Slovenski košarkarji, ki so spisali zlato pravljico, od države še vedno niso prejeli nagrade! Goran Dragić: “To je res žalostno, nimam drugih besed”

Foto: www.fiba.basketball

Ni Slovenca, ki se ne bi s ponosom spominjal lanskoletnega uspeha zlatih košarkarjev, ki so na evropskem prvenstvu prikazali srčno igro brez predaje in postali evropski prvaki. Tedaj smo bili Slovenci res ponosni, da smo Slovenci, in počutili smo se enotne. Slovenske junake je ob prihodu iz Istanbula na sprejemu na Kongresnem trgu v Ljubljani pričakala množica navijačev s slovenskimi zastavami in kljub deževnemu vremenu je bilo mogoče čutiti naboj ponosa. Manj navdušeni pa so bili navijači in tudi celotna slovenska javnost, ko je ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič sporočila, da jim bo za nagrado namenila 50.000 evrov. Kapetan zlatih košarkarjev Goran Dragić pa je na nedavni novinarski konferenci povedal, da je zelo žalosten, ker člani še sedaj niso prejeli nagrade za zlato kolajno, za katero je veljalo, da naj bi jo prejeli do konca januarja. Sramotno za vse politike, ki so zmago košarkarjev izkoristili za lastno promocijo, ko je bilo potrebno izpolniti dano besedo, pa so se potuhnili.

Praktično ni bilo politika aktualne slovenske vlade, ki lanskoletne zmage junakov ne bi izkoristil za samopromocijo pod njihovo senco. Eden najbolj zaslužnih za zmago slovenskih košarkarjev, Goran Dragić, pa je razkril, kako so sposobni držati svojo besedo. V nedavnem intervjuju je izpostavil, da zlati fantje še vedno niso dobili obljubljene nagrade, ki je sicer – glede na višino – bolj simbolične vrednosti, vendar pa gre tukaj predvsem za odnos do športa, ki je eden bolj prepoznavnih ambasadorjev Slovenije, in za odnos do dane besede.

Že sam obljubljeni znesek nagrade v vrednosti 50.000 evrov za celotno ekipo 12 zlatih košarkašev je naravnost žalosten, glede na to, da so slovenski košarkarji dosegli zgodovinski uspeh, kot ga še ni bilo, hkrati pa vlada Mira Cerarja vsakodnevno zapravlja bistveno višje zneske, ni ji bilo problem tudi nameniti 97 tisoč evrov za lastno referendumsko kampanjo za gradnjo drugega tira.

Naši zneski dodeljenih nagrad daleč od srbskih in španskih
Glede na to, da so se politiki iz koalicijskih vrst na ves glas kitili z uspehi naših junakov, je res zaskrbljujoče, da košarkarji še vedno čakajo na več kot zasluženo nagrado, ki pa je daleč od zaslužene. Če jo primerjamo z zneski, ki so jih prejeli srbski in španski košarkaši, je sramota še večja, saj je vsak srbski košarkar za srebrno osvojeno medaljo prejel 20.000 dolarjev, Španci pa so prejeli kar po 30.000 za bronasto odličje.

Goran Dragić: “To je res žalostno, nimam drugih besed”
Dragić, ki je kot kapetan povedel slovensko reprezentanco do zmage in je bil razglašen za najboljšega igralca evropskega prvenstva, je na novinarski konferenci preko Skypa ponovil, da se ne vidi v slovenskem dresu v kvalifikacijskih tekmah s Španijo in Črno goro, ki bodo na sporedu junija. Potem ko je obljubil, da bo najbolj glasen navijač za slovensko reprezentanco, je razkril bedo vladajoče politike, ki zopet ni izpolnila dane obljube. Izpostavil je, da se sicer zaveda, da stvar ni zgolj v rokah Košarkaške zveze Slovenije, in dodal, da mora svoje dodati tudi država. “Žal sedaj nimamo sogovornika na drugi strani, tako da mislim, da se bo stvar zavlekla. To je res žalostno, nimam drugih besed,” je dejal Dragić.

Goran Dragić (Foto: STA)

Cerar je podelitev zlatih medalj našim junakom nedvomno izkoristil za lastno promocijo, saj se je, ovit v zastavo, na košarkarskem parketu dobro zavedal, da so oči vseh Slovencev uperjenje tudi vanj. Glede na to, da je ta na družabnem omrežju Twitter ob zmagi košarkarjev zapisal: “Borbenost. Predanost. Srčnost. Moj tim je pokazal, katere so tiste prave vrednote! Iskrene čestitke, zlati fantje! #Športpovezuje,” bi človek pričakoval, da bo poskrbel, da košarkarji nagrado dobijo, ne pa da ima že osem mesecev od zmage še vedno figo v žepu.

Cerarjeve vlade si tako ne bomo zapomnili samo po nedelu in letih zamujenih priložnostih, ampak tudi po skopuškem vedenju do slovenskih junakov, ki so svoje delo opravili z odliko. Predstavniki vladajoče oblasti so polni lepih besed, prav tako pa so mojstri v izkoriščanju priložnosti, da se lahko nastavijo objektivom fotografov z našimi prvaki. Ko pa je potrebno izpolniti obljubo, se vsi skrijejo in se delajo neumne.

N. Ž.

 • lado

  Saj ste volili MORALNEŽE ,ETIČNE ,POŠTENE….POZNAM starga ata od MIROTA MORALNEGA!!!ME JE UČIL PRAKSO ZA STR.ključavn.!GROB AMPAK POŠTEN ČLOVEK!!!!!!!!!!poKOMU PA STA OBA mirota mi pa NI JASNO!!!!????MAMA PODEN!!!!ma lejte !!volili ste jih pa UŽIVAJTE V SVINJARIJI KI JIH POČNEJO!!!TEM SLUZAVCEM NEBI DAL DA SE SLIKAJO Z MOJIM PSOM!!! NAJ DAJO DENAR ZA FANTE K SO IN ŠE GARAJO,POTEM PA MARŠ OD POŠTENIH LJUDI!!!!

 • učko

  Komunistični režim nikoli ni maral izjemnih ljudi, z izjemnimi sposobnostmi in izjemnimi rezultati. Tudi danes je tako in komunistično mafijo imamo pri koritu z davkoplačevalskim denarjem. FUJ !

  • macon

   Komunajzarji so podpovprečna oportunistična pokvarjena čredna sodrga, ki ji gredo odlični posamezniki na jetra in se jih bojijo, ker ob njih pride na površje njihova nizkotna samopašna zanikrnost in človeška ničvredna ničevost.

 • macon

  Običajno je, da komunajzarji in levi fašisti samo lažejo in kradejo. Pohoditi jim vsako besedo in obljubo je za njih največja malenkost, na katero niti trenejo ne.

  (Leve) barabe ne premorejo sramu.

 • totex39

  To je banda komunistična, ki ne bi smela več obstajati.

 • Morala

  Sramota! Fuj…

 • realnost

  Komunajzerji porabijo ves denar za svojo promocijo in požrtije: zadnji primer maketa proge 2.tira 130.000 …
  Tudi košarkarje so izkoristili , da so naredili brezplačno reklamo cmerarju… bljak

  Vsi na referendum 13.5. in dati brco v rit tem pokvarjencem!!!

  • samsara

   Pa brenčeča pohlepna ministrantka Maja, ljubiteljica din zbirateljica dodatkov, jih je tudi izkoristila za svojo promocijo. Je spotoma pokasirala tudi nekaj žvižgov, a pokazala se je pa le.

 • FORT WORTH

  Proklete barabe lopovske !!

 • FORT WORTH

  Proklete barabe lopovske !!

 • princeska

  Tuj denar jim gre v žepe, iz žepov ne.
  Skupna skleda je samo za “naše”, ostali dobijo drobtinice z njihove mize, največkrat še to ne.
  Dve plati zvona sta; le ena stran lepo doni, druga je votel odmev.

 • princeska

  Tuj denar jim gre v žepe, iz žepov ne.
  Skupna skleda je samo za “naše”, ostali dobijo drobtinice z njihove mize, največkrat še to ne.
  Dve plati zvona sta; le ena stran lepo doni, druga je votel odmev.

 • Vince Blake

  Stara taktika. Isto kot s slovensko vojsko. Prelaganje odgovornosti in obveznosti na kasnejše vlade. Samo da lahko na kratek čas, ko si na oblasti prikazuješ bilanco kot “ne-preveč-neuspešno”. In ljudje še kar nasedajo. Žal.

  • Vince Blake

   50.000 evrov za celotno ekipo? Pa to ni nič. Glede na to, da gre za uspeh v enem izmed bolj elitnih športov. Pa še tega ne dobijo.To je sramota.

  • Vince Blake

   50.000 evrov za celotno ekipo? Pa to ni nič. Glede na to, da gre za uspeh v enem izmed bolj elitnih športov. Pa še tega ne dobijo.To je sramota.

 • Vince Blake

  Stara taktika. Isto kot s slovensko vojsko. Prelaganje odgovornosti in obveznosti na kasnejše vlade. Samo da lahko na kratek čas, ko si na oblasti prikazuješ bilanco kot “ne-preveč-neuspešno”. In ljudje še kar nasedajo. Žal.

 • Palček

  Kako ste lahko tu tako dvolicni…vecino komentarjev je tu proti srbom in vsemu kar je povezanega z bivso jugo….ko pa nas srbi povedejo do zlate medalje in najvecjega uspeha v zgodovini sl.športa ste pa cisto sluzasti…nic drugacni niste od levice…pa le0 pozdrav

  • macon

   Nas desnih nič ne motijo Srbi, ki delajo in prispevajo, kje šele odlični posamezniki. Leve motijo odlični posamezniki in jih tlačijo v uravnilovko, desni smo za razslojevanje po trudu in PLAČILU ZA DELO.

   Motijo nas lažnivi pritepenci, ki se prisesajo na socialo in to kjerkoli že. Logično, da naši avtohtoni lažnivi podpiranci nimajo kam, parazitski priseljenci pa se lahko speljejo od koder so prišli. Poleg tega Slovenci izhajamo iz stoletnega mentalnega okvira (srednjeevropskega): ZNAJ IN DELAJ, ne iz BLEFIRAJ IN ZNAJDI SE. Komunisti so nas v tem oziru nepovratno poškodovali.

   • Palček

    Kaj vem….zelo veliko preberem tu gor enega svraštva do vsega kar ni slovenskega…se več ..lahko je slovensko …ampak ce ne razmislja v desno smer si ze 2 razredni državljan..a se motim?

    • sašo

     Da nisi ti to zamenjal s kakšnim levim portalom, kjer je vse kar JE slovensko, druigorazrednol.

    • dob

     Srbi ne futrajo komunizma, Hrvati ne futrajo komunizma, Bosanci en futrajo komunizma. Mi futramo komunizem!

     V njihovih parlamentih ne sestavljajo zakonov, ne ukazujejo Slovenci! Tam ne vladajo jugoslovenarji, medtem ko so pri nas jugoslovenarji prevladujoča politična sila – v tuji državi!
     Vladajo nam, ki smo antikomunisti. Enako, kot smo tudi antinacisti in antifašisti, ker kot demokrati ne maramo nobeno od diktatur, vključno z Islamom.
     Ni demokracije tam, kjer ljudje množično slavijo diktaturo in postavljajo morilcem spomenike. Nobeno od treh diktatur, ki jih je EU z resolucijo označila za diktature (komunizem, fašizem, nacizem) ni vredno slaviti.

     Kdor te resolucije ne podpiše (in Slovenija je ni!), se strinja z vsemi tremi! Kajti, kdor tolerira eno diktaturo – tolerira vse diktature!

     K trem diktaturam je potrebno dodati še Islam, da bo seznam popoln.
     Nič nimam proti Srbom, Bosancem, Hrvatom, črncem, homoseksualcem, ki so antikomunisti in anti-jugoslovenarji!
     Jugoslovenarji naj se vrnejo v Jugoslavijo, kamor spadajo.

     Naj si kupijo zemljo v Sahari in si tam zgradijo svojo Jugoslavijo, ne pa da kradejo tujo državo in se s tem sovražnim prevzemom tuje države še hvalijo. Zadnjič je tukaj nek idiot napisal: Slovenci, vi mislite da imate Slovenijo…. NIKOLI je ne boste imeli!
     Bomo videli.

     Zato raje nehaj pisati tukaj o sovraštvu do ne-Slovencev in prikrivati resnično stanje. Sovraštva je kar ga hočeš! Razpihuje ga kuičanle in je uperjeno proti Sloveniji kot državi.
     Tu se na vsakem koraku kaže in razpihuje sovraštvo jugoslovenarjev do Slovenije in Slovencev, do slovenske zastave zastave, vzeta nam je možnost dela za pošteno plačilo, beseda “svoboda” pa je zlorabljena, da lahko na njej kučanizem gradi svoje suženjstvo.
     Iz ponosnih ljudi je naredil “zbiralce zamaškov”.

     Čakam javno zažiganje jugoslovanske zastave, komunističnih oznak in simbolov! Potem bomo pa videli kako bo pravni sistem reagiral na zažiganje zastav neke neobstoječe države in simbolov diktatorskega režima. Šele to nam bo povedalo kje živimo.
     Dokler ljudje ne vedo, kje živijo, tudi reagirati ne morejo, saj RTV poroča kar poroča. Kar diktator ukaže.
     V NAŠI Sloveniji nam tujci ukazujejo! Medtem je izdaja lastnega naroda javno oglaševana za patriotsko dejanje.

     • Palček

      To ti dam prav, narodna zavest je popolnoma na nuli…za kar so krivi levi in desni POlITIKI…pa ne zdaj zopet naceti te teme katera vlada je za kaj kriva…ker krivi za to so vsi povrsti…to je edino dejstvo. …KLINC, PA TAKO LEPO DRZAVO IMAMO..

     • dob

      NI levih in desnih. To je kučanova dikcija, ki jo s pridom uporablja za delitev naroda.
      Njegov cilj je RAZNARODOVANJE Slovenije in Slovencev. kučan je izdajalec!

      Tako kot ni levih in desnih, tudi ni ostalih delitev (kapitalisti, socialisti, liberalisti, neoliberalisti….). Tisto, kar je, in je mnogim sedaj že razpoznavno, je to, da smo tu Slovenci in jugoslovenarji v sporu. Upravičeno pričakujem, da bodo jugoslovenarji popušili, ker tu nimajo kaj iskati, še manj ukazovati, kaj naj v Sloveniji delamo ali sploh smemo delati.
      Po njihovo najbolje da nič, ker z blazno hitrostjo zadolžujejo to državo!
      Slab gospodar je slab gospodar, pa je vseeno ali ga imenuješ neoliberalec, desničar, levičar… Ko skušaš resnico prikriti, si izmisliš, da gre za “popuilizem”, za neoliberalizem, za kapitalistično izkoriščanje…

      Meni se zdi, da kapiotalisti dobro plačujejo delo. Pri nas pa izstaviš račun, pa ti ga nihče ne plača. Država pa je neplačevanje in splošno plačilno nedisciplino omogočila!!!
      Drnovšek, konkretno, ko je ukinil SDK, zato da so komunisti lahko kradli.

      Nihče pametnemu človeku ne more soliti pameti s tem, kako naj gospodari.
      kučanovci pa zadolžujejo državo, ko bi pa morali dolgove vrniti, pa kričijo: fuj, kapitalisti nas izkoriščajo!
      Vrni dolg, pa ti ne bo treba plačevati obresti. Pika!
      Pri tem da mlade sposobne šolane ljudi izganjajo iz države, privabljajo nove porabnike, ki NIKOLI ne bodo producenti, tudi če bodo tu 50 let. Zakaj vem? ker je Slovenija zabasana z jugoslovenarji, nostalgiki komunizma in socializma! Mnogo jih je, ki so tu že 40 ali 50 let, pa se še vedno niso znebili tujega naglasa. Sramota!
      Zdaj vabijo migrante sem, zato da vmes najdejo svoje niše za nadaljevanje kraje denarja. Režim pač stane, jebiga, in vedno teže ga je vzdrževati.

      NI levih, ni desnih. To poimenovanje je kučanovo orodje za poneumljanje ljudi! RTV pa to ponavlja za njim. Ti pa tudi!
      Če Janković obesi na Grad LGBT zastavo, slovenske pa ne pusti viseti, potem je tu povsem jasno, kdo v tej deželi ukazuje in komu.
      Pejt v Beograd pa tam kot Slovenec ukazuj kako smejo govoriti in katere zastave lahko izobešajo, ali pa v Bosno, pa jim povej kaj lepega o jugonostalgfiji, pa boš videl kaj ti bodo naredili!

      Tukaj pa te zajedavce (parazite) poslušamo in prenašamo, potem jim pa še plačujemo RTV, da nas imajo lahko za vsak dan norca. Pa dva dnevnika imamo, ob isti kurčevi uri, ki govorita iste stvari v istih prispevkih. Ma koji kurac je to, da moramo imeti dve poročili ob isti uri z isto vsebino????? In to ob uri, ko so pošteni ljudje v službi?!
      Vse je podrejeno DESUS-u. Ure so naštimane za ljudi, ki so z eno nogo v grobu, z drugo pa na bananinem olupku! Oni vladajo.

      Njim bi vzel pravico glasovanja na volitvah, dal bi jo pa samo tistim, ki so v zadnjih 26 letih zapustili Slovenijo, razočarani, ker doma niso našli ustreznega dela in plačila za svoje znanje in delo.
      Če hočeš vedeti, kaj se dogaja v državi, moraš vprašati tiste z dna, ne pa kurce palce polne denarja, ki se sprehajajo po parku ob vseh urah dneva in sedijo pred bifeji in govorijo: poglejte, a nam ni Janković lepo zrihtal mesto?! A ni Ljubljana zdaj lepša z Jankovićem?
      Ma goni jih u kurac jugoslovenarje. Bedake nostalgične. Niso delali ne prej ne zdaj. Plačo so pa dobili in prej in zdaj.
      Ni čudno da potem učitelji, služabniki režima, štrajkajo z zastavami, na katerih so simboli komunizma in napis živela OF! Štrajkajo, ker se jim zdi, da jim režim ne daje dovolj visokih podkupnin.

      Ne spomnim se, da bi kdaj videl posnetke Židov, da bi korakali v protestni povorki po ulicah nacistične Nemčije in zahtevali zase večje človekove pravice, pri tem pa nosili kljukaste križe in mahali z nacističnimi zastavami.
      To se zgodi le pri nas, ker nam kruh režejo komunistični lopovi. Ti državo zadolžujejo, denar si pa sposojajo, saj ga sami ne znajo narediti. Delati je pri nas praktično prepovedano. Sposojajo si – vrnejo ga pa ne!

     • Palček

      Joj si se razpisal….me bos se preprical da dam svoj glas SDS(imajo cisto dober program)….kar pa je nemogoce dokler bo JJ precednik te stranke…škoda da je tako po moji oceni zaradi njega izgubljate na tisoce glasov

     • dob

      Ne ga lomit.
      Kakšna škoda.

     • Aton

      Zato pa NSI, ker nima Jajota, dobiva na tisoče glasov!

    • macon

     Ne, desni smo drugorazredni, ker nas levi režim in sistemi, ki jih je uzurpiral, odkrito zaničuje. Hkrati družbi ne nudi nič ne v razvojnem ne v simbolnem smislu. Prepričuje nas recimo, da je pomemben drugi tir, kjer odkrito zahtevajo krajo več sto milijonov Eurov, smešni jugoslovanarski kulturniki, ki izven Slovenije ne pomenijo nič in titoistični rdečezvezdni simboli, ki so zaradi vsega jugoslovanskega sranja bedni in debilni ter bi se jih odrekla vsaka približno samozavestna državna skupnost. Levi režim odkrito zaničuje vse slovensko in odkrito povzdiguje islamske pritepence, zaničuje EU in zahodno civilizacijo in leze v rit vzhodnjaškim avtokratom.

     Vse za njihovo oblast in parazitsko zajedanje ter neoviran kriminal. Delajo nas revne in brezpravne, da bi za vsako ceno obdržali primat.

  • macon

   Nas desnih nič ne motijo Srbi, ki delajo in prispevajo, kje šele odlični posamezniki. Leve motijo odlični posamezniki in jih tlačijo v uravnilovko, desni smo za razslojevanje po trudu in PLAČILU ZA DELO.

   Motijo nas lažnivi pritepenci, ki se prisesajo na socialo in to kjerkoli že. Logično, da naši avtohtoni lažnivi podpiranci nimajo kam, parazitski priseljenci pa se lahko speljejo od koder so prišli. Poleg tega Slovenci izhajamo iz stoletnega mentalnega okvira (srednjeevropskega): ZNAJ IN DELAJ, ne iz BLEFIRAJ IN ZNAJDI SE. Komunisti so nas v tem oziru nepovratno poškodovali.

  • sašo

   Butec, zakaj bi bil Goran Dragić SRb ? Je rojen srpski materi ? V SRbiji ? Je odraščal v Srbiji ? Kaj ga veže s SRbijo ? Nacionalistični foter, to pa je to.

   • Palček

    Sem ze butec..kaj je pa koksarov???in da ostalih reprezentantov ne omenjam…pa naj bom butec…itak ne bos sprejel drugacnega mislenja

    • sašo

     Kaj je Kokoškov ( sklepam da imaš v mislih kokoškova in ne rokometaša kokšarova )morda zastonj bil trener ali kaj ? On je lahko tudi SLoveniji hvaležen da je kot trener postal evropski prvak..vi SRbi si radi lastite zasluge za slovenske uspehe, na račun slovenskih žuljev…nič novega..to imate še z Jugoslavije, takšen odnos vas je pripeljal do klanja ob razpadu Jugoslavije.

 • Palček

  Kako ste lahko tu tako dvolicni…vecino komentarjev je tu proti srbom in vsemu kar je povezanega z bivso jugo….ko pa nas srbi povedejo do zlate medalje in najvecjega uspeha v zgodovini sl.športa ste pa cisto sluzasti…nic drugacni niste od levice…pa le0 pozdrav

 • montyamp

  Komunistični mladiči zazidarske konjunkture kažejo svoj ostuden obraz .
  V Sloveniji se volitev polovica upravičencev ne udeleži , ker jim samo omemba udbovske nomenklature murglosrbske marionetne cmerar zasedbe , dvigne vsebino želodca .
  Zato ljudje ostanejo na dan volitev čimdlje od volišč , da niso krivi za izvoljene kretene .

 • sašo

  Slovenija je tako specifična..pri nas so individualni športniki ki se ukvarjajo s smešnimi, hobi športi, več vredni od kolektivnih športnih ekip, ki dejansko delajo Slovenijo prepoznavno…košarkarska reprezentantca, NK Maribor, sta ponesla ime SLovenije v Svet, ne pa kajakaši, veslači, jadralci, jebote, to sploh športi niso, to so hobiji. Bizarno, zares smo pomilovanja vredni, peter Kauzer osvoji kolajno na Olimpijskih igrah, v športus katerim se profesionalno ukvarja 1000 ljudi po vsem Svetu, spremlja ga pa 10.000 ljudi, večinoma sorodnikov..in potem je on več vreden od Gorana Dragića, Kopitarja ali Oblaka ? Za bruhat, popucal bi jaz to bando na čelu z Iztokom Čopom, k misli da je s smešnim veslanjem naredil promocijo za SLovenijo..lahko ti osvojiš 10 zlatih kolajn z xy športa,če pa to nikogar izven naših meja, NE zanima. Mi pa kujemo take jebivetre, ki jih na koncu z državnimi službami še preživlja država, ker je tako malo zanimanja med sponzorji za take športe, da še za sendviče nimajo siromačeki. Marš.

 • samsara

  Je pa dnevno poskrbljeno za nepovabljene, novodobne oportunistične tujerodne vandrovce, ki sovražijo Evropejce, Jude, vsako vero, ki ni islam…
  Pa za “naše” privilegirance in rentarje je tudi redno poskrbljeno.

 • sašo

  Zlata Ibrahimović se je včeraj fotografiral z Anžetom Kopitarjem…kdo se fotografira z Luko Špikom ? Njegovi psi in babica..

 • Osti jarej

  ….je čisto vseeno,dragi športniki….pustite jim tisti tringelt za reprezentanco….kjer vas cenijo in vaše znanje ,ste dobro plačani….ako bi pa mafijci bili….no,to je pa čisto nekaj drugega

 • montyamp

  Naj raztrgajo SLO zastave , psom naj dajo za cuzat , pa bodo dobili več .

 • Franjo Trojner

  Stranka SMC Cerar, leva vlada, koalicija je zelo jezna na naše košarkarje, ker so ti postali evropski prvaki in je bila nato ministrca za šolstvo in špor Dr. Maja Makovec Brenčič z LUFT čekom v tacah izvižgana na sprejemu v čast košarkarjev od več tisoč glave množice sredi Ljubljane.
  Tudi Cerarju, ki športnik ni samo slikanje z športniki ne bo pomagalo, da bi bil tokrat izvoljen v parlament.
  Totim levičarjem je mar samo za Palestino in za ilegalne migrante celega sveta. Za SLOVENSKI NAROD IN ŠPORTNIKE LEVIČARJEM NI MAR.
  Prepotentni Cerar je tak reko, da se ne že sliko z njimi, kaj bi te še več radi.???

 • Capi

  Čudno, da ni tukaj nobenega komentarja od levih pljuvačev, ali sem kaj spregledal………hahahaha

 • Franc Šink

  Falcona je treba zažgati Bo cenejše za vse nas davkoplačevalce!

  • dob

   Fukni na isti ogenj še NLB! Smo prec zaslužili.

 • Meho

  V rajskem socializmu nagrado prejemajo samo najbolj “zaslužni”, to jest družbenopolitični delavci in politkomisarji tipa Janez Kocjančič. Ne pa nek “nepomembnež” z imenom Goran Dragić.
  .

 • joza joza13

  A da niso poravnali niti teh ušivih 50 K€ nagrade 12 igralcem za zlato na evropskem parketu? Banda leva,smcjevska, požrešna, pokvarjena…

  IMAM PREDLOG:
  A vržemo skup in jim nakažemo 120 K€?

  …jim materna!!!
  Kdo je za?

 • sašo

  Kaj še sledi ? Morda to da si provokatorski blefer ? Ne…majmun..zaključiva s tem ;) .

 • tromaž

  Nagrade ne smejo biti deležni najsposobnejši ter spodbujevalci slovenskega ponosa in pripadnosti državi Sloveniji.
  “Slovenija ni moja intimna opcija”, pustil je sanjati 24 ur in za nagrado postal predsednik države, čarodej – sposoben se je utelešiti v Paho…, Cera…, Šar.., (za naslednjo uspešno štiriletko šarodejko bodo zaslužne tudi Prešernove umetnice pri luknjanju trobojnice in dojenju psov itd.)…. in mazohisti!?

 • Pinko Palinko

  Ne vem zakaj so se sploh rokovali z njim na parketu!! Jaz bi mu vzel slovensko zastavo, saj jo ni vreden!!!

 • lokec

  Sramota!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!