Prvi odziv na škandalozna Jankovićeva razkritja: Župan Janković zlorablja javno-zasebna partnerstva za osebne interese!

Zoran Janković (foto: STA)

Na razkritja o spolnem izsiljevanju ljubljanskega župana, Zorana Jankovića, in o njegovih spornih poslih so se danes kot prvi odzvali v svetniški skupini SDS Ljubljana, kjer menijo, da informacije “preprosto terjajo odziv“. Veselijo se, da so se preiskovanja sumljivih poslov lotili tudi organi pregona, pri tem pa upajo, da njihova svetniška skupina pri obsodbi županovih zločinov ne bo stala osamljena. Prav tako so kritični do Jankovićevih koalicijskih partneric – strank SD in DeSUS, ki ljubljanskemu mestnemu svetu zagotavljata potrebno večino za vse županove posle.

Spomnimo, da je Janković spolno izsiljeval nemočno mater dveh otrok, ki se je znašla v stiski – v zameno za delovno mesto je od nje brezobzirno zahteval spolne usluge. Poleg tega župana slovenske prestolnice policija obtožuje utaje davkov v višini 103.333 evrov, pri prodaji Mercatorja, ovadba pa se nanaša tudi na njegova sinova, Jureta in Damijana Jankovića, ki jima očitajo pomoč pri kaznivem dejanju.

Brez pomoči SD in DeSUS ne bi šlo
Kot so v SDS že večkrat opozorili, se ljubljanski župan loteva svojih projektov brez finančne konstrukcije in “zlorablja javno-zasebna partnerstva za osebne interese”. Kot izjemno sporno so v svetniški skupini izpostavili tudi neomajno podporo ljubljanske SD in DeSUS Zoranu Jankoviću – stranki, ki sestavljata ‘najbolj etično vlado v zgodovini Slovenije’, na mestni ravni pa nudita neomajno podporo in zagotavljata manjkajoče glasove do absolutne večine Listi Zorana Jankovića ter županu osebno.

Mestna svetnika na listi Socialnih demokratov sta Anton Colarič in Irena Kuntarič Hribar, DeSUS pa predstavlja Marija Horvat.

Poleg tega so izpostavili še drugi vidik županovih spornih poslov, ki se navezujejo na “izpričano županovo ‘ljubezen’ do vrtenja sposojenih milijonov”. Pri tem se sprašujejo, “kdo nam zagotavlja, da taisti župan z enako vnemo ne obrača tudi denarja občine? Smo (razen SD in DeSUS) prepričani, da zna učinkovito brzdati skomine po 300 milijonov letnega prometa občine?

U. V.

 • MEFISTO

  Za črnce v Afriki,pravijo, da si nadenejo očala, da so videti pametnejši.

  Toda kaj pomaga, ko pa še niso iznašli takih očal, da bi lahko brali tudi tisti, ki ne poznajo črk.

 • Antonius

  Janković je “pošten” med svojimi! Mafija ga pusti pri miru.

  • Minovak

   Ne verjamem, da je čisto tako, sem slišal, da so ga njegovi malo “privili”, ker premalo nakazuje…kmalu bo jasno…na položnicah.

 • anzek

  Janković je razkril recept za nedotakljivost v SLO: samo odkrito moraš nasprotovati Janezu Janši. Pustimo se presenetiti, zaenkrat je to samo vihar v kozarcu vode.

  Če bi bila SLO pravna država, bi že odslužil tretjino kazni na Dobu samo zaradi korupcije v mečkatorju!!

 • dob

  Čist sam se iznenadao, usco sam se u trenirku tolk sam se bio isprepadao. Komaj sam splezo iz prepada!
  Ampak tole pa od nega res nisam iščekivo, ja sam mislo, da je poštenjak! Još sam ga volo pa celu familiju sam nagnao volt madona kwa bomo pa zdaj.

 • Johan

  Vsi jugoviči so isto sranje !

  • karlina

   VELIK PODPIS !!!!!!!

 • Nata

  Jaz pa imam poln kufer sex- avantur tega kavbojca !!
  Pa naj jih ima, no !! Ženska, ki se je v to spustila, naj sama odgovarja za svoj položaj, Po navadi vsaka prav dobro ve, v kaj se podaja. Da bo na koncu sama kriva, če bo kaj zinila. Dogovor je dogovor, pa je prav vseeno, kako umazan je .

  Naj ta možakar raje odgovarja za finančne goljufije. Svoje in svoje družine.
  O teh zadevah še in še pišite, ne pa o njegovem sexu in vročih hlačkah Tomićeve .
  Bumerang na Hanzi tv smo že dobili zaradi članka in grdih komentarjev.Zoprna reklama !!
  Saj drugače ne govorijo o Novi. Takrat, ko njihovi somišjeniki packarijo na tem portalu, so tiho, kot miške.
  Jojmene, Nova ? Kdaj se boste kaj naučili.
  Mene zadnje čase veliko člankov zmoti. Se ne strinjam z njimi. Kakšno kozerijo si lahko privoščimo mi, komentatorji. Vi, uredniki pa nikakor ne, če želite biti verodostojni.
  In, pravzaprav ste levakom naredili uslugo. Koleteralna škoda je pa Grims.
  Pojdite se solit.

  • ljubinica

   Slovenija je dezela sprevrzene morale.
   To, kar je storil Jankovic, je ne samo eticno zavrzno dejanje, ampak kaznivo po nasih zakonih.
   In da zenska udari po zenski zrtvi je samo simptom te sprevrzenosti ….

   • dob

    Je mafijskemu botru marlonu kučanu že večkrat obljubil, da se bo popravil, časna pionirska Titova. Ampak pol se pa ne more premagat ko pride v situacijo.. Ga je treba razumet, ko je pa na taki odgovorni fukciji, pardon funkciji, da ves čas ženske srečuje. Pa brez burke so, prasice.
    Ko pa igrajo rokomet, jim pa joški gor pa dol poskakujejo! Dejte l’dje, mejte mal razumevanja, no. Po tekmi gredo pa vse skupaj potne pod tuš, kar predstavljajte si. Pa v Mercatorju so tudi imeli garderobe. Sej to ni človeško, pa še obvezne so, po zakonu, garderobe!

    • karlina

     ha ha ha ha ha ha ah

   • Nata

    Razumem. Hvala za poduk.

  • anzek

   Ženske mogoče na to gledate malo drugače. Sex-avantura…..pa zame je podlo že to, da je izkoristil več kot očitno stisko farmacevtke, ki je bila v fazi ločitve z dvema malima otrokoma. Če se njej to ne bi zdelo ponižujoče, tega prav gotovo ne bi dala v javnost. Jaz jo razumem.

   Hvala ga. farmacevtka, da si se izpostavila, tudi za to je potrebno imeti hrabrost. Malo je takih.

   Njeno dejanje sam razumem kot je opisan v starem slovenskem pregovoru: v stiki še vrag muhe žre.

   Bravo novinar Anže Voh Boštic in spletni portal podčrto.si, za za cel niz prispevkov o družini Janković. Malo je novinarjev, ki si to upajo v naši mafijski državi.

   O ostalih spornih dejanjih družine Janković na tej povezavi: https://podcrto.si/sporni-posli-druzine-jankovic/

   • Nata

    O spornih dejanjih Jankovića in njegovih veliko vemo. A, le naj se veliko piše o tem, ne pa o posteljnih zadevah.
    Samo pripomba. . . kdo je poklical prvi ? Kdo je šel ob 21h zvečer v pisarno?Na pogovor ? Že takrat bi lahko še kaj posnela in takoj prijavila.
    Se pa seveda zavedam, da z mogočnim tovarišem ni priporočljivo zobati – karkoli, no.
    O takih zadevah imam svoje mnenje. Ne izkušnje, ker sem se svojih limitov vedno držala. Ženska je tista, ki pove do kje bo šla. Tudi pri besednih dvobojih je potrebno imeti svojo mero. Prav vsi smo krvavi pod kožo. In tudi beseda lahko zapelje preveč daleč.

  • rrrrr

   Nata, moral sem ti zaploskati. Prav sinapisala: Jankovića je treba razkrivati kot kriminalca, podkupovalca, podkupljenca in uničevalca Ljubljane ter škodljivca na slovenskem nacionalnem telesu. O tem je treba pisati, tudi Nova24TV.!! Ne pa farmacevtka gor pa dol?
   V danšnji povsem razčlovečeni družbi pa pretirano reklamiranje Srbinovega seksualnega daj-dama z neko ,,ubogo” farmacevtko pa mu pri bedastem ljudstvu samo dviga rejting.
   Jankovičeva kriminalna torta:
   1 rezina: gradnja Sožic
   2 rezina: javna sredstva Jankovićevemu Grepu
   3 rezina: prodaja delnic Merkaror
   4 rezina: zemljišče za gradnjo Merkatorja v Nišu
   5 rezina: zastonj donacija JP Energetike za hlajenje Stožic
   češnja na torti: Sex s privlačno farmacevtko

   • Nata

    Hvala! Si mi polepšal večer! Kar naenkrat sem bila precej osamljena v svojem mnenju.
    Nisem zelela omaleževati težav dotične gospe! Vendar je resnično neverjetno, kako se nam zatakne pri nepomembni zadevi! Ki bo prav gotovo škodila samo njej!
    Se pa sprašujem, kje so mnogi oškodovanci lj. žepana. Ali je resnično vse tako zelo povezano ?

 • Hun

  pravilno Zoki …naber si bogatstvo na račun raje…boli te kurac.. desničarje je treba jebat da crknejo…kako jih boli da otrok srbskega očeta kraljuje v prestolnici slovenske vasi…to mi deli

  • Minovak

   Glej, da boš jutri nesel mafijcu 100 €, ker je tvoj bog in boga takega kova je treba častiti, najraje z evri. To ponavljaj vsak dan in verjemi, kmalu boš zdrav, zelo zdrav!

   • Hun

    jebem ti mater slovensko

    • Minovak

     Pa si se podpisal od kje si prišel…marš nazaj!

     • Hun

      prevzemamo vm slovenijo…ce ne zlepa pa dobite po pizdi

     • Minovak

      Očitno te še ni pošlatala trda, slovenska, gozdarska roka…izogibaj se jo, ker od nje padajo drevesa…zaenkrat!

    • if

     Ste se verjetno nespretno izrazili. Kot prisežen slovenstvu izhajate iz slovenske ustavne himne Zdravice: “Bog živi vas Slovenke, prelepe žlahnte rožice, ni lepše je mladenke, ko slovenske je krvi dekle.”
     Slovenska ustavna himna zajema tudi sledeče: “Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom”

     • karlina

      PODPIS !!!!!

 • opazovalec

  Pa klinc, dajte že enkrat zmagat na volitva in nehajte jamrat ko stare babe ali sfalirani študentje!

  • Minovak

   NAROD, KI IZVOLI SKORUMPIRANCE, SLEPARJE, LOPOVE IN IZDAJALCE, NI ŽRTEV, TEMVEČ SOKRIVEC!
   George Orwell

   • karlina

    PODPIS

   • janez cepec

    al pa trapast

 • Minovak

  Hvala moderatorju za odstranjene, primitivne komentarje, ki žalijo vse, ki vsakodnevno beremo EDINI slovenski portal, ki ne laže. Naj bo portal konstruktivno komentiranje na katerem izražamo svoja mišljenja, vse v duhu kulturnega dialoga.

  • Aron

   Je to demokracija? Utišanje drugih mnenj tudi s cenzuro in brisanjem komentarjev? Ne znate se iti demokracije, žal.

   • Minovak

    Demokracija se neha takrat, ko nekdo javno žali, poziva k nasilju in je še, za tako toleranten okus – neprebavljiv. Taki komentarji žalijo tudi kulturo naroda, posameznika in so samo zrcalo tistega, ki jih napiše, ti pa ne spadajo med kulturne in demokratične obiskovalce tega portala.

    • Aron

     Sam sem bil v zadnjih dneh na tem portalu nestetkokrat zaljen, posiljali ste me v anus, ter zeleli bolece smrti. Verjemi, da je desnicarskega ekstremizma cez glavo.

     • janez cepec

      kva pa traparije pišeš, Bunksl naumn, no jest se nism nkamor poslou

     • sprehajalec

      Levičar pa še kuglo v tilnik pošlje, kot je pokazala zgodovina. Ne samo da žali.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Aron

      Vsaj ne cuza lulcka Hitlerju.

     • sprehajalec

      desničar nikoli ne cuza Levičarju.

     • RATATA

      Aron, zdaj te jaz pošiljam v kontracepcijsko taborišče

     • Aron

      Bi me, ne? K sreci ti in tvoji pajdasi nikoli ne boste v taki kapaciteti moci.

     • RATATA

      Kaj ti nagobčnik oči prekriva?

     • Aron

      Nazaj na mamino josko, potem pa spanckat.

     • RATATA

      Ne morem, ker imam ob desetih zvečer šiht, sem dežurni.

     • Aron

      Lepo, da imas sluzbo.

    • karlina

     PODPIS

    • valentin

     Točno tako, tudi nasprotnika moraš spoštovati z dostojnim obnašanjem in dokazovanjem svojega potenciala, kompetenc sicer se demokracija konča in zaide v kalne vode.

   • janez cepec

    tako demokracijo bi imel, če bi veliki vodja pršu na ablast

   • sprehajalec

    Nobeden ne zna žaliti bolj primitivno, kot ravno levičar.

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    A bejz no, veš, ko mi, ki smo tukaj od vsega začetka, kaj komentiramo, oz. povemo resnico na levih portalih, nas vedno brišejo !!!!

  • karlina

   VELIK PODPIS !!!!!!

 • Ana Job

  Kje drugje v Evropi je še mafijec župan glavnega mesta??? Mogoče je izjema najljubša kurćanova destinacija Sicilija.

  • karlina

   TOČNO, pa se po vrhu SRB, pa kje v katerem svetovnem mestu, ki ima grad, ne visi drzavna zastava, ampak LGBT zastava, absurd in SRAMOTAAAA

  • valentin

   Saj bi težko razumel, da ima “močvirje” takšnega župana, če bi ne vedel nić o njenih ljudih.

 • RealRevolution

  “Brez pomoci SD-ja in Desusa ne bi slo”.Seveda ne,ce si en drugem steber drzijo.Ce pade en,jih pade vec preden “steber” poravnajo.

 • Olga

  Se bo oglasila varuhinja človekovih pravic? Komisija za preprečevanje korupcije? Četica, ki je Jankovića vabila v državno politiko? Ljubljančani? Mu bodo še vedno vsi stali ob strani?

  • anzek

   Mafija s Kučanom na čelu se počuti tako močno, da so te informacije samo kot nadležen pik komarja. Na vseh pomembnih funkcijah imajo svoje ljudi, hujše kot leta 1988!! Čakajo samo na namig in zadeva bo urejena. Krivi smo pa slovenci, ki smo preveč pasivni!! Dopustili smo, da se SLO spreminja v JU.
   V porodnišnici v našem koncu, tako porodničarka, se na vsakega slovenca rodijo več kot trije šiptarji!!

   • karlina

    TOČNO, tudi pri nas je zal, tako

  • karlina

   Itak, da ne, če boš vprašala kakšnega Ljubljančana, je on najboljši zupan, itak, saj je odgnal iz SLOVENSKEGA GLAVNEGA MESTA, skoraj vse PRAVE SLOVENCE, ostali pa so v glavnem juznjaki, oz. SRBI , katerim je omogočil dobre sluzbe v javni in drzavni upravi, pika

  • sunday

   že,že vsi čefurji, ljubljančani pa ne!!!

 • dob

  Na tržnici se menita Jankovićeva žena in njena prijateljica. Pa pravi prijateljica:
  – Če mene glava začne bolet, gre moj mož prec v lekarno.
  Jankovičeva žena pa njej nazaj:
  – Mene pa glava začne bolet, če se moj mož samo približa lekarni.

  • karlina

   ha ha ha ha ha ha ha ha ha dobra in resnična

  • sunday

   ne vem kako, vendar sem prebral takole: na pokopališču se menita jankovičeva vdova in njena prijateljica………. ja, ja prehitro sem se razveselil !!!

  • Hun

   Zupan je dec k zmore…blogerski arhitekt je dec ne more…teb dobr jezik laufa te prekvalificiram v pizdolizca al ritolizca

   • dob

    Počaščen. Čeprav moram priznati, da mi je tisti tvoj prejšnji opis mene, ki so ti ga zbrisali, bil bolj všeč. Ampak tudi ta ni slab.

    • Hun

     zbrisal sm sam vse extra sočne žalitve…

 • sprehajalec

  Župan Janković zlorablja javno-zasebna partnerstva za osebne interese!

  Nemogoče, tole pa je presenečenje…

 • karlina

  Dokler bo pod okriljem Kučana, se njemu v Sloveniji ne bo zgodilo nič, absolutno nič, pa čeprav mu vedno dokazejo krivdo, je najbolj zaščiten, še bolj , kot kočevski medved, on se tega dobro zaveda, zato pa so vedno takšni njegovi odzivi, fuj

 • valentin

  Pokvarjeniić bi vtikal svoj tić v vsako luknjo kot pridevnik, naj si bo vaginica, vagina ali vagon.

  • karlina

   Bogsivedi, koliko je takšnih , ki jih je Janković spravil v posteljo

   • valentin

    Prav gotovo ta ni bila prva ! In verjetno ne bo zadnja ?

 • anzek

  Sposojen oglas iz twitterja:

  Iščete zaposlitev za nedoločen čas?

  Bi radi topel dom za svoje otroke?

  Ste lepa in atraktivna?

  Pokličite zdaj.

  Zoki čaka.

  • VRHOVNI SODNIK

   +++++++++++++++++++++++++++++++, ČISTA + 10

  • Janez

   +++++ Dobro, ja. . L.r. J. KOMENDA

   • chico

    Mal preveč sluzava :)

 • Oregon

  sam jaz še zmeraj mislim, da je velik hujš kot če žensko v stiski izkoristiš, nagovarjaš in zrihtaš to, dav sposojenem piskru skuhaš pasulj. ker piskr se znuca, picka pa ne.

  • Janez

   Kakšne klamfe. Malo smešno – že je ? Ampak. No hec mora biti. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Pa?
  SEVEDA.
  TALE “ŽAL” ŽUPAN – IMA MALONE – ZNAK ZA EVRE, DOLARJE – V OČEH. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  NE MORE SKRITI. Se zdi.

 • indijanka

  To je torej brezpogojna ljubezen. Jankoviča žena Mija brezpogojno ljubi. Sprejema njegovo seksualno svobodo. Pojem brezpogojne ljubezni si ob tem javnem primeru precej lažje predstavljam. Brezpogojno ga imajo radi tudi občani glavnega mesta Butal. Kleni Butalci. Butalski župan je rojen pod srečno zvezdo. Počuti se svobodno kot ptiček na veji in še vedno žvrgoli. Bljek..bljek ta brezpogojna ljubezen..povzroča popolnoma napačne učinke.

  • chico

   Ko ji bo prinesel domov HIV, bo konec brezpogojne ljubezni.

   • indijanka

    Kaj pa mora odnesti ljubljančanom, da se ta brezpogojnost konča?

    • valentin

     Oj, tako kot v Ameriki ni več pravih indijancev, tako v Ljubljani ni več pravih koliščarjev.

     • indijanka

      Ja. Zdaj tam živi rod balkonarjev.

     • valentin

      Opankarjev, op. opankarjevićev, Zoki ne.

     • indijanka

      A podzemlje si mislil? Preveč sem pozitivna :). Jppp..opankarji so najhujši.

     • valentin

      ja, mafija in njihove kanalizacijske podgane.

     • indijanka

      Nekoč sem z okna visoke stavbe zrla sajenje dreves po Jankovičevem nalogu. Ali veš v kakšno piksno ji posadijo med beton. Živa bitja so. Sadijo jih zato, da preženejo sivino. Ne razumem, zakaj jih ne narišejo. Indijanka sem…zaželela sem si, da bi drevesa vstala. Hecno a ne..nikomur ni mar.

     • valentin

      Če človek nima čuta do narave, ga živa bitja ne zanimajo, zanimajo ga samo užitek in izkoriščanje, kar pa indijansko zlitje z naravo ne more nikakor razumeti.

     • karlina

      TOČNO, misliš-balkanarjev

  • Ana Job

   Brezpogojna ljubezen ne obstaja. Ženska je orenk nora, če ve, da moški teka za drugim in vztraja ob njem. To pomeni, da je moški ne ljubi več. Normalna ženska se umakne, nora oklepajoča žena pa se pusti na tak način poniževati. Ljubezni ne moreš izsiliti, ko je ni več, odideš.

   • valentin

    Jaz menim, da se družijo in v družbi vztrajajo sebi enaki. Sicer razumem žensko v stiski in njeno ponižanje, morda tudi trenutno potrebo. Ne razumem pa tipa, ki izsiljuje. Če je finko dvakrat dobil, bi ji službo lahko zrihtal, a baraba ne preneha in nima nikoli zadosti.

    • indijanka

     :) službo je dobila že pred seksom

     • valentin

      No, potem je morda le izpolnila dogovorjeno, ali pač ne, kdo ve ?

     • indijanka

      2 x ..v tretje pa ni šlo več. Očitno tega področja Jankovič ne obvlada :).

     • Ana Job

      Mogoče se ne umiva ali grize česen. Ali pa ima, kakšne posebne zahteve. Hahaha

     • dr Janez Sveti

      Česen je zdrav!
      DR Janez SVeti Lekarnar

    • Ana Job

     Problem nastane, ko nima zadosti, očitno. Lepa ženska je in so se mu cedile sline, tako je od nekdaj navajen. Od mene bi dobil brco v jajca, prasec.

     • valentin

      Natanko tako, saj normalen možki se lepi in prijetni ženski težko upre, a tu mora uporabiti pamet in ne pokvarjeno izkoriščanje osebe v težavah. Tu bi se moral izkazati v dobrem in pomagati. S tem bi si pridobil ugled in hvaležnega prijatelja.

     • karlina

      Ana veš koliko je takšnih primerov predvsem v javni in drzavni upravi-preko postelje do sluzbe, ampak očitno mnogim to paše

     • Ana Job

      Poznam nekaj takih. V glavi nimajo pa popolnoma nič. Po tem se te radodajke spoznajo.

   • indijanka

    Tudi moje zvezde ne prepoznajo brezpogojne ljubezni. Prepoznajo samo ljudi nastale iz iste zvezde in druge, ki prihajajo in odhajajo.

    • Ana Job

     Tudi jaz gledam iste zvezde.

     • indijanka

      Vem..prijateljica ❤.

     • valentin

      Tudi jaz, a jih pogosto ne prepoznam.

     • Ana Job

      Sorodno dušo vendar začutiš. Svet se ti strese in noge ti klecajo, ko jo zagledaš. Pomisli malo. :-)

     • valentin

      Saj mi klecnejo, a mora biti vzajemno. Kaj pomaga, če mi je všeč, a se mi le nasmehne, ha, ha…

     • Ana Job

      To ni ta prava, Valentin. Takšna mora biti, da bosta planila eden na drugega, da oba slišita travo rasti, ko sta skupaj.

     • valentin

      Ti dam prav, a kemija je čudna reč in nikoli ne veš ali se bo samo posvetilo ali nevarno počilo. Jaz sem se eksplozijam v preteklosti raje umaknil in sedaj se samo kdaj rahlo posveti…

     • Ana Job

      Tiste ta prave iskre med dvema, ko se res vžgejo, ne opečejo,samo bati se ne smeš.

     • valentin

      Merci, hvala za poduk, a v preteklosti sem se ene, ki je hotela takrat zame preveč raje taktično umaknil.

     • Ana Job

      Če bi ti bila všeč, bi jo že zgrabil z vsemi štirimi, srce nam samo pove, kaj hoče.

     • indijanka

      :) pa veš zakaj si se umaknil?

     • valentin

      Pravzaprav ne. V tistem trenutku in danih razmerah sem tako reagiral. O tem in o tisti ženski sem večkrat razmišljal, danes bi bilo drugače, sigurno.

     • indijanka

      Poišči jo :).

     • valentin

      Saj požnaš rek : ” Ura zamujena ne vrne se nobena.”

     • indijanka

      :) ta za ljubezen ne drži. Ljubezen nima začetka..niti konca. Za dva, ki sta nastala z iste zvezde je nekončna. Nikoli zamujena.

     • valentin

      Morda ?

     • indijanka

      :)zaupanje in prepuščanje…čaka te

     • valentin

      Srečal sem jo še 2x pa me ni prepoznala. Življenje teče dalje….

     • indijanka

      čaka te tista s tvoje zvezde.. :).

     • valentin

      Saj pravim, da zvezde občudujem, a v tisto z zvezde ne verjamem. Morda v drugem svetu, času in prostoru.

     • indijanka

      Vsak gre po poti, ki jo v sebi želi. Njegova je in prava.

     • valentin

      Delno drži. Pot, ki jo hodim je nekje začrtana, velikokrat neznana in prisiljena s strani družbe in okolja. Po moji volji in željah bi bilo marsikaj drugače…precej boljše za vse.

     • indijanka

      Indijanka sem in volkulja. Brez svobode ne zmorem. Zato včasih prizadanem ljudi. Tvoja izbira je boljša :).

     • valentin

      Sam zase menim, da sem pozitivna oseba, a hkrati se utapljam v negativizmu drugih. Ravnovesje držati je težko in prepoznavanje mnogoterih pasti še težje.

     • indijanka

      Tako te zaznavam tudi sama. Ravnovesje je mir Valentin. Mir ni plus niti minus. Zaupanje in sprejemanje je.

     • valentin

      Sam se večno iščem. Kdo sem, kaj moram, kaj zmorem, zakaj nekaj počnem, ki ne prinaša, zakaj dajem prednost nekemu, zakaj se ne spuščam v neznano, zakaj nič nočem reskirati itd.

     • indijanka

      Prenehaj z iskanjem. Sprejmi se in išči življenje. Brez belega volka ni črnega. S strahom ni nič narobe. Prvinsko čustvo je. Bližje miru boš, bolj se bo zmanjševal.

     • valentin

      Hvala indijanka, si prvinska in prijazna.

     • dr Janez Sveti

      Mene ni strah. Veliko je takšnih.Ti ne moreš bit pozitivna oseba, če pišeš takšne misli.
      DR Janez Sveti vesoljc

     • valentin

      Saj me ni strah, pravzaprav se ničesar ne bojim, niti ne drezam nekam, ker mi je že vse jasno. Ne nasedam in ne verjamem “farizejem”vidim v naprej zrežirane scenarije, si ne delam utvar
      in se zoperstavljam negativizmu tega sveta.

     • dr Janez Sveti

      Zakaj pa si prepričan, da je tvoja pot dobra tudi za druge? Ne obstaja takšna pot!
      DR Janez SVeti genij

     • valentin

      Moja pot ni namenjena drugim, tudi ne prigovarjam drugim, da mi sledijo ali se mi pridružujejo na poti. Napačna razlaganja mojih prispevkov niso izključno moja odgovornost ampak nedosledno prebiranje in slaba analiza kritikov mojih misli na prebrano vsebino.

     • dr Janez Sveti

      Ne bom še enkrat gledal ampak a nisi napisal, da je tvoja prava pot?
      Pa me popravi.
      DR Janez Sveti lenuh

     • valentin

      Nisem to zapisal, od kje si to vzel. Z vsem spoštovanjem
      dr janez Sveti.

     • dr Janez Sveti

      “Po moji volji in željah bi bilo marsikaj drugače…precej boljše za vse.”
      Torej?
      DR janez Sveti

     • valentin

      Nisem politični svetnik, niti svetnik dr Janeza Svetega Vesoljca, torej…. kaj predlagaš, da storim, da bo boljše za vse ?

     • dr Janez Sveti

      Zaželi si od srca nekaj in se prepusti. Tvoja želja je dovolj. Pomagaj, če lahko, vendar se v nobenem primeru ne bori za nekaj. Boj samo hrani nasprotnika. Ne misli, da lahko tvoje dobre želje nekomu resnično naredijo dobro. Vsakdo ima svojo realnost in smo on ve, kako je v njej. Jaz nikoli ne morem čutit tvoje bolečine,ljubezni, radosti, ugodja. Tvoj svet se bo spremenil,ko boš delal dobro in ko boš utišal vse strahove,ki jih imaš. Zamisli si, da si večen in si tukaj v tej realnosti samo na obisku. Ni umiranja,ker je samo prehod v novo doživetje. Ti si glavni igralec v vsakem življenju vsi ostali smo samo hologram. Ker si sam v njemu…se zdi realen. Pa ni realno. Po zakonih kvantne fizike ne obstajamo kot materija, ker materija je samo energija, valovanje. Ne muči se ampak uživaj,dan in bodi sebičen. Ta dan je lep tebi. Drugi si naj ustvarijo svojega sami.
      Če želijo.
      sem Nekdo, ki je večen in del Sebstva

     • valentin

      Hvala ti za globoke misli, se bom potrudil. Tudi tebi vse dobro.

     • karpelec

      Da se le kdaj pa kdaj posveti. Tudi to je nekaj več kot nič. Poživi vsakdanjik.

     • valentin

      Saj ni tako hudo, vidim, da me obdajajo tudi čutni ljudje.

   • karlina

    Ja, za normalne zene, ne pa za zene levičarjev, verjetno se njegova zena tudi boji, da bi se ločila od takšne barabe, ker ve preveč o njemu

  • Olga

   Brezpogojna ljubezen do njegove denarnice.

   • Ana Job

    Točno Olga!!! ;-)

    • valentin

     Preračunljivost, ki se ni izšla ?

     • Ana Job

      Mogoče res. Vse se vrača, vse se plača na tem svetu. Kdor ima rad samo denar, se tudi opeče.

     • valentin

      Ja, denar je orožje “hudiča”.

     • karlina

      TOČNO, enkrat sigurno, slej, ko prej

   • karlina

    ITAK

  • karlina

   Zgleda , da levičarske zene za denar in udobno zivljenje, svojim mozem vse dovolijo in spregledajo, ni kaj-denar je sveta vladar

  • dr Janez Sveti

   Zelo dober komentar.
   Samo en popravek. Jankovič ni župan Butal ampak Ljubljane.
   DR Janez Sveti geograf

   • MEFISTO

    Ljubljana so Butale, će ti je prav ali ne!

    Nekoč se je v njej govorilo v slovenskem jeziku.

    • dr Janez Sveti

     Ajde nemoj da se brukaš, bre! Pa svi smo Slovenci.
     DR janez Sveti Mio drag

  • KAPIBARA

   …Jankoviča žena Mija brezpogojno ljubi. Sprejema njegovo seksualno svobodo. ..
   Mogoče že, ampak on njene seks svobode ne sprejema

 • slosin

  Srbijankovič ima tehtno olajševalno okoliščino: rad seksa….To mora na sodišču zadostovati, da ga oprostijo….

  • karlina

   Saj ima zeno za to

   • cosmosjasnovidec

    Njo poriva samo v rit kot vsi levaški zahojenci.

 • sunday

  ta čefutarski zblojenec – kučkinov bratranec – bi moral že zdavnaj viseti, lahko bi se pa nekdo odločil in mu spustil nekaj gramov svinca v to režečo jocker glavo!!!

  • karlina

   No, viseti ravno ne, sedeti v zaporu ze najmanj 10 let, skupaj s Kučanom, to pa res

  • cosmosjasnovidec

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • dr Janez Sveti

   Zelo inteligenten zapis.
   A te nihče ni opozoril, da si s tem komentarjem storil kaznivo dejanje?
   Bom te jaz.
   Teslo kronano, a ne veš, da je tvoj komentar kaznivo dejanje?

   DR Janez Sveti dobrotnik

   • Milan Kecman

    DR Janez Sveti Drekač (saj imaš drekača tudi kje v nickih, kajne?)
    Tisti svinec in pa zid zadaj je še vsakemu lopovu hitro osvežil spomin, kam je izginil nakradeni denar, verjetno pa ne gre za trenutno čudežne ozdravitve.
    Kaznivo dejanje? Saj ni imena spredaj. O kom smo se to že menili?

    • dr Janez Sveti

     Milan, tebi manjka kar precej dilc v tvoji zmešani buči.
     DR Janez Sveti genij

 • tramal

  Srbin je šel danes v beograd.Verjetno je šel pogledati kam bo ušel in je zaprosil za politični azil.

  • karlina

   Ne verjamem, po moje se boji iti v Beograd, ker po moje tam ne bi bil varen ,vse srbske barabe bezijo v Slovenjo, ker se tukaj počutijo varne

 • karlina

  Temu ze na obrazu piše, da je navadna , laznjiva, pokvarjena BARABA !!!!!

  • cosmosjasnovidec

   Podganji čefutarski lopovski izmeček nisi dodala.

   • dr Janez Sveti

    A to si kar sam sestavil? Madona, kakšen intelektualni dosežek!
    DR Janez Sveti genij

    • MEFISTO

     Če bi šlo za Janšo, pa ne bi imel pripomb.

     • dr Janez Sveti

      To pa ni res. Nikoli nisem trdil, da je Janša sploh kaj od tistega kar ga obtožujejo kriv. Razen pri orožju, ampak to je zgodba brez konca.
      DR janez Sveti genij

  • dr Janez Sveti

   A v latinici ali cirilici?
   DR Janez Sveti Metod

 • Janez

  Z JAVNIMI PRIJAVLJENIMI PROTESTI !
  PROTI
  TU PRIKAZANIM
  MANIPULACIJAM IN ZLORABAM JAVNEGA POLOŽAJA – MOL ŽUPANA. . R. J. KOMENDA

  • dr Janez Sveti

   Če te jutri opoldne ne vidim z napisom “župan je perverznež”.demonstrirat na tromostovju, vem, da si ena navadna strahopetna rit!
   DR Janez Sveti genij

   • MEFISTO

    Tromostovje je tvoje torišče delovanja in povezano s posebnimi željami, ki si jih ne tako dogo objavil na SVET24.

    • dr Janez Sveti

     A si odvetniško prakso odprl ali si samo vaška opravljivka?
     DR Janez Sveti oec

     • MEFISTO

      Opravljanje je širjenje neresničnih vesti.

      Mefisto si pa ni nič izmislil.

     • dr Janez Sveti

      Torej zavestno lažeš? Slab si.Moraš vstaknit v lažvsaj nekaj resnice, da se prime.
      DR Janez Sveti 5/6

 • chico

  ” ………………Spletni portal Pod Črto je namreč z zahtevo po dostopu do informacij javnega značaja od tožilstva pridobili kopije več kazenskih ovadb, ki jih je proti ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviču in podjetju Electa inženiring na specializirano državno tožilstvo vložil nacionalni preiskovalni urad. Danes je povzetke vsebine ovadb tudi objavil.

  Med drugim je povzel tudi ovadbo, ki Jankoviću očita, da naj bi od farmacevtke zahteval spolne usluge v zameno za redno zaposlitev v ljubljanskem Javnem zavodu Lekarna Ljubljana. Ovadba navaja nekatere datume, ko naj bi se Janković srečal s farmacevtko in ločeno z direktorjem Lekarne Ljubljana Marjanom Sedejem. Janković naj bi ji zaposlitev uredil tako, da je Sedeju naročil, naj jo zaposli za nedoločen čas. Direktor lekarne je sicer pritiske zanikal.

  Kot so nedavno pojasnili na specializiranem državnem tožilstvu, jim je policija 15. septembra lani podala ovadbo zaradi suma kaznivega dejanja sprejemanja koristi za nezakonito posredovanje, državna tožilka pa je 21. marca letos podala zahtevo za preiskavo zaradi kaznivega dejanja jemanja podkupnine. Vmes je torej prišlo do prekvalifikacije kaznivega dejanja.

  V tem primeru so bili dokazi pridobljeni tudi s prisluškovanjem Jankovićevim telefonskim pogovorom, a je preiskovalna sodnica z argumentom zamujenih rokov ugodila predlogu Jankovićevega zagovornika za izločitev dokazov in odredila izločitev ter uničenje dokazov na podlagi prisluškovanja. Tožilstvo se je na odločitev pritožilo, odločitve o pritožbi pa še ni.

  Na pisanje portala se je odzval tudi ljubljanski župan, ki je v izjavi zapisal, da zakon določa, da preiskava ni javni postopek, zato se sprašuje, “ali je mogoče tožilka ugotovila, da njene neutemeljene obtožbe nimajo realnih možnosti, da bi uspele na sodišču ter poskuša z mano dokončno obračunati preko javnosti in medijev namesto na sodišču.” Ob tem se je obregnil tudi ob pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča, ki da ne komentirata postopkov, ki so v teku, razen očitno v njegovem primeru. Janković pričakuje “takojšnje ukrepanje zaradi protipravnega delovanja tožilke, namenjenega očitno zgolj moji javni diskreditaciji, in prevzem objektivne odgovornosti.”

  Ljubljanski župan je v izjavi za javnost še enkrat zavrnil vse obtožbe. “Nikoli nisem sprejel nobene podkupnine niti kogarkoli izsiljeval za karkoli,” je zapisal………………. ”

  Tako danes Svet24

  • chico

   Reporter danes – …………Po objavi kazenskih ovadb Janković napadel tožilko Blanko Žgajnar

   Ponovno zavračam vse neutemeljene obtožbe, ki so nastale na podlagi izmišljenih in neupravičenih podtikanj. Nikoli nisem sprejel nobene podkupnine niti kogarkoli izsiljeval za karkoli, se je na javno objavo kazenskih ovadb na portalu Pod črto odzval ljubljanski župan Zoran Janković…………………… “

 • Majda

  On dobro ve, da se lahko rezi, saj zivi v Kucanveniji, med slovnclji. Mediji, carlove, karbe in drugi sprijenci bodo raje blatili zimmermane, janse, skratka slovenski narod. Veliki pokovec ima neomajno moc, ker mu to dopuscate. Bedaki slovenclji! Vsi na volitve in prcesirajmo Kucana, Jankovica, Zemljarica, … Slovenec mora postati svoboden, ne samo samostojen!

 • Snorri Sturluson

  Batman: Chaos in Gotham City
  Kekec:Kaos v Ljubljani

 • karpelec

  Spet en strel, ki bo zalutal v nevidno koleno ali zato namenjen predal, samo da ni že preveč poln in lahko pada na vidna tla.

 • MEFISTO

  Mene zanima samo tole:

  – kdaj bo odstopil s položaja župana pred njim slovenske Ljubljane in z vseh ostalih funkcij ter

  – kdaj bo po hitrem postopku razrešen, če ne bo sam odstopil?

 • MEFISTO

  Če bi se to, kar se je Jankoviću, zgodilo Janši, bi mož tisočerih nickov dal takoj v obtok vsaj kakih 100 novih nickov, da bi skupaj z dosedanjimi izbruhal vse, kar bi imel v želodcu.

  Celo dr.Janeza Svetega bi premil z nekaj deset novih nickov.

 • janko

  Naj zbriše v penzijo, še letos!

 • sloustava

  Za cigav denar se pase na Evropskem prvenstvu v Turciji in kdo mu je dal karto, poverilnico za sedenje tik ob igriscu? Ce ne bi Luka reseval zoge pred “out-om”, ga Pop tv ne bi niti pokazala. Kot “navijaca ” mislim! Dokler Ljubljancani ne bodo spoznali, da hara po Ljubljani in jo zadolzuje, toliko casa se bo rezal kot pecen macek, seksu navkljub…. In JA, Jankovic je za ta denar, ki ga je dobil, naredil vsaj 10% manj, kot bi vsak posten zupan! Zakaj ze?!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!