Poslanka Violeta Tomić bo morala sklicati sejo zaradi nedopustnih pritiskov na RTV nad novinarjem Možino

Foto: STA

Poslanska skupina Slovenske demokratske stranke je na predsednico odbora za kulturo Violeto Tomić naslovila zahtevo za sklic nujne seje odbora, na kateri bi obravnavali nedopustne pritiske na novinarsko avtonomijo na javnem zavodu RTV Slovenija.

V poslanski skupini SDS opozarjajo na dogajanje v povezavi z oddajo Intervju, ki jo je pripravil dr. Jože Možina 22. julija 2018 in v kateri je bil gost zgodovinar dr. Jože Dežman. Po oddaji se namreč vrstijo grobi napadi in celo zahteve, da se oddaje dr. Jožeta Možine ukinejo. Da so pozivi k ukinjanju oddaje in celo parlamentarnega programa RTV Slovenija resna agenda nekaterih, dokazuje javno pismo predsednika ZZB NOB Slovenije Tita Turnška, ki je zapisal: “Razmislite pa tudi, ali so Možinove oddaje, ki potvarjajo našo preteklost in posledično sejejo med nami razdor in sovraštvo, primerne ali pa bi jih bilo najbolje ukiniti. Ne gre pa samo za gospoda Možino, temveč velja razmislek, ali parlamentarni program ne postaja vedno bolj poligon ene politične opcije.” 

Vodstvo RTV Slovenija in varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev se na vse te pozive nista odzvala v smislu zaščite avtonomije in svobode izražanja, temveč je bilo iz javnih dopisov tako direktorja Igorja Kadunca kot varuhinje pravic gledalcev in poslušalcev Ilinke Todorovski razbrati, da se celo načrtuje, kako slediti zahtevam po nedemokratični cenzuri.

Sovražni govor proti desnemu volilnemu telesu
Obenem pa v SDS še izpostavljajo, da je vodstvo RTV Slovenija vzpostavilo tudi dvojna merila v razmerju do posameznih novinarjev RTV. Namreč, v ničemer nismo zaznali odziva vodstva na objave novinarja Mateja Šurca, ki je v oddaji na Radiu Slovenija Labirinti sveta dejal: “Slovenija se nahaja v nevarnem okolju. Ali se ti, ki že dolge tedne kujejo koalicijo, sploh zavedajo, kaj čaka Slovenijo, če jim spodleti? Zavladal bo klerofašizem, obrobna Nova tv bo postala nacionalna tv. Povampirjeni homofobi in lažni domoljubi bodo bruhali svoj gnev z oblastnih položajev. Slovenska politika ima še eno priložnost, da prekine to nagnusno koalicijo sovraštva, ki se razteza od Baltika do Jadrana. Slovenija morda še nikoli v zgodovini Evrope ni imela tako odgovorne naloge, kot jo ima danes.” 

Matej Šurc (Foto: STA)

Iz vsega navedenega je po mnenju Slovenske demokratske stranke mogoče sklepati, da je sovražni govor, ki je uperjen proti desnemu volilnemu telesu, za javni zavod, ki ga plačujejo vsi davkoplačevalci, svoboda govora, intelektualna razprava v oddaji, ki je namenjena predstavitvi zanimivih sogovornikov in kjer je govora o zgodovinskih dejstvih, pa je za javni zavod potvarjanje zgodovine.

Odzivi vodstva RTV v primeru oddaje Intervju z dne 22. julija 2018 so po mnenju SDS v nasprotju s 5. členom zakona o RTV, ki novinarkam in novinarjem, urednicam in urednikom RTV Slovenija in drugim, ki so neposredno udeleženi pri ustvarjanju ali pripravljanju RTV-programov, nalaga, da morajo pri svojem delu še posebej zagotavljati nepristransko in celovito obveščenost, tako da imajo državljani možnost svobodnega oblikovanja mnenj. Neenaka obravnava zaposlenih in nesposobnost zaščititi novinarsko avtonomijo in interese gledalcev in poslušalcev s strani vodstva RTV Slovenija sta po oceni predlagateljev nujne seje odbora za kulturo nesprejemljivi.

C. Š.

 • rubec

  Ves dopoldan sem z veseljem obiral zdrave slive. Zdaj po tej sliki sem jih vrgel stran. Hvala nova24, sem mislil da smo prijatelji.

  • samotoje

   Rube, rubec, ti ga kvačkaš. Slive niso isto kot češplje. Češplje je treba odnesti na gnoj.

  • Vera

   Gnile slive ste vrgel vstran , kajne ? Tako bi v politiki morali zavreči vse, kar je v nasprotju z demokratičnimi načeli . Violeta je bila na RTV SLO zaposlena, zato bi morala Možino branit, ker on ni ” najšipkejši člen ” na RTV SLO . Oddaje g. Možine si ne pustimo vzeti , saj gostje povedo le resnico !

 • samotoje

  SDS zahteva sklic seje, rdeča Tomić pa v depresijo. Ne bo sklicala seje, ker si tale tečna SDS kar nekaj izmišljuje. Če pa jo bo, bo pa to spektakel. Vsi bomo gledali, celo naš hud pes, čeprav je alergičen na rdečo Tomić.

 • rubec

  Če iz njene slive slučajno kuhate marmelado, ah ne, me je sram nadaljevati.

 • Republic Commando

  Grda smrdljiva zlobna baba. Čisto po kriterijih leviĆarjev :)

 • rubec

  Po sliki sodeč ni samo levica združena ampak tudi desnica. Kapo dol kirurgu ki je opici prišil moške roke.

 • večni srb

  Edino pravilno, osnovnošolček bi znal razložiti zakaj je Možina idiot, ko trdi nakaj kar zagotovo ni res in se spreneveda glede očitnih zgodovinskih dejstev, ampak take kritike nisem našel v niti enem članku, kjer se ga je omenjalo.
  Če RTV ne zna opisati zakaj je njegovo pisanje strokovno in moralno navadna šalabajzerija, potem je treba najprej spucati nacionalko.

 • samsara

  Ja, ja, levakarji kaviarkomunistični. Meč ‘sovražnega govora’ ima dve rezili.
  Kdor ga potegne, pa ga pri rokovanju z njim zanese, ker ni zbran, ni vešč, ali je preprosto neumen pajac, to lahko hitro spozna in občuti na svoji koži.

  • večni srb

   Dejstvo je samo to kar je res, če rečeš, da je ta hip noč, ker je pač oblačno in dežuje, to ni tvoje mnenje ampak je kompletna oslarija.

 • rubec

  Če vam spoštovani komentatorji in komentatorke iz reže za USB prihaja čuden vonj. Kar mirno, z vašim hardverom je vse v redu.

  • samsara

   Zračnica je tista kajne?
   Sem ji kmalu imel na sumu.

 • Republic Commando

  Iz tviterja in YT so odstranili Alexa Jonesa zaradi kao sovražnega govora. Nihče pa niti ne pisne o TYT ( The Young Turks), ki nonstop žalijo drugače misleče (desne) z “fucking dumb” , “pieces of shit” itd. Dvojna merila?? Ne kje pa.

  • Republic Commando

   Da ne govorim o njihovem idolu, Hillary Rotten Clinton, ki je vse podpornike Trumpa označila za “basket of deplorables”. Si predstavljate kaj bi bilo, čče bi to izjavil Trump?? MS mediji bi eksplodirali!

   • večni srb

    Bravo, se povsem strinjam, Hillary je navadna fašistična p*, pri nas bi take označili za nacistični gnoj, če pa govori samo o sovraštvu in koga vse bi ona bombardirala nazaj v kameno dobo.
    Trump je bully, rojen je z zlato žlico, vse kar ima je dobil od staršev in stricev, ampak zaenkrat je eden redkih ameriških predsednikov, ki ni začel nobene nove vojne, Ameriko pa je dejansko naredil bolj odprto in bogatejšo kot je bila kdajkoli. Že dejstvo, da se ga lahko do mile volje kritizira pove, da je v resnici povsem drugačen kot ga skušajo prikazati ti militarizirani demokrati, mogoče ni politično korekten, je pa zagotovo naredil več dobrega za male ljudi kot vsi Clintoni, Bushi in Obame skupaj. Njegov štab in kabinet so pa druga stvar, je tudi edini ameriški predsednik, ki jih enega za drugim odpušča, in to v slogu njegovega reality showa, da je vse skupaj še bolj očitno in delujejo patetično. Žepe jim je nafilal, zaščiteni so kot pohorski medvedi, nič jim ne manjka, pa ne naredijo svojega posla, banda luzerska nesposobna, take je treba takoj nagnat, kaj pa drugega.

    • Republic Commando

     Čisto prav je , da ni politično korekten, ker PC je rak sodobne družbe, skupaj z SJW, feministi in LGBTQ aktivistom

     • večni srb

      Absolutno se strinjam, ampak to nama nič ne pomaga dokler ne znamo jasno povedati zakaj.

  • večni srb

   Niso dvojna merila, čeprav sem ti dal plus, ker so fašistoidni mladi turki res velik podn, dajte si že enkra dopovedat, da so fašisti sinonim za državni teror in jih je torej žaliti celo moralno zapovedano, sicer je vse brez veze.

   • Republic Commando

    In zakaj je Alex fašist? Večkrat je v svojih videih obsodil neonaciste, sploh po tistem iz Charlotesvilla.

    • večni srb

     Jones ni fašist, je samo velik manipulator, populist in sadist, en revček, ki služi s širljenjem paranoje med maničnimi šizofreniki, na nek način jim celo pomaga bolje razumeti življenje in svet, neznazadnje sebe. Prej so bili vsi tiho in so se počutili nekaj posebnega, šele odkar obstaja Info wars se lahko zavedo kako patetitčni in zarukani so v resnici.
     Marsikaj je pa v tistem možganskem boju tudi res, nekatera vprašanja so na mestu, z določenimi njegovimi idejami se ukvarjajo tudi resni povsem ljudje in si zaslužijo dober odgovor.
     Saj ga v resnici ne zatirajo, globalno reklamo mu delajo, Info wars pač ne prenaša več neposredno, vendar se posnetki še vedno nalagajo na serverje podjetij, ki naj bi ga cenzurirali in so dostopni vsakomur. Prav ta dvojna morala je najbolj zanimiva, deluje kot zakon termalnega pobega, več je cenzure, več napak se pojavi, zato je potrebno še več cenzure, s čimer postajajo pomanjkljivosti človeškega načina izražanja oziroma jezika vse bolj očitne. kam to pelje, mogoče bi radi uzakonili pravilo natančnega izražanja v javnosti, kar je smao drugo ime za Orwelovo distopijo. Besede same po sebi ne pomenijo nič, so zgolj simboli, niti ena ne opisuje nič stvarnega, kar v resnici obstaja v naravi, globalizacija je opismenila planet, jezik je postal zelo zastarela in omejena forma izražanja, alternative pa (še) ne poznamo.

     Saj bo, fašisti razvijajo skenerje možganskih valov, ki lahko dekodirajo misli posameznika v realnem času, kmalu bomo morali cenzurirati dobesedno tudi kar si milsimo sami za sebe, ker bo državni senzorji nameščeni povsod, segali bodo celo pod kožo in v notranjost lobanj. Vse to pelje v popolno manipulacijo človeške vrste, ki besed enostavno ne bo več uporabljala, saj bomo lahko komunicirali zgolj s čustvi in opisovali stvari z matematko. Zveni kot globalno mravljišče, ljudje enostavno nismo taki, celo Jones ne govori o teh neofašistih, jih pa vsaj občasno omeni in tako odpre prostor za ozaveščenje o teh napadih na temelje same človečnosti.

 • plavi-mil

  Mogoče se je pa znebimo, bogokletna zadeva za Tomičko, to je tako kot bi hudiču križ pokzal.

  • samsara

   Če smo dosleni, hudičevi častilki.

 • večni srb

  “Razmislite pa tudi, ali so Možinove oddaje, ki potvarjajo našo
  preteklost in posledično sejejo med nami razdor in sovraštvo, primerne
  ali pa bi jih bilo najbolje ukiniti. Ne gre pa samo za gospoda Možino,
  temveč velja razmislek, ali parlamentarni program ne postaja vedno bolj
  poligon ene politične opcije.”

  V kakšnem smislu naj bi bile oddaje slabe, kaj točno je v njih potvorjenega? Jaz takih oslarij sploh ne gledam, ne vidim nobenega sovraštva in razdora med ljudmi zaradi nečesa, kar skoraj nihče ne pozna in ne gleda. Jaz bi jih ukinil edino zato, ker so zanič in negledljive, če že, ampak Turneš jih očitno gleda, le strinja se ne z vsebino. opisati pa tudi ne zna kaj naj bi bilo narobe, samo ni mu všeč.
  O čem se sploh pogovarjamo, velika večina državljanov se samo smeji patetičnim poskusom šalabajzerjev, da bi spremenili tok zgodovine, ker to enostavno ni več mogoče, prav zaradi raznih kritičnih oddaj in predvsem socialnih omrežij, k iomogočajo interakcijo z gledalci in neposreden povratni feedback.
  Zakaj se mi zdita Možina in Dežman šalabajzerja, sem že večkrat komentiral, ampak Turnoškove fašistične fore sem tudi kritiziral. Gre se neko avtoriteto, opisuje čas, ko je bil še v pleničkah, razume pa zgled apopolnoma nič, zaradi takih filozofskih zombijev menda ne bomo delali štalo.
  Naj nabijajo kar hočejo, te teroristične celice so plačane od zunaj, točno se ve od koda dobijo denar in podporo, saj to delajo že 30 let, ko je bil Turnšek pridno tiho in užival blagodeti ekstremnega kapitalizma, kar je bilo v njem celo življenje močno zavrto. Pred 30 leti, bi bil Možina dober novinar, državljani bi požirali vse kar bi rekel i nnapisal, danes je niko in ništa, navaden pičkin dim, ki ga skoraj nihče ne jemlje resno, kot je razvidno tudi iz splošnega stanja demokracije, vzdušja v javnosti in nenazadnje volitev.

  A vojaško policijska džamaherija pa ne seje razdor med slovenci, zarukanci so na nogah zato, ker živimo v fašizmu, s človeškim obrazom, ni OK, vedo da je nekaj hudo narobe, ne znajo pa današnjega fenomena opisati drugače kot, da so bili komunisti očitno od nekdaj gnoj. Nima to veze s komunizmom kot takim ali NOB, nekje je treba začeti, naši heroji niso zdravi v lobanji, prav to bi nas moralo najbolj skrbeti.
  Niso krivi partizani, ni kriv niti nekdnaji real socialistični režim, tudi Tito ni kriv, morda narod nori zaradi popolnoma zločinske denacionalizacije, splošne korupcije, abominentnega prometnega zakonika, razslojevanja državljanov na tri razrede in brutalnih reform, kaj ko bi Turnšek navrgel še kakšno o tem?

 • rubec

  Zdaj je vendar jasno to kar sem vseskozi trdil. V sloveniji je 10% slepih.

  • večni srb

   Pranje možganov se zdravi, debilizem pa niti ne.

 • rubec

  Ugodno prodam nepredušno podvodno masko jack cousteau. Prednost imajo tisti ki jim je v lonec kjer bodo kuhali marmelado zašla podobna sliva.

 • totex39

  Imamo dvojna merila in to mi naj nobeden ne oporeka, eni so takoj policijsko pridržani, drugi ki pa novačijo paravojaške enote in pol paradirajo na borčevskih proslavah pa jih noben ne kaznuje, ravno nasprotno jih še podpirajo in omogočajo, da se še pritožuje.

  • večni srb

   Še veliko huje je kot si lahko misliš.
   Ne veš, tudi ne moreš vedeti, če pa imamo take medije.

  • ZatonMesecnikov

   Seveda so dvojna merila. ivan Janez to modro imenuje tudi “prvorazredni” in “drugorazredni”. Včasih se je pa prvorazrednim reklo “naši”.

   • večni srb

    kaj pa državljani tretjega razreda, zakaj se jih sploh ne omenja, a se jih avantgarda in opozivija oboji sramujejo?
    Edini, ki odkrito in javno govorijo o tretjerazrednih slovencih so Evropska sodišča.

    • ZatonMesecnikov

     tretji razred so tvoj konstrukt. Oziroma si to povzel iz družbene ureditve Atlantide.

     • večni srb

      Ne razumem, a znaš malo pojasniti kaj si mislil s tem ali si kr neki napisal? Obračaš moje utemeljene kritike proti meni, kot en tak infantilni idiot. Verjetno si po rodu hrvat, ker to delajo katolibani.

     • ZatonMesecnikov

      Ne, to sem se naučil od komunistov….

     • večni srb

      Večjih komunistov od hrvarov enostavno ni, pa ne mislim samo titoide, kaj pa so katolibani drugo kot ekstremistična komuna.

  • Dado

   Bedak, eni so oboroženi ilegalno ( trgovina z orožlem, droge, najavili , so bodo menjali vodstvo države), kje si pustil pamet…..

 • ZatonMesecnikov

  kaj če bi Turnšek raje pomislil na svojo ukinitev? S tem bi ukinil tudi razdor, ki ga dela med slovenskim narodom.

  • večni srb

   Isto vprašanje, zakaj bi to storil, kaj točno je narobe v njegovih izjavah?
   Dva idiota se kregata med sabo, nihče nima prav.

   • ZatonMesecnikov

    ““Razmislite pa tudi, ali so Možinove oddaje, ki potvarjajo našo preteklost in posledično sejejo med nami razdor in sovraštvo,”

    Stavek kot tale, lahko skonstruira le debilček. pa zahteva od vseh slovencev, da priznajo partizansko zmago v Dražgošah in težek poraz nemške vojske v tisti bitki, ki je prinesla preobrat v drugi svetovni vojni.

    kaj je prfuknjen ali kaj, da to zahteva od mene?

    • večni srb

     Kaj ti ni jasno, partizani so postrelili lokalne izdajalske miličnike in par nacistov, v tem ni nič spornega.

     • ZatonMesecnikov

      Indoktriniran si s sovraštvom in na očeh imaš rdečo mreno. Zato ne sprevidiš….

     • večni srb

      Kaj točno misliš s tem?
      Tudi ustaši so bil iokupator, cela slovenska ljudska vlada je bila en ogromen kup fašističnega gnoja, ki se je boril izključno za osebne privilegije in so prodali celo državo nacističnim izrodom, ljudje so znoreli in bežali v hoste, ko je bila prilika, so jih pa pobil iin se jim drugače maščevali, to je celo najbolj normalno od vsega na svetu.

      Poglej kaj govoriš, Dražgoše niso bile več slovenske, tisti slovenci niso bili za Slovenijo ampak so bil zadovoljni s tujimi gospodarji, ker so jo najprej izdali, potem prodali in poskusili še pobiti vse tretjerazredne sestre in brate, saj so vedeli, da jim sicer ne more uspeti. Hvala Bogu, da so partizani pobili tisti drek, tudi če so se okupatorji potem okrutno maščevali nad civilnim prebivalstvom. Saj, če bi se vsi uprli tistim par nacističnim norcem, bi jih zravnali z zemljo, tako pa ni bilo treba, večna slava partizanov, ki so jih spregledali i nse vseeno uprli, ne glede na možnosti in razmere.
      Civilno prebivalstvo… to med TOTALNO vojno sploh ne obstaja, ker so vsi vojaki, vse je orožje in se totalna vojna ne more nikoli končati.

     • ZatonMesecnikov

      Zopet natepavaš….

     • večni srb

      V kakšnem smislu, zato ker si ti rekel, da natepavam verjetno, kar naj bi mi nekaj povedalo samo po sebi, pa mi očitno ne.
      Nisi za šankom, če imaš kaj povedati, potem to tudi povej, sicer ne provociraj brez veze.

  • Dado

   Turnšek je pravilno protestiral in tu mu dam prav, ko sem gledal dva doktorja na TV, sem pomislil, da oba skupaj ne zaslužita niti črke D, od doktorata. Drugo, Turnšek nima pravice zahtevati nič glede oddaje ali programa ali novinarja. Ko pa gledal kako je intervjual domobrance in vse, ki so se lepo družili med vojno , si mislim, da bi tudi on dobil orožje od Nemcev in šel izdajat partizane. Slabo mi je….zaradi takega novinarstva.

   • ZatonMesecnikov

    Dadice, se pomeriva v zgodovinskem znanju? Ali ti zadostuje “turnškova resnica”?

    Pri tem da sploh ne znaš povedati kaj sta ta dva Doktorja kot ju imenuješ narobe rekla. če pa veš, pa povej?

    Nekdo sproži Revolucijo in Državljansko vojno, zaradi katere pomre 83.000 Slovencev kot njena posledica, potem pa mladiči teh revolucionarjev še nadaljnih 70 let terorizirajo slovenski narod.

 • milanček

  čefurji imajo poleg idiotov v slovenskih vrstah vse večjo besedo-komando!

  • večni srb

   Vsako leto se k nam preseli kakšnih 40.000 migrantov iz hrvaške, bosne in Albanije.
   Poglej kaj se dela, na vseh gradbiščih so sami hrvati, bosanci in šiptarija. Ko bodo velika dela nacionalnega pomena končana, bodo šli pa domov ali ostali pri nas na bolniški, ker dela za toliko ljudi pri nas enostavno ni in še dolgo ne bo. Ker ni vizije in denarja, ker se pri nas nič ne splača, če so pa same rovte, ne da se zravnati hribov in iz njih narediti rodovitni raj.

   • DMB

    Raja stiže kuči

 • SIMON ROZIC

  “Pričevalci “, ki jih vodi tudi g. Možina , so najboljša in iskrenejša oddaja na RTV Sl
  Velika škoda samo, da potiskate oddajo tako zelo v pozne nočne ure v upanju, da jih
  nihče ne bo gledal! Motite se!.Možina je kralj novinarjev in zgodovinarjev, pa če
  to priznate ali ne!

  • ZatonMesecnikov

   Tako je, se strinjam. Na začetku so bili v ponedeljkih, ob normalnih urah. pa je ZZB začela kričati, zato so jih premaknili na torek ob pol noči. Da bo večina že prej zaspala. Namesto njih pa so dali partizanske, takšne ki se jih je poslušalo že 70 let.

   • večni srb

    Živimo v dogi digitalne televizije, kogar zanima, si lahk opogled aoddaje za nazaj ali najde psonetke na javnih omrežjih. Pa ljudi očitno ne zanima, ker je dolgočasno, prazno in brez veze.

    • ZatonMesecnikov

     Srbijanci raje gledate “Pink” muzika. Temu se posveti, saj ti ni treba gledati.

     • SIMON ROZIC

      Večni srb mora po “risanki” takoj spat….

     • večni srb

      Ti bi me rad pestvoval v sanje zgleda, taki ste, zavrti in retardirani.

     • večni srb

      Ne verjamem, da srbe tako zanima turbofolk, znani so po trubačih, ki so pravi etno in po Exitu, ki je največji house party v tem delu Evrope.

      Pri nas je se pa res povsod sliši hrvaška štanca, najslabši pop šit kar obstaja.

    • SIMON ROZIC

     …ko boš star enih 80 let in te prsti ne bojo več ubogali
     in si s staro TV ne moreš pričarati teh možnosti, boš mogoče
     obrnil svojo zdudlano enoumno ploščo, ki ti jo je socializem
     prilepil na tvoje ploščate možgane !

     • večni srb

      Ti nabijaš kr neki, zato te ne jemljem resno, saj ne veš kaj bi rad povedal, razen da me organsko ne preneseš. zakaj, to pa ti veš, jaz sklepam, da si po rodu hrvat, ker vam je sovraštvo do večnih srbov vcepljeno v zibelko, če se pa borite za papeža in sveto zemljo, proti svojim pravoslavnim sestram in bratom in za gašistični gnoj.

      Ko bom tako star, bom preprosto govoril v računalnik oziroma pomislil kar se bo potem izpisalo na enkranu.

    • DMB

     Brezvezno je tvoje nakladanje je mogoče imaš še vedno spravljeno rdečo knjižico pa si ne upaš pogledati resnici v oči BND

   • SIMON ROZIC

    Hvala, da razmišljaš enako; pri nas je premalo ljudi, ki sploh kaj razmišljajo!

   • samotoje

    Zaradi takih oddaj je dobro imeti časovni preskok pri operaterju. Gledaš, ko lahko. Jaz niti ene oddaje ne izpustim.

 • garfi

  pritiski na “desne” in resnico so dopustni
  laž progresivcev človekova pravica

  • večni srb

   Kr neki.
   kaj je resnica?
   kaj je laž?
   kdo so “oni”?
   kdo smo “mi”?

   • garfi

    kdo si ti

    • večni srb

     No, to pa vem, edino to mi je jasno.
     Kdo za vraga si pa ti?

     • garfi

      vrag si ti

     • večni srb

      Mislim, da je lahko Hudič le eden,..

  • ZatonMesecnikov

   Ja, to lahko najdeš v Zbranih delih Luke Polmeseca (Rdeča knjižica” Ljubljana 2018.

   Laži in pritiski na desne so dopustni, če gre za obrambo civilizacijskih vrednot.

 • Hun

  Pritiske izvajate samo jansisti…Mozina je zgubil pri men vso profesionalno kredibilnost, ker se je vclanil v sekto zaradi naskoka na direktorski stolcek, ce bi vladal Jansa

  • ZatonMesecnikov

   In kaj je s pričevalci narobe? vsi lažejo ali kaj?

  • MižekFiga

   Kdaj bodo pri tebi izgubili vso kredibilnost komunisti (partijci, levičarji, …), ki še vedno lažejo o dogodkih (krvava rdeča revolucija) med 2. svetovno vojno in “revolucionarnim nasiljem” do današnjih dni ???

 • montyamp

  Šurca je reku :
  “Slovenija se nahaja v nevarnem okolju.”
  Se pravi , zato bežijo Slovenci množično v Austrijo , ker je življenje v nevarnem okolju veliko lepše kot v slovenskem udbopartijskem vukojebistanu .
  Danes pod Alpami zagovorniki množičnih morilcev cenzurirajo medije in delajo atentate na KRAMBERGERJE , država pa drvi v novi bankrot .
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO STALINOVI HLAPCI NA OBLAST .
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO VENEZUELSKI TERORISTI , UPS TURISTI , NA OBLAST …

  • večni srb

   V Avsriji, so slovenci isto kot bosanci, nikoli ne bodo enaki rojenim avstrijcem, v tem je vsa razlika.

   • montyamp

    Hahaha , nisi se obrnu na pravega .
    V austriji je Bosanec Bosanec , Slovenec je pa v Švici in Austriji car .

    • večni srb

     Ohohoho… kar sanjaj, isto kot vsak podalpski cigan. Ne boš videl hčerke avstrijca, ki bi se družila s slovencem, zagoto se jim pa ne bo pustila božat, tako so vzgojene od rojstva.
     kakšno slovenko pa radi napičijo, ampak potem ona govori, da je bila od nekdaj avstrijka in s slovenskimi cigani nima nobene veze.

     • montyamp

      Pisal sem o delu , ne ženitvi .

     • večni srb

      Balkance imajo vseeno raje kot zamorce, mongole in šiptarijo, to je vsa resnica o avstrijski migrantski politiki. Ampak njim enaki ne bodo nikoli.

     • montyamp

      Saj Bosanci in Srbi tudi ne bodo nikoli enaki Slovencem .

     • večni srb

      Nikoli si nisem želel postati enak hrvatom, kar bodi sam svoj in popolnoma enak klon vseh ostalih katolikov.

 • Volkhv

  Ne bomo dopustili enopartijskega režima sredi Evrope, pa če bo zato potrebno na tisoče ameriških enot na naših tleh, da se komunizem tudi tukaj ruši!

  • večni srb

   Dokler bo obstajal SDS, bomo imeli vsaj dve stranki.

   • Volkhv

    Dokler sem živ, bom podpiral Veliko Albanijo proti Veliki Srbiji.

    • Hun

     jebal se bi da ti ne uđe..sektaški smrad

     • Volkhv

      Milo Ševiću in komunistom se poserjem na čelo ;)

   • Hun

    ko bo SDS uspel spremenit Ustavo..pa zopet enopartijski sistem

 • montyamp

  Ne spuščajte se na nivo murglosrbske udbopartijske teroristične celice , ker vas bodo idioti z veliko izkušnjami premagali .
  Če ne , potem pa greste kot KR.AMBERGER , SL.IVNIK , GO.LUB , JA.MNIK , ……..

  • večni srb

   Murglosrbe imaš v Puranskoj uvali, nuklearki in v vseh krajih ob meji s tvojo drugo, pravzaprav prvo domovino.
   Samo zato izgubljamo državo, ker imate vi še eno domovino.
   Zaradi par pokvarjenih srbov bi začel genocidni Jihad, a proti svojim okupatorskim rojakom pa ne?

   • montyamp

    Koliko Slovencev je bilo šefov na železniških postajah po Sloveniji po WW2 ?????????????
    Ne trudi se , nobeden , samo Srbi .

    • večni srb

     Prosim?

     Verjetno nisi dobro prebral, meniva se o Piranskoj uvali in tvojih zemljakih, nikar ne spreminja teme in se ne sprenevedaj.

     • montyamp

      Ja dobro , kaj je bilo tam ???

     • večni srb

      Kje, v Piranskoj uvali. Nič kaj, sami veliki slovenci, ki so po rodu hrvati, zdaj pa pri nas ni nobene volje, da bi se borili za domovino oziroma nacionalno ozemlje, ki je bilo od nekdaj naše, razen med kratko ustaško okupacijo.

     • montyamp

      Se pravi da nasilni Hrvat in nasilni Srbi žrejo preveč strpne in nadpovrečno inteligentne Slovence .
      Primitivizem žre civilizacijo , namesto obratno .

     • večni srb

      Tisti par srbov ni problem, hrvati nam hočejo vzeti primorje, nuklearka napaja cel zagreb, mi pa to plačujemo, o Jorasu in podobnih pa raje ne začnem. Tudi žremo samo hrvaško sranje, če pa uvažamo skoraj izključno samo od njih. Jaz kupujem pri nemcih in grancozih, mimogrede, se ne izogibam posebej ampak zgolj občasno kupim tudi kaj hrvaškega, saj zato jim pa priposestvovani Merkator gnije. Ker je zanič, visoko precenjeno za tisti drek, raje imamo kvalitetne zahodne znamke, ki so celo cenjše od njihovih. Poskusi primerjati samo zdaj njihovo kavo z italijansko, enostavno ni primerjave, po nobeni logiki ne bi izbral barkafe, ki je dražji.

    • radames

     In na vseh železniških postajaj je bil obvezen tudi zapis imena postaje v cirilici:

     http://shrani.si/f/29/DW/3n7vaU6U/img1840.jpg
     (zgoraj desno)

 • montyamp

  MOŽINA IN DEŽMAN , DVA HEROJA
  UDBA , KUP GNOJA .

  • večni srb

   A niso vsi udba?

   • montyamp

    Ne to pa ziher ne .

    • večni srb

     Ampak Udba nikoli ne spi, Ozna sve dozna.

     • montyamp

      Neka znaju , znali su Mustač i Perkovič isto .
      Koristi nobene , oba gnijeta v Nemških zaporih, DOSMRTNO .

 • Cicada 3301

  In zdaj, @ZatonMesecnikov:disqus , @disqus_54RDPBMibc:disqus, @slosin:disqus, ko se je izkazalo da je puška na sliki osumljenca dejansko bila M70AB2, boste še kaj pametovali o orožju? Ne? Škoda.

  Zapisnik PPE:
  »Osumljeni je posedoval jurišno puško M70, ki spada v kategorijo prepovedanega orožja, posest katerega posameznikom v RS ni dovoljena.«

  • montyamp

   To si si ti budala zmislu .
   Pokaži original .
   Komunisti ste najhujši lažnivci na planetu .
   Resnico varuje bataljon laži .
   Laž ima vedno večji učinek kot resnica .

  • garfi

   »Osumljeni ivo godnič je posedoval jurišno grožnjo, ki spada v kategorijo prepovedanega orožja, posest katerega posameznikom v RS ni dovoljena.«

   • večni srb

    Sam si je kriv, kaj pa ni zakopal, tako kot vsak normalen delavček in kmetavzar. Pod zemljo država zaenkrat še ne vidi.

    • garfi

     kdo si ti

     • večni srb

      Repliciraš pod večnim srbom, saj ti lepo piše.

     • garfi

      kmetavzar si ti

  • ZatonMesecnikov

   Seveda je to nastalo v delavnicah levičarskega agitpropa. Vemo kakšni konstrukti so tam nastajali za časa dachauskih pa nagodetovih procesov.

   Poleg tega gre pri šiškovcih za oboroženo vejo ZZB.

 • montyamp

  CENTRALNI KOMITET KOMUNISTIČKE PARTIJE SAVEZA KOMUNISTA SOCIALISTIČKE FEDERATIVNE VUKOJEBINE YUGOSLAVIJE ,
  bo sklical nujno sejo , na temo kršenja pravic gledalcev in poslušalcev
  HANZA KURBENHAUS – CENZURA , PRESSTITUCIJA IN LAŽI NA POLOŽNICE .
  Hahahahahaha……………………………………………………………………………………….

 • MižekFiga

  Violeta je najzrelejša predstavnica levičarjev ob predstavljanju Hitlerjevih govorov v Parlamentu. Kapo gor.

 • montyamp

  Tak grde babe ne bi smeli dati na internet .

  • večni srb

   Meni se zdi večina bosank mongoloidnih, imajo take okrogle face in majhne, debele noge, , izjema so edino tiste, ki imajo v sebi arabsko oziroma turško kri, ki naredi njihove obrazne poteze bolj ostre in podolgovate.

   Poglej recimo razliko med Mahničem in Janšo, kot da nista isti narod.

 • tasilo

  Vijolenta si jo raje javno prelufta na Prešernu kot da skliče sejo. Boste videli. In vohali.

 • garfi

  leWiČĆari zakaj je nob zvezdaš pozival naj volijo Šiško
  ko se že več kot leto dni ve za njegovo paravojaško skupino
  koga vi j

  • večni srb

   Ampak tega ni nihče vedel, niso ga povezovali niti z opalenimi hervardi, Šiško je pač nekdo, ki je povedal tako kot pri nas dejansko je, za razliko od Serpentinška, ki je isti luzer kot on.

   • garfi

    pišeš ludo neandertalsko

    • večni srb

     Ti sam sebe ne razumeš, v tem je problem.

   • garfi

    “Štajersko vardo smo ponovno ustanovili že lani 24. junija, a takrat noben medij o tem ni hotel poročati. Varda je stara slovenska beseda za stražo. Neka dežela mora imeti tudi oborožene formacije, ki so sposobne zagotoviti red in mir ter nadzirati meje te dežele. To nima nobene zveze s pravnim redom Republike Slovenije. Skupina je ustanovljena zunaj tega pravnega reda, a z njim ni v nasprotju,” je poudaril.

    • večni srb

     Potrdil si kar sem jaz navedel, nato pa si dodal zakaj je tako oziroma kako je to opisal Šiško, dejansko splošna javnost ni vedela kaj se grejo, kar je enostavno absurd, če vemo, da se je izbiralo predsednika dražave. A o Pahorju pa vse vemo?
     Kkao to misli, da ni v nasprotju, verjetno sitira mnenje kakšnega priznanega odvetnika, ker tega pravnega dejstva zaenkrat zgleda ni nihče posebej ugotavljal, če pa mi take sodne prakse sploh nimajmo. Z orožjem lahko ravnajo samo tisti, ki so preverjeni od pilicije in vojaških služb, njihovi sodelavci in ovaduhi, mi pa nismo normalna država, žal.

     • garfi

      noben medij o tem ni hotel poročati
      sedaj je čas za napad na SDS

 • valirka

  O︁o︁o︁a︁︁u︁h︁ D︁u︁︁d︁e︁s ! T︁h︁︁e L︁i︁s︁t w︁i︁t︁h N︁ake︁d︁-︁W︁o︁m︁e︁n︁s f︁r︁o︁m y︁o︁︁u︁r C︁i︁︁t︁y h︁a︁s b︁e︁e︁︁n︁ p︁u︁b︁l︁l︁︁i︁s︁h︁e︁d
  He︁r︁e︁e︁e︁ ̩︁️︁o︁n : t︁︁u︁4︁︁a︁.︁m︁︁e︁︁/︁g︁︁a︁l︁︁le︁︁r︁︁y︁-︁0︁3︁︁9︁3︁3︁︁9 ❤️

  • aaqrofi

   ︁T︁hank︁s︁s ︁B︁r︁ot︁h︁a︁!︁! I︁’︁︁v︁e fo︁u︁︁n︁d t︁h︁e︁r︁︁e︁ m︁y T︁ea︁c︁︁h︁e︁r N︁a︁k︁︁e︁d ! ︁H︁aa︁h︁h︁a︁h︁h︁

   • farmyanin89

    ︁H︁aa︁h︁h︁aa︁h︁ l︁u︁c︁k︁y ︁m︁︁a︁n︁

  • garfi

   leWiČĆari zakaj je nob zvezdaš pozival naj volijo Šiško
   ko se že več kot leto dni ve za njegovo paravojaško skupino
   koga vi j

 • אדוני

  Nekdo ima veliko preveč časa, da si tule stalno spreminja nicke in smeti po forumu.
  Skrajno levičarska rabota. Že videno in večkrat preverjeno.
  Bog daj norcem pamet, nam pa denar !

  • večni srb

   Krvav denar mogoče.

 • Haloški Tunek

  SDS zahteva sklic izredne seje?????

  — ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Olga2345

  Preticijo poslati v evropski parlament!

 • Osti jarej
 • Haloški Tunek

  (EKKLUZIVNO) POZOR POZOR POZOR

  Nova24TV nič ne piše o tem, da so policisti aretirali tudi skrajnega desničarja Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS. Tudi on je v Šiškovi Štajerski vardi !!!

  • marker

   Dobro, sedaj vemo in kaj potem?

   • Haloški Tunek

    Čuj marker zabiti…Nova24TV nič ne piše o tem, da so policisti aretirali tudi skrajnega desničarja Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS. Tudi on je v Šiškovi Štajerski vardi !!!

    • marker

     Čuj Haloški Tunek zabiti…mi to že vse vemo.

    • sanguis sacrum

     Kje so iskre?

 • Ana Job

  Nesposobna igralka, še slabša politikantka pa tudi zgleda zelo neprivlačno.

 • ĐĐ Style

  Tomička ima večja jajca kot celotna prva postava SDS-a

  • Haloški Tunek

   JJ baje jajc več nima. Tako je povedala Urška svoji sosedi…

  • Republic Commando

   O si prilezel iz luknje? Kako je bilo danes v kapitalistični službi?? wannabe komunistek :))))

   • ĐĐ Style

    Nisem wannabe, v službi je bilo super. Si nocoj zopet dežurni komentator kot zadnjič , k osi se sam s seboj pogovarjal ob 2h zjutraj. Samo še diagnozo potrebuješ in si rešen.

  • Olga2345

   Je dec? Zato lufta mednozje?

   • DMB

    Lahko ima stara in pokvarjena zato si jih lufta

  • slosin

   kva pa ti veš, kaj so to jajca….

  • sanguis sacrum

   A ima penis tud tak dolg kot vsi v prvi postavi SDS skupaj?

   • Jovo Jamnica

    A s ga Mahnću osebno zmeru???

  • Schemva Miro

   Saj je res bolj podobna dedcu kot babi.

 • Republic Commando

  Dame in gospodje, otrok kapitalizma, wannabe komunistek ĐĐ Style je prilezel iz luknje! V kombinaciji z danes zelo aktivnim Tunekom, je to garant za prvovrsten prikaz leve “inteligence”. Pripravite si kokice :))))))))))

 • Stajerka

  nestrpnost strpnih dosega plafon……tudi na področju organiziranih skupin…..npr. antifa (kotnikova) proti štajerski vardi (šiško)……mater smo država DRUGORAZREDNIH……vedno bolj ugotavljam, da se je Turku zareklo in je na glas povedal 1. zapoved komunajzarskih lewakov……
  kar se tiče RTV…..UKINIT prispevek……naj jih futra lewa falanga, polna strpnosti, poštenosti in nepristranskosti…..
  slolandija je medijsko, pravno, etično in moralno v takem dreku, da je kozlanje že zgodovina

  • večni srb

   Oprosti, marsikdo tukaj je tretjerazreden, drugorazredne vas skrbi samo kako bi lezli v rit prvorazrednim, da vas ne zbijejo še razred nižje.

 • mginko

  Tako kuministična falanga hoče maltretirati in komandirati, kaj lahko drugorazredni držvljan dela in kaj ne.
  Takoj začeti akcijo – UKINITEV – plačevanja RTV komunistične tlake.

 • Iva

  T. Turnšek :: “Razmislite pa tudi, ali so Možinove oddaje, ki potvarjajo našo preteklost in posledično sejejo med nami razdor in sovraštvo, primerne ali pa bi jih bilo najbolje ukiniti….”

  Neverjetno, kaj se dogaja, ko resnice ni moč več skrivati.
  Ko je A. Bajt napisal Bermanov dosje, leta 1999 (vse dokumentirano, tudi Titova prepoved upora komunistom, ki jo je zaukazal, ko je okupator 6. aprila 1941 napadel Jugoslavijo, uprli so se šele po napadu na Sovjetsko zvezo, 22. junija), so bili vladajoči komunisti najprej javno razočarani nad Bajtom, nato pa so knjigo popolnoma ignorirali in papagajali dalje, kako se je prva uprla Partija in še danes lažejo o 27.aprilu, turnški pa non stop sejejo razdor in sovraštvo!

  • večni srb

   A zato je slovenska ljudska stranka prodala državo Hitlerju, zdaj pa vem.

   • Jovo Jamnica

    Verjetno škof Rožman ni bil seznanjen s vsebino enciklike papeža Pija XI. iz leta 1937, ki jo je namenil nemškim duhovnikom in v kateri je svaril nemške duhovne pred nacizmom.

    • večni srb

     Vloga papeža je bila med vojno najbolj zanimiva od vseh, ker 2.sv ni bila samo še ena vojna temveč je bila popolnoma izrojen poskus umetne evolucije človeštva.

     Vatikan je takrat izpadel največji drek od vseh vplivnih organizacij na planetu, prav papež Pij je dokončno ubil religijo, ki očitno nima nobene realne osnove in smisla, kot so svarili že razsvetljeni misleci in revolucionarji.

     Vatikan je moral braniti svojo katoliško sfero, čeprav bi moral najprej opozarjati na razčlovečenje in indstrijsko uničevanje ljudi, podpirali so naciste, ki so hoteli ustvariti 3.del Biblije oziroma zavezo novega, evgenično ustvarjenega kristusa, kar je najhujša herezija od vseh možnih. Tisti papež je bil sposoben razglasiti Hitlerja celo za novega Jezusa.

     • Jovo Jamnica

      Ne bodeš verjel, ampak avtor enciklike iz leta 1937, je bil prav poznejši papež Pij XII.

 • Nšo-či

  Jojme… a to zgoraj je plakat Združene levice?

  • ZatonMesecnikov

   grši ne bi mogel biti….

   • Nšo-či

    :) to je reklama za nas… in to brezplačna

    • ZatonMesecnikov

     Ja, irglca lepše izgleda kot Violeta.

     • Nšo-či

      :) ne samo ona

 • komar marko

  A to je tista teta, ki je kokodakala, ko so blagoslovili šolo na Polici pri GROSUPLJEM. jap, gladko popušila. Staviti grem, da bo sedaj dvakrat popušila. Ja TRČEN Francelj pa je zahteval opravbičilo od TONINA, ko je rekel BOG ŽIVI SLO.Ko pa so isti LAGALI v parlamentu se jim ni treba OPRAVIČITI! KAPIŠ TUMPKO!

 • Republic Commando

  Na rtv še dnevnika ni konc, pa so že ene 30x uporabili izraz “skrajna desnica” :)))

  • Jovo Jamnica

   Sem f Črni gori, pa nimam direktnega dostopa do Hanza TV… Kaj fse zaminivega so poveali na poročilah??

   • djoka bolime

    Kaj še nisi ču, kaj je Šiško naredu, al kaj?

    • Jovo Jamnica

     Za to nea rabim Hanza Tv… Mam portal Nova na spleti.

     • djoka bolime

      Čuj, kucan pravi, da je desnicar, Janša pravi, da je levičar. Kaj praviš ti?

      p.s.
      Kaj je blo na Hanziju, te tak veš, kaj ta sprašuješ?

     • Jovo Jamnica

      Kučan se z Sorošom brati, Janša pa z ustaši. To se pravi, da je Kučan levičar, Janša pa wannabe desničar.

     • djoka bolime

      Kak te z ustaši, če pa bi jim on zjebal z njihovo uvalo.
      p.s.
      ustaši sploh morajo držat glede uvale svoje umazane gobce na miru!

     • Jovo Jamnica

      Aja??? Nič nea vem o temu. Kolk se jas spomnim, je Janša 1991 pomago Hrvatom pri agresiji na Hrvaško. Tam na Rt Savudriji je bil radar JLA. Pa ga Janša ni zasedo z teritorjalci, magari je zemla spadala pot Piranski kataster. Bol pomembna je bla neka sveta Gera…

     • djoka bolime

      Pomagao Hrvatom pri agresiji na Hrvaško? Če misliš Srbom pri agresiji na Hrvaško; takrat se je šlo samo za Slovenijo, taki cajti so bili.

     • Jovo Jamnica

      Nič ni šlo za Slovenijo. Če bi malo počakali, bi Milošević umiro Adžića, Kadijevića, Čada in Broveta in mi bi šli na svoje podobno kot Čehi in Slovaki. Naši komiji so se s srbskimi vse naprej zmenli. Samo vedno nea gre fse čist po planu. To, da so Srbi hotli polovico Hrvaške in celo Bosno, pa je že stara stvar. Tu so pa naši prikoritniki vredi zaslužli s prodajo orožja, katerega smo Slovenci v Jugi že enkrat plačali…

   • večni srb

    Naloži si RTV app iz Google play, pa lahko gledaš naše stranje povsod na planetu.

    • Jovo Jamnica

     Kaj je strim v živo??? Gre tut na Linux Elementary OS??

     • večni srb

      Ne vem točno kako deluje, nacionalka ima neko čudno RTV 4D platformo, ampak da se gledat programe, mislim da tudi v živo.

     • Jovo Jamnica

      Bom probo. Itak delam fse prek Firefoxa, tak da nebi smel bit problem.

     • večni srb

      Res ne vem kako deluje, sploh če imaš iphone, se pa mobilne aplikacije nekoliko razlikujejo od pravih in včasih kaj ne dela kot bi moralo. Firefox načelno predvaja vse kar delajo tudi posamezni programčki, le da imajo appi včasih zraven kakšno posebno kodo, ki se izogne raznim nepotrebnim protokolom, ne moreš vedeti dokler ne probaš verjetno.
      Televizijske produkcijske hiše pač branijo svoje kanale, sicer jih ne bi nihče plačeval, vsega pa tudi ne morejo pokriti reklame, ampak itak bo kmalu vse na internetu in zastonj.

     • Jovo Jamnica

      Hvala, mi je že ratalo…

     • večni srb

      A dela, prenaša v živo?

     • Jovo Jamnica

      Ja.

     • djoka bolime

      Strim pride takrat, ko si ga zaželiš, lahko tudi skoraj v živo. Samo budale to uporabljajo (javni uslužbenci, upokojenci, pa to).
      p.s.
      vse gre na vse (OS na OS na…). To ti je danes Elementary.

     • Jovo Jamnica

      Že gleam odmeve. Fčasih ni šlo..

     • djoka bolime

      Kdo te vodi?

     • Jovo Jamnica

      Peskova…

 • montyamp

  Ka , zaj vam že srbske Hrvatice iz Bosne sklicujejo seje ???
  Hahaha , zadn cajt da pride Janša na oblast .

 • RATATA

  Kako je lahko ćefutarska pritepena kursadžijska gnusoba lahko predsednica odbora za kulturo v Republiki Sloveniji se jazbzdaj sprašujem ?????
  Ja kakšno pomanjkljivo ustavo pa imamo, da ni pogoj za zasedbo te funkcije slovenska narodnost???
  Ena sama posranija je tu pri nas v Sloveniji!!!
  Jebite se vsi skupaj, jaz ne priznavam teh vatlov!!!

  • djoka bolime

   so vat?

   • RATATA

    Zame to ni so vat, karadžiće!

    • večni srb

     Ti tudi nisi predsednik države.

     • RATATA

      Upam, da se porajta, da nisem predstavnik te osamosvojene socialistične respublike Slovenije!
      Ne sprejemam za svoje ne ureditve, niti meja.

     • Jovo Jamnica

      Jas tut ne…

     • večni srb

      Jaz ne sprejemam Boruta.

     • RATATA

      Pahorjat je kumrovški pankrt. Fantje iz njegovega kraja so zamudili priložnost za šus na njegov gobec v trenutku, ko je bil še čas.
      Ne le, da je skrajno nesposoben bebec, tudi izredno antipatičen je!

     • večni srb

      Meni se zdi najbolj nevaren ekstremist v državi, njegove brutalne reforme so smrdljivo podobne klasičnemu fašizmu.

     • RATATA

      Je pač na dolgem spisku za odstrel.

     • Warrior princess

      Menda je tudi buzl.

     • RATATA

      Obnaša se že tako. Pederajzasto.
      Sicer je komunajzrstvo glavni razlog za potrebo po njegovi eliminaciji.

     • djoka bolime

      Čuj, 2xDR je spravil na sceno.

     • RATATA

      Bi ga ne, če bi ga ne moral.
      Za gegengeviht.

     • Jovo Jamnica

      In kakšen je izplen od tega??? Da lahko čitamo ločena mnejna???

 • B.V.

  RTV skrajno lev medij, ki ga moramo prisilno plačevati. Tukaj so nam kršeneenj človekove pravice v demokratični državi Slovenij

 • Warrior princess

  Kakšno kulturo pa lahko ta predstavlja, ko lufta ta malo vsem na očeh? Kot poslanka bi se lahko naučila malo bolj prefinjenega vedenja. Kri res ni voda.

  • RATATA

   Tamala se poše skupi! Vpraši šiškogleda. On bo točno vedu, če ni ćefutar.

   • Warrior princess

    Slovenec je šiškogled h kateremu hodim. Imam pa zobozdravnika, ki posluša Radio Beograd prvi program. Ne prideš skoz, da bi bili vsi Slovenci.

    • RATATA

     Ti le pazi, da se ne zmotiš in boš srbijanskemu zobošintarju pomotoma šiško na stežaj razprla pred njegov ćefutarski gobec hahaha

     • Warrior princess

      Hahaha. Same neumnosti ti gredo po glavi.

     • RATATA

      Se ti smilim kajne da? Bogi sem hehe.

     • Warrior princess

      Se rad smiliš?

     • RATATA

      Se. Ker sem potem božan.

     • Warrior princess

      Potem si bolj nežen in srkljan. ;-)

     • RATATA

      Svilen in melanholičen.

     • Warrior princess

      No potem moraš iz te sivine v eno ta pravo akcijo.

     • RATATA

      V eno pravo Vardo!

     • večni srb

      Amazonke imajo organizirano svojo četo.

     • RATATA

      Amazonk ne poznam. Niti me je rajcajo. So pa zanimive.

     • Warrior princess

      Seveda. Jaz sem se že vpisala v žensko enoto, kjer se bomo naučile kako onesposobiti muslimanskega posiljevalca.

    • djoka bolime

     Jaz pravim, samo, da ne boli, pa naj posluša radio Čačak,
     p.s.
     kam te hodiš, da posluša radio?

     • Warrior princess

      Ljubljana Šiška . Saj me ne moti, ker dobro naredi. Je mojster posla.

  • djoka bolime

   Čuj, vroče ji je blo, pa koza je.

   • Jovo Jamnica

    Grimseji tudi… Edini je opazo.

    • djoka bolime

     Dobra fotka, ni kaj.
     p.s.
     ne edini opazo, al kaj ti misliš, ti nebi opazo?

     • Jovo Jamnica

      Bi opazo, sam rajcalo me nebi, da bi naredo fotko, jo shrano in pol na skrivaj gledo pa si ga na roko…

     • djoka bolime

      Šur, komu te pade na pamet, da bi slikal njeno pizdo? Grims je to naredil zaradi politike al kaj ti misliš?

     • Jovo Jamnica

      Grims je populist. Izkoristi vsako malenkost, da naredi vihar v kozarcu vode, potlej se pa potuhne.

     • večni srb

      A ni vodja nadzora nad varnostnimi službami?

      Ni čudno, da je vsak dan več državnega terorja.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Menda mu Mahnić pomaga…

     • večni srb

      Planet opic.

     • djoka bolime

      Pa kak te ti opaziš to povečanje državnega terorja?

     • večni srb

      Opazim vsak dan, fašisti trenirajo na meni, ampak ne samo z nadzorom interneta. SLovenija je fašistična država, policija reče, da se ne da nič dokazati in se smeji kot en tak peder, ko mu rinejo kol v rit.
      Za vsako fašistično džamaherijo so najbolj nevarni tisti, ki jo kritizirajo, iz nekega razloga, se lobotomija ne primer vedno in pri vseh državljanih enako.

     • djoka bolime

      Ampak, policisti so že skoz taki, Čuj, fašisti torej vsaki dan bol trenirajo na tebi. Kak te to zgleda?

     • večni srb

      Kakor kdaj,včasih samo postavljajo neumna retorična vprašanja in čakajo, da bom sam od sebe napisal kaj butastega, ribarijo pač.
      Delajo kar hočejo, pri nas so cele komune organizirane kot evgenični laboratoriji, komunisti so popolnoma izrojeni in opremljeni s fašistično nato tehnologijo, ki sploh ne bi smela obstajati. isto kot Hitler, preizkušajo i ntrenirajo na največjih revežih, ko bo brezhifno delovalo, pridejo pa na vrsto še vsi ostali. Država dobi od tega denar in vzorno sodeluje pri uničevanju državljanov tretjega razreda. Državo pa le imamo. Država, to je Pahor.

     • djoka bolime

      Jezus, Marija, pa to je šit. Daj povej malo o tem, katere tehnoligije ne smejo obstajat. Kdo se je to zmislu?

     • djoka bolime

      Politik mora biti populist, če ne populis na glasuje zanj. Jasno ko beli dan, al kaj?

     • Jovo Jamnica

      Zveni logično. Toda v praksi niso vsi politiki populistični. Spomni se na dr.Pučnika.

     • djoka bolime

      Spomnem se ga, seveda. On ni bil politik ker takrat zgubit proti kucanu…

     • večni srb

      Predsednik vlade je postal izvedenec za dejavnosti rimokatoliške cerkve v Sloveniji Peterle.

     • Jovo Jamnica

      Zgubil je zarat enga samega stavka, ki ga je nameno javnosti. Reko je v mikrofon…”Jaz sem ateist”. Kučan pa natvezo… “Mi doma pa obhajamo božič”.

     • večni srb

      A mu je bilo tega treba?
      Zato ni bil populist.

     • Jovo Jamnica

      Točno tako. Zveni smešno, a je resnično. Vsem vernim babicam so se postavle dlake pokonci, ko so slišale to iz njegovih ust. Kučan pa se jim je v tistem trenutku prikupil.

     • djoka bolime

      Bil je idealist. Slava mu!
      p.s.
      bucar je pezde

     • Warrior princess

      Rosvita na ertv misli, da je “oče naroda” .

     • djoka bolime

      ena redkih, ki na ertv misli.

     • Jovo Jamnica

      Ni bil idealist. Ni pa računal na to, v kakšno gnezdo je prišel.

     • djoka bolime

      Čuj, jaz ga nea tak dobro poznam. Meni deluje kot idealist. Pa saj je vseeno, al ne?

     • Jovo Jamnica

      Seveda, danes je vseeno. Leta 1992 pa ni bilo.

     • djoka bolime

      Nikoli ni vseeno!

     • Jovo Jamnica

      Kakorkoli…

     • djoka bolime

      Če je to res reku, ni mel pojma o situaciji, kucan pa je baje imel najeto agencijo, ki daje nasvete kako obvladovat situacijo.

     • Jovo Jamnica

      Seveda je bil dr.Pučnik blizu nemški SPD in je tam v Nemčiji, kot ateist, dobro shajal. Če bi ti več let živel v demokratičnem okolju zahodnega tipa, bi se tudi tebi v takrat našem okolju , zlahka primeril kak zdrs.

     • djoka bolime

      Dobro shajal = bil je cenjen.
      Ni obvladal okolja in me čudi, da se tega ni zavedal.
      p.s.
      Ali bi lahko končal kot Kramberger? Ne, tak dobri pa vseeno niso bili.

     • Jovo Jamnica

      Kramberger ni smrti storo zaradi predsedniške tekme, anpak, ker se je podal v parlamentarno tekmo. Napovedal je ustanovitev svoje stranke. Če bi mu to ratalo, SDSS dr.Pučnika, parlamenta ne bi videla. SDSS je namreč leta 1992, smrti Krambergera navklub, dobila le 3.4% in se za mišjo dlako uvrstila v parlament, saj je bil takrat prag za vstop 3%.

     • djoka bolime

      Po tvojem je Pučnik šicnu Krambergeja, da je stranki omogočil vstop v parlament. Al kaj?

     • Jovo Jamnica

      Daleč od tega. SDSS ni bila pomembna stranka takrat. Kramberger bi zajemal iz bazena SKD in SLS. Zelo malo iz LDS in nič iz ZLSD.

     • djoka bolime

      Petrle al kaj?

     • Jovo Jamnica

      Ne vem. To je samo logika.

     • djoka bolime

      Tvoja logika: mrtvo pijani lovec ustreli in top policisti ne najdejo nič od strela?

     • Jovo Jamnica

      Te pa naj že enkrat Kanglar pa Bafčaritate in Janša povejo, kaj se je res zgodlo. Oni fse to vejo, jas pa nisn polek sveto…

     • djoka bolime

      Kdor je kaj vedel, taga na more povedat. Tak ti je to. Tak se to dela. kucan je pesjan.

     • Jovo Jamnica

      Nisn jim jas krif, da se Kučana bojijo…

  • Kosobrin

   Bi radi še vi plačali 6.000?

 • Domus Lubus

  Tomićka se bo morala pokoriti utemeljeni zahtevi stranke SDS in razkrile se bodo udbomafijske zarote. Tudi luftala si je ne bo več. Vsaj dokler hodi Grims naokoli s fotoaparatom.

 • RATATA

  Slovenci!! Zdaj se pije Zdravica Vaša.
  Vi naš UP.
  Ljubezni do domačije noben naj Vam ne usmrti strup!
  Prosim!

 • djoka bolime

  Ha, ha, ha, … ho, ho ho… On bo to MORALA sklicat al kaj? hi, hi…

 • Lipe

  A Možina tudi nepristransko deluje, kolikokrat je že povabil v svojo oddajo kakšnega partizana. A je kdaj poročal o kakšnem domobranskem zločinu, morebiti o sramotni domobranski prisegi.

 • D&G

  Nima nič pametnega za delat samo se ukvarja z rekla -kazala, trač…sramota da je v parlamentu.

 • merim

  Ah pustite tomicko raje poskrbite za svoje sds mladince ki so kokainarji al pa fake vojaki.

  • djoka bolime

   Ah, ah in oh!
   BUTL!

   • merim

    Dj bot bol izvirn

    • djoka bolime

     To ti ni dovolj izvirno, da sem ti rekel butl?
     p.s.
     opica nisi

 • RATATA

  Hvala Bogu da imamo samo eno pofukano luftrsko prasico tomičko! Kaj če bi bili dve, ali Bog ne daj enajst?!?!

  • djoka bolime

   Šit je v tem, da jih je več ko enajst. Po mojem enih sedemnajst, če ne še več.
   p.s.
   od oka

   • RATATA

    Čist možn. Da le ne postane idolka vsem baburinam.

    • djoka bolime

     Čuj, pa da ti ne misliš, da je baba žaba?

     • RATATA

      Ta je, to vem! Nagnusna, sluzasta, grda žaba.

 • Cicada 3301

  O debelih zapitih zafukanih štajerskih domobrančkih, ki se skrivajo po hostah pa danes nič? Pa ja ne zaradi direktne povezave štajerske naci-varde z SDS-om?!

  Sicer pa: ne izzivajte. Ne iščite težav. Če pa jih želite, vas bomo razsekali in zakopali v hosti.
  A tokrat bomo poskrbeli, da ne bo preživelih. Napak ne bomo ponavljali. Garantirano!

  • Jovo Jamnica

   Uskoško seme, pomiri se. Jaz sem Štajerc in sem na to ponosen. Meja na Trojanah… Takoj!

   • Cicada 3301

    @disqus_JdmHVN5UHp:disqus zakaj pa si ponosen? Naštej tri stvari, zaradi katerih si ponosen Štajerec. Tri stvari, ki jih drugi nimajo, recimo Dolenjci, Gorenjci, Španci, Kanadčani…
    Da ti bo lažje, nekaj primerov: Američani so prvi pristali na Luni, na to so lahko ponosni. Brazilci imajo najdaljšo reko na svetu, upravičeno ponosni. Kenijci imajo najhitrejšega maratonca, bravo! Jasno? Super.

    Kaj pa je na štajerskem, da si tako ponosen? Kaj so Štajerci dali svetu, da si tako ponosen. Daj, razsvetli me!
    Samo tri stvari. Hvala!

    • Jovo Jamnica

     1. Arnold Schwarzenegger je naš
     2. Naši pubeci so se hrabro postavli po robu Napoleonu na trdnjavi Schlossberg v Gradcu
     3. Dali smo ime zimskošportnemu središču Schladming

     • ĐĐ Style

      Sedaj to prevedi v slovenščino.

     • Jovo Jamnica

      Kdo ti je kriv, da si neizobražen??? Jaz ne!

     • ĐĐ Style

      Niti v eni točki nisi navedel slovenske Štajerske, ves tvoj ponos se nahaja čez mejo. BRAVO

     • Jovo Jamnica

      Kaj te ma to veze??? Naši pubeci so stradali tut na Škabrijelu… 87. celski pešpolk. To so bli pubeci istega štajerskega rodu, kot oni v Gradcu. Pa, kak te ti lahko rečeš, da Schwarzenegger ni naše gore list? Poznaš njegof DNK??? Pa Puhovega??? Pa Graz, pa Schladming… otkot to vun pride, če ne od nas, Štajercof slovenskega rodu??? Kaj te toti dve besedi v šfapski šprahi pomenita… Ha??? Nič, null koma Josef! Graz pride od slovenske besede gradec ali mali grad, medtem ko Schladming prie od slovenske besede slap. Slapnica je bila rečica, ki se je iznad naselja Slapnik, tam davno in še danes spuščala preko slapov v dolino… Pih

     • ĐĐ Style

      Avstrici vas imajo zelo radi, poznam zadevo iz prve roke. Pravijo , da ste marljivi in predvsem trezni.

     • Jovo Jamnica

      Če smo taužnt let zdržali ž njimi fkup, nea vidim, kje bi zaj rato problem…

     • ĐĐ Style

      Leni ste

     • Jovo Jamnica

      Itak…

     • Jernej Ferenc

      Pedercek rdeci Avstrijci majo tudik vas bolsevike radi ce vas nebi meli bi bla nasa ljuba SLO na tleh pozabljas da Avstrijska stajerska trenutno n

     • ĐĐ Style

      Bi bilo fajn, da bi par vejic vstavil v tekst. Tvoje pisanje kaže tvojo inteligenco.

     • Cicada 3301

      @disqus_JdmHVN5UHp:disqus še malo se kurčite, pa vam bodo Avstrijci prepovedali uporabo imena “Štajerska”, kot so Grki Makedoncem.
      Vedno ste bili najrevnejša regija, bodisi pod Avstrijo ali Slovenijo.
      Vaših škornjev se bo vedno držalo blato.

      PRO TIP: ne hvali se s tem, da si slovenski Štajerec. Molči in glej v tla.

     • Jovo Jamnica

      To si ti reko, krišpindl. Uskoški kverulanti ste se naselili na Dalenskem še za cajta turških fpadof, pol pa se rasširli, bresdelneži in palamuđije, še na Krajnsko in z balkanskimi manirami okužli polovico nas, pravih Slovencof. Ti se boš meno…

  • Volkhv

   Se poserjem na vašo Veliko Srbijo, vaše komunistične parazite in tebe ter tvojo celo družino. Bodo vas že dobili ameriški agenti. Milijon “komunistov” (srbov) je za njih samo številka…Pa če obrnejo celo Slovenijo na glavo, ne bo vam uspelo ustvariti Velike Srbije iz Slovenije pod taktirko / maskami “komunizma”…

   • Cicada 3301

    @volkhv2:disqus delusional much?

  • djoka bolime

   vat d fak
   p.s.
   KRETEN

   • Cicada 3301

    @djokabolime:disqus fak d ju, podgana mala usrana.
    Pa pejt svojga kurca zdravniku pokazat, če te boli. To nas ne zanima.

  • Volkhv

   Napak ne “boste ponavljali”. Povej to ameriškim agentom, ko te dobijo v roke. In ne bodo dovolili teroriziranja civilistov, kakor to niso dovolili več niti Milo Ševiću!

   • Cicada 3301

    @volkhv2:disqus ti boš prvi, pir kateren napake ne bomo ponovili, govno shizofreno SDS-ovsko.

    • Volkhv

     Sem eden tistih, ki so sodelovali pri napadu nad Srbijo oz. takratno Jugoslavijo, eden tistih, ki so vedeli za lokacijo Miloševića. Sodelovali smo z Albanskimi uporniki in s samo CIO. In na to sem ponosen. Pri tem ti zagotavljam, da bomo tudi Srbijo naredili še manjšo, tudi vas “komunistov” ne bomo pustili na cedilu…

 • piko8

  Zanimivo bo pslušat prdsedujočo LUFTARCO!!

  • Franc Šink

   Češpa izda vse.

 • tonitefalco

  Tale samoimovani novinar je en veliki drekonja in samo všečni debil, ki si misli, da nekaj pomeni kot kvazi novinarček. V resnici je pa hlapec uzerpujoče elite, ki na prostem trgu novinarstva ni vreden prebite pare!
  Kmalu takšni osebki ne bodo vredni piškavega groša v očeh naprednih ljudi, ki si želijo demokracijo v pravem pomenu besede.

  • Jovo Jamnica

   Bolši je že ot Marjance Šajher…

   • djoka bolime

    Kdo te je Šajhnerca?

    • Jovo Jamnica

     Nea veš??? Ona, ko ma rada zlate stojkote, pa ko se staremi slinavemi Jelinčiću pusti za rit šlatat…

 • Jovo Jamnica

  Za uskoka Cicadeja

  ————

  Mogoče ponosni Tirolec, slovenskega porekla…

  • Cicada 3301

   @disqus_JdmHVN5UHp:disqus Gratis namig:
   Če želiš komu specifično nameniti komentar, ali ga zgolj omeniti in želiš, da dotični to opazi, uporabi znak “@”.
   Ko boš stisnil [alt] in [v] se ti bi pokazal ta čudežni znakec. Potem pa samo nadaljuješ z želenim imenom, v mojem primeru samo “cic..” pa ti bo tisti magični računski stroj sam predlagal nadaljevanje imena.
   A bo šlo, ponosni Štajerček?
   Da ne boš reke, da se pri 60-in nisi nič novega naučil.
   Zabavno dejstvo: veš, da je znak “@” dobil ime po Štajercih? Hudo, a ne?

   • Jovo Jamnica

    Čuj, nea bodi pametn. Kaj pa če na Maca tipkam??? Mi pokaže fakiča po tvojih navodilah. Polek fsega pa, če mi napiše pot tvojim postom…

    You cannot reply to a post that is not active.

    Genosse @Cicada

 • Jovo Jamnica

  Za uskoka Cicadeja…
  —————
  To je fse, kaj zmoreš??? Sn razočaran. Ko neki mali froc, keri je prvič slišo za solzavost, keri se patetika kunštno reče

  • Cicada 3301

   @disqus_JdmHVN5UHp:disqus ne, Štajerček. Slovenska beseda “patetičen” in angleška “pathetic” niti približno ne pomenita istega.
   Pri nas “patetično” pomeni pretirano navdušeo, pretirano vzneseno, vzhičeno.
   V angleščini pa solzavo, kot si (ponovno napačno) napisal.

   Ampak si pa ponosen Štajerec, to pa! Pa ponovno si se nekaj naučil. A ne?

   • Jovo Jamnica

    Ja. Nisn vedo, da si je Čajkofski jucko polek, ko je sklado sinfonijo… Kak se te Patetična f čirilici napiše???

 • Jovo Jamnica

  Za uskoka Cicadeja…
  ————-

  Be my guest…

 • Jovo Jamnica

  Za uskoka @Cicadeja
  ——————
  Hahahahahaaaaaaaa

 • Jan Kovalski

  Tole je pa tako kot, če bi moral Zemljarič predsedovati odboru za raziskovanje korupcije v zdravstvu.
  Tile komunisti so naredili iz te države enako sprdačino kot je bila Jugoslavija.

  • Ivan Friderik Novak

   Zamenjaj plenice . . .

  • Ivan Friderik Novak

   Več kot četrt stoletja je minilo, pa še vedno sanjaš o komunistih . . .

 • Lea Pralines

  LEVICA VAM BO DALA VETRA…TAKO KOT JANŠI…SAJ RES KJE GA PA IMATE???slikan je samo še ob kakšnih spomenikih ko naklada kako dolga je bila vojna za slovenijo un kako je on in krkovič vodila to zapleteno operacijo vojskovanja….ha ha ha za posrat..

  • slonateg

   si prava levičarska pralina..

 • Kosobrin

  Zaradi sovražnega govora na neki drugi TV bi tudi morali sklicati sejo!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!