Poglejte, koga bo na volitvah podprl Pavel Rupar

Pavel Rupar (Foto: STA)

“Spoštovani simpatizerji, spoštovani vse Tržičanke in Tržičani! Zopet mi je bila odvzeta ustavna pravica biti voljen! Zakaj, kako, me ne zanima! Na volitvah me tisti, ki ste me želeli voliti v Tržiču in na Jesenicah, ne boste mogli! Zato vas vljudno prosim: vsi, ki ste mi namenili glas, me podpirate, spodbujate, ste z mano, me imate radi … z vsem srcem vas prosim, da namesto mene na Gorenjskem in v Tržiču volite SDS!!! V Tržiču je to mlad fant, moj naslednik Jure Ferjan (ŠT. 19), ki ga poznate z Nova24TV! Glas zame namenite njemu! In Janezu Janši!” je na socialnem omrežju Facebook zapisal nekdanji tržiški župan in poslanec Pavle Rupar, ki bi moral kandidirati na listi Združene desnice, vendar je Državna volilna komisija po mnenju mnogih uglednih pravnikov protipravno izločila celotno listo v volilni enoti Kranj.

Odločitev Državne volilne komisije, da izloči celotno listo v volilni enoti Kranj, je za kandidaturo za poslanca v državnem zboru prikrajšala tudi nekdanjega župana Tržiča Pavla Ruparja, ki bi moral kandidirati ravno v svojem domačem okraju.

V svojem zapisu na Facebooku je zapisal, da zaradi tega dejanja kot kristjan nikomur ne zameri, tudi tistim ne, ki so ga preganjali in mu odvzeli premoženje. Zato je tistim, ki so ga nameravali voliti v rodnem Tržiču in na Jesenicah, položil na srce, da glas namenijo znanemu novinarju Nova24TV Juretu Ferjanu iz Tržiča ter Janezu Janši. Naj se sliši še tako nemogoče, to vas prosim! In se vam tudi zahvaljujem za podporo! Le tako, da se ne bomo sovražili in obsojali, bomo zmagali!!! Če meni ne uspe, naj tistemu, za katerega bije srce, četudi je ranjeno …,” je iskreno povedal in za zapis prejel številne komentarje odobravanja ter spoštovanja.

Jure Ferjan je kandidat za poslanca na listi SDS.

Ruparjev zadnji odmeven zapis je prišel v javnost, ko je ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki želi preprečiti zmago pomladnim silam, podučil o pravih slovenskih vrednotah. Hkrati mu je priporočil, naj se umiri, utihne in spoštuje tiste, ki mu dajejo kruh ter mu še za silo gledajo skozi prste.

C. Š.

 

 • Amerikanc

  Jure je pravi dečko.

  • karpelec

   …s čigavim certifikatom?

 • Hun

  se en populisticni zabitek

  • montyamp

   Hahaha , še 10 dni imaš da spokaš .

 • antimur

  Bravo Rupar, ostal si dečko na mestu, prav tako pa je bila povsem pravilna tvoja izjava o pregledu mednožja, če pogledamo današnji sklic parlamenta, od poslank SMC, Tomićke, Bratušce, bi takšen pregled bil prav dobrodošel.

 • šmentanamuha

  Tudi Jure Ferjan je razlog, zakaj letos volim SDS. Zelo zelo v redu dečko in sposoben voditelj na Nova 24TV.

 • Franc Šink

  Tržičani poslušajte ga.

 • Osti jarej

  ….oooohhhh….

 • Joža

  Polančev prav pove, zdaj ni več druge kot SDS.

 • Stajerka

  lewakom se rola…..delirij** najvišje stopnje….

  igy02
  24.05.2018, 10:01:22
  +18
  Glavni tajnik SD Jauševec je napisal: volite SD. Kajti če zmaga JJ, boste večino časa preživeli na protestih. Človek se vpraša: kakšna stranka je sploh to?

  **SSKJ – delírij -a m (í) med. stanje zmedenosti s prividi, navadno v vročici, bledež: pasti v delirij; biti v deliriju; ranjenci so kričali v deliriju; govorila je kakor v deliriju / alkoholni ali pijanski delirij stanje zmedenosti, združeno s podrhtavanjem zaradi alkohola // ekspr. močna duševna razdraženost: njeno razburjenje je mejilo na delirij; pren. delirij strasti ♪

 • Miha

  Čestitam g.Rupar!!! Verjamem da bo na volitvah čim več glasov proti vsemu kar predstavljajo Janković, Erjavec, Židan, Cerar, Mesec, Bratušek in vse njim enako misleče levičarske stranke ki nas vodijo v siromašenje in pogubo. Čas je da Slovenija končno obrne list zgodovine in nameni glas desnici in končno pošlje vso levičarsko ideologijo na SMETIŠČE ZGODOVINE!
  Vsa LEVIČARSKA IDEOLGIJA je gnila in umazana. In si zasluži da nikoli več z svojimi LAŽMI, PODTIKANJI, SPRENEVEDANJEM, ROPANJEM , SIROMAŠENJEM in UNIČEVANJEM ne bodo VEČ na oblasti.
  Vsi levičarji so popolni LUZERJI in PARAZITI ki vedno živijo na račun drugih, za narod in sočloveka pa jim je in jim bo VEDNO prav malo mar!!!!

 • Anton

  skupno in složno na volitve, s ciljem, da bo v prihajajočih volitvah čimmanj prvokatorjev, bleferjev, populistov a la Erjavec, zaradi katerega so penzionisti, predvsem/zgolj tisti ki živijo pod pragom revščine (500/<) deležni za cca 35%< pokojnine kot bi jo morali imeti, vkolikor bi se pokojnine usklajevale linearno v skladu z gibanjem plač in gibanjem cen. Na račun Erjavca so dobro živelči zgolj že tisti nadstandardni upokojenci, za tiste male, pa itak ni imel nikoli srca, razen praznih obljub.Zato, in predvsem zato, volilci, predvsem upokojneci, volite za SDS. volite za tiste, ki so za vas najbolj poskrbeli v svojem mandatu in to je bil SDS, Janez Janša v mandatu 2004-2008, kjer so se pokojnine tudi usklajevale, vse potlej, v levih vladah temu ni bilo tako. Vse informacije lahko dobite na netu, vkoliko niste vešči tega, lahko poprosite svoje bližne da vam pomagajo.

  sarkazem press

 • DrainTheSwamp-še pomnite?

  “Pošten Slovenec ima moralo in etiko, vrne kredite in ne nadleguje farmacevtk!”

  Hahahaha vemo, ja.
  Pravi domoljubni Slovenec bo kredite raje najemal pri sumljivih poslovnežih v Republiki Srpski, in imel bo “moralno držo”, da te kredite vrne, seveda šele potem ko se ga pri tem zaloti. Etika pa se kaže v konstantnem izmikanju vročitvam ter zmerjanju sodstva – razen, kadar odloči v njegov prid. Takrat nastopi zbor čričkov…Res pa je, da ne nadleguje farmacevtk – veliko raje ima kritične novinarke. Ker-“svoboda govora”

  • Olga2345

   Spet mlatenje prazne slame! Vse je bilo uradno objavljeno in izpeljano! Raje vprašajte Kučana o denarju na roke…in vaše Miki miške! Pa Cerarjev denar od “makete” za volitve….Pa SD o neplačanih stroških kampanj za nazaj, pa ZL o nezakonitem financiranju….
   Nismo vsi enaki!

   • DrainTheSwamp-še pomnite?

    Torej “raje glejte drugam, ne mene, za vse so krivi drugi…..Kučan Kučan Kučan….”
    Kako da nisi sama sebi dolgočasna.

    • Olga2345

     Kučan rušii državo že 27 let in je navaden udbomafijec in terorist! Tem je mesto v zaporu!
     Kar se tiče spornega KREDITA, je celo računsko sodišče pohvalilo reakcijo SDS-a…in reklo, da bi tako morali ravnati vsi! Zato pometite pred lastnim pragom, nato napadajte!

     • žogica

      O spornem kreditu se bo še slišalo, pa o Snežiču, Janezu, Đijani……., pa še o kakem mafijcu !

     • svoboda sloveniji

      VSEKAKOR SE BO SLIŠALO, SAMO DA V PRAVI LUČI !!!
      SLOVENCI !!! VSI NA VOLOTVE !!!
      VOLIMO SDS !!!
      VOLIMO JANEZA JANŠO, KI JE DUŠA TEGA NARODA !!!
      OČISTIMO IN OSVOBODIMO NAŠO !!! SLOVENIJO !!!

     • žogica

      Tvoja duša je ravno tako pokvarjena, kot Janezova, Slovenci to vemo !

     • Fosa Stefan

      koza je koza, snežič je nekaj ustavril, da ima kučan pa židan kje krasti, kaj pa ti, živiš od sociale da kradeš poštene ljudi,..

     • žogica

      Snežić je ustvaril na mafijski način, vpletel se je tudi Janez….., še bo vroče. Če ti živiš od socialne pomoči in kradeš nesrečnim ljudem, si pa res debil.

     • DrainTheSwamp-še pomnite?

      “Tem je mesto v zaporu”
      Ne pa tudi preprodajalcem orožja, precenjenih podalpskih parcel in finskih osemkolesnikov, ti so, citiram: “nepogrešljivi za demokracijo”

     • svoboda sloveniji

      PRAV SIGURNO BOJO VSI KI JIM JE MESTO V ZAPORU V ZELO BLIŽNJI PRIHODNOSTI TAM TUDI PRISTALI !
      NAMESTO NEDOLŽNEGA DR. MILKA NOVIČA.
      ŠE PREJ NEDOLŽNEGA JANEZA JANŠA , TONETA KRKOVIČA IN ŠE PREMNOGIH …..
      TAKOJ, KO SE VZPOSTAVI DELOVANJE PRAVNE DRŽAVE !!!

     • DrainTheSwamp-še pomnite?

      avstrijci so obsodili človeka, ki je podkupnino prenesel, naši so oprostili človeka, ki jo je prejel

    • Fosa Stefan

     ja če slovenija ne bi premogla tebe, pa kučana, pa krdelja pa klemenčiča pa viranta pa masleše pa jankoviča,… pa makporovičke, tomičke, pa še kakšne gnusobe,…BI BILA DEŽELA PONOSNIH SPOŠTOVANIH LJUDI ALO SLOVENCEV Z VELIKO ZAČETNICO
     tvoj doprinos in dprinos kučana pa je znan, najprej diskreditacija, nato likvidacija tudi fizična, trupla, pasje orgije odlikovanje jeleniča, ki je okradel rdeči križ, odlikovanje dolničarja, ki je ustrelil lastnega brata,.. to pa je doprinos

     • DrainTheSwamp-še pomnite?

      se pravi točno tako kot sem napisal

  • Clemen J.

   Kolikor sem ugotovil je za levicarje, izdajalce in unicevalce slabse ce vzames kredit 450k pri srbkinji, in se nato opravicis in prekines pogodbo, kot pa ce nakrades miljarde slovenskim drzavljanom, si izplacas miljon nagrade za slabo poslovanje in dokapitilizacijo in dajanje miljonskih kreditov kreditno nesposobnim posameznikom, ki te krefite niso imeli namena vrniti in jih tudi nikoli niso, s tistim fenarjem pa kopujejo slovenske mefije in fabrike, katere prodajo ponavadi v srbijo, kjer kredite dobijo od popolnoma iste zenske.

   • DrainTheSwamp-še pomnite?

    Kdo pravi, da je slabše?? Naj gredo v zapor vsi, ki so podeljevali kredite in si izplačevali milijonske nagrade potem, ko smo jim davkoplačevalci rešili banke…., levi, desni, srednji…kriminal je kriminal.
    Tvoj problem je, da misliš, da je potrebno obvezno brezpogojno ščititi “svoje” (kdorkoli naj bi to bil), tako kot ti svoje. Pri tem pa se ne zavedaš, da imaš bistveno manj skupnega z ljudmi, ki jih voliš, kakor s povprečnim “levakom”, po tvoje izdajalcem in uničevalcem.

    • tramal

     Če nebi bil slep in zabit,bi že davno spoznal da kradejo levičarji in to po celem svetu .

     • DrainTheSwamp-še pomnite?

      Kdo je že odgovoren za zadnjo ekonomsko krizo?

  • slosin

   ni kej, floskule obvladaš, mamica je ponosna nate…

   • DrainTheSwamp-še pomnite?

    Iz “floskul” je doktoriral vaš častni prištinski doktor, že 25 let poslušamo iste pravljice

    • Fosa Stefan

     JA NE JAMRAM, AMPAK KRADEM (DR GOLJUF MIRO CMERAR)

 • Olga2345

  Čestitke! Bravo Pavle! Bravo Jure!

  • Osti jarej

   ..za kaj pa?…volga…kaj takega sta pa naredila?

   • Capi

    Hmmm…..naj pomislim….eh, ne vem, povej mi kaj pa so naredili kandidati kot je Kahla in ostali levaki ki kandidirajo v Tržiču??

 • Vojteh Dovč

  Bravo naši i iii

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • Vera

  Res je , da mnoge nekdanje poslance zelo pogrešamo , med njimi tudi g.Ruparja . Prepričana pa sem, da ga bo Jure Ferjan dostojno nadomestil !

  • Michael

   HM pa res ne vem če je Ferjanov namen dostojno zamenjati Ruparja-pravnomočno obsojenega goljufa, znanega po seksističnih izjavah, pa še kaj bi se našlo.

   • Vera

    Kot poslanca mislim , ne mešam privat življenja posameznikov . Janković bi pa zaradi svojih velikih barabij moral že davno sedeti na Dobu !

    • Michael

     Bodite načelni. Glede Ruparja velja “službena pot” kot poslanca (je zaradi afer odstopil), kasneje nikoli pojasnjeno izstopil iz SDS, privat življenje ne velja, za Jankoviča pa velja. Sicer se pa strinjam. Za dokazane barabije bi moral sedeti na Dobu.

     • Vera

      Mater si ” dlakocepen ” !

 • Marjan

  Res študenti SDS bodo potegnili SLO iz gnoja. Vsak dan ste bolj nori in nori.

  hahahahahhahaha

  • resnicaboli

   Sin od klovna pa bo po tvojem?

   • Marjan

    Živim in delam v tujini. Nimam namena glasovat za nobenega, zato ker VSAKA VLADA DELA ZA SEBE NE ZA NAROD, pa da je to desna, leva, modra, črna vlada.

    • Soave

     No, ja. Potem pa že vemo zakaj se repenčiš.Ker nisi ne tiček, ne mišek ! Lepa reč, no ? Se ti zdi to v redu ?

     • Osti jarej

      ..no,no…..vsak pameten ,zdrav in mlad,gre “ven”…kaj pa naj dela v mafijastanu…..”garba” za plače politikantov in ostale zalege?

     • rabbit

      On je toliko zunaj kot Valter, Frank in podobni. Zanima me ker tuji delodajalec dovoli, da v službenem času pišejo za neko Novo 24 tv.

     • Marjan

      Desnuharji spet pametni. Če te že zanima začnem delati ob 15:30 ko se odpre ameriška borza in nimam tok nabit delovnik kot vi fizikalci.

      ahhahahahahahah

     • stajerc5

      Ob 15h se borza ZAPRE!!! Ob 15:30 spustijo pa cistilne ekipe notri, na delo veselo!!
      Pazi, da ti ne spodrkne, ker pri delu na crno nisi zavarovan!

     • Marjan

      Slovenski debelizem in slovenska zavist ne pozna meja. Za informacijo v Nemčiji je ura 15:30, ko se odpre AME borza. Malo se izobražuj zaostali desnuhar.

      hahahahahhahahah

     • rabbit

      Ti če bi bila jaz tako bogata kot se tukaj hvalite ne bi nikoli pogledala na eno Nova 24 tv. Ti pa pod različnimi imeni cel dan gor svetiš.

     • Marjan

      Se en razlog zakaj ne smatram da so desnuharji pametni. Prosim, da mi napišete kje se hvalim, da sem bogat. Vam res ni pomoči.

      hahahhahaha

     • rabbit

      To si moraš pa sam odgovoriti odvisno od katerim imenom pišeš jaz vem da si na socialcu in te je zelo zelo zelo strah kaj bo če bo potrebno začeti delati.

     • stajerc5

      Menda si sama opazila, da je res na tako nizki inteligencni stopnji, da pravzaprav nima smisla z njim… Ce se nebi spustil v moj metje, mu se odgovoril nebi.

     • rabbit

      Jaz jih en čas zajebavam potem pa BLOCK. Jr pa zanimivo, da so si za tujo domovino izbrali kapitalistično Ameriko a nič čudno da nihče ne dela v Rusiji

     • stajerc5

      Takim izdajalcem kot so “nasi rdeci” se Putka ne verjame.

     • stajerc5

      Ti uboga primitivna dusa! V Deutschland so samo Deutsche Börse, in to 11(enajst po vrsti), vec ali manj namenske.
      Jao, glup si ko tocak, in to leseni, iz bosanske bukve narejen!!!

     • Marjan

      Kolega verjami kar koli hočeš. Nimam potrebe, da se dokazujem nekemu anonimnežu brez življenja.

     • stajerc5

      No, koncno ti je zmanjkalo idej za naslednje lazi, ejejej…

     • rabbit

      Pa to ti sam sebe opisuješ si bil GUEST, sedaj pišeš vsak dan pod drugim imenom, moj računalnik me namreč obvesti, ko si ti.

     • rabbit

      Guest a ti si tudi v Miamiju daj ne laži pa nehajte se že izmišljevati upam, da pride en hujši od Janše na oblast pa vam te socialne in podobne bedarije lepo pobere.

     • pajot

      ha,ha,ha…dej zmisli si kaj bolj verjetnega. Res je sicer,da se s svojim IQ-jem lahko pogovarjaš samo z žabami,pa vendarle…..

     • samotoje

      A ni zanimivo, da je kar nekaj teh bedakov v Ameriki? Zakaj ne v Turkmenistanu? Ali pa v Čečeniji? Tja bi “ahhahahahahahah” bolj spadali. Ali pa so Fužine Amerika?

     • Osti jarej

      ……jah…ti manipuliraš z zrakom :-) in napihnjenimi baloni,ki so polni praznega

     • Osti jarej

      ….kje pa piše,da nima dopusta…al pa bolniške….lahko dela od doma…

     • rabbit

      Oprosti bi mu verjela, veš zakaj mu ne ker za vsako temo zamenja ime pod katerim objavlja zato vem da dela po naročilu in ne iz ZDA, ne iz ene iz kje drugod.

     • Soave

      Pa vseeno ni lepo se takole repenčiti. Iz varne razdalje.

     • rabbit

      Verjemi, da s takim si v tujini ne morejo nič pomagati še za pospravljanje ga ne bi postavili.

     • Djuro Sumar

      Je pa zelo zanimivo, da skoraj nihče ne gre na Madžarsko ali Poljsko, čeprav ste klerikalci vsi za Višegrajce in fašista Orbana.

  • tramal

   Verjetno te partizanske pokveke ki se vlačijo po sloveniji ne bodo.ho ho ho ho

 • lado

  levi potomci GOŠARJEV V BEGU ,24kur vas pogreša ,z vašim izbranim izrazoslovjem ,aja vzorniki so turnšek,zemljarićić,kućanćić,bivša RADODAJKA V LJUBLJ.ZVEZDANĆIĆKA,… kmalu bote ugasnili z ,vašo vtetovirano zvezdo !!! UPS

  • Osti jarej

   …gošarji v begu so bli tvoji tabeli žlahtniki

   • lado

    osti,daj iglo iz fdv-ja ven !!! pojdi po recept v murglićiće ,pa zvezdo si vtetoviraj ČE UPAŠ ,SKRIVAĆ ,kot tvoji gošarji ,!! RESNICA ZA VAS IN VAŠE HALAL MORILCE PRIHAAAJAAAA !!! Z moje strani bo boleče,kot so delali VAŠI MORILSKI STARŠI !!! TUDI V DESNICI NAS JE NEKAJ ,davas POŠLIHTAMO !!! po receptu srbskega MURGLIĆIĆA !!!! Z SDS IN DESNIMI GREMOV SLOVENSKO DRŽAVO !!! ZA NAS IN NAŠE ,DLOVENSKE POTOMCE !!! AAAAMEEEN!!!!!!!!!!!!!!

    2018-05-24 13:19 GMT+02:00 Disqus :

 • tonite falco

  Pa kdo normalen še danes sploh voli leve stranke – komunajzarje.
  Zato dragi volilci, državljani pojdite na volitve 03.06. 2018 v nedeljo in vsi volite SDS za boljši jutri vseh nas in otrok. Mi, ki ljubimo svojo domovino bomo vsi volili stranko prihodnosti SDS. Zato se vsi v velikem številu udeležite volitev!

 • Osti jarej

  …kakšen butast slogan….jure..v kakšnem smislu verjameš v tržič…a lahko razložiš

  • miro52

   Saj vsi vemo kdo je on. Po vsem tistem sranju, ki ga je imel, se je nekaj let potuhnil. In zdaj ne premore niti malo morale. Ponovno se šopiri kot petelin na kupu gnoja. Kriminalec, narcosoidnež,ki mu no para

   • Osti jarej

    …kdo to?….

    • rabbit

     Župan Sajovic z čokoladnim kurcem.

     • Osti jarej

      …ah…ta je blefer ,da mu ni para……primitiven…kader propadle lds……kurce mu je pa naredila dama,ki je ..kako naj rečem…nekako ožje povezana s tiči,ki strumno letajo okrog njega….samo to mi ni jasno,kdo je dal mero zanj….a on,župan…al oni tič,ki blizu slaščičarki in njemu leta?…..na liziko se je pa ,najbrž,kar usedla….khm

 • Osti jarej

  …fant je v resnici izjemno simpatičen….me pa zanima,če upa janši v oči pogledat,ko ga ogovori?!

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Soave

  G. Rupar je dobro napisal.
  Je pa res škoda, če je bila napaka Združene desnice samo šlamparija.
  V kar pa dvomim. Zato je sprememba nujna. Takole različno razlaganje in prilagajanje zakonov in predpisov , kot si to privoščijo levajzerji, je barabija prve vrste.In nikamor več ne pelje. Samo še navzdol.

  • Osti jarej

   …šlamparija?…ja,pajade

   • Soave

    No, pa ti napiši. Bilo je namerno ?

    Potem pa naj se vsi skupaj nekam zaletijo.

    Ampak, kako vedeti ?

    • Osti jarej

     ….drugega dela ni imel,kot pripravljati volilne liste….in zamoči….ni variante…tako neumen pa ni…..bo pa nagrajen…že kako…v to ne dvomim…sploh,če SDS pride na ablast

     • Soave

      Pa se ti ne zdi, da je ta ČE v tem primeru še večji ?

     • Djuro Sumar

      Namerno je storil napako in odstopil od volitev, da bo njihove glasove pobrala SDS ali NSI: Končno so ugotovili, da so desne glasove preveč razdrobili. Za nagrado mu je Janša obljubil ministrski stolček. Bodo ustanovili novo ministrstvo, Otrok kolikor jih Bog da.

     • Steiermark

      Potem pa ti ne prideš v poštev, ker te očitno ni “Bog dal” ampak njegov padli angel, lucifer……

     • Steiermark

      Namerno je bilo storjeno od levajzarjev, ki se ne držijo zakonov ampak jih prirejajo za svoje prevarantske namene – 2. veliki pok malega kratkonogega prdeca!

   • Zgornji

    TUDI JAZ ČEDALJE BOLJ DVOMIM, … TO JE BOLJ PRIKRITA ZLOBA … !!! ! !!!

 • Prle

  A Jurček je Pavletov naslednik? V vseh njegovih lastnostih? He,he,he.

  • Osti jarej

   …neumno do podna

   • Prle

    Imena Jurček sds ovce vendarle ne marajo, zdaj ga bodo pa volili..

    • Osti jarej

     …ajde…jaz ne volim in ne bom,dokler ne bo lustracije…..je pa jure v resnici prijeten fant….ampak,kaj naj on naredi,če nihče ne sme prdniti,ako ata smrk ne da blagoslova….še logar nikamor ne prileze

 • Osti jarej

  …..naj politika ljudem zagotovi delovna mesta ,z visoko dodano vrednostjo….za to jih narod plačuje…menda….al zato,da prodajajo meglo

 • Osti jarej

  …pa ne bo socialna problem na odhodkovni strani…pa na splošno prenizke plače in sramotne penzije….

  ej…koliko penzjona bo imel vinčeslav,ko bo šel v penzijo…. pa tanko?!!….420 evrov?…več si itak ne zaslužita

 • Iva

  Jure Ferjan, ekonomist, poznavalec SLO družbenoekonomske pokrajine, pošten in iskren, domoljub,

  za razliko od manipulanta multipraktika, medicinskega tehnika Möderndorferja, ki je bil postavljen na čelo ad hoc komisije DZ za preiskovanje bančnih(!) poslov. Halo??? Zakaj se je sestajal z Zemljaričem, Kučanom in kompanijo v Cankarjevem domu – domovanju našega Mitje R?

  • Osti jarej

   …se strinjam….ampak zgolj zato,ker modeldolfka niti videt ne morem…preklet blefer zabit

  • Marjan

   Jure se bo sestajal z Rokom Snežičom. Da ga posvetuje kako čimbolj oškodovat državo čeprav mislim, da ga je Juretov mentor Jansha že dobro naučil oz. posvetoval kako se stvarem streže.

   hahahhahahaah

   • tramal

    Spet te tlači mora .Samo Janša se ti prikazuje štiriindvasset ur na dan.Naj te kdo udari z kakšnim kladivom po glavi ,da boš vsaj nekaj ur v nezavesti in se boš spočil od Janše.

    • rabbit

     En apaurin ne bo zadosti bo treba po čem bolj močnem poseči. Pa v vrsto za psihiatra naj se postavi, bo tam tam na vrsti, ko bo šel Janša v penzijo ga bo takrat revež zelo potreboval, kaj bo hujšega , ko ne bo več osebe po kateri tako hrepeni da o njej govori tudi takrat ko spi.

   • Steiermark

    Vi levaški izprijenci, ki nam ponovno in večinsko vladate in nas zasužnjujete, preganjate in hočete nadomestiti z črnimi in rjavimi pošastmi, ki jih množično vabite v Slovenijo – bojda ste v zameno za nlb sklenili dogovor z umazanci v EU, da boste banko – vaš bankomat, obdržali, saj bomo mi vaši sužnji itak še dalje pokrivali manjke, v zameno pa vzeli ca. 50.000 islamcev in nam jih podtaknili…. seveda za vse te umazane mafijske posle, na račun nas Slovencev, ne potrebujete nobenega Snežiča, ste dali prave šole skozi in ste doktorji v mafijskih prevarantskih poslih, kar sami!

 • Osti jarej

  ….je pa res…če človek realno pogleda….kakšnih posebnih afer pa poslanci SDS…tko na uč,na zunaj…res niso imeli…..če že,je ona “s snegecom”,ena redkih,ki smo ji bili priča …po posnetkih…..na zunanji imidž res pazijo….zato je logična posledica,da so se pavla tako zlahka odrekli….

 • Jaka Sraka

  Čestitam, Pavel, to je reakcija poštenega, zavednega Slovenca, pripadnega SDS, ki ve kaj hoče.

 • Miroslav

  Pavel lepo si napisal bodi tak kot si radi te imamo.

 • garfi

  pohvalno
  za razliko od nekaterih odpadnikov, ki na rtvZLO napadajo SDS in nočejo vrniti
  s prevaro vzetega denarja stranki
  Čuša je lahko sram in nam dela škodo še naprej

 • Kučko pod pručko

  Moje besede Pavlu Ruparju za njegovo domoljubno potezo

  Vsa čast ti Pavle, da si ohranil zdrav razum in privrženost Sloveniji, čeprav si se s stranko SDS pred leti razšel. Vesel sem, da si jo podprl in priporočil tržiškim volivcem, koga naj volijo. Vidim, da si res pravi
  Slovenec in da je tvoja odločitev vezana le v dobro naše domovine. SDS bo več kot očitno zmagala, k njenemu izkupičku pa bo zaradi priljubljenosti, ki jo uživaš med Tržičani, prav gotovo pomagala tudi tvoja poteza.

  Bodi zdrav, prijatelj.

  • DJURO SUMAR

   Imaš prav, je pravi, kleni, klerikalni Slovenec, le pameti mu manjka, tako kot tebi.

   • Zgornji

    Najbolje pri vsem tem je, da Desnim Manjka Zlobe, ker ste jo Levi Voluharski Lenuhi žal že vso prevzeli .

 • DJURO SUMAR

  Prepričan sem, da je na Gorenjskem kar nekaj ljudi, ki so spregledali Ruparja in SDS in da bodo obkrožili karkoli drugega, kot SDS.

  • montyamp

   Hahaha , tvoje prepričanje je vredno toliko kot sneg na severnem polu .

  • alojz

   Vsak deloven in pošten bo upošteval Ruparjev nasvet. Za ostale se mi fučka.

  • Osti jarej

   …..tam imajo enega zeeelooo spornega člana džura

  • Jaka Sraka

   Ne glede na Ruparjevo mnenje, bo zmagala SDS

 • anzek

  Gospod Rupar, moj poklon.

  Vesel sem, da ste se tako odločili, čeprav, priznam, mi je žal, da Vas ne bom mogel spremljati v DZ.

  Za vedno pa mi bo ostal, pa verjamem, da nisem osamljen, Vaš govor v DZ-ju leta 2005 in omenjanje poslank Majdo Širca (LDS) in Majdi Potrata (SD) zaradi izjavljanja grdobij na račun drugače mislečih in bi odredil obvezni zakonski pregled med..žja zaradi ugotavljanja spola.

  • DJURO SUMAR

   Tebi in Ruparju bi morali pregledati možgane, če se vsaj malo razlikujejo od opičjih.

   • pupa

    Tebe še možganska kap zaobide, ker tam kjer so pri navadnih smrtnikih možgani, je zgolj PRAZNINA.

    • DJURO SUMAR

     Kako pa to veš ali me poznaš?

 • Janez

  Haha blesav Rupar. Volilec lahko nameni glas samo enemu kandidatu, samo pripadniki sekte imajo dva glasova in sicer enega za kandidata in drugega za firerja Ivana.

 • Marica

  Noben normalen slovenec ne bo volil SDS mafijo, Vsi volimo NSI, ki nas lahko edina pripelje iz brezna.

  • Vera

   Ste pozabila, Toninovo ” zmoto “, ko je s pritiskom na gumb omogočil Kučanu 1.600 evrov dodatka k pokojnini ?

   • Zgornji

    JA, ZGLEDA DA IMAJO TAKE BEJBE SPOMIN NA NIVOJU ZLATE RIBICE … !!! ! !!! Žal.

  • pupa

   Marica, da ne boš pregorela.

  • Novakec1

   V Argentino.

  • Novo Jutro

   IDIOT

 • DJURO SUMAR

  Le kako naj nam vladajo takšni, ki še volilnih prijav ne znajo izpolniti. Desničarji so res totalka nesposobni.

  • Zgornji

   Še vedno bolje, kot pa da nas vodijo Pokvarjeni Zlobni levi voluharski lenobni parazitski kradljivski hinavski zajedalci tipa cmerar in podobna golazen !!! ! !!!

   • Djuro Sumar

    Lahko je tebi, ki te vodi sam gospod Bog v nebesih. Amen.

    • Zgornji

     Pa saj me Večinoma Žal Ne , in Takrat mi je Težko Hudo !!! ! !!!

 • stajerc5

  Popolnoma vseeno mi je, ce ta komentar ne spada k temu clanku. Ampak, vsak, ki se cuti zavednega Slovenca, si naj vzame cas in si pogleda cisto svezi prispevek na youtubu! Zahvaljujem se janezu.pokoncni, ki ga je prispeval!
  Zakaj gre? Tajni pakt med Cerarjem in hrvasko vlado v dvojni povezavi:
  Zakaj se tajno placuje nepotrebne denarje hrvaski, v povezavi z NLB!?
  Zakaj imajo migranti popolnoma prosto pot iz Bosne, cez Hrvasko do nas!?
  VSE DOGOVORJENO!!!
  Za znoreti!!!
  ..
  https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be

 • Slovenka

  Zelo pametna odločitev. Moj nasvet: če ste iskreno naklonjeni desnici, volite SDS. NSl ni zanesljiva. Kaj sem našla pravkar v Delu: Tonin hujska proti Janši. Prepričana sem, da je NSl že sklenila kravjo kupčijo z levico. Zato pojdimo 3.6. vsi na volitve in volimo SDS, da bo dobila čimveč glasov, da bo volja zavednih Slovencev in Slovenk čim bolj jasno izražena. NSl si ne zasluži, da pride v DZ s takim vodstvom.

  • domovina mili dom

   Amen.

  • McBobo

   NSI so kameleoni že od nekdaj. Obračajo (lezejo v rit) se k tistemu, ki je trenutno na oblasti. Vseeno pa raje levo, kot desno.

   • Zgornji

    Aaaajjjj, … jaz sem pa že mislil da je že res kaj dobrega od njih … :-/ :-(

 • Kosobrin

  Ta se tudi obrača po vetru.

 • Rotar Jakob

  Sds bo spodnesla kurcanovo udbomafijo s krivosodjem in lgtb izrodki!

  • Donkof

   tako je in prepovedali bomo splau razen za migrantarje USE!!!

  • Sandokan

   mokre sanje

  • Zgornji

   Amen. Ampak, ko se bodo razmere zaostrile, je vprašanje če slep , zmeden in pokvarjen zloben narod nebo iz obupa in jeze šel spet voditi levuharje, in to bo potem povzročilo dokončni razpad države.

 • janez cepec

  PA KOJI KURAC JE rUPAR, DE NAS ZANIMA KERGA BO ON VOLU. PA KDAJ MU JE ŽE BLA UZETA BOLILNA PRAVICA. JE PROPADU SDS POLITIK, K SE GA JE ŠE LJUBLJENI VODJA ODPOVEDU, POPADU ŽUPAN TRŽIČA, KJER JE NAMEST DE BI OBČINO VODU, JE VODU MUTNE POSLE.

  • Ferdo

   Res si cepec!

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! Žal.

  • Jaka Sraka

   Pa kaj kurac briga mene, če ti tu čepiš in bereš novice, ki te ne zanimajo.
   Pojdi raje v Židanovo štalo.

  • bolimeđoko

   Si pa res cepljeni CEPEC……. sej si tolk butast, da ti člouk še zamert ne more, ker nima komu.

 • Slovenka

  Levica spletkari in spletkari. Zdaj bi radi postavili Jožeta Colariča za predsednika vlade in on je pod nekaterimi pogoji pripravljen razmisliti: https://www.24ur.com/novice/volitve/bo-v-imenu-preseganja-delitev-vlado-prevzel-kar-najbolje-placani-slovenski-menedzer.html

 • Slovenka

  SDS-u očitno dobro kaže, zato se levakarji zdaj tolažijo, da bo Janša sicer zmagal, Šarec pa bo odločilen pri sestavljanju koalicije: https://www.dnevnik.si/1042823267/slovenija/volilna-napoved-jansi-se-napoveduje-zmaga-sarcu-odlocilna-vloga

  Levakarji že slutijo, da volilni rezultat ne bo njim po volji, zato sedaj delajo vse, da SDS ne bi mogla sestaviti vlade. Ne, ne, ni še konec spletkarjenja. Najbolj preprosta rešitev je, da zavedni Slovenci gremo množično na volitve in volimo SDS, druge desne stranke niso zaupanja vredne. Smrad NSl se voha do Triglava, tudi SLS ni kak presežek, Združena desnica pa je desnici ta trenutek prej v sramoto kot pomoč, tako da SDS ostaja najzanesljivejša izbira.

  • lokec

   Saj se strinjam da je SDS najboljša izbira. Zakaj tako sovražiš čisto vse okoli sebe, brez prijateljev in zaveznikv ne bo šlo. Ti se izražaš tako da bo levica zopet zmagala.

   • Slovenka

    Nikakor ne sovražim vsega okoli sebe, samo NSl gledam z dobro utemeljenim nezaupanjem, Primc pa bi moral pokazati več pameti pri sestavi volilnih list. Še zdaj ne vem, ali je šlo za zavestno sabotažo ali kaj tretjega. SLS pa je januarja 2013 svoji lastni vladi zabodla nož v hrbet. Pri takih zaveznikih ne potrebuješ sovražnikov.

 • Franci Kindlhofer

  Pavel, kot “kolega” s ponesrečene liste, te v tvojem pozivu popolnoma podpiram. Na Gorenjskem ni druge alternative, kot SDS. Za Slovenijo se gre.

 • Djuro Sumar

  Pavle Rupar je velik kreten. Težko si predstavljam ljudi, ki ga volijo in podpirajo.

  • zokispoki

   Bolnik cefurski !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!