Popravek: Je “RTV mudžahedinka” Evgenija Carl javnost okradla informacij in kdo vse je dolga leta vedel za črno gradnjo vile sodnice Tine Benčič?

Dne 30. 8. 2017 smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom “Je “RTV mudžahedinka” Evgenija Carl javnost okradla informacij in kdo vse je dolga leta vedel za črno gradnjo vile sodnice Tine Benčič?” V nadaljevanju objavljamo odgovor in prikaz nasprotnih dejstev Eugenije Carl:

“Avtor N. Š. v uvodu članka z naslovom “Je ”RTV mudžahedinka” Eugenija Carl javnost okradla informacij in kdo vse je dolga leta vedel za črno gradnjo vile sodnice Tine Benčič?” zapiše, da naj bi bila novinarka RTV Slovenija “zelo dobro obveščena o črni gradnji vile piranske okrajne sodnice /…/ Če to drži, si je novinarka, ki si je prislužila tudi vzdevek ”RTV mudžahedinka” vsa ta leta nezakonite gradnje raje zakrivala oči in lagala javnosti, ob tem pa zanemarila svojo stroko”. V nadaljevanju članka avtor N. Š. izpostavi zasebno življenje novinarke in pri tem omeni celo novinarkinega otroka. Na koncu še zapiše, da gre za “izrazito dvojno merilo ”spoštovane” in celo visoko nagrajene novinarke, ki očitno zelo selektivno izbira svoje tarče”.

Označitev novinarke RTV Slovenija Evgenije Carl za t. i.”mudžahedinko” je žaljiva, neprimerna in nedopustna, saj žali dostojanstvo in dobro ime naše stranke.

Večji del članka temelji na nepreverjenih in nedokazanih izjavah nekonkretiziranih virov. Avtor v zapisu uporablja besedne zveze, kot npr.: ”naj bi bila”, ”če to drži”, s čimer tudi sam izraža dvom v resničnost navedb. Pri tem našo stranko posredno obtoži, da laže, da ima dvojna merila in da, med drugim, selektivno izbira svoje tarče, kar je nedopustno.

Drži, da je naša stranka kot soseda spremljala dozidavo sodnice, vendar  pa seveda ni vedela in tudi ni mogla vedeti, da gre pri tem za črno gradnjo. V območju izven naselij občine Piran je bilo namreč mogoče graditi nadomestne gradnje na mestu nekdanjih stavb in ruševin. Ta dejstva je v postopkih pridobivanja gradbenega dovoljenja ugotavljala in o pridobitvi gradbenega dovoljenja odločala Upravna enota kot izpostava države, ne pa Občina Piran. Ne naša stranka, ne njen nekdanji partner Kočevar pri tem nista mogla vedeti, ali je družina Benčič pridobila gradbeno dovoljenje na zakoniti podlagi ali ne. V okvir korektnih medsosedskih odnosov namreč postavljanje vprašanj o legalnosti ali nelegalnosti gradnje družinskega doma ne sodi.

Zato so navedbe, da si je novinarka Carlova vsa ta leta nezakonite gradnje raje zakrivala oči in lagala javnosti, ob tem pa zanemarila svojo stroko, v celoti izmišljene. Da gre za nedovoljeno gradnjo, se je naša stranka sama seznanila šele z razkritjem enega od komercialnih medijev.

Neresničen je tudi zapis, da naj bi novinarka še vedno začasno prebivala v hiši nekdanjega moža. Ne začasno ne drugače naša stranka ne prebiva in ne obiskuje hiše nekdanjega moža.

Neresnična je navedba, da je za slavo »nepristranske novinarke« zaslužen ravno Boris Kočevar, ki je priskrbel podatke o črni gradnji Turkove sušilnice svoji nekdanji partnerici. Izvirno informacijo in podatke o črni gradnji je naša stranka pridobila iz drugih verodostojnih virov, ki so v celoti znani njenim urednikom. Po razkritju pa je podatke o črni gradnji pridobivala pri gradbeni inšpekciji in na Upravni enoti Piran.”

Eugenija Carl

 

 • Nata

  Oprostite, Nova ?? Kaj pa je to ? Zopet opravičilo ? Zopet popravek ??Meni gre pa to malo na jetra. . . . . . .
  Tega se je pa zadnji čas kar nekaj nabralo . Kako to ?
  Včasih pa res kar nekaj napišete, pa še z neprimernimi besedami, da se potem morate opravičevati ?? Oziroma popravljati ? Kakšen pomen ima tak način poročanja? Da bralci pademo na članek kot kuža na kost ? Nazadnje pa kakšen članek še čudežno izgine.
  Malo pomislite naprej. Ker ste po eni strani zapostavljen, po drugi strani pa zelo izpostavljen medij, vam drugega ne preostane, da zelo mislite, kaj pišete.

  Saj vem , saj vem, da je vse skupaj zelo krivično. Ampak, v taki državi živimo.
  Že prej bi si morali omisliti rubrIko Satirikon. In tam objavljati take nepreverjene zanimivosti. Vse se z malo truda da. Tudi v norčevanju je lahko veliko resnice.
  Satira in glosa sta krasni pripovedni, ali pesniški obliki kritike.

  Tudi to vem , da se danes brez denarja ne da veliko narediti. Saj ljudje ne želijo več samo za – Bog lonaj – pisati. In, po eni strani je prav tako.

  Na vprašanja pa sploh ne odgovarjate. Kje je gospa Pika Simič ?
  Kaj se dogaja z Verzifikatorjem ? Kar izginil je . Njegove glose so vedno aktualne. Zaradi mene jih lahko ponavlja, saj se tudi priblemi kar naprej – ponavljajo.Mi pa ob tem sračkanju v naši državi, veliko pozabljamo.

  Jaz vedno ponavljam – pišite, še pišite. Vedno znova in znova. Ni hudir, da se koga kaj prime.

  • Majda

   Ti pa si cvet mladosti. Se spomnis, da je neka pacientka Carlovo obtozila, da je pokazala sliko njene operirane noge brez njenega dovoljenja! Torej, kako dela Carlova? Posteno, z namenom obvescanja, ali pritlehno z namenom laganja, zavajanja, omalovazevanje drugorazrednih in drugace mislecih? Odgovori si sam, uboga para, jaz sem si ze. Naming: laznivec enkrat, laznivec vedno! V Sloveniji nagrajen za laganje. Bljak! Zaradi takih, kot si ti, ki laz podpirate.

   • Franjo Trojner

    Moramo se razlikovati in delati drugače, kot vsi ostali lažnivi mediji, novinarji in novinarke, ker če ni razlike smo isti, kot oni!

   • Nata

    No, hvala Majda. Ti si pa cvet nevednosti.
    Prav vsega se spomnim, saj že dolgo prebiram članke na tem portalu. Tudi komentiram jih. In, če si kakšnega prebrala, bi ti moralo biti jasno kam merim.
    Samo to te prosim,da mi razložiš, kako to, da je Nova vseeno objavila popravek. Zaradi besedice mudžahedinka ??
    Ja, sem pa res uboga para. Pa ne zaradi mojega mnenja tule, ali zato , ker ti tako misliš-

  • anzek

   Bravo Nata +++++,
   tudi mene zelo moti, da se kar naprej nekomu opravičujejo.

   Novinarji Nove24TV, mene moti tudi, da so nekateri provokatorji tu zaščiteni kot kočevski medvedi. Avatarji pa kot, da smo sredi najbolj trdih komunističnih let!! Kako lahko to dopuščate??

   • Nata

    Drži. In zato sem napisala, kot sem. Potrebno je paziti, kako nekaj napišeš. Da vedno lahko zagovarjaš. Niso ravno mojstri besede, hm , ali pa morda je še boljši izraz – mojstri sprenevedanja. Tako kot komunjare.V očke te gleda , pa laže.
    Vendar, nekaj je že moralo biti, da so objavili. Torej, še en razlog več, da zmerjanje nikamor ne pelje.
    Glede komentarjev se je pa govorilo, da bodo taki, ki res ne sodijo na ta portal onemogočeni. Jaz tega ne razumem dobro. Pa nič hudega. Še marsičesa v tej državi ne razumem.

 • Franjo Trojner

  Ejejej, pa ravno pri Evgeniji! Dajte no, bodite drugačni od ostalih malarov in pišite po resnici in preverjene novice.

 • dr Janez Sveti

  Pustimo stil pisanja Nove24tv!
  Jaz NE VERJAMEM, da novinarka ni vedela, da ima tako znana in pomembna oseba, kakor je sodnica v dokaj majhnem kraju na črno in na tuji zemlji zgrajeno nepremičnino.
  Če novinarka RES ni vedela, potem je očitno, da išče informacije o nepravilnostih, samo po naročilu oziroma samo na nasprotni politični strani in o osebah, ki nimajo vpliva.
  DR Janez Sveti Analitična služba

 • Krtača 20

  Kaj čem rečt. Če bi kdo ta portal jemal resno in bi vas vsi o katerih ste tule širil laži šli tožit, je tale portal že eno leto nazaj zaprt. Janša pa prodaja vilo, Orban pa odplačuje tožbe….

 • von Rhein

  Drži, da je naša stranka kot soseda spremljala dozidavo sodnice, vendar pa seveda ni vedela in tudi ni mogla vedeti, da gre pri tem za črno gradnjo.
  ———————-
  Torej,tudi sodnico so dozidali na črno.

 • Ryuk

  Če EC ni vedela in tudi ni mogla vedeti, da gre za črno gradnjo pri sodnici Tini Benčič, kako pa potem lahko in tudi zmore vedeti pri vseh ostalih?

 • luckyss

  Po naslovu sodeč ste polni denarja in ne bo težko izplačati odškodnine….
  Res ste “posrečeni”, da o kulturi niti ne govorim..

 • Antonius

  Blokiranemu VERZIFIKATORJU
  v pomoč, uredništvu NOVE pa
  v opomin.
  —————————————-

  Ženi Car

  ANKA KLEPTOMANKA

  »Anka kleptomanka je soseda,«
  Nam poročala je zadnjič Ženi,
  »kleptmanski vsi so njeni geni,
  tega tudi sama se zaveda.«

  »Kdo ti to neumnost je povedal?«
  »Ženi, mar ne veš za to punčaro,
  ki prodaja zgolj zaprano šaro,
  kaj se boš o Ženi sprenevedal.«

  Sta tako soseda modrovala
  in do skupnega prišla zaključka,
  Ženi da se za resnico fučka,
  njen poklic je, da se bo lagala.

  Ne lagala, ni izraz primeren,
  Ženi le besede vse sprevrača,
  vse pove tako, da jih obrača,
  reče veren, misli pač neveren.

  Kogar razglasi za kriminalca,
  ta je zagotovo poštenjak,
  komur Ženi reče korenjak,
  tega mafija ima za talca.

  »Me razumeš? Vse je prav obratno,
  ko pohvali silno humanistke,
  zagotovo misli džihadistke,
  natolcuje vsem o tem zavratno.«

  »Hotel reči si morda razvratno,
  pa kot Ženi sam si se prevedel?«
  »Točno, da pokažem, kam zabredel
  tisti bo, ki laže nepovratno.«

  Kadar reče: Anka Kleptomanka,
  vedi, da obratna je resnica,
  bere naj zrcalno se novica,
  kot denimo: trezna je pijanka.

  Pravijo, da krivi so le geni,
  da mutirali so že v bolezen
  in zato ne bodi vsakič jezen,
  ko zlagano srečaš revo – Ženi.

 • sloustava

  Carlova si pa upa! Komaj cakam, da jo bo dr. Zimmermann postavil na njeno pravo mesto. Potem pa, RTV, potem pa, Kako? Z lazjo se naprej, “mudzahedinstvom” se naprej, golobicizmom se naprej? Le kako? No, ja, prevec si zelimo, ce zelimo, da ste Javni zavidam, ne Javna hisa presstitutov in presstitutk. Saj delate in obvescate narod, Ali ne? Potem porocajte objektivno, pohvalite, kar je za pohvalit, grajajte, kar je potrebno gradation, ne pa biti “svecke” nedemokratom. Jaz, Slovenka, placujem vas, da ste na sceni. Ampak ne placujem vas zato, da ste politicni pohabljenci, Kucanovi poslusaj I, Golobicevi placanci, placujem vas zato, da porocate!! Razumete? Upam!

  • anzek

   sloustava, +++++

   Ne razumejo, v stvari, ne zavedajo se, da se prodajajo za drobiž, kot presstituti. Žalostno je, da jih morava tudi midva, čeprav se z njihovim “delom” ne strinjava, plačevati. Do kdaj še??

 • zokispoki

  No, ta 571 teta, Kucanova gardistka, sicer druzbenopoliticna delavka, prej kot novinarka lahko pise in se spreneveda kolikor hoce, Ji ne verjamem. Verjetno tudi velika vecina bralcev ne. Lahko naklada in obraca besede in stavke, kolikor hoce.
  Sicer se materialno morda kaksne zadeve zares tezko dokaze, kot receno, ji kljub vsemu ne verjamem.
  Ni kredibilna, njeno pisunstvo je naredilo ze ogromno skode nasi domovini. To zame ni novinarstvo, to je pristranski rdeci, komunajzarski pickin dim ! Naj tovarisi kar preganjajo sovrazni govor. Se ne zavedajo, da
  smo se pripravljeni tudi zgarbat za svobodo govora, ce bo treba, in da niso nasledniki povojnih zlocincev tisti, ki nam bodo dolocali mejo v letu 2017, kaj kdo lahko rece, in kaksno mnenje ima . Zaradi tega, grdo povedano, mrs u p.m. levajzarsko!

 • centurion

  Je pa res,kar so pisali na forumu pod omenjenim člankom,
  Da je baba Jevgenija
  -grda
  -pokvarjena
  -lažnjivka
  -zahrbtna
  -rdečuharska solatarka
  Tega v popravku ne popravljajo in negirajo.
  Morda pa v popravku popravka.
  Solatarka Jevgenija je gnoj od človeka in drek od novinarstva
  in antipod ženskosti.
  AMEN

 • centurion

  Seznam foruma 571 kredibilnih novinarjev
  alias rdeča armada sedme sile v Sloveniji
  Pod zaporedno številko 219 je vklesano ime bodoče prejemnice
  Pulitzerjeve nagrade za raziskavo solatnega trga

  Seznam podpisnikov
  1. Matej Šurc Radio Slovenija
  2. Igor Mekina Dnevnik
  3. Matjaž Kranjec Hopla
  4. Boris Čibej Delo
  5. Saša Vidmajer Delo
  6. Damijan Slabe Delo
  7. Veso Stojanov Delo
  8. Matija Grah Delo
  9. Boštjan Tadel Marketing Magazin
  10. Miha Jenko Delo
  11. Rajka Pervanje Radio Slovenija
  12. Sandi Frelih Radio Slovenija
  13. Blaž Zgaga Večer
  14. Helena Milinkovič TV Slovenija
  15. Sandra Brecl Brankovič Radio Slovenija
  16. Nika Repovž Radio Slovenija
  17. Uroš Kokošar Radio Slovenija
  18. Snežana Ilijaš Radio Slovenija
  19. Simona Rakuša TV Slovenija
  20. Ksenija Horvat TV Slovenija
  21. Robert Škrjanc Radio Slovenija
  22. Rok Praprotnik Dnevnik
  23. Peter Kolšek Delo
  24. Matjaž Frangež TV Slovenija
  25. Biljana Vučenovič Radio Slovenija
  26. Slavko Fras upokojeni novinar
  27. Emil Lukančič-Mori Tisk. agencija Morel
  28. Maja Cestnik TV Slovenija
  29. Simon Tecco samostojni novinar
  30. Marko Pečauer Delo
  31. Brane Jerman Radio Slovenija
  32. Rok Pintar Radio Slovenija
  33. Živa Trček Radio Slovenija
  34. Aleš Smrekar Radio Slovenija
  35. Izidor Grošelj Radio Slovenija
  36. Janina Jenko Radio Slovenija
  37. Vanja Pirc Mladina
  38. Jure Trampuš Mladina
  39. Špela Novak Radio Slovenija
  40. Jelka Šutej Adamič Delo
  41. Matjaž Trošt Radio Slovenija
  42. Domen Caharijas Dnevnik
  43. Jože Jerman Večer
  44. Borut Mekina Mladina
  45. Nataša Štefe Radio Slo./Val 202
  46. Rok Valenčič Radio Slovenija
  47. Borut Mehle Dnevnik
  48. Martin Tomažin TV Slovenija
  49. Goran Tenze Radio Slovenija
  50. Denis Sarkić Vest
  51. Veronika Gnezda Radio Slo./Val 202
  52. Tomaž Gerden Radio Slovenija
  53. Niko Robavs Radio Slovenija
  54. Boštjan Lajovic TV Slovenija
  55. Mija Repovž Delo
  56. Janko Lorenci upokojeni novinar
  57. Darja Groznik Radio Slo./Val 202
  58. Boris Žgajnar Radio Slo./Val 202
  59. Andrej Karoli Radio Slo./Val 202
  60. Matej Praprotnik Radio Slo./Val 202
  61. Tadeja Milek Radio Slo./Val 202
  62. Nina Zagoričnik Radio Slo./Val 202
  63. Tina Šrot Radio Slo./Val 202
  64. Rok Kužel Radio Slo./Val 202
  65. Nataša Zanuttini Radio Slo./Val 202
  66. Danila H. Kuplen Radio Slo./Val 202
  67. Janez Čuček TV Slovenija
  68. Bojan Veselinovič Dnevnik
  69. Zoran Senković Dnevnik
  70. Aleš Gaube Dnevnik
  71. Bojan Glavič Dnevnik
  72. Vasja Jager Večer
  73. Ivan Vidic Večer
  74. Branko Maksimovič Večer
  75. Dr. Damijana Žist Večer
  76. Jaka Adamič Dnevnik
  77. Bojan Velikonja Dnevnik
  78. Tanja Keršmanc Hopla
  79. Duša Podbevšek Bedrač Hopla
  80. Zoran Triglav Hopla
  81. Ivan Žitko Hopla
  82. Alenka Brezovnik Dnevnik
  83. Uroš Škerl Dnevnik
  84. Primož Cirman Dnevnik
  85. Miča Vipotnik Dnevnik
  86. Sven Berdon Dnevnik
  87. Matej Povše Dnevnik
  88. Grega Repovž Mladina
  89. Dejan Pušenjak Delo
  90. Jelka Zupanič Večer
  91. Luka Cjuha Dnevnik
  92. Aleksander Lucu Nedeljski dnevnik
  93. Matija Stepišnik Večer
  94. Nina Razboršek samostojni novinar
  95. Tomi Lombar Delo
  96. Jože Poglajen Dnevnik
  97. Zdenko Matoz Delo
  98. Tina Čuček POP TV
  99. Bojan Gluhak Primorske novice
  100. Danica Petrovič Primorske novice
  101. Tatjana Tanackovič Dnevnik
  102. Jasna Arko Primorske novice
  103. Sonja Ribolica Primorske novice
  104. Cveta Guzej Sabadin Primorske novice
  105. Maja Pertič Primorske novice
  106. Iztok Presl POP TV
  107. Ervin Hladnik Milharčič Dnevnik
  108. Miran Korošec Radio Slovenija
  109. Nevenka Dobljekar Radio Slovenija
  110. Sara Jovič TV Koper
  111. Iztok Umer Slovenske novice
  112. Devana Jovan Radio Koper
  113. Janez Novak Radio Slovenija
  114. Aleš Kocjan Radio Slovenija
  115. Robert Botteri Mladina
  116. Gorazd Utenkar Delo
  117. Špela Kožar TV Slovenija
  118. Marjan Šarec TV Slovenija
  119. Alenka Terlep Radio Slovenija
  120. Milan Vogel Delo
  121. Breda Štivan Bonča TV Slovenija
  122. Maja Žiberna TV Slovenija
  123. Dušan Berne Radio Slovenija
  124. Franci Pavlin Radio Slovenija
  125. Barbara Cujnik Radio Slovenija
  126. Marko Jakopec Delo
  127. Matjaž Albreht Delo
  128. Jani Sever Vest.si
  129. Iztok Jurančič samostojni novinar
  130. Julija Kočar TV Slovenija
  131. Sebastjan Kopušar Dnevnik
  132. Ciril Brajer Nedeljski dnevnik
  133. Andrej Brstovšek Dnevnik
  134. Janez Mally Nedeljski dnevnik
  135. Meta Černoga Nedeljski dnevnik
  136. Toni Perič Direkt
  137. Gorazd Suhadolnik Direkt
  138. Gregor Gruber Direkt
  139. Daša Birsa Direkt
  140. Jasmina Haskovič Direkt
  141. Matjaž Rust Direkt
  142. Miloja Bukovec Direkt
  143. Kristina Hočevar Direkt
  144. Miha Lampreht RTV Slovenija
  145. Tanja Starič TV Slovenija
  146. Franco Juri Dnevnik, Radio KP
  147. Venčeslav Japelj Primorske novice
  148. Katja Gleščič Primorske novice
  149. Barbara Verdnik Primorske novice
  150. Vojko Plevelj Radio Slovenija
  151. Vito Divac Delo
  152. Helena Lovinčič Radio Slovenija
  153. Jasna Karlen Kuhar Ra. Slo., Sweriges Ra.
  154. Zdenko Fajdiga Radio Slovenija
  155. Damjan Zorc Radio Slo./Val 202
  156. Mojca Š. Pašek TV Slovenija
  157. Tomaž Zaniuk Radio Študent
  158. Erik Valenčič Radio Študent
  159. Matej Šebenik Radio Študent
  160. Andraž Ravnik Radio Študent
  161. Luka Zagoričnik Radio Študent
  162. Mija Škrabec Arbanas Radio Slo./Val 202
  163. Jana Vidic Radio Slo./Val 202
  164. Blaž Ermenc Radio Slovenija
  165. Luka Robida Radio Slovenija
  166. Urška Boršič Radio Slovenija
  167. Uršula Majcen Radio Slovenija
  168. Dare Milič Radio Slovenija
  169. Luka Petrič Radio Slovenija
  170. Boris Ličof Radio Slovenija
  171. Dušan Milič Radio Slovenija
  172. Sašo Dravinec Primorske novice
  173. Jurij Gustinčič Mladina, TV Slo.
  174. Ines Kočar TV Slovenija
  175. Mitja Meršol Delo
  176. Milka Lužnik Pohar Radio Slovenija
  177. Uroš Volk Radio Slovenija
  178. Jože Bonča Radio Slovenija
  179. Jernejka Drolec Radio Slovenija
  180. Marko Juvan Direkt
  181. Tomi Šujdovič Direkt
  182. Tomaž Skale Dnevnik
  183. Nina Jerman TV Slovenija
  184. Igor Vidmar TV Slo./Studio City
  185. Janko Sarađen Radio Slovenija
  186. Boštjan Vrhovšek Radio Študent
  187. Gregor Kastelic Radio Študent
  188. Igor Krasnik Radio Študent
  189. Urh Ambrož Radio Študent
  190. Nina Kos Radio Študent
  191. Anže Tomič Radio Študent
  192. Tea Golob Radio Študent
  193. Boris Vasev Radio Študent
  194. Primož Vozelj Radio Študent
  195. Lenart J. Kučič Delo
  196. Boris Jež Delo
  197. Boštjan Videmšek Delo
  198. Sergeja Hadner Hvala POP TV
  199. Staša Lozar POP TV
  200. Maja Roš POP TV
  201. Polona Križnar POP TV
  202. Gašper Lubej POP TV
  203. Tadeja Lampret POP TV
  204. Janez Usenik POP TV
  205. Jernej Verbič POP TV
  206. Tomaž Bračko POP TV
  207. Jure Brankovič POP TV
  208. Erika Pečovnik POP TV
  209. Miha Drozg POP TV
  210. Vanda Levstik POP TV
  211. Polona Movrin POP TV
  212. Alenka Arko POP TV
  213. Maja Sodja POP TV
  214. David Jug POP TV
  215. Jani Muhič POP TV
  216. Sabina Francek TV KP
  217. Mojca Petrič Bužan TV KP
  218. Karin Sabadin TV KP
  219. Eugenija Carl TV KP
  220. Boris Maljevac TV KP
  221. Sandi Škvarč TV KP
  222. Edi Mavsar TV KP
  223. Špela Lenardič TV KP
  224. Vesna Potočar TV KP
  225. Helena Pasinato TV KP
  226. Simona Horvat TV KP
  227. Elen Batista Štader TV KP
  228. Mojca Juratovec TV KP
  229. Flavio Dessardo TV KP
  230. Damjana Stamejčič Delo
  231. Brane Piano Delo
  232. Primož Škerl Delo
  233. Alma M. Sedlar Jana
  234. Mojca Grotovnik Dnevnik
  235. Franc Kramer Večer
  236. Jože Skok Radio Slovenija
  237. Rozmari Petek NT, Radio Celje
  238. Nataša Leskovšek Info TV
  239. Branko Stamejčič NT Radio Celje
  240. Tomaž Lukač TV Celje
  241. Ana Marija Bosak TV Maribor
  242. Janez Kroflič
  243. Simon Kardum samostojni novinar
  244. Matija Gorjan samostojni novinar
  245. Petra Vidrih Primorske novice
  246. Davorin Koron Primorske novice
  247. Tomo Šajn Primorske novice
  248. Leo Caharija Primorske novince
  249. Igor Mljač Primorske novice
  250. Alenka Penjak Primorske novice
  251. Jana Krebelj Primorske novice
  252. Tina Čič Primorske novice
  253. Alenka Ožbolt Primorske novice
  254. Ilona Dolenc Primorske novice
  255. Vesna Humar Primorske novice
  256. Vida Petrovčič TV Slovenija
  257. Barbra Jermann TV Slovenija
  258. Miro Štebe TV Slovenija
  259. Novica Mihajlovič Finance
  260. Cveta Potočnik Radio Slovenija
  261. Tomaž Celestina Radio Slovenija
  262. Štefan Grah Radio Slovenija
  263. Boris Lenarčič Radio Slovenija
  264. Mojca Širok TV Slovenija
  265. Natalija Muršič Radio Slovenija
  266. Marjan Rogelj Radio Slovenija
  267. Jelena Gačeša Delo
  268. Vida Curk Radio Slovenija
  269. Jela Krečič Delo
  270. Ciril Gale TV Slovenija
  271. Lea Širok Radio Koper
  272. Ingrid Kašca Bucik Radio Koper
  273. Artur Lipovž Radio Koper
  274. Tatjana Gregorič Radio Koper
  275. Edi Prošt Radio Koper
  276. Božo Marinac Radio Koper
  277. Nataša Benčič Radio Koper
  278. Nataša Uršič Radio Koper
  279. Zdenka Tomulič Radio Koper
  280. Irena Cunja Radio Koper
  281. Igor Vidmar Dolenjski list
  282. Tanja Jakše Gazvoda Dolenjski list
  283. Mojca Žnidaršič Dolenjski list
  284. Irena Novak Dolenjski list
  285. Boris Blaic Dolenjski list
  286. Jožica Dorniž Dolenjski list
  287. Breda Dušič Gornik Dolenjski list
  288. Martin Luzar Dolenjski list
  289. Drago Rustja Dolenjski list
  290. Nina Štampohar samostojni novinar
  291. Nataša Pogorevc Radio Ptuj
  292. Bojan Sinič Tednik Panorama
  293. Barbara Leskovar Žurnal 24
  294. Slavica Pičerko Peklar Večer
  295. Anemari Kekec Radio Ptuj
  296. Marija Slodnjak Radio Ptuj
  297. Martin Ozmec Radio Ptuj
  298. Jure Mastnak Radio Slovenija
  299. Tanja Lesničar Pučko Dnevnik
  300. Lidija Pak Televizija Slovenija
  301. Jelena Blagojevič Radio MARŠ
  302. Vesna Lovrec Radio MARŠ, Vest
  303. Jože Kos Grabar
  304. Rok Kajzer Delo
  305. Samo Dekleva Delo
  306. Tanja Volf Radio MARŠ
  307. David Šribar Radio MARŠ
  308. Aleksandra Gropevšek Ra. MARŠ, Večer
  309. Matjaž Ploj Radio MARŠ
  310. Dragiša Modrinjak upokojeni novinar
  311. Mojca Planšak Ra.MARŠ, Večer
  312. Otmar Klipšteter upokojeni novinar
  313. Karolina Babič Ra. MARŠ, Dialogi
  314. Vesna Rojko STA
  315. Matjaž Horvat STA
  316. Mihael Korsika STA
  317. Mihael Šušteršič STA
  318. Urška Kristan STA
  319. Katja Svenšek STA
  320. Barbara Dovč STA
  321. Jure Bernard STA
  322. Jure Kos STA
  323. Marko Vukovič STA
  324. Sebastjan Maček STA
  325. Maja Oprešnik STA
  326. Gorazd Jukovič STA
  327. Ela Petrovčič STA
  328. Jaka Dobajk STA
  329. Alenka Vesenjak STA
  330. Nataša Kuhar Radio Maribor
  331. Breda Čepe Radio Maribor
  332. Lidija Vizantin Radio Maribor
  333. Edvard Pukšič Radio Maribor
  334. Irena Kodrič Cizerl Radio Maribor
  335. Vesna Spreitzer Radio Maribor
  336. Matej Štrafela Radio Maribor
  337. Drago Marušič Radio Maribor
  338. Darko Pašek upokojeni novinar
  339. Dejan Rat Radio Maribor
  340. Zoran Milovanovič Radio Maribor
  341. Tatjana Senegačnik Radio Maribor
  342. Stane Kocutar Radio Maribor
  343. Tone Petelinšek Radio Maribor
  344. Vida Toš Murski Val
  345. Ivan Gerenčer Delo
  346. Nataša Brulc Šiftar Murski Val
  347. Lidija Magdič Murski Val
  348. Marjan Dora Murski Val
  349. Bernarda B. Peček Vestnik
  350. Ludvik Kovač Vestnik
  351. Jože Gabor Vestnik
  352. Milan Jerše Vestnik
  353. Jože Graj Vestnik
  354. Nana Rituper Rodež Vestnik
  355. Tomo Koleš Vestnik
  356. Andrej Bedek Vestnik
  357. Jože Pojbič Delo
  358. Boris Cipot
  359. Majda Horvat Vestnik
  360. Silva Berki RTVS, MMR Lendava
  361. Eva Bukovec RTVS, MMR Lendava
  362. Agnes Tatrai RTVS, MMR Lendava
  363. Suzana Časar Šimon RTVS, MMR Lendava
  364. Klara Jobbagy RTVS, MMR Lendava
  365. Elizabeta Markovič Toplak RTVS, MMR Lendava
  366. Edit Gonc RTVS, MMR Lendava
  367. Agnes Horvath RTVS, MMR Lendava
  368. Helena Feher RTVS, MMR Lendava
  369. Ildiko Kovačič RTVS, MMR Lendava
  370. Szilva Roszman RTVS, MMR Lendava
  371. Borut Šantak RTVS, MMR Lendava
  372. Eva Lorincz RTVS, MMR Lendava
  373. Irena Matko Lukan Ciciban, Cicido
  374. Alenka Veler Ciciban, Cicido
  375. Meta Tavčar Reader’s Digest /Slo.
  376. Slavica Remškar Ciciban, Cicido
  377. Tihana Kurtin Poliglot
  378. Zarja Koliševska Plus
  379. Jana Zirkel Bach Plus
  380. Boris Bogataj MK-Založba revij
  381. Urška Kaloper Plus
  382. Anja Leskovar GEA
  383. Urška Skvarča Cici- Zabavnik
  384. Katja Stergar PIL
  385. Maja Bajželj Moj Planet
  386. Jasna Merc Moj Planet
  387. Lidija Kosi Radio Slovenija
  388. Silva Eory Radio Murski Val
  389. Marjan Maučec POP TV
  390. Bojan Peček TV Slovenija
  391. Cirila Sever TV Slovenija
  392. Nataša Gider Večer
  393. Rado Božičnik TV Slovenija
  394. Boris Kralj Radio Koper
  395. Peter Petrovčič Mladina
  396. Miha Štamcar Mladina
  397. Matjaž Klančar Mladina
  398. Gregor Cerar Mladina
  399. Deja Crnovič Mladina
  400. Sebastjan Ozmec Mladina
  401. Aleksander Mičič Mladina
  402. Vito Avguštin Dnevnik
  403. Milena Ule Dnevnik
  404. Tomaž Bukovec Nedeljski dnevnik
  405. Suzana Rankov Dnevnik
  406. Sebastjan Morozov Dnevnik
  407. Mirko Štular Radio Slovenija
  408. Miha Švalj Radio Slo./Val 202
  409. Gojko Bervar Radio Slovenija
  410. Boštjan Bogataj Gorenjski Glas
  411. Ana Hartman samostojni novinar
  412. Danica Zavrl Žlebir Gorenjski Glas
  413. Primož Knez Dnevnik
  414. Aljana Jocif Radio Slovenija
  415. Mateja Gruden Delo
  416. Mateja Železnikar Radio Slovenija
  417. Katja Lenart Vest.si
  418. Alenka Sivka Stop
  419. Marjana Vovk Stop
  420. Irena Knez Stop
  421. Martin Senica Stop
  422. Melita Berzelak Jana
  423. Bernarda Jeklin
  424. Jure Eržen Delo
  425. Matjaž Štirn Radio Študent
  426. Boštjan Andjelković Radio Študent
  427. David Verbuč Radio Študent
  428. Božidar Plesnik Radio Študent
  429. Igor Modic Delo
  430. Blaž Samec Delo
  431. Mateja Babič Delo
  432. Jure Aleksič Mladina
  433. Nada Mavrič Nedeljski Dnevnik
  434. Marjana Vončina Nedeljski Dnevnik
  435. Boris Lenič Dnevnik
  436. Sašo Mlač Beta, Onasa
  437. Borut Čontala Slovenske novice
  438. Tadeja Zupan Arsov
  439. Zoran Potič Večer
  440. Domen Grogl STA
  441. Tjaša Škamperle Radio Koper
  442. Franček Kavčič samostojni novinar
  443. Marjeta Verbič samostojna novinarka
  444. Sonja Merljak Zdovc Delo
  445. Luna J. Šribar Kralji ulice
  446. Maruša Bertoncelj Radio študent
  447. Maša Stanovnik TV Slovenija
  448. Zoran Odič Svobodna misel
  449. Jaka Elikan Primorske novice
  450. Meta Krese samostojna novinarka
  451. Lada Zei upokojena novinarka
  452. Vida Zei samostojna novinarka
  453. Simona Bandur Delo
  454. Nada Ravter upokojena novinarka
  455. Marjan Sedmak upokojeni novinar
  456. Aleksandar Djurič STA
  457. Primož Kavčič Večer
  458. Marjan Lah ex – TV Slovenija
  459. Siniša Gačič TV Slovenija, Mladina
  460. Tina Recek Večer
  461. Miran Lesjak Dnevnik
  462. Mitja Blažič Radio Slovenija
  463. Štefan Kutoš Radio Slovenija
  464. Rajko Dolinšek Radio Slovenija
  465. Aida Kurtovič Radio Slovenija
  466. Špela Bratina Radio Slovenija
  467. Tatjana Popovič Radio Slovenija
  468. Gašper Klarič Radio Slo/Val 202
  469. Luka Jakopin Radio Slo/Val 202
  470. Dare Rupar Radio Slovenija
  471. Bojan Leskovec Radio Slovenija
  472. Vesna Vukovič Dnevnik
  473. Romana Erjavec Radio Slovenija
  474. Marcel Štefančič Mladina
  475. Eva Kobe TV Slovenija
  476. Marjeta Šoštarič Delo
  477. Miloš Ivančič Radio Koper
  478. Maja Cerkovnik STA
  479. Boštjan Močnik Radio ENA
  480. Ivan Botteri Slobodna Dalmacija, Novi list
  481. Erika Repovž Delo
  482. Dare Hriberšek samostojni novinar
  483. Jerca Kos samostojna novinarka
  484. Pavel Perc Dolenjski list
  485. Bojan Bauman Večer
  486. Boštjan Pihler Mladina
  487. Borut Peterlin Mladina
  488. Matej Leskovšek Mladina
  489. Andrej Hofer TV Slovenija
  490. Danilo Utenkar Delo
  491. Zoran Medved TV Slovenija
  492. Vili Vuk Večer
  493. Simona Špindler Murski val
  494. Sebastijan Rous Murski val
  495. Bojan Rajk samostojni novinar
  496. Liana Buršič Radio Slovenija
  497. Lucija Fatur Radio Slovenija
  498. Nataša Lang Radio Slovenija
  499. Boštjan Janežič Radio Slovenija
  500. Glorija Marinovič 7 dni
  501. Mirko Lorenci Večer
  502. Mirko Munda Večer
  503. Janja Koren TV Slovenija
  504. Jana Zupančič Nedelo
  505. Boris Kutin
  506. Miša Sovdat upokojena novinarka
  507. Dean Jelačin TV Koper
  508. Tomaž Švagelj
  509. Anja Golob gledališka kritičarka
  510. Stojan Spetič novinar v Italiji
  511. Robert Škrlj Primorske novice
  512. Maksimiljana Ipavec Primorske novice
  513. Tina Milostnik Valenčič Primorske novice
  514. Tomo Šajn Primorske novice
  515. Igor Tavčar Primorske novice
  516. Mitja Marussig Primorske novice
  517. Miša Molk TV Slovenija
  518. Jasna Tepina TV Slovenija
  519. Darja Lojen Štajerski val
  520. Milka Dobravc Štajerski val
  521. Marjan Toš Radio MB, Lovec
  522. Brigita Rovšek Radio Slovenija
  523. Zlatka Strgar Dnevnik
  524. Marjan Remic upokojeni novinar
  525. Janez Temlin samostojni novinar
  526. Zmago Šalamun Radio Tednik Ptuj
  527. Monika Rijavec samostojna novinarka
  528. Zdenka Jagarinec POP TV
  529. Majda Santin Bažec samostojna novinarka
  530. Arden Stancich TV Koper
  531. Jasna Kontler Salamon Delo
  532. Nevenka Čurin samostojna novinarka
  533. Tomaž Klipšteter Dnevnik
  534. Majda Vukelič Delo
  535. Tanja Kremžar Večer
  536. Matjaž Zajec TV Slovenija
  537. Anka Dugorepec Delo, ex Info TV
  538. Matjaž Vizjak
  539. Zoran Ličen Tele 59, RTS
  540. Vasja Ocvirk samostojni novinar
  541. Lidija Jež samostojna novinarka
  542. Nace Novak Novi glas, Primorski dnevnik
  543. Vlado Podgoršek upokojeni novinar
  544. Silva Čeh Delo
  545. Katarina Fidermuc Delo
  546. Natalija Gorščak TV Slovenija
  547. Živa Brecelj samostojna novinarka
  548. Tomaž Karat RTV Slovenija
  549. Gabrijela Milošič RTV Slovenija
  550. Saša Krajnc RTV Slovenija
  551. Ana Hajšek Bučar RTV Slovenija
  552. Matej Korošec RTV Slovenija
  553. Tatjana Kren Hlebič RTV Slovenija
  554. Dragica Vujanovič RTV Slovenija
  555. Irena Bedrač RTV Slovenija
  556. Zoran Medved RTV Slovenija
  557. Simona Kopinšek RTV Slovenija
  558. Irma Ferlinc Guzelj RTV Slovenija
  559. Simon Šparavec RTV Slovenija
  560. Nina Cverlin RTV Slovenija
  561. Ema Staubar RTV Slovenija
  562. Andrej Geržina RTV Slovenija
  563. Saško Jazbec RTV Slovenija
  564. Drago Soršak RTV Slovenija
  565. Ivo Kores RTV Slovenija
  566. Andreja Rednak Finance
  567. Darja Tibaot Ciringer TV Slovenija
  568. Rajka Pupovac TV Slovenija
  569. Ilinka Todorovski Finance
  570. Marjan Šrimpf TV Slovenija
  571. Polona Fijavž TV Slovenija

  • samotoje

   Ciciban, Cicido in Kralji ulice. Neprecenljivo. Tale seznam je tudi v mojem arhivu. Bo prišel prav.

 • centurion

  Konec koncev, sedaj solatarka Jevgenija za zadevo v zvezi
  s črno gradnjo ve, pa ne vtika nosa in dreza v rdeči drek črne gradnje
  nad Piranom.
  Takole spotoma, ko leze po zaledju Pirana in fotografira
  Turkovo hišo (poluradno parcela kupljena Z GRADBENIM DOVOLJENJEM),
  naj se razpiše še o ČRNI GRADNJI na TUJEM zemljišču
  pokvarjenke iz iste stranke kot je ona tovarišice SODNICE BENČIČEVE.

 • Peter

  Aha, torej tovarišica Jevgenija ni vedela.
  Seveda pa je na eni drugi hiši, o kateri je pisala, to, da je črna gradnja, pisalo na fasadi.
  Verjamemo, tovarišica Jevgenija, jasno.

 • samotoje

  Jaz pa odgovarjam tistemu, katerega stranka je RTV mudžahedinka. Če naj ti kdo blati dobro ime, moraš to dobro ime najprej imeti. Kaj naj bi torej blatili te vrste osebi? Gre namreč za osebo, ki je stanovalce bloka v Brežicah, ki so se uprli naselitvi nezakonitih muslimanskih migrantov, ozmerjala z omejenci. Kako žaljivo, primitivno! In še preden to osebo okitimo s pridevniki, ki ji ne pritičejo ( spoštovana, resnicoljubna itd), moramo vedeti, kdo jo je potisnil na piedestal slovenskega “novinarstva”. Enako misleči. In še nekaj: če nekdo brska po zasebnem življenju drugih, češ da gre za pravico vedeti, se packarije vedno vrnejo kot bumerang. Toliko v vednost vaši stranki RTV mudžahedinki.

 • Mojca pokraculja

  “Ne naša stranka, ne njen nekdanji partner Kočevar pri tem nista mogla vedeti, ali je družina Benčič pridobila gradbeno dovoljenje na zakoniti podlagi ali ne. V okvir korektnih medsosedskih odnosov namreč postavljanje vprašanj o legalnosti ali nelegalnosti gradnje družinskega doma ne sodi.”

  Ne me basat ! Ni mogla vedeti, njen partner pa inšpektor na Inšpektoratu za okolje in prostor. Ja in med rjuhami se nič ne izve ! Korektni posteljni odnosi !
  Naj raje postrežejo s podatkom na kakšnih funkcijah, kje in kdaj je bil Kočevar v svoji karieri, ne pa da dlakocepijo o tem, kdo je odločal o gradbenem dovoljenju, občina ali upravna enota.
  V korektne medsosedske odnose absolutno sodi sosedska pomoč pri pridobivanju dovoljenja, oziroma zadrževanju inšpekcijskega postopka. Kaj ni nikjer nobenega “novinarja”, ki bi vse to obelodanil?

  • Aron

   Pa saj imamo Novo, da razkrije mutna posla, zakaj se sedaj spravljate na novinarko? Ker dreza v napacna gnezda?

 • Peter

  Torej, ni vedela.
  OK. Verjamemo, itak.

  Zato pa zdaj, ko ve, zagotovo lahko pričakujemo oddajo tej črni gradnji, no.

  • indijanka

   Si mislil neposredni prenos rušenja?

 • Darth Vader

  zanimivo……kakšna dvojna merila ima tale kosmata muđahedinka…….ko so v igri otroci Janeza Janše ali pa sin Donalda Trumpa – Barron Trump je dovoljeno vse…..od laži o raznih boleznih, demonskih obsedenostih in podobne floskule za retarde……ko pa se samo omeni otroke od muđahedinke, pa v jok in na drevo……zanimiva je ta luzerska psiha Evgenije Carl……

  • Aron

   Eno so otroci politikov, drugo so pa otroci navadnih drzavljanov. Ce se gres politiko, to ves. Demokracija pa to.

   • anzek

    Ne drži, tudi novinar je javna osebnost!! Če da nekaj na čast in svoje dobro ime, kaj takega kot je opisal Darth Vader, ne bi nikoli napisala, če pa že, potem pa strogo preverjene informacije.
    Carlova ni novinarka, je zgolj “novinarka” saj tega naziva si s svojim delom ni prislužila, je zgolj poceni presstitutka!!

    • Aron

     Za novinarja nikoli ne veljajo enaki standardi kot za novinarja, to bi pa ja morali vedeti?

     • anzek

      Tudi novinar/ka se mora zavedati, da je na prepihu informacij, tudi o njem!!
      Razlog je čisto enostaven.
      Samo človek visokih moralnih kvalitet, kar pa omenjena “novinarka” ni, je verodostojna, kredibilna, zaupanja vredna osebnost, ki je predpogoj za ta poklic. Ker pa Evgenijo to ni, jo upravičeno imenujemo presstitutka.

      p.s.
      RTV, če bi ji bilo kaj mar verodostojnost, bi ji že zdavnaj morala dati brco, pa ne samo njej!!

     • Peter

      Ps ps
      V tem primeru bi morali javno hišo sami razpustiti.
      Piano player bi si že našel službo, za druge pa mi ni mar, no.

   • pupa

    Otroci so predvsem otroci in jih je potrebno ločiti od vsake politike obrekovanja.

   • Darth Vader

    pa eno so otroci migrantov tipa afganistanci in sirijci, drugo pa so otroci belih slovencev ane? :)

 • indijanka

  Kako prijazno od Carlove, da nas je spomnila na zgodbo o njeni slepoti. Na zgodbo o tem, da so si pomembni te dežele kot pravi osvajalci prisvajali zemljo. Zanimivo bi bilo izvedeti, čigava je v resnici ta zemlja. Sklad si jo je le prisvojil.

 • Peter

  Pri tem našo stranko posredno obtoži, da laže, da ima dvojna merila in
  da, med drugim, selektivno izbira svoje tarče, kar je nedopustno.

  Nikjer pa vrli odvetnik ne trdi, da to zgoraj ni res. Samo nedopustno je, no.

 • Kučko pod pručko

  Vest v peklu

  Nihče, ki je član sramotnega kluba 571 slovenskih novinarjev, se ne bi smel niti z besedico obregniti česa, kar morda ni vselej napisano najbolj točno, razkriva pa črne madeže murgelske udbomafije. Nihče in tudi Carlova ne, podpisnica peticije, s katero so režimski novinarji leta 2004 pred Evropo skušali lažnivo prikazati Janšo kot nedemokrata in avtoritativnega politika. Nihče, ki ima vsaj malo morale in vesti.

  Pa smo spet pri vesti, ki je komunisti nimajo niti za trohico. Če bi jo imeli, bi se Kardelj, Maček, Ribičič in ostali zločinci pred smrtjo spominjali svojih zverinsko pobitih žrtev in se v čakanju na svojo zadnjo uro zvijali kot črvi, ne pa da so mirno čakali ni odhod s sveta. V uteho nam je vsaj njihovo zvijanje v loncu, ki jim ga tam spodaj kurijo peklenčki!!!

  • centurion

   Nekateri so se pa na smrtni postelji
   spovedali duhovniku….

 • Olga

  Takšnim kot je Carlova, bi morali vzeti licenco! Prav tako sodnici, črnograditeljici, ki “ni vedela…”! Navaden državljan je kaznovan za vsako figo, nevednost zanj NI opravičilo!!!!!!??????

 • mojca.arh

  Citiram: “Da gre za nedovoljeno gradnjo, se je naša stranka sama seznanila šele z razkritjem enega od komercialnih medijev.”

  Kdo je gospe novinarki, ki naj bi bila profesionalka, napisal gornji tekst?
  Vsekakor je ona podpisana pod tekst, a namig na to, “da se je naša stranka sama seznanila” govori o tem, da je gospa za pomoč pri pisanju gornjega sporočila prosila odvetnika. Vsekakor zaradi tega spodrsljaja dvomim o njeni strokovnosti. Ali pa so njene tekste vedno pisali drugi?

 • Viktorh

  Le kdo ji verjame.

  • Kosobrin

   Jaz. Kdo pa še gre svojim sosedom gledati, če imajo gradbeno dovoljenje, je gradnja legalna ali ni? Članek je čisto na nivoju NOVE 24 – “naj bi bilo”.

   • Viktorh

    Čestitam!

 • WatsonForus

  Označitev novinarke RTV Slovenija Evgenije Carl za t. i.”mudžahedinko”
  je žaljiva, neprimerna in nedopustna, saj žali dostojanstvo in dobro ime
  naše stranke.
  ———————————–
  Naj si ta PRESSTITUTKA ogleda svoje prispevke in naj prešteje KOLIKOKRAT je ONA žalila dostojanstvo drugih, ki niso imeli možnosto obrambe preko medijev, tako kot ima to možnost one . Baba je POKVARJENA do obisti.

  Sicer pa , kar se sosede sodnice tice sem 1.000.000 X prepričan da je vedela in je to info držala v rokavu kot JOKERJA , ki bi ga uporabila za svoje potrebe.

 • Kosobrin

  Kaji vas ni nič sram? Ne morete iz svoje kože, ste morali še enkrat napisati izraz “mudžahedinka”?!

  • Peter

   Po Zakonu o medijih je medij dolžan objaviti popravek v celoti.

   Očitno je ta izraz tako všeč odvetniku tovarišice Jevgenije…

   • Kosobrin

    Peter, ti nisi skala! Ti si veter …

    • Peter

     Tudi ti nisi ravno Bedanec, no.

     • Kosobrin

      Všeč bo tudi tistemu, ki ga je napisal, ko bo dobil tožbo g. Evgenije v roke!

     • Kosobrin

      Seveda nisem Bedanc, sem Kosobrin. Nisem hudoben.

     • Jana Novak

      nisi hudoben si samo zabit.

  • WatsonForus

   a mogoče ni ?

  • xtc

   Česa sram ,da je rdča đihadistka,ki se zaganja z vsem sredstvi v tiste,ki ne prikimavajo njeni veri?

  • šmentanamuha

   Tako jo kličejo njeni sodelavci, mi smo samo povzeli nadimek

  • garfi

   mudžahedinka

 • pajot

  Novinarka je Srbkinja,časnikarka pa Slovenka. Ergo: v znamenitem klubu 571 ni niti enega Slovenca.

  • Peter

   To so bolj častniki in častnice…

 • Jana Novak

  pa kdo verjame še tvojim lažem, ti pokvarjena muđahedinska presstitutka najslabše vrste.

 • Janez

  JA?
  ZAKAJ ?
  NAJ BI PA PODATKI O LEGALNOSTO OZ. NELEGALNOSTI
  POČETJA
  RAZNIH SODNIKOV IN DRUGIH “VIŠJIH” DRŽAVNIH OSEB – TAKO “TEŽKO PRIDOBLJIVI”
  JAVNO
  DOSTOPNI NAJ BODO. Saj smo vsi enaki predd ZAKONOM. Mar ne ? Tudi sodniki. L.r. J. KOMENDA

 • xtc

  Zanimivo je,kako levi izgubijo hitro spomin in se začno sprenevedati,mož občinski uradnik,ona novinarka in ni vedela nič ,kaj se godi pri sosedih?
  Aše kdo verjame temu?
  Seveda se sedaj vleče ven,kajti vedno bolj jasno postaja,da je umazana do vrha glave.

  • Peter

   Ja, kosobrin verjame, no.

 • garfi

  mudžahedinka
  kosobrin press

 • Darth Vader

  res je, največ do sedaj sem ga bil deležen od srbov in nemcev….ampak mamo na srečo take kot si ti, da bodo kot enorogi mavrični SJW za vedno izkoreninili rasizem……razen če ni to samo globalna mantra levice, katera se je osredotočila na identity politics in racial profiling? torej prazna megla….

 • Brane Novak

  zdej je pa baba užaljena,ko je ugotovila, da njena pamet ni vredna pol pi++zde hladne vmode. so ljudje,ki imajo popoln spomin, doštudirjo,kar hočeš, svoje pameti pa ni niti za vzorec navadne svinje

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!