Pred kom se skrivata in česa se bojita Dejan Židan in njegova državna sekretarka?

Dejan Židan (Foto: STA)

Dejan Židan, predsednik SD in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, naj bi včeraj obiskal Žužemberk. V eni od tamkajšnjih gostiln bi se moral srečati z izbranimi gosti. Vabilo za srečanje, ki je označeno kot posvet na temo trenutnega stanja v kmetijstvu in možnostih pridobivanja sredstev za kmetijstvo, je posameznikom pošiljala občinska uprava. Podpisnik vabila je žužemberški župan Franc Škufca, po naših podatkih pa so vabila prejeli le izbrani posamezniki.

Iz vabila, v katerem je sicer napisan napačen datum, 12. februar namesto 12. april, pa je razvidno, da so morali udeleženci svojo udeležbo obvezno potrditi do včeraj, srede, 11. aprila 2018. Židana bo spremljala državna sekretarka Tanja Strniša, ki je že napovedala tudi svojo kandidaturo za poslanko na prihajajočih državnozborskih volitvah. Kandidirala pa bo, glej ga zlomka, prav v tem okraju. Glede na napovedano temo posveta je neverjetno tudi to, da so posvet zaprli za javnost in bo dostopen le izbrancem. Postavlja se vprašanje: Česa se bojita Židan in Strniševa? Ali pa gre zgolj za prikrito predvolilno kampanjo SD-ja in Tanje Strniša na stroške davkoplačevalcev in preštevanje najbolj zvestih?

Demokracija

 • Franjo Trojner

  Kdo bo te glasoval za tote iz stranke ZKS,
  pardon SD, kot se zdaj imenujejo, nazaivajo pa se po stari navadi še vedno z tovarišicami in tovariši. Toti iz stranke SD so tisti tovariši in tovarišice, ki so leta 1991 vrgli svoje partijske rdeče knjižice na kup gnoja in se kr čez noč prelevili v demokrate, kar bi naj bil manever s katerim so hoteli preslepiti javnost v bistvu pa so ostali zadrti komunisti še kr naprej kar
  vedno znova z svojimi dejanji tudi dokazujejo.
  Njihov ne preveč bister predsednik in kmetijski minister Židan vedno židane volje nazdravlja z hrvaškim Teranom, ob uvoženi svinjski pečenki in zelenjavi uvoženi iz Španije na jasi v gozdu, ki ga lobadar žre, zraven pa se drži pametno ker misli, da promovira lokalno pridelano hrano.
  Ludje božji kaj res nimamo v Sloveniji boljših voditeljev? Še par takih, kot je Židan od katerega je še Veber pobegno pa smo v totalni pizdi.

 • Roman

  Najbolj se bojijo vprašanj,ker nimajo kaj odgovoriti!

 • Morala

  “ki bo v četrtek, 12. februarja 2018….”svojo udeležbo pa potrdite do 11.4.2018″…haha…

  Tako so malomarni in nepismeni, da to ne moreš verjeti! Še vabila ne znajo napisati…

  Če ni pravih odgovorov na vprašanja, bi se vsak bal in skrival….

 • sumljivislon

  Žiga Turk Retweeted

  Marko Dvornik
  @markodvornik
  Iz časa socializma se vleče napaka, da se inštitucije skrivajo za kolektivom, da ni nihče poimensko odgovoren. Sodstvo je tako še vedno brezimna oblast, namesto, da bi imeli sodnike posameznike, ki sprejemajo drzne odločitve (dr. Matej Avbelj) http://4d.rtvslo.si/arhiv/studio-ob-17h/174531640

 • Za Slovenijo

  FUJ, to je najbolj svinjska gostilna daleč naokoli.

 • xtc

  Tisti,ki volijo Židana in SD in ostale levake so na nivoju kloveka ,pusti ,da skladišča bencina varujejo piromani.

 • lado

  TALE “TERANMOJSTER “KAR PRIME NAREDI D…K!!!! POLPISMENI LAŽNIVEC IN LOPOV!!! SLOVENCI VOLIMO DESNICO KOT MADŽARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • stajerc5

  Pa kaj se bo revcek skrival? Ce gre med brezdomce pod savski most, bo nasel svoj IQ nivo in bo uzival do konca zivljenja! Tam ga ne bo nihce prepoznal med enakimi…

 • Marko Markov

  Saj ni vazno, ce je polpismen, vazno je, da je nas kimavcek!

 • sodnikisozločinci

  SD ima stroj za potovanje v preteklost! Si predstavljate ta čudež! Njihov mladi forum lahko posluša govore Kardelja in Tita kar v živo ter hodi na proslavo štafete mladosti v Beograd.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!