Podmladek SD protestira kar sam proti sebi! Še naprej pa so željni oblasti …

(Foto: Facebook/@mladiforum)

Podmladek Židanove SD Mladi forum zvesto sledi zablodam svoje matične stranke. Preko družabnega omrežja Twitter je namreč v sredo sporočil, da se v Mislinji sprehajajo čez cesto in s tem opozarjajo odgovorne, da bo sledilo še več takšnih akcij, če se v dogovorjenem času ne bo pričelo z gradnjo 3. razvojne osi. Očitno so pozabili, da so bili zadnja leta del Cerarjeve koalicije in bi lahko kaj naredili v tej smeri. 

Stranki SD več kot očitno ni zadostoval čas Pahorjeve, Bratuškine in Cerarjeve vlade, da bi uresničili vse, kar so si zadali. To so sicer že nakazali ob predstavitvi programa Samozavestna Slovenija, ko je predsednik stranke Dejan Židan pripomnil, da je stranka v štirih letih sposobna izvršiti pomemben del programa, v osmih letih pa celotnega. Lačni oblasti, ni kaj, ko pa je potrebno pokazati sadove dela, vlada opustošenje, nato iskanje krivcev in sprenevedanje, potem pa se vnovič potegujejo za oblast.

V sredo med 8. in 9. uro zjutraj je nastala večkilometrska kolona večinoma tovornih vozil v smeri Velenja in Slovenj Gradca. Protestnega shoda pod sloganom Hoč’mo cesto! se je po navedbah STA udeležilo okrog 30 ljudi, med katerimi so bili tudi župani, ki so opozorili na nujo, da se hitro cesto do regije zgradi v čim hitrejšem možnem času.

Foto: Twitter

Levičarsko sprenevedanje ne ostaja neopaženo
Aktivnost Židanovega podmladka je nasmejala marsikaterega uporabnika Twitterja. Bilo je mogoče prebrati komentarje, kot sta: 1. “A niso luštni? ;) protestirajo proti lastni vladi. Znova in znova … Aja, pa še naprej bi radi vladali. #butalska” 2. “A niste vi bili na oblasti od leta 2008 naprej do sedaj? Potem protestirate proti samim sebi, ali kako?”

Ni kaj, več kot očitno se ljudi ne da več enostavno naplahtati s tipičnim levičarskim sprenevedanjem. Je pa potrebno priznati, da je naravnost bizarno, da protestiraš sam proti sebi. Očitno v SD ne vedo, da če si na oblasti, se da marsikaj postoriti – no, če si to resnično želiš, seveda.

Dejstvo je, da je bila stranka SD v obdobju od 16. maja 1990 do 14. marca letos kar 5.880 dni v vladi, kar jo uvršča na tretjo mesto. V istem obdobju sta bili na oblasti dlje le stranka DeSUS (7.577 dni) in LDS (6.315 dni), zato je težko iskati izgovore, zakaj so številne stvari tudi do današnjih dni ostale neuresničene.

Mladi forum bi se tako moral za odgovore, zakaj tretje razvojne osi še ni, obrniti na Levstikovo 15 v Ljubljani, kjer se nahaja vila stranke SD. Nato pa bi lahko v stilu današnjega protesta sklicali sestanek z vodstvom SD, da jim nalijejo čistega vina. Ali bi bilo to preveč bizarno celo za SD?

H. M.

 • pajot

  Klinc,za njih je kriv Janša in ostala SDS “svojat”.

  • Pesjan

   JJ je kriv samo za zastoje,on in njegovi odgovarjajo predvsem za zastoje tovornjakov…..

 • joza joza13

  “”Podmladek SD protestira kar sam proti sebi!””
  Bravo!
  Odličen naslov…

  • Pesjan

   Če ne bi bili totalni rdeči idijoti se ne bi šli nekega komunajzarskega podmladka,verjetno živijo barabe v upanju da bodo lepo živeli na plečih delavcev,kot so živeli njihovi ta stari na čelu z največjo slovensko sramoto Kučanom.

 • VERRZIFIKATOR

  Zvezdan Mladič

  CESTNA ZAPORA

  Je nastala oni dan zapora,
  tovornjakov se je v vrsti trlo,
  a le kaj da cesto je zaprlo,
  da se ves dan naokoli mora?

  Tovornjakar je na plano stopil,
  čisto do zapore se sprehodil,
  bil prepričan že, da je zablodil,
  da se mu alarm sam je vklopil.

  Roba pod planjavo se mu kvari,
  zaskrbljeno gleda na cestišče,
  kaj za vraga čredica tam išče,
  in zakaj promet tako mrcvari?

  Kaj je videl? Mogel ni verjeti,
  nekaj zmedenih in pobezljanih,
  niti trideset bilo ni zbranih,
  zase cesto hočejo imeti.

  Ena teh se po cestišču meče,
  druge vse nesrečne meketajo,
  a ne gre za kakšno ljudsko vstajo,
  le zbezljale ovčke so rdeče.

  Kakšna tukaj je osnova pravna,
  tovornjakar naš se ne sprašuje,
  brž spozna, ko malce opazuje,
  da zapora tukaj je naglavna.

  Tovornjakarju se čreda smili,
  pameti ker videl ni nobene,
  a razum ga vedno bolj tja žene,
  da na plin pritisne v skrajni sili.

 • mali49

  Tipično za komunistične levičarje.

 • Joško

  Levaki vedno protestirajo; če ne proti drugim pa proti samim sebi. Z tem protestom proti samim sebi so slovenski javnosti pokazali, kolikšen IQ imajo.

 • resnicaboli

  Butlni saj drug pametni se jim ne pridružijo.

 • FORT WORTH

  Proti komu pa so protestirali tile idioti ??
  Ovirali so promet in delovne ljudi…proti uporabnikom cest ???
  Kaj takega se lahko porodi samo v zarukani komunisticni kvadratni tintari.
  Hehehe

 • Franjo Trojner

  Ko bo Židan predsednik vlade ali samo gospodarski minister bo Slovenija postala prav tašna svetovna velesila, kot je danes Mandurina Venezuela. Če pa čisto po pomoti postane predsednik vlade ali Bog ne daj gosdpodarski minister Luka Mesec bomo pa hipima ob boku drugi svetovni velesili S Koreji.
  Ma toti komunajzeri, no socialni demokrati, kot sebi pravijo danes, so nam, navadni raji slikali in obljubljali lepo živlenje že v ex totalitarni Jugoslaviji, pa totega lepega, obljubljenega, boljšega živlenja navadna raja ni dočakala nikoli. Ker je bilo tudi takrat prav tako, kot je danes to boljše živlenje rezervirano samo za komunajzersko elito, salonsko levo elito in rodeče tajkune, kot jih navadna raja imenuje danes.
  Komunajzeri/ demokratični socialisti ?? so nam vladali dolga desetletja v ex Juhoslaviji in nam vladajo že več, kot dve desetletji v baje demokratični državi, od tu gre iskati povezavo zakaj imajo penzijonosti tako mizerne penzije in delavci za opravljeno delo nedostojne plače, zakaj nam je crknila tranzicija in skupaj z njo pravna država. Vrag vas naj vzame vas vse preoblečene komunajzere, ki ste kr čez noč postali vsi sami socialni demokrati, zaradi vaše nespodobnosti in nesposobnosti so nas še Čehi prehiteli. Ja tisti v usnjenih sandalih obutih na bele zokne, pisano, karirasto gor opravljeni, katerim smo se še pred časom vsi malce hudomušno posmehovali, danes pa imamo sami več, kot 400 000 revnih v naši državi in to izključno po vaši krivdi, ker ste glavni in edini krivci, bremzarji vseh sprememb, vseh nujno potrebnih reform.

 • antimur

  Ta rdeča zalega je proizvod antislovenskega šolstva, predvsem visokega, kjer jim predavajo izdajalci slovenstva, ki jih RTV nenehno uporablja za komentatorje na naši. ki si jo pa kučanisti jemljejo za svojo televizijo. V kolikor želimo živeti v normalni, demokratični, predvsem pa slovenski domovini, moramo ob rdeči crkovini počistiti tudi s to smrkavo drhaljo.

 • Delta

  Ni mi bilo jasno, zakaj je bil na nacionalki v informativnem programu ta dogodek najbolj izpostavljen, tako rekoč prvovrstni dogodek dneva. Zdaj mi je jasno.

 • FORT WORTH

  Siri se laz, da so bili organizatirji neznani, shod ( nagajanje ) NI bil prijavljeno.
  Milica pa je za to izvedela iz facebooka ??!!
  Ko so sprehajalci po nagajanju na prehodu za pesce doziveli neodobravanje in glasne vzklike s ponizujocimi imeni, kot so : kreteni, butalci, beduini… so pregruntal, da shod ni bil ucinkovit ter, da je napako potrebno minimalizirati, kar se le da.
  Hehehe

 • Zgornji

  AAAMEEENNN – SAMI SEBI NAMENNNNN !!! ! !!! BEDNIKI BOLANI BUTASTI !!! ! !!! SAMO ŠE ZA PARAZITARSTVO SE JIM GRE !!! ! !!! ZLOBNEŽI ZLOBNI OBLASTIŽELJNI POKVARJENI PEKLENSKI HUDIČEVSKI SATANSKI !!! ! !!!

 • Kaj nas čaka, če teli norci dobijo polno oblast, je lep primer Čile: https://www.youtube.com/watch?v=oQQhyD6e9sM Zelo, zelo priporočam ogled!!!

 • Ryuk

  Kdo ve, koliko škode so talevi naredili uporabnikom cest, ko so “Ddos-al” cesto?

 • RATATA

  A za enakost so tile bebci?
  Jaz sem za različnost.

 • montyamp

  Od UDBOVSKIH FOSILOV kastrirani opranoglavi mladiči zazidarske nomenklature murglosrbske avantgarde generalnih uvoznikov kokaina , iščejo svoja jajca .
  Njihovi mentorji , do skrajnosti pokvarjeni nasledniki stalinistične NKVD-KOMINTERNA atentatorske združbe morilcev in lopovov , so jim uničili preteklost , sedanjost , prihodnost in tile reveži še danes ne vidijo , da ne moreš imeti jahte na PLAVEM Jadranu , doma pa autoceste do garaže , ker denarja za državo zmanjka , sploh če imaš banko v lasti atentatorsko pasjejebskega Apartheida .

  • montyamp

   SAVEZ KOMUNISTIČKE OMLADINE YUGOSLAVIJE — SKOJ —
   preimenovan v SD , danes drži sam sebe za garjavi rep .
   Atentati so najbolj zavržno dejanje , ki rezultira revolt v obliki napadov kastriranih levičarjev na svoje zločinske prednike .
   KRAMBERGER,JAMNIK,SLIVNIK ,GOLUB ……………..,,
   KDO VAS JE POBIL ???

   • montyamp

    SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU —
    SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • montyamp

  Rdeči prasci med seboj .
  To mi delaj .
  Prekmurski uvoznik okuženih romunskih prascev v politiki , vukojebina slovenistan .

 • Get Smart

  Zabloda, pravite.
  In kot ponavadi, ste v zablodi vi, ker namesto o dejstvih (govoriti O DEJSTVIH =
  = pomeni biti V SLUŽBI RESNICE),
  iščete fensi prispodobice o levićijih, o zablodah bla bla bla.
  .
  Pri za SERBUSE rojenih pankrtih SD-ja NE GRE ZA kako zablodo,
  NISO zašli, NISO ZABLODLI, niso v stanju formalne neprištevnosti,
  ampak

  pri POLNI ZAVESTI zvesto (kot psički = zato si tudi sami pravijo
  WATCHDOGIćI nje) sledijo GAZDI
  = gazda je kaviarŽIDO KOMINTERNA oz. tu
  seveda MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
  (SD = Socialni demokrati = KPJ = MURGL
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = oddelek kaviarŽIDO KOMINTERNE,
  LDS = SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije = ta dva oddelka sta
  FORMALNO-PRAVNA NASLEDNIKA = sta de iure in de facto ista struktura,
  ki je spremenila le ime,
  še celo bivajo na istem naslovu, v isti vili, ki so jo UKRADLI
  svojemu rojaku, ki ni bil do konca predan kaviarŽIDO KOMINTERNIZMU,
  vsi ostali,
  torej ŠARAC SMCmerći violete SHOLTESI zares LEVI IDS TRS …
  pa so vse t. i. “novi–obrazi” MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE,
  ki so vsi nastali iz ČLANOV SD-ja = KPJ, ali pa iz LDS-a = SKOJ) –
  Torej ne gre za kako zablodo,
  še enkrat,
  NISO ZAŠLI, NISO SKRENILI s poti
  (poslušaj, kaj prisegajo te kreature v STOŠCAH, Stošce nje:
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Za koga? Za Partiju!”
  “Za koga? Za Tita!”
  “Za koga? Za Jugoslaviju!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”
  .
  Razumete?
  .
  Če ne boste odprli oči, če ne boste začeli odpirati oči ljudem, se še dolgo ne bomo osvobodili MURGL JUGKOMUNISTIČKE OKUPACIJE.
  .
  »Po njihovih delih jih boste spoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi.«

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
   2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
   ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
   * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
   ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
   SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
   4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
   5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
   6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
   https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
   7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka
   (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
   ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

   • Get Smart

    PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

    LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
    Jugoslavije).
    SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
    se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
    traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
    ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v t. i. “Združeno levico” itd.
    lahko še vedno opazujete:
    LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
    Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
    vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  POLITIKA je skrb za POLITEJO, za POLIS, ne več, ne manj.
  Vprašanje je le, za katero POLITEJO? Za kakšno POLITEJO?

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • xtc

  Levake v ZOO tam so med štefeki med sebi enakimi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!