Politizacija in uničevanje diplomatske službe se bosta nadaljevala: Marta Kos Marko napotena iz Berlina v Švico!

Marta Kos (foto: STA)

V uradnem listu je bil danes objavljen ukaz predsednika republike Boruta Pahorja o imenovanju Marte Kos Marko za veleposlanico v Švici. Nekarierna diplomatka je bila pred tem veleposlanica v Nemčiji, kjer je bil njen najodmevnejši dosežek parada ponosa v Berlinu ter šikaniranje zaposlenih. 

Marta Kos Marko je bila za svoje aktivistično delovanje proti desnici vedno bogato nagrajena. Za velik denar je svetovala propadlim politikom iz vrst LDS, pred volitvami 2008 je agitirala v časniku Dnevnik z oglasom za več kot 8 tisoč evrov proti takratni vladi Janeza Janše, leta 2011 pa je pripravljala Zorana Jankovića za naskok za prevzem oblasti, a jima ni uspelo. Poleg tega, da je sestra zloglasnega Draga Kosa, enega glavnih snovalcev afere Patria, in izbranka Milana Kučana, sploh ni karierna diplomatka, temveč jo je na položaj veleposlanice v Berlinu leta 2013 na podlagi političnega kadrovanja imenovala vlada Alenke Bratušek.

Naj spomnimo, da je Marta Kos Marko lahko postala veleposlanica v Berlinu zgolj zaradi političnega kadrovanja, potem ko je levi vladni trojček v času vlade Boruta Pahorja odpravil diplomatski zakon, s katerim je Janševa vlada v času vladanja med leti 2004 in 2008 dosegla, da se je na ugledne diplomatske položaje v tujini pošiljalo samo karierne diplomate, ki bi predstavljali slovensko državo in ne zgolj ideje svoje politične opcije.

Ko je prišla v Berlin je najprej izvedla politične čistke
Na mestu veleposlanice v Nemčiji je ne bodo ohranili v lepem spominu, saj je tam politično obračunala z vsemi, ki niso bili na njeni levičarski liniji. To kaže primer leta 2015 v Berlin napotene konzulke Alenke Goljar, ki se je morala po samo nekaj mesecih vrniti v domovino. Po naših informacijah Kos Markovi njen izbor že od začetka ni bil všeč, zato jo je zasula s (pre)težkimi nalogami, domnevno zgolj zato, da bi dokazala njeno nesposobnost in dosegla njeno vrnitev v Slovenijo. Ob tem je smotrno izpostaviti, da Goljarjeva na Mladiki sicer velja za vestno in nemškega jezika veščo poklicno diplomatko.

Politično kadrovanje pa se tu še ne konča, po naših informacijah je dolgoletna vodja kadrovske službe na ministrstvu za zunanje zadeve, Jana Kvaternik, ostala brez službe, ker si je drznila opozoriti predvsem na razmere na veleposlaništvu v Berlinu, ki ga je vodila nedotakljiva Kos Markova.

Z našim denarjem so širili LGBT-ideologijo
V Berlinu pa je bilo pestro tudi na LGBT paradi ponosa lansko leto, na kateri je slovensko veleposlaništvo, posledično tudi slovenska država, aktivno sodelovala in jo tudi financirala. V Berlinu je v povorki takrat sodeloval tudi “slovenski tovornjak” pijanih aktivistov. Kot del “slovenskega programa”, financiranega iz proračuna Republike Slovenije, je na paradi sodeloval tudi zmajček, ki je prenašal golega moškega z napisom: “Never Trump” (Nikoli Trump).

Foto: Facebook/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

C. Š.

 

 • Antonius

  Nič ne bi bilo narobe, če bi karierni diplomati dali Erjavcu vedeti, da se vlada igra z njihovimi živci.
  Novinarka Marta Kos je bila postavljena na diplomatsko mesto v Berlinu povsem politično, zato bi ne bilo odveč, da Erjavca diplomatsko obvestijo, da jih zaradi politikantskega zanemarjanja njihovih profesionalnih karier sili v protest.
  Seveda morajo imeti “karierni” za tako korajžo vsaj v glavi kakšno jajce, če jih že med nogami nimajo.

  • učko

   Pretirana korajža jih lahko stane službe !!!! Za to se mora pobrigati OPOZICIJA, ne diplomati !!!! Opozicija mora iz vsega tega narediti “HUDIČA” !! Pa ne dela tale naša opozicija NIČ od NIČ !!!!!

   • Antonius

    Kaj, jim pa brani, da pokažejo svojo korajžo?
    Sebe postavite na mesto ministra Erjavca in se poizkusite vživeti v problem, ki bi vam ga naložili karierni diplomati s protestnim uporom. Dvomim, da bi si upali vse uporne diplomate takoj vreči na cesto. Kje bi pa čez noč dobili izšolane karierne diplomate?
    V državah z resnim zunanjim ministrstvom se niti kaj podobnega ne more zgoditi.
    Opozicija lahko diplomate, ki protestirajo samo politično podpre in to je tudi vse, kar lahko naredi njim v podporo.

    • učko

     Politika dela okvirje zunanje politike ! Diplomati opravljajo diplomatske naloge ! Neko skupinsko buntovništvo ne pride v poštev, ker režim s svojimi metodami hitro “odpikajo” nezaželene in na njihovo mesto postavijo svoje ! Ne bit’ tolk naiven, da ne rečem butast !

     • Antonius

      Bolj ja, kot ne, ste butasti vi, ker očitno nimate pojma kako se dela in od česa je odvisna politika.
      Z izkušnjami, nabranimi v vseh preživetih letih življenja, na daleč opazim povzpetneža, ki verjame, da je med vsemi najbolj bogato zajel pamet sveta.
      Nobenega razloga vam v odgovoru na vaš komentar k mojemu komentarju nisem pustil, da bi se me lotili z zmerjanjem.
      Bo držalo! Ko zmanjka pametnih argumentov, stopita prikrajšanim neumnost in nesramnost v ospredje.

  • karpelec

   ” Karierni” so nekoč že imeli v glavi vgrajeno jajčko, pa so mislili, da je tumorno in so ga dali kirurško odstraniti.

   • Prle

    Tebi manjkata jajčeka s klobaso, to je moje skromno mišljenje.

    • karpelec

     A si na razpisu? Nisem zasledila navedenih dimenzij.

     • Prle

      Odvisno, lepša si večji je. če si grda,ga pa lahko iščeva.

     • karpelec

      Ti ga le poišči, za polulat bo dober, da le ne v hlače.

 • montyamp

  Paradajzarsko gnezdo antidemokratičnih ljudomrznežev s Koroške , familija ki ima z demokracijo toliko kot s pametjo , si ne more kaj da bi skrenila s krive poti , ker je že tako zagnojena s hipokrizijo in kriminalom , da bi jih morali vsaj 100 let namakati v dravi , da bi namočeni in družba razumeli od kod toliko zlobe .
  V takšnih primerih človek uvidi zakaj se je treba boriti za pametno in normalno oblast .
  Kradljivci , lopovi , monterji afer in procesov , bodo Slovenijo uničevali ,dokler se narod ne spravi na volitve in počisti politiko , banke , sodstvo , zdravstvo ,…………….. m preklete komunistične navlake , potomcev tistih ki so žive zazidavali .
  Kri ni voda , brat blesav , sestra prasica vseh oberprasic .
  Hočete dokaze ???
  Imate čas ???

  • Nata

   Oh, no ?? Saj je demokratična familija !! Saj vendar veš, da je več vrst demokracije. . . . .pa več resnic. . . . . .po kučanovo . In tega se koseki držijo. Dokazano dobro jim gre !

 • soc

  Nekdo mora tudi Švicarjem prinesti parado “ponosa”, kajne?

  BTW, za rusko negovoreče, “ponos” pomeni drisko…

 • Ryuk

  Dvomim, da bodo švicarji prenašali to babo. Če so že nemci.

  • Nata

   Bodo, bodo ! Tudi Švica ni več ” Švica ” . . . .

  • KIKI

   To vse plačamo mi, Slovenci in njim malo mar, koga pošiljamo, saj nimajo
   nobenih kompetenc in privilegijev na Švicarski ali Nemški strani!

 • montyamp

  Švicarji delajo z banditi po skrajšanem postopku .
  Pri muslimanih bi Kosova hodila pred moškimi vsaj 30 m in še to samo po minskem polju .

 • Metod

  A ta je ona roza…

  • tohuvabohu

   Roza koza, hehe.

 • antimur

  To je lezbaška kurbetina, ki je proti Janši dala v Delo celostranski oglas, ima edine kvalitete, ki štejejo pri kučanistih, to je proti slovensko delovanje, delovanje v prid homoseksualcem, migrantom, proti katolikom, je za krajo skupnega premoženja in podarjana slovenskega ozemlja, ki jo ta levofašistična golazen preko zabitega in nesposobnega Erjavca pošilja po političnih misijah po EU, kot nekdaj masovni zločinec Stalin, ko je širil svojo internacionalistično norijo.

  • Prle

   Ha,ha,ha,ha,ženske so strup za Ivančka.

   • Nata

    Dej, bodi tiho, če nimaš kaj drugega pripomniti

    • Prle

     A ti nisi strup za tvojega možička?

     • Nata

      Sem, sem !! V majhni, okrogli steklenički !

     • Prle

      Super,samo, da je okrogla.

 • učko

  Naša politična opozicija je en “TOTALNO LEN IN NESPOSOBEN GNOJ” !!!! Režim to s pridom izkorišča za svoje potrebe. Mi se pa tlele na glavo postavljamo, ker dobro plačana politična opozicija ne dela nič, razen, da režimu v rit leze !!! Sam Kučanov “žlahtno konservativen” GNOJ !!!!

 • Stajerka

  no….pa letajo v Švico, izbranci in njihovi potomci……verjetno bosta s Kučanovo hčero tesni sodelavki……in obe sta poleteli v Švico pod taktirko etično-moralne vlade in nepokončnega Pahorja…….kr tako naprej – Pahor, dobro reklamo si delaš s takšnimi potezami…….

 • Beli Sneg

  In kdo jo je imenoval?Predsednik istagrama!
  Pametni Slovenci bomo volili Romano Tomc. Serpentinšek, Ljudmila so murgreljski nastavljenci.

 • resnicaboli

  Pahor še dela zadnje usluge stricem on ni neodvisen on je levi.

  • KIKI

   Ona je ljubljenka Murgeljskega palčka, prav tako je to bila Bratovškova in
   en pušeljc Jankovićevih bab je dobro plasirano!

 • Nata

  Vse skupaj je res neverjetno. Ženska naj raje ostane pri svojem ” svetovanju ” o oblačenju. . . . obnašanju. . . . . .in drugih osnovah politikov !

  Saj se spominjamo, ali ne ?

  • tohuvabohu

   Dvomim, da je tisto “svetovanje” kdo zares rabil. V bistvu je šlo za zapravljanje davkoplačevalskega denarja oziroma za pretakanje denarja iz državnih podjetij v roke izbrancev režima.

   • Nata

    Dvom je upravičen !!! Gospodična – ali kaj je že – je bila kar naprej na Tv !
    Po vsaki pasji procesiji, volitvah. . . . itn.Pa kakšne je ” klatila ” !?

 • KIKI

  Ona in njen brat so No.1 v državnih prevarah! Vsi se selijo počasi v Švico, čim bližje
  svojemu nakradenemu kapitalu ! Tudi Kučanova punčka tam solira v gospodarskem
  svetovanju, za to pa nam gre tako dobro !

  • pupa

   Prav zaradi te nedorasle punčke je bila premeščena v Švico. Kučan je v vseh umazanih poslih najbolj zaupal Kos-om in jih temu primerno kot veliki capo tudi nagrajeval.Punčka pa potrebuje v tujini “zaupanja” vredno mentorco.

   • KIKI

    Kako ena navadna “tršica” španščine zaide v gospodarsko diplomacijo?
    Tam “čiča” in greje gnezdo poliutični bandi, ki se bo počasi in zagotovo
    zvalila za njo…,ena že prihaja! Lobistka in “stilistka” rdečih uniform in ljubiteljica
    razvratnosti LGBT.! Nekje se pač mora sprostiti po napornem brezdelju!

 • Ana Job

  Marta je karta, karta je pa kurba, so včasih rekli.

  • Hun

   samo da karta oz. kurba da vsakemu..enkrat enmu, drugic drugemu….ti sebicnezi ne dajo drugmu…so hujs od kurb

   • Prle

    Če boš plačal boš tudi ti dobil, zastonj pa ni nič, seveda, če si polnoleten.

    • Hun

     dons se kurbe niso kar so bile…ne dajo vec brez ljubezni in denarja

  • Prle

   Včasih so tudi rekli, če nimaš kaj pametnega za povedati, bodi tiho.

 • Ana Job

  Napredovala je zaradi pokvarjenega brata, super udbovca z zločinskim umom. Takšni ljudje ne bi nikdar smeli delati v policiji. Ona je pa zapita feministka, ki ne loči kaj je prav in kaj je narobe. Že njen oglas v časopisu o njej vse pove, da gre za fanatično privrženko boljševizma.

 • Boco

  Ima se leto dni, da uziva pocitnice v Bernu. Cez leto dni bo na oblast prisel Janez Jansa, pa bo morala hitro spakirat kufre. Potem o njej ne bomo vec slisali. Delo bo propadlo, ali pa bo ostalo kot nepomemben bilten slovenskih zaplankanih levicarjev in partizanoljubcev. Cez leto dni ne bo imela sluzbe, nove ne bo mogla dobit, ker bodo njeni levi medijo propadli. Nova24TV in Skandal24 bosta prevladovala v slovenskem medijskem prostoru, imela bosta vecino publike, vecino reklamne pogace. V Sloveniji bo svoboda, red in mir. Kosova pa bo brezposelna in zagrenjena. Po Ljubljani bo hodila s transparentom “Dol z Janso, dol s kapitalizmom”. Ljudje se ji bodo smejali, ker bo izgledala zblaznela kura.

 • Hun

  no se ksn clanek spacajte prosm o Bavcarju..ki je naredil vec skode kot mars kdo v Sloveniji..ce mu kdo sploh seze do ramwn

  • Metod

   Ti si pa ja bil njegov prijatelj.

   • Hun

    ve se kdo je njegov prijatelj

    • tohuvabohu

     Seveda se ve. Zakrajšek, Arhar in drugi bankirji.
     A ti na desnici nimaš nobenega prijatelja? Kako bi imel, ko si pa en zarukan rdečkar.

     • Hun

      sama nasprotja so te…

     • tohuvabohu

      Eh, ves čas vem, da si en zarukan rdečkar.

     • Hun

      zarukan rdeckar ti je bil voštja

    • Metod

     Iz raznih evidenc je vidno, da sta se veliko družila in poslovala.

     • Hun

      se strinjam da sta z Janso poslovala

  • Beli Sneg

   Tega naj spacajo na Delu, Dnevniku, Mladini. Saj je bil LDS. Kaj bi zdaj radi ves rdeči gnoj skidali na desnico. Takih ki mu sežejo čez ramena pa je bilo samo v NLB in v UKC kar nekaj. Samo da so nedotakljivi.

   • Hun

    cudi me da ga desnicarji branite

   • Sredina

    Zakaj ga pa nebi PRVI V SLUŽBI RESNICE, ki imate tok za povedat, ko “mainstream” mediji ne pišejo o shodih SDS in podobnih bedarijah
    Pa če ste že tok objektivni ane…

  • Nata

   Hi. . . . .hi . . . . . si pa slika ! Ko bo postal veleposlanik, bomo pa tudi o njem pisali – uh sorry – komentirali.

   • Hun

    ce ne bo veleposlanik..bo pa poslan na dobust al na Dob al pa v tropske kraje..

    • Nata

     Ja, tudi v tem primeru bomo komentirali, ali ne ?

 • RATATA

  Marta je KOSovka. Ti so znotraj gnili.

  • tohuvabohu

   Če že mora biti v diplomaciji, bolj paše na Kosovo. Pa še Dragota naj vzame s sabo za varnostnika.

   • RATATA

    Pa še tiste KOSe s Koroške lahko tudi s seboj vzame so glih taku frdirban!

 • Sredina

  1.) Veleposlanikov ne imenuje Vlada, ampak predsednik RS, Pahor, ki ste ga izvolili VI
  2.) Marta Kos Marko je bila izbrana za veleposlanico leta 2016 v Nemčiji, torej tako slaba ne more biti…

  • tohuvabohu

   No, pa je spet Janša kriv. LOOOL.

   • Sredina

    No in povej mi kje sm to reku?

    • tohuvabohu

     Jaz znam brati med vrsticami, hehehe.

     • Sredina

      SUper si

  • sprehajalec

   Marta Kos je podpirala narodno izdajo, ki se je zgodila v Berlinu. In sramotenje nacionalno patriotskih simbolov. Nihče si tega ne upa privoščiti, če nima političnega pokritja, Marta Kos je pa pri tem stramotenju Slovenije še organizacijsko pomagala ter zagotovila logistično in politično podporo.

   1. Sramotenje zastave uporabljene v neprimernem in škandaloznem kontekstu.
   2. Sramotenje si,mbola glavnega mesta.
   3. Sramotenje bodočega predsednika ZDA in navijanje za njegove politične nasprotnike.

   http://24kul.si/media/slike/13729071_1974401599452783_8556950393033040637_n.jpg

   Za nagrado gre pa Marta v Zürich, kaj takšnega ponoviti še tja.

   • Sredina

    In pravne osnove nimaš niti za eno od zgornjih dejanj

    Če jih pa maš morš pa vložt kazensko ovadbo, sicer bo treba tebe ovadit, ker ne boš naznanu kaznievga dejanja organom pregona, za katerga veš

    • sprehajalec

     kaj mi pomaga vložitev ovadbe, če sodnica podpira LGBT? če je ideologija LGBT ideologija najvišjih oblastnikov v državi?

     Pravijo kadija tuži, kadija sudi.

     • Sredina

      Sodi se še vedno na podlagi zakona, tko da ne govor neumnosti, če pač trosiš neumnosti in zato nimaš osnove…

     • sprehajalec

      Poslušaj, ti lahko govoriš tukaj kar hočeš, si pač predstavnik aparata na oblasti, ki trobi, kako bi moralo biti oziroma kako naj bi bilo in verjame, da je tako. Ko se spustiš iz fikusa v realno Slovenijo, je povsem drugače. Je zelo podobno tistemu, Kadija tuži, kadija sudi.

     • Sredina

      Pač nimaš argumentov, bog ti pomagaj..

     • sprehajalec

      kaj nimam argumentov, kaj pa vsakodnevne krivice na slovenskih sodiščih, oprostitev Tošića in bande, levičar bavči, ki se že leta izmika čuzi, pa ljubljanski Zokane, ki se posmehuje sodišču.

      In ti jih boš zagovarjal ali kaj? kaj so pa naredili, kakšen primer, da je malo bolj zapleten, da ni padel ali pa nima epiloga? En primer povej!

      Pijančke za volanom, za to so dobri, to pa je vse.

  • antimur

   Kdorkoli iz te levofašistične greznice jo je imenoval, je povsem vseeno, ta smrdljivščina dela skupaj, vsi so antislovenski prasci. Sicer se izražam nekulturno, toda za to golazen je to vse prej kot dovolj žaljivo, jih bo potrebno potipati po rdečih tikvah.

 • Anton

  SRAMOTA, nimam besed

  sarkazem press

 • rubec

  Malo sem zmeden. Kdo gre zdaj v Švico, Marta al Marko?

  • sprehajalec

   Sedaj se mi je posvetilo, zakaj levičarji dobijo volitve. Marko in Marta imata 2 glasova. Tudi nekdo, ki se deklarira kot triple ali quadro spolnik, dobi temu primerno glasov….,

   • rubec

    To jaz že ves čas dopovedujem. Znanec Hans Ferguson iz Berlina ki je na paradi vozil traktor mi je rekel da tistega ki ni imel najmanj tri priimke sploh na prikolico niso spustili. Nič ni pomagalo tudi to da so nekateri imeli po dva tiča ali dve slivi ali celo tiča in slivo ne.

    • samsara

     ROFL!!!

  • indijanka

   Oba pa še fikus zraven. Rubec si kdaj razmišljal, da bi morali imeti veleposlaništvo tudi na Severnem tečaju?

   • Nata

    Indi ?? Kakšno ” funkcijo ” pa ima fikus ?

    • indijanka

     :) malce poživi.

     • Nata

      Dobra !!

     • samsara

      A ni fikus nekolilko preobčutljiva rastlinica za tja? Se ne spoznam sicer a nekaj mi resonira iz daljave.

   • rubec

    Ne samo razmišljal celo predlagal sem poslati mislim da Židana in prosil pingvina Islandssonna če ga začasno vzame na stanovanje. Čez en mesec sem dobil njegovo pošto iz Copacabane kjer na fotografiji njegove družine, vsi v kopalkah, piše: Zdej pa žihr.

    • indijanka

     :) do solz.

 • bednick

  “Je avtorica in plačnica 8.440 evrov vrednega OGLASA v Dnevniku leta 2008, v katerem je z besedami »sram me je« ožigosala Janeza Janšo in SDS”.
  Zdaj si ji to obrestuje.
  A ni nekdo rekel, da je v Sloveniji premalo žensk v politiki.
  heh

  • montyamp

   Zato gredo pri muslimanih ženske pred moškim samo po minskem polju .
   Merkelca in Kosova sta obresti na ženske kvode .
   Se pravi v politiko še samo pedri in lezbače .

   • bednick

    “Se pravi v politiko še samo pedri in lezbače .”
    ————————–
    Mislim, da slabše be bi bilo.
    Kvečjemu boljš.

  • “ženska sodi za šporget!
   Tako je bilo, in tako bi moralo biti.”

   Si pa staromoden. Le kdaj boš odrasel v pravega moža ?
   Za tole, ne dobiš + od mene.

   • bednick

    Vsak pravi dedec sam skrbi za familijo, žena je pa doma.
    Tudi mora smrdet malo po švicu, še bolj po šnopsu.

  • Nata

   Hm. . . . . . .do pripisa se strinjam s teboj. Naprej pa kakor se pač on in ona zmenita !
   Mene je najbolj motilo, ko mi je moja razumevajoča polovička rekel
   ” oh, saj vem , da nimaš časa. . . . kar jajčka naredi ” ????????
   Ta moj bumbar ni rekel – saj si bom sam spekel. . . . . .
   Ampak! Časi so se spremenili. Vse se da zmeniti na lep način.

 • tasilo

  Marta Kos Marko je v resnici Marko Kos Marta. Ni sestra zloglasnega Draga Kosa, temveč njegov brat. Saj veste, teorija spola pa to.

  • bednick

   Kako si prijatelj, je kaj novega, na Gorenjskem ščije.

   • Kaj pa ti ? Si se danes že polulal ?

    • bednick

     Ja, malo mimo, mal pa zraven.
     Žena puca.

     • koliko pa si star ‘

     • bednick

      Počutim se še mladga.
      Spolno aktiven še. Je pa res, da sem skoz več spodaj.

   • tasilo

    Hja, kaže, da moram reči, da tudi v Ljubljani lula, ker scati ne sme (da ne bo [email protected] huda.)

  • indijanka

   Aron je zelo visok za simpatično žensko.

 • “………….ukaz predsednika republike Boruta Pahorja o imenovanju Marte Kos Marko za
  veleposlanico v Švici………….. ”

  Nekateri so rojeni za veleposlanike, a ne Borut ?

 • sprehajalec

  veleizdaja Države, na Paradi Ponosa v Berlinu 2016, ki jo je podpirala Marta Kos – partizansko ime Marko kot veleposlanica RS v Berlinu in se je udeležila. Kršeni so bili naslednji slovenski zakoni;

  1. Sramotenje zastave uporabljene v neprimernem in škandaloznem kontekstu.
  2. Sramotenje si,mbola glavnega mesta.
  3. Sramotenje bodočega predsednika ZDA in navijanje za njegove politične nasprotnike.

  http://24kul.si/media/slike/13729071_1974401599452783_8556950393033040637_n.jpg

 • dr Janez Sveti

  Tale pesem pove vse:
  https://www.youtube.com/watch?v=Y-R1aFN6Xzs

  DR Janez Sveti omerta

  • indijanka

   O čem?

   • dr Janez Sveti

    O breja golobih.
    DR janez Sveti član mafije

    • indijanka

     :) spomnil si me na mojo najljubšo pravljico o zelevinilu. A tut pri pticah nimaš več domišljije? Golobi..pihhhh

     • dr Janez Sveti

      Ko sem bral pravljice, sem bral samo tiste o junaških vitezih.
      DR janez Sveti Ivanhoe

     • indijanka

      Ta je bila v Cicibanu o Zelevinilu, ki rastel na gori Šentavil. V drugem razredu sem jo brala. Nikoli nisem marala zgodbic o princeskah. Dolgočasile so me. A ti pa klasika Vitezi pa..to..Priden otrok si bil.

  • Nata

   + + + + + + + + + + Pa tudi ta , ki prepeva je tisto ” parče hartije ” stran vrgel !! Pri nas pa celo knjižico deponirajo !!

   • antimur

    Največji zločinci jo pa kar zamrznejo.

    • Nata

     Zato, da se sigurno ohrani, no !!

 • Janez

  DEKOMUNIZACIJA
  SLOVENSKE DIPLOMACIJE JE NUJNA – TO JE OČITNO !
  Ta !
  MARTA KOS JE ČISTO JAVNO
  – NEPOZNANA IN TUDI JAVNO
  – NEPRIZNANA OOSEBA.
  PREDSTAVVLJA LE
  – SEBE SAMO IN MORDA
  – F21 – OD KODER SO JO IZGLEDA – VSILILI V DIPLOMACIJO ? Se zdi. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  LE ŠE ENA, KI HOČE IMETI “DRŽAVNI CUCULJ OZ. PIPICO – STALNO ODPRTO ZANJO. SE ZDI.
  SLO
  PRRBIVALSTVA, NAS – NE PPREDSTAVLJA – V NIČEMRR.

 • Franc Šink

  Ona je misijonarka svete in apostolske cerkve LGTB. Tudi Švica bo deležna Njene nezmotljivosti.(predvsem zaposleni na Slovenskem veleposlaništvu)

  • Smo v predvolilnem boju. Razumi ! :)

  • KIKI

   A bo enega tudi mali Kučanki zrihrtala? Kakšnega dvospolnika !

   • Franc Šink

    Ne rabi. Ona je že dvospolna.

 • baubau

  volili ste-prenašajte…tako bo,dokler ne izvolite pravih ljudi.

 • bednick

  Nekdo je rekel, da odkar je toliko žensk v politiki, jih samo več krade.
  Men se ne zdi čist logično, ampak sliši se pa dobro.

 • indijanka

  Roko na srce. Lahko bi jo odnesli slabše. Lahko bi bila predsedniška kandidatka. Glede na to, da je mojstrica komunikacije in jo podpira kapital, bi povzročila veliko težav. Mogoče je Švica malce preblizu in bi morali razmišljati o tem, da bi odprli veleposlaništvo nekje na daljnem severu.

  • KIKI

   Martica Kosova bi lepo pristajala v mesto Sibirsk v Sibiriji, lahko bi vodila KGB muzej v Ljubjanki..
   in opravljala še veliko drugih rdečezvezdaških rabot! LGBT lahko odpelje s seboj, da ji ne bo
   dolgčas!.

   • indijanka

    Dobra ideja :).

  • samsara

   Morda pa mlada tovarišica Kučanova v Švici rabi kakšno pomoč, pri njenem predanem in požrtvovalnem delu v čast in slavo svoje ljubljene demokratično kučanistićne domovine?

   • indijanka

    Sej res, Marta bo tisto sivo miš poštimala. Dobro si se to spomnil. Veš tiste njene osmrtnice desnice nisem nikoli razumela. Komunikacijski trener je. Kako si je lahko pripisala čustva za dejanja drugih? Impulzivna je in nepremišljena in popolnoma neskladna s svojim reklom, da ne moremo vplivati na vse, kar se nam zgodi v življenju, lahko pa vplivamo na svoj odziv.

 • hribovc

  moj sosed ciril je ob takih prilikah rad reku: politika je marta, marta je pa kurba !!

 • Janez Novak

  Zahvalite se Peterletu, Ruplu, Bavčarju, Janši, zakoncema Hribar in ostalim vodilnim Demosovcem, v glavnim bivšim partijcem, da še vedno živimo v Udbomafistanu.

  • Kučan bo užaljen, ker si nanj pozabil….. pa še kdo

   • janez cepec

    Janša tud

  • slosin

   …nakladač, floskulaš…

 • wowoo

  Bom odkrit, tale dečva Marta je čist o.k., lahko bi bila tudi resna kandidatka za predsednico države, saj ob taki konkurenci bi bila lahko celo favorit … Sedaj pa obrat, moja kandidatka (favorit) je g.Tomc, samo od Likovič-ke in Pahorja bejžmo … večinoma vsi ostali so itak tretjeligaši ;)

 • Olga

  Vsi na volitve! Izvolimo desno vlado in desno predsednico drzave, ki ne bo bosta pošiljali takšnih ljudi v diplomacijo in s tem sramotili Slovenije!

  • domovina mili dom

   Najmanj tri mandate je potrebno za čiščenje leve kloake.

   • KIKI

    Za čiščenje kloake je poleg treh mandatov nujna tudi ujma “Irma” !

 • delaware

  Ravna deska, oster cvek…kar mi škoduje, vse zmlet…

 • piko8

  Teška bo odstraniniti to levo golazen! Zažrli so se v vse pore na vodilnih mestih! Lustracjija bo teška a nujna!

  • učko

   Sploh ne več, kaj je to lustracija !!!! Poguglaj !

  • KIKI

   Sanjaj, sanjaj Piko in pakiraj kovčke! Če si dovolj mlad(a) je to tvoja edina možnost ! Ni ravno
   lustracija, je pa lahko trajna pozaba na to vukojebino!

 • domovina mili dom

  Družinske povezave kosovih. Za zasluge komunističnih aktivistov je murgeljska nagrada.

 • Mojca pokraculja

  ??

 • šmentanamuha

  Hm, kako bo potem s temi ženskimi kvotami, če si po teoriji spola lahko vsak dan kaj drugega?
  Tale Marta zgleda vedno bolj Marko, mogoče ima prav zato takšen enigmatičen priimek, da jo lahko prebereš naprej in nazaj, pač glede na trenutno stanje.

 • Slovenka

  In to baburo je Borat poslal v Švico?!?! Res hoče spraviti Slovenijo v grob s svojim sramotnim obnašanjem? Ta predsednik Slovenije? Bolj bi spadal na parado ponosa.

  • beno

   Menda imajo naši levičarji precej denarja naloženega tudi v Švici pa jim ga mora iti pazit.

 • Oregon

  z bratom vred velik izmeček in evidentna škoda za Slovenijo. Tudi materialna.

 • Dragan Krstič

  To je tista rdečuharska iz proletarske družine Kos, ki je pred volitvami 2008 plačala celostranski oglas v Dnevniku naj volivci ne volijo SDS in za to brez problemov plačala 5.000.-€. In ta vložek se je famiglii
  Kos v zahvalo tisočkratno povrnil.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!