Poslanka SMC Janja Sluga krivi vse, samo sebe ne: Po lažnivem blatenju Vinka Gorenaka se je spravila nad Jelko Godec! Kdo bo njena naslednja žrtev?

Foto: Facebook/STA

Poslanka SMC Janja Sluga, ki so jo na prejšnjih državnozborskih volitvah izvolili Celjani, je pričela z blatenjem poslanca SDS Vinka Gorenaka, ki se na prihajajočih volitvah ravno v Celju poteguje za poslanski stolček. Glede na to, da je Gorenak med najaktivnejšimi poslanci v državnem zboru, sama pa je daleč od tega, je več kot očitno, da se na ta obupan način poskuša krčevito oklepati svojega stolčka. Z lažmi se je spravila celo nad poslanko Jelko Godec, ki jo širša javnost pozna kot izredno dejavno predsednico preiskovalne komisije, ki preiskuje nakupe in dobavo žilnih opornic – lažnivo je dejala, da naj komisija za žilne opornice ne bi dokumentov pošiljala organom pregona.

Poslanko Janjo Sluga je očitno zelo razjezila reakcija nekaterih uporabnikov Facebooka, ki so se negativno odzvali na njene navedbe na novinarski konferenci na temo odziva na obstrukcijo odbora za okolje in prostor s strani poslancev SD, SDS in DeSUS ob obravnavi zakona za nujno sanacijo Celja. Eden izmed komentatorjev je poslanki Sluga nastavil ogledalo in zapisal, da njen predlog predstavlja zgolj nabiranje političnih točk. “Kje ste bili pa zadnja štiri leta? Gre samo za nabiranje političnih točk. Res je, da je potrebno celjsko kotlino sanirati, ampak glede na to, da je vlada v odhajanju, so v prvi vrsti pomembne urgentne stvari. Kaj pravite na žilne opornice in bančno luknjo?”

Foto: STA

Godčevo in komisijo obtožila, da nista pošiljali dokumentov
Slugova je v svojo obrambo odgovorila, da je do korupcije pri nabavi žilnih opornic in do bančne luknje prišlo, ko stranke SMC ni bilo nikjer, in dodala, da si oboje zasluži kazenske ovadbe. Pri tem pa je navedla, da komisija za žilne opornice dokumentov ni pošiljala organom pregona. “Zakaj le?” se je vprašala. Poslanka SMC pa se je nato skrila v lisičjo luknjo, ko jo je poslanka SDS pozvala, da naj pojasni in dokaže zapis na svoji Facebook strani. “Vsi dokumenti, ki jih je zahteval NPU od preiskovalne komisije za žilne opornice in od mene kot predsednice, so bili predani NPU,” je poudarila Godčeva.

Slugova Gorenaka obtožila, da ne dela za ljudi
Slugova se je pred napadom na Godčevo osebno spravila na poslanca Vinka Gorenaka in dejala: “Dejstva so posneta in javna. Kdo v resnici dela za ljudi? Tisti, ki obljublja podporo, pa ga ni ali pa sedi na proslavi v času, ko se je potrebno v DZ boriti za Celje, ker njegova poslanska skupina blokira zakon?” V luči tega je potrebno pripomniti, da se je stranka SMC za razliko od vseh vlad pred njo odločila, da bo ob koncu mandata vlagala zakonska besedila, ki bodo finančno bremenila prihodnje vlade. Tik pred volitvami so vložili okrog 40 zakonov, ki naj bi prihodnje vlade obremenili za 4 milijarde evrov, večinoma pa se nanašajo na lokalna okolja z namenom, da bi prebivalce spodbudili k njihovi vnovični izvolitvi. Tak je tudi primer zakona o nujni sanaciji Celjske kotline, katerega avtorica je poslanka Janja Sluga, ki je šele ob izteku mandata ugotovila, da bi bil predlog sanacije dober, če si vnovič želi poslanski stolček.

Gorenak: “Zakon o sanaciji Celjske kotline bom podprl. Zaradi Celja, ne zaradi nje”
Gorenak je v odzivu na navedbe Slugove dejal, da je med obravnavo zakona o nujni sanaciji Celjske kotline napovedal podporo zakonu, in dodal, da je bil na žalost na dan glasovanja na sestanku v Bruslju, ki je bil vnaprej napovedan. “Moja odsotnost ni bila bistvena, saj je bil zakon kljub moji odsotnosti zadostno podprt,” je poudaril Gorenak. “Poslanci DeSUS in SD so jasno napovedali, da bodo vse zakone SMC, ki so vloženi tik pred volitvami, blokirali, tako da se ne bodo udeleževali sej odborov in državnega zbora. Nerad povem, da je to načelna in državotvorna drža. V SDS vnaprejšnje obstrukcije obravnav teh zakonov SMC nismo napovedali, povedali pa smo, da večine ne bomo podprli in da se bodo poslanci SDS odločali samostojno pri posameznem zakonu. No in v sredo je zasedal odbor za infrastrukturo, na katerem so obravnavali omenjeni zakon Janje Sluga. Sam nisem član odbora, zato tam nisem imel kaj iskati in sem bil na proslavi občinskega praznika v Celju. Janja Sluga se je danes grdo zlagala, ker je okoliščine prikazala tako, kot da se je ona borila za zakon, jaz pa sem bil medtem na proslavi občinskega praznika v Celju,” je komentiral Gorenak.

Vinko Gorenak: “Ker je Janja Sluga na novinarski konferenci grdo lagala in me poniževala z besedami, da ‘tak človek kandidira v Celju’, ji jasno sporočam, da bodo o tem odločali volivci na državnozborskih volitvah, in ne ona. Celjankam in Celjanom pa že drugič zagotavljam, da bom zakon na plenarni seji državnega zbora podprl, ne morem pa glasovati na odboru za infrastrukturo, ker nisem član tega odbora.”

Vinko Gorenak je nekdanji minister za notranje zadeve. (Foto: Nova24TV)

Glede na to, da gre za zakon o nujni sanaciji Celjske kotline, je naravnost smešno, da vanj ni vključen tudi Šentjur, ki se nahaja v neposredni bližini, njegovi prebivalci pa so deležni neposrednih okoljskih učinkov iz Bukovžlaka. Jelka Godec je ravno zaradi tega vložila amandma, s katerim bi bil Šentjur vključen, a se je poslanski kolega Slugove Danilo Anton Ranc odločil, da vloži amandma, ki bi vključil Mežiško dolino. “Zakon o nujni sanaciji Celjske kotline torej ne bi vključeval Šentjurja, vključeval pa bi Mežiško dolino. Ste slučajno izrekli besedo Butale? Prav imate,” na svojem blogu komentira Gorenak.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Poslanka Sluga z vsemi kremplji v bran SMC
Poslanka Janja Sluga, ki je v svojem mandatu podala le 13 poslanskih vprašanj in pobud (za primerjavo: Gorenak jih je kar 423), goreče brani stranko SMC, ki je odgovorna za to, da se je Slovenija soočila z izgubljenimi leti. Po njeno se je koalicija SD, SDS in DeSUS celoten mandat skrivala v senci. “Zdaj se je tudi javno pokazalo, s čim imamo opravka in kaj smo v SMC morali prenašati, če smo hoteli dobro za naše ljudi in državo. Stare sile se ne morejo skrivati v nedogled. Kot so si v SD in SDS krili hrbte pri TEŠ 6, tako delujejo ves čas: okoriščanja in boj za oblast, ne glede na ceno, ki jo za to plačajo državljanke in državljani,” navaja Slugova. 

Foto: Printscreen Parlameter

 

Vsakomur s kmečko logiko je jasno, da se poslanka Slugova s pomočjo laži na račun Gorenaka in Godčeve vnovič poskuša dokopati do poslanskega stolčka. Pri tem pa računa na naivnost Celjank in Celjanov, da bodo verjeli, da je samo ona tista, ki jo skrbi za njihovo zdravje. Če bi poslanki Cerarjeve SMC zdravje Celjanov predstavljalo prioriteto, bi ta zakon vložila še zdavnaj, ob tem pa ne bi napadala konkurenta in ga poskušala za vsako ceno očrniti. Saj naj bi ji šlo le za zdravje Celjanov, kajne? Nekaj pa je zagotovo jasno – poslanka Slugova se je podala v boj za poslanski sedež in očitno se je odločila, da bo naredila vse, kar je v njeni moči, da ga dobi. No, to je še en ilustrativen primer načelnosti SMC, ki je pričela migati, ko je kapetan zapustil potapljajočo ladjo.

N. Ž.

 • samotoje

  Sluga SMC ima ta hip verjetno že zelo dolg nos. Laže, da se kar kadi.

  • Milan Muhič

   Ja, dolg nos pa očitno tudi neobrzdan jezik. Pa, saj ni tako grda, kakor je hudobna in zlovešča na jeziku. Pa, upam, da je že po Tržiško, podojila vsaj štiri bolj bistre kod je sama, čistokrvne Gorenčke.

 • VERRZIFIKATOR

  Jana Hlapec

  SLUŽNA KOTLINA

  V svojo je kotlino vsa ujeta,
  sluga rada bi bila kotlini,
  zraven pa sosednji še dolini,
  od obeh neznansko je prevzeta.

  Prej se spomnila pač ni kotline,
  zdaj sanacija skrbi jo silno,
  bi podala sredstvo ji zdravilno,
  slugo v zadnjem hipu brž prešine.

  V svojo se kotlino je ujela,
  iz katere zanjo ni rešitve,
  novih slug ko pridejo volitve,
  zunaj bo kotline izvisela.

  Se zato prav besno zdaj usaja,
  druge čisto vse krivi po vrsti,
  žeblje s tem zabija lastni krsti,
  misli, da kotlini s tem ugaja.

  Sluga sama sebi je ovira,
  malo ob Savinji še poseda,
  zdaj lahko odtekanje le gleda,
  je na vrsti, njo da se sanira.

 • VERRZIFIKATOR

  Tanja S. Hlapec

  SLUŽNA KOTLINA

  V svojo je kotlino vsa ujeta,
  sluga rada bi bila kotlini,
  zraven pa sosednji še dolini,
  od obeh neznansko je prevzeta.

  Prej se spomnila pač ni kotline,
  zdaj sanacija skrbi jo silno,
  bi podala sredstvo ji zdravilno,
  slugo v zadnjem hipu brž prešine.

  V svojo se kotlino je ujela,
  iz katere zanjo ni rešitve,
  novih slug ko pridejo volitve,
  zunaj bo kotline izvisela.

  Se zato prav besno zdaj usaja,
  druge čisto vse krivi po vrsti,
  žeblje s tem zabija lastni krsti,
  misli, da kotlini s tem ugaja.

  Sluga sama sebi je ovira,
  malo ob Savinji še poseda,
  zdaj lahko odtekanje le gleda,
  je na vrsti, njo da se sanira.

  • tetka z ozadja

   Nisi rabil popravljat, saj nihče tega sranja ne bere. Si kot kak pubertetnik, ki piše ljubezenske pesmice.

   • Capi

    O ja, se berejo in se prav lepo zabavamo ob branju………..Verzzifikator-jeve pesmice so odlična satira, te pa čisto razumem, da se nočeš gledati v ogledalu, ki vam ga nastavlja.

 • Miro

  a je Jelka ali Jelko….. meni bolj na Jelkota deluje

 • Franc Šink

  Večino poslancev spoznamo šele ko želijo ponovno kandidirati.Mislim da tokrat Jelka celjska ne bo odpirala penine.

  • Dolgojezičnica. Nikoli ne zna strpno komentirat. Morala bi nujno iti na tečaj za komuniciranje.

   • SIMON ROZIC

    Škoda denarja za tečaj; njena hudobija in patološka lažnivost sta prirojeni
    in globoko ukoreninjeni !

 • učko

  Mah, ta tretjerazredna partijska kurba ne zasluži nobenga članka in komentiranja 1!!!!!

  • VIKTORE

   nIČ večja od tiste, ki se proda enkrat starejšemu politiku , s katerim je ne veže drugega kot njegov pložaj nepošteno pridobljen denar in eksotična potovanj…Tudi takim plačlivim ženskam smo običajno rekli, da so “k…”. Toliko v opomin tistim, ki producirajo takšne nalepke vsem, ki ne trobijo z njimi v isti rog. Sploh pa, kdaj se bo enkrat že nehalo to psovanje in omalovaževanje vsega kar ni SSSSDS

   • stajerc5

    Poisci zdravnika, mogoce imas se sanse tvoje seslanje popraviti!

  • Sale

   Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal odvrne hajajhahha

 • Prdo

  Ja grdo je lagala je pač grd

 • Franjo Trojner

  EJEJEJ pa saj ne more biti nikoli boljše v naši državi, če pa v našem DZ lahko sedi glih vsaka kura.

  • stajerc5

   Ta bi bila dobra kar za sefico v 24kurniku!

 • althar

  Sluga. Nomen est omen.

 • SmashFascism

  Od kot pa je ta punčara? Je pa dobro rejena.

  • stajerc5

   Pomije so v bistvu zelo zdrava prehrana, a ne?

 • Peter

  Miss Piggy si je pobarvala lase, no.

  • Sale

   Vpraša Urša Janeza bi ti fukal črta za sto evrov reče Janez bi samo nimam sto evrov

   • tohuvabohu

    Ti pa nimaš sto pik.

    • bozzo67

     kateri čefur jih pa ima? redkokateri

  • stajerc5

   Klinc gleda lase, ocvirki so vazni…

 • tetka z ozadja

  Kaj je janšisteki, vas zelo moti ker bo naslednja vlada leva vlada?

  • tramal

   Komunajzer,ta stavek si napisal že stotič .A ti ga je mamica napisala.Reci ji da bi se rad naučil še en stavek.

 • traktor

  Poslancem SMC je zdaj že jasno, da so pač bivši. Bili so nesposobni, delali so v bistvu le zase in iz inercije. Niso bili sposobni voditi neke resne politike. Zapomnili si jih bomo, kot aferaše, neodločneže in nesposobneže. Zdaj, ko jim je jasno, da jih ne bo več v parlamentu, se oklepajo edine rešilne bitke. Vrata so jim pač odprta samo še za en milimeter. Želijo jih odpreti na podoben način, kot ostali levičarji. Ne z odločno politiko, ne z delom za dobrobit državljanov, ne z dobrim programom. Vsega naštetega pač nimajo. Zato se poslužujejo preizkušene levakarske taktike, čimbolj osrati SDS in Janšo na terenu in v medijih. Ni hudič, da jim kakšne 3 tedne pred volitvami ne pomagajo še s kakšnim velikim pokom. Že videno, prozorno, presrano. Kaj nas imate res vse za bebce?

  • tetka z ozadja

   Ja, vse janšisteke imamo za bebce, zato mi zmeraj zmagamo na volitvah.

   • traktor

    Odlično. Uspelo ti je napisati cel stavek. Nam, janšistekom, ki BTW to niti nismo, nam kaj takega ni potrebno napisati. Ljudje itak vidijo vaše uspehe.

    • Peter

     Ja, tetek je najlepši pokazatelj entelektalnega dometa levih komentatorjev, no.

     • traktor

      Eh, saj me ne moti, če se ne strinja z drugačnimi. Ampak žalitev ne odobravam.

   • pesjanar

    Tako je ta zadeva kurbe iz nekdanjega zločinskega režima še vedno delajo spolne usluge najboljšemu ponudniku,to pa so levi idijoti,njim je vse eno ali je tetka iz ozadja ali pes.

    • Sale

     Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

 • AlojzZ

  “Kdo bo njena naslednja žrtev?”

  Ni pomembno. Pomembno je, kdo jo bo ustavil na sodišču.

 • tetka z ozadja

  Na prejšnih volitvah je janšekova stranka dobila 20,7% glasov. Kakšen bo izsplen letos?

  • tramal

   Ti verjetno tega dne ne boš dočakal .Verjetno te bo kap ,ker te ves čas v sanjah in sredi belega dne preganja Janša.

 • tetka z ozadja

  Politika, ki ni izpolnil naša pričakovanja enostavno na volitvah izženemo iz parlamenta. Tako bomo sedaj Cerarja. Tako kot že celo četico pred njim. Če ne milom pa silom. No samo pri enem smo uporabili silo

  • tohuvabohu

   Kaj si pa pričakoval od ubogega Cmerota, bedak?

 • pesjanar

  Ta ženska ni nikakršna gospa,to je navadna tov.ki bi bila v partijskem komiteju SMC rada pri koritu in bi za svojega moralno etičnega vodjo dala svojo nedolžnost tudi po trikrat na dan.

 • antimur

  Ta podrepniška kuzla, s podolgovatim frisom ni kot poslanka naredila nič, edino kar je počela, je vnašala v parlament sovraštvo in s svojim glasovanjem podpirala vse, kar je antislovensko, od LGBT pizdarij, do okupacije muslimanskih migrantov, do bančnega ropanja, do ropanja iz zdravstva, podprla ni nobene še kako upravičene interpelacije, skratka odvratna kučanistična nakladačka, brez vsake forme, še manj pa pameti. Zelo je oživela, ko je v njihovo poslansko skupino vstopil Möderndorfer, da je imela ob sebi še enega idiota.

  • tetka z ozadja

   Politika, ki ni izpolnil naša pričakovanja enostavno na volitvah
   izženemo iz parlamenta. Tako bomo sedaj Cerarja. Tako kot že celo četico
   pred njim. Če ne milom pa silom. No, samo pri enem smo uporabili silo.

  • stajerc5

   Bolnicarski tetek je vedno kahle razlival, v dvoje jima je slo dosti bolje…

 • Peter

  In spet bodo volili politika, ki ne bo izpolnil njihovih pričakovanj in čez štiri leta spet in čez štiri leta spet…dokler bodo krediti.
  Da jim pa vedno iz istega štaba nastavijo tega politika, to pa jim še ni kapnilo, kaj šele, da bi nehali zaupati vodji štaba, kje pa, trdno verjamejo vanj, ker je edini pošten politik v dolini, na balkanu pa i šire, no.

 • tetka z ozadja
  • Jožef

   Komentator-provokator, zate ni mesta v mojem elektronskem mlinčku, marš ven, si blokiran !

 • Ana Job

  Smc politika je res ena velika kurba.

  • Peter

   Nova morala.
   Vsaka svinjarija še ni kurbarija, no.

  • Kosobrin

   Res je, toda ne samo SMC politika, temveč VSA!

 • Kosobrin

  Kaj ni Gorenak naznanjal, da ne bo več kandidiral?

  • tramal

   Ti si oznanil da boš prišel k pameti ,pa ne vem kaj čakaš.

 • lado

  Volimo DESNICO ,POTEM pa KUĆKIĆEV RECEPT ZA VSE IZDAJALCE, KOMUNISTIĆE, LEVAKE, MUSLIČE, IZGON IZ VSEH FUNKCIJ JUŽNJAKIĆEM, PA NAREDIT ZAPORE ZA TO MORILSKO GOLAZEN ;KOT JIH IMAJO V ARABIJI!!!!!!!!!! ZAJTRK PALICA IN VODA PA STAR SMRDLJIV KRUH!!!!!!!!!!!!!! SLOVENCI !!!! GRE ZA NAS IN OBSTOJ ZANAMCEV UVUKOV!!!KER ALAHI SE MNOŽIJO KOT PODGANE !! POGLEJTE NEMČIJO KAJ JE ENA BABA NEUMNA NAREDILA!!!!!!! POGLEJTE PA MADŽARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOLIMO DESNE

 • herman

  Kaj pa Je Gorenak doslej napravil za Celje? Popolnoma nič! Ves čas je v parlamentu le preganjal migrante

  • Miro

   je!!! v času komunizma je zapiral drugače misleče

   • Sale

    Drugače obcujoce

  • stajerc5

   Na zalost zeeelo neuspesno, ker bi kot bivsi policaj moral ze zdavnaj uporabiti “ona druga sredstva za odbranu domovine”!!!!!!!!!

 • Peter

  Tov Bratušek je postala premierka imela pa je samo eno točko programa: pluvanje po desnici.

  • Miro

   dober program…kot kaže za premagat Jajota ne rabiš ravno veliko

 • Sale

  Družina retard Janša je poginila am b

 • Peter

  Se boste provokatorčki počasi preselili pod drug članek, tam je ena slika, od katere se vam ponavadi čisto odpele, no.

  • SmashFascism

   Pa menda ja ne Milan iz murgel.
   Takoj pogledam

 • if

  Janja Sluga, ste Sluga zlu, laži, podtikanju.
  Kot Sluga nedemokraciji ste v parlamentu prižigali zeleno luč protiustavnim ukrepom!
  Janja Sluga, delate usluge nedemokraciji.

  Demokracija skozi ustavno himno pravi takole: ” Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom”

  Sluga, pogreznite se v sram!

 • Republic Commando

  Priimek ima pravi.

 • xtc

  Še ena ,ki je nebo več v parlamentu.

 • Osti jarej

  …a ni vinčeslav že goden za v penzijo

  • beno

   Šiško gre v penzijo.

 • Osti jarej

  …ja,glede na število poslancev ,je sluga prišla zgolj 13.krat na vrsto

 • Osti jarej

  …koliko poslanskih vprašanj je postavila irglova?….podkrajšek se je pa dvakrat oglasil….spljoh?!?

 • stajerc5

  Verjetno veste vsi kaj pomeni srot!? Srot vlada Cjelu ze dvajset let…. Vse jasno?

  • totex39

   Tako je, bebčeki pa ga še kar naprej volijo, nič drugače kot je na državnih volitvah.

   • stajerc5

    Ma, vse je isto sranje, od Vrabicke naprej, da ne bi o stoflcigerjih od Zidanskov in tako naprej!!!! Cjele je bolj rdece kot (kar vsi mislijo!) cela zasavska svinjarija!!! Samo so tiho in kradejo se vec kot bi si celo Opankar v mocvirju mogel zamisliti! Fora je v tem, da imajo mocvirniki zaledje v yugovicih, celjani so pa sami tako bolani v glavi, da ne razumejo!!!!!

    • koza

     Si mislo ČARAPANE ?

  • Osti jarej

   …a srot je janšov

   • stajerc5

    Seveda, ti si pa buttler od Franceka v Vatikanu…

    • Osti jarej

     …nisem peder….ker sem ženska :-)

     • tramal

      Misliš dvospolnik.

     • stajerc5

      Izvini, nisam znao da neznas sta je buttler….
      Vedno isto sranje s temi yugovici, ce nisi v cirilici ne razumejo “ama bas nista” !

     • Osti jarej

      ….batler pri papi je lahko zgolj buzi…ja,pa tudi dvospolnik morda lahko pride v poštev…tramal

     • stajerc5

      Jebo te bog, se prepisati ne znas…

   • tramal

    Šrot je zraven maškar ki hodijo v dražgoše ,se pravi da je komunajzerski ritoliznež.

  • koza

   Jasno odvaža pa transport ŽALAR.

 • etrusk

  Če je baba sluga pametna , ni vredno besed

 • von Rhein

  Potek izobraževanja:

  2012 diplomantka poslovne administracije

  2008 ECDL (European Computer Driving Licence) certifikat

  2007 poslovna sekretarka

  1993 naravoslovno matematični tehnik

  1989 končana osnovna šola, končana osnovna glasbena šola – klavir

  Lep primer neke butaste uradnice-poslovne sekretarke.Blebetanje zaradi izkoristka časa kadar ni v postelji.Le kje je DIPLOMIRALA iz poslovne administracije,ki jo mora obvladati vsak komercialni tehnik brez posebne šole.

  • stajerc5

   Oprosti za vprasanje, ampak, mi lahko poves kaj je to poslovna sekretarka oz. poslovna administratorka.
   A morajo ze tajnice danes diplomirati?

   • von Rhein

    Z veseljem odgovorim.Prilepil sem njene reference objavljene na spletni strani DZ. Kar zadeva diplomo tajnice je pa tako… mnogo tajnic mora biti tudi blazina za pridobitev diplome,če njen IQ ne presega meje določene s posebnim kriterijem.Včasih je to veljalo samo za nekatere magistre.

    • stajerc5

     Hvala za odgovor. Pravzaprav ima sreco, da so danes ze Kavavtomati, ker bi lahko tudi tam pogrnila…

   • koza

    Ja diplomirala sem na kauču

    • stajerc5

     Ja tako imamo, po 68-revoluciji! Kozjejebci lahko gredo ze na kavc, vcasih so lahko samo na travniku- stala je bila tabu!!!

  • centurion

   2007 poslovna sekretarka=stroj za praznjenje jajc poslovodstva.

   • von Rhein

    Mogoče je absolvirala tudi glasbeno šolo klarineta.

  • koza

   Na kavču.

 • MižekFiga

  1. Goljufija Služabkinje levičarjev: Samo fotografija, ki ni “on front”, pokaže pravo velikost njenih jozlnov namesto goljufivčkov. Upoštevajte!
  2. Ni porebno, ker je 1. Go …. več kot preveč za lustracijo poklitično goljufijo babnice.

 • centurion

  Prasica zamaščena.
  Zamaščen ma tudi organ, ki bi moral biti v lobanji, imenovan možgani.
  Njen šef Brglez pa ma jetra v maščobi in sicer del. ki jih je ostal po cirozi.
  Kup loja in špeha skratka

  • Osti jarej

   …saj ni ona kriva in ne brglez,da si impotenten….

   • centurion

    krava stara, pejt v hlev s tvojimi visečimi praznimi vimami.

   • Meriš po sebi ?

    • koza

     Komunajzerom se ne dvigne ker so obsedeni z SDS.

   • stajerc5

    Ne biti nesramna, ker nismo mi krivi, da imas zmrzovalnik, ki mu je ze tudi rok trajanja potekel, med nogami!

 • tramal

  Ta komunajzerska kurbetina se oglasi samo takrat ko ji kučan napiše da naj prebere kaj on misli.

  • von Rhein

   Pomeni,da je njen primmek uSluga.

   • centurion

    Tut potegne ga za vsako uSlugo…

  • koza

   v novem mandatu je lahko samo direktorica kurbenhausa v MURGLAH

  • Mitja Osterman

   PROKLETE MURGLE

 • Ivan Friderik Novak

  Zadeva je čudna.
  Jelka Godec bi morala izročiti VSE dokumente in ne le tistih, ki ji zahtevajo organi pregona.
  Jokerji v rokavu ne bodo koristili preiskavi, . . .

 • FRANC3

  Kowalkovski: Laž je neumrljiva duša komunizma (levičarjev).

 • sloustava

  Takole bo s tabo, slugarska dekla: DELATI BO TREBA! Za prezivetje bo treba delati, ne blejati kot ovca. Nimas pojma, zato si ne domisljaj, da nekaj si…Ojoj, uboga para!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!