Podgane zapuščajo potapljajočo se SMC – Izidor Kamal Shaker naj bi bil prvi!

Kamal Izidor Shaker (foto: STA)

Poslanec SMC Kamal Izidor Shaker je očitno prvi med oportunisti, ki bo prestopil v stranko Marjana Šarca. Bo že držalo, da podgane prve zapustijo potapljajočo se ladjo.

Po navedbah virov iz vladne koalicije bo Kamal Izidor Shaker prvi, ki bo zapustil “utapljajočo se ladjo”, ki nosi ime SMC, ter si kariero, vsaj začasno, rešil tako, da prestopi k Listi Marjana Šarca še pred prihajajočimi parlamentarnimi volitvami, ki bodo junija 2018. Očitno si je izračunal, da bo na takšen način skoraj zagotovo ponovno izvoljen za poslanca, saj je njegov poslanski okraj Domžale, torej isti okraj, kjer je Marjan Šarec med zadnjimi predsedniškimi volitvami po volilnih glasovih premagal Boruta Pahorja, piše Požareport, ki obenem navaja, da bo po vseh pričakovanjih Kamal zanikal prestop. Očitno se Kamal že zaveda, tako kot številni drugi SMC-jevci, da gre njihova “slava” h koncu oziroma da je ponovna izvolitev v državni zbor le še pobožna želja, ne pa realnost, zato tudi že množično iščejo prestop v druge politične stranke. SMC naj bi namreč po idealnem scenariju dobila maksimalno med 6 in 8 odstotkov na junijskih volitvah, kar naj bi prisililo Mira Cerarja, da odstopi kot predsednik stranke, njegovo mesto pa naj bi zasedel sedanji podpredsednik stranke Milan Brglez – seveda, če bo izvoljen za poslanca. Možnosti, da Cerarjeva SMC sploh ne pride v državni zbor, pa naj bi bile kar 50-odstotne.

Shaker je sicer znan po izjemno primitivnih tvitih. Recimo, po razglasitvi haaške arbitraže je Joška Jorasa, borca za južno mejo, prek Twitterja pošiljal kar na Hrvaško. Očitno je kasneje le prišel k pameti in tvit izbrisal. No, izkazal se je tudi kot popoln šovinist, ko je na istem družbenem omrežju zapisal, da “Taprav dec babo po čike pošle!”. Kako lahko v času vlade Mira Cerarja slovenski politični diskurz pade tako nizko, da si lahko predstavniki ljudstva v državnem zboru privoščijo takšne kavarniške tvite, ki so popolnoma neprimerni za osebo, ki opravlja funkcijo poslanca?

Tviti na ravni gostilniškega pogovora
Znan je tudi kot nekdanji študentski funkcionar, ki pa ni nikoli diplomiral. No, da to ugotovite, ni treba imeti diplome, saj so njegovi tviti, nekatere od teh objavljamo na koncu članka, na ravni gostilniškega pogovora. Kamal Izidor je namreč tisti poslanec vladne stranke SMC, ki v življenju še ni imel resne službe, saj se je domala do 30. leta starosti potikal po različnih študentskih organizacijah in živel na račun davkoplačevalcev, preden se je preselil naravnost v parlament, kjer torej živi naprej na plečih davkoplačevalcev. Očitno je, da zajedanje obvlada, prav tako kot seksistične izjave. Njegov hobi pa je žaljenje Nova24tv. “Medij Nova24, namerno jih ne linkam, je za bruhat! Vsak klik na njihovo stran jim prinaša dobiček. Zato odsvetujem klikanje njihovim zablodam. Sramota,” je pred meseci zapisal na svojem Facebook profilu, 35-letnik pa se je spravil tudi nad nekdanjega notranjega ministra dr. Vinka Gorenaka, ki ga je označil za bedaka, ker se je slednji zavzel za policiste s stanovanjsko stisko, ki naj bi bili po novem predlogu levice na račun migrantov prikrajšani za stanovanja, ki jim pripadajo.

Gorenak je na svojem Twitter profilu namreč zapisal, “da se šele takrat, ko bo zadnji policist preskrbljen s stanovanjem, lahko višek stanovanj ponudi migrantom, za enako plačilo seveda”. Shaker je po levičarsko, ker ni imel boljšega argumenta, udaril: “Bedak!” Gorenak mu je vrnil milo za drago: “Bedak ste vi! Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne!”

Sicer pa si izbor njegovih primitivnih tvitov poglejte kar tukaj:

Foto: twitter

Foto: twitter

Foto: twitter

Foto: twitter

Foto: twitter

M. S.

 

 • rubec

  Čifur.

  • traktor

   Pri prvem izhodu ga je za trenutek,nepopravljivo, zaustavil vaginalni krč.

  • indijanka

   :) v politike se ne pretegne. Še twitat ma cajt.

   • samsara

    Plača zagarantirana. Neumno ljudstvo plača vse in vsakega drekobrbca.

 • cosmosjasnovidec

  Kaj ima tale antipatični kamelotrajbarski muslimanski čefutar orožni list za njegov nos?
  Mater saj ga je pa sam ogromen nos in bo z njim nekega dne nekoga ubil.

 • Miro

  in kdor ni pristaš SDS je podgana, komunajzar in kaj vem še….

  • Soave

   Kaj se pa čudiš ? Ker smi mi za vas – da ne naštevam, ne moreš pričakovati, da vas bomo hvalili .

  • joza joza13

   Ne Miro, kdor ni vreden pojavljanja v medijih, še manj pa, da bi krojil prihodnost Slovenk&Slovencev, je član ali pa orodje mafije…, katera ima korenine v OF. Kapiš? Gre zgolj za “ablast” in za RITI, ki ne izbirajo sredstev za dosego ciljev.
   Če ti še kaj ni jasno – se zaleti v zid.

  • Steiermark

   lepo, da se prepoznaš v tem opisu podgan…..

 • učko

  Šakur je ikona SMC-jevskega primitivizma in nesposobnosti.

 • učko

  Ogromno je mladih Slovencev in Slovenk, ki imajo univerzitetno izobrazbo, pa so brezposelni, ali pa opravljajo različna prekerna dela za minimalne dohodke, tale faliran Šakur se pa iz vseh dela norca, s pomočjo “stranke nesposobnjakovićev” oziroma SMC-ja!

 • Vojteh Dovč

  ta podgana gre lahko nazaj od kjer je prišla ,nič škode .
  v zgodovini je pa dosti podgan zapuščalo ladje,–in še bo.

 • joza joza13

  Šaker = čefur z voščenimi krili.
  V Domžalah ga bodo njegovi ziher ponovno izvolili, ker Slovencev tam očitno ni več.

 • delaware

  Kdor je ali pa bo tega volil, bi moral nujno preventivno na psihiatrijo na pregled..

 • delaware

  Pa kaj vam je, ljudje božji..toliko mladih slovenk in slovencev, izobraženih pridnih, ki si želijo delat in ustvarjat v domovini, vi pa volite taki, ki nas zasmehujejo, ponižujejo…ma kaj ste res tolk prfuknjeni???

  • Tone

   Pa kaj vam je, ljudje božji..toliko je mladih Slovenk in Slovencev, izobraženih in pridnih, ki si želijo dobro službo v parlamentu, vi pa volite take, ki nas zasmehujejo, ponižujejo…

 • dr Janez Sveti

  Pojma nimam kdo je ta Kamal, Šele tukaj sem izvedel, da je neki član enoletne stranke SMC. No, kljub temu se čudim, koliko idiotov je med komentatorji. Pa vi berete svoje “umetnine”?
  Vi ste resno umsko bolni in potrebni zdravljenja.
  Še dobro, da ste redki kot tasmanski tigri.

  DR Janez Sveti genij

  • karpelec

   Oh, genij, kaj se ti je na trepalnice postavilo, da ne moreš stati na njih, potoži tigru svojo težavo?

   • indijanka

    Ha..ha.

  • indijanka

   Si slabo spal?

  • slosin

   janez, ločnica med genijem in norcem je zelo tenka…se boš moral začeti podpisovati drugače…

   • dr Janez Sveti

    Saj veš kam spadaš. Zato si se oglasil.
    Dr Janez Sveti genij

 • VERRZIFIKATOR

  Šaka Zulu ml.

  IZIDOR OVČICE PASEL

  Da je Izidor ovčice pasel,
  iz slovenske ljudske vsi poznamo,
  tudi on, lahko je vprašal mamo,
  saj je v raju pod Triglavom rasel.

  Pasel, da pošiljal bi v prepade,
  zanj bilo je to samoumevno,
  je na dlani, nič več ni dozdevno,
  prostor delal za volčiče mlade.

  Za volčiče iz brlogov tujih,
  te bi namestil kar v stanovanja,
  zdaj še o pečenki ovčji sanja,
  nič več govor tu ni o tabujih.

  Ko takole se pastirček borni
  prav perfidno žive dni izživlja
  in pastirski ko poklic izkrivlja,
  vidi v vlogi se državotvorni.

  Ko zagleda blizu policista,
  tepček ga za zajtrk brž ozmerja,
  se prestraši njunega razmerja,
  saj ne gre za naše gore lista.

  Izidor v pastirski se podobi
  pred vsem svetom kot bedak razkrije,
  trosi beduinske oslarije,
  kot nomadskim tipom se spodobi.

  Krili volčji mali zagovornik,
  vse razkrije naš pastirček glasno,
  ovcam, policaju, vsem je jasno,
  da je Šaka Zulu bil mu vzornik.

  Ne le vzornik, prejkone sorodnik,
  kar ime vsaj Šakino razkriva,
  drugo pa, da fant je brez odriva,
  ni pastir, je zgolj puščavski blódnik.

  Z Izidorjem tukaj se naslavlja,
  v ovčji koži rad se razkazuje,
  nad volčiči, sabo obupuje,
  svet njegov razpada, se poslavlja.

  Kaj počel bo, koga zdaj bo pasel,
  kakor Šaka se bedaček vpraša,
  kot Zulu porazov ne prenaša,
  bo morda po njih za ped odrasel.

 • Kučko pod pručko

  Pahor leta 2011: “… vse podgane bežale, prej pa so se hranile ob koritu”

  Pravi značaj politika se pokaže, ko tudi takrat, ko njegovi stranki pred volitvami ne kaže dobro, ostane zvest svojim idejam. Taki ljudje, ki pa v danem trenutku raje zapustijo svoje, so navaden gnoj od gnoja, veliki izmečki človeštva. Te iste gnide je Pahor po padcu svoje vlade leta 2011 označil za podgane.

  In takrat so prav te podgane bežale iz SD ter se zasidrale v naročju LDS. Stranka se je zdela trdna in večna, z njenim zatonom pa se je pričel še večji beg neznačajnih politikov, ki so se zatekli v naročje Golobičevega Zaresa. Propadla je tudi oranžna stranka in spet je nastala množična selitev k ljubljanskemu Jebančiću, od njega h Bratuškuri, ko pa je še tam zagorelo, k Cmerotu. In kam od Cmerota? Murgelski uničevalec Slovenije je že poskrbel, da bodo imeli kam zbežati, saj je po Delovih anketah stranka komedianta že največja stranka v Sloveniji. Da Dala ni sram, ker objavlja take neumnosti!

  Med rdečimi je veliko, zares veliko podgan. Težko se je v tem trenutku spomniti vseh, je pa ena največjih podgan prav kahličar Jani, ki stranke menja pogosteje kot gate. Če misli biti Kamal tisti, ki bo prvi skočil okrog Šarčevega vratu, mora res pohiteti, kajti Moderni Jani že čaka, da bo kamniškemu županu skočil v objem!!!

  • karpelec

   V šarčevem rožnem vencu, ki ga nosi okrog vratu, je omejeno število desetink in kroglic; za njih mesta se je treba pravočasno zagrebst, če hočeš bit v prvi desetinki so že skoraj pozni, ker zanjo se je izbiralo po vonju, sedaj ostaja le še barva in okus.

 • Slavec

  Šarec rad imitira Adolfa Hitlerja ter prijateljem

  podarja njegovo knjigo “Mein Kampf” s posvetilom:

  .

  “Bomo mi bratje, zvesti kameradi,

  nacizem združili in komunizem;

  z ramo ob rami! Red imamo radi!

  Ta knjiga bo naš novi katekizem.”

  • Steiermark

   Problem je v tem, da imajo tile titoljubci ali imitatorji Hitlerja, radi red, vendar ne pri sebi ampak pri drugih in tisti njihov “red” se imenuje diktatura….

 • Steiermark

  Ko kamelarske podgane zapuščajo potapljajočose ladjo, najbrž bežijo na kopno, h kamelam….

  • OrangeHitler

   Tako kot so to storili nekateri v času tranzicije, in si namesto rdeče zvezde na prsi pripeli križec in se preimenovali v SDS… Se strinjam, sramotno do amena!!

   • tohuvabohu

    Kje je 120 tisoč nekdanjih rdečkarjev?
    Sramota, res, prej ste preganjali vernike in drugače misleče, po svobodi jih pa še vedno. Vas pa motijo tisti, ki ste jih sami nagnali. Beda od mizerije, levi fašisti.

    • OrangeHitler

     O kakih rdečkarjih ti bluziš, navijač? Rojen sem leta 1987. Koga sem jaz preganjal in kdaj? In kaj točno imam od komunizma?
     Aja sem pozabil, za Janševe ritoliznike je vsak odmik od skrajne desnice, obvezno skrajna levica, fašizem, komunizem, Kučan, udba. Ok, kapiram.

     Sklepam, tudi, da se strinjaš s prejšnjim komentarjem

     • tohuvabohu

      Potem pa nehaj srati, smrkavec. Demokrati nismo nobeni skrajneži.

     • OrangeHitler

      Takoj, ko Nova preneha s svojo hinavščino.
      In še, resno te vprašam – koga sem jaz preganjal in kaj imam od komunizma?? Ker očitno nimaš nobenega problema pri kazanju s prstom

     • tohuvabohu

      O kakšni hinavščini nakladaš?
      Eh, nehaj, saj te tudi govorica izdaja. Sem zahajaš izključno samo zato, da pljuvaš po demokratih. Enak si kot krtača in ostale rdeče hijene. To je tisto, kar imaš od komunizma. Sovraštvo, propaganda in šovinizem.

     • OrangeHitler

      O tisti hinavščini, ko navijajo za izstop iz stranke, dokler to ni stranka SDS. V tem primeru so vsi, ki izstopijo, navadne podgane, kučanovi plačanci. Vse to sem že trikrat napisal, tebi pa še kar ni jasno.
      Sem zahajam, da poiščem desničarje, ki niso povsem ideološko zaslepljeni. Redki so, in ti nisi med njimi

     • tohuvabohu

      Kje si pa pri meni opazil kako ideologijo, bedak nepismeni? Sploh si pa nedosleden. Zadnjič si me celo nekaj hvalil, hahaha, krepneš.
      V čem je hinavščina, če se pohecam z bedaki, kakršen je Kamelar ali Mudendorfer? V resnici mi dol visi, kje je trenutno in kam gre. Sicer pa za Laha in Čuša, pa pred časom za Ramšakovo nihče iz SDS ni rekel, da so podgane. Zato ti svetujem, da zapreš svinjski lažnivi gobec.

     • OrangeHitler

      Že dejstvo, da misliš, da te nebi smel hvaliti, ko si to zaslužiš, govori, da si popolnoma ideološko zaslepljen.
      Ne govorim o tvoji hinavščini, ampak o hinavščini Nove. Če bi bil pismen, bi to lahko sam ugotovil. Ti se hecaj kolikor hočeš.
      bolj kot “svetuješ”, slabše je

     • von Rhein

      Prični se zavedati kakšen privilegij imaš.Kritiziraš Novo,ki ti nudi prostor za tvoje umotvore zastonj. Probaj na MMC poslati kaj podobnega;tam imaš pravico,ker plačuješ.Tudi jaz plačujem pa nimam te pravice kot ti na Novi.

     • OrangeHitler

      Torej, ker Nova nima moderatorjev, se jim moram zahvaljvati s tem, da jih ne kritiziram?

     • tohuvabohu

      Ja, vidim. Vsakokrat ko se spustim v “poglobljeno” debato s tipi tvoje sorte, na koncu ugotovim, da je bilo brez pomena. Če je človek zadrt, ne opraviš nič ne z lepo ne z grdo besedo.

     • OrangeHitler

      Skratka nič nimaš za povedati, to si hotel reči

     • tohuvabohu

      Imam, imam. Vendar ne za take rdeče cvetke, kakršne ste tukaj, ki v vsakem vam nevšečnem mnenju takoj vidite ideologijo. Moraliziram res nikoli, to je specialnost rdečkarjev od Velikega lutkarja do Cmerota. Še vedno pa ne vem, kje hudiča si razbral, da se grem ideologijo.

     • OrangeHitler

      V vsakem stavku me označuješ za nekega komunista, ker si tako naučen, potem me pa sprašuješ od kje jaz vidim ideologa.
      Še enkrat, nimaš. Ker se točno vnaprej ve kaj boš rekel. Zakaj? Na to si pa sam odgovori

     • tohuvabohu

      Če se obnašaš kot komunajzar, govoriš kot komunajzar, ponižuješ kot komunajzar, lažeš kot komunajzar, potem si komunajzar. Predvsem pa se praskaš, kjer te ne srbi. Pravi komunajzar.

     • Steiermark

      Drugega , kot praskati se tam, kjer ga ne srbi, pa ne zna…… Potrebno pa je ugotoviti vzrok za praskanje oz. od kod mu srbenje prihaja – morda je staknil s svojimi brati kamelarji, kakšno eksotično spolno bolezen, ki mu je napadla tudi možgane….. če jih še ima sploh kaj!

     • OrangeHitler

      S takimi kot si ti, se nima smisla pogovarjati, saj ste naučeni, da vsak odmik od lastne skrajne desnice smatrate za komunizem. Ni čudno potem, da vidiš okoli sebe samo rdeče. Ker si tako naučen. Jasno.

     • tohuvabohu

      Jaz nisem noben skrajnež, ampak demokrat. Nikoli nisem zagovarjal nobenega nasilja, represije ali diktature. Kaj pa si ti, si odgovori sam. Mene ne boš prepričal, da si za svobodo in demokracijo, razen če tukaj samo blefiraš.

     • Tone

      Tudi Tito je zase rekel, da je demokrat, da o Kučanu sploh ne govorimo.

     • tohuvabohu

      A potem se bojiš Kučana, ubožec? LOL.

     • Tone

      Logika pač ni tvoja najmočnejša stran.
      Kučan meni dol visi, bojite se ga vi, ki ves čas govorite o njem in mislite, da ima nadnaravne moči.

     • tohuvabohu

      Eh, daj mir, kakšna pa je tvoja logika? Kučana si sam omenil, a ne, seronja?

     • OrangeHitler

      Če nisi skrajnež, potem nehaj vsakega, s katerim se ne strinjaš, označevati za komunsta. Niso vsi komunisti, komunizma praktično ni več, a štekaš?
      Dejstvo je, da imava midva bistveno več skupnega kot ti in katerikoli desni politik. To je dejstvo, ki ga skušam tu dokazati, da smo si levi in desni volilci praktično identični. Vse nas jebejo iste strukture, na enak način. Razlikujemo se le v idejah, kako to strukturo prilagoditi našim potrebam.

     • tohuvabohu

      V Sloveniji je očitno dovoljeno samo Janšo in poslance SDS zmerjati s komunisti, čeprav nimajo z njimi prav nič. Komunist je postal psovka prav po njihovi zaslugi. Zakaj je potem jaz ne smem uporabiti, če pogosto zelo dobro opiše ideologijo in metode pristašev neokomunizma (ljubkovalno komunajzarjev). Komunizma res ni več, vendar pa za njim ostajajo številne posledice, ki močno obtežujejo narodovo psiho. Od nekdanje totalitarne ideologije so ostali več ali manj samo “priborjeni” privilegiji in mafijske metode. Kar se tiče levih in desnih volilcev, se strinjam, da ljudstvo nikakor ni sprto samo s sabo. Oboji so žal v manjšini v primerjavi z abstinirajočim delom volilnega trupla.

     • OrangeHitler

      Od kje tebi ideja, da se samo Janšo in SDS zmerja s komunisti, čeprav so oni sami začeli s tem poimenovati vse ostale, torej oni so s tem sploh prvi začeli zmerjati. Dejstvo pa je, da je bilo veliko vodilnih včasih v vrstah komunistov, tega ne moreš zanikati. In ko govoriš o posledicah komunizma, definitivno se poznajo tudi v delovanju SDS, ki ni več politična stranka ampak izključno kult osebnosti Janeza Janše, tako kot KPJ za Tita. Popolnoma vsi, ki so izstopili iz stranke, so govorili enako – da je to totalitarna tvorba, ki ne prenese nasprotovanja. Čista komunistična partija.

      Se mi zdi pa, da ljudstvo JE sprto s sabo, saj se jih neprestano prepričuje, da so za njihove težave krivi volilci druge opcije. Volilci in ljudje brez politične moči in denarja. To je tudi celoten namen tega portala, če še nisi opazil.

     • tohuvabohu

      Bolj pazljivo beri, prosim. Samo Janšo je dovoljeno zmerjati z vsemi mogočimi obkladki, med katerimi je “komunist” največji idiotizem. Če enemu rdečkarju zabrusiš, da je rdečkar, je pa cel hudič.
      Da SDS ni politična stranka? Ta je res bosa. Očitno ne veš, kako delujejo stranke. Če je stranka urejena, se znotraj nje dogovarjajo, kaj bodo govorili in delali, in se potem držijo dogovora. Če bi vsak poslanec delal po svoje, bi se pa rdečkarji delali norca, češ, kakšna razpuščena banda so. Najbrž ti je všeč Stranka Moralnoetičnih Cmakačev, kjer so začeli tako, da so v parlamentu vsi brali flance s plonkcegelcev, danes so pa ena drhal, ki jo držijo skupaj samo še interesi in janšafobija.
      Ne morem pa soglašati s tezo, da je narod sprt. Večina se brez težav udeležuje istih prireditev, tekem, zabav, kulturnih dogodkov. Da bi bil sprt zaradi Janše oziroma Nove24, je pa sploh traparija. Velikokrat kdo z levice reče “volilci SDS so zavedeni, neumni, neizobraženi” in podobne šovinistične fraze. Nasprotno, nikoli tule nisem zasledil, da bi kdo kaj grdega rekel čez volilce levice. Seveda pa ne bomo molčali o grdobijah, ki jih počnejo levi politiki, udbomafija, režimski mediji in nepošteno sodstvo. Ja?

     • Steiermark

      Pusti tega revčka, ki je brezmožgansko rdeče bitje…..se ne splača trošiti niti najmanjše energije za takšne bedačke…..

     • Steiermark

      bedaček, s svojo bebasto vztrajnostjo dokazuješ in potrjuješ mojo “diagnozo” – duševni invalide, ki je rojen, verjetno v 8 mesecu, ki se mu pa zaradi tega niso razvili možgani

     • OrangeHitler

      Torej nič od tebe. Nič nimaš za povedati, ok.

     • Steiermark

      oranžni hitlerček, če si pa res “rojen” šele 87, potem si pa rojen duševni invalid, ki so ga indoktrinirali že v maternici , kjer si prebil 9 mesecev…. ali pa ne, si nedonošenček…. no potem te pa razumem in mi je žal zate, da si tako prizadet – duševno!

     • OrangeHitler

      Še vedno ne vem, koga sem preganjal…
      Kakšno korist imam jaz od komunizma?
      Tvoja familija mora bit prav ponosna na “junaka”, ki prek spleta anonimno ljudi zmerja za prizadete, pe preden so se rodili, sam pa ni sposoben odgovoriti niti na eno samo vprašanje.

   • Steiermark

    Ja, pravilno ugotavljaš, da se jih je veliko z rdečo zvezdo, skrito oz. zakrito in z zamrznjeno zk knjižico pretihotapilo med demokrate ter si za boljšo prepričljivost in da so lažje zavajali poštene ljudi, tudi nadeli križec – ampak to so bili in so, izdajalci slovenskega naroda, ki so tudi uničili Demos, kot tista srbska kokoš, ki je kokodakala, da je potrebno “zaustaviti desnico”! In, da ne govorimo o kratkonogi podgani, katere najbolj intimna misel nikoli ni bila samostojna in svobodna Slovenija ter se s tem tudi danes še vedno ne strinja, čeprav se vedno bolj predstavlja, kot “osamosvojitelj”! Res, prav imaš, oranžni hitler, rdečuhi, z krvavo zvezdo, umazano s slovensko krvjo, se nikoli niso in se ne bodo spoprijaznili z demokracijo in svobodo, po kateri hrepenimo ponovno, od 1991, ko se je vsa podganja drhal ponovno postavila na vse pomembne in odločujejoče pozicije ter nas tlači še naprej!

 • karpelec

  Brez takega petelina ne more biti slovenskega zbora, le zborovodja ga mora imeti vedno pod kontrolo, da ni preglasen.

 • antimur

  Golazen, ki je natepena v SMC, ne bi smela nikdar več videti parlamenta od znotraj. Da se pa bodo primitivci kot je Shaker, Möderndorfer…., ter cela vrsta hudobnih omejenk kot so Dekleva, Koleša, Murgel, Sluga in ostale do amena butaste krave iz te pedersko- lezbične, ljubiteljice muslimanskih pritepencev, ropanja in kristjanofobne stranke prislinili v še eno smrdljivo in pokvarjeno stranko, ki naj bi bila Serpetinškova, je pa zelo verjetno, kajti smrdljivi multi-kulti ljubitelji in kristjanofobi, ne morejo drug brez drugega.

  • Soave

   + + + + + + imaš prav ! Samo še na tri, štiri čakajo ! V nizkem štartu !!

  • Tone

   Ti pa res predstavljaš vrhunec kulture!
   Desnega skrajneža se prepozna že po primitivnem besednjaku.

 • totex39

  Zdaj se bo ta nesposobneš in ostala banda iz stranke SMC prestavila k Šarecu, še več verjetnosti pa je, da bo šel Kordišu, kjer so kamelarji dobrodošli.

 • Kučko pod pručko

  DRUGA OBLETNICA NAJBOLJ SRAMOTNE KUČANOVE IZJAVE

  Na današnji dan pred natanko dvema letoma, torej 23. decembra 2015, je Milan Kučan podal najbolj sramotno izjavo, ki kaže njegovo pravo osamosvojiteljko vlogo. Zares je velika sramota za vse nas, da je tak človek lahko postal predsednik RS in da še danes uživa status nedotakljivega.

  Da pa si kdo od levakarskih provokatrojev ne bo mislil, da gre za kako izmišljutino, lahko pojasnim, da je bila Kučanova izjava objavljena na portalu MMC … http://www.rtvslo.si/slovenija/milan-kucan-ocitajo-mi-da-sem-bil-proti-odcepitvi-se-zdaj-sem/381830

  Milan Kučan, 23.12.2015: “Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem.”

  • Miro

   pa kaj te briga če je bil?

   • tohuvabohu

    Kaj te briga, kaj ga briga?

  • Caetano

   Ne samo, da je bil proti osamosvojitvi…spomnimo se samo njegove kolaborantske vloge ob razorožitvi TO… pred kratkim objavljeni dosje Stipeta Mesića na Hrvaškem priča, da je bil sodelavec udbe že v 50. letih in da se je v 80. ponovno aktiviral. Stike s HDZ in s tujino je opravljal po nalogu udbe. In kasneje kot je pričal visoki oficir KOS-a Vasiljević v Haagu je sodeloval tudi s KOS-om. Ščitil pa je dva druga udbaša Boljkovca in Špeglja.

   To je bilo ta igra: imeti svoje ljudi v Demosu, če bi osamosvojitev le nekako uspela, hkrati pa se dogovoriti z Markovičem in JLA za vojaški poseg v Sloveniji, ki je Markoviču in Mesiću ustrezal saj so mislili, da bodo lahko po tem nastopili kot zlata sredina na pogajanjih o preureditvi Jugoslavije. Za ta načrt so pridobili tudi Tudjmana, kar ne preseneča saj se je že dogovarjal z Beogradom o delitvi Bosne. Srbska klika v predsedstvu je prav tako podpirala militantne komunistične generale v JLA imela pa je načrt B, da ob komplikacijah raje nažene Slovenijo in okrnjeno Hrvaško iz Jugoslavije in si tako zagotovi dominacijo. Načrt je že poleti 1990 predlagal Jovič Miloševiču. Jovič se je kot član predsedstva tudi odpravil v Moskvo, kjer je na sedežu KGB pripravil teren za vojno v Sloveniji. Naročili pa so mu naj bo vojna kratka, ker dolga vojna v Sloveniji ni v interesu niti Nata niti Gorbačova. Tega so se držali. Kučanov načrt je propadel zaradi dobre obrambe, ki jo je organiziral Janša, Krkovič ipd. Kasneje se je Kučan obrnil od Markoviča in Mesića in avgusta 1991 pri Čošiću preko posrednikov podal zagotovila, da ne nasprotuje Veliki Srbiji ali t.i. krvni Jugoslaviji.

   Tako, da na eni strani imamo zgodbo lažnega osamosvojitelja, kolaboranta in udbaškega šefa, ki nadaljuje s starimi navezami, na drugi pa zgodbo pravega osamosvojitelja, preizkušenega disidenta, narodnega heroja in demokrata Janeza Janše.

 • Franc Šink

  Spominja me na rdečega papagaja, zavitega v rdečo zastavo.

 • Vlado77

  Eden od tistih ,ki pomaga pri sramoti svoje stranke. Očitno si želi to nadaljevati v drugi, ki ima več šans v bodoče. Če bi bil Šarec , ga nebi postavil med kandidate . čeprav je tudi Šarec neke vrste vaški politik in si ga ne predstavljam za šefa vlade niti ministra. Njegova glava hoče biti na dveh skrajnostih- cerkvi in ZZB -nemogoča mešanica

  • karpelec

   Ta nemogoča mešanica pa očitno vžge pri volivcih.

 • Miha

  Isto kot Pozitivna Slovenija, Zares, LDS, …

  • tohuvabohu

   Verjamem v Šarca. Če te ne bo uničil Slovenije, jo bo težko kdo.

 • Jurko

  Pa od kje vam to da bi tako močna stranka kot je SMC lahko propadla?

  • tohuvabohu

   Humorist.

 • Marija

  Ne s poslanskega mesta iz Slovenije ga je treba nagnati. Pa Murglovo tudi.

  • Tone

   Nagnati, seveda. Demokracija je naporna in zamudna.

 • Miro

  v vseh demokratičnih strankah je izstop in prestop v drugo nekaj normalnega. To je pa v SDS znanstvena fantastika…. grozijo s tožbami o astronomskih odškodninah

 • Lilika

  Najprej pregrize ladjo, da se potopi, potem pa gre.

 • domovina mili dom

  No sedaj se bo razkrila resnična nagnjenost stranke Serpentiška. Tako kot pri cmerarju, se bodo infiltrirali rdeči politkomisarji.

 • Lilika

  Ne verjamem, da je Šarec tako neumen, da bi mi dal Domžale, ker za Domžale ima sam boljšega kandidata. Nekoga, ki je prijazen in pošten tako da, to ne bo šlo.

  • Olga_10

   Nihče, ki je “prijazen in pošten”, ne bi šel k Šarcu! K strankam enodnevnicam gredo le preračunljivci kot je bežeča podgana iz SMC!

  • Iz Mengša

   Tisti iz Mengša je bil prej pri Žerjavu. Drugače je pa odličen kandidat, ne pa tale opica, ki je grozila še celo novinarju Jožetu Možini in to zaradi oddaje Pričevalci. Sramota!!!

 • OrangeHitler

  Hahaha ironija, ko propagandna roka SDS navija za podgane, ki zapuščajo ladjo.
  Seveda, ko pa tisti s hrbtenico zapuščajo edino preostalo totalitarno tvorbo v Sloveniji, stranko SDS, pa so nemudoma izdajalci in Kučanove sponzoruše.
  Navijači

  • Olga_10

   Je kdo s hrbtenico zapustil SDS? Jaz nisem videla nikogar! Zapustlil so jo samo krti…kar je tudi prav za zdravje stranke!

   • OrangeHitler

    Torej bi lahko isto rekli za ta primer, kajne?
    Mnogi mnogi, od Vere Ban naprej. In čisto vsi so povedali popolnoma enako, da gre za totalitarno stranko, ki ne trpi nasprotovanja Vodji. Toda sklepam, da je zgolj v tem primeru diktator odlična stvar

    • Steiermark

     joj, tako mlad, pa tako “pameten”…..človeku se kar “milo stri”, ko zazna, kako se narava maščuje tistim, ki po vsej sili hočejo #nadaljevati” svojo vrsto – opic…..

     • OrangeHitler

      Torej nič. Ponovno.

     • Tone

      A o tem, kar je povedal, pa nimaš nobenega mnenja?

    • tomven

     Lahko, vendar je treba vedeti da je SDS vseeno močna stranka, SMC pa razpada, torej lahko govorimo o podganah. Meni je čudno le to, da ga ni prehitel kahlar mudadolfer…

     • OrangeHitler

      SDS je močna dokler je v tej sestavi. Ko bo Janša odšel, bo nemudoma poniknila v pozabo

     • tomven

      Morda imate prav, vendar se trenutno to dogaja SMC-ju, na SDS pa počakajmo…
      zaradi tega kamel šejker JE podgana, kmalu pa pridejo za njim še druge. Pa lepo bodite.

     • OrangeHitler

      Dejstvo je, da je SDS iz politične stranke postal izključno kult osebnosti Janeza Janše. Dokler bo on predsednik, bo relevantna.

  • tohuvabohu

   Kdo pa tu kaj navija? Jaz vidim samo nabijanje, ki ga izvajate levi fašisti.

   • OrangeHitler

    Kdo? SDS-ovo “ministrstvo resnice”, v spregi z njihovimi madžarskimi lastniki

    • tohuvabohu

     Za koga pa navija? Dol nam visi, kje bo po novem kamelar. Tudi če s sabo vzame Mudendorfarja, kar naj ga, se bomo še bolj režali.

 • Caetano

  Na dan so prišli udbini dosjeji Stipeta Mešića.

  https://www.youtube.com/watch?v=qDp9mtUoizA

 • zokispoki

  Ne zalit podgan, prosim !

  • Lilika

   Nova24tv pojdi pred luknjo in se opraviči podganam.

 • Olga_10

  Slovencli, boste volili “žlahtno” stranko Šarca s podganami na krovu in Murgleonejem za krmilom?

 • Artur

  Komunjarski uzurpatorji naše države na SLAVNOSTNI SEJI DRŽAVNEGA ZBORA OB DNEVU DRŽAVNOSTI v polni sestavi na tribuni za goste prvi med prvimi don Murgelone.
  Kot da bi gledal kongres ZKJ, floskule , demagogija ,puhlice, ….. nakladanje , pravo partijsko vzdušje.
  Komur ni danes do apetita predlagam nakladanje Borata Barbike.

 • Sredina

  Primitivni tviti lol…kaj so pol šele tviti padlega komunista velikega vodje IJJ

  Da mahniča sploh ne omenjam..

  • tohuvabohu

   A je Mahnič tudi padli komunist?

   • Tone

    Ne, ampak večni študent FDV.

  • T-Rex

   ah ja, nov dan in nove nebuloze levuharjev :)

  • slosin

   Mahniču dol maha za tvoje mnenje…

  • Steiermark

   Sredina, očitno je nekaj narobe s tvojim “ravnovesjem”, vleče te na primitivno levo stran, si pa tudi čorava in ne uspeš razbrati pravih imen oz. kratic imen tvojih komunističnih vodij, zk in udbe, ki nas še danes uničujejo!

 • tohuvabohu

  Kakšna sreča, da je zmagal Pahor, hehehe. Gasilci zdaj rabijo ljudi za raznašanje koledarjev.

 • Anton

  jaz sem enega pravokatorja že blokiral, dolgo časa sem prenašal njegove očitke, od sedaj se bo moja politika tolerance pravokatorjev ŽAL/NA SREČO spremenila. V to me vodijo izkušnje predhodnjih/aktualnih informacij. Vkolikor me več ne bo tu gor pa Vam že sedaj žeilim srečen BOŽIČ in novoletne praznike, pa ne dajte se več provocirat raznim trolom.

  sarkazem press

  • Tone

   Kaj kopiraš Mladino?
   rolanje po sceni press

 • šmentanamuha

  No, če bo Šarec res osedlal to arabsko kamelo, je to najboljši piar PROTI njegovi stranki. Na predsedniških volitvah sem mu dala glas, ampak zdaj – Zbogom Serpentinšek!

 • RATATA

  Slovenija je dežela z neverjetno velikim številom podgan.
  Podgane so na vodilnih položajih.
  Kakor da je potreben (in zadosten) pogoj, da moraš biti podgana, če hočeš kam prlest.

 • Iz Mengša

  En gospod iz Mengša je mišljen za Šarčevega kandidata, drugače pa odličen kandidat, ne pa tale opica, ki je grozila še celo novinarju Jožetu Možini in to zaradi oddaje Pričevalci. Sramota!!! Od Ločice do Ljubljane ni bedaka, ki bi obkrožil nekoga, ki je grozil novinarju oddaje, ki jo gleda cela Kamniška občina.

 • mefisto

  Kameltrajbarji bodo tudi rdečuhom vzeli mero.

  In ta čas ni več daleč.

  Ko jih bo poln državni zbor, če se bodo sploh šli navidezno demokracijo!?

  • Tone

   Što je babi milo, to se babi snilo. (srbski pregovor)

 • montyamp

  Mladiči zazidarjev res nimajo etike in morale .

 • sprehajalec

  Tistale slika, ko se “Izi” reži slovenskemu narodu, bi morala biti prilepljena na oglasne deske po vsej Sloveniji.

  da povprečnemu Slovencu kapne, kakšen nateg je tale njegov parlament, pa novi obrazi….

 • janez cepec

  Nova 24: Ko j’ kešn SDS ovc spregledu, pa je zapustu čredo “dobrega pastirja”, niste nikol zapisau, de je podgana. ISTI VATLI?

  • sprehajalec

   dej bod pametn janez, kakšno dodano vrednost ma Slovenija od tegale tipa? vala se po nekh levičarskih uradih, zato kje fotr Palestinc, levičarji so pa mehki na palestince.

   Dej bod pametn janez, n zna tud krampa u roke prjet. U SDSu ga usaj znajo, tist kso šli vn.

   . 2001 matura na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik
   Delovne izkušnje:

   2014– poslanec v Državnem zboru
   2013–2014 koordinator projektov na Mladinski mreži MaMa
   2010– svetnik Občinskega sveta Občine Domžale
   2008–2013 predsednik Mladinskega sveta Slovenije
   2006–2008 predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS
   2004–2006 podpredsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS
   2001–2006 koordinator projektov v Študentskem klubu Domžale

   • Poštenje velja

    Torej podgana.

   • indijanka

    jppp…tole me vedno nasmeji in opomni od kod mu globokoumni tviti

   • janez cepec

    nism nč reku, de je neka perla, omenjam ista merila, k jih desnakarji tko radi naprej mečete, kadar vam paše, seveda

    • sprehajalec

     janez tip je upokan pa neolikan, lej kakšne piše. Norca se dela iz slovenskega naroda.

     • Steiermark

      tudi ta cepec se norčuje iz Slovencev

   • Tone

    No, sedaj pa enak spisek naredi še za poslanca Mahniča, da o JJ-ju ne govorimo.

  • mginko

   Živalski vrt objavil, da je ušla opica, ki sliši na “cepec”. Eventuelni najditelj naj se umakne, da bo opica lahko še naprej bluzila….

   • janez cepec

    IZ ZOO-ja sporočajo, de si sicer zanimiva eksotična žvav, ampak, de te tud tam ne bojo sprejel.

    • Steiermark

     seveda mginka nebodo sprejeli, ker je zoo specializiran za rdeče opice, ki niste dočakale darwinove evolucije in še vedno tavate v temi ter sanjate o rdečem planetu opic!

   • Steiermark

    ….ali pa naj jo obdrži doma, za štirimi zidovi….

  • Aresnica

   Ni podgana je golazen- na žalost je res.
   __________
   Lep pozdrav

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

 • Asterix in Obelix

  Ne verjamem, da je Marjan Šarec tako neumen, ker ta mu bo koristili toliko kot kamen okrog noge.

  • šmentanamuha

   Upam, da res.

   • Zgornji

    JA, UPAMO DA BO MARJAN RES SPREGLEDAL TOLE NEUMNO PODGANO, IN SE JO BO OTRESEL TAKO KOT JE TREBA …

 • xtc

  No realno……
  Očitno to ne bo stranka MŠ ampak “Stranka Slovenskih Kamelotrescev”
  Ali po slovenjeno stranka kamelo j******************.
  No ne vem ,če je ravno kamela avtohtona slovenska vrsta,kot ” tresci”.

  • Steiermark

   Seveda je, kamela avtohtona v arabiji in afriki…..in tole tele je kamelski gonjač….

 • Rožle

  Res ne vem kam bi dal tega ..
  med Busanca al Šiptarja …???

  • Sašo

   Verjetno bi ga mogel postaviti kam v severno Afriko ali Zahodno Azijo ;) .

  • šmentanamuha

   Med arabske delomrzneže. Bosanci in Šiptarji so kljub vsemu delavni ljudje, tega jim ne moremo očitati.

   • Rožle

    Za Bosanca bi tole že držalo …
    Za Šiptarja in njegovo preprodajo drog pa ne primerjal z delovnostjo …

  • marjan podlogar

   Obstojajo tudi cigani-pardon zdaj sejim reče “romi”?

 • Sašo

  Kamal se je odločil da bo počel tisto kar obvlada najboljše in s tem bo nadaljeval družinsko tradicijo, pasel bo namreč ovce .

  • Viktorh

   ne, koze.

 • Darth Vader

  pametni šiptarček iz Domažala a?……slovenci zanjić,

 • Jana učak

  Pa še SDS podgane naštej,! Je premalo prostora!?!?

 • TOML

  Tole s podgano je pa kar zadeto.
  Kamal trajbar žali Slovence in našo
  domovino.

  • Zgornji

   TOČNO TKOOO !!! ! !!!

 • Zgornji

  POKVARJENCI SO SE PRIGREBLI NA VLADAJOČE POLOŽAJE, KER SE JE CELOTEN NAROD POKVARIL, … IN SEDAJ SE PODGANE SELIJO ŠE K ŠARCU !!! ! !!! SE JE MAR TUDI MARJAN ŽE TAKO POKVARIL , DA SI NE ZASLUŽI VEČ DOBRIH LJUDI OKROG SEBE ?? MORDA PA RES. ŽAL. POTEM JE PA TO ŽALOSTNO.

 • mapu

  In tak bimbo Kamelar sedi v parlamentu, pa kaj je nam Slovencem…

 • AIRWAYS

  Od instant politične stranke ne moremo pričakovati zrelih, odgovornih, državotvornih potez tako tudi ne od njenih prisklednikov.To so tako t.i. priskledniške skupnosti. Težko bi govorili o stranki. Ker stranka ima vizijo, zaveze, svojo kontinuiteto, načela, ki se jih stranka kot člani držijo za njih delajo in živijo. Nujno je, da se omeji vstop v hram demokracije.Tako z izobrazbo, kot referencami, pogoji. Kamal in njegovi SMC priskledniški banditi harajo po Slovencih in Sloveniji.Dovolj je tega!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!