Poštenost in transparentnost ni njihova vrlina – Poglejte, kako pritlehno se financirajo Šarec, Cerar in Židan

Foto: STA

Elesovo financiranje Liste Marjana Šarca preko Facebook strani, nakazila hrvaškega milijarderja Branka Roglića Stranki Mira Cerarja, Židanova ustanovitev podjetja Državni gozdovi, ki ga imenujejo kar bankomat elite okoli Socialnih demokratov, in projekt Futura so sporni projekti in načini, s katerimi se financirajo stranke na levici in prelivajo denar v svoje žepe. 

Vodje strank LMŠ, SMC in SD Marjan Šarec, Miro Cerar in Dejan Židan imajo v volilni kampanji kot vedno polna usta visokoletečih besed o etiki in poštenosti, še bolj pomembne pa se počutijo, ko želijo očrniti politično konkurenco glede spornega financiranja stranke, nevedoč, da imajo sami roke do komolcev v marmeladi.

Zgodovina preiskovanja financiranja strank je zgovorna, veliko smo o njej poročali prav na Nova24TV, vendar so vse zgodbe po hitrem postopku utonile v pozabo, organi pregona, v rokah vladajoče levice, pa se za postopke niso zmenili.

Pokvarjeni kljukec številka 1:
Najbolj je zagotovo sveža včerajšnja informacija, da je državno podjetje Eles, pod vodstvom Aleksandra Mervarja, vodji Šarčeve kampanje in kandidatu za poslanca na LMŠ Mateju Špeharju izplačalo 8.540 evrov za nakup njegovega Facebook profila Slovenija, moja dežela, ki je imel več kot 70.000 tako imenovanih všečkov. Gre za precej nenavadno potezo, ki državnemu energetskemu podjetju ne bi posebej koristila, zato obstajajo resni sumi, da je šlo za posredno financiranje kampanje Marjana Šarca, ki zaradi obstoječega zakona o financiranju političnih strank donacij ne more in ne sme prejemati od pravnih, pač pa le od fizičnih oseb. Do prenosa lastništva je prišlo 3. maja, pred dnevoma pa so zaradi razkritja Facebook stran umaknili.

Marjan Šarec (Foto: STA)

Pokvarjeni kljukec številka 2:
Stalno ponavljajoče besede o morali in etiki so se hitro razblinile tudi pri ugledu SMC pod vodstvom Mira Cerarja. Komaj leto dni po zmagi na volitvah so hrvaški in slovenski mediji razkrili, da je Cerarjevo stranko financiral tajkun in eden najbogatejših Hrvatov Branko Roglić. Ta je stranko finančno podprl v predvolilni kampanji. Pa vendar je Roglić, ki je tudi častni konzul Slovenije na Hrvaškem, vse javno priznal, a so v Cerarjevi stranki to vseskozi zanikali.

Miro Cerar (Foto: STA)

Branko Roglić, častni konzul Slovenije na Hrvaškem, sicer pa eden najbogatejših Hrvatov, je prav tako v predvolilni kampanji finančno podprl stranko SMC, čeprav je to z zakonom prepovedano. Velik navijač Cerarjeve politike je pred hrvaškimi volitvami financiral tudi Most. O donaciji hrvaškega milijarderja Cerarjevi SMC je poročal tako Jutarnji list kot tudi nekateri slovenski mediji, a na naše veliko začudenje je zgodba v javnosti povsem potihnila, kot da je to nekaj povsem običajnega. A dejstvo je, da financiranje volilnih kampanj iz tujine po zakonu ni dovoljeno. Roglić je sicer lastnik podjetja Orbico. To je največje podjetje za distribucijo v regiji, ki na tržišču ponuja prestižne znamke, kot sta Marlboro in Milka. Posluje v 16 državah, v njegovem poslovnem cesarstvu je zaposlenih 2.800 ljudi, letni promet pa znaša okoli 80 milijonov evrov. Pri poslih mu pomaga žena, s katero imata v lasti kar 31 jaht, čeprav z njimi nikoli nista plula. Ima dva sinova, ki sta prav tako zaposlena v tem podjetju. Je pa tudi velik zagovornik Cerarja in njegovega načina vodenje Slovenije. Za Jutarnji list je predlagal, da bi morala naslednja hrvaška vlada izvajati prav take reforme kot Miro Cerar v Sloveniji. Po njegovem mnenju je Cerar uspel Slovenijo potegniti iz krize s svojimi reformami. 

Cerarjeva denarnica pa je tudi sarajevsko podjetje Euro-Asfalt, ki ga vodi vplivni gradbinec iz BiH, Hamed Ramić, in je spomladi 2014 na transakcijski račun zasebnega Cerarjevega Zavoda 14, zavoda za sožitje in napredek, nakazalo 30 tisoč evrov vredno donacijo. Zdaj je to isto podjetje izvajalec večjih gradbenih del pri gradnji avtocest in celo drugega tira. Primer je nedvomno zrel za organe pregona in KPK.

Pokvarjeni kljukec številka 3:
Če minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan, ki opravlja tekoče posle, ni bil sposoben zaščititi slovenskega terana, pa je toliko sposobnejši v biznisu z gozdovi. Obstaja namreč mnogo dokazov o tem, kako je spreten v siromašenju slovenskih gozdov. Upravljanje s slovenskimi gozdovi je s prvim julijem 2016 prevzelo podjetje Slovenski državni gozdovi d.o.o., ki ga je država ustanovila z namenom, da se zagotovi dobro gospodarjenje s slovenskimi gozdovi na površini 234.986 hektarov. Za njegov zagon je vlada namenila kar 20 milijonov evrov, Židanovi državni gozdovi pa postajajo zlata jama za razne svetovalce in piar agencije, ki se bogatijo z visokim zneski.

 

EPR: 2.200 evrov

Agencija Odmev: 16.000 evrov

Proglas: 14.900 evrov

Družba M komunikacije: 20.000 evrov

AV studio: 9.000 evrov

Press Clipping: 7.200 evrov

Pristop: 6.100 evrov

Skupaj: več kot 75.000 evrov

Židanova izbranca imata bajno plačo in luksuzna vozila
V Slovenskih državnih gozdovih zaposlujejo več kot 200 ljudi. Samo v lanskem letu so na novo zaposlili 15 ljudi, število zaposlenih pa nenehno povečujejo. Med najbolj plačanima sta zagotovo glavni direktor Zlatko Ficko, ki je zadolžen za področje gozdarstva in lesarstva ter koordiniranje dela poslovodstva, in direktor za finance, računovodstvo in kontroling Dejan Kaisersberger, ki sta bila 1. maja lani imenovana za mandat petih let.

Letna plača Kaisersbergerja znaša 75.588 evrov, dodatno pa za najem službenega vozila dobi še 13.548 evrov. Letna plača Ficka znaša 88.920 evrov, za najem službenega vozila pa prejme še 14.700 evrov. Fickovo imenovanje je sicer vznemirilo marsikoga, saj so se ob imenovanju pojavili mnogi zapisi o tem, kako se nikoli ni ukvarjal z gozdno proizvodnjo in da nima potrebnih vodstvenih izkušenj. Pri tem pa mu ni očitati njegovih političnih manevrov, saj je bil član propadle stranke LDS in v vodstvu Zaresa, nato pa se je usmeril v stranko DeSUS.

 • Vrhovni sodnik

  Volite elektronsko na tej povezavi https://volitve.principle.network/registracija , seveda ni to uradno, kot vzporedne volitve, te zgornje lopove pa z rdečo prefarbajte

 • večni srb

  Hrvaški tajkuni so plačevali slovensko vladi, ki je deložirala slovence iz krajev ob meji in nekdanjim ustašem prepustila Piransko uvalo, kjer je imela Slovenija od nekdaj edino prosto pot na vsa morja tega sveta. Pa sploh ni bilo treba, ironija je toliko hujša,ker celo hrvati ne priznajo skorumpiranega arbitražnega procesa, ne ker so take dobre duše ali ker bi jih bilo sram ustaške okupacije slovenskega ozemlja, na ta način bodo dobili vse.

  Meni to pove vse kar moram kot državljan in Slovenec vedeti. In,če jaz to vem, potem raje verjemite, da bo vedela tudi cela Slovenija in svet. Jaz bi na mestu tega parlamenta začel pakirat,ker narodu bo prej ali kasneje spipalo, je ni vojske, ki bi lahko to preprečila.

  • Zgornji

   Hmmm, okej, no, ja, Ampak, kako si sedaj ti Slovenec, če imaš pa napisano ime v nicku da si ” večni srb ” ?? Kle mi to negre skupej … a lahko prosim to razjasniš ? Hvala.

 • večni srb

  SDS pa tiho, tudi madžari so eden od nekdanjih okupatorjev, Orban je v sveetu postal sinonim za sodobni nacional socializem, verjetno se ne trudijo kar brez veze in hočejo nekaj v zameno.

  • totex39

   Samo današnja madžarska politika je sprevidla, da z takim načinom ne morejo vladati. Pri nas pa je povsem drugače, podmladki komunistov nadaljujejo njihov krvavi boj z novodobnimi oprijemi, to pa je razlika, ki se ne da primerjati.

   • Zgornji

    TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • Vrhovni sodnik
 • Vrhovni sodnik
 • AlojzZ

  Kam smo prišli? Da bom moral voliti JJ?!

  • Zgornji

   Ja, žalostno, a ne … Ampak, Žal je ta rešilna bilka edina rešilna vejica . Ni drugih, … Vsi so pogoreli , … Tudi meni je žal, … ampak, vsaj nekaj malega se svetlika skozi predor , … čeprav sem že izgubil precej zaupanja v Janšo, … a Tokrat bo dobil Zadnjo Priložnost . Ker, če sedaj ne naredi Reda, bo po njemu !!! ! !!! In tudi po Vseh nas !!! ! !!! Žal. Amennn .

   • AlojzZ

    Napiše se: “AAAAAAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!”

    • Zgornji

     ALELUJA !!! ! !!! Amennnnn :-)

 • Krtača 20

  A po volitvah boste nadaljeval s serijo člankov kako so ustaši in domobranci in ostali klerofašisti osvobajal Slovenijo med drugo svetovno?

  • bolimeđoko

   SOVRAŽNI GOVOR !!!

   • Krtača 20

    Pač sam prašam. To so zelo prikupni članki s strani sds v kateri popljuvajo vse kar ni za janšo.

    • bolimeđoko

     SOVRAŽNI GOVOR !!!
     drugič

     • Zgornji

      He, he, Sovražni govor si mu zatrl !!! ! !!! ;-)

  • Olga2345

   Širite raje mit o “junaških borcih” v plenicah?

 • Slovenija je lepa država, prečudovita in Slovenci smo dober narod. Slovenija si zasluži dobro vodstvo. Ugledni pravnik nam pri belem dnevu laže in krade. Skretaši si res zaslužijo wc. Šareni pa naj ne vstopijo niti praga v parlament, ker bo Slovenija dosegla svoje dno. In jaz PikaPolonica v suknjici rdeči bom JJ-u srečo prinesla.

  • Zgornji

   Pomota : Bili smo dober narod , … nekoč, … a tega je že Daaaavno, Daaaaaavno , … kajti, vmes smo se tako pokvarili, … da smo zelo nizko padli , … dokaz pa so ti zlobni voditelji ki smo jih dobili sedaj !!! ! !!! Že Janez Janša je Slab, a še vedno Najboljši od vseh dosedanjih Hinavcev !!! ! !!!

   • Batman

    A se ti zavedaš da si del slovenskega naroda. Se pravi si tudi ti pokvarjen?

    • Zgornji

     Absolutno sem Pokvarjen. Tako kot vsi . Še celo bolj sem zadnja leta, ker nekoč sem bil že manj pokvarjen. A tega nisi vedel ?

   • AlojzZ

    Oh! AMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

    • Zgornji

     Ja, Amennn .

  • Soave

   + + + + + +

  • AlojzZ

   Zakaj njemu? On že ima ženo! Pravzaprav dve! A ne bi raje meni srečo prinesla, ti pikapolonica v kratki suknjici?

 • Mi pa ni jasno kako je lahko pri Alenki Bratušek na listi Dragonja. In ona se bori za zdravstvo in upokojence….2TDK bo prioriteta.

 • Franjo Trojner

  Kakšna razlika te je med luzerskim triom Cerar, Židan, Rjavec ali novim luzerskim triom Cerar, Židan, Šarec??? Edina nepomembna razlika je, da je klovna Rjavca zamenjal komedijant Šarec.
  Res že prav butasta je vsa ta propaganda dominatnih medijev, ki se pred volitvami na vse pretege trudijo nedavno sestopljene luzerje volilcem prodati, kot rešitev, ko pa prav vsak, tudi povprečen um ve, da so ravno ti isti luzerji del problema.
  Levica na oblasti je zajebala še tisto, kar se je do nedavnega zdelo, da se zajebati ne da, predvsem pa so zajebali lasten narod, ki se zaradi slabih razmer doma pospešeno seli v tujino. In narod naj zdaj nasede lažnivi levičarski propagandi in sladkim bededam sestopljenega luzerskega tria Cerar, Židan, Rjavec, kako bo zdaj vse drugače.
  V nedeljo bodo volilci politiki trem luzerjem v sestavi Cerar, Židan, Rjavec rekli odločen NE. Veseli me tudi, da so volilci končno prepoznali prevaro levice z podtaknjenimi tako imenovanimi novimi obrazi. Tudi novemu podtaknjencu komedijantu Šarcu podpora volilcev strmo pada, kar predstavlja pravi šok in poraz dominantnih levici vdanih medijev, ki so Šarca brezsramno favorizirali že v predsedniški tekmi in fanatično nadeljevali še v tekmi za vstop v parlament in s tem sestavi, vodenju vlade.
  Samovšečnemu tipu se je čisto obrnilo, on še danes misli, da bo on Šarec predsednik vlade, a ni to že prvi konkretni znak šizofrenije???

  • lokec

   To so besede, tako se govori.

 • althar

  Slovenija, moja dežela – a ni to nek Kučanov pregovor?

  • Zgornji

   JA, SEBIČNO LASTNINJENJE JE NJIHOV NAČIN !!! ! !!!

 • Olga2345

  Zato pa tovarišem ni potrebno najemati kreditov! Lahko delajo sporno, pa se vračati jim ni treba nic, ker delajo nezakonito in tajno in tega naj bi nihce ne vedel…skorumpirano sodstvo pa itak vse “zalozi” ini”izloci” (skrije dokaze)!? Ker so sami pokvarjeni, poskusajo to naprtiti drugim!
  Tako kot včerajšnji shod proti sovraštvu in izključevanju…tisti, ki širijo sovraštvo in izključujejo, svoje sovraštvo in izključevanje pripisujejo drugim!

 • bolimeđoko

  Če mene vprašate……
  sinočnje soočenje na nacionalki, je bilo bolj SEMANJI DAN, kot pa SOOČENJE !

  • Andrej S

   To je bil namen levice. Nobenega od voditeljev ni zanimalo kaj imajo stranke v programu ampak so gledali samo kako bojo zjebal Janšo Kot že povedano namen levakov

 • rubec

  Nekaterih dejstev se ne da spremeniti pa če še tako molimo. Rubec je zakon Janez Janša pa slovenska ikona.

  • Nšo-či

   Tri krat hura za oba!!!

   • rubec

    Hvala. Zdaj se počutim kot Ronaldo.

   • Zgornji

    A je to bivša Indijanka ? :-)

 • piko8

  Ja, kaj hočemo. Sinoči se je ponovno pokazalo kako pohabljeno politiko ima Slovenija. Ko “večni” politiki na oblasti, ugovarjajo edinemu politiku evropskega kova, zaradi katerega se nam ni treba sramovati, apak smo lahko ponosni, da imamo v Sloveniji g. Janeza Jannšo, ki je sposoben s stranko SDS popeljati Slovenijo med razvite države evropskega in svetovnega parketa!!!

 • hribovc

  cmerar je za predvolilno kampanjo dal več kot je dobil za preplačano maketo 2.tira ???
  excelova.tabela press

  • Zgornji

   JA, PRI TEH HINAVSKIH LAŽNIVCIH JE VEČNO NEKDO DRUG KRIV … PA ČETUDI EXCEL !!! ! !!!

 • Zgornji

  POKVARJENI PARAZITI ZAJEDALSKI HINAVSKI ZAŽIRALSKI ZLOBNI NAS SAMO UNIČUJEJO !!! ! !!! ČISTO NIČ NI DOBREGA OD NJIH, TEMVEČ SAMO ČISTO SLABO Z SAMO ZLOBO !!! ! !!! TAKOLE SE VIDI OD LEVUHARJEV PRAVI OBRAZ !!! ! !!!

 • Franjo Trojner

  Dejstvo je, da so koritniki panični, bolesno se bojijo zmage desnice na bližnjih volitvah.
  Levičarji na oblasti in od leve oblasti izdatno financirana leva civilna gibanja na ves glas cvilijo že samo ob misli, da se kmalu ne bodo mogla več brezsramno in nenasitno prenažirati iz državnega korita.

  Ker so na levici panični, od svojh politkov nahujskani, zaslepljeni so, kot takšni tudi zelo nevarni, ker bi v tem svojem fanatičnem nerazsodnem stanju lahko storili tudi kakšno hudo sporno dejanje.
  V teh prenapetih trenutkih predvolilnega boja, je potrebno dobro čuvati politike desnice, da jih kak zblaznel levičarski fanatik še pred volitvami ne pospravi, kot se je žal dogodilo dobrotniku, ljudskemu tribunu, predsedniškemu kandidati g. Ivanu Krambergerju iz Negove.

 • Antonius

  Pa saj že ves čas vemo, da lopovi in lažnivci kradejo. Presenečenje je, ker so lopovi in lažnivci izvoljeni, da nam potem na vse načine *uradno* kradejo in lažejo!
  Zanimivo predvolilno laž nam prodaja lažnivi lopov brez ročajev, ki si je dovolil dvakrat zaračunati eno pot. Trdi namreč, da je Slovenijo spravil iz krize in hkrati v tujini najemal kredite.
  Volite SDS, da končno s Kučanovim kleptomanskim cirkusom enkrat za zmeraj nehamo. Kleptomansko golazen je treba spraviti tja, kamor sodijo, policiji, tožilcem in sodnikom je pa treba dati vedeti, da niso nezamenljivi. Odvzem trajnega mandata bo prvi korak, da se bo slovensko krivosodje odpravilo na pot pravosodja.
  Volite SDS, ker edina nagovarja SLOVENCE, vse ostale stranke se prilizujejo volivcem!!!!

  • Zgornji

   Ja, ubog ibeden narod pa Sam voli take Pokvarjene Gnile Zlobne Hinavske Lene Lažnive volitelje, in sicer Zato, ker se je že Sam pred tem tako Pokvaril !!! ! !!! Žal.

 • hribovc

  .
  pa še mal’ reklame za lažnivega kljukca ehrjavca in njegovega kompanjona…
  http://www.rtvslo.si/crna-kronika/v-primeru-stozice-devet-obdolzenih-med-njimi-jankovic/456663
  .

  • Soave

   Za ” ta prave ” naši sodni mlini meljejo zelooooooooooooo počasi !

  • tohuvabohu

   Pred šestimi (!) leti je službeno gobezdalo policije v TV Dnevniku izdavil, da so ovadbe zoper Jankovića & co. pripravljene in da bodo vložene v DVEH TEDNIH. Vložili so jih sedaj, ko jim (po mojem) grozi zastaranje.

 • črnaovca

  Vsi dobivajo denar iz Bosne in Madžarske le da tega nihče ne objavi le ubogo SDS vedno ulovijo ker imajo nerodne notarje

  • Olga2345

   Ne, vsi levičarji kradejo, zato kreditov ne rabijo!

  • Steiermark

   Ali misliš na razne kratkonoge udbovske podgane, ki so denar pokradli v Sloveniji, ga ob in po osamosvojitvi znosili ven in ga sedaj “legalno vnašajo” in uporabljajo…. nekaj tega je bilo verjetno tudi odnešeno v bosno, pretežno pa na ciper in druge fiskalnne oaze! Tale levaška svojat, kateri pa samostojna in svobodna Slovenija, nikoli ni bila njihova intimna opcija, bi pa rada sedaj vso krivdo valila na JJ in druge! Moraš pa res biti zabit, da nasedaš takšnim levaškim floskulam, ko pa še danes dokazujejo svoje podtalno delovanje, ropanje našega denarja, tudi z kamuflažo, da so plačali maketo….. Bog ti pomagaj, ob tvoji revščini v glavi…..za kar pa nisi sam-a kriv-a, ampak je bila to krivična “porazdelitev” pameti, ki te je prikrajšala zanjo….

 • realnost

  Levi volilci pokažite pogum in volite desne stranke in pokažite svojim oblastnikom da je dovolj njihovih laži in strašenja pred uspešnejšo desno vlado.
  Slovenija si zasluži boljšo vlado in večji napredek kot je to pod levimi vladami..

  • Zgornji

   Ja, upamo da res že zaslužimo , Aaaampak, če smo se le dovolj Poboljšali, … kajti, drugače nebo Nič z Boljšo vlado !!! ! !!! kajti Vsak narod dobi Takšno vlado kakršno si zasluži v tistem trenutku !!! ! !!! In Cmerar , Kahlar , Đankovič, Tuerk, in podobna Golazen so samo Odraz kako Nizko Smo padli v teh letih !!! ! !!!

 • Franjo Trojner

  Ne prezrite!
  07.06.2018 /mineva 26 let od izvedenega atentata, umora legendarnega ljudskega predsedniškega kandidata in dobrotnika iz Negove g. Ivana Krambergerja.
  Čuvajmo svoje politike žlahtne desnice, da nam jih tik pred volitvami kak levičarski fanatik ne pospravi.

  • Zgornji

   Jaaaa, Ampak šele po 25 letih mi je postalo Jasno zakaj se je ta Hudobija Dopustila !!! zato, ker je bil brat Ivan Premalo zavzet za ozdravljenje pederastije (in lezbištva) ki je postala že kar ” v modi ” !!! ! !!!

 • rubec

  Nekaterih dejstev se ne da spremeniti pa če še tako molimo. Ajdovi žganci so boljši od koruznih in Janez Janša je slovenska ikona.

  • Zgornji

   Še Neprimerljivo Mnogo Boljši pa so Polnozrnati žganci !!! ! !!! Ti so Neprekosljivi !!! ! !!! Ko enkrat človek te proba, Nikoli več ne proba Ajdovih, razen v Kriznih razmerah !!! ! !!!

   • xtc

    No jaz pa pravim ,da nema tice do prasice,ko jo enkraš probaš se je ne moreš več odrč.

    • Andrej S

     Še mal pa bo tudi ta prepovedana prasica namreč

     • Mojca pokraculja

      Hehe, ostane nam samo se zele.
      Crambe, crambe, semper crambe

    • Mojca pokraculja

     “a krila da su joj od kupusa”…. se pa konča.

    • Zgornji

     No, jaz sem probaval vse prasice, pa sem se jim tudi Odrekel . Sicer ni bilo tako lahko, in tudi ne tako hitro, a z Dobro Voljo se Vse Da !!! ! !!! Torej, če žal nimaš Dobre Volje, imaš Žal Slabo Voljo , in z tako pa žal res nemoreš nič Dobrega storiti. Najprej se moraš Poboljšati, in šele nato bo šlo . Do tedaj pa žal nebo nič od tega . Lp do tedaj.

 • Zgornji

  HINAAAAAAAVCI PARAZITSKI LENI ZAJEDALSKI ZLOBNI PREVARANTSKI ZAŽIRALSKI OGABNI GRDI ZBLOJENI !!! ! !!! SAMO ŠE LAŽNIVEGA KAHLOTA SE MANJKA ZRAVEN , KI ZNA NAJBOLJE OD VSEH VLEČI UPOKOJENCE ZA NOS … IN ŠE KAM !!! ! !!! BEDA NEKEGA NARODA !!! ! !!!

  • Batman

   NE DERI SE!

   • bolimeđoko

    Kaj pa ti ? Za tebe to ne velja ?

   • Zgornji

    SEM TI ŽE POVEDAL, AMPAK, TAKO KOT ZDAJ SE JE ZOPET IZKAZALO, DA MARSIKOMU NITI VELIKE ČRKE NE ZALEŽEJO DA BI KAJ RAZUMEL !!! ! !!! EVOTI DOKAZ , ZAKAJ JE DOBRO DA VČASIH MALO BOLJ POUDARIM !!! ! !!! TUDI ZA TAKE KOT SI TI !!! ! !!! ( da nebom rekel Predvsem za take kot si ti ) .

    • Batman

     NE DERI SE!

     • Zgornji

      NO, EVO GA , TA BUČAMAN SPET NE RAZUME :-P
      Aja, zdaj bo pa meni rekel da ga ne razumem …
      ZA TAKE SO ŠE VELIKE ČRKE PREMAJHNE !!! ! !!!
      NO, EVO VAM HINAVCE .
      Žaaal.
      Eh, kaj se sploh obremenjujem z takimi … :-P ?
      Brezveze :-P

     • Batman

      Prosim te NE DERI SE!

 • xtc

  Šarec je včeraj slavno prpadel.

 • Jaka Sraka

  Storili so pač napako, dajmo jim še eno priložnost…je rekel drugorazredni…

 • Olga2345

  Murglski klovni, brez časti, morale, postenja in integritete…

 • WISKY 1000

  zoprni rdeči parazitski frisi,poglejte NAŠEGA JANEZA ,URŠKO,NI PRIMERJAVE.

 • PIA PlA

  Najbolj pošten levi politik je dostojen predstavnik mafije.

  • Batman

   A imaš dokaze a to?

   • PIA PlA

    Imaš dokaze, da si Batman?

    • Peter

     Jaz garantiram zanj.
     Robin

     • PIA PlA

      Pa daj že enkrat prevzemi tvoj radio, verjetno je že šel v ilegalo.

     • Peter

      Kje pa je zdaj?

     • PIA PlA
   • montyamp

    Ja imam .
    IVEK KDO TEJEUBIL ????????????
    DANILO KDO TE JE UBIL ?????????????
    JAMNIK KDO TE JE UBIL ????????????
    NOVIČ KDO TE JE NEDOLŽNEGA ZAPRL ???????????
    KDO JE JANŠO ZAPRL PRED VOLITVAMI , POTEM PA SE USRAL PRED ESČP IN GA MORAL IZPUSTITI ???????????

    • Batman

     Dokler niso pravnomočno obsojeni so nedolžni. Ali je to samo privilegij nekaterih?

 • Soave

  Pokvarjena kljukca številka 2 in 3 mi gresta najbolj na živce v soočenjih. Drugi ljukec je pokazal vso svojo aroganco. Le od kje mu pogum stopiti pred ljudi, In govoričiti, kaj je sedaj potrebno narediti ? Oni tretji kljukec vedno zaključi s slavnim letom 2004 – 08 !!

  Veste, Nova, mene vse te ” bližnjice ” do denarja, ki po zakonu ne sme biti namenjen za strankarske kampanje, niti ne motijo, Me pa moti zaletavanje medijev samo v desne stranke.

  • Imaš prav Soave.
   Velik del krivde, da so postali tudi desni, ki so neprimerno strpnejši od levih tudi glasnejši je na tem, ker naši mediji niso nepristranski.
   Žalostno je, da se moraš boriti za resnico, ki je vsem vidna, a mediji pa jo prikažejo ravno obratno.
   Ja, vsakemu normalno pametnemu, se počasi “ušesa ugladijo”. Zdaj pa se čudijo in hočejo desne utišat, ker niso navajeni, da tudi desni kdaj pokritizirajo.
   Naša Ustava pravi, da smo PRED ZAKONOM, VSI ENAKI – torej : ???
   KJE JE PROBLEM ???

   • Štalmajster

    Vsi smo enaki eni bolj, drugi ………malo manj ….. odvisno od stanja v priftošlnu in koristnosti za ….. “višje cilje”.. ;-
    (Za par 100€ te zbincajo iz bajte ………….. za milijone …… pa fajn službo v EU)
    Če pa veš, da se pa nekdo v tebe zaganja, je pa treba biti ….neprimerno BOLJ PREVIDEN.
    (se mi zdi, kot da ne bi vedeli, če je pes popadljiv …… je dobro vedeti, kako dolgo ketno ma predvsem pa KAKO MOČNO ;-))) in mogoče še najbolj važno – kdo ga hujska )

 • montyamp

  Tranzicijska prevara stoji na temeljih organiziranega kriminala politilčnih elit
  LJUBLJANA -ZAGREB-BEOGRAD .
  DIGITAIZIRANA UDBA , to so starih partijskih fosilov vajenci . ki na mafijski način mešetarijo s pokradenim denarjem , zato je kriminalno financiranje strank murglosrbskega ešalona za slovensko v EU najbolj gnilo krivosodje , le podaljševanje delovne dobe , kjer se s ščitenjem kriminalcev da zelo lepo in relativno mirno živeti .
  Spregledali so ultraidioti samo eno malenkost , ko bo nekdo narodu odprl oči , bodo vrane imele veselice okrog kandelabrov , kot v italiji 1945 .

 • montyamp

  Kastrirani levičarski izkrivljenci morajo reveži delati po navodilih UDBOVSKIH REPTILOV , ki vsake toliko časa pospravijo kakšnega političnega nasprotnika .
  IVEK KDO TEJEUBIL ????????????
  DANILO KDO TE JE UBIL ?????????????
  JAMNIK KDO TE JE UBIL ????????????
  NOVIČ KDO TE JE NEDOLŽNEGA ZAPRL ???????????
  KDO JE JANŠO ZAPRL PRED VOLITVAMI , POTEM PA SE USRAL PRED ESČP IN GA MORAL IZPUSTITI ???????????

 • Ne spada mogoče to čisto v to temo pa vendar…… čisto mimo pa spet ne.
  Spet moram ugotoviti, da nismo PRED ZAKONOM VSI ENAKI.
  Stranka SDS si je morala sama kupiti poslovne prostore ( pa najbrž še marsikaj…) in jih plačati iz sredstev članarin in (najbrž ?) tudi nekih donatorjev, saj nekih drugih prihodkov nima, medtem ko je recimo SD poslovne prostore “podedovala” od prejšnje zvezne države SFRJ.

  Ali mogoče nismo mi vsi DEDIČI zvezne države SFRJ ???

  Zdaj pa se stranke prerekajo med seboj od kje kateri sredstva za predvolilno kampanjo !!!
  Mislim, da bi bilo pošteno, da bi si vsaj na začetku, pošteno razdelili “zagonska” sredstva.

 • smiljan

  Te dni sem prepotoval Slovenijo in opazoval oglaševanje. Takoj ti pade v oči, da je tu nekaj hudo narobe.
  Odkod novonastalim strankam toliko denarja????

 • smiljan

  Levi blok ima toliko denarja, da ima že v za 6-7 volilnih kampanij.

  • domovina mili dom

   Zato pa komunisti raziskujejo “Panama gate”, novinarji Dela, da skrivajo svoje ropanje Slovencev.

   • Olga2345

    Našli bodo svoje usrane gate!

 • žogica

  Pokvarjeni kljukec št.4— Janez s SDSom!

  • Olga2345

   Četverica: SD, SMC, DeSUS, ZL?

   • žogica

    Vodi SDS!

    • Štalmajster

     Pa ne da že imaš rezultate za v nedeljo ? Torej te ne bo presenetilo ? ;-)))

     • žogica

      Olgi sem napisala, da je največje “sranje”SDS, očitno nisi razumel!

     • Štalmajster

      A imaš ti dva predala v torbici ?

     • žogica

      Štiri!

     • Štalmajster

      Super. Minimum je menda 2.

     • žogica

      Zate!

     • Štalmajster

      Pa normalno. Bistvene stvari imaš v predalu 1 in 2.

     • žogica

      1.2.3.4. !

     • Štalmajster

      Saj pravim supeeeer ! Bistvo se nahaja v 1 in 2. Vprašaj kolegico, ki je blond. Predpostavljam pa, da si ti tudi. ;-) Al se motim ?

     • žogica

      Motiš se! 1.2.3.4.!

 • domovina mili dom

  Jasno zakaj kučanovi mediji ne vabijo Požarja na soočenja, po zakonu hanzi TV mora, je videno tukaj:

  http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=23350

 • Štalmajster

  In kaj je s tistim financiranjem iz tujine ? Žal se JJ ni nič konkretno izjasnil….. ???

  • žogica

   To se bo vse razjasnilo ko bo že mandatar in potem bo konkretno odstopil, hihiiiiiiiiiiii !

   • Olga2345

    Seveda, se bo razjasnilo…Kučan, Janković, banksterji… Tokrat dobite kocke nazaj v glavo!

    • žogica

     Hihihiiiiiiiiii, še se bo dogajalo po volitvah, čaka nas vroča jesen, vas pa Orbanistan!

   • Štalmajster

    Ja ja ….. “razjasnilo” …… eni drugi pa znajo …… oprat.
    V stilu: https://www.dnevnik.si/1042591837

  • Olga2345

   Mislite Cerarja? Financiranje v milijonih s strani hrvaškega milijarderja?

  • učko

   Iz tujine se pri nas financirajo Janković, Erjavec in ostala banda. Največ teh tujih financerjev je iz z nafto bogatih muslimanskih držav, Erjauc pa ma še Turke “čez” !!!

   • Štalmajster

    Ma ne ne mi razlagaj ;-)) To je tak kot da bi trop starih kur*irjev vprašalo deklico, če je kaj grešnega mislila. ;-))

  • Sonja

   Ob levičarskih milijardah ki so jih dementni levičarski bančni vplivneži pokradli in še naprej veselo iz ozadja ropajo je tvoje vprašanje popolnoma nesmiselno.
   Pri SDS je vedno vse transparentno!
   Nasprotno vsi levičarji in vse enako misleče stranke pa prav nasprotno na vsakem koraku zlorabljate in se okoriščate na nezakonit način. Lep primer je:
   – Cerar ki še do danes ni pojasnil kam je poniknilo 5 milijonov evrov, vse lopovsko nastavljene kadre ki je Cerarjeva vlada nastavila v vseh strukturah, pa razna potovanja kjer so zapravljali milijone;
   – pa Mesečnik ki se prevaža z marcedesom;
   – pa Erjavec ki ima svojega stražarja za čuvanje psa in ženo
   – pa Klemenčič ki ni nikoli pojasnil svojega premoženja-
   – pa nesposobni Janković ki vse kar se loti postane sranje, pošilja firme v stečaj in izvora premoženja nikoli ne pojasni
   – pa Rigelnik ki se vedno skriva v ozadju in se na vse mogoče načine okorišča na račun davkoplačevalcev.
   Štalmajster ko se bodo tvoji kaj konkretno izjasnili potem pa piši in komentiraj. Do takrat pa raje ne blebetaj in ne nakladaj z svojimi neumnimi levičarskimi vprašanji …..????

 • Vera

  To sinočno soočenje vseh strank , upam , da bo šlo čimprej v pozabo, razen 3.6. to je v nedeljo, ko bo treba obkrožit stranke, ki znajo in želijo delati za ” slovenski narod “, ne za tujce iz vseh vetrov in celin .

 • Asja

  Rdeči levičarski paraziti tako in tako ne znajo drugače. Prvo ropajo kjerkoli se le da saj vedo da se vedno lahko okoristijo s KRIVOSODJEM, BREZPRAVJEM in STRICI IZ OZADJA. Potem se lažejo, sprenevedajo in s prstom ob podpori vseh LEVIČARSKIH MEDIJEV(RTV Slovenija, Kanal A, Pop TV, Mladina, Delo, Dnevnik, Večer, itd.) kažejo na desnico ki jo vidijo le oni in jim služi kot zunanji sovražnik in jih krivijo za vse lastne lopovščine.
  Ti scenariji so že davno spregledani, le levičarski slepci in njihove koristoljubne ovce tega nočejo niti ne želijo videti niti vedeti.
  Vso LEVIČARSTVO je do podna GNILO in POKVARJENO, tudi za ceno siromašenja in uničevanja Slovenije in slovenskega naroda. To dokazujejo že vse od leta 1945 pa do danes ko so z vsemi levičarskimi zločinci ropali in uničevali za svojo umazano ideologijo. Da je to tako in obstajajo tudi dokazi kjer so poleg navedenih kriminalcev še Janković, Zidar, Golobič, Kresalova, Klemenčič, Kopač, Detiček, vsi dementni bančni tajkuni in še mnogi kriminalni koristoljubci.
  Čas je da se te levičarske hobotnice že enkrat rešimo, se jih pošlje na smetišče zgodovine in se Slovenijo zgradi na poštenih vrednotah BREZ levičarske gnilobe!!!!!!!!!!!!

 • žogica

  Samo tole vam bi rada povedala: možno je, da bi Janez v nedeljo dobil največ glasov, ampak ne bo mogel sestaviti vlade……in potem bo sestavljala vlado levica !!!!!!!!!!!

  • učko

   Možno je tudi, da bo Janez sestavil vlado in tam noter ne bo levuharjev !

   • žogica

    Samo teoretične možnosti ima!

 • Olga2345

  Levajzli z mesečnikom “se vidijo” v protestu “proti sovraštvu in izključevanju”?! Tudi v transparentnih kot “Splavimo cerkev” in “Deportirajmo državo”?!!! Za normalne ljudi je to placano politicno- levicarsko širjenje sovraštva proti cerkvi in anarhizem!
  Slovenci, naženimo levičarje in vrnimo Slovenijo med demokratične narode!

  • žogica

   Vi boste sami sebe nagnali v Madžarose k Orbanistanu, hihihiiiiiiiiiiii !

 • žogica

  V nedeljo vsi na volitve, volimo ZA Slovenijo, NE za Madžarose!

  • učko

   Volimo za Slovenijo in ozaveščeno Evropo in ne za Rusomajmune ! Volimo Janšo in Požarja !!!

   • žogica

    Volimo ZA Slovenijo v EU, ne za Slovenijo v Romuniji!

   • Štalmajster

    Mona, ja kaj so ti pa Rusi naredli ? Pripeljali LGBT, multikulti, feministke, vsiljujejo migrante,……. ? Ali samo slepo podlegaš ž medijskim hujskačem ?

  • Jože Tomažič

   Se strinjam s tabo

 • Zgornji

  Že zadnjič se mi je zdelo, da je bilo od “N’šga Očija” nekam sumljivo prijazno pisanje , ja … ;-) :-) ;-)
  Lep pozdrav iz sončnih dobrav , čav :-)

 • Hribouc

  SDS & Janez Janša + NSI + Požar = Zmaga

 • Mare

  Sedaj so našli par pušk in s temi bodo streljali do konca, še danes naj Janša zdrži pritiske, umirjeno, brez padanja na te pritlehne provokacije:

  Svojsten pogled na včerajšnje soočenje pa si preberite na spodnjem linku, v komentarjih:

  https://gospodovasepetanja.blogspot.com/2018/05/72.html

 • Jože Tomažič

  JJ ne bo nikoli sestavil vlade, potem pa pridejo nasi na vrsto.

 • METULJ

  UH KAKO BEDNA SO TA SOOČENJA PREDSTAVNIKOV POLITIČNIH STRANK, KI SE BORIJO ZA VSTOP V SLOVENSKI PARLAMENT!

  KOT OSNOVNOŠOLCE JIH VODITELJI RDEĆIH TV HIŠ OBRAVNAVAJO VSE IN JIM ŠTEJEJO SEKUNDE KOLIKO ČASA LAHKO V VKRATKEM ČASU PORABIJO ZA NJIHOVE PREDSTAVITVE SVOJE STRANKE, ITD…HUUU; GROZA, TAKO SE JE IZRODILO RDEĆE POLITIČNO RAZISKOVALNO NOVINARSTVO, PFUJJ!!

  PA SLOVENCI GLEDAMO TO POLITIČNO DIRIGIRANO RDEĆE SRANJE, KOT V PRETEKLOSTI, VSE ISTO!! RDEČA POLITIČNA VAŠMAŠINA OPRAVLJA SVOJE DELO, DIRIGIRANO IN VODENO OD RDEĆE MAFIJE V SLOVENIJI!!

  SLOVENCI, DAJMO NARDIT ŽE KONEC TEM RDEĆIM PASJIM PROCESIJAM NA JAVNIH RDEĆIH DIRIGIRANIH MEDIJIH!! ODKLOP RDEĆUHOM ! HEE

 • Ignacij

  Hahahaha, ukvarjate se z nekim drobižem, a o miljonih, ki vam jih nakazuje Orman preko “svojih” podjetij, pazi – IZ TUJINE! – pa niti besedice!!!! :) In vi “kao” novinarji!!! Hahahahaha….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!