(R)evolucija laži, zavajanj in sprenevedanj kamniškega komedijanta in imitatorja Marjana Šarca, ki hitreje požre besedo kot slino

Marjan Šarec (Foto: STA)

Marjan Šarec, ki je še aprila žugal strankam Cerarjeve vladne koalicije, češ da je njihov čas minil, nekaj mesecev prej pa, naj se umaknejo in dajo prostor novi generaciji, je hitreje požrl besedo kot pogoltne slino.

Nenačelnost in zaklinjanje je pokazal pri vseh strankah:

Židanu je očital nezakonito financiranje volilne kampanje. Zdaj gre z njim v koalicijo.

Cerarju je očital, da njegova stranka ni “naredila nič, ampak čisto nič”. Zdaj gre z njim v koalicijo.

Erjavcu je očital, da minira levico in da nima programa. Zdaj gre z njim v koalicijo.

https://twitter.com/Bond00775328617/status/1027534555085975553

Poglejte Šarčevo (r)evolucijo laži in sprenevedanj:

September 2017: “Prišel je čas, da se generacija politikov, ki trenutno vodi državo, umakne in da prostor novi generaciji.”

April 2018: “Kritizirajo in ocenjujejo pa nas največkrat tisti, ki ne morejo pokazati nobenih rezultatov, bili so na mnogih funkcijah, imeli so priložnost, a niso ničesar ali pa zelo malo naredili. Danes so zelo pametni in vse vedo. Tem kritizerjem pravimo, da je njihov čas minil.”

Maj 2018: “Stranka SD je drugačna od nas zlasti še po tem, da mi svoje finančne obveznosti plačujemo. Neporavnanih finančnih obveznosti si nikoli ne bi dovolili. Ne predstavljam si, da bi imeli neplačane obveznosti še iz leta 2014 in jih potem še ne vem koliko časa odplačevali. Če obveznosti iz kampanje ne poravnaš, gre za nedovoljeno pomoč.”

Maj 2018: “Po drugi strani pa ta stranka s 36 poslanci (SMC; opom. a.), kolikor so jih imeli sprva, s tako večino, ki je ni imel niti Drnovšek, ni naredila nič, ampak čisto nič. Smola je bila tudi, da je imel v koaliciji dva partnerja, ki bi terjala nekoga bolj odločnega.”

Maj 2018: “Poudarjanje, kako imajo izdelane programe, zlasti recimo v DeSUS-u, potem pa vse temelji na tem, da Janša ne bo zmagal, ni dovolj.”

Avgust 2018: Poslanci LMŠ, SD, SMC, SAB in DeSUS so v DZ vložili kandidaturo Marjana Šarca za predsednika vlade. Pa razumi, kdor more.

Demokracija

 • bednick

  NASVET ZASTONJ

  Poglejte, jaz sem odmislil, da je Slovenija nekakšna država.
  Name ima to zelo pozitiven učinek, probajte še vi.
  Ne bo vam žal.
  P.s.:
  poglejte rezultat:

  ŠAREC, TI SI CAR!

  • tohuvabohu

   Šarec je car in tesar v eni osebi. Komična opera po slovensko.

   • WISKY 1000

    saj ni naredil za tesarja

    • tohuvabohu

     Za carja tudi ne.

   • SIMON ROZIC

    A ni bil sv. Jožef tudi tesar ?…pa pravite, da nimamo “šegertov”
    za obrtnike? Dajte no! Tito je bil tudi “šlosar”, pa kam je prilezel?
    Zdaj bi gotovo delal v Avstriji v kakšni Magni, Šarec bo pa tako
    moral na kakšno žago v Židanove hoste, če tudi on ne bo potegnil
    črte, ko bo ugotovil, da mu politika ne gre, “dramskih umetnosti” pa
    nima več na zalogi!

 • antimur

  Šarec je enak vzorec kučanističnega podtaknjenca kot Pahor, Janković, ki zaradi svoje omejenosti ni bil sposoben, niti ob izdatni podpori Kučana in golazni sestaviti vlade, Bratušca, prava kolhozniška kruhoborka in na žalost izredno neinteligentno in pokvarjeno bitje, Cerar, norec, ki je slovensko Ustavo popolnoma razcefral, zdaj pa še to tele Serpetinšek, Bog nam pomagaj, ta predlagana sestava vlade je verjetno bolj pokvarjena kot tista v peklu, kjer se za oblast med seboj cufajo lucifer in ostali peklenški.

  • rrrrr

   Odličen Komentar. A moja moška intuicija, prav zategadelj hudo nezanesljiva, mi namiguje: očitno je svet starcev zgroženo spoznal , da je glede montaže nove mafijske vlade Šarec le Janković št. II.

   Slabo izbranega klovna bodo s podporo svojih trobil verjetno elegantno umaknili s prve pozicije na šahovnici in nanjo že v drugo instalirali savinjsko Šiviljo. (Ni sicer najintimnejša opcija ostarelih Donov, a bolj trapastega, oblastiželjnega, brezobzirnega in prav zato vodljivega valjarja, in to na dveh ženskih nogah, v tem trenutku ne morejo izbljuvati). Rešujejo, kar se rešiti da. Zakaj njo?

   Poženščene cagavce Židana, Cerarja, Šarca , Erjavca ter nedoraslega Meseca lahko komandira v imenu njih le šus od babe. Tako, kot se za povprečne slovenske dedce spodobi.

 • Svele

  Janša je umrl hahahhahhaha

  • Olga2345

   Kučan je umrl? Ga je kap?

   • VERRZIFIKATOR

    Olga, kakšne pa so to besede,
    veste vendar, tisti ne umira,
    tisti večno se regenerira
    in potem pogine sam od bede.

  • WISKY 1000

   kaj še ni umru

 • Svele

  Si

 • Brutus

  Ja kaj se pa čudite? Malce pomislite in prišli boste do spoznanja, da so tako ali tako vsi ti ”tički” iz istega murgelj komunajzerskega gnezda . Pred volitvami se malce razpršijo, preimenjejo, da lažje prevarajo naivne volilce, ki ne razmišljajo s svojo glavo. Po volitvah pa zopet strnejo vrste in plenijo naivno butast folk še naslednji mandat. Glede na dejstvo, da jih pa cca 50% abstinira volitve pa lahko ugotovim, da nam generalno gledano gre še predobro! Sklep: še “gajžle” po butastem folku in to tako dolgo, da si bo ”prišel gor” kdo ga parazitira že 73 let!

  • SIMON ROZIC

   Žalostno samo, da tako dolgo traja in traja in traja ! Lepo je usmerjati
   “butast narod”; to najbolje ve Kučan !

 • Vera

  MIslim, da je zadnji čas zato, da ta gordijsko vozel preseka sam predsednik države g. Pahor, saj nam je po izvolitvi za predsednika obljubil, da bo v tem mandatu odločnejši
  Edina rešitev so takojšnje predčasne volitve , nič drugo nas ne reši več ! Upam, da so slepi na levici opazili , kdo lahko vodi vlado in kdo ne

  • antimur

   Na žalost je tudi Pahor del tega nordijskega vozla, vse kar se dogaja, je vodeno od Kučana in njegove golazni, tudi Pahor in vsi levi fašisti, pa še nekaj izdajalcev, kot je Novačka, Pogorelc pa še kdo.

   • samotoje

    Samo vprašam: ali si mislil na gordijski vozel?

    • antimur

     Da, bom takoj popravil, hvala za opozorilo.

   • Vera

    ” Gordijski vozel” lahko preseka le Pahor, saj on ni Kučanov že dolgo ne ! Udari naj po mizi , ter reče : ” Dovolj je igric ” !

 • Franc Šink

  Virtualna moč mu je že udarila v glavo.Na vsak način pa je treba preprečiti, da mu ne bo tudi dejanska !

 • Hun

  Jansa ko te nezna skupo bi te platio!

  • Olga2345

   Šarec? Kučan?

   • Hun

    Kokr kol pametujemo..se je zajebal vse ze v startu..mal srece bi rabl zravn hrabrosti Pucnika pa se bi stvar odvile v drugo smer…
    Slovenijo je potrebno dobesedno RESETIRAT in na nou zgradit…za kj takega je potrebno met najprej velika jajca potem pa vse drugo kar pase zravn

  • WISKY 1000

   mujo,si še kat v slo?

   • Hun

    dokler bo tvoja mama zeljna kurca ne grem nikamor

 • holzer

  Vsi ti kreteni,ker drugače jim ni mogoče rečt,ta cirkus ki zdaj skuša sestavit vlado,se jim gre samo za oblast,za dobro plačane službe in nič druzga.
  Vsi imajo pa en sam program,ki se imenuje,Janša ne sme zmagat,ne sme bit mandatar,ne gremo z njim v koalicijo.
  Bolj bolno kot je to,kaj je sploh še lahko.

  Predsednik če je pameten,mora takoj razpisat predčasne volitve,da je tega cirkusa konec.

  • komar marko

   jap pravilna ugotovitev. Do včeraj so GONILI PATRIJO, danes trdijo da je JJ sovražen do drugih. Stranka oblasti v Kopru nosi tarnsparente da bo nekdo MUČENEC. Na javni TV transparent SMRT fašizmu. To je za javno TV sprejemljivo. Ko jim pa nekdo povozi KAMERO vsi v en glas obsojajo. Torej se gre našim TAPRAVIm samo za oblast in marmelado.

   • Darth Vader

    v bistvu se gre pri teh oblastnikih….pa jih imenuj kakor želiš bodisi politbiro, bodisi kaviar socialisti bodisi levo tranzicijsko omrežje bodisi banksterji meni najbolj všečen je kruhoborci :) ….. pri nih se gre za kolektivno obliko psihoze, ker so kot skupina ugotovili, da nakradeno premoženje ne bo niti v sanjah dovolj veliko za lagodno življenje do smrti, ta psihoza se navzven kaže v tem, da se vsi kolektivno pretvarjajo, kot da so oni gospodarji te države in bogi in batine, pa žal niso….pa dogaja se, da ima vsak od teh klovnov “digitalno kartoteko” v kateri se zbirajo vsa njegova dejanja, odločitve itd in je sledljivost in odgovornost kar naenkrat postala mačji kašelj in to do smrti :)….no vsaj s prstom pokazat na pravega krivca za nekaj…..in ker so ugotovili, da se bo vseskupaj sesulo, z njimi vred, tako silijo na oblast, saj so prepričani, da je nacionalna država močnejša od trgov in boga :) pa žal ni…..dejansko lahko celo izračunamo povprečni IQ javnega sektorja……vseh tistih 50.000 ki so med 70 in 90IQ je potrebno sešteti in deliti z 50.000….tako dobiš neko številko med 70 in 90,ki predstavlja IQ javne uprave oziroma javnega sektorja :) ker javni sektor pa so sužnji in interesne skupine, ki so drugače v gospodarstvu absolutno opravilno nesposobne, ki so navajeni prejemati ukaze kako naj živijo od teh klovnov :) očitno, ko je govora o hlapcih, imajo ljudje v mislih predvsem javni sektor…

  • FORT WORTH

   Ampak nas prasidjent NI pameten in ima precej upognjeno hrbtenico….
   Nekaj izkusenj ze ima, kot asfalter.
   To bi mu se najbolj pristajalo…
   Hehehe

 • FORT WORTH

  Sarcev balkan party…
  Zdaj se koncno vidi od, kje revez s 6 popravci lesne sole prihaja.
  Iste budale so ga pa izbrale za premjeja, kot Jankovica…

 • WISKY 1000

  na srečo bo ta klovn kratkega veka,ampak kratkopametnim levakom brez možgančkov ga pa privoščim,za njih je še predober.

  • komar marko

   hja, problem so IMPERIALIOSTI in njihovi cekinčki ki jih rabimo da spomenice preživijo. in kje je DNO globoke države.

 • Olga2345

  Nove volitve!

  • Franc Šink

   In nič drugega.

  • komar marko

   le zakaj, saj dno še ni doseženo. SOCIALISTI pa že vedo kako preživeti od lubja. Saj trdijo, da bodo šli ponovno v HOSTE, ups sem pozabil, da še vedno ven hodijo!

   • Olga2345

    Žal, zase vedno poskrbijo! Hudo bo vsem ostalim, le njim ne!

    • komar marko

     tako je, pa njih se heble za narod. Oni so tam, da se gredoKLOVNE in raja jim ploska. samo počakajmo na SVIZECA, sedaj se bodo pod mizo domenili kaj in kako. Če bi pa JJ zavladal, se drugi dan ustavi ves JS!

     • Olga2345

      Ves ne, polovica pa! A se itak ne bi poznalo! Saj jih pol ne dela nič!

     • komar marko

      šolniki? Čigav kader je to?

    • KAPIBARA

     Zbirni cente iz leta 45 je prazen- vse že potalano in sedaj olastninjeno..

    • lokec

     Ravno v tem je poanta. Zase in za svoje vedno poskrbijo.
     Levičarji so zelo nesrečni če gre kakšnemu desničarju dobro, zato ga tako ali drugače uničijo.

 • Anton

  če so oni kreteni, kaki so šele ljudje ki so zaupali svoj glas njim, brez dostojanstva, prav gotovo!

  sarkazem press

  • komar marko

   ha, ha, ha, od kdaj pa so hlapci imeli dostojanstvo. Zakaj je bilo potrebnih 12 pregrad??????????

   • sodnikisozločinci

    Število 12 je lahko posledica praznoverja poganov, ki so odpadli od krščanstva. Milan Brglez je pred časom izjavil, da povojne poboje obsoja, jih pa razume. Potem verjetno tudi razume, zakaj je bilo pregrad ravno 12, ne pa 11 ali 13… Rad bi slišal pravnega strokovnjaka, ki bi mi to razložil.

    • sodnikisozločinci

     Aja, pa še to. Kakšno je to pravosodje, ki obsoja zločine, zločince pa pušča na prostosti?

  • holzer

   Točno tako,volivci teh brez zdrave pameti,brez pogleda v prihodnost vsaj za nekaj dni,mesecev.

   Poleg tega vsi ti ki so dejansko volitve izgubil Cerar,Erjavc,Bratuškova,Židan,če bi imeli vsaj malo etike in morale,kot se rad hvali Cerar,se ne bi povsem temu,ki jim je razpadla vlada,se sedaj silijo že v novo vlado.
   Še posebno to velja za Erjavca in Bratuškovo,ki nista bila izvoljena v parlament.
   Pa razumi ta cirkus,kdor lahko,adijo pamet.

 • WISKY 1000

  levakom je potrebno zaračunati vse stroške volitev.

  • komar marko

   a unemu LEVA NIč! ha, ha, ha

 • Miha

  Na kandidaturo za predsednika vlade ne bom pristal, če ne bom imel podporo vsaj 46 poslancev.

  Nima jih niti 44.

 • KAPIBARA

  Cmeravček odstopil, ker mu v koaiciji nagajajo- mečejo polena pod noge..
  Sedaj je zopet z isto koalicijo..
  WTF, pa razumi kdor more…

 • samotoje

  Pri Šarcu je potrebno odmisliti vse razen njegovega gromozanskega ega in naravnost obsesivne ambicije, da mora postati predsednik- države ali vlade, vseeno. Za ta cilj bo šel preko trupel in se pobratil s hudičem, če bo tako kazalo. Taki ljudje so nevarni in škodljivi. Seveda za druge, ne zase. Poleg tega je vrhunski manipulator.

 • večni srb

  Naš volilni sistem zahteva neko večino, zato morajo skorumpirane barabe sodelovati med sabo.
  Dokler je volilna udeležba nad 50%, imajo pač vsi mandat volilcev.

  • WISKY 1000

   volilni sistem pod nujno spremenit

  • david23

   Samo glede drugega stavka – legalnost in legitimnost volitev poslancev v Državni zbor RS ni vprašanje procenta udeležbe volilcev na teh volitvah, in sicer po veljavni Ustavi RS in veljavni volilni zakonodaji.

   • sodnikisozločinci

    Odkar je pravosodje vsem znane partizanske klavce zaščitilo pred pravično kaznijo za genocid, pomeni meni ustava isto kot kup usranega toaletnega papirja. Če si pravnik, a te ni sram tega?

    • sodnikisozločinci

     Kadar je oblasti zapisano v ustavi v korist, se je držijo, v nasprotnem jo mirno kršijo. V taki državi ima vsak dolžnost, da krši zakone, paziti mora le na to, da ga ne dobi v roke teroristični aparat oblasti.

 • KAPIBARA

  Večina me popravlja, ker jim dajem, maskenbal, tam nekje do začetka pomladi..

 • VERRZIFIKATOR

  Main Stream jr.

  POROČILA

  Na živalski farmi vse propada,
  levo krilo hleva se je vnelo,
  staro vse seno v njem pogorelo,
  zdaj ohranja se samo fasada.

  Sproti pišejo se poročila,
  glavni tok ki jih naprej poganja,
  je prikaz zakamufliran stanja,
  da po zlu je šla vsa sedma sila.

  Hlapci trudijo se vtis dajati,
  kot da ogenj ni uničil vsega,
  s konjem šarcem da obstaja vprega,
  farmo ki želi naprej pognati.

  Hlapci trudijo se vsem prikriti,
  da se ropati naprej bo dalo
  in da konjskih sil je vseh premalo,
  ki bi mogle sploh še kaj storiti.

  Hlapci všečni biti gospodarju
  je edino, kar jih sploh poganja,
  plat zvona medtem povsod odzvanja,
  kot je ruskemu zvonilo carju.

  Tisto, kar tako lepo pozvanja,
  s farme močno je opozorilo,
  ko bo gospodarju odzvonilo,
  konec bo še hlapcev hlapčevanja.

 • Delta

  Bom razložil v Šarščini: “Če ste ga v predvolilnem času prav razumeli, ste ga razumeli, če ga niste, ste ga pa narobe razumeli. Bolj jasno vam to težko povem.”

  • lojze

   Je rekel Šarec
   Če ste me narobe razumeli ste me prav razumeli, če ste me prav razumeli, me niste narobe razumeli, saj bi me narobe prav razumeli, če bi me razumeli. Ste me razumeli!?

  • VERRZIFIKATOR

   Šarščina, izraz zares perfekten,
   res ne veš, mar laja ali mjavka,
   veš le, da ne govori igralka,
   pojem je politično korekten.

 • lokec

  No ti hudič ti pa bo res vladal Sloveniji brez vsakega truda in požrtvovalnosti.

  • WISKY 1000

   NE BO.

 • Hun

  Tole s Sarcem je itak komedija ze z njegovim vztopom v politiko….
  Zdj mi pa naj zvest jansist razlozi, kako si je Jansa zamislil “povezovalno” mocno vlado sestavt…

  • WISKY 1000

   ČUJ,VOZI TI NA 24 KURNIK IN TAM SVINJAJ

   • Hun

    ce ste se ze tam nakotil k podgane smrdlive

    • komar marko

     jap a ti kot koloradski hrošč veš kje se dobi PNTAKAN?

    • WISKY 1000

     joj da te dobim v roke,bom pridobil podatke,da te obdelam komunajzar

     • WISKY 1000

      pantakan ima prehiter učinek,nekaj še bolj počasnega pa dolgo za tega kretena rdečega.

     • Hun

      rdec mas ti supak k pavian, ko replicira sam seb

     • Hun

      Od kdaj pa jansisti upate grozit…jajca zrastejo po zauzitju aklohola..al si domisla ovca, da je volk?!

  • xtc

   Takoj poo predčasnih volitvah.

  • WISKY 1000

   huntek,klovn je ja tvoj idol,ima iq podoben tvojemu

  • komar marko

   ne naprezaj se. Ne boš razumel. Taka razlaga pride v poštev samo za nas DESNE INTELEKTUALCE. Vi ljubite globoko državo, mi tam ne operiramo! Kapiš!

   • Hun

    tvoji komentarji kazejo, da si vesc prepisovanja od drugih ali kopiranja, kar preberes na pristranskih portalih…izvirnost in individualnost, ki je za desnicarja primarnost je zate prevec od tvojega nivoja povprecja oz podpovprecja

    • tohuvabohu

     Ti si pa zares izviren, ahahaha. Takih kozlarij ni v Sloveniji sposoben nihće drug.

     • Hun

      sam si kriv ce spadas v kimajoci jansisticni trop ovac..

      drgac si pa seenkrat preber kaj si napisal..magare..pohvalil si me da sm edin vesc izvirnih kozlarij

     • tohuvabohu

      Kaj čmo, kar je res, je res …

 • WISKY 1000

  samo borči nas še lahko reši,da klovnu reče NE.

  • david23

   Ne more, ker je procedura že stekla in je zdaj vse odvisno od glasovanja poslancev Državnega zbora, ko to glasovanje o predlogu, da se g. Šarec izvoli za predsednika Vlade RS, pač bo! Zadeva je natančno urejena in predpisana v Ustavi RS.

 • xtc

  Tale Posvojenčkov Serpentinček šow je ,dokaz IQ ja volilcev levice ovčji trop s pastirjem Milanom.

 • Vince Blake
 • Montana

  Šarec je samo bednik v rokah državne mafije, ki jo vodi še večji bednik K.Ć.n! Ampak Slovenci so izbrali, pa naj uživajo v vladavini, ki si jo zaslužijo!

 • Silos

  Mi lahko kdo pove razliko med Šarcem in Šarlatanom?

  • WISKY 1000

   isto sr

 • Rotar Jakob

  veleizdajalec kurćan triumfira s komunističnimi prevarami dokler kot musolini s kratkimi nogami v zrak ne zvisi in odreši kz slovenistan!

 • ljubinica

  Zagotavljal je tudi, da ne bo vlazil kandidature za mandatarja, dokler ne bo imel 46 podpisov. Pozrl besedo.
  Nic ni hotel slisati o manjsinski vladi. Pozr besedo.

 • Claudio Moro

  SEM DESNICAR! SDS! SOVRAZIM CRNUHE,KOMUNISTE,HOMICE IN MUSLICE! ✔✔✔✔✔✔✔✔✨

  • komar marko

   čuj TUMPKO. Ne svinjaj, pojdi k svojimi in jih pravociraj. kako pa kaj LUFTARICA, je danes zrak izredno slab, kanede.

  • sodnikisozločinci

   SEM LEVIČAR! LISTA MARJANA ŠARCA! RAD IMAM ČRNCE, KER SEM VEDNO TAKO ZADET, DA SAMO ČRNO VIDIM, RAD IMAM KOMUNISTE, SAJ ŽIVIM V KOMUNI ZDRAVLJENIH NARKOMANOV, RAD IMAM TUDI HOMIČE IN MUSLIČE, KER ME VSAK DAN NATEGUJEJO!

  • Franc Šink

   Evo ti roke.

  • lojze

   Tudi jaz sem desničar, ne sovražim črncev, gejev, komunistov, ne muslimanov. Ne prenesem pa tepcev, ti so žal v vseh strankah, največ na levici. Zdaj se pa najdi!

 • Tweety Bird

  Revolucija laži, zavajanj in sprenevedanj grosupeljskega komedijanta in imitatorja Hitlerja, ki hitreje požre besedo kot slino !!!

  • komar marko

   jap SAŠO HRIBAR. Grosupeljčan. radijo GA GA in SERPENTINŠEK! jap ljubitelji in pobratimi TUMPKo!

  • xtc

   Tunnek ne se napenjat tvoj posvojen Bosanček je velik ljubitelj Adolfa,ze lo rad se v ogledalu gleda,zalo rad izpostavlja njegovo organizacijo in podarja sodelavcem za darila knjige o njemu.
   Skratka pravi mali psihopatski socialistek-kot Adolf.

 • komar marko

  zadnja dva zapisa si lasti TUMPKO ali as pobratim TOTALIRISIČNIH režimov, ki so v EU prepovedani in zaničevani!

 • Tweety Bird

  Foglof Tunek

  @TFogl
  Takole vam laže @janezjansa
  14.5.2018: “Čas je, da se generacija politikov v SDS, ki trenutno serje po državi, umakne in da prostor novi generaciji.”
  1.6.2018: “bili so na mnogih funkcijah, imeli priložnost, a naredili nič.”
  6.8.2018: “ne glede na vse vlagamo v svoje dementna ovce

  • komar marko

   In ti TUMPKO si prvi v vrsti teh ovac, samo kaj ko nisi še dodal, da če nekaj daš v VAKUUM, tam KUJ izgine, tako kot v ćrni luknji samo stopnja NOROSTI se vam povečuje. KAPIŠ?

  • šrauf

   Ali so poslanci kaviar LEVICE že na minimalcu? Samo vprašam.

   zgledi vlečejo press

  • Franc Šink

   Ali je potem Twety Bird tvoje partizansko ime.?

 • Franjo Trojner

  Čim so ga dominatni mediji predstavili, kot rešitelja in mu ves čas tako predsedniške, kot parlamentarne volilne kmapanije zvesto stali ob strani, mu umetno dvigovali politični rejting, mi je bilo takoj jasno, da je Šarec nov podtaknjenec tet in stricev iz ozadja. Dejstvo je, da Šarec niti v predsedniški in ne v parlamentarni volilni kampaniji volilcem ni povedal nič pametnega, niti so mu novinarji zastavljali vprašanja, ki bi od njega terjala pametne odgovore. Kar je v prvi sramota za samega Šarca, za njegovo LMŠ in ves dominatni novinarski ceh, ki tudi danes sramotno molči, čeprav se pred očmi celotne javnosti dogaja najbolj šalabajzersko sestavljanje vlade do sedaj.
  Še vedno pa ne razumem, kako je mogoče, da ne samega Šarca, ne njegovo LMŠ in ne dominatnih medijev niti miceno ne skrbi ali je on Šarec spoh sposoben vodti vlado in tako ali drugače pomebno vplivati na našo skupno prihodnost in prihodnost in varnost naše države? Z usodo države in naroda se ni za igrati, če Šarec zajebe in bo zaradi tega trpela država in z njo vsi državljani mu tega nikoli ne bomo odpustili, poiskali ga bomo tudi doma in od njega terjali odgovornost, upam, da je njemu Šarcu to kristalno jasno. Tudi Židanu, Cerarju, Rjavcu in Bratuškovi mora tokrat biti kristalno jasno, da bodo soodgovorni za vse kar se bo dogajalo slabega v morebitni Šarčevi manjšinski vladi. Za slabe vladne odločitve bodo tokrat zares odgovarjali narodu in to tistemu narodu, ki je na volitvah želel in glasoval ZA spremembe, v posmeh demokraciji in volilnih rezultatov pa bo morda dobil manjšinsko vlado sestavljeno iz sestopljenih sedanjih in nekdanjih strank samih političnih luzerjev.
  Stanje v državi v SVETU in v EU že danes ni rožnato, med SLOVENSKIM narodom je čutiti veliko nezadovoljstvo nad stanjem v državi in itak tako po malem že vre, kar pomeni, da kakšno poslabšanje že zdaj teškega stanja pomeni že kaos neslutenih razsežnosti, česar si pa nihče na desni in na levi verjetno ne želi, mar ne? Zame so nove volitve jeseni realnost in porok, da pridemo do uspešne, reformornam in razvoju naklonjene stabilne vlade.
  Brez politične desnice vlada v Sloveniji ne more biti stabilna in ne razvojno naravnana, kar nazorno dokazujejo tudi zadnji dve neuspešni odstopljeni, sestopljeni levi vladi!

 • xtc

  Tale Posvojenčkov Serpentinček šow je ,dokaz IQ ja volilcev levice ovčji trop s pastirjem Milanom.

  • Franc Šink

   Nisi slab komentator Nekaj me pa le moti namreč Posvojenček.oziroma ta beseda. To še celo moj mnogokrat žaljivi gobec ne prenese.

   • xtc

    Zato ,ker je tudi mentalno ne samo fizično “Posvojenček” OK?
    Zadovoljen?.

    • Franc Šink

     Da.

     • xtc

      In sramota za mnoge otroke,ki so posvojeni-sedaj bodo vsi mislili ,da so vsi ti otroci tako krenjeni kot tale model.

     • xtc

      Sicer pa veš kaj je mana rekla,ko se je Srpentinček rodil?

     • Franc Šink

      He he.

     • xtc

      No naj ti povem.
      “Uf što je ružno,da je barem Kučan tata lakše bi mi bilo”.

     • Franc Šink

      Tega pa res ne.

 • SmashFascism

  Kdo pa je ta klovn?

  • xtc

   Baje imitator in oboževalc lika in dela Narodno delavskega socialista.

   • SmashFascism

    Popitov sin?

    • Miro

     hahaha evo pa ja kar naenkrat ratal večji komunajzar kot je Ivan Jajša

     • SmashFascism

      a si njegov sorodnik, de te je sram,

    • zokispoki

     Pankrt, ce se ne motim, de !

     • Franc Šink

      Ne motiš se

  • Black_Raven

   mentalno degeneriran izrodek kot vsi tisti kateri so ga volili…

 • Ivan

  Na jugu bi za Šarca rekli “brzo pamti a još brže zaboravlja”!

  • učko

   Sporo pamti, brzo zaboravlja !

 • Franjo Trojner

  Šalabajzer.

  • Franc Šink

   Ja kaj pa drugega.

 • Antonius

  Kučan se tudi s *serpentinškom posmehuje vsem Slovencem, ki so mu ga pomagali izvoliti.
  Z Drnovškom so začeli, nadaljevali z Ropom, s stisnjenimi zobmi preživeli CEL mandat Janše in nadaljevali z barbiko Pahorjem, naredili državni udar proti Janši, ustoličili prepisano magistro Bratuškovo, podtaknili amoralnega Cerarja in sedaj v konglomeratu vsilili hecarskega mizarja.
  Kučanovo slovensko politikantsko sceno je mogoče primerjati samo z 21 let starimi kuhinjskimi pomijami.
  Desetletja bo trajalo, da nam bo mednarodna tehtnica spet zaznala vsaj minimalno politično težo.
  Kučanovega cefizlja *serpentinška si Slovenci pravzaprav zaslužimo. Volitve so za slovenske volivce prezahtevna odločitev, da smeli upati na resno politiko in odgovorno državo.

 • Cucurbita Pepo

  Če bom pravnomočno obsojen, bom odstopil – Janez Janša

  • xtc

   In bil nič mu ni bilo dokazano.

  • alojz

   Če Janša ni dokazano kriv in ne bo pravnomočno obsojen bom odstopil. Brglez. No pa ni bil. In ni odstopil.

  • Janko

   A ti misliš na politične montirane procese in vsi konstruktih levičarskih podkupljivih idiotov?
   Tvoja rumena buča je že kar nagnita, ko ne ločiš prava od gnilobe levičarskih barab.
   To vsekakor ne drži ker naše krivosodje z mnogimi paraziti ni v nobenem primeru pravno.
   Deluje kot v času levičarskega fašizma in komunistične diktature in operira z političnimi montiranimi procesi. Za te oblike delovanja pa tako in tako vemo kako so oropali in pobili na tisoče in tisoče nedolžnih ljudi ….
   Ti si res levičarsko namontiran …. a je tudi tebi rdeči poglavar obljubil tako bogato nagrado kot jo je prejel levičarski parazit Cvikl?

 • ampak tale “luzer” Serpentinšek je sunil zmago puklastemu trgovcu Janezu. Brez vazelina, kot Vinko na dogije. Najbrž vas malček peče?

  • lojze

   Ja peče nas neumnost vas levičarjev in komunistov!

  • xtc

   Nič saj bo kmalu predsednik vlade te ,da s tokrat višjim izkupičkom,od levice pa le še pogorišče.

  • Jernej Ferenc

   Nite malo mislim da vas bolj ampak je vseeno ce sestavijo bolseviki vlado bos hvala bogu ti v istem govnu kot mi vsi slovenci

  • Lustrator

   Težko nas peče tuja norost in lumparije. Mora biti pa kar hudo pekoče v koži rdečega vernika, ki ga prav na vsakih volitvah znova nategnejo in mora potem nadaljnjih n-let gledati patetično lutko, ki so mu ga strici ustoličili za naslednjega anti-janšo.

 • Osti jarej
 • Franc Šink

  V Škofji loki smo pravili. Če hočeš ženo pojdi na poljansko.
  Če hočeš dobro kravo pojdi na selško.
  Če pa hočeš jalovo kravo jo dobiš v Kamniku na živinskem sejmu.

  • Franc Šink

   Tudi kakšen župan, ki bi bil rad PV bi se tam našel

  • Maks

   ++++++ ODLIČNO +++++ …. le naj se levuharji zamislijo, ko tako radi govorijo o letih debelih krav, zdaj pa že od Pahorjeve vlade debele krave crkujejo od nevarnega rdečega virusa …. nič čudnega ko se dementni levuharji nič niso naučili iz zgodovine …. izgleda še debelih krav ne razumejo dobro!

 • xtc

  Tale Muppet Ivan Srpentinček šhow bo dokončno dotolkel SLO levico.

  • Miro

   kaj se ti smrdljivec primitivni oglašaš

   • Franc Šink

    Utihni. To se bo zgodilo.

   • Jernej Ferenc

    Govno bolsevisticno mir pa tisina

   • Milka

    Miro izgleda da te napada vročina in demenca?
    Kot je znano so vedno za primitivne smrdljivce veljali tisti ki so prihajali leta 1945 iz hoste, kjer so potem ropali in pobijali nedolžne ljudi. Take kot si ti, pa so okužili z virusom enoumja, da lahko še danes Slovenijo in slovenski narod vodijo po poti laži, ropanja, bankrota, kaosa in uničevanja ….. saj ni težko spregledati, le priznati si moraš!!!!

  • zokispoki

   Se nas bo sram !

   • xtc

    Looserji.
    Saj veš neprestano se derejo ,da so 45 znmagali in osvobodili državo,kje je sedaj ta od njih “osvobojena” država?

 • Osti jarej

  …meni gre na kozlanje,ko gledam lenčo in korlna,ki niti v parlament nista bila izvoljena

  • sprehajalec

   To je pa NOB borba dala….

  • Franc Šink

   Hvala Bogu.

  • holzer

   Ja na kozlanje gre nam vsem,kaj pa druzga.
   Kaj pa njihovim volivcem.Najbrž imajo zdej nosove do tal.Se ne upajo pogledat v špegu.

   Tile kekci mislijo da je sestavljanje in vodenje vlade peskovnik,kjer se mulci igrajo.
   Iz tolikih slabih izkušenj,sploh tistih ki so že nekaj časa v politiki bi se pa že lahko kaj naučil.

 • xtc

  Zanimivi tile levaki ,kar napreje “zmagujejo” a po njihovi zmagi za njimi vedno ostane pogorišče-pravi rdeči piromani.

 • tramal

  Komunisti so pač drek od smrdečega dreka.

 • Jernej Ferenc

  Samo ta tip zaj more nekak sestaviti vlado cene je tidi igralska kariera v p…e zupan kamnika pa tuj nede vec nigdar vsaj po moje

 • Mitja Mazini

  Pa tak revše premaga enga Črnega Janeza. Jannez je luzr0

  • xtc

   Janez gleda looserja kako si deva štrik za vrat,tako zabit pa on ni.

  • branči

   če je samomor zate zmaga, pol bo pa res držalo, da pri tej mantri rabiš veliko poguma!

  • Karmen

   Raje sebe vprašaj kak revše si? Še vedno živiš v enoumju izpred več kot 70 let, Kučanska mafija ti z propagando pere možgane, ti pa se sliniš in kimaš vsej njihovi gnili sladkobi … uf, si res pravo PRODANO LEVIČARSKO ČRNO REVŠE in NJIHOV VERNI PODREPNIK!

 • xtc

  Jep!
  Pod vodstvom akademskoizobraženega tišlerja z popravci,se Sloveniji obeta preporod v Silicijevo dolino,dobesedno-postali bomo odlagališče čipov in Akademski tišler bo to razglasil za Hi-Tech industrijo.
  Ma kak je lohk tale loozer s popravcii prišel na univerzo me tud zanima?
  No Alenka je malce plonkala in švicala pri Brglezu ,ko je bisala doktorat iz švicanja verjetno to kar iz akcije,ko je malce ritala ne vem pa kaj je počel Tišler tam,da je dobil akadenski naziv.

 • Tweety Bird

  A ni ironično, da je komedijant Serpentinšek sfukal komedijanta JJ ? :)

  • Vinko

   A ni ironično da so taki rumeni tiči večni luzerji in prekleti izdajalci. Vse česar se levičarski komedijanti ali pa na kratko idioti lotite vodi k ropanju, siromašenju, bankrotu, vsem vrst kriminala, krivosodju, smrdeči levičarski propagandi, itd.
   Pa saj ni čudno da so tvoji ljubljeni idioti na mesto predsednika vlade postavili amaterskega komedijanta, ki je že mladih letih z majhnim IQ marsikaj popravljal. Ker si že dementna si pozabila komentirat, da ga bodo iz Kučanovega ozadja lažje vodili in obvladovali in prispevali k večjem kaosu in uničevanju Slovenije in slovenskega naroda ….

 • tohuvabohu

  OTROŠKA IGRICA
  En tesar vlado snuje,
  kolko palčkov potrebuje?
  En, dva, tri,
  pa povej število ti!

  • Tweety Bird

   NOVA OTROŠKA IGRICA
   En kriminalec vlado snuje,
   koliko palčkov potrebuje?
   En, dva, tri,
   zajebali so ga vsi !

   … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

   • tohuvabohu

    Ritem te jebe, siromak. Ampak za začetek ni slabo za udbovca in odsluženega detektiva, hehe govedo pajnkiharsko.

    • Tweety Bird

     Osli zbor !!!…Jajce vam bomo rezali :)

     • tohuvabohu

      Jaz nisem govedo, za razliko od tebe, hehehe.

     • Tweety Bird

      Si pa zabiti magarac :)

     • Mirko

      Vsekakor pa si ti podrepniška oslica, ki j svojo rdečo barvo zamenjala za rdečo. Ja se še kako vidi tvoje izdajstvo in kameleonstvo, da o tvojem maloumnem IQ in ovčji pripadnosti levičarskemu smradu niti ne govorimo!!!!

     • Den456

      Osel ima precej večje možgane od kanarčka.

  • Den456

   Palčka potrebuje samo enega. Vrtni palček iz Murgelj mu piše scenarije.

 • domovina mili dom

  Iz TW:
  “Za Jankovića so vnaprej vedeli da je baraba. Zato so ga izbrali.
  Za Bratuškovo so vnaprej vedeli, da je votla. Zato so jo izbrali.
  Za Cerarja so vnaprej vedeli da je vodljiv. Zato so ga izbrali.
  Za Šarca so vnaprej vedeli da je kombinacija vsega omenjenega. Zato so ga izbrali.”

  • Tweety Bird

   Za Janeza Janšo so v naprej vedeli, da je kriminalec, trgovec s smrtjo…podkupnine…laži. Zato ga niso izbrali.

   • domovina mili dom

    Ko prdne komunist, začne vpiti in kazati na druge, da se ne vidi in ovoha od kod smrad.

   • Nataša

    In kje imaš dokaze, da lahko tako klevetaš in pljuvaš po JJ, ti ex-prasica levičarska?
    Do sedaj mu niso prav nič dokazali čeprav je ves levičarski gnoj in smrad vsak trenutek ustvarjal laži, spletke in vse pogrome nad njim in njegovo družino.
    Je pa res da so tvoji pokvarjeni levičarski perverzneži:
    kriminalci: VSI LEVIČARSKI BANKSTERJI V POVEZAVI Z DROGERAŠKO MAFIJO,
    trgovec z smrtjo: KUČAN IN NIKOLI LUSTRIRANA UDBA ki so vse potem prevalili na JJ,
    podkupnine: JANKOVIĆ, ŠALEŠKI LOBI, ZEMLJARIČ, RIGELNIK, ZIDAR in ostale levičarske barabe ki so bili prisesani na vse velike posle,
    laži: SAMO VSE IZJAVE TIT TURNŠKA IN ZZB ČUJEŠ PA TI JE VSE JASNO KAKO PREKLETI LEVIČARSKI SMRAD S TEBOJ VRED SO.
    Pri tebi se tako vidi da nič ne razumeš in nič ne veš, ker je tvoja osebnost nizkotna, pokvarjena in vsekakor dementna. Si poseben primerek slepe, zabite, pokvarjene osebnosti, verjetno kar plačanke pokvarjenega levičarskega ozadja.
    Zato ex-levičarska prasica ki zna le na temelju zlagane levičarske propagande brez argumentov pljuvati po JJ!!!

   • Den456

    Če bi bilo kar si napisal res, bi bil Janez Janša najbolj priljubljen kučanov kandidat. Izdajalec naroda, kratkonogi Hišnik ima v svojem klanu same udbokriminalce. Če je potrebno koga tudi fizično odstranijo, tako kot Krambergerja. Pa ni edini, ki so ga ti kriminalci sčistili v samostojni Sloveniji, je le najbolj znan primer.

   • Clemen J.

    Amak je dobil največ glasov. Očitno te vaše laži zavajanja, kraje ne deluhjejo več, rešujejo vas samo spremembe imen, in številne stranke, da lažje gulfate pri glasovih.

 • tohuvabohu

  A je še kdo opazil? Danes na TV vrtijo Cmerotovo izjavo o sestavljanju koalicije. Poleg starih obrabljenih floskul je pokazal novo zobovje! Tudi po 50 letih ni prepozno, hehehe. Potem ko nam je štiri leta delal sramoto po svetu, se je le ojunačil za rekonstrukcijo. Najbrž računa, da bo zunanji minister. Ali mu je to svetoval Juncker, ko ga je ščipal v rit?

  • Hun

   kokr vem je Cerarju mama umrla z rakom…
   kaj mas od tega, da jo omenjas

   • tohuvabohu

    Kaj imaš pa ti od tega, da omenjaš njeno smrt, čombe. Dejstvo je, da je bila še zelo živa, ko je zanemarjala skrb za sinov fizični in osebnostni razvoj. To je (bilo) najbolj opazno na Cmerotovem zanikrnem zobovju in nezrelem obnašanju v politiki.

    • Hun

     jebo ti combe mater

 • Miža

  Ljudstvu, ki ga imajo že od nekdaj za neumnega, za ovce, ki se jih z lahkoto po želji obrne, so načrtno forsirali tega stand up komika, ki je najprej politike imitiral, nato pa si tudi sam zaželel biti eden od njih – zakaj pa ne, prinese širši oder in še kaj, kot biti vse življenje drugorazredni, ne čisto pravi igralec, čeprav z diplomo. Tako, da nekoga s takšnim psihološkim profilom držati za besedo, saj danes ne ve več, kaj je še včeraj govoril v interesu pridobivanja volivcev za tiste, ki so ga postavili na oder kot svojo figuro oz. ve le toliko, kot se še spominja tega ali onega vica, ki ga je pokal, da je nekaj govoril o babah in žabah, ker je takrat bila pač takšna predstava oz. programska točka.

 • žogica

  Šarec vam že zdaj ne da spati, kaj šele bo naslednja 4 leta!

  • Den456

   Tvoj nick je zelo primeren za levuharja. Napihnjen in brez neke konkretne vsebine. Žogica pač.

   • žogica

    Ti desničarski hudiček, se pa zaleti v skalo, mogoče se ti zakrneli možgani aktivirajo.

  • Olga2345

   Murgleoneju? Sem slišala, da ga že šlata Matilda od vsega hudega…Dudek ni tisto kar je hotel… S pručko vred je premajhen, da bi bil paravan Kučanu in udbomafiji!

   • žogica

    Jaz sem pa slišala, da je Matilda na poti k tebi….

    • Pina

     Žogica se napihuje in pufff …. je pršla Matilda pa beži rdečemu poglavarju v naročje!

   • Matt von Glanz

    Murgleonejevo zavest in mozgane bodo imeli se minimalno 200 let v Uradu edinega vecnega bivsega precednika RS.

  • tohuvabohu

   Šarčeva tašča je že čisto na koncu z živci, pa še začelo se ni …

 • Cicada 3301

  Ugibanj in zlaganih upanj je konec, gnoji domobranski: Šarec je mandatar.

  • branči

   gnoj komunistični! prvo skoči, pol reci hop! pa itak nima smisla svinjam metati bisere, ker taki kot tiu požrete vse, kar se vam servira!

   • Cicada 3301

    @bran_i:disqus zapri usran domobranski gobec, pizda nepojebana pederska.

    • Dragan Krstič

     branči, pa ni samo štajerski Heimatdienstovec ampak tudi član Legebitre.

    • branči

     cvet leve inteligence! da maš rdečo rit se se na daleč vidi, pa napiši kar koli hočeš! smrad, ki ga širiš okoli sebe – imaš srečo, da internet tega še ne podpira!

    • branči

     dej ti lezba jedna

    • branči

     pedder jedan lezbački

    • Kasum

     Usran gobec lahko ima lahko le taka levičarska izdajalska baraba kot si ti!
     A te še ni poglavar murglbasekov poklical na zagovor? Si se odel v ČRNO namesto v RDEČO. Saj veš tvoj rdeči poglavar je vse črnosrajčnike imel za izdajalce. In še en dokaz si kdo so dejansko bili izdajalski črnosrajčniki …

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Ti gnoj safustrirani.

   • Republic Commando

    Levi debili bi še Gojmirja Lešnjaka volili za mandatarja :)))

    • branči

     bil bi crar

   • Dragan Krstič

    branči da boš vedel da te z domobrancem zmerja potomec štajerskih Heimatdienstovcev.

    • branči

     vi ste domiobranci

     • branči

      kako lahko nekdo piše komentarje pod mojim imenom, mi ni jasno! vprašanje za admina razišči, pa uredI!

  • Clemen J.

   Seveda je, le zapomni si, da ne boste potem spet krivil desnice ko boste zafural že tako z vaše strani zafurano državo. Pa poglej trenutne cifre, da boš znal zračunat koliko je levica pokradla.

  • Vid

   Sebe poglej levičarski smrad! FUJ, tvoj kreten za predsednika vlade, se vidi njegov IQ in nesposobnost ko je že v mladih letih kar marsikaj popravljal. Kreten kot ti si kar lepo skupaj pašeta, samo da tebi še priteče idiotski ko se nad takim amaterskim navdušuješ

  • slosin

   opa, lukec, mali fukec je spet z nami…..

 • piko8

  Leva golazen, edino kar znajo je laž, laž, laž kradejo pa itak od malih nog!!

 • domovina mili dom

  Prav fletno bo opazovati butle, ko so in bodo plavali v istem dreku.
  Čakalne vrste se bodo podaljšale do patologije.
  Obrtniki bodo propadali, brezposelnost se bo povečala.
  Višje davke bomo plačevali skupaj z levičarji.
  Levičarska sodišča še bodo veno ščitila udbovske mafijozote…
  Prav lepo se bomo imeli.

 • učko

  Glumi gljivu Šaro, no sedaj mandatarja, a uvek ispada govno !

 • Clemen J.

  Čisto slučajna podobnost levice z islamom. Zavajanje, laganje, kraje, ter izvensodni poboji.

 • Tudi Ivan ima dolg seznam laži, polresnic, zavajanj….

  • tohuvabohu

   Ja, več kot 160 v 30 letih. Patria je le ena od njih.

   • Ugrabitev Grkov in laganje glede tega me je vedno navduševala

    • tohuvabohu

     Mene pa udbovski atentati, o katerih so bili obveščeni vsi partijski gnoji od Kućana do Danilota.

     • tiste ponarejene dokumente pusti na miru

     • tohuvabohu

      Aja, ti trdiš, da so dokumenti, ki jih hrani Arhiv, ponarejeni? Zakaj pa jih potem hrani, cepec?

     • mislim na ponarejene dok. s katerimi je Ivan mahal v javnosti

     • tohuvabohu

      Kopije niso dokumenti. Torej tudi ponarejeni ne morejo biti.
      Kljub temu, da ste rdečkarji veliko časa srali klamfe na račun teh kopij, ostaja dejstvo, da je cela takratna oblastna klika VEDELA za udbovske atentate, pa ne iz medijev, kot je eskiviral Turkoglu, da se razumemo.

  • Vinko

   Pokojni Ivan Maček vsekakor, saj je bil eden največjih slovenskih sadističnih klavcev. Po 2.svet. vojni še celo odlikovan za vsa strahopetna “herojstva” ki jih je ta monstrum storil.
   Le trikotne barabe tega ne vidijo. Saj, ko pa imajo svoj zaprti trikotnik demence in levičarski opus-dei pod okriljem rdečega poglavarja!!!

   • Pišem o Ivanu Janši, glede na članek bi bilo normalno da ti je to jasno.

    • Vinko

     A ti pišeš levičarskim trikotnim barabam? Si še en idiot ki se iz rdečega farbanja trikotnika farba v črnega. Tudi ti lepo kažeš na vse bolj preoblečeni levičarski fašizem. Ja mi je popolnoma jasno od levičarskih idiotov kot si ti je to tako in tako pričakovano ….

     • Slabo bereš? Pišem o Ivanu Janši.

 • Valter BraniSlav

  Slovenija rabi nekoga kot Trump, Orban ali Tito ..

 • Valter BraniSlav

  Volil bi stranko ki ne pljuva po NOB, Srbih in istospolnih
  IN
  ne vabi migrantov

  Kdo je ta stranka ?

  • Aresnica

   Nisem bil in ne bom nikoli v nobeni stranki–_– glede na vso golazen v parlamentu – ti predlagam SDS.
   _____________
   Lep pozdrav

  • slosin

   kakšno vprašanje….voli Republican Party ….ti ne pljuvajo po nob, srbih in…hihihi

   • Valter BraniSlav

    Koga voliti v SLO?

  • lokec

   Tito mislim da ni maral istospolnih. Rad je pa imel omladino. Migrantov ni maral. Za prestop zelene meje 2 x stoj onda pucaj . 7 dni nagradnega dopusta. Slaba vest celo življenje. Mogoče kpj

   • Valter BraniSlav

    Za koga volit?

  • macon

   Dosti je, da mu NOB ni primarna okupacija in je seveda ne povzdiguje kot nekaj super dobrega. Srbi in istospolni niso problem.

   Pomembne so ekonomske postavke, da nam ostane več od prihodkov iz dela.

   • Matt von Glanz

    Mnenji o NOB in LGBT sta banderi vsake pomembnejse stranke v Slo.

   • Valter BraniSlav

    Tudi to seveda.
    Delam v ZDA kjer uzivam cel kup davcnih olajsav dokler ustvarjam prihodek in dajam delo drugim.
    V SLO se vas DURS vede kot parazit ki unicije produktivnost. Ampak to je za SLO ze visja matematila

    • Iztok Kresnik

     Pozdravljen Valter v Sloveniji so predolgo na oblasti levičarji kar ni dobro v tujini se menjavajo v USA demokrati republikanci pri nas pa te menjave ni vsepovsod kjer so leve vlade je. Zelo slabo

  • Matt von Glanz

   To, kar si nastel, sta dva para IZKLJUCUJOCIH se pogojev. No go.

   • Valter BraniSlav

    Ja v SLO je temu tako ker ste tako “principielni”.
    Vasa filozofija ni realna.
    Za mene ste naivni sanjaci.

    • Matt von Glanz

     Ali ni v USA isto. Teme so oborozevanje, Izrael, splav, zid, Mehika, svetovni policaj, Guantanamo, vojne, zdravstvena, LGBT, islam, feministke. Pogledi se grupirajo. Res pa je, da smo Slo zaplezani v isto delitev kot ’45.

     • Valter BraniSlav

      Povsod se ljudje pretvarjajo, Ameri v svojo korist, Slovenci v svojo skodo.

 • dob

  Levica ni politično prepričanje temveč diagnoza patologije.

 • tohuvabohu

  Levaki so res zelo prilagodljivi ljudje, primojdunaj. Še ni dolgo, ko so prisegali na veliko koalicijo šestih strank. Potem so v nekaj urah spremenili mnenje. Zdaj se navdušujejo nad manjšinsko vlado. Kajti po svetu manjšinske vlade menda rastejo kot gobe po dežju. Mnogi so prepričani celo, da so manjšinske vlade boljše, hitrejše, fleksibilnejše in transparentnejše od večinskih. Rajši kislo grozdje kot nič, kajne, rdečerepe lisičke?
  Človek res ne ve, ali naj se joče ali smeje.

  • Matt von Glanz

   Strelja.

 • Vrhovni sodnik

  To se je naprej vedelo, ne bodo lewaki pustili, da sposobnejši in pametnejši prevzamejo vlado, zdaj boste družbeno politični delavci mainstrem medijev vsak dan na to temo članke pisal, da bo bolj napeto, farbajte to svoje lewe owce, že zdavnaj je bilo v sekti komunistev v Murglah odločeno, njim odgovarjajo nesposobni in ubogljivi na vladi, da lažje kradejo

 • Mate

  Eee nova 24 JJ bi tut z židanom šol v koalicijo, pa vemo kaj vse ste rekli! Da jj govori o požiranju besed pa o združevanju, je tako kot da bi 200kg človek govoril o hujšanju!

  • Domen

   Le kdo bo pa tebe in vso levičarsko drhal maral? Že več kot mesec levičarska drhal sestavlja vlado v eno veliko skropucalo ki ni ničemer podobno.
   Sebe in ves levičarski smrad na kupu si poglej, ki ni sposoben niti enega kulturnega dialoga. Le kdo pa se naj bi se pogovarjal z takšnimi levičarskimi idioti kot so amaterski klovn in posvojenec ki bi rad bil predsednik vlade, Mesečnik ki sanjari da Slovenijo popelje po poti Venezuele ali Severne Koreje, Bratuškova ki nas je zadolžila za več kot 8 milijard evrov, Erjavec ki je nesposoben politik in gleda le za svoje interese, in Židan ki z podkupljivostjo gradi imperij uničevanja.
   Le ob vaših levičarskih spakah se lahko ljudje in narod razjočemo. Večjih kretenov in nesposobnežev tako niste mogli najti. Za vas levičarje in vaše razmišljanje po butalsko smo vsi v SDS profesorji in nam ne segate niti do podplatov. Za tebe Mate pa se tako in tako ve da si mimo mahnjen, s tem da še kopiraš Židanove slogane ….

   • Mate

    Hahaha ti pa si na nivoju aa? In ti in cel sds in vse vas imbecile fanatične bi skupi z židanom mesecam, Kučanom, uglavnem cel parlament, pa še migrante dal na cug pa direkt u prvo grapo notr pa da bi počas umiral idioti pokvarjen. Kdaj bo vam janšistom padl na glavo da je to vse isto! Zdej so kradl levi, čez čas bojo desni, mi navadni narod ki delamo pošteno bomo pa spet kratko potegnil, pa še plačujemo jih da se oni kregajo 70% leta kdo je zmagu 2sv vojno! Zapomn si eno ti idiot, imbecil, kretenoid, domobranc cigan: samo mi slovani polek korejcev pa črncev smo tak idioti da ne znamo skupi stopt in se skos kregamo! To pa je zato ker je med slovani 80% takih izmečkov kokr si ti! I D I O T

    • Domen

     Ta pravi I D I O T se je oglasil. Sebe daj na cug kreten trapasti, brez povratne karte!
     Revše kdo si ti, da te naj kdo posluša in si zapomni tvoj svinjski perverzni besednjak? Saj še prasci v svinjaku so bolj kulturni od tvojega umazanega gobca.
     Ti levuhar vedi in si zapomni da so vsi domobranci imeli vsaj neko kulturo in spoštovanje, taki rdeči levuharji kot si pa ti se pač vidi da ste vsak dan večji idioti. Človek samo tvojega amaterskega klovna pogleda pa mu je vse jasno.
     Levičarska gniloba in tvoj komentar še kulture dialoga niste sposobni vzpostaviti, razen med svojimi enakimi levičarskimi idioti! Pa boš ti gobezdalo levičarsko nakladal da se skozi kregamo. Sebe in svoje idiotske levičarske kolege poglej, ki vsekakor spadate med miselno zaostale.
     Daj ne nakladaj o desnici, ki jo v Sloveniji še dolgo ne bo. SDS je neskončno daleč od vaših levičarskih perverznih oblik vladanja in levičarskih podrepnikov kot si sam. Pri koritu so bili vedno le koristoljubci levice, strici iz ozadja, požrešni tajkuni in banksterji, paraziti v krivosodju, lažniva ZZB ki se še danes hvali z svojimi kvazi borci ki to niso nikoli bili in so okronani z vsem izdajstvom da so lahko po 2.svet.vojni da so lahko ropali in pobijali nedolžne ljudi.
     Vse umazane zasluge s teboj vred imate da ohranjate kaos in kreganje. Saj pri takšnih debilih ni kaj drugega za pričakovati. Pa si se dobro približal svojemu svinjskemu besednjaku: po komentarju potrjen smrdeči izmeček!!!!!

     • Mate

      Ti si res primer vzornega janševca, a si pri odboru 2014? Tvoj idol in heroj bivši komunist in predcednik komunistične zveze mladine jugoslavije bi ti ziher dal odlikovanje! Bivši komunistični udbovec im sedajni domobranec vinko bi te pa pobožu po glavi in ti dal nekaj… Mislm, sej se vidi da si po iq-ju na ravni šimpanza ( naj mi šimpanzi oprostijo ker jih primerjam s takim iztrebkom), še brat ne znaš:

      – prvo si ti mene začel žaliti in uporabljal prostaški jezik.
      Drugače pa poglej kak nivo konsenza imajo tvoji idoli v sds in novi 24, pa boš videl kje si!

      – js sm tebi odgovoril na tvoji primitivni zabiti domobranski fanatični ravni da boš razumel, ampak itak nisi ker sm js notr napisu da je meni cel parlament isti, ti kot vsi sds- ovci pa začneš z podtikanjem da sm levak in zločinec. Ok okoli zgodovine se ne mislm kregat s tabo ker si šimpanz!

     • Domen

      Značilno kot za vse levičarske bedake, si levičarski prostak ki za svoje blatenje uporablja celotno živalsko kraljestvo. Ko razmišljaš in komentiraš na nivoju opic, izgleda da se celo imaš najmanj za gorilo. Ker pa se imaš za gorilo se tako in tako vidi da nič nočeš razumeti in še naprej trobezlaš v stilu levičarskih idiotov. Ne bom te žalil z nizkim IQ-jem, je pa tvoj IQ vsekakor precej vprašljiv in pomenljiv. Da o vsem tvojem primitivizmu niti ne komentiram.
      Taki kot si ti in ves levičarski smrad kaj vse ste nakladali in žalili JJ in vso njegovo družino. In tako ti družno kot njihov agitator in v tvojem komentarju kjer se vidi tvoj vprašljiv IQ. Mi veliko bolj spadaš med opičje vrste, brez IQ.
      JJ in vsi v SDS so lahko tebi za vzor domoljubja in poštenosti. Če pa tvoja kratka pamet tega ne dojema je pa to vsekakor tvoj problem.
      Če si tako za Slovenijo, ki bo uspešna in ki bo podpirala delovnega človeka, to so parole ki so jih partija in komunisti širili v jugi vse do bankrota in kaosa. In ne ti zdaj da nisi za leve in desne, ko pa se vse vidi po tvojem komentarju. Le kje je bil tvoj komentar ko so nas partija in komunisti v jugi pripeljali v bankrot in kaos?
      Ves levičarski nivo in tudi tvoji komentarji so žaljivi in se tako kot ti radi sprenevedajo in spletkarijo. Ste brez argumentov in dokazov, ste vedno posplošeni za nategovanje naroda in ljudi, kot vas poznamo že več kot 70 let.
      Ko pišeš o zgodovini potem se raje vprašaj zakaj prekleti dementneži tako prikrivajo svojo preteklo zgodovino in jo plemenitijo z ogabnimi lažmi, cenzurami in sovražnimi proslavami kjer žalijo vse ki jim ne ploskajo in niso njihovega mnenja. Takšno umazano zgodovino lahko spoštuje le oseba ki nima vesti še manj pa človekoljubja. Marsikdo od stroke je že kaj odkril, pa se vedno najdejo takšni ki bi radi prikrojevali zgodovino. Kot da smo vsi slepi in neumni. Če si ti, jih vsekakor mnogo ni.
      Vaša gnila zgodovina NOB in večna oblast vam pač ne more v ponos, kar tebi nikakor ni jasno ali pa je tvoje razumevanje napisanega vsekakor šibko. Pač vidiš in razumeš kot so te učili v enoumju in po levičarski ideologiji: vidi tako da je nam je prav. Verjamem da si še kako zvest član ZZB in levičarskega podzemlja.
      Ti raje pošteno in resnično zgodovino spoštuj, ne pa zgodovino ki je zgrajena na lažeh, spletkah, prevarah, ropanjih in zverinskih pobijanjih.
      Samo taki troleki kot si ti vidijo ves parlament isti, ker ne ločiš poštenosti od nepoštenosti, doslednosti od nedoslednosti, resnice od laži, poštenega sodstva od krivosodja, sposobnosti od nesposobnosti, itd.
      Ker dvomim da boš sploh sposoben kaj dojeti, verjamem da boš spet malo zmeden. Vsekakor še eden ki je vzorni predstavnik komunističnega fašizma!!!

     • Mate

      S tem komentarjem si dokazal da ne spadaš nikamor drugam kakor v živalsko kraljestvo, isto kot tvoja sds stranka & Company. To da si za sds je že zadosten dokaz da visokega iq-ja nimas, tako tudi statistika piše. Če bereš knjige ki zadostujejo kriterijem sds potem se ne čudim od kje tako enoumno razmišljanje. Ali se vi sds fanatiki sploh kdaj poslušate oz preberete kaj vam kdo odgovori? Meni se ne zdi. Tako ko nimate pametnega odgovora podprtega z dokazi, začnete z napadi kot so: levak, ZZB, nob, UDBA… Kot sem ti že napisal, zdaj so kradli levi potem bodo desni, mi navaden narod pa bomo spet tazadni.
      Ne vem ali ne razumeš? Ali nočeš razumet? 2x sem ti že napisal moj razmišljanje ti pa še vedno haluciniraš o partizanih pa KPJ. Preteklost je takšna kot je, cela Evropa in ne samo jugoslavija je bila po vojni klavnica in vsepovsod so obračunavali s okupatorji in njihovimi pajdaši. To da sds-ovci brskate po zgodovini in jo izkrivljate veliko pove o tem kakšni mrhovinarji ste. To kar se gre sds ni noben domoljubje ampak populizem. Če bi zdaj Šarec rekel da gre z sds v koalicijo, bi šli… Tako da ne govori in ne napadaj in ne zagovarjaj nekaj kar ni tega vredno.
      Kar se tiče pa leve opcije sem ti pa že tudi opisal: polno mafije, sporni prevzemi, zdravstvo tik pred zlomom. To kar je zdaj v parlamentu od a do ž ni vredno da plačujemo.

      Ti si pa po novem pes, kateri ni vreden da hodi po slo zemlji, kako si lahko tako naiven da verjameš takim neumnim in ne podprtim neumnostim kot jih stresa sds. Isti so kot vsi ostali, boli jih pa to ker že dolgo niso mogl krast. Usi so isti….

     • Domen

      Jaz pa ti trdim, da nikoli in še dolgo v nobenem slučaju ne bomo vsi isti. Ti kar naprej ponavljaš navaden narod ko da smo že vsi v butalah in v tvojem enomnem razmišljanju.
      Vse obračaš da bi lahko pljuval po JJ in SDS. Ob tem da je vsak trenutek že pretekli in je zapisan v zgodovino, ti trolek pa stalno nakladaš da pozabimo vso preteklost in gledajmo le današnji čas ki ga obvladujejo levičarske barabe ki si jim vsekakor naklonjen.
      Če si sam na drogah in haluciniraš, ko vidiš miške, podgane in ostalo živalsko kraljestvo, še ni rečeno da je ves svet tak. Po mojem ti marsikaj ne razumeš in ne veš, istočasno pa govoriš da smo vsi isti. Malo premaknjeno mar ne?
      In kaj hočeš z svojimi komentarji povedat skozi stalno pljuvanje in žaljenje JJ in SDS-a, istočasno pa pišeš o vseh svinjarijah in kriminalu levičarskega podzemlja? Daj odloči se že, bodi iskren in tudi v teh stvareh vidi realnost.
      Amaterski komedijant bi vsekakor šel v koalicijo z SDS če bi mu to naročili strici iz ozadja in interesi skrajnih levičarjev.
      Kot navaden človek pa komentarje le piši ko ne boš zadet. Tistim v katere ti verjameš in imajo marsikaj neoprostljivega na vesti res ne hodijo več po zemlji, zato pa vsekakor ima vsak človek dostojno pravico do življenja na zemlji. Ti pa kot omamljen z vsem živalskim kraljestvu nakladaš kot da si iz drugega planeta in vsiljuješ svoje idiotske vrednote vsem drugim.
      Čas je da se zbudiš v realnost in tudi kaj dobrega storiš za domoljubje. Prej pa le odstrani svoje živalsko kraljestvo ki ti pačijo podobo in napačno sliko da smo vsi isti!

 • Domoljub

  ŠARČEVA VLADA PO PADLA ŠE PREDEN BO ZAPADEL PRVI SNEG.

  • Zaskrbljen

   Kako je to lepo, da bo cela evropa kmalu desno usmerjena. Zopet bomo peli domoljubne pesmi, klali in se zraven smejali, pobijali vse kar nam pride pod roke. Juhej, mozatost in vojna se vraca v modo. Preklete babe, kurac, ne bomo se jih vec bal!!

   • ԻմՏերնուիմԱստվածը

    Imaš pa besedni zaklad – nepotešeni primitivc.

    • Zaskrbljen

     Umetnost ni za vsakega.

 • Marija

  Očitno samo oni razumejo.

 • Get Smart

  Umetno (umetnost) je vse, kar je delo nekogaršnjih rok.
  Umetnost je torej lahko delo poštenih človeških rok – to je recimo nekaj, kar “zaskrbljen” MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pussić, ki ga skrbi zdravje razturenog dupeta, toda garaže ne bo zapustil za živo glavo,
  in umetnost je lahko tudi delo ZLOČINSKIH kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIH krvavih rok, ki ti mimogrede zakoljejo otroka (tudi svoje nje, saj morajo z žrtvovanjem dokazati, da so zvesti satanu) ali pa, ko te zločinske kreature svojim in posvojenim otrokom UMETNO SPREMENIJO SPOL in jih gojijo s hormoni nasprotnega splola,
  vse to je umetnost, je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNISTIČNA umetnost,
  poleg te primarne kaviarŽIDO KOMINTERN in MURGL JUGOKOMI umetnosti, pa poznajo še minorne umetnosti, s katerimi se v glavnem ukvarjajo že omenjeni garažni zaskrbljenćeti za lastna razturena dupeta, in sicer sviranje kurtzu, prodajanje magle, drkanje, blatenje itd.

  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.«

 • Get Smart

  ŠARAC je za SERBUSA tekovina revolucije rojen MURGL JUGOKOMI ritard bastard, MURGL JUGOKOMI srbo-šipac, kot njegov predhodnik DRTY dernovšek nje,
  ki ga je MURGL KOMI JUGA kao spromovirala za kao komika nje, čeprav bi na trgu dela tak ritard lahko le čistil zunanje in notranje površine nje.

  Ko je MILAN KUćAN za JANKOVIćA za volitve 2011 ustanovil POZITIVNO SRBIJO nje,
  je ŠARAC takoj postal predsednik POZITIVNE SRBIJE v Kamniku nje (leta 2011),
  nastopili so ga.
  POZITIVNA SRBIJA je bila samo in le skupek SD in LDS lutk,
  ki so jo za volitve takorekoč ugasnili in vse glasove POZITIVNE SRBIJE
  prenesli na Stranko Mira Cerara, ki so jo nato preimenovali v
  Stranko modernega Centra.

  Vse to je ena in edina MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA, ki je le oddelek
  kaviarŽIDO KOMINTERNE =
  dokazanih in samoimenovanih “smrtnih neprijatelja ljudi”.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
   lista socialnih demokratov.
   2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
   združili s “Semulićevo SZDL”,*
   ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
   par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
   agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
   DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
   * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
   ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
   SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
   Socialdemokratska prenova Slovenije.
   4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
   prenove.
   5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
   Slovenije-Stranka demokratične prenove.
   6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
   JUGOSLAVIJE
   https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
   7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
   rojaka
   (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
   nje),
   ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

   • Get Smart

    PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

    LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
    SKOJ-a – Savez komunističke omladine
    Jugoslavije).
    SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
    savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
    se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
    jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
    se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
    traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
    socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
    demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
    ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
    Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
    stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
    imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
    t. i. “Združeno levico” itd.
    lahko še vedno opazujete:
    LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
    Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
    vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Eden zadnjih projektov je “Združena levica”, ki so jo preimenovali v “Levica”.
  Združena levica oz. sedaj “Levica” =
  =
  IDS + TRS + dsd
  ———
  dsd violete tomić =
  JE USTANOVIL vodja poslanske skupine DeSUS. DeSUS je
  (glej zgoraj) “novi–obraz” iz starih prdcev SD-ja = SOCIALNI DEMOKRATI =
  MURGL KOMI JUGA.
  .
  TRS je za KUćANOVEGA zeta ustanovljena strančica, z dodatkom babilonske štabne delavke Mance kao Košir nje
  in orto kaviarŽIDO KOMINTERN sinčeta kao Hanžeka =
  Hanžek je kaviarŽIDO KOMINTERN dete Tarasa Kermaunera.
  .
  IDS = Iniciativa za Demokratični Socializem =
  =je ustanovil FORUM 21:

  “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
  tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
  uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
  komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
  formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
  in sicer tovariš Kućan, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
  predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
  INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM”

  Za predsednico “novega–obraza” IDS so nastopili LUČKO Mesec.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!