RTV na soočenje povabil Biščaka, ki ne plačuje davkov, hkrati pa brani Šarca in njegovo navdušenje nad Hitlerjem

Bogdan Biščak uvaja butlsocializem v levico. (Foto: STA)

Tako nad Bogdanom Biščakom kot nad Marjanom Šarcem se zgraža cel Twitter. Vse se je začelo z objavo Bojana Požarja, ki je na svojem portalu objavil novico, da je predsedniški kandidat Marjan Šarec iz rejniške družine in sploh ni Slovenec. O tem naj bi znal veliko povedati nekdanji kamniški župan Tone Smolnikar, Šarec pa pravi, da tega nikoli ni skrival – le vprašati bi ga morali. Bi ga morali povprašati tudi o njegovi navdušenosti nad nemškim diktatorjem Adolfom Hitlerjem? Požar je razkril tudi, da gost včerajšnjih Odmevov na prvem programu RTV Slovenija, Bogdan Biščak, ne plačuje davkov. To je podkrepil z dokazi in se odločil ljudstvu povedati resnico. Te pa niso bili zmožni povedati niti na RTVS, ki so propadlega Bogdana Biščaka kar po svoje poimenovali: nadeli so mu naziv političnega analitika.

Najprej velja ponovno omeniti, da so na RTV Slovenija Biščaka označili za političnega analitika. Kako je to sploh mogoče? Verjetno zelo težko, razen, če ima prste pri tem lobist in resnični glavni urednik RTV Mile Šetinc. Očitno je njegovo delovanje v propadlih LDS in Zares zadosten razlog, da ima tam še vedno zagotovljenih pet minut slave. V sredinih Odmevih na RTVS so govorili o prvem dnevu političnih soočanj predsedniških kandidatov, gosta v oddaji pa sta bila Bogdan Biščak in novinar Peter Jančič. Predsedniški kandidati so predstavili svoja stališča, govorili pa so tudi o tem, kako odgovorne se čutijo za svoja dejanja in besede iz preteklosti.

Politični analitik, kot so naivno poimenovali Biščaka, je tudi nekdanji aktivni politični praktik v strankah LDS in Zares. Socialna omrežja so zopet na plano privlekla informacije, da Bogdan Biščak kot direktor podjetja In.Medica  ne plačuje davkov, na televizijske Odmeve pa ga povabijo kot avtoriteto in ”političnega analitika”, kjer je odkrito agitiral za predsedniškega kandidata Marjana Šarca?

Na vprašanje, kaj misli, da je po soočanju ”izhodišče kandidatov, ki ga, predvsem protikandidati Boruta Pahorja, lahko izkoristijo za naprej”, je Biščak, kot smo skorajda že navajeni, skrenil s teme in namesto tega problematiziral Požarjevo pisanje. Dejal je naslednje:
“Gospod Šarec bo po mojem mnenju moral pokazati več želje po zmagi v prihodnosti. Čeprav mislim, da mu je danes uspela ena najbolj pozitivnih ali pa najbolj zapaženih izjav na točki glede sprave, da naj politiki nehajo govoriti o njej, pa bo do nje prišlo. S čimer se tudi sam zelo strinjam. Gospod Pahor pa mislim, da je zamudil pomembno priložnost, da se distancira od pisanja enega od spletnih portalov. Gre za Požareport, ki je grdo, velja za njegovega podpornika, mislim, da lahko to rečemo, ki je danes grdo napadel gospoda Šarca, na točki, da je bil nekoč v rejniški družini in da se ne ve niti kam spada. Mislim, da je to način obravnave kandidata, ki ne spada v ta prostor in da bi gospod Pahor danes z distanciranjem od takega pristopa pokazal svojo verodostojnost.”

Biščak je propadli politik in direktor podjetja, ki ne plačuje davkov
Pa naj svojo verodostojnost pokaže še ”novopečeni politični analitik”. Če ga v to izzovemo, bo za razmislek, na kakšen način se nam lahko dokaže, verjetno potreboval kar nekaj časa. Zagotovo pa bomo, če ga povprašamo o njegovih davkih, presenečeni. Sicer ne moremo trditi, kaj bi na takšno vprašanje odgovoril, a glede na to, da jih ne plačuje, ne bi mogel povedati prav veliko. Spodnje fotografije, ki jih prilagamo, razkrivajo ravno to. Ajpes razgalja Biščakovo utajo. Glede na prikaze spodnjih fotografij bi najprej lahko poskušal biti zgolj državljan in izpolniti svoje dolžnosti. Očitno prvorazrednim tega ni potrebno.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Šarec navdušen nad Hitlerjem
Šarčevi sodelavci in znanci pa zagotavljajo, da je zasebno fasciniran nad Adolfom Hitlerjem in tretjim rajhom. Prijateljem naj bi podarjal tudi Hitlerjeve monografije. Predsedniški kandidat levice in vsaj dela Zveze borcev za vrednote NOB se torej navdušuje nad Hitlerjem. Glede na skupno kolaboracijo nacistov in slovenskih komunistov na začetku 2. svetovne vojne to sploh ni presenetljivo. V svobodni državi ima sicer vsak pravico do svojih prepričanj, četudi so najbolj skrajna, vendar pa ali si res želimo tudi takšnega predsednika? Predstavljajte si, da bi takšno navdušenje v sebi skrival kandidat za predsednika Nemčije. Glede njegovega družinskega porekla pa bi moral pravočasno razčistiti Šarec sam. Po Požarjevem pisanju in razkritjih pa so ga Šarčevi podporniki agresivno napadli. Pravi, da to pripisuje ”strahotni nervozi in živčnosti, ki je zavladala med podporniki Marjana Šarca, potem ko so zadnje ankete javnega mnenja pokazale, da Šarec izgublja precej umetno ter medijsko nabildano podporo med volivci”.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Požar razkriva Šarčevo moledovanje za podporo
Bojan Požar je na svojem Požareportu zapisal tudi, da ga je Šarec tri dni prej, preden je oznanil svojo kandidaturo, povabil v Kamnik in ga v svoji pisarni odkrito novačil ter moledoval za medijsko podporo v njegovi predsedniški kandidaturi. Požar je slednje vljudno odklonil, zadnje čase pa od Kamničanov prejema kopico informacij o njihovem županu. Bomo videli, kaj vse bo pred volitvami prišlo še na plan. Upajmo, da čim več. Samo tako si bomo lahko izbrali predsednika, ki ga ta država potrebuje.

A. L.

 • janez55

  Če kdo simpatizira s Hitlerjem, je to Mahnič s svojimi rasističnimi tviti, s katerimi pa pri volivcih dosega ravno nasprotni učinek od željenega, tako kot tudi poskusi Nove24TV, da bi diskreditirala kandidata Šarca. Kar poglejte rezultate anket: kakšen volilni uspeh napovedujejo Šarcu in kakšnega Tomčevi.

  • test

   kateri tviti so to? bos vsaj enega objavil? drugace se spravi nazaj med mentalno omejene ofce na mmc

  • Stajerka

   kakšnega šele so napovedovali Tuerku…….res so sposobni – ne samo država, še manipulacije jim grejo v maloro……

   • karpelec

    Vsak videz in naiven videz se enkrat iztroši; treba ga je spoznat še pravi čas.

  • Vera

   Volitve bodo pokazale resničen rezultat . Vseeno pa bolje Pahor, kot Šarec ali Novakova . Glasovala bom za Romano Tomc, sledite mi , ne bo vam žal . Dobra predsednica bi bila, ki bi na pomembna mesta v državnih ustanovah postavljala ” strokovni kader “, ne pa neki šund iz strank levice ( SMC predvsem ) , kjer so sami “visoko-izobraženi ” iz Kumrovca .

   • janez cepec

    glasval boste u prvem kogu za Romanco, u drugem pa usi za Pahorja. taka j’ bla Romanca pred petim leti, sam ne upa prznat, poj pa laže, de se ne spoune

   • karlina

    PODPIS

 • Franjo Trojner

  Rdeči mediji znova v nebo kujejo svoja scufana kljuseta! Še kako ima prav predsedniški kandidad Šiško, ki benti nad neenakopravnim položajem predsedniških kandidatov v medijih. Šiško pravi: “Predsedniške volitve so nedemokratične in nesvobodne, vsi kandidati nimamo enakih možnosti, ankete favorizirajo Boruta Pahorja in Marjana Šarca.” Res je Šiško prav imaš! Predno je Bogdan Biščak v oddaji Odmevi na RTV SLO odpr usta je bilo prav vsakemu telebanu jasno koga bo v predsedniški tekmi favoriziral in to nam je nacionalna RTV pol prodala, kot mnenje neodvisnega političnega analitika????? Pa zakaj te niso takoj iz prve povabili v oddajo Odmeve samega predsednika stranke SD in aktualnega ministra Židana, ali Hana, da kot neodvisna politična analitika povesta svoje mnenje, al pa kr prvokategornika levice Kučana, tudi on bi, kot neodvisen političen analitik lahko povedal svoje mnenje. Ob takih neodvisnih političnih analitikih in komentarjih v Sloveniji niti TV suočenj, političnih kampanij, predvolilnih programov, volitev in demokracije več ne potrebujemo, enostavno pride Kučan na RTV SLO in v oddaji Odmevi pove, kdo bo predsednik države in ajd zdravo! Ma tota predsedniška suočenja v baje neodvisnih medijih so prava katastrofa in znatno pripomorejo k farbanju množic. Čemu tota farsa?? Jaz se totih podlih igric več ne grem, sem glih zdaj kabl od TV vun spipo, te se pa vi tam v Lj iz koga drugega in ne več iz mene norca delajte. Pa plačo vam tudi nebom več nič! Pas mas…..

 • Hun

  traparije

 • Mogoče je pa mogel priti na RTv, ker je blo treba “palčka” iz murgelstana ubogat. LDS analitik!

 • Kdaj pa misli ta analitik davke plačat? Se pravi, da mu gre slabo, potem ne more biti analitik.

 • dež

  Mislim, da bi bilo spodobno, da Nova24TV Bojanu Požarju nakaže kakšen avtorski honorar. Ker polovico člankov povzamete ali prepišete od njega.

  • Krtača 20

   Še boljš bi blo, če si vsi skup kupjo ene tablete in grejo na zdravljenje svojih mentalnih motenj.

   • Gru

    kaj pa potem ti delas tle?

 • Stajerka

  Koliko nekdanji sekretar LDS in Zares Bogdan Biščak zares ceni davkoplačevalce
  Finance Live
  05.06.2017 13:30
  Družba In.Medica, ki jo vodi od februarja 2015, je državi že skoraj dve leti dolžna med 300 in 500 tisoč evrov
  ———-
  zaj pa pomembno……a ni v veljavi ZAKONSKO določilo, ki PREPOVEDUJE državi in njenim podjetjem, da posluje z davčnimi dolžniki?? ….a je Cerar PONOVNO prestopil rubikon zakonitosti v imenu morale&etike in pravne države???

 • črnaovca

  Bolje iz normalne rejniške kot deviantne družine. Nekateri politiki pri nas niso iz rejniških družin in se imajo za Slovence a so prav čudni in največkrat delajo v interesu drugih držav

 • karpelec

  RTVslo, živi spet v svojem virtiualnem svetu in hoče na njihov čuden način za nas izbirat predsednika države, saj vemo kakšna gnezda nam ponuja in ptiče iz njih ponuja. Ko nam ponuja razne politične analitike, se norčuje iz gledalcev in se ne zaveda, da ponuja nič ovit v bleščeč papir.

 • sloustava

  Vsi, prav vsi, ki ste pricakovali kaj vec od Golobicevega vazala, ste ali komunsti ali neuravnoveseni glede politicnega dogajanja pri nas. Ja, taki so kucanisti , golobicnjaki in Forumasi 21, taki so moderndorferji, sila gobcni,zaljivi in neplacniki davkov, po novem celo feni muslicev….

 • rubec

  RTV nudi Biščaka da nam razlaga o politiki. Poleg je manjkal samo še Katanec ki bi nam razložil kako smo kot za šalo premagali anglijo.

  • karpelec

   Pražen krompir brez čebule ne more biti pražen.

  • indijanka

   Kdo je pa ta nove cigarete naučil javnega nastopanja? Ko bi ble zdresirane spakovalke. So v SLS zarad blond barve oglušeli in oslepeli.

   • rubec

    hahahahahaha. crknu.

    • indijanka

     :)..če sem te nasmejala, si štejem v čast. Hvala.

 • bednick

  Šarec kandidira samo zato, da bo pobral glasove drugim kandidatom – v korist Pahorju.
  Šarec je medijski nateg.
  A ponovim?
  p.s.:

  lastnost slovenskega volilca:
  enkrat nategnjen, vedno nategnjen.

  • šmentanamuha

   Tudi možno, zato pa se bojijo Šiškota in ga poskušajo tako ali drugače diskreditirat in izločit iz igre. No, moj glas gre prav Andreju Šišku, ki edini čuti Slovenijo v srcu in se ne boji nikogar. Je pravi fajter, kot kralj Samo, takega rabimo.

 • Coeus

  Ne razumem cisto tega rezimskega pljuvalnika od Nove24TV… To, da pljuvajo in se znasajo nad vsemi drugace mislecimi je sicer nekako za pricakovat… ampak tale gonja proti vsem predsedniskim kandidatom, razen nasih, je pa prav absurdna.

  A vas skrbi, da niti “desnicarji” ne boste podprli Tomcevo? Ker tole zgleda bolj kot prepricevanje prepricanih.

  Rad bi videl kak prispevek, v katerem bi dejansko napisali, kaj kredibilnega o Romani, kot predsedniski kandidatki, glede na to, da je “vasa”… ne, da samo pljuvate po vseh ostalih. Njeni nastopi in ostalo pojavljanje v medijih ne izstopa po nicemer od ostalih kandidatov… niti v tej kategoriji ni najmocnejsa… eno samo nakladanje in bluzenje.

  Ne vem zakaj si niti en novinar ne vzame 2 min casa, da razgali bedo vseh predsedniskih kandidatov?

  • Vera

   Kdo pravi , da ne bomo potrdili g.Tomc ? Izogibajte se številke na glasovnicah, kjer je vpisana Ljudmila , ki je izdala slovenski pošteni narod ( povišanje Kučanove penzije ) .

   • janez cepec

    slovensk narod so tapru izdal vaši predniki domobrančki, potomci le-teh pa niste nč bolš

    • Vera

     Ne jaz , še manj ga. Romana nisva imeli nič z domobranci ( otroka sva še bili ) D O M O B R A N C I so branili DOMOVE ! ! !

     • janez cepec

      al si zgodovino špricala, al si pa natur tko fuknena

     • Vera

      Pri predmetu ” zgodovina ” so nam na veliko lagali ! Prava resnica je začela prihajati na plano počasi , ker so se preprosti ljudje na podeželju bali udbovcev in vseh komunistov , ki danes neupravičeno prejemajo ” borčevske pokojnine ” , toda redki so imeli puške v rokah . Med sabo so si dajali lažna pričevanja o udeležbi v NOB ! TO JE RESNICA !

     • karlina

      Ja, zgodovino po nareku komunistov, pa res

    • karlina

     PIŠEŠ KAO GOVORIŠ JELI, CEPEC OD CEPCA

 • montyamp

  Ljudje bi si morali vzeti več časa zato da bi poiskali vzroke , oz. od kod prihaja z nekaterimi sovraštvo in posledično z drugimi prijateljstvo.
  Zato se reče , ni dobrih in ni slabih ljudi , kombinacije nepravih , so pa lahko strupene .

 • montyamp

  Blesav narod ki ne hodi na volitve , sploh ne bi smel imeti svoje države .

  • šmentanamuha

   Hudo prav imaš. Me je kar zaskrbelo.

 • antimur

  Kar počne ta kučanistična javna hiša, ali bordel presistutk in presistutov, je pa že preveč. Ne samo kaplja do roba, ampak že pljuska preko roba. Ne bom več plačeval izsiljenega RTV prispevka, sicer pa, zakaj ga bi pa, nikdar nisem s to levaško goebelsko greznico podpisal kakšne pogodbe o sodelovanju, še manj o plačevanju. Živimo v demokraciji, ne more od mene nihče zahtevati, da mu plačujem storitve, ki jih ne želim.

  • samsara

   Kaj pa če je Šarec kučanov?
   Ve se da je iz rejniške družine, neznanih staršev…
   Udbokomunistični vplivneži so si in si še marskikaj dovolijo. Potem pa ob pravem trenutku, kri ni voda…

 • if

  Smernica Šarca glede sprave in Biščkovo pritrjevanja dokazujeta, da imata volilce za neumneže.
  Oba ne vesta kaj govorita ali namensko zavajata! Slednje je zelo verjetno!

  RS se mora spraviti z zgodovinsko resnico!
  Te ne zastopajo ZZB NOB, Pahor, Biščak, Šarec …, pač pa omenjena tako poudarjata z anemnom trajnega prekritja resnice. Resnice ni mogoče prekriti, zato omenjena obravnvam kot nespopsobna, namensko zaavajujoča, hudobna in lojalna zlu v škodo demokracje.

  Biščak, Šarec&Podobni, vredni ste da vas pes poščije, kar je negacija reka “Niste vredni, da vas pes poščije.”

  • RATATA

   Da jih poščije krdelo psov u usta škrbava!

 • Anonimni_Profesor

  Rdeče hitlerjanstvo ni tako redek pojav, kot bi si morda kdo mislil.

  • komar marko

   A bodo ponovno sklenili kak pakt?

   • Anonimni_Profesor

    Zaradi toliko podobnosti v programu in zaradi skupnega
    nasprotnika so obcasna zaveznistva med nacisti in komunisti nekaj s cimer je treba racunati. Tudi medved Putin racuna.

 • komar marko

  nekaj mi je nerazumljivo. Podpirajo ga rdečkoti in človek hodi v cerkev. Borli je tudi priznal, da sicer ni veren samo pa hodi občasno k maši. Potem me ne čudi če je 97% SLOVENCELJNOV pokopanih cerkveno!

  • janez cepec

   men tud ni blo jasn, zakuga JJ, k’ je še skoz komunajzar, hod u cerku. zdje pa vem. pike nabira pr naivnih ovcah. hinavšna pa taka. če je on kristjan, sm jest papež

 • radames

  Na predsedniških volitvah bomo že spet videli, koliko ljudem pomeni poštenost. Množično bodo volili Pahorja in verjetno bo zmagal.
  Nihče se ne bo spomnil, da je Pahor kot predsednik vlade vedel za pranje iranskega denarja v NLB in ni ukrenil nič.
  Enako kot pri Jankoviću. Ljudje vedo, da Janković krade, toda, ker nekaj naredi za Ljubljano, mu vse oprostijo.
  Veliko uglednih Slovencev je že izjavilo, da čutijo pomanjkanje morale pri Slovencih. In taki bodo volili Pahorja. In bo zmagal! Množično pomanjanje občutka za vrednote, za moralo.

 • totex39

  Ravno mediji so tisti, ki zavajajo neuke volivce in povišujejo Pahorja, Šarca in Popovića kot realne kandidate za predsednika, to je sramota in res nas je lahko strah živeti v taki državi.

  • janez cepec

   ne vem, kuga neki pizdite nad Srpentinškom, ki se, kao, navdušuje nad Hitlerjem. med vojsko se je, u glavnem, cela slovenska Cerku pa pouhn domobrančku tko naudušl nad Dolfekom, de so mu javno prsegl na stadoinu.

   • Lustrator

    Prisegli so Bogu, ne Hitlerju. Samo levakom (nacijem in komijem) lahko neka diktatorska figura igra vlogo božanstva.

    • DJURO SUMAR

     Torej so prisegli še hujšemu zločincu kot je bil Hitler.

     • karlina

      PRASE JEDNO

   • karlina

    Veš kako gre tisto-sovraznik mojega sovraznika je moj-prijatelj, PRISEGLI PA NIKOLI NISO NIKOMUR

 • dob

  Tle smo že na nivoju “pa kwa pol….”, kvečjemu še sem pa tja prileti: “fuj janšisti, nabirate poceni politične točke!”

  Zanima me, ali sploh kaj obstaja, kar komunistu ni dovoljeno?!
  Blazno rad bi videl, da nam kučan kdaj pojasni, ali sploh obstaja nekaj, kar komunistični svinji ni dovoljeno. Neko dejanje, svinjarija, očitna podlost in zločin… zaradi katere (govorim seveda listo teoretično, ker v praksi tega ni) naj bi komunjara letel s položaja.
  Kajti umor to očitno ni, laganje je pri komunistih skoraj dolžnost, ropanje pa navada. Posilstvo? No, .ja… pri Jnakoviću smo videli, da je posilstvo samo stvar interpretacije, da se to da drugače razumeti, ne kot posilstvo. Potem so še izsiljevanje, korupcija in pranje denarja… to gre vse gladko skoz! Nič neobičajnega.

  Kaj sploh kaj obstaja, zaradi česar bi komunist letel z oblasti? Ali pa mu je vse dovoljeno, ker sebi vse dovoli.

  • karpelec

   Eni se že rodijo taki, da jim je vse dovoljeno, če ne, pa jih sistem tako razkomolči, da si vse dovolijo, če prvi poskus uspe, ga vadijo tako dolgo, da sami verjamejo vanj.

  • karlina

   VELIK PODPIS

  • Mojca pokraculja

   Plusek dat sploh ni vprašanje, ampak je vprašanje kako odgovoriti na tvoje vprašanje : kaj sploh obstaja, zaradi česar bi komunist letel z oblasti? Vse jim je dovoljeno in še več jim bo, ker ni nikogar, ki bi jim kriminala ne dovolil, oziroma ga preprečil. Kaj res ni nikjer nikogar, ki bi se temu režimu uprl ?

   • dob

    Seveda je: en urejen, zrihtan, pošten, navaden pravni red!

 • rrrrr

  Ljubiša Samarđić je s svojim šarcem na Sutjeski držal pol III. rajha v strahu. Ampak takih ne delajo več. Danes se Šarčevega Marjana še dementne mone iz Dražgoš ne bojijo preveč.

  • Soave

   + + + + + + + +

 • WatsonForus

  Tipično za LEVAKE . o Biščku pa škoda besed , XYZ analitik – za deponijo.

 • indijanka

  Te volitve so en dolgčas. Večina kandidatov je Pahorjevih posnemovalcev. Pomembna je zunanjost in kar neko besedičenje. Sami narcisi. Brez karizme. Kako lepo bi bilo imeti starejšega kandidata s karizmo in življenjsko šolo. Človeškega. Ala Pučnik. Moškega…s karizmo..ah ja.

  • janez cepec

   Mahnič 4 president

   • indijanka

    Ma daj ti si res en butelj

    • janez cepec

     tenk U

   • Vera

    Ko ne bo več Mahnič ” baby-face ” je vse možno , da pride tudi na položaj premiera ali predsednika vlade. Nemogoče ni !

  • karpelec

   …in šarmom.

   • indijanka

    Izjemno si me dopolnila. Hvala. Ja s šarmom in karizmo se prebuja zaupanje in prepuščanje. Ne z robotki.

    • Ampak na dan volitev, boš morala nekoga izbrati…svojga favorita.

     • indijanka

      Seveda bom.

    • karpelec

     …z njimi je že v prvem kontaktu dolgčas.

     • indijanka

      Jppp…negativna selekcija je naša specialiteta.

   • samsara

    Psihopati znajo biti nadvse šarmantni, tudi karizmatični.

    • Catwoman

     Ko oseba govori s srcem, jo prepoznaš, ker srce nikoli ne laže.

     • samsara

      Psihopati so lahko izjemno vešči lažnivci, taki, da verjamejo sami sebi. Poleg ostalega omenjenega, je v resnici le malo ljudi, ki jih spregledajo.
      Pa še oni, vprašanje v kateri fazi.

  • dež

   Med politiki pri nas takšnega težko najdeš, ga(jo) najbrž ni. Zato zagovarjam za PD nepolitika.

   • indijanka

    Dober predlog.

  • samsara

   Poleg tega, odkar sem izvedel, da je Šarec iz rejniške družine, podpira pa ga sam ‘veliki’ kučan, imam en filing, da bi Šarec lahko bil morda tudi nezakonski otrok kakega udbokomunističnega velikaša. Podobno se je njega dni govorili in pisalo za Drnovška, čeprav zanj ni veljalo, da je iz rejniške družine. Pripisovali so ga Mačku, kateremu je resnici na ljuvbo bil dovolj podoben, mati pa naj bi bila Albanka. Je bil ravno na pravem mestu takrat tov. Maček, v zasavju. Kaj če je vsemogočna Udba takrat enostavno ukatala zamenjavo ob rojstvu?
   Bo kdo rekel, da vsemogočni, nedotakljivi udbokomunistični vplivneži nimajo skritih nezakonskih otrok? Je, naključje, da se neki nastopač in glumač Šarec, zavihti na mesto župana občine, potem pa po hitrem postopku nadaljuje pohod na sam državni vrh? Pa še murgelski veliki padrone ga poriva navzgor.

   • indijanka

    Tudi to ni bilo možno :).

    • samsara

     Ni bilo možno?

     • indijanka

      Bi bilo možno..zatipkala sem se.

     • samsara

      Se mi je zdelo pa sem vseeno preveril ;-)

   • Catwoman

    Pozdravljen, Samsara! Od Drnovška mati ni bila Albanka, ampak Slovenka iz ugledne družine Zupan. Imela je še enega brata, njen mož Viktor pa je bil računovodja. Glede Šarca, pa se popolnoma strinjam. Lep pozdrav ;-)

    • karlina

     Se strinjam, sicer pa-osebno sem poznala očeta od Drnovška in sta bila, kot jajce jajcu podobna

    • samsara

     Pozdravljena Catwoman ;-). Do we know each other?
     Mi je bilo že enkrat razloženo, ja. A mi ideja ne da miru :-) Kaj pa, če so udbovci enostavno zamenjali novorojenčka. Morda materi celo povadali za kaj gre in ji zagrozili, če ne bo lepo skrbela za morebitnega podtaknjenca. Mati bi slejkoprej prepoznala zamenjavo, bi rekel. Pa, saj ni dolgo živela, kot mi je bilo razloženo.
     Morda pa bi Šarcu morali dodati še priimek Kučan?

   • karlina

    Tudi Kučan je bil menda posvojen iz Srbije, tega ne more skriti niti po videzu, niti po ljubezni do juge, sicer pa sem nekje prebrala,da je tudi Mesečni Lukec menda sin-glavnega sindikalista v drzavi

 • Olga

  Levake na smetišče zgodovine! Komunizem=nacizem=fašizem! Vsi delujejo proti Sloveniji in njenim državljanom, kradejo, manipulirajo in nas rinejo nazaj na Balkan!

  • janez cepec

   pozabila si na janšizem

   • T-Rex

    raje “janšizem” kot pravite retardirani levaki, kot pa komunizem!

    • Olga

     Seveda, ker si tako lahko nafilate žepe s terorističnim in mafijskim denarjem ter denarjem davkoplacevalcev!

     • šmentanamuha

      Napačnemu si replicirala.

  • Krtača 20

   Dej tih bod baba usekana! Spet boš župo zasmodila! Pa šporget spuci, lej kakšen svinjak maš ukol bajte! Avša

   • T-Rex

    a so vam v umobolnici usposobili internet?

    • Lustrator

     Ne žali bolnikov. Tisti se vsaj zdravijo, tale pa je na prostosti, za svojo norost pa se je odločil prostovoljno.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    Ti se pa nauči slovenščine, če bo šlo

  • herman

   Mahniča pa na prašičjo farmo, od koder je prišel.

   • šmentanamuha

    S takimi slaboumnimi komentarji samo sebi nastavljaš ogledalo.

   • Johan

    Posranec in poscanec, fuj !

   • T-Rex

    tebe v umobolnico, iz katere si ušel.

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Olga

    Kucanovo prašičjo farmo?

 • šmentanamuha

  Kuge, lakote in komunizma reši nas, o Gospod!

  • herman

   Mahničizem nas teh nadlog zagotovo ne bo rešil.

   • šmentanamuha

    Ne vem, kaj si hotel s tem povedati. Poskušaj razviti svojo misel, da bo smiselno replicirati.

    • karpelec

     Ne more, ker mi o solati, on pa o korenčku.

     • Krtača 20

      Teb mahinič deluje kot sokata? Men deluje bolj kot goba.

  • karlina

   VELIK PODPIS, PA ISLAMA ŠE DODAM

 • šmentanamuha

  Samo rejništvo se mi res ne zdi noben problem, pač pa so medijski oblikovalci javnega mnenja to spretno izrabili in naredili spin, češ, poglejte Pahorjev podporni portal se norčuje iz človeške stiske. Mogoče bo kdo celo nasedel. Biščak je samo izvršil nalogo, ki so mu jo naložili, ker dobiva državne subvencje, čeprav ne plačuje davkov, ker sicer….vemo, kako se nadaljuje, če služabniki sistema ne izpolnijo naloge.

  Nekaj pa je treba priznati kučanovemu propagandnemu stroju: obvladajo psihologijo množic in medijsko manipulacijo. Navsezadnje se v tem prakticirajo že tričetrt stoletja. Jah, nč, bo treba pljunt v roke in naštudirat kontra strategijo.

  • karpelec

   Z njo se bode Janša, ampak mu bo treba pomagat pri kontra strategiji, ker bonsai ima za sabo medijsko mašinerijo in denar.

   • šmentanamuha

    Se strinjam. Zato sem se aktivirala tudi na portalih, kjer mi dovolijo komentiranje. Če naši komentarji ne bi šteli, nas na MMC-ju, Siolu, 24ur…ne bi brisali in blokirali.

 • Johan

  Nekaj je potrebno pa povedati !
  Za politiko se zanimajo državljani z privilegiji. Takih tipov je v Sloveniji več kot 500.000. To so odpadniki iz bivših republik Jugoslavije. Partija jih je dobo infiltrirala v okolja imajo dobro plačane službe ali pa so udbovci (špicli) .To so tisti, ki so prišli izropat Slovence.
  Tisti Slovenci, ki damo kaj nase bomo volili Slovenca ( brez jugo pedigreja)

  • šmentanamuha

   Dobro razmišljanje.

 • Anton

  naj povem svoje mnenje o kandidatih za predsednika države 2017, vsi po vrsti so so samovšečneži, populisti, da o zmožnosti samokritike ne govorim, razen izjeme, to je Gospod Šiško(gospod z veliko začetnico!), ki brez dlake na jeziku govori o izdajlcih, kot so Pahor in njemu podobni. On je edini, ki je argumentirano razložil kaj si misli o arbitražnem sporazumu in to jaz globoko cenim,prvič ker sem Slovenec, drugič ker nisem populist.

  • Lustrator

   Se strinjam, a njegovi pogledi na 2. svetovno vojno ter partizanstvo, žal na glavo postavijo njegovo celotno agendo, saj se v njej dobesedno izniči. Propartizanski vseglihar (neprestano omenjanje levice in desnice v istem stavku, čeprav imamo pri nas le demokrate in komuniste) pač težko verodostojno kritizira režim katerega del je (nezavedno?) tudi sam.

 • Mislim da Šarec nima šans.

  • Anonimni_Profesor

   Upam! Samo forum21 ni za podcenjevat. Lahko pa da jim ni ravno tako zelo vazno kdo bo simbolna figura.

 • Olga

  Kjer je lopovluk, so komunisti! Kjer so komunisti, je lopovluk!

 • Get Smart

  LDS in ZARES nista propadla, pač pa ju je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA postavila na stranski tir.
  Sta le tako imenovana “nova obraza”, čeprav je LDS “de iure” in “de facto”
  formalno pravna naslednica SKOJ-a, torej PODMLADKA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  (Savez komunističke omladine Jugoslavije),
  ZARES pa je le izrastek LDS-a. Tovariš Bišćak ni padel z Marsa, ampak je le LDS-ovćek,
  ki je bil delegiran v ZARES, saj je bil in bo vedno ostal GGOLUBIćEV kahlonosec.
  Po ZARESU so ustanovili PS, Bratjoške, Tomićke … po PS-ju pa SMC.
  Vsi člani SMC-ja so LDS-ovce in SD-ovce, torej kao mladi SKOJ-evčki in stari MURGL JUGOKOMUNISTIČNI prdci.
  (SKOJ Savez komunističke omladine Jugoslavije > USAOJ > USAOJ + SKOJ > USAOJ > NOJ > SKOJ + USAOJ (NOJ) > NOJ > SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije) > ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije, 1990) > LDS (Liberalno demokratska stranka, 1992) > LDS (Liberalna demokracija Slovenije), potem so tu še njeni novi izrastki (obrazi): zares, mladi, zeleni, rjavi, jelinčići, unije, Šoltesi, Bratuške, IDS-ji, TRS-i, Violete Tomić … = SKOJ
  IDS smrkavca in TRS Kučanovega zeta, ki je kao postal “Levica”,
  je ustanovil kar KUĆAN na FORUMU21 v Hotelu Union.

  KPJ:
  KPJ > ZKJ > ZKS-SDP > SDP > SDP Slovenije > Združena lista > ZLSD > SD (Socialni demokrati).

  Kljub vseprisotnosti tovariša Milana Kućana, predsednika predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki je mimogrede tudi predsednik FORUMA 21, tukajšnjega jugokomunističnega prihvatizacijskega oddelka,
  v primeru “organizacije” KPJ ne gre za “one man bando”, ampak za KOMINTERNISTIČNO izpostavo, ki na tem prostoru sliši na ime KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki se je v času 70-letne totalne TOTALITARISTIČNE diktature zaredila v vse pore telesa.
  Kominternacionalizem oz. tukaj njegova različica MURGLSRBSKORVACKI JUGOKOMUNIZEM, seveda skupaj z vsemi svojimi metastazami širom telesa (umori, pokoli, ropi, laži, pedrolezbofilstvo, pedofilstvo, muslićkulstvo …) pač PATOGEN, je zajedalski parazit v telesu, ni kakšna levanka rukić ali desanka šakić, ampak je kužna klica, je SMRTNI virusni patogen.
  nenazadnje se celo sami tako predstavljajo:
  “Mi (torej MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA)
  SMRTNI NEPRIJATELJI SVAKOG BLAGOSTANJA, REDA i MIRA …”
  Je OKUŽBA ne le levanke rukić in desanke šakić, VIRUS “smrtnega neprijateljstva do ljudi” je razpašen po celotnem telesu, obe nogi, glava in vsi ostali organi so okuženi.
  Brez zdravljenja, torej brez odprave vzroka, torej brez odprave kominternistično MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA patogena, bo telo podleglo.
  Prvi korak na poti okrevanja je zavedanje bolezni.
  Če ne vemo, da smo bolani, se tudi ne zdravimo, kajne.
  Kominternistični in tukaj predvsem MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop (jugokomunistična agitatorska propaganda) želi prepričati ljudi, torej v naši prispodobi prepričuje telo,
  – da ni bolano,
  – da je pač takšno, da je VIRUS sestavni del telesa,
  – da je takorekoč vaša levanka rukić, ki da se v ničemer ne razlikuje od desanke šakić, ki da sta “isti” nje
  – in da je VIRUS takorekuč NUJEN sestavni del organizma.
  Je res?
  Ni.
  Vsaj ne zdravega telesa.
  Je pa nujni sestavni del bolanega telesa, okuženega telesa, telesa, ki se ni zmožno ubraniti zajedalcev.
  Prvi korak v procesu ozdravitve je torej RESNICA o bolezni.
  Ozaveščanje o bolezenskem stanju.
  Sledi odkrivanje VZROKA — ta je za obravnavano bolezen že znan in sliši na ime KOMINTERNACIONALIZEM Komunistične internacionale
  oziroma njegove lokalne različice
  MURGL SRBO RVACKE itd. = KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  Sledi terapija.
  En obisk pri zdravniku in odstranitev enega majhnega dela okužbe (vrnitev JUGOSLOVANSKE ARMIJE u otađbinu nje) pač ni dovolj,
  nujno je okrepati pri centrih razrasta — “žariščih”,
  ta pa so takorekoč vse “javne službe”, kamor je PARTIJA zasejala seme zla (vse UDBAške poturice po vseh sort izumljenih uradih, sekretih, sekretariatih …
  – društvih za prodajanje megle
  – društvih za hvatanje krivina
  – društvih za sviranje kurcu
  – uradih varuhov MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH pravic
  in ostalih uradih za neprestano črpanje denarja iz državne blajne,
  pa vsi amnestiji in ostale kaviar komunistične international pridobitve,

  začenši pri t. i. 3 (treh) “vejah oblasti”, ki si jih MURGLSKA KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA po “kakor štetju” (kakor volitev) določi:

  — Državni zbor – zakonodajna oblast
  — Vlada RS – izvršna oblast
  — sodna oblast.

  Vse to je trenutno pod totalno kontrolo TOTALITARISTIČNEGA MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA kužnega PATOGENA.

  Za odpravo te kuge obstajata 2 svetovno znana načina:

  1. organizacija POŠTENIH VOLITEV in predvsem POŠTENEGA ŠTETJA
  (kar ob totalni splošni in še posebno medijski okupaciji ni tako enostavno, kot se sliši),

  2. če ne gre zlepa, gre z grda.

  Kuga totalno kontrolira tudi t. i. 4. vejo — MEDIJE,
  vendar pa moramo te ločevati:

  RTV SLO in STA (srboslavska tiskovna agencija) sta OKUŽENA — sta sestavni del okuženega telesa in pomembno žarišče, vendar pa sta ozdravljiva,
  POOP Kanalizacija je v lasti JUGOKOMUNISTIČNEGA nabiralnika v oazi,
  Planet je uradno kao kominternistični hibrid, ki pa parazitira samo in le na blagajni, na ljudeh,

  Skoraj vsi radiji in pa Delo, Dnevnik, NEDELJSKI, Večer itd. in vse njihove revialne izdaje, pa Mladine itd. od gorenskih do dolenskih, od primorskih do prekmurskih glasil … ki pa so V LASTI KUŽNE JUGOSLAVIJE, v lasti, v lasti (sledi toku denarja), sledimo? v lasti KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  ti niso ozdravljivi, jih bo pa zdravo telo izločilo kot vse ostale sekrecije oziroma bodo v zdravem telesu pocrkali, saj bo vsako od teh zarejališč watchdogićev v PRAVNI DRŽAVI crknilo že po pri objavi LAŽI, za katero bodo morali odgovarjati.

  Z besedami Človeka:

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • karpelec

   Ja tudi rezevna vojska je včasih uporabna, da ne dobi občutka, da je bila samo za enkratno uporabo.

  • radames

   Daljše, daljše . Zate prekratko sporočilo. Bolniki pišejo, pišejo, pišejo, pišejo, pišejo, pišejo, pišejo. Vedno enako.

 • mginko

  Narod, ki ne zmore pospraviti staro udbo s podmladkom je prav, da ga ta mafija izmozga do konca. Mogoče bo tedaj prišlo do prebujanja.

  • učko

   Problem je v tem, ko režim izmozgava najbolj tiste, ki si ne morejo nič pomagati in so najmanj krivi za tako stanje. Še kot volivci ne morejo nič vplivati. Koga boš pa ti volil? Imaš na razpolago režimske stranke, kolaboracionistične stranke ala NSi in SLS, eno brezvezno versko-politično sekto SDS in ostale totalno brezvezne politične stranke, če jim sploh lahko tako rečemo !!!!

   • šmentanamuha

    Problem je po eni strani soc-realistična matrika, ki je ljudem sprala možgane, da si sploh ne upajo in ne znajo več razmišljati s svojo glavo, po drugi strani pa lenoba, oboje skupaj pa je naravnost uničujoče. Zato je Andrej Šiško dobra izbira, ker je zaveden Slovenec, pravi domoljub in osamosvojitelj, ki se ne boji režima, ki nam vlada. Malo razišči v to smer, npr. na hervardi.si,
    Imaš izbiro in lahko vplivaš, če se boš tako odločil. Vplivaš tudi s pisanjem komentarjev.

    • učko

     Šiško ni primeren za predsednika države iz mnogih razlogov in tudi njegove možnosti so enake ničli. Lahko pa je ta človek dober anti-režimski provokator, pri tej vlogi ga pa podpiram. No, tukaj že tiči glavni razlog vsega, desnica nima enega resnega kandidata z vsaj malo možnosti za zmago, kar je sramota. Vidiš zakaj imamo še vedno komuniste na oblasti! Ker so njihovi nasprotniki navadne seronje !!!!

     • šmentanamuha

      Šiško bo dobil več glasov, kot si misliš. Od teh nastopačev, ki smo jih videli, je najbolj inteligenten, prodoren in pogumen in razume problem raznarodovanja, ki se nam dogaja. Niti ni on desnica, kako jo večina razume, ampak ga avtomatično tlačijo noter. Je pa proti režimu, ki nas uničuje. Čeprav smo majhen narod, lahko s pogumom naredimo zase več, kot s ponižnim klečeplazenjem, ki ga izvajajo naši politiki. Imaš raje Cerarja in Brgleza. ki delujeta proti lastnemu narodu in državi. Daj Šiškotu svoj glas, pa boš videl, kaj se bo zgodilo.

     • učko

      Šiško je luzerski cepec! Saj že skoz trdim, zato pa je tako, ko se zapnete na vsacga cepca, ki gre mimo. Šiškota lahko režim, če hoče, kupi za drobiž, tako kot so kupili vse Ludomile, Tonine, Bogoviče in podobne !!!!

     • šmentanamuha

      Ga poznaš osebno? Jaz ga. Zmerjanje z “luzerjem” je bolj problem tvoje luzerske miselnosti, ki jo projeciraš na drugega.

   • JJ

    Vsaka čast….točno tako

  • JJ

   V tej udbi je deloval oz. se je z njo strinjal tudi Janez J.

   • učko

    In JaJo še vedno naivno upa, da bo narod enkrat, ko mu bo dovolj hudo, “spregledal” in ga bo volil v taki meri, da bo imel 2/3 večino. V to JaJo iskreno verjame, bedak. Bedaki pa ste tudi vsi ostali, ki mislite, da je JaJo “kralj Matjaž”, samo “zbuditi” se mora še. Naivneži !!!

    • šmentanamuha

     Si pravi kučanov vernik. Za take ni zdravila.

   • Anonimni_Profesor

    Laz ima kratke noge kot Kucan. In to laz ze dobro poznamo.

 • Sredina

  Samo SDS še verjame, da je bil Hitler levičar haha
  Tisti drugi del zgodovine, zaprisege HItlerju, se pa ne spomnijo…
  In potem od takih poslušamo o tem, da je potrebno nehati potvarjati zgodovino?
  Dokler boste zagovarjali in opravičevali kolaboracijo z okupatorjem in nacisti, ste največji izdajalci slovenskega naroda…
  A ker se Janša ves čas ukvarja s komunisti, potem je tudi velik oboževalec komunizma in Tita? (tako namreč sklepate pri Šarcu)

  Ampak vseeno, Šarec ni bil in ni nacist, Janša pa je komunist z nagnjenji k fašizmu. Pika.

  • JJ

   Bravo…..točno tako. Ni kaj dodati. Samo mogoče to,da je Požar eden bolj pokvarjenih oseb v tej igri…..

  • učko

   Šarec je itak “niko i ništa”, režimski kloven. Tak, kot je včasih bil Fornezzi Tof.

 • Sredina

  In ravno stranka, ki ima toliko za povedat proti pranju denarja, bančni luknji, TEŠ 6 in podobnim napakam slovenske politike, bo za predsednika izvolila nekoga, ki je bil pri vsem tem še kako zraven in se sedaj dela neumnega – PAHORJA

  • učko

   Pahor je bil takrat predsednik stranke SD !!! To stranko pa iz ozadja itak vodi režim. Tako, da Pahor ni imel veliko vpliva na TEŠ-6 in ostale zadeve, še vlado so mu sfukali “režimski partnerji”, Golobič in Kresalka namreč !!!!

   • Sredina

    Sej ne morem verjet, da se najde folk, ki mu dejansko verjame…In vi boste človeka, ki je po vaše, lutka ljudi iz ozadja, proti čemur se baje borite, celo izvolili za predsednika?

    Človeka brez hrbtenice, ki je dejanski izbranec Kučana, le da njihov PR tega ne bo spustil v javnost, ker sicer ne bo več podpore SDS…

    NE POZABITE, DA JE KUČANA PONOVNO V SD SPRAVIL ŽIDAN, KI JE SEDAJ NAJBOLJ GOREČI PODPORNIK BORUTA PAHORJA

    • učko

     Pa glej, tako po Pahorjevi retoriki kot drži, ki ni pro-režimska, je videti, da Pahor noče biti na režimskih vajetih. Tudi Kučan je v nedavnem intervjuju pljuval čez Pahorja in za to ima režim Šarca za svojega pravega kandidata !!! Vsi ostali so, v primerjavi s Pahorjem, totalni brezveznjakoviči ali pa režimske oprode !!!!!

     • Sredina

      Misliš da je Pahor dejansko tako neumen, da bo v medije spustil novico o tem, da ga podpira Kučan?
      To, da naj bi Kučan podpiral šarca, je objavil Požar, ki pa je zelo naklonjen Pahorju in z malo logike so stvari hitro jasne
      Tudi to, da se Pahor dejansko boji šarca, ker požar objavlja članke o Šarcu, ki vemo kakšni so
      In jasno, da je Kučan pljuval čez Pahorja, ker to Pahorju povečuje priljubljenost na desnici! Samo nekaj malega znanja rabiš o odnosih z javnostjo…

      Če si pa ti tako neumen, da verjameš, da Pahor ni kandidat Kučana, potem ti pa res ni pomoči…in problem je v tem, da vas je takih večina v SDS, kjer jih več podpira Pahorja, kot pa Tomčevo…

     • komar marko

      hja, Borči je moteč na KVAZI levici. Dejansko so ga izrabili, da so lahko izvedli ves RABOTE!

     • učko

      Ni tako dolgo nazaj, ko je Borči javno na TV med drugim rekel, da je večina pobitih po vojni bila nedolžna, bežali so pred le pred komunizmom, ne pa za to, ker bi med vojno karkoli slabega naredili. Od tako imenovanih “desničarjev” še nikoli nisem slišal kaj pametnega na to temo, le neko “skovikanje” in primitivizem, pa še udbovskega zgodovinarja Dežmana so angažirali, bebci !!!!!!

     • Lustrator

      Ne bodi naiven. Pahor je eden največjih škodljivcev kar smo jih imeli v RS – skupaj z Drnovškom sta glavni partijski marioneti preko katerih so se izvedli največji sistemski ropi odkar immo državo. NJuna navidezna “vsemvšečnost” in spravljiv govor je le prozorna maska partijskega ozadja, ki ju je nastavilo na pozicije preko katerih lahko še naprej nemoteno vladajo. Je pa seveda bolje lutka Pahor kot pa udbovec Tuerk, a le iz kozmetičnih vzrokov.

   • šmentanamuha

    Tak nekak ja.

  • Lustrator

   Dokler so sodržavljani tako temeljito nagnjeni v totalitarno rdečo, da dobimo v drugem krogu le izbiro med mehko in trdo embalažo ene in iste partije, sem pripravljen proti Tuerku voliti tudi prazno piksno piva, samo da se z etra umakne Sluzavega. Za Slovenijo sta sicer oba podobno škodljiva, a je do mojih živcev Pahorjeva lutka vseeno nekoliko bolj prizanesljiva. Zdaj razumeš zakaj demokati nismo volili za tvojega udbovca in da to nima nikakršne zveze s simpatiziranjem s Pahorjem?

   • Sredina

    Sam seb prodajaš neke zgodbice, ki jim nihče ne verjame…

 • xtc

  Samo v Sloveniji je možno ,da se prosuli politiki še pojavljajo v javnih medijik,kot tudi politiki,ki bi morali zaradi delovanja v totalitarni represivni državi imeti prepoved nastopov v javnosti,sploh tisti iz represivnih in vodilnih služb.

  • komar marko

   od česa pa naj živi. a naj od lakote umrje zaradi dveh levih rok in vakuuma na podstrehi. Joj kako si ti krut!

   • Sredina

    Zato je treba po vaše Pahorja ponovno izvolt, sej v življenju ni delu nobenega pravega dela, že od leta 1989 živi na račun države, prej je bil pa študent

    • komar marko

     in na podlagi česa sedaj pripisuješ mojo opredelitev?

 • komar marko

  napovedujem drugi krog. ROMANA BORČI!!!!!!!!!!!!!!

  • Sredina

   ne more met ista stranka dveh kandidatov v drugem krogu

   • komar marko

    zakaj pa ne. VARIANTA ! in varianta 2!

    • Sredina

     katerga kandidata boste pa podprl pol? de iure al de facto?

     • komar marko

      OBA, dwe jure in de facto!

   • Lustrator

    SD in SDS sta zate ista stranka? Je to tista bistra logika po kateri so pravzaprav partizani osvoboditelji (čeprav so med vojno izvajali revolucijo in se bojevali proti zaveznikom), domobranci pa izdajalci (čeprav so narod branili pred nasiljem revolucionarjev in sodelovali z zavezniki), Janša komunist in Kučan osamosvojitelj?

    Dobri ste komiji, iz dneva v dan večja protislovja in nebuloze spuščate v eter. Aplavdiram vaši avtodestrukciji – škoda edino, da je večina slovenceljskega življa tako intelektualno prikrajšana, da ne dojame teh bistroumnih nesmislov in jih celo podpira.

    • Sredina

     domobranci so sodeovali z zavezniki? Od kdaj so pa bili nemci na strani zavezniških sil?!

     Znanja o zgodovini mate glih tok kot 2 letni otrok…še sami ne veste več kaj bi si zmislili da bi opravili sodelovanje z okupatorjem in zgodovino obrnl sebi v prid.

     IN STE IZDAJALCI NARODA, ČE ZAGOVARJATE KOLABORACIJO Z NACISTI!

     Sicer pa SD je de iure naslednica KPS, SDS pa je njena de facto naslednica.

     • Lustrator

      “domobranci so sodeovali z zavezniki?”

      Tako je. Že med samo vojno so PRED PARTIZANI (!!!) reševali sestreljene angleške pilote (podobno kot v Srbiji četniki), v drugi polovici vojne, ko je bilo jasno, da bodo Nemci izgubili, pa so se dogovarjali z zavezniki, da skupaj osvobodijo področje Slovenije in potisnejo Nemce na sever.

      “še sami ne veste več kaj bi si zmislili da bi opravili sodelovanje z okupatorjem in zgodovino obrnl sebi v prid.”

      Prav nikakršno zmišljevanje ni potrebno – po Haaški konvenciji iz leta 1907 je okupator dolžan na okupiranem ozemlju zagotavljati nemoteno delovanje javne uprave ter vzdrževati varnost, torej red in mir. Če tega sam ne zmore, mora v službo vpoklicati domače prebivalstvo, ki je DOLŽNO (ne zgolj dovoljeno) sodelovati z okupatorjem, da se zagotovi nemoteno življenje dalje. Tako vaški stražarji kakor domobranci so bili torej legalne in legitimne enote stražnikov za obrambo civilnega prebivalstva pred partizanskim terorističnim nasiljem – s Hitlerjevimi načrti o osvajanju Evrope nimajo popolnoma ničesar. Že v prisegi in delovanju, je njihova aktivnost omejena izključno na boj proti komunističnim banditom v obrambo slovenskega naroda na področju Slovenije in prav nikjer drugje.

      partizani pa so, po drugi strani, odgovorni za ILEGALNO kolaboracijo, ki se po haaški konvenciji šteje kot izdajo, saj so v času zunanje ogroženosti izvedli revolucijo proti izvoljenim predstavnikom ljudstva in civilom pri čemer so med vojno redno sodelovali tako s fašisti kakor nacisti. Dokumentov o tem je kolikor hočeš. Je pa za to potrebna vsaj osnovna funkcionalna pismenost, ki je komiji žal očigledno ne premorete, saj so objavljeni že leta in leta, pa še kar naprej plozate uradno partijsko zgodovino “zmagovalcev”.

      “Sicer pa SD je de iure naslednica KPS, SDS pa je njena de facto naslednica.”

      ?? Po kakšni logiki že? SDS so bili disidenti, sovražnik partije številka 1 v Sloveniji in nosilci osamosvojitve, se ti je odpeljalo?

  • karlina

   ENAKO

 • komar marko

  no rdečuhi ne premorejo več nobenega kandidata za precidenta. So IZPETI, in predvidljivi. Po moji oceni jih grabi panika, Ni NASLEDNIKA Palčka Smuka. Tone PLJAČKA se je zapletel, CVILI MOŽEK ni dosratel, Zemko je prestar, MUCEK je pokojni! Torej?

  • Sredina

   Važno, da jih je dovolj za predsednika vlade ;)

   • komar marko

    tam jih rešuje volilni sistem, kjer BEBO s 700 glasovo volilcev ustanavlja komisijo za pregled pranja denarja, da bo zadevo počistil. OVCE pa ploskate!

    • Sredina

     No če bi imal na zadnijh volitvah večinski volilni sistem bi blo v DZ 82 poslancev SMC in 6 poslancev SDS…tko da kak drug argument?

     • komar marko

      verjamem, da bi imeli celo 90 poslancev. OPOZICIJO pa celo v arest ne samo liderja. Pač tudi desne volilce lahko prepričaš na način, da nekaj let po medijih vsak dan goniš pravljice. In ljudje so pričeli verjeti! To je osnovni algoritem zmage proporcionalnega sistema!

     • Sredina

      no o večinskem sistemu sem govoril, kjer je pomembno mnenje okraja in rezultat na državni ravni ne pomeni popolnoma nič, tako kot npr v ZDA, kjer je bila na državni ravni ravni zmagovalka Clintonova, zaradi sistema pa je zmagal Trump

      proporcionalni sistem pa gre na roko vseh, ki sedijo v parlamentu, tako v trenutnem, kot v vseh naslednjih, ker nihče ne bo dal iz rok tega aduta, da nikomur ne odgovarja…
      poslanci bi morali v prvi vrsti odgovarjati volivcem, pri nas pa temu ni tako, ker imamo posredno voljen DZ

  • domovina mili dom

   Komunisti ne izumrjejo. Če ostane samo eden se razplodi. So ti starci poskrbeli za naslednike. Kar poglej nacija parlamenta. bodo kar ustavo spremenili, če zakona ne morejo.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • šmentanamuha

   Palček Smuk bo poskušal plasirati Mesečka, Kordiš je pregrob, razen če se ni spreobrnil (?) Nevarno je, ker si utrjujejo pozicije v sodstvu. Te bo težje zamenjat kot predsednika države.

 • domovina mili dom

  Malo za “intermeco” o medijih. Problematizirata Delo in Večer o tako imenovani “predaji” ministrstva za komikulturo. Zakaj gre. Nakup Proplusa (POP, A kanal) od strani ameriškega sklada, ki ima v solastništvu tudi Telemach. V tem primeru se sklicujejo, da Telemach kot nosilec prenosne infrastrukture ne sme biti lastnik medijskih hiš. Namreč ministrstvo je dalo soglasje. Zdaj pa v jok banda 571, ker jih grabi panika, da bodo te medijske hiše spremenile barvo. Banda 571 pa molči, da je partizanski Telekom dokapitaliziral in s tem postal lastnik Planet tv. Telekom ima monopol nad prenosno infrastrukturo, torej ne bi smel dokapitalizirati medija, kajne komunisteki, to se pa lahko dela.

 • RATATA

  Vsi bi na položaj predsednika republike, pa nisem še slišal zakaj sploh bi tam bili, kar je značilno za alpinista ki osviji vrh zato, da ga osvoji. No je pa nekdo med njimi, ki bi bil predsednik zato, da bi se maščeval vsem, ki so nas zamorili, okradli in niso dopustili ljudem svobodnega življenja, ljudstvu niso dopustili, da bi vladalo…., da bi imelo oblast, kot piše v ustavi. Tako pravi.
  Zdaj je pa nekaj: a mi res hočemo, da bi imeli oblast in da bi bili vsi kaznovani, ki so karkoli naredili narobe ali naj se vse to nadaljuje.
  Revolucionar nikdar več na oblast, ker je enkrat že prišel (1945.). In tam ostaja še vedno. Ne zastopim glih.

  • DJURO SUMAR

   Se pozna, da ne zastopiš glih, saj v temle komentarju nisi napisal nič in po mojem niti sam ne zastopiš glih kaj si hotel povedati.

   • RATATA

    Nič hudega, če misliš, da nise napisal nič. Ne moreš si pomagati, vem, niti kdo drug ti ne more. Edino kar je dobro pri tem je to, da si se potrudil meni napisati in priznati, da si ubog na umu, čeprav mi tega ne bi bilo treba, ker to vem še od prej.

    • DJURO SUMAR

     Me veseli, da veš vsaj nekaj.

     • RATATA

      Veš kaj sem razmišljal, da morda pa ni še vse izgubljeno zate. Morda bi lahko analiziral vsak moj stavek in ga počasi premislil.
      Pisal sem namreč zase, predvsem pa za takšne, ki jim glava služi.

     • DJURO SUMAR

      Celo razmišljaš. Bravo.

   • KIKI

    Pojdi k tovarišici Brenčički in začnita s pismenostjo ! Potem se vrni in napiši vsaj en pravilen in smiseln stavek!

    • karlina

     PODPIS

 • DJURO SUMAR

  Požar je verodostojen prav toliko kot NOVA24TV, torej nič. Zanimivi ste desničarji, pardon klerikalci, berete in poslušate samo medije, ki vam trosijo tisto, kar želite brati in slišati. Tudi to je eden od vzrokov, da se ne morete dokopati oblasti v Sloveniji. Naj Požar in NOVA24TV bobnata kar želita, predsednik republike ne bo desničar, ker vas velika večina ljudi ne mara, saj bi rajši volili sosedovega psa, kot pa desničarja/ko. Tudi drugo leto na parlamentarnih volitvah vam ne bo uspelo sestaviti klerikalne vlade, zna se celo zgoditi, da bo na volitvah zmagal Cerar. Za to trditev navajam dva vzroka: 1. državi in ljudem gre na boljše, 2. ta vlada ne odpira ideoloških tem.

  • Olga

   Kako ne podpira ideoloških tem? Ali je neplačevanje osnovnega šolstva ideologija ali ne? Zakaj ni za Magno izbrano Kidričevo – ker bi ob gradbenih delih ven pogledale kosti pomorjenih. Ali je plačevanje oz. penzije majskih hroščev (“partizanov” iz leta 1945) ideologija ali ne? Ali je zapiranje arhivov ideologija ali ne.

   Glede na vaš komentar bi mislila, da živiva v čisto različnih državah. Kje vam ideja o klerikalni državi? Pri SDS gotovo ne. Pri Ljudmili Novak verjetno tudi ne, sicer pa je Ljudmila sedaj Kučanova rezerva za predsedniške volitve.

   Vaše razmišljanje je posledica 70 letne medijske manipulacije. Zato odprite vaše misli, berite in glejte Požarja, Vvfaktor, NovoTV in spustite v glavo tudi drugo oz. drugačno mišljenje. Saj niste ovca, ali pač!

   • karlina

    PODPIS, točno sem slutila, da so v ozadju Magne-zrtve povojnih pomorov.

  • karlina

   iz kje so pa tebe spustili, samo vprašam

 • Minovak

  Narod, ki izvoli skorumpirance, sleparje, lopove in izdajalce, ni žrtev, temveč sokrivec.
  George Orwell

  Kot, da je napisano za Slovence…

  • šmentanamuha

   Hudo, kje je to napisal?

   • Minovak

    Živalska farma iz l. 1984, čeprav nisem bral, posredoval mi je kolega, ki prebere vse.

    • šmentanamuha

     Kul, sem brala, bo treba obnovit:)

    • Olga

     Leto 1984 je napisal Orwell leta 1948 (obrnil je letnici). Živalsko farmo pa je napisal Huxley.

     Je pa George napisal tudi: “Kdor nadzira sedanjost, nadzira preteklost. Kdor nadzira preteklost, nadzira prihodnost”. Naši komunisti to še predobro vedo. Imajo dvotretjinsko podporo v parlamentu, preteklost so povsem potvorili z miti in legendami o NOB, revolucije sploh ne poznajo več. Kaj pa prihodnost? Lahko smo pesimisti, levaki obvladajo medije, gospodarstvo, šolstvo, kulturo …

     Kdaj se jih bomo rešili? Mislim, da jih lahko odnese le množičen obisk volišč.

     • šmentanamuha

      Super, všeč mi je tole internetno izobraževanje:)

     • karlina

      Olga, jaz ze dolgo več nisem pesimist, ker so ti potomci komunistov-hujši, bolj pokvarjeni in bolj nevarni, kot so bili njihovi predniki

  • DJURO SUMAR

   Napisano je za slovenceljne, tiste, katere je označila Svetlana Makarovič.

   • macon

    Vi levičarji ste slovenceljni in enako Makabrovička, ki se dela koliko ima za povedati o odtujenosti in nesprejetosti, hkrati pa je bila vedno obilna režimska podpiranka. V bistvu nora ženska.

    • KIKI

     Ona je opozorilo vsem ženskam, kako zgledaš, ko se ti popolnoma za vse večne
     čase”spelje” !

     • karlina

      Ona je ze od rojstva drugače speljana, če mene vprašaš

   • karlina

    Tisti, ki smo pravi SLOVENCI, smo SLOVENCI in ne slovenceljni, veš

  • domovina mili dom

   “Je že res, da je zgodovina najboljša učiteljica, ampak učenci smo zabiti.”

   • KIKI

    Nismo krivi ! Vsaj 70 let komunističnega enopartijskega pranja ubobožanih
    zakrnelih možganov je zgodba njihovih uspehov! In nič drugega!

  • KIKI

   Res je, drži in – boli!

 • Miro Jereb

  To je očitno del skorumpirane bande ki nam vlada…in nam je ukradla državo za svoje ropanje…Banana republika definitivno.

  • karlina

   TOČNO

 • Antonius

  PIŠČEK IN JAREC

  Na živalski farmi je mogoče
  čisto vse, kot Orwell je povedal,
  mož, ki se predobro je zavedal,
  kaj oblast totalna vsakič hoče.

  Na živalski farmi literarni
  stroj se propagandni je odločil,
  da bo analitika soočil
  v predvolivni akciji bizarni.

  Analitik bo navaden pišček,
  ptiček piskajoč nedolžen droben,
  da namen zakrije se hudoben,
  bo nastopal pišček kakor lišček.

  Pišček ves droban se prikazuje,
  nič več ni sledu nekdanje slave,
  ptič deluje, kot bi bil brez glave,
  revež, ki še davka ne plačuje.

  Tega plačevati pač ne zmore,
  kaj potem, saj to se zamolčuje,
  te stvari so piščku čisto tuje,
  saj živi na farmi od podpore.

  Bil naj bi po novem analitik,
  a veliko prej mu gre oznaka,
  piščku, izigrava ki veljaka,
  da zares propadli je politik.

  Prav zares se spomnijo ga mnogi,
  ko veliko se je svojčas kazal
  in oči naivnim ovčkam masal,
  zdaj v podobni bil bi pišček vlogi.

  Je dobil na farmi zadolžitev,
  naj za kandidata jarca vleče,
  zanj navija, se na kljunček meče,
  to opravlja pišček naj storitev.

  Brani jarca zdaj na vse pretege,
  pravi, da je oven dobre reje,
  bolj kisló pri tem se pišček smeje
  in otepa vidno se zadrege.

  Agitator zdaj je v skrajni sili,
  jarca kandidata ko zastopa,
  v slavi petih se minut okopa,
  da se pišček ti naravnost smili.

  • šmentanamuha

   :)

 • Catwoman

  Nad Hitlerjem je navdušenih čedalje več ljudi, ne samo Šarec in Biščak.

  • janez cepec

   sej pravem, zakuga pa ne, red je pa znou nardit. sploh so pa med WW2 slovenski dombrančki z žegnom slovenske Cerkve slovesno Dolfeku prsegl pred vesolno Evropo. obstajajo posnetki. LUZERJI, dons, se majo pa za slovensko vojsko. ja malo morgen.

   • Catwoman

    Največji luzerji so komunisti, ker so krvavo pomorili toliko lastnega naroda, da bodo imeli še njihovi prapravnuki, (potomci klavcev) , psihične motnje.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    A bejz, no , če bi kaj poznal zgodovino, bi vedel, da so prav komunisti sodelovali z nacisti, sicer pa-nauči se ze končno pisati pravo slovenščino, če si res pravi , ne le na papirju-SLOVENEC !!!

    • Tnček

     komunisti, fašisti in nacisti so bratje !

  • stajerc5

   Pa kako nebi bili!? Dolfi se je vseh svinjarij naucil od Stalina…

 • Janez

  JA !
  DROBNI ” ČEBLJAJČI KOMENTATOR” EX LDS BIŠČAK !
  Malo spomimja na ” našega” čenčavega ” LUCKYSSA, HUNA, J. CEPCA ITD.”
  NJEGOV ” OČITEK” GE. R. TOC – DA NI OPOVEDALA – KKOGA JE VOLILA?
  Je brezsmiseln.
  NESTROKOVNO JE VPRAŠANJE NOVINARJA RTV SLO – VOLITVE SO TAJNE. L.R. J. KOMENDA

 • Sašo

  Zakaj bi naj Šarec simpatiziral z nacizmom,s Hitlerjem ? Ne razumem pa kaj je narobe s tem da je odraščal v rejniški družini, pa četudi ni Slovenec, je bil vzgajan kot Slovenec in je naš, če se seveda ima sam za Slovenca .

  • karlina

   A bejz no, itak, vse lepo , ker je vaš, kajne, kaj vse pa pišete o gospodu Janši, iz kje ,da je in vse ostalo, itak-dvojna merila, kadar se gre za vaše

  • stajerc5

   “Nas” ???
   Kak si to luskan napisal, jejhata, ne bom pozabu….

 • Get Smart

  LDS in ZARES nista propadla, pač pa ju je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA postavila na stranski tir.
  Sta le tako imenovana “nova obraza”, čeprav je LDS “de iure” in “de facto”
  formalno pravna naslednica SKOJ-a, torej PODMLADKA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  (Savez komunističke omladine Jugoslavije),
  ZARES pa je le izrastek LDS-a. Tovariš Bišćak ni padel z Marsa, ampak je le LDS-ovćek,
  ki je bil delegiran v ZARES, saj je bil in bo vedno ostal GGOLUBIćEV kahlonosec.
  Po ZARESU so ustanovili PS, Bratjoške, Tomićke … po PS-ju pa SMC.
  Vsi člani SMC-ja so LDS-ovce in SD-ovce, torej kao mladi SKOJ-evčki in stari MURGL JUGOKOMUNISTIČNI prdci.
  (SKOJ
  Savez komunističke omladine Jugoslavije > USAOJ > USAOJ + SKOJ
  > USAOJ > NOJ > SKOJ + USAOJ (NOJ) > NOJ > SSOJ (Savez
  socijalističke omladine Jugoslavije) > ZSMS (Zveza socialistične
  mladine Srbije, 1990) > LDS (Liberalno demokratska stranka, 1992)
  > LDS (Liberalna demokracija Slovenije), potem so tu še njeni novi
  izrastki (obrazi): zares, mladi, zeleni, rjavi, jelinčići, unije,
  Šoltesi, Bratuške, IDS-ji, TRS-i, Violete Tomić … = SKOJ
  IDS smrkavca in TRS Kučanovega zeta, ki je kao postal “Levica”,
  je ustanovil kar KUĆAN na FORUMU21 v Hotelu Union.

  KPJ:
  KPJ > ZKJ > ZKS-SDP > SDP > SDP Slovenije > Združena lista > ZLSD > SD (Socialni demokrati).

  Kljub
  vseprisotnosti tovariša Milana Kućana, predsednika predsedstva
  Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki je
  mimogrede tudi predsednik FORUMA 21, tukajšnjega jugokomunističnega
  prihvatizacijskega oddelka,
  v primeru “organizacije” KPJ ne gre za
  “one man bando”, ampak za KOMINTERNISTIČNO izpostavo, ki na tem prostoru
  sliši na ime KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki se je v času 70-letne
  totalne TOTALITARISTIČNE diktature zaredila v vse pore telesa.
  Kominternacionalizem
  oz. tukaj njegova različica MURGLSRBSKORVACKI JUGOKOMUNIZEM, seveda
  skupaj z vsemi svojimi metastazami širom telesa (umori, pokoli, ropi,
  laži, pedrolezbofilstvo, pedofilstvo, muslićkulstvo …) pač PATOGEN, je
  zajedalski parazit v telesu, ni kakšna levanka rukić ali desanka šakić,
  ampak je kužna klica, je SMRTNI virusni patogen.
  nenazadnje se celo sami tako predstavljajo:
  “Mi (torej MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA)
  SMRTNI NEPRIJATELJI SVAKOG BLAGOSTANJA, REDA i MIRA …”
  Je
  OKUŽBA ne le levanke rukić in desanke šakić, VIRUS “smrtnega
  neprijateljstva do ljudi” je razpašen po celotnem telesu, obe nogi,
  glava in vsi ostali organi so okuženi.
  Brez zdravljenja, torej brez
  odprave vzroka, torej brez odprave kominternistično MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEGA patogena, bo telo podleglo.
  Prvi korak na poti okrevanja je zavedanje bolezni.
  Če ne vemo, da smo bolani, se tudi ne zdravimo, kajne.
  Kominternistični
  in tukaj predvsem MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop (jugokomunistična
  agitatorska propaganda) želi prepričati ljudi, torej v naši prispodobi
  prepričuje telo,
  – da ni bolano,
  – da je pač takšno, da je VIRUS sestavni del telesa,
  – da je takorekoč vaša levanka rukić, ki da se v ničemer ne razlikuje od desanke šakić, ki da sta “isti” nje
  – in da je VIRUS takorekuč NUJEN sestavni del organizma.
  Je res?
  Ni.
  Vsaj ne zdravega telesa.
  Je pa nujni sestavni del bolanega telesa, okuženega telesa, telesa, ki se ni zmožno ubraniti zajedalcev.
  Prvi korak v procesu ozdravitve je torej RESNICA o bolezni.
  Ozaveščanje o bolezenskem stanju.
  Sledi odkrivanje VZROKA — ta je za obravnavano bolezen že znan in sliši na ime KOMINTERNACIONALIZEM Komunistične internacionale
  oziroma njegove lokalne različice
  MURGL SRBO RVACKE itd. = KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  Sledi terapija.
  En obisk pri zdravniku in odstranitev enega majhnega dela okužbe (vrnitev JUGOSLOVANSKE ARMIJE u otađbinu nje) pač ni dovolj,
  nujno je okrepati pri centrih razrasta — “žariščih”,
  ta
  pa so takorekoč vse “javne službe”, kamor je PARTIJA zasejala seme zla
  (vse UDBAške poturice po vseh sort izumljenih uradih, sekretih,
  sekretariatih …
  – društvih za prodajanje megle
  – društvih za hvatanje krivina
  – društvih za sviranje kurcu
  – uradih varuhov MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH pravic
  in ostalih uradih za neprestano črpanje denarja iz državne blajne,
  pa vsi amnestiji in ostale kaviar komunistične international pridobitve,

  začenši
  pri t. i. 3 (treh) “vejah oblasti”, ki si jih MURGLSKA KOMUNISTIČNA
  JUGOSLAVIJA po “kakor štetju” (kakor volitev) določi:

  — Državni zbor – zakonodajna oblast
  — Vlada RS – izvršna oblast
  — sodna oblast.

  Vse to je trenutno pod totalno kontrolo TOTALITARISTIČNEGA MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA kužnega PATOGENA.

  Za odpravo te kuge obstajata 2 svetovno znana načina:

  1. organizacija POŠTENIH VOLITEV in predvsem POŠTENEGA ŠTETJA
  (kar ob totalni splošni in še posebno medijski okupaciji ni tako enostavno, kot se sliši),

  2. če ne gre zlepa, gre z grda.

  Kuga totalno kontrolira tudi t. i. 4. vejo — MEDIJE,
  vendar pa moramo te ločevati:

  RTV
  SLO in STA (srboslavska tiskovna agencija) sta OKUŽENA — sta sestavni
  del okuženega telesa in pomembno žarišče, vendar pa sta ozdravljiva,
  POOP Kanalizacija je v lasti JUGOKOMUNISTIČNEGA nabiralnika v oazi,
  Planet je uradno kao kominternistični hibrid, ki pa parazitira samo in le na blagajni, na ljudeh,

  Skoraj
  vsi radiji in pa Delo, Dnevnik, NEDELJSKI, Večer itd. in vse njihove
  revialne izdaje, pa Mladine itd. od gorenskih do dolenskih, od
  primorskih do prekmurskih glasil … ki pa so V LASTI KUŽNE JUGOSLAVIJE,
  v lasti, v lasti (sledi toku denarja), sledimo? v lasti KOMUNISTIČNE
  PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  ti niso ozdravljivi, jih bo pa zdravo telo
  izločilo kot vse ostale sekrecije oziroma bodo v zdravem telesu
  pocrkali, saj bo vsako od teh zarejališč watchdogićev v PRAVNI DRŽAVI
  crknilo že po pri objavi LAŽI, za katero bodo morali odgovarjati.

  Z besedami Človeka:

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • radames

   Zakaj tudi sem hodiš smetit???
   A ti razumeš, da si neznansko tečen?

 • samsara

  He, he, he…
  Zunajčutno…

 • samsara

  Ne morem pozabiti albanskega izgleda, ki ga ni mogel podedovari po lepi slovenski materi. Pa Mačkovih brčic in še česa, pa izkazovanja posebnih časti takratnemu albanskemu predsedniku, ko je bil ta na obisku v Sloveniji. Pa udbovci so si lahko privoščili vse kar so si v svoji patološki pameti zamislili, in še vedno si.
  Pozdrav tudi tebi!

 • učko

  To, Bojan POŽAR, skur’ svinje režimske in njihove trabante, mi smo s tabo !!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!