Policija deluje vse bolj ideološko: Kaznuje udeležence, ki so nosili slovenske zastave in dopušča totalitarne simbole

Kakšne kriterije ima slovenska policija pri odobravanju ali prepovedi koncertov ter kakšne kriterije pri izdajanju plačilnih nalogov za nošenje simbolov, zastav slovenske in tujih držav, tudi tistih, ki jih ni več?

V četrtek, 29. junija, sta v središču Ljubljane potekali dve prireditvi, in sicer je Svetlana Makarovič organizirala koncert z naslovom »Nosil bom rdečo zvezdo«, civilna iniciativa Davkoplačevalci se ne damo pa je po oddaji 48.222 zbranih podpisov za referendum o zakonu o drugem tiru v državni zbor pripravila prireditev z naslovom »Proslavitev oddaje referendumskih podpisov«. Tako je bilo na Kongresnem trgu na ta dan mogoče hkrati videti zastave nekdanje države Jugoslavije, ki simbolizirajo totalitarne čase, in zastave samostojne ter demokratične Slovenije.

V medijih je bilo mogoče zaslediti, da so policisti na tisti dan izvajali določene postopke zoper posamezne udeležence, na poslance Slovenske demokratske stranke pa so se v zvezi z izrečenimi globami obrnili tudi nekateri udeleženci prireditve “Proslavitev oddaje referendumskih podpisov”. Po pričanju nekaterih udeležencev se je namreč zgodilo, da je ena izmed udeleženk prireditve Nosil bom rdečo zvezdo kot prva napadla enega izmed udeležencev prireditve “Proslavitev oddaje referendumskih podpisov”, in mu ob tem strgala plakat, ki ga je držal v rokah. Slednji se je ob tem napadu zgolj branil in jo prijel za roko. Takrat pa sta dva izmed policistov zgrabila njega in ga zadržala, z izgovorom, da ne bi napadel udeleženke. Policisti so obema udeležencema izrekli globo v višini 250 evrov, in to kljub temu, da je udeleženka napadla prva, udeleženec pa se je zgolj branil. Na omenjeno dogajanje sta opozorila tudi dva izmed poslancev Slovenske demokratske stranke, in sicer dr. Vinko Gorenak in Žan Mahnič.

Policija izvajala ukrepe zoper udeležence, ki so nosili slovenske zastave
Poslanec Gorenak je v začetku meseca julija na Vlado Republike Slovenije naslovil vprašanje, koliko in katere ukrepe iz svojih pristojnosti je izvedla policija zoper udeležence, ki so se udeležili prireditve, s katero se je poveličevalo totalitarni simbol in nekdanjo totalitarno državo ter zoper udeležence, ki so se udeležili prireditve, na kateri so nosili slovenske zastave. Gorenak na odgovor sicer še čaka, vendar pa je o dogodku na seji državnega zbora v ponedeljek, 10. julija, govorila tudi ministrica za notranje zadeve Vesna Györkös Žnidar, saj jo je poslanec SDS Žan Mahnič vprašal, kako komentira ravnanje policistov ob omenjenem dogodku in od kdaj je v Republiki Sloveniji na javnem shodu prepovedano nositi slovenske zastave.

Ministrica za notranje zadeve je odgovorila, da ideološke razprave niso njena domena in da se bo oprla zgolj na dejansko stanje, v nadaljevanju pa opisala dogajanje, kot je bila z njim seznanjena. Ministrica je na seji državnega zbora tako povedala naslednje: “Ob 21.25 je pred policisti posebne policijske enote kršiteljica iztrgala plakat enemu izmed udeležencev prireditve, le–ta pa jo je odrinil in hotel udariti. Policista posebne policijske enote sta uporabila prisilna sredstva, fizično silo in s tem preprečila nadaljnjo kršitev in obema kršiteljema je bil izdan plačilni nalog po prvem odstavku 6. člena zakona o varstvu javnega reda in miru.” Do izrekanja kazni pa se ministrica za notranje zadeve ni izrekla, češ da se ne more opredeljevati, ker prekrškovni postopek vodi pooblaščena uradna oseba.

V zvezi s prireditvijo Nosil bom rdečo zvezdo je ministrica za notranje zadeve dodala še, da se jo je udeležilo okoli 3.000 ljudi, da je potekala v skladu s programom in da se je zaključila okoli polnoči. Za okoli 10 udeležencev omenjene prireditve pa policija zaradi suma prekrška po besedah ministrice za notranje zadeve vodi postopek ugotavljanja identitete.

Ideološko delovanje policije je očitno
Poslanec Mahnič je ob odgovoru ministrice najprej opozoril na sporno dejstvo, da je udeleženka prireditve Nosil bom rdečo zvezdo lahko mimo policistov neovirano prišla na drugo prireditev, in to kljub temu da se je policija s fizično silo postavila med oba prostora ravno zato, da do stikov med udeleženci ne bi prihajalo. Poslanca Mahniča je zmotila tudi opazka ministrice za notranje zadeve, češ da gre za ideološke razprave. Po njegovem mnenju je ideološko postopala policija, ki je pred časom prepovedala koncert Thompsona zaradi svetovnonazorskih prepričanj. “Vsi pa vemo tudi, kakšne nazore ima gospa, ki je bila glavna zvezda tega dogodka, to je Svetlana Makarovič. Tukaj pa policija ni rekla, da bo prepovedala dogodek zaradi njenega svetovnonazorskega prepričanja,” je bil kritičen Mahnič. S prepovedjo koncerta se ni strinjalo niti sodišče, ki je pred kratkim obravnavalo pritožbo organizatorja koncerta in razsodilo, da je bila prepoved koncerta nezakonita.

Svetlana Makarovič je bila opremljena z rdečo zvezdo.

V zvezi z globo, ki je bila izrečena udeležencu prireditve “Proslavitev oddaje referendumskih podpisov”, pa je poslanec Mahnič izrazil veliko začudenje, da je bil udeleženec oglobljen, čeprav se je s tem, ko je napadalko zgolj prijel, le branil in jo želel predati policiji. Ob koncu vprašanja je poslanec Mahnič zato predlagal, da se v državnem zboru opravi splošna razprava o tem, kakšne kriterije ima slovenska policija pri odobravanju ali prepovedi koncertov ter kakšne kriterije ima slovenska policija pri izdajanju plačilnih nalogov za nošenje simbolov, zastav slovenske in tujih držav, tudi tistih, ki jih ni več. “Se pravi, tistemu, ki nekoga napade in mu želi vzeti njegovo lastnino, policija izreče globo, oglobi pa potem še tistega, ki to lastnino brani. Skratka, nenavadni policijski postopki, ki dajejo jasne znake, kako policija ravna oziroma kakšna navodila ima slovenska policija,” je zaključil poslanec Mahnič.

C. Š.

 • antimur

  Vedno več je pokazateljev, da se bomo kučanizma rešili samo s silo. Ta zločinska banda Kučana in njegovih podrepnikov prav kliče k nasilju. Zločinci so pač zločinci in se brez sile ne bodo spremenili.

  • Anton

   pa kako al nisi poslušal Kučana on nima nič pri tem, on je zgolj upokojenec

   sarkazem press

   • tohuvabohu

    Pa vsak dan daje intervjuje, hahahhaha. Danes v Nedeljskem. Kaže, da rdeča Repa ni dobro opravil naloge.

  • baubau

   tudi zdrava pamet volilcev bi veliko zalegla-molimo torej najprej zanjo.

  • sale

   ha ha malo vas je prdosercev probajte samo danes ne bo argentine

   • montyamp

    So pa nemški zapori , sploh za udbovce .
    Hahaha , tele paradajzarsko , hahaha………………………………………

   • Nata

    kdo za vraga si pa ti, da boš grozil ???

   • antimur

    Govnač pritepenski, brzdaj malo svoj kučanistični in smrdljiv gobec, bo bolje za zdravje.

 • Vera

  Samo tole bom napisala . Kdor ni živel v času Juge , ne zna kako smo trpeli vsi , ki smo si upali kakšno reči . Komunizem so obsodile vse države EU- ja samo slovenski parlament je žal izjema .

  • sale

   ne seri komunistične penzije pa šolstva se pa ne misliš odreč

   • tramal

    To ni penzija temveč miloščina.

   • Lustrator

    O čem vendar govoriš?? Z izjemo partijcev, udbovcev in ostalih takih, ki bi morali danes gniti v zaporih, imamo v povprečju med najnižjimi penzijami v Evropi, da o šolstvu SPLOH ne govorimo. Mladi Slovenci trumoma zapuščajo našo greznico in se hodijo izobraževat in delat v tujine, ogromno Slovencev si je prav tako priskrbelo penzije iz tujine, enako velja tudi za zdravstvo, ko gre zares, skratka v Sloveniji prav nič kar je javnega ne deluje niti približno dobro. Razen seveda če si nekdo od zgoraj omenjenih in za svoje zločine v prejšnjem režimu uživaš zgodnjo upokojitev 2000€ penzije in po možnosti živiš v stanovanju, ki si ga kot partijec po Jazbinšku lahko kupil za nekaj tisoč mark.

    • KIKI

     Naša MIci, čistilka v naši firmi, je za 36 let garanja pri nas (državno podjetje)
     dobila skupaj 420 eur za pokojnino, za 4 leta dela na enakem delu v Nemčiji pa
     je “hvala večnemu” pridobila še 270 eur! Mogoče bo sirota le preživela, če bo
     doma redila kure in si vzela v najem kakšno njivo (za rekreacijo, mislim)
     Kaj menite vi, socialkomunistični nabijači?

     • Lustrator

      Nič ne menijo. Še naprej uživajo v svojih nezasluženih privilegijih, v eter pa stresajo floskule o bratstvu in edinosti, borbi za malega človeka in podobne kontradiktornosti. A dokler je zadosti ideološko zaslepljene raje, ki kljub brezposelnosti in obupnih življenjskih razmerah, še bolj goreče voli kaviarsocialiste, bo pač tako kakor je.

   • Nata

    za tiste penzije smo pa delali. Še kaj ?? O šolstvu pa raje tiho bodi.

   • dob

    Idiot.
    Ti bi odrekel penzijo človeku, ki je delal vse življenje.
    In to bi mu odrekel zato, ker se ne strinja z nečloveškim režimom, ki ubija ljudi, laže v šolah otrokom, poneumlja svoj narod in nam krade naš denar, v zameno pa zahteva pokorščino in hvaležnost.
    Vse to samo kaže, kdo si. Človeški zmazek!

    • FORT WORTH

     Tocno ! +++

  • KIKI

   A imamo mi svoj parlament? Mi imamo ja diktaturo politične ekonomije in
   komunistični manifest!!!!

 • Rožle

  Nova lahko vam zrihtamo video kot dokaz …!

  • LEVIČAR in DOMOLJUB

   A si udbaš, a si snemu za udbo, pa to ?

   • Rožle

    This user is blocked.

    • LEVIČAR in DOMOLJUB

     This user is udbaš !

 • Borut Stari

  Policija je ukrepala glede na to kdo je imel ali ni imel uradnega dovoljenja.Oboji ga istočasno na istem mestu niso mogli imeti. Spet dogodek, ki ga vsak jemlje po svoje.

  • Lustrator

   Po tvoji logiki je policist (pri nas miličnik) zgolj brezmožganski zombi, ki svoje poslanstvo izpolnjuje na podlagi papirjev in nena podlagi trezne presoje, visoke morale in zdrave pameti. Potemtakem sploh ne potrebujemo policistov, dovolj bi bili roboti. Enako velja za pravosodje. Oprosti, a sam v družbi, kjer je črka pomembnejša od človeka ne bi rad živel niti ene sekunde.

   Če si s komentarjem želel opozoriti na pravosodno šalabajzerstvo, ki zakonsko celo podpira tovrstne totalitarne aktivnosti in zborovanja, bi to lahko povedal precej drugače.

   • Borut Stari

    Živel boš tu do konca življenja, ker si za drugam nesposoben. Sekundo si porabil tisti trenutek ko si postavil piko.Nestrpneži, ki niste sposobni zmagati na volitvah, Če vam pa že uspe imate pa krte v svojih vrstah (DEMOS).

    • Lustrator

     Kakšno zvezo ima domoljubje z nesposobnostjo?
     Kakšno zvezo ima zmaga na slovenskih volitvah s sposobnostjo?
     Krti kakršen si sm, so iz naših vrst že zdavnaj popihali – v trenutku, ko so ugotovili, da SDS-a ne bodo mogli navrtati od znotraj, prav tako ni na vidiku piškotkov, vsaj ne pod Janšo, ki ne misli stranke prodati partiji tako kot vsi ostali.

     • Borut Stari

      Tvoja vprašanja:Kakšno zvezo ima domoljubje z nesposobnostjo?Kakšno zvezo ima zmaga na slovenskih volitvah s sposobnostjo?Domoljublje samo zase ima v osnovi velik in globok pomen. Povezanost tega z nesposobnostjo pa je katastrofa. Nesposobnost v spregi s fovšijo lahko hitro preraste v žlehtnobo. Prepiranje o temu,kdo je večji domoljub in kdo je naredil več je pri nas postala neproduktivna stalnica. Brez resnega dela, ki prinaša dodano vrednost. ni in ne bo prihodnosti. Kar se pa tiče vseh dosedanjih volitev v Sloveniji so in še vedno nastopajo v njih sovražniki in ne tekmeci. Tekmovanje daje izboljšanje, sovraštvo pa to kar imamo. Pospešeno propadanje. Svoje vrste nimam in nisem nikoli imel. Moja vrsta je tisto prebivalstvo Slovenije, ki spoštuje in dela v smeri splošne blaginje. Do sedaj me nobena stranka ni prepričala,da tekmuje za boljši jutri, ki tekmece ne sovraži in ne zastruplja splošnega počutja ljudi.

     • Lustrator

      Je zate nesposobnost to, da je v Sloveniji že dolga leta največja stranka tista proti kateri orkestrirano nastopa celotna udbopartijska mreža – od vseh poliičnih strank (brez izjeme!), medijev, gospodarstva (beri: državnnih firm F21), sindikatov, borcev, “antifašistov”, anarhistov in ostalih državnih udarnikov, pravosodje, kultura, izobraževanje, študentske organizacije, raznorazne državne agencije in “strokovne” zbornice,…? Na rdeči strani stranke umirajo kljub temu, da jim vsi omenjeni sužnjujejo, SDSpa ostaja edini resni antipod omenjenim navkljub vsem naštetem. Nesposobnost?

      – “Prepiranje o temu,kdo je večji domoljub in kdo je naredil več je pri nas postala neproduktivna stalnica.”

      V Sloveniji ni nikakršnega prepira kdo je večji domoljub, ker je beseda domoljub in njeno vsebinsko ozadje v naši nesrečni domovini tako omalovaževano, oblateno, razvrednoteno, da pravzaprav večina strank tekmuje med seboj kdo je MANJŠI domoljub. SDSu se glede tega ni potrebno torej z nikomer prerivati ali tekmovati, saj so tu edini. Enako velja za “tekmovanje” v prodemokratičnosti.

      – “Kar se pa tiče vseh dosedanjih volitev v Sloveniji so in še vedno
      nastopajo v njih sovražniki in ne tekmeci. Tekmovanje daje izboljšanje,
      sovraštvo pa to kar imamo. Pospešeno propadanje. ”

      Se strinjam, a ne posplošuj tega na vse stranke in vse politike. Pravzaprav tega sploh ne bi pripisal neposredno strankam ali večini politikom – celo komunistom ne. Vzdušje sovražnosti med ljudi širijo mainstram mediji in tisti naivni (večina), dejansko to izkrivljeno sliko realnosti kupi. SLika pa izgleda nekako takole: vse partijske stranke (vključno z Nsi) so naklonjene k dialogu, le SDS je do vseh sovražna in nekooperativna, čeprav je v praksi ravno nasprotno, saj je Janez Janša edini predsednik stranke doslej, ki je na koalicijske pogovore vedno doslej povabil vse stranke.

      Drži pa, da je pri SDS-u tudi ogromno sovraštva, a ne do ljudi (kakor pri komunistih, ki tudi finančno delijo državljane na “naše” in vaše”, osvoboditelje in izdajalce), pač pa do idej, ki so v samem nasprotju z osnovnimi postulati
      slovenske države zapisanimi v ustavi, te pa so: slovenska narodna identiteta
      (jezik, kultura, vera), prostotržno gospodarstvo in demokracija. Slovenija ne
      nazaduje, ker bi bilo tega sovraštva preveč, ampak zato, ker ga je premalo.
      Edini, ki namreč ZARES (in ne le v besedah, kot je to pri NSI pod Ljudmilino
      taktirko) sovražijo komunistični totalitarizem ne glede na posledice, ki jih ta
      pokončna drža prinese, so poslanci stranke SDS. In to je žalostno – tako za SDS
      (ki zaradi tega ne more računati na resne koalicijske partnerje za reformiranje
      in ponovno prebujenje Slovenije), kakor v končni fazi vse Slovence, saj na
      volitvah praktično nimamo izbire – volimo lahko le SDS, vse ostalo pa z
      demokracijo, kapitalizmom, slovenstvom, Evropo nima kaj dosti opraviti.

      Primc in Štih, toplo dobrodošla!

     • Borut Stari

      Za konec si bom sposodil Kosobrina iz Kekca: “Za vsako bolezen rožca raste”. Poišči si pušeljc za svoje s sovraštvom povzročene bolezni.

     • Lustrator

      Se bojim, da jo bom zaradi te strupene vsegliharske mentalitete, moral utrgati kar z groba slovenskega naroda.

     • Borut Stari

      Bolezen, za katero tudi rožca ne raste, je slovenska mentaliteta. Ko bi lahko pisali svojo usodo v smeri boljše kvalitete življenja naredimo s tistih oddanih 60 % glasov GSP (gensko spremenjeni partiji) umetno ustvarjeno apokalipso. Jezdeci apokalipse so že več kot 7 desetletij isti.

  • Rožle

   Po tvoji logiki rabimo zavedni Slovenci že pasoš za vstop v svojo rodno domovino …

   • KIKI

    Vsak čas! Razen, če se boš spremenil v muftija!!!

   • Borut Stari

    Po moji logiki je vse skupaj bolano.

  • Nata

   Čakaj, čakaj. . . . kaj pa oni možakar, ki sveti tam pred sodiščem, po možnosti z rdečo zvezdo ? Oni ima dovoljenje?? Ima dovoljenje za rdečo zvezdo na balkonu silna pesnica Svetlana ?

   • Borut Stari

    To kar ti trdiš je bolano.Rdeča zvezda ni prepovedana. Heineken lastnik obeh slovenskih pivovarn ima rdečo zvezdo v logotipu.

    • Nata

     Nič nisem trdila. Tudi bolana nisem. Tako pač mislim. Da je navkljub mnenju sodišča ( sijajno sodišče imamo ) rdeča zvezda znak totalitarnega režima, ki ga cela Unija daje v isti koš s fašizmom in nacizmom.
     Tisto zvezdo na Heineken pivu ti pa privoščim.

 • tramal

  Ja še vedno je v sloveniji samo peščica policajev ostali pa so še vedno na ravni miličnika z opranimi možgani.

  • sprehajalec

   Šefi so miličniki. Ve se, kam srce vleče….

   • Nata

    Verjetno jih tud mora !! kDO SI PA KAJ UPA V NAŠI DRŽAVI ?
    Od tistih seveda, od katerih bi se kaj slišalo in morda celo napisalo.

    • Adolf Hitler

     volk!

     • Nata

      Ja!! Z veliko začetnico. .

  • KIKI

   Važna je plača in povišica! Za nagrado lahko greš delat v “pisarno”

   • Vera

    V ” pisarnah ” se dela tudi na normi za 700 evrov ( tajnice, strojepiske ) .

    • KIKI

     Policiste mislim! Pisarna je za njih še vedno “unapređenje”…
     moč navade iz Jugojebine!

  • Primosio

   A ni bil Vinko miličnik?

   • Nata

    Zakaj pa tako trapasto sprašuješ.O tem tvoji mediji na vsakem koraku trobijo. Ne moremo zgrešiti, tudi če bi hoteli.

    • Primosio

     Nisel vedel, da sem lastnik kakšnega medija, vem pa, da je bil Vinko miličnik in komunist

     • tohuvabohu

      Kaj boš ti lastnik, če si pa klošar.

     • Primosio

      Hvala za žalitev, zares nivo

     • Nata

      Zopet ponavljaš, kot papagaj. Pa nam očitate, da smo ovce!!
      Sevedaje jasno, da se ne boš javno izjasnol, kdo so ” tvoji ” mediji, ” tvoja ” politična opcija. . . . . da ne naštevam.

   • tramal

    On je bil vedno policaj zato pa ga miličniki in bedaki kot si ti ,ves čas napadate.

  • Adolf Hitler

   tu noben ne potrebuje miličnike kaj tu potrbujemo je slovendsko ljudsko obbrambo OBRAMBO TO potrebuje slovendski volk!

 • montyamp

  Banditi še dolgo ne bodo izumrli , če jih bomo krmili z lopatami in miljardami .
  Nemci imajo sodišča in policijo , ne udbosodja in opranoglavih zombijev v uniformah .

 • montyamp

  GORJE NARODU , KO PRIDEJO HLAPCI NA OBLAST

 • montyamp

  Policaji se morajo najprej zmenit s svojimi šefi ki še vedno smrdijo po Stalinovih glistah .
  To ni “p” od švicarske policije .
  Nisem enkrat videl policajev v Švici .
  Hahaha , kaj so vsi banditi iz EU v slovenskih službah ???

 • montyamp

  Kakšna država takšna policija .
  Država sramota EU , policija ……………..

 • Minovak

  Tole si zelo dobro zapomnite rdečkarji:

  Narod, ki izvoli skorumpirance, sleparje, lopove in izdajalce, ni žrtev, temveč sokrivec.
  George Orwell

 • Egon83

  Iz prve roke, besede policista z ene ljubljanskih policijskih postaj v vezi primera Tič so, da ne smejo – vsaj zaenkrat ne – uradno potrditi da je poglaviten vzrok zločina posilstvo pred umorom, ker je tak ukaz. Če bo kdaj uradno potrjeno, bo izpadlo tako, kot da je mulc sam iskal seks in da je v kombinaciji z drogami po dogodku ponorel, ker sta ga zadeli krivda in sram. To, da se je umorjeni ravno tako drogiral in to financiral, je nepomemben, obskuren podatek. Igralec je bil pripadnik kulturno-liberalne elite in bognedaj da bi kaj skazilo to bleščečo fasado, za katero se skrivajo perverzije. Ni fora v seksu dveh moških, fora je v tem da ni šlo za konsenzualen seks dveh odraslih oseb. Pravi so imeli tisti, ki so to afero imenovali ”Baričević 2.” Prikrivanje, izmikanje, laži, polresnice ter neimenovanje stvari z pravim imenom. In seveda medijska tišina. Če bi resnica vseeno prišla na dan, pa gotovo ne bomo videli demantija patetičnih izjav Tanje Ribič, Miše Molk in ostalih kulturnikov o tem, kako je bil pokojnik sijajen človek. Droge, posilstvo? Sijajen človek? Policija & sodstvo imajo jasna, direktna navodila koga obsoditi in koga ne ter katere podatke spraviti v javnost. Pri nas so vse veje oblasti v isti postelji, vsi so nekako priklopljeni en na drugega, kar ni nič drugega kot sprijena orgija interesov. No, sprijene orgije imajo pripadniki visokih elit tudi v svoji postelji. Slovenija je de facto mafijska država.

 • Minovak

  Pred sodiščem je policija dovolila nekaj maškaram, ki so bile oblečene v uniforme bivše jugovine, ki je ni več in so mahali z zastavami ISISA (dokumentirano), bivše juge, zvezdami, parolami in celo prenosnim ozvočenjem. Stali so zraven njih in tudi trznili niso, pač komanda iz Murgelj, druge ni.

 • Hribouc

  A za Božjo voljo obstajajo posnetki tega škandala?
  A se Policije/policaja ne da prijaviti, da se norost razpuca- Mahnič -Zakaj v Parlamentu ne spucate tega gnoja do kraja?
  Kakšna navodila je imela policija?
  Zakaj so policaji babo spustili skozi dva kordona, ko je letela strgat plakat človeku, ki ni ničesar kriv!?

  • moon

   A zakaj? Ker se sami niso upali strgati plakata…

 • Primosio

  Nošenje slovenskih državnih simbolov ne daje pravice kršiti javni red in mir.

  • Primosio

   Da dopolnim, nihče ni bil kaznovan zaradi nošenja zastav, temveč zaradi obnašanja v nasprotju z javnim redom in mirom.

 • karpelec

  Tako kot se vlada pišmeuhovsko obnaša do enih državljanov, je bil temu primeren pišmeuhovski tudi odgovor ministrice, na Mahničevo vprašanje, kjer je nonšalantno ideološko pohodila njegovo vprašanje.

 • FORT WORTH

  Partijska psihopatska banda se radikalizira.
  Slovenska demokracija je tik pred izdihom.

 • Rožle

  Skratka Milan vam je obljubljal malo Švico ..
  zgradil vam je pa malo Yugo …

 • Gru

  Zanimivo da prej niste nikoli omenili da se je protest proti rdeci zvezdi imenoval

  ” Proslavitev oddaje referendumskih podpisov”

  • tohuvabohu

   Ti se pustiš nategniti vsakemu, ki ima pet minut časa, haaaaahahaha, uboga rit.

 • Anja Kovacic

  PREKLETI KOMUNISTI!!!! JANSO NA OBLAST!!!!!!!!!!!!!!! SLOVENCI TE LJUBIMO,DRAGI JANEZ JANSA!

  • tohuvabohu

   Prosim, ne nasedajte temu provokatorju.

 • princeska

  Slovenski zakoni so slabi in še vedno ščitijo komunizem in social komuniste. Če je že kateri zakon, oziroma ukrep v naši državi pošten in na mestu, so to davčne blagajne. Preberite zakaj!

  Srečaš se s kolegom in ga povabiš v gostilno na špricer. Daš za rundo, dve, tri, …še pri sosednji mizi kolega “tiši” z rundo. A ko bi bil kolega s katerim si prišel v gostilno na vrsti za rundo, se mu nenadoma mudi domov.
  In se odpraviva. Prideva iz gostilne in pred gostilno davčni inšpektor!
  “Račun prosim”? zahteva kratko, jasno in jezno.
  Ni problema. Z lahkoto mu pokažem račun.
  Kolega pa????
  40 EUR kazni, ker nima računa. (saj ni dal za rundo, je pa malo fajhten)
  Zato je ta zakon oziroma ukrep, res zakon.
  Ne hodi v gostilno, če ne misliš dat za rundo!

  • Fogglof Tunnek

   Čuj princeska, ka ti piješ? Te pa nisi princeska…te si pa zapita ogabna neodomobranka…ki se verjetno natepavle z župniki na fari…pa s kakim klošarjem tu pa tam! A mam praf?

   • princeska

    Kaj nimaš nič domišljije? Toti spisek, ka si ga ti tu naklavfal, bi lako vsak trotel, ne samo kakšen ptičji futr.
    Kaj sem ti stopla na žul, ti si tisti, ki vedno zbrišeš, ko si na vrsti za plačat rundo, hehe.

 • Fogglof Tunnek

  TUDI JAS NOSIM RDEČO ZVEZDO… Bravo Svetlana Makarovič. Bravo tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič. Bravo fsem ostalim nastopajočim. Bravo fsem, ki ste se udeležili dogodka na Kongresnem trgu in pokazali, da vam ni fseeno v kakšni državi živimo. Po drugi strani pa sn negativno presenečen nad kulturo “domoljubcef”, ki so prišli na Kongresni trg… novodobni neodomobranci pod taktirko Janeza Velikega iz Grosuplja !!!… SMRT FAŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

  • Nata

   O ti ubogi narodek, pa, miceni, mali Tunnek, no ? Si bil tam ?

   • Fogglof Tunnek

    NE NE NE… Ne Nata …NE NE NE…ne bom tiho, ko bojo osebe, kot je Janez Janša in njegove klero-fašistične oprode izzivale in pljuvale čez OF in partizanske spomenike!!! Mogoče bi se s takšnimi ljudmi morale začeti ukvarjati posamezne institucije, kajti tak nivo komuniciranja ne sodi niti med najbolj primitivne ljudi… Seveda, kdo pa je sploh reko, da so SDS-ofci (beri Janezove ofce), civilizirani!?!?… Ste pač Janezove ritolizniki…zato si Janez sploh ne rabi riti brisat !!!

    • Nata

     No, no. . . . . .kaj se pa razburjaš ? Saj kar naprej ropotaš tu po portalu.O tvojem nivoju komunikacije pa ne bi pisala.
     Sedaj bi nas pa še fizično rad oviral, nas zmerjal s fašisti ? Tisti klero pa kar pri miru pusti. Nas je kar nekaj vernih in zavednih Slovencev. Ritoliznik si pa, po tvojem pisanju sodeč, ti sam !!

     • Fogglof Tunnek

      Ste klero-fašistični neodomobranci…ljubitelji Velikega Diktatorja – Janeza Velikega, pastirja ofc !!!… Kapish?

     • Nata

      Dej, dej no ??Na, ti pripenjam enega velikana naše muzike. Potolaži se, no !!
      https://www.youtube.com/watch?v=mnpJEa6anE8

     • tohuvabohu

      Ta fogel je res hecen. Trdi, da ima glasbeno akdemijo in da na OŠ uči glasbo!? Kje pa to lahko vidiš, da “vrhunsko šolan” glasbenik poučuje na zakotni vaški osnovni šoli? A je tebi znan kak tak primer?

     • Nata

      Za šolane vem, da so tudi v takih krajih ( hvala Bogu, da imajo otroci kaj od tega ), za vrhunskega pa nobenega takega ne vem. Pa tudi, tisti vrhunski so skromni muziki, ki poznajo to umetnost in njene mojstre zelo dobro.
      Pri Tunneku pa vidimo kakšno glasbo obrajta.

     • tohuvabohu

      Če nima posluha, je za muzikologa še vedno dober. Za zborovodjo pa ne, niti v OŠ.

     • Nata

      Hm. . . se pa sprašujem, kako to danes gre ??Morda je dovolj, da ima za silo posluh. . . za revolucionarno muziko!! Muziko upora!! Muziko Kombinatk ??

     • tohuvabohu

      Ja, za unisono res ne rabi veliko …
      Če ima res akademijo, jo je lahko naredil tudi po političnih zaslugah, vendar mu to potem ni pomagalo pri graditvi kariere. Jaz sem mu postavil več vprašanj, pa revček ni mogel odgovoriti na nobeno, hehehe, klinc pa taka izobrazba.

     • Nata

      Ja no,po politični liniji, pa kot si dobro napisal – unisono – ? Niti ne potrebuje veliko. Saj so danes trije predmeti – glasba, likovni in tel. vzgoja – postranska reč! Tudi za ostale učitelje!
      Tam, na ministrstvu potrebujejo ljudi z več stika z realnostjo.., saj v končni fazi nastradajo otroci.
      Ampak Tunnekovi pa znajo vse na juriš!!

     • tohuvabohu

      Pa vseeno ne razumem. Ali je lahko nekdo, ki naredi AG, že kar dober za osnovnošolskega učitelja? To je drug poklic. Domnevam, da veš o tem več kot jaz.

     • jonh doe

      ti sigurno še ponoči sanjaš janšo ko na svojo ovco zlezeš,saj v halozah itak nimate kaj drugega za jeb..

    • jonh doe

     ti sigurno še ponoči sanjaš janšo ko na svojo ovco ali pa kuro zlezeš,saj v halozah itak nimate kaj drugega za jeb..

   • Johan

    Tunek je pasji sin !

    • Fogglof Tunnek

     Johan pa neodomobranec! FHalozah že kopljemo luknje…

     • tohuvabohu

      Totengrobar, odpadel si. Zdaj imajo rovokopače. Za šmarnico boš že nafehtal.

     • Nata

      Ma, ne no ?? Rovokopači so preveč glasni. Oni morajo jame skopati po tiho, saj je brezen in rudniških jaškov že zmanjkalo.

     • jonh doe

      ja, menda za drek ki leti iz tvojega gobca

    • Nata

     Tudi. . . . . . predvse pa je en packonder !!

  • FORT WORTH

   IDIOT !
   Domobrancev ni vec,ker so jih tvoji morilci pobili. Tisti s slovenskimi zastavami so bili OSAMOSVOJITELJI !

   • Tetka iz ozadja

    Ne tisto so bili tisti, ki so prišli po senvič in sok. Idioti neizobraženi.

    • FORT WORTH

     Teslo levicarsko bosansko, vi ste srpski pasulj delili pa sodite po sebi. (:-DDDD

     • Tetka iz ozadja

      Malo si poglej slike vstrajnikov, pa boš videl, da vsi skupaj nimajo končane OŠ.

     • FORT WORTH

      Ti si poglej tvojo hordo ffffstajnikof. Pa bos videl talibane in dzihadiste (:-DDD

     • Tetka iz ozadja

      Ja ampak oni so bili sposobni vreči JJ. Vi niste sposobni popolnoma NIČ. Pa še nič ne morete proti temu, ker ste luzerji

     • Fogglof Tunnek

      Neodomobrance moramo fse v jame zmetat… Barbara rof odpri se…še je smeti za počistit !!!

     • FORT WORTH

      Kake neodomobrance idiot zahojeni ?
      A ti mislis, da smo se vedno leta 1945 ???
      Pa, da boste poceli, kar boste hoteli ??? (:-)))) MALO MORGEN !!!

     • Fogglof Tunnek

      Vidiš, ti si tipičen neodomobranec…desničarski voluhar…

     • FORT WORTH

      Psihopat zarukani !

     • tohuvabohu

      Buaaaaahahaha, potem pa pravite, pustimo zgodovino, glejmo naprej in stopimo skupaj. S takimi kreteni naj gremo skupaj? Smejale bi se nam vse krave Evrope.

     • jonh doe

      ti pa levi fašistek iz drevesa,tvoja mamma je tarzanova čita

     • jonh doe

      poskusi,da ne boš slučajno prvi not letel

     • FORT WORTH

      Jansa je kriv, ker se je umaknil in ni hotel, da bi prislo do nasilja.
      Moral bi ubraniti vrednote demokracije za vsako ceno.
      To je njegova najvecja napaka.
      Vsak drugi bi vas pohodil, kot izmecke clovestva !!

     • Tetka iz ozadja

      NE,NE. Mi vas gazimo več kot sedemdeset let in ti ne moreš nič proti temu. Lahko si le popolnoma tiho.

     • FORT WORTH

      (:-))) ti ne gazis nobenega, ker si luzer na sociali !

     • Tetka iz ozadja

      Koliko poznam desničarjev so vsi brezposelni ali pa delajo za minimalca.

     • FORT WORTH

      Tisto so levaki. Zmeda zmedena.

     • Tetka iz ozadja

      Te je sram priznati, da večina desničarjev dela za minimalca?

     • tohuvabohu

      Kaj pa ti veš, klošar. Raje povej, koliko sendvičev si pobasal na Kongresnem trgu.

     • tohuvabohu

      Spomni se, bedak, kako si cvilil od leta 2004 do 2008. Pa še kasneje. Jaooooo, Janša obvladuje vse državne organe, mi pa ne moremo nič, ste jokali in se butali ob steno. Haaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, kakšni luzerji …

     • Fogglof Tunnek

      Samo eno bom reko…SMRT FAŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

     • tohuvabohu

      Smrt komunizmu, demokracijo slovenskemu narodu.

     • jonh doe

      če bi rekel smrt idiotom bi sam sebi želel smrt tunek

     • Nata

      Videz vara !! Daj, pripni kakšno svojo fotko, no, da vidimo silno inteligenco, ki sije iz tvojih komentov. Da vidimo tvoje očke, ki imajo ddr !To se bo že na prvi pogled videlo.

    • tohuvabohu

     Za koliko sendvičev si se ogrebel, klošar?

   • MEFISTO

    Idiot, praviŠ?!

    To bi bil pravšnji nick za Tunneka.

    Tak je kot njegov stvarnik Mihael S. iz zgornjih gorenjskih Haloz.

  • jonh doe

   ti sigurno še ponoči sanjaš janšo ko na svojo ovco zlezeš,saj v halozah itak nimate kaj drugega za jahat

 • Tetka iz ozadja

  Mi levičarji smo superiorni, zmagoviti. Vi desničarji ste zgolj statističen podatek v neki založeni mapi

  • Rožle

   Itaq… zato ste pa čisto vse že uničili …
   Karkol dobi lewak u roke polom…!

   • Pa še res je.
    Kako vse urejeno so pustili Italijani na Primorskem: ceste, bankine in varovalni kamni ob vsakem nevarnejšem odseku ceste, šole, vrtce, kasarne, …….. po vojni pa se je vse to rušilo in cest ni nihče več vzdrževal….. danes pa imamo, kar imamo.

  • Janez

   A TOLE JE BILO JUTRO !
   PO ZVEZDAŠKEM NASTOPU? Prav veličastna zvezdaša sta. Ni kaj ! L.r. J.KOMENDA
   P.S.
   POJDI SE SPET KOPAT. MOŽGANI SE TI KUHAJO.

   http://www.mojvideo.com/video-pijanec-budi-pijanca/c2b4135ea0bb7a72c154

  • Johan

   Ja to si pa prav ugotovil levičarji so živi dembili

  • tohuvabohu

   Spomni se, kako si cvilil leta 2004 in 2012, brdavs.

 • Johan

  Spoštovani, policaj, vojak, sodnik ne mre bit vsak. V tebi mora biti čut za maltretiranje ljudi.
  Še bolj pomembno pa je, da tem ljudem ni za delo !

 • tarantela

  A se vam ne ljubi poiskati kaj novega, da pogrevate stare zadeve. Postanih žup se hitro naveličamo.

  • A tako ti vzgajaš mladi rod. Na napakah se je treba tudi kaj naučiti in jih opustiti, ko to ugotoviš in ne stalno eno in isto napako ponavljat. Kdo pa bo stalno zalagal, da bo nekdo drug pa to stalno uničeval. Vsak mora za svoje napake odgovarjat, da se stvari pomaknejo naprej, sicer gre vse tako, kot običajno pri nas – “rakovo pot”.
   tako ne gre in NE SME ITI VEČ !!!

 • domovina mili dom

  Rdečih postanih žup smo se naveličal že leta 91, pa jih kar naprej servirajo.

  • Tetka iz ozadja

   In kaj moreš za to. NIČ samo tiho si lahko, ker ste večni luzarji.

  • Svetlana ima najraje “stare župe”, svežih si noče pripravit. Narod pa zdihuje in crkuje od vsak dan težjih bremen.

   • domovina mili dom

    Morda je njeno bivanje v privilegiranem domu na ramenih davkoplačevalcev, pa mora ud služiti ta privilegij na ulici.

   • tohuvabohu

    Včasih smo rekli: iz starih kur je najboljša juha. Iz starega goveda pa lahko narediš samo pečen podplat.

 • Fogglof Tunnek

  Koncert… Nosil bom rdečo zvezdo, ki ga je Svetlana Makarovič posvetila simboliki rdeče zvezde, so zaznamovali kritični toni do oblastnikof, kapitalizma, odnosa do drugačnih in neenakosti. Naša cenjena umetnica je pred začetkom napovedala, da bojo simbol rdeče zvezde pokazali v pravi luči… v luči svetle svobode in svetle prihodnosti !!!

  • Daj Tunnek, daj. Menda nisi tudi ti enako prismojen, kot tale dementna ženska.

   • Fogglof Tunnek

    Ma ka se desničarji obremenujete stotimi spomeniki…ka pa kapitalistični denar? Denar, ki da lahko kupi fse, (JJ ga ma cel kup…nezakonitega in umazanega), izbrisane, begunce, ki so jim “tisti, ponoreli od strahu pred kakršnokoli drugačnostjo”, odvzeli najosnovnejše zavetje, revne, ki jim “trumpofski kapitalizem” ne privošči ničesar… Zato cenim RDEČO ZVEZDO…pa tudi zaradi Heinekena !!!

    • Ja pa res so toti rdeči tudi tebi čisto oprali možgane, no.
     Daj uporabi svoje, saj si brihten, ne ?

     • Fogglof Tunnek

      Ka pa vem, Julika mi večkrat reče…bolj star bolj nor !!!… Res pa je, da je tudi ona levičarka !!!

     • montyamp

      To je extrem , kot blondinka in blond policaj .

     • tohuvabohu

      Slovenski komanči se ne zavedajo, da so zlorabljeni in naščuvani proti vsemu, kar spominja na svobodo, demokracijo in človekove pravice. Samo slabiči in slaboumneži se pustijo vplivati od botrov iz podzemlja. Dresura pušča težke posledice.

    • montyamp

     Ka pa 400 miljonov , to pa nič kaj ???
     Pranje za ISIS , to pa nič ???
     Smo spet pristranski , kot pravi ali levi fašisti ???

    • tohuvabohu

     Bumbar, denar ni ne kapitalističen ne socialističen.
     Koliko beguncev si pa ti sprejel? Nič? Torej si jim vzel zavetje, govedo zarukano! Zvezdo si pa lahko vtakneš v rit.

    • jonh doe

     ti sigurno še ponoči sanjaš janšo ko na svojo ovco zlezeš,saj v halozah itak nimate kaj drugega za pofuk..

  • montyamp

   Hahaha……………………………………
   Morilci to obljubljajo že 100 let .
   TITOBANDITO je tudi obljubil volitve blesavemu Churchillu ,
   dobili pa smo genocid stalinove glistavosti nad poštenimi .
   Kdo še verjame največjim lažnivcem , le kdo ???
   Pijani haložani , šmarnica press , hahaha……………………….

   • Fogglof Tunnek

    Šmarnica je zakon…juhuhu…šluk šluk šluk…juhuhu…

  • jonh doe

   prudruži se napoleonu v psihuiatriji Ormož,boš blizu doma

 • domovina mili dom

  Glede teme pa takole. Vmešane policiste zaslišati, kdo jim je dal navodilo za takšno obnašanje. Če ne pove je kriv sam in suspenz. Tako navzgor po hierarhiji. Ni hudirja, da se bo prišlo enkrat do dna, kdo ima takšno moč.

  • Tetka iz ozadja

   Kaj revše ubogu boš pa ti zahteval, ti si lahko samo TIHO.

   • domovina mili dom

    Zadetek v center. Samo to imaš?

    • Tetka iz ozadja

     In veš, da se ne bo nič zgodilo, ti revše

  • Fogglof Tunnek

   Policisti so popolnoma legitimno ukrepali… Nimajo domobranci kaj motiti kulturne prireditve in svojih umazanih greznic odpirat… Jas bi še uporabil vodne tope na njih…prekprokleti klero-fašisti!!!

   • montyamp

    Stalinova glistavost leži v vsakem od 700 morišč po Sloveniji .
    Pod rdečo zvezdo se razmnožuje nevretenčarska zahrbtna bankrot politkomisarija .

   • tohuvabohu

    Torej ti policiji vsiljuješ ideološki način obravnave, klavski sinček?

    • Fogglof Tunnek

     Tudi tebe osel bom pošprical z vodo…z Karcher vapom na ful…direkt v jajca…
     …hahahahahahahahahahahahahahaha…

 • Demonkrat

  Čaki ko bo penezof sfalilo za plače .V bolnicah je to že na vidiku.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, občinstvo na prireditvi NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO, je izvajalce večkrat nagradilo z aplavzom, raperju Darku Nikolovskemu na fsklik “SMRT FAŠIZMU” odgovorilo s “SVOBODA NARODU” !!!

  Naši desničarji oz. klerofašisti pa bi radi fsklikali podobno kot ustaši… ZA DOM… SPREMNI !!!

  Recimo…ZA JANEZA JANŠO… SPREMNI !!!… Tudi z vilami in grablami se bomo borili za našega Janeza!!!

  … hahahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • No, no….. malo že boljše razmišljaš……. še malo, še malo pa boš mislil s trezno glavo….. da bo prav za vse……

  • jonh doe

   ti sigurno še ponoči sanjaš janšo ko na svojo ovco zlezeš,saj v halozah itak nimate kaj drugega za jebat

 • samotoje

  Včeraj je bil na kanalu AMC predvajan film Veliki Georges. To je treba videti. Neverjetne paralele s slovensko stvarnostjo- prej in zdaj. Zakaj policaji ravnajo, kot ravnajo? Ni se zgodil klik. Ne v glavah in ne pri kadrih. Človek dobi občutek, da smo ves čas na mestu in gre pravzaprav za dan, ki se ponavlja. Makarovička, Kučan, Stanovnik, Bavcon itd so groteskne prikazni, ki bi jih morali že zdavnaj pospraviti v škatle in na podstrešje.

  • Fogglof Tunnek

   Čuj voluhar, naša spoštovana velika umetnica Svetlana Makarovič, okrog vratu vedno nosi rdečo zvezdo, tudi na koncertu. Ta zanjo ni simbol totalitarizma, temveč simbol upora proti zlu, sovraštvu, fašizmu, janšizmu, izdajstvo, simbol pravega komunizma, ki še ni bil zlorabljen!!!… Recimo, Janez Janša je zlorabil komunizem…enkrat komunist, vedno komunist !!!

   • Tunnek, spet si začel fantazirat po starem, kot tole : “Recimo, Janez Janša je zlorabil komunizem…enkrat komunist, vedno komunist !!!”
    Ja pa strezni se no ! Če ne pa vzemi tableto……. pa Juliko poslušaj in ne to staro veščo, ki ji že nekaj kapa na m….

    • Fogglof Tunnek

     Čuj marta, če si baba…in to dobra baba…pridi fHaloze k meni…takoj se boš zaljubila v mene…boš vidla !!!

     • Najprej me moraš tule prepričat, ampak dokler boš tule take nore štose pisal pa to odpade.
      Saj si šolan dedec, al ne ?

     • Fogglof Tunnek

      Sn res šolan? Ka pa vem, no… Akademija za glasbo…a je to klasična izobrazba :)

     • Nobena šola ne uči narobe, kaj pride ven, to pa je nekaj drugega.

     • tohuvabohu

      Haaaahahaha, beton-komunajzarji so bili vsi zašolani.

   • montyamp

    Velika umetnica , haha držite me , pravljice za mlade komuniste :
    ZA ENAJSTIMI ZIDOVI
    To je umetnost .
    Pred enajstimi zidovi pa pohabljeni topoumni bankrot udboparadajzkapitalisti na nemško pomije .
    Hahaha……………

   • jonh doe

    ti sigurno še ponoči sanjaš janšo ko na svojo ovco zlezeš,saj v halozah itak nimate kaj drugega za jeb..

    • tohuvabohu

     Imajo lesene tiče.

 • montyamp

  So meli policaji zvezde ???

 • MEFISTO

  Taki bi morali biti naši aktualni oblastniki, kakršni so nicki Mihaela S. iz zgornjih gorenjskih Haloz, Tunnek, Tetka iz ozadja, ki n Mladiliberalec, Krtača17, Duhec, Jovo Jamnica ali Slovenec, ki ga bo Mihalel še oglasil, in drugi, ki nič ne računajo, da lahko klatijo bedarije.

  • MladiLiberalec

   Kaj je ki n pred mojim nickom?

   • sprehajalec

    Po moje je mišljeno “kr en Mladi Liberalec”. Kar tudi ustreza opisu…

   • jonh doe

    ti kar le ostani MladiButalec

  • Fogglof Tunnek

   Ka bi rad voluhar…jas sn pristni kleni Haložan iz Zavrča…ljubitelj lepih žensk in šmarnice…kapish?

   • Spet MEFISTA šinfaš …. pa kaj ti je, no ?
    MEFISTO je gospod, razumeš ?

    • Fogglof Tunnek

     Čuj marta, ka si ti potrebna, da me zalezuješ? Če si ni problema…pridi fHaloze, da te vidim…in če mi boš fšeč ti lahko piceka potisnem med noge…Lepo ti bo!!!

     • Ti se Nič ne pravi norega, ker si pameten, ampak moraš biti tudi dostojen in spoštovati starejše ljudi, ki so veliko modrejši od mladih.
      Za tvoje potrebe imaš Juliko čisto zadost – zdaj pa bodi bolj olikan, saj veš kako hoče Cerar MORALNOST, OLIKO ….. itd. Pa boš to ja zmogel, dokler ga imamo, pol se boš pa z Janezom bodel…. prav ?

     • jonh doe

      tebi se pa res vidi da si haložan,slamnate strehe pa to,aja pa friško dol iz dreves prilezli

 • MladiLiberalec

  Rdeca zvezda ni totalitarni ampak antifasisticni simbol.

  • Demonkrat

   In antifasisti so hujši kot fasisti

   • MladiLiberalec

    Kr neki. XD ti si itak antisemit XD

    • jonh doe

     Fašisti prihodnosti bodo sami sebe imenovali antifašisti!”
     Winston Churchill

  • montyamp

   Fašistično antifašistični zidarji , ki žive zazidajo , …………………
   Hitler živih ni zazidaval , intelektualci imajo drugačen pristop kot Stalinove svinje .

  • Olga

   Antifa so pa teroristi! Torej je krog sklenjen!

  • sprehajalec

   Ja, tudi znani antifašist Pol Pot jo je nosil na kapi…

   • tohuvabohu

    Mao Cetung in njegova rdeča banda so zakrivili smrt 70 do 80 milijonov Kitajcev. Rdečkarji vseh dežel, združite se, sicer vas bo Janša …

  • Lustrator

   Kajpak! In v imenu tega “antifašističnegha simbola” je bilo izvensodno pomorjenih 20 krat več ljudi kot pod fašističnim. Kot sem že rekel – edino večje zlo od nacizma in fašizma je t.i. “antifašizem”. Empirično dokazano.

  • jonh doe

   Fašisti prihodnosti bodo sami sebe imenovali antifašisti!”
   Winston Churchill

  • tohuvabohu

   Rdeča zvezda je znak dresiranih in zmanipuliranih bedakov, ki verjamejo vsemu, kar jim pove murgelski rdeči pritlikavec.

 • DOMOBRANEC & GAY

  S čem se vi ukvarjate… kdo je koga za roko prijel.
  In za to gre poslanski čas, čas policije, čas sodstva.
  Ja saj ni čudno, da ste, kjer ste. Tirame la goma, putas!

  • antimur

   Trotl kučanističen, poslanski čas gre v tri PM zaradi idiotov kot je zmešan Möderndorfer, ki želi ustanoviti še eno komisijo za bančni kriminal, čeprav je Logarjeva komisija odlično opravila svoje delo, ki je s prisilo vložil nov zakon o pedrih, ki ga je ljudstvo na referemdumu odločno zavrnilo, čas gre zaradi nenehnih butastih govoričenj, (naprimer Dekleve) čas gre predvsem zaradi tega najbolj omejenega poslanca in poslancev SMC,ki so predvidevam vsi na intelektualni ravni Möderndorferja s Cerarjem vred.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Tišina, ovca zafukana Janšistična. Andáte a la re puta madre que te re parió.

 • Olga

  Prijaviti je treba nezakonito ravnanje policije in nezakonito ravnanje tistega, ki je dovolil propagiranje totalitarnih simbolov! Tudi ministrico! Zadeva bo v Butalah padla, a je treba zadevo peljati naprej!
  Vsi na volitve! Volimo desnico!

  • To pa je res treba razčistit. Pojdi po svetu, kaj vidiš to, kot je pri nas ?

   • Olga

    Pri nas imamo udbaško policijo – milico!

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR… Po najnovejši anketi ima vodilni SDS v primerjavi z mesecem prej dobri dve odstotni točki nižjo podporo pri 15,5 odstotka. SD bi dobil 13,1 odstotka. Na tretjem mestu je SMC, katerega priljubljenost se je po dokaj hudem padcu na peto mesto v junijski raziskavi julija skoraj podvojila s 5 na dobrih 10 odstotkof…. Matematika… 13+10=23, pol je še tu Desus in LEVICA!!!… Juhuhu, levica bo spet zmagal… kdo pa bo sploh hotel iti v koalicijo z Janezom Janšo? Ljudmila je Janezu potisnila prst v rit, SLS praf tako… Debeli zavaljeni Primc…GOD… z priležnicami Zevnik in Likovič pa itak nima šans…

  …hahahahahahahahahahahahahahahahahaha… Piranski zalif ja naš…še malo pa bo Trst naš !!!

  • Fogglof Tunnek

   Najbolj priljubljen politik ostaja predsednik države Borut Pahor, ki mu sledita evropska komisarka Violeta Bulc in evropska poslanka Tanja Fajon. Za njimi pa so predsednik DZ-ja Milan Brglez, predsednik SD-ja in kmetijski minister Dejan Židan ter pravosodni minister Goran Klemenčič. Na barometer se vračata predsednik DeSUS-a in zunanji minister Karl Erjavec ter predsednica Zavezništva Alenka Bratušek…. Spet sami levičarji !!!… Desnosučni, kuhani in pečeni ste…GOTOVI STE…fstaja levice se obrestuje !!!

   • Minovak

    …pa tito, kardelj, dolanc, maček…samo potlej jih moraš nazaj zakopat, ker smrdijo, veš. Tudi zgornji našteti bodo kmalu tam…koka ubija, madonca!

    • Fogglof Tunnek

     Saj Janez tudi že malo danfa po cipresah…hahahahahahahahahahahaha…

     • Minovak

      Enega tvojega sem že videl ležat v lastnem dreku in tudi videli smo, da jim je to prišlo v navado…

     • Kolko šmarnice si popil, da take blesave treskaf ven, no ?

   • tohuvabohu

    To je lista za odstrel, haahahahahahahahahaha hahahahahahaha.

   • Spet si se začel s politiko ukvarjat. Pa, kaj ne veš, da politika je kurba, no ?

   • jonh doe

    Tunek,potem si si ga pa na roke vrgel in liter šmarjule ruknil

  • Olga

   Trst bo vaš tako, da boste odgovarjali za fojbe!

 • Najplemenitejši

  Čestitke policiji za profesionalno opravljeno delo! Slovenci tudi v prihodnosti od policije pričakujemo, da bo profesionalno opravljala delo.

  • Fogglof Tunnek

   Res je…škoda da še niso uporabili vodnega topa… kak bi tote desne ofce fuknilo po asfaltu…fse splošna panika… beeeeeeeee baaaaaaaaaa janšaaaaaaaaaaa…

   … hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

   • Minovak

    Če bi imeli zdravstvo, bi ti že pomagali…tako pa vidimo odziv paranoje!

   • tohuvabohu

    Uporaba vodnega topa je neekonomična, če gre za manj kot tri tisoč oseb. A ja, saj jih je menda bilo več kot 3.000?

  • radames

   Dost mam tvojih krvavih postov z enim najhujših in najbolj krvavih revolucionarjev v avatarju.
   Si že blokiran.

   • MladiLiberalec

    Sam mene kot liberalca pa nisi blokiral ane?

 • montyamp

  Profesionalno policijo imajo Nemci in Švicarji .
  V rdeči murglosrbski greznici oprani malinovci so policaji toliko kot PLAVI udbovski morilci , demokrati .

 • Fogglof Tunnek

  Drage ženske komentatorke na tem portalu…gnes pa jutri lahko izkoristite priliko in pridite na obisk Tuneku fHaloze…moja Julika je dva dni na izletu s sodelafci…jutri pozno zvečer pride domu… Ne bo vam žal…fse bote potešene in srečne…jas sn namreč haloški Don Juan !!!

  • tohuvabohu

   Mene bolj spominjaš na Don Kihota. Julika pa na Rosinanto …

 • radames

  Ljudje božji, kaj ne vidite, da se pri nas uvaja avtokratski režim? SMC, Cerar, Brlez, v ozadju pa Organizacija s Kučanom in udbovci.
  Od avtokracije do totalitarizma je samo korak.
  Moramo se pripravljati na upor. Drugače bodo začeli z vsemi postopati, kot so postopali v obdobju najtršega komunizma.

  • Najplemenitejši

   A vi bi se kar uprli nam Slovencem? Težka bo!

   • Minovak

    Ti Slovenec…ma daj no…pravi Slovenci ne pišejo takih bedarij, torej nisi!

  • MladiLiberalec

   Paranoja. Resnica je da se v Sloveniji poglablja liberalizem.

 • Najplemenitejši

  Zahvalil bi se policijski godbi za udeležbo na svečanosti na Pokljuki.

  • montyamp

   Haha block user bandit

  • Minovak

   A ne bi dal raje vsakemu po 100€, da so se šli sramotit, saj ste rdečkarji navajeni podkupovanja…

 • montyamp

  Ko bodo pisarne na policiji polne demokratov , bodo na ulicah pravi policaji .
  Dokler bodo pa preveč plačani prepotentni hlapci murglosrbske hunte srebali kavice poleg prebiranja udbovskih priročnikov , pa lepo pozabite na pričakovano normalnost po letu 1991 .
  Udba spet vstaja , bandittstvo pred enajstimi zidovi že zaudarja po izdajstvu lastnega naroda .
  Zaudarja konkretno , komunizem crkuje .

 • MladiLiberalec

  Evropsko sodisce je presodilo da je rdeca zvezda sirsi simbol od komunizma. To je predvsem antifasisticni simbol.

  • sprehajalec

   Ja, tudi znani antifašisti Rdeči kmeri s pol potom na čelu so jo nosili v svoji antifašistični borbi proti lastnim mestnim prebivalcem. velikokrat so se z njimi borili s PVC vrečkami preko njihovih glav, da bi prihranili strelivo.

   • MladiLiberalec

    Kr neki xd

 • MladiLiberalec

  Domobranec and gay je objavil prej zgovoren clanek kako je domobranska policija aretirala Zide v Ljubljani po ukazu nacistov in s tem sodelovala v holokavstu.

  • Aron

   Lahko link prosim?

   • MladiLiberalec

    Ja bolj spodi je objavu

    • sprehajalec

     daj link…

     • MladiLiberalec

      ??

  • sprehajalec

   Tudi Vichyjska policija je pomagala v deportacijah judov. In posamezniki so bili zato kazensko preganjani. nasploh je zahod za edini zločin smatral pomoč pri deportacijah. Drugega ni smatral za kolaboracijo.

   daleč od tega, da bi potem Francozi likvidirali celotno vojsko Vichy francije in policijo okupiranih področij, kot je to storila pri nas OF.

   • MladiLiberalec

    Kolaboracija in divjanje okupatorja je bilo pri nas hujse kot na zahodu. Potem je treba pristeti se politiko KP. Ce bi OF sklepala o kaznovanju domobrancev bi verjetno sprejela podobne sklepe kot jih je glede kaznovanja pripadnikov MVAC jeseni 1943.

  • Adolf Hitler

   holokavst komunaiserjev nad slovendskih dekletih ženah in otrocih po koncu vojne ne pa med vojno ne pa laž in profit teh zafukanih židov do dan danes ki nas fukajo že stoletja z to tifusarsko medisko usrano židovsko propagando če bi to držalo nebi mi ževeli v teh suženskih okoličinah ki se demokratija imenuje da so bogate židovske svinje in njihovi lakaji zmerom bul bogat in revn cedalje bolj revn daij preberi orginal mein kampf

   https://archive.org/details/1936-AdolfHitler-MeinKampf-Band1

 • MladiLiberalec

  Ce ste kdaj brali kaj Crne bukve sicer domobransko medvojno propagando ste lahko videli da na koncu kolaboranti zahtevajo smrtno kazen za vse clane vrhovnega plenuma OF ne glede na to ali so bili komunisti ali ne.

  • Nata

   Zakaj je bila pa prepovedana ?? To bi bil za narod sijajen dokaz, a ne ?
   No, pa še kaj drugega je bilo prepovedanega . Ni to malo čudno ?

  • sprehajalec

   Tudi Zavezniki so jo zahtevali za Vrh nacistične stranke. Pa tudi izvršili.

   Osvobodilna Fronta je pa po drugi strani ne samo likvidirala Vrh nasprotnika, temveč celotno zajeto vojsko skupaj z delom žlahte. In to po vojni.

   • MladiLiberalec

    Osvobodilna Fronta kakor tudi jug. vlada ni imela nobene seje kjer bi obravnavala povojne poboje ali sprejela kak sklep v tej smeri.

    • sprehajalec

     takšne stvari se zgodovinsko skrivajo, saj veš, naprimer Konferenca v Wanseeju pomladi 1942.

     • MladiLiberalec

      Ni bilo take seje to je dejstvo. Tudi iz spisa in pritozb ki jih je pisal Kocbek pred kongresom OF 1946 se to vidi.

    • tohuvabohu

     Kva si pa zdej spohu za eno kozlarijo?

 • Aron

  Kako pa Mahnič ve, kdo je koga kako prijel za roko? Je bil mogoče organizator te pravokacije? Medtem, ko koncert ni imel politične orgnaizacije, je pri antiprotestu šlo za čisto politično pravokacijo. Ki se jo je seveda udeležila le peščica pravokatorjev.

  • Minovak

   Če so policaji babo spustili skozi dva kordona, potem je vse jasno, kdo je koga. Če je že baba pritegnjena, potem so v celoti krivi policaji in basta!

  • sprehajalec

   če Pol Potova in Maova zvezda na obeležjih sredi Ljubljane ni zate politična provokacija, potem nič ni provokacija.

   Že iz spoštovanja do Kamboškega ljudstva, bi se Svetlana morala izogibati takšnih provokacij.

   • Aron

    Grozljivo, kaj so despoti počeli v imenu rdeče zvezde. Skoraj tako, kot to, kar se dve tisočletji počne v imenu križa.

    • sprehajalec

     kaj pa se počne v imenu Križa? Zadnji dve tisočletji? Daj navedi, koliko mrtvih?

     Potem priznavaš, da ima Rdeča zvezda karakteristike religioznega simbola? Gre za častilce neke religije v primeru makarovičke?

     • Aron

      Vojne, opustošenje, mučenja, zaviranje napredka, zaviranje umetnosti, indoktrinacija. Mrtvih? Tisoče na tisoče. Da na stotine miljonov umsko pohabljenih sploh ne štejem.

     • sprehajalec

      Praviš pod Perunom, pa Odinom, pa Marsom bi pa v Eropi vse skupaj bolje laufalo?

     • Aron

      Nevem, vem samo to, kar je bilo.

  • Nata

   Kako prosim ? Koncert je bil dovoljen od politične opcije . Prav gotovo.Saj se nič ne zgodi brez dovoljenja partije. Ko t v starih časih .Kje pa ti živiš , no ?

   • tohuvabohu

    Organiziral ga je Darko Brlek, Foglov sošolec iz enajste šole pod mostom. Makarovička je pa odplačevala stare grehe, ko se je pred davnimi leti nekaj spotikala čez partijo. To gotovo ne bo zastonj.

    • Nata

     + + + + + + +No, vidiš. .. . . . . koliko vemo, ko stopimo skupaj. Pri rokometnih ekipakk, ki jih vodi eden mojih pravijo. .. .. . .
     dejmo jih !!

     • tohuvabohu

      Ja, fajn jih je treba garbat, da si bodo zapomnili …

   • Aron

    Vsaka prireditev je dovoljena s strani upravne enote.

    • Nata

     Drži. Vendar mislim, da oba veva, kako je z Upravnimi enotami pri nas.
     In, predvsem, kdo so upravna enota v Ljubljani.

 • Artur

  Že na Kotnikovi so jasno pokazali na čigavi strani so, s hrbti so bili obrnjeni proti oboroženi komunjarski hordi in bili pripravljeni in na preži za posredovanje proti nam. Policija režimske policijske države.

 • Sredina

  Ja seveda kaj pa druzga, še policija je proti vam, bi blo zanimvo slišat tut zgodbo druge strani

  • sprehajalec

   Ni nečesa bolj nasilnega in priskutnega, kot je penzionirani samoupravljalec častilec Kulta rdeče Zvezde. Materialno stasit in pri močeh, zaradi kratke delovne dobe v življenju, ima še vedno občutek, da so Juga pa “naši” na oblasti. Pa dosti se ne moti. Pa da klerofašisti nosijo rožičke in kopita na nogah. Pa varnega se počuti.

   Zato je sposoben vsakršne pishdarije, ne moreš ga pa položiti na tla, ker te bo “naše” sodstvo obtožilo klerofašizma….

 • tohuvabohu

  Komanči ste vredni vsega posmeha. Sami ste zaklali rdečo zvezdo, ker ste cedili sline po narodovem premoženju. Zdaj pa jo kar objokujte. Nikoli več ne boste nategnili nikogar. Nategujete lahko sami sebe.

 • MladiLiberalec

  Rdeca zvezda je bila v casu med drugo svetovno vojno pri nas eden izmed simbolov OF ki je bila takrat zakonita oblast. V boju proti fasisticnemu in nacisticnemu okupatorju je imel slovenski narod svojo elitno odpornisko organizacijo.

  • sprehajalec

   Zakonita oblast, s tem da je bilo izključeno 70% ostalega desnega meščanskega volilnega telesa.

   Kot bi se Zmago plemeniti proglasil enostransko za zakonito oblast, sklep bi pa objavil v vogalu šanka bifeja “Pri bencinski črpalki”.

   Pa začel likvidirati…

   • MladiLiberalec

    OF je imela vecinsko podporo naroda. Dokaze sem ze objavil.

    • sprehajalec

     kakšne dokaze, neke intervjuje v vaški gostilni v Škofji loki? Edini plebiscit te vrste, ki je bil izveden.

     • MladiLiberalec

      V Skofji Loki je bila edina plebiscitna akcija za katero vem na nemskem okupiranem ozemlju. Na ital delu pa jih je bilo vec.

     • sprehajalec

      In na osnovi te akcije v Škofji loki, se je zaključilo, da sta Gorenjska pa Spodnja Štajerska pa še čez v Avstriji Koroška široko za OF.

      Kje so zapisniki, kje so statistike, izračuni, vprašani za, proti itd? Nekaj takšnega kot tiste kroglice na prvih svobodnih demokratičnih volitvah v zgodovini leta 1947, ko je komisar beležil, v kateri skrinjici je zaropotalo, pa na koncu so pretresli skrinjice v eno?

    • Adolf Hitler

     OF? aaaaaaa a Osebno Jebanje! slovendskega volka v glavo!

  • Slovenec 33

   …, ki je pobijala rodoljube in omogočila nadaljevanje okupacije slovensnkih dežel po koncu druge vojne.
   Dokazi se skrivajo v nad 600 moriščih po slovenskih deželah in po koncu druge vojne so po slovenskih deželah hodili vojaki z orožjem in govorili tuj jezik, kar je definicija okupacije.
   Je pa vsem jasno, da pripadnikom okupatorjev in izdajalcev slovenskega naroda resnica težko pade in je tudi ne doumejo.

   Pri tem se skrivajo za usmerjenim izobraževanjem, ki ga vodi fdvizem.

   • MladiLiberalec

    Kup nacionalisticne retorike in nesmisla. Slovenski narod se je zdruzil in razsel z novo Jugoslavijo na podlagi pravice naroda do samoodlocbe.

  • macon

   Od kje ti ideja, da je bila zakonita oblast? Zato, ker so tako rekli? Malo se zberi.

   Edine legalne so bile predvojne oblasti na civilnih funkcijah, vojaško pa kraljeva vojska v domovini- četniki. Legitimnost je drugo, ampak legalnost je nesporna.

   • MladiLiberalec

    Predvojna oblast je brezpogojno kapitulirala aprila 1941. Do konca vojne je lahko bila le se de iure oblast. De facto pa je narod imel svojo oblast v OF. Obe oblasti sta se na koncu tudi zlili.

    • macon

     Kapitulirala je vojska (in je imela nasledstvo v četnikih), predvojni oblasti so okupatorji pustili del civilne oblasti.

     OF se je sama razglasila za oblast, legitimnost boja z okupatorjem pa ji je jemala revolucionarna represija nad domačim prebivalstvom.

     • MladiLiberalec

      Cetniki niso priznavali kapitulacije. So pa cez nekaj casa sami zasli v kolaboracijo najprej z Italijani potem pa tudi z Nemci in NDH. Predvojni politiki so pri nas ali pobegnili ali podprli kolaboracijo in debelacijo ali pa so sli v OF. Begunska vlada je imela mednarodno legalnost samo ne de facto oblasti. Leta 1944 pa se je zlila z oblastjo ki jo je postavilo odpor. gibanje oz. z Avnojem.

 • sobieski

  Res ne nam ne splača, reševanje teh dveh vojakov, malina in hoparja. Naj se hopata…

 • Morala

  Kdor ne spoštuje slovenskih simbolov, naj se izseli iz Slovenije! Jugo zastave v Sloveniji niso več primerne že od 91-tega leta. Žalostno je z strani policije, da kaznuje tiste z slovensko zastavo!

  Raje naj lovijo lopove, dilerje…Kot vidimo nikjer nismo več varni – Resnična izpoved 20-letnice: ”Sredi belega dne sem v Ljubljani spila kavo, v katero so mi podtaknili drogo”
  https://www.radio1.si/49029

  • MladiLiberalec

   Pa saj OF je bila SLOVENSKA zakonita oblast med ww2. In njen simbol je bila med drugim tudi rdeca zvezda. Narodna revolucija ki jo je zastavila OF je prinesla narodu pravico do samoodlocbe.

   • sprehajalec

    Narodna revolucija ki jo je zastavila OF je prinesla narodu pravico do samoodlocbe.

    Pravica do samoodločbe narodov je Boljševiški revolucionarni program iz leta 1917. ko so se narodi eden za drugim odločali za odcepitev, so ga preklicali. Uspelo je le Fincem, pa Baltskim narodom.

    Ta tako imenovana samoodločba je predvidevala odločitev o ustanovitvi svoje partije in njeno vključitev v socialistično internacionalo. Pa Zvezo sovjetskih Republik.

    • MladiLiberalec

     Program in glasila OF dosti govorijo o narodni revoluciji ze leta 1941. Nic v smislu komunizma ampak kot boj za narodne pravice ki niso bile priznane v kraljevini in narodne pravice ki jih je odrekal okupator.

     • sprehajalec

      program je kar protiimperialistični program Kominternovske Ljudske fronte, ni to noben program OF. Ta program predvideva Partijo kot vodilno, dokler popolnoma ne prevlada v Fronti. Ko se čuti, da so zadeve ugodne, objavi Dolomitsko izjavo.

     • MladiLiberalec

      Programske tocke OF o nicemer takem ne govorijo ampak si skupine zbrane okoli programa Fronte zagotavljajo lojalnost med sabo.

     • sprehajalec

      programske točke OF so enake tistim španskim 5 let prej. napisane so v priročniku kominterne.

     • MladiLiberalec

      V spanski LF komunisti sploh niso imeli kake posebne besede. Fronto je vodil liberalec. Sele vojaski drzavni udar je odprl moznosti za uveljavitev spanske KP ob podpori SZ republiki. O tem je naredil kar dobro analizo ze Kocbek.

     • sprehajalec

      In kaj je to kaj drugega, kot po navodilih priročnika? In to pridejo na oblast v deželi, kjer praktično komunisti niti ne obstajajo prej… Sklepanje zavezništev, dovoljena uporaba domoljubnih simbolov.

      Dokler ne dozorijo razmere. Potem pa državni udar v Španiji, pa Dolomitska izjava pri nas.

      na jugu pa maršal niti Ljudske fronte ni mogel spraviti skupaj.

   • Nata

    ila je revolucionarna, ne zakonita oblast

    • MladiLiberalec

     Zakonita oblast to je tudi sklep vrhovnega sodisca.

     • macon

      To sodišče je postavila samorazglašena oblast. Prenos s kralja se nikdar ni izvršil, kralj je privolil v delitev (vlada Tito-Šubašić), vendar so se komunisti polastili vse oblasti.

     • MladiLiberalec

      Volitve 1945 niso bile postene se strinjam. Samo OF bi zmagala vseeno. Poleg tega je bila nova Jug. tudi mednarodno priznana v Ozn.

     • macon

      Upoštevaj, da so bili trije mednarodni centri moči za podeljevanje legalnosti: Nemčija-Italija, VB-ZDA in Sovjetska zveza ter še kontinuiteta predvojne legalnosti. Legitimen je bil vsakdo, ki se je uprl okupatorjem.

      Na koncu je kot vedno zmagalo realno stanje na terenu.

     • MladiLiberalec

      No sej to se strinjam

     • sprehajalec

      Priznana je bila zaradi Titovega spina s Šubašičem. Ko je Churchill spoznal, da ga je nategnil, je razočarano vzdihnil; Od Trsta do baltika je padla železna zavesa.

     • Nata

      Kdaj, katerega ?

     • MladiLiberalec

      Slov. vrhovnega sodisca leta 2017!

     • Nata

      No, vidiš.Ker se s to zvezdo kitijo mnogi v naši državi, se je sodišče posračkalo.
      Sračkajo ga pa že veliko let.

     • MEFISTO

      Še Masleša, koi je bil spsosben vsakršne svinjarije, ne more za nazaj razsoditi, katera oblast je zakonita.

     • MladiLiberalec

      Ja pa lahko. OF je imela pravico in dolznost da razveljavi odloke okupatorja ker se ta ze od zacetka ni drzal vojnega prava. Zakonitost Avnoja in OF pa je bila koncno potrjena tudi od begunske vlade ki je de iure se predstavljala kontinuiteto s predvojnim stanjem.

   • Adolf Hitler

    OF? aaaaaaa a Osebno Jebanje!

    • MladiLiberalec

     Kr neki XD

   • macon

    Zakonita oblast ni nekdo, ki se za takega proglasi. Zakonita oblast so bili predvojni oblastniki, ki so še zmeraj nosili neke civilne funkcije pod vojaško okupacijo.

    • MladiLiberalec

     Ne. Vodilni predvojni politiki kot Natlacen so izrecno priznali debelacijo in ukinitev predvojne oblasti. Ker so sedeli v fasisticni konzulti jih je narod in OF upraviceno zavrnil.

     • macon

      A imaš kak link z razlago? Se pustim poučiti.

     • MladiLiberalec

      Saj ti jest razlagam no

   • FUCK COMMUNISM

    Dej gobec zapri! Slovenska zakonita oblast?!?!?!? A si ti normalen?!?!?

    • MladiLiberalec

     Lol. Pa zakaj se obnasas kot da bi odkril da sem ti nad posteljo doma podstavil lepo Zidinjo na sliki namesto prejsnje slike iz tujske legije. :D

     Tako pravi sodba vrhovnega sodisca. To ni samo moje mnenje ali kaj podobnega. Razumes?

     • FUCK COMMUNISM

      Se nobena zidinja ni bila lepa. Vse so grde.

     • MladiLiberalec

      Uh kaka neumnost. XD
      po mojem si verjetno locen drgac. Prevec agresiven in potreben si za beta samca. Ha ha

     • tohuvabohu

      Večje neumnosti pa še ne. OF sploh ni bil nobena oblast, kaj šele zakonita. Ni premogel nobenega atributa oblasti. Ljudje, ki se potikajo po hosti, so oblast? LOL.

     • MladiLiberalec

      OF je imela osvobojeno ozemlje. Izdajala je ukaze in odloke imela vecinsko podporo naroda in bila organizirana masovno po mestih in vaseh.

     • montyamp

      Organizirana za praznenje kleti in shramb .
      Seveda tudi klanje neoboroženega prebivalstva spada v domeno organizirane banditske oblasti .

     • MladiLiberalec

      Prebivalstva je dokazano najvec pobil okupator s kolaboranti. Tudi ce upostevas povojne poboje so stevilke dovolj zgovorne.

     • montyamp

      Potem si se pa zbudil ,
      noga v kahli prst pa v riti .
      Slovencev je TITOBANDITO poklal veliko več kot Hitler . Ljudje ja niso nasedali komunistični golazni , Nemci in Italijani klati niso smeli .
      Prekleta banda gošarsko hostarska polna bolh in uši je pa pobijala vse povprek in po dolgem tako da je prišla golazen na oblast .
      TITO JE POKLAL VEČ SLOVENCEV KOT HITLER .

     • MladiLiberalec

      Kr neki XD

     • montyamp

      Resnica je za bankrot fašiste kr neki ???
      Lep pozdrav iz Švice .

     • tohuvabohu

      Imela ga je nekaj dni (na tem ozemlju so izvrševali množične zločine z “ukazi in odloki”), dokler niso prišli Italijani ali Nemci in jih prepodili kot smrkavce. Narod večinsko podpira tudi naše uspešne športnike, pa zato niso nobena oblast.

     • MladiLiberalec

      Kr neki. Osvobojeno ozemlje je ponekod trajalo tudi skoraj dve leti.

   • MEFISTO

    Kdo te je pa nasral, da je bila OF med vojno in revolucija zakonita oblast?

    Pri svojih sedemdesetih letih bi pa že lahko vedel, da so preko navidezne OF komunisti počeli, kar so počeli.

    Osvobajali nas seveda niso.

    Veliko so streljali nazaj in po civilistih, malo so pa uši obirali.

    • MladiLiberalec

     Kr neki. XD kot young liberal smart ass sem dal ze ful dokazov kako je blo v resnici

 • sale

  komunisti so naredili eno in edino napako niso bili temeljiti pri svojem delu preveč površni pri svojem delu ker izdajalci slovenskega naroda gnoj ki sodeluje z okupatorjem kar so nacisti pač bili si zasluži kaj hujšega od barbarinega rova

  • sprehajalec

   Sale, pičko stara, me zanima kako bi tvoj čale opravil z nekom, ki ne bi bil zvezan?

   • sale

    domobranca? Pospravil ko štakora

    • sprehajalec

     Nezvezanega?

     Ha, ha, Sale, šaljivđija..

     • sale

      ha ha a kaj drugo saj nemreš ozbiljno gledat na ove stvari nema veze levi il desni svi su isti vsi nas pumpajo jedni z ene drugi z druge strani i to njim odgovara skregan narod najlakše se vodi

     • sprehajalec

      Sale, šaljivćino, mene su levi pumpali, desni nisu ni na vlasti bili. Par godina.

     • RATATA

      Kje je ta šola za pokvarjence (škola za pokvarenjake) ki si jo obiskoval. Samouk ne more biti tako pokvarjen.

     • sale

      e vidš tu je problem jer si se odlučil za jedne nemožeš virovat ni jednim ni drugimnema tu bolji i slabiji moraš gledat samo na sebe do tu su nas doveli i još jednom nema tu levi i desni

    • učko

     čale sale, jel’ti pale gače na sandale pošto s’e usro, pa govno je teško !!

  • MEFISTO

   Mihael, zinil, pa ostal živ.

  • Artur

   Hja prvo so navijali za rusko- Stalinovo enklavo na sončni strani Alp potem pa so so se Iz Stalinovih Hlapcev po 48 letu po inform biroju prelevili v Titejeve hlapce in beograjska potrčkarala. Samostojna svobodna demokratična Slovenija jim ni bila nikdar intimna opcija temveč krvava revolucija nad lastnim narodom za prevzem oblasti . Kdo je večji gnoj?
   Angela Vode – Glede časa, ko je bil sklenjen pakt Hitler – Stalin, je dejala, da so komunisti takoj po sklenitvi pakta opozorili, da je vsa protihitlerjanska propaganda prepovedana. V duhu navodil Kominterne so celo zagovarjali Nemčijo, češ, da se samo brani pred zahodnimi imperialisti. “Zasledovala sem Stalinove čistke, ki so se mi močno upirale. Naši komunisti pa so na moje dvome odgovarjali: “Stalin ve, kaj dela …” Treba je bilo verjeti in nič misliti in nič dvomiti … Kot v dobi cerkvene inkvizicije.” Glavni zasliševalec je bil po besedah Angele Boris Kidrič, pri tem pa je med drugim izpostavila, da so ji očitali odklon od partijske linije in nediscipliniranost. Oboje se je nanašalo na protihitlerjansko propagando, ki je bila na zahtevo Moskve nedovoljena. “Hitler bo zahteval od Stalina ‘most do Adrije’ prek našega ozemlja – in Stalin ne bo imel pomislekov. Ali niti tega ne smem obsojati, ali moram tudi s tem soglašati v imenu Komunistične partije?”

  • Adolf Hitler

   sale ko bo pršu cajt ti bomo vrezal to prokleto zvezto na tvojo prekleto betico kurba stara kumunajzerska! za dom pripravljeni komunajzerje razkosati !

   • Franjo Trojner

    To boš prvi padel v jamo.

    • Adolf Hitler

     träum nur weiter du Kommunisten scheißer

     • Franjo Trojner

      Še nemščine ne obvladaš, vajenec.

     • Adolf Hitler

      das sagt mir eine kommunistenschwein

     • Anthon

      Falsch!

      Nominativ, Singular = das Schwein

    • Adolf Hitler

     friss scheiße du kommunisten fotze!

 • Artur

  Exkluzivno , nova demokratična oblast deložirala Kidriča :
  http://shrani.najdi.si/?R/6i/4QyD73v0/xxl.jpg

 • Duhec

  Kazen sta dobla oba… najbol simpl za policaje. Pišite celo resnico in ne sam del, ki vam paše.

  • sprehajalec

   Če bodo izterjavo dobile v roke tiste sodnice, ki za Dan mladosti plešejo v pionirskih kapah in rutkah, potem stara čavsa ne bo nič plačala…

   V tem je krivičnost slovenskega vsakdana….

   • Duhec

    Joj dej nehite jokat…

   • freedomfighter

    vsak ima pravico biti oblečen v karkoli hoče konec koncev je to svobodna država če večine ljudi ne moti da pleše s pionirsko kapico potem nimaš kaj saj ni prepovedano je prizadeto ni pa prepovedano tako da

    • sprehajalec

     Verjetno bo reakcija drugačna, če se bom pojavil v kratkih irhovcah, rjavi srajci pa rdeč trak okoli roke z revolucionarnim simbolom delavskih socialistov…..

 • bednick

  Slovensko zastavo sem večkrat zamenjal za rusko.
  Zadnjič pa glej, čudež!!
  Rusko sem zamenjal za slovensko.
  A je kaj narobe z menoj?

  • učko

   Ne, sej praviš zase da si bednik. Za tacga si še kar O.K. !

   • bednick

    učko, ki si ga meče pod pručko!
    bednick je pravilno.

  • Olga

   Pojdite v Rusijo!

 • montyamp

  Extrem , policaj komunist .

 • šmentanamuha

  NACIZEM, JANŠIZEM IN KOMUNIZEM SO NAJVEČJE ZLO ČLOVEŠTVA!

  • Olga

   Spet deset komunističnih laži na delu! EU je obsodila nacizem, fašizem in komunizem kot zločinske totalitarne režime! Komunizem je umoril dvesto milijonov ljudi!
   Janez Janša je domoljub, zaveden Slovenec in osamosvojitelj!

  • Anthon

   Boljševiki ste brez smisla za kakršno koli logiko, zato tudi bluzite s takimile umotvori. To pali le pri kakšnem podpovprečnežu.

 • Franjo Trojner

  Policija je kaznovala izgredneže, ki so se neprijavljeno zbrali na Kongresnem trgu in kršili javni red in mir. Po črki zakona! Čisto in jasno kot solza!

 • FUCK COMMUNISM

  KEEP

  CALM

  and

  FUCK

  JANSHISM

  • Fogglof Tunnek

   I’d like to fuck Eva…she is a janshist…

 • Anton

  Ustavimo komunizem!

 • Vojteh Dovč
  • Anthon

   Kogar te primitivnosti vzburjajo, skratka tisti, ima psihopatološke težave, gre lahko direktno na stran teh komunofašističnih pisarij, pa bere. Brez tvoje slaboumne propagande. Ne podcenjuj ljudi.

 • Vojteh Dovč

  Tudi Vinko Gorenak je nosil rdečo zvezdo
  Iz rubrike Mladinamit: Tudi v prejšnjem, svinčenem režimu, so bili posamezniki, ki so se v nedemokratičnem sistemu borili za odličnost, da bi lahko mali ljudje bolje živeli

  © Mladinamit
  Še pomnite, tovariši? Tone Krkovič je recimo vodil postroj strumnih Slovencev, ki so korakali na zadnji vojaški paradi v Jugoslaviji v Beogradu leta 1985. Bili so najboljši. Drugi, genetsko bolj vojaški narodi bivše skupne bratske države, so pozeleneli od zavisti. Janez Janša, ki je v Mladini sicer takrat pisal proti tej paradi in zato tudi tvegal zamero JNA, kar ga je konec koncev tri leta pozneje pripeljalo v vojaški zapor, je nekaj let prej, leta 1978, vodil mladinsko brigado, ki se je peš odpravila po poteh slovenskih odposlancev na 2. zasedanje Avnoja v Jajce.

  Pozneje mu je to pomagalo pri osvajanju gorskih vršacev. Samo smer je obrnil s horizontale v vertikalo. Na tej poti je gradil zavest o usmerjanju ljudske volje in organiziranosti akcije, pa tudi o pomenu liderstva. Že takrat je obsojal zabušante, ki so s pobalinskim pristopom k negovanju tradicije sramotili samoupravni socialistični sistem, tako kot danes domovino sramotijo tisti, ki letujejo na Hrvaškem. In kje je bil v vsem tem Vinko Gorenak? Vinko je vse to skrbno nadzoroval, ker sovražnik nikoli ni spal. In tudi danes ne spi. Zato ga Vinko še vedno išče.

  Več v aktualni številki Mladine.

  Deli!

  • jonh doe

   a ti še mladino bereš,ni čudno da ti možgani odmirajo

  • sprehajalec

   Tudi Pol Pot in Mao Ce Tung, pa Kim San Pan, pa striček Ho so nosili rdeče zvezde Vojc.

 • Novakec1

  Ne bo šlo, kako naj policaj svojo bračo maltretira zaradi nošenja zvezde. Taglaven policaj je bosanac, v parlamentu bosanka spreminjajo ustavo, v luki izpostava bosne itd…. prej bi mislili o tem.

  • Fogglof Tunnek

   Ksenofob in fašist si…tak da veš…

   • Novakec1

    So mi že boljši povedal pa se ne sekiram.

 • Olga

  Komunizem je zločinski totalitarni sistem! Komunisti so zločinci! Pomorili so sto milijonov ljudi! Več kot fašizem in nacizem skupaj! Poveličevanje zločinskih totalitarnih režimov je v EU (kjer je tudi Slovenija) prepovedano in kaznivo dejanje!

  • Fogglof Tunnek

   Je rekla frigidna Olga…

 • Hun

  baje so pod Jansevo vladavino sodisca in miličniki delal vse prav s polno mero morale

  • Anthon

   Bedak.

  • sprehajalec

   Aha, takrat pod Ivanom Janezom je padla prva ovadba, v sklopu preiskave po imenu Čista Lopata za tovariša Zidarja. Se spomnim kakšen šok je bil, kar verjeti nisem mogel, da so v Sloveniji nečednosti te vrste. Seveda so potem po umiku Ivana janeza ostali tovariši Zidarja rešili in spljuvali Ivana janeza. Vendar senca dvoma v tovarišijo je ostala.

   Iz tega lahko potegnemo nauk zgodbe, pred Ivanom Janezom vse čisto in uspešno, po Ivanu janezu se je začelo govoriti o Tajkunih, pa ukradeni državi…

   Človek je lahko samo zmeden.

   • opazovalec

    Je bil šok, je bil. Na počivališču Lopata pri Celju se je namreč na sestanek gradbenih tajkunov pripeljal sam Janšev tajnik, Klima Petek.

    • sprehajalec

     Da bo kakšen posel naredil. Privatnika briga samo preživetje.

     tudi Chamberlain se je bratil in rokoval s hitlerjem nekoč….

   • Hun

    pod kero vlado so bli obsojeni Srot, Bavcar, Hilda…ceprav za simbolne kazne ampak vseen….nc druzga ne znate kot zogco si podajat kdo je koga…stanje pa vsakic slabse

    • sprehajalec

     Kdo je začel s temi ovadbami? je bila pod LDS “našimi” kakšna ovadba?

     • Hun

      pod Drnovskovim LDS ni bilo manevrskega prostora za nastanek tajkunov

     • sprehajalec

      Zidar, Šešok, Rigelnik, to so že iz socializma prišli kot Tajkuni.

     • Hun

      tocno se ve kdaj so se kredito talal za prevzeme drzavnih firm…pod Titovo vladavino si direktorji tega neb upal

     • sprehajalec

      Praviš rabimo močnega komunističnega vodjo….

     • Hun

      tako je edini ki je bil kdak komunist in je dejaven danes na politicnem parketu je JJ…nikol nism bil prot Janševi zmagi na volitvah

 • jan

  Četrt stoletja je moralo miniti, da je slovenska desnica začela ugotavljati, da imamo še vedno partijsko državo: partijsko policijo, partijsko sodstvo, partijske državne banke, partijsko javno RTV, šolstvo in vse po spisku … Najbolje, da se desnica pridruži kralju Matjažu pod Peco. Preden se bo zbudila, bo ta država že na smetišču zgodovine.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, pri meni na obisku so bli Šinkof Tinek, Teškačof Ruda in Vdebof Franček. Sami kleni Haložani…fsi smo pili šmarnico v moji kleti in se drli… SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!… Še zaj sn celi žareči od haloškega sonca…in šmarnice !!!

  • jonh doe

   besede pijanega haložana.ki nima razpada jeter ampak možganov

   • MEFISTO

    Bodi natančen!

    Tunnek iz gorenjskih Haloz.

    V pravih Halozah živijo pošteni, delavni in brihtni ljudje, ki življenja ne zapravljajo na internetu.

  • jonh doe

   ti sigurno še ponoči sanjaš janšo ko na svojo ovco zlezeš,saj v halozah itak nimate kaj drugega za jeb..

 • Pjer Pjer

  Šivala je deklica zvezdo,
  zvezdo rdečo kot kri
  in zraven si pela je pesmi,
  pesmi svobodnih je dni.

  Dajmo Olga, boste zapela z nami?

  • MEFISTO

   Ti imaš tajfelton, s teboj ni mogoče peti.

   Samo lajati!

 • samsara

  Policisti torej postajajo ponovno tovariši miličniki, ali postopno morda celo tovariši zaščitniki.
  Tovarišica Svetlana pa jim bo ob sprejemu v njihove vrste popala rdeče zvezde.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Iz udobne razdalje slabih 12.000 km prebiram kar nekaj slovenskih novičarkah portalov. Ne le članke, tudi komentarje. In iz te neobremenjene razdalje lahko zaključim, da so podporniki Janeza Janše (ne desničarji, to ni isto) v povprečju za nekaj magnitud bolj debilni, neizobraženi, agresivni in skrajno nezadovoljni (večinoma s samimi sabo). Cvet teh je seveda na tem portalu. Prav vsak od Janševih pristašev ima vsaj eno očitno mentalno-higiensko težavo. Nekateri ne uspejo napisati enega koherentnega stavka, drugi blebetajo tako očitne neresnice, da bi se zgrozili tudi vsega vajeni psihiatri.

  Tako zabite in nerazgledane ljudi, kot so v prej omenjeni skupini, je skoraj nemogoče zbrati skupaj. Tudi če bi si iz kakšnih bolanih razlogov to želel. Zato je ta portal iz sociološko-raziskovalnega vidika zelo zanimiv. In treba ga je ohraniti neokrnjena in ga raziskovati. Tako, kot pragozd.

  • Olga

   A zato ste zlorabljali naše Nicke?!! Haha! V resnici vam kuzla v rit skače!

   • DOMOBRANEC & GAY

    quod erat demonstrandum: javil se je prvi psihotik, ki misli, da nekdo “krade nicke”.

  • Janez

   Gospa Olga !
   TA TIP OD TUNNKA SE SAMO NAPIHUJE !
   Tu smog ujeli pri jutranjem kopanju !
   No – če ni ravno
   TUNNEK&KLONI JE PA TUNNKU ZELO PODOBEN TIP.
   NEMARNI PIJANČKI –
   – SO SI PRECEJ PODOBNI . VSEKAKOR SMRDIJO. NAJ GRE SE KOPAT ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   TUNNKOVO KOPANJE

   http://www.mojvideo.com/video-pijanec-budi-pijanca/c2b4135ea0bb7a72c154

  • Vrhovni sodnik

   Čista 10 ++++++++++++++++++++++++++++!!!

   • PikaPolonica

    S.m.r.a.d. CM.erasti

   • Alois Kuhelj

    Osel,temu buzerantu dajes pluse,ki ga crnci nategujejo v San Franciscu!!

  • LEVIČAR in DOMOLJUB

   Se strinjam z Vrhovnim sodnikom ! 10++++++++++++++++++++++++++ !!!!

 • Novakec1

  Komunizem je samo omogočil zasedbo slolandije s strani yugosov.

 • Vrhovni sodnik

  Ejga, šansa za vse desne karieriste, ki želijo uspeti v življenju!

  http://kariera.lidl.si/cps/rde/career_lidl_si/hs.xsl/index.htm

  “PONOSEN SEM, DA FILAM POLICE V LIDLU.”

  ROŽLE, PRODAJALEC

  • PikaPolonica

   O.d.j.e.b.i. lu lu lu luuuuuzer.

   • Rožle

    Ja…zablokiri Šizota ..kva pustiš, da ti živčke para ..

 • domovina mili dom

  “Policija deluje vse bolj ideološko: Kaznuje UDELEŽENCE, ki so nosili slovenske zastave in dopušča totalitarne simbole.”

  Tega pa ne razumem najbolje. Ali to pomeni, da smo se zbrani domobranci in janšiti tudi UDELEŽILI koncerta z naslovom »Nosil bom rdečo zvezdo«? Jaz pa sem mislil da smo mi protestniki.

 • Anthon

  JANŠA GNOJ, KUČAN HEROJ!

  • Fogglof Tunnek

   Yeah baby…

   • Rožle

    Aha …še en Šeytan

    • šmentanamuha

     Aha …še en Šeytan

 • Primoz Papez

  Na desni strani slike je pa sigurno sl. Zastava budale domobranske..

 • šmentanamuha

  NA DESNI STRANI JE DOMOBRANSKA ZASTAVA! GNOJ NACISTIČEN!!!!!!!

 • Demonkrat

  Bi morala Slovenija postati del višegrajske skupine? Ne nikakor ,morala bi postati del austroogrske.

 • Duhec

  Nekaznovano so pokradli 70 milijard… navadni ljudje pa obračunavajo med sabo. Katastrofa…

  • Demonkrat

   Kdo?

  • Pjer Pjer

   Hahaha, saj to je bil cilj :)))

   • Duhec

    Ja sej…. in spet jim je uspelo.

    • Pjer Pjer

     Duhec živjo! Nič jim ni spet uspelo, to je že kar dolgih 26 let, demokracija….

     • Viktorh

      Downtawna v Ljubljani pa še nisi našel, bebček.

   • sprehajalec

    Kakšen socilalist po duši Pjer? Veliko sem jih že videl, pa slišal o njih, delavski, samoupravni, agrarni, realni, nostalgični socialisti….

    kako se imenuje tvoja vrsta pjer?

    • Pjer Pjer

     Nevem

     • sprehajalec

      Pa saj menda ja veš, kako se reče tvoji podvrsti socializma? Agrarni Pol potov menda nisi?

     • Alois Kuhelj

      AGRARNA REFORMA JE DALA ZAPLENJENE TRAVNIKE OD BENEFCIJATA, NEKEMU KOMUNISTU OD SVETEGA ROKA,PA SMO MU MULCI VSE SUHO SENO,KOPICE V POTOK ZNESLI PONOCI.KAR DVA FIZOLOVA NATICA SMO PORINLI POD KOPICO IN SVA Z VESELJEN NESLA V VODO,TO JE BIL UZITEK

  • sprehajalec

   Še eden mit. Iskali pa iskali so po deviških otokih, pa panami, pa našli reveža Zavca, ki je v krvi svojega obraza zaslužil denar. Potem je vse potihnilo.

   Jaz ti povem, samoupravni socializem, ki bistveno preveč troši, kot zasluži, je eno državo že pokopal. sedaj je druga iz istega razloga na vrsti. “Socialna država”, pa Agencije, pa teš 6 za milijardo in pol, pa bančna luknja, pa učiteljice pol leta frej, pa to. ni da ni. Pa najdaljša porodniška na svetu… Pa samoupravni penzionerji, ki so imeli 300 mark plače, sedaj imajo pa jurčka eurov penzije. Odkod razlika?

   samo levičarji tega ne boste nikoli razumeli….

   • Duhec

    A lohk skrajšaš???

    • sprehajalec

     Ok lahko, na tisto najdaljšo porodniško na svetu?

     • Duhec

      Tud otroka ne morš dat prej v vrtec…. tak sistem pač.

     • sprehajalec

      tašča se ti pa po hribih goni pa po morju ali kaj? Vsa vitalna, samoupravna penzionerka. Saj imaš kakšne druge penzionerke…

     • Duhec

      Tašča je skoz pr dohtarjih a nič ji ni. 100 let bo živela.

     • sprehajalec

      od tega 60 let v penziji….

     • Alois Kuhelj

      AH DEJ NO VEC KOT 60

   • Pjer Pjer

    A sprehajalec je danes dežuren na Novi? Kje pa so kaj ostali?

    • sprehajalec

     kako gre že una francoska, za sprehod malo ven pa spat Pjer?

     Frère Jacques, frère Jacques,
     Dormez-vous? Dormez-vous?
     Sonnez les matines! Sonnez les matines!
     Ding, dang, dong. Ding, dang, dong.

     • Pjer Pjer

      Evo sprehod, zate en delček internacionale:
      C’est la lutte finale
      Groupons-nous, et demain
      L’Internationale
      Sera le genre humain

     • sprehajalec

      Poznaš uno Pjer, ko si malo francoza?

      Jel znaš francuski Pjer.
      Pjer: znam ali mi se jako gadi….

   • macon

    Moja mama ima z 28 leti delovne dobe več Eurov penzije kot je imela plače v markah. Meni so približno naračunali, da bom imel penzijo za polno delovno dobo okoli pol tega kar zdajle prejemam (z malico in vožnjo vred, ki zneseta okoli 12% vsega).

    Stalno poslušam o njeni silno sposobni generaciji, ko je vsak nepismen idiot gradil hišo. Poznam čez 100 ljudi moje generacije (cel kup naravoslovcev s faksi, tudi več šefov po firmah) in za dva vem, da sta zgradila hiši. Itd ipd…

    • sprehajalec

     Tudi jaz to poslušam, na koncu se zdiferencira, da so vse oni zgradili. Ampak preprost račun pove, da mora biti današnji delavec 5x bolj produktiven, kot je bil samoupravni delavec. Vsaj številke so takšne….

     • Pjer Pjer

      Kdo vam je kriv, ker si niste sposobni zgraditi hiše? Pa pol nižje penzije? Saj ste za takšen sistem molili… !

     • sprehajalec

      Ja pa res, lahko bi hodili po pamperse v Grac pa Chico banane pa kofe. Pa jeans k Maleju čez Karavanke pa v Trst. Pa po ploščice v Pordenone. Pa špagete k bradaču v trbiž.

      saj je bilo lepo Pjer….

     • Pjer Pjer

      Jah no, očitno nič več ne hodiš na izlete kot včasih, žal, samo še dežuraš na Novi ….

     • sprehajalec

      Ni denarja za izlete pjer, nisem še v penziji, pa izgleda nikoli ne bom. izleti so za vas, samoupravljalce…

     • Duhec

      Tud za nas niso…. je treba cele dneve delat, da so sosedi in vsi ostali fouš.

     • Duhec

      Ja sej res…. gradimo, gradimo in gradimo. Uživajmo pa ne…. pol greš pa po gobe in se vprašaš zakaj???

     • sprehajalec

      Bolje je bilo, tisti adrenalin na Šentilju, zadaj pa banane pa kofe.

      še dobro da so bili ta spodnji cariniki in se je dalo zmeniti. S Slovencem birokratkom se ni dalo nič.

      Pogrešamo ta adrenalin….

 • Rožle

  Čefurski policaji …

  • Anthon

   Aha …še en Šeytan

 • Alois Kuhelj

  Ne cudim se vec,zakaj so vsi rdeckarji na tem portalu in serjejo drek!!!Na delo.si so jih vun fuknli,na mladini se ne komentira vec in se na nekaj drugih cajtungah,so pa tle in mesajo drek!!Na Mladini se bojijo resnice,zato so ustavili komentarje,OK!!!

  • DOMOBRANEC & GAY

   V bistvu je tukaj še najbolj zabavno, ker so vsi konstantno tik pred živćnim zlomom in jih (vas) je zelo enostavno pripraviti do brezglavega psovanja in metanja lastnega dreka po kletki. Y viendo monos tirando mierda siempre es divertido!

   • Viktorh

    In prav ti si tudi eden drekačev.

    • DOMOBRANEC & GAY

     HHhahaha!! Triggered!

     • Viktorh

      Smeješ se lastnemu govnu.

  • Viktorh

   Jej, dragi Lojze, saj tega ne moreš razumeti.
   Imamo še vedno državljansko vojno, vladajo nam kvazi levičarji, ki še vedno kradejo kot srake.
   Saj veš, da gre za iste ljudi definirane:

   “Pokojni Ravnikar jim je rekel udbomafija. Pokojni Slivnik jim je rekel Kučanov klan. Egon Zakrajšek jim pravi tovarišijski kapitalisti. Vljudni intelektualci jim pravijo tranzicijska elita. Daron Acemoglu in James Robinson jim pravita zajedalske elite …”

   (Tako Žiga Turk, nekdanji minister, profesor in kolumnist, o novih obrazih novega razreda; vir: Planet Siol.net.)

   Saj veš, ta komunistična banda še vedno obvladuje in zastrašuje vse, pošteni državljani pa plačujemo.
   Blagor tebi v Kaliforniji, ki se le od daleč zgražaš nad našo svinjarijo.
   Lep pozdrav soprogi.

 • Krtača 17

  Ma kaj spet jokate desni? Plačal so kazen in to je to.

  • sprehajalec

   reci uni svoji častilki kulta rdeče zvezde, naj pokaže položnico, če je res!

   A bo Avšićka na TV v ponedeljek naredila nabiralno akcijo za “ubogo upokojenko”.

 • Ana Job

  Seveda! Saj smo vendar totalitarna policijska država! Komunistične vrednote je potrebno obraniti! Ne dolgo tega so pa policijski kekci korakali skupaj z ljubiteljico bulmastifov na paradi norcev.

  • DOMOBRANEC & GAY

   Andá a freir churros! Vi ste v policijski državi?!
   Ti pojma nimaš, kaj je policijska država. Nikoli nisi bil v policijski državi… tirame la goma…

   • Ana Job

    V njej živim že nekaj desetletji, problem je samo, da pravih ne preganjajo. Sem pa ženska, ne vem kakšna je navada pri vas gejih, da imate ženske za moške. Pa pri nas na portalu, samo Adolf govori v tujem jeziku. Go to hell!

    • DOMOBRANEC & GAY

     Če si ti ženska, sem jaz Evita Peron, cara rota.

     • Ana Job

      Ja, verjetno si res Evita Peron v vašem roza klubu. ;-)

     • DOMOBRANEC & GAY

      Umm.. ne. V odnosu sem moški. Papa bear.

     • Ana Job

      Lepo. Ravno sem se spomnila tiste pesmi Latina bambina, ko poje lahko sem minus ali plus….. In sem res tuhtala, kaj si ti. Torej si moški potem.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Tako nekako ja.

     • Ana Job

      Donc, vous êtes un ours mâle?

     • DOMOBRANEC & GAY

      Moški, ki zgleda kot moški je po navadi vedo papa… partner pa je ponavadi bolj feminilen. No, saj veš… stereotipni gej.

     • Ana Job

      Vem ja. Mon voisin est Gey et bel homme.

     • DOMOBRANEC & GAY

      Embrasse-le pour moi!

     • Ana Job

      Je vais lui dire, hahaha. ;-)

     • DOMOBRANEC & GAY

      Pa oprosti za francoščino… ni ravno moj prvi jezik. :D

     • Ana Job

      Itak se prilagodim. Edino arabsko in kitajsko mi pa ne gre.

     • Demonkrat

      V kakšnem odnosu?

     • Ana Job

      Spolnem ;-))))

     • Demonkrat

      Kaj?

     • Ana Job

      Ja.

 • Janez

  Spodajj!
  SO PA RES SAMI “ODKLOP” LJUDJE ! Pijančki, partizančki, komunarčki itd. L.rr. Janez KOMENDA
  P.S.
  NOT SO PADL, AL KAJ ?

  https://www.google.si/search?q=zemljo+kradu&oq=zemljo++kradu&aqs=chrome..69i57.20861j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Janez, to je današnja Slovenija. da te žalost prime !

   • Janez

    Ah !
    GRE NA BOLJE !,
    ZDAJ BO SMC JANI M.
    ZAČEL ŠRAUFAT SD, MOL ŽUPANA, PA BANKSTERJE I Itd. BO BOLJE ! L.r. J. KOMENDA

  • LEVIČAR in DOMOLJUB

   Sam res, kaj je s tabo, a se ti caps lock zatika, al možgan ?

   • Rožle

    Ti si zataknjen u svoji kletki ..

  • Ana Job

   Adijo pamet.

 • LEVIČAR in DOMOLJUB

  Janhsisti, v glavnem, mečete zelo slabo luč na NORMALNE desničarje ! Sam, da veste, pa to…..

 • Vrhovni sodnik

  Jasno je zakaj so domoljube oglobili, lewaki ITAQ ne bi plačal, če jim že policija ne bi uničla naloga, jim bi ga sodišče zagotovo

  • Tako to gre v naši Sloveniji. Komur to ni všeč pa lahko gre, saj jih itak pride vsak dan v povprečju 45 novih zamorcev :(((

   • sunday

    prihajajo enaki gnoji – podganji iztrebki, kot so na oblasti!!!

    • šmentanamuha

     ᒚᗩᘘᔚᗅ ᘜᘘᓏᒎ ᖽᐸᘴᘹᕢᘘ ᖺᕧᖆᓏᒍ

  • Mamas & Papas

   ⁀⊙﹏☉⁀

 • Volkhv

  Glejte, saj pa to so ravno hoteli doseči (judo)boljševiki s tem “koncertom”…

  • Demonkrat

   Judo ,karate,se je to v modi?

   • Ana Job

    V modi je tantrični sex

    • Vrhovni sodnik

     Če nimaš ta pravga deca je tud ta dober.

     • neny

      Ja ana job oz djob haha bere Volk in sedem kozličkov, poleg pa vzdihuje: indijanki prihaja, indijanki prihaja.

     • Ana Job

      Pri tebi je pa problem, da ti nikoli ne pride.

     • neny

      Poleg tvojih kozlićkov sigurno nikoli. ;). Imam kaj bolj otipljivega. mh.

     • Ana Job

      A si lezbijka, da si tolk obsedena z ženskami? Najprej Indijanka, zdaj Ana Job? Moram te razočarati, da sem hetero. Ni ga čez mojega dragega. Hahaha ;-)

     • neny

      si ti hetero ja, samo brez prismoda. Se mi pa j. kaj si indijanka.

     • Ana Job

      Obsedena si z Indijanko. Indijanka je lepa ženska, pametna, uspešna, na vodilnem mestu in si se pač zaljubila vanjo. Ampak te moram razočarat, krasnega moškega ima,ki jo ima rad. Obe smo oddane. Sori bejbi. Tako je življenje. Ne morete geji vse imet.

     • neny

      ja veš da, kako pošto prejemam od tebe. Znormaliziraj se. Zate je psihatrija.

     • Ana Job

      Saj delam na psihiatriji in ti si moj najtežji pacient z razcepljeno osebnostjo pa tablete ti nič več ne pomagajo. Jutri greš na elektrošoke. Mogoče ti pomaga. ;-)

     • neny

      daj teslo prekini. Sem te že parkrat opozorila.

     • Ana Job

      Nehaj lajati kuzlica psihopatska hov hov hov hov in vzemi že enkrat tableto, hahaha ;-))

     • neny

      sprijazni se, da si brez moškega, vendar se ne moreš, pa cviliš.

     • Ana Job

      Res si fovšna Indijanki. Inteligentna lepotica je in vsi moški tukaj jo obožujejo. Tebe pa nihče ne povoha. Poslušaj iti dol iz portala, saj je očitno, da te moti njena priljubljenost. Si pač eno zagrenjeno ženšče zarejeno. Revčka. Saj bo bolje. Enkrat že.

     • neny

      Sram te je lahko tebe in celotno NOVO.

     • Ana Job

      Vous avez rien intelligent à dire, alors ne pas écrire!

     • Ana Job

      Meni gredo tvoja opozorila čez levo uho ven, ker pacienti zdravnikom ne ukazujejo. Fantje ti bodo rekeljc na hrbtu zavezali, jaz ti bom pa usta zalepla. Pa še oči ti bom zavezala, ker me grdo gledaš. ^_^

    • Demonkrat

     A res?

     • Ana Job

      Ja. Zadnji trend. Vaja dela mojstra. Poudarek je na dihanju. ;-)

     • Demonkrat

      Zanimivo.

     • Ana Job

      Ja, res je zanimivo. In še malo potelovadiš jogo ob enem.

   • Volkhv

    Juden

 • šmentanamuha

  ᒚᗩᘘᔚᗅ ᘜᘘᓏᒎ ᖽᐸᘴᘹᕢᘘ ᖺᕧᖆᓏᒍ .

 • Rožle

  Šeytan as pozabu, da te ne vidm .. ??
  This user is blocked.

 • Janez

  OPTIMISTIČNI
  BODIMO !
  Ex KP, ZK, LDS, PS,
  SD, SMC, DESUS, ZL PA EX KP, ZK GNEZDAŠI – SE BODO ZDAJ – S P R E K L J A L I – MED SEBOJ !
  Zaradi ?
  -GROZNIH 5 MRD € – B A N Č N E LUKNJE !
  – IRAN NLB GATE – PRANJA DENARJA ,
  Kar
  KORAJŽNO – MI GREMO, GREMO – ” NA KOLPI ZIDAMO…” KOT SO PELI – POP DESIGNI !
  V
  SEPTEMBRU 2017 ! VSI NA. – R E F E R N D U M O 2. TIRU . Uspeli bodo ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  “ZID NA KOLPI” POP DESIGN

  https://www.google.si/search?q=pop+design+mi+gremo&oq=pop+design+mi+gremo&aqs=chrome..69i57j0l2.23485j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Vrhovni sodnik

   This user is blocked.

 • Anthon

  J̨̲̘̩̣̫̙͚̹̈̈̊̌̎͑͋̄̍̍ͅĄ͕͚̯͓͉͖̫͍͉̈̽̇̇͋̎͋̕͠͝N̖̜͈͓̜͎̺͔̣̲͑́̐̏̓͋̍͒̋̌Š̨͕̝͇̼̗͕͓̼̥̊̒͗̂̌͐̋̾̚͝A̧̬͖͎͍̖͚̜̻̰̅̑͋̃̆̒̾̀̏̕ ̛̛̭̱̦̦̩̠͇̗͔͊͗͛́̓̀̚͜͠G̡̡̺̖͇̣͇͎̖̖̀̉̒͌̓͊̾̓͝͝N̛̤̭̮̬͇̙͔͓̞͓̓̿̍̄̈́̑͆̿͝Ǫ͉̤͖̙̪̲̮̜̝͂̿̿́̔̓͊̆̉̋J̧͓̙̰̲̦̪͍̱̈́̋̽̋͊͋̾̔̌̓͜,͚̟̗̲̰̳̱͋̃͑́͒̓͛̄̊̿͜͜ͅ ͔͕͚̥̝̩̮̜̦̘͗̈́̑̔̓̀̑̊͠͝K̡̢̨̹͎̘͙̞̪̭̉̌̿̈̏̐̒̕̚̕Ù̧͇̹̞͉͈͓̦̲͓̐́̓͋́̇̈́̓̆Č̨̨̧̛̖̰͉͙͓̹̗̽̈̽̃̇̆̎͒͘Ä̢̢͎̤͈̼̭̮͇́͛̉́̋̊́́͝͝ͅǸ̨̨̨̧̮̺̣̞͎͎͆͌̀́͒́̔̓̈́ ̢̰̺͔͎̼͚̰̭͙̓͆̓̉̍́̑͒͗͝H̢̺̣̬̺̜͚͔͈̭̓́̽̉̉͗̏̓̔͝Ȩ̛̗̱̙̲͙͈̺͓̈̆̔́̒̈́̔͝͝ͅR̢̛͈̪͎͎̦̼̪̭̱̈̀͛̆̈́̅̈̕̚O͚̥̻͇͔̱̣͎͚͇͛̏̉̀́̂̈́̿͗͌J̡̫̫͕̱̼̭͚̠̠͋̀̐̉́̌͒͂͠͝!̧̢̱͓̲̼̞̱̤̽̒̎̉̄̎̓͐̉͝ͅ

 • Ana Job

  Same lepe ikone. Poletne in osvežilne. Res fino! ;-)))

  • Demonkrat

   To je šifrirano sporočilo

   • Rožle

    (⊙.⊙)

   • Rožle

    Bom poskusil dešifrirat ….. tole piše;

    ᖒᕬᘉᔣᕬ ᘜᘉᓎᒏ ᖽᐸᙀᑪᕱᘉ ᕼᕮᖆᓋᒍ

   • Ana Job

    Pomeni : VOJNA SE JE PRIČELA, GREMO V HOSTO! ;-))))

    • Vrhovni sodnik

     Piše: GOBE RASTEJO, GREMO V HOSTO! ;-))))

 • Rožle

  Podpora za uporabnike, ki imajo ukradne nicke

  凸(`ι _´メ)

 • Rožle

  Same lepe ikone. Poletne in osvežilne. Res fino! ;-)))

  (>‿◠)✌

  • ti pa tut no, prov brezvezen si. dej si svoj nik. Glupo res.

 • sale

  spoštujem domoljube jaz bi za slovenijo naredil vse celo prisegel bi hrvaški vojski iz domoljublja izdal soseda celo pobegnil v argentino vse za ljubo domovino

  • Vrhovni sodnik

   Ćista 10 ++++++++++++++++++++++++++

  • Janez

   ++++
   Bravo !
   NORCI – PA RES PRAVI UMETNIKI.
   Edino na komuniste, ki so z grožnjo polt umorov – beg povzročili !
   Na
   TO SI PA POZABIL !
   KPS MAČEK, KARDELJ ITD. VEČINI SLOVENCEV – NISO BILI OK. L.r J. KOMENDA

 • Rožle

  ᖒᕬᘉᔣᕬ ᘜᘉᓎᒏ ᖽᐸᙀᑪᕱᘉ ᕼᕮᖆᓋᒍ

 • Ana Job

  Opazila sem da je položaj 69 na tvoji sliki, tudi znak za raka v horoskopu. Jaz sem pa rak.

 • Janez

  PROVOKATORJEM !

  SE OČITNO
  – RESNO MEŠA,
  – KRADEJO VZDEVKE ITD.

  NE
  JEMLJIMO JIH RESNO : PAČ?

  Svet komunizma, Tita, “kučanizma” itd. SE JIM SESUVA !

  Taki
  SO
  KOT TA DVA PIJANČKA – V LINKU, KI S KOLESOM PREVAŽATA – H L O D ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NEUČINKOVITI “TUNNEK”PROVOKATORJI & PREVOZ HLODA.

  https://www.google.si/search?q=dva+pijančka+in+hlod&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwiA1ano0YTVAhXGZ1AKHefSC7cQ_AUICigC&biw=1280&bih=800

 • Ana Job

  Vodna znamenja smo komunikativna in čustvena.

 • Vrhovni sodnik

  Kwa je pa kej s tistim janševikom k ga je lewičarska baba nabila?

  • Vrhovni sodnik

   Le glej šeytan, da jih navš ti kasiral

  • a se nis še naveličal, pa prov brezvezen si. Dej si svoj nik in potem je lepše kontrirat, tko pa si prov smotan…brezvezen no

   • Zaveznik SDS

    Slika njegova je mojem avatarju, vidiš, da mu ni pomoči

 • Ana Job

  Aja. ;-) Lahko noč.

 • Zaveznik SDS

  Če bi bili vsi tako zvesti SDS, kot sem jaz, se kaj takšnega ne bi zgodilo.

  • (oYo)

   • neke šifre nit jst ne vem kej je to, vpraš taplavga spodej

    • Ana Job

     On je spodaj naredil razpredelnico za joške, neny to raziskuje že celo uro. Imam vsaj mir pred njo lezbačo hudičevo.

 • Janez

  S TEBOJ JE PA – HUDO ,
  Pokliči tisto številko ! Nujno.
  Saj dečko – ki poje PSEM V LINKU,
  pravi – da gre med lepo oblečene medicinskih sester, PA DA SO TAM ROŽICE !
  Pa
  DA SE MU NE BO VEČ NIHČE POSMEHOVAL ITD. Pokliči – nujno ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  POKLIČI. LEPO TI BO MED ROŽICAMI.

  https://www.google.si/search?q=they+coming+to+take+me+away&oq=they+coming+to+take+me+away&aqs=chrome..69i57j0l3.29363j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Ana Job

  To bo nekaj za neny. Ona je obsedena z ženskami, hahaha.

  • Demonkrat

   Jaz tudi

   • Ana Job

    Jaz imam pa raje mojega fanta.

    • fanta, a moža pa zanemarjaš?

     • Ana Job

      Kdo se pa še poroča danes? Sva čisto zadovoljna oba. ;-)

     • Demonkrat

      Ja to pa tudi drži.Pa se drago je

     • Ana Job

      Človeka tudi če je poročen ničesar ne zadrži, da bi se ne zaljubil. Nikogar nočem imeti na ketni, pa tudi jaz ne maram ketne. Lepo je, kot je.

     • vrvico, bolj nežno

     • Ana Job

      Jaz, nežne vrvice se lahko uporabljajo marsikje. ;-)

     • Demonkrat

      Ja za kite v laseh

     • Ana Job

      Ja, res je. Čudovite kite se lahko splete. Pa tudi v modi so.

     • iz ketne na kite

     • Ana Job

      Boljš kita, kot ketna. ;-)

     • Demonkrat

      He he

     • Demonkrat

      Ja res je

     • kvas pa ti zdej resen

 • (♥)(♥)

  • Demonkrat

   Ti imaš take?

   • luštne ne

    • Demonkrat

     Lubane.

     • kva pomen lubane

     • Ana Job

      “Ljubav” mogoče.

     • Demonkrat

      Srčkane lepe ..fajne

 • Janez

  PROVOKATORJI !
  Preden greste spat -se je treba osvežiti
  – VSAJ TAKO
  “POMOTOMA SE OSVEŽITI” – KOT MOŽAKAR V VIDEU ! Vroč dan je bil. Lahko noč. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  UMIVANJE – PO POMOTI ?
  https://www.google.si/search?q=pijanec+budi+pijanca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjWktH-24TVAhUBZ1AKHUjHAUsQ_AUICigC&biw=1280&bih=800

  • Ana Job

   Lahko noč Janez. Fajn spi.

   • Rožle

    Nina nana ..pa to

    • Ana Job

     Ja. Lušten se je crkljat pred spanjem.

     • Zaveznik SDS

      ITAQ

  • men je pa vroče pa ne morem zaspat, lahko noč

   • Rožle

    Hladilnik odpri … :)

    • jst se tko smejem da se ne morem nehat smejat

     • SDS je v mojem srcu

      ITAQ, bejbi

    • Ana Job

     Sladoled ven vzemi.

     • hladilnik imam, sladoleda pa ne

     • Ana Job

      Ja, potem pa če si lačen nekaj malega vzemi.

     • lačen….še a dodaš pa je prav, sm žensak PikaPolonica. A teb pomaga, če ti je vroče pa kej poješ?

     • Kosobrin

      Ovčke štej, pa boš zaspala.

     • SDS je v mojem srcu

      Sleč se srček, boš prec na vrst, danes nimam gužve

     • mene t pokriti ne rajacajo

     • Boril sem bom za SDS

      Saj bom cunje dol snel

     • ma ne to smrdi, si prepoten, ne ne fej

     • Ana Job

      Ravnokar sem izpod tuša in sem se fino ohladila zdaj pa v postelji jem kornet, ker je fino mrzel.

     • kej pod tušem tut tipkas, maš vodoodporen telefon? men bi tut korent pasel, v kakršnikoli obliki, sam ga ni v nobeni obliki.

     • Ana Job

      Pred tušem še tipkam, noter pa ne hahaha

 • Zaveznik SDS

  Cel Velenje bo glasoval za SDS

  • SDS je v mojem srcu

   Pa tud Celje

   • Boril sem bom za SDS

    Tud Slovenske Konjice

    • sarah

     Jst tud.

     • sam učke se ti vidijo, uuu ful skrivnostna

     • sarah

      Več se ne smem pokazat. Ufff

     • sarah

      أنا أحب سلوفينيا

     • kaj je t piše

     • sarah

      ljubim te … pst

     • men je napisal ljubim slovenijo

     • sarah

      sam tih bod, da me moji ne opazijo.

     • mogoče teb google vrže drgač

     • aa zdej vem, jst tudi…mi je zaznalo jezik ja ampak ni prav da en pišeš v pravilni slovenščini

  • sarah

   Tam ste sami komunisti. Lažeš.

   • Boril sem bom za SDS

    Smo jih spreobrnil, milom ili silom

    • sarah

     أنا أحب سلوفينيا.

     • Boril sem bom za SDS

      Tud jaz, mal ptt poglej

     • sarah

      أنا أبحث عن رجل – أو أنت متزوج

     • jst semn dol padla, hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

     • Boril sem bom za SDS

      Ha,ha,ha, ti boš moja

     • sarah

      حتاج إلى جواز سفر..

 • Kosobrin

  Tako kot ne moreš peti vseh kitic Prešernove Zdravice na proslavah, ker je z Zakonom določena samo ena, ne smeš tudi slovenske zastave nositi in z njimi mahati na vsaki prireditvi. Red je red in tako mora biti!

  • Ok kitice, sam SLOVESNSKA zastava pa nikoli neb smela bit prepovedana, nikjer in nikoli. Sej živimo v Sloveniji.

   • Kosobrin

    Ne moreš kar tako na vsakem mestu in ob vsakem času mahati z njo. Je določeno, kako, kdaj in zakaj. Tako ni samo v naši državi, tudi drugod.

    • Rožle

     A dej bejš no…
     A nam bodo tut prepovedal u gatah hodt …?

     • ja pa v tangicah, kva se to prav

     • Kosobrin

      V gatah pa samo doma. Na dvorišče ne smeš, ker te lahko soseda vidi in se potem smeji …. Rožle, poslušaj nasvet strička Kosobrina!

     • Rožle

      Lej ko ga hebe … naj se reži

     • Rožle

      Ko jo hebe, sem mislil …

     • Ana Job

      Ti kar pejt sproščeno v gatah ven, itak ni nobenega nikjer. Tudi jaz sem ravnokar v tangicah na balkonu.

     • pik pik komarčki

     • Ana Job

      Imam sprejček iz limonine trave in hudiči ga ne marajo

     • poj maš bolj kisalkasto rit, mogoče tut njega odvrne

     • Ana Job

      Ja komarje odvrne, mojga pa nobena stvar zadnje čase. Hahaha

     • Rožle

      Soseda se smeji samo kadar slečem gate …

     • Kosobrin

      Saj se lahko! Se ima za kaj!

   • Rožle

    U Yugi živiš ..kaj ti pa je ..

 • SDS je v mojem srcu

  Prihaja čas svobode, bratje in sestre veselite se, mašallah.

  • Kosobrin

   Res bi bilo lepo, če bi bili svobodni. 2. sv. vojna še kar traja v Sloveniji . Bog nam pomagaj!

  • Boril sem bom za SDS

   ITAQ

 • kaj pomenijo kvadratki

 • Kosobrin

  Glej, glej, kako hitro so izbrisali moj komentar, pa sem samo napisal, da z našo zastavo ne moreš mahati vsepovsod in kadar in kje si kdo izmisli. Tako kot se pri himni Zdravici poje samo ena kotica, je z Zakonom določeno, kako uporabljamo slovensko zastavo. Zdaj pa kar še enkrat izbrišite, povedal sem pa svoje in nekdo bo gotovo prebral! Resnico brišete, to ni lepo!

  • sarah

   .أنا أحب سلوفينيا

   • Rožle

    Ti si bla pa že na Kurah .. a ne de

    • sarah

     .أنا أبحث عن رجل – أو أنت متزوج

     • Rožle

      Kolk jih pa ti to vidš … ?

     • sarah

      حتاج إلى جواز سفر

   • Kosobrin

    Ja, se kar strinjam s teboj, Sarah!

  • domovina mili dom

   Na sliki desno je domobranska zastava, dovoljena morda v Argentini, v Sloveniji pač ne.

 • Vrhovni sodnik

  Kwa bo to pokal ko bomo tele domobrančke zopet s kolom po glav, ejga.

  • pa dej se vsaj preimenuj v Vrhovni drekač, bo mogoče za nas bolj zanimivo

  • Boril sem bom za SDS

   Šeytan, ne pretiravaj, muzke se drž

  • Anthon

   ČISTA 10 ++++++++++++++++++++++++++++++

  • sarah

   حتاج إلى جواز سفر.

  • Vrhovni sodnik

   Saj ti si slepec, a ne Rožle

   • Rožle

    In zakaj sm jest lovec na fejkerje … ?

    • sarah

     Sa shumë gra nuk keni

    • PikaPolonica

     Ti si lovec na kolesa, ki niso priklenjena.

    • Jst to ne znam, a ga lah prosim blokiraš?

  • PikaPolonica

   Točno tko.

   • evo pa si me ukradel. Lah sva kr dva. Dojčka. Jst grem zdej spat, ti me pa nadomeščaj. In ko se zjutrej zbudim, glej da bom lepo presenečena. Ta trenutek nisem.

 • Anthon

  Slovenke in Slovenci!

  ZDRUŽIMO SE ZOPET V BOJU PROTI NARAŠČAJOČEMU FAŠIZMU!

  ŽIVELA OF!

 • Vrhovni sodnik

  Šeytan, kwa bi ti dal za moj nick, a me še sanjaš, nič nav, boš mogu Mihata obiskat, on je narobe navit

  • sarah

   أنا لا أفهم

 • PikaPolonica

  Jaz osebno sem videla kako je na koncertu NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO neka levičarka mlatila janšiste. Policaji pa nič.

  • janez cepec

   še premau jih je, aha, zdej si se pa izdala, tud ti s’ bla na koncertu rdečkarjev, pa nis upala prznat

   • PikaPolonica

    Sem bila, ja. Samo ne dolgo, ker sem kmalu zbežala.

   • ti se pa tut neumenga delaš una gor je fejk, vse se da preverit

   • sarah

    Sa shumë gra nuk keni

    • janez cepec

     ta čivša nona

     • PikaPolonica

      Nam bo Janez prevedel. On razume …

  • Nisi mi všeč in ni mi všeč, da to počneš. Prosim da prenehaš.

   • PikaPolonica

    Nisi mi všeč in ni mi všeč, da to počneš. Prosim da prenehaš.

    • PikaPolonica

     Nisi mi všeč in ni mi všeč, da to počneš. Prosim da prenehaš.

     • sarah

      أنا لا أفهم..

    • sarah

     … أنا لا أفهم

     • šmentanamuha

      Se strinjam.

 • Zaveznik SDS

  Bratje in sestre, molimo, satan je med nami, brezbožno bitje, ki krade naše nicke, zadela ga bo božja sodba, amen

  • janez cepec

   satan med vami se predstavla kod dobri pastir, prerok in veliki disident, kazn božja bo pa vas zadeva, k mu, ove naumne, slepo verujete

   • PikaPolonica

    johannes 21 1-14:

    “Kdor zavaja nevedne ovce sedi v predsedstvu SDS-a.”

  • SDS je v mojem srcu

   ITAQ

 • Janez

  DOKLER NI PREPOVEDANA RDEČA ZVEZDA
  IN KOMUNISTIČNA ZASTAVA
  – MORA BITI DOMOBRANSKA ZASTAVA DOVOLJENA !
  Domobtanci
  so bili slovenski fantje in očetje – upravičeni – borci proti komunizmu !
  Domobranske
  – pesmi in
  – domobranski simboli !
  – zastava trobojnica – kokarda- morajo biti dovoljene
  – na spominskih slovesnostih :
  ob obletnicah!
  KOMUNISTIČNIH
  NESODNIH POMOROV NEOBOROŽENIH PRIPADNIKOV SLO DOMOBRANCEV ! Pika. !
  Slovenci so bili. Pika !
  Pravico imajo do spomina
  – z njihovimi pesmimi in z njihovimi simboli ! Pika.
  NAŠI SORODNIKI, SONARODNJAKI SO BILI.
  VEČINOMA
  – DOBRI LJUDJE. LE – PROTIKOMUNISTI – PROTISTALINISTI – PAČ. L.r. Janez KOMENDA

  • janez cepec

   Janez aus Begne, vcajt je za KOL terapijo, poj pa spat, ne zdej tle klamfat traparij

  • sarah

   .أنا لا أفهم

  • Rožle

   Ko bo prepovedana Yugo zastava, bo spet zaživela in zaplapolala domobranska zastava

   • šmentanamuha

    Kaj ti si tudi domobranec, Rožle?

 • šmentanamuha
 • SDS je v mojem srcu

  Šeytan, s takšno krajo nickov, pozab na nebesa in 73 lepotic.

  • sarah

   أو تلك التي تغني

   • SDS je v mojem srcu

    JA, pred 30 leti, zdaj je tak, kot zaveznik SDS

    • sarah

     لا تزال لطيفة في الغناء

  • Vrhovni sodnik

   Bog vse vidi in vse ve. Tudi tebe feykerja, šeytan.

   • SDS je v mojem srcu

    Sebe gledaš v mojem avatarju, sam sebe zmerjaš, tko ne gre šeytan, za kwa sam sebe ne feykaš

    • Rožle

     Evo … pa se je dokončno odpelal Vrhovnemu …

  • sarah

   النوم غراهام

   • janez cepec

    a tega t’ pa ne verjamem

    • sarah

     أذهب إلى لك النوم

     • janez cepec

      ma ne me jebat, a res?

   • SDS je v mojem srcu

    Kissis

    • sarah

     حجم

 • Rožle

  Podpora za uporabnike, ki imajo ukradne nicke

  凸(`ι _´メ)

 • Rožle

  جانشا السماد كوكان بطل

  • SDS je v mojem srcu

   HA,HA,HA, šeytan teb se je odpel, nič čakat, 112 pa gremo

   • Rožle

    اغلاق البوسنة

 • Rožle
  • SDS je v mojem srcu

   Saj skrbi za smeh, vsak dvor je imel norčka

  • montyamp

   This luzer is blocked!

 • Zaveznik SDS

  IIIIIHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAHHA, jebal bomo lewake v glavo.

  • Boril sem bom za SDS

   ITAQ

  • DOMOBRANEC & GAY

   Hmmm.. .kako različne fetiše imamo ljudje!
   Meni jebanje v usta (glavo) ne povzroči resnega vzburjenja.
   Me pa recimo resno vzburi jebanje v rektum, gledanje različnih medicinskih posegov na danki ali rekltalni odprtini, toplo motorno olje na trdem kurcu…
   Jebanje v glavo pa res ne…. ampak, lej, če ti paše, I don’t judge.

 • Rožle

  Še za naše prijatelje muslimane:

  هنا سيكون لديك المزيد من المشاكل مع استبدال التشكيل الجانبي الأصلي …
  وصلات من لمحات وهمية …
  ****************************************

  الشبكي: //disqus.com/by/disqu …
  الشبكي: //disqus.com/by/disqu …
  الشبكي: //disqus.com/by/disqu …
  الشبكي: //disqus.com/by/disqu …
  الشبكي: //disqus.com/by/disqu …
  الشبكي: //disqus.com/by/disqu …
  الشبكي: //disqus.com/by/disqu …
  الشبكي: //disqus.com/by/vrhov …

  ************************************

  منع sizomira …

  الشبكي: //s24.postimg.org/laa …
  huna sayakun ladayk almazid min

  • Boril sem bom za SDS

   Ne deli se norca, ode ti glava

 • Janez

  KOMENDA !
  Je za SDS –
  ZA JANŠO, GRIMSA, LOGARJA, za POJBIČA IN SDS DAME ! Živeli ! Lahko noč. L.r. J. KOMENDA

 • Rožle

  SDS yaqbal al shabab al muslim fi sufufihim.

  Nurahib bijamie alljoyn!

  • Boril sem bom za SDS

   Zadnji stadij šeytan

 • DOMOBRANEC & GAY

  Če gredam povsem iz nevtralnega stališča je trolanje Rožleta v2.0 zelo dodelano!
  Uspe mu priti v glave Rožletovih fanov in zjebati lobanje.
  10/10!

 • janez cepec

  ma usi ste kreteni

 • Janez

  CELA LJUBLJANA !
  Je za – S D. S ! Za SDS
  – ZA NAJBOLJŠO IN EDINO PRAVO SLOVENSKO STRANKO ! Živela SDS ! L.r. Janez KOMENDA

  • janez cepec

   koko pa to veš, ti, k še pogledat ne moreš čez zid u Begnah, Bunksl, spat pejd

   • Janez

    CEL KRANJ !
    Je
    ZA. – S D. S – NAJBOLJŠO SLOVENSKO STRANKO.
    Živel g. Janša,
    g. Tanko, Grims, dr. Logar, živele SDS dame. LAHKO NOČ. L.R. Janez KOMENDA

  • montyamp

   Janez, tale bo pa zlo težka.

  • DOMOBRANEC & GAY

   @disqus_eev1Hxt3T2:disqus

   Ah, Janez, ti nesreča pokvekasta…

 • montyamp

  ᔡᗥᔢ ᐺᕱᒁᓱ ᙢᒹᗋᖱᕦ ᗰᘴᔚᒸᓾᘻᕱᘗᕧ ᕓ ᔜᐺᓎᒘᕨ ᐻᖇᔚᖶᕩ

  ᗥᓏᗾᖇᓋᗟᓎᔖᒸᓵ

  • janez cepec

   veliki prerok je že Koran kupu, de ga bo uhka po svojih besedah razlagu, tko kot use

 • Rožle

  Vi kar uživajte v nesnagi ..
  https://s3.postimg.org/b1hgxa15v/nesnaga.jpg

 • montyamp

  ᕱᒺ ᗿᕬᘜᕼᗥᕠᗬᓵ ᒍᙦ ᗰᖇᖶᘿᐺ ᘉᗅᒎ ᙒᓲᐻᓾ ᒛᗅᘉᘿᙒ ᖒᗩᘉᔖᗋ

 • domovina mili dom

  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Tako je mati d’jala,
  Ko me je dete pestovala,
  ko me je dete pestovala.

  Zatorej dobro vem:
  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Zatorej dobro vem:
  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Zatorej dobro vem:
  Slovenec sem! Slovenec sem!

  Slovenec sem! Slovenec sem!
  Od zibeli do groba
  Ne gane moja se zvestoba,
  ne gane moja se zvestoba!

  • domovina mili dom

   In to ta pravi! Ne fejk tako kot tile argentinski migranti na sliki!

  • Kosobrin

   Slovenec sem, Slovenec sem, a zastavo le ob določenih trenutkih vihrati smem! Res je!

 • Rožle
 • Janez

  MOJA LEPA DOMOVINA !
  Bratov
  Prelepa pesem pravih slovenskih fantov in očetov. Nikoli pozabljenih. L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  Prelepa
  Pesem naših bratov Slovencev.

  https://www.google.si/search?q=moja+lepa+domovina&oq=moja+lepa+domovina&aqs=chrome..69i57j0.25812j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Vrhovni sodnik

  Ej kwa zdey Ružla nori k ne more brat komentarjev. Owca je glavo sama v pesek porinla, pa to, ha, ha, ha …

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ

 • Rožle
 • Janez

  NAŠIM MLADIM SLOVENCEM
  PRIMORANIM ITI DELATI NA TUJE,
  NAŠIM VRLIM ARGENTINCEM, VSEM SLOVENCEM – PO SVETU. TA PESEM. L.R. L.R. J. KOMENDA
  PP.S.
  VSEM S SLOVENIJO V SRCU.
  https://www.google.si/search?q=mrzel+veter+tebe+žene&oq=mrzel+veter+tebe+žene&aqs=chrome..69i57j0l2.22435j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Zaveznik SDS

  Ne daj se J.J., mi iz Velenja smo s tabo, živela SDS, pa to.

  • Vrhovni sodnik

   Napreduješ, ++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

   • SDS je v mojem srcu

    ITAQ, dajmo SDS

  • Boril sem bom za SDS

   To mi deli.

  • Vrhovni sodnik

   Začel bom v čudeže verjet, kot Janković

   • Zaveznik SDS

    Le začni, dost mam teh rdečih, že 3 mesce mi niso plačal, sam obljube, še za malco nimam.

    • SDS je v mojem srcu

     Jebala, men pa že 7 mescev ne

     • Boril sem bom za SDS

      Pol nobenmu, men sam govorijo, počak, da začnemo graditi 2 tir

 • Janez

  LASTOVKA = LA GOLONDRINA !
  Najlepša
  mehiška pesem za naše vrle Slovence v Argentini !
  Živeti – ” v izgubljenih krajih” a z domom v srcu.
  Lastovka=Golondrina.
  Tudi vaš dom – je Slovenija. Naši Slovenci ste. Četudi – daleč v svetu. L.r. Janez KOMENDA
  P.S
  MEHIŠKA PESEM O LASTOVKI. Poje se ljudem, ki jih imamo radi.

  https://www.google.si/search?q=la+golondrina+wild+bunch&oq=la+golondrina+wild+bunch&aqs=chrome..69i57j0l3.32809j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Vrhovni sodnik

  Šeytana so od peljal, po zadnjih vesteh iz Urgence, ostaja na opazovanju v senatoriju na Studencu. Sproti bomo poročali o njegovem stanju.

  • SDS je v mojem srcu

   Smo ga vsi opozarjal, ne vem kwa se tolk za lewake vleče, pa še plačujejo neredno

   • Boril sem bom za SDS

    ITAQ, je osu kaj češ

    • Zaveznik SDS

     Jebeš lewake lažnive

 • dr Janez Sveti

  Zoper globo se lahko pritoži in na sodišču dokaže, da je izrečena nepravilno. Tako pravi zakon.
  DR Janez Sveti Birokrat

 • lauraas

  Pa to več ni normalno!

 • Steiermark

  jugopederastično roparska drhal uvaja chavezovo Venezuelo, v Sloveniji, s pomočjo čefurske pritepene golazni!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!