ne morem biti ponosen, verjamem pa, da enkrat bom. Vesel in ponosen bom, če me bo presegel moj odličen študent, doktor znanosti, kateremu sem predal predmet na fakulteti, ki sem ga poučeval dobrih 25 let.

S tega stališča pa je v precej nerodnem položaju odstopljeni predsednik vlade dr. Miro Cerar. V letih 2011, 2012 in 2013 je bil razglašen za najuglednejšega pravnega strokovnjaka na slovenskem delu zemeljske oble. Kar dvanajstkrat je bil uvrščen med najvplivnejše pravne strokovnjake, prav tako na slovenskem delu zemeljske oble. Ni mu ušel niti naziv najboljšega pedagoga Pravne fakultete v Ljubljani, za katerega je bil razglašen leta 2010. No, poleg odlične profesorske plače je ta svoj sloves znal tudi zelo dobro prodati. V državnem zboru je kar nekaj let prejemal mesečni honorar v višini skoraj 3.000 evrov, seveda za svoja “vrhunska” pravna mnenja. Ne le, da naj bi bila vrhunska, bila naj bi tudi politično neodvisna. Vmes je na tej ali oni šoli še kaj predaval ali poučeval in dvojno zaračunaval potne stroške. Ni da ni, torej. Nič čudnega, da smo ga leta 2014 zagledali na vseh predvolilnih plakatih njegove stranke. Dobro se je “prodajal” volivcem in spretno skrival vse svoje poslanske kandidate. Povsod smo lahko slišali le besede “pravo”, “pravna država”, “odločitve sodišč je treba spoštovati” in podobno. In zgodilo se je, septembra 2014, po nepoštenih volitvah (Janez Janša je bil namreč v zaporu), je zaprisegel kot predsednik vlade.

Dobil je kar nekaj krepkih pravnih klofut
Ne vem, ali ga je kateri od njegovih študentov, v smislu izobrazbe ali znanstvenega naziva, že presegel. Torej ne vem, ali je v tem pogledu dr. Miro Cerar lahko ponosen ali ne. Vem pa, da je do sedaj dobil kar nekaj krepkih pravnih klofut. Prvo so mu primazali ustavni sodniki, torej njegovi stanovski kolegi. Tisti, ki niso bili pravniki leta, ki niso bili razglašeni za najvplivnejše pravnike, niti se ne ponašajo z nazivom najboljšega pedagoga, ker ne predavajo na Pravni fakulteti v Ljubljani. Seveda govorim o neustavnem odvzemu poslanskega mandata Janezu Janši. Dr. Miro Cerar je takrat zakon tolmačil tako, da poslanci lahko odvzamejo poslanski mandat, čeprav je zakon tako jasen, da pomote ne bi smelo biti niti v seminarski nalogi študenta prvega letnika prava. In dr. Miro Cerar je osramočen klonil pod težo pravne države in svojih lastnih obljub, a vendarle se je obdržal na položaju.

Ne vem sicer, ali je bi dr. Miro Cerar predavatelj sedanje notranje ministrice mag. Vesne Györkös Žnidar, niti ne vem, ali je poučeval sedanjega vrhovnega sodnika dr. Erika Kerševana. Sodeč po letnicah njihovih rojstev, bi lahko bilo to povsem mogoče. Mag. Vesna Györkös Žnidar nima niti doktorata, sploh pa nima univerzitetne kariere, dr. Erik Kerševan je dosegel naziv izrednega profesorja, kar je stopnja pod nazivom rednega profesorja, ki ga ima dr. Miro Cerar. Sploh pa ne vem, da bi bil kdo od njiju razglašen za najboljšega pravnega strokovnjaka ali bil uvrščen med najvplivnejše pravnike. In dr. Miro Cerar je osramočen klonil pod težo pravne države in svojih lastnih obljub, a ostal je na položaju.

Odšel bo v zgodovino s praznimi obljubami o pravu in pravni državi
No, pa so se dr. Miru Cerarju zgodile tudi pravne klofute s strani mag. Vesne Györkös Žnidar. Kar nekaj mu jih je “primazala”. Naj omenim le zadnjo. Ko je dr. Miro Cerar na vsak način želel v državi zadržati ilegalnega migranta Ahmada Schamija in je iskal pravne rešitve, bolje rečeno pravne luknje, se je oglasila prav mag. Vesna Györkös Žnidar in rekla odločen “ne”. Dr. Miru Cerarju je primazala krepko pravno klofuto. In dr. Miro Cerar je osramočen klonil pod težo pravne države in svojih lastnih obljub, a ostal je na položaju.

Vrhovni sodnik dr. Erik Kerševan, ki je bil poročevalec v zadevi referendum o drugem tiru, pa je dr. Miru Cerarju očitno zadal tako močno pravno klofuto, da je dr. Miro Cerar osramočen klonil pod težo pravne države in svojih lastnih obljub ter odstopil.

Dr. Miro Cerar bo odšel v politično zgodovino kot tisti predsednik vlade, ki je na ta položaj prišel s praznimi obljubami o pravu, pravni državi in spoštovanju odločitev sodišč, odšel pa bo kot osramočeni pravnik, ki so ga osnov prava morali učiti njegovi stanovski kolegi in tisti, ki jih je osnov prava učil.

Vinko Gorenak

 • Janez

  Komunist Vinko spet pametuje. Ko pa je maltretiral in zapiral nedolžne ljudi je bilo pa vse ok.

  • antimur

   Verjetno misliš na”uboge” razbijaške kockarske barabe, ki jh je aktiviral zločinec Kučan s svojo jugo komunajzersko golaznijo.

  • Janez

   Govoriš na pamet,pameti pa nimaš.Zato sledi blokada

 • MEFISTO

  Mar je sploh vredno začeti razpravo o tem ekstremnm pravnem strokovnjaku, etiku in moraliku, da te pritisne srat?

  A ni bilo že vse povedano?

 • branči

  bolj visoko pleza opica, bolj se ji vidi naga rdeča rit!

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • AlojzZ

  Še enkrat pozivam uredništvo teh spletnih strani, naj preneha delati reklamo za rdečo kontinuiteto. Naj razmisli, koliko slik oseb iz rdeče kontinuitete objavlja in koliko iz združene desnice!

 • Miro

  aha Vinko je spodaj podpisan, zato me nivo napisanega ne preseneča

 • Jan Kovalski

  Ni anekdota tudi šala ne, sodi v rubriko “vici se pišejo sami”:
  Cerarja je nekoč novinar vprašal, kako to, da je pred nekaj tedni, ko je neko stvar razlagal, sedaj isto stvar razlaga popolnoma drugače.
  Najprej se je v rahli zadregi na kratko zasmejal, potem za trenutek počakal in izjavil.
  “Takrat sem govoril kot pravnik, danes pa kot politik”

  • Mojca pokraculja

   Torej kot “pravnik ” velika rit, kar je zmeraj bil. Kot “politik” pa “pi..a”.

 • Anton

  koliko publikacij v tujih revijah pa ima gospod Miro Cerar?Mi lahko kdo da link do njegove bibliografije, na uradni strani pravne fakultete je ne vidim.

  sarkazem press

  • Jan Kovalski

   Se mi zdi da 0.

  • MEFISTO

   Cerar se je ukvarjal s kardeljanskim pravom, ki ga pa v tujini ne priznajo, pa tudi pri nas je že propadlo.

   • Anton

    Hočeš reči da je Miro Cerar učenec dr. prof. Ljuba Bavcona?, sicer pa itak že znano , vsaj med Ljubljančani, da na pravni fakulteti v Ljubljani prevladuje Bavconska veja oz Bavconski vpliv.

    sarkazem press

 • bisabre

  Cmero, mamin sinko se še naprej gleda v ogledalo in si govori: “jaz sem najboljši, a ne mami, ati?”

 • pajot

  Kreatura s podarjeno diplomo se poslavlja.

  • Steiermark

   verjetno “podarjena” ni, ampak “pridobljena” po kumrovško, z kumrovškim znanjem, predvsem o “narvnem pravu”! Okrog sebe pa ima pravtako velik krog tistih, ki imajo enake “kapacitete” in si enako razlagajo “naravno pravo”, po katerem bi bilo potrebno “odstraniti” vse, ki se ne strinjamo z njimi, da bi potem lahko neovirano delali – kradli in zasužnjevali……

  • Marko Markov

   Mama zrihtala!

 • Miro

  kdo je bil lahko komandir postaje milice v komunizmu???
  – preverjen komunist
  – pokvarjen človek
  – udbovec

  • Janez

   Delaš krivico poštenjakom s svojimi “bedastočami”.Ni te več.

   • Miro

    hvala bogu, da en primitivec ne bo več bral mojih komentarjev

  • Steiermark

   Potemtakem, ker si ti glup in tup in pokvarjen člove, si samo ti bil komandir postaje milice?

 • Anton

  tega nisem nikol vedel kater kazalnik vrednoti znanstvenika oz njegovo delo npr na področju Prava? Za naravoslovne študije je recimo znan Hirschev kazalnik, m-kazalnik.Prosim naj mi kdo pove

  sarkazem press

 • if

  Miro Cerar je na oblast prišel kot NIČE, ker je takega človeka potrebovala globoka država.
  NIČE je svoj vstop na oblast uveljavil na osnovi nepravno uzurpiranih volitev. Tega problema ustavni pravnik ni zaznal kot nedemokratičnega. Z eno javno besedo ni opozoril na nepravnost, pač pa je z nepravom kolaboriral.
  Zato je Miro Cerar nedemokrat in NIČE!

  • antimur

   Skratka gnoj iz kučanistične greznice.

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Krtača 20

  Po stari dobri navadi bo treba Gorenaku dvakrat razložit….

  • herman

   Logično, ko je pa policaj.

  • Mojca pokraculja

   Tole ti dam pa prav. “Naš” je Mirko, zato noben argument o njegovi nesposobnosti in pokvarjenosti ne steje. Tega nikakor ne more razumeti Gorenak in vsi ” nenasi” . Ampak volilci pa definitivno razumejo. Torej naj se vam hlače tresejo!

 • VERRZIFIKATOR

  Milo Celar

  PREKÓSIL SAMEGA JE SEBE

  Prekósil samega je sebe,
  včeraj se nerodno maje,
  danes že poduke daje,
  ki zadevajo še tebe.

  Kdo je ta fiškal vrhunski,
  ves juridično napravljen,
  proslavljén, na tron postávljen,
  ker je znan kot pravoskrunski?

  To je mali izumitelj
  pravnega nam novoreka,
  v nebuloze se zateka,
  bil rad prava bi učitelj.

  Kdor pač stroke ne obvlada,
  druge prav rad podučuje,
  se prav hitro sam sezuje
  in izkaže se kot klada.

  Tak je naš Ostržek znani,
  ko končal je šole višje,
  piskal pótlej vedno tišje,
  znašel hitro se v osami.

  Zapustijo ga pajdaši,
  več lisjak ga ne ubrani,
  maček ne stoji ob strani,
  distancirajo se »naši«.

  Samega se je prekósil,
  ni Ostržku zlepa para,
  najsi še tako se vara,
  glavico si je pokósil.

 • Se mi zdi, da je ugledni pravnik s svojim mandatom še bolj skorumpiral sodstvo.

  • KIKI

   Itak!

 • hribovc

  nč ni osramočen kurirček mirko, ma predebelo kožo, pa tud’ zastop’ ne !!

 • antimur

  Na pravni fakulteti je toliko butastih in antislovenskih predavateljev, da eden ali več ne pomeni nič. Je pa res, da je ta Cerarjeva hudobna in nesposobna driska odvzel še tiste možnosti v zaupanje slovenskega prava, kar ga je bilo dozdaj. Ta kreten je kršil in razbojniško mrcvaril slovensko ustavo , katera bi mu morala biti kot pravniku, predvsem pa ustavnemu pravniku nekaj najbolj dragocenega in svetega.

 • Jan Kovalski

  Miro Cerar je odličen primer za potrditev tega, da stari slovenski pregovor drži:
  “Kovačeva kobila je vedno bosa!

  • Jana učak

   No, potem je VG še gol !!! Jojojoj!

 • VERRZIFIKATOR

  Komentatorjem

  Kako ne morete žal doumeti,
  da ni mogoče ga osramotiti,
  nečesa se ne da pač nadgraditi,
  in temu tudi prav ničesar vzeti.

  Tako kot vedno sama je samota
  in se povečati ne da tišine,
  tako živi to bitje in premine
  kot ena sama samcata Sramota.

 • PIA PlA

  Ti nazivi in titule so v večini samo blef za naivne neizobražence. Nagrade ta blef še podprejo. Najboljši titul celo ne uporabljajo več oziroma le, kadar je to nujno potrebno.

  Pred kratkim me je nasmejal grafit, ki se je na Pravni fakulteti pojavil takoj po Cerarjevem odstopu:

  “Tu me cenijo, tu kupujem!”

 • VERRZIFIKATOR

  Miro Aktual

  PRAZNIK V PLANICI

  Enotno v zmagi kakor naši asi,
  v Planici z mislijo in srcem čistim,
  pokažemo da svetu, skratka tistim,
  ki mislijo, da so prešli nam časi.

  Se tukaj dan enotnosti praznuje,
  ekipno zmago gre izbojevati,
  še enkrat znova svetu dokazati,
  Slovenec da prestal je še vse huje.

  Enotno in ekipno smo leteli,
  visoko že bili smo pod oblaki,
  poznali so v državici nas vsaki,
  v oblakih smo tako rekoč viseli.

  Zato še danes skupaj proslavimo,
  visoke lete, vse rekorde z njimi
  in da v vsesplošni dandanašnji klimi
  čedalje dlje in niže zdaj letimo.

 • herman

  Vinko, a te spet ritka peče?

  • šmentanamuha

   Hočeš povedati, da sta imela včeraj vesele urice? Vedno me preseneča, kako ste pedri hudobni.

  • Steiermark

   herman, kaj tvoji tovariši ne uporabljajo vazelina, da te peče?

 • RATATA

  Odšel je z dvignjeno glavo, saj misli, da je zmagal.
  Še naprej bo poslušal samo in le tiste, ki ga hvalijo zato, ker imajo z njim načrte. Teh je pa ostalo zelo malo.
  Kaj pa čjo z luzerjem?

 • montyamp

  Miro izvira iz družine murglarjev , je sosed zloglasnega halbmadžarsko murglosrbskega žveplenega pritlikavca al kurćone .
  Njegova mati , dekla omenjenega razoroževalca slovenske TO med osamosvajanjem Slovenije , je ustanovila pravo za nekaznive svinjarije in kako naj iz tega zraste pošten otrok ???
  Potem je bil vajenec v odvetniški pisarni ki je expandirala iz nekaznivih svinjarij , seveda so živali ostale v njihovi skrbi , zato so po garažah branitelji nekaznovanja kaznivih dejanj , napadali uboge pse .
  Dokler bodo v Sloveniji sodniki in oblastniške hlapčevske marionete vodene od starih zločincev udbopartijske teroristične celice uspešno lansirane na oblast , tako dolgo skrivajte opozicijo , pse in otroke .

  • Marko Markov

   Druzba (drzava), kjer ni morale, je obsojena na propad! Dokazano: Jugoslavija, ki je bila rojena iz zlocinov, je propadla, zivali so pokoncale svoje moralno izprijene gospodarje,….

 • Krtača 20

  Vinkova polcajska logika. Ker je bil janša v zaporu, se mora cela Slovenija prilagodit janši in ne janša Sloveniji. Ker butl..

  • Krtača 20

   Se prav gorenak rab še dva kolega za menjavo žarnce. Zgleda da ni sam vic…

  • macon

   Ker je bil Janša v zaporu za nič po političnem procesu, kar je bilo jasno tudi marsikomu levemu kot Krivic, vam bedakom pa to nikoli ne bo jasno, ker ste pač bedaki.

  • Marko Markov

   Jansa je po zakonu nedolzen! Ocitano mu ni bilo pravnomocno dokazano!

   • Steiermark

    Rdeče podgane so se osramotile, s svojo, po fantastiki oz. pravljici zasnovano obtožnico, brez enega dokaza ampak samo fantazije rdečih podgan….

 • Mojca pokraculja

  Ojoj a še zmeraj ne štekate. Njegova briljantna politična zgodovina ga bo pripeljala najmanj do dekana PF ali Rektorja Univerze. No pa v EU bi se tudi kaj našlo zanj, položaj, ki ne zahteva izvolitve ampak le imenovanje znotraj Slovenije.

  • KIKI

   Se lahko zgodi, da bo cepec še res kje uspel, če ne bomo naredili konec
   tem nesmislom in EU dokončno opozorili kdo so ti ljudje ( Bulc, Fajon,
   Vajgl, mali Kardelj, Jazbec) .

   • Mojca pokraculja

    “Oni” imajo že vse splanirano. Bodi brez skrbi. Celo izbiral bo lahko, kakšen položaj bi imel. Štekaš?

 • Grenze

  Kakšen strokovnjak neki on ne bi bil nikjer če ne bi bilo mame Zdenke , ki mu je vse poglihala na tak in drugačen način , če ne bi bilo nje bi mali Mirkec cesto pometal ! Takih strokovnjakov ne rabijo nikjer na svetu sploh pa ne v poštenih demokratičnih državah .
  Cmerko pizdun usran LAŽNIVC NA KUBIK !

 • Steiermark

  “zapriseženi” zombi!

  • Marko Markov

   Mislis na Cerarja?

   • Steiermark

    ugani!

 • KIKI

  Res je, g. Gorenjak, te stvore, ki se večno sončijo na lovorikah
  odlično družbeno nastavljenih prednikih ( allla Cerar)….
  Lepo nameščeni “brezposličarji” so nam s svojimi slabimi vzorci
  zapravili kar celo državo, za nameček pa še nastavili svojega
  večnega nedonošenega “otročička”, ki je zlezel po lahkotnih
  stopnicah v neslutene višine prav zato, da bi lahko mirno pljuval
  po narodu, kar je tudi počel on in pred njim njegovi, saj drugega ni
  znal in ne zna!
  Bog nas obvaruj profesorskih napihnjencev, ki razen debilnih,
  neuporabnih doktoratov, trosijo krivo vero in družbeno nazadnjaštvo!

 • Gavnar

  Vinko, če bi ti imel kaj ponosa bi se izogibal svetlega dela dneva.
  Pa ne zaradi tvoje partijske poti ali kake drug tvoje smrdeče razvade.
  Lahko te je sram, da vas je takle klovn tako nažgal na volitvah.
  Sicer pa SĐS nažgati na volitvah res ni neka umetnost.
  Načeloma zadostuje ustanovitev stranke mesec dni pred volitvami in SĐS že pleše srbsko kolo z dolgimi nosovi.

  • Republic Commando

   To je tako zato ker so levi volilci imbecili! “novi obrazi” , resno vas bo treba začeti tepsti na ulicah.

   • Gavnar

    Bi rekel da bolj ostaja grenak spomin na (čeprav tudi rdečo in partijsko) alternativo.
    Alternativo, ki je v času najdebelejših krav obljublja reforme.
    Naredila pa bančno luknjo, tajkune in kredite,…

   • Kosobrin

    Ja, zakaj pa ne volimo starih obrazov? Ker jih že preveč poznamo in vemo, da so zanič, ker niso nič naredili!

 • Republic Commando

  Cmerar je ena navadna pizda leva. V njegovem mandatu ni vlada naredila popolnoma nič! no , nakradli so spet nekaj miljonov to je pa to! PIZDE LEVE

  • RATATA

   Torej so nardili ogromno.

 • dob

  Cerar je z odstopom ponovno vstal iz političnega pepela kot penix!

  • Osti jarej

   “onli in mafiastan”

 • Osti jarej

  boli njega džoko….vsi ostali se pa posipajo s pepelom

  …mi pa že skoraj tri desetletja buljimo v ene in iste frise…..

  • neny

   maš raj SDS in nove facelifting.

   • Osti jarej

    …..ni šans……

 • Osti jarej
 • Gavnar

  Cmero se vsaj zaveda svojega padca.
  Partijska alternativa in avnojska pešhodka tega gena sramu nima.
  Ne glede na dejstvo, da “osramočen” zapusti skoraj vse volitve, čeprav on in njegovi pričakujejo zmago,
  ta vztraja in vztraja.
  Luzer očitno uživa v porazih, oziroma jih kompenzira s 666 glasovi v domači štali.

  • neny

   Najhuje je, ker jih udari po žepu…..Sramota.

  • tramal

   Govnar tudi ti nebi mogel kaj če te bi za volitve zaprli .To se lahko zgodi samo v rusiji in Sloveniji da opozicijo zaprejo pred volitvami.

   • Gavnar

    Enega so zaprli zaradi Patrije.
    Najverjetneje je tudi pomagalo, ker ni znal pojasniti od kje mu vsa tista gotovina.

  • Steiermark

   Govnar, očitno si takšne vrste govno, ko ti možgani plavajo v lastnem govnu in iz tega delaš uspešnico, tako kot tvoj super etični in moralni luzer, marjoneta drekatega mafijaša, voditelja “vzporedne mafijske države”….. Vsa ta beda se ponaša z neuspehi in jih proglaša za uspehe….In še, tvoj luzer, ko je v Mariboru imel svoj kongres, je “zmagal” bez enega glasu proti, pa tudi nobenega protikandidata ni imel – čisto tako, kot v “dobrih starih titovih oz. komunajzlarskih časih”, ko smo morali na volitve in tam smo lahko “izbirali” me 3. kandidati, vsemi tremi, eden kot drugi, veliki komunajzlarski lizuni titovega anusa……No , in tvoj luzer , čudim se, da ni “zmagal” na kongresu kar s 150 %, tako, nekako, v stilu svojih oboževanih srbskih podgan, miloševica!

   • Gavnar

    No vidiš ti SĐS budala financirana z Đuđić keš kreditom.
    Toliko si zabit in nerazgledan, da na vsakih volitvah upaš na SĐS zmago.
    Še sam priznavaš, da si v komunajzerskih časih lahko izbiral med tremi kandidati.
    Danes na volitvah v SĐS lahko obkrožiš le enega komunajzerskega politkomisarja.
    O tvojem anusu ne vem kaj dosti, morda pa kak partijski miličnik o tem napiše kakšen članek. Baje mu je enemu dobro poznan.

    • Steiermark

     Potrebno bo tvojega gospodarja opozoriti, da naj svojega steklega psa zapira ali pa ga da na verigo, vedno bolj krvoločen, , žejen slovenske krvi, z ali brez financiranja, posebaj sedaj, ko je v vaši garaži nastalo zatišje in ko ni na razpolago toliko psov in lesenih kolov in posušenih tičev, s katerimi bi zadovoljili vaše intelktualne potrebe …. Včasih se okoljete kar sami med sabo, psički, drugič spet katerega zmanjka, zaradi droge in vihtenja noža, kakšnega posiljenega člana…….vse skupaj pa vas spravlja v bes – “govnarji” pač ostajate govnarji ali drek, po domače!

     • Gavnar

      Pri nas nikoli nikogar ne zmanjka.
      Vedno jih najdemo dovolj, da se na vsakih volitvah lahko norčujemo iz nesposobnih telebanov in njihovih podpornikov.
      Smo pač zmagovalci, vi pa zgube.
      Ti pa verjamem, da Cmerta nisi volil, pa ne zaradi njegove bebaste persone, pač pa zaradi preprostega dejstva:
      Da zadnjih 50 let voliš izključno samo Komunajzerje.

 • Miro

  za razliko od velikega osamosvojitelja, bi Cerarja takoj zaposlili kot predavatelja na marsikateri ugledni svetovni univerzi….

  • Osti jarej

   ….dej,ne bluzi….niti enkrat ni predaval v tujini

   • Marko Markov

    Je, pa bil zelo “uspesen”, zato pa smo do ust v dreku! Ce je vse tako dobro, zakaj ne dvigne plac v javnem sektorju, dostojno poveca pokojnin, vrne DDV na prejsnjo stopnjo, ukine dodatno zdravstveno zavarovanje,…

    • Steiermark

     Vsega tega se marxistični tepci in pankrti niso “učili” in še ne znajo……najprej napolniti lastne žepe, obubožati slovenskega kmeta in delavca, da bodo kasneje sami hodili do njih in jih prosili za skorjico kruha, ki njim od prepolnih gobcev pada…..

  • stajerc5

   Si ti se pri sebi? VSAKA DRZAVA SE GA BOJI KOT HUDIC KRIZA, GLEDE NA REZULTATE NJEGOVE ETIKE, POSTENJA IN USPEHOV, hehehe!
   Ta bi zrusil od Vatikana do Severne Koreje vse kar se da! …in na koncu bi spet “pricao pricu”, kako je bil fantasticno uspesen!!!!

  • tramal

   Za stopnišča pometat

   • Aresnica

    Za pometat-ni sposoben_je to že dokazal.
    _______
    Lep pozdrav

 • Osti jarej

  Kako ponosni smo bili na lastno domovino, da bi jo 23. marca 2003 lahkega srca prodali umazanim tujcem.
  Ovce so hitele na volilna mesta, 90% jih je prodalo svojo lastnino Bruslju, 66% pa darovalo kri za NATO. Nič ni več našega, vse je v tujih rokah, od gospodarstva, lepot, vlade in vode.
  Tudi Cerar, ki je dobil to veličastno mesto na lutkovni predstavi je povedal, da bo tudi brez pooblastil dokončno podaril NLB tujcem.
  In potem smo skočili v blato, po katerem se pes z užitkom valja, ovce v ljudskih oblačilih pa se tega sploh ne zavedajo.
  Prst premaknejo v Bruslju in naši že tečejo, račun izstavijo za nič dela in naši že plačujejo z domovino. Potem smo vojsko predali okupatorski združbi, da lahko vojaki potujejo po Afganistanu, Iraku, Afriki in Ameriškem Kosovu.
  Tudi kri darujejo, od domačinov seveda!
  Ko pa doma igrajo igrice na vojaških vajah NATO zločinske združbe ob Ameriškem poveljstvu pa se, verjetno napumpani, sploh ne zavedajo, da so te vaje namenjene uničenju lastnega naroda.
  Pri tem je še najmanj pokanje granat in ropotanje težkih vozil, ki se skoraj vsak teden selijo na nove zločinske vaje, vreme s prekrasnimi strupenimi črtami je ob vsaki vaji prisotno.
  Ali poplave, ali pozebe ali mraz ali pa bolezni.
  In res smo lahko ponosni, kot so naši politiki še vedno v deliriju, naj bo Janša ali Pahor, kajti smo tujci v lastni domovini.
  Naše bogastvo obračajo tujci, naše ljudstvo zlorabljajo tujci, naš ponos in človeško dostojanstvo so zlorabili tujci.

  Ker so tuji gospodarji nekaj malega plačali domačim izdajalcem in jim dovolili ukrasti in odnesti 75 milijard v davčne oaze, ki pa jih lahko uporabijo le, če dokažejo, da so opravili nove in nove izdaje lastnega ljudstva!! Slovenija prva – med žrtvami!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/359041/15-let-sramote-praznujemo

  • Marko Markov

   Zmota, najbolj unicujejo SLO levaki, z raznimi zvenecimi projekti, kot je zadnji drugi tir. Kjer pod pretvezo razvoja drzave, veselo ropajo davkoplacevalce! Dokaz, nic vreden kup plastike – 130000€, ko bajagi neka maketa! Za 130000€ si lahko kupis takoj vseljivo hiso, v kateri lahko zivis!

 • Olga_10

  Tudi Plavi je bil vedno na vrhu “anket” (obetov) priljubljenosti na “slovenskem delu zemeljske oble”, pa je navaden veleizdajalec in komunistični zločinec, odgovoren za zločine Udbe!
  Tudi Miro je iz Murgel… “Našim” pripada, da so najboljši na “lestvicah”…. ampak SAMO na “slovenskem delu zemeljske oble..”

 • Kosobrin

  Proti takim “polena metajočim pod noge” osebkom, taki hudobiji, bi se težko branil tudi trikratni doktor prava! Žlehtnoba v naši državi, še posebej z desne strani proti drugače mislečim in delujočim, ne pozna meja! Razsvetljenje bo prišlo takoj po volitvah! Dr. Cerarja še bolj spoštujem, ker je odstopil. Poznamo nekoga, ki tega ne bi naredil za nobeno ceno ter hrepeni po vladavini in se je hoče držati kot pijanec plota!

  • MEFISTO

   Kosobrin, ti še kar fantaziraš o tem, da si drugače misleč, čeprav sem ti že večkrat povedal, da si narobe ali nič misleč.

  • tramal

   Seveda zgube obožujejo zgube.Cmerar je že deseti vaš bog ki je odpisan .Kučan vam že išče drugega

  • tohuvabohu

   Cmero te je nategnil na celi črti, ti ga kar spoštuj. Želim ti še veliko cmerarjev.

 • tramal

  Je rekel da ne jamra temveč samo odstopi.

 • cosmosjasnovidec

  Tovariš “cmeravec”se je osramočen že skotil saj je že od malega bil pritegnjen kot klada.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!