Popravek: Turnškovim borcem po zmerjanju ”poslanskih k***v” znova največ denarja

Tit Turnšek (Foto: STA)

Dne 16. aprila smo na spletnem portalu Nova24TV.si objavili članek z naslovom “Turnškovim borcem po zmerjanju “poslanskih k***v” znova največ denarja.” V nadaljevanju v celoti objavljamo popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev:

Sredstva MORS za financiranje veteranskih organizacij za leto 2018 v višini 12.211 EUR ni prejela Zveza MORiS, ampak Društvo MORiS Kočevska Reka, ki je iz Zveze MORiS leta 2017 izstopilo. Zveza društev in klubov MORiS ni sodelovala na javnem razpisu Ministrstva za obrambo za sofinanciranje veteranskih organizacij v letu 2018. Podatki v grafu za Zvezo MORiS so pravilni samo za leti 2016 in 2017, na letošnji javni razpis pa se zveza sploh ni prijavila. Pravilni podatki so objavljeni na spletni strani MORS http://www.mo.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/8284/.

BgGen Anton Krkovič, predsednik društva MORiS

 • milanček

  Ko bi se vrnili res pravi borci, ki so dali življenje za svobodo slovenskega naroda, in bi videli vse te maškare, bi ponovno prijeli za puške in pospravili te maskote! Tudi tega idiota, ki ima IQ račke bi po hitrem postopku pospravili, saj jim dela neverjetno sramoto in ne samo pravim borcem, tudi vsej tej maškaradi!

 • Prdo

  Beograjski general hahaha

 • tramal

  Maškare še kar živijo na račun Slovencev.A še ne misli priti hudič po njih.

 • Dragan Krstič

  S tovarišem Turnškom sva bila skupaj v Šlandrovi brigadi kot pionirčka zadolžena za bombne napade na okupatorjeve bunkerje. Častna partizanska, nič se ne lažem.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!