Sodnik Đorđević prek policije ustrahuje slovenske medije: Odgovorna urednika Škandala24 in Nove24tv želi spraviti za 3 leta v zapor

Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević (na levi, foto: STA)

Očitno je, da deluje slovenska policija “na klic” sodnika Miodraga Mikija Đorđevića. Kako naj si drugače razlagamo, da je nemudoma “skočila” na ukaz Đorđeviča, ko je policiji naznanil medija Nova24tv in Škandal24, medtem ko je ob grožnjah s smrtjo Janezu Janši in novinarju Jožetu Možini hladno obrnila hrbet?

Miodrag Miki Đorđević, vrhovni sodnik, ki je leta 2015 želel v Strasbourg za sodnika na Evropskem sodišču za človekove pravice (ESČP), prek policije pritiska na medije in želi izvajati cenzuro. Spomnimo, Škandal24 je povzel pisanje Požareporta, Škandalov članek pa je nekaj dni kasneje objavil tudi spletni portal Nova24TV. Članek, ki je govoril o Đorđevićevem nasilnem sinu, šestošolcu, ki naj bi prišel z nožem v Osnovno šolo Poljane in ustrahoval ne le učence, temveč tudi učitelje, grozil pa naj bi tudi ravnatelju Žarku Tomšiču – na osnovi anonimnega pisma, je Đorđevića tako zmotil, da je medija naznanil policiji zaradi suma storitve kaznivega dejanja.

Očitno je, da je policija “skočila” na Đorđevićev “ukaz” in nemudoma začela z delom. Tako so obema medijema poslali zaprosilo za posredovanje podatkov, in sicer želijo osebne podatke tako odgovorne urednice spletnega portala Škandal24 Marjance Scheicher kot tudi odgovornega urednika spletnega portala Nova24tv Jožeta Biščaka ter dveh novinarjev – Škandalove Irene kot Novinega Petra Trudna. Pod dopis, poslan s Policijske postaje Ljubljana Center, sta podpisana policist – kriminalist Nikola Žeželj in komandir policijske postaje Ludvik Gomboc. Biščaku in Scheicherjevi očitata “kršitev tajnosti postopka po II. odstavku 287. člena Kazenskega zakonika”, ki pravi, da kdor objavi “osebne podatke mladoletne osebe, ki je udeleženec v sodnem, upravnem ali v kakršnemkoli drugem postopku, ali objavi druge informacije, na podlagi katerih bi bilo mogoče prepoznati njegovo identiteto, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do 3 let.” 

Odgovorna urednica tiskanega in spletnega Škandal24 Marjanca Scheicher.

Odgovorni urednik Demokracije in portala Nova24TV Jože Biščak.

Po drugi strani pa policija molči, ko javnost zahteva preiskavo milijardnega pranja denarja v NLB, in ne ukrepa, ko so s smrtjo grozili prvaku SDS Janezu Janši ali novinarju Jožetu Možini. Ne pozabimo, Safet Alibegić je na Twitterju v slogu najnovejših terorističnih napadov zagrozil novinarju Televizije Slovenija in voditelju Možini, in sicer je javno zapisal, da če ga sreča, ga bo po vsej verjetnosti povozil z avtomobilom. Na resne grožnje s smrtjo se policija ni ustrezno odzvala, Safet Alibegić pa še naprej “veselo” čivka na prostosti …

 

Možina je Safetu Alibegiću očitno s svojimi Pričevalci, kjer javnost osvešča o travmatičnih časih iz slovenske zgodovine in o revolucionarnih povojnih pobojih, pošteno načel živce. Ali ga je Alibegić želel utišati tako, kot želijo muslimani utišati nevernike? Možina je nato pisca grožnje ovadil, na Twitterju pa sporočil: “Predaleč je šlo.” Alibegićevo grožnjo na Twitterju je sicer všečkala celo novinarka Jedrt Jež Furlan. 

Prav tako je policija “dvignila roke v zrak”, ko je bil groženj s smrtjo deležen Janez Janša, in sicer tako na Twitterju kot Facebooku in celo posnetku na portalu YouTube, ko se je uporabnik Abdul Bakr s terorističnimi grožnjami spravil ne le na Kolosej in nakupovalno središče Europark v Mariboru, temveč tudi nad prvaka SDS. Policija je bila obveščena o grožnjah, a se več kot to, da so posnetek umaknili s portala YouTube, ni zgodilo … Grozili pa niso le njemu, temveč tudi njegovi soprogi Urški Bačovnik Janša. Neznani storilec je namreč leta 2012 prek spleta zagrozil, da bo njuno hišo napadel z bombo in oba ubil. O tem so poročali tudi na 24ur. Grožnje so bile sicer poslane s spletne strani e-uprava. Vsekakor pa to ni bila niti prva niti zadnja grožnja Janezu Janši. Spomnimo se najbolj odmevne, junija 2006, ko mu je nekdo zagrozil z likvidacijo, kasneje pa se je izkazalo, da je ta “neznanec” pomočnik komandirja Policijske postaje Središče ob Dravi, grožnjo pa je Janši poslal iz službenega računalnika, med službenim časom. Do epiloga ni prišlo, primer je leta 2010 zastaral, policist pa se je vrnil nazaj na staro delovno mesto.

Vendar, kaj so grožnje s smrtjo v primerjavi s tem, da se razkrije resnica o nasilnem sinu slovenskega sodnika, ki naj bi bil strah in trepet osnovne šole? Jasno je, kaj so prioritete slovenske policije in komu (očitno) polagajo račune …

J. G.

Pojasnilo policije:
Avtor J. G. je na spletnem portalu Nova24tv, 27. 2. 2018 objavil prispevek »Sodnik Đorđević prek policije ustrahuje slovenske medije: Odgovorna urednika Škandala24 in Nove24tv želi spraviti za 3 leta v zapor«. Avtor namreč v delu članka, ki se nanaša na predkazenski postopek v povezavi s sumi kaznivega dejanja kršitve tajnosti postopka navaja zavajajoča in neresnična dejstva o postopku policistov Policijske postaje Ljubljana Center. Zaradi objektivne obveščenosti javnosti zahtevamo, da v skladu z določili 42. člena Zakona o medijih, objavite naslednji odgovor Policijske uprave Ljubljana:

Na Policijski upravi Ljubljana zavračamo pavšalne navedbe avtorja, da policija deluje na klice in ukaze posameznikov v določenih primerih, v drugih pa ne ukrepa.

Policisti Policijske postaje Ljubljana Center, ki vodijo predkazenski postopek, so pri svojem delu popolnoma suvereni in delo opravljajo izključno na podlagi kriminalistične stroke in zakonov ter v sodelovanju z državnim tožilstvom.

Pri tem je izhodišče za izvajanje aktivnosti policije zgolj razlog za sum, da je bilo storjeno uradno pregonljivo kaznivo dejanje.

V januarju 2018 je Policijska postaja Ljubljana Center prejela prijavo iz katere so bili po preučitvi podani razlogi za sum storitve kaznivega dejanja Kršitev tajnosti postopka po II. odstavku 287. člena Kazenskega zakonika, zaradi česar so policisti na podlagi 148. člena Zakona o kazenskem postopku uvedli predkazenski postopek. 148. člen Zakona o kazenskem postopku med drugim policiji nalaga, da zbere vsa potrebna obvestila, ki bi utegnila biti koristna za uspešno izvedbo kazenskega postopka. Tako v konkretnem primeru, postopajo tudi policisti Policijske postaje Ljubljana Center.

Lepo pozdravljeni,
Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijske uprave Ljubljana

 • nevtrino

  No, očitno imamo v Sloveniji “naše” vrhovne sodnike … Kdaj se bomo Slovenci res osvobodili na Slovenskem ? Kdaj ?

 • tarantela

  Vrč hodi po vodo, dokler se ne razbije. To je star slovenski pregovor.

 • Lord H.

  Srpsko kopile.

 • zokispoki

  V nasi vukojebini smo vsi enaki pred zakonom. Zlasti se nekateri, de ! Banda smrdljiva, komunajzarska ! Za cigana pa kao, da nimajo zadosti dokazov, da ga odpeljejo na hladno. Postopki tecejo, ura dela tika,taka, vse bo seveda zastaralo, kljub temu da gre za kriminal najhujse
  vrste, namrec organizirani kriminal. Za popizdit !

  • Steiermark

   Tile jugosi, kažejo na tak način, kako hud gnev in sovraštvo do avtohtonih, v Sloveniji, nosijo v sebi! Sramota in kriminal! Res ne vem, ali Slovenci spijo in če se bodo sploh kdaj prebudili iz sna, da bi sploh lahko spoznali škodljivost upravljanja Slovenije in “tepihovanja” nas, s strani teh jugoizmečkov, ki nam ponovno vladajo in nas zasužnjujejo….

 • nevtrino

  Le vkup, le vkup, Slovenci, dokler še lahko, da ne bomo (še vedno) samo hlapci v lastni državi !

 • MEFISTO

  Ne samo podatke, tudi sliko njegovega in njenega sina bi bilo treba objaviti, da bi ga drugi otroci lahko takoj identificirali in se mu izognili.

  Kako dolgo nas še bodo maltretirali Srbi v naši, ne njihovi domovini?

  In tako nevzgojena starša sta visoka državna uradnika, on – sodnik vrhovnega sodišča, ona – podministrica

  • Steiermark

   jugopodtaknjenci, katrih starši so po 45 letu izvajali genocid nad poštenimi in zavednimi Slovenci in tega česar oni niso uspeli opraviti, do konca, sedaj nadaljujejo njihovi pankrti, kot npr. sfukatorji in tepihovalci! Willkommen jugosbska drhal! Vrag vas naj vzame, čimprej!

 • FORT WORTH

  Vrhovni sodnik Miodrag Djordjevic v Slovenskem sodstvu ??!!

  • hermannn

   Da ne bo pomote: je tam tudi kakšen Slovenec.

   • samsara

    Povezavo sem dal spodaj FORTH WORTHU, pa si jo oglej tukaj še ti.
    Poimenski spisek zaposlenih, nekoliko starejšega datuma, a zdaj po mojem mnenju zdaj le še bolj prevladujejo tisti ki so prevladovali že takrat.

    http://hrastnik.mojforum.si/hrastnik-post-43376.html

  • Kosobrin

   Saj je Slovenec!

   • RATATA

    Kaj je gnusoba a se ti v živo pretakaš?

  • samsara

   Poglej si spisek zaposlenih v Slovenskem (hmm, ali res?) pravosodju. Ta spisek je nekoliko starejšega datuma a najbrž je šlo vse skupaj še naprej po istih smernicah do danes. Prvič je tukaj spisek in pozneje to povezavo objavil sokomentator Janez Pokončni.
   Moj vtis je, da bi lahko šlo tudi za Pravosodno ministrstvo Republike Srbske.

   http://hrastnik.mojforum.si/hrastnik-post-43376.html

 • Kosobrin

  Pravilno. Jaz vedno pravim, pustite otroke politikov in znanih oseb na miru. Otroci niso nič krivi, pa naj si bodo otroci desnih ali levih. In ne date miru! Starši bodo že sami uredili, kar je treba, brez vas!

  • sumljivislon

   Čudn – police – za ene ja – druge ne.. ….?

   • Kosobrin

    Še enkrat preberi. Pravim, naj pustijo otroke pri miru, pa iz katerihkoli vetrov že prihajajo!!! Na tem portalu so stalno na tapeti otroci Cerarja, Erjavca, sedaj še osnovnošolec. Sramotno in žalostno je to, res!

    • nevtrino

     Na drugih pa drugi, a ne ?

    • sumljivislon

     ..prav imaš – ko udariš z roko po ŠOLSKI mizi – je mir ! ˝stoji učilna zidana … .!

    • sumljivislon

     @ko ploskneš po šolski mizi z dlanjo – je v učilni zidani – zopet mir..!

 • Adijostevi

  Nedotakljivi!!!!!!
  Kako si sploh kdo drzne o tem spoštovanem srbskem sodniku pisat.

  • Kosobrin

   Slovenskem.

   • nevtrino

    No, našem vašem,…

 • Olga_10

  Mi bomo spravili Džordževića za zapahe, če se zgodi kaj kateremu od naših otrok! Sedela bo tudi ministrica in vsi tisti, ki so soodgovorni!
  Sicer so pa nujne volitve in lustracija – predvsem v sodstvu! Človek, ki ne zna vzgajati lastnega otroka, se veda kot terorist in zlorablja položaj, ni primeren za funkcijo, ki jo zaseda!

 • dež

  Če bi bil jaz PV, bi bila Tina Brecelj po tem članku že bivša državna sekretarka, na višjem sodišču pa bi, burji primerno, hudičevo frčalo perje.

 • Rotar Jakob

  kurćanovo krivosodje nad kz slovenistanom!

 • Morala

  Za otroke se gre! Če bi šola oz. ministrica za šolstvo uredila zadevo, problema ne bi bilo! Ali sta se ministrica in ravnatelj bala sodnika?

  Ni prav, da policija grožnje z smrtjo ne obravnava z enako vnemo!!

 • Kosobrin

  …. “ki naj bi bil streh in trepet osnovne šole … ” Niste preverili. Zakaj potem pišete? Tudi če je res, pišete o otroku, mladoletni osebi, ki ima starše, za katerega morajo poskrbeti, vendar ne Nova 24! Sram vas bodi! Za ta članek in še za mnoge druge!

  • nevtrino

   Kdo bo pa poskrbel ? A sociala ?

 • Tone

  A samo za tri leta? Od tega pa ne bi bilo kake koristi.

  • ĐĐ Style

   In spet zgodba o političnih zapornikih. Ne še enkrat bo treba vse skupaj polsušat.

   • tarantela

    Gate se jim tresejo, pa si s tem korajžo dajejo.

    • ĐĐ Style

     Bo treba spet v čuzo, pa tako poštena medijska hiša. Z tako nežnimi novicami in preverjenimi informacijami. Zopet krivica do desne strani, že leta 1945 so jim partizani storili krivico ker niso hoteli izgubiti.

 • milanček

  pa kaj ima ta za iskat tu v Sloveniji, takoj pognati preko kolpe!

 • MižekFiga

  Kakav otac, takav sin!
  Veljajo isti vatli kot za župankovićeve “ubij ga” potomce!
  Nevzgojeni mladiči !!!

 • soc

  Miodrag Đorđević, Dragan Martić, Violeta Tomić – marš na svoj Balkan in nehajte ustrahovati Slovence na slovenskih tleh s svojimi nagravžnimi grožnjami in močjo, ki vam jo daje zlobni murgelski škrat, “Slovenec s protestantskimi koreninami” ! Kar je preveč, je preveč, enkrat se bo še ofcam strgalo. Kmalu, bi djal, dokler so še na svojih, ne srbskih tleh.

  Sve se vrača, sve se plača, pravijo vaši sonarodnjaki.

  • Kosobrin

   Vas ni vsaj malo sram?

   • nevtrino

    A zato, ker zagovarja domače ?

   • RATATA

    Vsaj malo sram(??) Ornk ga je sram, tko kot mene in še marsikoga Slovenca, da je taka golazen smrdljiva čefutarska tu v Sloveniji na položajih.
    Da smo to dopustili me je sram in verjetno gospoda cenjenega komentatorja Soca tudi, vsaj menim tako.
    Ti si pa glih en tak miki smrduharsk nagraužn!

 • RATATA

  Vsi smo ga zdaj najebal.
  Kaj mi je blo treba se na N24TV logirat in pomagat šimfat gospoda ćefutarja sudijo mikija.

 • TomTom

  Čefur naj raje ukroti svoj protoplazemski zmazek, ki mu pravi sin.

 • Antonius

  Se ni kaj čuditi, da ima takle fotr nevzgojenega sina.
  Sodniški napuh in aroganca je vse, kar more vzgojiteljskega ponuditi sinu, da bo celo življenje do konca nevzgojen.
  O mulčevi mami pa zaradi vljudnosti samo mimogrede. Gliha v kup štriha, nam pripoveduje ljudski rek. Sodnik Miodrag Miki Đorđević in njegova žena sta v skupnem prav tisto, kar nam ljudski rek pripoveduje.

  • samsara

   Mulc je na dobri poti, da postane kriminalec, ko bo polnoleten in odgovoren za svoje početje.
   Sadovi vzgoje, kot jih žanjeta njegova vzgojitelja zdaj, so nič v primerjavi s tem kar še lahko pride.

   • Antonius

    Njegov fotr je en navaden *pezde*. Korajžen je ratal šele, ko je postal sodnik.
    Njegov sin je pa od fotra še slabše *sranje*. Korajžen je zato, ker je njegov fotr sodnik.
    Tamalga bo izučila izkušnja srečanja s kakšnim njemu nepoznanim in močnejšim od njega.
    Fasati jih mora, potem bo barabi ostalo še edino orožje, zahrbtnost.

    • samsara

     Sem že večkrat napisal, da človeštvo se na splošno uči zgrda. To še toliko bolj velja, kadar gre za relativno nižjo stopnjo razvoja zavesti posameznika.

 • Krtača 20

  Ufff spet se bojo svečke prižigale,plenice bojo posrane, zobje v kozarcu, polomljene bergle….ali bo šel Petek v zapor ali ne, to je zdaj vprašanje?

 • Osti jarej

  …ali se niso zadnjič,v tedniku,razgovorili o nasilju otrok nad sovrstniki v šolah’…..o gornjem pa niti črkice

  • učko

   RTVS je pač režimski medij, Đorđević pa je režimski “sodnik”. Kaj zdej ti tukej ni jasno ?

  • Tone

   So pač dali prednost avtohtonim Slovencem. A bi ti rad, da protežirajo čefurje?

 • Franjo Trojner

  Res čudna država, zdaj mi je popolnoma jasno, da pravo, pravna država nima nič skupnega z pravico in še manj z resnico. Še vedno velja zakon močnejšega po položaju, po neomejenih finančnih sredstvih ali poznastvih. Kot kaže smo mi še svetlobna leta oddaljeni od zares demokratične in pravne države.

  • Tone

   Pa še kako je res, da smo še svetlobna leta oddaljeni od zares demokratične in pravne države.
   Mislim, da ne bomo prav kmalu dočakali, da bi tudi pri nas kdo vsak mesec enkrat postrelil pol razreda učencev.
   Mi smo še na primitivni ravni maltretiranja sošolcev.

   • Steiermark

    Kdo “mi”? Odkar pomnim, tudi takrat ko sem sama še hodila v OŠ, so bili razpaseni po šoli neki divjaki in maltretatorji, strah in trepet vsem, ki nismo bili in pripadali, njihovi divjaški pripadnosti, jugosrbom, katerih oficirjev so bili takšni primitivni in ustrahovalci vseh učencev…….kasneje tudi moji otroci! Nihče pa proti njim ni storil ničesar, saj so vendar bili otroci jugosrbov in kaj hitro so te obtožili, nacionalizma, če so se starši pritožili nad divjaštvom teh jugo primerkov!

 • Osti jarej

  ……..otroka NN starša,bi že “pravilno” sankcionirali…..

 • Osti jarej

  ..drgač pa….pejte štrajkat pred sodišče

 • neny

  Žrtvovanje – delat namerno žrtev iz sebe je stara strategija. Temu primerno se prilagodijo tudi scenariji.

 • rubec

  Tega čifuraja je tukaj še več kot sem jaz bab pofuku. In verjemte mi, nisem jih malo. In še jih bom samo da ta sneg skopni saj se mi gojzerjev res ne da stalno dol in gor.

 • učko

  Komunistično-čefuristična mafija ima v rokah Zlovenijo in njeno sodstvo in policijo !

 • rubec

  Kako se pa najdejo črke njegovega priimka na mobitelu, a moram pogledat pod baterijo?

  • RATATA

   Morš nabavt gepl od ei niš.

 • luckyss

  Ob tistem članku sem predlagal, da tega otroka spravijo v ustrezno ustanovo, ker ima očitne težave…
  Ob tem članku pa moram napisati, da ste prav tako očitno kršili zakon in boste zato tudi najebali…
  Kaj vam spet ni jasno ?!

  • montyamp

   Tako , za zidom bo pred pubecom okolica najbolj ziher .
   Ne boš skril svojega zazidarskega izvora , izdaš se s prvo črko .

  • totex39

   Ne samo, da otroka spravijo v ustrezno ustanovo, tudi očeta bi morali, kajti kot sodnik se ne bi smel tako obnašati in bi moral odreagirati tako kot je prav, ne pa da je užaljen, da se piše o njegovem sinu, ki je potreben normalne vzgoje.

 • Novakec1

  Počefurjeno sodstvo zapira, zatira …… avtohtone sloovce. Rezultati osamosvojitve, dobro so se čefurji osamosvojil v Sloveniji.

  • Prle

   Verjetno je tvoja skrita želja, da te čefur razdeviči.

 • montyamp

  V Sloveniji je takole .
  Ni čefurja ni problema .
  Otrok pa dela tisto kaj vidi svoje starše .
  Mogoče pa imajo džihadistično varuško z ISIS štipendijo .
  Dve šoli imata težave z mulcem , se pravi da to ni glih vojna tajna .
  Naj sodnik zrihta pepoved približevanja njegovemu zavoženemu mladiču , za celo šolo , da bo mir .
  Paradajzarji vedite , krščanska vzgoja je za stopinjo boljša od zazidarske .

  • Prle

   Vidimo na tebi, kaj ti je dala krščanska vzgoja. Verjetno te je župnik grdo izkoriščal.

   • montyamp

    Sem napisal ” za eno stopinjo ” .
    Boš razumel nikoli .
    Manjka ti stopinja .

  • Tone

   “Otrok pa dela tisto kaj vidi svoje starše.”
   Če je tako, potem je za vse kriv Adam. Njegovi otroci so se ravnali po njem in tako naprej.

   Pa smo jo še dobro odnesli, če pomislimo, da so bili Adamovi vnuki rojeni iz incesta.

 • Samo Miklavčič

  Vsi enaki vsi enakopravni!

 • Osti jarej
  • učko

   Problem je bolj v tem, da se je zlovensko sodstvo “zjebalo” s čefuristično-komunistično mafijo. Uradne poroke pa res še ni bilo, ali pač ?!

  • šmentanamuha

   A sploh še kakšn normaln dec okol hod?

 • totex39

  Tak nevzgojeni otrok bo enkrat odrasel in bo svinjarije še vedno lahko počel, ker ga bo v bran vzel njegov oče sodnik.

 • karlina

  Ne vem, zakaj sploh policija ukrepa, saj se je pisalo vse čisto po resnici-aja, seveda, on je državni tožilec in še Srb po vrhu. Sedaj se več ne sprašujem, zakaj je njegov sin takšen, kot je oče-tukaj pa jabolko res ni padlo daleč od drevesa !!!! Mimogrede, tudi SLOVENSKE NOVICE so pisale o tem in mislim, da prve, kajti sama sem naprej to zgodbo o ustrahovanju, prebrala prav na Novicah.

 • črnaovca

  Skrajnežev nihče ne mara naj bodo levi ali desni. Čudno in škandalozno se vam zdi ko nekdo napde Možino a sami najbolj udrihate po drugače mislečih

  • učko

   Tukaj je point v tem, da razgaljamo ZLORABE rdečkarske fašistokracije v sodstvu, policiji, tožilstvu in na vseh drugih področjih. ZLORABE, ovca !

  • Vera

   Možina je odličen raziskovalni novinar, toda zadnje čase se vidi , da ga ustrahujejo . Le kdo se pa ne bi bal za svoje življenje, če piše in govori samo resnico ?

  • šmentanamuha

   Butast komentar. V rangu negativno selektiranega levičarja.

 • Osti jarej
 • Grenze

  To niso policaji ampak rdeči miličniki hlapci če hočete osli ki ne mislijo s svojo glavo , ker imajo prazno !!!! Zato jih imajo na štrikcih razni povzpetniki ki sploh niso SLOVENCI NE PO IMENU IN NE PO PRIIMKU ! DRAGI BALKANCI POJDITE V MIRU DOMOV ZLEPA ! BO BOLJE ZA VSE VAS ČE BO TREBA NAREDITI TO ZGRDA VAM BO TRDA PREDLA !

 • Burek Burecki

  Ja kaj ste pa mislili ko ste objavili clanke v katerem ste izpostavili mladoletno osebo? Vsak kdo se bo boril za svojega otroka pa ceprav je se tako problematicen otrok. Prav vam je…

  • Vera

   Se vam ne zdi , da se ta froc od sodnika izpostavlja sam , že leta ?

  • Poštenje velja

   Torej lahko mladi ćefurji delajo zgago in ustrahujejo ljudi!
   RAUUUS!

  • dr Janez Sveti

   Potrebno je ločit med staršem, ki se bori ZA otrokove PRAVICE in med staršem, ki utira pot svojemu pamžu v kriminal!
   DR Janez SVeti genij

  • učko

   Če bi ta tip hotel dobro svojemu otroku, bi se posvetil njemu in njegovemu obnašanju. Tako bi lahko prispeval k temu, da postane normalen.

 • marker

  Zakaj je v Sloveniji lahko vrhovni sodnik Srb? Ali nimamo svojega domačega pravnika? Tudi med poslanci ne bi smeli biti drugi kot samo Slovenci po narodnosti in obe manjšini. To ni noben šovinizem, je samo domoljubje. Leta 1991 smo šli vsak na svoje in se dajmo tega držati. Vsaj odgovorna mesta v državni upravi bi lahko sami nadzorovali.

 • Osti jarej

  ….meni je moj oče vedno rekel….punca,postavi se zase….in sem se ….če je bilo treba ,tudi za kakšnim ovinkom…pa smo poglihali……nikoli,ampak res nikoli,mu ni bilo treba v šolo ,zaradi tega,ker me je tam kdo maltretiral…….

  • RATATA

   punc si?

 • Poštenje velja

  Ne vem kaj ti smrdljivi balkanci tako rinejo v slovenijo ko pa sanjajo v balkanskem raju ki se razblini takoj ko ni več sposojenega denarja.
  Balkan je sekret in smetišče evrope.

 • dr Janez Sveti

  Kakšen je to sodnik, ki še lastnega otroka ne zna usmerit v pravo smer ampak skriva njegove kriminalne rabote?
  DR Janez Sveti oče

  • Tone

   Pri sorodnikih se mora izvzeti.

 • Jan Kovalski

  Verjetno je tole bistvo:
  O tem nasilnem mulcu so prej pisali v drugih dominantnih (levih) medijih, celo na RTV je bil omenjen, pa ni bilo nobenih ukrepov, “problem” je nastal potem, ko se je zadeva pojavila na t.i. desnih medijih.

 • samsara

  Spet je prišel čas, ko na slovenskih tleh tujci odkrito grozijo slovenskim domoljubom!
  Tudi tokrat v sodelovanju z domačimi izdajalci slovenskega naroda.

  • učko

   Ja, tudi pri nas se migranti in njihovi potomci obnašajo tako, kot se migranti obnašajo v Franciji in na Švedskem. Migranti, čefurji, isti !

   • Tone

    Super, vsaj na tem področju smo dohiteli Evropo.

 • učko

  Dejstvo je tudi to, da Đorđević in njegova baba delata sodstvu neizmerno reklamo (beri: sramoto). Še dobro, da lahko rečemo: “Pa saj to je Udbo-komunistično sodstvo” !

 • MižekFiga

  Iz koje bre palanke je ta vrhovni sodnik ???
  Ministrica “Kopačka” naj mulcu tam zrihta nadomestne starše.
  Pravi starši se znajo jebat drug drugega, več pač ne.
  Zato se na babico in dedija ne ozirat, ni komunistično!

 • Krtača 20

  Zakaj ta neodvisni portal nič ne piše o petkovem ali janševem sinu in ostali žlahti ki je brez ustrezne šole prišla do visokih položajev.

  Glede tegale primera pa, če ga je mulc sviral, naj dobi kazen! A iz vsega srca privoščim kazen tudi novi in njenemu uredniku! Komaj čakam. To bo veselje.

 • VERRZIFIKATOR

  Izgubljeno v prevodu.

  Đubrilo Kadijević

  CRNI ĐORĐE

  Crni Đorđe, rupa sitna mala
  glumio bi kneza, čak i kralja,
  ali glas mu nekako ne valja,
  sve je ovo samo jadna šala.

  Crni Đorđe hteo bi da bude
  Karađorđe, junak, velik, prvi,
  svet da samo oko njega vrvi,
  nema nigde takve glave lude.

  Crni Đorđe kadijom bi bio,
  kolac oštar oruđe mu glavno,
  on bi proces da završi slavno,
  pri tom dokaze bi mangup krio.

  Crni Đorđe ima jadan sina,
  koji nožem deci bi da preti,
  kaže mangup tako da se sveti,
  pošto mrzi sva ga okolina.

  Crni Đorđe, sav iskompleksíran,
  pošto jadnikom se mangup zove,
  opet smišlja smicalice nove,
  vreme je, da bude suspendiran.

 • MEFISTO

  PREŠTEJTE, ČE NE VERJAMETE IN SE ČUDITE!

  Moj prjatu razumni Miha iz zakotja Gorenjske, ki nam je sicer drag kot mož tisočerih nickov, je danes dopoldan samo na portalu NOVE24TV OBJAVIL okrog 700 KRIKOV IN ČIVKOV, ki jim učeno pravi komentarji.

  Če vam po tem podatku še ni jasno, kako je z njegovim duševnim stanjem, me tudi ne sprašujte po njegovi pameti.

  • Stajerka

   700=?%…..da vidimo na kakšnem nivoju je produktivnost :)))…..lewakom sem lepo napovedala, da bo Janševi TV delali s komentarji takšen posel, da še poslanec ne bo rabo več bit :)))…..ampak kot vedno, tudi tokrat LAŽEJO :)))

  • bednick

   700?
   Vseh skupaj morda , ne pa danes dopoldan!?
   A zdaj imaš , poleg vseh težav, še privide?

 • Stajerka

  ti so že brez manjšinskih pravic polni sami sebe…….osebnostno in profesionalno se imajo za nekaj več – kar dokazuje njihovo ogledalo – OTROCI SO OGLEDALO STARŠEV…….in to velja tudi za palicaje……

 • Johan

  Zopet jugovič radikalni levičar, bomo posredovali prijateljem v EU, da objavijo kako sodna in jugomafija ustrahujeta Slovence.

  • Novakec1

   Sloovce (izdajalci, ne vsi da ne bo pomote ) so si to same zrihtale da plešejo na Užičko kolo, LDS z Drnijem na čelu, Kučko, F21, Kresalka, Krivc….

 • Stajerka

  šele zdaj sem opazila…….Miodraga Mikija Đorđevića……pa me zanima, če je kaj v sorodu z Miki Miško……

  • RATATA

   On je miško miki, burazer.

   • učko

    Vozi Miško u 3 p.m. !

    • RATATA

     Na bukova drva vozi Paja, patak, je dobio takav zadatak …

 • MladiLiberalec

  Mogoče bi pa Novi24 bolj pomagalo k branosti in popularnosti če objavi kak intervju med Hitlerjem in recimo Justinom Biebrom. :)

  https://www.youtube.com/watch?v=BLWDjl9ncKg

 • Osti jarej

  …a ne velja,da otroke pustimo pri miru….naj sami uredijo,kar je treba…….v razredu je verjetno še vsaj 20 otrok in njih 40 staršev….ma ni hudič.da bi se ne zmenili…pa sodnik in sekretarka ,gor ali dol…a smo vsi enaki,al ne…porkaduš

 • Kdo ima pri nas najvišjo OBLAST ?

 • bednick

  MIKI, MICO

  Hej Miki, Miki moj
  imas lepo telo
  super ti je stas
  zbog tebe cu Mico
  izgubiti glas
  Kosa ti je crna
  okice zelene
  a ramena snazna
  ko sto vole zene

  Ref. 2x

  Po selu se prica
  majstor si za zene
  zasto onda Mico
  ne svratis do mene
  Prevaricu duso, prevaricu sve
  samo da me ljube usne medene
  skinucu sa neba sjajne zvezdice
  samo da me grlis moja srecice

  Ref. 2x

 • Osti jarej

  …ni levice brez desnice

  • Sredina

   Prej velja da ni slovenske desnice brez levice, kučana, partizanov in komunizma

 • Osti jarej

  …nehajte se že špetirat….rajši dajte svoj glas k peticiji za odstop une krule salamenske zdravstvene

  https://www.domovina.je/oznaka/gibanje-naprej-skupaj/

  • Beli Medo

   A bejž no, trikrat je bila v parlamentu možnost, da bi jo skenslali pa…

 • Get Smart

  Tu seveda ne gre za kako levico, ampak za MURGL SRBO RVACKI itd. kaviaržidovski KOMINTERNISTIČNI
  oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI SMRTNONOSNI “RAK”
  na levi ročici, ki najeda celo telo.
  KOMINIZEM je PARAZITIZEM, je PARAZIT na levi roičici, ni leva ročica kot taka,
  kot LAŽNIVO UČI kominternistični agitprop in otročički to sranje kupujejo in talajo naprej.

  KOMUNIZEM je vampirizem, PARAZITIRANJE na ljudjeh, sesanje krvi do zadnje kaplje,
  ne pa nekakšna leva ročica.

  Pamet v glavo, ljudje!

  Pamet v glavo.

 • Slovenec87

  Ta predrznost, ki se iz dneva v dan veča s strani raznih Đorđevićev, ki terorizirajo druge narode kot paraziti in tujki v telesu mi osebno ni tuje niti iz otroških dni, ki sem jih doživel v šoli.

  Nekoč bo prišel čas, ko bo potrpljenje posameznikov dosegel vrhunec in bo nekdo od nas posegel po takšnih ukrepih, da se bo požvižgal na kvazidemokracijo v kateri živimo in današnjih jugosodb v imenu ljudstva ter žrtvoval svoje življenje za obstoj svojih potomcev za boljši jutri tako, da bo take predrzne uničevalce narodov in mirnega življenja enostavno počil, pa naj se zgodi karkoli, le da bo prispevan vsaj pičel odstotek, ki bo odrešil nekaj dragocenih življenj pred nadaljnim đorđevićevskim teroriziranjem.

  Življenje v takšni državi, kjer se v nedogled dopušča norčevanje iz ljudi, in da se v nedogled nekateri politiki s takimi ljudmi(pokvarjenimi politiki socialdemokratskega tipa ipd.) spuščajo v pogajanja ali tekmovanja v imenu demokracije, a te nikoli ne dočakamo, ker so vsi večji mediji, politiki in gospodarstveniki vodeni s strani marksističnega kapitala, povsem brezupno in nesmiselno.
  Življenje v takšni državi, ki iz ure v uro dobiva vedno bolj nemogočo podobo, ne potrebujemo. Šlo se bo samo še za obstoj ali etnični izbris.
  Ime Slovenija in njene značilnosti bodo nesmiselne in brezpredmetne, kjer bo vladala jugo-raja.

  Kačo je nesmiselno odstraniti, če se ne zažge kačje gnezdo(Forum 21). To bi moral biti osrednji cilj našega ljudskega gibanja.

 • Get Smart

  Floskule o levićijstvu so dobre za komije tipa Han, da kao ugotavljajo, v katero stran visi stolp v Pisi.
  Letalo ima recimo dve krili. Katero je levo, katero desno?
  Odvisno od gledišča.

  Tu pa gre za ZLOČIN PROTI ČLOVEŠTVU,
  za klanje otrok, ta ropnje, za posilstva otrok in psov, za uničevanje …
  in vse to,
  če vprašate bebčije, kako mora biti na svetu, ker pač leva ročica kao mora biti?

  A je sploh možno biti tolikšen RITARD?

 • Get Smart

  Ker pa v lutkovnih predstavah obstaja levićijstvo nje,
  morate povedati, za predstave KATEREGA/ČIGAVEGA gledališča gre.
  Govorimo seveda o MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM lutkovnem gledališču MURGLSKEM nje,
  ki je le podružnica KOMINTERNISTIČNEGA lutkovnega gledališča.

  Torej, če že naj govorimo o poturjenem izrazu levićijstvo, moramo povedati,
  čigavo je:
  — KOMINTERNISTIČNO = kaviar židovsko levićijstvo,
  — JUGOKOMUNSTIČNO levićijstvo,
  — MURGL SRBO RVACKO…=JUGOKOMUNISTIČNO levićijstvo.
  SMC SD DeSUS PS Levi Socialisti-Bratuške ZARES LDS Verniki v Šoltesa …
  vse to so le PREIMENOVANJA in “novi—obrazi” = “novo-obrazne” maske
  KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

 • totex39

  Slabo se piše Slovencem, kajti na naših sodiščih vladajo čefutarski priseljenci in odločajo o naši usodi. To pa je skrajno sramotno za našo državo. Očitno bomo morali v imenu ljudstva zahtevati, da se vsa sodišča in druge inštitucije v Sloveniji znebijo jugovičev, ker tako hočemo mi Slovenci, dosti nam je tega teroriziranja teh jugovičev pri nas.

 • Tweety Bird

  Ne upate pa napisat, kako je ime nasilnemu sinu…he he… Prpa :)

 • Slovenec87

  “Molitev”(ali kvazidemokratično čvekarsko polemiziranje) kot orodje za boj proti zločinskemu marksizmu(v sloveniji v obliki Forum-a21 in njegovi bandi nasilnih uličnih izrodkov-Levica) je obsojen na propad in omogoča izgubo vsakega dragocenega življenja.
  Klin se se samo s klinom zbija in to bi moralo biti začetno nujno zlo kot ukrep za boj proti t.i. kriminalni združbi v vseh oblikah od t.i. (ne)kulturnega marksističnega “umetnika” do sindikalnega barabina, ki je uporabljen kot orodje za boj socialdemokratske politične bande.

  Po drugi sv. v. se je pričel hinavski model demokratizacije in kapitalizacije Evrope, kjer je prosto pretakanje delovne sile orodje, uporabljeno kot namen za zbijanje ali nižanje socialnega standarda razvitih držav in s tem dosežen namen, da je vsak domačin prisiljen zato zapustiti svoj dom in se odseliti v tujo v t.i. bolj razvito državo iskati svoj boljši jutri in s tem dosežen domino efekt s strani marsističbega judovskega lobija, ki ga vodijo razni Sorosi in njemu podobni.
  Tako pride do mešanja prebivalstva in s tem nižanje kulturnega, duhovnega standarda, kjer obstoj kulture in vrednot ni več pomemben ampak se gre samo še za obstoj “lastne riti”, ki se bo v obliki države z zagotovostjo v prihodnosti sesula sama vase in izginila v totalnem uničenju.

  Tujcu v naši državi ni bilo nikoli preveč mar za obstoj vrednot države, ki je zrasla iz samih ljudi.

  Lep zgled za rezultat, kakšna evropska prihodnost nas čaka je Bosna(večni prepiri in propad države).
  Bosaniziranje Evrope je cilj vsakega marksističnega juda in njegovih podpornikov ali somišljenikov, da pridobi(jo) popolni nadzor v kapitalu in podjarmljenje ljudstev, ki so izgubile svojo identiteto z mešanjem in s tem bo izgubljena vsaka značilnost in vrednote, ki so se gradila tisočletja. Počasi a zanesljivo bo zakon narave pokazal, da bo tak sistem privedel v uničenje iz iztrebljenje človeške vrste na tej Zemlji.

 • Get Smart

  Ja, Pero, seveda nisi gotov, saj pojma nimaš in pač ponavljaš potaknjene ti flance.
  NISMO SE DOGOVORILI.
  CIVILIZIRANI Ljudje se nismo dogovorili,
  da bomo desnićiji, ampak so vam ZLOČINCI to poturili in bebćiji ste sprejeli,
  zdaj pa hodite po bregovih rek in drkate na vam neznane pojme.

  Slediš? Razumeš koncept neuparvičene REDUKCIJE?
  Namesto KLAVEC, levići,
  namesto posiljevalec, levići,
  namesto ropar, levići,
  namesto pasjejebec, levići,
  namesto uničevalec, levići …?
  Slediš, Pero? Da ne bom predolg …

  NI VSE stvar dogovora. T. i. naravne danosti niso stvar dogovora …
  njihovo poimenovanje recimo lahko je.
  Dogovorili smo se, da bomo
  tistemu, ki dela z mesom, rekli mesar, … z mlekom, mlekar, kravar, zidar …
  Tistemu, ki brca z levo nogo, levičar (MESSI),
  tistemu, ki brca z desno nogo, desničar (RONALDO) …

  Pravila, pravo itd. je stvar dogovora:
  SLOVENSKO PRAVO = pravičnost, poštenost RESNICA, SVOBODA …
  ali
  pa

  MURGL JUGOKOOMI PRAVO = LAŽ rop UMOR posilstvo UNIČEVANJE pasjejebstvo …
  Slediš?

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Še malo za Perčija, ki je vse to prespal nje.
  Še o levićijstvu = SINISTERSTVO vs desnićijstvu = DEXTERSTVO,

  kar seveda ni isto kot leva roka in desna roka.

  Samo po sebi oz. recimo mu izvorno to razlikovanje sicer ni napačno, toda ljudje, ki tega
  ne vedo, in to je seveda ABSOLUTNA VEČINA LJUDI, ga pač dojemajo samo in le preko
  KOMINTERNISTIČNE AGITROPAGANDE,
  ki ga je zvedla (seveda zato, da bi ljudi zavedla) na DRUGO SORTO RAZLIKOVANJA, torej na
  kakor levo-desno rokico enega telesa,
  kot dva nujna dela neke celote,
  kar je SEVEDA KOMUNISTIČNA LAŽ, POTURANCIJA …
  MURGL JUGOKOMUNIZEM = ZLOČIN PROTI ČLOVEŠTVU =
  = ni vaša leva ročica, ampak JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI MUSLIĆKULTI
  itd. TUJEK na ročici, je RAK RANA ČLOVEŠTVA,
  je PARAZITSKA MALIGNA TVORBA, ki vedno in povsod POKONČA GOSTITELJA. Vedno.
  Več o tem v sledečem prispevku. Vrnimo se k PRVOBITNEMU (pravilnemu) razlikovanju
  sinasterstva in dexterstva:
  SINISTER = zlobno, narobe
  DEXTER = prav, kot mora biti

  Torej, po tem razlikovanju bi se LJUDJE seveda lahko uvščali med dexterstvo, saj jih
  dejanja sam uvrščajo, saj ljudje namerno RAVNAMO PRAV,
  medtem pa KOMINTERNISTIČNE SINEASTERSKE KREATURE skladno s svojo vero v satana RAVNAJO
  NASPROTNO od prav, torej narobe = KOMUNIZEM JE NAROBE SVET = na glavo postavljen svet =
  SINISTRSTVO
  = “kultura smrti” = zlobno = narobe.

  • Get Smart

   … SINISTERSTVO vs desnićijstvu = DEXTERSTVO.
   Tako razlikovanje boste vsakokrat zasledili pri recimo Grimsu, ki zadevo razume, ne
   razume pa, da VEČINA LJUDI ne razume tega razlikovanja pravilno in bi se ga lahko oz.
   celo moral izogibati.
   Morda bi ljudi rad poučil o tem razlikovanju, toda sedaj ni čas za to, ni čas za
   izumljanje novih in ubujanje starih pojmov, če ob tem nismo še karseda jasni in NEDVOUMNI.
   Kako si ljudje predstavljate, da boste nekoga prepričali s floskulico desnići, ki da je
   rešitev pred floskulico levići?
   Uporabno je le za zaprtokrožno larpurlartistično onanirčkanje, ko se krog somišljenikov,
   ki en pojem razume na povsem enak način, zbere in vrti lajno o levičijih in desnićijih nje.

   • Get Smart

    In še o levićijstvu nje = SINISTERSTVO vs desnićijstvu = DEXTERSTVO.

    Za ljudi ni nujno (ni pomembno),
    da pozanjo semantično semiotično … nek pojem, dovolj je, če ga znajo v praksi smiselno
    uporabiti, če ga “razumejo” za vsakodnevno uporabo.
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINCE PROTI ČLOVEŠTVU morate zato imenovati le z njihovimi
    NEKDANJIMI in sedanjimi URADNIMI imeni, torej
    – STARI OBRAZI = KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE in njen podmladek SKOJ =NOVI OBRAZI KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE = SD SMC DeSUS IDS TRS ZARES LDS Verniki v ZARES—LDS—PS—ZAAB—Šoltesa (vse te nove obraze si je tovariš
    SRBSKO—MADŽARSKO—ŽIDOVSKO—KOMUNISTIČNI bastard Šoltes nadel nje)
    https://i.imgur.com/pbIR3SM.png
    pa SRBSKI-nacionali-jelinJELINćića, ki tako s pedrsko karikaturo Tita slavi svojega
    KAVIARŽIDOVSKEGA bastarda pedra, pedofilskega posiljevalca svojih pionirjev tovariša
    JOSEPHA BROZA TITA:
    https://i.imgur.com/jsmhST0.jpg

    Pamet v glavo.

  • Jakob Kovač

   In take norce bi mi volili-joj joj!

 • Avon

  II. odstavek 287. člena Kazenskega zakonika pravi, da kdor objavi “osebne podatke mladoletne osebe, ki je udeleženec v sodnem, upravnem ali v kakršnemkoli drugem postopku, ali objavi druge informacije, na podlagi katerih bi bilo mogoče prepoznati njegovo identiteto, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do 3 let.”

  In kaj Biscaku in Sajserci tukaj ni jasno? Kolikor vem, sta kot novinarja se zmeraj zavezana zakonu in ustavi RS in ce sta clen krsila je prav da se ju kaznuje, ker v Sloveniji, kolikor vem, se zmeraj veljajo zakoni republike Slovenije in ne neko vzporedno moralno pravo, kot to lahko vidimo po drugih zahodnoevropskih mestih.

  • Striker

   A res veljajo v Sloveniji zakoni republike Slovenije in ne neko vzporedno moralno pravo? Kaj pravi KZ-1 o nezakonitem prestopu meje in pomoči pri tem? Kaj je policija storila, ko je bil KZ milijonkrat kršen s strani vladajoče opcije?

  • črnogled

   II. odstavek 287. člena Kazenskega zakonika pravi, da kdor objavi “osebne podatke mladoletne osebe, ki je udeleženec v sodnem, upravnem ali v kakršnemkoli drugem postopku

   Kaj tebi ni jasno?Smrkavec ni še v nobenem postopku,torej?Če bi se to zgodilo na našem koncu,bodi prepričan da bi bil v postopku in to kaznovalnem(ne kazenskem)uhe bi mi v mašno zavezali.pa še staremu lopovu zraven.

 • Get Smart

  Civilizirani ljudje smo se dogovorili, da bomo negovali KULTURO ŽIVLJENJA in tudi jo.
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaviarkominternistični paraziti pa so se dogovorili, da bodo in so (dokazani in celo samoimenovani)
   SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI,
   torej SMRTNI NEPRIJATELJI civilizacije, ki je ustvarila kulturo življenja.
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

  • Jakob Kovač

   ha-ha

 • ljubinica

  Policija deluje na ukaz ljudi iz SD. Zanje opravlja umazane rabote.
  Spomnimo se, kaj je policija na ukaz SD pocela s poslancem Magajno …
  Ta sluzba (njen vrh) je sramota za Slovenijo.

 • Get Smart

  Preveriš lahko na kateremkoli bregu reke,
  ali je KOMINTERNIZEM (tu MURGL JUGOKOMUNIZEM)
  dejansko nasprotje katere od človeških kultur.
  Pa vzemimo za primer to 2000 let staro kulturo, ki je, kot izhaja že iz datuma rojstva, velikooooooo
  mlajša od slovenske kulture in se dejansko (v za človeka bistvenih točkah) le šlepa na slovensko kulturo,
  ter jo postavimo v MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okvire,
  vi Pero in ostali desnićiji pa preverite, če karkoli ne drži.

  Ker imamo opraviti s prvorazrednimi verniki zločinske satanistične genocidno
  in etnocidne sekte JOSEPH BROZ TITOVE Jugoslavije (velike serbuslavije),
  jim bomo rekli kar 10 komunistično socialističnih stožiško MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zapovedi:

  1. Ne imej drugega boga kot JOSEPHA BROZA TITA.
  2. Ne delaj si podob ničesar, kar ni podoba pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove kaviar satanistične zvezde.
  3. Ne izgovarjaj po nemarnem ime klavca in pedofila J0SEPHA BROZ TITA.
  4. Spominjaj se JOSEPHA BROZA TITA predvsem 25. 05., po njem imenuj ulice, trge, ceste.
  5. Spoštuj klavca in pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove apostole kućana, jankovića, golubića, pahora, šoltesa, maslešo, semulića, isajlovića, mišića, jakića, pličanića, lukšića i tako dalje do tokija.
  6. Ubijaj Slovenke, Slovence in njihove otroke, ali pa jih žive betoniraj.
  7. Nečistuj s psi po garažah.
  8. Kradi Slovencem in ostalim poštenim ter delavnim državljanom.
  9. Laži in pričaj po krivem proti ljudem.
  10. Želi si in ukradi vse, kar pripada poštenim ljudem.

  Pamet v glavo.

  • Jakob Kovač

   Ja vidim ni ti pomoči!

 • antimur

  Tej barabi komunajzerski, pa še s čefurskimi geni, moramo dokazati, da v Sloveniji živimo po civilizacijskh normah, vsaj Slovenci in da se s takšnim smrkavcem kot je njegov problematičen mulc, s potuho staršev, ne bo izcimilo nič drugega, kot Jankovićeva prestopnika (odgovor enak prejšnjemu).

 • Get Smart

  Če kdo ni utegnil slediti, gre le za na glavo postavljene Božje zapovedi;* na mesto Boga pa je seveda vstopila kaviaržido kominternistična lutka JOSEPH BROZ TITO.

  *- KOMUNIZEM je “narobe svet “, na glavo postavljen svet, KOMUNIZEM je tisti, ki na mesto Boga
  nastavi eno svojo satanistično lumpenproletarsko lutko,
  ki tako postane “Bog i batina” nje.
  KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FAŠIZEM = LIBERALIZEM =
  PEDOFILIZEM = PEDRIZEM = LEZBIZEM = kretenizem = idiotizem = izem izem izem …
  Vse to “novi obrazi” kaviaržido SUŽNJELASTNIŠTVA.
  Vsi serbusi, muslićkultiji itd. so ali narejeni bastardi od teh kreatur ali
  pa le napraskani iztrebki iz lokalnih kanalizacij (lumpenproleteri = delajo nje = lumparije nje =
  kaj delajo:
  LAŽEJO kradejo ROPAJO posiljujejo MORIJO uničujejo PARAZITIRAJO …)

  Pamet v glavo.

  • Jakob Kovač

   Ja tebi se tudi bele miši prikazujejo a ne?!

 • piko8

  Džordževic’ a ni to neki srbin u zloveniji in ta golazen ima pravo glasa,MARŠ U SRBOPAŠALUK !! Pa še uno gravžo od državne srekretarke naj sabo vzame, pa na podivjanega mulca nepozabit!!!!

 • trumpet2018

  Mikijev nasilni kretenski smrkavec, ki ustrahuje celo šolo (ne vem zakaj ga ne vržejo iz šole), bo temu srbskemu priseljencu z božjim kompleksom še po glavi skakal, ta smrkavec je že zdaj nevaren za okolico, ko bo odrastel, bo še 3 krat hujši, in to ravno zaradi tega ker starši podpirajo njegova kazniva dejanja. Naj tega smrkavca popokajo v posebno šolo, če ni sposoben normalne komunikacije v normalni šoli, ali pa naj ga prevzamejo na pshiatriji, podobne norosti je počel Nicolas Cruz v zda, pa vemo kako se je končalo, zelo krvavo, Cruz je tudi grozil sošolcem z nožem in jih ustrahoval

  • Kosobrin

   Tudi če bi bilo vse res, to ni za v cajtenge in pika!

   • trumpet2018

    kako ni res, a 40 prič laže? saj smrkavec ni v kazenskem postopku, niti v predkazenskem postopku, zato objava imena ni sporna, kar naj objavijo ime, naj vsi vedo kdo je ta mala kretenska nasilna gnida

 • ljubinica

  Fant je “glavni”. Za svoje ravnanje je nagrajen z vsesplosno pozornostjo. Z njim se ukvarjajo starsi, cela sola skupaj z ucitelji in ravnateljem, starsi sosolcev, policija in sodstvo in zdaj se mediji in vesoljna Slovenija ….
  Vse ima v mezincu in uziva …..

  • ljubinica

   Nekje sem prebrala, da je oce za sina zrihtal elitno solo, ki ni v njegovem solskem okolisu …..
   Sin je navajen, da oce vse “zrihta” ….

 • ljubinica

  Bolj se bodo blizale volitve, vec napadov lahko pricakuje Nova24.
  Levaki besnijo.
  Ne vejo, kaj naj storijo. Vsebine z argumenti in nasprotnimi dejstvi ne morejo ovreci.
  Zato zmerjajo in pozivajo na bojkot. Crnkovic.
  Vezjak poskusa na Novo nascuvati sodstvo, ker da je njeno financiranje sumljivo ….
  Gnusne pamflete pise na Veceru Srbijanka Svetlana Slapsak. Tudi ona poziva na bojkot Nove24, ker da je sodstvo ni sposobno prepovedati ….

 • Kosobrin

  Kje je zdaj tisti “za otroke gre”?

  • centurion

   Da bi ti ta imitacija otroka sesula avto.
   In razbila nos….

  • trumpet2018

   to ni otrok, to je mladostni delikvent, naj ga dajo v poboljševalni dom, če je nasilen in nevaren okolici, na prostosti je samo zaradi vplivnega očeta

   • Kosobrin

    Nisem vedel, da v osnovni šoli nisi več otrok!

 • milanček

  mulca naj eden od staršev namuka, potem pa še fotra, tega čefurskega narcista! Spomnim se ga , kako kretensko se je obnašal na košarkarskih tekmah, pa še komaj , da je znal hoditi, jugovič , smrdiš do neba!

  • Janez

   Se ta starega spomnim z ene košarke,ko ga je en model vprašu,s kakšno disciplino se on ukvarja,pa mu je hitro en drug odgovoru,da smrdi na štiristo metrov.Do takrat nisem vedu,da je tudi to športna disciplina.

 • centurion

  Tako na pogled je en tipični zahrbtni bosanc, ne preveč
  inteligentnega izgleda, zanemarjen kafanski kockar.
  Lik iz “Ko to tamo peva”….no…

 • centurion

  No ja, bi se pa sin od te karikature le 1x(enkrat) dotaknil mojih otrok.
  Prvi in zadnjič z ostrim verbalnim opozorilom,
  drugič z eno tako okrog kepe malega kretena, da bi
  na drugi strani steno objemal.
  Ta starmu pa zobe zrihtal nove.
  Keramične, da se vidi raskoš, kad dodje u rodno selo na balkan.

  • trumpet2018

   +++++++++ res je, takšen psihopatski razvajeni smrkavec razume samo argument moči oz. batine po domače povedano, potem bi pa bil tiho kot miška, niti kašljati si ne bi upal med poukom , kaj šele kaj drugega, će bi pa še eno pisnil, pa takoj z njim v posebno šolo, pa še eno po kepi ali dve

 • xtc

  V normalni državi,bi verjetno tale tovariš moral odstopiti s funkcij kot tudi žena,saj bi ju javnost in politika požrla,kot tudi njune nadrejene.
  Siser pa je očitno mulc po fotru,očitno bo moral nekdo v temi najprj narediti na vzgoji nevzgojenega starša nato pa še mulca in zelo verjetno bo zadeva blagodejno vplivala nanju.
  Očitno še oče ni naletel na nekoga,ki mu bo povsem vseeno kdo je on in kdo njegov mulc in bo naružil oba skupaj ko cigana in bo mir.
  Je pa definitivno res,da bi morala javnost začeti z zahtevami,da se tega človeka odpokliče s funkcij preden res pride ,do kake neumnosti,ki jo bo zakrivil on ali mulc.

 • plamen100

  Nimate kaj narediti, to je cena globoke drzave. Tipicno se to vidi pri verbalnih groznjah s smrtjo preko spleta. Ce ne bi bil zrtev Jansa, bi tisti policist sigurno kazensko odgovarjal saj dejansko poseduje orozje in je zato groznja dejanska in uresnicljiva. Ker pa je zrtev pac prvak opoziceje pa se je tozilec odlocil, da je dejanje majhne pomembnosti in zadevo odvrgel v predal za zastaranje “nasih”. No zato pa bo imela opozicija ce zmaga na volitvah opravka s to globoko drzavo od 90% novinarjev do komplet javne in drzavne uprave pa do drzavljanov kjer je 70 let komunizma pustilo na ljudeh naravnost grozljive posledice, ki na Hrvaskem ali v Srbiji se zdalec na drzavljanih ni pustila taksnih posledic kot se to pozna na mentalni zaostalosti slovencev!

  • Jakob Kovač

   Ali na bivših komunistih v SDS je tudi pustilo posledice?

   • plamen100

    Niti ne, saj so pravocasno spoznali svojo zmoto in zapustili zlocinsko organizacijo. Saj med tistimi ki so bili v partiji in tistimi ki niso bili ni bilo velike razlike. Ob odhodu Tita so eni in drugi jokali kot dez, podobno kot vidis le se v severni Koreji, kjer je enako indokrinirano celotno ljudstvo.

 • ljubinica

  Na drzavni RTV pa danes cel dan nabijajo o Poljski …. in sprasujejo, kako bo Bruselj kaznoval Poljsko zaradi njihovega sodstva …..
  Za kozlat.

  • domovina mili dom

   Poljska mora vztrajati z lustracijo komi sodnikov.
   Zato morajo v EU iz Slovenije non stop leteti info o slovenskem rdečem sodstvu, da ne bo kasneje problemov.

 • “..ki naj bi bil strah in trepet osnovne šole?”

  Zakaj se ne napiše, da je strah in trepet šole? aja, tožbe .. Ker ni res?

 • domovina mili dom

  Kdaj se bo normaliziralo v naši državi, da bodo tile rdeči samodržci propadli.

 • Marijan Tončić

  Pa
  kaj vam je Slovenci, jaz imam kdaj pa kdaj težave zaradi enega ć-ja ta
  pa ima kar tri čudne črke, ki jih še niste vrgli iz tipkovnice ven.
  Nisem pa nikoli preverjal ali te črke obstajajo kjerkoli v
  pravopisu????? Bi pa bil čas, da takšen sodnik zaradi pravice, sicer ne vem točno katere, posatl vsaj odvetnik in ne sodnik ali celo Vrhovni sodnik…..

 • Marijan Tončić

  Korenine družine so imele, in to mi je svojčas notar celo zapisal v zapuščinske listine naslednje: Tončić / Tončiič / Toncich in za drugo stran Kmet / Cmet / Cmeti. Ne vem zakaj nisem tega sam spremenil ali pa enostavno vzel drug bolj slovenski priimek kot npr. Stumberger ali Shuller….

  • Amerikanc

   Potem pa priimek piši z slovenskimi črkami. Saj ti ne bo nihče branil.

   • Marijan Tončić

    Načeloma bi lahko, a imam eno napako, ni se mi dalo zamenjati dokumente in nikoli se nisem skrival.

 • Amerikanc

  Kaj ne pade daleč od drevesa ?

 • Kako daleč gredo še lahko nekateri starši, da iz svojega otroka naredijo najslabše in potem to najslabše podpirajo. Res strip miki mavs.

  • Kosobrin

   Poznate vso zgodbo? Je resnična, je vse res? Ste prepričani,da ne boste s svojimi izjavami nikogar prizadeli? Ne storimo nikomur nič takega, česar ne želimo, da bi drugi storili nam, kajne? Otrok je mladoleten in zanj bodo poskrbeli starši in vzgojitelji. Vsem pa veliko sreče pri vzgoji naših, vaših otrok. Lahko ga še tako lepo vzgajamo, nikoli ne vemo, kaj nas čaka, kam se obrnejo naša prizadevanja ….

   • Ravnatelju v tem primeru verjamem!

   • plavi-mil

    Je, vse je res iz prve roke.

  • Janez

   Srba Srbu res ni nobena “kunšt narediti.Pustiš ga do petnajstega leta,da dela kar hoče,pa če ne začne krast in ubijat,potem nekaj z njim ni uredu,ali pa ni Srbin.

   • Tone

    Po tej teoriji Srbov sploh ni, sicer bi bilo v Srbiji in bližnji okolici vsak dan najmanj milijon ubojev in milijon ropov.

   • Al pa se je prilagodil Slovenski kulturi…našim običajem.

 • Miro Jereb

  To ni sodstvo…to je kominterna….sramota…

 • Get Smart

  Na Slovenskem je bilo pred vojno kakih 500 deklariranih komunjar — kaviaržidovski bastardi
  in njihovi serbusi. Seveda premalo za izvedbo revolucije nje, zato so morali
  lumpenproletarska govna uvoziti.

  Nakdano so se jim pridružili tudi predhodno potuhnjeni lokalni serbusi, naći izbeglice
  pred turki, ki smo jim dali strehe na glavo in kruha, oni pa v zahvalo “nož u leđa” nje.

  • Get Smart

   PREVOD iz SRBO RVACKE spakedranšne:

   »Že na t. i. ustanovitvenem kongresu od 20. do 23. aprila 1919 je 27 članov ljubljanske sekcije Jugoslovanske
   SOCIALDEMOKRATSKE stranke (JSDS) izstopilo iz članstva le-te ter utemeljilo t. i. Slovensko SOCIALISTIČKO stranko,
   ki je sprejela VERO v politiko tavariša Vładimira Iłjiča Lenjina, zavzemajoč se za nasilno BOLJŠEVISTIČNO REVOLUCIJO in
   nasprotovanje parlamentarni demokraciji. Ko je bila v Beogradu ustanovljena SOCIALISTIČNA delavska stranka JUGOSLAVIJE = SRPJ =
   SOCIALISTIČKA RADNIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE
   (vsaka podobnost z Nacional-SOCIALISTIŠE—DOJČ—ARBEIT—PARTEI je zgol namerna — kasneje preimenovana v KOMUNISTIČKO PARTIJO JUG0$LAVIJE),
   se je t. i. Slovenska SOCIALISTIČKA vanjo vključila
   ter prenehala z lastnim obstojem.
   KOMUNISTE na Slovenskem (SRBO RVACKE KAVIAR ŽIDO KOMUNISTE v Sloveniji) sta vodila glavna tajnika KPJ
   Filip Filipović in Sima Marković.«

  • Jakob Kovač

   Te pohodnik v Jajce in bivši tovariš za ušesa ,če boš grdo govoril o njegovih bivših tovariših!

 • Get Smart

  Sledimo? Kaviarkominternistični paraziti in njihovi SERBUSI so dokazani in celo samoimenovani
  SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI,
  torej SMRTNI NEPRIJATELJI civilizacije, ki je ustvarila kulturo življenja.

  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
  tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
  globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
  je
  AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

  • Jakob Kovač

   A ti v Vojniku ne morejo več pomagati?

 • Viktorh

  Mimogrede g. urednik fotografijo te deklice je potrebno odstraniti,saj niste….

 • 287. člen velja za vse.

 • Zgornji

  EEEEE, PA ZAR NEMOŽE OVAJ MILODRAG DA SE ODVUČE NATRAG DOLE ODAKLE SE PRIVUKO VUK PARAZITSKI MIGRANTSKI ??? !!! ???

  • Tone

   Podnapise, prosim!

   • Zgornji

    Jaaa, mislu sm, de se nej uduleče ta juž’n br’t nazaj ke dol, ud kodr se je p’ruleku … če zdej kej bl zastop’š … ?

    • Tone

     Tudi tukaj bi rabil podnapise.

     • Zgornji

      Than even with the subtitles we can’t help you.

 • Franci Steiner

  SLOVENSKA ABECEDA NIMA ZNAKA Đ
  USTAVA RS PRAVI, DA SE V SLOVENIJI PIŠE IN GOVORI SLOVENSKO
  MIKI XY TOREJ PIŠE PROTIUSTAVNO IN TUDI SODI PROTIUSTAVNO?
  KAJ VSE JE NANESLO V MILO NAM DEŽELO! PA ŠE SODIJO NAM ?!

  • Tone

   Slovenski mediji in knjige so polni znakov, ki jih slovenska abeceda ne pozna QWYX ÜÖ—, kadar zapišejo tuja imena. Ali te tudi te motijo?

   • Franci Steiner

    NIKAKOR NE; TRDIM LE, DA SLOVENSKA ABECEDA ZNAKA Đ NE POZNA TER, DA SE PO USTAVI V SLOVENIJI PIŠE IN GOVORI SLOVENSKO!
    V ČEM JE PROBLEM?
    MI HOČE PROLETARSKI INTERNACIONALIZEM PODTAKNITI KAJ, ČESAR NISEM REKEL?

    • Tone

     Slovenska abeceda tega znaka nima, slovenski pravopis pa pravi, da ga lahko uporabimo, če je v kakršnemkoli imenu. Ustava je ustava, pravopis je pa zakon. Predlagaj ustavnemu sodišču, naj odloči, ali je slovenski pravopis skladen z ustavo.

 • plavi-mil

  Bi bilo dobro, če bi svojemu mulcu pomagal in ga dal v ustrezno ustanovo, da ga vsaj malo spravijo k pameti, ker pri tako arogantnih starcih, kot sta tadva, bo mulec že pri 18 letih v zapooru, ker bo enega ubil, saj mu samo to roji po glavi, po šoli se dere: “vse bom pobil”.

 • ires

  prav ima ta sodnik. toliko laži in zastraševanja kolikor ga trosi okolimbiščak je treba ustaviti. če ne drugače pa z zaporno kaznijo. a ne vem zakaj je ta sodnik do teh lažnivcev in hujskačev tako mil

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!