Šarec v Kamniku prijateljem ukinja plačevanje koncesnin, razliko krijejo davkoplačevalci!

Foto: STA

Skoraj dva tedna po parlamentarnih volitvah kljub prvemu mestu SDS še vedno ni povsem znano, kdo je v resnici zmagovalec volitev. Že na večer volitev je namreč Marjan Šarec, ki se je s svojo stranko uvrstil na drugo mesto, napovedal sestavo t. i. šank-koalicije, ki jo druži zgolj nasprotovanje SDS oz. Janezu Janši. Po dosedanjih pogovorih Marjana Šarca s prvaki preostalih strank (razen SDS in SNS) naj bi bila nova »koalicija voljnih« brez SDS vse verjetnejši scenarij.

Toda vprašanje je, ali si takšne vlade ljudje res želijo. Včeraj je namreč spletni portal Kamnik.info objavil informacijo, da je Občina Kamnik Komunalnemu podjetju Kamnik, koncesionarju izvajanja storitev javne službe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode v občini Kamnik, s spremembo odloka ukinila plačevanje koncesijske dajatve v višini 30 tisoč evrov, občani pa zaradi tega za storitve ne bodo plačevali nič manj. Kot so pojasnili na občini, se bo zaradi povečane vrednosti infrastrukture dvignila tudi cena najemnine in omrežnine, odpravljena koncesijska dajatev, ki jo plačuje Komunalno podjetje Kamnik, pa se bo amortizirala v najemnini.

Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.

Zasebno podjetje z javno zvenečim imenom
Ob vsem tem je zanimivo, da občani od teh sprememb ne bodo imeli ničesar, ampak bodo veliko večjo korist imeli Šarčevi politični prijatelji. Direktorica Komunalnega podjetja Kamnik je sicer Anča Cvirn, družina Cvirn pa je po nekaterih podatkih večinska lastnica podjetja, v lasti imajo tudi svoje družinsko podjetje, ki se ukvarja s tehničnimi pregledi in čiščenjem vozil. V primeru Komunalnega podjetja Kamnik gre torej za povsem zasebno družbo, kljub “javno” zvenečemu imenu, celotna družina Cvirn pa tudi sicer politično močno podpira Šarca.

Je pa ta primer vsekakor svojevrsten kazalnik, kakšen model vodenja države nas čaka, če bo Šarec postal premier. Prosperirali bodo predvsem njegovi prijatelji, medtem ko bomo razliko krili davkoplačevalci. Čisti klientelizem, torej.

Demokracija

 • piko8

  Kaj pa lahko pričakujemo od KOMEDIJANTA, kot podpiranje korupcije, kraje in laži???

 • Olga2345

  Šarec je ogoljufal tudi volivce, saj se je predstavljal za “rešitelja” razmer v Sloveniji…zdaj mnogi ugotavljajo, da so volili mačka v žaklju… Žakelj nosijo Kučan in udbomafija…

 • branči

  ali ima moj glas odločitve kakšno veljavo? ali ima glas odločitve 25% volivcev kakšno veljavo? dejte vsi tisti, ki stojite za svojo odločitvijo uveljaviti svojo voljo! ne pustimo rdeči sodrgi, da nas potepta v blato, kot, da nas nikdar ni bilo! če bo treba, bo kljub svojim častivrednim letom aktivno obranil našo odločitev!

  • WISKY 1000

   to bando rdečo jaz nisem volil in jo ne priznavam,volilni zakon je potrebno pod nujno spremenit.

  • SIMON ROZIC

   Kučan leta z griča na grič in za sabo pušča glasne krike
   svojega propadlega kraljestva rdečih s…nj!!!!

 • Delta

  Tako imenovana “svobodomiselna” koalicija, ki se tvori pod taktirko večnega GG bo narejena tako, da bo vsak od svobodomiselnih (duhovito) dobil svoj košček državnega gospodarstva ali eno od korupcijskih igrišč, mi ostali bomo pa lahko le še svobodomiselno odjahali v sončni zahod. No, če bosta meji z Avstrijo in Italijo sploh še odprti, seveda. To je zadnja “leva” koalicija v Sloveniji, ker naslednje ne bodo več potrebne, saj Slovenije ne bo več. Najbližja Slovenija bo v Clevelandu.

  • SIMON ROZIC

   Odlično-resnično! B.p.

 • Anton

  kako ni jasno , kdo je zmagovalec volitev, to je bedasta trditev,al pa zavajujoča, nevem kaj je huje mislim halooo Nova24??? Če nekdo zmaga skoraj z dvakrat več mandati kot drugouvršečni je janso da je le ta zmagovalec volitev, tudi ne relativni kot nekateri oz večina ljudi želi relativizirat genialno zmago eminentnega, spoštovanega Gospoda Janeza Janše, zakaj genialna, zato, ker vkolikor bi imel spoštovani, eminentni, Gospod Janez JANŠA, tako medijsko podporo kot sicer ostale stranke praviloma iz levega bloka, bi ler ta zmagala z večino mandati v parlamentu in sicer 46 +, tako da, janez JANŠA Je zmagovale in hudo je ker tu gor na Novi24tv poslušam te floskule, kao da se še dosedaj ne ve kdo je zmagovalec.

  sarkazem press

  • Soave

   + + + + + + + + Reče se bobu – bob. Je zmagovalec, a vladal žal ne bo.

  • SIMON ROZIC

   Ne, vse TV “kuće” so bile zasedene z Užaljenim Cerarjem,
   ki so mu svetovali odstop, da bo postal medijska zvezda in
   -JE! Skoraj 12 ur na dan poslušamo njegove naučene stavke,
   tožbe in ostale bebarije….TV hiše pa so dobro plačane iz
   našega davkoplačevalskega denarja in – svet se vrti okoli
   zverižene osi!!!!

 • Jaka Sraka

  Kdo in od kod je ta Šarac?

  • Franc Šink

   V JNA je bil to vrste puško mitraljez.

   • SIMON ROZIC

    Danes je to Kučanov patronček!!!!

   • Franc Vidrih

    Ja, ga poznam. Brez nabojev je le kup težkega železa, kakor Marjan Šarec brez programa.

    • večni srb

     Šarec je bil tipično orožje super partizana Šamarđije, ki je z njim v eni roki klatil nemške bombnike iz neba, v drugi roki pa je podpiral jermenico z naboji.

     Iz teh junaških prizorov naše slavne preteklosti, je SIlvester Stalone ustvaril popularni lik Rambota, simbol sodobne neoliberalne demokracije.

  • SIMON ROZIC

   Iz Šarantanije pri Donjem Vakufu!

 • Franjo Trojner

  Politična levica in njej servilni mediji so lagali pred, med in lažejo po volitvah!
  Janša nikoli ne bo sklenil koalicije z politično levico, gotovo ne v škodo svojega volilnega programana, načel in tudi v škodo države in državljanov ne.
  Šarcu se jebe za državo in državljane, njemu gre, kot vsem levičarjem samo za oblast, kar ves čas trajanja politične kampanije niti ne skriva. Šarec bi skleno koalicijo tudi z Putinom, če bi mu to omogočilo vladati.
  Šarec je svojo pripadnost, zavezanost levi politični ideologiji in ideologom ves čas volilne kampanije spretno skrival, ker si je želel pridobiti glasove liberalcev, ki so mu po večini svoj glas na volitvah tudi dali, a jim je kmalu pokazal svoj hinavski levi fris.
  Šarec na bližnjih predčasnih volitvah ne bo prestopo parlamentarnega praga, njegova instant stranka je crknila še predno je prav zaživela in tega se Šarec zaveda, kar zna biti škidljivo za demokracijo v naši državi.

  • Franc Šink

   Ne lažejo več sedaj so se potuhnili in utihnili.

  • Soave

   Nekaj časa sem mislila, da položaj v državi kar kliče k takim spremembam. Skleniti koalicijo s politično levico !!Da v sili hudič muhe žre. Da je potrebno biti zraven.
   Sedaj je jasno, da kaj takega komunjare ne bodo dopustili.

   • Franjo Trojner

    Naša država vlade narodne enotnosti ne potrebuje, takšne vlade se stavijo ob drugačnih, bolj kritičnih, usodnih trenutkih.
    Slovenija danes potrebuje, močno, odločno načelno vlado/koalicijo, ki bo znala in zmogla speljati vse nujno potrebne reforme tudi volilnega sistema, uravnotežiti zunanjo politiko, rešiti spor o meji in NLB z Hrvati, najti pravi odgovor na ilegalne migracije, hkrati pa z EU najti modro rešitev, da ne plačamo več milijonske kazni zaradi neprodaje državne banke NLB. Pol je tu še zadeva drugi tir in na štrajk napaljeni sindikati javnega sektorja, pa neupoštevanje odločb USTAVNIH SODNIKOV/SODIŠČA, pa beg možganov v tujino itd.
    Zadeve se kopičijo že od Pahorjeve vlade naprej, gromozanska škoda je že storjena in najbolj vidna v prezadolženi davkov polni državi, v abnormalnih čakalnih dobah v zdravstvu, v podhranjeni/ nepripravljeni SV, v nepravni državi ,v begu možganov in zadolženi državi mizerno plačanih delavcev in še slabših penzij.

    • Soave

     Se strinjam. Sem pa mnenja , da so časi usodni in kritični ! Torej ?

     Vendar pa se bo tako lomastenje po zakonih, ali celo Ustavi na ta način nadaljevalo. To je tudi edini namen vladanja levakov.

     • Franjo Trojner

      Sam bi podpr vlado narodne enotnosti edino v primeru vojne ali po vojni, morda tudi ob bankrotu ali veliki naravni katastrofi.
      V demokraciji volilci z oddanimi glasovi povemo česa si želimo in kdo naj to izpelje! Relativna zmagovalka volitev je stranka SDS, njen volilni program, ki ga iz obveznosti do volilcev in države sedaj mora izpeljati!
      Vsaka na silo skup zbobnana nenaravna politična in programsko izključujoča koalicija/vlada je v škodo države in državljanov, pa tudi prevara volilcev!
      Sam vidim rešitev v novih predčasnih volitvah, škoda, da ne že po novem na referendumo že potrjenem večinskem sistemu.

 • šmentanamuha

  E, moj Šarčina, še mandata za sestavo vlade nisi dobil, pa že deluješ na polno v imenu globoke države. Zakaj so te strici izbrali za dirkalnega konja? Zato ker si dovolj butast.

  • SIMON ROZIC

   Ja, res je, dirigentsko palico , oziroma bič so mu vtaknili
   kar v rit, tako, da lažje reagira na rdečo cunjo!

 • Soave

  Hja. . . . . ker bo vodil novo vlado, je preverjen od glavnega šefeka. Pomaga vsem ta pravim in polena pod noge meče onim drugim.
  Dober Jančičev članek o prikrivanju – ali bolje o molčanju – lumparij njegovih somišljenikov,Preberite tudi komentarje !

  https://spletnicasopis.eu/2018/06/13/zasebno-sodba-o-neplacanih-racunih-v-kampanji-ni-za-javnost/#comment-3824

 • Aton

  Mali veliki Zoki

 • Krtača 20

  Zakaj je zdaj cela Slovenija blokirana ker nesposobni janšek zavlačuje in ima celo državo za talko? Namesto da bi sprejemal zakone, čakamo bremzo janšo da preda štafeto drugemu. Torej še enkrat, vsi vemo da je nesposoben, čemu zavlačevanje?

  • večni srb

   Ker ne čakamo zakonov ampak se nam ne mudi sprejemati Pahorjeve brutalne reforme, ki bodo iz Slovenije dokončno naredile pravo vojaško policijsko džamaherijo, ki se je še stoletja ne bomo mogli znebiti, če sploh še kdaj.

   • Krtača 20

    Torej če prav razumem, če janšek ne more vladati, bo vsaj poskrbel da bo razjebal celo Slovenijo do konca? Če je to tko, ga na naslednjih volitvah ne bo v parlament.

    • večni srb

     Hm, pojma nimam kaj bi Janez rad, vem pa, da ga vedno pošljejo v bitko kadar mora nekdo narediti nekaj dolgoročno slabega in nepopularnega. Saj zato obstajajo vojaki, menda je jasno, da v vojnah ne sadijo rožice in tudi ne delajo sklecev zato, da bi lažje vrtnarili. Janša je vojak, ko on zakliče zbor, morajo vsi pustiti svoje delo in se takoj postaviti v vrsto, kjer se najprej preštejejo. Prvi, drugi, prvi, drugi… koliko jih je sploh še ostalo. Šele organizirane ljudske množice so se sposobne dvigniti na dovolj visok civilizacijski nivo, ki ga zahtevajo take posebne operacije.

     Da bi bolje razumel levičarsko filozofijo, pa ti najprej svetujem poslušanje vsaj 50 ur Žižekovih dolgoveznih predavanj, kjer v svojem diliriju razkriva mehaniko sodobne politične ideologije. Mogoče se njegove šale zdijo groteska in njegove vizije nezaslišane, vendar za razliko od večine nakladačev, zelo dobro ve kaj govori in lahko te elemente vsako opazi jasno izražene v celotni globalni sferi. Če bi Janša lahko razjebal Slovenijo, bi bil Žižek prvi, ki bi ga z vsem srcem in dušo podpiral. Od njega lahko pričakujemo kvečjemu uravnilovko, edina prava anarhistična sila smo danes samo še kritični komentatorji. Po mnenju radikalne levice, je svoboda možna edino v strogo reguliranih okvirjih, zato se sprašujem, ali potem tudi korupcija deluje in lahko rečemo, da je korupcija možna edino v strogo reguliranih okvirjih, kjer se vsaka svoboščina razume kot ogrožanje idealnega ravnovesja? Na tem mestu se velja odločiti, hočemo regulirati svobodo ali zgraditi še močnejši skorumpiran aparat, ker oboje naenkrat pač ne bo šlo.

     (namig: svobodni ljudje so največja grožnja vsakega reda in morale).

     • Krtača 20

      Imaš svobode kolikorhočeš in večina se je svobodno odločila da pač janška ne podprejo. Treba bo prebolet.

     • večni srb

      Narobe večina se je odločila, da ne podprejo nikogar. Tistih 52% je meni sumljivih, nikjer ne piše koliko glasovnic je bilo neveljavnih ali samo delno izpolnjenih.
      Najbolj pomembno dejstvo v tem trenutku je koliko slovenskih državljanov AKTIVNO podpira svojega predstavnika, in tu je Janša daleč spredaj, vi se boste pa skregali in raztepli med sabo, če ste vsaj pametni, ko že niste inteligentni.

  • WISKY 1000

   Loj si,bolek

  • Vlado77

   Ti pa se v politiko ne razumeš. Ne smeši se s tvojimi zapisi prosim

  • Darinka Igličar

   MALO SUTRA KETAČA POJDI PUCAT:

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO)

  V Sloveniji smo dolgo govorili o tem, da bi bili druga Švica. In kaže, da nam je pri nečem le uspelo. Nemški inštitut Bertelsmann ugotavlja, da je globalizacija največ koristi prinesla Švicarjem, takoj za njimi, na drugem mestu pa smo Slovenci. Upoštevajoč standarde kupne moči je globalizacija med letoma 1990 in 2016 vsakemu od nas prinesla skoraj 60.000 evrov koristi…. Bravo Cerar, samo tako naprej. Takoj v koalicijo s Šarcem, Alenko, Židanom in LEVICO…in naj se zgodba o uspehu nadaljuje.

  PS: Janeza Janšo in ostalo SDS falango pa naterat hrane in pijače delit beguncem na meji :)

  • Krtača 20

   Hja janša ne bo mogel skrit podatkov, da je divje privatiziral podjetja, ustvaril največ kreditov v tujini in celotno vladanje ustvarjal deficit države. Skratka aktivno potapljal Slovenijo. V času Cerarja, kredit pada, Slovenija je v plusu, kupna moč spet raste, brezposelnost pada…. Sicer so koraki majhni a vsaj so v pozitivno smer. Tudi tega se ne da skrit.

   • Tweety Bird

    Koraki si res morda majhni, a gredo naprej. Janša bi delal sicer večje korake…nazaj :)

    • Krtača 20

     Jebe se njemu za narod. Važn da je kler zadovoln pa njegov ameriški cia pa da njemu kapne v žep.

    • WISKY 1000

     komunajzarce,kuhat in na 24 kurnik takoj.

  • WISKY 1000

   Komunajzarji,vas žre,ker je Janez zmagal,vaš klovn pa ne bo dolgo kradel za vas.

   • Miro

    ja res je “zmagal”

    • WISKY 1000

     Za poštene slovence je zmagal,za vas,ker pošteni nikoli niste bili in nikoli ne boste pa ne.

     • Miro

      seveda zmagovalec je….za “poštene”…..hahahaha samo da je teh bolj malo…

     • WISKY 1000

      Sebe si pozabil šteti zraven.

     • Miro

      hahahaha…… pa tak zmagovalec ki Zbor senilnežev prosi za pomoč, da bi nekoga prislil, da bi šel z njim v španovijo….

     • WISKY 1000

      Nove volitve

 • večni srb

  EH, zdaj ga poznajo.

  Županje postal kot Serpentinšek, ena od tistih redkih imitacij, ki ne karikira nikogar osebno ampak je šlo za izmišljen lik tipičnega bistrega kmetavzarja. Parec je boljši igralec kot imitator, slabo obvladuje glas, vendar zna videti sebe znotraj celotne scene. Kaj je drugo igra kot prenos zavesti v imaginarno sfero, kjer si pač igralec domišlja, da je nekdo drug in kar je še bolj pomembno, da ga drugi vidijo kot si je zamislil, pri čemer mora čim bolj potlačiti in zatreti svojo pravo identiteto , ki lahko vdira v fluidno kontrolo lastnega telesa. Na radiju ne vidimo nič od tega, poslušalci so začutili, da v vlogi Serpentinška zelo uživa in sproščeno zbija satirične šale na klasičnega slovenskega avtokrata, kakršna je večina delavčkov in kmetavzarjev.

  Ko so v Kamniku enkrat dojeli šalo in so ga nastavili za župana, ga masovna sinteza vleče naprej sama od sebe, kot ena človeška lokomotiva, obešena na popularno lokomotivo, ki je ne more ogroziti nobena resna politična tema. To pomeni tudi, da strici medtem nemoteno vladajo, narod je dobil svojega Velikega prijatelja, oni skrbijo pa za posle kot običajno.
  Kaj reče svojim občanom na sestankih s krajani, verjetno se zgovarja na Ljubljano, kjer je treba najprej spremeniti politiko, šele potem lahko odpravi neljube ukrepe, ki ustrezajo predvsem njegovim benevolentnim sponzorjem.
  Drugi razlog za njegovo politično moč je pa preprosto dejstvo, če ne bi bil on, bi bil pa kdo drug, mogoče eden od tistih kretenov, ki so bili župani pred njim in do danes ne morejo sanirati vseh njihovih napak.
  Največja žrtev dosmrtnih županov je mesto samo, prav zato, ker je vse v najlepšem redu, Marjan je OK, občani so OK, vse je OK, kar je običajno največji razlog za skrb. Seveda ni vse OK.

 • samotoje

  Naj samo dodam k večini komentarjev: Anča Cvirn je vedno politično močno podpirala “prave ljudi”.

  • Nšo-či

   Ali se ne bo nikoli upokojila?

 • Krtača 20

  Janša sestavlja koalicijo: 25%+0%+0%+0%+0%…….

  • večni srb

   Četrt od polovice je še vedno več kot pol.

  • šmentanamuha

   Kako zanimivo je opazovat levičarje, ki z naluknjano barko plovejo proti odprtemu morju in se veselijo, ker so glavnega krmarja pustili na obali … ker mislijo, da obvladajo.

 • Krtača 20

  Zanimiv da Šarc še nič naredil ni, pa ga že pljuvate po dolgem in počez. Medtem ko je janšek čist ko devica Marija…..

  • večni srb

   Kako to misliš nič, pustimo tiste bedne honorarje od Gaga, kako dolgo je pa že župan?

   • Krtača 20

    Mišljeno je, ni švercal orožja, ni jemal kreditov pri balkanski mafiji, ni vlačil tujcev v državo da ga podprejo….. Itd

    • večni srb

     Hja… mogoče pa res ne, no, verjetno je starim mamkam koln nosil v stanovanja pred zimo in spremljal otroke med prehodom čez zebro.

    • WISKY 1000

     Seveda ni,nekaj boš prispeval za odškodnino krtaček,hi,hi…

  • Schemva Miro

   Saj res ni nič naredil,v dveh mandatih,dva rondoja in cel kup pufa,totalno nesposoben za vodenje bilo čega,kaj šele države.

 • WISKY 1000

  to je komaj začetek klovna,kaj šele bo,adijo Slovenija.

 • Krtača 20

  Desne ovce ste vidl program sđs? Janšek vam je poslal slikico desetih mapic in ste kar srečni?

  Drugač pa lahko program sđs 2018-2022 najdete na tej povezavi. Pa obilo sreče pri branju hehehe ovce desne: https://www.sds.si/program/volilni-programi-sds

  • večni srb

   Kaj točno boš ti osebno s posameznimi členi programa pridobil ali izgubil?

   • borko

    on je cel zgubljen

    • večni srb

     Za tebe imam isto vprašanje.

  • WISKY 1000

   Krtačar nima pojma,lepo je,da našega Janeza sanja že od tretjega junija,spati mu ne da.

  • Miro

   baje da bo drug teden Jajo vezal sprejem teh zakonov na odstop. Če zakoni ne bodo sprejeti bo odstopil kot “predsednik vlade”… nato pa sledi pritožba na US

 • montyamp

  Ne pozabite , astrološka psihologija pravi , da je serpentinšek rojen kot Stalin .
  Stalin je pa poklal 30 mio. Rusov , se pravi svojih , kot so slovenski gošarji svoje zazidavali .
  Nepotizem, klientelizem , korupcija , to so vrline stalinistov , katerih pod Alpami še ni zmanjkalo .
  Nasprotno , namnožili so se kot podgane , saj so uničili zdravstvo do te mere , da Slovenci izvažamo bolne otroke in dohtarje , zato pamet v roke pri sestavljanju vlade .
  Gorenjskega Stalina , izbranca murglosrbskega halbmadžarskega prekmurca žveplenega pritlikavca , so stari udbovski fosili lansirali butastim slovenistancem pred volitvami v levi prekat rdečega fašizma .
  Zgleda da jim zmanjkuje kadrov , Šarec je zadnji žebelj v murglosrbsko krsto udbopartijske teroristične celice .

 • montyamp
 • Osti jarej

  …in koalicijo sestavlja

  • antimur

   Med sestavljati in sestaviti je velika razlika

   • Osti jarej

    …..z janšo bojda nihče noče v koalicijo ,torej bo kohl minister,pa lenča tudi…..morda bo pa tkole:LMŠ+ SMS+SD+NSi+ desus+lenča=50 glasov…če pa NSi ne pride v poštev (slišati je bilo drugače),pa jelinčič….=46

 • Osti jarej

  “Bogi Šarec. Vsi mu utrujajo z nekimi programi, človek bi pa rad samo vladal in delal red.

  (vir: Twitter)”(… Tako Prstan, “Twitter account” nesojene liberalne stranke Blaža Vodopivca, med pogajanji Marjana Šarca o novi vladni koaliciji.)

  • WISKY 1000

   ti imaš tudi fuullll oprane možgančke,kot rdeči mirko

 • Osti jarej

  PISMO GOSPODU

  Ne prihajaj Gospod …
  resnično! Ostani tam zgoraj
  s hozano na višavah
  s krasnim razgledom na
  človeško nespametnost
  nikar se ne vračaj na Zemljo,
  bog te nima rad saj boš
  s prihodom povzročil
  še več trpljenja razdejanja
  in pretrpke bolečine
  narobe bi bil razumljen
  tako kot že prej
  kakšna ljubezen
  nekaj naj gre k vragu
  namesto ustoličenja
  kralja vseh kraljev
  bi verjetno dobil mesto na kaki katedri prestižne univerze v Wyomingu ali Iowi
  če ne celo položaja v znanstvenem inštitutu a ne zaradi svojih dvatisočletnih raziskav
  ter opazovanj človeške vrste, kje pa, bog vari kljub večni mladosti si za mladega raziskovalca vendarle nekoliko prestar pa tudi precej zastarelih nazorov strpali bi te
  v ličen gromozanski steklen glaž s formaldehidom ga vtaknili v eno tistih blindiranih vitrin in te postavili na ogled vsakomur ki bi si želel pobliže ogledati edinstven primer ene največjih zablod človeštva saj tvoji razvpiti čudeži ne bi presunili nikogar več
  iz vode zna narediti vino skoraj vsak prefrigan oštir bolne zdravi že vsak pezde
  v kimonu in z manbunom
  ostalim trikom pa bi se smejali
  celo alkimisti srednjega veka
  Nain je poln brezbožnežev
  ki bi te kamenjali do ponovne smrti
  priznajmo pa si tudi da si milo
  rečeno nekoliko prepozen …
  bog pomagaj, kako naj bi pa vedel,
  saj nisi vsemogočen
  aja, pardon, si!
  No, pa se ne zdi da bi bil,
  si pa poseben to pa
  gluh, slep, slabo odziven,
  kot bi bil katatoničen jebemti boga!
  Menda vse vidiš in veš,
  zato tudi ne prideš,
  ti ni do tega, da
  bi te zdravili, kaj?
  Uh, že vidim kako
  bi te pitali z zdravili
  PTSD, bipolarna motnja,
  depresija, pa saj ni čudno …
  precej gorja si se nagledal,
  če nas dejansko spremljaš
  tu doli ko se koljemo
  pobijamo in pehamo
  za bogsigavedi čim
  obrni se proč Gospod
  zazri se nekam v Vesolje
  tja onkraj Andromede
  poišči manj krvoželjne
  organizme naredi
  kaj pametnega in seveda
  pozdravi očeta …
  tukaj je šlo vse v božjo mater.

  http://www.publishwall.si/kostinmozeg/post/263685/pismo-gospodu

 • Burek Burecki

  Kriv je seveda vas kapitan saj noce zapustit korita in se umakniti iz cirkusntskega parketa. Ce bi bebec zaustil stranko bi sds prejela dovolj glasov za sestavo vlade brez teh komuno-lopovov. Tako je pa nadvlade zeljan in sili z glavo skozi zid. Koalicije setavil nikakor nebo, jo bo pa ta drugouvrsceni luftmesser …

  • xtc

   Ne nabijaj osel lažnivi zabiti.,ve se zakaj se gre pri dstavitvi JJ prevzetje in uničenje stranke,tako kot so to z SLS,KD in SKD naredili Zagožni,Rejci,polajnarji,podobniki in še kdo.,ki jih je poslal Kučan.

   • Miro

    hahaha jebote Kučan…. pa saj ti je vsaka druga beseda “kučan”

    • WISKY 1000

     kaj je mirko mirkotov,si žifčen,se ti že dela lukna u vampu?

     • WISKY 1000

      vozi na 24 kur,kolkrat ti bom moral še napisat,kaj se sliniš tu gor na najbolj poštenem,realnem portalu.

   • žogica

    Kučan se ima fajn!

    • xtc

     Ni videt hudo živčenj ve da se nekaj obeta kmalu.

  • šmentanamuha

   Zakaj bi kapitan, ki dobro obvlada svoj posel, zapustil krmilo? To bi bila norost. To so predvsem mokre sanje levičarjev.

 • Osti jarej

  Uspešen podjetnik s polno ritjo vsega ni postal le zato ker je imel nos za posel, temveč predvsem zaradi tega, ker je bil povsem brez obraza. Marsikomu je zabil nož v hrbet, mnogim je metal polena pod noge, a si s tem ni belil glave. Črtil je svoje zaposlene, ki po njegovem niso stali na lastnih nogah in so bili brez hrbtenice, da bi se mu zoperstavili. ‘Spravi se mi spred oči!’, je zabrusil enemu od njih, ki je hotel povišico, saj je bil v podjetju že dvajset let, vse od dne, ko je s trebuhom za kruhom prišel iz Slavonije, še vedno pa je živel iz rok v usta.
  Nekega dne mu je eden od podrepnikov nesel pod nos, da nameravajo delavci spustiti vse iz rok in da ne bodo mignili niti s prstom, dokler jim ne poviša plač, saj oni na svojih ramah nosijo največje breme. Tistikrat so se mu prvič zašibila kolena

  nadaljevanje tukaj http://www.publishwall.si/kostinmozeg/post/257839/izmisljena-zgodba-o-tem-kako-so-prijeli-bika-za-roge-oziroma-sefa-za-kravatlc

 • Osti jarej
 • Gr Enze

  ŠAREC JE EN DREKAČ KUČAN PA TADRUGI

 • Kučko pod pručko

  Prevzeten, da bolj ne bi mogel biti,
  to kaže nam privzdignjena mu brada,
  kot da bi gledal vožda iz Bel grada,
  tud’ on jih bo dobil bo svoji riti.

  • Franjo Trojner

   Čujte vzporednic je kr nekaj, mene bode v oči ta fanatična, egoistična, narcisoidna mimika, drža in vedno bolj tudi retorika podtaknjenega novopečenega politika Šarca. V zgodovini se nejde kr nekaj popolnoma sličnih Šarcu, vsi so na svoje ljudstvo gledali z viška in z močno privzdignjeno brado, je to zgolj slučaj ali jih Šarec zares posnema, igra pa naj presodi vsak sam.

  • WISKY 1000

   toti ni šarec,on je šarac

 • xtc

  Kdor je prebral intervju v Svet 24 z glavnim drekačem,ki v Sloveniji meša drek in širi razdor in hujskaštvo-
  Mu je takoj po besednjaku jasno kdo je tisti ,ki širi sovraštvo in razdor in kdo je za Šarcem.
  Strah ga je bojda ja upravičeno bo levake lahko strah,ko bo tole zaštekalo SLO pa v bankrotu,takrat pa pridejo računi saj prazne obljube pač neumni raji ne bodo več nič pomagale.

 • xtc

  Judje so vse bolj glasni zaradi antisemitizma v Sloveniji,levi drkači,so spet skušali prodati tezo ,da sovraštvo širita desnica in JJ a jim je predstavnik Judovske skupnosti hitro pojasnil ta glavne akterje MMC,Delo,Mladina,RTVS,Popo TV in predvsem levičarci mediji,ki selo poveličujejo palestinski terorizem in pobijanje Judov.
  Tole bo zanimivo levaki vse bolj tacajo po žuljih Judov.

  • Franjo Trojner

   Čuj vzporednic je kr nekaj, mene bode v oči ta fanatična, egoistična, narcisoidna mimika, drža in vedno bolj tudi retorika podtaknjenega novopečenega politika Šarca. V zgodovini se nejde kr nekaj popolnoma sličnih Šarcu, vsi so na svoje ljudstvo gledali z viška in z močno privzdvignjeno brado, je to zgolj slučaj ali jih Šarec zares posnema, igra pa naj presodi vsak sam.

   • Miro

    joj a spet je nekdo podtaknjen…. spet so nekoga nastavili…. samo da bi velikega demokrata zjebali, kaj? kako vas moti tale Šarček, ki bo naredil kar jajo NE zna

    • Franjo Trojner

     Čuj saj je ta tvoj Šarček sam pred volitvami non stop jecljal, da ne bo stavil koalicije/vlade ne z Kučanom in ne z Janšo. Da je baje čas za politiko novih obrazov in nove neetablirane stranke. Sedaj pa gre v koalicijo z Kučanovo/Židanovo SD, Rjavčevim Desusom, Cerarjevo SMC, ki jo je Šarec celo volilno kampanijo napado in ZAB!
     A zdaj že samim sebi lažete Miranček?
     To pisano kurjo levo koalicijo je palček iz Murgelj z vsemi svojimi mediji forsiro ravno iz razloga, da ostane prav vse, kot je in da g. Janezu Janši, stranki SDS, politični desnici prepreči speljati nujno potrebne reforme, ki bi Slovenijo izstrelile med bogate in srečne narode EU in zahodne napredne civilizacije.
     Čuj ali ste vi vsi na politični levici tako malce sado/mazo???

     • WISKY 1000

      Franjo,pusti totega mirkota,vesel je ker ima takšno ime kot jamrač miro,dobro mu je možgančke opral,saj nima pojma o politiki

   • xtc

    Med Nacional socialisti in socialistii,komunisti ni velikih razlik no Šarček namreč obožuje Adolfa,kar pove veliko.

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO)

  V Sloveniji smo dolgo govorili o tem, da bi bili druga Švica. In kaže, da nam je pri nečem le uspelo. Nemški inštitut Bertelsmann ugotavlja, da je globalizacija največ koristi prinesla Švicarjem, takoj za njimi, na drugem mestu pa smo Slovenci. Upoštevajoč standarde kupne moči je globalizacija med letoma 1990 in 2016 vsakemu od nas prinesla skoraj 60.000 evrov koristi…. Bravo Cerar, samo tako naprej. Takoj v koalicijo s Šarcem, Alenko, Židanom in LEVICO…in naj se zgodba o uspehu nadaljuje.

  PS: Janeza Janšo in ostalo SDS falango pa naterat hrane in pijače delit… beguncem na meji :)

  • xtc

   Jep!
   Nam je prinesla rekordno zadolžitev pod levimi vladami od Drnovškove napreje je z vsako novo levo le še puf narsel.
   Kako si kaj hibrid haloške tičjeripe in antijanšistasocialista na tabletah in pred špeglom,česa je zmanjkalo tablet ali špegla(počil)

  • Schemva Miro

   Kakšen stvor je pa tebe rodil,pa tudi ne vem,če je komu jasno.

   • xtc

    Podoben kot Šarca in Opankarja.

    • Schemva Miro

     Po mojem so v žlahti.

  • garfi

   Twety Bird je PROFESIONALNI LAŽNIVEC levih fašistov
   in Lunatik-l Fogloff Tumpek

 • xtc

  Kućan tiššči skupaj vlado na vse sile-šel je že tako daleš ,da je napovedal ,da tudi predčasne volitve nebi nič spremenile.
  Pa res?
  Ko Kučan izreče kaj takega,pomeni ,da ga je strah kot psa predčasnih novih volitev saj mu je jasno ,da bo levica na njih dobila polovico zdajšnjih mandato in ,da so na Cerarjevo vlado že bistveno manjši.Zato panika.
  Če je Tonin vsaj malo pameten bo ostal zunaj.
  Morebitna koalicija ned skrajno levimi strankami,pa bo koalicija poloma in prepira,ki se bo razletela ob prvem rasnem pritisku iz tujine.
  Deginitivno pa bo taka vlada,kot tanko stekelce in nestabilna rušilna in kratkega veka.

  • Miro

   dobr vas tale Kučan jebe…..

   • Miro

    da ga je strah kot psa predčasnih novih volitev saj mu je jasno ,da bo levica na njih dobila polovico zdajšnjih mandato in ,da so na Cerarjevo vlado že bistveno manjši.Zato panika.

    če bi bilo to res, vedi da bi bil Jajo prvi, ki bi se zavzemal za predčasne volitve

    • WISKY 1000

     vozi na 24 kurnik

 • garfi

  če bo šel nsi k Združenim Luzerjem Izključevanja bo Tonin postal Puckist

  • žogica

   Kam pa naj gre, k arestantu?

   • garfi

    ne more, ker vaš milan kućan še ni bil zaprt
    na žalost

    • žogica

     K vašemu arestantu, saj veš!

     • xtc

      Ne vemo tukaj nihče ni bil zaprt ,ker bi bil česar koli kriv ali mu dokazano.

     • Pesjan

      Če ne bi bilo tega “restanta”ti ne bi bil žogica ampak mala krogljica iz dreka…..

     • garfi

      vem, da še ni bil zaprt, saj veš
      na žalost

     • žogica

      Pa še bo….

     • xtc

      A Kučan?
      Ja to ga čaka ali pa če bo sam preje sodil sebi.

     • WISKY 1000

      Kako je lepo,da mi ni potrebno te žoge brat,ker sem jo blokiral

 • žogica

  Očitno vam Šarec kravžlja živčke?

  • Franjo Trojner

   Nea se boj, iz tote moke ne bo kruha! Morda je tudi tebi jasno, da so nove predčasne volitve stvarnost.
   Stranke SD, SMC, Desus, pa tudi ZAB si še ene slabe koalicije, vlade ne morejo privoščiti, ker jih bodo na naslednjih predčasnih volitvah volilci izločili iz parlamenta. Na istem je Šarec, ki ga bo neizbežno doletela še hujša katasrofa, kot je na volitvah doletela stranko SMC in pred časom že stranke Zares, PS in LDS.
   Nove predčasne volitve torej koristijo od zdajšnih parlamentarnih strank samo strankam SDS, Nsi, SNS in izvenparlamentarni SLS.
   Ti se pa zaradi mene žogica marogica zdaj kr napihuj, samo pazi, da se ne razpočiš, saj veš, da bo v tem primeru letel drek vsenaokrog in posvinjal tuti vse tiste čisto nič krive.

   • žogica

    Še ene volitve bi imeli, a bejž no, nič od tega. Ali misliš, da ste že na oblasti in boste kar povprek zapravljali naš denar, nič od tega! Pa še nekaj, taki kup dre-a, kot si ti, še v življenju nisem videla, fuj!

    • xtc

     He,he,he zapisano je realnost,če ne že po skreganju pri sestavi kuhalicije,pa takoj,ko bo nekaj zaškripalo.

    • Franjo Trojner

     Čuj tvoja levica na oblasti je državo do amena zapufala in jo skoro v bankrot spravila, več milijard evrov ste zapravili zadaj pa ti žogica par miljonov € potrebnih za nove predčasne volitve problematiziraš. Tu se vidi vaša očitna opranoglavost in predvsem strah pred novimi predčasnimi volitvami.in strah da vas niti pes ne bo hotel več pohcati, kaj šele normalen volilec za vas glasovati. Čuj glede dreka je pa tako, da ti preko svojega ne vidiš,zato mojega videti zagotovo nisi mogla, zopet lažeš kaj ali pa imaš samo privide?

     • žogica

      Čuj, tvoja desnica sploh ni sposobna vladati, zato je vladala samo 1x v 25tih letih, kapiš. Kje ti vidiš bankrot, je pa res, da je Janša hotel pripeljati “trojko” in Slovenijo potunkati……, pa mu ni uspelo….Že spet smrdi, fuj.

     • xtc

      Težava vas bebčkov je v tem ,da se tolažite z istimi idiotizmi kot v Yugi,ko bo zahod zaprl pipico,pa bo zopet kriv JJ a ne?
      Bebci,Tito je počerl isto kot Kučan danes-konc isti.

     • Franjo Trojner

      Glej jaz ti nisem kriv, da ti fali par desk v glavi! Da ti v glavi res gre nekaj hudo narobe dokazujejo tvoji debilni komentarji, tudi ta zadnji. Tvoja politična levica vlada vsaj 20 let samostojne države, kot ugotavljaš tudi sama in je glavni krivec za zafurano tranzicijo in pravno državo, pa tudi za mizerne penzije, plače, za armado 400 000 socialno izključenih zelo revnih državljanov, za beg možganov v tujino, za neizvedbo nujno portrebnih reform, za več milijardno bančno luknjo, za gromizansko abnormalno zadolžitev države, za globoko državo itd.
      Janševa vlada je vladala en poln mandat, je predsedovala EU in takrat je v Sloveniji teklo mleko in se cedil med! Pahorjeva vlada je nato uspela Slovenijo spraviti na kolena, 600 podjetij je v času recesije poslala v stečaj in 70 000 delavcev na zavod za zapislovanje, državo pa še dodatno zadolžila. Drugo Janševo vlado ste zrušili rdeči kockarji in uvožena rdeča drhal po nalogu malega žveplenega, ker je Janša z ZUJFOM odrezal od državnih seskov rodečo elito in leva civilna gibanja. Takrat je Janša napovedal bolj vitko državo in najavil do 30 % zmanjšanje javnega sektorja, kar je bil glavni razlog, da je politična levica izvedla mini državni udar in zrušila legalno izvoljeno oblast. Ker zapisanemu v imenu resnice ne gre oporekati, lahko ugotoviš tudi sama, da močno snrdi predvsem od tvoje levice in tebe!
      Če bi ti imela kaj soli v glavi bi tudi vedela, da je po večinskem volilnem sistemu, ki smo ga volilci potrdili na referenfumu in ga je požegnalo tudi USTAVNO SODIŠČE na zadnjih parlamentarnih volitvah izvedenih 03.06.2018 stranka SDS dobila abdolutno večino, torej 74 poslancev, kar bi ji omogočalo vladati sami, iz tega razloga upirabljaj zelo izbrane spoštljive besede, ko pišeš o g. Jsnši, o domoljubni stranki SDS in o sestavljanju vlade, ali predčasnih volitvah.
      Da bi celo tebi uspelo zapisati kdaj kaj normalnega sam ne verjame preveč, nenazadnje manjkajočih desk v tvoji glavi ni mogoče nadomestiti čez noč, kar pomeni, da smo na tem portalu še naprej obsojeni na tvoje butaste, nezrele komentarje, kar pa sam razumem, kot svobodo rgovora.

     • žogica

      S takim debilom odsluženim, kot si ti, pa res ne mislim razpravljati. Po vsem tvojem pisarjenju sklepam, da si socialni problem, ki še za kruh nima, spomnim se pa starega pregovora “kako si boš postlal, tako boš ležal”. Pa ne misliti, da ne sočustvujem s takimi ljudmi, tudi pomagam jim (marsikdo ni sam kriv, da se je znašel v takem položaju). Ampak tvoje nakladanje in pametovanje, pa presega vse meje. Absolutno je ogromno problemov v Sloveniji, ki se morajo reševati, po drugi strani se je pa kakovost življenja izpred 30let bistveno izboljšala v vseh pogledih….Nikoli ni vse slabo, tako, kot želite prikazati SDSovci, hvala bogu, se večina ljudi zaveda, kaj počnete, zato vas tudi ne mara…

     • Franjo Trojner

      Gniješ, od tebe smrdi!

     • žogica

      Si uporabil vso svojo pamet, za tako plemenit odgovor, pa še dva dni si porabil, porazno!

     • Franjo Trojner

      Žogica ti si aut! Debata s teboj je izgubljen, stran vržen čas! Intelektualno si podn žogica, kar so ti povedali že mnogi in ti povem še jaz. Ti si v šole hodila nekje na jugu bivše države kaj?

     • žogica

      Jaz sem v šole hodila v Sloveniji, tudi rodila sem se v Sloveniji in moja starša sta Slovenca, te popolnoma nič ne briga, ampak odgovarjam na tvoje podlo izzivanje! Ne rabiš svojega gneva izlivat name in midva nikakor ne rabiva debatirat!

  • šmentanamuha

   Ne, meni se je samo zagabil.

   • žogica

    Oh ne, zakaj pa?

    • lendavčan

     Slovenci so si usodo napisali sami.,plus južnjaki.Vsemu temu pa gre Hrvatom vse v prid da se izkoriščevalna levičarska neokomonistična elita požvižga na slovenski narod.Kakšna koalicija se pripravlja(Cerar,Šarec,mesec,Bratušek,Žlidan) strici iz ozadja.Bog pomagaj.!Nad slovenijo so temni oblaki,ki se nočejo umakniti dokler nam vladajo .

 • Olga2345

  Cmero je bil včeraj po sestanku SMC kot polit cucek…tudi pri šarčevih se “dogaja”….hahaha

  • žogica

   Pri janezovih pa NIČ!

   • Olga2345

    Janez DELA!

    • žogica

     Kaj pa, še nikoli ni nič delal!

     • xtc

      A Kučan?
      Vem,kradel in orožje šmuglal na balkan v vojni pa je.

     • žogica

      Narobe, to je počel Janez, o tem se bo še govorilo ne Evropskem sodišču.

     • xtc

      Definitivno,Kučan ima kar precej grehov na vesti sploh šverc orožja v Bosno pod embargom in iveka.

     • žogica

      To je tebi jajo povedal, bljek!

     • xtc

      Ja sploh takrat ,ko mu je zaplenil kontejnerje za Bosno na MB letališču in aretiral Kučanovega človeka kamerata iz SDV Komarja,ki je posel nadziral smešno a ne?
      In glede Iveka-proti komu je Ivek kandidiral Kučanu ali JJ?

     • žogica

      Res smešno, kako se razburjaš!

     • xtc

      Saj je smešno,ko so Kučana dobili z spuščenimi gatami.

     • žogica

      Nisem vedela, tebe tudi?

     • xtc

      He,he,he na MB letališču ga je JJ SF*** na puno švercerja orožja v kontejnerjih v Bosno z Ukrajinskimi helikopterji z ponaretimi oznakami RK,zadevo je vodil Kučanov SDV prijatel Komar.

     • žogica

      Predvidevam, da si ti jajotov agent in špecaš vse na okrog, no zdaj še pa skozlaj jajotove smrtne grehe.

     • KAPIBARA

      Vedi, da vsi vse vedo, je na netu link o prošnji izetoviĆa- kuĆanu naj že dostavi orožje bo plačano u kešu..

   • KAPIBARA

    Bit Će i toga.. :-)

 • Olga2345

  Cerarju se dogaja stranka? Kaj pa Šarcu? Hahaha

 • xtc

  Če začne kučan talati ivčne intervjuje in hujskaške veste ,da nekaj ni v redu.
  Sicer pa v Sloveniji bo mir,ko bo Kučan bodisi v vaservagi ali zaporu slednje ga utegne doleteti še pred prvim.

  • žogica

   Kučan ima se fajn!

   • xtc

    Se mu vidi ,da je vidno živčen.

    • žogica

     Sploh ne, leva vlada se sestavlja…., ni problemov!

     • Olga2345

      Hahahahahahahahaha

     • xtc

      In že razpada tud,kot pri levih v navadi.

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vi je pa sploh nimate s kom sestavit, no mogoče z marsovci!

     • xtc

      He,he,he,JJ jih je dal v pac,levi se že razletavajo,da jih je pa ponovnih volitev strah pa je najlepše povedal Kučan,,ko je rekel “Da večjih sprememb ne bo”.
      Ko to pove on se ve ,da se levakom maje.

     • žogica

      Uuuuu zdaj je pa že Kučan dober, ko gre za vašo rit!

     • Routar

      Njehi no …

     • xtc

      Kučan bi že davno moral guliti 5 dosmrtnih na Dobu za tisto,ker je počel.

     • mona lisa

      In vsi izdajalski levaki in ti ki sabotirajo sestavljanje vlade zmagovalca voliev.

     • WISKY 1000

      ko bi se le DOB URESNIČIL,Slovenija bi bila svobodna,sedaj je okupirana

     • mona lisa

      upam da se ne sestavi sicer gorje nam.

  • pajot

   V vaservagi…he,he,he…ta je dobra…

  • WISKY 1000

   še sreča,da je za vse enako globoka luknja

 • Antonius

  Šarca je bolj kot s cuckom brez ročajev, primerno primerjati z Milojko Kolar Celarčevo. V primeru njegovega sestavljanja vlade gre za zagotovilo, da bodo kleptomanski posli še naprej tekli po starem.
  Žal Slovenci kar čakajo, da jih šerijatarji s kakšno svinjarijo zbudijo iz letargičnega sna.
  Dvajsetega junija imamo vztrajniki zbor pred krivosodjem, ko se bomo ob četrti obletnici spominjali triletnih naporov, da se v naši domovini Sloveniji nekaj temeljnega, konkretno spremeni.
  Kdor zmore voljo naj pride in se nam pridruži, da z nami v čim večjem številu Šarčevim botrom in vsem Slovencem nekaj temeljnega sporoči. Dovolj nam je veleizdajalčevih roparskih iger, ki nam jih s postavljanji vlad in z udbovskimi lovkami počenja iz ozadja.
  Slovenci in demokracija smo po sedemindvajsetih letih še danes v kleptomanskih krempljih preimenovanih komunistov.

 • Olga2345

  Vceraj je Počivavšek izjavil, da ni treba nikogar izključevati in je treba pogledati ujemanje programov pri izbiri koalicijskih partnerjev…
  Glej ga zlomka…danes dnevnik odstavlja Počivavška in “razkriva” njegovo poslovanje….
  Tako “naši” (Kučan in udbomafija) disciplinirajo tiste, ki bi gledali programe…. (eventualno sodelovali z Janšo)!
  Pa naj se nekdo reče, da ne gre za načrtno zaroto proti Janši, s tem proti Sloveniji in korupcijo Šarca, Cerarja, Židan, Erjavca in Bratuškove za ščitenje Kučana in udbomafije!

  • xtc

   Počivalšek je baraba ,da ji ni para in išče politično preživetje.
   Vendar pa vedi nekaj ,ko se začne pojavljati v medijih Kučan in pljuva,veš da gre hudo narobe za leve in da je živčen in da zadeve ne tečejo kot si je zamislil,realno si z looserji ,ki imajo v povprečju okrog75 težko kaj pomagaš,še sploh pa ko gre za sistem političnih hijen,ki se za kos mrhovine zgrizejo do krvi med sabo.

 • šmentanamuha

  Kako zanimivo je opazovat levičarje, ki z naluknjano barko plovejo proti odprtemu morju in se veselijo, ker so glavnega krmarja pustili na obali … ker mislijo, da obvladajo…

  • xtc

   Tud na Titanicu so obvladal……………………..

 • Zgornji

  JA, TOČNO TKO !!! ! !!! NAMREČ, OD DALEČ MI KAMNIŠKI PRIJATELJI IN PRIJATELJICE ŽE DLJE ČASA TOŽIJO NAD ZLOBNOSTJO IN POKVARJENOSTJO CVIRNOVE ANČE IN SINKOTA GREGORJA !!! ! !!! IN TUDI POTRJENO JE , DA SI JE TA STARA MAMA PRIGREBLA VEČINSKO LASTNIŠTVO KAMNIŠKE KOMUNALE !!! ! !!! RESDA SO MENDA TUDI PREJ GRDO KRADLI KOMUNALNI DENAR LJUDEM, AMPAK, NEUMNIM KAMNIČANOM DO TJA NE POTEGNEJO MOŽGANI . ŽAL. ŽE VELIKO JIH JE ŠLO STRAN OD NJIH, AMPAK, OČITNO SE ŠE VEDNO NAJDEJO KAKI NAIVNI BEDAKI , KI NASEDEJO, OZIROMA SO PRISILJENI V TO, KER RABIJO DENAR . ŽAL SO NJIHOVE ZLOBE IN POKVARJENOSTI OČITNO ŠE PREMALO RAZKRITE SLOVENISTANU, IN TUDI KAMNIKSTANU !!! ! !!!

 • dr Janez Sveti

  Šarec je glumač v rangu Violete Tomič in tisti, ki ste ga volili ste osli. Verjetno ste iz kroga tistih, ki gledajo turske nadaljevanke in verjamejo v njihovo resničnost.
  Žal imate v tem nedemokratičnem volilnem sistemu možnost, da na mesto predsednika vlade ustoličite tudi osla.
  DR Janez SVeti genij

 • Aresnica

  Ta cirkusant-tovariš je delavec SLOmafiskotajkunskega Omrežja – bolj natančno drekomešalec- dejstvo pa je, da je bil nesposoben voditi občino (upravno enoto) Kamnik in ta komedijant, ki je večkrat (baje 9X-?) delal poprani tišlarski izpit naj bi bil …………..———— BRUH – kje živim?

  _____________
  Lep pozdrav

 • xtc

  Šarec je dripec od copycata-človek brez karizme,brez osebe,prava ameba,ki bi rada bila vskdo,ki ga obožjuje.

  • tohuvabohu

   Šarec si domišlja, da bo novi vodja levice. Kako je naiven, revež. Rdečkarji ne bodo nikoli dopustili, da jim en vaški burkež odžre prigrabljene privilegije.
   Ta cirkusant še nikoli ni bil tako smešen kot zdaj, ko samega sebe jemlje smrtno resno.

 • Sodni dan

  Bog nam pomagaj.Ni nam pomoči!

  • xtc

   Tak je kot Boris Karloff le tz razliko ,da ima na r*** vtetovirano zvezdo srp in kladivo.

 • David Hitler

  Lahk si plačan samo z kuglam v betic smrad

 • David Hitler

  Če hočete staro ludcko pravico ki se Imenuje Kramola potem
  Se ptijavite tu:https://www.zedinjenaslovenija.si/pristopna-izjava/

 • sprehajalec

  Boj se Hlapcev (Šarca, Polmeseca), ki zajahata Konja. (Slovenski ljudski pregovor)

 • David Hitler

  GOVN

 • mona lisa

  JubiBog kateri idioti so volili tega komendijanta. Kdo bi razumel Slovence ki si sami kopljejo svoj grob. In kdo bi volil Cerarja ki je že tako pokazal da samo laže in nič pametnega ne naredi. Židan je totalno nesposoben že kot minister. Šivilja je tako že pokazala da govori kot bi rožce sadil naredi pa bore malo ali nič, Mesec pa živi na mesecu in sanja pravljice kako je zlobni volk dober. Medtem pa ko Šarec z levaki bojkotira Janšo pri sestavljanju vlade se trume migrantov valijo k nam, zdravstvo tone, gospodarstvo stagnira in država gre k vragu hitreje kot Titanik. Ti ki ovirajo Janšo pri sestavljanju vlade so izdajalci lastnega naroda, vemo kako se pa z izdajalci dela.

 • učko

  Kurac palac = Marjan Šarac – Šaro !

 • lado

  VOLILI STE GA pa ste spet nesrečni !!! LEVI SAMO KRADEJO ,KER JIM NI TREBA DELAT RADI BEDAKOV KOT STE VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,KRETNIČARJI !!!!!!!!!! sramota slovencev !!!!!!!!!!!!!! DOBITE ŠE HALAL BRIVCE ,PA STE ZMAGALI !!!!!! PODEN STE DO KONCA ,UPAM ,DA VAS PRVE POŠLATAJO !!!!!!!!!!

 • WISKY 1000

  saj ta klovn ne bo dolgo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!