Prvo veliko soočenje kandidatov za župana prestolnice: Logar bi Ljubljano pozdravil čakalnih vrst v zdravstvu in na cestah, Janković se je le populistično bahal, problemov ne vidi

Foto: STA

Ljubljanski župan Zoran Janković in njegov glavni izzivalec na prihajajočih lokalnih volitvah Anže Logar sta soočila stališča, ki jih imata do nekaterih ključnih izzivov, ki prestolnico čakajo v prihodnjih štirih letih. Medtem ko bi Janković v četrtem mandatu dokončal zastavljene projekte, bi Logar v svojem prvem začel z zdravljenjem prestolnice. 

Zoran Janković in dr. Anže Logar sta soočenje v organizaciji časnika Dnevnik začela s kratko predstavitvijo, kjer sta se oba označila za človeka, ki izpolnita dane obljube. “Od mene ljudje lahko pričakujejo predvsem predanost nalogam. Ko se naloge lotim, ne odneham, dokler naloge ne izpolnim,” je uvodoma dejal Logar.  Njuna razhajanja so se pokazala pri številnih vprašanjih.

Že pri zdravstvu se je vnelo
Logar meni, da je treba prestolnico pozdraviti, kar sporoča tudi njegov volilni slogan. Po njegovem mnenju je treba zdravje sicer vpeljati v vse politike mesta, kritičen pa je tudi do področja zdravstva na primarni ravni, za katerega je odgovorna občina, konkretno do dolgih čakalnih vrst za zobozdravstvene storitve, fizioterapijo in druge. Prepričan je, da bi lahko občina kot “veliki pogajalec” na trgu zakupila potrebne storitve in s tem skrajšala čakalne dobe.

Janković je poziv, da je treba Ljubljano pozdraviti, ocenil za žaljivega do mesta. “Tisto, kar ima v rokah mesto, je zagotavljanje pogojev za primarno zdravstvo,” je izpostavil in poudaril, da je občina v zadnjih 12 letih prenovila vse zdravstvene domove. Ob tem je Logarju očital, da je pomešal funkciji, ki jih ima na državni in občinski ravni, in izpostavil vlogo zavoda za zdravstveno zavarovanje pri določanju programov.

Janković Logarju očital odvzem 4 milijonov evrov, sam pa je povzročil pravo bančno razdejanje
Pri razpravi o sredstvih za zdravstvo Janković ni mogel mimo dejstva, da je Logar kot poslanec SDS glasoval proti zakonu o glavnem mestu, ki Ljubljani namenja dodatna sredstva. Logar je odgovoril, da mu župan očita, da je Ljubljani odvzel 4 milijone evrov, sam je pa povzročil 160-milijonsko bančno luknjo.

Eden od neuresničenih projektov v Ljubljani je tudi prenova avtobusne in železniške postaje, ki bi se je kandidata prav tako lotila na različna načina. Janković je izpostavil, da imata “škarje in platno v rokah vlada in Slovenske železnice”. Prepričan pa je, da se bo projekt premaknil z mrtve točke, saj je država v proračunu zanj namenila 66 milijonov evrov.

Logar pa je ob tem podvomil v smiselnost tega, da na območju, kjer naj bi nekoč stala Emonika, zdaj rastejo parkirišča. “Treba se je vprašati, ali je mesto naredilo vse, da se to prepreči,” je dejal.

Aktualni župan problema zastojev ne vidi, Logar ponudil rešitev
Njuni mnenji sta se kresali tudi pri vprašanju prometne politike in zastojev v mestu. Janković enega od problemov vidi v tistih voznikih, ki se v avtih vozijo sami. “Včasih je bilo na tri stanovanja eno vozilo, danes ima skoraj vsako stanovanje tri avtomobile. To je problem,” je dodal. Je pa zavrnil možnost, da bi vozila iz mesta “izgnal” z ukinjanjem parkirišč in višjimi parkirninami. Hkrati je znova obljubil prenovo osrednje tržnice z garažno hišo pod njo.

Logar medtem meni, da se da zastoje na mestnih cestah delno rešiti z delovanjem pametne semaforizacije. “Današnja tehnologija to omogoča. Pametna mesta to danes rešujejo tako, da imajo poleg senzorjev gostote prometa tudi senzorje v semaforjih,” je poudaril. Če bi se Ljubljana osredotočila na takšen prometni projekt, bi se lahko problem dokaj hitro rešil, meni. “Gneča bo še, ne bo pa tiste dodatne gneče, ki nastane zaradi nespametne semaforizacije,” je poudaril in dodal, da je promet v Ljubljani tako slabo urejen, da na njegovem primeru študenti izdelujejo magistrske naloge.

Ko nekdanji “menedžer” ne ve, kaj je to participatorni proračun
Različne poglede imata Janković in Logar tudi glede participativnega proračuna, za katerega si prizadeva Logar. Kot je dejal kandidat SDS, gre za koncept, ki da del pogače skupnosti, da sama odloča o projektih, ki so zanjo pomembni. “Vi meni povejte, kam naj dam nakup bazena Vevče in obnovo. Me zanima, kje bi stal RCERO, kdo bi soglašal, da ima v četrtni skupnosti P+R,” pa je naštel Janković in dejal, da se občina vsake tri mesece sestaja s četrtnimi skupnostmi, s katerimi rešuje tovrstna vprašanja, zato potreb po spremembi pri pripravi proračuna ne vidi. S tem je pokazal, da sploh ne ve, kaj točno participatorni proračun pomeni v praksi.

Logar je medtem izpostavil, da večja participacija pri proračunu ne bi vplivala na osrednjo politiko mesta. “Če daš četrtni skupnosti milijon evrov, lahko odloča o tem, katero šolo bo najprej obnovila, katere pločnike bo naredila najprej in kje bo kolesarska steza,” je ponazoril.

Za Jankovića je znano, da je njegova solidarnost do LGBT-skupnosti neiskrena
Janković je moral odgovarjati tudi na vprašanje o sodnih postopkih, ki ga bremenijo. Znova je poudaril, da verjame v sodstvo, tožilstvo in policijo, da sodeluje v vseh postopkih, da je njegov “nabiralnik dovolj velik za pošto”, ki jo dobiva, in da ima čisto vest. Poudaril je tudi, da se je 12 različnih postopkov končalo njemu v korist.

Ljubljana pod Jankovićem velja tudi za mesto, prijazno do razlik. Tako je Janković med drugim že več let “ponosen pokrovitelj Parade ponosa” in je že poročil istospolni par. Na drugi strani je Logar dejal, da se Parade ponosa kot župan ne bi udeležil, na vprašanje, ali bi poročil istospolni par, če bi ga to prosili, pa je pozval, naj ga volivci izvolijo, pa bodo videli, kaj bi storil. “Ljubljana je svobodno mesto, zato se lahko o tem svobodno odločim,” je dejal.

C. Š., STA

 • Friderik Peršič

  Logar ima prav , Ljubljana je svobodno mesto …in to bo tudi po volitvah , tale Logar , ki je mimogrede že čisto prevzel mimiko in stil govorjenja Velikega Vodje , si bo moral omisliti drugo službo – župan Ljubljane ne bo nikoli …

  • SIMON ROZIC

   Ti imaš seveda raje jeclajočega kriminalca, nepismenega bedanca,
   neslovenca in amoralnega lažnivca, de …to je tvoj nivo!

   • Friderik Peršič

    Bebček , niti z besedo nisem omenil podpore Jankoviću …

    • SIMON ROZIC

     Ah, kje pa!?, iz tvojega teksta kar iskri “antiogar”, de!

   • Simon Novak

    Ne tako grdo o Anžetu, navsezadnje je vaš, čeprav ga je puklasti dobro nagnil…in po teh volitvah bo zanj veljalo isto kot za Kanglo leta 2012: Gotof je

    • marta

     Govoriš iz groba ?

  • macon

   Res si bednik, da brezpogojno podpiraš odkritega kriminalca. Če bi Janši dokazali delček tega, kar počne Janković, ne bi niti v sanjah volil zanj.

   • Friderik Peršič

    A mi pokažeš to brezpogojno podporo v mojem postu …

    • Antonius

     Zakaj se trudite s klobasanjem, če niti tega ne razumete, ker ste zapisali.
     Logarja v kontekstu z njegovim županskim protikandidatom obravnavate pejortivno!
     Zakaj Logarja vnaprej pošiljate v drugo službo in nas hkrati prepričujete, da ste v presojanju obeh kandidatov objektiven, neodvisen in pošten.
     Naspram Logarju zapišite še kakšno konkretno o Jankoviću, da boste vsebinsko prepoznaven in oh in ah uravnotežen.

     • VERRZIFIKATOR

      Tale je konkretna

      So ubili rdeči njemu strica,
      teto in še njuno hčero mlado,
      on pa se odpravlja na parado,
      fant v družini je bolezni klica.

      Zdaj oglaša se iz vseh sivin,
      da je fant napreden, zase misli,
      skremži vsakič se obraz mu kisli,
      saj je nemškega soldata sin.

      Tetka pa bila je partizanka,
      udbovček poklicni njen možiček,
      ve se, kakšen bil je tisto tiček,
      ne ostane namreč nič neznanka.

     • Friderik Peršič

      Spet ti , ojoj …a ti v OŠ niso hoteli objavljati pesmic in si ostal zakompleksan …?

     • marta

      Zakompleksan si ti, ker med drugim tudi pesmic pisat ne znaš.

     • VERRZIFIKATOR

      Za osnovnošolce rime pišem,
      tudi za odrasle kdaj otroke,
      kratke vedno stihe, na obroke,
      bolje je, da zanje kaj dorišem.

      Pri zadevah malo bolj osebnih,
      vem, da vsak ne more žal slediti,
      a ne gre se tem prilagoditi,
      ki otroci so potreb posebnih.

     • Simon Novak

      Logar s svojo falango luzerjev (Tonin, Podobnik, Jelinčič, Požar in “za otroke gre” Primc) nima za burek proti Zokiju

     • marta

      Anže ne krade pa kljub temu ima dovolj za sebe, da mu ni treba krast.

     • Simon Novak

      To praviš ti

   • Simon Novak

    Ti bi še vedno volil za velikega ljubljenega vodjo, če bi ga na lastne oči dobil pri nečem nezakonitem

    • macon

     Pa si mi nalimal nalepko in sva po tvoje obadva enako umazana: ti, ki zagovarjaš in podpiraš kriminal in jaz, ki bi ga tudi, ker sem bojda obseden z “velikim vodjo”.

     Realnost je pa taka, da samo ti podpiraš kriminal. Svojo komunajzarsko umazanijo ves čas lepite nam drugim.

     • Simon Novak

      Ti si umazan tako, da sploh ne veš

  • Simon Novak

   Tisti bebasti nasmeh mu bo kmalu zginil z obraza

 • zokispoki

  Cigan je se enkrat dokazal, da je popolno govedo, de !

  • Simon Novak

   Pa ne tako grdo o Anžetu

 • Lipe

  Zoki ga je povozil ko pleskavico.

  • Simon Novak

   In 18. 11. ga bo še bolj

  • marta

   Si pa res en velik Lipe, no. Le od kod si se vzel ?

 • Marija

  Logar je pokazal da zna samo metati ovire na pot razvoja Ljubljane.

  • Mojca pokraculja

   Ti pa kažeš da podpiraš in zagovarjaš kriminalce.

 • Jvgg

  Zoran ti si najboljši župan.

  • Andrej

   Ja, sam lokacijo si zgrešil. Najboljši v Saraocih.

 • skorpijon93

  lublančani , svetujem vam da si ogledate prago, češko prestolnico,da vidite kaj je lepo in urejeno mesto pa seveda nižji življenjski stroški, tam kjer je živel in služboval v ljubljani rojen arhitekt plečnik, lepo je videti kako vas jankoviććć ( ĆĆ) skubi in krade na vsakem koraku, se mi prav smeje, prav privoščim vam !IN PA ; v višegrajskih državah ni muslimanov, ni jankovićev, ni multikulturnosti, pa je mir in blagor, ne poznajo getov, ne poznajo uličnih tolp, nevarnosti po 8 uri zvečer , prepovedanih območji, kaj bo pa z lublano in s takšno radikalno levo liberalno politiko ? še arhitekt plečnik je bil bolj cenjen v pragi kot je v lublani, zamislite se !

  • macon

   Ni to leva liberalna politika, temveč leva komunistična politika. Besedo liberalno, ki ima v sebi svobodo levi ekstremisti zlorabljajo na vse načine, liberalizem je pa desničarski individualistični politični termin.

  • večni srb

   Si ti bil kdaj v vasi Synkovo? Tako le zgleda pa kar ni Praga: – https://youtu.be/SPLnsa7ROa0

 • Antonius

  Zoki penismačić je itak slep. Stisk v katere spravlja starejše in stare Ljubljančane s prometno ureditvijo vred itak ne vidi., denar pa zlahka zavoha, sliši in prepozna na otip.
  Zoki s tistim neki pne med nogami je solatarski frajer. Zgornjo glavo uporablja, da nam prodaja nasmešek, spodnjo ima pa zato, da nas z apotekarko vred na vse mogoče načine =be.

  • yello

   =be vas, ker si sami ne morete dobiti niti farmacevtke in se ves čas ponižujete, vsaka farmacevtka bi vam ušla vsako noč z drugim, tako je, če ste neprivlačni.

   • Antonius

    Pa ja niste nedolžnosti izgubili z izsiljevanjem socialno ogrožene?
    Ljubljanski župan Janković je na to *foro* ženi Miji skočil čez planke.

    • yello

     Vam bo vsaka skakala čez planke, če boste po pomoti kakšno dobili.

     • marta

      Govoriš iz lastnih izkušenj, kajne ?

     • KAPIBARA

      Nimaš + , če si ga ne daš sam..

    • Simon Novak

     In?

   • zokispoki

    A cigan, sicer blamaza na dveh nogah, je pa privlacen? Priblizno tako, kot je privlacen vonj razpadlih superg kaksnega ilegalnega migranta iz Pakistana, de !

  • VERRZIFIKATOR

   Janko Zorman

   TRD BODI, NEIZPROSEN

   Trd bodi, neizprosen mož jeklen,
   župan prestolni vpije desetletje,
   zato podpira skrajno že početje,
   za nov mandat postal bo mož polten.

   V karkoli se županček aktivira,
   se z aktivisti v javnosti objema,
   podobo njihovo še sam prevzema,
   pusti, da ga od zadaj kdo podpira.

   Mu ne diši posebej takšna vloga,
   a se kot lajdra nanjo je privadil,
   ponovno z aktivisti telovadil,
   župan oblast, kar jasno je, uboga.

   Trd bodi, neizprosen naš župan,
   oblast od zadaj stalno narekuje,
   če treba bo, bo vsak dan le še huje,
   ne žêli si, da pride tisti dan.

   Ne žêli nič, da pride tisti dan,
   od zadaj drug bo tebe navigiral,
   drugače boš, jekleni mož, pikiral,
   ko enkrat aktivistom boš predan.

 • skorpijon93

  lublančani in slovenci prav z smehom je gledati kako vas skubijo, kradejo, dražijo na vsakem koraku in uvažajo tujce , kar volite levičarje naprej, ste 100 let za Češko ! hihihi, bodite kot čehi če morete ? ni problem v politikih, problem je v tistih ki se volitev ne udeležijo in pa tisti ki volijo levičarje ali pa lažne nove obraze , tisti so problem in to ogromen ! NI čudno da 10 let stopicamo na mestu , NI čudno da imamo težave z izseljevanjem državljanov

  • yello

   No vaš jj je definitivno večji kriminalec kot jankovič.Zato vas sdsovcev tudi nihče na mara. Ko se očita kriminal jj ju se delate neumne, s prstom pa vedno kažete na druge, češ ujemite tatu.

   • večni srb

    A to imate tam kakšno tekmovanje ali kaj, kdo je večji gnoj? Vaš je zagotovo, za Janšo se pa še ne ve, zaenkrat si ti to rekel.

   • macon

    Janković je od Mercatorja verižil s firmama v lasti sinov, jemal provizije in si jih nakazoval na zasebni račun. Kaj podobnega je storil JJ?

    • večni srb

     Niti ne, on je menda kar cel Merkator prepisal Šrotu oziroma hrvatom.

    • Simon Novak

     Nič, puklasti je angelček (za zahojene đesnjake)

     • macon

      Kaj kriminalnega je torej storil?

     • Simon Novak

      Če pa sem napisal, da je angelček, še brati ne znaš, zahojeni

     • Republic Commando

      Vprašanje, na katerega NOBEN levićar nima odgovora ;))

     • marta

      Ti ni nič nerodno, ko pišeš takšne laži ?

     • Simon Novak

      Tebi je?

  • večni srb

   Glej, jaz ti bom povedal za koga lahko oddaš glas, kandidati so žaba, orangutan in raca, zdaj pa voli. Vsi tri živali se strinjajo, da ni si preveč bister, če se boš tako lažje odločil izpolniti svojo državljansko dolžnost.

 • rrrrr

  Znano je, da mora županu Jankoviću vsak gradbenik plačati vsaj 10 % provizije od posla, če želi v Ljubljani graditi. Doslej so se mu brez harača izmuznili le le trije: graditelj prekopa na Ljubljanici G. Gruber, kipar vodnjaka treh slovenskih rek F. Robba in arhitek tromostovja, tržnice in Žal, J. Plečnik.

  Pa še za te se je Janković zaklel, da dokler bo on župan Ljubljane, tile klošarji ne dobijo nobene nove pogodbe več.

  • Vrhovni sodnik

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

  • večni srb

   če te prav razumem, so vsi gradbinci skorumpiran drek, ker vsi zaračunavajo 10% več kot je vredno. Na mestu župana, bi ponudbe iskal v Avstriji ali Italiji.

   • Ivan Friderik Novak

    Oj, srb, procentni račun . . .

    • Steiermark

     srbin razume po srbsko……

  • Franc Šink

   Tudi Fabiani mu je komaj pobegnil.

  • KAPIBARA

   Odlično :-)

  • Slovenka

   Samo nekaj mi pojasni. Tip že kakšnih 12 let vleče lepo plačo, pobira desetino in še kaj bi se našlo. Kako je lahko torej v takšnih težavah? S tem, kar je iztisnil iz Ljubljane, bi moral imeti kar nekaj pod palcem. Razen če denarja ne nosi ven.

 • Vrhovni sodnik

  Sem si ogledal posnetek, župankar bo sigurno padel. Sem bil pa presenečen nad Lesjakom, je pošteno vodil, un tamal zraven je bil pa pristranski.

  • Dr. Ustavnega prava

   ITAQ kolega, ti vedno zadaneš.

  • Simon Novak

   Mogoče leta 2022, Anže nima za burek

   • KAPIBARA

    Ko bo imel Anže za burek, ti za rolco novš mel..

    • Simon Novak

     Možno, zahojeni

  • O’Brien

   Zgleda, da so se Jankoviću odpovedali. Tudi Pop je začel pisati o barabijah.

   • Slovenka

    Samo koga bodo nastavili namesto Zokija? Res verjameš, da bodo dopustili Logarjevo zmago?

  • Slovenka

   Glej, glej. Lepo, da si spet v akciji.

 • šmentanamuha

  kje je posnetek?

 • večni srb

  Zaradi Logarja, Ljubljana ni dobila denarja, na teh volitvah je zaključil.

  • KAPIBARA

   Zaradi zokanoviĆa pa ga je dobila ŽE preveč..

 • večni srb

  naši župani spadajo med najbolj nesposobne kar sem jih videl, primerljivi so edino s šerifi na balkanu. Vsi po vrsti, na čelu z domačim, tudi Jankovič in vsi ostali, noben od njih nima za burek. Pokažite mi srečno in uspešno občino, brez tretjerazrednih občanov in državnega terorizma, pa bom spremenil mnenje, je ni, povsod je isti drek. Zakaj je tako, iste stranke, ki jih ignoriramo že na državnih volitvah, izbirajo tudi te kretene. Odločajo pa najbogatejši občani, ki so tudi največji tranzicijski lopovi in v bistvu fašisti, oni financirajo vse v krajih, lahko iz idiota naredijo župana, gre pa tudi po obratni poti in dobrega človeka popolnoma uničijo, čeprav na vrhu raje pritiskajo drugače, ker bi zgledalo, da so slabo svetovali. Pa se nikoli ne zmotijo, izbrerejo samo take, ki bodo zagotovo lagali celemu kraju in naredili tako kot oligarhije hočejo. In tako bo še dolgo, dokler ne bo enkrat Nemčija nehala kupovati naših proizvodov, ko bodo oligarhije čez noč ostale brez denarja za svoje fašistične drone. Takrat se bo oblast preselila nazaj v stranke, kamor spada, ampak takrat bo še za marsikaj drugega prepozno in zaman.

  Župan je neposredno izvoljen in lahko naredi vse, isto kot predsednik države, ki tudi nima nobenih pravih pooblastil, vendar zastopa cel narod. Stranke skrbijo za svojo rit, neposredno izvoljeni ljudje pa odgovarjajo celi demokratični skupnosti, torej je njihova volja nad strankami. Zakon gor ali dol, župan se mogoče res ne more mešati v postopke, lahko pa začne svoje, ki nevtralizirajo državne in pokliče na pomoč celo občino. kaj lahko stori država, lahko edino pošlje vojsko, če imajo jajca. Isto lahko naredi predsednik države, če je kakšna posebej pokvarjena budala oprala možgane celemu kraju, lahko pošlje tja medije, da osvestijo prebivalstvo in zatre pokvarjeno barabo. Vedno gre za argument sile, ki pa je opravičena edino, če je raba razumno in moralno dobro utemeljena in ni boljše možnosti. Vsi izvoljeni posamezniki se morajo najprej dobro zavedati moči in vpliva, takoj zatem pa morajo vedeti, da so odgovorni s svojim življenjem, s celotno kariero in so vmešane tudi njihove družine, eni zdržijo pritisk, drugi se zlomijo že med kampanijo, na koncu zmaga tisti, ki je bil najbolj fanatičen in odločen.
  Na tem mestu se naša demokracija konča, namesto da bi občani kritizirali svoje župane in zahtevali odgovornost od njihovih političnih štabov, se fašistov vsi bojijo kot hudič križa in jim raje ližejo rit, ker potem kaj dobijo in se jim kaj spregleda. Čez župana pritožit se pa ne da, oni pa tudi vedo, da so zarukanci najprej jezni na vse pod njimi in imajo vedno podkupljenih dovolj svojih težakov, da za njih naredijo po ulicah red, kadar je treba delati velike svinjarije, jim je nenazadnje na voljo tudi cel gnil državni aparat. To je ena velika izrojena družina, mene na volitvah ne vidite več.

 • večni srb

  Gremo po vrsti.
  Zarečenega kruha se največ poje, zato se v diplomaciji izogibamo izrazov kot so nikoli ali vedno, včasih se stvari pokažejo v drugačni luči in je najbolje pustiti vse pri miru, da ni še slabše.
  Zdravstvo lahko reši edino več zdravnikov in kazenska odgovornost šamanov in evrgenikov, kar je velika večina naših zdravnikov, pa tudi ostalega osebja, celo sama medicinska fakulteta, vse se je spremenilo v drek. Pojma nimam kje bomo našli višek dobrih strokovnjakov, zagotovo v nobeni državi kjer imajo ljudje boljši standard od nas. Tako je načelno pravilo, če moraš študirati 12 let in si v tem dober, ne greš živet na slabše in se borit proti terminalno bolanemu sistemu, v katerem itak nihče ne more ozdraveti. Prvi sistemski ukrep bi morala biti diagnostika, ki je pri nas praktično ni, zdravniki se dobesedno norca iz bolnikov delajo,ugibajo pač, probajo to in ono ali enostavno pošljejo k specialistu, ki ga bolnik ne bo videl še vsaj pol leta in bo takrat že zagotovo zelo bolan. Zakaj pa ne, saj jim nihče ne gleda pod prste, če ne postavijo diagnoze, tudi za namerno napačno zdravljenje ne morejo odgovarjati. Drug ukrep je dostopnost terapij, imamo državna zdravilišča in turistično rekreacijske centre, ki smo jih financirali kar 70 let, pa prav najbolj revni in posledično največ bolani ne more tja, ker nimajo. Tretji hite ukrep je uvoz boljših zdravil, raje prodajmo naše zvarke in biže baže nekam poceni in doplačajmo za prava zdravila, ki pa brez pravilne diagnoze seveda ne morejo pomagati.
  Brez teh ukrepov, ne more biti bolje, niti slučajno. Niti eden od kandidatov za župane ni niti omenil ničesar od tega, en večji kreten od drugega.

  • večni srb

   4 milijone sem komentiral že spodaj. Jankovič je hotel Logarju dopovedati, če ne bi on zajebal tistih subvencij, bi bil račun 156 milijonov, čeprav to itak ni problem Ljubljane, ki je poravnala fiksno vsoto, če sem ga prav razumel. Nikoli se ne zavrne denarja, ne v politiki in ne v zasebnem življenju, to se uči že male otroke in tak odela tudi Logar v svojem privatnem življenju.
   Kako bi Ljubljana porabila denar oziroma kako res poteka ekonomija, to je pa druga stvar, kdor hoče nabijati populistične točke, mora poiskati ljudi, ki so zaradi takih idej izgubili ali so bili celo nasilno onemogočeni, s strani fašistične občinske oblasti. Ampak tega ni nihče rekel.
   Seveda se župan lahko meša v vsa dela, ki tečejo v njegovi občini, ne smao lahko, mora se, ker morajo izvajalci upoštevati krajevne specifike in želje prebivalcev. Ampak to ne pomeni, da so kraji na robu mesta odrinjeni od strokovnih centrov, ravno nasprotno, vsaka vas najame za elaborate in ekspertize kakšno agencijo v prestolnici znanosti in umetnosti, tudi naše najbolj zahojene rovte, zato je Ljubljana vedno vmešana v vse projekte. Še ena napaka v logiki amaterja.
   Pametni semaforji so isto kot pametni telefoni. In, a zaupate svoji igrački, vedno deluje kot je treba, se nič ne ruši pod preveč api in nikoli ne zmanjka baterije sama od sebe? Haha… ne se zajebavat s temi poceni kitajskimi električnimi lego kockami, to je vse drek., ki se čez par let vrže stran in kupi nov model iste oslarije, izdelane tako, da crkne. V azij igradijo bloke za mogoče 20 let, potem stolpnice porušijo v prah in zgrdijo nove. Tako za en kurc je vse, da dlje niti ne bi zdržale, mi smo pa Evropa, kjer čez par sto let poteče samo garancija, stoji pa tisoč let. Isto je v prometu, poglejte si kdaj kakšen filmček na Youtube kako zgleda pametni sistem na Švedskem, že pred 30 leti je bila povsod elektronika, ki jo delajo finci, ne pa socialni problemi in invalidi.

  • Joško

   Prijatelj, a celo noč dežuraš???

 • VERRZIFIKATOR

  Janko Vičar – Sara Orceva

  IZ DOMAČIH LOGOV NI

  Iz domačih logov ni novica,
  saj v ospredju vas je Karaovce,
  čoban v njej prešteva tuje novce,
  pravi temu naša se pravica.

  Iz domačih logov tudi ta ni,
  da sinova sta še na prostosti,
  kljub nasilju in navzlic grobosti,
  oče pa navaden tat pretkani.

  Iz domačih logov ne deluje,
  po zdravila kdor se tja zateka,
  kjer stoji proslula apoteka,
  ki se jo najlaže izsiljuje.

  Iz domačih logov se ne sliši,
  da bi kdo bil takšen primitivec,
  da nasedal vsak bi mu volivec,
  ko igral bi z njim se slepe miši.

  Iz domačih logov zagotovo
  pa novica tale je prispela,
  občina domača bo vesela,
  ko se razcvetela bo na novo.

 • sloustava

  Kot je dejal g. Stih: jaz bi naredil pol vec s pol manj denarja! Cistokrvni mesanec naj pove, kje je druga polovica denarja! Ali kot sporoca Makarovicka: pola sebi pola sarcu daje! Naj Jankovic obelodani, kje je druga polovica denarja! Pove naj, zakaj laze! Kaj pa Klece in vodovarstveno obmocje? Kaj pa Rakova jelsa? Kaj pa center Ljubljane, Gosposvetska ulica? Uf, dr. Logar, imate moj glas! Pa ne samo mojega!

 • luka globus

  logar je bil preblag, cigankoviča bi moral ratrgati…

  • Kataklizma

   s čim le?? Anže nima te kvalitete

 • Amerikanc

  Zoki še vedno ne verjame v poraz, ker je prepričan, da je vse občane navadil na koruptivnost, podmazovanje, izsiljevanje,…vendar ljudje so se začeli bati za svoj ugled,..v bodoče jih neumnosti lahko koštajo, določeni pa bojo fino plačali svoje zablode,..moralno in pred sodiščem.

 • von Rhein

  Ne živim v Ljubljani in tudi volitve me zadevajo samo v tistem delu dosedaj v katerem se Janković vtika v politiko na vseh vitalnih področjih delovanja države.Nastopa kot nek privesek rdečih banditov,oglaša in odziva se na vsako zadevo tudi izven mesta. O “plazilcih” (Mencinger,Kenda,yu &comp idr.) sem že dosti napisal,ne razumem tistih pravih domačinov,ki živijo v mestu, kako in zakaj podpirajo osebo,ki v osnovi niti govoriti ne zna.Nekaj žveči,momlja,sika in slini,vse do nerazpoznavnega govora,ki ne zveni niti kot ljubljanski dialekt,niti kot slovenščina in prav kjliče po intervenciji logopeda.No,mogoče ga nekateri podpirajo prav zato,ker ne razumejo kaj “naklada”,ko se postavi za govorni oder ali pred kamero.

  • KAPIBARA

   Pravi domačini NIKOLI nismo volili zokunovića.. samo obrobne mestne poturice..

   • von Rhein

    Na žalost vas je premalo.Na kritično mejo mi dvigne pritisk starejše osebe,ki v lepem naglasu domače Spodnje Šiške reče…ja,bom kar opankoviča,velik dobrga je naredu za Lublano.

    • Black_Raven

     in takih kretenov je več kot polovica LJ…

 • Slovenec sem

  Odhajajočemu županu, ki bo kmalu nekdanji in bivši župan, pa res ne smemo vzeti vsega veselja do življenja.

  Tudi počitek v kaki specializirani ustanovi, ki so mu ga preprečevala tožilstva in sodišča, si zasluži.

  • Simon Novak

   Slovenec (ni)sem, samo mokre sanje đesnjakov

   • KAPIBARA

    Sanje se kdaj pa kdaj tudi uresničijo..

    • Simon Novak

     18. 11. 2018 NE

 • Andrej

  Če ste dobili domov Zokijevo propagandno gradivo si oglejte stran 30. Tam piše, da je totalno zapufal najvitalnejše dele mesta: LPP, Energetiko, Vodovod, Kanalizacijo, Snago, Parkirišča-Tržnice, Žale. Vse to je skrito pod Javni holding. In zdaj mi naj pove, kako bo posodobil osnovno infrastrukturo mesta, če je že stara, denar je pa izpuhtel drugam.

  • rabbit

   Pri nas se sedaj dela kanalizacija, vodovod je pa star 60 let in namesto da bi delali oboje hkrati pravijo da za obnovo vodovoda ni denarja.

  • Kataklizma

   ob Zokijevem je bilo tudi Anžetovo, zakaj o tem nič ne povete?

   • Andrej

    Ker ga še nisem dobil. Pa ti povej, če je notri kaj zanimivega.

    • Kataklizma

     ne v enem, ne v drugem nič pametnega …

 • von Rhein

  In še eno mnenje o nastopih aktualnega ljubljanskega župana. Je zastopnik glavnega mesta države,reprezentant.Če odmislimo znanje jugoslovanščine,ki mi omogoča nemoviran stik s predstavniki držav bivše yu,je treba pomisliti tudi na blamažo,ki jo ponuja ob srečanjih med katerimi se uporablja eden izmed uveljavljenih svetovnih jezikov.Tolmač je lahko prisoten pa vseeno je treba tudi osebno izreči nekaj kar ustvarja stik,samo : ju vilkomen u nalepši grad,ni dovolj.Zame je prava mora,ko ga vidim z mestno verigo okrog vratu,namesto s tisto s kuglo na nogi.

  • freedomfighter

   Ja ce je tako slab zakaj pajubljana raste kot se nikoli prej da o turizmu ne govorimo ali pa maraton ko je postal zupan je imel par tisoc obiskovalcev danes pa 50 000…res je slab zupan a ne

   • rabbit

    Zanima me kaj bi rekel, če bi ti in tvoji delavci pridno delali na stadionu stožice potem pa ne bi bil plačan in firmo bi moral zapreti in delavce bi moral dati na cesto bi potem še govoril o dobrem županu.

    • freedomfighter

     No tu se sicer strinjam s tabo vendar pa tudi jankovic ni mogel predvideti svetovne gospodarske krize…propadlo je 80 procentov gradbenih podjetij tudi najvecja…najbrz ni za vse kriv jankovic…drugace so pa pri stozicah najbolj najebali podizvajalci in ne razumem zakaj niso denarja zahtevali od obcine saj jim zakon to dovoljuje oni so pa tozili izvajalce namesto obcine…da ti se razlozim zakaj to pravim…nasa zakonodaja omogoca podizvajalcem da ce niso placani od izvajalca lahko zahtevajo denar od narocnika podjetja oni so pa denar zahtevali od izvajalca…to seveda ne opravici jankovica…za zakljucek pa se to jaz nisem gradbenik in me ne briga kaj se dogaja z njimi…vsak zase ali kako nas ze uci kapitalizem

     • rabbit

      Veš en drek moji sorodniki so tožili tako Energoplan kot tudi Gradis, ker sta šli v stečaj so tožili tudi MOL pa kaj se je zgodilo nič sodišče je odločilo, da mora dolgove poravnati Energoplan oz, Gradis skupina G, ki pa sta v stečaju, to je celo povedal gospod, ki je bil pred Logarjevo preiskovalno komisijo ker so tožili v Ljubljani ne dobijo nobenega posla prav tako je pri mojih sorodnikih.
      Se pravi če bi imel podjetje gradbeno podjetje tebe ne bi brigalo da bi nekaj mesecev zastonj delal, še več delal bi z izgubo ker bi plačal delavce, material, davke državi denarja pa ne bi dobil, kaj si ti javni uslužbenec Zorana Jankovića, da te to ne briga. Ali ti tudi hodiš v delat pa rečeš kaj me briga če me ne plačajo.

 • Franc Šink

  Janković naj se čimprej nauči zaporniškega slenga.Prišel mu bo prav.

  • Simon Novak

   Si bo delil celico s puklastim?

   • KAPIBARA

    Ni važno s kom, samo da bo tam..

    • Simon Novak

     Pa še kako je važno, zahojeni

     • KAPIBARA

      Zadnja beseda je tvoj podpis

   • Kataklizma

    en bo narakoval, drugi bo tipkal :D

 • Simon Novak

  Vse je boljše kot Anže in njegova SĐS falanga “pobratenih” luzerjev

  • Black_Raven

   tipično razmišljanje fašističnega izmečka kateri je na svet prišel s kozlanjem…

   • Simon Novak

    Bejži, no

    • Black_Raven

     s tem komentarjem si samo potrdil mojo domnevo idiot opranoglavi…

     • Simon Novak

      Ti nimaš domnev, zahojeni

   • Simon Novak

    Vidim, da se še spomniš svojega rojstva, pohvalno, zahojeni

  • marta

   Koliko ti plača ? Tako na “četiri oka” ?

   • Republic Commando

    Ker bedak bi pa temu imbecilu plačal karkoli???

    • Kataklizma

     ti mu že par mandatov :D

   • Simon Novak

    Kdo, Martica?

 • luckyss

  Ljubljani bi se seveda prilegla sprememba iz povsem “sanitarnih” razlogov…Kdor je predolgo pri koritu običajno začne srat kar ob njemu…vprašajte kmete svinjerejce ;)
  Ni pa dobra sprememba na silo in na slabše….bodo volivci odločili…
  Vsekakor pa spletni mediji, kot je ta, ne koristijo Logarju..

  • Common Sense

   Luckyss, imaš prav. A roko na srce, skorajda ni medija v tej slovenski krajini, ki ne bi “sral”. Vsak na svoj način in v svojo smer. Logarja ne dobi pozitivne “zaslombe” nikjer drugje kot tu. Se pa strinjam, da bi Nova lahko zmanjšala bombastičnost člankov in pisala bolj umirjene+profesionalno napisane prispevke. Jaz bi bil pripravljen plačevati, če bi to bilo tako.

   • rabbit

    Zakaj pa če bi Nova v resnici hotela pisati bobastične članke potem jim dam par nasvetov. Zakaj je Zoran Janković bil deležen bon nakupov v Baby centru, zakaj je veliko delavcev-k, ki za zaposleni na Holdingu Ljubljana deležni psihiatričnega zdravljenja, Zakaj Janković ne podre Roga (mamila) in še bi še našlo tako da če bi se samo z Jankovićem in njegovima mulcema ukvarjali bi imeli novinarji polne roke dela.

    • Simon Novak

     Ha ha ha, kar udrihajte, zahojenci, še bolj udrihajte, bolj udrihate, bolj Zokiju raste podpora, Anže s svojo falango luzerjev pa vedno bolj tone

  • macon

   Blazno zanimiva je vaša izkrivljena morala, ko od opozicije zahtevate brezmadežno svetništvo, vašim levim režimcem pa dovoljujete in odpuščate tudi najhujši kriminal.

   • Simon Novak

    Anže nima za burek proti Zokiju, zahojenec

    • macon

     Baraba in faši si, Simon Novak. Izrojenec in zblojenec.

     • Simon Novak

      Ha ha ha, pomiri se, da te ne bo kap

     • macon

      Ha ha ha, verjamem, da ti ni lahko, posrani kreten.

 • ZatonMesecnikov

  Lider slovenske Levice, Zoki. Človek, ki je slovensko levico poenotil in jo pooseblja.

  S svojimi pizdarijami….

  • freedomfighter

   A ni milan vodja levice hahah

   • Kataklizma

    odvisno kateri dan v tednu je

 • Black_Raven

  v vsaki normalni državi bi to govno od jankoviča že kdaj viselo iz kakšnega kandelabra pri nas bo pa vnovič izvoljen za župana tudi bog nam ne more več pomagat šlo v kurac vse…

  • Simon Novak

   V vsaki normalni državi Anže s falango luzerjev (Tonin, Podobnik, Jelinčič, Požar in “za otroke gre” Primc) niti ne bi kandidiral, ker bi se od sramu, da je oproda puklastega, ugreznil v zemljo

 • xtc

  V ZDA bi Žeprković že z mulcema vred že davno županoval v kaki Alcatrazu podobni občini.

 • bubamara

  Ko bo Slovenska zastava vihrala na gradu, bo Ljubljana del Slovenije. Sedaj je žal del Srbije.

  • Simon Novak

   Leto 2022 je blizu, boste lahko spet poskusili

  • Kataklizma

   veli Dara Bubamara … neprecenljivo

 • Silos

  Radijska poročila so pa bolj pohvalila Jankovića

  • von Rhein

   Ne poslušam ga-ga. Sem kaj zamudil?

   • Simon Novak

    Ne, boš 19. 11. zjutraj vse izvedel, zahojeni

 • Anton

  razumem Jankovića in nebi želel biti v njegovi koži, njegova družina je milijonsko zapufana, nad njim visijo tožbe take ali drugačne nravi, edina rešitev zanj je, da obstane na položaju župana Ljubljane,družina je odvisna od njega, če tokrat izgubi ta položaj, po mojem mnenju, pride do domino efekta,kar pomeni za Zorana karierni propad, za g. Jankovića je to prelomna točka, ali bo obstal kot župan vkolikor ne, bo sledil kot sem že omenil prosti pad zanj in za njegovo družino.Politična kariera pa je zanj bila dokončno zaprta 2012, krivda je pa izključno na njemu, ker pač ni znal šteti do 46, predvsem pa mu je cokla njegov značaj.

  sarkazem press

 • Hun

  Največ je tem nenanasitnim kreditarjem na lepe oći pomagala vlada Janezova. Ko so ob koncu mandata izglasovali zakon o insolventnosti-osebnem bankroru. Takrat so vsi milijonski dolžnilki NLB in NKBM uveljavil osebne stečaje. Od Jankoviča, Zidarja, Ivanjkota…

 • Republic Commando

  Ajgaa Simon Novak, vzemi tablete, ki ti jih je predpisal veterinar pa idi počivat. Zahojenc

  • BlackOpsSystem

   reci mu naj mamo vpraša!!!

   • Kataklizma

    je vprašal že vajini mami, sam nista mogli odgovorit, s polnimi usti

 • plavi-mil

  Bravo, g. Logar, imate moj glas.

  • Simon Novak

   Ob tej priliki pozdravljam vse 3 Anžetove volivce

 • Olga2345

  Za Anžeta Logarja! Za Ljubljano kot glavno mesto Slovenije! Za Slovenijo! Srecno!

  • JJajo ljuzer absoljutni

   proti janšistični piški, ki jemlje prestolnici, ki misli, da je zdravstvo pod jurisdikcijo župana, ki populistično naslavlja bolne na duhu in prebežnike iz noriškega kraljestva s povsem neustreznimi obljubami. če bo on župan, bo več prometnih zamaškov, ker se bo mladina uprla njegovim manipulacijam in korupciji. Maribor je pokazal, kako se dela s kriminalnimi despoti in Kanglo vrgel na način, da je bilo več zastojev, kljub helikopterju, ki je razpihoval solzivec med matere z otroki in starčke. to je model županovanja, ki ga hoče vpeljati Logar

   • rabbit

    Kaj jemlje Ljubljani za denar ki gre v Zokijev žep bi morala biti Ljubljan zlata ne pa da beton, ki ga položijo popoka v dveh dneh.

 • mona lisa

  Največji problem je Jankovič s familijo.

  • Simon Novak

   Največji problem je SĐS s puklastim

   • Kataklizma

    problem je v Lekarnah no

 • totex39

  Poanta socialističnih levičarjev je, da podpirajo vse kar je skorumpirano, samo da je njihov. Sami podleži so v tej mali Sloveniji na kupu, ki jih enostavno ne moreš več spremeniti in vedno bolj se podpirajo med sabo.

  • tomnidari

   Kam bi pa ti uvrstil SDS-ovo nepodporo Andražu Teršku za ustavnega sodnika?

  • Simon Novak

   Ja, in vi, Kalimerkoti, boste spet izviseli, že videno

   • Mimoidoči

    Tudi Slovenija bo izvisela, ko bo bankrot male Juge, kot je bil bankrot velike Juge. Takrat si boste rekli: Nič “lepega” (korupcija, ki smo ji držali štango), ne traja večno.

    • Simon Novak

     Bla bla bla, eno in isto skozi

     • Mimoidoči

      Kdo se oglaša haha.

     • Simon Novak

      Ti, zahojeni, čisto brez potrebe

 • Grog

  ” na vprašanje, ali bi poročil istospolni par, če bi ga to prosili, pa je pozval, naj ga volivci izvolijo, pa bodo videli, kaj bi storil.”

  Le zakaj si tega ni upal odgovoriti ??? ;)

 • Grog

  »Če ima gospod Logar tako rad Ljubljano in rad deli denar, kako mi bo pojasnil, da je lani v parlamentu glasoval proti zakonu o glavnem mestu in je zaradi tega Ljubljana izgubila denar?« je Janković izzval konkurenta.

  • Republic Commando

   Napisi “zoran je izgubil denar” ne ljubljana, zoran.

   • Grog

    Daj ne palamudi ;) Denar je bil namenjen Ljubljani iin ne zupanu. Tko da kako Logarja skrbi za Lj , ce ji pa vzame kes ???

    • Andrej

     Ga ni denarja, ki bi potešil Zokijeve apetite. Za Ljubljano je čisto vseeno, ali bi dobila tisti denar. Če opaziš, Zoki stalno nekoga krivi za lastne neuspehe.
     Pravo vprašanje je: koliko denarja je Ljubljana ustvarila.

     • Grog

      Glede na povecanje stevila turistov, veliko . Tok da se je zacel dolg Lj manjsat. Vprasanje za Logarja je , kako mu ni vse eno za prebivalce , ce pa je pripravljen oduzet kes prebivalcem , ker so volili cloveka , ki njemu ni vsec ? ;)

     • Andrej

      Ja vprašaj ga.

     • Grog

      Ce dobim priloznost bom ;) Upam da bo naslednjic zraven JJ ko se srecamo ;)

     • freedomfighter

      Dobro vprasanje…ljubljancanom so za kazen hoteli vzeti denar ker smo volili jankovica

     • Simon Novak

      Andrejček, si spet na odprtem oddelku, da so te spustili na računalnik…lepo, sem vesel, da napreduješ

    • Republic Commando

     pou tega denarja bi šlo zoranu v žep, pa nakladej kolikor hočeš.

    • rabbit

     Kateri Ljubljani Jankovićevi ali vsem Ljubljančanom. Pri nas ni naredil nič kup lukenj in smeti to je naredil v vzhodnem delu Ljubljane a ja pa Cigane nam je hotel naselit. Drugače je pa Janković samo za svoj žep.

     • freedomfighter

      Zanimivo da vecina ljubljancanov vidi napredek mesta ti pa ne…a se še spomnis casev pred jankovicem kako je zgledala ljubljana…recimo stara ljubljana ali pa slovenska cesta…da ne govorimo o turizmu v lj…ne vem kaj so delali prejsni zupani ce je temu v enem mandatu uspelo podvojiti stevilo turistov

     • rabbit

      V katerem enem mandatu Janković je župan že tri mandate tako da ne govori neumnosti. Ne rečem da ni naredil nič v centru mesta pa to je šlo iz mojega in tvojega žepa ne iz njegovega v njegovega je kvečjemu veliko padlo. Poglej si včerajšnjo oddajo Drugorazredni pa ti bo jasno kako je njegov modus operandi.
      Pa ljubljana ni samo Magistrat in pet okoliških mest, pa tudi nobene kocke niso pokazatelj razvitosti kraja. V njegovem mandatu v mojem delu imamo samo razrite ceste in novo pokopališče, ki boj spominja na park kot pa na pokopališče. Sedaj dela tiso kanalizacijo, ki jo bo speljal iz Medvod vse v Zalog a ni že dosti svinjarije, zakaj jo pa ne spelje k sebi na Rudnik.

     • Polonca Jan

      Točno tako,saj kar jeclati začne,ko ne ve kaj odgovoriti,ne vem,kako da ste Ljubljančani tako zaplankani,da vidite v Jankoviču rešitelja,on je le vaš pogrebnik.

     • Simon Novak

      Pogrebnik je Anže

  • Mimoidoči

   Kuko, kuko? Kuko bo pojasnil? Mogoče tako, da je v Sloveniji poleg Ljubljančanov še 1.700.000 ostalih ljudi, ki bi tudi radi dobili kej od pogače in da Slovenija ni samo LJ? Decentralizacija.

   LJ je izgubila denar, ni pa izgubila vsega denarja, samo porazdelil se je še na drug konc Slovenije. Nehite se sprenevedat. Bi vas rad videl, če bi ves ta denar zanalašč dali Prekmurju recimo in bi vi z njimi zamenjali mesto, kako bi jokcali. No ja, vam pa sploh ne zavidam. V tisti LJ luknji je vse 10x predrago, še posebej stanovanja. Vse se daje v žepe, cena stanovanj raste, vi boste pa takega še enkrat izvolili, Butalci.

 • Gr Enze

  KO TO TAMO PJEVA ? JANKOVIĆ !

  • Simon Novak

   Ja, Logar bo pa 18. 11. žalostinko

 • freedomfighter

  Zdravljenjem prestolnice??? V sloveniji so druga mesta ki potrebujejo pomoc ljubljana raste s takim tempom da ne ven ce je se kaksna obcina pri nas ki ima tak tempo razvoja…mogoce na zahodu slovenije na vzhodu sigurno ne

 • ĐĐ Style

  Logar je glasoval za odvzem denarja MOL-u sedaj pa ima velike načrte z tem denarjem. Tu se je ustrelil v koleno.

  • Black_hawk

   Kaj hočeš s tem povedat??

   • ĐĐ Style

    Da bo Logar spušil, to je tudi že vam jasno :)

    • Simon Novak

     Jasno jim je, samo lajajo še vedno in bodo do 18. 11., naslednji dan pa bodo igrali Kalimerkote, ki so jim ukradli volitve, nič novega pri zahojenih đesnjakih

     • ĐĐ Style

      Standardni scenarij

    • Mimoidoči

     Srbi ste res smešni. Volite za Srba, ne zato, ker je pošten, ampak zato, ker je Srb. :)

   • Simon Novak

    Ne razumeš, črni vrabček, hudič je, če si zahojen, težko razumeš čisto normalne zadeve

  • Simon Novak

   Če bi se v glavo, bi to bil strel v prazno

   • Mimoidoči

    Potem bi bil pa prvi, ki bi ga preživel.

    • Kataklizma

     ni res, 2pac je preživel 5 strelov v glavo!

  • Mimoidoči

   Ker Slovenija je samo LJ al kuko? A drugi ne smemo nč met? Sploh pa danes se za vse dobi EU sredstva (ki so v bistvu naša, samo da nam jih vrnejo in rečejo, da so Evropska).

 • JJajo ljuzer absoljutni

  Logar nima pojma, če misli, da je zdravstveni sistem in čakalne vrste nekaj, kar ureja župan. pokazal se je kot dvolična janšistična piškica, ki si je v eni potezi zapravil vse komplimente in simpatije, ki jih je dobil kot raziskovalec bančne luknje. pa že tam je spustil največjega janšističnega pujca Hauca iz NKBM mimo in se ni upal lotiti poslov Đurićeve in podobnih krminalnih izpostav SDS

  • Simon Novak

   Seveda nima pojma, če pa vidiš, ko govori, kot da bi se mu roka od puklastega videla, njegova lutka je, samo tisti bebasti nasmeh je pa samo njegov, pa še ta mu bo izginil 18. 11. zvečer

 • freedomfighter

  Ce ne zna odgovoriti niti na vprasanje ali bi porocil gej par potem ne vem ce sploh ve kaj bi delal…ne vem a ni razumel vprasanja

  • Black_hawk

   A je to bistveno vprašanej, ali bo poročil homoseksualni apr ;))? Se vam en zdi da je bistveno več večjih in bolj pomebnih stvari za reševati ;)? Ljubljana ni svobodno mesto, kot govori Jankovič daleč od tega, najprej mora pasti Kidrič, biti morajo preimnovane šole itd.ne se slepit.

   • freedomfighter

    Meni je to vprasanje nepomembno in enostavno…ce ze na to ne zna odgovoriti kaj bo sele pri tezjih in pomembnejsih vprasanjih

    • tomnidari

     Ni hotel odgovorit in imel je prav.

     • freedomfighter

      Zakaj je imel prav…a ni enostavno vprasanje? A se boji da se bo pedrom zameru ali svojim

     • Simon Novak

      Ha ha ha, zakaj pa ne?

   • Simon Novak

    Črni vrabček, ja, je bistveno vprašanje

  • Simon Novak

   Marsikaj ne razume Anže

   • Kataklizma

    Marsičesa

 • bisabre

  In kje se da ogledati to soočenje? Mislim na kateri tv postaji je bilo in ob kateri uri?

  • Mimoidoči

   Vklop Novo24TV, pa malo prevrt naprej nazaj. Sem videl na hitro, da so pokazali nekaj iz soočenja in sem malo poslušal, de.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • AlternativaZaSlovenijo

  Od vseh prestolnic naših sosedov ima Lj najslabšo infrastrukturo. Promet je pa poden od podna.

  • Mimoidoči

   Ampak važno, da se mu vsi prilizujejo od Gorana Dragića do Roberta Kranjca. Žalostno. Narodu je vseeno za moralni kompas. Važno, da se na zunaj blešči, za ostalo jih ne briga. No, pa še na zunaj se ne blešči (Stožice,…), samo propagande je velik. Narod je pač butast in pokvarjen. Športniki pa tudi še nikoli niso bili neko merilo za inteligenco.

 • Ivan Friderik Novak

  1 : 0 za Jankovića. . . .
  Domišljavi Logar (pretirano stroga uporaba naslova dr.) se je slabo izkazal (odsotnost igračke?).
  Pozna se, da je Zoran prekaljen gospodarstvenik, človek operative.

 • Ivan Friderik Novak

  Anže pogreša mamino nežno ročico. . . .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!