Radikalni Brglez sam sklical sejo o priznanju Palestine, temu nasprotuje tudi zakonodajno pravna služba

Milan Brglez (Foto: STA)

Predsednik državnega zbora Milan Brglez je danes pozval predsednika odbora za zunanjo politiko Jožefa Horvata iz Nove Slovenije, naj po včerajšnjem umiku glasovanja o priznanju Palestine nemudoma ponovno skliče sejo odbora, saj je šlo po njegovem mnenju za zlorabo poslovnika državnega zbora z namenom preprečevanja demokratične razprave, a je Horvat trdil, da je ponovna obravnava nedopustna. Brglez je zato odstavil Horvata in samovoljno sklical sejo ob 16. uri, čemur nasprotuje tudi zakonodajno pravna služba državnega zbora. V največji opozicijski stranki SDS so napovedali, da “pri tovrstnih vplivanjih in pritiskih predsednika DZ na predsednika OZP ne bodo sodelovali.”

“Pozivam vas, da kot predsednik odbora za zunanjo politiko nemudoma skličete sejo odbora, na kateri bo odbor opravil razpravo o predlogu sklepa ter pripravil poslovniško skladno stališče, na podlagi katerega bo omogočena nova izredna seja državnega zbora. Pričakujem, da boste skladno s tem pozivom sklicali sejo odbora najkasneje danes do 12.ure. V nasprotnem primeru bom navedeno sejo odbora za zunanjo politiko sklical sam, in sicer za danes ob 16. uri,” je zahteval Milan Brglez. 

Odbor državnega zbora za zunanjo politiko (OZP) namreč ni sprejel odločitve glede priznanja Palestine, ker da brez jasnega stališča vlade ni ustrezne zakonske podlage in torej odbor ne more odločati o tem vprašanju. Sklep je podprlo deset poslancev, šest jih je bilo proti. Predsednik odbora za zunanjo politiko Jožef Horvat je Brglezov poziv zavrnil, hkrati pa se je obrnil na zakonodajno-pravno službo DZ, naj presodi, ali je res prišlo do zlorabe poslovnika in ali je ponovna obravnava predloga sklepa o priznanju Palestine sploh dopustna. Zakonodajno-pravna služba je sicer menila, da je bilo o tem vprašanju na odboru v sredo že odločeno, nakar je predsednik OZP Horvat predlagal umik točke z dnevnega reda, a se večina članov odbora s tem ni strinjala.

Sprejemanje predlaganega sklepa bi bilo v nasprotju z zakonom, meni parlamentarna zakonodajno-pravna služba. (Foto: epa)

Brglez izvaja neupravičen pritisk
V SDS menijo, da Brglez izvaja “neupravičen pritisk na delo predsednika OZP Horvata in posega v delo OZP”. Napovedali so, da “pri tovrstnih vplivanjih in pritiskih predsednika DZ na predsednika OZP ne bodo sodelovali”.

Brglez se je že odločil in sejo odbora za zunanjo politiko samovoljno sklical ob 16. uri. Horvat je nad Brglezovim ravnanjem, ki je mimogrede tudi profesor mednarodnega prava, ogorčen, je povedal za Spletni časopis.

A. G.

 • Soave

  Se sprašujem, koliko mu je padlo v žep ??

 • plavi-mil

  Ta Brglezetinja misli, da ima volilce v Palestini ali jih misli še uvoziti, ovca levosučna

 • montyamp

  Naravni ultraidiot .

 • lado

  z katerega planeta so te lunatiki, ki jim je več klavski narod kot lasten??!!ma sej ste jih volili VOLI VOLASTI BRUH!!!volite jih spet saj imate palestinca not in to v parlamentu drugi pa prihaja na čaj,ODURNO kaj ste naredili iz te bmoje domovine SVINJE LEVE IZDAJALSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • KAPIBARA

   Niso udeleženci vilitev VOLI !!
   VOLI so nam jih , ŽAL, izvolili

 • tasilo

  Tako klavrno delujejo brglezbični možgani.

 • FireSnake

  jebala vas palestina da vas jebala preselte se tja dol da vam jebem mater koja vas skotila…

 • mginko

  PRAVILNO predsednik !
  Te kučanove pogrebce je potrebno ignorirati, če jih drugorazredni državljani na volitvah ne znajo.

 • Franjo Trojner

  Brglez je absulut in kot tak neprimeren za političnega funkcijonarja. Brglez je, kot Putin!

 • Olga_10

  To je državni udar! Teroriste, z Brglezom na čelu, za rešetke!

 • Silka

  Po njegovih “naravnih zakonih” bo mu pod nijno treba razsvetliti pamet.

 • Osti jarej

  …vatikan je priznal palestino….kaj vam ni jasno

  • Marko Markov

   Kje se lahko Slovenija primerja z Vatikanom? Vatikan je po celem svetu pojem, je drzava, ki obstaja ze 2000 let. Slovenija pa je odvisna od marsikoga !

 • Antonius

  Zaradi posledic priznanja Palestine, bo vsekakor denar stekel v eno, od obeh smeri. Rusi ga bodo za skrbno izbrane in zaslužne vladne posameznike, tajno izplačali, Amerikanci bodo pa celi Sloveniji izstavili račun, če bodo skrbno izbrane barabe, kretensko priznanje uresničile.

  • janez cepec

   ne vem zakuga bi blo to kretensko priznanje. Palestinci si zaslužjo svojo državo, da lahko kot enakopravn partner sodelujejo u pogajanjih, čeprav je use džabe, ker jih bodo Čifuti (Izraelci) še naprej pobijal, dokler bodo imel podporo kretenske Amerike. jebe se Čifutam za use resolucije ZN, že zdavnej bi mogl bit na Haškem sodišču, pa jih resuje dvolična politka. Dolfe je že vedu zakuga jim je kuru pod ritjo

   • Antonius

    Ker ste me v vprašanju korektno citirali, vam bom odgovoril.
    Tragedija Palestincev je, da zmanipulirani od vseh političnih, verskih in vojaških voditeljev raznih *milic* in kar imajo oboroženih sil, niti ne morejo opraviti resnih pogajanja z Izraelci, ker teh pogajanj nočejo povzpetni in samozvani palestinski *voditelji*.
    Zamislite se, od kje pokojnemu Arafatu za palestinske razmere zelo ogromen kup dolarjev, ki jih je njegova žena Suha v zelo visokem znesku za *modo* lahkotno zagonila na kratkotrajnem obisku v Parizu. Na vojno dobičkarstvo in krajo denarja od finančne pomoči merim.
    Evropski novinarski javnosti je šlo takrat zalo v nos, od kje ji toliko denarja za modo, Palestinci pa odrinjeni v vojno, živijo v skrajni bedi in revščini.
    Izraelci bi se za svoj mir s Palestinci že davno dogovorili, a se med vsemi palestinskimi političnimi, verskimi in vojaškimi kleptomani ne najde nihče, ki bi bil vreden zaupanja, da bi se Izraelci z njim, za skupen mir resno pogajali.
    Priznati državnost nekomu, ki mu vojna pomeni več od pogajanj za dogovorjeno novo državo in medsosedski mir je blago rečeno zares politikantski *kretenizem*.

    • tzt

     Mislm, da je bil edino Mahmud Abas na nivoju za resne pogovore. Samo kaj, ko so ga radikalci preglasili.

     • Antonius

      Žal, edini do sedaj! Velika škoda za Palestince in njihovo neuresničeno državo Palestino. *Radikalci*?! Jaz bi jim rekel preračunljivi vojni dobičkarji. Oni na račun vojne bogatijo, reveži in vsi mogoči zapeljani vojni huskači pa umirajo.

    • janez cepec

     Verjetno so dellno res zmanipuliran. Kar se voditeljev tiče, je povsod po svetu enako, eni so za narod, drugi delajo za svoj žep. Tudi pri nas ni nič drugče. Vseeno pa ne moremo mimo terrorja, ki ga nad njimi zganjajo Izraelci in glede na njih težko zgodovino, bi bili lahko prizaneslivejši s palestinskim življem, da o tem, da jih prekašajo v bojni tehniki, seved na račun Američanov ne govorim. Vsak narod ima pravico do lastne države, nam je to uspelo, Tudi Palestinci so nas priznali, zato v priznanju ne vidim nekega kritenizma. Dokler pa bodo Izraelci imeli podobne voditelje kot Palestinci, s tem, da so ti jastrebi in ne lopovi, dokler jih bodo moralno, še bolj pa finančno podpirali Američani, do tkrat se Izraelci ne bodo ozirali na nobeno resolucijo OZN, pa bi se morali, do takrat ne bo miru na bljižnem vzhodu in morija se bo nadaljevala. Slovensko priznanje Palestine seveda ne bo niti najman pripomoglo k rešitvi tega uprašanja, je pa moralna podpora trpečemu palestinskemu ljudstvu. Kakšnih večjih posledic za nas pa tudi ne bo, za Ameriko smo zanimivi pač samo takrat, kadar nas potrebujejo, drugače smo pa na obrobju, predvsem zaradi, na žalost, katastrofalne diplomacije in diplomatov ki jo imamo v vsem poosamosvojitvenem obdobju, ne glede kdo je na vladi.

     • tohuvabohu

      Palestinsko ljudstvo ne obstaja. To so Arabci, govorijo arabsko, pišejo arabsko, zlasti pa po arabsko sovražijo Jude in jim zanikajo pravico do države.

     • janez cepec

      ti si kreten

   • Franjo Trojner

    Palestinci ne morejo imeti države, ker se sami niso zmožni preživeti.
    Če cel svet in Evropa preneha z gromozanskimi finančnimi donacijami Palestini, ki bi naj bile porabljene za hrano, zdravila itd in ne po večini za orožje, bi tam doli bil že zdavnaj mir.
    Svet in Evropa v bistvu financira nakup orožja in teroristični boj Palestincev proti civilistom v Izraelu.

    • janez cepec

     če bi Amerji ustavl finančno podpori Izraelu, jih pobere u par leteh. kapiš?

     • Franjo Trojner

      Čuj ti si pa res cepec!
      Izrael DBP 36990 $ na prebivalca.
      Izrael je razvita država z močno parlamentarno demokracijo in parlamentarnim sistemom. Državno gospodarstvo je, ocenjujoč po BDP-ju, 41. največje na svetu.Med bližnjevzhodnimi državami
      se Izrael uvršča na prvo mesto po indeksu človeškega razvoja,pričakovana življenjska doba v državi pa se uvršča med najvišje v svetu.

 • ĐĐ Style

  Me zanima kako bi bilo če bi države oklevale, ko je bilo treba priznati Slovenijo. Desni podpirajo vsakdanje terorizoranje Izraelcov nad palestinci. Njihovo odporniško gibanje pa so proglasili za teroristično. Podobno kot so švabi delali med vojno.

  • joza joza13

   Kaj se ti oglašaš in omenjaš osamosvajanje in priznanje Slovenije?
   Kaj si ti in tvoji takrat počeli? Intimne opcije?

   Priznanje Palestine je v tem trenutku najbolj pomembno za Slovence, ja veš da.
   Tona, spizdi raje s tega portala…

   • ĐĐ Style

    Ne moreš mi ukazovati, še posebaj podporniki pedofilije mi ne bodo ukazovali.

    • joza joza13

     A si ti na glavo padel?
     Kakšno pedofilijo ti to trajbaš?
     A so te komiji nabrisali v mladosti in imaš hude psihične posledice od takrat?
     Tona, spizdi s tega portala! Sramoto delaš vsem svojim bratom, polbratom… Vsi domačini vedo za tvojo dejavnost. Preveri malo…

     • ĐĐ Style

      Dobro ti veš, kakšni pedofili. To nam je vaša vzgpja in lažno domoljubje dalo.

     • joza joza13

      Bejš noo buxelj…
      Pojdi ti raje k dohtarju, morda ti še lahko pomaga.?

     • joza joza13

      Lažnega domoljubja ni!
      Kvečjemu v tvojem primeri, ko še vedno prisegaš in točiš zolzice za yugo normami, ko vas je kretene kar 7 različnih policij varovalo. Zdaj pridi ven Pajnkiher, da ti gobec razbijem jbtm!!!

  • marker

   Če hočeš, da te druge države priznajo, moraš najprej imeti vlado, parlament, vojsko in obvladovati ozemlje na katerem naj bi bila. Palestina od tega nima nič.

 • VERRZIFIKATOR

  Mil An Ibn al Berghlez

  SAM PRIZNAL BOM PALESTINO

  »Sam priznal bom Palestino,
  pa naj stane me, kar hoče,
  zdaj je še železo vroče,
  zdaj ustvarjam zapuščino.«

  Rekel je obritoglavec
  čisto steklega pogleda,
  lica so bila mu bleda,
  je brez las in ne rjavec.

  »Sam bom sklical nujno sejo,
  pa naj stane me, kar hoče,
  zgolj za posle gre tekoče,
  pa četudi me zaprejo.

  Novi Arafat postanem,
  sam zarišem si državo,
  to je pač naravno pravo,
  popadljivec sem in planem.«

  Žugal besno je z levico,
  skliceval se na zakone,
  kot mornar, ko ladja tone,
  stokal milo nad krivico.

  Niso vzeli ga preresno,
  naj po pesku zadnjič riše,
  saj slabo se fantu piše,
  zdaj sledi obdobje vmesno.

  Vmesno, ko se bo kot ptiček
  ves brezdelen sam potikal,
  meje bo držav premikal
  le po pesku še fantiček.

 • tzt

  Tile kreteni Levica, so samo za delat zgago in škodo. Debilom ni za zaupat niti vaškega smetišča.

  Rinejo z glavo skozi zid. Dlje kot do OZPja ne bodo prišli. Brglez jih je danes slišal od Ameriškega veleposlanika. Nič ne bo s priznanjem ciganov in teroristov Palestine.

  • Slovenka

   Upam, da res.

 • Antišiptar

  Ej, pa koga boli kurac za te majmune tam doli? Kaj ima to s Slovenijo? Koga boli kurac za te muslić opice?

 • xtc

  Dejstvo je ,da priznanje palestinske teroristične ciganije niso “tekoči posli”.
  Drugo kar je ,baje je Brglez bil deležen obiska Heatleya,na čigar zahtevo naj bi bila vsebina označena za tajno,po uradni verziji,zelo verjetno pa gre za levo prikrivanje resnice,zelo verjetno jim je Heatlej precej neorokavičeno povedal kaj bo če bomo še napreje tumbali s Palestino in rusofilstvom.

  • Marko Markov

   Ne verjamem, da je razumel, kaj mu je povedal ameriski veleposlanik

   • Slovenka

    Obhajajo me srhljive slutnje, da imaš prav.

 • althar

  Državni udar skrajne levice? Ali morda zadnji krik pred izpadom iz parlamenta?

  • VERRZIFIKATOR

   To bo. Idejni vodja nove himne Levice si postal.
   Poje se samo ena kitica, druge se le mrmrajo, gre pa ta kitica takole:

   Jutri gremo v zadnji še napad,
   tolkli bomo levo in zgolj levo,
   da pretolčemo se skoz zadevo,
   vsi na plano, gremo na izpad!

  • Slovenka

   Upam, da je to drugo, če ne, gorje Sloveniji.

 • Marko Markov

  Ta se pa posteno dela norca!

 • Anton

  čemu in zakaj ima ta Brglez tak fetiš na Palestince?

  sarkazem press

  • Olga_10

   Mogoče mu je Šami všeč…. Mogoče ga je sfriziral…tam spodaj…

  • samsara

   Tudi Sirca Ahmada je rade volje sprejel med delovnim časom, medtem, ko se je ta v DZ skrival pred policijo. Skupaj so sedeli, pili in kramljali, pa Murglova je tudi vsa vznesena kmalu prifrfotala stiskat roko in se smehljati ilegalnemu migrantu Ahmadu. Pomočniki pri onemogočanju uradnih organov, pri opravljanju uradenga dejanja.

 • Anonimni_Profesor

  Ta kučanistična poturica v urejeni državi niti vstopiti v parlament ne bi smela.

  • janez cepec

   a u Begnah beljo, a si ti ćez ograjo spizdu?

   • RATATA

    Spizdla ti je komunajzrska mat z islamističnga qrca

 • pajot

  Ta rdečearmejska zguba brglez in njegov kompanjon Ehjavec onanirata s priznanjem Palestine,namesto,da bi se posvetila domačim,slovenskim problemom. Jebemti vse tiste kretene,ki so ju volili.

  • RATATA

   Ogromno maš za jebat! Ti bom pumagu.

   • pajot

    he,he,he…

 • Olga_10

  Vlada je padla…Brglez se WC papirja ne more več naročiti…

 • Marko Markov

  Podobno obnasanje, kakor pri Cerarju – ko ni vec situacija po volji, potem pa s silo, ko tudi to ne uspe , pa groznje!

 • samsara

  Ahmad El Brglez v solo akciji…
  LOL!
  Kaj brivski in frizerski ataše Sirije, Ahmad Šami, je tudi povabljen, da kaj svetuje?

 • Franjo Trojner

  Mene zanima koliko je v javnem sektorju, državni upravi, na ministrstvih, v padli vladi, v parlamentu udbovcev in koliko ruskih špijunov????

 • soc

  Koliko se gremo stavit, da bo tale govnač v naslednjem mandatu posl(/r)anec SD ali Levice?

  • Sredina

   Kolk rabš da razumeš, da v nekaterih strankah ne vlada enoumje in se člani stranke lahko kdaj tudi ne strinjajo in ravnajo v nasprotju s politiko stranke?

 • Slovenka

  Mi lahko kdo pojasni to navdušenje za Palestino?

  • Franjo Trojner

   Radikalna levica želi z priznanjem Palestine Slovenijo oddaljiti od zahodne napredne civilizacije, ki jo pooseblja ZDA, EU in zveza NATO!
   Ti zagrizeni radikalni levičarji želijo Slovenijo osamiti in jo pahniti nazaj v čase socialističnega enoumja, ustrahovanja in vsesplošne bede. Njihov program in javni nastopi to mojo tezo vsak dan sproti tudi potrjujejo.
   Brglez je danes zelo grobo zaobšel predsednika komisije Horvata , ki je trdil, da je ponovna obravnava nedopustna. Brglez je zato odstavil Horvata in samovoljno sklical sejo ob 16. uri, čemur nasprotuje tudi zakonodajno pravna služba državnega zbora, torej je grobo zaobšel tudi mnenje zakonodajne pravne službe DZ.
   Ta absolut mora v dobro države in demokracije takoj odstopiti!

 • Franjo Trojner

  Brglez je z pomočjo ZL in ostanka krila zagrizenih levih poslancev že razpadle SMC nedvomno izvedel državni udar!
  A je zdaj absolut Brblez brez volitev sebe sam razglasil za absolutnega šefa dežave? Kaj se dogaja? To današnje dejanje Brgleza pomeni konec demokracije in tistega micenega ostanka pravne države v Sloveniji. A moramo državljani na ulice braniti demokracijo? Kaj dela policija? Zakaj predsednik države Borut Pahor ne pošlje SV na ulice, da ta zaščiti obstoj samostojne države in demokracije v njej, kaor tudi naše pripadnosti EU in zvezi NATO?
  A znova pospešeno drvimo v državljansko vojno? Predsednik države g. Borut Pahor mora nujno nagovoriti SLOVENSKI NAROD!

  • Slovenec 33

   Postavil se je za voditelja okupacije slovenske države, ki jo vodi skupaj z okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda v smer ropanja in uničevanja.

 • Sredina

  Brglez ni profesor mednarodnega prava, ampak docent za področje mednarodnih odnosov, nehajte zavajat na tak način, in to priznanje nima popolnoma nič z mednarodnim pravom…

  • sprehajalec

   Mene pa impresionira ta zagrizenost levičarjev in karla, da na vsak način vsilijo priznanje palestine, čeprav je 90% Slovencev proti temu, oziroma smatrajo, da nima nikakršnega vpliva na njihovo življenje. Gre za pritisk nekih napol legalnih skupin iz krogov Roga in metelkove preko Sanu, na Slovensko vlado. .

   kaj Slovenijo sploh druži s palestino, oziroma kaj imata skupnega? Sovraštvo do Amerike. palestinci so v svetovnem merilu po tem sovraštvu na prvem mestu, Slovenci pa na 7. pred Iranom naprimer.

   • Sredina

    Kako lahko rečeš da je 90% ljudi proti priznanju Palestine, maš kakršen koli vir ki to potrjuje?

    In zakaj vi še vedno forsirate Janšo, če ga 90% ljudi ne mara in meni da je škodljiv za SLO?

    • tohuvabohu

     Ja zato, ker imamo demokracijo, sicer šepavo, pa vendar. Sicer je pa huda razlika, miško. Če Janša postane predsednik vlade, ima štiriletni mandat. Priznanje tuje države je pa ireverzibilno (nepreklicno, če ne razumeš).

     • Sredina

      Noben enostranski akt ni nepreklicen in ga je možno tudi umaknit

     • tohuvabohu

      Tukaj si pa “usrao motku”.

     • Sredina

      Res v čem?

      En citat ki to potrjuje, scer iz wikipedije

      “A state may withdraw diplomatic recognition of another state, or simply refuse to deal with that other country, after withdrawing from all diplomatic relations with that country, such as embassies and consulates, and requiring the other country to do the same. The state will appoint a protecting power to represent its interests in the other state.”

      VSAK ENOSTRANSKI pravni akt, kar akt o priznanju je, je možno razveljavit, problem je pri bilateralnih in multilateralnih sporazumih, tam stopi v veljavo dunajska konvencija o pravu mednarodnih pogodb in drugi mednarodnopravni predpisi

     • tohuvabohu

      Prepozno, tovariš, prepozno! Ko enkrat priznaš državo, je prepozno, tudi če priznanje stokrat prekličeš.

     • tohuvabohu

      Tukaj si pa “usrao motku”.

     • Sredina
     • tohuvabohu

      He, he.

     • tohuvabohu

      He, he.

  • RATATA

   Kaj piskaš, tvoji mediji so zavajali, da je mednarodni pravnik ta tvoj brglezbika! Sam utihn pokvarjenc zavajalski!

  • Franjo Trojner

   Vsi ti nazivi Brgleza očitno niso naredili za demokrata. Ta človek je nestrpni radikalec, tiran, absolut, ker vedno na silo mimo zakonov in poslovnika DZ uveljavlja svojo voljo.
   Ta človek je, kot Putin, nevaren in zelo škodljiv za demokracijo!
   Tega absoluta bi že zdavnaj morali sestopiti iz mesta predsednika DZ, če že ni zmogel dovoj etike in morale, da bi iz objektivnih razlogov odstopil sam.
   Je kar je, toda ta Cerarjeva leva vlada/koalicija ( SMC, DESUS IN SD) je v svojem mandatu totalno dotolkla vso etiko, moralo in pravno državo v Sloveniji in kot taka se bo zapisala v zgodovino.
   Kaj vsem tem doktorjem, docentom, magistrom prava itd. pomagajo vsi pridobljeni nazivi in znanja, če pa so padli na osnovah, na etiki in morali.

   • Sredina

    Katero dejanje v konkretnem primeru je bilo mimo zakona in poslovnika DZ? Bomo konkretni?

    No tudi tega kaj je docent ne vemo, docent je naziv visokošolskega učitelja, tako kot naziv izrednega in rednega profesorja, doktor in magister pa sta znanstvena oz. strokovna naziva, ki sta pridobljena ob zaključku šolanja.

    Torej nisi docent prava, ampak docent za področje (npr. ustavnega) prava, enako izredni oz. redni profesor za področje (npr. gospodarskega) prava.

    Nazivi visokošolskega učitelja se pridobijo v postopku habilitacije

    • Franjo Trojner

     Čuj na oblast ste prišli z prevaro in z prevarami, ŽE PRVI DAN PA V PARLAMENTU POTEPTALI USTAVO in s tem ste nadaljevali do bridkega konca vaše nestrokovne, neetične in nemoralne vlade, koalicije.
     Brglez (SMC) zaradi odločitve ustavnega sodišča v zvezi s poslanskim mandatom Janeza Janše ne namerava odstopiti. »Moja odgovornost je do volivcev in večine v parlamentu. Če bi ta sklenila, da moram oditi, bi to storil.«

     • Sredina

      Odločali so na podlagi svoje vesti, v skladu z ustavo, tako kot bi vsak pameten…zapornik v parlament ne sodi, tako kot ni nikjer drugje v Evropi, Janša pa bi se lahko takrat umaknil in se na letošnjih volitvah vrnu, kar bi bla odlična PR poteza

      Ustavno sodišče je samo odločilo, da je možno mandat odvzet poslancu, ki je med madatom obsojen na zaporno kazen, torej je interpretiralo določbe zakona, ki do takrat še niso bile uporabljene, ker takega primera še ni bilo

 • sprehajalec

  gre pravzaprav za neko obliko Državnega udara radikalne Levice. Tako kot leta 1941.

  • šmentanamuha

   Definitivno, gre za poskus državnega udara, ki v tem mandatu niti ni prvi. Bomo videli, kako bo odreagirala pravna država, ki jo najbolj zlorabljajo prav ustavni in drugi pravniki

  • antimur

   Od teh norcev levo fašističnih lahko pričakujemo tudi ustanovitev trojk, ker je pa napad najboljša obramba, bi jih bilo bolje prehiteti.

 • piko8

  brglez ni ne tič ne miš; je radikakalni ultra levičar, če hočete *DŽIHADIST*, ki dela vse, da Slovenijo potegne iz EU, NATA IN ZAHODNE DEMOKRATIČNE DRUŽBE in nas pelje v brezvladje in enoumje iz katerega smo se 1991leta komaj rešili!!

  • šmentanamuha

   Džihadist brez pameti, bo čisto ustrezna oznaka. Ta človek je nevaren.

 • ajajaj

  Horvat tudi nikoli nima poguma da bi naredil pravo stvar.

 • ajajaj

  Še v ponedeljek pri sveti maši, danes pa že z zahrbnim in povsem nekrščanskim ravnanjem. Ali Horvat ne ve, da je Vatikan že zdavnaj priznal Palestino?

 • antimur

  Tega zločinca nad slovenskim pravnim redom, levo fašističnega kretena Brgleza, je potrebno še pred volitvami odstraniti ter mu jih naložiti po izdajalski in prekucniški tikvi. Je eden največjih antislovenskih pizd, ki nenehno krši Ustavo RS, zakone in predpise naše trpeče domovine, trpeče ravno zaradi takšnih prascev. To početje te ultra leve zanikrne barabe, norega Erjavca in zadrogirane Levice, je potrebno na vsak način zaustaviti, v nasprotnem nas bodo porinili v čisti stalinizem. Od takšnih norcev lahko pričakujemo tudi gulage, po stalinističnem vzorcu, kajti ta norec je ušel povsem iz nadzora in mu ni svet noben pravni red, še manj pa odnos do domovine in Slovencev.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!