Resnica o Janševi pošiljki, ki je noben medij ni želel objaviti, in o škodi, ki bo ostala zanj in njegovo družino

Foto: Twitter

V tednu pred predsedniškimi volitvami je pravosodje spet uporabilo preverjeno taktiko in kot pred vsakimi drugimi volitvami udarilo po Janezu Janši. Tokrat je bil problem pošiljka, ki bi jo Janša moral prevzeti, v javnosti pa se je pojavil vtis, kot da se temu namerno izogiba. Zadevo smo preverili, kot bi jo morali vsi drugi novinarji, Janša pa nam je preprosto odgovoril, da je obe pošiljki, o katerih je bilo toliko “medijskega pompa”, prevzel že zdavnaj.

Prvo prek odvetnika prejšnji mesec in postopek v omenjeni zadevi že mirno teče naprej v skladu z napori preiskovalne sodnice Irene Topolšek, da se razplet čim bolj zavleče in kulminira pred naslednjimi volitvami. V drugi zadevi sem pošiljko prejel že pred petimi meseci,” je o prevzemu pošiljk odgovoril predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša in dodal, da so mu v drugem primeru vročili celo bolj korektno kot v primeru “presstitutk” iz javne hiše RTV, kjer je sodišče že štirikrat odločilo, da je zadostovala fikcija vročitve, in ga obsodilo z zamudno sodbo, v kateri mu ni bila omogočena nikakršna obramba, tožbe pred sodbo pa ni niti videl.

Proti Janezu Janši je slovensko pravosodje od leta 1984 pa do 2014 sprožilo že preko 150 pravosodnih in upravnih postopkov, vsi pa so se do zdaj izkazali za nezakonite ali celo protiustavne, najhujše kršitve človekovih pravic pa so se dogajale leta 2014, ko je moral neupravičeno v zapor, prišlo je do kraje volitev, poleg vsega so mu v nasprotju z ustavo odvzeli še poslanski mandat, o čemer je odločalo ustavno sodišče.

“Po dolgih letih pravdanja bo ostala le velika škoda zame in mojo družino”
S tožbo specializiranega državnega tožilstva, s katero so vročevalci lovili Janšo vsepovsod, na koncu pa so mu jo dostavili kar v sprejemno pisarno državnega zbora, želijo isti ljudje iz ozadja slovenskega pravosodja, omenil je predvsem Branka Maslešo, odvzeti premoženje in celo dom njegovim otrokom ter družini na podlagi inkvizicijskega postopka, čeprav zanj niso odplačali še niti kredita. Janša zatrjuje, da zakonit rok za vložitev tožbe potekel že pred dvema letoma. “Na koncu iz postopka ne bo nič. Po dolgih letih pravdanja bo ostala le velika škoda zame in mojo družino ter zgražanje farizejev, če bo vložena kakšna odškodninska tožba,” je povedal.

Prvak opozicije pa je v zvezi z velikostjo paketa, ki so mu ga hoteli vročiti, še dodal, da je ta veliko večji kot pa tisti, ki ga je specializirano državno tožilstvo spravilo skupaj zaradi milijarde evrov opranega denarja v NLB, “čeprav gre v tem primeru za resnični kriminal astronomskih mednarodnih razsežnosti, ki ga takratni šef NPU Harij Furlan ni želel odkriti, danes pa ga ta ista oseba na mestu šefa SDT še vedno ne preganja. Tu korupcije ni treba iskati, je očitna,” je situacijo vročanja sodne pošte opisal Janša.

C. Š.

 • samotoje

  Ja, volitve bodo. Kar je grozljivo, je transparentna primitivnost sodniških idiotov, ki jim očitno zmanjkuje idej, kako spraviti Janšo iz politike. To naredi strah. Janše se tako bojijo, da bi verjetno Ferlinc šel po kolenih do Murgel, če bi kaj pomagalo. Najbolj pa se ga boji Kučan in naj se ga. Ima mnogo razlogov.

  • Slovenka

   Še tako dolgotrajni in črni noči sledi dan. Če tega ne bomo dočakali mi, bodo pač drugi. Amen.

 • dr Janez Sveti

  Če mi kdo trdi, da je 150 različnih postopkov proti Janši upravičenih, čeprav so se običajno končali v korist slednjega, je za mene nerazumen človek. Kdor me spremlja, ve, da nisem noben “navijač” Janše. Vendar, sem človek, ki ima rad domovino Slovenijo in PRAVICO! To, kar organizirani kriminal (drugega naziva ne najdem) dela proti temu politiku in dokazanem domoljubu, je višek.
  Ravno zaradi vseh teh sproženih postopkov, verjamem,da je Janša pošten.
  DR janez Sveti genij

  • Anton

   Vsak zdrav človek bi tako mislil.
   Če so pa1 teden govorili na 24 ur-vsako uro da Janša ni prevzel pošte… Ljudje pa to vzamejo za resnico, sploh pred volitvami….

  • Steiermark

   Janša ni samo politik in domoljub, je naš OSAMOSVOJITELJ, kar pa ne gre dol tej rdeči jugosrbski okupatorski drhali, ki še vedno vodi politiko, sodstvo, policijo, rtv itd. v stilu pedofilskega psihopata tita!

   • dr Janez Sveti

    Tvoj komentar je samo odraz tvojega duševnega stanja.
    DR Janez Sveti genij

    • dob

     Pa mojega tudi.

    • Steiermark

     Daj sveti glupać-a, nehaj “lupetat” saj sploh ne veš, zakaj si še na tem svetu (morda za pokoro normalnim)

     • dr Janez Sveti

      Očitno sem poslan, da tebi pomagam k pameti.
      DR Janez Sveti Odrešenik

  • Prle

   Star rek pravi: Kjer je dim je tudi ogenj.

   • rrrrr

    Še starejši rek pa pravi: Poučevati norca je tako kot zdraviti mrliča.

   • dr Janez Sveti

    Ok..mogoče sem ga malo preveč pohvalil. Včasih moram pihat na dušo tudi mojim nasprotnikom na komentarjih :)
    DR janez Sveti HUra

    • Steiermark

     a danes si pa v “ženski” podobi?

     • dr Janez Sveti

      ???
      DR janez Sveti genij

   • Steiermark

    Prav imaš, v 27. letih, vidimo edinega poštenega politika, JJ, ki nas je osamosvojil in katerega maltretirajo še iz smrdljive jugovine dalje, vedno eno in isti, ki se ga pač hočejo losati, ker se ga preveč bojijo in ker je on edini garant, da se te drhali tudi rešimo! Zato mu je pa potrebno vedno znova podtikati afere, nezakonita dejanja, po naročilu velikega jugoprdljivca, ki , kot ostali jugosi ni pri zdravi pameti in tudi ni sposoben skonstruirati in dovolj dobro podtakniti afer, da bi se ga tudi lahko odkrižal! Drugače pa itak ni več potrebno pobnavljati in govoriti o dejstvu, kdo ima celotno Slovenijo in njene prebivalce v svojih krvavih jugokomunajzarskih krempljih, od katerih se že vedno cedi slovenska kri in jim med prsti polzijo denarci, ki so jih od nas naropali, še vedno nas “sfukavajo in tepihujejo” jugokomunajzarski debili, sodijo svojim žrtvam in naredijo vse, da se pravih zločincev nikoli ne odkrije, kajšele kaznuje (še bosebaj če so to sorodniki teh “elitnih” sodnikov…..ali pa če pride “befel” s prave strani, ker sami itak nimajo pameti, da bi pravično in pošteno sodili, vsaj večina ne)!

  • karpelec

   Danes ti pa je sonček posijal na posteljo?

  • kakc

   janez sveti, nisi genij, pa tudi jaša ni za vse kriv. nedolžen sigurno ni, …. ali pa, in to dvakrat…

 • AlojzZ

  Zanimivo je,da JJ-a, ko se vozi v avtu s 100 km/h, ne ustreli mrtvo pijan lovec.

  • učko

   …. in to s pokvarjeno mauzarko !

  • Capi

   Ne jim govoriti idej, se lahko hitro kaj spomnijo
   …….

 • učko

  Tako tale primer, kot primeri “Janković” in ostali sodni primeri, sodni zaostanki in vse ostale zlorabe sodstva in tožilstva v “MAFIJSKE NAMENE” (in ne politične, kot se dostikrat napačno interpretira), so dokazi, da kučanova Udbo-mafija še kako vlada tej državi, ne pa parlamentarna demokracija !!!!!

 • Zaskrbljen

  Jaz ne verjamem popolnoma nic vec! Jansa obstoji samo se zato, da drzi vlado v “levi” opciji. Njegova naloga je vzdrzevanje obstojecega stanja, katero godi vsem politicnim udelezencem. Vse je dogovor med navidezno levico in desnico. Vsi so iz istega gnezda in nikomur ni videti, da ravno strada. Nihce pri zdravi pameti ne voli taksne desnice in to omogoca status quo v slovenski politiki. Ko se na “levici” obraz umaze ponudijo novega, katerega vecina voli samo, da jansa ne pride na oblast.

  • janez zorman

   Sam se je dal zapreti, definitivno.

   • Zaskrbljen

    Mafija nudi srebro ali svinec. Kramberger je ocitno izbral svinec. Jansa zgleda, da je izbral drugo.

    • sodnikisozločinci

     Pri nas mafija nudi tudi “pravno državo”. Takim, ki imajo za sabo stranko s 40000 člani je nevarno nuditi svinec, če ne sprejmejo srebra.

  • janez.pokoncni

   Taktika vsegliharstva. Vsi so isti, vsi so enako krivi. To, da so eni na oblasti drugim pa ostaja samo razkrivanje njihovih svinjarij ni bistveno.
   Bistveno je, da te druge povsem opranoglav “folk” nikakor ne odpelje na oblast, na drugi strani pa ta opranoglav “folk” na veliko “ugotavlja”, da “nihce pri zdravi pameti ne voli taksne desnice”.

   • Zaskrbljen

    Zgleda da se spis ali pa se nisi odprl oci. Pa dobro jutro.

    • Res si zelo zaskrbljen, da te rdeči šef ne vrže iz “službe”. !

     • Zaskrbljen

      Ocitno imas ti rdecega sefa, da druge v to tlacis. Ne ocenjuj drugih po sebi.

     • Capi

      Posluš, vsegliharstvo je virus, ki so ga zasejali tardeči, ravno njim ugaja trenutni “status quo” v politiki

    • janez.pokoncni

     Daj ti malo zapri oči …

 • janez zorman

  Ostarela udbopartijska elita se “ZUJFA” boji kot hudič križa, saj je starčkom namesto 2400 € penzije ostalo samo 1800 €; in je zmanjkalo za pridne vnukece !

 • rubec

  Poštar ki se tako trudi z Janšo ima očitno preveč časa. Naj raje meni dostavi cepilnik za drva ki sem ga izbral po katalogu poštarja že junija. Izgovoru da jih potem na mopedu zanaša verjamem toliko kot tistim ki pravijo da je Šarec normalen.

  • Krtača 20

   Ti bom jest zrihtu res specialnega poštarja ki je take dostave zverziral u nulo. Cepilnik za drva bo jutri zjutraj v poštnem nabiralniku. Ampak reklamacije pa odpadejo veš?!

   • rrrrr

    ,,Dajte mi samo enega duhovitega bedaka-levaka, pa vam prestavim Zemljo s tečajev ”
    (Arhimed, 2230 -2155 pred AVNOJ-em v Jajcu)

    • rubec

     Hehehe, tačno u sridu al kako že rečejo tisti tenisači iz Sinja.

  • Borut Stari

   Šarec je pripravek sistema za jebanje zmedenih. Klika ne bo nikoli dovolila, da na bilo kakšen vpliven položaj v državi pride negdo, ki bi kaj naredil ali Bog nedaj spremenil.

 • lunabije

  Ves cirkus je samo zato, ker prihajajo volitve in ker ljudki, ki so pri tem sodelovali , dobro vedo, da je to konstrukt.

 • totex39

  Sedaj pa je to že res neverjetno, kako na vsak način hoče organizirana politična mafija uničiti domoljuba. Sedaj bi bil res že čas, da se tudi mi upremo v bran Janšu in dokažemo, da imamo njihovega “linčanja” proti njemu dovolj.

 • Sodišča to resnično počno nad določenimi ljudmi, ampak zanesljivo pa je eno zagotovo,

  da ” RIBA OD GLAVE SMRDI” .

 • Krtača 20

  Zanimiv je tudi tale portal. Sploh se ne loti resnih tem. Samo hujskanje in opisovanje zamer desnih do levih, nobenih idej in rešitev. Kot bi se nekdo namerno trudil ljudi držati v nevednosti a hkrati dajat vtis da desni nekaj delajo. Skratka, preveč transparentno je tole da bi še verjel.

  • Nehaj že enkrat tule srat s tvojimi kretenizmi !
   Nismo vsi v službi mafije !!!

   • Krtača 20

    Ni kretenizem ampak gola dejstva. Pa kerga briga a je dobil pošto al ni. Vsi vemo da se je izmikal. Akumulator so si tud mediji izmislili itd… Skratka samo kalimerovstvo. Resnih tem se verjetno ne sme lotit tale portal. Mora samo dajat vtis da se “radi”….

    • Capi

     Pejd kure brat, tam so resne teme, kulkr jih hočeš…….

  • tarantela

   Tole je spodbujanje slabe volje in jeze med ljudmi. V življenju je še veliko lepega in dobrega. N.pr., da se počasi le kopljemo iz vsestranske krize. Ampak tega na tem portalu ne bomo brali.

   • Capi

    Boste, vendar takrat, ko se bo to res dogajalo………

 • Grenze

  To so pjančki pa kurbce pjane pol se pa ne ve čigav je otrok .

 • Prle

  Veliki osvajalec ženskih src Ivan Janez, tu piše ravno tisto, kar sam trdim že dolgo.
  http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/57a8573d68dc8/veliki-osvajalec-zenskih-src

  • Malo prestaro novico si našel.
   Imaš mogoče kakšno novejšo – bolj svežo, izpred vsaj 3o let nazaj !

   • Prle

    Stara ali nova, jebač je jebač.

    • Lahko bi bil tudi ti, če ne bi tako smrdel !

     • Prle

      Misliš, da njemu ne smrdi.

     • Steiermark

      samo jugodebili , ker sami smrdijo (jedva čekam subote, da se okupam….) razmišljajo, da je to normalno, pri normalnih ljudeh in da so vsi takšni umazani cotli, kot oni (v stilu: če jaz ne vidim in sem slep, so tudi drugi…..)

     • Prle

      He,he,he,,počakajmo, da se javi kakšna ženska, ki jo je spolno nadlegoval.

     • Steiermark

      Tiste, umazane, vaše jugobaže, lahko samo sanjajo, da bi se jih JJ, tudi samo dotaknil, s palico, krajšo od 2 m!

     • Prle

      Jebi ga, ko je nuja je nuja, takrat se ne gleda na rdečo barvo.

    • MEFISTO

     Pravijo, da si bil ti tudi jebač, ko si bil še precej mlajši.

     Tudi pravijo, da si imel rad buzeke in debele poslanke.

     • Prle

      Kaj a spet cvikaš, da bi ti prevzel tvojega partnerja. Ne boj se Prle seksa samo z ženskami.

     • MEFISTO

      S čim?

     • Prle

      S prstom. Srednjim.

   • Steiermark

    Ne nima, ker takšni kot on, imajo samo “stare lažnive novice”, ki jih producirajo v murglah, vsi ti rdeči jugookupatorski hlapci, “z mehkimi”…..

    • Prle

     He,he,he, veliki lider ujet s spuščenimi hlačami.

     • Steiermark

      brez gat ste vi jugotitoistične žrtve pedofila tita, kar prakticirate še danes, vendar ker je velika podgana crknila, sedaj počnete s psi…

     • Prle

      Vi pa to počnete z otroki in konji.

     • Steiermark

      Pravgotovo je tudi imel kaj pokazati, v nasprotju z vašimi “mekanimi curami”, ki se vam dvignejo samo v primeru, da imate pred sabo anus ubogega psa……

  • joza joza13

   Kunstelj je najbolj objektivni vir informacij, ja.

   Ampak…, vse navedeno pomeni zgolj, da je Janez Janša ded in ne pezde, kot ste to vi levi pasjejebci.

   Bravo Janez! Slovenec in pol…

   • Prle

    Saj sam tudi pravim, jebač in pol. Se strinjava?

 • joza joza13

  Tona P., Krtača, Fogglov Tunnek, …
  Si zadovoljen z Janezovo obrazložitvijo?
  Menda si ne želiš, da ti pridemo domov obrazložiti vse te zadeve, ali?

  • Prle

   Pa ne, da zagovarjaš velikega jebača Ivana, poglej spodnji link.

   • MEFISTO

    Lep in spoštovanja vreden par.

    • Prle

     Ampak s katero?

     • joza joza13

      Samo, da ni psica…, pa je ok.

     • Prle

      Misliš tvoja psica?

     • joza joza13

      Ne, mislim na tvojo psico. Sam imam psa.

     • Prle

      Jasno, saj si bolj napreden.

     • joza joza13

      Ti že veš. Mene psi/ce ne rajcajo.

     • Prle

      Očitno te, zato ga pa imaš.

   • joza joza13

    Nič ne zagovarjam, mu pa nisem fouš, kot si mu ti…, če le 10% navedenega resnično drži.

    Komiji uspete fikat zgolj, če vam jo dva držita.

    • Prle

     Že, ampak on je strogo veren človek, ja kaj bodo pa rekle stare mamce.

    • Steiermark

     to še majo od titeka naprej, ko so morali žrtve pedofila , ne samo držati ampak jih fiksirati, da jim niso pobegnile…..

  • MEFISTO

   Če bo le eden tepen, bo vse bolelo!

 • tarantela

  Ondan smo lepo videli na RTVSLO, kako Janša noče sprejeti pošiljke!!!

  • Prle

   Sds ovce gledajo samo Novo.

  • Stajerka

   dajte se čohat po Jankovićevih jajcih!!…..on prevzema pošto??…..in KAKŠEN je rezultat????….pa še koga drugega izmed številčnega F21 imate na razpolago!!

   • Krtača 20

    Kar se tiče sodišč želimo sam povedat da vaš janšek ni popolnoma nič boljši kot njegov prijatelj bavči pa zidar pa un pivovar pa ta druga zidarka. Vsi majo težave z roko pravice ko se gre za resnico. Seveda pri kraji z lasersko natančnostjo ne zamujajo….

    • Stajerka

     naštel si vse razen poštenjaka JANKOVIĆA…….ne upaš ali ne smeš???….prozorni ste v svoji plehkosti….

     • Krtača 20

      Ko mu bojo kaj dokazal bo tud on na spisku. Do tedaj pa lahko samo čivkaš tja v en dan….pa udba pa mafija pa partija, krneki

     • Stajerka

      BLOKIRAN si in ne vidim replike…..kako prijetno:)))

     • Hun

      firbec te daje, bednik

   • KIKI

    Ko bom poslal paket tovarišu Kučanu, pa Klemenčiču, pa Furlanu ¨, pa
    Jamkoviću in na sedež F21, bo v paketu nekaj konkretnega…takrat se bomo
    pa ob prejemu pošiljke ostali smejali !

  • Margu501

   Ker je bila provokacija, hoteli so ga blamirat pred množico novinarjev, ki je bila očitno obveščena kaj nameravajo storit. Zakaj mu vročevalec paketa ni dal v stavbi ?

   • KIKI

    Tako so poštarju naročili ; moaral se je še celo smehljati (poštar),
    da je “fotka” bolj uspela in so imeli rdeči mediji in tovariši več veselja!
    Za bruhat !

 • Stajerka

  tako je……medtem v večini “medijev”
  – niti črke več o Jankoviću in sodstvu……
  – niti črke o grožnjah v lublanskem mestnem svetu – izrečenih iz ust verskega predstavnika……
  – niti črke več o milijardi NLB – sedaj je ModerniJani v komisiji kar hitro prešaltal iz NLB na NKBM – torej 1 milijarda proti 3,5 milijonov……
  – niti vejice o Cerarjevih nezakonitih in neustavnih dejanjih…..
  – da o svinjarijah sodnega sistema, ne pričnemo niti razmišljat, ker glava peće od svinjarij……

  če je sodstvo na 16% zaupanja državljanov, potem bi morali biti mediji na 10-16%, saj so veliki javni podporniki najbolj koruptivne, klientelistične in kradljive države sredi civilizacije, ki se temu upira in skuša preprečevat, medtem ko so si lopovi in mafijci iz naše državice naredili raj…….
  ……in narod si/je bo sodbo pisal sam….

  • Borut Stari

   Moderni jani je klasičen primer usranega pucfleka v službi vladajoče klike. Kariero kahlarja je hitro zamenjal za vlogo.ki jo še opravlja. Vlogo malega pritlehnega udbaškega špiclja.

 • Krtača 20

  Kere bolne piše tale portal. Janša je hotel poštarja na sodišču postavljat na laž da mu ni pravilno vročal pošiljke itd, hotel dokaze s strani poštarja in pošte. Bolnik.

  • Stajerka

   a ti veš ZAKAJ obstaja knoff OFF??….jaz vem zakaj obstaja BLOKIRAJ UPORABNIKA!!

   • Krtača 20

    Vedno ste mel radi ograje. Pa si postavte še eno….

  • joza joza13

   Ej ti… namestnik direktorja… a se ne bi raje lotil službenih dolžnosti tam v Ankaranu?
   Ti materna…, hotel imaš prazen, ti pa tu nabijaš in afne guncaš…

 • MEFISTO

  tarantela Krtača 20 • 19 minut nazaj
  Tole je spodbujanje slabe volje in jeze med ljudmi. V življenju je še veliko lepega in dobrega. N.pr., da se počasi le kopljemo iz vsestranske krize. Ampak tega na tem portalu ne bomo brali.
  ——————————————————————————————————————————————–

  Razloži nam tako, da bomo vsi razumeli, kako se je mogoče izkopati iz krize z nekoristnim zapravljanjem, nenormalnim zadolževanjem in z zavoženimi pregrešno dragimi investicijamI?

  • Stajerka

   slej ko prej bodo Janšo pustili na prestol, da zbere ekipo in zažene stvari, ki so bile planirane leta 2012 in realizirane do današnjega dne……sedaj je zmanjkalo programa, ukrepov in znanja – najmanjša sapica mednarodnega gospodarstva nas bo pahnila v največji prepad…….
   upam, da desnica NE nasede……naj ostanejo v opoziciji…..tako vsaj nekdo vidi stare grehe in nepravilnosti……če ne bilo desne opozicije nikoli ne bi vedeli za pralnico NLB, tako kot ne vemo kam je poniknilo 50 milijard EUR……

 • Krtača 20

  Desni namesto da se ubadate z lastnimi psihozami in mentalnimi motnjami, se raje lotite problemov tam kjer so. Žal dostavljanje pošte janši ni glavni problem. Je samo pokazatelj koliko pošten je vaš vodja. In od takega pač ne moraš računat na kaj drugega kot na laži in manipulacije.

  • montyamp

   Krivosodje bo v kratkem času ” sfukano ” tako , da boš tudi ti z omejenim razmišljanjem videl , da mafija ne bi smela soditi .

  • Bogdan Šalamun

   Levajzar, zate je Janša kriv samo zato, ker je proti rdeči srbsko murgeljski mafiji!

 • MEFISTO

  Krtača 20, preberi si na Reporterju!

  “Iztok Lampič si šteje v čast, da je prijatelj z Janezom Zemljaričem, pravi, da mu je zelo veliko pomagal in svetoval na njegovi poslovni poti.”

  Si kaj ljubosumen?

  • joza joza13

   Seveda je. Tonček se še vedno drži starih pravil…, vendar ima polne hlače, ko se na Štajersko pripelje. Malo ga je strah, pa gre na pokopališče k staršem v nedeljo zvečer, ko je tema. Sem ga srečal.

   Njemu Zemljarič ne more pomagati. Lahko mu pa “zemlja-rič”..

   • MEFISTO

    Ni Tonček, Mihec je!

    • joza joza13

     Če je Fogglov T = Krtača 20, potem sem prepričan, da ni Miha.

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • montyamp

  Država s tako gnilim sodstvom in narodom ki bojkotira volitve , ne more preživeti .
  Pravzaprav je dokaj hudo živeti med ljudmi , katere je pohabila udbopartijska teroristična celica , z žveplenim halbmadžarsko-murglosrbskim pritlikavcem na čelu KP-UDBA .
  Al Capone je biltudi rojen januarja z luno v ognjenem znamenju .
  Poznam še nekaj takih tičov , ki so podpisovali likvidacije .
  Uganite kdaj so prišli na svet.
  Pomagati treba pohabljenim in ubogim na duhu , al pa kandelaber .
  Astrodiagnoza .

 • antimur

  Maslešo in ostalo sodno kriminalno golazen moramo, tudi če je potrebno s silo odstaviti ali pa kar pospraviti tja, kamor sodijo. Takšna divjanja teh kučanističnih kriminalcev že močno vplivajo na vse državljane, vidimo, da je že veliko povsem apatičnih, ostali, vsaj tisti del, ki so dali glas Pahorju in Šarcu pa popolnoma brez pameti in že povsem zombijevsko naravnanih. Še malo, pa bomo zaradi teh norcev pockrkali od lakote, ali pa se pobili med seboj. Zato vsi, ki imate vsaj kanček domoljubja, v drugem krogu predsedniških volitev ostanite doma, naj golazen že končno spozna, da jih ni toliko, kot vseskozi zatrjujejo in da brez nas ne zmorejo nič.

  • Hun

   vseglihar

 • domovina mili dom

  Bulmastifi so se utrgali s ketne in pobesneli, ko so slišali za resnična dejstva. Na žalost slišijo samo na ime bande 571.
  Murglska država , na srečo, ne more več obsojati na podlagi politične zakonodaje. Zato svojim nasprotnikom podtika klasični kriminal, seveda tistega, ki ga sama izvaja (Rigelnik, Pavček, Jankovič….).
  Zato g. Janša zdržite to zlobo, ki se je spravila nad vašo družino. Bo, bo prišel čas, da bodo tisti, ki po krivem sodijo, sami obsojeni. Bo, bo.

  • Soave

   Bo, bo. . . . . . .ampak s pomočjo še drugih nesreč z desne !!

   • domovina mili dom

    Upam, da bodo te nesreče, povzročene ljudem na desnici, vzpodbudile narod, da sesuje murglsko državo.

    • Soave

     + + + + + + + +

 • lunabije

  Sedaj pa vse do parlamentarnih volitev bo počasi prihajala vsebina v javnost, vse to je že viden in preizkušen model, kako uničit človeka! Samo, mi bi se morali vprašati, kaj šele lahko (tistega ki se jim zameri) naredijo nam navadnim državljanom, če si lahko kaj takega privoščijo pri prvaku opozicije.

 • Borut Stari

  V državi kjer vlada “mehka” diktatura nacionalsocialistične klike ni tako umazano uničevanje tekmeca nič novega. Uporaba pravosodja za ta dejanja pa značilnost sistema. Uničevanje družine ciljne osebe pa zelo uporabna praksa,Uničiti človeku življenje s stalnim diskvalificiranjem in političnim uničenjem nas vrača v dobo “Golega otoka” in vendar danes sicer težko izvedljive fizične likvidacije. Upajmo, ker so tako likvidacijo vseeno izvedli v primeru predsedniškega kandidata Iveka Krambergerja.

 • Krtača 20

  Mislim da je posnetek s kamero na znanem kraju in ob znanem času dovolj dober dokaz kako je Janša zavrnil sodno pošiljko. A Janša še kar laže. In laže pred očmi cele Slovenije. Takemu lažnivcu pripada samo eno – Dob.

  • WatsonForus

   Ta laž bo tebe in mene stala nakaj cekinov , ko bo dobil odškodnino. Pa lepo spanje še naprej!

 • MEFISTO

  Mož tisočerih nickov sumljivo peša.

  Pri tako zanimivi, aktualni in pomembni temi je sam prispeval le kakih 30 globokoumnih komentarjev.

  Se nam res bliža svoboda?

 • WatsonForus

  da nebi mislil da folk nebi prispeval? zate sigurn ne , če boš ostal brez strehe nad glavo – pa se zamisli.

 • mona lisa

  Janša vsekakor ni nedolžna ovca masla ima na glavi to je dejstvo, ampak še vseeno bi bilo najbolje da bi bil on premier. Počistil bi z vsem drekom ki se ga tako boji in le na tak način se lahko rešimo balasta ki nas vedno bolj in sigurneje vleče na dno. To smo videli na zadnjih volitvah.

 • mona lisa

  Bolj se bližajo volitve bolj bodo tolkli po Janšeju ker se ga levaki z murgelsko mafijo bojijo kot hudič križa.

  • Prle

   Ha,ha,ha,kdo za vraga božjega, se pa boji večnega luzerja.

   • rubec

    Če se spomnim vojne za slovenijo bi rekel da med drugimi še ene par zastavnikov.

    • dob

     Moj prijatelj, psihiater Dr.Ažgošek pravi, da je mentalna zasvojenost z rdečo zvezdo ozdravljiva šele v poznejših letih življenja in sicer popusti z demenco. Drgač pa je do sedaj veljala za neozdravljivo. Revolucionarna terapija Dr.Ažgoška, bi rekel!
     Na stara leta pacient postane islamist z vsemi znaki potrebe po sekanju glav in udov, čreva na plot in to, z željo po stresanju groženj po medijih in streljanju vsevprek, pa tudi mimo. Skratka, grožnje letijo iz pacientov približno tako, kot driska!
     Simptome (večinoma so to halucinacije) sicer lahko le deloma ublažimo z visokimi penzijami in z v vpisovanjem v stranko ISIS-DESUS. Takrat simptomi deloma izginejo, medtem ko driska, na žalost, ostane.

     Blažič je tudi zastavnik po činu le da je zastava pri njih mavrična, me je na to dejstvo opozarja Dr.Ažgošek!
     V nadaljevanju razloži, da vsaka parada, ki je količkaj ponosna, slavi svoje žrtve in proslavlja svoje zmage, temu se ne da izogniti. Kakorkoli se obrneš maš rit vedno zadaj. (Blažiču to ni treba ponavljat).

     Razlike med dvema skupinama zastavnikov, rdeče zvezde in mavrične zastave, so nebistvene. Eni junaki imajo debele spodnje gate, drugi pa mrežaste ženske najlonke! Eni proslavljajo pozimi, drugi pa poleti. Najbrž zaradi gat, ki jih nosijo na proslavah. Ponosni so pa tako eni kot drugi!

     Če se dva mavrična zastavnika poročita, postaneta poročnika. Potem pa pod-podkouternika.
     Če se pa poroči kdo od tistih ta drugih, je pa zihr Turnšek.

   • Vera

    ” Hudič ” , ni božji . Preveč si se krohotal in pišeš oslarije, kot vedno .

 • Andrej

  Janez, Janez, vse bi bilo neskončno lažje, če bi enostavno dvigoval pošiljke tako kot vsi normalni ljudje.

  • Soave

   Ja, že. . . že. . .. pa saj ravno tu zgoraj pravi, da jih je. Da postopki že tečejo.Kdo za vraga potem tako pošto ponovno pošilja ?

   • Andrej

    Ker menda nisi sledil medijem zadnje dni… Janša je javno objavil, da je pošiljko, ki jo je našel pod nabiralnikom (puščeno tam, ker se je na vse načine izogibal normalnemu prevzemu), neodprto vrgel v smeti.

    • Soave

     Sem spremljala. Vendar ravno danes v tem članku razlaga, da je tako pošto že prejel in sprejel ! In, da postopki že tečejo ? Vsaj tako jaz razumem ta članek. Potem pa ne razumem, zakaj vedno znova pošiljati ? Namenoma ? Kaj praviš ? Zato bi jaz tako pošilko, tako poslano vsem na očeh. , sprejela in jo na licu mesta pokazala kameram.Pa še povedala kakšno krepko.

 • Krtača 20

  Bom ene petim ovcam ki še kar ne dojamejo kaj se dogaja, povedal s pomočjo enga starga vica:
  – ja gospod rabelj, kdaj mi pol odsekate glavo?
  – dragi obsojeni, sva že odsekala, sam še mal z ramam potreste pa vam bo padla v košaro.
  – ja kako pa to da nič ne vem kdaj ste mi jo odsekal?
  – veste še posebej za vas sem zjutraj izredno dobro nabrusil sekiro, tako da tud čutli niste kdaj je šla skozi….

  • joza joza13

   Ja, ampak Cankar je pa čutil…banda klečeplazeča&prodana za pest fižola.

   • Krtača 20

    Ti boš pa zdele spet eno resnico iz vesolja privlekel mam občutek….

   • joza joza13

    Danilo Slivni in I. Kramberger sta tudi s topo sekiro padla…

   • primsek

    Če prav razumem, Cankar prevzema pošto za Iznoriško kraljestvo?

  • Soave

   ” Tisti, ki najmanj zmorejo, največ hočejo.”
   si želel biti duhovit ?

   • Krtača 20

    Hočem povedat da je SDS fuč, sam še parim ovcam ni potegnil. Ostalim je že vsem jasno.

    • joza joza13

     Prebudi se heej…. in izvleci prst iz anusa -;)

    • Soave

     Ne grizi, če ne veš v kaj grizeš.

    • Srečko Starič

     predvsem tvoji komunistični mami

    • Soave

     Mislim, da jim ni jasno. Zato so ” neopredeljeni ” ? Reveži ubogi !

 • Vera

  Zakaj pa ? Te je kdaj kaj prosil ?

 • Soave

  Saj je res vse skupaj že prav neumno.Jaz bi vsekakor tako pošto sprejela. Saj z izmikanjem in dokazovanjem svojega prav, povzročim napačni odziv.
  Me pa zanima nekaj. Take pošiljke je nujno potrebno vročiti naslovniku. Kako potem lahko ti prinašalci tako pošto vržejo na tla ???
  Kaj bi jaz naredila ? Zadnjič so J. J. lovili pred kamerami. Zakaj ni onega možaka zagrabil, vzel pošiljko in to povedal v kamere.

  To zadevo s pošiljkami kar naprej vlačijo po medijih. Ker ne drži, bi menda ja imel vso pravico zahtevati popravek. To se tule na Novi dogaja. In Nova se tega drži.

  Sicer, jaz lahko mislim kako bi moralo biti, pa se vedno znova izkaže , da za ene to ne velja. Saj smo videli kam so dali popravek v Delu.

  Ker je pri nas Sodstvo na psu, se nič ne čudim, da se toliko Slovencev tožari.

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Tožb bi bilo manj, če bi sodniki odgovarjali materialno in kazensko! To, da lahko “založijo” oporoke, ja kriminal nad kriminalom…

  • Kosobrin

   Kdo je pa največji tožnik?

   • Soave

    No, Kosobrin ? Tožnik , ali toženi ?

 • Krtača 20

  V glavnem če desni pravite, da dokaz pred kamerami ni dokaz, potem vam ni pomoči. Večini Slovencev verjamem da je dober pokazatelj kako pokvarjen je Janša. In tu je kariero zaključil.

  • Vera

   ” Igra ” s paketom je bila za TV zrežirana , toda ti vse verjameš samo o Janši , o drugih res pravih barabinih si pa vedno tiho .

   • Krtača 20

    Zakaj zrežirana? Da obrneš ignorantsko hrbet uradni osebi? Probaj to nardit polcaju ko te bo ustavil. Nared se neumno in kar odpelji. Vidi se da se Janša dela norca iz cele Slovenije. In za to mu še plačujemo.

    • Vera

     Ministrico v ” stalni pripravljenosti ” Brenčičevo, tudi plačujemo ! Kakšen rezultat pa je dosegla v nedeljo ? Sramota !

     • Krtača 20

      In kaj ima zdajle to veze z Janševo pošto? Pač je popušila. In kaj zdaj? A zdaj kar vse ki so zgubil linčamo? Tudi Tomčeva je izgubila, torej kaj? Jo vržemo iz eu parlamenta? Sploh se pa pogovarjamo o janševi pošti.

     • Kosobrin

      Da ne govorimo o Primcu in Angelci.

    • denacifikacija

     Zakaj pa ne bi ignoriral policajev?
     Če te zaustavljajo, jih lahko mirno vprašaš, če si aretiran ali pa lahko greš, če proti tebi ne začne postopka, te nima nobene pravice več nadlegovati. Samo tiho moraš biti in vztrajno ponavljati vprašanji, dokler se sam ne zave, da postopka ne sme začeti, zadrževati te pa potem tudi ne sme, če pa si v postopku, moraš biti tiho in zahtevati odvetnika.

    • Kosobrin

     Tisti posnetek, ko vročevalec prosi, naj prevzame pošto in gre gospod ignorant kar naprej, ni zrežiran. Pove več, kot tisoč besed. Da se dela norca iz vseh državljanov in iz sodstva. Samo takrat je sodstvo dobro, ko je kateri od stotine primerov dosojen v njegovo prid. Ne zatiskajte si oči in ne rinite glavo v pesek!

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Saj samo provocira…

   • Kosobrin

    Dokažite, da je bilo zrežirano.

  • antimur

   Ti ne samo, da si kučanistična smrdljiva driska, ti si abnormalen, ne dohajaš in ne razumeš, kaj se godi okrog tebe, zato se spelji med tvojo murgelsko drhal, pa tam pleteniči in nori.

  • Pesjan

   Tebe so ta rdeči kriminalci do dobra pokrtačili prekrtačili in ti z tem vzeli tisto kar krasi človeka trezno presojo in razlikovanje kaj je resnica oziroma,vi pokrtačeni ste verjeli pravljice oo avstralski kliniki,o umoru lastnega otroka,o pretepanju žene o torbah z denarjem in še bi lahko našteval,ja vse ste verjeli vi pokrtačeni prekrtačeni,v resnici pa ste uboge pare upognjenih glav da vas lažje nategnejo ker pokončnega človeka se ne da napičiti pod trtico.

  • nevtrino

   Res vam ni pomoči, vam pa res ne … Zakaj se toliko ukvarjate z nekaterimi, ki jim ni pomoči …??

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  Vsem, ki kršijo pravice in zlorabljajo sodsvo v politične namene, je treba vzeti licenco, jih postaviti pred sodišče in v zapor!

  • Krtača 20

   Pravilno! Začni pri razpacatosu in janši.

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Kučanu, ki je vsega zla v Sloveniji kriv?

    • denacifikacija

     Zakaj pa ne, a je prestar, da bi hodil po sodiščih?

     • Olga_disqus_WT4phmLEC6

      Prestar??? Naciste so nosili na sodišča! Ta komunisticni zločinec lahko gre sam!

  • antimur

   Za takšno škodo, ki so jo naredili Slovencem in demokraciji, je zapor absolutno premalo.

  • denacifikacija

   Kdo jim bo pa sodil, zna sploh kdo napisati tožbo, ker ta članek govori o katastrofi na splošno, ne o konkretnih ljudeh in dejanjih,proti katerim bi bilo mogoče začeti ustrezne postopke.

 • Soave

  Spodaj ste se zelo razpisali. Tudi jaz. Ampak, kot po navadi – še en čivk !!
  Bi bilo hudo narobe, ko bi te pošiljke sprejel ?? In jih vedno pokazal vsem novinarjem.?
  Samo vprašam . Saj pojma nimam, kako te zadeve potekajo.
  Nova, napišite kaj o tem.

 • denacifikacija

  Tako zgleda sodobni mehki fašizem, ja.
  Takšni nezakoniti in nemoralni postopki so se dogajali tudi pod Janševo vlado, proti popolnoma nepomembnim ljudem, le da so jih takrat izvajali njegovi ministri in javni uslužbenci, njegov minister za pravosodje pa je bil tiho.
  To je Slovenija, ne pa levi ali desni,mi ne moremo več sami poiskati pot iz tega vojaško policijskega pekla, nujno moramo zadeve predati nekim evropskim sodiščem, čeprav za ceno izgube neodvisnosti (sodstva), ki je itak nimamo oziroma deluje nečloveško.

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  Komunisti so laznivci, tatovi in morilci! Politične nasprotnike poskušajo diskreditirati in uničiti! Enako so naredili s Krambergerjem! Kučanu je bil nevaren in so ga enostavno umorili!
  V času najhujšega trpljenja slovenskega naroda, v času okupacije domovine s strani nacistov, so izvedli krvavo revolucijo in vse ljudi, ki zločinske ideologije niso želeli sprejeti, enostavno pomorili! Zahrbtno so pobili cele družine, z otroci vred! Izvedli so genocid nad lastnim narodom, brez primere v Evropi!
  Potomci teh zločincev in še živeči zločinci, poskušajo preko sodstva še danes uničevati ljudi, ki ovirajo njihovo oblast in privilegije!
  Kdaj bo Kučan vrnil nezakonito šolnino za svojo hčer v Ameriki, v breme državne firme, kdaj bo vrnil 400.000 DEM, kdaj bo vrnil orožje, ki ga je predal zločinski okupatorski vojski in ogrozil Slovenijo?

  • nevtrino

   Ne, Milanu K. ne bo nič, so ga pa jugo-butalci še konkretno nagradili, na več načinov …

 • denacifikacija

  Zakaj ima Janša sploh kakšne probleme z vročitvami, če pa že ima odvetnika, popolnoma isto je,če sam prevzame ali namesto njega to naredi odvetnik, ki potem obvešča svojo stranko.
  Popravite me, če se motim, ampak odvetnik je zato, da prevzame tudi celotno komunikacijo s sodiščem. Nisem prepričan, da mora biti pošta vročena neposredno stranki v postopku, v roke, samo to me zanima, če je odvetnik v bistvu isti (pravni) naslov ali pa obstaja kakšna srednjeveška logika, da se vroča le osebno.

 • denacifikacija

  Si pa kar mislim zakaj komplicirajo s pošiljkami, ker enkrat ni pravilno prevzel sodne pošte,so ga dali na seznam tistih, ki se vročitvi izogibajo, zdaj ga pa avtomatsko iščejo sodni vročevalci (ki s tem dobro zaslužijo), dokler ga ne bo nekdo izbrisal iz tistega seznama oziroma dopovedal tam enemu rešetu, da ni več treba.

  Pri nas je pač tako, če te poznajo, so postopki diskretni ali se sploh ne začenjajo, če te vzamejo na piko, je pa kot v srednjem veku oziroma kaki orwelovski distiopiji. Pravzaprav pritiskajo na ljudi kot so nekoč nacisti na jude, osumljene zločinov proti rasni higieni, pri čemer se pretirano niti ne trudijo, da bi bilo vse zakonito, samo kar se lahko dokaže ali vidi javnost, sicer se dela zelo po domače, zelo nesramno in skrajno brutalno.

 • Primosio

  To je navadno izigravanje prava, ki se za politika, ki se hoče iti visoko politiko, ne spodobi. In zato SDS kot stranka s takšnim vodstvom tone. Se bojim, da bo za stranko prepozno, ko bo J to ugotovil.

  • denacifikacija

   Kaj pa, če mi nimamo normalnega sodišča, jih je treba vseeno brezpogojno ubogat?
   Zakaj se potem jezite na domobrance,oni so ubogali okupatorska sodišča, partizani jih niso, saj zato so pa bežali v hoste, da jih policija (gestapo) ni dobila. Takrat je bilo pravilno bežati pred ponorelimi nacisti, danes pa ne več, ker menda ni več takih živali po sodiščih in organih. Pa jih res ni, si prepričan, in če bi bile, a bi ti kdo verjel, kaj si pa lahko pomagaš? Ubogati jih verjetno ne smeš, ker to niso normalni ljudje ampak pošasti, pravzaprav ene take bakterije bolj, ne da se bežati pred mikrobi, bo treba nekako razkužiti infekcijo.

   • Primosio

    Dal si sicer primerjavo, popolnoma pa si zgrešil temo.

  • antimur

   Kaj praviš na brisanje dokazov Jankoviću, zavlačevanja Žgajnerce, ravnanje levaške sodniške pra..sice Ravnikarjeve, tožba bajsaste komunajzerske barabe Kozinca proti policistoma, ki sta raziskovala ta primer, pa ne nazadnje skrivanje vseh Jankovićevih obtožb na dno predalov. Tu ti je gobec povsem obnemel, kot da bi bil paraliziran, bedak levofašistični in antislovenski.

   • denacifikacija

    Ne tekmujte kdo je bolj skorumpiran, ste kot hinavski otroci, ki tožijo en čez drugega, bistvo članka je, da se dogaja huda korupcija, ne moreš zato začeti še več korupcije, obstoječo pa sploh ne bi popravili.

    • nevtrino

     No, ta iznakažen usmrajen sistem deluje, v korist gangsterjem, levakarjem, mešalcem megle, itn….

    • Kosobrin

     Jankovič pošto vedno sprejme. Seveda pa to ne pomeni, da ni morda še večji lump!

   • Primosio

    Tudi v tem in podobnih primerih je moje mišljenje identično.

    • nevtrino

     “mišljenje” ali razmišljanje ali mnenje ?

     • Primosio

      Vau, slavist

  • nevtrino

   SDS tone ? S katerimi konkretnimi podatki lahko to podkrepite ?

   • Krtača 20

    …saj veš, sam še z glavo moraš potrest pa bo….

   • Primosio

    Hm, uspeh kandidatke na predsedniških volitvah, članek na Nova24 SD diha za ovratnik SDS…?

  • nevtrino

   Ob vsem gnilem stanju na Slovenskem je pa ta napihnjena malenkost sedaj “izigravanje prava “, kaj, hohoho …

 • if

  Tisti novinarji in tiste medijske hiše, ki 150 postopkov proti JJ niso preverjale/ne preverjajo po kriterijih demokracije in/ali ugotovitev niso objavlajle/ne objavljao so v službi zla, ki uničuje demokracijo samostojne RS!

  V članku omenjene kršitve proti JJ so bili hkrati neposreden napad na ustavo v realizaciji parlamenta (dirigirata mu ustavni pravnik MiroCerar kot šef pozicije in pravnik Milan Brglez kot predsednik državnega zbora), pravosodja …

  Sloveniji diktira kriminal! Vsak ga lahko prepozn po lokacijah nasanka, avtorjih in namenih v škodo človekovim praicam, demokrciji in blaginji.

 • primsek

  A se vam janšistom ne zdi malo sumljivo, da se vaš Parteifuehrer skriva kot da je v partizanih, proti sodstvu pa ima v glavnem argumente, ki so na ravni iznoriške psihiatrične ustanove : ukvarjajo se z mojimi drobnimi natabletkanimi žalitvami novinark, zraven imamo pa milijardo terorističnega opranega denarja. bebec, kot prvo Iran ni bil pod bančnim embargom, kot drugo : tudi če Trump napade Korejo in če Putin psoeže v Venezuelsko krizo, to so otročji izgovori nedoletnega psihiča, on kot voljeni politik nima pravice izogibanja izročitvi sodnih pošiljk. Da se delu javnosti to ne zdi sporno pa dokazuje, da so enaki ignoranti glede pravne države, ki jo imajo polna usta, da so enako psihotični in verjetno tudi enako izobraženi. FSPN, smer obramboslovje z navajanjem Kardelja, Leskoška Luke in Marxa, to pač ni izobrazbeni nivo za predavanje na tujih univerzah, ki ga je napovedal ob svoji politični katastrofi ko je prenehal biti premier najmanj uspešne vlade z največjim notranjim dolgom v zgodovini neodvisne države

  • if

   primsek: “i so na ravni iznoriške psihiatrične ustanove”
   _________________
   Na ravni psihične bolezni je vaše razmišljanje in razmišljanje tistih, ki JJ preganjajo brez dokazov!!

   • Steiermark

    Ja, je že res, vendar ti kriminalci imajo pri nas oblast……še vedno, čeprav so takšnim in podobnim, v Nemčiji, 45 leta sodili ter jih povesili po kandelabrih….. Izgleda, da za Slovenijo še ni čas, da bi se isto postopalo z aktualnimi kriminalci – zločinci, izdajalci slovenskega naroda…..titovimi psihopatskimi sledilci!

  • nevtrino

   Kakšnim “janšistom”, katerim “janšistom” ?? A se vam pa ne zdi niti malo sumljivo vaše lastno megleno pisanje, vaša psihoza in ponavljanje vedno znova istih podtikanj ? Itak pa ni smiselno nekaj poštenih misli nameniti vam, mogoče pa vendarle kateremu drugemu razsodnemu bralcu teh komentarjev …

  • Srečko Starič

   SDS je stranka g. Jožeta Pučnika in kaj maš proti njemu. JJ je sam eden med mnogimi člani. Pri ZK
   pa se ve kako se ukazuje.

  • Steiermark

   Revež, smiliš se mi, ko te tvoji kameradi ne opozorijo, da je prišel čas, da začneš svojo shisofrenijo malo bremzati, ker te le ta lahko privede do samomora……. Oh, kako bi bilo lepo, na tem svetu, ko bi vsi shisofreniki in psihopati, dobili dovolj veliko dozo pomirjeval, da vas ne bi bilo več mogoče niti opaziti

 • Kosobrin

  Močno dvomim o resničnosti tega pisanja. Še nekaj dni nazaj smo lahko na TV videli posnetek, kako se IJJ brani prevzeti pismo – paket, katerega so mu skušali vročiti že od meseca aprila letos. Takrat še nismo govorili o volitvah. Paket? Toliko materiala je zbralo sodišče? Za nič? “Znam te, puško, kad si pištolj bio …”

  • nevtrino

   Dvomite ali pa to veste ? Pa ta jugo-pregovor, razumete ?

   • Kosobrin

    Dvomim, ker verjamem tisto, kar vidim. Vidimo pa lahko, da mu je nemogoče vročiti pošto – ne s poštarjem in ne s sodnim vročevalcem. Človek, ki se čuti nedolžnega, ne počne tega, ampak skuša svojo nedolžnost čim prej dokazati. Ta pregovor je zelo dober, se vam ne zdi?

    • nevtrino

     Uh, lahko si takoj pogledate na tisoče objav na www, ki govorijo samo o eni temi: “ni vse tako, kakor je videti”, od grdega parkiranja osebnega avta naprej ,…

     • Kosobrin

      Druge teme me ne zanimajo, še najmanj pa parkiranje. Tu je govor o samo eni temi.

     • nevtrino

      Aha, samo ta tema vas zanima …

     • Kosobrin

      Ja, tukaj govorimo o tej temi. Ko bo tema o parkiranju, bom mogoče tudi kaj napisal. Pa lep dan vam želim!

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Saj je od “dole”… Ve pa vse, ker to UDBA podtika…

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  Kot vedno! Volitve se bližajo! Skorumpirano sodstvo ustvarja s pomočjo Kučana politično afero, da ohrani oblast za vsako ceno, saj lahko z marionetami naprej ropa že tako obubožan slovenski narod in uničuje s pomočjo Sorosa nacionalno državo Slovencev!
  SDS in Janša sta edini branik, ki opozarajata na nevarnost nezakonitih migracij in kriminal levičarjev, zato spet stare zgodbe!

  • domovina mili dom

   Nobeden ni pomislil, da za šefa države, parlament, vlade ne more biti drug, kot komunist. Ja, kdo bo pa podpiral in hodil na proslave morilcev slovenstva.

  • Primoz Papez

   Že sedaj iščete razloge za poraz na volitvah…ovce…

   • tohuvabohu

    Ovca dresirana …

  • Gavnar

   Na nedeljskih volitvah ste dokazali, da je vaš doseg cca. 100.000 glasov, kar vam
   pri 1.700.000 volivcih prinese okoli 5%.
   In zakaj bi se Kučan sekiral, ker mu je podpora padla pod 95% ?
   Ali ker že sedaj ve (tako kot večina vas), da bo gladko zmagal vsaj na slednjih 20-ih volitvah ?

 • Krtača 20

  Kolk se znate janšisti sprenevedat. S kamero je posnet kako se Janša izmika sodnemu dostavljalcu, vi pa tkole. Prav smešni ste že.

  • sprehajalec

   Levičarji znate vse sfejkati. Nekdo pač skače s paketkom za Ivanom janezom, drugi pa snema. kaj pa je to kaj takšnega.

   ne pozabi, da so ravno levičaji uvedli zgodovinsko fejkanje in retuširanje. Na slikah s Stalinom, je bil centralni komite SSSR po 20 letih polovico manjši.

   • Tako počno lopovi, ki imajo vedno nekoga na straži.

   • Kosobrin

    Stara šola. Nekateri tudi po arhivih brskajo, režejo, limajo in dodajajo.

    • sprehajalec

     Začel je Maček matija zaključil je dan pred prevzemom arhivov v Gotenici leta 1990 s strani nove Vlade. On jih je imel pod ključem in pravijo, da jih 90% manjka. Ko je pa Ivan janez od preostalih 10% vzel nek spis v roke, so pa levičarji skočili v luft. še danes ti nisi tega pozabil.

    • Na izrezane luknje iz 90-ih ne moreš ničesar nazaj prilepi
     .

 • Krtača 20

  Že takole izmikanje sodnemu poštarju bi moralo bit kaznivo. Upam da se sproži nova tožba in se Janšo primerno kaznuje.

  • Kosobrin

   Tega ne bomo dočakali. Kakšnega drugega državljana bi že zdavnaj uklenili in prisilno pripeljali na prevzem pošte ali na obravnavo. Tudi tu se pokaže, da obstajajo prvorazredni in drugorazredni državljani.

   • sprehajalec

    Drugorazrednega preganjajo poštarji in vročevalci. Prvorazredni sploh pošt ne dobiva oziroma po telefonu zadeve uredi s sodnico.

    • Kosobrin

     Brez skrbi, dobiva in tudi prizna, da jo je prevzel. S tem pa ni rečeno, da je nedolžen. Kakor tudi za IJJ ne, ki pošte noče prevzemati. Čisto preprosto je – pošto prevzameš in imaš mir. Še posebno, če meniš, da se ti dela krivica.

     • Kako pa ga sodišče lahko obsodi ?

     • sprehajalec

      Tudi jaz bi jo prevzemal, če bi vedel, da samo sodnico pokličem. oziroma naročim tajnici, naj jo pokliče.

     • denacifikacija

      NImaš mir, sodeluješ v lastni inkriminaciji, kar je že ustavno narobe in tudi kršitev človekovih pravic.

    • Kosobrin

     Pa še kako je tudi on prvorazreden!

     • sprehajalec

      Če bi bil prvorazreden, ga ne bi preganjali vročevalci.

     • Vročevalci, ki ne poznajo pravil vročanja.

     • Kosobrin

      Nihče ga ne preganja, izgleda, da ima preganjavico.

   • denacifikacija

    Ampak prav to je narobe, da lahko drugim to delajo, Janša je heroj že zato, ker njemu pa to ne morejo in ne bodo.

 • Krtača20, a, bančne luknje, nezakonit odvzem otrok, tajkunstvo, drogeraštvo……….pa te nič ne skrbi…….joj.si tele.

 • Krtača 20

  Kakšen vzgled pa daje Janša mladim s tem ko takole navkljub posnetku s kamero laže? Da je politik cenjen če laže pa čeprav na licu mesta z dokazi ujet da laže?

  • Lažnivec, si pa res brez sramu.

   • Krtača 20

    A zdaj sem pa jaz lažnivec? Kje? Kamera ne laže.

    • Primosio

     Točno tako. Tako kot ne posnetek po osamosvojitvi, v katerem prizna, da je vedel za Mrlaka

   • Viktorh

    Marta, sta pač zahojenca.

 • baubau

  Za kršitev komunistične omerte bo Ivan Janez Janša od teh zločincev preganjan do smrti. Pa vendar bo za razliko od vseh teh pozabljenih morilcev ostal velik človek !

  • Kosobrin

   Samo za nekatere. Tako kot vsi drugi. Ni človeka, ki bi bil vsem všeč.

 • Janez

  “PAVLIHA – OŽIVLJENI”
  “ZA RENESANSO SLOVENIJE”
  KAJ
  JE
  500 SLOVENCEV IMELO TAKO SKUPNEGA S ŠPANIJO,
  DA
  SO ŠLI V ŠPANIJO MORITI VERNE ŠPANCE ! ?

  Odgovor : ” NIČ.
  LE OD ZLOČINSKEGA STALINA SO BILI – PLAČANI !
  Pa
  SO ŠLI !
  – IN BILI “VARNOSTNIKI- BOČNA OBRAMBA” STALINOVEGA

  – “ROPA” 510 TON ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA ZLATA !
  Leta
  1936, 1937 – so namreč par tednov prevažali
  – 510 ton zlata iz Madrida v pristanišče CARTAGENA v Sredozemskem morju. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  VPRAŠATE? Kaj je tu smešnega?
  V
  STALINOVEM ROPU OGROMNE KOLIČINE ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA ZLATA ?
  Ni nič smešnega: Stalin si je od tega zlata “jemal plačila” za dobave orožja španskim “republikancem”
  Tudi
  TO – NI

  SMEŠNO !

  Smešno žalostno – je le to,
  DA JAZ PRVI V R. SLO – PIŠEM O STALINOVEM ROPU ŠPANSKEGA ZLATA LETA 1936, 1937!
  R.SLO IN SLOVENCI
  URADNO – NIČ NE VEMO – VES SVET PA VSE GLAVNO O TEM STALINOVEM ROPU – VE !

  SMEŠNO – ŽALOSTNO JE STANJE NAŠEGA FDV ŠOLSTVA,
  KI
  O TE STALINOVEMM ROPU ŠPANSKEGA ZLATA – NIČ NE ? VE, NE POVE.
  Ali
  SE STAVBA V LJ-MOSTAH – ŠE IMENUJE – “ŠPANSKI BORCI” ? Ne vem. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  CEL SVET – VSE VE O STALINOVEM ROPU ŠPANSKEGA ZLATA.
  R.SLO ŠOLSTVO,
  POLITIKA ITD. NE VEDO – O TEM NIČ.” NESMEŠENA SMEŠNICA” ?

  LINK, Stalinovo špansko zlato.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Moscow_gold

 • Krtača 20

  Človeku ki mu s posnetkom predočiš dokaze, pa ti še vedno trdi da ni res, pravimo psihopat.

  • To si ti.

   • Primosio

    Zmanjkalo argumentov? Kaj pa je napisal neresničnega. Gospod je vehementno mirno odkorakal mimo vročevalca. In tak človek bi naj vodil državo?! Ne, hvala.

    • Če vročevalec ne pozna pravil vročanja, ga mora nekdo poučiti. Sramota za ” firmo”, ki zaposluje takšne ljudi, še sramotnejše za delodajalca osebno, ker ne pozna posla za katerega je registriran.

     • denacifikacija

      Pozna, ni bilo čisto tako…

    • sprehajalec

     kako pa je vedel, da je vročevalec? kaj pa če se jaz napravim v vročevalca? V razmerah ultralevičarske vladavine ni nikomur za verjeti. Pravno ne obstaja.

     • Primosio

      Si bil prisoten?

     • Kosobrin

      Ne sprenevedajte se, sprehajalec! Povedal mu je, od kod je in da mora pošto – paket predati! Ne čudite se, da SDS podpora pada. Tudi to je eden od vzrokov. Narod ni neumen, narod si bo pisal sodbo sam!

     • sprehajalec

      kako pa je pozitivno identificiral Ivana janeza? Z dokumentom, očesno spektografijo, naslov bivanja, prstni odtisi?

     • Kosobrin

      Že 30 let ga vsi poznamo. Predolgo.

     • Primosio

      Ker vodje opozicije, ki je bistvena za funkcioniranje parlamentarne demokracije sicer nihče ne pozna, kolikor vemo, nima niti enojajčnega brata dvojčka. Tako da…..malo beden izgovor, se ti ne zdi?

     • sprehajalec

      Ne, pozitivna identifikacija ima svoje zakonitosti. Kraj bivanja, osebni dokument.

      še na pošti se moraš identificirati z osebnim dokumentom.

     • Kosobrin

      Saj bi mu dokument lahko pokazal, pa je bežal …

     • sprehajalec

      če te mimoidoči na cesti pozove, da pokažeš osebni dokument, boš segel v žep?

     • Primosio

      Če se izkaže kot pooblaščenec, saj vročevalec ne more biti kdorkoli, potem da. V nasprotnem primeru ne. V konkretnem primeru ne mene ne tebe ni bilo zraven, je pa bilo jasno posneto, da se je J pogovarjal z vročevalcem in vehementno odkorakal. Dopuščam možnost, da so komunisti svojemu staremu članu poslali neukega in nesposobnega vročevalca, da bi ga obvarovali pred krivosodjem, ki ga preganja. Mater ste butci!

     • denacifikacija

      Vročevalec je lahko kdorkoli.

     • Kosobrin

      Ni res.

     • sprehajalec

      primosio, ti si na stopnji nekega primata, homo socialisticus, kot produkt neke negativne genetske selekcije po koncu druge vojne, z brezni in rudniki. ker se celo življenje gibaš med samimi takšnimi, imaš celo občutek, da si inteligenten.

      Napaka primosio, nisi. butelj si. Tipičen levičarski butelj.

     • Primosio

      Tvoje pisanje je na meji kaznivega dejanja, se zavedaš tega?

     • denacifikacija

      Zase skrbi.

     • sprehajalec

      Povej mi, kje je ta meja, da jo prestopim? Z veseljem jo bom prestopil.

     • Primosio

      Boš že vedel, ko jo boš…

     • sprehajalec

      Člen 133. KZ SFRJ o Verbalnem deliktu?

     • Primosio

      Pa kaj ste vsi tukaj tako obremenjeni s SFRJ, državo, ki formalno sploh ne obstaja več. Je pa po drugi strani zanimivo, kako dobri poznavalci te dežele ste, kot bi jo bili nekdaj občudovali :)

     • sprehajalec

      Nismo obremenjeni s staro državo, najmanj s tem. Obremenjeni smo z navadami in praksami stare države, ki so se prenesle v noči iz 26.06.91 na jutro 27.06.91. In se nadaljujejo še danes. in nihče ni iz vladajočih struktur kdaj rekel, da je z njimi kaj narobe.

     • Primosio

      Kako ne, saj je janševa vlada zdržala cel mandat. Pa ni nič rekla?!

     • sprehajalec

      Prakse in navade neke države se začnejo pri njenem upravnem aparatu, od vratarja navzgor. Ne od premjera. Nove prakse do vratarja ne sežejo. Še sploh, če so stare zaščitene s pogodbami. naštej enega državnega uslužbenca, da je bil odpuščen, pa da ni dobil na delovnem sodišču. državo si preveč naivno predstavljate, ker še nikoli niste imeli izkušenj z vodenjem nekega kompleksnejšega kolektiva. Samo domačo klet.

     • Kosobrin

      Primosio, nič se sekirat. Za sprehajalca je vsak butelj, kdor ne misli tako kot on.

     • sprehajalec

      jaz bi se vseeno zasikiral na vajinem mestu….

     • Kosobrin

      Ne, tudi vročevalec lahko pokaže dokument in dokaže, kdo je.

     • Kosobrin

      Mimoidoča uradna oseba, seveda!

     • sprehajalec

      Policija pa Carina. Uniforma, potem ko se izkaže. Pa ne vsaka. Maskirna iz zadnjih modnih trendov ne.

     • denacifikacija

      A res, tudi če te tam vsi poznajo od majhnega?

     • sprehajalec

      Tudi poštarica na šalterju me, pa je zadnjič zahtevala dokument za prevzem pošiljke. več o tem imaš na siol.net in miha mazzini.

     • denacifikacija

      Afne gunca.

     • sprehajalec

      Tukaj se vse začne in konča. Ta stopnja upoštevanja pravil in predpisov, pada zgodovinsko od severa proti jugu. medtem ko razvitost in urejenost družb obratno raste proti severu.

     • Kosobrin

      Sprehajalec, na isti način se sprenevedate, kot vaš veliko vodja. Isti tiči vkup letijo!

     • sprehajalec

      levičarji delate “po domače” kakor ustreza. desničarji spoštujemo običaje in prakso, ki je za to predpisana.

     • Kosobrin

      Vaš oboževani ne spoštuje ničesar. Če bi kaj spoštoval, če bi bil dedec na mestu, bi pošto sprejel, ne pa bežal in se skrival, metal pošto v smeti, se sprenevedal in imel za osla ves narod, tožil državo in s tem tudi državljane, katere prvi človek bi si tako želel biti. Tako ne gre, takih ne maramo!

     • sprehajalec

      Zadel si žebelj na glavico, kaj je v ozadju;

      vaš oboževani ne spoštuje ničesar. Če bi kaj spoštoval, če bi bil dedec na mestu, bi

      že zdavnaj sedel, si hotel dodati. pošta je pis of kejk.

     • Kosobrin

      To ste dodali vi, sprehajalec, ne jaz!

     • sprehajalec

      Tako si mislil Kosobrin. pa na takšnih zadevah na netu se ne vikamo.

     • Kosobrin

      Samo nad 2000 m se tikamo, drugače pa vikamo. Taka je manira.

     • sprehajalec

      To velja za lokalno Planinsko društvo. Net, forumi, diskusi in boardi imajo svoje zakonitosti.

     • Kosobrin

      Kje so te zakonitosti zapisane?

     • Primosio

      Na poti na obravnavo se pokvari avto…

     • sprehajalec

      Komu pa se je pokvaril?

     • Kosobrin

      Zopet sprenevedanje.

     • Primosio

      Mate pa kratek spomin.

     • sprehajalec

      ne spremljam dnevnih levičarskih čenč. Komu se je pokvaril? Se je star Volvo morda pokvaril?

     • Ampak vselej v mejah zakonodaje, ki to omogoča.

    • Viktorh

     Če mu hočeš biti zagovornik, boš pač moral biti funkcionalno pismen.

     • Primosio

      Se ti pogovarjaš z menoj?

     • Viktorh

      Potrdil si, da si funkcionalni polpismen.

     • Primosio

      Tvoj odgovor potrjuje, da si ti očitno slovnično in pravopisno nepismen, če se že na ta nivo spuščaš.

     • Metod

      Da, Tasilo, Hanibal, A. T., frane žižnik, jebi se govedo zarukano.

     • Viktorh

      Aha, očitno te je Metod pogruntal pred mano.

   • Viktorh

    Veš, upokojeni agent KOS-a je pač preračunljiv lažnivec in provokator.

  • herman

   bodi precizen: to je domoljubni psihopat!

  • sprehajalec

   V razmerah pravne države morda, v razmerah njene odsotnosti pa ne, ker pač nikomur ni za verjeti. Kaj pa če bi nekdo z bombico tekal za Ivanom Janezom?

   • Kosobrin

    Dober, nedolžen, pošten človek se ne boji bombic!

    • sprehajalec

     Tudi če nekdo teka za teboj s paketkom, pa se dere a lah ajvar?

     • Kosobrin

      Nihče se ni za nikomer tako drl.

     • sprehajalec

      Od daleč ne slišiš.

    • denacifikacija

     A res, himanu nič ne morejo?

  • Janez

   ZA
   KAKŠNE DOKAZE PS GRE ?
   A za dokaze – o KOMUNISTIČNEM STALINOVEM ROPU !
   510 ton španskega zlata ?
   Saj je dokazov ogromno.
   VES SVET VE O KOMUNISTIČNEM ROPU ŠPANSKEGA ZLATA, 1936.. L.r.
   P.s.
   PISANJE IN PREJEMANJE POŠTE O “NEOBSTOJEČIH ZADEVAH” JE PA RES PRECEJ NORO.
   TO!
   Se pa strinjam.
   Kdo pa je cenjenemu J. Janši POŠILJSLL POŠTE O NEOBSTOJEČIH ZADEVAH ? Jaz ne vem, ne poznam tega.

   VEM PA TOLE O KOMUNISTIČNEM ROPU 510 TTON ZLATA ŠPANCEM
   LINK
   NA STALINOV “ROP” ZLATA ŠPANCEM, 1936, 1937

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=vid&ei=HBDvWeiYOueNgAacsKHYBQ&q=aleksandr+orlov+nkvd&oq=aleksandr+orlov+nkvd&gs_l=mobile-gws-serp.3…13016.16005.0.17174.5.5.0.0.0.0.203.800.0j4j1.5.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..0.3.519…0i19k1j33i160k1.0.GMDg4G-JIx0

  • Janez

   Dokaži nam,
   DA ZDAJLE – NISI PIJAN ALI ZADROGIRAN ITD.
   OZ. DA PIŠEŠ NEPLAČANO KOT JAZ.
   A JE KAZNIVO? Kar ti počneš tu? L.R. J. KOMENDA

  • tohuvabohu

   Janković res ni psihopat. Je pa govedo, tako kot ti.

   • Viktorh

    ..zahojeno govedo…

 • Viktorh

  Še vedno nam služi revolucionarno pravo.

  • herman

   To pa pravi, da zaslužnim revolucionarjem ni treba prevzemati sodne pošte.

   • Viktorh

    Joj, zopet so te nasrali. To pravi, da lahko tožiš, sodiš in obsodiš zato, ker je tako rekla KPJ.
    Ti, bebček, pa se le norčuj iz SEBE.

   • domovina mili dom

    Zakaj ne obsodijo Rigelnika. Je sedaj kasiral 200 mio, mi smo pa dokapitalizirali njegove banke z 400 mio.
    Zakaj ne zaprejo zemljariča. Njegova “podjetja” oskubijo zdravstvo za 200 mio letno. Sedaj bo pa vlada dokapitalizirala bolnice za 140 mio, da bo udbo mafija naprej ropala……
    Malo se razglej po okolici, potem pa pljuvaj.

   • denacifikacija

    Dejansko res ne, morajo pa biti seznajeni z informacijo in sodelovati v postopkih.

 • Goran Hvala

  Jj ni treba prejemati posiljk….on raje uporabi ustavno sodisce..glede na to da nam z zakoni krsijo ustavo ni cudno da tam vedno zmaga…sej bi vsak ce bi se le pritozil na ustavno sodisce…sam raja nima tolk pod palcem da bi do tja prisla pa ze prej obupa…to je vsa umetnost…

  • Jankovič to rešuje pod kovtrom.

   • Primosio

    ¨Ima vsaj kaj od tega ;)

    • Pa še odvetnika plača svoji žrtvi iz davkoplačevalskega denarja.

     • Primosio

      No, vidiš, ampak dovolj o Zoranu, pejmo nazaj na Janeza…

     • Najprej je treba obdelat največje barabe.

     • domovina mili dom

      Obdelat je treba barabe, kjer so trdni dokazi, seveda če jih prej ne izbrišejo.

     • Steiermark

      Ker proti JJ nimajo nobenih dokazov (edini dokaz, da je vse izmišljeno – konstrukt), jih tudi izbrisati nemorejo – lahko samo fantazirajo še naprej, ker na koncu bo itak JJ, naš osamosvojitelj dobil tožbo na sodišču, za človekove pravice!

     • Tako je. Zato pa Jankoviču brišejo dokaze, kar je pa res NEZAKONITO.

     • Steiermark

      99 % njegovih zločinov pa itak niti ne obravnavajo ali zastarajo prej ali pa njihovi tožniki umrejo, zaradi samomorov, ki jih storijo, ker se sramujejo, da nemorejo poravnati svojih obveznosti do delavcev, zaradi “nadmudrivanja” tega jugodebilnega opankarja, ki ima svojega strica, da ga ščiti in obvaruje pred pravico!

     • domovina mili dom

      Zato pa niso procesirani in obsojeni častilci krvave zvezde. Na vsak način hočejo komunisti izničiti osvoboditev Slovenije izpod bizantinskega cesarstva.

     • denacifikacija

      To se tudi veliko dela, brezplačniki raje vzamejo denar od nasprotne stranke ali enostavno ne naredijo ničesar, tudi odvetniki se zavedajo, da se brez policije v policijski državi ne da delat. Pritožiš se pa lahko na Odvetniško zbornico, razen, če se pritožuješ čez predsednika zbornice, haha… Brez veze,če so pa vsi povezani in plačani iz istega brezna, če so pa največ uro vožnje oddaljeni med sabo in se itak ne družijo z preostalim narodom,pa to.

  • denacifikacija

   Naredijo tako, da obupaš, pa ti sploh veš koliko je pri nas tega, koliko ljudi se s tem tako ali drugače ukvarja…

  • Vsak, ki ima podlago za ustavno pritožbo mu mora ustavno sodišče ugodit, ker sicer gre zadeva pred evropsko sodišče, tam pa ni ta rdečih, ki bi ti pogledal skozi prste.

  • domovina mili dom

   EU sodišče je edina avtoriteta, ki se ga murglski sodniki bojijo. Zato raje končajo farse na ustavnem sodišču, da zastarajo.

   • denacifikacija

    Dejstvo!!!

    (dokler ne bodo šli angleži ven, potem bo velika nemčija)

 • Kosobrin

  “Dolžan ni samo, kar veleva mu stan – kar more, to mož je storiti dolžan!! ” (Simon Gregorčič)

  • denacifikacija

   Ja, ampak samo v družbi, kjer je to tudi nekaj vredno…

   • Kosobrin

    V naši družbi to ni vredno, nismo državljani vredni tega, da bi nas spoštoval? Kje so njegove moralne vrednote?

    • denacifikacija

     Kjer češ, zakaj se pa gre?

  • To povej to povej toi tvojim rdečim falotom, ki pravil in zakonov sploh ne upoštevajo. Zato Jankoviča pred sodišče niti ne pozovejo, ker bi ga upoštevajoč zakone morali obsodit. Preventiva jr še vedno boljša od kurative, kajne ?

   • denacifikacija

    Koga moramo obsoditi, a smo ljudje Bog?

    • Ne piši neumnosti. Cesarju kar je cesarjevega in Bogu, kar je božjega.

     • denacifikacija

      A ne, jaz pa teh stvari ne vidim več tako, spomni se naših prednikov, med nacistično okupacijo, Gestapo je bilo treba čimbolj zajebat,niti slučajno jim še pomagat, pa naj se je zgodilo karkoli. V takih trenutkih je narod sproti in temeljito sam razčiščeval med sabo,tedaj se ne kliče Gestapo, se pa tudi ne krega in maščuje za vsako oslarijo, zmenit se je treba, da je pošteno.

    • domovina mili dom

     Ne, sodišče se ima za Boga, ker obsoja v našem imenu.

     • denacifikacija

      Tudi zato ne grem več na volitve.

     • Na volitve je treba hodit. To je državljanska pravica in dolžnost.

     • denacifikacija

      Razen, če moraš izbirati med okupatorji in izdajalci, če moraš tožiti svojo deželo pred tujimi sodišči, takrat se pač ne voli, dokler taka država še lahko obstaja. Volilno pravico bom aktiviral v neki drugi Sloveniji torej, ker bom zmagal in ta sramota za človeško vrsto več ne bo obstajala, tako razmišlja normalen človek, ki se zaveda pomena najvišjih splošnih etičnih vrednot..

     • Z molkom se branijo strahopetci.

     • denacifikacija

      Kaj pa Sokrat,je bil tudi on strahopetec?
      Ko je spil strup, je rablje prosil, če mu nalijejo še malo, da bo prej. Šalabajzerji.

     • domovina mili dom

      Je Sokrat na kratko povedal:”Govna se vedno dvignejo na površje.”

     • domovina mili dom

      To si prav povedal, sedaj na teh volitvah, čez tri tedne, se bomo morali odločati za enega, ki si jih naštel.

     • domovina mili dom

      Na volitve moraš iti, če ne greš, daš glas nasprotniku. To je vsa gumirabika.

     • denacifikacija

      Kdo te je pa to napiflal?
      Razloži, kako lahko dam glas komurkoli, če ga nisem aktiviral, edino kar sem dolžan je, da se potem ne pritožujem nad oblastjo, zmenite se med sabo, kar se mi zdi fer.

    • tramal

     Bog je tudi sodnike odobril ,samo da jim je zapovedal da morajo soditi pravično.

  • Janez

   A?
   To misliš na sodnike – akterje v zadevi Patria ? L.r. J. KOMENDA

   • denacifikacija

    In na vse tiste, ki jim je Evropsko sodišče že razveljavilo tožbe naše države in prisodilo odškodnine, sploh zamudne sodbe, kjer se sodi za nazaj, brez možnosti obrambe?

    • primsek

     Najbolj tipičen primer je kolektivna sodba v primeru izbrisani; tam je bilo ugotovljeno, da so Peterle, Bavčar, Pirnat, obrambni minister pa je bil Janša, izbrisali 25.651 ljudi s seznama stalnega bivališča in da jim pripada odškodnina. Tako da ja, slovensko sodstvo je krivično, čeprav je US dvakrat opozorilo na nezakonitost izbrisa

     • Janez

      Med
      TEMI SO GOTOVO TUDI SODELAVCI Z JLA.
      ALI?
      Taki, ki so ji nameravali pomagati
      – PA SO JIM OSAMOSVOJITELJI TO PREPREČILI.
      VELIKO
      JE ŠE TAKIH, KI BI JIM R.SLO DRŽAVLJANSTVO IN BIVALIŠČE V R. SLO

      MORALI ODVZETI – PA JIM GA ŽAL – NISO. L..R. J. KOMENDA

     • primsek

      Hvala vama, ker sta razkrila janšistično logiko : po dveh sodbah Ustavnega sodišča, po sodbah na ESWČP se janšistične piškice delata, da poznata primer in da se spoznata na pravo. Prav imajo tisti, ki opozarjajo na slabo izobrazbeno strukturo SDS, to je tipičen primer tistega, o čemer govorite : da niso vsi v tej državi enakopravni, da je Iznoriški psiho privilegiran, saj vsako njegovo potezo, ne glede na to, kako bebasta in protizakonita je, spremlja četica geriatričnih navdušencev in zahteva zanj oprostilne sodbe. Zato pa mimo razsodb sodišč in mimo prava recimo izgon tistih, ki so bili izbrisani in so izgubili vse pravice, ki gredo k stalnemu prebivališču.
      Sploh pa : kaj lahko pričakujejo do malikovalcev, ki pišejo o domoljublju na orbanovskem portalu, ki govorijo o poštenju, pa niso recimo nikoli pogledali, koliko dokumentov je bilo v aferi Patria (Matox Botox je zahteval izločitev 7000 strani DOKAZOV, pridobljenih po finski zakonodaji). to je pač logika tistih, ki so se zataknili v NOriškem kraljestvu in so zdaj obsojeni na sanje, ki jih delijo s psihotičnim vodjem

     • Olga_disqus_WT4phmLEC6

      Prim se k…

     • stajerc5

      Nikakor ne razumem primera izbrisanih. Popolnoma normalno bi namrec bilo, da bi jih tudi izgnali, ko so jih izbrisali!
      Napaka narejena, popravi se nobena…., ali pa mogoce le?
      UPAJMO!!!

  • To ureja zakon in ne stari običaji.

   • Osti jarej

    ..ma,ne ga srat?!?…boš tako rekla tudi,ko bodo,po starih običajih in tradiciji,šolo žegnali?!?

    • tohuvabohu

     Prismoda, noben zakon ne ureja, kako se inavgurira nova šola.

    • tramal

     Ne ločiš zakonov od običajev tronta.

     • janez cepec

      ne seri, Mare

     • Osti jarej

      ..trajdelj…..g.janša se,očitno,požvižga nanje….zakoni so samo za gojim/rajo

    • Primosio

     Hahah, dobra in na mestu

    • Vera

     Vse nove objekte se blagoslavlja od osamosvojitve naprej . Zakaj se potem ne bi smelo šole , ki so jo Grosupeljčani zgradili s svojimi sredstvi ? Župnika so sami povabili , kar je pohvalno .

     • Kosobrin

      Saj vemo, to se lahko zgodi samo v Grosupljem …Drugje je Cerkev ločena od države, kar je tudi prav. Za šolarje, šolo in učitelje bi lahko in morali moliti samo v cerkvi! Pa da ne boste mislili, da ne hodim k maši! Amen!

 • denacifikacija

  Zakaj bi moral prevzemati pošto od države, če že ve kaj mu sporočajo in ga ne zanima, če ima odvetnika, ki ga lahko sodišče obvesti o vabilih ali kaj podobnega, kar mora stranka v postopku vedeti?

  A moramo?’

  *(mora se samo umret…)

  • Kosobrin

   Mora se samo umret in nečastno živet?

 • von Rhein

  Niso problem pošiljke na naslov Janše. Problem so pošiljke,ki niti sestavljene niso kaj šele odposlane. In tega ti butasti polizdelki ,ki sami sebe imenujejo novinarji (v resnici so slaba in poceni kvaliteta pisunov) ne razumejo.

 • Osti jarej

  dejte,dejte…državljana NN vedno najdejo….

 • Osti jarej

  .g.janša se pa lahko norce dela

  • Janez

   Za
   KOLIKO BI TI OBSODIL “KRIVIČNE” SODNIKE – ZA ZLORABO SODSTVA IN PRAVA?
   Brez
   DOKAZOV NEKOGA OBSODITI IN POSLATI V ZAPOR – TO NI HEC ?! L.r. J. KOMENDA

  • Gavnar

   Predvsem iz ta Desnih.

 • tramal

  Gospod Janša. Že dvestokrat ste dobili vse zožbe in verjetno jih boste še dvesto .Komunajzerji nikoli ne bodo dali miru.Ponosen sem na vas in držite se še naprej tako .Vse enkrat minein vse se vrne.

  • janez cepec

   Mare, ne seri

   • Janez

    PUSTI
    TE PRAZNE FLANCE – LE ” VELIKO HRUPA ZA NIČ” se zdi tole s pošto.
    Raje
    POVEJ ?
    KOLIKO SO PO TVOJEM MNENJU
    TI
    PO- KOMUNISTIČNI “SODNIKI” A A HVALABOGU PENZIONIRANI B. M. ITD.
    RES
    D O L Ž N I – CENJENEMU G. JANEZU JANŠI IN OSTALIM?
    ZA
    DOKAZANO Z L O R A B O – PRAVA
    IN
    SODSTVA GRE.
    Uradna obsodba in zapor – BREZ ENEGA VELJAVNEGA DOKAZA . L.R. JANEZ KOMENDA
    P.S.
    NA KAJ VSE BI TI OBSODIIL TE ” KRIVIČNE” SODNIKE?

   • tramal

    Pravi si cepec,pa verjetno še kaj nižjega.

  • tohuvabohu

   Komunajzar se spreobrne, ko se v jamo zvrne.

   • Dovžan Miha

    Komunist se spreobrne, ko se v SDS včlani, sesuje Pučnika in prevzame stranko. Žal pa njihove ovce nikoli ne spregledajo, ampak ostajajo slepe … :D :D :D

    • tohuvabohu

     Kdaj boš spregledal ti, ovca dresirana?

     • rabbit

      Ko korita več ne bo.

    • joza joza13

     Klopotec si …hehehe …

    • Lustrator

     Heheh Janša je sesul Pučnika? Boš povedal kaj več o tem?

   • Gavnar

    Logično, Samo enemu komunajzerju sledi vsa Desnica ?

    • tramal

     GOVNAR

 • Krtača 20

  Janšisti nekam slabo prebavljate resnico. Pa priznejte da ga je vaš janšek spet usviral in mal ga dejte v red, bo čist drugač izpadl. Tko ste pa še vi izpadli kronani butli: https://www.rtvslo.si/slovenija/tozba-za-odvzem-premozenja-nezakonitega-izvora-jansi-vrocena-prek-dz-ja/435526

  • Janez

   Ja?
   IN KAKO SE JE
   TISTA TOŽBA O NEDOKAZANEM IZVORU PREMOŽENJA – ZA G. J. JANŠO IZTEKLA?
   Daj povej ?
   Jaz nisem tako na tekočem kot ti !
   Kako pa to ?

   Da te v zvezi z Janšo vse tako zanima ?
   A?
   TI JE KDAJ STOPIL NA “ŽULJ” KOT SE REČE? L.r. J. KOMENDA

   • joza joza13

    Enkrat mu je stopil na žulj ja in še danes mu stoji na njem.
    Boli ga pa, ker sta bila nekoč oba v KP enako obetavni kader, pa on v primerjavi z Janezom ni v življenju še nič dosegel – zavist torej.
    Celo več. Janez se je uspel izviti lovkam mafije, “Krtačo pa še kar davijo, davijo, davijo…

    • Janez

     Hvala za info !
     Se
     MI JE ZDELO, DA JE ZADAJ NEKAJ TAKEGA
     NE
     BI BILO NORMALNO, DA SE NEKDO TOLIKO ANGAŽIRAL ZARADI
     NEKOGA IZ POLITIKE ,
     KI Z NJIM PRAVZAPRAV NOBENE POSEBNE POVEZAVE – REALNO – SPLOH NIMA.
     LJUDI
     IZ POLITIKE POZNAMO BOLJ IZ MEDIJEV – OSEBNO PA NE. Ali le bežno.

     TAKO MOČNO
     – KOT
     SE TA ” KRTAČA” – RAVNO OKROG – ČISTO OK J. JANŠE – ANGAŽIRA? To ni normalno. !

     “Krtača” je do Janše hujši kot vse inšpekcije, MNZ, tožilci itd.
     Pa?
     “Krtača” – saj ti nimaš nobene državne MNZ ITD. FUNKCIJE ? L.r. J. KOMENDA

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   “Janšisti” se imamo odlično, čez tri tedne smo frei, nam boste sami lažje “katolibana” izvolili…res je hudo.. pa se očitati ne boste mogli nikomur na “desni”..Zahvalite se lahko samo palčku iz Murgel, Sorosovemu prijatelju..ki hoče uničiti cerkev in državo..

   • slaipowi

    A plenice si danes že zamenjala? Se mi zdi da ne, ker iz tebe letijo nebuloze, ki jih zdrav in neobremenjen človek težko prebavi. Pa nismo ti mi krivi če te tam dol srbi in peče…!

    • stajerc5

     Ti imas en velik Problem z plenicami. Povej koliko placas kurbi, da lahko igras dojencka in serjes v plenice!? Ti F21 res toliko placa za to tvoje sranje, ki ga objavljas!?

     • slaipowi

      Kreteni ne morete prebolet 13,74%. Še manj vas bo zaradi takih kot sta ti in Olga. Janez vama bo navil ušesa..

     • stajerc5

      13,74%! Dvakrat vec kot ste si mislili. Pocakaj da pogledam, aha, Ludamila je zmrznila, potem, uhhh, zmanjkalo mi je screena, da bi vas taleve zmesane nasel. Mogoce vas pa sploh ne stejejo vec….

     • slaipowi

      Matematiko si imel šus. 100-13,74=???. Še Angelco si prištej pa dobiš koliko odstotkov ne mara velikega vodje. Še Jaka Racman bi bil boljši. Zgube

     • stajerc5

      Metilni alkic ti je tistih par sivih celic unicil, da si v polkomi in mislis, da je JJ kandidiral. Tudi risanke se ti ze vrtijo, nje-de!?

     • slaipowi

      To je trdila Janševa in Orbanova tv. Glas za Tomčevo je glas za Janšo in SDS. No, pa so vam volivci pokazali kam sodite. Če pa 13% pomnožiš s 43% udeležbo pa dobiš zelo zanimiv podatek. Luzerji ste bili in boste dokler vas bo vodil jajo. Priznali to ali ne. In, samo nasmeh je bolj grenak… Uživaj v zmagi.

 • Krtača 20

  Si predstavljaš da bi ježevka rodila ježa z bodicam naprej…..no, take muke doživljajo zdajle desni ko nečejo priznat evidentne laži Janše. Lahko bi se reklo temu tud verski fanatizem….

  • Janez

   Ah.
   ZDI SE,
   DA ŽE SPET PIŠEŠ PIJAN KOT KRAVA ?
   Pojdi
   Raje spat. Ali početi karkoli drugega.
   Oz.
   POVEJ RAJE ?
   Ali so cenjenemu g. JANŠI
   KARKOLI OD PREMOŽENJA – SODNO – ŽE ODVZELI ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   JAZ TEGA RES NE VEM.

   • Krtača 20

    Pa ta drug fanatik….

    • rabbit

     Udbovski fanatik številka 1

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Mislite komunajzle? Na volitvah lahko izvolite Kućanovega “krščanskega” socialista ali pa Barbi, “neodvisnega” kandidata, s podporo komunistov, razen Kucana in se uprete Kučanu…Res “ježeve” muke….

   • Krtača 20

    Evo en fanatik že čivka…

 • goldhorn

  Kdor je videl posnetek poskusa vročanja pošiljke, lahko potrdi da je bilo vse zrežirano. Tega poročevalca so poslali v Postojno in glej kakšno naključje, tam vse polno novinarjev……

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Poznamo “naključja”….

  • Kosobrin

   Za vas je vse tisto, kar vam ne paše, zrežirano. Pa ni, veste!

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  Srečno Janez Janša! Smo z vami in podpiramo vas in vašo družino! Dol s krivosodjem in Murglsko “medijsko” kloako!

  • Primoz Papez

   Zakaj vsi normalni državljani prevzemamo pošiljke?????

   • primsek

    Ker je država za nekatere drugorazredne, iznoriški šipac si je pač s skupino geriatričnih jurišnikov izboril posebne kriterije. INše : dokazi proti Jankoviću so bili izbrisani zaradi interpretacije US v primeru Masson in Šircelj. Tadva sta se dogovarjala o napihovanju bančne luknje, uspeli so z mednarodnimi bančnimi mafijci napohniti zadeva za 1.5 mlrd, d abi prišla trojka. Ko je NPU hotel zasesti strežni, na katerem so tudi honorarji spletnih dopisovalcev in provokatorjev, o katerih je govoril Čuš, ki jih je z Gorenakom Piškotkom organiziral, so se sklicevali, da politiki – podobno kot odvetniki – niso enako izpostavljeni preiskavam, da za njih veljajo posebni pogoji. In med politike štejejo ne le Kanglerja, ki je padel v prisluhe, temveč, ojoj, komunajzarji, tudi Jankovića. Da je torej na prostosti so krivi SDS in njihove zahteve po posebnem statusu politikov v preiskavi,v se ostalo je sprenevedanje tretjerazrednih pisunov na orbanovskem portalu

    • dob

     majmun
     sprimek

    • tramal

     Bedanec,če bi takrat prišla trojka nas komunajzerji nebi mogli okrasti za pet miljard katere smo morali dati v banke.

   • denacifikacija

    Ker tebe poznajo in te ne bodo ugriznili.

  • Gavnar

   Če ne bi imeli tega partijskega krivosodja bi prdel bolj “na široko” ?

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Janković ali Murgleone? Ni problem, bojo zunaj uredili..

 • lokec

  To drugi mediji ne bodo poročali. Ko se pogovarjam z znanci večina pravi Janša ima zopet nekaj da noče prevzeti pošiljke in spet postaja v njihovih očeh krivec.

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Pošteni ljudje mu verjamemo, tisti s putrom na glavi pa se sebi ne verjamejo, kaj šele Janši! Torej se naj vsak butalec zamisli nad sabo! Kako bi sam sprejel 150 političnih konstruktov, ki so vsi padli… Ali pa bi moral hišo z zemljo vredno 100.000 evrov, prodati za 2000 evrov, ker tako ocenjuje “cenilec” levice….

   • Primoz Papez

    Pošteni ljudje prevzamejo pošiljko…

    • Gavnar

     Desni pa lažejo v kamero.

     • Olga_disqus_WT4phmLEC6

      Na Hanzi? Haha!

    • Lustrator

     Si nepismen?

     • Janez

      Tega !
      Nisem napisal jaz Janez KOMENDA
      P.S.
      TA “NAŠ” PROVOKATOR JE ZGLEDA RES “OBSEDEN” ?!
      KAR
      VZDEVKE “KRADE” . Čudak. Kaj le ima od tega. L.r. J. KOMENDA

     • denacifikacija

      Tečen je, to je res, ampak, a ni konec koncev vseeno kdo od nas kaj napiše?
      Za vsebino gre, več glav več ve, saj nismo nobene pop zvezde.

    • Janez

     Osel,kaj nisi prebral kdaj jo je že prevzel.

   • slaipowi

    Po tvoje poštenih ljudi je v Sloveniji 13,74%. Kakšen še gor ali dol. S kakšno pravico, pokveka stara, večino razglašaš za nepoštene? Zadavite se s svojim Janšo. Če bi bil pošten bi vsako sodno pošiljko prevzel takoj ko mu je bila prvič vročena. Tako pa le izigrava sistem s pomočjo “poštenih” vernikov

    • tramal

     Pohabljeni in pokvekani ste vi komunajzerji ker nimate možganov.

     • slaipowi

      Debil kdo te je kaj vprasal. Boli 13,74%? Še manj vas bo…

     • Vinogradnik67

      Pri volilni udeležbi kot je bla je to veliko manj !!

     • slaipowi

      Drži kot pribito. Uspeh in pol

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  “Katoliban” ali Barbi, to je zdaj vprašanje, levaki…Hitro na volitve in k maši!

  • Gavnar

   Za vaše lažnivke ROMano in komunajz Angelco Na-ić, to ni nobeno vprašanje.
   Oni dve sta za Barbiko.
   Ima vse kar jima je sveto ( komunajzer, nesposoben, vodljiv, FDV-jevec,…)

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Zdaj bo drugi krog! Nam boste katolibana izvolili ali ne, tako kot je Don Murgleone povedal…potem pa družno k maši, saj pravite, da “so cerkve prazne”…

  • Lustrator

   Kakšen “katoliban neki” – identičen PR nateg kot se ga je šel Cmerar v svoji kampanji, da je ob tem nategnil še nekaj tradicionalno desnih volivcev v svojo korist. Komijem je to kristalno jasno, ne misli da ne.

  • štef

   Olga, pišeš traparije. Kdo je za tebe katoliban ?
   Menda ne boš posnemala levih, ki tako zmerjajo verne katoliške Slovence, muslimanom
   pa ližejo tam, kjer hrbtenica izgubi dobro ime..

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Zame ni katoliban nihče! Ta izraz so skovali komunisti za kristjane! Sedaj pa podpirajo kristjana, po njihovi katolibana, za predsednika! Spomnite se Paterleta, Lude Mile… To so njihovi umotvori….Danes jih pa isti hlapci rešujejo iz dreka in jim služijo!

   • denacifikacija

    Katolibani so radikalni katoliki, ki v bistvu pojma nimajo kaj katolištvo sploh je, čakajo papeža in župnike, da jih povedejo na katoliški jihad, pa tudi obnašajo se, kot da so neka militaristična skupina, ne pa filozofski in kulturni klub.

 • mginko

  Tako bolan narod, katerega stara in mlada murgelska udbomafija vleče za nos že 25 let, si ne zasluži drugega kod še težji komunistični bič in še bolj prazne žepe. Kaj pa potem ?? !! Potem pa vsi enako na socialistični dopust ker ste tiho in boste tiho še naprej. Jokali in bežali po svetu bodo vaši vnuki.

  • Goran Hvala

   Ja no in…sej na svetu zivimo…kje pa pise da mors korenine pognat v sloveniji…to fantazirate sam nevoscljivci in nesposobnezi…ostalim pa so vrata odprta…sam rit je treba zmaknt ne sam stokat…

   • denacifikacija

    Dokler imaš dom, se še vse da, ko ti fašisti še to poberejo, si slabše kot žival, take bi bilo najbolje takoj ubiti, da se ne matrajo brez veze, ker bolje ne more biti več nikoli.

    • T-Rex

     kje ti vidiš fašiste?

 • Božobožo

  Matr je bežal pred sodnim vročevalcem. Pošteni ljudje ne delajo tako.

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Fake news…poznamo…

   • Božobožo

    Ja NovaTV pač

  • Janez

   Kaj nisi prebral ,kaj piše v prispevku.Goniš svoje,ne veš pa nič o ničemer.

   • štef

    Ooo, ve, ve … pa še kako dobro ve, ampak se norčuje iz poštenih državljanov, ki si v potu svojega obraza služijo kruh, da ne poginejo od uboštva in lakote.
    Je to demokratična država ???

    Kjer NAJ BI BILI PRED ZAKONOM VSI ENAKI ???

    • Goran Hvala

     Verjetn jj res svica za svojo dnarsko…;-)

  • štef

   Tebi ni treba bežat, ker te nihče ne zalezuje.

  • denacifikacija

   Zakaj pa ne, tujcem ni za zaupat.

 • Morala

  150 postopkov?! Katastrofa…res…in za vsako pritožbo plača sodno takšno,kje še je tu plačilo odvetniku…naša država samo odira in služi..

  • štef

   Naša država odira in služi samo na desnih, leve pa pušča, da kradejo naš denar, ga na veliko zapravljajo za razuzdano življenje in ga skrivajo po davčnih oazah.
   Bruh

  • Goran Hvala

   A mislis da placa on?..verjetno ja…ker politik si je se placeval usluge in stvari z svojim denarjem…ce se le da placajo davkoplacevalci…pa cetudi se razpoci kolk sam placuje…tolk kot vsi ostali…nismo vsi po zupic prplavali…

   • denacifikacija

    Živce in leta življenja mu ne more povrniti nihče, saj ja vidiš, da mu nič ne morejo, samo norca iz njega delajo.

   • Morala

    Če nič nimaš in če prihodek družine ne presega (toliko in toliko-ne vem koliko mora biti za 4 člansko ), potem si upravičen do brezplačnga odvetnika in si oproščen vseh sodnih taks….ali se motim?
    Verjemi, da mu Matoza ni preskrbelo sodišče brezplačno, ampak si ga je sam!

 • Lustrator

  Tudi če g. Janša v vsem življenju ne bi prevzel ENE SAME POŠILJKE s strani našega krivosodja, s tem ne bi bilo prav nič narobe. Naj obrazložim;

  Slovenija ni nikoli izvedla lustracije v pravosodju, zato v njem še vedno velja “pravo” totalitarne države tako s kadrom (vsi ki so svoj naziv pridobili na slovenskih pravnih fakultetah) kakor z modusom operandi in zaodrjem, ki ga obvladuje. Ergo: V Sloveniji NIMAMO PRAVOSODJA, ZATO TUDI NE MOREMO IMETI SODIŠČ. Dragi komunajzli, zdaj pa se vprašajte ali bi vi prevzeli preko 150 paketov od nekoga, ki ni to za kar se izdaja?

  • primsek

   TOOOO! Lustracija, pa bi Janšari kot kandidat za Komsomol in vidni ideolog partije odletel brez vseh teh dokaznih postopkov, pred katerimi se po partizanski maniri -človek je pač obramboslovec in je iz partizanstva, Kardelja in Marxa diplomiral -skriva. Potem bi pač pisal spomine na svoje sodelovanje v taborih JLA in o načrtih, ki jih je naredil za obrambo grosupeljskega gospodarstva v primeru invazije. Lustracija takoj, pa se bomo znebili Grimsa, Tanka, Gorenaka, Bavčija, Jambreka, Brezigarce, ki je še v osemdesetih pokrivala kot tožilka Novo revijo in Mladino, ne bi gledali Janše in ne Rupla, člana CK, politična krajina bi postala pregledna, izginili bi psihoti in lahko bi polno zadihali brez te elementov psihološke vojne, s katero nas posiljujejo grosupeljski šipci

   • Lustrator

    Če prav razumem tvojo vsegliharsko zlivanje žolča na vse kar diši po osamosvojiteljih; za izkoreninjenje komunizma v Sloveniji je potrebno lustrirati njene ključne protikomuniste? Razumem, da v protislovni pameti komija ta oksimoron ni nič čudnega, a v zdravi logiki vsakega normalnega človeka zveni močno shizofreno. Patetično je poslušati DANAŠNJE KOMIJE, kako se zgražajo nad Janševim partijstvom pred 35 LETI (!!!), čeprav vam je kristalno jasno (ali pač?) da se v tistem režimu sploh nisi mogel udejstvovati v politiki kjerkoli zunaj partijske strukture. Tako kot nisi mogel hoditi v šolo, če nisi bil pionirček, kar nas naredi praktično vse pred letom 84 rojene Slovence za Titove pionirčke? Jalova, logika. Vsi, ki so v tistih nevarnih časih odstopili iz partije ali bili zaradi protipartijskih načel celo vrženi iz nje, si zaslužijo še posebna priznanja in spoštovanje, saj so naredili nekaj česar si velika večina kasneje rojenih demokratov nikoli ne bi upala – izstop iz partije je kot izstop iz Mafije, ki nikoli ne pozablja – o čemer priča ves umazan linč, ki ga Janša skupaj z nekaterimi ostalimi osamosvojitelji in demokrati trpi že 30 let – tvoj komentar je le še ena vžigalica na tej grmadi. Komiji imate pač vse odpadnike od partije za izdajalce in jim tega vse do konca ne boste odpustili.

    PS; na tem portalu sem že nekajkrat napisal, zato še enkrat na kratko: prava lustracija nima nikakršne zveze s partijskimi knjižicami ampak zgolj z besedami in dejanji, ki so jih državljani zagrešili nad sodržavljani.

    • samotoje

     Glede na slog pisanja in jezikovno razvitost sivega primseka bi si upal trditi, da bo tvoj odgovor zelo težko razumel. Je pa dober in zelo resničen. Tvoj odgovor namreč.

  • denacifikacija

   Prav imaš, v paketu bi se lahko skrival veliki pok.

  • milanček

   Tako je, leta 1991 bi morali pospraviti vso komunistično golazen , kućan, zemljarić, kocjančić, janković in vse ostale!

   • Lustrator

    Tudi lustracija – če bi bila zadosti ostra in temeljita, bi po mojem mnenju morala zadostovati. Je pa res, da bi ta morala biti precej bolj obsežna kot ostalih ex komunističnih državah, saj je bila pri nas mreža partijcev in udbovskih ovaduhov precej bolj razširjena kot drugod – razsežnosti partijske vseprisotnosti še danes osupljajho

  • Goran Hvala

   Ej ko je bil jj na oblasti se ni niti enkrat pritozil cez pravosodje in sodnike….so mu bli vsi cist kul…zdej so pa vsi komunjare…hudo ejga…

   • denacifikacija

    Dejstvo, pa je bila njegova vlada popolnoma ista, če ne še bolj agresivna.

    • Olga_10

     Pa ja…penzije, plače…za četrtino višje….

   • Lustrator

    Od kod pa ti ta neumnost? Se ti zdi, da bi sploh kandidiral na volitvah, če bi bil zadovoljen z aktualnim stanjem? S takim razlogom (obdržati nespremenjen status quo na vseh področjih) kandidirajo izključno pripadniki tvojega rdečega gnezda. Oziroma jih kandidirajo, če smo natančni. je pa res, da bi Lovro Šturm za lustracijo pravosodja, ki ga Slovenija nujno potrebuje, potreboval vsaj 2/3 večino v parlamentu, kar pa je žal iluzija, glede na to, da imajo komiji že 25 let prav sami dvotretjinsko večino in seveda ne bodo glasovali za sveženj zakonov, ki jih bo vse po vrsti spravil za rešetke skupaj z njihovimi kariernimi botri.

    • Goran Hvala

     Aja neumnost je da se v casu svoje vlade ni nic repencil…ja ti si res pravi desnak…

     • Lustrator

      Zgolj zato ker sam nečesa ne veš, še ne pomeni, da se to ni zgodilo. nauk, ki bi si ga morali “za uho” napisati vsi komiji, ki v javnost prihajate s takšnimi zlatoribičnimi spomini.

     • Goran Hvala

      Pa to jaz pravim stalno vam…pa kar trajbate svojo…pac dejstvo da imate desnaki “vedno prav”….desnaski spomin tud ne seze dlje od 5min nazaj…ce upostevam komentarje…

  • DJURO SUMAR

   NE PRIZNAJEM OVAJ SUD. Kdo je že tole izjavil? Pomagajte mi prosim desničarji.

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Tito bandito! V pravni državi je bil zaradi terorizma zaprt!

   • Lustrator

    Ni vsak “sud” isti “sud”. V Sloveniji ga enostavno nimamo, na zahodu ga imajo in zato so kjer so, mi pa tudi.

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  Edina dva poštena sodnika sta Jaklič in Šorli, ker vedno razsodita po Janševih željah, Janša pa je najbolj pošten človek na svetu. Vsi tisti sodniki, ki Janšo obsojajo, so komunajzarji. Aja, Janša je bil komunist samo zato, ker je moral biti, tako kot naša Angelca!

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Tat mojega Nicka že ve! @najplemeniteji (še slovenskega pravopisa ne poznate) ste pa res plemenit lopov!

  • denacifikacija

   Dva preveč si naštela, oni to delajo ali pa so tiho, ko njihovi kolegi uničujejo nedolžne, vsi so isti.

 • tetka z ozadja

  Janša je politično mrtev, ampak mi antijanšisti ga moramo nekako obdržat pri umetnem življenju, krvavo ga potrebujrmo.

  • denacifikacija

   Čuden vodja je on, utira pot svojim sledilcem in na svojem primeru pokaže kako se da odreti hudiča, vendar ga iz nekih razlogov nihče ne posnema.

  • Olga_disqus_WT4phmLEC6

   Janša ni politični mrtev, zato pa kradete Nicke in poskušate diskreditirati ljudi na tem portalu! Politično ste mrtvi vi, s palčkom iz Murgel in smrdite s svojo ideologijo! Povsod zmaguje desnica!

   • tetka z ozadja

    Olga, a kaj boli, ker ste politično čisto pogrnili?

    • Olga_disqus_WT4phmLEC6

     Kučan? Išče v cerkvi predsednika in predsednico? Sedaj boste lahko po Kučanovem navodilu volili kristjana za predsednika..

 • Olga_disqus_WT4phmLEC6

  Živel Janez Janša! Živela Slovenija! Dol s komunističnimi kriminalci, tatovi in morilci! Še pomnite tovariši in tovarišice, kako ste v brezna metali otroke???

  • tetka z ozadja

   Nič ti ne pomaga, samo navzdol greste. Pred leti, točneje na zadnjih državnozborskih volitvah ste hoteli doseči ustavno večino, sedaj se pa sprašujete ali vas je manj ali več kot 10%. Samo navzdol.

   • Olga_disqus_WT4phmLEC6

    Tudi Soros, Kučan…Spomenka…. Desnica zmaguje!

  • DJURO SUMAR

   Sedaj se mi pa že kar smiliš. Nikar ne obupaj, saj bodo kmalu parlamentarne volitve in ni vrag, da bo vsaj ena desničarska stranka prišla v Parlament.

   • Olga_10

    Raje se smilite sami sebi!

  • janez cepec

   dej odpeketej pa odmeketej nazaj u stajo, mrbit se te bo kešn markač usmilu.

  • domovina mili dom

   Komunističnim zločincem gredo osvobodilne parole na živce. Čim več jih je treba napisati, da se jim usedejo na prazn plac v lobanjski votlini.
   Živel Janez janša, osvoboditelj Slovenije.

   • Olga_10

    Živel Tone Krkovič in osamosvojitelji! Zadenete jih lahko le z njihovim lastnim orožjem, parole, ponavljanje…razkrivanje njihovih slabosti..Zato me pa tako vztrajno poskušajo utišati s krajo Nicka!
    Pazite se: krtača, tetka iz ozadja, srečna rit, najplemeniteji…Anonymous vam že kradejo Nicke in hekajo računalnike.. zob za zob..

    • janez cepec

     pozabla si povedat, de je Krkovič general, vsaj tako se predstavla, čeprou nima niti najmanšeh pogojev za ta čin, kar se pa osamosvojiteljev tiče so bli pa tle še njegov sin, general Glanckopf, en pjen teritorjalc, pa en star miličar. tok, u vednost in ravnanje

    • tetka z ozadja

     A to misliš tisti Krkovič katerega 12.letni sin dobiva borčovsko pokojnino?

     • Olga_10

      Sem vedela…že stokrat prežvečena levaška laž kot antipropaganda. To delate “junaki” iz avstrijskih hotelov… Mislite, da so enaki vašim “veteranom” v plenicah??
      Naši fantje so se borili za Slovenijo! Živel Janez Janša! Živel Tone Krkovič! Živel Drnovšek Raketka! Živeli vsi pravi osamosvojitelji! Večno vam bomo hvaležni!

    • domovina mili dom

     Živela Svobodna Slovenija.

  • Krtača 20

   Dej baba zmešana začepi svojo fafulo. Žehta je vsa hin pa še cel koš usranih gat maš za oprat. Ti pa kle gobc goniš!

   • janez cepec

    hehe, ta j’ pa močna

   • janez cepec

    ROTFL

   • Olga_10

    Komunajzli ste ja tako za pravice žensk, gejev, Ciganov….?

  • Pregon Janše je napad tudi na vse Slovence, ki so se zavzemali za samostojnost in oblast Slovencev na našem ozemlju. Ni to veliko drugače kot v Kataloniji, kjer se najde trume Špancev, ki bi zatirali Katalonce.

   • Olga_10

    Res je. Vsi pošteni Slovenci smo napadeni!

  • Princ Divjak

   se še spomnite klerofašisti kako ste pod imenom domobranci pobijali sosede prijatelje in pod krinko vaške straže špecali znance in sosede ter lezli dolfeju v rit kol lezete zdaj ljubljenemu vodji JJ , ko vas bo pa ponucal pa se vam ne bo nič bolje godilo kot vsem njegovim (JJ) namišljenim sovražnikom.
   Vprašaj vašega ljubljenega vodjo JJ kolko ljudi je njegov foter poslav v grob kot domobranec-VPRAŠAJ! Kje le mate zdravo pamet domobrancem postavljati spomenike partizane pa imenovati barabe-mislim pa to je IQ podpovprečne bukve.
   Pol pa še cerkev ki je tako med vojno dala pomoč in potuho vaškim stražam. Si prišo k spovedi si se spovedal ko si prišel domov je bilo pol vasi pobitih-iz župnikovih ust do vaške straže ti pa druga tak niso znali kot tožit (Nemcem seveda). In pol vaš ljubljeni vodja JJ se še kiti da je krščanstvo najbolj množična religij-tudi to ima svojo zgodbo ki se ji reče pokristjanjanje. Napadli pobili tisti ki so preživeli pa so imeli dve možnosti smrt ali pa da se spreobrneš in postneš kristjan.
   Američani idol vašega ljubjenega vodje in SDS-ovcev-kaj so naredli? Uvozli in zasužnjili črnce ter istrebili indijance.
   To ste vi SDS-ovci ,podritniki vašega ljubljenega vodje JJ in zgoraj našteti primeri oz. rahel pregled tega kaj vaš ljubljeni vodja JJ zagovarja. Hudo za vas je le to da ne zberete niti za grah IQ.

   • Olga_10

    Veste, da na sojenje Perkoviću in Mustać niso povabili komunističnih zgodovinarjev? Zakaj? Ker je “zgodovina”, ki jo prodajate laž! Veste, zakaj “borcev” NOB (majskih hroščev ) ne vabijo v Normandijo? Ker so zločinci, ki so kršili vse konvencije o zaščiti vojakov, civilov…in izvedli genocid! Svojo “zgodovino” lahko prodajate le idiotom v Butalah! komunizem je zlocinski sistem enak nacuzmu in fasuzmu! Zakaj, si odgivirite sami! Srečno

   • Bald Eagle

    Idiot zagovedan komunajzerski, veliko bolje bi moral poznati zgodovino lastnega naroda. OF je bila maska za pobijanje tistih, za katere je partija domnevala, da ne bi sprejeli komunizma. Pobijanje se je začelo leta 1941, in se nadaljevalo celo vojno in seveda še po vojni. Šlo je za partijski načrt, kako z zastraševanjem in eliminiranjem političnih nasprotnikov priti na oblast, kar se je tudi zgodilo.
    Temu nasilju so se uprli ljudje po vaseh, kamor so “partizani” hodili ropat, požigat in pobijat, šele sredi leta 1942, ko so organizirali vaške straže, do tedaj je partija to dejavnost opravljala nemoteno – žrtve so v vsaki vasi in ljudje dobro vedo, kako je to šlo in kdo je kriv. Tako je partija namesto skupnega odpora proti okupatorju izzvala bratomorno vojno – načrtno in namerno, kot Kardelj sam piše o takratnem dogajanju.

    • Princ Divjak

     nisem kumunist in nikoli nisem bil-za razliko od vašega ljubljenega vodje JJ-zdaj pa si preberi-(kak in kaj so delali domobranci in vaške straže vem z prve roke od babice žal je že pokojna živimo na vasi )
     “Ideološko in organizacijsko podporo so vaške straže imele predvsem v preostalih politikih predvojne Slovenske ljudske stranke in v delu duhovščine RKC v Sloveniji.
     Kmalu so se obrnili na pomoč k italijanskemu okupatorju, ki jih je oborožil z zastarelim orožjem in jih leta 1942 preoblikoval v MVAC. Stike z okupacijsko oblastjo so okoli ustanovitve MVAC poleg politikov »konzulte« vzdrževali cerkveni krogi. ”
     evo ti cerkev ter vaška straž-je to dovolj točno JJ podritnik

     • Bald Eagle

      Pobijanje s strani komunističnih zločincev se je začelo leta 1941, vaške straže, kot odgovor partijskemu nasilju so nastale sredi leta 1942. Si kdaj v življenju že slišal za zakon vzroka in posledice? Vzrok: partijsko pobijanje nasprotnikov komunizma, posledica: ustanovitev vaških straž za obrambo lastnih družin pred partijskim nasiljem.
      Razumeš sedaj sosledje dogodkov ali so ti partijski lažnivci toliko sprali glavo, da tvoj komunistični software ni sposoben sprocesirat kronologije takratnih dogodkov.

     • Princ Divjak

      lažete in prirejate resnico podritniki ljubljenega vodje JJ moj sofware skuri tvojo pc kanto-sosledje dogotkov -pa preberi si kaj si napisal-nemci napadejo nas mi se branimo pol se pa pojavi domobranci vaške straže in podritniki ljubljenega vodje JJ-ki delajo za nemce in pobijajo borce proti nemcem ki so pobijali naš narod. to je vaša logika-borce proti okupatorju so pobijali podritniki ljubljenega vodje JJ,domobranci in vaške straže. super ste-škoda da niste zmagali

     • Bald Eagle

      Dejstvo je, da je bila KP ob začetku druge svetovne vojne na strani nacistov, tako kot vse ostale komunistične partije. Zato je konec še aprila 1941, torej tri tedne po okupaciji, ustanovila Protiimperialistično fronto namesto Protinacistične in protifašistične. Sta bila pač Hitler in Stalin še dobra prijatelja in zaveznika proti “imperialistom” to je, zahodnim zaveznikom.
      KP je Slovence razdelila z atentati na svoje ideološke nasprotnike – Slovence – leta 1941 in 1942, namesto da bi obračunavala z okupatorji. Ta konflikt je bil po partijskih dokumentih sprožen zavestno in načrtno, da bi partija ustrahovala ljudi in se povzpela na oblast, kar se je kasneje tudi zgodilo.
      Tako so se morali Slovenci, da bi se zavarovali pred pomori, požigi in ropanji, boriti proti partijsko organiziranim partizanom z vaškimi stražami, ustanovljenimi poleti 1942. Namesto da bi se oboji borili proti okupatorju. Tako je po partijskem načrtu prišlo do “izdajalstva” v obliki domobranstva, za kar pa je kriva izključno partijska revolucionarna politika, ne pa »izdajalstvo samo«, ki ga praktično ni bilo oziroma je bilo v enakih okvirih kot kjerkoli drugje po svetu.
      Dejstvo je, da je partija zatrla vsak poskus odpora proti okupatorju, ki ne bi bil stoodstotno pod njenim vplivom. Tako kot recimo protifašistično organizacijo TIGR, katere pripadnike je preganjala in pobijala.
      Je tvoj komunistični omejen software sposoben procesiranja dogodkov ali se je scvrl, ob dejstvu, da ni programiran za nič drugega, kot procesirat partijske laži.
      Ubogi si na duhu revše komunistično zabito.

     • Princ Divjak

      malo računalniškega poduka-software se ne scvre ampak hardware -je pa čisto vseeno kaki software tebi leži v predalu ker je tvoj hardware kanta za smeti
      -zdaj pa malo bolj kronološko
      -Avgusta 1939 sta komunistična Sovjetska Zveza in nacistična Nemčija na presenečenje mnogih slovenskih komunistov podpisali sporazum Ribbentrop-Molotov, kar je dejansko pomenilo vzpostavitev partnerskega odnosa med obema režimoma in ideologijama. Nekateri slovenski komunisti in protifašisti (npr. Angela Vode) se s to usmeritvijo Kominterne niso strinjali in so izstopili iz partije.
      -Tako je KPS v naslednjih dveh letih močno omilila svojo protifašistično propagando
      -6. aprila 1941 so sile osi napadle, razkosale in okupirale Jugoslavijo. Slovenski komunisti so v skladu z navodili iz Moskve nacistično okupacijo sprejeli (so se zabavali skupaj)
      -V prvih dveh mesecih okupacije slovenski komunisti niso na noben način nasprotovali nacističnemu okupacijskemu režimu, temveč so ga marsikdaj celo podpirali.
      -od tu dalje pa se začne veselica!
      -Popoln obrat je sledil ob napadu nacistične Nemčije na Sovjetsko zvezo 22. junija 1941. 4. julija 1941 je Centralni komite KPJ v Beogradu sprejel odločitev o začetku oborožega odpora proti okupatorju (kar si lahko razlagamo da so po dobrih 2 letih skužli kakšni so nemci in kam to pelje)
      -Vaške straže so se obrnili na pomoč k italijanskemu okupatorju, ki jih je oborožil z orožjem in jih leta 1942 preoblikoval v MVAC (to pa je leto dni kasnejo ko so komunisti skužli nemce vi podritniki pa ste leteli k italjanom jokat)
      -Domobranci so bili policijska-paravojaška organizacija, ki jo je na pobudo predstavnikov slovenskih predvojnih političnih strank septembra 1943 ustanovila in z orožjem in ostalo opremo oskrbovala nemška uprava (2 leti po tem ko so komunisti skužli nemce vi podritniki pa ste leteli zdaj še k nemcem)
      -Domobranci so bili oboroženi, opremljeni in plačevani s strani Nemcev. Podrejeni so bili nemškemu generalu Erwinu Rösenerju, določeno samostojnost pri vojaških akcijah je imel udarni bataljon Vuka Rupnika, ki je bil edini od domobranskih bataljonov vse do konca vojne povsem slovenski (slovenec slovencu rabelj)-pol pa mi jamraš o pobojih domobrancev oz. po vaše pravih zavednih slovencev-banda izdajalska
      -TIGR je bil vsaj med Primorci vedno čaščen, tudi v času SFRJ. Že pred osamosvojitvijo Slovenije je bilo postavljenih tigrovcem 19 spominskih obeležij, 42 pa potem. Tigrovci so tudi uživali upravičeno posebni status prvoborcev z dvojnim štetjem partizanske dobe[4]. Tudi sedanje Društvo Tigr je bilo ustanovljeno na pobudo prvoborcev koprske borčevske organizacije, prvi predsednik pa je bil istočasno Ciril Pelicon.

      Po osamosvojitvi Slovenije je slovenska politična desnica izkoristila TIGR za vsestransko manipuliranje z zgodovino NOB in blatenje vloge komunistov (to pa ste vi-podritniki ljubljenega vodje JJ)

      -upam da bo tvoj hardware to preneso

 • tetka z ozadja

  Kako smo zmagovalni mi antijanšisti.

  • Olga_10

   Šlepate se na Pahorju, tako kot vasi banditi na Rusih…Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje..

   • tetka z ozadja

    Na državnozborskih volitvah tudi ne bo šlo.

    • Bald Eagle

     Bo. Potem se pa pripravite, ker vas bomo vse, ki smrdite po komunizmu poslali na pogorišče zgodovine.

     • tetka z ozadja

      Ne bo šlo, no ja, saj to sam veš.

     • Bald Eagle

      Lahko te je že danes strah, ker vas bomo totalno deratizirali

     • Olga_10

      Se bojo spet tresli tako kot 1991, ko so hodili spraševati okoli, če obstajajo kaki zanje obremenjujočih dokumenti…celo v muzeje…

     • tetka z ozadja

      In kljub vsemu vas premagujemo na celi črti, kaj ne

     • Bald Eagle

      Nič na tem svetu ne traja večno in tudi vaša era vladavine se približuje koncu. Potem boste šele videli koliko gorja vas bo doletelo, tega si tudi predstavljati ne morete.

     • tetka z ozadja

      No ja več kot 75 let traja in bo še dolgo, vsaj tako dolgo kot je JJ politično živ.

    • Olga_10

     Glejte in se učite!

     • tetka z ozadja

      A nisi že to celo leto ponavljala, zdaj ste pa le statističen podatek.

   • janez cepec

    Fafula, odpeketej, žehta ta čaka

 • Bald Eagle

  Laž, podtikanje, manipulacija, nesposobnost, diskreditacija, diskriminacija in likvidacija političnih nasprotnikov je nesmrtna duša komunizma, komunističnih zločincev in njihovih ideoloških dedičev.

  • janez cepec

   čak, a ni biu vaš pastir komunajzar, njega dni? o biu, biu, pa še skoz je, sam ne okol govort

   • Bald Eagle

    Bil. Vendar ni opravljal nobene vidnejše funkcije, ki bi mu omogočala kakršnokoli moč odločanja. Ta privilegij so si prilastili vaši idoli, ki imajo še dandanes polne glave komunistične ideologije.

    • tetka z ozadja

     Saj je tudi nikoli več ne bo.

     • Bald Eagle

      Naslednje leto se bo zopet zavihtel na premierski stol.

     • janez cepec

      usrou se bo

     • Bald Eagle

      Tebi na glavo.

     • janez cepec

      teb na plešo

     • Princ Divjak

      ha ha ha ha ha

    • janez cepec

     če si pozabu, se je grebu za predsednika podmladka komunajzarjou, pa so ga, hvala Bog, pogruntal, pa neizvolil. jebenti, sej to se mu tud dons dogaja

   • komar marko

    Palček Smuk ti je dal knjižico v zamrzovalnik! On je torej demokrat!

    • janez cepec

     tega pa nism nkol reku

     • komar marko

      ko se oglasi, pač glasno ploskaš z ušesi! Torej si potrdil!

  • komar marko

   To kar si napisal, je bolezen JANŠIZEM. Za to boleznijo zbolevajo rdečkoti Bolezen pa zdravijo v bolnici v AVSTRALIJI In je neozdravljiva!

   • janez cepec

    ti že veš, ni ti pomoči, si brezupn slučaj

    • komar marko

     jaz sem psihoterapevt za vaše mnuke. na koncu terapije preverjeno vsi meketate od zadovoljstva!

  • Krtača 20

   Matr so zajeban te komunajzerji. A se nis lih ti neki hvalu da si dobil zemljo nazaj pa da si iz aumerika pršel živet sem? Zdej pa neki ne razumem. A je aumerika tok zanič al pa komunajzli tok dobri? Res mi ni jasn. Aja pa merki da ti ne bo špegu poču od lepote….

   • komar marko

    ne sekkiraj se. Zopet so KOMJUNO dobili v marmeladi, pa še bratca ima za šefa ! Torej imate vse pokrito! Pa še sami sebe preiskujete z modelom!

   • Bald Eagle

    Tebi še nikoli ni bilo nič jasno in ti tudi nikoli ne bo.

    • Krtača 20

     Vse ti gre kot po maslu ampak pljuval bi pa na vse. Ja res fajn. Tipičen janšist. Skoz sam nje nje nje nje…..

     • Bald Eagle

      Komunajzerskih falotov nikoli nisem maral. Pljunil še nikoli v življenju nisem v nikogar. Kaj drugega sem pa že marsikomu storil.

 • tetka z ozadja

  No ja janšisteki, statistika vas je zebelžila. In nič več, postali ste nek statističen podatek zdaj že v neki založeni mapi.

  • komar marko

   mate pRVO vrsto za LOPOVŠČIN! Tukaj vam ni para. Laž, podtikanje, produciranje afer in montiranih procesov. Bolezen JANŠIZEM vas zderluje. Še malo počakajmo! Narava dela za nas!

   • tetka z ozadja

    Ja res je, samo nekaj vas je ostalo, nas je pa iz volitev v volitve več. Še krščanske demokrate smo pridobili na svojo stran. Dobri smo zares dobri.

    • Olga_10

     Pa Ljudmilo ste tudi volili? Res vas je malo..

     • tetka z ozadja

      Najboljši smo mi antijanšisti.

  • Krtača 20

   Če bi mel Janša dostop do te zaprašene mape, bi se že nove pravljice not pisale kjer bi pisal da je Janša edini vodja ki je zmagal….pa čeprav smo glasoval Tomčevo..hehehe

   • Metod

    Vas, cegane pa je za večno zaznamovala usoda, narava – bog in vas zapečatil.

   • Olga_10

    Zato ste tako hoteli s Kučanom zažigati arhive?

    • tetka z ozadja

     Saj veliko smo jih.

     • Olga_10

      Zakaj, če ste ponosni na tekovine revolucije?

     • tetka z ozadja

      O ne ne, tistih ne, ampak kako smo se finacirali.

  • Olga_10

   Statistiko ste vodili 70 let pred cerkvami, vohunili za političnimi nasprotniki…pa vam ni ratalo! Tudi danes vam ne bo! Kučan upa samo do državne meje! Edino v Rusijo upa z direktnim avionom…

   • tetka z ozadja

    Na Slovenskem bo tako kot bomo mi rekli, to se bo potrebno navaditi.

    • Olga_10

     Vidim…Malo morgen!

 • Janko Gedlička

  Navkljub temu, da se zavedajo njegove trdoživosti, ga s stalnim perfidnim očrnjevanjem ter z zlorabami številnih in vedno novih postopkov skušajo privesti do točke, ko ne bi več zmogel. Obenem na veliko larmajo, da bi bilo za SDS boljše, če bi bil predsednik kdo drug, da bi imela več uspeha na volitvah in da bi šli z njo rajši v koalicijo. Ampak to je le pretveza. Če bi ga res zmogli toliko upehati, bi res moral prevzeti njegovo mesto nekdo drug. Lotili bi se njega na enak način in ni verjeti, da bi kdo zmogel prenesti toliko hudobnega in premetenega ravnanja zoper sebe, kakor ga zmore prenesti Janša. Tako bi bi oslabili naboj SDS – a in jo zmarginizirali.

  • tetka z ozadja

   Ampak nam ratuje.

   • Olga_10

    Tarantela, vam ne “ratuje”…če bi vam “ratovalo” bi ne viseli na tem portalu…

    • tetka z ozadja

     Počasi vas rušimo.

     • Olga_10

      Je rekel “junak” in se sesedel….tudi Hitler..saj veste komunizem je zločinski sistem enak nacizmu in fašizmu! Kar rinite glavo v pesek, saj pridete do zidu!

  • janez cepec

   pa a ne veš, de j’ to use zmenen. usake tok časa JJ mau pojokca, pa ga mau, kao, zaprejo, pa spustejo, on pa uživa ko bubreg u loju, pa se norca deva iz SLO, predvsem pa iz svojih zavedeneh ovac

  • Krtača 20

   Ti kar še naprej tko razmišljaj. Se bomo dalj cajta režal, vi pa taval v temi…

   • Bald Eagle

    Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Leta 91 smo se že enkrat Domobranci dodobra nasmejali, ko smo razmontirali vašo gnilo tvorbo sfrj in vaš priljubleni enopartijski režim. Zdaj moramo vajo le še ponoviti in poloviti vse komunistične podgane in jih deratizirati.

    • Krtača 20

     …redke so vaše vrste, redki so zobje, redki lasje, slaba bo za vas…najmlajši podmladek se išče po geriatričnih klinikah…huda perspektiva skratka….

  • Olga_10

   Ne bojte se! Ñiso se lotili pravih!

  • Slovenka

   To jaz neprestano dopovedujem ‘modrecem’. Tako dobre utemeljitve, kot je tvoja, zakaj mora Janša ostati, še nisem zasledila, odkar spremljam forume.

 • tetka z ozadja

  SI BOM SPOSODIL EN POST:

  Srečko Starič • 3 minute nazaj

  Vinko
  jaz se pa sprašujem poleg vsega naštetega, zakaj nimamo več purfla med
  ljudmi in 55% volilcev ostane doma. Boli me k. kaj delajo levaki.
  Vprašanje je kaj mi delamo napačno, ker očitno je da je smer napačna.
  Nič narobe ena tekma pač poraz, vendar dogaja se nam liga neuspehov. Na
  desnici se vrtičkamo in tolažimo male ege kdo je mal bolši. Adijo pamet,
  ne zrelo čist, Vsa vodstva strank desnice se usedite skupaj v nek hlev
  in dokler ne odkrijete zmagovalne formule za desnico ni izhoda na sonce.
  Ker to pričkanje kdo koga in zakaj nam je že resnično poven kufer. To
  velja za državno raven in lokalno. Kakor koli ste na desnici team, ki
  mora usklajeno delovati na volitvah, državljani pa vidimo samo neke
  Katance, Zahoviče itd…Verjamem, da je težko , ker te zgodbe doživljate
  osebno in da ste samo ljudje z dobrimi nameni…vendar verjamem, da ste
  sposobni premagat svoje lastne strahove in slabosti in nam državljanom
  pomagate vrniti vero, da postanemo aktivni državljani, kar na žalost smo
  še daleč od tega. Srečno in uspešno…

  • Olga_10

   Tarantela? Kako kaj majski hrošči in in klobase?

 • tomaz_oberkrainer

  BRUH BRUH BRUH

  PO CELI EVROPI ZDRAVA PAMET ZMAGUJE PRI NAS SE PA BOLSHEVIKE SPOŠTUJE???
  KOLIKO ČASA ŠE PREDEN NAS KAMELOHEBCI PRIDEJO POKLAT
  NAROD ZBUDI SE !!!

  • tetka z ozadja

   Dokler bo JJ

   • Krtača 20

    Jp

 • ogledalo

  Škode bo 400 jurjev, za katere ne ve od kod mu. Zanimivo. To, da ne veš ali imaš 15 ali 20€ v žepu še razumem, da pa ne veš od kod ti 400 000 €, pa ne.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Demenca je lahko zelo huda.

   • Krtača 20

    Dementen človek pol ni primeren za voditelja.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Zakaj pa ne? Pri nas je vse možno. Mi smo najbolj tolerantni. Če lahko kriminalci, potem lahko tudi ljudje z demenco.

     • Krtača 20

      Kaj si me že spraševal? Aja, ne vem, pol pa nč no….

    • Olga_10

     Kučan se v avto ne zna stopiti. Res je dementen.

   • Olga_10

    Vsi levičarji postanejo dementni pred parlamentarno komisijo..

    • stajerc5

     Pacakajmo na Evropsko…

  • Olga_10

   Mislite Kučana? On je v Murglah!

   • stajerc5

    Mogoce pa misli na Elanove case….

    • Olga_10

     Še bolj bo… v Nemčiji!

   • ogledalo

    Kučan vam na vrvici od plenic visi. Pazite! Kmalu vas bo!

  • macon

   Laži glede parcele v Trenti so že stokrat razkrite, vi pa lažete naprej, ker ste nizkotne ničle.

   • ogledalo

    Supozitoriji boste spet zamaške zbirali za ljubljenega. Veš koliko jih potrebujete za 400 000€?!

 • Jožef

  Ja, moji dragi bratje in sestre v narodu. Če rečem, da si sami sebi povzočamo nepopravljiva zlodela, se ne bom nič zmotil. Janez Janša je nesporna politična osebnost, katere lastnost je trma in neizmerna ljubezen do svoje in naše domovine. Zamislite si, da bi osatal v partiji in venomer trobil v isti rog, kot g. Kučam. Prepričan sem, da bi bil Janša Pate ozoroma Eminenca slovenskega kontinutetnega podzemlja. Ker pa Janša ni Kučan, pač mora za to plačevati davek in poleg tega občasno obiskati tudi zaporniško celico. Slovenci to vemo in imamo ga radi, ne vsi, pa vendar. Biti Janez Janša bi bilo za marsi koga častno ( pa ne tisti trije, ko bi za dnarce nastavili še svoje tazadnje. Bog nam pomagaj in pomagali si bomo sami.

  • tetka z ozadja

   Malo je takih, ki bi mu dali kozarec vode, razen takrat ko bi se utapljal.

  • Zaskrbljen

   Obstojimo slovenci, ki ne stavimo ne na janso kot tudi kucana. Vi vsegliharji, ki podpirate obstojoco politicno garnituro obeh polov, ste pa navadni izdajalci Slovenije.

   • Bald Eagle

    Obstajate bedaki, ki volite stranke, ki nastanejo mesec dni pred volitvami brez kakršnegakoli programa in se povrhu vsega še na ves glas derete o novih obrazih. Ne premorete pa niti kančka zdrave pameti, ki bi vam osvetlila dejstvo, da vsi ti “novi” obrazi, ki vam jih ponuja partijska nomenklatura, gnezdijo v istem ideološkem gnezdu.

    • Krtača 20

     Napočil je čas za nove obraze. In ti bojo zmagal. Stari komunajzli polni raznoraznega masla na pleši pa lepo teka teka v penzjon. Edina rešitev.

     • Olga_10

      Lepe sanje!

     • Krtača 20

      Ti časi prihajajo. In v tej enačbi ne bo Janše. Lahko, kot kak privesek v zaporu…

     • Olga_10

      Soet revolucija? Haha! Malo morgen! Sedeli boste vi in vam podobni! Pozdravite dežurnega tatu Nickov…

    • Zaskrbljen

     Beri moj odgovor Olgi.

   • Olga_10

    Preberite še enkrat neumnost,ki ste ji zapisali! Vseglihar ste sam! Samo, da so “naši”…

    • Zaskrbljen

     Olga, preberite ponovno zgornji sestavek. Ni nasih, ni vasih, so samo oni. Ne podpiram vnukov kucana ali jansevih bratrancev, sinov. Dovolj razumljivo.

     • Olga_10

      Seveda, Nava ureditev Sorosovega in Kućanovega tipa….govorilo se bo angleško, vera islam, UTD, taborisca za ljudi, ki razmišljajo drugače….že videno….

     • Zaskrbljen

      Ocitno ste vinjeni ali pa se delate norca, druge moznosti ne vidim. Vi posredno podpirate sistem, ki ga omenjate.

     • Slovenka

      ???????????

     • Olga_10

      ?????????

   • stajerc5

    Sedaj sem pa jaz malo zaskrbljen, ker mislim, da si nasel ali pa ze imas tretjo opcijo. Lahko jo poves(hehe, izdas) ali pa prenehaj z imaginarnimi zadevami.

    • Zaskrbljen

     Tretja opcija je popolni bojkot vseh volitev, tako kot “vasi” pozivajo za 2. krog predsednisih volitev.

     • stajerc5

      To pomeni, da si zadovoljen s stanjem in zivis kot v Indijikoromandiji. Stand by?
      OK, razumem tovaris, spadas pac med tiste “nase”, ki zivijo pod motom; Uzmi sta ti zivot pruza!
      Moram pa priznati, da sem malo zacuden, da se sploh oglasas, ce ti je vse tako lepo prineseno v zivljenju. Potuhni se, kot do sedaj in pusti spremembam svojo pot…, ker ti je pac tako lepo, a ne!?

     • Zaskrbljen

      Clovek, zivis globoko zakopan v dogmah, ki ti onemogocajo nezastrt pogled na svet.

     • stajerc5

      Dogme? To je nekaj taksnega kot obtozbe proti Jankovicu, nje?
      Zastrt pogled? No ja, do Dunaja se vidim in pomisli, kristalno cist pogled na spremembe, katerih se tako bojis.

     • Zaskrbljen

      Ja, ja… jankovic, kucan, partija… bla bla bla Preberi moj prvi prispevek.
      Lajna in papiga hkrati, odlicen sds podpornik, nevreden debate. Lep pozdrav.

     • stajerc5

      …in kdo se je sedaj skril za dogme, hmmm….

  • Olga_10

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Olga_10

  Bravo SDS! Sodelujte s tujino, razkrivajte komunistične zločine in kriminal, pa se bo levaški sekret sesul sam vase! Tudi krivosodje..

  • Zaskrbljen

   Ja, bravo za sds, ki dela politicni samomor ze od svojega nastanka. Take kerlce potrebujemo ja.

   • Olga_10

    Politkomisar levice? Napred drugovi, ja za vama, nazad drugovi, ja pred vama?! Hišica se vam podira…Sorosa šutirajo….Kučana čaka Nemčija…Anglija bo ostala v EU, ker se dviga desnica in uvaja red? Konec anarhije levicarjev! Hrvaški levak se bo razpočil od togote…pa mu nič ne rata….

  • AlternativaZaSlovenijo

   Katerega leta?

   • Olga_10

    2018!

    • bojan dolmovic

     Bravo Olga

     • tetka z ozadja

      Nekaj takega ste vpili pred referendomom in pred nedeljskimi volitvami. Pa ni nič pomagalo.

  • slaipowi

   Ha ha ha. Si nepismena in ne znaš štet, a ne. 13,74% pri 43% udelezbi tebi pomeni da boste kmalu zmagal? Ja boste. Ko se odrečete velikemu vodji in ti nehaš pisat parole s katerimi odbijaš neopredeljene volivce.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Razlog za poraz desnice je edino možno iskati samo na desnici.

  • Olga_10

   Vam je Kučan povedal? Pa Ljudmila z “Bovec demokracije na desnici” in z romanjem v Murgle?

 • Olga_10

  Bravo Wolf! Tožil bo Slovenijo zaradi Patrie!

  • tetka z ozadja

   A v Avstrijo ne sme, ker ga čaka arest,

   • stajerc5

    Si malo blem-blem? Tozil bo Zlovenijo!!!

   • Olga_10

    Hanzi?

    • slaipowi

     Znaš ti še kaj drugega nalepit? Sicer je pa čas da daš protezo v kozarec in spat. Lahko noč.

 • Krtača 20

  Ampak cela Slovenija se je ob tem dogodku krepko zamislila nad tem kako je Janša hladnokrvno ignoriral sodnega vročitelja in kaj bi to pomenilo za Slovenijo. Vsak ki zna vsaj malo potegnit vzporednice, ve da nič dobrega. In tak človek nima več kaj iskat v politiki. Itak mu bojo pa ljudje sami to povedal, če že vodstvo stranke ne bo toliko pametno da ga odstavi in seveda spremeni program. Žalostna usoda čaka SDS.

  • Olga_10

   Ste se s Kučanom in Milko dogovorili?

   • tetka z ozadja

    Saj boste tudi vi prišli v državni zbor, tako zaradi statistike, da lahko rečemo, da imamo tudi mi opozicijo.

    • Olga_10

     Putinovo “Demokracija”? Haha! Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade!

    • Olga_10

     Putinova “demokracija”? Haha! Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade!

  • macon

   Važno, da lahko spolni predator in milijonski lopov naprej krade na ljubljanskem magistratu. Aja, ta je vaš komunajzar, pa vam pretanjeni etični čut kar takoj zamrzne.

   • Kosobrin

    Milijonskih lopovov pri nas kar mrgoli – na levi in desni.

    • macon

     95% milijonskih lopovov je levih. Najmanj. Ker oni smejo.

     • Kosobrin

      Ne bo držalo.

 • tetka z ozadja

  Mi antijanšisti moram zasmehovati, poniževati in zatirati janšiste, do sedaj se je ta tehnika obrestovala.

  • ogledalo

   Najbolj se ponižujejo sami! Sektaški supozitoriji!

   • Olga_10

    Živci?

 • Erik Nebenhaver

  Noben pošten človek si v 30 letih ne nabere 150 ovadb. Ne glede na režim. Sorry.

  • Krtača 20

   Najprej si na vladi kjer sprejmeš pokvarjene zakone ki jih nato veselo izigravaš in ti nič ne morejo. Potem pa za to obtožiš še komunajzerska sodišča – nesposobnosti ki si jo sam omogočil. Ja res fajn igrco se gre. Sam pozabu je da se ta zgodba nekje neha. Za vsakega mafijozota se je.

   • macon

    Krtača kučanovega wc-ja, daj nam malo obrazloži tole izigravanje, da ne boš pisal samo enovrstičnic. Če je to zate prehud umski napor, se opravičujem. Potem raje pojej tabletko in pojdi spat.

  • Bald Eagle

   V nobeni demokratični in pravni državi nikoli ne ovadijo nedolžnega človeka brez kakršnihkoli konkretnih obremenilnih dokazov.. V vsaki demokratični in pravni državi se najprej zberejo konkretni in neizpodbitni dokazi zoper obdolženca in na temelju teh, se ga tudi obsodi. Pri nas pa krivosodje človeka obsodi na zaporno kazen brez kakršnihkoli konkretnih dokazov, arbitrarno in po političnih vzgibih.
   Zato ne nabijaj idiotizmov, idiot zahojeni komunajzerski.

   • Krtača 20

    No dej ne jokej. Dobr veš da ni res.

   • tetka z ozadja

    Pa saj ni važno, kriv ali ne glavno da ga kenslamo.

   • štef

    In, ko jim Ustavno sodišče izmišljeno obsodbo “raztrga” pa levaki nabijajo, da je Ustavno sodišče pristransko odločilo.
    Ta narod je čisto ven iz okvirjev padel.

  • stajerc5

   Nikjer v Evropi se ni obdrzal mafijskotovariskisocializem 30 let razen pri nas. Bo to zadosti?

  • macon

   150 ovadb je absurd in hkrati dokaz nesposobnosti udbosodja.

 • Olga_10

  Levaki v cerkev, pa na volitve! Volite Kućanovega kandidata! Ljudmila bo molila za vas in Plavega!

  • tetka z ozadja

   A ti ne greš?

   • Olga_10

    To bo maša za vas!

 • tetka z ozadja

  Saj, če malce realno pogledamo imamo mi antijanšisti kar malce preveč oblasti. Vse je v naših rokah.

  • sprehajalec

   Tako, kot je pokojno Jugo pokopal IMF, bodo to sedaj slovenske obveznice na prostem trgu Slovenijo.

   Nič ne poveste levičarji, kako je rast dolarja vplivala na tiste obveznice, ki jih je Čufer zmagoslavno šel iskat v New York ob ploskanju levega dela Slovenije, ki je slavil zmago na Zimski vstaji? In navdušeno pozdravil Šiviljo, ki je krpala mafijsko pro banko in factor banko s sposojenimi milijardami na dolarski osnovi? Da ne omenim Nove LB? O tem nič, važno da Ivan janez vozi starega Volvota in ne dvigne pošte? Saj itak pravite, da mora biti pogled usmerjen naprej, ne nazaj….

   • stajerc5

    Mislim, da je bila Cuferju pot v New York prisparana. Mislim, da ima njegova zena se sedaj razglednice iz Cipra in Malte…

  • Olga_10

   Je tudi Hitler mislil tako….

  • AlternativaZaSlovenijo

   Jalova je ta vaša oblast in precej ničeva.

 • Jožef

  V 30 letih 150 ovadb, halo, spoštovani Erik.
  Zapomnite si, da je Janez Janša za Kontinuiteto in Partijo državni sovražnik št.1. Če bi mu vsaj z eno ovadbo dokazali krivdo, bi ždel v dosmrtnem zaporu, najverjetneje v samici. Kolikor nam je vsem ljudem, ki ne nasedamo lažem, znano, mu ni bila dokazano nobeno resno kaznivo dejanje razen verbalnega delokta v zvezi s prostitucijo (mislil je morda presstitucijo, pa se mu je zapisalo). Eriki, krtače, tetke in drugi pobiralci drobtinic, se spomnite tv reklame od firme Jelovica “ne bom uspelo, to so Jelovica vrata”.

  • Krtača 20

   Lahko ga zagovarjaš. Zaradi mene tudi če ga ne obsodi nobeno sodišče več. Ta posnetek kako ignorantsko odkoraka mimo vročevalca je dal ljudem jasen signal koliko je temu človeku do pravice in resnice. V bistvu je moralno gledano to še bolj uničujoč dokaz proti njemu. Narod se bo lažje odločil. Brez vmešavanja sodišč. Da ne omenjam vseh nebuloz ki jih je naflancal v svojih izbranih delih. Vse to bo izplavalo. Potem naj pa narod sam odloča kako velika je razlika med tistim kar se dela in med tistim kar se piše in govori. Konec koncev ga je narod že pospremil iz vlade, kmalu po njegovih izjavah o gledanju štruc kruha iz kant. Usoda je več ali manj zapečatena.

   • macon

    V pravico in resnico od sodstva mora verjeti nekdo, ki je ravnokar za nič skoraj pol leta sedel in so mu priredili že 150 procesov, ki so en bolj absurden od drugega. O ne, spoštljiv mora biti in spoštovati vas mora, ker vi, ki se nanj poserjete, potem to zahtevate. To svinjsko zaničevanje človeka ni niti za v norišnico več.

    Niste vredni niti pljunka. leve primitivne zabite barabe.

   • Aaron Cohen

    Nehaj lagati in širiti komunistično propagando. Le tako se lahko tvoje življenje obrne na bolje. V nasprotnem primeru boš tonil vse niže. V še večjo bedo.

   • Marijan Tončić

    Nisi slišal o montaži posnetkov. Ali si morda pozabil ravnatelja iz Maribora. Kar naenkrat so “medijske ku….e” utihnile. Nisem zasledil da je kdo odgovarjal.

   • joza joza13

    Koliko je njemu do pravice in resnice, ti bedak ne moreš vedeti. Če zbirate takšne dokaze, ste res v velikih težavah… po domače se temu reče, da vam kuzla v rit skače…
    Narod ga ni pospremil iz vlade, ampak ste mafijska združba plačancev: KPK, sodstva in politični luzerji uprizorili državni udar – vse to je sedaj že jasno.
    Še imate kaj idej na zalogi?

    Ej Tonček (krtača ali karkoli že si), ali ti počneš še kaj drugega kot celodnevno forumiranje? Včeraj npr si začel zgodaj zjutraj in zaključil pozno zvečer. Kdo te za to plačuje? Proračun? Mafija? Oboji?

 • Kosobrin

  Zakaj pa šele zdaj to Nova objavlja? Če je ni hotel noben objaviti, Nova bi jo seveda z veseljem. Prosim, ne nam pisati pravljic.

  • Olga_10

   Saj je dežurni pravljičar v Murglah – Piarazzi, Pirjevec? Odvisno, kje je…

   • ogledalo

    Oj, sektaški supozitoriji, plenice zamenjat, protezo v kozarec in spat!

    • Olga_10

     Živci? Demenca?

     • stajerc5

      Ne, ne, samo precital je iz listeka, kaj se mora narediti zvecer….

    • xtc

     A si se pos****** vonjaš ,da smrdiš ,a si pozabil ,da imaš polne in koga poklicati.

 • montyamp

  Saj sodniki nekaj morajo delati , jih imamo največ na prebivalca in zelo zelo pre-dobro plačane .
  Se pravi , da si sami plačujemo kršitve človekovih pravic .
  Nemški sodniki na 100 tisoč prebivalcev , kršijo človekove pravice v”” 2 “” primerih .
  Murglosrbsko udbosodje na enako številko krši človekove pravice “” 148 “” krat .
  7400 % večkrat kot nemška sodišča .
  To je NKVD kominternovska banda agitpropovskega politkomisariata , ki raste iz informbirojevskega fašizma .
  Rad bi videl dokaze da se motim , dam jurja + DDV .

 • xtc

  Težava Slovenceljskih bebcev je v tem ,da ne razumejo ,da bo JJ prizadeto izterjal z obrestmi nazaj,oni pa bodo to počastili z višjimi davki in trošarinami in še čin in krivili “barabo” JJ namesto ,da bi uredili zadeve z levaki in jih polovili in dali pred dsodišča pa naj oni iz zasebnih žepov in premoženja poravnajo škodo njihovih bolnih igric ne pa državljani.

  • Bald Eagle

   Za razumevanje tega, kar opisuješ v svojem postu, je potrebna zdrava pamet. Kot pa kaže, te kronično primanjkuje 80% tukajšnje populacije. 70 letno sistematično pranje glav, je pač pustilo na ljudeh katastrofalne posledice.

   • Zaskrbljen

    Teh 80% cakajo koncentracijska taborisca, kot je v vasi navadi. Ko bo operacija “dokoncna resitev” opravljena, potem ste na vrsti tudi vi. Ostali bodo samo jj, angelca l. in nova24 olga, zaradi repopulacije planeta.

    • štef

     Napiši kaj izvirnega in ne da stalno prepisuješ komentarje od desnih.
     Res moraš imeti veliko masla na glavi, da te tako črviči..

 • Janez

  S TAKIMI SODIŠČI,

  “KARDELJASTO” FDV IN PRAVNO FAKULTETO
  OSTAJAMO BOLJŠEVISTČNO ZLOČINSKEM
  “STALIN KOMUNNIZMU”
  OTRESIMO – SE TE SODNO NEUREJENE KRVAVE KOMUNISTIČNE STARINARNICE.
  V
  SRBIJI
  ŽE
  DVE LETI
  URADNO, SODNO
  – R E H A B I L I T I R A J O NESODNE ŽRTVE KOMUNIZMA ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  SRB D. LUČIĆ
  O MEDNARODNIH ZAROTAH
  https://www.google.si/search?q=dejan+lucic+tito+churchill&oq=dejan+lucic+tito+churchill&aqs=chrome..69i57.24773j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=s-ALIcZviYr2JM:

  PRAVNICA VERA MEJAK
  O REHABILITACIJAH
  ŽRTEV KOMUNIZMA V SRBIJI

  https://www.google.si/search?q=vera+mejak+radio+ognjišče&oq=vera+mejak+radio+ognjišče&aqs=chrome..69i57.33088j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=uid_We-85gAISoIKwCKHEApNtQ_1:752

 • svoboda sloveniji

  POGUMNO GREMO NAPREJ !
  SMO NA PRAVI POTI !
  SVOBODA SLOVENIJI !

 • Bogomir Senekovič

  Pametovati ni potrebno, dovolj bi bilo, da bi se enkrat za vselej znebili udbo mafijske klike in Kučanove doktrine vladanja. Z volitvami pa tudi ne gre. Ker iz goš še vedno prihajajo novi in novi primerki starih vzorcev, nas tudi zemlja ne reši zalege!

 • Olga_10

  Dol s krivosodjem! Dol s komunizmom! Živela Slovenija!

 • Commie Disposer

  A naj zdej naredim samomor, ker SDS ne dobi 50+% ?

  • pupa

   Ne, ni treba delat samomora. Saj si na pravi poti že s tem, da se družiš z gobčevo in njej podobnim.

   • Kosobrin

    Gobčeva je ena najboljših novinark pri nas, vsak človek pa ima svoje padce in vzpone.

 • Občasni Komentator

  Kaj točno ste storili vi in drugi niso? Poklicali ste JJ in ga vprašali, če je dvignil pošiljko. Po vašem pisanju ni jasno ali je potem sodišče pustilo imaginarno pošiljko JJ v slo parlamentu, ker jo isti ni hotel v dopoldanskem času prevzeti sam (mislim, da sem dobro povzel poročanje drugih medijev), ker jo je prevzel že mesece pred tem. Mislim kar nekaj. Več zmede in dezinformacij, kot pa informacij.

 • Minovak

  In ne nazadnje, z lažmi in podtikanji se ta oblast drži “pri koritu” od katerega nikakor noče, saj jih napaja z neizmernimi vsotami našega denarja, ki je že zdavnaj na računih levih tajkunov, ki so skoncentrirani v F21.​ Laži in podtikanja levih medijev pa so samo podpis, da so do pet zraven in kot poslušne ovce pišejo po nareku, kar je povsem evidentno. Kot vse pravljice pa ima tudi ta zadnje dejanje…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!